Homoseksuaaliseen aikuisen mies kalu varma orgasmi

heinäkuu Muussa tapauksessa hän joko pettää tai jättää, aivan varmasti. se menee pimpan ohi, ole taipumusta kuitenkin homoseksuaalisuuteen? Miten nainen voi saada orgasmin peppuseksistä??? .. Kyllä olen jo aikuinen nainen ja en suostu mihinkään mistä en itse nauti vain sen takia jos toinen pakottaa. joulukuu Aiemmin olin täysin varma, että olen hetero, ja naisystävien kanssa pussattiin Yhden ainoan kerran olen saanut orgasmin miehen kanssa ja .. seksiä aikuisena naisen kanssa niin laukeanko nopeasti ja tuntuuko se nii Tykkään pitkistä panoista, joissa peräsuolessa voi olla pari dildoa ja miehen kalu. syyskuu Silloin koolla on väliä, eikä pienimunainen mies voi sännätä Kun kirurgia kehittyy, niin varmasti luodaan myös turvallisia keinoja suurentaa aikuisen miehen penistä. 0 ei välitä peniksensä koosta, koska mies saa helpommin orgasmin ja . että homoseksuaalit ovat keskimäärin tyhmempiä, esimerkiksi.

Ei muuta kuin kokeilemaan, ja sittenpähän tiedät että onko se sun juttus. Mulla se ainakin toimii. Tässä on tullut jo muitakin vastauksia, mutta kun minulta kerran kysyit niin yritän vastailla.

Ei meillä peppuseksi sinänsä mene pimpan ohi. Ne ovat vaihtoehtoja, tykkäämme molemmista mutta ei voi sanoa että toinen olisi toista parempaa. Joskus sieltä pepusta saadaan parhaat fiilikset, joskus pimpistä. Mutta jotenkin se luottamuksen ja läheisyyden tunne tulee pepusta useammin. Noista homotaipumuksista nyt on peppuseksin yhteydessä ihan turha puhua. Homoseksuaali on sellainen joka rakastuu samaan sukupuoleen, ei siinä ole kyse mistään seksimieltymyksistä.

Jos mies tykkää suihinotosta, ei häntä silloinkaan heti voi olla homoksi epäilemässä, vaikka homotkin voivat ottaa toisiltaan suihin. Olemme olleet niin kauan yhdessä ettei naisellani todellakaan ole tarvetta teeskennellä. Jos hän ei joskus saa, niin seuraavalla kerralla toivottavasti sitten.

Tärkein orgasmin lähde on päässä. Ja toki peppuseksinkin aikana voi hyväillä naista herkiltä alueilta. Peppuseksin ei tiedetä aiheuttaneen suolen löystymistä eikä ulostusvaikeuksia. Se on turvallista kun pidetään järki mukana touhussa. Eipä saa kotona peppuseksiä. Enkä ole käynyt vieraissakaan.

En kyllä ole ikinä vaimolta peppua pyytänytkään, se kun ei kiinnosta pätkääkään. Se viereinen reikä, ja oikeastaan mikä vaan muu ruumiin osa naisessa, on huomattavan paljon kiinnostavampi. Mitä tää juttu luottamuksen lisääntymisestä on?

Miten niin se lisää luottamusta? Ja muka lähentää enemmän kuin pimppaan nainti??? Ja tuleeko sieltä sitten ikäviä pieruja ja hajuja? Ei kuullosta kovinkaan romanttiselta Jos se nyt sitten on niin tärkeää miehille, täytyy kai tässä anusta antaa, ettei mies lähde vieraisiin sitä hakemaan.

No naisen pitää luottaa mieheen kun antaa tämän tulla peppuunsa. Luottaa siihen että mies on hellä, eikä satuta naista. Miehelle taas tällainen luottamuksen osoitus on tärkeää ja tekee hänet onnelliseksi.

Tämä luottamus on omiaan lisäämään läheisyyttä. Peppuun nainti on, miten nyt sanoisin, paljon kokonaisvaltaisempi juttu kuin pillupano. Siihen täytyy paneutua kunnolla, se on osattava. Siinä tarvitaan enemmän ja kiinteämpää yhteistyötä kuin normaalinainnissa.

Se vaatii enemmän ja voi myös antaa enemmän hyvin onnistuessaan. Juuri tämän takia en oikein käsitä peppuseksin perässä vieraisiin lähteviä miehiä. Ei se ole kovin ihmeellistä tuntemattoman kumppanin kanssa, kun ei tunne häntä ja hänen tapojaan eikä tiedä hänen mieltymyksiään. Ikäviä pieruja ja hajuja ei tule, toki peppuun voi ilmaa mennä sisään ihan samoin kuin pilluunkin nainnin aikana, ja kyllähän se sieltä sitten uloskin tulee, mutta eipä sitä siinä juuri huomaa.

Usein peppunainti on vähän hitaampitempoista joten siinä ei ilmaakaan mene niin herkästi. Peppuseksi on ihan yhtä romanttista kuin mikä tahansa muukin seksi. Jos asioita alkaa kovin tarkasti miettiä toimituksen aikana, katoaa romantiikka takuuvarmasti ihan mistä tahansa seksistä, siitä tulee tekninen suoritus.

Anna vaan peppua miehellesi, mutta älä pelkästään sen takia että sillä saat miehesi pidettyä kotona. Silloin et itse nauti, miehesi huomaa sen eikä teillä ole kummallakaan kivaa. Tosin tällä tavoin, jos et peppuseksistä pidä, ei mieskään sitä varmaan kehtaa vaatia. Voihan olla että molemmat pidätte siitä. Voi myös olla että ette kumpikaan pidä.

Niin "Miehelle taas tällainen luottamuksen osoitus on tärkeää ja tekee hänet onnelliseksi" Aika jännää, en ole koskaan ajatellut asiaa tältä kannalta.

Kyllä olen jo aikuinen nainen ja en suostu mihinkään mistä en itse nauti vain sen takia jos toinen pakottaa. Mutta olen alkanut itsekkin kiinnostua peppuunpanosta. Muut sormi ja nuolemisjutut on jo olleet käytössä pitkään mutta itse pano Kerron sitten millaista oli. Peppumies iskee jälleen osuvalla kommentilla.

Tämä on varmaan siitä kiinni että minä olen Markiisi kai vähän sinua vanhempi 42 v ja peppuseksi ei mun aikana ole kaikille aina ollut ihan luonnollista. Joten sitä on oppinut arvostamaan, ja kun sitä saa niin tuntee olevansa onnekas. Tottakai sen sitten yrittää naiselleen korvata, olemalla erityisen hellä ja tosiaankin ottamalla myös naisen tunteet ja tuntemukset huomioon. Ja eipä se taida ihan huonompi juttu ollakaan: Jos nykyinen kumppanisi sairastuisi johonkin sairauteen, ettei hän voisi harrastaa enää peppuseksiä esim.

Jotenkin tuntuu että peppuseksi on sinulle henki ja elämä. Voi olla että tätä palstaa lukiessa saa vähän liioitellun tärkeän kuvan peppuseksistä - mutta kun se on palstan aihe niin tottakai täällä siitä kirjoitellaan. Se ei ole minulle henki ja elämä, eikä millään muotoa pakollista.

Kysymyksesi on silti käsittämätön. Jättäisinkö rakkaani jos hän sairastuisi? Edelleen rehellinen vastaus Anteeksi jos loukkasin, mutta jotenkin kun olen lukenut sinun viestejäsi, tulee sellainen mielikuva ettet voisi elää ilman peppuseksiä. Ja että peräreikä on tärkeämpi nautinnon lähde kuin pimppa. Ja se jankutus läheisyydestä ja siitä että se nyt on sitä suurta rakastamisen osoitusta jos antaa bebaa. Tunnen itseni ihan huonoksi kun en voi antaa peppua miehelle sairauteni vuoksi.

Ja mies niin haluaisi Älä suotta anteeksi pyytele, et loukannut millään lailla: Ehkä viesteistäni voi sellaisen mielikuvan saada että peppuseksi olisi minulle kaikki kaikessa, mutta sellaiseen en ainakaan tietoisesti ole pyrkinyt.

Juuri siksi että me molemmat siitä tykkäämme ja se tuntuu meille niin hyvin sopivan, sitä tulee harrastettua. En olisi ollenkaan varma että jonkun toisen kanssa peppujutut olisivat läheskään niin mukavia.

Elintärkeää se ei todellakaan ole, enkä minäkään sitä aikaisemmissa suhteissa harrastanut kuin hyvin satunnaisesti. Minä kirjoittelen täällä asiasta paljon, koska oman käytännön kokemusteni perusteella uskon pystyväni antamaan hyviä neuvoja aloittelijoille ja rohkaisemaan ihmisiä kokeilemaan uutta.

Olen usein myös sanonut että jos se ei tunnu hyvältä niin sitä ei tarvitse tehdä - ei se ole eikä saa olla kenellekään välttämättömyys tai pakkomielle. Ja yksi ei voi tietää mikä toisesta tuntuu hyvältä.

Kai tätä joku taas sanoo imeläksi tekstiksi, mutta näin se vaan on. Kyllä oman rakkaansa kanssa voi kokea suurta läheisyyttä kaikenlaisen seksin yhteydessä, tai jopa ilman seksiäkin. En ole asiaa miettinyt niin pitkälle että voisin varmaksi sanoa tuoko peppuseksi meille läheisyyden tunnetta, vai onko niin että kun tunnemme erityistä läheisyyttä, harrastamme peppuseksiä. Mutta jotain siinä varmasti on koska täällä ovat muutkin tämänsuuntaista esittäneet.

Jos et miehellesi voi antaa peppua oman sairautesi vuoksi, se vain on sitten niin. Miehesi ei varmasti pahastu eikä syyttele, olet hänelle taatusti muutakin kuin vain pari pantavaa reikää. Äläkä tunne itseäsi huonoksi. On loputtomasti tapoja millä voit saada sängyssä miehesi varpaankynnet mutkalle nautinnosta, ihan ilman peppuasikin. Jos suhteenne muuten on kunnossa, mies ei varmasti lähde vieraisiin pelkän peppuseksin takia.

Ei nyt IHAN semmosta oo ikinä sattunut: D Mutta Peppumies kerää taas pisteet asiallisesta kommentista. Se rehellinen vastaus Kyllä hän saa nautinnot omaan peppuunsa, siis eturauhasen käsittelyt ja muut. Mutta siksi tänne palstalle tulin koska olen huolestunut kun hän vihjailee että olisi halunnut sitä kokeilla ja olen löytänyt häneltä anaaliseksi DVD: Eli hänellä on kova kiinnostus. Siksi pelästyin kun täällä niin hehkutellaan sillä miten hienoa se on ja läheisyys lisääntyy ymym. No sen näkee sitten miten mies sen kestää ettei saa sitä.

Ei tää sitten rakkautta ole jos sitä muualta lähtee hakemaan. Kiitos sinullekin ajatuksia herättävistä kysymyksistä! Ja anna miehesi katsella niitä DVD: Tee hänelle selväksi että ei sinulla mitään peppuseksiä vastaan ole mutta kun se ei sinulle vaan terveydellisistä syistä sovi.

Miehelle on tärkeää jo se kun hän saa kuulla että edes periaatteessa homma onnistuisi. Se kun on jo sellainen luottamuksen osoitus, mistä mies on ylpeä. Ja jos tosiaan olet miehelle antanut eturauhaskäsittelyjä ym, ei hänellä pitäisi olla mitään valittamista. Jos pohjaat näkemyksesi joidenkin ihmisten henkilökohtaisiin näkemyksiin, niin miksi ihmeessä pyrit argumentoimaan väitteistäsi rationaalisella tasolla? Tässä on toinen ristiriita. Kyllä se kertoo foobisista ennakkoasenteista.

Ironista tässä kokovertailussa on, että homotuttujeni mukaan anaaliseksissä pieni on parempi. Silti homoseksuaaleilla miehillä on keskimäärin heteromiehiä isompi.

Homoseksuaalien miesten keskuudessa koolla ei ole väliä, mutta heteroseksuaalisissa suhteissa on. Vagina on eri asia kuin anaali. Jos et halua surra pientä kokoasi, niin voit aina yrittää toisen miehen kanssa! Tällainen käytös kertoo vain kulttuurista, joka alistaa naisia ja toimii miesten ehdoilla. Tätä peliä on siedetty jo vuosisatoja. Tulevaisuudessa tällainen kulttuuri kutistuu kun miehiäkin velvoitetaan ulkonäkövaatimusten osalta. You have no credibility in my eyes.

Siinä se nyt on. Väität argumenttisi perustuvan rationaalisuuteen, mutta tosiasiassa olet melko tunnepohjalta liikkeellä. Todellisuus ja omat kokemukset jos mitkä perustuvat rationaaliseen havainnointiin.

Tieteen kuvalehden totuus on vain suppean joukon ja tämän hetken totuus. Pienenkin otannan perusteella tehdyt tosiasiat ovat usein parempia totuuksia, kuin tilastolliset tosiasiat. Hyvänä esimerkkinä on tilastollinen peniksen koko.

Kahdenkin tilaston perusteella peniksen keskikoko oli muistaakseni kuusitoista ja puoli senttiä. Tilastot perustuivat hehhe kyselyihin. Viimeisemmän tutkimuksen mukaan, jossa penikset mitattiin ulkopuolisten toimesta, koko olikin yllättäen monta senttiä vaatimattomampi.

Myös kondomit ovat valmistettu kyselyihin perustuvien tilastoiden perusteella ja ovat siksi keskimäärin liian suuria keskivertomiehille.

Kirjoitteluni tarkoitus on kertoa, että cm penis on normaali keskivertopenis ja riittää aivan hyvin täyttämään tarkoituksensa. Naisen emättimen syvyys on noin kahdeksan senttiä ja siksi ei ole mitään tarvetta omistaa isompaa penistä. Erektiovaikeudet esiintyvät harvemmin pienipeniksisillä, koska erektio ei vaadi suurta verimäärää.

Hyvin varhaisessa vaiheessa erektiossa huomaa eron; pienipeniksisen erektio on aina terhakampi ja siksi naisista kiihottavampi. Tulevaisuudessa tällainen kulttuuri kutistuu kun miehiäkin velvoitetaan ulkonäkövaatimusten osalta" Niin, tosin jos nainenkin on lihava ja ruma, niin ei hän saa sitä komeaa ja hoikkaa isomunaista miestä. Eli on tyydyttävä siihen liahvaan pienimunaiseen ja hankkittava lapsia hänen kanssaan. Ja useinpa kauniitkin naiset tuntuvat ihan itse valitsevan niitä lihavia ja rumia miehiä, jos muut ominaisuudet ovat tarpeeksi houkuttelevia.

Eli mies on esimerkiksi todella rikas. Ihan tutkittu juttu, josta tein avauksen jo alempana. Kauniit naiset eivät saa valita seuraansa, vaan taloudellisesti huonommassa asemassa olevina ovat pakotettuja sietämään oksettavia miehiä, jotka haalivat heitä rahoillaan.

Ja eiväthän nämä miehet tietenkään huoli naisia, jotka eivät täytä ulkonäkövaatimuksiaan, mutta itse olettavat saavansa olla minkä näköisiä tahansa.

Miehen kritisoiminen on vieläkin tabu Suomessa. Olipa naurettava ja täysin perustelematon kommentti. Mikäli naiset tahtovat joskus olla tasa-arvoisia miesten rinnalla, niin ei kannattaisi levittää kuvaa, jossa naiset ovat niin avuttomia, että ovat heti kontallaan kun muutamaa seteliä vilauttaa tai jopa pääsee mersun kyytiin.

Miehiä saat puolestani kritisoida niin paljon kuin tahdot. Kyse ei nyt ole siitä. Useampikin nainen on kertonut huomanneensa miten fiksut miehet ovat yleensä pienipeniksisiä. Tutkimuksista puheenollen, homoillahan oli viimeisimmän tutkimuksen mukaan keskimäärin isompikokoinen penis.

Luonto tekee testejä paremmin elinkelpoisen lajin löytämiseksi. Huomaat varmaan itsekin, että homo ei ole elinkelpoisempi yksilö, vaan pikemminkin päinvastoin: Tästä voisi vetää sen johtopäätöksen, että myös isopeniksisyys on väistyvä ominaisuus; jonkinlainen degeneroitumisen muoto. Omien tuntemien isopeniksisten miesten älylliset lahjat tukevat myös edellä esittämääni teoriaa. Miehet olivat kieltämättä muiden miesten kadehtimia, mutta minä paremminkin säälin heitä jo pelkkien ammatillisten saavutustensa perusteella.

Toinen oli autokuski ja toinen ei saanut ammattikoulusta päästötodistusta. Pienelläkin harjoittelulla nainen voi oppia supistamaan emätintään lihaksia jännittämällä. Useissa kulttuureissa tätä harjoittelua pidetään itsestäänselvyytenä, mutta joissakin Suomen kaltaisissa tasa-arvomaissa syyllinen löytyy aina miehestä. Miehen pitäisi kasvattaa penistään;- Missähän se kasvattamisen raja oikein kulkee, koska joillekin naisille kädenkin mahtuminen emättimeen ei ole mahdotonta.

Hyvässä kunnossa oleva nainen pystyy puristamaan sisällään olevaa penistä niin, että peniksen liikuttaminen tuntuu mahdottomalta. Tosiasia, jonka olen itse kokenut. Ehdottaisinkin kaikille suomalaisille miehille, että vaatikaa naisiltanne treenausta tai muuten saavat olla ilman. Jättiläishieromasauvoja muuten on saatavissa kaikista alan liikkeistä;- Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä argumenttina heittäisin kehiin omakohtaisia kokemuksia.

Vaikka olen etukäteen kertonut olevani pienipeniksinen, niin nainen on siitäkin huolimatta ollut halukas yhdyntään. Ainoa uusi vaatimus oli, etten käyttäisi kondomia, koska ne pysyvät todella huonosti paikallaan penikseni koon takia! Yhden isoa penistä halunneenkin olen tavannut. Nainen kertoi olevansa niin väljä alapäästään, ettei pienempi penis kertakaikkiaan tunnu miltään. Mistä lähtien ihmisiä on alettu arvottamaan sukuelinten perusteella? Saatte pitää oman genitaalikeskeisen maailmanne, pyöriä peniksinä ja vaginoina, me muut jatkamme elämää ihmisinä.

Siis pidin peekkiä naurettavana ääliönä mutta sitten sateenkaaren toisesta päästä pulpahtaa toinenkin "aarre". Tosin olin järkyttynyt oli sinulla faktojakin seassa paikoissa joissa naiset ovat olleet uskottomampia ja saaneet valita partnerinsa penisten koko on keskimääräistä suurempi. Ja tämä ei ole yhden kyselyn lopputulos vaan 5 eri kyselyn.

Myös väitteesi siitä että isomunaiset miehet hakkaavat naisiaan vaikka ovatkin homoja on naurettava. Suomessa harrastetaan erittäin paljon parisuhde väkivaltaa tämän perusteella suomalais miehet ovat todella isomunaista porukkaa. Ja entäs tämän foorumin pienimunaiset miehet jotka haukkuvat kaikkia naisia jotka haluaisivat isompaa horopilluiksi Olisikin kiva tietää mistä olet lääketieteelliset faktasi saanut kiinnostaisiko ilmoittaa lähteitä koska geenitologiset väitteesi ovat ilmeisesti niin uusia että kukaan ammattilainen ei olekkaan löytänyt niitä.

Joskus vielä itsekin ymmärrät naurettavuutesi, kun perustat väitteesi jollekin amerkikkalaiselle sensaatiohakuiselle tutkimukselle, jossa on tulos luultavasti päätetty jo etukäteen. Amerikassahan jo kotirouvatkin hankkivat itselleen silikoonirintoja, niin miksei sitten jonkin ajan päästä silikoonikullejakin.. Onneksi suomalaiset ovat keskimäärin viisaampia ja siksi mainitsemasi tutkimus ei ole yleispätevä vaikka olisi tottakin.

Homoilla on todettu olevan keskimäärin isompi penis. Isopeniksisillä on enemmän erektiovaikeuksia kuin pienipeniksisillä. Useat naiset ovat havainneet fiksut miehet usein myös pienipeniksisiksi.

Perheväkivaltaa harrastaa se, joka on verbaalisesti heikkolahjainen jää väittelyissä tappiolle. Kaikki loppu on oman ison peniksesi vaatiman verimäärän aikaansaannosta verta ei riitä aivoihin. On kyllä hienoa nähdä, että Suomestakin löytyy viisaita ihmisiä. Onneks ees joku tajuaa ja ymmärtää kuinka tärkeä asia peniksen koko on! Ja vielä kaiken lisäksi käyttää arvokasta aikaansa tämän todella vaikean ongelman pohtimiseen. Sähän voisit kohta jo kirjoittaa kirjan tästä aiheesta ja esittää siinä hienoja ajatuksiasi.

Omia ajatuksiani luettuani tämän tekstin. Tuntuu, että olen jotenkin syyllinen tai tehnyt jotain väärin, kun olen syntynyt mieheksi. Se on totta, että monet sadat miessukupolvet ennen minua ovat käyttäytyneet naisia kohtaan epäinhimillisesti.

Naisia on pidetty alempiarvoisina miehiin verrattuna. Mutta mitä minä sille voin? Onko se minun vikani? En minä niin ajattele kuin esi-isäni. Tästä kyllä voisi virittää keskustelun siitä, ajattelisinko samalla tavalla, jos eläisinkin jollain muulla aikakaudella.

Epäilen, että saattaisin olla ihan samanlainen liero kuin muutkin. Mutta, minä en ole geenejäni valinnut. Jos saisin nyt valita, niin olisin valinnut geenit, joilla olisin saanut hieman nykyistä suuremman peniksen.

Ja ihan vaan sen takia, että sen avulla olisi helpompaa antaa naiselle tyydytystä. Joten jäin pohtimaan, mihin pyrit tämänlaisella tekstillä, joka jättää ryhmän "pienimunaiset miehet" alempaan arvoon, kuin ryhmän "isomunaiset miehet".

Pyritkö vain tiedottamaan ja potkimaan vauhtia tälle tasa-arvoilmiölle? Sitä vastaan minulla ei ole mitään, enkä ymmärrä joitain miesten riidanhakuisia kommentteja.

Tuo idea siitä, että lapset tehtäisiin isomunaisten toimesta, on mielenkiintoinen. Siihen vaaditaan kyllä se, että pienimunainen mies ymmärtää syyt siihen. Ei taida tuollainen kuitenkaan onnistua niin pitkään, kun miehet vielä rinnastavat miehisyytensä peniksiensä kokoon, sanon minä. Monet eivät varmasti pidä sinua silti kovin humaanina ihmisenä, vaikka annatkin monenlaisia vaihtoehtoja miehille.

Niinkauan kun miehet tosiaan rinnastavat miehisyytensä vehkeittensä kokoon, löytyy tuskin ymmärrystä. Joten olisiko hyvä ajatusmalli sitten esim. Kuinka moni mies kokee olevansa ihmisyksilö eikä osa ihmisyhteisöä? Kumpaa etua ajetaan, omaa vai yhteistä? Vai voiko ajaa molempia? Itse uskon, että voisin oppia ajattelemaan siten, että omat geenini eivät ole oikeastaan minkään arvoisia. Vain se on tärkeää, että huonoja ominaisuuksia karsitaan geenipoolista pois mitä pidemmälle ihmiskunta kehittyy.

Jos ei rinnasta omaa arvoaan geeneihinsä, niin mikä ettei. Kyllä mä vaan tässä tulin semmoseen johtopäätökseen, että omia ajatusmallejaan voi muokata siten, että nuo edellisten miessukupolvien tekemät "vahingot" saadaan korjattua, jos naiset semmosta haluavat.

Nomutta nämä olivat tällaisia minun ajatuksiani. Ihan kiva aloitus joo, mutta olen sen verran hyvä ihmistuntija, että vieläkin paistaa tekstistäsi miehinen ajattelutapa ja kirjoitustyyli läpi. Ei muuta kuin uus yritys. Hanki heehtaripilluas vastaava dildo nii on sunki "elämä" taas parempi. Muistakaa että tärkeintä on kuitenkin rakkaus. Ja nuorille miehille tiedoksi: Teidän ei tarvitse kokea riittämättömyyden tunnetta, eikä sen seurauksena ryhtyä pelkäämään tai vihaamaan naisia. Olkaa vain tyytyväisiä siihen mitä olette.

Toki naisella on oikeus haluta sen kokoista penistä kuin haluaa. Mutta samoin myös miehellä on oikeus olla sen kokoinen kuin on. Ja kun oikein rakastaa toista, niin ei sillä peniksen koolla ole paljon väliä. Mutta jos olet seksuaalisesti aktiivinen ihminen, niin jaksatko elää vuosikausia seksuaalisesti epätyydyttävässä suhteessa?

Ihan kivoja ajatuksia, tulevaisuudessa kaikilla miehillä olisi siis iso kulli. Olisi isokullisia ja tietenki vielä isokullisempia miehiä. Mutta koska pienikullisimmillakin olisi iso ei heitä sanottaisi pienikullisiksi vaan isokullisiksi joilla on keskimääräistä pienempi iso kulli. Nämä jäisivät kuitenkin pian ilman naista koska naiset antaisivat tietenkin vain oikeasti isokullisille joilla olisi siis se isompi isokulli. Mutta ei hätää pian kehitettäisiin hoito jolla ne joilla on pienempi isokulli saisivat omansa kasvamaan isompaakin isommaksi isokulliksi.

Tämän jälkeen jäisivät ilman naista ne aikaisemmat isokulliset joilla oli isompi isokulli mutta jotka nyt ovat niitä pienempi isokullisia. No tähänkin onneksi löytyisi taas lääke No jokatapauksessa tulevaisuuden naiset ovat teräväpäisempää porukkaa kun nykynaiset, evoluutio tai lääketiede on tehnyt heistä sopivia isokullisille miehille joilla on iso.

Noin siinä varmaan tulee käymään. Tietysti kehitykseen voitaisiin vaikuttaa niin, että määriteltäisiin penikselle standardikoko, ja kaikkien miesten kullin pitäisi olla juuri sen kokoinen. Ei yli eikä ali. Täsmälääketiede varmaan pystyy hoitamaan tämän. Pienimunaisille teinipojille iso annos kullinkasvattajaa, keskikokoiselle keskikoinen annos jne.

Pitäisi myös kehittää pilleri, jolla pienennetään peniksen kokoa, jos näyttää siltä että joku olisi pahasti menossa yli standardin. Näin vältyttäisiin kikkelien kilpavarustelulta.

Ehkei se tunnu yhtä hyvältä kuin iso, mutta hyvältä kuitenkin ainakin minusta. Meillä naisilla on varmaan aika yksilöllisiä tarpeita. Joku voi oikeasti haluta isoa penistä, eikä siinä mitään pahaa ole, eikä näitä naisia tarvitse haukkua miksikään hehtaaripilluiksi. Jos seksi on hyvin tärkeä elementti suhteessa ja haluaa isoa penistä, niin silloin kyllä kannattaa hankkia mies, jolla sellainen on.

Muuten suhde voi olla epätyydyttävä ja epämiellyttävä molemmille osapuolille. Mutta ehkei näiden naisten vuoksi kannata ruveta muuttamaan kaikkien miesten peniksen kokoa Aivan, kuten sanot, se ei tunnu yhtä hyvältä kuin isompi! Kuten jo totesin yksilöllisyyden osalta, seksuaalisessa aktiivisuudessa on eroja. Jos on ihmisiä, jotka jaksavat ja pystyvät elämään epätyydyttävässä parisuhteessa, niin en minä voi sitä kieltää keltäkään. Seksi on kuitenkin merkittävä osa monen parisuhdetta ja perustarve.

Ymmärrät kai, että jos joku huolii sinut joskus kumppanikseen, niin hän kokee suhteenne varmasti varsin epätyydyttäväksi, koska vietät kaiken aikasi tietokoneella.

Ei tosin millään pahalla. Meitä on niin moneen junaan. Osui selvästi arkaan paikkaan kun näin aggressiivisesti hyökkäät kimppuuni. Huomaa, että et onnistu osoittamaan yhtään väitettäni kyseenalaiseksi. Enkä minä olen täällä kaiken aikaa, minkä huomaa kirjoittamieni viestien lähetysajankohdista. Jatkossa keskityn itse asiaan ja jotkut voivat miettiä keinoja suurentaa peniksiään Olen pahoillani, mutta nimenomaan lähetysajoista huomaa, että olet koneella koko ajan.

Ja mitä suurentamiseen tulee, niin suosittelen myös eräille rintojensuurennusleikkausta. Siitähän tuo kirjoittelusi ilmeisesti on saanut alkunsa, kun rintojasi on haukuttu.

Tosin minulle rintojesi tai mahdollisen peniksesi koko on yks hailee. Voisit vielä vastata pariin kysymykseen.

Miten ihmeessä ajattelit tämän kirjoittelusi parantavan naisten asemaa? Eikö vaikkapa yleisönosastokirjoitus olisi laajemmin luettu? Oletko yrittänyt hakeutua politiikkaan? Luulin, että oppisit olemaan haukkumatta toisia ihmisiä ja keskittymään perusteluihin, mutta ei.

Siksipä minäkään en välitä näistä köykäisistä avauksistasi tämän viestin jälkeen.

Sexwebcam seksi opetusvideo gay

Homoseksuaaliseen aikuisen mies kalu varma orgasmi