Homo homoseksuaaliseen estonia sex

homo homoseksuaaliseen estonia sex

Ensin kysyttiin lapsuudenkodissa ja koulussa saadusta sukupuolivalistuksesta. Vastaajien elämäntapoja selvitettiin kysymyksillä uskonnon merkityksestä ja alkoholin käytöstä. Parisuhteisiin liittyen kysyttiin muun muassa solmittujen avo- tai avioliittojen määrää, nykyisen parisuhteen tyyppiä, kestoa ja sen onnellisuutta, sukupuoliasioista keskustelemisen helppoutta kumppanin kanssa sekä parisuhteen ulkopuolisia sukupuolisuhteita.

Edelleen tiedusteltiin, onko tällä hetkellä olemassa joku, jota vastaaja rakastaa tai joka rakastaa vastaajaa.

Työtoveriin ihastumista tai rakastumista kartoitettiin myös. Varhaisiin seksuaalikokemuksiin liittyen kysyttiin ikää ensimmäisten seurustelu- ja yhdyntäkokemusten aikana. Seuraavaksi kysyttiin, käytettiinkö ensimmäisessä yhdynnässä ehkäisyä. Lukuisten väittämien avulla selvitettiin vastaajien sukupuolimoraaliasenteita. Vastaajien myöhempiä sukupuolisuhteita kartoitettiin kysymällä muun muassa, kuinka monen henkilön kanssa vastaaja on ollut sukupuoliyhteydessä koko elämänsä sekä viimeksi kuluneen vuoden aikana.

Lisäksi kysyttiin viimeisimmän yhdynnän ajankohtaa, asentoa ja ehkäisymenetelmää. Edelleen tiedusteltiin raskauden pelon vaikutuksista sukupuolielämään, miesten impotenssista, raskaudenkeskeytyksistä, suuseksistä, itsetyydytyksestä, sukupuolisen kiinnostuksen kohteista, maksetusta seksistä, sukupuolisesta häirinnästä ja parisuhteessa koetusta fyysisestä väkivallasta. Lopuksi kysyttiin, onko vastaaja tyytyväinen sukupuoliyhdyntöjen tiheyteen, onko hän saanut orgasmeja yhdynnöissä ja pitääkö hän sukupuolielämäänsä tyydyttävänä.

Vastaajat arvioivat myös seksuaalisia ominaisuuksiaan ja kertoivat, millaista elämäntapaa pitävät nyt itselleen parhaimpana. Aineisto on käytettävissä B tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun. Aineistoon ja sen tekijöihin tulee viitata asianmukaisesti kaikissa julkaisuissa ja esityksissä, joissa aineistoa käytetään.

Tietoarkiston antaman malliviittaustiedon voi merkitä lähdeluetteloon sellaisenaan tai sitä voi muokata julkaisun käytäntöjen mukaisesti. Tietoarkistoon on lähetettävä viitetiedot kaikista julkaisuista, joissa käyttäjä hyödyntää aineistoa. Aineiston alkuperäiset tekijät ja tietoarkisto eivät ole vastuussa aineiston jatkokäytössä tuotetuista tuloksista ja tulkinnoista. Haavio-Mannila, Elina Helsingin yliopisto: Viron seksitutkimus [sähköinen tietoaineisto].

Lisäksi viron aakkosiin kuuluu kirjain õ, joka ei ole ö, vaan eräänlainen e- ja u-kirjaimen sekoitus. Ja ettei kielen kanssa menisi ihan helpoksi, on Virossa myös suuri määrä täysin venäjänkielistä väestöä. Venäjällä ei ole virallisen kielen asemaa. Kaikki venäjänkieliset eivät välttämättä edes osaa viroa tyydyttävästi, eikä ole mitenkään harvinaista, että bussikuski tai kioskinmyyjä ei puhu viroa. Tilanne kuitenkin paranee hissukseen.

Viro liittyi Euroopan Unionin jäseneksi yhdeksän muun valtion kanssa vappuna Liittymisen ansiosta historiaan jäi rankka jonottaminen passintarkastuksessa, sillä rajamuodollisuudet kevenivät radikaalisti. Myös alkoholin tuonnin rajoitukset poistuivat. Nyt matkustaminen Tallinnaan ei ole paljon kummempi toimenpide kuin matkustaminen vaikkapa junalla Turusta Helsinkiin. EU-henkilöllisyystodistus pitää toki olla mukana. Hansakaupunki Tallinna on mielenkiintoinen sekoitus keskiaikaa ja nykypäivää.

Vanhassakaupungissa jokapäiväinen elämä pyörii keskiajalla rakennetussa ympäristössä. Vanhankaupungin "keskus" on raatihuoneen tori, eli "Raekoja plats" ja vilkkain katu "Viru", jonka varrella on nykyään kahviloita, ravintoloita, sekä isoja ja pieniä kauppoja.

Uudempaan keskustaan on viimeisen runsaan kymmenen vuoden aikana rakennettu toinen toistaan mahtipontisempia pilvenpiirtäjiä Viru- ja Olümpia-hotellien rinnalle. Selväpiirteistä ydinkeskustaa Tallinnan uudella osalla ei ole, ellei Viru-keskusta, Tallinna Kaubamajaa ja niitä ympäröiviä kortteleita sellaisena pidä. Tallinnalla ei myöskään ole "pääkatua", vaan keskustasta lähtevät "maantiet" kohti muita merkittäviä kaupunkeja. Heti keskustan kortteleiden ulkopuolella näkee jo toisenlaista Tallinnaa, eikä joka toinen vastaantulija ole suomalainen..

Kauppahalli- ja torielämä on vilkasta, talot ja kadut eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa - toki sielläkin remontoidaan ja rakennetaan jatkuvasti. Tallinna on mukava paikka ihan jo päivämatkailun muodossa. Hyvä ruoka, shoppailumahdollisuudet ja erilaiset tapahtumat ovat hyvä syy piipahtaa kaupungissa. Vanha kaupunki toreineen, kapeine kujineen, kirkkoineen, kauppoineen, kahviloineen ja puistoineen on loistava tapa viettää päivä - kierrellen tai vaikkapa istuskellen.

Sen lisäksi, että Tallinnan vanhakaupunki on jo itsessään kokonaisuudessaan historiallinen kohde, on kaupungissa luonnollisesti erilaisia museoita kymmenittäin. Yleiskuvan Tallinnan seudusta saa lähtemällä muutamien kilometrien päähän keskustasta, Piritan kaupunginosaan. Kloostrimetsassa sijaitseva Tallinnan televisiotorni "Teletorn" näkyy kauas ja sieltä näkee kauas. Jos onnistaa, todella kirkkaalla ilmalla voi nähdä aina Suomenlahden pohjoisrannalle saakka.

Yleisökäytössä olevilla tehokkailla kaukoputkilla erottaa muutaman vesitornin, pari voimalaitosta, YLE: Ainakin itselleni oli elämys nähdä kotiin 80 kilometrin päästä. Vierailupäivänäni mainittiin TV-tornin nettisivuilla www.

Jokapäiväistä herkkua moinen ei ole. Piritalla, lähellä tv-tornia on Metsakalmistu, eli iso hautausmaa, jonne metsän siimekseen on haudattu mm. Viron merkkihenkilöitä, vaikkapa kansallisrunoilija Lydia Koidula jonka kuva on kruunun setelissä ja entinen presidentti Lennart Meri.

Viron edellisen itsenäisyyden ajan presidentin Konstantin Pätsin hautakivi on myös metsäkalmistossa. Keskiajalla toimineen mahtavan Piritan luostarin rauniot ovat niinikään näkemisen arvoinen paikka. Vihreästä ja kauniista kaupunginosasta löytyvät myös Tallinnan seudun suurin uimaranta, kuntoilukeskus ja uimahalli. Jos jää kaupunkiin yöksi, on menopaikkojakin joka makuun - niin heteroille kuin vähemmistön edustajillekin.

Perjantai on yleisesti ottaen viikon tärkein biletyspäivä, lauantai on vähän hiljaisempi, muista viikonpäivistä puhumattakaan. Vuosien varrella erilaisia illanviettopaikkoja tullut ja mennyt, mutta tilanne ruvennee hissukseen vakiintumaan. Baareista on muutama sana lisää hieman alempana. Majoitustakin löytyy jos jonkinlaista.

Kaikki tuntevat keskellä kaupunkia sijaitsevan Viru-hotellin, joka nykyään on hyvin siisti ja steriili paikka. Baarina ja ravintolana on Suomestakin tuttu Amarillo. Vaihtoehtopaikkoja ovat pienemmät gasthaus-tyyppiset ratkaisut, joita Tallinnassa on runsaasti. Tallinnassa on edustettuna suomalaisille tutuista tavarataloista Stockmann.

Shoppailukeidas Viru-keskus yhdistää vanhan Viru-hotelli-kauppakeskuskompleksin kuuluisaan ja legendaariseen Tallinna Kaubamaja -tavarataloon, jonka nykyinen logo muistuttaa kovasti Tukholman NK-tavaratalon logoa.

Kaubamaja on nykyisin tietysti täysin meikäläisen mittapuun täyttävä heräteostosten mekka ja tavarataivas. Stockmannin ja Viru-keskuksen lisäksi uudessa keskustassa on muitakin kauppoja, mutta todellinen erilaisten pikkukauppojen ja palveluyritysten kirjo on vanhassakaupungissa. Partureita, kampaamoja, apteekkeja, viinakauppoja, keramiikkamyymälöitä, kahviloita, ravintoloita ja vaatekauppoja on vieri vieressä rahanvaihtotoimistojen ohella.

Tallinnalla on maine vaarallisena kaupunkina. Mihinkään hysteriaan ei kuitenkaan ole aihetta ainakaan keskustassa, mutta kannattaa pitää huolta, että lompakko on turvassa. Eikä rahojaan kannata levitellä. Ne kun muistaa, niin suurta huolen aihetta ei ole. Toki humalassa örveltäminen, pimeille kujille ehdoin tahdoin meneminen ja hämäräperäisten tyyppien mukaan lähteminen on riski - aivan kuin missä tahansa isommassa kaupungissa.

Eikä ole ihan suositeltavaa lähteä ainakaan yksikseen seikkailemaan Koplin tai Lasnamäen lähiöihin. Sinänsä neuvostoaikana rakennettujen megalähiöiden valtavuus on ihan jännä käydä toteamassa omin silmin.

Viron erityisongelmana on rahan kasautuminen yksille ja toisaalta kansan enemmistön heikko tulotaso. Sellainen tilanne ruokkii epärehellisyyttä ja suoranaista rikollisuuttakin. Suomalaisten ei-aina-niin-hyvä-käytös on kasvattanut myös ärtymystä erityisesti Tallinnassa. Rahojaan levittelevät, humalassa öykkäröivät ja ylimielisesti käyttäytyvät matkailijat ovat synnyttäneet esimerkiksi paljon suomalaisvitsejä.

Pohjoisista naapureista käytetään tarpeen vaatiessa nimityksiä Poro, Kahiseva nimi juontuu tuulipukujen kahinasta , Pekka, Paska-Pekka jne. Kannattaa myös muistaa, että Viro ei ole pelkkä Tallinna, vaikka se pääkaupunki - ja samalla suurin kaupunki - onkin.

Viron mittakaavassa suuria kaupunkeja ovat myös historiallinen yliopistokaupunki Tartto, kylpyläkaupunki Pärnu ja itäisessä Virossa oleva käytännössä venäjänkielinen Narva. Pärnu on nimetty Viron kesäpääkaupungiksi, kun talvipääkaupungin titteliä pitää nimissään pikkukaupunki Otepää, joka on talviurheilun keskuspaikka.

Talvella Pärnu nukkuu Ruususen unta, mutta kesällä elämä vilkastuu, terassit aukeavat ja mahtavat uimarannat keräävät väkeä. Myös itäisessä Virossa, lähinnä Peipsijärven pohjoisosissa on valtavat hiekkarannat. Viron pikkukaupungit ovat niinikään mielenkiintoisia paikkoja, maaseudusta puhumattakaan.

Perinteinen maaseuturomantiikka kukkii ja keskieurooppalainen kyläperinne on vielä voimissaan. Luontomatkailusta kiinnostuneet voivat suunnata läntiseen Viroon. Saaret Hiidenmaa ja Saarenmaa ovat erikoisen luonnonkauniita paikkoja. Neuvostomiehityksen aikana homoseksi määriteltiin Virossakin rikokseksi. Viron itsenäistyttyä luvun alussa ruvettiin lainsäädäntöä muokkaamaan länsimaiseksi. Keväällä poistettiin rikoslaista homoseksuaalisten tekojen rangaistavuus.

Jo sitä ennen suhtautuminen oli muuttunut hieman liberaalimmaksi.

.. Aineisto on käytettävissä (B) tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun. Aineistoon ja sen tekijöihin tulee viitata asianmukaisesti kaikissa julkaisuissa ja. Homoseksuaalisuus (kreikan sanasta ὁμός 'sama' ja latinan sanasta sexus Nämä identifioituvat men that have sex with men (MSM) -kategoriaan ja ovat. syyskuu Homoseksuaalisuus on ihan yhtä luonnollista kuin neliapila. Useat tutkimukset osoittavat, että homoseksuaalisuus on yleisempää katolisten.

Suomi24 chat sain nuorta gay kalua

Viroksi kielen nimi on eesti keel. Kieli kuulostaa tutulta, sillä se on suomen sukukieli. Se kuuluu suomalais-ugrilaiseen kielikuntaan, tarkemmin itämerensuomalaisiin kieliin, kuten suomikin. Monet vanhemmat virolaiset ymmärtävät suomea erityisesti Tallinnassa, jossa sitä myös osataan jonkin verran puhua, koska luvun alkuun asti Pohjois-Virossa seurattiin Suomen TV-kanavia.

Yleisesti ottaen nuoremmat puhuvat hyvää englantia ja vanhempi polvi osaa saksaa. Venäjää suurin osa osaa, mutta läheskään kaikki eivät halua puhua entisen miehittäjän pakko-opettamaa kieltä. Muutaman vironkielisen lauseen osaamista arvostetaan suuresti, joten kannattaa opetella joitakin sanoja ja ilmauksia.

Ei muuten kannata loukkaantua, jos kaupassa jotain tuotetta kysyttäessä myyjä tokaisee kylmästi "ei ole". Se ei ole ylimielistä tai ilkeilyä, vaan ihan normaali virolainen tapa todeta, että kyseistä tuotetta ei ole.

Toinen, mikä kannattaa pitää mielessä, on sanat, joilla on virossa ja suomessa eri merkitykset. Esimerkiksi meillä halpa tarkoittaa vähän maksavaa tai edullista, virossa halb on huono. Suomessa vastaava ajatus löytyy "halpamaisesta". Meikäläinen halpa tai edullinen puolestaan on viroksi odav tai soodne. Virolaiset ovat saaneet paljon lainasanoja saksasta, kun taas suomalaiset ovat saaneet sanoja ruotsista. Venäläisiä lainoja molemmissa kielissä on suunnilleen saman verran.

Muita eroja suomen ja viron välillä on mm. Esimerkiksi "minun koirani" on viroksi "minu koer". Lisäksi viron aakkosiin kuuluu kirjain õ, joka ei ole ö, vaan eräänlainen e- ja u-kirjaimen sekoitus.

Ja ettei kielen kanssa menisi ihan helpoksi, on Virossa myös suuri määrä täysin venäjänkielistä väestöä. Venäjällä ei ole virallisen kielen asemaa. Kaikki venäjänkieliset eivät välttämättä edes osaa viroa tyydyttävästi, eikä ole mitenkään harvinaista, että bussikuski tai kioskinmyyjä ei puhu viroa.

Tilanne kuitenkin paranee hissukseen. Viro liittyi Euroopan Unionin jäseneksi yhdeksän muun valtion kanssa vappuna Liittymisen ansiosta historiaan jäi rankka jonottaminen passintarkastuksessa, sillä rajamuodollisuudet kevenivät radikaalisti. Myös alkoholin tuonnin rajoitukset poistuivat. Nyt matkustaminen Tallinnaan ei ole paljon kummempi toimenpide kuin matkustaminen vaikkapa junalla Turusta Helsinkiin.

EU-henkilöllisyystodistus pitää toki olla mukana. Hansakaupunki Tallinna on mielenkiintoinen sekoitus keskiaikaa ja nykypäivää. Vanhassakaupungissa jokapäiväinen elämä pyörii keskiajalla rakennetussa ympäristössä. Vanhankaupungin "keskus" on raatihuoneen tori, eli "Raekoja plats" ja vilkkain katu "Viru", jonka varrella on nykyään kahviloita, ravintoloita, sekä isoja ja pieniä kauppoja.

Uudempaan keskustaan on viimeisen runsaan kymmenen vuoden aikana rakennettu toinen toistaan mahtipontisempia pilvenpiirtäjiä Viru- ja Olümpia-hotellien rinnalle. Selväpiirteistä ydinkeskustaa Tallinnan uudella osalla ei ole, ellei Viru-keskusta, Tallinna Kaubamajaa ja niitä ympäröiviä kortteleita sellaisena pidä.

Tallinnalla ei myöskään ole "pääkatua", vaan keskustasta lähtevät "maantiet" kohti muita merkittäviä kaupunkeja. Heti keskustan kortteleiden ulkopuolella näkee jo toisenlaista Tallinnaa, eikä joka toinen vastaantulija ole suomalainen.. Kauppahalli- ja torielämä on vilkasta, talot ja kadut eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa - toki sielläkin remontoidaan ja rakennetaan jatkuvasti. Tallinna on mukava paikka ihan jo päivämatkailun muodossa. Hyvä ruoka, shoppailumahdollisuudet ja erilaiset tapahtumat ovat hyvä syy piipahtaa kaupungissa.

Vanha kaupunki toreineen, kapeine kujineen, kirkkoineen, kauppoineen, kahviloineen ja puistoineen on loistava tapa viettää päivä - kierrellen tai vaikkapa istuskellen. Sen lisäksi, että Tallinnan vanhakaupunki on jo itsessään kokonaisuudessaan historiallinen kohde, on kaupungissa luonnollisesti erilaisia museoita kymmenittäin.

Yleiskuvan Tallinnan seudusta saa lähtemällä muutamien kilometrien päähän keskustasta, Piritan kaupunginosaan. Kloostrimetsassa sijaitseva Tallinnan televisiotorni "Teletorn" näkyy kauas ja sieltä näkee kauas. Jos onnistaa, todella kirkkaalla ilmalla voi nähdä aina Suomenlahden pohjoisrannalle saakka. Yleisökäytössä olevilla tehokkailla kaukoputkilla erottaa muutaman vesitornin, pari voimalaitosta, YLE: Ainakin itselleni oli elämys nähdä kotiin 80 kilometrin päästä. Vierailupäivänäni mainittiin TV-tornin nettisivuilla www.

Jokapäiväistä herkkua moinen ei ole. Piritalla, lähellä tv-tornia on Metsakalmistu, eli iso hautausmaa, jonne metsän siimekseen on haudattu mm. Viron merkkihenkilöitä, vaikkapa kansallisrunoilija Lydia Koidula jonka kuva on kruunun setelissä ja entinen presidentti Lennart Meri. Viron edellisen itsenäisyyden ajan presidentin Konstantin Pätsin hautakivi on myös metsäkalmistossa.

Keskiajalla toimineen mahtavan Piritan luostarin rauniot ovat niinikään näkemisen arvoinen paikka. Vihreästä ja kauniista kaupunginosasta löytyvät myös Tallinnan seudun suurin uimaranta, kuntoilukeskus ja uimahalli. Jos jää kaupunkiin yöksi, on menopaikkojakin joka makuun - niin heteroille kuin vähemmistön edustajillekin. Perjantai on yleisesti ottaen viikon tärkein biletyspäivä, lauantai on vähän hiljaisempi, muista viikonpäivistä puhumattakaan. Vuosien varrella erilaisia illanviettopaikkoja tullut ja mennyt, mutta tilanne ruvennee hissukseen vakiintumaan.

Baareista on muutama sana lisää hieman alempana. Majoitustakin löytyy jos jonkinlaista. Kaikki tuntevat keskellä kaupunkia sijaitsevan Viru-hotellin, joka nykyään on hyvin siisti ja steriili paikka.

Baarina ja ravintolana on Suomestakin tuttu Amarillo. Vaihtoehtopaikkoja ovat pienemmät gasthaus-tyyppiset ratkaisut, joita Tallinnassa on runsaasti. Tallinnassa on edustettuna suomalaisille tutuista tavarataloista Stockmann. Shoppailukeidas Viru-keskus yhdistää vanhan Viru-hotelli-kauppakeskuskompleksin kuuluisaan ja legendaariseen Tallinna Kaubamaja -tavarataloon, jonka nykyinen logo muistuttaa kovasti Tukholman NK-tavaratalon logoa. Kaubamaja on nykyisin tietysti täysin meikäläisen mittapuun täyttävä heräteostosten mekka ja tavarataivas.

Stockmannin ja Viru-keskuksen lisäksi uudessa keskustassa on muitakin kauppoja, mutta todellinen erilaisten pikkukauppojen ja palveluyritysten kirjo on vanhassakaupungissa.

Partureita, kampaamoja, apteekkeja, viinakauppoja, keramiikkamyymälöitä, kahviloita, ravintoloita ja vaatekauppoja on vieri vieressä rahanvaihtotoimistojen ohella. Tallinnalla on maine vaarallisena kaupunkina. Mihinkään hysteriaan ei kuitenkaan ole aihetta ainakaan keskustassa, mutta kannattaa pitää huolta, että lompakko on turvassa. Eikä rahojaan kannata levitellä. Ne kun muistaa, niin suurta huolen aihetta ei ole.

Toki humalassa örveltäminen, pimeille kujille ehdoin tahdoin meneminen ja hämäräperäisten tyyppien mukaan lähteminen on riski - aivan kuin missä tahansa isommassa kaupungissa.

Eikä ole ihan suositeltavaa lähteä ainakaan yksikseen seikkailemaan Koplin tai Lasnamäen lähiöihin. Sinänsä neuvostoaikana rakennettujen megalähiöiden valtavuus on ihan jännä käydä toteamassa omin silmin.

Viron erityisongelmana on rahan kasautuminen yksille ja toisaalta kansan enemmistön heikko tulotaso. Baltic States at Past, Present and Future, Riga, Latvia Speaking, Listening, Interpreting, Bengaluru, India Paneelin puheenjohtajana toimi Martina Reuter. Työryhmäesitelmät Tiede sanoo pop 2: Valtavirrasta marginaaliin — Ulkopuolisuus populaarikulttuurissa , Turku Nuorisotutkimuspäivät , Oulu 2.

Työryhmän järjestäminen ja puheenjohtajuus yhdessä Ulla Savolaisen kanssa. Historiantutkimuksen päivät , Turku Nuorisotutkimuspäivät , Helsinki 7. Difficult Memories — Key Terms -seminaari, Helsinki 4. Nuorisotutkimuspäivät , Tampere Kansalaisyhteiskunnan tutkimus- ja kehittämispäivät Feminististen ja queer-lähdeaineistojen tavoitettavuus ja säilyvyys -työryhmä Työryhmän vetäjä yhdessä Tuula Juvosen kanssa. Materian ja hengen dialektiikka? Ideologiset jaot feministisessä politiikan teoriassa ja käytännön politiikassa Työryhmän vetäjä yhdessä Jiri Niemisen kanssa.

Muita esitelmiä ja puheenvuoroja Other presentations Luento Kulttuuriperintöprosessit ja yhteisöt -kurssilla Helsingin yliopistossa 5.

: Homo homoseksuaaliseen estonia sex

GAY SIHTEERI VAASA HIERONTA MUNKKINIEMI Kunta maksoi Kemiönsaaren kunnajohtajan Muu viro Kannattaa myös muistaa, että Viro ei ole pelkkä Tallinna, vaikka se pääkaupunki - ja samalla suurin kaupunki - onkin. Ja varsin todennäköistä onkin, ettei siinä ole mitään sellaista josta ulkopuolisten edes tarvisisikaan olla erityisen kiinnostunut. Ja jämähtämässä seksielämässäänkin harmaan vaon tai taipuisan sauvan kantajiksi. Adoptiossa on kuitenkin kysymys "kansakuntamme yhteisistä" lapsista ikäänkuin sotaorvoista. Bisexuality in the United States:
NAKUKUVAT SUOMI GAY SEX WORKNET Rakel liekki homoseksuaaliseen sex sexwork pori
Seksiseuraa netissä seksiä turku gay Homo seuraa naisista treffit vaasa

Sexi pojat gay seksitrefit

Uskovaisten deitti homo mieshieroja miehelle