Hania kokemuksia hellää homoseksuaaliseen seksiä

Pojan pitkät hiukset liehahtivat silmille ja hän korjasi kampauksensa nopeasti. Silloin mieleeni tuli tapaus joka sattui muutama kuukausi sitten. En olisi halunnut muistella sitä, mutta se oli syöpynyt kiinni mieleeni. Mikael oli vienyt tuolinsa huoneeseensa ja menin katsomaan miksi. Kun avasin oven, näin tuolin huoneen keskellä ja Mikael istui sillä. Hän oli kiinnittänyt seinään suuren kokovartalopeilin, mitä ei ollut aikaisemmin kotonamme. Kun Katsoin poikaa tarkemmin, järkytyin.

Hänen ruumiinsa oli täynnä mustelmia ja asento muutenkin merkillinen. Mikael oli vetänyt hiukset silmilleen ja kampasi niitä hitaasti samalla hyräillen Tuiki, tuiki tähtöstä. Hän ei ollut ollenkaan huomaavinaan minua vaan kumartui pelin luo ja korjasi huulipunaansa, joka oli levinnyt.

Huomasin myös että toinen suupieli oli auennut. Kun kasvot olivat valmiit, hän alkoi pukea yllensä naistenmekkoa, mistä lie varastanut. Paiskasin pojan lattialle ja puristin molemmista ranteista tiukasti. Päästä irti, asiakkaani odottaa.

Olisin halunnut kuristaa hänet silloin. Kun katselin, miten Mikael nautti auringon paisteesta ja nauroi suloisesti, päätin, etten enää löisi häntä.

Olisin voinut ostaa hänelle jäätelön, jos olisi ollut rahaa. Laskeuduimme alas rannalle, että näimme vedenrajan aivan läheltä. Sen sijaan rannalta löytyi paljon muuta roinaa, jota aloimme tutkia ja penkoa. Keräsimme löytämämme aarteet yhteen kasaan ja tutkimme niitä lopuksi. Avasin Mikaelin löytämän kaulakorun ja sen sisällä oli kaksi pientä valokuvaa.

Toinen kuva oli kauniista naisesta ja toinen miehestä. Mikael nyökkäsi ääneti ja alkoi sitten puhua: En muista tavanneeni heitä koskaan. Luulin jo, että hän olisi minulle vihainen, mutta olin täysin väärässä.

Poika syöksyi halaamaan minua ja otin hänet hämmästellen vastaan. Kuvittelin hetken ajan hänen jopa itkevän, mutta sehän olisi ollut aivan mahdoton ajatus.

Eihän Mikael itkenyt koskaan. Silitin hänen selkäänsä ja olin sitä mieltä, että joskus kyyneleet tekivät vain hyvää. Kun palasimme asunnollemme, oli jo alkanut hämärtää. Poika istui keittiön sohvalle huokaisten ja minä jatkoin lehden selaamista. Mikael liikahti vaivautuneesti ja yritti avata keskustelua: Suljin lehden ja katselin aarteita. Otin pöydältä pienen hyrrän ja kokeilin pyörittää sitä. Se pyöri hetken onnellisesti, niin että sen kolme väriä sekoittuivat, mutta kaatui lopulta.

Tässä oli meidän ilomme. Mietin, joskus voivatko normaalit ihmiset olla näin mielissään vanhasta hyrrästä, lasikuulasta, vanhoista kolikoista tai lähes arvottomista koruista. Olin iloinen, että sain Mikaelin innostumaan asiasta. Jos en leikittänyt häntä lapsena tarpeeksi, leikittäisin sitten nyt. Hän ei tosin ollut enää mikään pikkupoika, mutta leikkiminen ei katso ikää. Se voi olla joskus jopa terveellistä aivan kaikille. Mikael kävi minun jälkeeni suihkussa ja vaihdoin jo yövaatteet ylleni.

Avasin ikkunan, että viileä ilma pääsi sisään ja katselin taivaan loputtomia tähtiä. Tämä päivä oli mennyt hyvin. Minä tosiaan rakastin sitä poikaa, enkä halunnut päästää hänestä koskaan irti. Mikael palasi viimein ja yllätyksekseni hän tulikin minun huoneeseeni.

Hän kysyi sen todella suoraan ja varoituksetta, mutta en halunnut kieltääkään sitä. Olin silti aivan varma siitä, että punastuin, sillä Mikael katsoi minua virnistäen. Siitä oli jo niin kauan kun olimme viimeksi nukkuneet niin lähekkäin. Sänkyni oli ahdas ja Mikael oli painautunut aivan minua vasten ja oli melkein sylissäni.

Tunsin hänen pienenkin liikkeensä, sekä rauhallisen hengityksen. Ilma oli muuttunut lämpimäksi. Minusta alkoi tuntua, että kohta alkaisi tapahtua jotain kamalaa. Ojensin kättäni ja silitin hänen päätään. Hiukset olivat vielä kosteat, mutta tuoksuivat ja tuntuivat oikein hyviltä. Otin käteni nopeasti pois. Ethän vihaa minua, vaikka olenkin ollut melko tuhma ja kelvoton poika kokoajan?

Et sinä ole mikään kelvoton. Yritin vetäytyä taaksepäin ja melkein putosin sängystä. Mikael veti minut taas itseään vasten. Tunsin hänen kätensä, joka kulki peiton alla ja pysähtyi koskettelemaan minua yhdestä paikasta.

Tämä oli ensimmäinen yöni, minkä vietin jonkun kanssa tällä tavalla. Mikael oli sen sijaan jo kokenut näissä asioissa, mikä tuntui melko hassulta. Mikael hymähti, eikä ottanut käskyäni taaskaan vastaan. Vaikka se yö olikin erikoinen ja merkillinen, olin sen vuoksi onnellisempi kuin koskaan.

Halasin poikaani, joka oli jo nukahtanut. Voisiko olla, että meidät oli tarkoitettu toisillemme samalla tavalla kuin aviopari löytää toisensa. En tahtonut jättää häntä koskaan yksin. Halusin olla onnellinen hänen kanssaan. Mikael puhui jotain unissaan. Ajoittain hän todella muistutti pientä lasta. Mikael oli vain minun enkelini, enkä antaisi kenenkään enää liata tai satuttaa häntä. Pitäisin siitä nyt hyvin huolen.

Suutelin hänen kättään ja suljin silmäni. Näin mitä suloisinta unta…. Viimeksi muokannut Sleepy Dancer , Ti Tammi 09, Yhteensä muokattu 11 kertaa. Hänelle iski sama tunne aina iltaisin, kun Zer oli vielä töissä. Ikkunan takana oli pelkkää pimeyttä, mutta huoneessa paloi valot. Prinsessa oli yrittänyt saada aikaa kulumaan muuten kuin epämääräisesti loikoen sängyllä mieli täynnä kaipausta. Kaipausta sellaisesta, mitä ei ollut koskaan ollutkaan Zerin ja hänen välillä.

Zer rakasti oikeasti vain valokuvan tyttöä, muita vain leikisti. Hän käveli ulkona öisin, jolloin kadut olivat täynnä huoria tai sitten hän istui yksin huoneessa ympärillään kymmeniä valokuvia pitkähiuksisesta tytöstä. Silloin hän yleensä hätisti Dikin pois luotaan ja jäi omiin oloihinsa. Dinakesoa pelkäsi sitä, ettei olisikaan valokuvan tyttö vaan aivan joku toinen.

Ei ollut mitään muistoja, eikä tuttuja ihmisiä. Aivan kuin hän olisi herännyt kolmetoista vuotta kestävästä unesta täysin oudossa ympäristössä. Dik oli nuori poika, jolta kaikki odottivat vain yhtä asiaa: Ole valokuvan tyttö, prinsessa Dinakesoa Gaiss. Prinsessa alkoi näprätä päiväpeiton reunaa. Peitto oli selvästi käsintehty, virkattu tai jotain.

Kuvio muistutti kukkia tai sitten lumihiutaleita. Dik ajatteli, että hän voisi kieltää prinssiä menemästä töihin, että hän olisi aina vain prinsessan seurana. Dik ei pystynyt sanomaan sitä. Hänet valtasi syyllisyyden tunne, että hänen takiaanhan prinssi oli töissä. Zer tahtoi kerätä rahaa heidän eteensä.

Hänellä olisi kyllä ollut rahaa enemmän kuin tarpeen, mutta tahtoi jostain syystä olla kuten muutkin kaupungin ihmiset; olla mahdollisimman huomaamaton. Dik ei tiennyt johtuiko se Zerin ylpeydestä vai mistä, mutta oli kuitenkin päättänyt olla asiasta hiljaa. Ainakin siihen asti, kunnes tietäisi enemmän. Ylläpitonsa hän halusi kuitenkin hyvittää prinssille vielä jollain tavalla. Hiljaisuuden keskeytti oven aukeaminen ja sitä seurasivat askeleet eteisessä.

Dinakesoa juoksi ovelle innoissaan ja huomasi rakkaan prinssinsä. Jonkin aikaa sitten hän oli ilosta hypännyt Zerin kaulaan tämän tullessa kotiin ja kaatanut lattialle. Enää Dik ei enää tehnyt sitä vaan muodosti kasvoilleen suloisen hymyn ja toivotti prinssin tervetulleeksi takaisin. Prinsessa hämmästyi, kun Zer halasi tätä yhtäkkiä sanoen: Dinakesoa rakasti sitä, että joku halasi häntä ja odottamaton tilanne sai hänet täysin valtaansa.

Hän kosketti Zerin huulia omillaan, muttei suudellut. Antoi vain niiden koskettaa toisiaan. Dik irrottautui prinssin sylistä ja käveli mitään sanomatta makuuhuoneeseen, jossa oli juuri äsken odottanut Zeriä.

Dinakesoalla ei ollut omaa sänkyä. Hän nukkui yleensä olohuoneessa sohvalla, lukuun ottamatta niitä kertoja, kun Zer oli ottanut hänet viereensä nukkumaan. Ei koskaan kuin henkilön, jota rakasti. Sängyllä näkyivät peiton rypyt ja painautumat. Dik retkahti siihen selälleen kuin olisi kuoleman väsynyt. Zer oli tullut myös huoneeseen ja katseli huvittuneena prinsessaa, joka makasi hänen sängyllään raajat levällään. Dik sulki hetkeksi silmänsä ja Zer sai tilaisuuden tutkia tämän kauniita kasvoja.

Dik hengitti tasaisesti ja rauhallisesti kuin suloisessa unessa ja Zer olisi tahtonut suudella lapsen pehmeitä huulia. Hän ei sanonut mitään. Zer oli jo kauan koettanut sulkea silmänsä prinsessansa kauneudelle ja suloisuudelle. Prinsessa oli edelleen ihana, vaikka olikin tällä hetkellä poika.

Prinssi oli kiinnittänyt huomiota myös hänen muuttuvaan luonteeseensa. Tyttönä Dinakesoa pyrki toteuttamaan vain yhtä asiaa. Kun hänestä oli tullut poika, hän oli menettänyt kaikki muistonsa, kuin olisi syntynyt uudestaan, mutta alkanut sitten rakentaa ympärilleen rakkaus- ja ystävyyssuhteita.

Zen inhosi Dinakesoan kaksoisveljeä, Feirinoa, joka oli käskenyt Zerin pitämään siskostaan huolta; kunnes tämä olisi tyttö taas. Hän oli määrännyt vain kaksi sääntöä: Kerran he kolme olivat lähteneet yhdessä kaupungilla. Feir oli tahtonut näyttää millä tavalla Zer saisi pidettyä Dinakesoan onnellisena. Dik oli tietysti jutussa viaton ja täysin pahaa-aavistamaton. Sitä päivää ennen hän pikkusen pelkäsikin Feirinoa, vaikka oli ollut tyttönä jopa dominoima tätä kohtaan. Sen päivän aikana heidän välinen suhteensa koki hämmästyttävän muutoksen.

Zerin mielestä vaateostokset ja suihkulähteillä leikkiminen olivat olleet vielä ihan siedettäviä. Oli oikeastaan mukavaa, lähes piristävää seurata heidän touhujaan. Lapsellisuus puki heitä molempia ja teki heistä todella ihastuttavan parin. Hänen antoi pitkien valkoiset hiuksiensa liehua tuulessa ja hetken Zer ajatteli van Dikiä, silloin kun hän oli ollut vielä tyttö. Feir oli täsmälleen samannäköinen, pikku yksityiskohtaa lukuun ottamatta. Päivä olisi ollut muuten täydellinen ja Zer luuli jo Feirin esityksen olevan lopussa, mutta olikin toisin.

Kun he matkustivat junalla takaisin Celevaan, Feir otti taskustaan pussin, joka muistutti aivan makeispussia. Prinssin hämmästykseksi Feir laittoi karkin omaan suuhunsa ja suuteli sitten Dikiä. Zer oli tietysti tottunut tällaiseen.

Feir ei ollut muuttanut käytöstään yhtään Dinakesoaa kohtaan ja loukkaantui, jos joku sanoi tätä hänen pikkuveljekseen. Se oli ollut tyypillinen piirre myös Dikille, kun tämä oli ollut tyttö.

Suudelma ei ollut tavallinen. Feir oli syöttänyt Dikille sen karkin. Prinsessa hymyili typerää hymyä. Siitä oli jo ilmennyt merkkejä jo kauan aikaa sitten, mutta Zer huomasi saman kierteen jatkuvan edelleen, kun he palasivat kotiin. Feir ei edes välittänyt siitä, että hänen sisarensa olikin nyt poika. Hän pyöri kokoajan Feirin ympärillä ja kinusi tältä lisää suudelmia, kuin olisi sokeasti rakastunut. Zer ei ymmärtänyt yhtään mitään ja kun hän katsoi kysyvästi Feirinoa, tämä vastasi: Feir otti hänet syliinsä ja silitteli siihen asti kunnes tämä rauhoittui.

Dik käyttäytyi, kuin kissanpentu. Sitten Feir katsahti taas Zeriä jatkaakseen siitä mihin jäi: Feir naurahti ja paiskasi Dinakesoan pöydälle selälleen.

Zer katseli tilannetta neuvottomana: Miten se edes käyttäytyy noin? Hän vihasi Feirinoa nyt entistä enemmän ja oli varma, ettei luottaisi tähän enää ikinä.

Kaiken kukkuraksi Dik oli vielä osoittanut Zerille varsin selvästi, että oli pitänyt siitä. Tapaus ei ollut jäänyt vain yhteen kertaan ja Dinakesoasta tullut aina vain kiimaisempi. Dik makasi edelleen vuoteella katsoen Zeriä hartaasti. Zer käänsi päänsä nopeasti poispäin sanoen: Siis me menisimme kihloihin. Uskon, ettei veljesi silloin tulisi meidän väliimme.

Hän tahtoi näyttää Dinakesoalle, ettei pelkäisi tätä edes sängyssä. Hetken he vain olivat siinä ja tuijottivat toisiaan. Sitten he painautuivat toisiaan vasten. Zer katsoi tätä kysyvästi ja niin Dik kertoi: Hän silitti prinsessansa hiuksia sanoen: He olivat tehneet sen ennenkin, mutta eivät tällä tavalla. Zer ei saanut rakastaa prinsessaa, niinpä hän leikki rakastavansa. Hän pystyi tekemään sen mitä tunteet määräsivät, mutta se oli kuitenkin vain osa romanttista leikkiä. He halailivat toisiaan pitkästä aikaa niin tunteella ja leikkivät.

Hän lipaisi kielellään prinssin kaulaa, kuin palkkioksi siitä, että oli tämän syleilyssä. Dik tunsi, että nyt hän olisi lähempänä rakkautta Zerin kanssa kuin koskaan. Hän aikoisi antaa prinssille kaiken rakkautensa. Kaikki ne miellyttävät aallot, jos tämä ei vain pelkäisi. Hän halusi olla van Zerin kanssa. Prinssin kanssa oleminen merkitsi hänelle enemmän, kuin Feirin. Feir oli aina selittänyt, että paras hyvänolontunne tulee vain, jos on samaa lajia kuin kumppani.

Sitten Zer laittoi kätensä Dinakesoan paidan alle sanoen: Kun Zer ei ottanut käsiään pois vaan alkoi liikutella niitä, Dik kysyi: Zer suuteli hänen rintakehäänsä ja painoi päänsä sitä vasten. Hän kuuli rakastettunsa sydämenlyönnit, oman hengityksensä ja seinäkellon tikityksen. Dik sulki silmänsä niin hallitun hitaasti ja täydellisesti, että se olisi voinut olla elokuvassa. Prinssi suuteli tätä poskelle ja sai hänet avaamaan taas silmänsä. Dik meni taas makuulleen sanoen: Dik punastui hiukan, mutta tahtoi jatkaa silti imelän kiihottavaa leikkiä: Saat sekä katsella, että kosketella minua ja tiedät kai mitä muuta vielä?

Hänen päässään liikkui makeita vain ajatuksia, makeampia kuin sokeri. Tahdon, että säilyt aina suloisena ja puoleensavetävänä. Hän tahtoi selvästi välttää tekemästä mitään harkitsematonta ja Dinakesoa huomasi sen myös. Hän päätti vaihtaa tyyliä. Mistä helvetistä oikein puhut? Hän kääntyi hitaasti kyljelleen, säilyttäen silti katseensa prinssissä. Hän odotti hetken, kunnes alkoi selittää. Hän puhui hyvin epämääräisesti.

Mutta yleensä niillä on kaksi puolta. Toinen on aivan musta, koska se on niin täynnä lihaa ja verta. Se on mustana sitä ja sitä valuu yli. Toinen puoli on taas kuiva ja kuultaa läpi valkeana. Ne näkyvät läpi aivan selvästi. Ei ole verta, eikä lihaa. Hän oli lähdössä huoneesta sanoen: Tuo nauru oli hänelle jo niin tuttu. Hän oli kuullut Sitä jo yli vuoden, muttei mielestään vielä olennon suusta, joka makasi hänen sängyssään. Se sai hänet pysähtymään ja katsomaan taas prinsessaa.

Olet vahva, mutta pelkäät silti. Prinssi kääntyi taas häntä kohti. Todellinen elämä, todellinen rakkaus on julmaa kamaa. Mua revitään, riuhdotaan, purraan ja viilletään haavoille. Zerin silmät laajenivat nopeasta puhetyylin muutoksesta. Sitten hän tajusi asian ja sai kysyttyä: Ei kai se ole Feir?

Se voi tehdä sulle kyllä ihan mitä vaan. Käy mun kimppuun silloin kun olen yksin. Siis onko se todellinen vai joku sun fantasiamaailma? Dik nosti katseensa taas prinssin kasvoihin, piti sen niissä kauan ja punnitsi mielessään kertoisiko tälle. Hän harkitsi tarkkaan, mitä sanoisi.

Mä pelkään, tunnustelen lattiaa, jota ei oikeasti ole siinä. Mä koetan etsiä olemattomia seiniä ja jotain tosiepätoivoista. Sitten tulee pelottava tyyppi, joka repii mun vaatteet silpuksi ja viiltelee ruumiini haavoille.

Mä yritän paeta mutta se on paljon nopeampi, vahvempi ja kaikkea. Se sitoo mut kiinni aina johonkin, etten pääse pakenemaan ja lopulta edes liikkumaan. Se kysyy joka kerta: Se alkaa nuolla verta haavoistani, ei koskaan suutele. Saa mut itkemään ja parkumaa tuskasta, kun se raiskaa ruumistani. Ei olisi tarvinnut kuunnella! Kun hän löysi yhden, hän koetti peittää sillä itsensä.

Zer istuutui vuoteelle hänen viereensä, eikä oikein tiennyt mitä olisi sanonut. Onko se tosiaan totta, mitä kerroit? Ääni oli aavistuksen verran epäilevä. Itkun keskeltä kuului pieni ynähdys. Miksi sinä muuten itkisit, jos se ei olisi totta, Dik? Kädet puristivat tyynyä kasvoja vasten. Se olisi näyttänyt jopa huvittavalta, jos tilanne olisi ollut erilainen. En jätä sinua yksin.

Et voi olla kanssani koko aikaa. Se tietää tarkoin, milloin olen yksin. Dik oli käärinyt myös peiton ympärilleen. Zer koetti turhaan saada prinsessaa esiin sen alta. Sitä ei tarvitse pelätä. Zerin piti sanoa se ääneen: Hän olisi tahtonut istua, mutta Zer painoi hänet makaamaan. Sitten hän kosketti prinsessan poskea ja sai tämän taas hymyilemään.

Kun nukahdan uudestaan, unessani olen taas iloinen. Mieltäni painaa moni asia, mutta enhän minä uskalla sitä myöntää.

Elämä koettelee minua kovin, mutta ehkä tänään kaikki olisi paremmin. Oliko se edes mahdollista? Vetäydyn taas peiton alle, vaikka se ei olekaan varma piilo. Sieltä hän minut aina löytää — rakastajani. Niitä on taas täällä! Sinun pitää ajaa ne pois! Anna minun nyt helvetissä nukkua. Tietäisitpä, miten vähän olen saanut nykyisin unta.

Muuten en jaksa enää kuunnella sinun jokapäiväistä kimitystäsi. Uni on tärkeää, eikä sitä saa väheksyä. Puristin tyynyä päätäni vasten ja toivoin, että hän olisi hiljaa.

Ole kiltti ja aja ne pois! Nousin istualleni ja avasin rähmäiset silmäni. Maailma oli samea, mutta muutaman silmänräpäyksen jälkeen taas selkeä. Valoa oli kuitenkin liikaa ja jouduin siristämään silmiäni. Hänen mustat hiuksensa olivat kasvaneet ärsyttävästi ja tulivat välillä silmille. Silmät olivat suuret ja verenpunaiset. Vasemman silmän yläkulmassa oli pieni kauneusluomi. Yleensä se on silmän alapuolella, mutta hänellä oli toisin. Olin löytänyt samanlaisen luomen myös kaulasta ja katsoin sitä nyt.

Olin lähes kateellinen, koska oma ihoni oli tasaista, vaaleaa samettia, arpia lukuun ottamatta. Zer opasti minut toiseen huoneeseen. Älä vain sano, että ne ovat sänkysi alla? Olet jo 18 ja uskot, että sänkysi alla on mörköjä. Jokin sinussa on pahasti vialla, mutta enhän ole itsekkään aivan normaali. Kumarruin ja kurkistin jo ainakin kuudetta kertaa siihen pölyyn ja pimeyteen.

Kohta en enää jaksaisi tätä leikkiä, mutta en tietenkään tahtonut saada häntä voimaan pahemmin. Se pienempi taisi jo livistää! Zer piti käsiään tiukasti yhdessä ja räpäytti silmiään jännityksestä. Huidoin kädelläni niin että villakoirat saivat kyytiä. Minä en tietenkään nähnyt sängyn alla mitään, mutta meidän suhteemme vaati melko usein pientä näyttelemistä. Ryntäsin sinne ja syöksyin olemattoman asian kimppuun. Se oli niin typerää. Operaation jälkeen luhistuin lattialle rakastajani kiitellessä minua.

Joskus tosiaan mietin, näkikö hän oikeasti jotain vai halusiko hän vain nöyryyttä minua. Suloisen poskipusun jälkeenkään en ollut vielä varma asiasta.

Nousin ja menin keittiöön valmistamaan meille aamiaista. Tarkoitus oli saada Zer syömään se, mutta hän vain katsoi sitä happamana avaamatta suutaan. En luopunut vielä toivosta. Katso, se muuttuikin kuorma-autoksi! Ruokasi maistuu ihan hirveältä! Olin ehkä joskus kuullut sen nimen, kymmenien muiden tyttöjen nimien joukosta. Zer hankki itselleen paljon tyttöystäviä, mutta en ollut silti ylpeä hänestä.

Hän osasi esittää normaalia aika hyvin ja oli lisäksi rikas ja söpönnäköinen. Miksei tyttö olisi halunnut häntä lemmikikseen? Taloudelliset ongelmat katosivat aina sen sileän tien. Mutta, jos tyttö sattuikin sanomaan jotain vaikkapa pikkuihmisistä, hän oli varmasti vainaa. Oli muutamia sanoja, jotka saivat Zerin menettämään kokonaan järkensä ja muuttamaan hänet varsinaiseksi hirviöksi.

Olin ottanut sanoista selvää ajoissa ja kirjoittanut ne ylöskin. Zer myös tarvitsi minua. Hän ei uskaltanut irtautua minusta kokonaan, koska olin ainoa, jolle hän oli kertonut mielikuvitusolennoistaan. Olin myös ainoa, joka pystyi tuhoamaan ne. Ovikello soi ja Zer avasi oven Venlalle. Hän nosti kättään tervehtiäkseen minua, mutta en vaivautunut sanomaan ihmistytölle mitään. Vilkaisin ruokaa, jonka olin laittanut juuri häntä varten.

En edes maistanut sitä, sillä uskoin että se tosiaan maistui kamalalta. Pudotin sen lautasineen päivineen pesualtaaseen ja laskin vettä päälle. Lavuaari meni nopeasti tukkoon ja jätin sen rauhaan. Puhelin soi ja keskeytti haaveiluni. Toivoin, että se ei olisi Ken tai ainakaan Aki. Molemmat olivat ärsyttäviä ja aina kimpussani. Hirosora Ken oli tyylittömästi pukeutuva nuori neitonen. Vihasin hänen kapeita, mustia silmiään ja aina hymyilevää suuta.

Hänellä oli pituutta vain rintaani asti. Tyyppi luuli minua naiseksi, vaikken edes ollut erityisen naisellinen. Siinä hän oli kuitenkin oikeassa, että minulta puuttuivat rinnat. Niiden paikalla kulki suuri polttomerkki: Ken oli sattunut näkemään sen ja kysynyt sen alkuperästä. Enhän minä sitä kaikille kertonut. Jostain syystä tyttö kiintyi minuun enemmän kuin Zeriin ja hänestä tuli ikuinen riesani.

Aki oli löytänyt minusta kiinnostuksenkohteensa poikaleirillä. Olin peittänyt alaosani mutta pitkät hiukseni valahtivat yllättäen sivuun paljastaen yläselkäni. Satuinpa olemaan silloin juuri Akin edessä ja hän näki sen.

Aki kosketti kädellään selässäni olevaa polttomerkkiä: Miehen kiinnostus heräsi ja hän kopeloi minua. Oli juuri Akin syy, että koko loppuajan leiriläiset katsoivat minua omituisesti ja lopulta raiskasivat. Olisin halunnet tappaa sen miehen, mutta hän sanoi rakastavansa minua. Suunnittelin, että jonain päivänä paritan Akin vielä jonkun miehen kanssa. Se olisi hänelle sopiva rangaistus ja poikien parittaminenhan oli lempiharrastukseni.

Totuus kuitenkin oli, että en ollut oikeastaan mies enkä nainen. Se on kuin laittaisi miehen ja naisen vaatteen, vaikka hääpuvun puolivälistä kahtia ja sitten sekoittaisi ne. Toisin sanoen pystyn synnyttämään lapsia, mutten imettämään heitä. Olen myös ulkonäöltäni enemmän mies ja minulta puuttuu naisenääni. Tulen olemaan ikuisesti kateellinen kaksoisveljelleni, koska hän on kokonaan mies.

Häviän hänelle aina kaikessa ja siitä tietysti syytetään naisellista puoltani, niin kuin se vaikeuttaisi suoriutumistani. Hetki sitten sain tietää, että olen myös kahden miehen lapsi. Eli veljeni isä onkin äitini, mutta me olemme silti kaksoset. Asioihin on vaikea saada tarkkoja varmuuksia, sillä vanhempamme ja koko sukumme on kuollut jo yli kymmenen vuotta sitten.

Vain minä, Dinakesoa Gaiss ja veljeni Feirino Gaiss olemme jäljellä. Tiesin äänestä ja ärsyttävän pilkkanimeni käytöstä, että se oli Feir. Hymisin taas yhtä epäselvästi.

Oletko nyt aivan varma? No, onhan se aika vaikea selvittää, kun molemmilta meni muisti suuren hävityksen jälkeen ja itse taisit varttua vankilassa. Miten sait tietää sen päiväntarkalleen? Et saa huijata minua näin tärkeillä asioilla! Jos, Feir ei valehdellut ja hänellä oli se kirja, saisimme tietää, mitä todella tapahtui. Otan kirjan mukaan huomenna kun tulen sinne. Entä jos kirja olikin pahoin vaurioitunut?

Kieli kuoli sukumme mukana. Lisäksi uusi sukupolvi oli käyttänyt sitä tuskin ollenkaan. Ne vähät sanat ovat myös unohtuneet mielestämme. Emme enää edes tiedä, mitä nimemme tarkoittavat. Olemme syntyneet täsmälleen samana päivänä ja näytämme aivan toisiltamme. Yleensä se olen minä, joka lopettaa puhelun hyvästelemättä. Mieleni siirtyi nopeasti syntymäpäiviin. Halusin ilmoittaa siitä Zerille, sillä halusin saada häneltä lahjan. En ollut tietenkään niin lahjoihin päin kuin pikkulapset, mutta olisivathan ne ensimmäiset syntymäpäiväjuhlani.

Halusin nauttia niistä täysillä. Soitin hänelle matkapuhelimeen ja Venlan kimeä ääni onnistui laskemaan taas mielialaani. Minä en vain pidä naisista, vaikka olenkin puoliksi mies.

Lopetettuani puhelun, minun oli pakko hengähtää. Joskus tuntui, että saisin energiaa miehistä, heidän ulkonäöstä, äänestä ja kosketuksesta. Naisten läheisyydessä taas elinvoimani tuntui hupenevan. Olin kuitenkin päättänyt, että minusta tulee vielä kokonainen mies, vaikka kaikki muut yrittäisivät kuinka saada minut muuttumaan naiseksi.

En tahtonut synnyttää niitä kultaisia suvunjatkajia, joita Feir minulta niin kovasti odotti. En pystynyt siihen, enkä halunnut saada lapsia hänen kanssaan. Feir oli kuitenkin sanonut ilkeästi, että raivaisi puhtaiden lasten tieltä jokaisen sekasikiön. En silti uskonut, että hän pystyisi surmaamaan lapseni, jos niitä joskus ilmaantuisi.

Sitten tajusin, että minun pitäisi ostaa lahja Feirille. Menin huoneeseeni etsimään siistimpiä vaatteita ylleni, niin että uskaltaisin palata taas ihmisten ilmoille.

Seuraavana päivänä olisi ollut koulua, mutta päätin lintsata sieltä tällä kertaa. Se ei ollut mikään tavallinen koulu vaan R. Kaikki kävivät koulua omaa tahtiaan ja valmistuivat tietysti eriaikoihin.

Olin opiskelemassa siellä pääasiassa englantia, sillä se tuntui kiinnostavalta kieleltä. Lisäksi Zer ja Feir eivät osanneet sitä yhtään ja helpotkin englannin lauseet antoivat minusta heille salaperäisenkuvan. Voin sitten nauraa heille mielessäni. Poikakoulussa olen saanut myös paljon ystäviä tai oikeastaan kevyitä rakastajia.

Suurin osa heistä lähestyy minua ensin varovaisesti, mutta saatuaan tietää minusta enemmän, varsinkin kehostani, he alkavat kohdella minua kuin prinsessaa. Samalla se tarkoittaa tehtävää pelastaa suku, jos se jostain syystä kuolee ja samalla raivata kaikki esteet tieltä. Tunsin, että tuo tehtävä oli minun. En jostain syystä pystynyt kuolemaan, vaan poistuin vähäksi aikaa tästä maailmasta, kunnes minut korjattiin ja tulin takaisin. Tämä touhu alkoi käydä hermoilleni.

Minä olin kahden miehen lapsi, toisin sanoen paholaisemme, Kradineon jälkeläinen. Lisäksi prinsessoissa oli aina jokin vika. Sohtmer oli minua ennen elänyt prinsessa. Hän oli nuori poika, joka ei pystynyt puhumaan tai kävelemään. Olin lukenut, että hän sai surmansa, kun ihmiset räjäyttivät vanhan kaupungin tukikohdan. Toinen tieto taas oli väittänyt, että hän olisi selvinnyt siitä, mutta sotilaat olivat tehneet hänestä lelunsa. Poikaraukka sai siis surmansa. Selvin piirre, minkä avulla prinsessan erotti muista, olivat jäänsiniset silmät.

Muilla suvussani oli kellertävistä oransseihin, kuten Feirillä. Vaikka olisi toisin luullut, Semain elämä ei tosiaankaan ollut mitään herkkua. Jo lapsena minut puettiin tiukkaan fetissiasuun. Sen piikkikorsetti puristi kylkiluuni kasaan ja heikensi fyysiset voimani. Olen vieläkin Feiriä kapeampi ja molemmilla kyljilläni on rivi kauniita pistoarpia. Se oli todella sadistista aikaa.

Puhumattakaan kiusaajistani, jotka kerran osoittivat, kuinka tarpeekseen ovat saaneet minusta. He riisuivat kaikki vaatteeni ja sitoivat minut kiinni ristiin. Se oli äärimmäinen häpeänosoitus, sillä siihen aikaan vihasin ristejä.

Viimeinen muisto, joka on jäänyt mieleeni, on hautausmaa. Mutta se ei ollut mikään tavallinen hautausmaa. Maassa oli niin paljon vuodatettua verta, että se ylsi nilkkoihini asti, kun kahlasi eteenpäin.

Alue oli täynnä valtavia ristejä, jotka olivat kuin kuolleita puita. Jokaiseen oli naulattu omanlajini jäsen. Aikuisia ja lapsia, miehiä ja naisia. Olin niin yksinäinen pieni orpo, sillä olin ainoa eloonjäänyt. Kuljin edestakaisin tietämättä, minne mennä. Jouduin peittämään lopulta korvani avun ja kuolonhuudoilta. Ylläni oli vain riekaleet mustasta mekosta, jonka olin yrittänyt riisua pois tuloksetta.

Kireä korsetti vuodatti vertani muun veren sekaan, sillä en osannut irrottaa sitä. Olin tosiaan onneton ja eksyksissä. Pimeyden laskeuduttua alkoi olla hiljaista ja pelkäsin entistä enemmän. Yritin löytää vielä elossa olevia, joilta saisin apua. Olin niin pieni, että pystyin vain koputtamaan joka ristin varteen liaten käteni. Siitä ei ollut mitään apua, kaikki olivat kuolleet. Sitten kuulin oudon äänen — veren loiskeen. Joku käveli siellä myös. Näin hahmon vähän kauempana. Erotin hänet juuri ja juuri hämärässä ja juoksin tietysti hahmon luo.

Lähempänä huomasin, että hänellä oli siivet. Ne eivät olleet enkelin siivet, sillä ne olivat mustat. Hänen koko asunsa oli. Hiukset olivat kuitenkin lumivalkeat, kuten minun ja muidenkin, ja merkilliset korvat todistivat hänenkin kuuluvan sukuuni. Säikähdin heti punaisia silmiä, sillä en ollut nähnyt sellaisia vielä kellään.

Olin varma, että hänen täytyi olla Kradineo, joka vastaa meille paholaista, mutta on todellinen ja liikkuu joskus keskuudessamme. Silloin en vielä tietänyt, että hän oli oikea isäni. Minulle oli koko lapsuuteni ajan syötetty pajunköyttä, että äitini olisi muka isäni ja Feirin äiti olisi minunkin äitini.

Minä nyökkäsin ja paholainen hyppäsi aivan viereeni ja ravisteli minua vihaisesti. Kradineo irrotti otteensa ja siirtyi kauemmas. Hän piteli leukaansa ja näytti miettiväiseltä. Katsoin taas verta, jonka pinta alkoi hiljalleen saostua. Siihen oli muodostumassa pian kuori. Se oli rakkaan isäni nimi, joka oli kuollut sodassa muutama vuosi sitten, tai niin minulle oli kerrottu.

Hänen lähtönsä jälkeen elämäni oli muuttunut helvetiksi ja jouduin muuttamaan Feirin ja hänen äitinsä luo asumaan. Tahrasin hänen vaatteensa heti verellä, muttei se tuntunut haittaavan häntä. Tässä tilanteessa olisi pitänyt nauraa tai itkeä ilosta. Minua puistatti se jäinen asenne. Silloin saatoin ajatella, että se paholainen veisi minut suoraan taivaaseen ja kaikki olisi pitkästä aikaa hyvin. Katsoin itseäni kokovartalopeilistä ja arvioin asukokonaisuuttani. Minulla oli pitkät hiukset, joita pidin huolettomasti auki.

Jostain syystä rakastin niiden harjausta suunnattomasti, varsinkin jos joku toinen harjasi niitä. Nyt Zer oli kuitenkin poissa sen ärsyttävän teinin kanssa ja piti tehdä se omin käsin. Olin mieltynyt paitoihin, joissa oli korkea kaulus. Jos piti vaaleaa paitaa, tumma kaulapanta oli lähes pakollinen lisä. Samalla se saattoi viestiä ihmisille, että kuuluin jollekin. Puoli vuotta sitten olin ammatiltani prostituoitu, mutta ei siitä tullut oikein mitään. Sain usein turpaani ja melkein joka päivä toinen silmäni oli musta.

Kyllästyin silloin siihen touhuun ja istuin puiston penkille miettimään kaikkea mahdollista, vaikka minut oli tilattu ja olisi pitänyt olla kiire.

Silloin hän tuli luokseni — Zer. Olimme tavanneet jo aiemmin, mutta jälleennäkeminen ratkaisi kaiken. En sanonut mitään, vaan hypistelin merkillistä, kirjavaa minihametta joka juuri ja juuri peitti takamukseni. Mustat verkkosukkahousut olivat sieltä täältä revenneet. En vieläkään suostunut katsomaan nuoreen mieheen. Pyyhkäisin kipeää silmääni, niin että luomiväri ja kajaali levisivät rumasti.

Olin ruma, mutta se ei jostain syystä haitannut häntä. Aloimme asua yhdessä ja sain uuden työpaikan. Minusta tuli erään ravintolan tarjoilija, mutta sekin tuotti ongelmia.

Entisen työni asiakkaat pilkkasivat minua ja Zer joutui korjaamaan minut usein. En ymmärrä vieläkään, miksi onnistuin niin usein ottamaan turpiini, mutta kartan vieläkin niitä ihmisiä. Mieluiten muuttaisin toiseen kaupunkiin, mutta poikaystävänä pitää minut sidottuna tänne. En tietenkään voinut olla hänelle vihainen, niin lapsenmieliselle pikku hölmölle. Kuka ties, saattaisin löytää hänestä vielä jotain. Ehkä jopa menemme naimisiin joskus.

Kunhan vain jaksan odottaa. Kaupunki oli taas täyttynyt äänistä, puheesta, metelistä ja musiikista. Kuljin seiniä pitkin ja varjossa, jottei kukaan voisi nähdä minua. Katselin samalla kauppojen lasi-ikkunoiden läpi ostamiseen kiihottavaa maailmaa. En tuntenut sitä, sillä se ei ollut minua varten. Käänsin pääni ja katseeni osui korkealla loistavaan ristiin, joka kohottui taivasta kohti suipon rakennuksen huipussa.

Ihmiset kutsuivat niitä kirjoiksi. Olin varma, että vielä jonain päivänä tuokin kaunokainen päätyisi kokoelmiini. Minä keräilin ristejä, kaiken kokoisia ja näköisiä. Se oli naisen ääni, mutta omituisella tavalla rosoinen. Tein hitaasti täyskäännöstä ja toivoin hartaasti, että äänimuistini olisi kerrankin väärässä. Kukapa muu siinä, kuin Hirosora Ken, joka kipitti luokseni hymyillen.

Miten se tyttö saikin venytettyä suunsa noin? Tänään hänellä oli haaleavärinen, kulunut mekko. Näytti olevan aika jäykkää kangasta, sillä ei antanut yhtään periksi liehuakseen tuulessa. Mekon helman alta paljastuivat tummanvihreät shortsit, jotka eivät voineet olla muut kuin miesten uimahousut. Kenin vaaleat hiukset hapsottivat, sillä hän pöyhi niitä silloin tällöin sekaisin, käsissä oli tummat hansikkaat ja muuten paljaissa jaloissa vanhat lenkkarit.

Tällainen tyttöystävä minulla on. Älä tule yhtään lähemmäs tai potkaisen sinua. Minulla ei ole nyt tosiaankaan aikaa sekoilla kanssasi. Ole, hyvä ja etsi jostain parempi poika- tai tyttöystävä, en minä tiedä.

Mitä minä voisin sanoa hänelle? Lähdin taas liikkeelle, mutta hän seurasi minua. Eikö puhumattomuuden pitäisi tarkoittaa, etten kaivannut hänen seuraansa? Tuo nainen ei tosiaankaan ymmärtänyt mistään mitään.

En silti pystynyt huutamaan hänelle. Ken ei reagoinut siihen ikinä mitenkään. En edes halunnut tietää, mitä hänelle oli joskus tapahtunut. Uuden nykäisyn jälkeen, menetin itse hermoni. Nyt hän tietää myös minun syntymäpäiväni. Pitää lukita ovi huolellisesti huomenna. Kaikista ennakkoluuloistani huolimatta, tyttö osoittautui ihan hyödylliseksi kapistukseksi ostoksilla.

Kenin mielestä luuranko ei sopinut lahjaksi. Kun mietin itse tarkemmin, niin tuskin Feir olisi ilahtunut siitä kovinkaan paljoa. Pitäisikö alkaa etsiä hänelle maaleja? Ehkä Zer oli ajatellut myös maalit ja ostanut jo ne. Päätin etsiä jotain persoonallisempaa. Ehkä Feir voisi pitää sitä söpönä ja leikkimielisenä lahjana. Kiinnitin huomiota heti kauniisiin calligrapheihin ja vanhantyyliseen kuvitukseen. Jäin tuijottamaan aukeamaa, jonka kuvassa oli pikkutyttö pimeässä huoneessa.

Tyttö istui mustalla tuolilla ja hänen jalkansa oli kahlehdittu tuolinjalkoihin. Tytöllä päällä vain valkeapaita ja sylissään hän piteli mustaa kania. Miksi tämä kuva oli minulle niin tuttu? Usein taide ennakoi ilmiöitä, jotka tiede löytää ja tunnustaa myöhemmin.

Tutkimuksia naisraiskaajista alkoi ilmestyä luvulla. Tutkijat havaitsivat, että kyllä miehenkin voi raiskata, ja heitä myös raiskataan. Yhdysvaltojen oikeusministeriö teetti vuonna kansallisen väkivaltatutkimuksen. Vaikka tutkimuksen otsikossa puhutaan vain naisista uhreina, tutkijat Patricia Jaden ja Nancy Thoennes selvittivät saman tien myös miehiin kohdistuvaa väkivaltaa. Raiskatuista yli 20 prosenttia on siis miehiä.

Tutkimuksessa raiskaus tarkoitti pakottamista emätinyhdyntään, suuseksiin tai anaaliyhdyntään. Mukana ovat myös homoseksuaaliset raiskaukset. Suomessa Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan vähintään 5 miestä kohtasi vuonna perheväkivaltaa, josta noin kaksi kolmasosaa on parisuhdeväkivaltaa.

Kuinka suuri osa parisuhdeväkivallasta on raiskauksia, on epäselvää, mutta lienee todennäköistä, että naisen raiskaamaksi joutuu ainakin muutama sata suomalaismiestä vuosittain. Amerikkalaiset seksologit Peter Anderson ja Cindy Struckman-Johnson kokosivat luvulla tiedot naisaggressiosta kirjaan "Seksuaalisesti hyökkäävät naiset" Sexually Aggressive Women.

Andersonin ja Struckman-Johnsonin mukaan noin puolet tapauksista, joissa nainen harjoittaa seksuaalista väkivalaa, on yhdyntään pakottamista. Melkein yhtä usein nainen pakottaa cunnilingukseen eli kiihottamaan sukuelintään suulla tai kielellä. Yhdyntään miehen voi pakottaa monella tavalla. Hän voi myös uhata kertoa miehen työkavereille, että tämä on kyvytön. Mukana voi olla myös kostonhimoa. Naisraiskaajista tulee mieleen vanha TV-sarja Naispaholainen.

He reagoivat seksuaalisiin ärsykkeisiin tavallista voimakkaammin, mutta pystyvät kontrolloimaan impulssejaan tavallista heikommin. Heillä on "minulle ja yksinomaan minulle mielihyvää"-asenne. Raiskauksen kohteeksi joutuneilla miehillä on yhteneviä piirteitä elämäntilanteessa ja luonteessa. Kumppaniinsa sitoutuneet, vakisuhteessa elävät miehet ovat aika suojattuja.

Sen sijaan jokainen mies, joka etsii naista, on vaarassa joutua yksittäisen saalistajan kynsiin. On vain ajan kysymys, milloin Suomen tuomioistuimet joutuvat ottamaan kantaa naisraiskaajiin. Maamme rikoslaista puuttuu naisen tekemä raiskaus.

Lain mukaan raiskaaminen tarkoittaa sukuelimen tunkemista väkisin johonkin kehon onteloon. Koska naiselta puuttuu elin, jonka voisi tunkea sisään, hän ei Suomen lain mukaan voi olla raiskaaja. Tuomioistuimet ovat hämmästyttäneet yleisöä keksimällä mielikuvituksellisia perusteluja lieville tuomioille naisen ollessa uhri. Nähtäväksi jää, pysyykö linja samana, kun osat vaihtuvat.

Lieveneekö tuomio, jos uhri on tuttu, kuten tapahtui Itä-Suomen hovioikeudessa pari vuotta sitten miesraiskaajan kohdalla? Entä onko lieventävä asianhaara se, että mies on kulkenut kadulla kireissä farkuissa aamuyöllä? Vai naisetkin raiskaavat miehiä. No ilmoittaudun ensimmäisenä vapaaehtoisena naisten raiskattavaksi.

Ei tarttee edes köyttää tai syöttää viagraa. Enpä muista, milloin olen suurempaa potaskaa mistään lehdestä lukenut. Yrittäkää säilyttää edes joku taso lehdessänne. Mikähän on sinun perustelu mielipiteellesi. Haluat pitää kiinni siitä ajatuksesta, että naiset on AINA uhreja? Käykö miehisentunnon päälle, kun myös miehen voi raiskata? Ei tarvitse köyttää eikä syöttää viagraa? Edes vaikka nainen olisi juuri tullut kuukauden reissulta sademetsästä eikä ole käynyt suihkussa, painaisi vähintään 50 kiloa enemmän kun sinä ja omistaisi vain kolme hammasta..

Maailmassa on kuusi miljardia ihmistiä, olisi käsittämätöntä jos jostain ei löytyisi niin epätoivoista ja miesvihassa rypevää naista, jonka pitäisi raiskata miehiä. Tämän vuoksi on turha odottaa naisten suorittamia raiskauksia rikoslakiin.

Eri asia, onko tämä hyvä vai huono asia. Minusta paljon fiksumpaa olisi painottaa sitä, että myös mies voi olla raiskauksen uhri. Miksi muuksi kuin raiskaukseksi voidaan kutsua tilannetta, jossa mies on pakotettu suuseksiin joko miehen tai naisen kanssa , tai mies on raiskattu työntämällä jokin objekti uhrin peräaukkoon? Myös miehen käsitys itsestä, omasta kehosta ja sen rajoista, turvallisuudesta ja kaikesta mihin on ennen luottanut, särkyy raiskauksen seurauksena.

Mutta, jotenkin, en pysty kuvittelemaan että nainen pystyy väkisin tunkeutumaan mieheen Perhe- tai parisuhdeväkivalta ei ole sama asia kuin seksuaalirikos.

Seksuaalirikos pareisuhteessa ei kai yleensä kuulu em. Ainakaan ei voi kysyttyä kysymystä tietämättä väittää em. Täytyy vaan todeta, että mies joka ei pientä harmitonta hauskanpitoa kestä on todennäköisesti tehty sokerista. Ei kai tosi mies tollasesta kehtaa mitään ilmotuksia tehdä.

Sirkku, olet oksettava mielipiteesi kanssa. Hyi helvetti mikä idiootti voit ollakaan kun sanot jotain tuollaista!! Oletko todella sitä mieltä että me miehet olemme aina niitä "pahoja" ja naiset ovat "uhreja"! Ei näytä kestävän naisen itsetunto, kun olisi naisen vuoro antaa miehelle hieman hauskanpitoa, vaikka tuntemattomallekkin.

Siis mitäs naiset sitten oikein inisevät ja valittavat ja tekevät jotain kummallisia syytteitä "raiskauksista". Hauskanpitoahan se on, niinhän? Ei taida SirkkuX olleen kertaakaan ns. Ei miehenraiskaussäännöstä tarvitse rikoslakiin odottaa, kun se on jo siellä:.

Nähdäkseni tuossa ei mainita kenenkään sukupuolesta yhtään mitään. Ihan aikuisten oikeasti tuo soveltuu molempiin sukupuoliin ihan samalla tavalla.

On varsin mainiota kuulla ettei muka suomalaiset naiset tee tuollaisia tasaarvon aikana. Uskoisin että nämä asiat ovat kovinkin tasoittumassa. Näistä ei vain tiedetä, kun ei ole tutkimuksia. Muistettakoon se seikka että harvemmalla miehellä on kanttia mennä myöntämään asiasta kuin naisella. Naisillahan on luonnollista hakea apua kun taas suomalainen mies nuolee haavojaan ja parhaimmillanan ampuu haulikolla itsensä kyseisen tapahtuman johdosta.

Uskon muuten sen, että harvemmalla miehellä olisi kanttia tehdä asiasta rikosilmoitus, jos nainen hänet raiskaisi. Taitaa olla aika harvinaista tehdä ilmoitus siinäkään tapauksessa, että raiskaaja on toinen mies?

Tuo kommenttisi, että naisen on luonnollista hakea apua on ehkä totta, mutta raiskauksen ilmoittamista ei taideta aina kokea avun hakemisena. Naisistahan suuri osa jättää raiskauksen ilmoittamatta ja etenkin silloin, jos raiskaaja on tuttu. Minut on raiskattu useasti ja olen miespuolinen, nykyisin yli 40v toimihenkilö jostakin Suomessa. Työskentelin aikanani nuorena miehenä ja vähän vanhemmitenki ns. Rahoitin tuolloin opiskeluni mieluummin myymällä palveluitani sekä miehille että naisille kun esimerkiksi huoltoasema- tai kauppojen myyntitöissä tai siivoojana.

Opiskeluni sijoittui luvulle jolloin juppikulttuuri rantautui Suomeenkin. Oli hienoa ansaita silloista rahaa suuriakin summia ja etenkin kun olin vielä nuori mies ja naisista ei liikaa kokemuksia alussa edes ollut mutta todellakin kertyi vuosien mittaan.

Heitin noin kymmenkuntakin keikkaa viikossa ja viikonloppusin saatoin tehdä pitempiä matkakeikkoja joista maksettiin tietenkin paremmin. Romantiikka karisi melko pian, aloin käyttää jonkinverran huumeita ja mm ahdistuslääkkeitä säilyttääkseni imagoni kovanluokan naisten ja miestennielijänä. Muutamia kertoja minua lainkuvan mukaisesti pakotettiin muunlaiseen toimintaan kun oli sovittu.

Sekä yksittäisten naisten,naisryhmien,miesten ja miesryhmien toimesta. On tyhmää kuvitella ettei naiset heikompana muka kykene raiskaukseen mutta pakottamiseen on mahdollista käyttää moniakin keinoja,mm. Seksuaaliseen väkivaltaan sisältyy aina pakottamista eli sellaista toimintaa jossa joku joutuu tahtomattaan toteuttamaan jonkun toisen tahtoa. Se on kova pala miehelle purtavaksi. Monet vuodet salasin kokemukseni mutta lopulta eräässä vertaistukiryhmässä vuosien jälkeen tulin asian kanssa esiin aj siitä vasta alkoi toipuminen seksuaalisesti niin että nykyään kykenen jo parisuhteeseen naisen kanssa.

Miehiin minulla ei ole "urani" jälkeen ollut suhteita koska ne liittyivät siihen aikaan ja kulttuuriin jossa elin. Raiskaus on raiskaus vaikka voissa paistaisi.

Siitä on fantasiat kaukana. Siis eihän tässä nyt mistään tasa-arvosta ole kyse. Tasa-arvolla tarkoitetaan kaikkien yksilöiden sukupuolesta, rodusta, iästä jne. Tuntuu hieman vieraalle ajatukselle, että raiskaus olisi tällainen "oikeus", johon kaikilla tulee olla yhtäläinen oikeus.

Ja tosiaan, ei naisetkaan kovin helposti lähde hakemaan apua raiskauksen uhreina, ainakaan oikeudellista apua. Miehille tilanne on varmaan samanlainen. Kokemuksena varmasti niin nöyryyttävä ja omanarvontuntoa alentava, että on vaikeaa nousta puolustamaan oikeuksiaan. Siksi yhteiskunnan tukipalvelut, kriisipuhelimet ym. Mutta hyvä juttu kuitenkin Cityssä. Jospa sen tiedostaminen, että raiskauksen uhriksi voi joutua kuka tahansa, muuttaisi ihmisten asenteita niin, ettei tyypilliset strereotypiat miehistä ottajina ja naisista uhreina säilyisi ikuisesti vallalla.

Raiskauksessa kyse on rikoksesta ja sairaan ihmisen vallankäytöstä. Minullakin on kokemus siitä, että miehen voi raiskata. Olen homo ja miesystäväni on raiskattu. Tapaus oli meille molemmille hyvin ahdistava. Hänet raiskasi nainen, jonka piti olla hänen ystävänsä, opiskelutoveri.

Jälkiviisana voi todeta, että kyseessä on hyvin narsistinen henkilö, mahdollisesti jossain määrin psykopaatti. Kaikki varoittavat merkit olivat ilmassa, mutta ei niitä tajua. Julmia ja sairaita ihmisiä löytyy sukupuoleen katsomatta. Se on seksuaalirikos, joka tehdään uhrin sitä tahtomatta. Niin ja lehmätkin lentävät! Unohtuipa näistä mahdollisista miehen raiskaus"tekniikoista" se kaikkien yleisin naistenkin kokema eritoten Suomessa, ts.

Aika monilla miehillä kuitenkin riittävsäti stimuloituna jollain tavalla seisoo, vaikka taju olisi jo liki kadonnut. Eli miehen juottaminen tai muuten päihdyttäminen tahallaan tai salaa ja sen jälkeinen seksi on jossain tilanteessa varmasti raiskaus yhtä lailla kuin naisillekin tehdyt vastaavat. Kuvitellaanpa sitä vieraasta kämpästä heräävää miestä, jolla ei ole mitään muistikuvaa illasta saati tietoa siitä, onko esim.

Pitkään pitää vielä kulkea, ennenkuin mies voisi luvallisesti myöntää tällaisen. Kuinka moni tyttötystävä esimerkiksi uskoisi miehen tulleen raiskatuksi? Ja toisinpäin, kuinka moni pitäisi sydämettomänä poikaystävää, joka väittäisi vastaavan kokeneelle naiselle tämän kuitenkin halunneen sitä?

Tässä on tasa-arvolla tekemistä. Samaten siinä, että edelleen miehen oletetaan olevan ainavalmis supertehokas panokone. Jos raiskattu nainenkin syyllistää hirvittävästi itseään, niin hänen on sentään hiukan luvallisempaa kokea olevansa uhri, miehille tai pojille tällaista ei sallita. Kotibileissä kaatokännissä petiin kiskottu neljätoistakesäinen poika voi joutua työstämään kokemuksiaan täysin yksin. Ja sitten ihmetellään, mistä ne naisvihamieliset puskaraiskaajat tulevat?

Tosielämässä tällaiset seksuaalisen itsemääräämisoikeuden loukkaukset ovat paljon todennäköisempiä kuin puskista puukon kanssa hyppäävät naisraiskaajat. Syytä olisi lasten sekusaalikasvatuksessa painottaa oikeutta omaan kehoon, myös pojille. Miten nainen voisi raiskata miehen?

Miehethän haluavat nussia kaikkia hyvännäköisiä naisia. Kyllä tuo on täysin mahdollista miehen nukkuessa Mutta jos nainen raiskaa miehen, taidetaan se mies silloinkin tunka naiseen, eikä toisin päin. Kaikki naiset ei kuitenkaan ole hyvännäköisiä.

Sitäpaitsi sataanhan naisillakin olevan jatkuvasti seksi mielessä, varsinkin teineillä. Nykyään parisuhteessakin voi tapahtua rasiskaus Suomen lain mukaan tietääkseni.

Eli väkivalta ja raiskaus ovat eri asioita eivätkä lisäksi enää perheen sisäisiä asioita. No hyvä, pamppu esiin ja menoksi vai? Raiskaus voi olla henkisellä tasolla pajon muutakin kuin seksiin pakottamista. Lain mukaan se voi olla mitä on, mutta ihmisen korvien välissä rajat ovat aivan erilaiset.

Kun sukupuolten tasa-arvo tunnutaan nykyään käsitettävän käytännön tasolla siten että naisilla ja tytöillä on oikeus ellei peräti velvollisuus käyttäytyä niin jätkämäisesti kuin mahdollista niin ihme olisi ellei väkivaltaista käyttäytymistä seksiasioissa esiintyisi myös naisten keskuudessa.

Tiedän että tämänkin joku änkyräfeministi ymmärtää tarkoituksella väärin. Raiskauksesta tuomitaan myös se, joka saatettuaan toisen tiedottomaksi taikka pelkotilaan tai muuhun sellaiseen tilaan, jossa hän on kykenemätön puolustamaan itseään, käyttämällä puolustuskyvyttömyyttä hyväkseen on sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan. Ei ole estettä, etteikö nainenkin voisi raiskata miehen, ja tulla rangaistuksi tuon lain perusteella. City-lehti voisi tarkistaa faktat ennenkuin kirjoittaa perättömiä.

Onkohan ketään naista koskaan tuomittu raiskauksesta? Kertokoon hän, jolla parempaa tietoa on. Ehkä tässä puhutaankin enemmän miehen oikeudesta olla tulematta raiskatuksi. En usko että miehen raiskaaminen on uusi juttu kuitenkaan.

Tasa-arvo on mahdollistanut sen, ettei siitä tarvitse enää vaeita. Huolestuttavinta on se ettei naista voi nykylain mukaan edes tuomita raiskauksesta. Kuka mies nyt menisi kylille kuuluttamaan että nainen on minut raiskannut.

Cityn toimittajan olisi suonut lukea rikoslakia hieman tarkemmin, ennen kuin laatii jutun näinkin sensitiivisestä aiheesta. Rikoslain seksuaalirikoksia koskevat säännökset on laadittu sukupuolineutraaleiksi ja laissa on nimenomaisesti määritelty sukupuoliyhteys. Sillä tarkoitetaan sukupuolielimellä tapahtuvaa tai sukupuolielimeen kohdistuvaa tahallista seksuaalista tunkeutumista toisen kehoon RL Määritelmä on tarkoitettu kattamaan sekä vaginaalisen että anaalisen sukupuoliyhteyden lisäksi myös oraalisen sukupuoliyhteyden.

Kohde voi siis olla joko mies tai nainen. Merkitystä ei ole myöskään sillä, ovatko osapuolet samaa vai eri sukupuolta. Raiskaus on rikos myös avioliitossa. Seksuaalisella teolla tavoitellaan seksuaalista kiihotusta tai tyydytystä ja on tekona tekijä, kohteena oleva henkilö ja teko-olosuhteet huomioon ottaen on olennainen RL Miehen raiskaamisen mahdollisuutta ei siis tarvitse johtaa tulkinnalla, vaan se sisältyy itse lain määritelmiin.

Hyvä keskustelunavaus silti Cityltä. On turha luulla, etteikö naisten joukosta löytyisi yhtä lailla väkivaltaisia, alistavia, agressivisia ja seksuaalisuutensa suhteen kontrolloimattomia henkilöitä kuin miehistäkin. Onhan se toisaalta vielä vaikeaa hyväksyä ja myöntää, että myös nainen voi olla se perheen väkivaltainen ja alkoholisoituut osapuoli. Ongelmiin voidaan kuitenkin puuttua vasta kun ne tunnustetaan ja toisaalta rikoslain pitää olla sama molemminlle sukupuolille.

Tiedän tapauksen jossa nainen on käyttänyt strap on-dildoa eli lanteille kiinnitettävää dildoa miehen raiskaamiseen. Jep, Raiskatuksi koki tulleensa myös läheinen ystäväni. Ystäväni oli mies ja eronnut edellisestä naisestaan lasten hankinnan ja uraputken ristiriidan takia n. Tää exä ei halunnut muksuja sillä hän oli valinnut uran, kaks koiraa sai riittää.

Ystäväni sitten joutui toteamaan sinnittelyn jälkeen että halusi niin perheellistyä että yhessä olo tyssäs. Nainen Väitti miestä sovinistiksi ja vanhoilliseksi kun koki että olisi ollut pakko luopua urasta miehen lapsikuumeen takia.

Sitten tämä mies löysi itselleen uuden ihmisen, meni hyvin, uus kämppä asuntolainalla, suunnittelivat muksujen saamista jne. Tää nainen onnistui juottaan ystäväni hyvään humalaan "vanhojen aikojen kunniaks". Ystäväni heräs naisen luota ilman mitään muistikuvaa, hukkasi kännykkänsä ja lompakkonsa. Pääsi taksilla kotia jossa hänen avovaimonsa pakkas laukkuja. Oli saanut kamerakännykkäänsä kuvia pitkin yötä ystäväni puhelimesta miehestä sammuneena alasti eteisen lattialle, exä päällä.

Tää nainen tuhos ystäväni uuden suhteen tarkoituksella. Ystäväni masentui ja häpes itseään. Nainen raiskaajana -asenne alkaa tuntua ainoalta vaihtoehdolta, kun mies väittää olevansa haluton, mutta innostuu kuitenkin seksistä pienen vonkaamisen ja pakottamisen jälkeen. Että siinä teille "raiskaus suostumuksella". Luin artikkelin ja silmäilin sitä seurannutta keskustelua ja mieleeni palasivat muistot poikaystäväni kanssa sattuneesta "välikohtauksesta".

Eräänä iltana tässä taannoin kun poikaystäväni oli väsynyt ja seksi ei huvittanut. Vonkasin ja kiehnasin ja sainkin hänet kiihottuneeksi, mutta seksi ei silti kuulemma maistunut.

Joten hyppäsin hänen päälleen ja "hoidin hommat". Hän ei vastustellut, eikä näyttänytkään kärsivänkään ja ainakin kuvittelin hänen nauttivan seksistä. Silti oloni oli tämän jälkeen todella kuvottava, kuin olisin väkisin maannut hänet. Enhän kuitenkaan välittänyt hänen tahdostaan..

Asiasta ei olla puhuttu jälkeenpäin. Haluaisin siis mielipiteitänne asiasta. Toki miehenkin voi raiskata. Tämän kokoinen mies ei paljoa mahtaisi, jos joku isompi mies päättäisi käyttää hyväkseen raiskaamalla penetroitumalla anukseen.

Ja kynnys ilmoittaa siitä poliisille tai minnekään olisi todella korkea. Periaatteessa miehet haluavat hyvännäköisiä naisia, mutta eivät kaikki, eivätkä koko ajan. Esimerkiksi minä koen umpihumalaisen naisen lähennellessä lähinnä pakokauhua, siitäkin huolimatta että kyseinen nainen olisi kauniimpi kuin kukaan jo koettu.

Sitten taas toisaalta nainen voi olla myös niin ruma ettei tulisi mieleenkään ruveta edes puhumaan. Sitten on vielä harvinainen haluja tappava hyve nimeltä uskollisuus. Herrajumala sentään, ei edes mies voi noin yksinkertainen olla! Minä teen ihan samoin poikaystävälleni. Hän ainakin teeskentelee nukkuvansa mutta, ihme kyllä, joskus laukeaakin ja tuntuu tykkäavän kovasti.

Vaikka siis passiivisena muka nukkuen makaakin Minua taas mies odottaa "nukkuen", kun olen viettämässä tyttöjen kanssa iltaa. Ja auta armias, jos unohtaisin "raiskata" hänet, kun hiivin aamuyöllä hiprakassa kotiin Pettymys olisi kyllä suuri seuraavana päivänä. Kyllä miehetkin haluavat, että nainen on aktiivinen ja välillä "ottaa" miehen.

Raiskauksen kanssa tällä ei kyllä ole mitään tekemistä. Tuohan on eri asia kuin mista 'Inhotus' kysyi: Jos teilla on jotain roolileikkeja parisuhteessa jossa raiskaatte "tajutonta" partnerianne, niin mikas siina.

Sukupuolieroista johtuen tuo kuulostaisi paljon ikavammalta jos roolit olisivat toisinpain. Vuosia sitten asuin Toolossa nuoren parin seinanaapurina sankymme sattuivat olemaan samalla kohdalla seinaa , ja eraana yona satuin yon hiljaisuudessa kuulemaan seinan takaa kuinka jannu baari-illan jalkeen vonkas pesaa. Nainen ei lammennyt, vaan vetosi vasyneisyydesta tuskaisena mm. Jannu ei lannistunut, vaan tarjosi "ettei hei sun tarvii olla hereilla"!

Putosin totaalisesti, joka taisi myos kantaa seinan lapi Tässäpä teille kertomus "raiskauksesta". Kävin koulua ja pitkän koulupäivän jälkeen kotiuduin ja löysin vaimoni ja naapurita- lon S:

... Zer oli ulkoisesti terve ja kauniskin, mutta hänen mielessään oli pieniä vikoja. Vaikka tutkimuksen otsikossa puhutaan vain naisista uhreina, tutkijat Patricia Jaden ja Nancy Thoennes selvittivät saman tien myös miehiin kohdistuvaa väkivaltaa. Dik oli nuori poika, jolta kaikki odottivat vain yhtä asiaa: Täytyy olla tosi vaikeaa. Kävimme syömässä ja rupattelimme paljon kaikkea maan ja taivaan välillä ja minä lähdin kotiin.

Hania kokemuksia hellää homoseksuaaliseen seksiä

Lemmikkilehti homo sexwork helsinki