Etsivät miehet kiihkeä mies homoseksuaaliseen

Noin nuori mies ja ajattelet niin fiksusti, samantyyppisen viiskymmppisen kun löytäis. Pitäisi oppia luottamaan ja tosiaan hyväksymään itsensä ja ajatella, että joku tosiaan voi pitää minusta. Enpä pelkäis, antaisin mennä vaan. Ei kannata jättää elämää elämättä, minäkin tapailen alle kolmekymppistä kundia, joka on hyvännäköinen ja ikäisekseen harvinaisen ajattelevainen. Suhteessa ei aihetta mihinkään vakavampaan, mutta meillä on hauskaa yhdessä. On sovittu, jos baareissa tulee tuttuja vastaan, minä olen "kummitäti".

Olen monien mielestä hemmetin mukava mies, ja tienaan ihan keskikoulupohjalla ATK-alalla 50K vuodessa. Sua kaipaisin mutten nyt ehdi lukioon, kas kun pitää töissäkin käydä. Mitä yhteistä on kunnollisuudella ja koulutuksella, ei niin yhtikäs mitään. Nuorena , nättinä ja kokemattomana lähdin sporttisen insinööriopiskelijan kelkkaan, valmistui vähän ennen kun menimme naimisiin ja muutaman päivän ehkä teki jotain insinöörin hommii ja siit eteenpäin oli työtön.

Onneks älysin erota, 8 yhteisessä vuodessa jokainen tunti oli liikaa. Nykyinen mieheni on käynyt keskikoulun ja piste. Ei ole sporttinen, tosin en minäkään, mutta töitä tekee joskin palkka ei mikään huikee, oman maatilan pieni ja talon kuitenkin saanut palkallaan maksettua, viihtyy kotona ja meillä on paljon yhteisiä harrastuksia.

Ei nyt ihan peräkammarin poika ollut kun tavattiin mutta ujo, hiljainen ja arka. Joskus miehiä täytyy hiukan rapsuttaa pinnalta ennen kuin se kultainen sydän löytyy ja pitää naisen olla se aktiivinen osapuoli sillä läheskään kaikki miehet ei uskalla edes haaveilla puhumisesta kauniille, sporttiselle naiselle pakkien ja nolaantumisen pelossa. Vai tarkoititko kunnollisella että pitää olla hyvä kuntoinen? Jotenkin kylmä ja raadollinen kuva jäi sinusta antamiesi tietojen perusteella: Eihän tuolla elä mitenkään!

Jos vielä pitäis nainen rahoista elättää nii huh huh! Vedä sää vaa kätees nii tulee halvemmaks eikä tuu pettymyksiä-. Kun hyväksyy sen että kaikki naiset on lopulta maksullisia niin mikään ei enää yllätä naisissa. Teit siis ratkaisun rahan ja omaisuuden perusteella.

Valitsit siis palkan vaikkakin on pieni. Maatila ja talo siis valinnan perusteena. Tämä on yksi monista kummallisen katkeruuden helpotukseksi kehitellyistä oljenkorsista, johon takertumisella omaa oloa ja tilannetta voi vain pahentaa.

Kummassa tapauksessa asioihin voi vaikuttaa ja tilannetta muuttaa: Etsimällä muutettavaa toisesta vai itsestä? Mikään ei tapa tehokkaammin naisen mielenkiintoa kuin ruikuttaminen. Ruikuttava mies ei naisen silmisssä ole oikeastaan ole mies, koska nainen etsii miehekkyyttä ja ruikuttava mies on mahdollisimman EPÄmiehekäs. Nainen, joka ei valikoi kumppaninsa laatua vaan suostuu sänkyyn ensitreffeillaä kenen kanssa vain tai valitsee ilmiselvän "rentun", on luonnehäiriöinen.

Tasapainoista naista kiehtoo miehen vakaus ja turvallisuus. Mies, joka ruikuttaa, että naiset eivät pidä hänestä. Mies, joka anelee naisen rakkautta. Mies, joka on epätoivoinen ja teke mitä tahansa naisen mieliksi.. Miten toi nyt tähän liittyy? Ei oo eikä tuu. En minä osaa kertoa mistä sinä löytäisit hyvän miehen. Kun en ole keksinyt mistä minä löytäisin hyvän naisen.

Meillä on siis samankaltainen ongelma. Jos haluat löytää miehen, niin ei kai sen pitäisi siihen kaatua, että yksi toimiva tapa kumppanin löytämiseen on jo nähty? Vai onko vika siinä että se ei ollut toimiva tapa? Mikä siinä oli sitten vikana mielestäsi?

Selattuaan kaikki profiilia hän joutui toteamaan, ettei löytynyt tarpeeksi täydellistä. Tekstistäsi näkee jo, ettei sellainen perustason asia, kuin välimerkit ole hallussa. Mutta ei pidä yleistää, siinä olet oikeassa.

Eipä tuo sinun pilkunkäyttösi näytä yhtään paremmalta. Kirjalliset lahjatko ne määrittelevät ihmisen arvon? Voisi olla elämä tuskaa tollasen pilkunnussijan kanssa. Ei kai nyt käytännön työssä pilkkujen paikalla ja kirjallisella taidoilla ole samaa merkitystä kuin ns.

Sillä nyt ei vaan ole sen ihmisyyden kanssa mitään tekemistä. Eipä se reaalielämässä paljon lohduta, jos valkokaulustyöntekijällä on peukalo keskellä kämmentä ja mitään hajuakaan käytännön töistä.

Kyllä kunnon käytännönmies ja käsistään kätevä vetää kirkkasti sellasesta voiton. Valkokaulusmiehellä pitää olla täpäkkää taskussa ostaa palveluja ja sitä nyt vaan harvalla on niin paljon kuitenkaan, jos ajatellaan käytännön elämän asioiden hoitamista. Kyllä pienempituloinen, käytännön taidoilla varustettu ammattimies vetää voiton poropeukalosta. Siinä ei remonttihommissa ja auton kojauksessa tai asennustöissä paljon pilkunpaikkojen tietäminen auta, jos ymmärry ei siirry päästä käsiin.

Ja olen samaa mieltä duunarin kanssa että nykyaikana monella ammattimiehellä pitää olla tietotaitoa todella paljon omasta alastaan, jos meinaa hommansa hoitaa. Kehitys menee niin nopeasti eteenpäin, ja asiat muuttu yhtenään nykypäivänä. No kyse on lähinnä siitä että jos miehellä on amk tai yliopistokoulutus niin ollaan enemmän samalla aaltopituudella ja mitä oon treffaillu niin kyllä se koulutus vaikuttaa aika paljon.

En väitä että duunarit olis huonompia mutta itellä ainakin synkkaa enemmän koulutettujen ihmisten kanssa. Jaa, itse tapasin puolisoni netissä.

Vaimollani on ylempi korkeakoulututkinto, itse olen perusduunari. Olen sivistyneempi kuin hän tai kaikki hänen kaverinsa yhteensä. Ja tämän sanon vain siksi, että käsittäisit, että ei se koulutus sinänsä mitään vielä kerro.

Mutta haaveile sinä akateemisesta urheilevasta komistuksestasi, sillä aikaa muut perustavat perheitä ja elävät elämää. Voit sitten vanhana leuhkia että mulle ei ruma duunari kelvannut: Samalla koulutustaustalla ja siten samalla aaltopituudella olevia miehiä on vaikea löytää ja kun yrittää freffailla ns. Ei oikein ota onnistuakseen. Kerrotko mitä nämä sinun arvostamasi tiedot ovat? Luettele vaikka ihan ranskalaisin viivoin että mitä miehen pitää tietää. Älä höpise mitään epämääräistä että "uskonto, politiikka" tms.

Usko pois, mielenkiinnon kohteet eivät käytännössä koskaan kohtaa. Tietenkin voi olla että sinulla ja tapaamallasi miehellä on yksi mielenkiinnon kohde. Esimerkiksi jokin bändi, sarjakuvat tai vaikkapa kukka-asetelmien teko, mutta siihen ne yhtäläisyydet jäävätkin. Huomaatko mikä on ongelmasi? Sinä et ole kiinnostunut miehestä, mutta miehen pitäisi olla kiinnostunut sinusta. Sellainen yhtälö ei vaan toimi että sinä vaadit mutta et anna mitään.

Arvomaailman erot ovat sellaisia jotka muuttuvat ja muokkautuvat, varsinkin jos osaa keskustella eli kommunikoida. Minä väitän että sinä et osaa keskustella. Sinä olet henkilö joka julistaa ja jos toisen mielipiteet tai näkemykset poikkeavat, sinun mielestä tuo henkilö on väärässä Todellisuudessa sinä pelkäät erilaisia ihmisiä koska he osoittavat sinulle kuinka heikko sinä todellisuudessa titteleistäsi huolimatta olet.

Toisinsanoen sinä haluaisit miehen joka läähättää vieressäsi kuin koira ja nyökyttelee kun julistat omaa erinomaisuuttasi ettei sinun tarvitsisi koskaan haastaa omia uskomuksiasi ja oletuksiasi tai kohdata ihmistä jolle sinun pitäisi perustella omia näkökulmiasi. Parisuhde ei ole alistussuhde jossa sinua palvellaan. Parisuhde perustuu molemminpuoliselle arvostukselle ja kunnioitukselle, mutta sinä et suostu olemaan oma itsesi.

Opettele toisen kunnioitusta ja arvostusta, niin huomaat että teet itsestäsi paljon avarakatseisemman ja nöyrän tarvitsematta nöyristellä. Ei kun mennään vaan yhdessä kehittämään itseämme siihen vitun joogaan. Ja sitten lauletaan nuotiolla kumbaijjaah ja pidetään kaikkia maailman ihmisiä kädestä?!!! Itse olen sähkömies, mutta luen kirjoja aina kun vaan voin ja sivistän itseäni. Luen ihan laidasta laitaan pokkareita, romaaneita, filosofiaa, psykologiaa, runoutta ja historiaa.

En lue pelkästään perinteisiä miestenkirjoja tyyliin sotakirjat vaikka tietenkin olen lukenut jonkin verran myös niitä.

Joka vuosi tulee luettu plus miinus nelisenkymmentä kirjaa. Usein duunari miehillä on kieltämättä tietty junttimaisuus eivätkä he itse sitä tajua itse en omasta mielestäni kärsi tästä. Olen pitkän itsetutkiskelun jälkeen päässyt eroon tietynlaisesta itsekorostuksen tarpeesta, mutta toki siitä huolimatta minulla on terve itsetunto. Mielestäni minulla on hyvä yleisivistys tiedän vähän melkein kaikesta, mutta en liikaa mistään. Aivan, ei koulutus ole mikään tae mistään "kunnollisuudesta".

Itse olen aika korkeasti koulutettu nainen, sinkkuna elelen, mutta tavallinen tavis mies on parasta mitä suomi tarjoaa. Ne paperinuket eivät paljoa kiinnosta. Kädentaito on kunnioitettavaa ja jos siihen vielä lisätään aikaansaseuraava adjektiivi niin hieno homma. Minä olen 34v, 2 lapsen äiti. Olen 2-vuorotöissä, eikä minullakaan oo miestä mut oon silti tyytyväinen elämääni.

Oon jalat maassa tyyppi, vaikka on Amk-tutkinto, en oo väkisin etsimässä ketään mutta olisihan se kiva vaihtaa ajatuksia jonkun kanssa. Ja tässä ei oo nyt aloitekyvystä tai nettideittailusta kyse, mutta jos itse etsisin kumppania, painottaisin luonnetta enkä ammattia. En tosin moralisoi häntä enkä väheksy.

Maailmankuvaan en ota kantaa, mutta asenteeseen - ja siihenkin arvausten perusteella. Monilla on vaatimuksia tai toivomuksia kumppanin suhteen, ja jos ne ovat kovin jyrkät, jättää monta hyvää vaihtoehtoa huomiotta. Sanoisin, että järki syrjäyttää siinä intuition, eikä tulos olekaan yksinomaan hyvä, vaikka järkeäkin on näissä pariutumisasioissa syytä kuunnella. Arvelisin monien aikuisten katsoneen Ally McBealia aikanaan.

Siinähän tämä tematiikka oli esillä. Ally kävi treffeillä, mutta kaikissa miehissä oli jokin vika. Ja se yksi vika tärveli sitten koko miehen. Joku ei tajunnut pyyhkiä kastiketippaa huuletaan päivällisellä, toinen hörötti liian suureen ääneen - suunnilleen kuten amerikkalaiset tuntuvat ylipäätään tekevän.

Sarja oli ehkä hömppää, mutta kyllä siinä ihan asiallisia asioitakin käsiteltiin. Lähtökohtaa ja asennetta siis pitää muuttaa: Ap on tehnyt yleistyksiä ja väsynyt baareihin ja nettitreffailuun. Kummallakin tavalla voi kohdata vaikka millaisia ihmisiä. Voi todeta vain jotakin yleistä: Nämä eivät rajaa ulos nykyään juuri ketään. Ap ei ehkä enää näe puita metsältä. Mitähän tapahtuisi, jos kerta kaikkiaan lakkaisi etsimästä? En väitä, että se olisi helppoa, koska asenteiden muuttaminen on usein vaikeaa.

Mutta jos nyt lopettaisi ne aktiiviset toimintatavat, joita on käyttänyt tähän asti. Ei mene baariin eikä nettitreffeille. Olen blogissani ehdottanut, että miestä etsivän naisen pitäisi ostaa pakettiauto ja järeä iskuporakone. Sellaiset toki löytyvät jokaiselta tekijämieheltä, mutta pitkälle koulutettujen kalustoon sellaiset eivät ehkä kuulukaan. Ovathan ne toki kalliita kamppeita, ainakin se auto, mutta arvelen, että kun veisi korkeakoulun ilmoitustaululle lapun, että lainataan järeää poraa ja kuskataan muuttokuormia passelia korvausta vastaan, voisi hyvinkin löytää mukavia miehiä.

Olisiko tämä esimerkki siitä, mitä asenteen ja toimintatavan muutos käytännössä tarkoittaisi? Mites tuo korkea koulutus rajaa hyvän luonteen pois? Uskoisin että työttömissä luusereissa ja korkeasti koulutetuissa menestyjissä on vähintään yhtä paljon prostentuaalisesti ns hyvä luonteisia.

No en saatana tiä enään itekkään miten tähän pitäis suhtautua.. Eikös kohteliaat ihmiset yleensä kättele juuri sitä käsipäivää ja jopa esittelevät itsensä, jos ei tunneta entuudestaan.

Sehän kuuluu jo perustavaa laatua oleviin käyttäytymissääntöihin. No jos olet mies, niin suhtaudu avoimesti. Voisitko olla ystävällinen ja lopettaa rasittavan jankkaamisen ja käsitteiden sotkemisen? Onko oikeakäitisyys ansio ja vasenkätisyys rikos?

Heteroseksuaalisuus ei ole ansio, homoseksuaalisuus ei ole ansio, millään synnynnäisellä ominaisuudella ei voi ansioitua. Tarkoitat siis, että hyvännäköiset miehet ovat niitä hyviä miehiä? Oletko itse niin hoikka ja hyvännäköinen, että kiinnostaisit niitä hyvännäköisiä miehiä?

On se että sillä on lapsen ruokko 18 ikävuoteen ja se ex joka on aina mukana vaikka et tahtoisikaan. Se sabotoi koko ajan rakkauttanne.

Ja se kaikki huomio mitä lapsi tarvitsee jää takaalalle tässä kolmiodraamassa. Minä ainakaan lapsettomana naisena en halua kenenkään lapsia kotiini mellastamaan. Isän aikaisemmista suhteista syntyneisiin turhakkeisiin kuluu rahaa ja ainakin minä haluan, että molemmat vanhemmat panostavat täysillä yhteiseen perheeseen, jonka vielä haluan. Ei siis yh-isässä ihmisenä varmaankaan ole useimmiten mitään vikaa, mutta ne kylkiäiset ovat ainakin minun silmissäni todella vastenmielisiä otuksia.

Parempi yksin kuin suhteessa, jossa ulkopuoliset henkilöt tunkevat omaan kotiin halusi tai ei. Minä olen aina tiennyt, etten sopeudu suhteeseen, jossa toisella on lapsia. Tapasin kuitenkin miehen, johon rakastuin lapsista huolimatta.

Vaikeudut alkoivat parissa kuukaudessa, lasten kanssa pärjäsin hyvin, mutta samalla vihasin sitä, etteivät he olleet minun ja suhde päättyi lopulta kovasta yrityksestä huolimatta. Tilanne olisi varmaankin ollut toinen, jos minullakin olisi omia lapsia. Miehen täytyy hikoilla ja vääntää salilla ja tämän lisäksi pumpata proteiinia ympäri vuorokauden, vain jotta nainen, jonka tarvitsee itse vain sivellä pakkelia turpaan peittääkseen huonon ulkonäkönsä, diggaisi.

Fiksut ja koulutetut miehet ovat valitetettavasti usein varattuja. Oikea elämä ihmisten välillä on täynnä kompromissejä. Jos katselee liikaa niitä höpö höpö hääohjelmia, niin ei tajua, että melko pian koittaa se ankea arki, missä pitäisi pärjätä ihan ilman skumppaa ja kynttiläillallisia. Kirjoittaja on varmaan v nainen jolla alkaa olla kiire perustaa perhe.

Aikuisella ihmisillä on usein jo lapsia. Jos ei yh-isät ja heidän "turhakkeet" kelpaa niin pitää löytää reilusti alle kolmekymppinen mies. Lapseton toistaseks kirjoittajan kannattaa pysyä kaukana yh- iseistä ja heidän lapsistaan koska lapset vaistoavat kyllä tollasen vihamielisyyden ja suhteesta ei kyllä tule mitään. Itse olen sen verran realisti että ymmärrän että oman ikäisilläni naisilla on jo todennäköisesti lapsia edellisestä liitosta ja kummankin osapuolen täytyy tehdä kompromisseja.

Aikanaan naimisiin mennessäni en suunnitellut tätä yh-iskän "uraa". Tunnen kuitenkin ihmisiä jotka ovat onnistuneet löytämään hyvät uudet kumppanit jotka ovat empaattisia ja osaavat ottaa huomioon myös olemassaolevat lapset Jos löytyy hyvä kumppani pitää olla valmis hyväksymään koko "paketti" , onnea etsintään. P ja lompsa kunnossa? Arvoisa yh-iskä, minulla ei ole kiire mihinkään, pärjään kyllä mainiosti yksinkin jos ei sopivaa kumppania kohdalle osu.

Olet myös väärässä siinä, että lapset vaistoaisivat minusta jotain pahaa, päinvastoin, yleensä kaikki lapset pitävät minusta vaikka muuten vierastaisivat vieraita aikuisia. Ongelmat seuraavat siitä, miten puhun lasten isälle lapsista, tapani on sellainen mitä yksikään lapsiaan rakastava isä ei voi sietää. En sietäisi minäkään, jos olisi omat lapseni kyseessä tai edes sukulaislapset. Ikäni on 35, siitä arviosta pojot sinulle. Itsekin sellainen, mutta en kuulu siihen hyvännäköset osastoon joten omastapuolesta se siitä sitten.

Kirjoituksesi kertoo juurikin, että olet katkera Pakko pärjätä, kun ei muutakaan voi,,,,,osui ja upposi. Sitten "tapasi" puhua isille lapsista??? Olet avun tarpeessa, jos et osaa edes käyttäytyä. Tai sitten tämä on vaan se ainut tapasi purkaa pahaa oloa.

Yksi olet ja niin tulet olemaan lopussakin. Saat suurinpiirtein oman tasoisesi et parempaa et huonompaa. Jos et kelpuuta, olet ilman, muita vaihtoehtoja ei ole. Samaa mieltä kuin vikatikki n: Lisäksi lapsi vie miehen rahoja,jolloin miehelle itselleen ja uudelle naiselle jää vähemmän eli nuo lapselle menevät rahat ovat heiltä pois. Itse en suostu rahoittamaan toisen lapsia. Esim isompi asunto jotta lapselle tilaa. Bensaa kuluu kyydityksiin ja auto kuluu yms.

En suostu myöskään kasvattamaan enkä hoitamaan toisten lapsia, huoltakoot jotka ovat tehneetkin. Vieraita lapsia en halua kotiani kuluttamaan ja häiritsemään elämääni. Tässä joitakin mielipiteitä ja syitä miksi itse en kelpuuta yh: Riesakseni en siis huoli toisten lapsia.

Toisten toilailuista en ala kärsimään. Täysin samaa mieltä kuin Lapseton toistaiseks. Toisten tekeleitä en halua elämääni häiritsemään. Miksi yh- isä tai yh- äiti haluaa lapsettoman seurustelukumppanin? Siksikö että saisi käyttää tuon lapsettoman rahoja ja aikaa itseensä ja lapseensa kun lapsettomalla muka enemmän rahaa. Törkeää hyväksikäyttöä ja läpinäkyvää.

Siis yh-äiti seurustelee yh. Molemmat ovat sitten samassa tilanteesssa ja se on tasapuolista. Paitsi jos toisella on enemmän lapsia kuin toisella. Eli hyväksikäyttöä tuo lapsellisten toive saada lapseton. Silloin olette samanlaisessa tilanteessa. Jätä lapsettomat naiset rauhaan. Ja tehkää sitten yhteisiä lapsia niin arvatkaapa kuku on suosituin! Ja sitten se perinnönjakotilaisuus jälkeenne. Tukkanuottasilla kaikki lapset ja katkeria siitä mitä isä ja äiti teki.

Kyllä sillä koolla vain taitaa olla väliä: Millä se taso määritellään, ulkonäöllä, fyrkan määrällä, vai millä? Samaa mieltä, minä en toisten lapsia kasvata enkä heistä halua huolehtia. Ja en kestä mitään ex-puolisoita, jotka ovat väkisinkin siinä kuviossa mukana koko ajan ja haluavat hankaloittaa elämäämme. Miten kukaan, varsinkaan nainen, voi puhua lapsista turhakkeina ja vastenmielisinä otuksina!

Tai puolison lapsista ulkopuolisina, jotka tunkevat omaan kotiin "mellastamaan"? Kuulostaa kammottavalta lapsirakkaan ihmisen korvissa.

Mahtaako sitärakkautta löytyä omillekaan? Varokaa, perhekeskeiset miehet näitä naisia. Olen kuullut miehistä, jotka ovat erehtyneet ottamaan naisen, joka sitten laittaa lapset kärsimään.

Maisterivaimoni otti miehekseen tehdastyöläisen, joka vuosikymmenten mittaan nousi osastopäälliköksi. Ehkä rouvani näki minussa piilevän potentiaalin; potenssin hän oppi tuntemaan läpikotaisin. Saanko arvata, et olet vähemmän koulutettu, älykkäämpi ja sosiaalisempi..

Jätä baarit ja opettele tanssimaan ja ryhdy käymään lavatansseissa. Sinne miehet tulevat omilla autoillaan ja ovat selvin päin.

Tuota minäkin olisin ehdottanut. Siellä ympäristössä tapaa ihan oikeita ihmisiä. Viimeksi kun kävin siellä, niin se paloi ja en tiennyt, että olisi uudestaan avattu?? Lavatansseissa on kiva tanssia, mutta tosi ihme jos löytää miehen. Saattaa joku satunnainen kulkija osua joskus, toivossa on kuitenkin hyvä elää, parempi kuin vajota katkerana synkkyyteen.

Naiselle satavarma paikka löytää itselleen mies on keväthankien Lappi. Sesonkiaikana joka ikisen naisen ympärillä pyörii miehiä, suksien voitelijoita riittää. Äkäslompolo on taattu, mutta ei saa kuitenkaan olla pihtari. Ei pidä kiteentyä nimimerkkiin vaan tekstiin.

Husula on kuitenkin pystyssä. Vie minut tangoon 6. Miehet, nuoret ja vanhemmat, menkää tanssikurssille! Siellä on paljon fiksuja ja mukavia naisia. Ja tanssikursseilla yleensä naisia enemmän kuin miehiä joten miehet toivotetaan oikein tervetulleiksi. Alkeiskurssilla ei tarvitse osata mitään ja kukapa tietää vaikka kohtalo kolahtaisi siellä kohdalle..

Seuratkaa paikkakuntanne lehtien yhdistyspalstoja tai muita ilmoituksia niin näette missä tanssikursseja pidetään. Muille naisille teit selväksi, mistä ei ainakaan kannata itselleen miestä etsiä, kun kerrot, että ei miehetkään siellä etsi naista vaan naisessa olevia aukkoja. Mee joskus sinne baariin yksin katteleen ja tee selkee silmäkontakti kiinnostavan näkösiin, joku voi tulla oikeesti juttelemaankin. Kunnon pikadeittailua jos mikä. Vain silmäkontakti ja mielenkiintoiset miehet ryntäävät juttelemaan..

Nämä yleisesti naisia kiinnostavat miehet saavat silmäkontakteja niin usein, että eivät jokaisen perään juokse. Jos ei itse kehtaa mennä jutteleen niin turha varmaan valittaa. Mene harrastamaan, vaikka jollekin aloittelijoiden ryhmäkurssille. Älä aseta liikaa vaatimuksia. Mikäköhän susta tekee täydellisen että pelkästään sua haluaisivat? Mikä tekee miehestä kunnollisen. Oon ite työssäkäyvä, savuton, vapaa mies. En pidä naiskavereita, tällöin vain yksi nainen mahtuu elämääni kerrallaan.

Panostan naiseen ajallani, huomiollani, en rahalla. Tuskin sulle siltikään kelpaisin kun en ole pitkä mies. Mäkin alan nirsoks ja oonkin nyt vaan paneskellu ympäriini. Kehutaan olevansa savuttomia, alkottomia, eikä koskaan pettäneitä ja jonkunlaisen koulutksen omaavia, mutta kun näkee livessä pärstän ja koko miehen, niin ymmärtää miksi ei ole tuo itseriittoinen teletappi kenellekään kelvannut.

Mulle henkilökohtaisesti miehen ulkonäkö on kohtalaisen yhdentekevä, kunhan on siisti ja puhdas, ja pukeutuu siististi ja tilanteisiin sopivasti. Tuulipukukin käy kunhan se ei ole paikallisen palloseuran sponsoripuku vuodelta Ulkonäkörajoitteet siis ihan täysin jokaisen täytettävissä. Rahaakaan ei tarvitse olla kuin sen verran että saa omat kulunsa katettua, itse katan kyllä omani. Koulutus on sivuseikka, pääasia että tienaa leipänsä ja tekee sen ansiotyönsä kunnolla.

Tärkeintä olisi, että mies olisi kiinnostunut muustakin kuin potkupallosta ja moottoriurheilusta , keskustelutaitoinen ja kykenevä muodostamaan ja perustelemaan mielipiteitä mutta myös kuuntelemaan ja suhtautumaan avoimin mielin erilaisiin näkemyksiin, ja ennen kaikkea huumorintajuinen. Tuollainen marttyyriasenne ja turhanpäiväinen ruikuttaminen ja yleistys naisten nirsoudesta ärsyttää siinä määrin että kiinnostus lopahtaa saman tien vaikka muuten olisit kuinka kunnollinen.

Niin, kun ei ole tarpeeksi hyvännäköinen naama, eikä lihaksia, tai on vähän lyhyenläntä. Pitää sanoa että tulin hyvälle tuulelle kun luin viestisi. Vaikutat olevan juuri sellainen ihmistyyppi ihanainen jonka kanssa haluaisin asua. Respect siitä, ei täällä kovin moni ole saanut mua sanomaan samaa:. Sää painat varmaan jotain kiloa tai yksinkertaisesti puhut paskaa.

Tälle pisteviivanimimerkille joka nimittelee muita idiooteiksi: Miksiköhän lyhyenlännät pariskunnat on sulle näkymättömiä? Onhan meitä kaupungilla vaikka kuinka paljon. Pidän omasta itseni pituisesta - alle miehestäni, hänen sileänkarvattomasta ihostaan ja siitä, että on onneksi minua vahvempi vain siksi, että miehet ovat vahvempia.. Onneksi ei tarvitse törmäillä kovaksi treenattuihin muhkuralihaksiin, joita itse pitäisin myös rumina, eikä kestää douppauksesta seuraavaa äkäilyä ja väkivaltaisuutta.

Minun mieheni on hellyysmestari. Hyvä ottamaan huomioon, hyvä hyväilemään. Hellyys pitää naisen rakastuneena ja rakastuneen naisen silmissä mies on aina kaunis. Naisen ei tarvitse kuin hengittää miestä kohti niin saa sen. Hyvää miestä tai naista ei löydy ainakaan kaljabaarista, eikä rokkikentältä. Rokkarit ovat miehistä parhaita. Jos saastaa etsit, ne löydät vitun hiphoplökäri -osastolta. Onko sinulla jossain koulussa olevaa kaveria? Jos koulussa järjestävät tanssiaiset minne saa viedä ystävänsäkin niin pyydä että pääset tänne tanssiaisiin.

Sieltä on usein löytynyt kunnon opiskelija poikia. Tai sitten frisbee kentiltä. Siellä vain raittiit nuoret sitä harrastavat. Osta kiekko ja mene kentille. Se ei maksa mitää, Seuraankin voi pienellä maksulla liittyä. Kunnon kavereitä kaikki tyynni. Toivon että löytyy vertaisesi. Ole rohkea osallistu ei se rakas tiedä tulla sinua hakemaan kotoa. Yritä moskeijoista siellä on tummia pitkiä miehiä jotka ei juo.

Jep, ja osaavat käsitellä naisia oikein. Olen itse naimisissa oleva mies. Jos en olisi varattu ja haluaisin seuraa, lähtisin joko baariin hakemaan tai sitten yrittäisin nettikontakteilla.

Kolmas vaihtoehto voisi ehkä olla joku tutun tuttu joka olisi samassa tilanteessa. Kyllä baareissa on niitä yksinäisiä kunnon ihmisiä, sillä baarit nyt vaan vetävät yksinäisiä ihmisiä puoleena.

Sinun tehtäväksesi jää sitten erotella siellä jyvät akanoista vaikkapa sen silmäkulmanpilkkeen perusteella. En usko mihinkään harraste- tai työpaikkaromansseihin. Jos lähden salille, haluan siellä hikipäässä treenata. Ja salilla käyvistä iso osa ei varmaan ole tullut sinne tekemään tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen kanssa. Nämä löydöt ovat tilastollisestikin harvinaisempia kuin nuo kaksi ensin mainittua. Tsemppiä, ole aktiivinen, ennakkoluuloton ja pidä nyt ainakin itselläsi se pilke siellä silmässä.

Onni aina suosii rohkeaa ja positiivinen sekä ystävällinen, itsensä kanssa sinut oleva ihminen kyllä huomataan. Itse sinkkumiehenä pelailen paljon nettipelejä olen huomannut että niissä piireissä on paljon fiksua ja vapaata porukkaa. Jos kestät sen että mies harrastaa dataamista niin sekaan vaan, mukaan eksyvät naiset huomataan kyllä No onko ihme, että likinäköisten ja huonoryhtisten nörttirunkkareiden piireissä ei ole paljoa naisia? Vielä vähemmän ihmettelen sitä, että noihin piireihin eksyneet naiset "huomataan kyllä" - heti kun käy ilmi, että on nainen, koko olmilauma luikertaa iholle, alkaa vihjailla pervosti ja lähetellä "työkalukuvia".

Joo, likinäköinen mies, ihan kauheeta. Ja vielä huono ryhtikin, ei ei ei: D Joo, ei naiset on ronkeleita, älkää yleistäkö! Juuri ne adonikset ja muut pelimiehet käyttäytyvät noin. He näkevät muijan ja tietävät, että tältä saa, kuten kaikilta muiltakin, onhan hän adonis. Mutta sillähän ei olekaan mitään väliä, hänellähän on ulkonäköä. Sekö, joka syntyi älykkääksi, vaan se, joka elää älykkäästi? Mitä iloa on ihmisestä, joka ei elä elämäänsä älykkäästi vaan tuhlaa lahjaksi saamaansa älyä ja lahjaksi saamiaan elonpäiviä viihteeseen?

Hänhän heittää hukkaan kallisarvoisia mahdollisuuksia, joita ei takaisin saa. Mitä nainen kostuu miehestä, jonka aika kuluu netissä ja jolle elämän korvaa netti? Ei sellainen ole mitään elämänkumppanuutta. Tarvitsisi olla ensin se elämä, jota jakaa, yhteisine arvoineen ja tavoitteineen. Netin peleissä roikkuminen onvain ajan kirjaimellista tappamista, elämän päämäärätöntä kuluttamista tyhjään,. Ainoan elämän, arvokkaimman lahjan, poisheittoa.

Etsit siis sosiaalisesti taitavaa, joka uskaltaa tulla juttelemaan ventovieraalle esim. Haet siis juuri sellaisia kaikista parhaimman tasoisia miehiä. Valitettavasti vain sellaisia on tosi vähän, joten jos sellainen mies haluaa sitoutua, hänellä on valtavasti mahdollisuuksia valita itselleen nainen. Jollet ole itse todella kaunis ja tasokas nainen, jolla on varaa jäädä odottelemaan prinssiä, niin sinun pitää itse olla aktiivinen ja ryhtyä itse tekemään aloitteita.

Et varmaankaan ole vielä käynyt läpi kaikkia. Vaadi kuva, puhu miesten kanssa puhelimessa ja tee sen jälkeen karsintaa, ennen kuin lähdet treffeille. Toinen vaihtoehto on se, että alat tarkoituksella menemään sellaisiin paikkoihin, joissa niitä sinkkumiehiä on ja otat itse aktiivisesti yhteyttä miehiin: Aika hitaat hoksottimet on siinä tapauksessa oltava, vaikka olis hämäläinen.

Toisaalta tuosta tulee mieleen, että sairaalloinen mustasukkaisuus kyllä ilmenee niin, että mikään määrä uskollisena pysymisen vuosikymmeniä ei riitä vastatodisteeksi mustasukkaisen epäilylle, että kyllä toi vielä yhtenä päivänä ottaa ja pettää - ja hylkää.

Oma isäni ei yhdeksänkymppisenä olisi halunnut välillä sallia äidille askelta ovesta ulos ja pyrki kovistelemaan ja ravistelemaan. Ite kokeillu sekä baareilua ja netti deittiä. Sen verran ok näkönen kaveri et vientiä on.

Kyllä katseita saa mutta se on niin että naiset aina odottaa että heidät tullaan pokaan ja et se olis se unelmien mies Noinhan se eläimillä menee: Luuseri hinaa itsensä pimeään nurkkaan nuolemaan haavojaan. Et kerro ikääsi, mutta aloita harrastus, jossa tehdään jotain.

Liity nuorkauppakamariin, lähde spr: Ei kukaan mies halua, että hänen kanssaan ollaan vain paremman puutteessa. Tunnin päivässä naputtelen naisille asiallisia ja fiksuja viestejä, vuodessa saattaa päästä kerran tai pari kahville jos on oikein ahkera kirjoittelemaan. Vastauksia tulee harvoin tai ei ollenkaan Juomat eikä tupakka maistu ja kaikki on ok elämässä mutta vastauksia ei tule. Mitä pitempään on sinkkuna sitä nirsommaksi haukutaan.

Joo oon aloittajan kanssa samoilla linjoilla. Deitti palstalta löysin miehen kaikki muuten oli ok ainut asia et hänellä lapsi aikuinen ja minulla alaikäinen ei halunnut enää lasta joka estää yhteiset matkustelut ym halusi et ollaan vapaita menemään mihin halutaan Minä taas en niinkään ole joka toinen kk: Mies itsekkin sanoi että olen juuri sellainen nainen minkä mies vaan voi toivoa että mitään ei puutu ainoastaan koki et oli väärin että hän rakastui naiseen jolla on alaikäinen lapsi joka on esteenä suhteessamme.

Joten jippi jee kuinka täs enää uskaltaa ketään lähestyä kun olen tunne ihminen ja todella rakastuin häneen ja luulin että hänkin olisi valmis tulemaan puolitiehen jos rakastaa tarpeeksi mutta olen tuomittu elämään yksin kunnes lapsi tarpeeksi vanha omaan elämään.

Niin se vielä et minä tein aloitteen valitsin hänet monien joukosta siksi et oli ainut joka ei hakenut yhden yön seuraa tai sexsikumppania hetken huumaan. Et menettänyt mitään 7. Näistä tinkimällä jättäydyt vieraan armoille, pettymyksen todennäköisyys nousee suureksi ja siis hankit sen ihan itse. En näe mitään syytä, miksi täsmällinen omien ehtojen ilmoittaminen olisi muuta kuin hyväksi: Valmiiksi samanmieliset löytävät sinut helpommin eikä tarvitse pettyä toiveajatelulla erimielisen muuttumisesta samanmieliseksi mikä on aina erittäin epätodennäköistä.

Et tainnut menettää mitään todellista, vaikka mies kehui ja rakastuit. Hän ei rakastanut sinua ja lapsi olisi ollut hänelle samantekevä tai vastenmielinen.

Miten sellaisesta olisi voinut seurata mitään hyvää ja oikeaa? Kuka äiti pystyisi arvostamaan ja kunnioittamaan sellaista miestä? Se on totta söpöliini niin miehissä kuin naisissakin sillä minäkin olen ollut vuosia sinkkumiehenä kun ei ole luoja suonut Naista elämääni vaik minulla onkin kahdessa kohtaa jopa profiili treffipalstalla,nytkin lähden kun onnasi niin sinkkuristeilylle Niin sanoit tuossa et olet hyvän näköinen sporttinen ja mukavan näköinen friidu mut ei ole kukaan koukannut sua itselleen,no täytyy sanoa et kivahan se on sinunlaista katsella pilke silmäkulmassa mutta sehän on vain pinnallista ja tärkeintähän on ihmisessä sisäinen kauneus joten pinnallisuus ei aina kaikkeen iske!

Niin monesti naisella on viesti ota yhteyttä jos kiinnostaa, no eipä kiinnosta ottaa yhteyttä kun muuta miestä on jo lähettänyt viestin. Naisten pitäisi itse lähetellä viestejä kunnollisille katsomilleen miehille, kunnolliset miehet ei juuri viestejä lähettele, kun tietävät, että jäävät sanaseppojen jalkoihin.

Jostain syystä naiset sitten kuitenkin melkein ensimmäisessä kirjeessä jo ennakkokäsitysten jälkeen haukkuvat nämä kunnolliset miehet, kun taas nämä sanasepot ja auervaarat vuolevat hunajaa naisten jalkojen edessä. Hyvin sanottu, juuri näin asia on! Täällähän me kunnon miehet ollaan maalla,muttaku arvon neiteille ei kelpaa ns.

Maisterin paperit kyllä puuttuu mutta varallisuutta on maan ja metsän muodossa enemmän ku monella varatuomarilla. Ja kuitenkin aikaa seuraava miehenä en koe itseäni sen sivistymättöneeksi. Kirkonkylän kuppilassaki on ollut kyllä sen verran vientiä että ulkonäköäki pitäs löytyä mutta yhdeksi yöksi korkeintaan ovat naiset huolineet. Vakavempaa jos koittanut niin karkuun ovat lähteneet. Mulle kelpais maalla asuminen. En kestä näitä kaupunkilaismiehiä, jotka ei ole valmiita muuttamaan kehä3 ulkopuolelle.

Mutta elämäntilanteeni ei mahdollista maajussien tapaamista. Jokatapauksessa mulla menee vielä useampi vuosi opiskeluissa, enkä pääse täältä kaupungista pois vaikka haluaisin. Ihmiset eivät myöskään ole halukkaita sitoutumaan. Näin on näreet 5. E-kontaktissa pyörii samat "naamat" vuositolkulla, myös varatut. Kontaktin mainoskuvat ovat Ruotsista tai jostain kv.

Sehän on ruotsalainen alkujaan. Tavallista, fiksua, tupakoimatonta vapaata miestä 50 , joka vielä lähtisi teatteriin, konserttiin, matkoille ja ihan vain mukavaan yhdessäoloon sieltä ei ainakaan löydy. Sama pätee myös mukavan naisen löytäminen - kuppiloista ei viitsi edes käydä katsomassa.

Eronneita, karanneita alkoholisoituneita yksinhuoltajia - jatkuvineen rahahuolineen ja alkoholiongelmineen. Tällainen aikuinen raitis, tupakoimaton mies ei viitsi edes vaivautua. Mut ootkos ite ruma ja ilkeä. Ruman ja ilkeän miehen saa kuka vaan.. No no, ei yksinhuoltajat ole juoppoja. Kapakoista ei kandee ees yrittää se on selvä mutta ei niitä löydä treffipalstoiltakaan.

Siellä valehdellaan surutta aivan kaikki. Miehet eivät edes lue mitä nainen hakee mutta kaikille laitetaan viestiä. Minulle ei ole merkitystä miehen koulutuksella ja palkkapussilla kunhan mies on muuten fiksu ja huumorintajuinen ja suht raitis mikä minulle tarkoittaa n. Tämä on jo useimmille suomalaisille miehille liikaa. Se nimittäin on varmaa että jos minä käytän alkoholia vain muutaman kerran vuodessa ja mies ravaisi baareissa joka viikonloppu, ei siitä mitään tulisi. Tossa asiassa on parasta olla samanlaisia.

Mulle on tärkeätä muutenkin terveet elämäntavat kuten terveellinen ruoka ja liikunta. Miehessä on plussaa myös se, että pitää lapsista ja sellaisia miehiäkin on hyvin harvassa. Nimittäin kun ne lapset on kuiteskin siinä. Monesti näkee yh-naisia jotka hakee miestä sanoen et niillä on jo isä eikä sitä olla siis hakemassa, mutta tuo on mielestäni väärin niitä lapsia kohtaan. Suhde ei nimittäin pitkälle kanna jos mies ei pidä lapsista niin se vaan on.

Eli olenko liian kranttu kun haaveilen terveelliset elämäntavat omaavasta rehdistä ja lapsista pitävästä miehestä vai Hyvä rehti ja reipas: Lähdin yhdeltä deittisivustolta pois juuri samasta syystä: Ne, joiden profiilit itseäni kiinnostivat, saivat tiedon että olivat suosikkilistallani, mutta heistä ei kukaan reagoinut siihen.

Sen seurauksena lähettänyt itse edes flirttiä kenellekään, kun en saanut mitään vikkiä, että kannattaisi. Puhut viisaita tuosta lapsiasiasta. Ilmeisesti olet erinomainen äii. Mies joka ei sitä ymmärrä ja arvosta, ei ole kovin arvostettava itse, vai mitä? Mikä kunnon mies se sellainen on, joka ei arvosta sitä, mikä on arvokkainta elämässä ja tärkeintä sinun elämässäsi? Suomi 24 trefit Tornio: Siis jos laahat baareissa niin et kyll kunnollista miestä ansaitse.

Pysyttele vaan niissä juopaleissa.. Niille harvoille, kunnollisille tytsyille kerron miten saat sen oikean. Eli menet vaan kertomaan et haluan sut. Oli vapaa tai varattu niin kyll se onnistuu, miehet ei sen vaikeampia ole. Mut tietysti siinä pitää olla suht saman tasoinen kuin se mies minkä otat ja mielummin oot vaikka pykälää ylemmällä tasolla niin saat pidettyäkin. Ja sit vielä se et unohtakaa tosiaan se onko mies varattu kun sillä ei ole mitään merkitystä jos etsii vakituista kumppania.

Se kyllä sanoo et ei kiitos, on jo akka jos on onnellinen. Jos ei ole tyytyväinen nykyiseen niin Rohkeesti vaan, kohta ollaan kaikki kuolleita. En aio noudattaa neuvoasi, joka tosiaan on tyhmä. Mitä minä tekisin epäluotettavalla ajelehtijalla, joka ei takuulla tekisi yhtään mitään parisuhteen hoitamiseksi ja ylläpitämiseksi, kun on tottunut piittaamaan vain omasta tyytyväisyydestään ja ratkaisemaan kyllästymisensä pettämisellä?

Pidän itseäni arvossa ja haluan arvostaa ja kunnioittaa kumppaniani. Naisen täytyy olla itsetuhoon taipuvainen mennäkseen sellaiselle sanomaan "haluan sut".

Se joka valkkaa ei pääse panemaan. Sellaista naista - tai miestäkään - joka arvostaa itseään ja toista ihmistä niin vähän, että nai ketä tahansa, vain päästäkseen naimaan, ei tervepäisten joukosta löydy.

Suuri tervepäisten enemmistö etsii ja löytää sopivan, eikä huoli ketä tahansa. Täältäkö minä löytäisin sen miehen, jonka kainalossa, ei kuitenkaan hien hajuisessa, saisin olla turvassa ja rakastettuna?

Sinä, joka olet "tavallinen" suomalainen rehti mies, sinua olen etsinyt ja kaivannut. Itseasiassa en ole etsinytkään, vaan toivonut, että jossain kohtaisin sinut.. Muuta vaatimusta ei ole, kuin et ole alkoholisti, etkä muutenkaan päivittäin killitä, mieluummin ei ollenkaan. Osaat tehdä ruokaa ja siivoat kanssani. Tykkäät reissata jonnekkin, minne mieli tekee, pidät yhdessäolosta ja kynttilän valosta ja läheisyydestä Vähempäänkin tyydyn, sillä en itsekään mikään malli ole. Vain naisellisesti pehmeän pyöreähkö: Hei muuten en hotki jäätelöä ko kolme tuuttia päiväsä, tai sitte puffettia: Sinulla on paheesi, mutta arvatenkin tällä kovasti kysytyllä "kunnon miehellä" niitä ei ole?

Taidatpa olla ylläpidon aloittama ketju, taas kerran. Suomalaiset naiset ovat tylsiä mummoihmisiä. Nykyaikainen ja menevä mies suuntaa katseensa ulkomaaille. Nurmikko on vihreämpää ja eloisampaa aidan toisella puolen ;. Käviskö M 48v Töissä käyn päivittäin. Mummot voivat olla mukavia mutta eivät kovin kiihottavia tai mielenkiintoisia. Juttele aktiivisesti miehille baarissa äläkä vain tyydy keskustelemaan niille, jotka lähestyvät sinua vaan lähesty itse kiinnostavia miehiä.

Ennen kuin voi ehdottaa mistä kunnon mies saattaisi löytyä pitäisi tietää mikä mielestäsi on kunnon mies. Sopivassa määrin kannattaa myös paljastaa pintaa. Vartaloa mukaileva asu, korosta rintoja ja muista hymyillä. Suomi on kunnon miehiä täynnä. Ongelmana on naiset joita ei kiinnosta nämä tavikset. Pitää olla jokin superjännä tai ylilahjakas. Kyllä baareistakin löytyy kunnon miehiä. Kunnon miehet käyvät baareissa siinä missä muutkin miehet.

Taitaa aloittajalla olla epärealistiset tavoitteet miesten suhteen Kunnon miehet löytää viinakaupasta perjantaina noin kello puoli viisi.

Ja niitä on siellä paljon! Aloittajan tilanne todella tuttu. Olen kiireinen, ja tapaan töissä ja harrastuksissa vain naisia.. Ymmärrän myös täysin, miksi haet koulutettua miestä: Tosin itse ottaisin ehkä mieluiten AMK: Ainakin, jos ollaan luettu samoja aineita. Tulee mieleen kirjailija Katja Ketun haastattelu, jossa nainen kertoi, että kun hän yritti seurustella toisen kirjailijan kanssa, oli mukana selvä kilpailuasetelma.

Toiseen ihmiseen voi ihastua niin monella tapaa. Yhteenkin mieheen ihastuin siksi, että hän oli mukava, ja korjasi autoani pirun taitavasti. Hohhoijaa ja vielä ihmettelette miksette löydä sitä oikea: Siis on tavallisissa pulliaisissa älykkäitä tyyppejä. Kirjaviisaus on aika muistinvaraista ja kyllä se arki sen pään tyhjentää. Se potentiaalinen älykkyys on tärkeämpää ja sen pitäs sattua kohdakkain. Tai sit toisen pitää olla vähemmän älykäs ja toinen johdattelee kaiken..

Samaa duunia tehdään omalla alallani itseni kanssa samanikäisten amiksen käyneiden kanssa, erona he ovat kerinneet tehdä sitä työtä vuosia, mitkä itse kulutin koulussa ja keikkatöissä. Ei minulla ole tuollaista tarvetta korostaa koulutusta työelämässä eikä varsinkaan ihmissuhteissa. Miehessä on kolahtanut kyllä ihan muu kuin koulutus. Itse asiassa eka pitkäaikainen poikaystäväni oli humanistinrenttu joka kyllä osasi filosofoida kaikki ongelmat elämässään työnpuute, eläminen kustannuksellani, tarve juoda bisseä ja jutella asioista kun tulin klo 2 yöllä töistä , jopas alkoi tapahtumaan kun ikävän eron jälkeen pikkuhiljaa tapasin duunariMIEHEN.

Kaikkea muuta kuin tyhmä; paljon kiinnostuksenkohteita, ratkaisukeskeinen asenne. Työ teknisellä alalla on tarkkaa työtä vaativaa ja itse sinne jos menisin kokeilemaan niin tulisi äkkilähtö, siinä ei paljon auta mun vuonna viisi ja kuusi kirjoittamat kielten hyvät yo-arvosanat: Eikä mummo ole aina upeasta miehestä kiinnostunut, koska viihtyy hyvin mummona Upea mies olis rasittava, sitä pitäs mielistella ja kiihottaa, ei vaan jaksa.

Ja siinähän se perusongelma onkin kun olette niin laiskoja ja saamattomia. Ulos lenkille joka aamu ja ilta ja ruokavalio kuntoon! Eikä huomenna vaan nyt heti! Siinä huomaat, että virkistyt ja miehetkin alkavat kiinnittämään huomioita.

Oletko sä se hemmetin sekopää, joka ei kestä sanaa "ei kiinnosta"? Kyl se mies ymmärtää tulla jutteleen sulle jos käytät vaikka nyt ihan perinteistä silmäpeliä.. Minä olen taatusti kunnollinen 40 mies, vaan kun asun maalla, enkä tykkää ulkomaan matkustelusta, en tupakoivista naisista ja reilusti lihavat naiset ovat aiheuttaneet minulle lähes traumoja. Kaiken lisäksi viihdyn työssäni, niin tuskin kannattaa edes haaveilla kunnollisesta naisesta.

Naisilla on niin ihmevaatimukset ettei normaali mies kelpaa. Päässä pyörii vaan vikalistat ja arvostelu. Ongelma on heissä itsessään kun haluavat miehen jota kelpaa esitellä ja pärjää vertailussa ystävien ja juorulehtien miehiin. Sen sijaan että kohtaisivat ihmisen ihmisenä. Tuo on muuten ihan tutkttu juttu, että naiset katsovat muiden naisten reaktioita valitessaan miestä.

Eli ne miehet, jotka saavat hymyjä ja muuta huomiota naisilta ovat tavoiteltavampia, kuin miehet, jotka eivät huomiota saa. Tämän vuoksi naiset kiinnostuvat myös varatuista miehistä, jotka ovat näin kelpoisuutensa todistaneet. Suurin osa nuorista naisista on myöskin omasta mielestään ylemmän tason naisia, koska aina löytyy miehiä, sinkkuja ja varattuja jotka kuolaavat perään.

On varaa olla nirso koska jotain aina saa, mutta sitä oikeaa ei kuitenkaan löydy koska kaikki naiset eivät ole ylemmän tason naisia joille riittäisi ylemmän tason miehiä. Meitä kunnon miehiä on nykyään niin pirun vähän. Erittäin huvittava seikka on se, että yleensä nainen tahtoo sporttisen, aktiivisen ja menevän miehen, jonka hän voisi sitten alistaa kotisohvalle. Sama homma pätee viikonloppuryyppäämiseen: Sitten naiset kuitenkin valittavat, kuinka miehet ovat tylsiä nörttejä, kun istuvat viikonloput jonkun ruudun edessä tai tekevät jotain selvinpäin.

Valittamisen määrä tuntuu olevan vakio, aihe vain vaihtuu. Valmis paketti ei kelpaa, vaan pitäisi ensin esittää villiä ja vaikeata, että nainen voisi aloittaa kesyttämisprojektinsa. Eihän ne naiset miestä löydä kun kävelevät nenä katossa tai pilvissä. Hirveät vaatimukset vaikka itse ollaan pelkkiä luusereita. Hyvä mies on sosiaalinen, raitis, raikas ja jolla on valkoiset hmpaat. Naiset ovat helppoja kun sen vain tajuaa!

Itse olen ollut suhteessa jopa kolmen naisen kanssa samaan aikaan, joka oli itseasiassa aika rankkaa. Naiset ovat minulle kuin autoja. Leikitään tietty aika ja vaihdetaan uuteen. Ehkä jonain päivänä olen oikeasti valmis sitoutumaan ja perustamaan perheen mutta en vielä.

Siihen asti pidän hauskaa ja rikon siinä sivussa monen naisen sydämen. Olen mielestäni hyvännäköinen ja mukava nainen. Silti miehen löytäminen on yllättävän vaikeaa. Baareissa harvemmin tapaa kunnollisia miehiä. Nettideittailusta olen saanut jo tarpeekseni. Missä tapaisin rehtejä sinkkumiehiä? Kun seuraat tätä on täällä vain muutama aloituksen tekiljä,mutta mikä elämän kokemus heistä paistaakaan. Omina kokemuksinaan suoltavat vaikka minkälaista lekendaa.

Provonikkaarit siis,oman onnensa seppiä. Heti kastemadosta seuraavat jos älyykkyyttä mitataan. Ei kai kannata menettää toivoa nettideittailun suhteen mikäli muuten elämässäsi et juuri miehiä kohtaa. Ei tarkoita sitä, että jos et tähän päivään mennessä ole sitä oikeaa kohdannut sitä kautta niin se ei tulevaisuudessa ole mahdollista. Mies ei hakkaisi, jos nainen ei olisi jotenkin provosoinut siihen. Kyllä ne naisenhakkaajat löytyy tuolta ählymaista. Suomessa sitäpaitsi puolet poliisin tietoon tulleista perheväkivaltatapauksista on sellaisia joissa nainen on lyönyt miestä.

Ei pitäisi olla mikään ihme muuten, ihan hulluja nykyajan naiset. Pointti oli siinä että naiset valitsevat hakkaajamiehet ja kiltit jäävät aikamiespojiksi. Vika on edelleen usein kasvatuksessa. Vanhoista malleista ei olla päästy eroon ja vahingon annetaan kiertää. Monet aikuiset ovat edelleenkin sitä mieltä, että ei niistä lapsuuden selkäsaunoista ollut haittaa ja kyllä ne yleensä ihan syystä tulivat.

Äidit hemmottelevat poikiaan ja luovat samalla väärää naisen mallia ja roolimallia ja tytöt kasvatetaan miellyttämään miehiä ja palvelemaan. Eräskin nainen arvosteli ensin anoppiaan kuinka oli hemmotellut poikansa passaamalla liikaa, mutta oli ihan samanlainen kun sai itse pojan, ja myönsikin sen. Ilokseni olen nähnyt toisenlaisiakin kasvatuksen tuloksia. Noin vuotiaita täynnä positiivista ja vapaata tyttöenergiaa. Eivät jäljittele poikia vaan ovat sitä mitä ovat ja nauttivat siitä.

Ja poikia, jotka eivät odota naisilta sitä mitä aikaisempien sukupolvien pojat odottivat, vaan pitävät heitä tasaveroisina kumppaneina. Vielä luvulla miesten odotettiin kurittavan vaimoaan ja lapsiaan, jos nämä eivät totelleet heitä. Jos eivät kurittaneet, heitä pidettiin lepsuina.

Kyllä siitä vielä päästään, kunhan siihen osattaisiin pyrkiä tietoisesti. Ei miehillä ole mitään kollektiivista vastuuta epäonnistuneista valinnoistanne. Itse olette valinneet juuri ne omanne. Varmaan lähes aina nainen lyö tai heittää jotain ensin.

Naisella on paljon pienempi kynnys siihen. Naisia ei opeteta kunnioittamaan toisten koskemattomuutta. Ei kaikki miehet hakkaa, kyllä se on sen naisen vika on kun on valinnut sellaisen miehen joka hakkaa.

Ihan samalla tavalla se on sen naisen vika, kuin jos menee hortoilemaan autotielle ja auto ajaa päin. Kun vaihtoehtona olisi ollut kävellä jalkakäytävällä.

Minä ainakin uskon jääneeni yksin nimenomaan henkisten ominaisuuksien vuoksi. En niinkään sen takia että olisin keskenkasvuinen, itsekäs tai ylimielinen, taikka että näkisin kumppanin vain tarpeiden tyydyttäjän. Ei ainakaan sillä perusteella, että joskus pääsen juttuunkin naisten kanssa, ei se nyt niin poikkeuksellista ole, mutta mitään ei koskaan synny, koska jossain vaiheessa sanon kuitenkin jotain typerää, kuten typerän mielipiteen, typerän vitsin tai jotain muuta vastaavaa, joka saa naisen ajattelemaan "ehh Siksi nimimerkkinikin on mikä on ja olen edelleen yksin.

MIkset ole oma itsesi vaan yrität esittää jotain laukomalla niitä typeriä vitsejä, jotka kirjoituksestasi päätellen tiedät itsekin typeriksi? Melkein kaikki yrittävät esittää jotain muuta kuin ovat ja tehdä vaikutuksen. Kuitenkin aitous toimii paremmin. Juuri se esittäminen luo typerän vaikutelman. Kun ei kelvata itselle omana itsenään, kuvitellaan helposti ettei kelvata muillekaan. Melkein kaikki ovat yhtä epävarmoja, varsinkin nuorina, ja yrittävät peittää sen.

Hyväksykää itsenne ja antakaa palaa. No minähän nimenomaan OLEN oma itseni kun heitän niitä typeriä vitsejä.

Jokaisella kuitenkin lienee jonkinlainen huumorintaju jota jollain tavalla ilmaisee? Mun on ilmeisesti niin typerä muiden mielestä vaikka omani onkin, että se aiheuttaa tojuntareaktioita, tai ainakin aikaansaa sellaisen mielikuvan että olen dorka mikä voi pitää paikkansakin Joka tapauksessa ainoa tapa millä pystyn välttämään typerältä vaikuttamisen on pitää suuni kiinni, joka taas on erittäin huono keino saada naisia kiinnostumaan.

Suo siellä, vetelä täällä. Sitä paitsi, kysy vaikka ätämihaterilta joka allakin jo kirjoitteli: Minkähän ikäinen olet, nuori veikkaan. Minusta sinä "Dorka" vaikutat jotenkin hauskalta hahah. Minä veikkaan, että jotkut keinotekoiset treffit ovats inulle väärä keino löytää kumppani. Ystävyyden hakemisen kautta voi löytyä joku joka tajuaa huumorintajuasi. Joo, voi olla että baariympäristö ei todellakaan ole minulle sopiva ympäristö kumppanin löytämiseen.

Tähän johtopäätökseen ei ole vaikea päätyä näin pitkäaikaisella yrittämisellä ja nollan onnistumisprosentilla. Ei mulla kyllä oikein vaihtoehtojakaan ole.

Missä sitten voisi ystävystyä naisiin? Joo, onhan mulla työ ja harrastukset mutta olen miesvaltaisella alalla joten naisia on vähemmän, ja harrastusten kanssa on vähän sama juttu joten lähtötilannekin on huononpuoleinen.

Naisia on miehiä vähemmän, suurin osa heistä varattuja, ja niitä sinkkuja nyt yrittää kaikki muutkin porukan poikamiehet ja osa ukkomiehistäkin, joten ne naiset ovat kasvattaneet sellaisen kilven ympärilleen joissa kaikki romanttiset lähestymisyritykset torjutaan oman rauhan suojelemiseksi. Vaikutan monesta ihmisestä hauskalta, tai niin ne ainakin sanovat, mistäs minä tiedän puhuvatko totta. Joka tapauksessa ei hauskuus yksinään saa naisia kiinnostumaan siinä mielessä.

Huumori kun on sellainen elämänalue että siitä voi nauttia ihan ilman seksuaalista kanssakäymistäkin. En oikeasti pysty edes kuvittelemaan tilannetta jossa olisin vain niin hauska että joku nainen kiinnostuisi minusta seurustelumielessä.

Jos se olisi mahdollista niin se olisi jo varmaan tapahtunut. Olen varmaan kymmeniä kertoja saanut mies-nais-sekaporukan jossa on sinkkunaisiakin nauramaan kippurassa. Meillä kaikilla on ollut hauskaa mutta en kyllä sen seurauksena ole havainnut mitään kasvanutta kiinnostusta minua kohtaan.

Huumori varmaan auttaa tutustumisessa, mutta en oikeasti usko että se olisi se syy minkä perusteella toiseen rakastutaan, ihastumisesta nyt puhumattakaan. Tiedätkös "Dorka" veikkaan, että saatat kuulua niiden lukuisten naisten ja miesten joukkoon jotka eivät ole löytäneet kumppania koska ovat opiskelleet ja työskennelleet senkaltaisissa paikoissa joissa vastakkaista sukupuolta on vähän.

Myös monella kaveripiiri on sillätavalla suppea, että ei löydy samalla aaltopituudella olevaa ihmistä. Itselläni on "hullu" huumorintajua joka on herättänyt pahennusta ynnä naisen esittämänä se on otettu usein tosissaan ja olen saanut närkästyneiden ja tuohtuneiden ihmisten tuomiota osakseni. Joskus ihmisillä leikkaa samantyylisesti ja huomaan monesti, että huumoriani tajuavat sellaiset ihmiset joilla on nopea ajatuksen kulku. Harrastaminen lienee se kuitenkin se paikka mistä voisi löytää kumppanin luontevimmin, tärkeää on suostua ystävystymään.

Ei kannata mennä harrastukseen joka on kaukana omista ajatuksista, mutta jossa on naisia paljon. Kuullostaa feministiseltä panettelulta miehiä vastaan. No, eipä se minua häiritse. Antaa tälläisten naisten olla omissa oloissaan. Itse en hae enää mitään nettisaiteilta eli profiilit on poistettu. Tajusin asianlopullisest silloin kun aloin stadin paikallisjunissa katsomaan eri ihmisiä ja tajusin että jokin heistä täysin tuntemattomista ihmisistä voisi olla jonkinlainen treffi johon en edes haluaisi.

Jos joku tulee kohdalle niin se tulee normaalissa elämässä. Ja jollei sellaista tule vastaan niin olkoon sitten niin. Väkisin yrittämällä ei tule kuin ongelmia. Siis toihan on ihan täyttä paskaa mitä Ap kirjoitti sen sijaan olipas löpöä viestin kirjoittaja ja syy avioeroihin kirjoittaja ovat oikeassa Mikäs siinä sinkkudessa on vikana.

Onkos se joku rikos? Jos joku kärsii sinkkuudesta tai jostain muusta normaalit ihmiset haluavat piristää sellaista ihmistä. Sinä taas meinaat ilmeisesti mennä ja kivittää sen sinkun, koska se on yksin? Kukahan tässä se ongelma mahtaa olla. Kyynisyys voi ehkä tämän maan ongelma olla. Tosin erittäin harvoissa tapauksissa.

Sinä taidat edustaa sitä tapausta!!! Jos mies on sinkku vasten omaa tahtoaan niin se johtuu siitä että se on vastenmielinen. Vastenmielisiä miehiä saa ja pitääkin kivittää. Syy miesten sinkkuuteen on yksinkertaisesti se että naisia ei tapaa missään.

Hankala tutustua jos ei saa edes kontaktia. Syy siihen, että mies ei tapaa naisia missään, on se, että mies haluaa olla yksin tai miesten kanssa. Jos astut sieltä tynnyristä ulkomaailmaan ja lähdet kadulle kävelemään, lähikauppaan, leikkikentälle, sienimetsään, huvipuistoon, ja pidät silmäsi auki ja nostat leukaasi, näet naisia. Mutta jos et tosiaan saa heihin minkäänlaista kontaktia, et pääse tapaamaan heitä. Todellinen syy on se, ettei sinulla ole halua tai kykyä tehdä aloitetta itse, etkä huomaa tai ymmärrä naisten vihjeitä kontaktista.

Harvemmin kukaan suoranaisesti tökkää sormella ja sano, että "tämä on kontakti, vastaa minulle". Täällähän miehet luulee että parizuhde on pelkkää seksiä: Pois pahimmat möläytykset, marinat ja lyhytpinnaisuus niin naiset voi jaksaa teitä. Noi ominaisuudet on naisten yksinoikeutta: En tiedä ainuttakaan pienikalloista karvakasaa, joka ei tuota olisi.

Silti heille riittää suomalaisia naisia pilvin pimein. Juuri se ylimielisyys tulkitaan virheellisesti itsevarmuudeksi. Mikä on suomalainen käytetty tavishuora??

Luonnevikaiset jää lopulta yksin. Silloin kun ne sen tajuaa, on liian myöhäistä. Tunnen kolme sosiopaattia ja kaksi näistä on naimisissa. Hulluja on myös todella paljon suhteessa elävissä. Ainiin siitähän se johtuu, kun lehdissä kirjoitetaan jatkuvasti miehen tappaneen puolisonsa. Mikä sinä luulet olevasi?! Luulen olevani ihminen jolla on luonnevikaisesta kokemusta. Niin et hais' kuule ite. Jos miehellä paljon rahaa ei jää sinkuksi ,oli se luonne melkein mitä vaan.

Minusta tuntuu että usein komeat ja päälle vielä k-päiset miehet saavat kiltin, kivan, kauniin nuoren naisen. Eri asia tietenkin kauanko naiset jaksavat. Kannaltani olisi mukavaa jos komeita ja tasapainoisia sinkkumiehiä 30 olisi vapaana. Ei ole kivaa vanhapiikaantua loppuiäksi, kuten on käynyt. Ihan kuin olis joku mummo. Oman tiensä kulkija 6. On myös olemassa miehiä, jotka elävät yksin omasta tahdostaan. Olen yksi heistä ja vihaan tuota sinkku-nimitystä.

Se antaa kuvan, että koko ajan olisi joku pakonomainen haku päällä. Aikansa sitä sai selitellä ystäville ja sukulaisille, että joo, tämä todellakin on oma valintani. Ulkona käydessä, baareissa, tai muualla ei tarvitse väkisin miettiä mitään pariutumisriittejä. Kyllä se on niin että naiset kiinnostuvat itseskeisistä narsisteista. Sokaistuvat kun kohtaavat yksilön joka tarjoaa tilaisuuden statuksensa ylentämiseen.

Sitten itketään ja haetaan ymmärtäjää kun saavat ensin kunnolla turpaan mutta niin se menee. Tasapainoinen itseään ylentämätön perusturvallinen mies ei kiinnosta koska siinä ei ole mitään viettelystä.

Nainen on mieluummin sinkku ja narsistin yksi monista salapanoista kuin tylsässä suhteessa. Mielenkiintoinen saitti, kun tältä saitilta jätetään postaamatta usein asiallinen kirjoitus ja julkaisemisen jättäminen siirtämällä vaikkkapa minun tietokoneeni "off-line" tilaan kun kirjoitan viestä Suomi En jaksa enää uudelleen kirjoittaa sitä samaa empaattista ja minua ja luonnettani kuvaavaa mielipidetekstiä keskustelun aiheeseen liittyen. Nimetön palsta, en voi käyttää ironiaa tai sarkasmia tai mitään mikä olisi minua, ei tunne.

Oikeasti kaikki fiksut, sosiaaliset, korrektit, karismaattiset ja vielä hyvännäköset miehet viedään käsistä jo nuorella iällä. Ne ihmiset ei baareissa pyöri vaan rakentavat elämää hyvissä ajoin eivätkä "harrasta" pettämistä. Sitten on nämä "sosiaaliset" hemmot, jotka juoksee joka hameenhelman perässä, käyttänee päihteitä ainakin viihteellä ja vaihtaa naista kuin sukkaa. Toki he saavat naisia mutta mitään pysyvää suhdetta ei synny. Korkeintaan vahinkolapsia yhtä "laadukkaiden" naisten kanssa.

Kolmanneksi on sisäänpäinkääntyneet, vihaa täynnä olevat, yksinäiset miehet, jotka ei uskalla tehdä mitään alotteita naisten suhteen. Nämä tyypit voi olla "vaativia" naisen suhteen vaikka itse ovat melko tunnekylmiä ja tunneköyhiä tapauksia. Miehissä on isoja "tasoeroja". Luin tarkkaan rivien välistä, että aloittaja on itse paljastunut liian pinnalliseksi naikkoseksi ja joku kaltaiseni fiksu mies on jättänyt hänet seinäkukkaseksi.

Vain tätä taustaa vasten 'minäminäminä'n vuodatus on ymmärrettävää ; Yritähän aloittaja ulkonäkösi lisäksi saada sisimpääsi jotain sellaista henkistä syvyyttä, joka vetoaa meihin fiksuihin sinkkumiehiin, niin et ehkä jää loppuiäksesi vanhaksi piiaksi No täytyy varmaankin olla kohtuullisen tyhmä, jos luulee aloituksen laatijaksi naispuolista henkilöä. En tiedä mitä "salakieltä" puhutaan: Puurot ja vellit sekaisin, ja anteeks nyt vaan vielä toisen kerran, jos kommenttini on muka loukkaava, koska EN tiedä, ketä tai mitä tai millaista loukkaisin tällaisilla sanomisillani tahatta.

En halua aiheuttaa pahaa mieltä, ainoastaan keskustella. Se mistä suutuin Suomi Kapea tila tässä sanoa. Luulis toisin, koska eikös nimillä toimimisen palstat ole, jos kiinnostaa henkilömielipiteet. Voiko p illu olla ylikypsä? Ei oo hyvä, jos nainen on ylikypsä.. Minua ei vi ttuakaan kiinnosta, ihan itse keitätte soppanne. Teille ämmille miehessä tärkeintä on varallisuus, ei se haittaa vaikka se äijä on täys mulkku kunhan sillä on rahaa, audi ja valtaa.

Sellaisista miehistä te vajakit naiset tykkäätte. Hyvä että kaikki löytävät kaltaisensa. Naiset yleensä ihan itse tekevät huonoja valintoja.

Huom, en tarkoita tässä terveitä, sekä itsetunnoltaan ehjiä naisia. Turha siinä on valittaa mistään alistumisesta, jos itse alistuu. Kuulostaa läheisriippuvaisen ihmisen itsesääliltä. Kaikki lähtee kasvatuksesta, toisiin tulee "valuvikoja" jo lapsena, toisiin nuorena ja sitten unohdetaankin jo mitä oli olla ihminen, joka kunnioittaa toista ihmistä ihmisenä.

Moni nainen elää haavekuvissa ja näkee niissä pinnallisissa miehissä "unelmien prinssinsä" Psykologisesti ajateltuna kaikki menee juuri niin kuin pitääkin. Poju katsoo nyt sinne peiliin ja myöntää itselleen, että oma vika kun kuolaa niitä "vajakkinaisia" ; Ne nuoret ja kuumimmat herkkubeibet ovat tuollaisia usein ja sekös teitä miehiä kismittää.

Olisko aika katsoa niitä hiljaisia naisia, jotka eivät tuo esiin itseään niin kovasti eikä useinkaan ole syytäkään, kun eivät tunnu kelpaavan kellekään. Monesta naisesta kuoriutuu se perhonen vasta hyvän miehen tavattuaan.. No voi hellanlettas sentään, perhonen kuoriutuu. Saipa taas hyvät naurut tästäkin.. Todella monet komeat miehet on sinkkuja siks ku komeana miehenä on niin kivaa olla sinkku ;.

Kerrankin aloitusteksti täyttä asiaa ja totta! Naiset joutuvat elämässä aina alistetuksi, jopa hyvän omantunnon omaavat! Älkää päästäkö sikoja elämäänne!! Voidaan vaikka mennä heti ihan mille lääkärille tahansa kysymään ja tutkimaan että en ole keskenkasvuinen , ylimielinen tai muukaan hullu. Kyllä se on mun ulkonäössä vikaa että olen sinkku. Voidaan myös kysyä joltain kauneus asiantuntijalta että olenko mä rumilus vai en. Se että määrittelet itsesi joksikin ATM: Veikkasin, että osa naisista pitävät sinkkuudesta sen verran paljon, että luonnolllisesti sitten myös miehiä jää sinkuiksi, ja toisin päin.

Läheisriippuvuus voi johtaa huonoon suhteeseen, häiriöt löytävät toisensa. Yksin jää huonolla tuurilla tai hyvin itsenäisellä luonteella. Mikäli naiselle kertoo rehellisesti kaikki alusta alkaen ne kyllästyvät heti ja klassisin kertomus alkaa heti. Näin naiset saavat ne mukavat, empaattiset ja rehelliset miehet pauloihinsa ja käyttävät tämän auttamis tahtoa hyväkseen.

Viimeinen virhe on sanoa, ettei halua lapsia. Tämän lauseen jälkeen nainen ei enää kuuntele eikä sitä kiinnosta mies yhtään ja turha kertoa mitään sen jälkeen.

Sinut on leimattu olet itsekäs ja kaikkea muuta. Olen melko varma, että naiset joutuvat tunnustamaan vielä, että kannattaa kuunnella mitä miehellä on oikeasti sanottavaa. Tämä on se pahamaineinen friendzone jonka syövereistä ei nousta kuin hyppykepillä tai helikopterilla.

Sinne joutuvat kaikki "kivat" ja "mukavat" tyypit joilta kysytään "miksei sulla ole tyttöystävää? Jos naisen palaute on tuo, niin ei sulla ollut alun alkaenkaan mitään mahdollisuuksia. Hiljainen lämmittely ei olisi asiaa millään tapaa parantanut, pidentänyt vain kärsimystäsi ja olisit saanut ehkä teeskentelijän maineen naisen silmissä. Kun sen kiinnostuksen heti alkuun julkistaa, lopullinen totuus tulee ilmi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Ei se nainen sinulle lämpene ajankaan kanssa, jos ei ole heti valmis jonkin sortin intiimiin suhteeseen. Rakkautta ei kyllä kannata missään tapauksessa heti välittömästi tunnustaa. Miksi edes seurustella jos et halua lapsia, pilaat siinä vain sen toisen ihmisen elämän. Itse olen ollut sinkkumies muutamia vuosia ja voin sanoa, olen nauttinut omasta ajasta.

Olen tietoisesti halunnut olla yksin parin hyvin rankan parisuhteen jälkeen. Itse kierrän kyllä nykyisin naiset, jotka etsivät miehestä ulkopuolista arvoa, ovat liian pinnallisia. Kyllä se on vain niin, että henkinen kypsyys on ihan jotain muuta kuin ulkonäköä. Kypsyyttä sanotaan olevan, mutta kirjoituksesi kertoo kyllä aika ulkojohtoisesta "kypsyydestä", johon en luottaisi päivääkään. Tuo ajattelusi on sangen fyysiseen näkemykseen pohjautuva ja aika haavoittuva pitemmässä parisuhdekuviossa.

Itsekkyys on myös ihan muuta kuin itsenäistä elämää ja omaa elämän elämistä. Yleensä itsekkyys löytyy siitä, joka sitä näkee aina toisissa. Yksin kun on hyvä olla, on se myös hyvä olla kaksin.

On turha etsiä vikoja toisista, kyllä se huono itsetunto on ongelma myös parisuhteessa. Alkaa ne omat viat olla toisessa. Jos joskus pariudun, katson kyllä sydämellä, en silmilläni.

Se oikea sen täytyy olla, muuten ei onnistu, päätyy korkeintaan joksikin seksisuhteeksi, joihin ei itsellä riitä kiinnostus.

Varmaan moni näkee kypsyyden eri tavoin. Itse olen naisten mielestä komeakin mies, mutta mihin se on riittänyt? Kyllä se on ollut koristeeksi ja esineeksi joutumista, ei muuhun. Oli ulkoinen kauneus sitten naisessa tai miehessä, on hyvin helposti viheltelyn kohteena, eikä se ole mitenkään mukavaa.

Ennemmin olen yksin kuin esine. Valitettava totuus on että naiset eivät iske ujoja miehiä ja ujo mies vetää lärvit rohkaisuksi ja munaa itsensä sitten masentuu ja lihoo sekä alkoholisoituu.

Eli köyhäkin mies kyllä kelpaa Ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan jos koko paketti tuntuu omalta ja omalle rinnalle sopivalta! Näin itse ainakin näen asian. Joillain ihmisillä, niin miehillä kuin naisilla, on sosiaalinen puoli vahva, joillain joku muu feature. Se mikä minua ihmetyttää- on nimittäin se että kaikki ihmiset vedetään nippuun jolla verrataan toisiin niin parisuhdemarkkinoilla kuin kapitaalisissa pyrkimyksissä.

Palstalla paljon parjattu "jännä mies" toki antaa naiselle tunnesykkyrämykkyrään enemmän vastinetta ja kipinää joka saa yhteiselon tuntumaan paremmalta. On kiva kun jännä mies kännissä sammuu eteiseen ja joku ilta on ruusu hampaissa soittamassa kitaraa parvekkeen alla. Hommahan päättyy kiihkeään seksiin. Ei tätä kipinää anna Skoda-atm joka "kunnioittaa naista" ja haluaisi viedä elokuviin. Moniko "atm-mies" edes osaa antaa anteeksi itselleen? Mikä esti supliikin ja naisiin tutustumisen harjoittelun parhaana nuoruutenaan?

Ei naamaa voi vaihtaa , mutta koskaan se ei ole este parisuhteen löytymiseen. Se että saa "jonkunlaisen" parisuhteeen jonkun kanssa ei ole kadehdittavaa ja ei liene väärin arvioida että suosittujen ihmisten on epämukavaa olla yksin kun siihen ei ole koskaan kasvanut. Vice versa, suurimman osan yksin elämästään elänyt ihminen voi tuntea itsensä kuristuvan kun joku Luojan ihme sen parisuhteen taikoisikin.

En ole maailman komein mies, mutten ottaisi maailman kauneinta naista vain koska hän on kaunis. Tiedän yhden miehen, joka vaihtoi vuohen naiseen Thaimaassa. On perustanut perheen em. Jos et saa naista, niin ota postimyyntikatalogi käteen ja valitse. Tämän jälkeen hanki vuohi ja lentoliput Thaimaaseen.

Pian sinulla on ikioma nainen. Aivan sama minkä näköinen ja luonteinen olet. Eikä ole väliä onko sanottavaakaan. Ettehän te kuitenkaan ymmärrä toisianne. Aloitetuksessa unohdettiin sanoa että rumat, mielenterveysongelmaiset ja liian ujot miehet jää yksin. Oikeasti asia on niin että väkivaltaiset narsistit saa niitä naisia helpoiten.

Heillä kun on ne hyvät manipulointitaidot ja se jos mikä on hyödyksi naisten iskemisessä. Varför vi män stagnerar i vårt singel liv så kan jag bara svara för min del. Själv har jag valt att ha en bild i min annons. Jag tycker att yta inte är allt.

Men lite väl patetiskt blir det om man bara får ett svar efter att man har skrivit till den andra. Verkar som om folk inte aktivt söker. Frågan borde väll vara: Ja om man är på rätt ställe geografiskt. Så nät ejting har 2 st sidor. Är vi så olika bara beroende på om vi dejtar med dator eller inte? Mä oon hommannu thaimaalaisen vaimon - en jaksa märehtiä miks mulle Suomessa natsaa. Olen ehkä lyhyt cm, mutta se ei kuulemma naisille ole este. Ja en jaksa märehtiä "miksi sitä ja tätä" Muutan muutenkin lähivuosina Thaimaahan.

Ärsyttää tämä suomalaisten arvomaailma ja mammonan palvonta. Mä olen pelkkä ruma spurgu mutta niin kova ja itsevarma jätkä, että saan naisen kuin naisen! Olipas keskenkasvuista tekstiä arvoisalla ketjun aloittajalta. Asioiden yleistäminen ei ole muutenkaan kovinkaan fiksua. Osa naisista on pinnallisia idiootteja ja osa miehistä narsistisia pullistelijoita. Vähän välillä harmittaa kun ulkoinen ja sisäinen kauneus eivät usein oikein kohtaa samassa ihmisessä toisiaan. Toisaalta ihmiset pelästyis jos kadulla tuliskin todellinen enkeli vastaan.

Parempi vaan, että sisäisesti rumat näyttää usein ulkosesti kauniilta. Ei niillä olis muuten mitään mahdollisuuksia! Ja että naisista "kitketään" itsekkyys ja ylimielisyys pois jo lapsena? Kuulostaa kyllä lähinnä siltä, että heidän luonteensa pikemminkin kieroutuu lapsena.

Naisista tuleekin laskelmoivia opportunisteja, joiden itsetunto ei ole aina kovinkaan terve. Itsetuntohan on siitä jännä juttu, että se voi olla hyvä mutta ei kuitenkaan terve. Jokainen nainen kai unelmoi vielä olevansa prinsessa?

Sekin on jännää miten naapurin poika unelmoi naapurin tytöstä, kun se naapurin tyttö taas unelmoi Leonardo DiCapriosta eli jokin tässä yhtälössä ei oikein toimi. Mutta ei tosiaankaan aleta liikaa yleistämään asioita.

Sekä naisissa, että miehissä on hienoja persoonallisuuksia ja aivan mätiäkin tapauksia. Nykyaika muutenkin ruokkii kaikenlaista itsekästä touhua ja muiden tunteilla leikkimistä.

Kunhan nopea tyydytys on taattu, niin se onkin sitten siinä! Olen mies ja uskon että aloittaja on oikeassa. Olen itse jo melko vanha en eläkkeellä nyt läheskään kuitenkaan mutta täysi kersa ajatusmaailmaltani tai no, käyn töissä ja asun omillani mutta elän edelleen menneisyydessä pelaten esimerkiksi samoja videopelejä kuin lapsena. Tuntuu että viimevuosina ei vain ole tapahtunut mitään merkittävää joten ne siisteimmät asiat löytyy sieltä menneisyydestä.

Töissä teen hommani niin ettei pomo valita mutta päivä kuitenkin kuluu ihan kuin ala-asteella, odotan että milloin pääsee pois istumaan koneelle ja pelaamaan vaikkapa pelejä.

Vaikka tiedän että olen ihan komea kuultu sanottavan niin tiedän ettei minun elämääni naista mahdu kuvioistani johtuen.. Ongelma vaan on siinä että tällainen minä olen. Missähän semmoiset naiset oikein oleilevat? Muistakaa että miehet kouliutuvat nuorena sen mukaan miten heidän naiskaverinsa heitä kohtelee.

Äiti yrittää kasvattaa heistä miehiä kymmenen vuotta Likat poimii porukasta nuorena jo ne "hyvännäköiset, suuri suisimmat ym. Vika on kylläkin naisissa kun löytävät tuollaisia aloittajan tekstin kaltaisia miehiä ja kunnon miehet jää huomioimatta.. Ihmiset ovat sairastuneet vaatimuksineen. Kaikki TV-sarjat, mainonta, mediat jotka ovat laittaneet meidät kilpailemaan sosioekonomisesti ja ulkonäöllisesti samojen ehtojen alla, eli luoneet illuusion siitä että jokainen voisi omistaa kolmen maapallon verran omaisuutta tai että jokainen meistä olisi julkkisten ja menestyneiden esikuvia ulkonäöllisesti, aina hymyileviä, mielisteleviä ja sosiaalisesti näppäriä pelureita jotka tietävät mitä sanoa saadakseen toisen lankaan.

Ne jotka elävät tässä menestyjien kuplassa, varmasti saavat sieltä mitä haluavat kun ovat "haluttuja"?. Mitä vastoinkäymisiä tai henkistä kasvamista voi tapahtua sellaiselle jonka elämä on hulabaloota ja matkaa maailmanympäri, Sex and the cityä ja lihatiski standardien tasoista pullamössöä?

Lähinnä käy sääliksi niitä jotka eivät huomioi toisia tai omaa minkäänlaista kykyä asettua toisen asemaan. Ehkä porukka voisi hieman laskeutua sieltä ruusunpunaisesta kuplasta maan tasolle?

Ymmärtää se että joillain on enemmän koska joillain on vähemmän, se joka käyttää aikansa mammonaan ja ihmisten ostamiseen on sitten monissa asioissa paljon köyhempi?. Tuohan on juuri päinvastoin. Psykopaatit, persoonallisuushäiriöiset ja jopa skitsofreenikot kelpaavat. Naisen hakkaajilla, pettäjillä, päihdeongelmaisilla on kaikilla lapsia useiden naisten kanssa. Tuo kertoo mielestäni aivan kaiken naisista.

Naiset ovat kylmiä ja koppavia narsistifeministejä tavallisia miehiä kohtaan ja hakevat itselleen narkkarin, tai naisenhakkaajan, jonka edessä mielistellään ja heittäydytään kynnysmatoksi.

Sun viestisi kertoo sitä samaa sadomasokistista maailmaa, missä kaikki muutkin naiset elävät. Mun muija kiihottuu ajatuksesta että olen hänen tarpeiden tyydyttäjä. Ehkä oon joskus itsekäskin, tavallinen ihminen. Naiseni vaan tykkää aitoudestani ja todella tykkään joskus kiusotella,nuuhkia hänen alapäätään ja suukotella varpaitaan.. Joskus hän punastuu,joskus kiihottuu mun jutuista.

On rakastunut, kumpikana meistä ei halua kummankan rahoja Kyllä,sanon suoraan usein että haluan phillua ja naiseni vaan nauttii siitä. Olemme siis pariskunta, molemminpuolin 40 ikäävuotta Juu,ja en ikinä satuttais naistani, ei kumpikaan kokeiltu huumeita, matkustellaan ympäri maailmaa, ja meille riittää halpahotellit, ei mikään glamour ole tärkeää Mutta hänen emättimen nuuhkiminen on, ja kyllä hänkin nauttii mun isosta molosta kovin..

Oon vaan rehellinen kun haluan että hetkittäin käytän hänen vartaloaan hyväksi, ja tyydytän tarpeeni Toivottavasti hän myös mun, ainakin siltä tuntuu kun hän orkun saa Sanon yhä, Haluan sua nussia nyt jo nukkumasssa oleva naiseni Unohtakaa näiden sinkku femakkojen ohjeet, kyllä se aito oikea juttu jokaiselle osuu elämässä Happy friday to you too Älkää riidelkö, ihmiseen sattuu: On tainnut unohtua sekin, että kaikki miehet eivät edes halua naista riesakseen.

Minusta pelkkä naisen sukupuolielimen käyttötarve ei ole hyvä syy olla vaivattuna. Myös naisten yleinen neitsyyttömyys vaikuttaa hylkivästi siihen, etten koe naisen seuraa toivottavaksi vaan elän ilman naisseuraa.

Seksintarve on pääsyy siihen,miksi pariskuntia muodostuu. Todellinen syy on siis se että ihmiset on niin heikkoja etteivät pärjää ilman seksiä joten on pakko pariutua. Sellaista en ottaisi vaikka saisin, jos haen miestä; olkoon "ruma" mutta tavat omaava, itse en ole mikään huippuyksilö kuten ei kukaan meistä.

Minussa joku vika, vaikka olen sovinisti, niin en ole ikinä saanut viettää kunnon sinkkuaikoja elämässäni. Ja miksi naiset aina väittävät rakastavansa, vaikka tunnettu vain pari päivää?

Käsittääkseni rakkaus vaatisi pidemmän ajan tuntea? Kyllä suomalaisten naisten kriteerinä on miehen iso mulkku ja paksu rahalompakko, sekä komea ulkonäkö, hieno auto, kesämökki hiekkaranta,käden taidot tallessa jne. Siis täydellinen mies,vaikka luonteeltaan olisi täysmulkku, eli psykopaattinen narsisti,väkivaltainen, mustasukkainen ja tupakkia vetävä juoppo. Jonkun ajan kuluttua sillä miehellä ei enää pelaa mikään ja siitä vaan uutta hakemaan.

Ei syy sinkkuuteen ole ulkonäöstä johtuvaa miehellä. Yleensä muut asiat kuten rahallisuus, koulutus, sosiaaliset suhteet yms. Miehellä ylimielisyys ja itsekkyys ovat usein vain hyviä piirteitä. MItä paremmin menee niin sitä todennäköisemmin se nainenkin tulee mukaan.

Suurempi ongelma on jos mies on ns. Sellaiset miehet ovat kaikken suurimmalla vaaravyöhykkeellä. Koeakin mies jää yksin, jos on niin vetelä, ettei halua nähdä asian eteen vaivaa. Äidin peräkammarista ei kukaan tule komeaakaan nyyhkyttäjää hakemaan, ei edes ne palstan pedofiilien hehkuttamat teinineitsyet.

Ätämiys on oma valinta, olet minkä näköinen hyvänsä, jäät yksin kun niin päätät. Luuserius, ätämiys ja peräkammarinpoikuus, omia päätöksiä. Ei ole aina oma valinta mutta mitäpä sinä ytm siitä tiedät. Mies on saatanan saita tai pienikasvuinen niin täytyy nainen hakea jostain muista maista kuin suomesta. Ihan alkeellisiin olosuhteisiin tulee joku pienikasvuinen kun muualta ei saa. Mies jolla on vielä jotain rahavaroja saa naisen köyhistä maista. Näille kaikille keskenkasvuisille miehille on kuitenkin joku ämmä tehnyt kakaroita niin ettei ne nyt ihan ole jotain vailla.

Henkisesti keskenkasvuinen on ihan oikea sana kuvailemaan miestä joka ikisinkuksi jää. On näitä naisissakin epäsosiaalisia joidenka ei ole helppoa tulla toimeen kenenkään kanssa mutta lapsia he tekevät itsekkäästi vain itselleen rahastaen yhteiskuntaa ja jonkun epäsosiaalisen äijän joka harvoin ottaa vastuuta vahingostaan.

Ei ole kypsä se nainenkaan joka näillä itsensä paksuksi teetättää. Tiedän uusperheitä joidenka edelliset kakarat ovat laitetut yhteiskunnan maksettaviksi ja uutta kakaraa vaan pukkaa. On näitä ihmisiä joilla mitään kypsyyttä ei tule koskaan eikä se silti estä lisääntymästä päinvastoin lisäännytään kuin kanit. Kouluilla ja päiväkodeilla onkin sitten työstettävää oikein olan takaa näiden tapausten takia.

Katsokaa mitä näistä yhteiskunnan tulevaisuuden toivoista oikein tulee joilla ei ole ollut vanhempia ohjaamassa vaan se on annettu yhteiskunnalle. Tarpeiden tyydyttäjä on oikea sana nykyään parisuhteelle sillä muuten ei ns.

Jos loppuu tarpeiden tyydyttäminen niin loppuu parisuhdekkiin. Toisen ihmisen tarpeita on vaikeaa tyydyttää nykyään. Lapsia tekevät nuoret ovat keskenkasvuisia, itsekkäitä ja ylimielisiä eivätkä ajattele muita kuin itseään mistä saavat elinkeinonsa mahdollisimman vähällä. Kusi nousee hattuun helposti ja muuta sinne ei mahdukkaan. Se muuten kypsyys kasvaa vasta eliniän myötä eikä sitä tule välttämättä kaikille ikinä, se on nähty. Ei sitä tule välttämättä naisellekkaan sen karan synnyttämisen myötä.

Itse olen yh ämmästä joka valitti että elämä jäi elämättä niin kuin se oli minun syyni. Missä ihmeen vaiheessa siinä oli mies vastuullinen kun nainen päätti tehdä kakarat. Lapsi ei tee ihmisestä vastuuntuntoista eikä muutenkaan kelpoista sitä kasvattaa, monille se on vain nukke ja jokin syy muka kasvaa aikuiseksi pettämällä itseään.

Ja vain miehiä syytetään kypsymättömyydestä kuin suurin syy on naisissa. Äitini oli sellainen joka piti hengissä meidät kakarat mutta ei koskaan halannut eikä koskaan kiittänyt mistään..

Äijän pisti pihalle kun ei sitä tarvinnut siis rahallisesti. Suurin osa naisistakin on henkisesti kypsymättömiä mutta se kakara on vain saatava. Pakkomielteiltä ei voi välttyä. Yksinhuoltaja naisen lapsena näin totaalisesti kuinka on elää täysin narsistin kanssa.

Meitä lapsia kaksi ja olemme sairastuneita kummatkin. Äidillä vaihtui mieskontatkit jotka eivät olleet lapsien kehitykselle hyväksi. Lasten pahoinvoinnin syynä on se ettei ole enään perheitä. Koti ei ollut koti enään sinne tultua ulkopuolisen. Miksi mennä ylipäätänsä naimisiin, koska petetään sen minkä ehditään.

Sinkkuna voit tehdä mitä haluat, etlä ole kenelekkään selvitysvelvollinen. Sitä kyllä ihmettelen, miksi naiset hankkivat joka suhteen kanssa lapsia Sitte erotaan ja lapset kärsivät. Naisella saattaa olla lapsia, jopa eri miehen kanssa. Onko tässä mitään järkeä? Onko naisista tullutkin vain ns.

Komeat mihet ottavat itselleen joskus, jopa hyvin ruman ja lihavan naisen, mutta miksi? Ilmeisemmin vain sen vuoksi, että kotona on ns. Miettikää miehet kannattako todella laitta rahaa kiinni naiseen ja maksaa hänen elatusmaksujaan? Nainen osaa suveneerisesti hyödyntää miestä myös rahallisesti. Syy ja seuraus voi 7. Juu kun yksinhuoltajia näkee niin ei kannata halveksia kun ei tiedä syytä yksinhuoltajuuteen.

Syy miehen sinkkuuteen kurppaantumiseen Ovat naiset ,jotka antavat panna. Ovat naiset ,jotka eivät anna panna. Ovat naiset ,jotka antavat panna itsensä paksuiksi Ovat,naiset ,jotka eivät anna panna itseään paksuksi.

Kyllä vain on niin, että vaikka on komea ulkonäkö miehellä joka on sinkku niin hän on jotenkin keskenkasvuinen. Ei nainen halua lapsellista miestä tää vaan on tosiasia joten olkoon vain kuinka komea, mut jos on vielä mieleltään lapsellinen niin odottakoon vielä jokunen vuosi, et järki kasvaisi. Mies voi olla sinkku myös omasta halustaan, ihan niin kuin jotkut naisetkin.

Ei kaikki miehet halua parisuhdetta ja kaikkea sitä tauhkaa mitä siitä seuraa kuten se että toinen pääsisi edes jossain määrin määräilemään mitä teet, milloin ja missä, tai ylipäätään. On aivan samantekevää ovatko he mielestäsi keskenkasvuisia vai eivät, koska he eivät edes halua "kasvaa aikuisiksi" sinun mukaasi.

Näin on ja jos miehellä on ikääkin, mutta jotenkin etsii itselleen tukihenkilöä naisesta niin siihen suotuvat vain tietynlaiset naiset. Jos mies alkaa liian nopeasti vaatimaan kaikenlaista niin se karkoittaa itsenäisen naisen. Ihminen käyttäytyy oman henkilökohtaisen kehitystasonsa mukaisesti. Jotkut haluaa vain naimissin. Jotkut haluaa vain seksiä. Jotkut haluaa vain lisää varallisuutta, jotkut haluaa kostaa jollekkin toiselle ja jotkut jopa perheen Niin, ollaan yksin koska toisesta etsitään jotakin jota tämä ei pustu antamaan.

Kun on nääs ihminen vain kuitenkin. Jaahas, taas oikein päätelmien kukkanen! Miten sitten joka 2. Jälkeen jää lukematon määrä erolapsia. Hienoa,että jotkut uskaltavat olla sinkkuja, kyllä maailmassa ihmisiä riittää, ettei senkään vuoksi taas tarvita lisää onnettomia jälkeläisia -sitä nimenomaan avioerolapset pääasiassa ovat.

Juttu on vaan niin, että se on pelkkää kemiaa D Olen aina, lähes lapsesta asti, tiennyt millainen on se "unelmieni" nainen. Meni vain lähes 50v ennenkuin kohdattiin. Suhteita oli ennen tätä liittoa jos jonkinlaista, mutta yksikään ei tuntunut omalta. Lapsiakin tuli hankittua ja erottua kun huomattiin, ettei vaan olla tarkoitettu toisillemme, lapsista huolimatta. Vaimolla sama asia, elämä meni etsiessä. Jos kaikki maallinen merkitsee enemmän kuin rakkaus, ei sellainen ihminen tiedä edes mistä on kysymys kun rakkaudesta puhutaan.

Ei siinä ole kyse ulkonäöstä eikä varallisuudesta. On raskasta elää yhdessä täysin väärän elämänkumppanin kanssa, valheet ei kanna kauaksi. Ei ole kysymys ulkonäöstä eikä varallisuudesta, jos näin ajattelet, et ole kypsä parisuhteeseen. Mikään uskovainen en ole, mutta lukekaapa se kohta raamatusta, ensimmäinen kirje korinttolaisille, joka aina vihkikaavan yhteydessä luetaan: Ajatuksella, jos siihen kykenette, ja kertokaapa millaisia ajatuksia se herätti?

Itse nuorempana ajattelin, että tuo kemia ja rakastumis juttu on hömpötystä, mutta yllättäen tulinkin siihen tulokseen, että ei kannata alkaa suhdetta jossa ei ole kemiaa. Jos sitä ei ole alussa sitä ei ole myöhemminkään, vahva rakastuminen kantaa usein. Liian usein kuulee orastavien suhteiden loppuneen siihen ettei miehelle ole heti annettu seksiä. Kertoo hyvin paljon miehen arvomaailmasta.

Kannattaa kiertää tuollaiset hyvin kaukaa ellei halua löytää itseänsä ruuhkavuosina yh-äippänä. Aloittaja puhuu pelkkaa asiaa. Olen havainnut ihan saman - ja olen sentaan elanyt jo pitkalti yli 50 vuotta! Vanhemmatkaan miehet eivat tajua, etta ovat itse sinkkuutensa syy ja suhteen ristiriidat joihin ne vahaisetkin aloitukset kaatuvat ovat heidan omassa kaytoksessaan.

Se on pitkä aika ja moni asia on sinä aikana muuttunut. Niin se on ja lukujenkin välillä muuttunut. Naiset ovat nyt paljon itsenäisempiä kuin silloin. Ei ainakaan missään tapauksessa seksistä. Nykyään moni niistä lehdistä on jo kuollut, ja tilalle on tullut Cosmopolitanin kaltaisia Lifestyle-lehtiä, jotka toitottavat nimenomaan sitä että naisen ei pidä tyytyä vähempään kun täydellisen elämän tavoitteluun, ja se tietysti lähtee siitä että mihinkään OK-mieheen ei pidä tyytyä vaan tavoitella sitä parasta miestä, ja jos sitä ei voi saada niin kannatta mielummin elää yksin.

Niin, lopulta naiset sitten katkeroituvat, kun eivät löydä unelmiensa prinssiä, eli miestä "hovimestariksi", eli niinsanotusti naisen palvelijana elävää miestä, jolla ei ole omaa tahtoa. Naiset on nykyään niin kylmiä ettei niitä meinaa uskaltaa edes katsoa. Miten se parterin löytäminen voi niin vaikeaa olla? Juttele, ja kuuntele, sekä ole kiinnostunut siitä, mitä kuulet. Sanonnassa "mies valitsee puolisonsa silmillään, nainen korvillaan", ontotuuden siemen. Emme välttämättä halua viimeisen päälle stailattua urosta, vaan miehen jolla pää ja sydän paikallaan.

Positiivinen asenne, tavattaessa, treffeillä ja ylipäätään elämässä 4. Älä ole ylimielinen, mutta älä myöskään vähättele itseäsi, molemmat karkottavat seuralaisen nopeasti. Yritä löytää joku teitä yhdistävä puheenaihe, menneisyydestä, nykyisyydestä tai yhteisestä ; tulevaisuudesta. Mikäli haluat parisuhteen, se merkitsee myös sitä, että sinun on luovutettava osa itsenäisyydestäsi, -hyväksy se, tai jatka elämääsi yksin. Kuulostat ihan siltä niinkuin ulkonäöllä ei olisi mitään merkitystä parinvalinnassa.

Joka ikinen tutkimus kuitenkin todistaa, että fyysinen vetovoima on se tärkein tekijä. Sinäkin etsit oikeasti hymyilevää, juttelevaa, positiivista miestä, joka viehättää sinua fyysisesti. Pitää paikkansa, että jopa kakkoskierroksella olevissa miehissä on täysin kehittymättömiä ja narsistisia yksilöitä - usein juuri hyvännäköisiä - joita ei kestä katsella tai kuunnella yhtä tapaamista enempää.

Hyvin todennäköisesti he ovat kakkoskierroksella juuri siksi että ovat joutuneet parisenkymmentä vuotta olemaan niin kypsää ja epäitsekästä, että se on alkanut maistumaan puulta ja haluavat vaihteeksi olla jotain muuta. Ja usein he ovat kakkoskierroksella juuri siksi että ovat komeita ja siten saaneet muilta naisilta positiivista huomiota ja siten varmuutta siihen etteivät jäisi ilman naisseuraa eron jälkeenkään.

Eivätkä he edellä mainitusta syystä etsikään uutta vakiosuhdetta ainakaan heti edellisen perään. Epätyydyttäviin suhteisiin jäävät ne vähemmän komeat miehet jotka varattuina eivät herätä mitään mielenkiintoa muissa naisissa ja siten he eivät koskaan päädy kakkoskierrokselle. Narsisti kierrättää ja on itse kierrätettävänä, eikä hän muuta suhteelta kaipaakaan kuin positiivista huomiota, jota haetaan muiltakin vaikka oltaisiinkin parisuhteessa.

Kukaan ei varmasti jää ilman nais tai-mies seuraa, jos luonne on epäitsekäs muutkin huomioonottava ja ulkonäkö normaali.

Kyllä se näin on miten aloittaja sen sanoo, miesten pitäisi kasvaa aikuiseksi, eikä jatkuvasti pyrkiä elämään naisten suosiossa ja naristisessa valokeilassa.

Vähemmän komea mies voi olla monenkin naisen tavoittelema aarre, jos hän on hauska, huumorintajuinen, hellä, kiltti ja kaikella muulla tavalla "söpö" ja suloinen. Eivät naistet hae hyvännäköistä miestä kumppanikseen vaan karismaattisen ja hyväluontoisen. Se mitä nainen eniten miehessä arvostaa ja kaiken näiden muiden edelle menee on miehen uskollisuus, uskollinen luonne, joka ei haihattele joka hameen perään, eikä hae itselleen jatkuvasti silmänruokaa muista naisista vaan se oma kulta riittää, jos häneltä saa kaiken sen mitä mies voi naiselta toivoakin.

Narsisti pelimies petturimiehet ovat niitä iänikuisia kierrätettäviä, joihin ikävä kyllä naiset aina vaan lankeavat. Voi lottamari missä pumpulissa elät. Jos naiset hakevat kumppanikseen uskollisia ja hyväluontoisia, niin miksi naisia sitten elää mm.

Miksi naiset antavat petturimiehille aina uudestaan anteeksi? Käy vaihteeksi lukemassa vaikka Uskottomuus-palstaa ihan vaan oman näkemyksesi avartamiseksi. Siellä ykköset ja kakkoset taistelevat siitä samasta ihanasta miehestä joka on taatusti karismaattinen eihän hän muuten siinä tilanteessa olisi mutta ei TAATUSTI ainakaan uskollinen.

Koita nyt ymmärtää, että minä en väitä että SINÄ ajattelisit niin, mutta moni moni muu nainen pitää miestä pitämisen arvoisena siitä huolimatta että hän on kaikkea muuta kuin epäitsekäs, huomioonottava, hyväluonteinen jne. On todellakin joukko naisia, jotka elävät jossain harahaisessa kuvitelmassa, että kyllä se mies minua eniten rakastaa ja kyllä minä olen se kaikkein rakas jne Kyseessä on heikko itsetuntoiset naiset, jotka ovat tämän manipulaation uhreja ja eivät haluakaan avata silmiään, koska pelkäävät menettämistä ja hylätyksi tulemista enemmän kuin kuolemaa.

Kyseessä on läheisriippuvuus sairaus, eivät normaalit naiset elä kakkosina tai pettävän ykkösen kanssa. Kun normaali mies hokee pettämälleen naiselle "minä rakastan vain sinua", se ei mene läpi. Nainen ei usko, että mies rakastaa vain häntä, koska naista ei sumenna mikään järjenvastainen seikka kuten hyvä ulkonäkö. On vaan tavismies, joka on pettänyt. Kun tavalla tai toisella ainakin sen pettämänsä naisen mielestä laadukas mies hokee samaa asiaa, nainen uskoo, koska haluaa uskoa, koska mies on niin laadukas, että nainen ei halua päästää hänetä irti vaikka uskollisuus ei enää olekaan hänen ominaisuutensa.

En usko että sillä pistääkö mies naisen pihalle on niinkään riippuvainen siitä petetystä naisesta kun siitä pettäneestä miehestä. Käytännössä kaikki rocktähdet ja muut vastaavat julkimot pettävät vakikumppaneitaan. Ovatko heidän kaikkien puolisot heikkoitsetuntoisia manipulaation uhreja? Julkkismaailma on täynnä naristeja, jotka haluavat vain ihailua ja etsivät ihailulleen jatkuvaa lähdettä.

Miehen laadukkuus on naisen mielestä juuri tuo uskollisuus, nainen ei mittaa sitä millään ulkoisella mittarilla kuten ulkonäöllä ja kuten mies mittaa naisen. Syitä pettämiselle on olemassa minun mielestäni kaksi ja ne ovat, toinen tuo narsistinen luonne ja toinen sitten se klassinen rakkauden loppuminen.

Edelleen, uskollisuus voi olla tärkeä tekijä sinulle, ja monelle muulle, mutta et voi sanoa mitään kuinka suurelle osalle naisista sillä ei ole merkitystä, tai varsinkaan kuinka monelle se riippuu ihan tapauksesta. Sopivasti alkoholia lisäämällä kynnys pettämiseen laskee. Viimesimmät tutkimuksetkin osoittavat, että naiset pettävät itse asiassa enemmän kuin miehet. Ja samoin on arveltu, että joka kymmenennen lapsen isä ei ole naisen avio- tai avomies.

Ovatko nämä naiset narsisteja vai onko rakkaus loppunut? Vai eikö naisten pettämiseen pädekään samat lainalaisuudet? Uskollisuus on aika monelle sanoisin suurimmalle osalle meistä oleville ihmisille se tärkein tekijä suhteessa. Ilman uskollisuutta ihmisuhteissa ei mielestäni ole järkeä Jos elän sinkkuna, niin olen tietysti vapaa tekemään mitä tahdon ja olemaan kenen kanssa haluan, enkä silloin ole sidoksissa toisen ihmisen kautta mihinkään uskollisuuslupauksiin tms..

Jos elän parisuhteessa, niin asia on silloin toinen. En voikaan enää elää vaan itsekkäästi itselleni ja loukata mennen tullen teoillani kumppaniani, pettää häntä hänen tietämättään ja uskoa olevani siihen täysin oikeutettu, koska minä nyt satun vaan olemaan niin vastustamaton ja tuo toinen niin kiihottava, että pitäähän se minulle sallia. Silloin omatunto on karannut omille poluilleen, viis veisaa moraalista ja toisen ihmisen tunteista, tärkeintä on vaan omat himot ja halut, joilla on merkitystä.

Eikö tämä sinustakin ole esimerkki narsistisesti käyttäytyvästä ihmisestä, joka esineellistää ihmiset. Pettäjän ajattelumaailmassa on aina jotain pilalla. Alkoholi tosiaan on monen onnettoman jutun takana ja sen vaikutuksen alaisena varmasti suurin osa pettämisestä tapahtuukin se on aina riski, jonka itse ottaa. Mutta sitten on nämä selvin päin olevat tapa pettäjät, jotka eivät tarvitse mitään motiivia pettämiselleen vaan heidän tarpeensa pettämiseen lähtee puhtaasti heidän kehittymättömästä henkisestä kypsymättömyydestä, narsistisesta halusta olla mahdollisimman monen kiinnostuksen kohde ja saada jatkuvasti kokea huumaa intohimoa ja elää jatkuvassa ihastumisen humalassa.

Niin naiset kuin miehetkin pettävät, eikä asiat aina ole niin mustavalkoisia, mutta pettäminen on aina petos, joka on verrattavissa varastamiseen tai muuhun vastaavaan, josta syntyy vahikoa. Pettävän ihmisen arvomaailma on epärehellisyys ja kuka ihminen haluaa olla epärehellisen ihmisen kanssa tekemisissä, ei itse pettäjäkään Mietipä akka ite millasta on elää suhteessa vuodesta toiseen.

Niin, söisitkö itse aina samaa ruokaa joka päivä?? Puutoshan siinä tulee ainakin joidenkin vitamiinien osalta jos ei saa monipuolista ravintoa. Sama koskee ihmissuhteitakin, ja seksiä.

Jos ei saa vaihtelua niin päähän siinä lahoaa ja alapääkin sammaloituu. Ei, pettäminen on normaalia, mutta tuo oman kumppanin omistushalu on epänormaalia kuvottavaa ja esineellistävää oksettavaa sosiaalistautspornoa. Ei mies tai nainen ole mikään tavara, jonka voi omistaa. Lisäksi jos rakastaisit siis aikuisten oikeasti kumppaniasi niin varmasti haluaisit hänelle kaikkea hyvää, myös seksin saralla.

Mitä pahaa normiseksissä tapahtuu?? Onneksi nykyaika alkaa päästä eroon niistä demoneista, jotka länsimainen kulttuuri on luonut seksin ylle. Ei pettäminen ole pahasta. Pahasta on meidän länsimainen kapitalistinen kulttuuri, jossa ihmisellä itsellään ei ole mitään arvoa. Ainoastaan välineenä, eli sosiaalisen statuksen pönkittäjänä. Huorakin on moraaliltaan parempi kuin nainen, joka valitsee vain rikkaimman ja sosiaaliselta statukseltaan suurimman miehen.

Rakkaus on sokea, mutta monet naiset ovat kapitalismin ja materialismin uhreja. Surullista, mutta kapitalismissa ahneudelle ei löydy rajaa. Luontoa ja ihmisiä saadaan raiskata voiton nimissä. Maailmamme tuhoutuu, ja joku vielä valittaa siitä kun ei saa seksiä harrastaa muiden kanssa jos on parisuhteessa. Jotain rajaa ja järkeä toivoisi olevan naisenkin päässä, mutta harvallepa sitä on kauhalla annettu. Peace, ja rakkautta kaikille.

Kyllä ulkonäkömarkkinoilla on eräitä seikkoja jotka vaikeuttavat parinsaantia ja se on miehillä hyvin pieni koko ja heiveröisyys.

Lyhyet miehet jotka ovat rotevia sensijaan löytävät kumppaneita helpommin kuin heiveröiset. Miehillä naaman rumuus ei haittaa jos kroppa on miehekäs, hän löytää naisen. Mutta jos ruma mies kelpuuttaa kumppaniksi yhtä ruman naisen pari voi löytyä. Jos ihminen kuvittelee, että vika on ulkonäössä, on vika todennäköisesti kyllä jossain muualla. Koskee siis yhtälailla miehiä kuin naisiakin. Vai väitättekö tosissanne, että rumat tai mitäänsanomattoman näköiset ihmiset eivät koskaan seurustele, mene naimisiin tai hanki lapsia?

Etsivät miehet kiihkeä mies homoseksuaaliseen

ei ole suostunut Tuo suihinoton katsominen saa minut todella kiihkeäksi:) N29 | Yhtää miestä ei toistaiseksi ole näkynyt valittamassa:). 2. kesäkuu Jännää, miten moni mies täällä kuvittelee, että syy heidän sinkkuuteensa on jotenkin ulkonäöstä Itse kierrän kyllä nykyisin naiset, jotka etsivät miehestä ulkopuolista arvoa, ovat liian pinnallisia. Hommahan päättyy kiihkeään seksiin. Homoseksuaalit taas reagoivat saman sukupuolen feromoneihin. Mies nähdään pelkkänä seksikoneena, joka on huiputettavissa. Kummallista tässä on se, että tämä jäljittely ymmärtääkseni on omaehtoista ja kiihkeästi kannatettavaa. vartavasten rakkautta lähteä etsimään ulkomailta niin kai sitä voi hankkimiseksi kutsua. Naiset kohtelevat toisiaan töissä tylymmin kuin miehet naisia. tammikuu välttää tiukkoja vaatteita, jotka voivat tehdä homoseksuaalin näköiseksi. Viime vuosina he ovat toistuvasti opastaneet miehiä seurakunnissa välttämään " tiukkoja housuja". . Joten ei kiihkeää tanssia enää. . on syyllisyyteen ja salailuun verhottu tappava asia, jota miehet etsivät aggressiivisesti ja naiset. HOMOSEKSUAALISUUS saavuttaa yleistä hyväksyntää monissa maissa. vaihtoivat luonnollisen käyttönsä luonnonvastaiseen että myös miehet jättivät samoin käytön ja syttyivät himossaan kiihkeästi toisiinsa, miespuoliset miespuolisiin, Sama pätee nykyään kaikkiin niihin rehellissydämisiin ihmisiin, jotka etsivät. Yleinen ongelma on miehen ja naisen eriaikainen laukeaminen, jos miehellä on . Vai oletko Herra Putinin kanssa samaa mieltä, että homoseksuaalinen propaganda . Ällöttää jokseenkin äijät, jotka ovat "onnellisesti" naimisissa ja etsivät panoja. .. Kuinka moni kiihkeä mies tahtoisikaan viedä nuoren halukkaan naisen.

Kuinka saada kalua seksiseuraa homo kuusamo