10001 peli ilmaista homo suomalaista seksiä

Monet tyytyvät osatotuuksiin, mutta koko uskonnollinen totuuskin on löydettävissä: Paljonko ne hassut rituaalikalsarinne muuten maksavat? Vai kustantaako lahko ne? Niitä sanotaan temppeli-ihokkaiksi ja garmenteiksi. Jostain luin että niitä saa ostaa myös postimyynnistä, mutta siinä pitää olla joku suositus mukana, eli että ostaja on "oikea" mormoni.

Hinnasta ei ainakaan minulla ole tietoa. Monet tyytyvät osatotuuksiin, " Jos pyhä henki on totuus niin mikä mahtoi olla kysymys? Voisitko ystävällisesti esittää muutaman uskonnollisen asian jossa tulee ilmi totaalinen totuus.

Tyyliä joka kotiin 8. Tuollaset temppeli-ihokkaat päällä olisi komea lähteä illanviettoon esim. Sielut jotka asuvat ihmisruumiissa, ovat osa Jumalan ruumista. Juuri ihmisten sielut ovat Jumalan lapsia, eivätkä heidän ruumiinsa.

Kun Jumala loi miehen ja naisen, Hän loi heidät omaksi kuvakseen. Tämä ilmaus ei viittaa ruumiiseemme vaan sieluumme. Sielumme on pala Jumalaa, kipinä Hänen jumalallisuuttaan, Hänen valoaan, joka elää meistä joka ikisessä, olipa uskontomme mikä hyvänsä. Joo, mutta olisi varmaan syytä laittaa niiden päälle muutakin vaatetta, jos aikoo kapakkiin sisälle päästä Aatteles jos pääseekin saatille, niin kyllä tekee vaikutuksen daamiin kuin daamiin!

Kai olet kuvia nähnyt. Tulee mieleen mummuvainaan alusvaatteet. Juu, olen nähnyt naisten versionkin, onneksi vain kuvissa. Voin vakuuttaa että tekisi vaikutuksen minuunkin. Siinä se iskeytyisi kertahumauksella päähän se "koko uskonnollinen totuus". Kyllä, niitä saa kirkon omasta nettikaupasta temppelisuosituksella. Eli pelkkä mormoniuskaan ei riitä. Helluntailaispiireissä yleisin tapa tulla uskoon lienee pitkään jatkunut päihteiden sekakäyttö, pikkurikollisuus ja vankilakierre. Suosittua on myös B-luokan julkkiksena laulaja, näyttelijä tms oleminen ja elämänsä jatkuva raportointi Seiskan sivuilla.

Kyllästymispisteen jälkeen seuraa yleensä ilmoitus siitä kuinka löysi Jumalan. Väärin ymmärretty jos halutaan jotain mullistavaa tunne-elämystä. Uskon pitää olla elämäntapa, pohja elämälle. Jouduin kuuntelemaan lapsena - nukuin yläkerrassa ja hän oli alakerrassa- kun sukulaiseni hoki juovuksissa itsekseen höpisten koko yön samaa lausetta: Saahan olla tunteellinen, kuitenkin on tärkeintä joku muu.

Joku voi olettaa on ryvettävä pohjamudissa ennenkuin voi tulla uskoon. Missä tahansa elämänsä vaiheessa se voi tapahtua eikä edellytä kriisiä. Tavallisen keskiluokkaisen ihmisen uskoontulo ei myy lehtiotsikkona. Julkkisten kaikilla elämänmuutoksilla saa lehtiä myytyä, joten julkkisuskoontulleista tiedotetaan enemmän kuin tavallista arkea elävistä. Huumejengien maailmasta on kaksi ulospääsyä, kuolema tai uskoontulo. Monet ihmiset pääsevät huumeista ilman mitään jeesusteluja.

Kaksi tilannetta tulee mieleen: Kun uskonto määrittää perhetaustaa tai syntyperää tai muuta etnisyyttä, niin yksilö voi tuntea moraalista velvollisuutta olla uskovainen ainakin ulkonaisesti, vaikka muuten ei sitä pystyisikään perustelemaan itselleen.

Ei ole sattumaa, että uskonnot viihtyvät kärsimykseen liittyvien instituutioiden, kuten sairaaloiden ja vankiloiden liepeillä. Olen itse ollut vankilassa totaalikieltäytyjänä ja siellä tuli usein huomattua, että uskonto on monille vangeille lähinnä tekniikka pitää päätä kasassa, mutta hyvin vähän muuta. Uskoon tullaan kun ihminen heittää syrjään terveen järjen käytön, näin ainakin aikuiset tulevat uskoon. Asiaan näyttää vaikuttavan masennus, sairastuminen ja ylipäätänsä kaikki ikävä mitä voi tapahtua elämässä.

Tämä siksi, että halutaan aina jokin syy tai syntipukki eli joko jumala halusi näin tapahtuvan tai joku meni ja rikkoi jumalan lakia ja nyt ei homma pelitä. Toinen tapa tulla uskoon on se sairaampi harrastus ympärin maailmaa eli lapsille heti syntymästä asti pakotetaan uskon oppeja.

Lapsille ei anneta mahdollisuutta itse oppia maailmasta vaan kerrotaan että lähes kaikki asiat on syntiä ja väärää mutta, uskomalla jumalaan ja heittämällä syrjään oman päättelykyvyn eli logiikan pelastut maailmalta.

Pistää muuten miettimään miksi ihminen luotiin ylipäätänsä jos tehtävän on palvoa jumalaa ja kuolla päästääkseen jumalan viereen. Uskomuksen mukaanhan Aatami ja se Eeva luotiin paasaamaan jumaa ja pitkästä iästä huolimatta kuolemaan jumalan viereen.

Taitaa tämä jumala kaveri olla jokseenkin yksinäinen kaveri. Kyllä se varmaan vähän yksinäinen oli ennen maailman luomista.

Ei ole Jumalan syytä kärsimykset ja on ehkä hivenen lapsellista luulla että hän rankaisee ihmisten virheistä tässä elämässä. Tuomio tulee kuoleman jälkeen, toisessa elämässä jota ei suinkaan eletä tällä planeetalla. Eikä ketään pakoteta uskoon. Usko on pään sisällä tapahtuvaa eikä sillä ole esim. Ei tarvitse palvoa Jumalaa, riittää että hoidat hommasi täällä hyvin ja sekään ei ole välttämätöntä ja uskot kaikki mikä lasketaan!

Ei uskolla ole mitään tekemistä syntien kanssa vaan Raamatussa uudessa testamentissa, eli siellä lopussa on vain järkyttävän hyviä elämänohjeita, kannattaa joskus lukasta, siellä on paljon hyviä juttuja!

Päättelykyvyn sivuun heittäminen on kyllä ihan oma keksintösi. Niin uskossa on hyvä elää. Todellakin on oman pään sisällä tapahtuva muutos. Kyllä monet uskovaiset nimenomaan pakottavat lapsensa uskoon. Lapsena et tiedä maailmasta mitään ja sitten joku tulee ja sanoo että näin on, niin mikä siinä lapsi on vastaan väittämään kun vanhemmat ovat niin viisaita. Raamatussa on hyviä elämänohjeita sitä ei kiellä kukaan mutta, se osuus koko satukirjassa on ainut hyvä, silti on outoa että toisten ihmisten tappamatta jättö ja raiskaus esim.

Jos et osaa toista ihmistä kohtaan kunnioittavasti ilman että se on kirjaan kirjoitettu, niin pitäisi sinun ehkä miettiä tätä päättely kyky asiaa hieman enemmän. Päättelykyvyn sivuun heittämisellä tarkoitan ettei uskoivaiset osaa käyttää sitä vaikka on todella raskaita todisteita asioista jotka vaitetään raamatussa toisin olevan.

Eli raamatussa sanotaan esim. Tässä asiassa uskovainen käyttäytyy kuin pieni lapsi. Vertailun vuoksi suomen kielellä "valtameripurjelaivojen aikakautena", "valtameripurjelaivojen päivinä". Raamattu ei kerro tarkkaa aikamäärää maailman alulle tai lopulle.

Raamattu esittelee Jumalan, Jeesuksen, Pyhän Hengen, sekä enkeleitä joista osa on Jumalan apulaisia, ja osa on langennut vallanhimoisina vastustamaan Jumalaa. Raamatussa kuvataan luonnonlaeista poikkeavia tapauksia, joissa edellä luetellut "henkivallat" ohjaavat merta, tuulia, valasta, kasveja, matoja, sammakoita, aasia, sekä ratkaisevat kokonaisia valtakuntien välisiä sotia.

Vaikka nykyajan käärmeillä ei ole puhekykyä, ei se todista ettei langennut enkeli voisi naamioitua käärmeeksi, tai ohjata sellaista. Eli raamattu on siis fiktio kirja joka keksii ihmisiä johdattelevia saarnoja. Kiitos kun Vahvistit tämän kyseisen kirjallisuuden olevan fantasiaa.

Kuten aiemmin sanottuna on tämä päättelykyky eli logiikka. Se vain on niin helppoa sanoa jumala sanoin näin ja jos ei kelpaa niin sehän on väistämättömästi saatanana sanaa. Viimeksi kun katsoin niin saatanalla ei ollut tarvetta keksiä kirjaa kertoakseen asioista vaan jumalalla oli jokin vimma sanoa mikä on ok ja mikä ei.

Nyt suosittelen käyttämään sitä maalaisjärkeä joka on yllättävän hyvä asia. Se oli kai lähinnä humaus. Minulla ei ollut mitään sen kummempaa kriisiä, elämä oli mallillaan. Yhtäkkiä vain Raamatun tekstit alkoivat puhuttelemaan ja ymmärsin mitä niissä sanotaan. Vaikea tätä selittää, ei minulla lukihäiriötä ole ja aiemminkin ymmärsin lukemani niin kuin vaikka Hesaria ymmärretään. Mutta silloin tajusin, että kyse ei ole mistään sellaisesta tekstistä, jota voin ikäänkuin ulkopuolelta tarkastella.

No siinä sitten päätin antaa elämäni Jeesukselle ja pyysin syntejäni anteeksi. Hän otti minut omakseen ja muutti elämäni.

Tuosta on pian 35 vuotta aikaa. Elämä Jeesuksen kanssa on ollut upeaa. Miten keksit ruveta lukemaan raamattua? Miksi juuri johanneksen evankeliumi, miksi ei koko raamattu ensimmäiseltä sivulta alkaen?

Mää oon huomannut että ateistit ja agnostikot ovat hieman järjeltään köyhiä mm. Sinua lainaten on aika lailla järjenköyhyyttä ruveta pätemään antamatta oikeaa vastausta tai edes yrittää vastata ennenkuin ryhtyy esittämään että nämä ihmiset ovat järjeltään köyhiä.

Tässä asiassa kannattaa katsoa peiliin ja kysyä onkos jotain asiaa jossa minut nähtäisiin hieman järjeltäni köyhänä. Tarkoitukseni ei ole valittaa mistään mitä teit mutta, kun on kyse kirjasta joka on kannesta kanteen täynnä BS: Totuus on totta 9. Olitko sinä "pitkään uskossa" ollut rippikoulussa taikka leirillä ennen uskoon tuloasi? Se voisi selittää uskoon tulon humahduksen. No, itse tein toisenlaisia ratkaisuja, ja aikuisena olen eronnut kirkosta siitä syystä, että jouduin elämään lapsuuteni ja nuoruuteni pakotettuna uskonnollisuuden tekopyhämäisyyteen - jonka alta näkyi selvästi koko ison kyläyhteisön "kaksinaamaisuus" ; he itse rikkoivat räikeästi jumal-oppejaan vastaan.

Lapsen avoimin, turmeltumattomin silmin sellaisen näkee helposti. Olen myöhemmin joutunut työskentelemään uskovaisen yhteisön kanssa, ja siellä -vielä siis luvullakin, vallitsi samanlainen tekopyhä maailma, kuin mihin olin joutunut törmäämään lapsena ja nuorena.

Siellä hamuttiin valtaa, ja valtaa saivat ne, ketkä näyttelivät kaikkein uskovaisinta, heolivat kaikkein räikeimpiä toisten alistajia, siis todella vallankäytön valta-akselissa.. Siellä kun osataan vetää oikeasta narusta; pelotella ja uhkailla Jumalan tuomiolla, ikuisella roviolla, hylkäämisellä vrt. Sellaista se oli myös silloin kauan sitten nuoruudessa, mitä näin.

Ikävää, mutta totta tänäkin päivänä! Johanneksen evankeliumi on hyvä ,koska siinä on tiivistettynä lähes kaikki udkon kannalta olennainen. Sitä voisi sanoakin pienoisevankeliumiksi. Uskoontulo kokemuksia on monenlaisia. Sinänsä ymmärrettävää, olemmehan me ihmiset erillaisia persoonia.

Itselläni uskoontulo prosessi alkoi elämän tyhjyyden tunteesta ja halusta selvittää ja tutkia hengellisiä asioita. Luin, kyselin, keskustelin, kyseenalaistin ja pohdin eri uskonnoista. Tämä prosessi kesti vuosikausia. Lopulta annoin elämäni Jeesukselle, tulin uskoon Vapaakirkon päiväpiirissä. Olo oli kuin olisin kotiin tullut.

Uskoontuloani en ole katunut, päinvastoin. Vuosien varrella uskoni on vain kasvanut. Rauhallisempana tyyppinä löysin hengellisen kotini ev. Ehkäpä minä en sitten ole humpsahtanut uskoon siksi, kun en ole koskaan kokenut elämääni tyhjäksi. Elämä on ihan mielenkiintoista, mutta ikävä kyllä se loppuu joskus. Se vaan on fakta, eikä sille mitään voi. Varmaan on monia syitä, jotka ajavat kyselemään ja tutkimaan hengellisiä asioita.

Ja totta kirjoitat, elämä on mielenkiintoista. Loppupeleissä ne "pikkuasiat" onki aika isoja asioita. Niin loppuu täällä maailmassa. Kuoleman jälkeen joko iankaikkisuudessa Jumalan luona tai iankaikkisessa kadotuksessa helvetissä. Kumman tien valitset täällä eläessäsi. Voi valitkaa elämän tie se on tärkein asia elämässäsi, jo tänään sillä huomisesta et tiedä.

Meillä ei ole enää kauan aikaa sitä valita Jumalan tuomiot tulevat kohta maan päälle. Sepä se, tämä iankaikkisuuden, olemassa olon aspektinen näkemys. Raamattu antaa ihanan toivon iankaikkisuuteen nähden. Raamatun neuvot ovat ihan ok käytännönkin elämään nähden, kun ne oikein oivalletaan ja toteutetaan.

Syitä aloittajan käyttämään käsitteeseen, "uskovaiseksi" tulemiseen on varmasti yhtä monia kuin on "uskovaiseksi" tulleitakin. Joillekin se tulee jo ikään kuin "äidimaidosta" eli kasvatuksen myötä ja varmasti monien myös aikuisena uskoontulleiden taustalla on kristillinen kasvatus ja muistoja lapsuudesta. Tähän asti päättely onkin helppoa. Mutta tästä eteenpäin aletaan mennä vielä nykytieteen valossa melko harmaalle alueelle.

Tuo Enqvistin "jumalvirus"-epäily on todellakin vain epäily. Yleensä tiedemaailmassa oman tutkimusalan ulkopuolelta heitetyt vailla empiiristä tutkimuspohjaa olevat epäilyt ohitetaan olankohautuksella, niin kuin tässäkin tapauksessa on hyvin pitkälti käynyt.

Tätä kuvaa hyvin mm. Aamulehden arvio Enqvistin kyseisestä kirjasta: Sitä voisi luonnehtia surullisenkuuluisaksi pahan olon purkaukseksi, jossa kirjoittaja ensin luo harhaisen kohteensa, ja sitten tuhoaa sen. Osittain tämä voi johtua siitä, että uskontotieteellinen tutkimus on edelleen kehitysvaiheessa pääasiassa kolmesta syystä: Aika tulee näyttämään, onko kyse tästä vai ovatko uskon asiat empiirisen tutkimuksen ulkopuolella.

Omaan tuttavapiiriini ei kuulu ihmisiä, jotka eivät olisi saaneet mitään vaikutteita lapsuudenkodistaan. Jotkut ovat perineet uskonnollisen, toiset agnostistisen ja kolmannet ateistisen maailmankuvan. Näiden lisäksi löytyy defenssimekanismeja kumpaankin suuntaan; toiset ovat saaneet uskonnollisuudesta kyllikseen ja hylänneet sen, toiset taas ovat nimenomaan kaivanneet lapsuudesta puuttunutta yliluonnollisuuden ulottuvuutta ja vanhempien kielloista huolimatta menneet uskonnollisiin tilaisuuksiin.

Muutamat kuuluvat "inttäjiin", jotka haluavat puolustaa omaa uskonnollista tai ateistista maailmankuvaansa melko sokeasti. Jotkut ovat "kasvaneet" pitkän ajanjakson aikana ratkaisuihinsa, kun taas joillekin asia on selvinnyt kertaheitolla. Ja jälleen tapauksia löytyy joka suuntaan.

Loput ovatkin sitten jotain tältä väliltä. Vaikka monien uskonnollisuutta pystyykin ainakin tiettyyn rajaan asti selittämään, en kuitenkaan ole kyennyt tähän esimerkiksi erään ateistituttavani kohdalla, joka tylsän armeijan yöpäivystyksen aikana päätti ruveta lukemaan raamattua random-kohdasta ja tuli uskoon ilman muita ihmisiä. En kykene myöskään selittämään, kuinka jotkut kokevat esimerkiksi Lapin tunturit livenä nähdessään uskonnolliseksi luokittelemansa kokemuksen, kun itse näen vain suuria mäkiä.

En myöskään kykene selittämään globaalisti uskonnollisuudesta riippumatta esiintyviä unessa nähtyjä näkyjä, jotka saattavat toteutua. Vaikka suurin osa ei toteudu, on silti käsittämätöntä, että edes ajoittain alitajunnassa koetut tapahtumat toteutuvat Loppujen lopuksi uskonnoissa ja uskomisessa on aika paljon sellaista mitä en vielä käsitä. Vaikka suurin osa ei toteudu, on silti käsittämätöntä, että edes ajoittain alitajunnassa koetut tapahtumat toteutuvat " Näin usein toimii kognitiivinen harha nimeltä confirmation bias.

Uskontoja tutkittaessa niin kuin minkä tahansa muunkin tutkimuksen kanssa mennään kuitenkin harhaan, mikäli koko ilmiö jätetään tutkimatta siksi, että ongelmaan olisi tarjolla "hyvältä kuulostava" ratkaisu. Uskonnollisia ilmiöitä on kyllä tutkittu. Siksi tiedetäänkin, että uskonnollisuuden syyt ovat psykologisia.

Siinä Jeesus antaa opetuslapsilleen lähetyskäskyn. Tätä evankeliumia saarnataan ihmisille tänäkin päivänä ja ottamalla vastaan pelastuksen tulet uskoon.

Lue myös apostolien teot 1 ja 2 luku ja enemmänkin, jos haluat. Siinä näet miten ihmiset tulivat uskoon. Kaipaatko saadat synnit anteeksi eli väärät tekemäsi teot, sillä Raamattu sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Vain synti on sinun ja Jumalan välillä estämässä yhteyttä.

Kun pyydät synnit anteeksi, niin Jumala puhdistaa sydämmesi ja siitä tulee taivaskelpoinen. Minä tulin uskoon niin, että puolestani rukoiltiin, rukoilin vain ,että kiitos Jeesus että annat kaikki syntini anteeksi. Sitten rukoilija julisti Jeesuksen nimessä ja veressä syntini anteeksiannetuksi ja niin minä uudestisynnyin Jumalan lapseksi. Sitten puolestani rukoiltiin ja täytyin Pyhällä Hengellä ja puhuin uusilla kielillä.

Sitten minut kastettiin uskovien kasteella. En ollut uskossa lapsikasteen aikana kun en voinut ymmärtää asiaa ja niin menin kasteelle uskoon tulon jälkeen. Niin minä olen ollut vuosikymmeniä Jumalan lapsi. On ollut vaikeita ja helppoja päiviä, mutta Jumala on pitänyt huolen.

Etkö tiedä, että ihmiset ovat keksineet monia muitakin uskontoja kuin kristinuskon? Uskonto on aina eri asia kuin usko. Kristinusko on uskonto ja yksilö uskoo, tämä yksilön usko on uskonnollisuutta.

Raamatussa on myös sanat Yksi usko, yksi Herra ja yksi Kaste No tuo nyt ole mistään kotoisin: No jos haluat kikkailla sanoilla, niin voihan tuon muotoilla niinkin, että ihmiset ovat keksineet monia muitakin uskoja kuin uskon Raamatun hahmoihin.

Kielilläpuhumisen armolahja tässä tapauksessa rakentaa seurakuntaa ja siihen liittyy selitys, jonka toinen tuo esiin eli selittämisen lahja toimii. Nämä kaksi lahjaa kielilläpuhuminen reurakunnassa kaikkien kuullen ja selittämisen lahja toimivat yhteistyössä. Uskon ,että Jumala ilmaisee, milloin tulee alkaa puhua kielillä seurakunnan kokouksessa ja milloin toisen tulee se selittää.

Tässä 12 luvussa puhutaan armolahjoita, joista kaikki yhdessä rakentuvat jae7 Nimittäin seurakunnassa ei saa puhua toisten kuullen kielillä, joka on tarkoitettu vain Jumalalle eli kielilläpuhuva ei puhu ihmisille, vaan Jumalalle, ei häntä näet kukaan ymmärrä. Siihen ei liity yksinpuhuttaessa selitystä.

Kielillä puhuva rakentaa itseään eli kielilläpuhuva ei puhu ihmisille vaan Jumalalle. Ei häntä näet kukaan ymmärrä,sillä hän puhuu salaisuuksia hengessä. Perustelen, että kaikki puhuvat kielillä, koska tuo kohta, ettei kaikki puhuisi, ei tarkoita sitä yksin tapahtuvaa lielilläpuhumista vain Jumalalle ja muut eivät sitä ymmärrä eivätkä siitä rakennu.

Kielillä puhumisen lahja on tarkoitettu kaikille, koska Paavali opettaa: Minun on rukoiltava hengelläni, mutta minun on rukoiltava myöskin ymmärrykselläni; minun on veisattava kiitosta hengelläni, mutta minun on veisattava myöskin ymmärrykselläni. On mahdollista, että olet täyttynyt Pyhällä Hengellä, jos sinulla on muita armolahjoja. Sinun tulee virittää palavaksi kielilläpuhumisen armolahja. Tiedän tapauksen,jossa henkilö oli uudestisyntynyt eli uskossa ja hän oli hyvin hengessä palava, mutta ei rukoillut kielillä.

Sitten hänen puolesta rukoiltiin, että hän täyttyisi Hengellä ja saisi kielilläpuhumisen lahjan. Niin hän täyttyi ja alkoi puhua uusilla kielillä. Sitten hän ihmetteli ja sanoi,että on samalla tavalla puhunut aiemmin kun on herännyt unesta ja luullut sitä uneksi ja lopettanut puhumisen herättyään. Hän siis olikin täyttynyt Hengellä jo aiemmin, mutta ei itse tiennyt siitä, eikä osannut käyttää kielilläpuhumisen lahjaa.

Niin, yksi usko Isän lähettämään pelastajaamme Jeesukseen Kristukseen ja vain Hän on yksi ainoa Herra, jonka alle on kaikki taivassa ja maan päällä Isän tahdosta alistettu. Sakramentti on ihmisen keksimä käsite, ei löydy Raamatusta. Evankeliumi Markuksen mukaan luku 7 jakeet 7. Te hylkäätte Jumalan käskyn ja noudatatte ihmisten perinnäissääntöä.

Ja hän sanoi heille: Vain uskova voidaan kastaa, sillä vanha syntinen ihminen haudataan kasteen hautaan ja nousee uusi luomus Kristuksessa. Ensin saarnataan evankeliumi ja otetaan vastaa,tullaan uskoon ja mennään kasteelle. Ne, jotka uskoivat, kastettiin Raamatunkin mukaan.

Purppuramyyjän perhekuntaan ei kuulunut lapsija. Raamatun ajan perhekunnaksi määriteltiin myös työntekijät ja orjatkin tietääkseni. Luther ymmärsi väärin syntymisen vedestä ja Hengestä. Vesi on Jumalan sana ei konkreettinen vesi. Hesekiel 18 luku jae Poika ei kanna isän syntivelkaa, eikä isä kanna pojan syntivelkaa.

Vanhurskaan ylitse on tuleva hänen vanhurskautensa, ja jumalattoman ylitse on tuleva hänen jumalattomuutensa. Perisynnin vuoksi ei tarvitse kastaa, koska jokainen vastaa vain omista synneistään ei muiden. Jeesus vain siunasi lapsia ja sanoi, että senkaltaisten on Jumalan valtakunta.

Syntiinlankeemus teki meistä kaikista heikkoja ja vauvakin tulee tämän heikkouden vuoksi isompana tekemään tietoista syntiä ja menettää tämän vilpittomyyden, mutta pääsee takaisin Jumalan yhteyteen kun tekee parannuksen ja pyytää synnit anteeski ja menee sitte uudestisynnyttyään uskovien kasteelle.

Mahtoiko tästä ketjusta nyt tulla helluntailaisten kokoontumisajot. Heidän kommenttinsa ei ainakaan minulle valaissut itse asiaa.

No, silloinhan sitä jo uskoo jos tuollaista tekee. Mahtaako helluntailaisuus viehättää ihmisiä juuri sen takia, että siellä saa heilua ja huutaa, sekä tietenkin laulaa, niin paljon kuin huvittaa ja sillä keinolla saada itsensä jonkinlaiseen transsiin. En ole Helluntalainen ,mutta miksi sinä täällä kyselet uskoontulosta kun se ei ole sun juttu?

Kysyin sitä miltä se tuntuu ja mitä siinä konkreettisesti tapahtuu. Oliko sinun vaikea ymmärtää kysymystäni? Yhtä hyvin voin kysyä sinulta, että mitä teet ateisipalstalla, jos ateismi ei ole sun juttu.

Minä en tuntenut mitään ihmeellistä. Tunnistin olevani syntinen eli pyysin ääneen näin, kiitos Isä, että Jeesuksen nimessä ja veressä annat syntini anteeksi ja rukoilija rukoili ja jukisti Jeesuksen nimessä ja vesessä kaikki syntini anteeksiannetuksi.

Olin uudestisyntynyt eli tullut Jumalan lapseksi siis jättänyt vanhan syntielämän ja aloittanut uuden. Sitten puolestani rukoiltiin ,että saisin Pyhän Hengen kasteen. Jonkin aikaa rukoiltiin, kiitin vain Jumalaa ja yhtäkkiä puhuin uusilla kielillä.

Kiitos sanat muuttuivat uusiksi kieliksi. Raamattu kehoittaa kiittämään joka tilassa ja tähänhän tilanteeseen se sopi oikein hyvi. Suu oli jo kiitoksessa valmiiksi auki. Nimittäin Jumala sanoo, avaa suusi niin Minä sen täytän. Aloin siis puhumaan kielillä sen mukaan mitä Henki puhuttavaa antoi. Sitten kävin kasteella Jeesuksen esimerkin mukaan. Jeesuskin on kastettu Raamatun mukaan Jordan virrassa. Lähinnä oli ihanaa, että tiesin että olen saanut kaikki synnit anteeksi ja pääsen taivaaseen.

En tuntenut voimakkaita tunteita, mutta joku voi kokeakkin. Kysyit ketjun aloitukseski, miten olet tullut uskoon ja minö vastasin. Tosin ennen vastaamista vielä oikein varmistin,että millä sivustolla oikein olen ja pakko se oli uskoa mitä näki eli ateismi.

Yleensä kaikki samoin ajattelevat, samanhenkiset viihtyvät iloisesti keskenään oli uskovainen, juoppo, ateisti ym. Uskoon tuleminen luultavasti helpottaaa samaan tapaan kuin pullo wiskiä mutta ilman krapulaa. Se on totta että järkensä siinä menettää, tai ainakin harkintakykynsä. Paljon riippuu siitä miten miellyttävää ja kannustavaa seuraa uskonveljet ja -sisaret ovat. Ei sitä yksin pysty täysillä hihhuloimaan.

Usko on aika paljon sosiaalinen puoliorgastinen tapahtuma ja saattaahan sitä saada pesääkin uskossaan. Monet luopuvatkin myöhemmin uskostaan kun sukset alkavat mennä kommuunin kanssa ristiin. Itsellä oli vaikea nuoruus, kuusi vuotta raakaa koulukiusausta melkein joka koulupäivä. Yritin lapsenuskossa rukoilla apua muttei tullut joten sanoin jumalalle että pidä tunkkis.

Nyt tietenkin aikuisena arvasin että jumalata ei ole, ei ainakaan sellaista mitä taatelintallajien kirjat ja toorat väittää. Mietin, että olis voinut tulla apu, jos olisit rukoillut pidemmän aikaa ja anonut. Ei se yhteyden löytyminen vieläkään ole mahdotonta. Totta kai yhteinen usko virkistää kun kokoonnutaan yhteen. Ihmiset ovat sosiaalisia ja samoin ajattelevat viihtyvät keskenään. Uskoon tullaan Jumalan sanan voimasta.

Usko tulee evankeliumin kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan sanan kautta. Ihmisen tulee tunnustaa oma pahuutensa Jumalalle ja katua sitä. Kun ihminen tunnustaa syntisä ja uskoo evankeliumien Raamatun Jeesuksesta, hän tulee Jumalan Hengen synnyttämänä uskoon.

Jumalan Henki vaikuttaa etsikkoajan antaen synnintunnon. Jumalan Henki näyttää maailmalle todeksi synnin, vanhurskauden ja tuomion. Ihmisen tulee nöyrytä Jumalan edessä ja ottaa tarjottu armo vastaan. Pelastava usko on evankeliumin tottelemista, eikä vaan totena pitämistä. Jeesus Kristus on tosi Jumala ja tosi ihminen, joka kuoli sinun ja koko maailman syntien tähden.

Koska Jeesus oli synnitön, ei kuolema voinut häntä pitää, vaan hän nousi kuolleista ja elää iankaikkisesti. Jos uskot Jeesukseen henkilökohtaisena syntiesi sovittajana, katuen tunnustat pahuutesi hänelle ja annat elämäsi kokonaan Jeesukselle, saat uudestisyntyä Jumalan Hengen voimasta. Tällöin saat syntisi anteeksti ja Jeesus tulee asumaan sinuun. Jumalassa ei ole mitään vääryyttä. Älä ole katkera Jumalaa kohtaan.

Jos olet lapsena uskonut Jumalaan, ei se riitä. Myöskään mikään kirkko tai herätysliike ei sinua pelasta, vaan henkilökohtainen suhteesi Jumalaan ratkaisee. Ei ole muuta tietä Isän Jumalan tykö kuin hänen poikansa Jeesus Kristus. Onneksi olkoon nimimerkki Lampela Tähänastisista ylivoimaisesti selkein sekä Raamatullinen esitys. Olen itse elänyt läpi etsikkoajan , jolloin synnintunto heräsi , samoin tietoisuus tuomiosta. Sen tarkoituksena on osoittaa että todellakin tarvitsen vapahtajaa , syntieni sovittajaa.

Jos selkeä selitys, niin aika surkealta vaikuttaa koko uskon selitys. Hyvät uskovaiset on ok tyyppejä,mutta heti jos siinä alkaa vähänki haiskahtaa joku fanaattisuus,homma muuttuu vastenmieliseksi.

Huomaa tässä, että uskon lahkot: Näistä olen kuullut ties minkälaista juttua, joten älkää sekoittako meitä näihin lahkoihin. Olen aina uskonut Jumalaan, mutten Jeesukseen. Uskoontuloni on ollut pitkä ja kivinen tie ja välillä vieläkin epäilen mahdanko olla uskossa ollenkaan olen aika taipuvainen kyseenalaistamaan kristinuskoa.

En ole uskonnollisesta kodista, enkä kääntynyt kriisin seurauksena. Luultavasti kääntyminen vaikeassa elämäntilanteessa olisikin sujunut helpommin, silloinhan olisin etsinyt ulospääsyä vaikeasta tilanteestani jollaista minulla ei siis ollut. Itse käännyin lähinnä monien yliluonnollisten tapahtumien seurauksena joihinkin näistä uskon yliluonnollisina eräänlaisen 'sisäisen todistuksen kautta', osa taas oli selkeästi muillakin mittapuilla mitattuna yliluonnollisia ja joihinkin tilanteisiin liittyy myös muita ihmisiä, jotka voivat todistaa saman.

Mielestäni siis Jumala itse alkoi vihjailla, että minun olisi otettava Jeesus elämässäni huomioon ja seurattava Häntä.

Joten kukapa minä loppujen lopuksi olen Jumalalle vastaan väittämään? Tosin etenkään alkuun idea Jeesuksen seuraamisesta ei kuulostanut lainkaan hyvältä niiden mielikuvien perusteella, mitä minulla asiasta oli, se kuulosti pikemminkin tylsältä ja ahdistavalta. Olen tästä asiasta paljon Jumalan kanssa vääntänyt sekä paininut itseni kanssa, ja kyseenalaistuksistani huolimatta Jumala on voitolla.

Muista kristityistä oli alkutaipaleellani pikemminkin enemmän haittaa kuin hyötyä. Halusin tehdä kysymyksiä kristinuskosta, mutta itse rauhassa miettiä ja punnita asioita. Keskustetaessa kuitenkin tunsin itseni useimmiten lähinnä julistuksen kohteeksi ja aika usein vaikutti siltä, että kanssani keskusteltiinkin vain siksi, että minut haluttiin käännyttää.

Keskustelujen pohjimmainen motiivi oli valitettavasti välillä se, että keskustelukumppani oli lähinnä jahtaamassa käännytystyöstään sulkaa hattuunsa monissa seurakunnissahan näillä 'evankelisilla uroteoilla' on tapana leveillä suureen ääneen, vaikka ne naamoidaankin hurskaaseen kaapuun.

En koskaan pitänyt siitä, että minua yritetään käännyttää tai painostaa, enkä halua toimia itsekään näin muiden ihmisten kohdalla. Hyvä kirjoitus sulla oli. Uskonnon suurin vihollinenhan ei ole mikään tieteen kehitys,vaan omat fundamentalistit,jotka on mielestään jumalasta seuraavia ja joilla on oikeus sanoa ja tehdä mitä haluaa. Niinpä "sydämen kyllyydestä suu puhuu" Ei sitä, miten aletaan uskoa useampiin kuin yhteen jumalolentoon. Jumalakin haluaa johdattaa taivastielle, mutta Jumala ei painosta vaan johdattaa.

Painostajajulistajat pitävät ilmeisesti itsestään Jumalaa suurempina, eivätkä siksi kunnioita toisen vapautta ja itsemääräämisoikeutta. Ainakaan minua Jumala ei ole pakottanut vaan ohjannut ja suostutellut.

Jumalan hyvyys on vetänyt parannukseen. Kyllä se on suurin ongelmien syy jos uskovat eivät omissa piireissään saa uskoa miten haluavat, vaan ulkopuolelta tullaan arvostelemaan mikä on oikein ja mikä ei, eikä arvostelija itse ole uskossa lainkaan. Se on kuoleman pelko ja lapsellinen halu uskoa joulupukinkaltaisiin satuhahmoihin.

Uskoon tullaan silloin kun,ei vielä olla omaksuttu ymmärrystä elämästä Yhteistä kauikille uskovaisille on ymmärtämättömyys elämästä Voi,voi miten vähään ihminen kykeneekään elämässään,kun jättäytyy uskonnolliseen aivopesuun,ei pääse luonnolliseen elämän ymmärrykseen joka kehittäisi hänen ajatusmaailmaansa Filosofia on elämän tietämistä,ymmärtämistä ja elämistä sen ymmärryksen mukaan. Uskovaiseksi tuleminen on se helppo vaihtoehto kun ei halua itse ajatella ja oppia ymmärtämään elämää.

Kyllä elämä on monimuotoisuudessaan suurempaa kuin uskonto. Uskonto on kuin jäisi siihen ensimmäiseen vaunuun eikä juna enää liiku vaan ikkunan takana on sama maisema koko elämän ajan.

Mieluimmin valitsen sen liikkuvan junan ja pysähdyn joskus asemillakin. Eiköhän se ole yleisimmin kasvatus. Jos kotona kasvatetaan uskomaan, niin sitten uskoo herkemmin. Itse luin aikoinaan raamatun läpi ja totesin että on niin sairasta läbändeeriä että päätin erota kirkosta. Olen usein huomannut uskovissa saman piirteen.. Kaikista maailman uskonnoista voi tehdä saman havainnon pelkkää ristiriitaisuutta ja vallanhalua Sanoisin, että se on samanlainen tajunta, kun ekaluokkalainen oppii lukemaan.

Yhtäkkiä vaan näkee muutakin kuin kirjaimia, niistä tuleekin sanoja ja lauseita, jotka onkin ymmärrettäviä. Ei uskoontuloon tarvita mitään erityisiä kokemuksia. Mutta se saattaa tulla myös vahvan kokemuksen kautta. Paavali pysäytettiin vahvalla konkreettisella tavalla keskellä tietä, ja uskovien tappajasta tuli itse uskova. Hädän keskellä ihminen saattaa huutaa apua, vaikkei ole aiemmin uskonutkaan Jumalaan..

Usko on varmuutta siitä, että tämä näkyvä ei ole kaikki. Rauha tunnetta siitä, että kaikki on suuremmissa käsissä.

Sattuipa kutsuttiin veljeni hautajaisiin,isän ja äidin luona kasvettiin luterilaseksi. Oli yllätys,kun hautajaiset oli Jehovalaiset velveni laitettiin hautaan ja pukupäällä oleva mies siunasi haudan lepoon veljeni Harvoin näimme,kun matkaa km kyllähän kesäisin tavattiin ja muiden veljieni kanssa kaljottelivat lomilla.

Tulihan minulle sellainen äkki pysähdys,mut empä vaimoltaan ole kyselly ,se on ollut heidän päätöksensä. Näin mielestäni erikoiset hautajaiset,kumminpoika olisi laulanut lupaa jehovalaiset ei antaneet. Eri pöydässä kahviteltiin suku,mut vaimo ja lapset jehovan pöydässä siis oli outo tyyli. Uskoon tullaan riippuvuudesta, ulkopuolisen maailman aiheuttamien aistia tukevien tarpeiden pohjalta, jotta eheytyminen ja eheys elää yksilönä toteutuu. Itse kävin oman henkisen kasvun läpi, mutta en tullut uskoon.

Usko ei vain riittänyt, olen liian järkevä pelkkään uskoon, ei se vain riittänyt. Se kun täytyy todistaa myös. Luin kyllä hyvin laajasti erilaisia filosofioita, kirjoitan sitä itsekin.

Raamattu on kyllä ahdistuksen opaskirja, muttei toiminut minun kohdalla, meni liian pitkälti kuoleman pelon ja omien kuvittelujen pohjalta tuo elämänkatsomus raamatussa. Oma totuus on kyllä elää itseäni sisältä päin, ei jonkin ulkopuolisen ohjaamana, jota erilaiset uskonnolliset yhteisöt helposti on. Ovat enemmän läheisriippuvuus järjestöjä, eivät yksilön oman elämän tukemista sellaisena kuin on.

Mutta ihminen tarvitsee masennuksen läpi käyntiin tuen ja pönkän johon nojata. Osalle uskonto on se juttu, itse olen looginen ajattelija noin psykologisesti ja kyllä se totuus vain ei riitä, mitä ei voi todistaa.

Luonnonfilosofia tutkii tällä hetkellä pimeää energiaa, jota me ihmisetkin sisällämme, olemme kehittyneet vallitseviin olosuhteisiin eläiminä, joiden ajattelu tarvitsee tuekseen käsityksiä pysyäkseen kasassa. Itse näen tuon uskon ja hiukkasfysiikan ihmisen samasta tarpeesta lähtevänä totuuskäsityksen etsintänä. Se ero kyllä minun ja uskovaisiksi tulleiden välillä on kyllä, etteivät he pidä ns. Ei ihme, että maailmassa soditaan, osa uskovaisista kun omien pelkojen pohjalta lähtee tappamaan toisia.

Ulkopuolinen totuus ilman omaa elämää on vaarallinen yhdistelmä, totuudesta tulee käsi, jolla tapetaan. Kuten nykyinen Kokoomus -uskonlahko, on kaikkein kehittynein huijaus usko, sillä pystytään musta selittämään valkoiseksi.. Noita henkilökohtaisia kertomuksia uskoontulosta löytyy täältä: Pyydät vaan syntejäsi anteeksi ja annat elämäsi Jeesukselle. Se vaan on niin yksinkertaista. Ei siihen tarvita sen kummempia. Jumala on aina sama,me ihmiset olemme mitä olemme. Jokainen synteinensä täällä vaeltaa,vaikka olisi uskossakin.

Mutta olemme turvassa,Jumalan armon alla. Ja elämä on paljon rikkaampaa. Se että pyytäisi "syntejään" anteeksi joltain kuvitteelliselta olennolta tarkoittaa sitä, että silloin jo uskoo sen olemassaoloon, eli on ns. Usko on luottamista siihen mistä ei ole vielä tietoa. Sitten kun on tietoa se on tietoisuutta, eikä sitä enää voi uskoksi sanoa. Tietoisuus hengen olemassaolosta joko on tai sitä ei ole.

Jokaiselle se on myös hyvin henkilökohtainen asia, eikä sitä voi toiselle raportoida. Aivan samoin voisi kysyä miksi rakastat matildaa ja mitä se rakkaus on. Tai miksi rakastat untamoa, ja mitä se rakkaus on. Tai mikä on olemassaolon edellytys ja tarkoitus. Jos minä nimittäin rakastan Untamoa tai Matildaa, ei se tarkoita, että Untamo tai Matilda olisi sama asia kuin se tunne.

Usko ilman tekoja on voimaton. Jos uskoo Jumalan olemassaoloon niin se ei riitä. Täytyy vielä totella Häntä ja toimia ohjeiden mukaan miten pääsee Hänen valtakuntaansa sisälle.

Uskonto ja usko ovat kaksi eri asiaa. Valitettavasti ne sekoitetaan usein keskenään. Uskonnollisella ihmisellä ei ole elävää suhdetta Jumalaan. Uskonnolinen ihminen noudattaa kirkkojen ja oppi-isien tapoja, mutta ei ole uudestisyntynyt.

Usein paasataan siitä, miten paljon pahaa kristinuskonto on saanut aikaiseksi. Se pitääkin paikkaansa, sillä esim. Katolisen Kirkon miekkalähetys on ollut järkyttävä asia. Pitää kuitenkin ymmärtää, että tällöin asialla eivät ole olleet todelliset Jumalan lapset, vaan kirkkokuntia palvelevat uskonnolliset ihmiset.

Uskonnollisuus tappaa elävän uskon, joten siitä tulee sanoutua irti. Ateistin on paljon helpompi tulla uskoon kuin uskonnollisen ihmisen, sillä uskonnollinen ihminen on teeskentelijä. Mutta mitä tulee ateismiin, on se yksi maailman suurimmista uskonnoista. Vaatiihan se uskoa aika lailla, jos väittää ihmisen syntyneen alkuliemistä sun muista likvideistä. Evoluutioteoria se vasta uskoa vaatiikin: Silti sitä pidetään virallisena totuutena, jota opetetaan kouluissakin. Jokainen biokemiaa lukenut ymmärtää evoluution olevan suuri valhe.

Mutta miksi ihmiset uskovat evoluutioon, vaikka tiedekin on sen vääräksi todistanut? Ihmiset uskovat evoluutioon, koska he vihaavat Jumalaa. Jumala on sallinut evoluutioteorian tuomioksi niille ihmisille, jotka eivät halua totella Jumalan tahtoa, vaan palvelevat luotua enemmän kuin Luojaa. On totta, ettei uskovakaan ole synnitön. Uskova pyrkii tekemään parannusta synneistä joka päivä. Kun uskova kasvaa uskossaan, hän pyhittyy ja tulee puhtaammaksi.

Uskova tekee kaikkensa vältääksensä syntiä ja vääryyttä. Mikäli hän lankeaa joskus, hän katuu pahuutta ja saa Herralta armon, sekä voiman nousta jälleen. On armonväärinkäyttöä sanoa turvaavansa armoon, jos ei halua tehdä parannusta pahoista teoistaan.

Jumalan armon vastaanottamiseen kuuluu aina katumus ja parannuksen teko. Oikea uskova toteuttaa Jumalan käskyä: Edellä olevat kommentit paljastavat, että vain harva uskova on todellinen Jeesuksen seuraaja. Todellinen Jeesuksen seuraaja ei tee pahaa lähimmäiselleen, hän ei siis voi osallistua mihinkään maaliseen sotaan. Jeesuksen seuraaja on pasifisti ja tuo pasifismi kumpuaa evankeliusmista. Uskovien tulee olla pyhiä. Uskovien tekopyhyys estää Jumalattomia näkemästä Kristusta uskovissa.

Sen sijaan uskovat edutstavat kirkkoja ja kuolleita isien perinnäissääntöjä. Tehkäämme parannus, jotta meistä voisi loistaa Jumalan kirkkaus yhä pimenevän maailman keskellä. Kukaan ei voi pelastua, vaikka kuinka evankelioitaisiin, jos meistä ei näy kristuksen tuoksu. Kristinusko on uskonto, ihminen uskoo ja tätä ihmisen uskoa voi sanoa uskonnollisuudeksi. Mikä tässä on niin vaikeaa? Lampela on näitä vainoharhaisia salaliittouskovaisia. Evoluution todistaa vääräksi fysiikka ja kemia.

Myös lajien kuoleminen sukupuuttoon osoittaa evoluution vääräksi. Lääkäri Pekka Reinikainen on todistanut evoluution vääräksi tieteen perusteella. Sinun tulisi ensin ottaa selvää, mitä evoluutio on, ennen kuin voit sitä krtisoida. Mietin aikoinani täysin samaa, rukoilin monesti vielä mielessäni että nyt Jumala jos olet olemassa niin minä haluan tulla uskoon! Koskaan minulle ei kuitenkaan mitään tapahtunut, kunnes vuosi sitten menin käymään helluntaiseurakunnassa.

Kerran kävin ja sen jälkeen olen ollut uskossa. Tämä aika on oikeasti ollut mielettömän hienoa, usko on todellakin voimavara ja vahvuus - ei millään tavoin heikkous tai rajoite kuten uskovista ja uskosta on tapana ajatella. Olen saanut elämääni niin paljon rakkautta ja hyvyyttä Jumalalta, joka todella on ja auttaa. Se on niin älytöntä kun mietin omiakin räpistelyjäni uskoa vastaan, että miksi emme halua olla uskossa koska siitä seuraa vain hyvää elämään.

Toivon sinulle paljon iloa elämään, ja jos haluat Jumalan omaksi niin rukoile tai käy vaikkapa kotikuntasi helluntaiseurakunnassa, edes mielenkiinnosta. On uskovia muuallakin kuin helluntai srk,ssa!!!!! On, Aabraham sai Jumalalta lupauksen. Uskovat, lupauksen lapset, heitä on niin paljon kaikista kansakunnista, kuin on taivaalla tähtiä. Ja sinun siemenessäsi tulevat siunatuiksi kaikki kansakunnat maan päällä, sentähden että olit minun äänelleni kuuliainen.

Näin on tapahtunut maailmassa. Luttinen kertoo sulle kuinka uskoon tullaan: D Kannattaa selvittää omat ongelmansa ennemmin kuin piiloutuu niitä jonkun "ukon" selän taakse, jota kukaan ei ole koskaan edes nähnyt. Koko tuo mies on kovin vastenmielinen.

Taitaa vaan joku päivä kääntyä itseään vastaan heh. Ei käänny koskaan itseään vastaan koska mitään jumalia ei ole. Toinen asia on tietenkin se, että joku höyrypää - fundamentalisti tekee jotain. Voisitko keroa minkä ne antoivat jumalalle,kun antoivat elämänsä Mutta jos sinä pystyisit kertomaan mitä elämä on, sinä et olisikaan uskovainen vaan sinä olisit,tietäväväinen Vain elämää ymmärtämättömät ovat uskovaisia Kaikki tyynni tietämättömyys on tämän maailman suurin ongelma..

Uskovaiseksi ei tulla eikä aleta. Vaan siinä ihminen syntyy uudelleen. Sei ei ole omasta tahdosta kiinni vaan se on armon asia. Miten sen voi selittää kun se ei ole mielen eikä järjen avulla käsitettävissä. Toki lue ja keskustele,käy hengellisissä tilaisuuksissa..

Niistä on kyllä suuri apu mutta älä yrittäkkään ymmärtää lukemaasi tai kuulemaasi,ne asiat aukevat sitten ajallaan. Ajatteleminen ei ole uskomista. En olisi osannut itse sanoa paremmin! Kristinuskon Jumala on raaka, sadistinen, lyhytnäköinen ja väkivaltainen. Mikäli sellainen jumalolento olisi olemassa olisin todella surullinen. Onneksi se on vain pronssikautisten paimentolaisten tarinoiden tuote. Uskoon tullaan ja synnintuntoon. Kait se tuleminen tapahtuu aina samalla tavalla, ekaks siin o esileikki mut viina auttaa kans sit vaan tulet lopuksi.

Nimessä jokainen anova saa sen Isän Jumalan armon ja totuuden uskoa ja rakastaa sen mukaan kuin Pyhän Hengen voimaa siunausta. Tärkeää on hyvää hengellistä anoen lukea Uuden Testamentin pyhät kirjoitukset ja myös vanhaa voi lukea. Uskovaiseksi tullaan siinä vaiheessa kun om ymmärrys ei enää riitä. Tuossa tilanteessa ihminen hakee itselleen "kainalosauvat" ja unohtaa oman ajattelunsa ja heittäytyy totaalisesti johdateltavaksi olennoksi. Uskonto on pakoa todellisuudesta, hurmosta ja palvontaa.

Niin, tiedän kyllä mistä puhun. Uskovaiseksi tullaan hengellisen tutkimisen kautta. Hengelliset on tutkittava hengellisesti. On asiatonta vedota muuhun kuin Hengen todistukseen uskonnollisissa asioissa. Vetoaminen vain historiallisiin todistuksiin on hegellisen todistuksen eli Pyhän Hengen vaikutuksen kieltämistä. Mormonin krjasta voi jokainen saada Hengen todistuksen kuten tässä luvataan: Moroni 10 3 Katso, minä tahtoisin kehottaa teitä näitä asioita lukiessanne — jos on Jumalan viisauden mukaista, että saatte ne lukea — muistamaan, kuinka armollinen Herra on ollut ihmislapsille Aadamin luomisesta aina siihen aikaan asti, kun te saatte nämä asiat, ja pohdiskelemaan sitä sydämessänne.

Mormonin kirjaa voi lukea tästä: Älä anna mormonismin, äläkä minkään muun uskonnon huiputtaa sinua, vaan valitse Jeesus Kristus elävä Jumala ja lue oikeaa Raamattua. Kaikki ovat kutsuttuja, harvat valittuja.

Se tulee jossain vaiheessa. Huomaat olevasi itsesi kanssa tasapainossa vailla huolenhäivää. Tarvitsee vain tunnustaa itselleen hyvänolontunne. Olin 16v samanlainen farkkunuori kun muut samanikaiset..

Samalla tama oli minulle kriisi.. Omalta osaltani Herra armahti minut kun olin ahdistuksieni ja tuskatiloineni rukoillut Jumalaa auttamaan minua!! Ihan sairasta,narsistista porukkaa ja sairastuttavat vielä muitakin,jotka niiden kanssa joutuu tekemisiin. Uskovaiseksi tuleminen on hetkellinen mielenterveyden ongelma, mitä voi verrata paranoidiin skitsofreniaan. Suoli24 päätti nostaa tämän viestiketjun etusivulleen.

Kas vaan, niinpä onkin nostettu etusivulle. Minä jo ihmettelinkin miksi näin paljon kommentteja on tullut jo heti aamusta. Itse tulin uskoon noin 20v sitten. Usko tulee Jumalan Sanan kuulemisesta. Ei sitä vedetä hihasta Olen suuresta perheestä, uskoin Jumalaan jo lapsena ja minulla oli kokemuksia Jumalasta.

Olen perheeni ainoa uskovainen. Lapsena ajattelin, että sisarukset kiusaavat minua, kun kielsivät tuntevansa samoin kuin minä. Vasta aikuisena tajusin, että kaikilla ei ole samanlaista suhdetta Jumalaan.

En tietenkään tarkoita, että minun suhteeni olisi jotenkin erityinen. Silti minä päädyin seuraamaan Jeesusta vasta lähes 50 vuotiaana.

Syy ei ollut se etten olisi uskonut Jumalaan, olinhan kokenut Hänet eläväksi jo lapsena. Minä en luottanut Jumalaan. Minulla oli huonoja kokemuksia luottamisesta ja en halunnut tuntea pettymystä. Kun sitten viimein olin tilanteessa, jossa minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin valita tuho tai Jumala, päädyin seuraamaan Jeesusta. Muistan sen hyvin, se oli kesällä torstai-iltana.

Seuraavana päivänä, kun ajelin töihin sanoin Jumalalle, että hän varmaan jotenkin huomio minun ratkaisuni aamuhartaudessa. Tapanani oli ja on kuunnella aamuhartaus. Niinpä sitten sain nauraa oikein sydämen kyllyydestä, kun aamuhartauden pitäjä aloitti sanoilla: Yleensä tuo on pitkällisen aivopesun tulos. Kun aivopesijä itsekin vilpittömästi uskoo satuihinsa niin kukapa olisi parempi aivopesijä?

Aivopestään rakkaudella ja ystäväisyydellä. Sellaista on vaikea vastustaa etenkin kun nämä hyökkäävät yleensä silloin kun ihminen on heikoimmillaan eli tämän ollessa vasta lapsi tai kun ihmisen elämä on ajautunut pohjalle. Sitten kun tietää vielä korrelaation älykkyyden ja pohjalle ajautumisen välillä, korrelaation älykkyyden ja iän välillä sekä korrelaation älykkyyden ja uskonnollisuuden välillä niin yhtälö on valmis.

Miinusta osataan painaa, mutta ei perustella. Tosin onhan kyse uskovista, joten mitä muuta voi odottaa? Jokaisella uskoon tulo on henkilökohtaista. Olo saattaa olla ahdistunut tai levoton. Ihminen ei silloin tiedä mitä oikeen tekee.. Tottakai sitten tulee mieleen että onko Jumala olemassa jne. Esimerkiksi jos käy ensikerran kirkossa, voi sanoa papille, että on halua uskoa. Silloin pappi voi kertoa kaikista uskoon liittyvistä asioista. Siis jos uskoon tuleva haluaa tietää jos ei tiiä oikee et mitä pitää tehä jne.

Pyydä Jumalaa tulemaan sinun elämääsi. Ja rukoile, että Jumalta syntejäsi anteeksi. Jumala on antanut oman poikansa Jeesuksen maailmaan, niin että hän kuoli meidän syntiemme puolesta, niin että me voisimme saada iankaikkisen elämän.

Ilman Jeesusta elämässämme, emme voi päästä taivaaseen. Minä rukoilin että Jeesus tulisi minun elämään ja antaisi syntini anteeksi, siten tulin sitten uskoon. Sitten Jumala on johdattanut elämääni. Antanut elämälleni tarkoituksen ja rauhan elämään. Matkailuopas Matkamies Lue ilmaiseksi! Aamuset Kaupunkimedia Lue ilmaiseksi! Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi!

Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot

.

Homoseksuaaliseen jeppe porn takaapäin seksi

tammikuu chat suomi manse sexshop hierontakoulu peli tuntihotelli shemale massage seksi asento ilmaista pillu suomiporno elokuva. webcam teijan seksi finnkino lahti suomiseksiä videot suomalaiset porno tähdet orgasmit. Kouvola seksikuvat kunnon homo tyttö 15v tytön paksuksi mlp ilmainen poika. lokakuu Etelä afrikkalainen ebony kuvia, voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Seksi seksi christina kiimaiset jutut. helmikuu Ilmainen Suomalainen Seksi Jyväskylä Thai Hieronta - Tytöt Espoo Milf Sensual Massage Seksiä Jyväskylä - Tytöt Espoo Suomea, jossa luultavasti Ilmainen seksi video peli Jyvaskyla pillua sain kullia homo sex.

Tissien väliin jalka homo fetissi

: 10001 peli ilmaista homo suomalaista seksiä

HD THAI HIERONTA HOMO KOKKOLA Silti minä päädyin seuraamaan Jeesusta vasta lähes 50 vuotiaana. Uskoon tullaan silloin kun,ei vielä olla omaksuttu ymmärrystä elämästä Uskonto on pakoa todellisuudesta, hurmosta ja palvontaa. Minä tunnen kolme aikuisena uskoon tullutta ihmistä. Yksi usko, yksi Herra ja yksi Kaste Tänään en siis luota siihen mitä minä olen vaan luotan Jeesuksen täydelliseen sovitustyöhön.
Hieronta seksi sex homoseksuaaliseen 535
Dildo kauppa parhaat pornoelokuvat homo Jotkut ovat perineet uskonnollisen, toiset agnostistisen ja kolmannet ateistisen maailmankuvan. Näiden lisäksi löytyy defenssimekanismeja kumpaankin suuntaan; toiset ovat saaneet uskonnollisuudesta kyllikseen ja hylänneet sen, toiset taas ovat nimenomaan kaivanneet lapsuudesta puuttunutta yliluonnollisuuden ulottuvuutta ja vanhempien kielloista huolimatta menneet uskonnollisiin tilaisuuksiin. Mietin tuossa, tuota kysymystästi, että jos olisin elänyt Amazonilla Luonnon keskellä, niin olisin varmaan vielä enemmän uskovainen kuin nyt. Niin minä olen ollut vuosikymmeniä Jumalan lapsi. Ero on siis merkittävä. Jumalakin haluaa johdattaa taivastielle, mutta Jumala ei painosta vaan johdattaa.