Homoseksuaaliseen hiusmallit pyöreille kasvoille mies etsii miesta

Sinun "hurskautesi" palaa helvetissä, kuten kuuluukin. Rikostilastojen sukupuolijakaumaa vääristää epäiltyjen, syytettyjen ja jopa syylliseksi todettujen naisten saama myötätunto ja vastuuvapaus. Suo-maalaiset naiset ovat myös juopoimpia ja huorimpia maailmassa. Flirttailu ja erotiikka on kielletty, mutta kännissä nussitaan vaikka ukko-mustilaista.

Suomi on hirveä paikka kaikille muille miehille, paitsi naisten kustannuksella eläville kebabinvääntäjille. No siks, kun käänteinen diskriminointi on sallittua, jopa suotavaa. Nainen saa sanoa, mutta mies ei. Seksismmi sanana voi kuulostaa neutraalilta, mutta se käytännössä tarkoittaa vain miespuolen suhtautumista vastakkaiseen!

Naiset hyvin mielellään arvostelevat muiden naisten miehiä nynneröiksi ja tossun alla oleviksi, mutta tasan edellyttävät sitä arjessa omilta miehiltään. Ja sitten taas jokin ihmeellinen ristiriita, kun samat naiset suorastaan sulavat kovan äijän käsittelyssä, jotka riepottelevat heitä mennen tullen. Ihanne on varmaan se kivikauden näkymä, kun äijä kävelee nuija olalla ja vetelee muijaa tukasta perässään. Mutta mitäs sen jälkeen? Hoito jäi kesken pahasti. Harhainen uhkailija ja roskapostirobotti.

Minusta on kivaa katsella miehiä ilman paitaa näin kesäsäällä, vaikka naimisissa olenkin. Piristää kummasti päivää, kun näkee miehiä joko rannalla tai lenkillä tai missä hyvänsä. Kuules veijo, saathan sinä katsella naisia ilman paitaa niin paljon kuin haluat, ei siinä mitään pulmaa pitäis olla.

Ja mä kävelen kaupungilla monesti pelkissä shortseissa ilman paitaa ja sopiva öljytty yläkroppa paljaana Kyllä se katseita kääntää naisissa Luulen ,että "sika "nimitys koskien miehiä tulee siitä ,kun näkee miehen kuseksivan puunjuurille,porttikongeihin ym.

Naisia ei juuri näy. Ennen pääsääntöisesti näki miehiä oksentamassa kadulla ,naisia ennen ainakin harvemmin. Tässä asiassa kai on menty tasaarvoisempaan suuntaan,näkee naisiakin yrjöämässä.

Ehkä mies juo enemmän kuin nainen ja näyttää siten sialta aikaisemmin ,kuin nainen? Näitähän voisi pohtia loputtomiin ,mutta jokainenhan voi tehdä analyysin omalta kohdaltaan tänään esimerkiksi. Oletko sika vai et?? Enpäs ole vielä kenelläkään miehellä nähnyt sikamaista etuveitikkaa.

Nykyään kyllä naiset juovat enemmän ja ovat enemmän kännissä Kyllä kyllä, suomalainen nainen on kauhea läski juoppohoro ja miehiäkin aina haukkumassa mutta silti perse pystyssä baaritiskillä. Niin ja miehet on ihan yhtä viinaanmeneviä huoripukkeja ja hakkaamassa heikompaa naistaan aina plaa plaa plaa plaa.

Ja jos ei naiselle kelpaa suomalainen uros niin se on rekkalespo, tai muslimien vaimoke ja jos miehelle ei suomalainen nainen kelpaa niin se on homo nynnerö ja hakee tottelevaisen vaimon thaikuista.

Ja sitten nämä osapuolet käyvät loputonta taisteluaan mm. Suurin osa ihmisistä on tyhmiä, katsomatta ikään, sukupuoleen tai rotuun. Ja toisiinne saatte tyytyä, vaikka kuinka kiukuttelette toinen toistenne vioista täällä: Talvi-, Jatko- ja Lapin sodan jälkeen kyllä oli henkisesti häiriintyneitä ja aggressivisiakin miehiä.

Myöhemmin lama tai muutto Ruotsiin työn perässä ja kieliongelmat. Myöhemmin paine työn puolesta yms. Ei kaikilla ole varaa istua ravintolassa puhumassa s.. Naiset lipittävät viiniä eli ei ole sellaista diureetti-jutskaa. Tää on tää suomiihmislauma. Jotenkin ne tietyt miehet ja naiset tänne vaan kirjoittaa ja ennenkuin mitään tekstiä suolletaan ilmoille, aivot kaivetaan pääkopasta ulos siihen näppiksen viereen odottelemaan nätisti ja samalla hetkellä se ihmisyys jotenkin katoaa kuin savuna ilmaan..

Ulos kaikki pahaolo ja surkeus rumiin sanoihin käärittynä, suloisten idioottien luettavaksi ja vastauksia satelee lopuilta aivokuolio-olioilta, jotka kirjoittaa omat ahdistuksensa ja oksennuksensa.. Jos kaikki 24läiset tapais toisensa jossain ihmistenilmoilla ne vaan itkis ja pyytelis anteeksi valitettavasti mulla pyörii päässä paljon huvittavampi mielikuva ryhmän tapaamisesta.

Jotain autistisii munienkaivelijoita kuola suupielestä valuen, kun ne aivot unohtui sinne tieskarin viereen nätisti.. Pientä kunnioitusta itseä kohtaan, älkää alentuko noin noloiksi.. Oman mielipiteen esittämisessä ei ole mitään noloa.

Yleisen mielipiteen joukossa tiivistyneen tyhmyyden toistelu ja sille nyökyttely on älyllisesti noloa. Näinhän se on mennyt, aina pitäisi olla naiselle joka asiassa mieliksi ja kilti. Jos jotain omaa mielipidettäsi sanot niin olet sika ja mulkku. Naisen suututtamiseen ei tarvita kuin yksi poikkipuolinen sana tai kaksi tuoppia. Sitten vakavien vaaratilanteiden uhatessa, sota tms.

Kuolemaan sitä kyllä kelpaa. Tohvelisankari puhuu kuitenkin asiaa ja esittää rohkeasti oman mielipiteensä, joka poikkeaa edukseen tavanomaisesta. Suurin osa miehistä on niin verbaalisesti huonoja ja henkisesti kyvyttömiä tunnistamaan mikä sanonta on miellyttävä eikä loukkaa että heidän on parempi olla hiljaa.

Jos nainen esimerkiksi työpaikalla flirttailee miehelle tai piirittää tätä aivan avoimesti niin se on hyväksyttävää, ja jos mies osoittaa ettei ole kiinnostunut tästä niin johtopäätös on että homohan sen vähintäänkin täytyy olla. Jos häirintä ei lopu niin yritäpä mennä kertomaan tästä esimiehillesi Jos sama tapahtuu käänteisesti niin pelkkä viipyvä katse naispuoleiseen kollegaan riittää siihen että sinut leimataan pervoksi, tuijottelevaksi läähättäjäksi ja sinut siirretään välittömästi muihin tehtäviin ellet saa potkuja.

On totta että naisia on kautta aikojen kohdeltu yhteiskunnassa huonosti, ja että aivan viime vuosikymmeninä on saavutettu tasa-arvo.

Nyt vain on käynyt niin, ettei kyse ole enää tasa-arvosta vaan siitä että mies on jo kaikin puolin huonommassa asemassa yhteiskunnassa ns. Pitääkö minun siis maksaa esi-isien tekoset nyt korkojen kera takaisin oman sukupolveni naisväestölle, vaikka minulla ei ole sinällään tähän historialliseen huonoon kohteluun osaa eikä arpaa eikä hyvittäminen toisaalta kohdistu niihin jotka tästä huonosta kohtelusta kärsivät?

Nosta kytkintä tästä paskamaasta. Tuo työpaikkajuttu on NIIN totta. Itse olen saanut kahdenkymmenen työvuoteni ainana ensin pukin, sitten huoripukin ja lopulta homon ja pervertikon leiman.

Teki miten tahansa, tekee aina väärin. Mutta mies voi snaoa kaikkien kuullen että valisen itse sen naisen kenelle annan ja kenelle en. Tää on just näin Ikäväkseni olen saanut olla tätä todentamassa ihan naimisissa saakka olleena. Pohdin samaa asiaa että nykynaiset ovat omasta mielestään omaksuneet nykyisen tasa-arvon vihdoin..

Ongelma on että kun miehet ylittää tämän kynnyksen siinä hurjien nuoruusvuosien aikana, naisella tämän loppumista ei olekaan näkyvissä. Sitä mennään vielä 35 ikävuoden kohdalla niin kuin sitä oltaisiin edelleen 18 kesäinen pojankoltiainen. Nämä "käydään vähän tyttöjen kanssa" - reissut on usein niitä hys hys juttuja joissa joku parisuhteessa oleva vuoronperään hairahtaa yhden illan irtokarkkiin Lähipiirissäni meni 7 avioliittoa nurin juuri näin Yhtä surullista on nähdä se kuinka nämä avioliitot saavat sitten näistä alkunsa.

Näinä hetkinä ei muistu juuri mieleen se kotona odottava mies Ne tulee mieleen vasta sitten kun kaikki on jo ihan liian myöhäistä ja tajutaan että eipä se vaihtamalla sitten muuksi muuttunutkaan. On ikävää todeta että naiset ovat siinä murroksen vaiheessa jossa he kuvittelevat osaavansa tämän elämän leikin Jos mies hakee virikkeitä pitkän parisuhteen ulkopuolelta ja palaa kotiin ja taas kaikki on hyvin. On se ikävä kyllä minusta joskus jopa suotavaa.

Niin väärältä kuin se kuulostaakin. Kyse on vain seksistä Naiset elävät murrosvaihetta josta heillä ei ole kokemusta.. Rakastakaa sitä miestänne kotona. Niitä pieniä virheitäkin ja yrittäkää ymmärtää vaikka se joskus vaikeaa olisikin. Antakaa heidän olla miehiä! Sitä mitä silmä ei näe Ei voi olla totta! En kannata naisten uskottomuutta parisuhteessa, mutta on melkoista kaksinaismoralismia ensin moittia naisia syrjähypyistä ja niistä mahdollisesti seuraavista parisuhteen hajoamisista ja samaan hengenvetoon sitten kehottaa heitä katsomaan miesten samoja tekoja sormien läpi perherauhan ja rakkauden nimissä!

Tarkoittaako kommenttisi "antakaa heidän olla miehiä" sitä, että mielestäsi miehet ovat auttamattoman patologisesti kykenemättömiä vastustamaan hormoniensa kutsua kun viisari sattuu värähtämään jonkun muunkin kuin oman kumppanin kohdalla? Sitäkään tautia siis kun ei välttämättä silmä näe eikä korva kuule, mutta kyllä hel Olen sitä mieltä, että jollei kyseessä ole parisuhteen molempien osapuolten hyväksymä vapaa suhde, ei "virikkeiden hakeminen" sen ulkopuolelta ole mikään "pieni virhe".

Ja jos jo valmiiksi tietää, että yhteen kumppaniin pitäytyminen on vaikeata tai jopa mahdotonta, on vain reilua ja vastuullisen aikuista käytöstä , että ei sitten edes uskottelekaan kenellekään päinvastaista. Se on silkkaa infantiilia itsekkyyttä, jota ilmenee tässä ajassa kyllä muussakin ihmisten kanssakäymisessä. No niin se vaan on ja ymmärrän että naisihmisenä sinulla on vaikea nieleskellä sellaista, saati nyt ymmärtää.

Siksipä siitä jos vieraissa käy, ei kannata sen suurempaa meteliä pitää jos jo muutenkin kiuvakan puoleinen kumppanin ulos anti olisi noinkin jäykkää ja täynnä negatiivista energiaa. Kyllä siinä kultaisimmastakin miehestä alkaa vuosien saatossa karista se elämänilo, luovuus ja halu tulla kotiin tai edes olla siellä.

Pointti sinulla nyt ei oikein tuntunut tarttuvan tuolta rivien välistä. Se että nyt kun naiset ovat päättäneet ottaa ja alkaa elämään kuin miehet, niin se nyt ei vaan ota onnistuakseen eikä siitä tule kuin itkua ja hampaankiristystä.

Ketään en kaidalle polulle suosi lähtemään ja hakemaan parisuhteesta puuttuvia elementtejä sieltä vihreämmästä ruohosta. Totta helvetissä asiat täytyisi voida hoitaa muutoin.

Mutta joskus näin vaan käy ja se on valitettava tosiasia. Naiset vaan jäävät sille tielle koska menevät ja rakastuvat tähän panoonsa, hankkiutuvat eroon miehestään ja sinne menee kaikki muukin yhteinen, puhumattakaan lapsista. Tämä on se surullinen lopputulos johon se vihreämillä niityillä käynti ajautuu kun nainen on ratissa. Ei teidän tarvitse pelätä Totta helkkarissa jokainen itsestään huoltapitävä mies huolehtii siitä että tauteja ei kantaudu kotiin.

Ja ihan vielä lopuksi. Nämä ovat valitettavia tosiasioita joihin törmäämme täällä arjessa. Näin omalla kohdallanikin ja niin monen monen muun tuttavapariskunnan kohdalla. Totta helvetissä haluan jakaa sen täällä ja kertoa omasta kokemuksestani miten asiat ovat.

Ei ne asiat muuksi muutu miettimällä. Mä en sanoisi vaan suosittelisin että pikkuneidin kannattaisi nyt miettiä vähän sielläkin päässä ennen kuin alkaa suoltaan tuota juttua eetteriin.. Niin ne asiat makaa kuin petaa. Elele itte vaan jossain 'feministien vallitsemassa maailmassa'. Tosiasiassa homma menee niin että miehen tulee olla oletuksella hyvin käyttäytyvä, tämä on paruskasvatuksessa. Käyttykää hyvin, niin miesten vahvempina kuuluukin. Voihan naisten lehdet kirjoitella mitä huvittaa ja luulossa voit elää.

Pidä jalkas maassa ja kieles kurissa. Eläkä jahtaa taas uutta tuulimyllyä. Miesten palkat on hemmetisti paremmat kuin naisten. Mikään feministi maailma ole. Te ketkä tääl viestittää , olette kokeneet avio- avoliiton, kuten minäkin, sorry, en ole ollut naimassa siis tarkoitin naimisissa, mutta täl hetkellä on luotettava huom. Jokainen tekee sen minkä elämässään joutuu kärsimään.

Kärsin itse tehdessäni väärin ja henkilöä jota rakastin, mutta nuoruudessa sen möhläilin. Mutta se on tyypillistä feminististä sontaa miten sitä käytettään ties minkä kampanjan verukkeeksi Suomessa suurin osa pitkäaikaistyöttömistä on miehiä, suurin osa asunnottomista on miehiä, nuorista työttömistä suurin osa on miehiä ja syrjäytymisvaara on painottunut miehiin. Afrikassa myös mies on usein köyhä tai näkee nälkää Sympiat länsimailta saa vain usein lapsi tai tyttö tai nainen, ei aikuinen rähjäisen näköinen mies.

Myötätuntokerjäläiset pärjäävät paremmin kuin todella hädänalaiset. Tämä on aivan turhaa juttua, sikoja on molemmissa, naisissa ja miehissä, jos tällä nyt halutaan tarkoitta jotain rähmättiä Mutta miksi "sika" negatiiviseesä mielessä.

Sika on siisti eläin, jos sille annetaan mahdollisuus. Homma menee juuri noin , kuin sanoit. Naiset voi sanoa ja tehdä mitä huvittaa, mutta miehiltä se on kielletty. Sitten ollaan vinkumassa lisää ja enemmän ja enemmän. Kun sitten saadaan asema ja valta EI osata tehdä mitään ja homma lähtee lapasesta. Toisaalta on täysin miehen vika jos on päästänyt tilanteen tuohon pisteeseen. Ihan pieni esimerkki naisten maailmasta. Jokainen varmaan tietää tuppervaara-kestit.

Noh nyt on sitten seksilelu-kestit. Hiukset kynitään lyhyiksi kun miehillä ja värjätään vaaleiksi. Ettei vaan tartte huolehtia letistä. Nyt miehet olkaa patriootteja ja kytkekää naiseten valta pois ja olkaa miehiä niin voitte katsoa peiliin ja hymyillä rinta rottingilla.

Haist paska, sinulta en mitääh kysynyt. Runkkari, kuka on tehnyt juttuuni luvattomasti oman etusivun, sikäpä paska?! Suomessa naisen ei tosiaankaan kannata keimailla tai flirttailla miehelle. Jos nainen on nuori ja kaunis, mies tulkitsee hymyn tai kepeän lausahduksen käskyksi käydä kiinni ryntäisiin. Joissain maissa se, mitä me pidämme flirttinä, on normaalia kanssakäymistä. Hymyn ja kohteliaan sanasen saa yhtä hyvin vuotias ja kiloinen kuin puolta pienempi ja nuorempi.

Vanhempien naisten ystävällisyyttä pidetään ystävällisyytenä eikä tyrkyttäytymisenä. Jossain toisaalla taas vierasta miestä ei saa katsoa silmiin joutumatta raiskatuksi, sakotetuksi tai kivitetyksi. Miesten asia on ollut yhtä kuin kulttuuri lähes koko ihmiskunnan olemassaoloajan. Ihmisluonto muuttuu yllättävän hitaasti. On toki kiukustuttavaa, että ympärilläsi liikkuu naisia, joiden ulkonäkö tai pukeutuminen ei miellytä sinua tai jotka eivät osaa kunnioittaa sinua niin kuin mielestäsi pitäisi.

Ehkä muutaman sukupolven päästä siihen on sopeuduttu niin, ettei se enäää hämmennä luvun miestä. Todellisia tasa-arvo-ongelmia kuten lasten huoltajuus riittää jälkipolvillekin.

Ihravalaslegginssisääri-irmoilla ja silkkitukkasorjasäärisusannoilla ei ole tarvetta tai halua olla mieliksi jokaiselle haisuhönkälökäpöksyurpolle tai sikspäkkikomistusjesselle. Urpon, irman, jessen ja susannan kannattaa keskittyä vaikuttamaan omiin asioihinsa.

Hetken voi miettiä sitäkin, onko itse joka suhteessa täydellinen ja ketä miellyttää ja mitä väliä sillä edes on. Jos miellyttää puolisoaan, lapsiaan, sukulaisiaan, ystäviään ja työtovereitaan, ei satunnaisen vastaantulijan mielipiteellä ole väliä. Olen vanhempi nainen ja elänyt tämän ketjun aloittajan miesten "tasa - arvon"!

Jos mies joi se oli minun syyni, jos hän oli huonolla tuulella oli minun asiani korjata se! Minulla naisena, ihmisenä tai äitinä ei ollut mitään merkitystä tai arvoa saati, että olisn saanut mieheni tukea ja arvostusta!! Minulla oli joskus mieheni ja kahden lapseni lisäksi kaksi mieheni reppana veljeä huusattavana ja yksi oma reppana veli!

Kukaan ei kysynyt minulta jaksanko tai haluanko heitä pieneen kerrostalo kolmioomme, oletettiin, että minä teen sen! Minua saa sanoa, vaikka siaksi, femakoksi tai ihan miksi tahansa mitä jonkun miehen aivoista lähtee, mutta näin on näreet, minun "flirtti" kiintiöni on täysi!!!

Toisentädin kirjitus oli täyttä asiaa. Kannattaa miettiä mistä ja miksi niitä "feninistejä" tulee. Olen täsmälleen samaa mieltä. Itse joskus varhaisteini-iässä vasta kuulin koko feminismistä, jolloin tajusin olleeni hyvin pesunkestävä sellainen jo vuosi tolkulla.

Tämä johtui puhtaasti siitä mitä olin nähnyt ympäröivässä maailmassa ja perheessäni. Koin näkemiäni asioita yksi selitteisesti vääriksi, ilman mitään naistenlehtien tai mystisten marttojen "aivopesua". Mä va sanon et miesten elämä on helvettiä. Niiku siis ekaks opetetaa telkus mite miehe pitäis jumaloida naista ja pelastaa se vaikka minkä kynsistä ja olla vaatimaton ahkera rohkea ja kaunis. Sitte koulumaailmassa mies joutuu yksin taistelee koulukiusaajia vastaan. Sitte nykyine lainsäädäntö mahdollistaa sen että naiset voi erottaa lapset isästä ja kohdistaa niihin hoivaviettiin silloin kuin haluaa, jos ei jaksa välil ni senku dumppaa lapset jokski aikaa toisen vanhemman luo ja ottaa taas takas ku tarvii.

Sitte ne miehet joista piti tulla miehiä nii käy armeijan jossa ne tajuaa että ne onki arvokkaita ihmisiä ja tasa-arvoisia muitte ihmisten kanssa. Ja ne pystyy jopa kehittämään itteään. Niin annappaku ne palaa armeijasta nii sama paska vaa jatkuu narsistiäidin luona: Ku äiti ei anna poikansa olla normaali, ni se lamaannuttaa pojan.

Ja sitte kukaan ei pelasta tätä poikaa se vaa kärsii ja kärsii vuodesta toiseen. Onko helppoa olla mies? Kirjotin tuon edellisen viestin ja se on kyllä suurinta paskaa mitä oon ikinä kirjottanu: Ja varsinki mun äiti!! Edes minä en flirttailisi sinulle. Hyvä ja rohkea kirjoitus.

Hehe, vuosituhansia naisia pidettiin toisen luokan ihmisinä - jos edes käytännössä ihmisinä ollenkaan. Sitten naiset alkoivat vaatimaan oikeutetusti paikkaa muiden ihmisten joukossa Ja kappas kappas, nyt yhtäkkiä miehet itkevät kuin pikkutytöt läpsimistappelun jälkeen. Sentään naiset eivät itkeneet ja valittaneet kun joutuivat olemaan hellan ja nyrkin välissä, vaan pitivät päänsä pystyssä. Mikä siis miehiä vaivaa?

Ottakaa paikkanne ja olkaa itkemättä! Itkeminen on säälittävää - saa aikaan vain sen, että teidät nähdään vain heikkoina ja surkeina otuksina. Ja miehethän meille tuhansia vuosia opettivat, että heikkojen ja surkeiden otuksien joutaa kuolla pois. Lainaten erään suomalaisen yhtyeen lyriikkaa: Kappas, yksi ritari muiden joukossahan se siellä tuulettaa paremmuuttaan!

Juuri tämänkaltaisten baari-ritareiden takia tämä feministinen nyrpeys on näin yleistä. Naiset hallitsevat seksimarkkinoita; heillä on varaa mistä valita. Jopa niin paljon, että se rupeaa heitä ärsyttämään. Mutta silti hiljaisesti vaaditaan, että mies tekee aloitteen. Jos ei naamataulu Minnaa miellytä, niin se ärsyttää häntä. Jos miellyttää, no, hyvä hänelle ja hyvä miehelle kun kerrankin pääsi lähestymään saamatta heti pakkeja, jotka voi ja tuntuukin monista yhtä pahalta kun naisista.

Tätähän ei saisi ääneen sanoa ja jos sanoo, niin on heikko ja säälittävä. Suomalaiset naiset voivat nyrpeillä ja vaatia, ritarit nuolevat maan jalkojen alta samalla esittäen kovanaamaa, vanhan ajan barbaaria.

Käytöksestäkin sen jo huomaa. Miehellä sanaharkkaa naisensa kanssa, sivulliset ritarit ovat heti naisen puolella, tietämättä tilanteesta mitään. Voihan sen jo tilanteesta arvata, mihin se voi kärjistyä. Ja taas se on mies joka on alakynnessä ja riehumassa, halusi tai ei.

Naisella loistaa kehä pään päällä. Ritareista tykkään yhtä paljon kuin näistä "tasa-arvon feministejä". Näin internetin aikakautena on helppoa saada ääni kuuluviin. Se on lisännyt naisten oikeuksia, mutta sen ei pidä tuhota kaikkea mitä tavallisella miehellä on.

Suurin osa meistä ei kuitenkaan ole syntynyt kultalusikka jossain, jolloinka statuksen tuoma 'hyvyys' saa naiset kuolaamaan. Nykyään tavallisen tallukan pitää varoa, minne katsoo ja mitä sanoo. Itsenäinen ja rohkea nainen toki saa tuijotella miten haluaa ja mielipiteensähän saa aina sanoa.

Kunhan se on siis naisen mielipide tai hänen mielestä oikea. Yleensä se mielipide on näillä nirppanokilla juurikin se, mitä Suomen mediassa sanotaan ja senhän monet itse ajattelevat täällä tietävät.

Onneksi tunnen myös tavallisia naisia. Harvemmin heidänlaisiin kyllä törmää. Nyrpeää naamaa ei tarvitse taas kaukaa haeskella. Ja tavallisilla en tarkoita femakkojen huutamaa kotiorjaa, vaan hyväkäytöksistä naista joka arvostaa myös muita eikä yrittämällä yritä pahoittaa muiden mieltä, vaikka itseä ehkä välillä huomio häiritsisikin. Näin se vaan menee, kun kysyntä ylittää tarjonnan. Se "hellan ja nyrkin välissä" on pelkkää feminististä propagandaa.

Vaimon hakkaaminen ei ole koskaan ollut Suomessa yleinen tapa. Miksi aina ja joka asia pitää kärjistää? Ääripäät tuskin on totta tai toimii. Hienoa AP olet asian ytimessä. Kaiken alku ja juuri on raivostutta feminismi joka työntää rumaa päätään jokaisesta mahdollisesta kolosta. Ämmät on ämmiä, kierteli tai kaarteli asiaa kuinka paljon tahansa.

Tunteidensa vietävissä oleviä eläimiä. SE on, ja pysyy. Sanoivat he mitä tahansa, on silti fakta aina se, että alfat saavat eniten pillua yms. Ei siinä kovinmoinen tietäjä tarvitse olla kun huomaa että ämmät puhuvat aivan palturia siitä, että ihastuvat "kivoihin miehiin" jne Feminismi on ihmiskunnna syöpä.

Helpommalla pääsee kun vetää kuivat, juo kaljaa, syö pizzaa ja erityisesti jättää parisuhteet pois elämästään. Jättää naisille lisääntymisen näiden yhden yön juttujen parissa. Yh-mammana oleminen kun näyttää olevan muotia nykyään. Mies tekee itsestään sian - ei siihen naista tarivta, ei feministiä eikä madonnaakaan. Miehet ryyppääväät edelleen kuin siat - menepä Tallinnan laivalle ja katso ketkä vuotiaat makaavat sammuneina laivan lattialla - niin hävettävä näky, että en ikinä veisi ulkomaisia vieraita sinne!

Suomalainen mies näyttääkin usein sialta. Hän kulkee ilman paitaa kaljamahoineen kaupungin keskustassa - missään muualla maailmassa ei tällaista sallittaisi! Kuinka monta kertaa olet nähnyt naisen kulkevan kaupungilla pelkät rintaliivit päällä? Sanot, että vain miestä haukutaan lihavaksi. Kokemukseni on, että naisen tulee olla mahdollisimman kaunis, mies saa näyttää miltä vain.

Erityisesti, jos mies on menestynyt, hän saa olla myös lihava. Menestynyt lihava nainen saa kuulla jatkuvasti huomautuksia ulkonäöstään.

Feminismin vetäminen tähän keskusteluun on pelkästään typerää - sana otetaan aina käyttöön, kun ei ole mitään omaperäistä sanottavaa. Niitä maita, jossa naiset matkivat miesten sikamaista käytöstä on sensijaan aivan muutama.

Kävelin tässä yksi lauantai lähiöpubin ohi kello 11 päivällä. Sen edustalla oli viisi kännistä örvelöä tupakalla. Neljä heistä oli keski-ikäisiä naisia. Mietin, missä muualla tuollaiseen näkyyn törmää? Kaliningradissa ehkä, mutta ei missään muualla. Suomi on hyvin spesiaali maa varsinkin naistensa suhteen Kyllä me "keimaillaan" molemmat, ja nautitaan myös toisen saamasta huomiosta.

Mies on taitava flirttailija positiivisessa mielessä, ja vaikkei mikään superkomistus, saa aina ja kaikenikäiset naiset hyvälle tuulelle. Mies myös nauttii minun saamasta huomiosta, selvästikin iloitsee, jos joku katselee vähän pidempään, vaikken edes itse huomaisi sitä. Puhumme myös näistä asioista keskenämme. Itse kannatan tasa-arvoa, jota feminismi ei mielestäni ole. Oksettavaa ja niin porvarillista touhua Ehdotan että te miesasiamiehet vaan yksinkertaisesti muutatte sinne jonnekin thaimaahan tai saudi-arabiaan.

Siellähän teidän on hyvä olla.. Me mieluummin seurustelemme älykkäiden, tasa-arvoisten ja oman arvonsa tuntevien, fiksujen ja koulutettujen miesten kanssa. Sellaisten, jotka eivät vietä elämäänsä litkien kaljaa ja känisten maailman pahuudesta ja siitä miten feminismi ja naiset ovat kaiken pahan alku ja juuri.

Tosiasia tässäkin on todennäköisesti tämä: Se on toki ilman muuta naisten kollektiivinen vika.. Sellaisten, jotka eivät vietä elämäänsä litkien kaljaa ja känisten maailman pahuudesta ja siitä miten feminismi ja naiset ovat kaiken pahan alku ja juuri" eli siis sellaisten kanssa, jotka suostuvat olemaan jonkun kaltaisesi luonnevikaisen riivinraudan tossun alla.

Paras kulttuuri miehelle on macho latinokulttuuri. South America here I come Totta, tämä ketju todistaa taas yksiselitteisesti, että nämä miesasiamiehet eivät etsi millään tavalla tasa-arvoista parisuhdetta, vaikka oman tasa-arvonsa perään jaksavatkin huudella. Heidän viestiensä kaava on aina sama: Ensin hoetaan miten suomalainen nainen on kerrassaan ruma, paha ja kaikin tavoin huono ihminen ja sen jälkeen julistetaan miten se tasa-arvoinen suhde löytyy hakemalla vaimo kulttuurista, jossa naisen asema on selvästi huonompi.

Heidän on pakko saada sortaa naista tavalla tai toisella ja, koska omasta kulttuurista on vaikea löytää naista fyysiseen sortoon ja painostamiseen, on otettu käyttöön haukkuminen sekä vähättely. Naisen vähempiarvoiseksi tunnustavista kulttuureista haetaan sitten vaimo, joka voidaan alistaa tekemään kaikki kotityöt, kontrolloida taloudellisesti jne. Tällaista naista sitten ns. Itse olen ylipainoinen nainen joka yrittää peittää läskinsä niin ettei ne häiritse itseä eikä muita.

Olen aina inhonnut naisia jotka tekee lapsistaan pelinappuloita. Vaikka itseltään menisikin "sukset ristiit" miehen kanssa ei lapsia pidä siihen sotkea. ISÄ on aina isä lapsilleen. Mutta ei todellakaan mikään sika, hän hoitaa kotityöt siinä missä minäkin tai jopa paremmin ;. Mutta ei koskaan kuitenkaan moiti minua töiden tekemättä jättämisestä. On tiennyt alusta asti etten aina sairauteni vuoksi kykene tekemään enemmän tekemättömät asiat minua tuntuu kiusaavan.

Sanonpa vaan että lapsella ois ollut paremmat olot isänsä kanssa kun nyt. Äidillä miehet vaihtuu vuoden - kahden väliä. Se on kuulkaas ero kuin yöllä ja päivällä yksilöiden eroilla, sukupuoleen katsomatta. Tyhmä on tyhmä, ei siitä mihinkään pääse. Lapsia ei saisi idiooteille antaa, vaan minkäs teet jos ja kun esimerkiksi viinapäät, väkivaltaiset, välinpitämättömät, ajattelemattomat muksuja pukkaa. Kyllä akat kuuluu hellan ja nyrkin väliin,,,siinä teillle feminismiä!!!!

Tuo "hellan ja nyrkin välissä" on feministien propagandaa, joka on pesiytynyt kaikkien idioottien alitajuntaan vuosikymmenten hokemisen jälkeen. Kyllä sitä sitten osataan ottaa stressiä turhista asioista. Kyllä mä vaan rauhassa tiirailen naiste ulkomuotoja. Ja oletan heidän saavan siitä ihan yhtä paljon irti kuin itse saan siitä jos nainen tiirailee minua. Jos ei niin itsehän jäävät jostakin paitsi. Yksi yleistys on se että naiset eivät pysty kontrolloimaan seksuaalisuuttaan vaan antavat aina tilaisuuden tullen Olen yli vuotta kuunnellut tiedostaen tuota naisten tasa-arvovouhotusta.

Sinä aikana me miehet olemme myös usein voimakkaasti rohkaisseet naisia lähtemään uudella asenteella elämään. Ehkä vasta luvulla naiset alkoivat sitten massoina uskaltaa, mutta silloinkin samaan aikaan automatisointi monella alalla muutti ammattirakenteita niin, että ammattirajoja alettiin ylittämään muutenkin sukupuoleen liikaa katsomatta.

Miehen kehittämä tekniikka on siis monella tapaa tukenut feminismiä. Naiset eivät taas ole historian saatossa tehneet mitään mullistavaa innovaatiota, ehkä sen tiskikuivauskaapin.

Kaikki filosofit ja luonnontieteilijät ovat olleet miehiä. Vasta luvulla on muutama naisnimi, mutta hekin ovat yleensä miehiensä tuotteita. Nyt naisia on milloin mitäkin tohtoreita, pastoreita ja tutkijaa ja hutkijaa, mutta mitään ilmiömäistä uutta ei yksikään nainen ole esittänyt. Kaikki kehitteillä olevat uudet tekniikat ovat lähtöisin mieheltä. Naiselle on edelleenkin ominaista muodollisuus, kun taas miehelle sisällöllisyys.

Enswin mies keksii uuden asian ja nainen pistää aluksi hanttiin, koska ei ymmärrä asiasta mitään. Pian hän kuitenkin omaksuu asian itselleen. Itsevarmana nainen alkaa taas uuden pulinansa, milloin kännykässä, chatissa tai facebookissa, tuossa naisten suuressa juorukoneessa. Sitä ei tiedä kukaan nainen, miten se toimii, ja mitkä voisivat olla esimerkiksi sen vaarat, mutta kivaa on pölöttää maiden ja merten taa, ja TÄYSIN ilmaiseksi. Onko esimerkiksi millään naisjärjestöllä ollut näyttävää kamppanjaa Suomen ydinvoimapolitiikkaa vastaan, vaikka ydinvoima on auttamatta vanhentunutta ja erittäin vaarallista tekniikkaa.

Ei, koska naiset eivät tyajua koko asiasta mitään, ja vaikka tajuavaisivatkin, niin mitään epäkohtia ei suostuta ratkaisemaan. Nainen on luonteeltaan staattinen suhteessa sisällöllisiin ongelmiin ja epäkohtiin.

Siksi he istuvat mieluimmin Ylen ykkösen studiossa Nadja Novakin haastateltavana puhumassa paskaa luvun kirjallisuuden naiskuvista. Me veronmaksajat kyllä maksamme. Opiskelkaa te vain Meidän kustantamissamme yliopistoissa. Näyttää siis siltä, että miehet ovat tehneet itselleen karhunpalveluksen uskoessaan, että naiset pystyvät samaan tai parempaankin kuin miehet.

Kaikki naisten yhteiskunnallinen tekeminen on ollut hyvin muodollista, turhamaista, turhaa, ja mikä ikävintä usein jopa yhteiskuntaa tai ainakin sosiaalisia suhteita hajoittavaa. Siis yksinkertaisemmin sanottuna sosiaalisen vastuun laistamista eli juuri sitä, mistä he ovat itse "nousseet barrikaadeille", vaikka miehet heidät sinnekin nostivat.

Ainoa, missä naiset ovat saaneet itselleen nimeä, on ollut naisten jatkuvan rikollistumisen kasvussa. On insuliini ja -palottelumurhaajaa. Olen siis menettänyt täysin luottamukseni naisiin. Nainen pettää lopulta joka asiassa, ja tietty pimperoosaansa se on aina jakanut hyvin kevytkenkäisesti. Lukuisat perheet ovat hajonneet, koska avioliittoa ei saa nykyään tulkita kahden ihmisen elinikäiseksi sopimukseksi elää yhdessä lapsien kanssa.

Feministin ystävä on homo, ja meille normaaleille on annettu nimi hetero, ja monet meistä käyttävät tuota nimeä jopa itsestään. Tuon sanan voi heittää turhana jäteastiaan. Nimitelkööt homot itseään homoiksi, mutta me olemme miehiä. Homot eivät ole miehiä ja lesboilla ei ole kulkusia ensinkään.

Homofemihegemonia on kaadettava tässä maassa. Se on tuottanut ihan tarpeeksi pahoinvointia ja rankkaa kurjuutta tavallisten ihmisten, miesten ja naisten elämään.

Arvioisin kirjoittajan iäksi v , mies, vahva äiti ja vaimo lellinyt piloille. Vain ehkä seuraava elämä aukaisee silmäsi. Superhyvää tekstiä tuolla oooooooooooopilla!! Siinä on Mies ajatellut asiat läpi perusteellisen realistisesti!! Ottakaa oppia hänestä, suoraselkäisestä Tosimiehestä.

Vielä löytyy sentään tästäkin maasta kunnon kansalainen. Edellisessä seurustelu suhteessani minä tein niinkuin nainen sanoi , enkä niinkuin antoi ymmärtää. Ja se päättyi eroon ja naisen suruun ja katkeruuteen, ilman että olisin tehnyt eri tavoin kun hän sanoi. Ei tarkoita että olisin ollut tossun alla, vaan en jaksanut analysoida mitä hän tarkoitti.

Naiset ovat todella monimutkaisia otuksia. Se on sitä nykyaikaa johon olemme ajautuneet presidentti Halosen aikakaudella ja johtuen hänen mielipiteistään ja nimityspolitiikastaan.

Joka ainoa terve mies katsoo kaunista naista ns. Kaikki foorumit ovat täynnä naisten kuvaelimia miehiä jotka ovat paksumahaisia sikoja ym Mitä jonkinverran ketjua luin niin siellä näkyi olevan oikein kunnon virheitä tilastoista. Joku väitti miesten syyllistyvän johonkin en jaksa enää hakea mihin mutta väkivaltaan kuitenkin liityen 11 kertaa useammin kuin nainen. Feminismille on avattu tie ja he todella käyttävät sitä. Feminismillä ja tasa-arvolla ei ole mitään tekemistä keskenään.

Minä en ole juuri koskaan kenenkään kanssa samaa mieltä johtuen siitä, että ajattelen itse, minulla on kyky siihen ja myös käytän sitä mutta tällä kertaa olen aloittajan kanssa hyvin pitkälle samaa mieltä. Riippuu täysin millaisesta tilanteessa on kyse. Mielestäni on todella häiritsevää, jos kumpikaan sukupuoli katsoo pitkään, eli siis tällä väitteellä ei ole mitään todellisuuden perää taaskaan.

Monet näistä feministien kirjoittajista ovat oikeasti miehiä jotka yrittävät vain mustamaalata feministejä. Miehet ovat yhtä tärkeitä, kuin naisetkin, yleisemmin ne ovat vain miehet, jotka eivät anna naisille kaipaamaansa tasa-arvoisuutta.

Puhumatta siitä, että eikö juuri "miesasiat" ole suurta kulttuuria esim; muslimimaissa? Mies yleisemmin antaa lapselle vain spermansa. Lökäpöksyiksi siis voidaan kutsua niin naista kuin miestäkin, tässä siis olet selvästi väärässä. Ei ole kuitenkaan oikein ketään kutsua paksumahaksi eikä paksukaiseksi. Tottakai ei ole oikein tuijottaa naisen rintoja tai takapuolta, mutta jos nainen tahallaan heiluttelee tissejä naaman edessä ja tässä puhutaan siis oikeasti heiluttelusta, eikä vain paikallaan seisomisesta , niin kyllä se nainen sitä katsetta myöskin haluaa.

Jonka kuuluu kasvattaa lapset, tehdä kaikki kotityöt, altistua kaikelle seksuaaliselle kanssakäymiselle ja ottaa myös vastaan väkivalta? Olet yksi näistä feministien mustamaalaajista. Kaikki haluavat vain tasa-arvoa. Sinä taas haluat itsellesi ilmaisen palvelijan ja huoran.

Onnea yritykseen, toivottavasti jäät ikuisesti yksin. Jos puhutaan yleiskäsitteestä "mies", niin sellaisen atribuutit ovat juuri nuo negatiiviset määreet. Eli miehen olemus on sellainen, että nainen [yleiskäsitteenä] näkee miehen sikana. Sanon kuitenkin vahvaan empiiriseen, vaikkakin subjektiiviseen kokemukseen ja havaintoon perustuen, että nainen on perusluonteeltaan petollinen, jolle ei saisi antaa vastuunalaisia tehtäviä, koska hänellä ei ole talenttia toimia siinnä vastuullisesti ja maltillisesti.

Hänellä ei ole kerta kaikkiaan ollut aikaa eikä kykyä pohtia elämässän missään vaiheessa vastuukysymyksiä, jotka koskevat muitakin kuin vain omaa lastansa. Oman lapsen hoitamisessa ei ole mitään pahaa, mutta sitä ei saisikaan jättää muiden tehtäväksi. Mies sai flirttailla naiselle mutta naisen flirttailu miehelle oli likaista. Kyllä miehen pitää olla mies, ja naisen rooli on olla nainen ja lasten äiti. Meillä avokkini syksyllä hänestä tulee vaimoni kanssa hommat toimii hienosti.

Hän on nainen, hän meikkaa ja pitää itsestään huolta ja minä olen "perheen" pää joka teen "miehen työt" ja asetan tarvittaessa vaimolleni rajat. Rajojen asettamisella tarkoitan siis esimerkiksi sitä että viimeksi laitoin pisteen sohvakaluston uusimisvimmalle, kun ei kerran ole varaa kymppitonnin sohviin niin ei ole..

Meillä minä olen se mies ja vahvempi osapuoli, niinkuin mielestäni kuuluukin. Aina parisuhteessa toinen johtaa ja toinen seuraa. Yleensä pariskunnasta näkee kilometrin päähän kumpi on lauman johtaja; on vaimoaan koiran lailla seuraavia hissukoita joojoomiehiä slipovereissaan, ja on miehiä joita nainen seuraa.

Itse kuulun tähän jälkimmäiseen porukkaan, emmekä kumpikaan näe syytä muuttaa tilannetta päinvastaiseksi. Ennen minäkin olin sellainen hissukka joojoo-mies, mutta onneksi kasvoin aikuseksi. Sinulla taitaa olla tyhmä tai pöljä nainen puolisona, jos hän tarvitsee rajat.

Vanhemmat vetäää rajat lapsilleen. Puolisoiden pitää tietää mitä pystyy ostamaan ja hankkimaan yhteiseen kotiin. Kummankaan ei tarvitse olla hissukka vaan parisuhde on ikäänkuin yritys, jossa tehdään päätökset sen yrityksen parhaaksi ja ratkaisut sen mukaan.

Ajatuskuvio pitäsi mennä kummallakin näin: Silloinpystyy vastustamaan kiusaukset esim. Parisuhteessa pitäsi ihmisten olla samanarvoisia. On kauheaa, jos puoliso joutuu asettamaan rajoja toiselle, koska silloinhan toinen on vastuuton, jos hänelle pitää rajoja asettaa.

Lapsen asemassa ja käyttäytyy kuin lapsi. Toksi jos toinen ei osaa käyttää rahoja ja tuhlailee, niin näinhän se on tehtävä, mutta onko rajojen asettaja itse silloin tasa-arvoisessa suhteessa, jos pitää puolisoaan holhota kuin lasta. Se käy raskaaksi ennen pitkää, ellei voi luottaa toisen päätöksiin ja osaamiseen. Tasapuolisen vastuun ottaminen parisuhteessa ja yleensäkin elämässä on aikuista asennetta ja käytöstä.

Painotus tiedoissa ja taidoissa osapuolten kesken vaihtelee tietenkin parisuhteesta toiseen, mutta mitään tieteellistä todistusta siitä, että miehen tulisi olla aina se suhteen vahvempi ja johtava osapuoli - puhumattakaan, että tällainen ajattelutapa olisi suhteen parhaaksi - ei yksinkertaisesti ole.

Jokainen pari voi toki omassa suhteessaan sopia miten haluaa, kunhan molemmat oikeasti samaa ratkaisua kannattavat ja se molempien hyvinvointia ja viihtymistä suhteessa edistää.

Ei miehen patriarkaaliseen perinteeseen perustuvan aseman kannattaminen kenestäkään aikuista tee. Suosittelen aktivismia ja liittymistä yhdistykseen Miesten tasa-arvo ry: Jaahas, taas joku ATM valittaa elämän kurjuutta. Olen nainen ja samaa mieltä avaajan kanssa! Toki miehen kuuluu ottaa vastuu asiasta ja elämästään samalla tavalla kun naisenkin mutta pohjimmiltaan miehen kuuluu olla vahvempi puolisko. Miettikääpä naiset klassinen tilanne: Mies jatkossa joko a karkaa tai b valehtelee menoistaan juuri sen takia, että akka kieltää liikaa menoja.

Eikö olisi fiksumpaa antaa miehen mennä ja pitää hauskaa tietenkin vastuullisesti ja näin pitää molempien mieli tyytyväisenä? Jos naisessa ei ole sen verran naista,että itkee itsensä uneen joka kerta kun ei ole lähellä, on korvien välissä vikaa. Eli molemmille sukupuolille järkeä käteen, kompromisseillä selviää melkein mistä vaan. Vieläkö nykyäänkin naisen pitää "antaa" miehensä mennä?!

Alaikäisille lapsille annetaa lupa mennä ulos leikkimään. Aikuinen saa mennä niin kuin tahtoo. Fiksu toki ottaa huomioon kumppanin menoja suunnitellessaan. Olenpa minäkin aina silloin tällöin antanut naiselle sen verran taskurahaa, että voi käydä itsenäisesti kaupassa. Mikään yleinen käytäntö tämä ei toki ole.

Joskus pitää antaa vähän löysiä, ettei akkaa ala ahdistamaan. Kirjoitin asiaa sen juuri kyseisen naismallin ajatusmallin mukaisesti joka nimenomaan ajattelee pystyvänsä kontrolloida kaikkea kuten miehensä menoja. Jos mies on aikuinen ja kykenee itse ajattelemaan, ei varmaan myöskään tarvitse mitään lupia. Harvemmin se tosiaan ihan näin yksinkertaisesti sujuu kun ei naisilla eikä miehillä ole tarpeeksi kykyä ottaa niitå kumppaneitaan huomioon.

Ei saa sikoja aliarvioida, vertaamalla miehiin Mikäs synkkä lepakko te olette? Naiset ovat sellaisia lehmiä -tyhmiä tyhjän märehtijöitä. Koskaan ei ole mikään hyvin. Miesporukassa aina nauretaan teille, minkä varmasti tiedätkin. Ei tarvi olla sika jollei halua, ja saa flirttailla jos sen taidon osaa. Kannattaa ottaa ensin pari katsekontaktia ja flirttailla hillitysti, joskus pelkkä hymy ja katseiden kohtaaminen on hyvää flirttiä.

Mitä siitä vaikka on tatuointeja? Miten se tekee naisesta huonon? Mulla on kaks tatuointia ja olen mukava ihminen. Ja mulla on jopa alaselässä tatuointi jota ennenvanhaan pidettiin huoran merkkin ja mä en ole edes ikinä harrastanut seksiä. Mutta haluan kyllä selvityksen tohon että naiset olisi huonoja jos niillä on tatuointeja Joten selitäppäs mulle henkilökohtaisesti. Koska tosta meni mulla herne nenään. Ei tommosessa väitteessä mielestäni ole järkeä o. Dear mother in law 8.

No, en näe omaa maailmaani aivan noin mustavalkoisena. Kannatankin tasavertaisuutta, en subjektiivista tasa-arvoa. Kyllä mies saa olla mies ja tehdä ne asiat jotka häneltä paremmin luonnistuvat.

Kuten auton huolto, siis korjata anopin autoa, vaihtaa öljyt, hitsailla jne. Korjata anopin mökkiä ja siivota siellä heti kun anoppi vain sormeaan nostaa ja haukkumaviestinsä laittaa. Kyllä minä kotona laitan ruoat, siivoan, teen remontit jotka mies aloitti repimällä seinät ja lattiat.

Käyn töissä ja hankin ne rahat, jotta elätän omat lapseni ja tuon miehen jolle ei töitä löydy kun ei edes hae. Pitäähän miehen päästä kavereidensa kanssa kaljalle. Autonikin vien sitten korjaamolle kun kyllästyn katselemaan kuukaudesta toiseen niitä osia joita on ehdottomasti ostettava, kun autosta kuitenkin kohta menevät juuri ne osat.

Onpa sitten syrjäisemmässä paikassa valmiiksi osia miehen kaverille kun heiltä auto menee oikeasti rikki. Eikä niitä tarvi maksaa.. Oikeasti olen samaa mieltä yleensä ottaen, kyllä naisasia on viety liian pitkälle ja miehestä yritetään saada jotain mitä hän ei luonnostaan ole naisen saadessa nykyään öykkäröidä humalassa viikonloput baareissa.

Nainenhan on sosiaalinen ja mies joka tekee saman on juoppo. Meillä nyt oli hieman eri asetelma.. Vaikka mies kuinka itki kuinka meidän ei olisi pitänyt erota kuinka tyytyväinen hän oli suhteeseemme: Olipas siinä miestä kerrakseen. Onneksi todellakin me kaikki emme suinkaan ole tuollaisia luusereita. Voisitko laittaa minulle tänne jonkin yhteystiedon, minulla olisi emännän paikka vapaana tuollaiselle huumoritajuiselle ja monitaitoiselle naiselle: Meillä sinun ei tarvitsisi noita remontteja tehdä, talo on vielä uusi ja paikat pidän kyllä kunnossa ja osallistun kotitöihinkin.

Sinua huomioisin jos sinä huomioisit myös minua: Ottaisin mielelläni yhteyttä sinuun, uskon ettet katuisi Treffeihin pääset klikkaamalla "treffit". Joo kyllä nainen tarvitsee miehen ohjausta, muuten menee kyllä moni asia ns.

Naisen logiikalla asiat saavat monta kertaa näyttämään ikään kuin velatkin saatavilta malliin, ei ole totuuden mukaista käsitystä esim, kodin hankinnoissa mihin on todellisuudessa varaa, ja entäpä vaate ostokset Se on ihan tutkimuksilla todettu, että naisilla rahan käyttö menee enemmän perheen yhteiseen hyvään, kun taas miehet törsäävät itseensä kaiken maailman pikkuelektroniikkaan, joka jää yhden kokeilun jälkeen kaappiin. Eikös jossakin apujärjestössä päätetty antaa tukirahat juuri perheiden naisille, kun miehet tuuppasivat vain tuhlaamaan ja juomaan ne, vaikka perhe asui slummissa.

Feministien tarkoituksena on taata naisille sama asema kuin miehille - ei parempaa asemaa vaan sama. Miksi niin useat miehet kokevat tämän uhkana? Luulevatko miehet oikeasti ansaitsevansa enemmän palkkaa ja olevansa muutenkin parempia kuin naiset? Feminismin tarkoitus nimenomaan on taata naisille miestä parempi asema ja siinä feministit ovat onnistuneet verrattain hyvin.

Feminismi on aate, joka ei feministien mukaan koskaan käy turhaksi, koska tavoitteet kasvavat sitä mukaa kuin "tasa-arvo edistyy". Naisten "tasa-arvo" ei ole uhka miehille vaan koko yhteiskunnalle. Aina kun joku ryhmä yhteiskunnassa vaatii erityiskohtelua on kysymys jostain aivan muusta kuin tasavertaisuudesta.

Erityiskohtelua vaativat ryhmät huutavat VAIN oikeuksiensa perään, koskaan eivät halua kantaa vastuuta tai hoitaa velvollisuuksiaan tasavertaisesti vastustamiensa ryhmien kanssa. Feministien katsovat kaikkien oikeuksien kuuluvan naissukupuolelle ja kaikkien velvollisuuksien kuuluvan miessukupuolelle. Ja sama pätee vastaaviin sovinistisiin liikkeisiin.

Feministit ovat tosiaankin tehneet paljon hallaa tasa-arvolle. Sehän ei ole ollut heidän tavoitekaan. Vain mies osaa koskettaa miestä Olen nainen ja haluan myös näyttää siltä.. Siiliksi ajellut ,legginseihin sonnustautuneet kiukkuiset akat on hirveitä: D Ja mitä siihen flirttiin tulee, niin kyllä sitä uskaltaa harrastaa, vaikka töissäkin jos sikseen tulee ; Mikäs sen kivampaa kuin pukea itsensä kesämekkoon ja antaa lämpimän kesätuulen puhaltaa ja pientä flirttiä vielä mukaan..

Ja miehet on sitä paitsi ihania: Yleistyksiä taas joka asiassa. Jotkut ihmiset tuntuvat nauttivan veren kaivamisesta omasta nenästä. Aina voit ryhtyä homoksi, jos et halua meidän naisten kanssa olla tekemisissä. Maailmassa on vain 2,5 miljoonaa suo-maalaista naista. Pietarissakin on sitä enemmän naisia. Tai Viiru pöllö, joka hakkaa aina takaa naisiakin. Ei yksikään kouluja käymätön nainen ole yhtä viisas ja älykäs kuin minä.

Mutta katkerat kanssaihmiset ovat saastuttaneet koulutieni kerta toisensa jälkeen. Voimakkaille miehille ei ole tukijoita , kuin vain vastaavista virtuooseista. No, joko olette nousseet barrikadeille? Kohta kuulkaa boxerit palaa näyttävästi soitan toimittajan paikalle. Noo, aikuisena naisena olen itse sitä mitä olen, riippumatta tämänkin ketjun mielipiteistä.

Hyvin moni aikuinen mies ajattelee itsestään ja olemisestaan samoin. Se on itsestään ylpeälle femakolle kova pala huomata kun mies osaa laittaa paremmin ruokaa, siivota kämppänsä, huoltaa autonsa, rakentaa talonsa ja vielä laittaa puutarhansa. Koettakaas nykynaiset kohdella miehiänne paremmin ja osallistua yhteisiin asioihin ettei kunnonmiehen tarvitsisi enää kovin montaa retkuksi paljastuvaa naista heittää yön selkään. Hei hei hei 8. Keittiössä viihtyvä mies on latinonaiselle "maricon" Kaikki latinonaiset pitävät naisellista keittiössä viihtyvää "miestä" hieman Keskustelun aiheeksi olisi sopinut paremmin.

Miehet sikoja, vai naiset sekoja? Viime aikoina on noussut keskusteluun uusi ilmiö. Lapset halutaan pois uuden onnen tieltä. Ukko pihalle, lapset äidille. Kun e-pillerit tulivat markkinoille alkoi naisen seksuaalinen vapautuminen, vai tapahtuiko iseasiassa naisen seksuaalinen vammautuminen? Mies on aina ollut Tartzan, mutta naiset ovat sitä mitä Kauniit ja Rohkeat.

Akvaariorakkautta, Sinkut Nykissä, Tänään kotona, Salatut elämät ovat muokanneet naisten "Salattua elintä", jota sekoittavat, hormonaalinen ehkäisy, alkoholi, kiima, hysteria, Endometrioosi. Pa-syndrooma, ym sekoilua aikaansaaneet "sekopäisyyden". Tässä artikkelissa tutkija Katariina Järvinen pohtii törmäsivätkö feministita feminatsit todellisuuteen. Lasikatto oli usein Feministien ongelma, mutta entä jos olisikin ollut lasilattia, olisivatko he olleet varovaisempia?

Ehkä olisi syytä tutustua Katariina Järvisen näkökulmaan. Selittely ei onnistu 9. Miksi sinun täytyy paasata naista kuukausi tolkulla, ennen kuin näet, että onko hän vain täydellinen häntäheikki? Eikö olisi helpompaa katsoa alusta asti, että hoitaako hän osansa kotitöissä sekä kuluissa? Taisit vain yrittää selitellä pois sitä miesten tyypillistä kaavaa, että suhteeseen päästyä tai viimeistään ensimmäisen lapsen tultua nostetaan jalat pöydälle ja aletaan odottamaan valmista. Ei kokkaamistaidot ja muiden kotitöiden teko ainakaan minun silmissäni kenenkään miehekkyyttä vähennä.

Kone lämpenee nopeammin kuin ihminen, ja sen päätäkään ei koskaan särje. Viruksia on toki molemmissa. Kun kiihotumme ruuduilla läiskyvistä kuvista ja videoista, vähenee tarve normaaliin seksiin entisestään. Fantasia ja perversio ovat netin arkea. Ottaa seuraavia askeleita tarpeittemme tyydyttämisessä. Uusiseelantilaiset tutkijat ehdottivat pari vuotta sitten, että prostituutio robotisoidaan vuonna Real Doll -seksinukke antaa osviittaa siitä, että ihmisen ja robotin välinen seksi yleistyy jo paljon tätä aikaisemmin.

Netin yli yritetty yhdyntää laiteiden avullakin. Virtuaalitodellisuus tuo aikuisviihteen näyttelijät kolmiulotteiseksi, ja voimme ryhtyä itse seksifantasioidemme ohjaajiksi. Yhteiskunta, joka syö pikaruokaa ja ajelee pikateitä on siirtynyt tavoittelemaan pikapanoja — ja silti aika ei riitä mihinkään. Irvokkuudestaan huolimatta on netti tuonut seksielämään ja parisuhteisiimme paljon hyvääkin. Moni ystäväni on löytänyt kumppaninsa somesta tai parisuhdepalveluista, ja nuoret saavat vastaukset kysymyksiinsä heti, odottelematta seuraavan kuun Suosikkia ilmestyväksi.

Applen älykelloihin puettu pariskunta voi tuntea toistensa sykkeet maapallon toiselle puolelle asti. Vaan onko luomu edelleen laatutietoisen valinta? Heillä on yhteistä omaisuutta, mutta toinen ei halua osallistua sen jakoon. Pattitilanteessa voi ottaa avuksi vuonna voimaan tulleen lain avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta. Sen mukaan avopuolisotkin voivat saada tuomioistuimen määräämän pesänjakajan toimittamaan omaisuuden erottelun.

Edellytyksenä on, että pari on asunut yhdessä vähintään viisi vuotta tai heillä on yhteinen lapsi. Koko maassakin soveltaminen on vielä vähäistä: Miehen velvollisuus iät ja ajat on ollut elättää perheensä, joten se alkakoon jo ensi treffeistä. Ajatuksena on että mies maksaa aina tavalla tai toisella.

Riippumatta siitä saako mies tuosta mitään. Seksi mietityttää Poikien puhelimeen soittajia Väestöliiton Poikien puhelimeen soittajia mietityttävät eniten seksuaalisuuteen liittyvät asiat, kertoo Väestöliitto. Viime vuonna puhelimessa käydyistä keskusteluista lähes puolet käsitteli seksuaalisuutta. Poikia kiinnosti, mitä seksi on ja mitä siinä tapahtuu. Myös oman peniksen pituus mietitytti usein. Vain noin kolmasosaan Poikien puhelimeen tulleista soitoista pystyttiin vastaamaan.

Soittajien keski-ikä oli noin 13,2 vuotta. Hottikset-sarjan Bile-Dani paljasti "kaatamiensa" naisten määrän! Bile-Dani, 24, paljasti haastattelun aikana kaataneensa yli naista, ja yksi merkintä tulee tänään vielä lisää, sillä mies aikoi haastattelujen välissä vierailla erään tanssijan luona. Mies kertoi selättäneensä toissavuonna huimat naista. Tätähän veikattiin Hyvää yhteiskunta-analyysiä ; The Misandry Bubble tapahtuvan vuoteen mennessä.

Kuinka oikeassa tämä on? Adult Entertainment Technologies of The hash code for the file you tried to view has expired. Pojat kysyvät asiantuntijoilta usein, miten seksiä harrastetaan tai miten saada tyttöystävä. Nämä aiheet ovat myös vahvasti esillä Poikien Puhelimen useimmin kysytyissä kysymyksissä.

Usein kysytään myös, mitä porno on ja mitä eroa on seksillä ja pornolla. Poikien Puhelimessa keskustellaan kuitenkin myös synkemmistä aiheista, kuten kiusaamisesta. Väestöliitto antaa pojille kaikkiaan 8 ohjetta, jotka auttavat lähestymään kiinnostavaa henkilöä: Mene juttelemaan tyttöjen kanssa. Mitä enemmän jututat sen enemmän saat kokemusta ja varmuutta jutella vastakkaisen sukupuolen kanssa. Ole ystävällinen ja kohtelias 3.

Esittele itsesi oikealla nimelläsi tai lempinimelläsi 4. Peseydy välillä tai pese ainakin kainalot ja pukeudu siisteihin ja puhtaisiin vaatteisiin Tyyli olkoon omasi, emme lähde moralisoimaan kenenkään pukeutumistyyliä!! Yritä löytää keskustelussa yhteisiä aihealueita.

Jos tyttö ei ole kiinnostunut urheilusta älä aloita jääkiekolla tai jalkapallon MM-kisoilla vaikka ne sinua kiinnostaisivatkin. Kun olet oikein rohkea katso silmiin Miesvihsamielinen HS-Pravda taas femakkomyyttejä levittämässä: Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa estettävä - Pääkirjoitukset - Pääkirjoitus - Helsingin Sanomat Parisuhdeväkivallassa uhri on pääsääntöisesti nainen, mikä pitäisi joidenkin mukaan ottaa vahvemmin huomioon lainsäädännössä.

Törkeä perheväkivalta kohdistuu miehiin naisia useammin Yle Uutiset yle. Poikien Puhelin täyttyy soitoista: Näin tilittävät Poikien Puhelimeen soittavat miehenalut. Eihän poika voi puhua peniksestään terkkarille, joka on nainen. Moni soittaja on yksinäinen, vaikka yksinäisyys voi vaikuttaa ensin aivan muulta.

Kaivataan ehkä tyttö- tai poikaystävää, vaikka se ei olekaan ongelman ydin. Jos ei muuten niin sosiaalisen statuksen vuoksi, ymmärtää Väestöliiton Poikien ja nuorten miesten keskuksen päällikkö Mika Lehtonen. Poikien Puhelin pirisee yli 22 kertaa vuodessa, mutta Väestöliiton asiantuntijat ehtivät vastata vain noin 7 puheluun. Puhelimeen vastaajat ovat eri alojen asiantuntijoita ja kaikki heidän tietonsa ovat tarpeen, kun pojat soittavat. Puhelujen aiheet vaihtelevat todella laidasta laitaan.

Pojilla on Väestöliiton asiantuntijoiden mukaan loputon seksitiedonjano. Soittajista vanhimmat pojat kertovat vakavammista ongelmista ja hakevat apua. Itsensä yksinäisiksi kokevat soittajat kaipaavat kavereita, seurustelukumppania tai vanhempiaan. Potenssilääkkeen ostaminen nolottaa verkkokaupassakin Nolostumme omien silmiemme edessä. Seksilelujen, kondomien tai peräpukamalääkkeiden ostaminen julkisesti tuntuu monista nololta.

Tuoreen tutkimuksen mukaan nolous ei kuitenkaan katoa mihinkään, vaikka samat asiat ostettaisiin yksityisesti verkkokaupasta. Michiganin ja Indianan yliopistojen yhteisessä tutkimuksessa kuluttajien nolostumista selvitettiin kahdessa kokeessa. Hallituksen linjaukset kasvattavat eriarvoisuutta työelämässä Suomalaisen työelämän halutaan olevan Euroopan parasta vuonna Yksi suurimmista kysymyksistä on eriarvoisuuden kokeminen ja sen vähentäminen.

Työurien sukupuolittuneisuudesta ei ole vielä päästy eroon. Myös perheen ja työn yhdistäminen puhuttaa edelleen. Heitä huolestuttaa etenkin hallituksen linjaukset, jotka ohjaavat naisia jäämään kotiin. Huolta aiheuttaa myös hallituksen paine siirtää vastuu vanhenevista läheisistä yhteiskunnan sijaan lähiomaisten harteille.

Mutta millaisia haasteita työn ja perheen yhteensovittamisessa on? Entä miten eriarvoisuus näkyy eri puolilla maata? Hanna Kinnusen vieraana ovat SEL ry: Onko parisuhteessa kaikki hyvin? Merkit siitä, että hälytyskellojen tulisi soida Jos kumppani haastaa riitaa koko ajan tai viettää entistä enemmän aikaa puhelimensa kanssa, kannattaa ehkä ottaa asia puheeksi.

Jokaisessa suhteessa on hyvät ja huonot hetkensä. Mutta jos tilanne äityy tarpeeksi pahaksi, voi suhde loppua siihen. Sen vuoksi pieniinkin hälytysmerkkeihin kannattaa reagoida, jotta suhdetta voidaan rakentaa entistä vakaammalle pohjalle.

Jos siis hälytysmerkit täyttyvät, saattaa suhde olla kriisissä ja on vakavan keskustelun aika. Se on halalin ja haramin välillä joskus hiuksenhieno rako! Ihmisoikeusjärjestö Amnesty tukee seksityön laillistamista Järjestö hyväksyi kiistellyn kannanoton tiistaina kiivaan väittelyn jälkeen. Kriitikoiden mukaan suunnanmuutos tarkoittaa käytännössä sitä, että Amnesty ryhtyy puolustamaan parittamista ja bordellien omistamista. Ihmisoikeusjärjestö Amnesty on päättänyt ryhtyä tukemaan seksityön laillistamista, kertoo uutistoimisto AP.

Järjestön kannoista päättävä kokous äänesti asiasta tiistaina Irlannin Dublinissa kiivaan väittelyn jälkeen. Hyväksytyn kannanoton mukaan Amnesty suosittelee "molempien osapuolten halukkuuteen perustuvan seksityön kaikkien puolten täyttä laillistamista".

Järjestön kokoamien tutkimusten mukaan laillistaminen on paras keino suojata seksityöläisten ihmisoikeuksia. Kriitikoiden mukaan uusi päätös tarkoittaa käytännössä sitä, että Amnesty puolustaa jatkossa myös parittamisen ja bordellien omistamisen laillistamista. Ihmiskauppaa ja prostituutiota vastustava järjestö Coalition Against Trafficing in Women CATW kirjoitti Amnestylle ennen päätöstä avoimen kirjeen, jossa se varoitti kannanoton likaavan Amnestyn nimen.

Myös esimerkiksi Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström kritisoi päätöstä ennakolta. Wallström kirjoitti viestipalvelu Twitterissä, että Ruotsin mallin mukainen laki on parempi tapa suojata naisia. Ruotsissa seksin ostaminen on kiellettyä.

Ranska sääti hiljattain samankaltaisen seksin ostamisen kriminalisoivan lain, kuten Islanti ja Norja ovat tehneet jo aiemmin Ruotsin perässä. Bile-Dani jakaa naiset kahteen ryhmään: Menestys naisten parissa jäi osin tuosta syystä silloin vaatimattomaksi. Bile-Danin mukaan kukaan varatuista naisista ei häntä kyllä kiinnostanutkaan.

Entä minkälainen suhde Danielilla oli Ritaan ja tämän kukkoilevaan miesystävään Akiin? Sanokaa hyvästit makkaran syönnille - lue, miksi Ruokavaliolla ja elintavoilla on yllättävän suuri vaikutus ihmisten hedelmällisyyteen. Ylipainon ja epäterveellisen ruokavalion on tiedetty jo pitkään vaikeuttavan lapsen saantia. Tuore tutkimus on kuitenkin paljastanut uutta tietoa dieetin vaikutuksesta miesten hedelmällisyyteen.

Amerikkalaistutkijoiden toteuttamasta testistä selvisi, että isyydestä haaveilevien miesten on parasta unohtaa ylenpalttinen pekonin ja makkaran mussutus. Sen sijaan perheenlisäyksen perään haaveilevien herrojen tulisi lisätä lautaselleen lihaleikkeleiden sijaan esimerkiksi kanaa. Prosessoidut lihatuotteet eivät tee hyvää mieskunnolle Tutkimukseen osallistui pariskuntaa, jotka olivat käyneet läpi lapsettomuushoitoja. Isyydestä haaveilevat miehet pitivät kirjaa syömisistään hoitojaksojensa ajan.

Tutkimustuloksista paljastui, että miehillä, jotka kuluttivat runsaasti prosessoituja lihatuotteita aina makkaroista pekoniin, oli 28 prosenttia heikompi mahdollisuus tulla isäksi kuin prosessoituja lihatuotteita vähemmän käyttävillä miehillä.

Tutkimuksista ilmeni, että miehet, jotka söivät runsaasti kananlihaa, paransivat isäksi tulemisen mahdollisuuksiaan jopa 13 prosentilla. Koska tutkimuksissa ei kartoitettu muuta kuin miesten ruokavaliota, tutkijat eivät voi täysin varmasti sanoa, onko lihan laadulla näin suuri vaikutus miesten hedelmällisyyteen. Voi siis olla, että runsaasti kanaa syövien miesten elämäntavat poikkeavat muutoinkin muista miehistä niin, että se on vaikuttanut heidän siittiöidensä määrään ja laatuun positiivisesti.

Ruokavalio syyniin Tutkijat luulevat, että prosessoitujen lihatuotteiden korkeat rasva-arvot ja lisäaineet voivat hyvinkin vaikeuttaa lasten saantia. Hedelmällisyysasiantuntija Allan Pacey kehottaakin pariskuntien ennen kaikkea korjaamaan ruokavaliotaan parempaan suuntaan, jos vauvahaaveet ovat ajankohtaisia: Kehotankin kaikkia miehiä ja pariskuntia, jotka ravaavat lapsettomuushoidoissa, ennen kaikkea syömään terveellisesti, Pacey toteaa.

Mitä miehen lempiasento kertoo hänestä Men's Health kertoo, mitä miehen suosikkiseksiasennosta voi päätellä Kaikilla miehillä on luultavasti omat suosikkinsa, mitä tulee seksiasentoihin. Men's Healthin mukaan näistä asennoista voi päätellä myös jotain miehen persoonallisuudesta. Erään sushimestarin mukaan syy johtuu naistenvaivoista. Kun Wall Street Journal tiedusteli sushimestari Jiro Onon pojalta Yoshikazulta, miksei maailmassa ole enemmän naispuolisia sushimestareita, antoi kolmen tähden Michelin-ravintolassa isänsä rinnalla työskentelevä poika erikoisen vastauksen.

Jostain syystä yli neljä vuotta vanha lausunto on nyt alkanut kiertämään eri medioissa. Muun muassa Fox News, Business Insider ja Foodbeast ovat hiljattain uutisoineet kärkevästä kommentista. Jotta voisi olla ammattilainen, pitää makuaistin olla tasainen, mutta kuukautiskierron vuoksi naisilla on makuaistissaan epätasapaino.

Sen takia naiset eivät voi olla sushikokkeja. Yoshikazu ei kenties ole kuitenkaan yksin omalaatuisten mielipiteidensä kanssa. Toisten ruoka-ammattilaisten mukaan naisten meikit ja hajuvesi häiritsevät hajuaistia ruoanlaittopuuhissa, ja toisten mukaan naiset eivät yksinkertaisesti jaksa pitkiä työtunteja keittiössä.

Me Naisten suuri seksikysely paljasti, että naiset ajattelevat seksin aikana lukuisia asioita: Miesten kertoman perusteella hekin kokevat epävarmuutta sängyssä. Ja monesta sellaisestakin asiasta, joita ei heti tulisi ajatelleeksi. Kaupoissa kieltäydytty myymästä kondomeja nuorille pojille — "Samaa väärinkäsitystä on ammattilaisillakin" - Ehkäisy - Kotimaa - Helsingin Sanomat.

Ero satuttaa naisia fyysisesti ja henkisesti enemmän kuin miehiä, mutta naiset toipuvat paremmin Naiset tuntevat enemmän henkistä ja fyysistäkin kipua eron jälkeen, mutta lopulta he toipuvat erosta miestä paremmin. Näin kertoo tutkimus, joka on tehty Binghamtonin yliopistossa New Yorkin osavaltiossa.

Tutkimuksesta kertoi Science Daily News. Tutkijat pyysivät osallistujia arvioimaan eron emotionaalista ja fyysistä tuskaa. Binghamtonin yliopiston ja London University Collegen tutkijat Lontoosta tekivät kyselyn, johon vastasi 5 miestä ja naista 96 maasta. Vastaajien piti arvioida kokemaansa eroa asteikolla 1— Luku yksi tarkoitti, että ero ei tunnu missään ja kymmenen sitä, että ero tuntui sietämättömältä. Naiset kuvasivat keskimäärin pistein 6,84 emotionaalista tuskaa, kun luku oli 6,58 miehillä.

Fyysiselle kivulle naiset antoivat keskimäärin lukeman 4,21 ja miehet 3, Tutkimusta tehnyt Craig Morris Binghamtonin yliopistosta sanoo, että miesten ja naisten erot palautuvat perusteiltaan biologiaan. Naiset sijoittavat suhteeseen enemmän. Ja heillä on enemmän menetettävää, jos kohtaa väärän henkilön. Mies saattoi häipyä muualle muutamissa minuuteissa, ilman muita biologisia investointeja.

Miehet kilpailevat puolestaan naisten huomiosta. Hyvän puolison menetys ei tunnu aluksi", Morris pohtii. Morrisin mukaan useimmat ihmiset kokevat keskimäärin noin kolme eroa 30 vuoden ikään mennessä, jos ei ole ennen tuota ikää mennyt naimisiin. Eroista ainakin yksi vaikuttaa elämään niin paljon, että se vähentää elämänlaatua viikkojen tai kuukausien ajan. Kaikkea väkivaltaa pitää pyrkiä estämään Helsingin Sanomien väite Pääkirjoitus Miehiin kohdistuva väkivalta jää pitkälti juuri tämän painotuksen vuoksi tunnistamatta ja ilmoittamatta.

Se lakaistaan tietoisesti piiloon, jotta sen vähättelyä voitaisiin jatkaa. Sukupuolineutraali väkivallan vastustaminen ei heikentäisi naisten asemaa millään muotoa. Se kuitenkin tekisi selväksi sen, että miesten ja poikien henkeä, terveyttä ja ihmisarvoa pidetään yhtä suuressa arvossa kuin tyttöjen ja naisten. Nykyisen linjan viesti on täysin päinvastainen, mikä on suuri tappio sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiselle. Ettei vain harjoitettu yksipuolinen politiikka perustuisi stereotyyppiselle ja seksistiselle käsitykselle naisesta "heikompana astiana"?

On kaikkien etu, että väkivaltaan puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa uhrin tai tekijän sukupuolesta riippumatta — ennen kuin se ehtii kasvaa kierteeksi. Juuso Erno puheenjohtaja Miesten tasa-arvo ry. Unohda vanhat uskomukset naisten kärsimyksistä! Tällaista oli urasinkun elämä luvun Suomessa Toisin kuin monet mielikuvat antavat ymmärtää, naisen elämä menneillä vuosisadoilla ei aina ollut ankeaa. Halusin tuoda siihen vähän valoa, iloisuuttakin. Ei se elämä niin erilaista ollut silloin kun nytkään, Tiina Miettinen kuvaa.

Miettinen on filosofian tohtori ja toimii tutkijana Tampereen yliopistossa. Hän on kirjoittanut teoksen Piikojen valtakunta, joka tutkii kolmekymppisiä urasinkkuja —lukujen Suomessa. Miettinen on myös väitellyt lukujen hämäläisistä naisista. Amnesty aiheutti myrskyn - sallii seksityön Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International on hyväksynyt kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista eli laillistamisesta.

Järjestön mukaan näin pystytään pitämään huolta seksityöläisten ihmisoikeuksista. Amnestyn päätöstä on arvosteltu heti kovin sanoin. Amnestyn päätös syntyi kaksi vuotta kestäneiden tutkimuksien ja konsultoinnin jälkeen.

Kenttämatkoja tehtiin muun muassa Argentiinaan, Hongkongiin, Norjaan ja Papualle. Naiselle kokkaaminen kannattaa monestakin syystä Olisitko uskonut, että nälkä vaikuttaa myös naisen seksuaaliseen halukkuuteen? Voiko nälällä todella olla vaikutusta naisen kiihottumiseen? Kyllä voi, näin ainakin väittää tuore tutkimus. Sen mukaan naiset reagoivat romantiikkaan täysin eri tavalla nälkäisinä kuin hyvin ravittuina.

Tutkimuksessa oli mukana 20 nuorta naista, joista puolet oli kokeillut pudottaa painoaan vähintään kaksi kertaa. Toinen puolisko sen sijaan ei ollut koskaan kokeillut mitään dieettiä.

Tutkimuksessa naisilla näytettiin romanttisia kuvia sekä neutraaleja kuvia ennen ja jälkeen syömisen. Havaittiin, että naiset reagoivat huomattavasti enemmän romanttisiin kuviin silloin, kun he olivat syöneet. Syykin on selvä, kun nainen on nälkäinen, tulee hänestä helposti ahdistunut ja kiukkuinen. Sen vuoksi hänen on nälän lisäksi vaikea keskittyä mihinkään muuhun.

Sen sijaan täydellä vatsalla nainen pystyy ajattelemaan paljon muutakin. Koska kyseisessä testissä oli mukana vain pieni joukko naisia, on selvää, että lisätutkimuksia tarvitaan. Siitä huolimatta miesten kannattanee pitää tämä mielessä. Tiedättekö, mistä aiheista naisille kannattaa puhua? Lue toimivat neuvot Osa miehistä elää siinä harhaluulossa, ettei naisille kannata puhua urheilusta tai hiustenlaitosta.

Elite Daily -sivustolla listataan asioita, joista miesten kannattaisi oppia puhumaan naisten kanssa ja vielä oikein. Näin elo naisen kanssa ja ylipäätään eläminen maapallolla helpottuu merkittävästi.

Asiat saattavat joidenkin miesten korviin kuulostaa vähäpätöisiltä, mutta ei, ne eivät ole. Yhä nuoremmat miehet ostavat seksiä Tukholmassa Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi, nykyään vuotias ostaja ei ole harvinaisuus. Tukholman seksinostajat ovat poliisin havaintojen mukaan yhä nuorempia.

Tukholman poliisin mukaan ei ole harvinaista, että seksin ostamisesta jää kiinni vuotiaita miehiä. Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi ruotsalaismies, kertoo rikostarkastaja Simon Häggström Ruotsin radiolle. Poliisin kanssa yhteistyötä tekevä sosiaalityöntekijä on havainnut saman ilmiön.

Työntekijä tapaa niitä seksinostajia, jotka haluavat apua käytöksensä muuttamiseen. Seksin ostaminen on kielletty Ruotsissa lailla. Väestöliiton poikia tukevaan anonyymiin puhelinpalveluun tuli viime vuonna peräti puhelua, joiden aiheena oli omat sukupuolielimet. Poikien kysymysten kirjo on tuttu vuosikymmenten ajalta: Osa kysymyksistä liittyy lääketieteellistä hoitoa vaativiin ongelmiin.

Poikien puhelimessa onkin laitettu merkille, että alati yleistyvä nettiporno vääristää poikien ja nuorten miesten käsitystä omasta kehosta ja sukupuolielimistä.

Tyypillistä on, että puhelinpäivystävä kuulee tarinoita, joissa soittajat asettavat ylettömiä vaatimuksia sukupuolielintensä koolle. Pornon vaikutus näkyy puhelinpalvelussa muutenkin.

Viime vuonna poikien pornon kuluttamista käsiteltiin yhteensä keskustelussa. Niissä päivystäjältä kysyttiin esimerkiksi erilaisista yhdyntätavoista tai fetisseistä. Poikien puhelimen vuosiraportissa arvioidaan, että poikaporukat ovat luultavammin kohdanneet nämä aiheet pornossa.

Yleistä seksitietoa kysyttiin puhelussa. Yleiset seksikysymykset olivat eniten poikia askarruttava aihepiiri. Kotityöt pitivät huolen siitä, ettei vapaa-ajanongelmia ollut. Kyllä, nämä kaksi asiaa kuuluvat yhteen. Länsi-Suomen sinkkunaisista suurimmalla osalla oli satoja vuosia sitten kotimökki tai -torppa.

Ei ollut taloudellisesti mahdollista, että lapset olisivat jääneet pieneen torppaan asumaan loppuiäkseen.

Niinpä nuoret lähtivät nykynuorten tapaan maailmalle, töihin ja tienaamaan. Se oli itsestään selvää: Suosittu seuranhakusovellus Tinder on kasvattanut suosiotaan ja monet ovatkin löytäneet palvelun avulla vierelleen seurustelukumppanin tai jopa aviopuolison.

Ennen kuin haaveita Tinderin avulla löydetystä kumppanista kannattaa elätellä, on syytä laittaa oma profiilinsa kuntoon.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten varsinkin oman kuvakokoelman kanssa tulee olla tarkkana. Miehillä on varmasti oma mielipiteensä, minkälaiset profiilikuvat saavat heidät syttymään, mutta niin on naisillakin: Alusvaatteet ovat aikojen saatossa olleet niin politiikan välineitä, kohun aiheuttajia kuin statussymboleitakin. Kuumin muoti on vaihdellut pikkuriikkisistä stringeistä aina jättimäisiin mummonhousuihin.

Nykyajan naisella on alusvaatteet useisiin tilanteisiin, ja hän arvostaa tyylikkyyden lisäksi myös käytettävyyttä. Stringejä ei myydä lähellekään niin paljon kuin luvulla, mikä johtunee siitä, että ne eivät ole kovin hygieenisiä ja niiden on todettu aiheuttavan terveyshaittoja, Karita Ruoti-Rantajärvi kertoo Lahden Liivikeskuksesta.

Samaa mieltä on Funky Ladyn Teija Heikkinen. Se, miksi housujen mallit ovat aiempaa suurempia, on hyvä kysymys. Ehkä kyse on siitä, että nykyään käytetään paljon tiukkoja leggingsejä ja jumppahousuja, ja alushousujen rajat eivät näy, kun lahkeet tulevat riittävän alas, Heikkinen miettii.

Loppujen lopuksi alushousujen malleissa ei juurikaan seurata erilaisia muotivillityksiä. Kun on löydetty itselle sopiva malli, ei siitä päästetä irti, Ruoti-Rantajärvi sanoo. Stringit ovat vaihtuneet mummoalushousuihin. Seksikkyys riippuu kokonaisuudesta Aiemmat tutkimukset ovat keskittyneet kokonaisuuksien sijaan lähinnä osiin, sillä aiemmin seksikkyys on yhdistetty esimerkiksi hedelmällisyyteen ja vastustuskykyyn. Uusi yhdysvaltalaisen yliopiston tekemä tutkimus kiinnittikin huomiota kokonaisuuteen.

Ominaisuuksien tulee sopia yhteen - Tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi, kuinka tärkeää on, että yksittäiset ominaisuudet sopivat hyvin yhteen, toteaa tutkija Nikolaus Troje yliopiston tiedotteessa. Tutkijat hyödynsivät 15 pistettä, jotka määrittivät ihmisen kehon eri osia, joiden seksikkyyttä arvioitiin.

Tutkijat analysoivat pisteiden avulla myös liikettä. Tutkijat loivat hybrid-mallin, johon yhdistettiin seksikkäimmäksi arvioidut kehonosat sekä seksikkäimmäksi arvioitu liike. Tätä kokonaisuutta ei kuitenkaan pidetty viehättävänä, vaikka näin olisi luultu. Koehenkilöt havaitsivat, että kehonosat ja liike eivät jollain tavalla sovi yhteen. Hybridejä ei arvioitu kovinkaan viehättäviksi kaiken kaikkiaan. Kokonaisuus on seksikkyyden avain - Huomasimme, että viehättävyys riippuu kokonaisuudesta — siitä, että sopivatko liike ja muoto yhteen.

Visuaalisen järjestelmämme on herkkä valheenpaljastaja ja havaitsee pienimmätkin epäjohdonmukaisuudet, selittää Troje. Uusien tutkimustulosten takia aiempia pelkkiin osiin keskittyneitä tutkimuksia pitäisi tarkastella uudestaan tuoreen tiedon valossa. Yritys maailman huonoimpaan argumentointiin. Seuraavaksi tuo lesbo todistaa, että eläimet suosivat homoseksuaalisuutta. Potkaisisivat samalla Amnestyn koko uskottavuuden kyseenalaiseksi saattavan Akkaryhmänsä vittuun: Amnesty aiheutti myrskyn - hyväksyy kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat.

Pulleat miehet rakastelevat paremmin kuin treenatut Brittitutkimus, jossa naisia pyydettiin kertomaan, minkälainen miesvartalo heitä miellyttää eniten makuuhuoneen puolella, paljasti varsin lohdullisia asioita ulkonäköpaineista kärsiville miehille. Kyselystä ilmeni, että liha luiden ympärillä on meriitti vällyjen välissä - tätä mieltä oli ainakin 38 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista.

Gallupiin osallistui yli naista, joten mistään pienestä tutkimusjoukosta ei siten ole kyse. Oliko tämä jo täällä? Tästä syystä lankeat sänkyyn vihamiehesi kanssa Taitaa olla aika naistyypillinen "ongelma", vaikkei tekstissä sitä erikseen tuodakaan esiin. Vuohensuolesta, lannasta ja kivistä lateksikumiin ja kupariin — ehkäisyvälineet ovat kehittyneet vuosituhansia Kondomeja, pessaareja, kierukoita.

Pidättyvyys seksistä ja keskeytetty yhdyntä. Ehkäisy ja ehkäisyvälineet eivät ole viime vuosisatojen keksintö, vaan raskauden ehkäisyä on harjoitettu vuosituhansia.

Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta, joten tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua. Ehkäisyn kehityksestä kertovat niin piirrokset, kirjoitetut tarinat kuin lääketieteelliset dokumentit. Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus — ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin synty.

Ehkäisypillerin isänä pidetään meksikolaista tutkijaa, Carl Djerassia. Hän onnistui kehittämään keltarauhashormonia sisältävän pillerin, joka esti ovulaation. D Searle and Companyn kehittämän ehkäisypillerin. Tästä alkoi ehkäisypillerin maailmanvalloitus. Tällä hetkellä yli miljoonaa naista maailmassa käyttää ehkäisypilleriä raskauden ehkäisyyn — eikä lukuun lasketa muita hormonaalisia ehkäisyvalmisteita, kuten ehkäisyrengasta, -laastaria tai -kapselia käyttäviä naisia. Hormonaaliset ehkäisymenetelmät jatkavat voittokulkuaan erityisesti teollisuusmaissa.

Paidaton mies saa ajaa autoa muttei käydä kirkossa Paidan riisuminen julkisissa sisätiloissa ei ole Suomessa suotavaa. Ulkona, urheilukatsomoissa tai kotona suhtautuminen ei kuitenkaan ole niin tiukkaa.

Johtopäätöksen voi tehdä vastauksista tuoreeseen HS-gallupiin, jossa kysyttiin, missä miesten tulisi pitää paita päällä. Viiden kärjessä ovat kirkko 91 prosenttia vastaajista , ravintoloiden sisätilat 87 , bussi, juna ja lentokone 86 , ruokakauppa 81 sekä turistikohteet, kuten museot Sen sijaan pyörä- tai juoksulenkillä sekä auton ratissa olevalle miehelle paitaa toivoo päälle alle joka kymmenes. Omalla parvekkeella tai pihalla aikaansa viettäville paidan haluaa päälle vain kaksi prosenttia vastaajista, vaikka näköyhteys olisikin kadulle.

Gallup-vastaajia tiukemman kannan ottaa tapakouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä. Hänen mukaansa miehen ei pitäisi kulkea lainkaan ilman paitaa. Oli kyseessä Helsinki tai Pariisi, miehellä on katukuvassa aina paita päällä. Mieluummin myös hihallinen paita, ei aluspaita", Suonperä opastaa ja muistelee vanhoja Suomi-filmejä, joissa paidattomia miehiä näkyy vain heinätöissä.

Kuusi faktaa pehvasta Jokainen meistä sen päällä istuu, mutta kuinka paljon oikeastaan tiedät takamuksestasi? Cosmopolitan-lehti listasi kuusi faktaa. Yksi asia voi pelastaa koko parisuhteen Hyvinvoivan parisuhteen salaisuus ei ole loppujen lopuksi kovin monimutkainen asia, kertoo Your Tango. Monet parisuhteessa elävät ihmiset ovat saattaneet huomata, kuinka iso asia se voi olla, jos ei koe olevansa arvostettu omassa suhteessaan.

Pahimmillaan tilanne voi kärjistyä jopa toisen pettämiseen. Parisuhdeneuvoja Tammy Nelson kertoo Your Tangolle, kuinka toista voi oppia arvostamaan suhteessa. Kun naiset tapaavat miehen ensimmäistä kertaa, yhtenä ensimmäisistä asioista he haluavat tietää, mitä mies tekee työkseen. Tämä kuulostaa siltä, että aivan kuin naiset arvostaisivat miehen saavutuksia enemmän kuin sitä, millainen hän on ihmisenä.

Naisilla se, että heitä arvostetaan, on emotionaalinen muistutus siitä, että he ovat hyväksyttyjä. Miehen ei tarvitse kertoa naiselle joka päivä, kuinka häntä rakastaa. Mutta miksei toisaalta niin tekisi? Mies ei voi koskaan sanoa naiselle liian usein sitä, että hän on kaunis. Ei siksi, että nainen on pinnallinen tai hän tarvitsisi kehuja tunteakseen itsensä kokonaiseksi, vaan siksi, että hän tuntee itsensä näin hyväksytyksi.

Tällä tavalla miehet ja naiset ovat samanlaisia. Kukaan ei pidä siitä, että joutuu kritiikin kohteeksi. Arvostus on tapa osoittaa kumppanille se, että huomaamme heidät ja että he ovat tärkeitä. Sinun ei tarvitse odottaa, että toinen pettää sinua tai joudutte avioeron partaalle, ymmärtääksesi arvostuksen merkityksen. Jokapäiväisen arvostuksen osoittaminen voi vain auttaa parisuhdettanne, joten älkää unohtako sitä.

Kerro kumppanillesi ne syyt, miksi arvostat häntä ja kerro ne niin, että hän huomaa sinun panneen hänen tekonsa merkille. Arvostus voi olla myös laajempaa tyyliin: Kun huomioit, mitä kumppanisi tekee, voi parisuhteenne kääntyä uuteen nousuun. Muistakaa, että parisuhde vaatii työtä. Brittiyhtiö lupaa ratkaista kuolemanjälkeisen kiusallisen porno-ongelman Mitä tehdä isoisän kuoleman jälkeen löytyneelle pornolehtikokoelmalle?

Brittiyhtiö on löytänyt ongelmasta markkinaraon. Ennen internetin aikakautta pornoa kulutettiin paljon lehtien kautta. Suurkuluttajille on siten saattanut vuosien varrella kertyä kattava pornolehtikokoelma. Kuoleman jälkeen löytävätkin omaiset vainajan tavaroita läpikäydessään yllätyksekseen salaisen lehtikokoelman. Nämä ovat tavanomaisia pornolehtiä, kuten Playboy tai Penthouse, kertoo yhtiön omistaja, vain etunimellään esiintyvä Dave.

Webuyanyporn-niminen yhtiö vakuuttaa palvelun hienotunteisuudesta. Esimerkiksi vainajan lapsille saattaa olla tärkeää hankkiutua eroon lehdistä kaikessa hiljaisuudessa, lesken saamatta tietää asiasta. Miesten kiihottumista tutkittiin kahden erilaisen pornofilmin avulla - tulokset hämmentävät Miehet saivat katsottavakseen ensin elokuvia saman naisen tähdittämänä. Kun elokuvan päätähti vaihtui, saatiin selville jotakin yllättävää.

Koeaika oli 15 päivän mittainen. Ensimmäistä kuutta elokuvaa tähditti yksi ja sama nainen, kun viimeisessä elokuvassa nainen oli eri. Uusi nainen kiihotti enemmän Tutkimuksessa selvisi, että miehet saavat nopeammin siemensyöksyn ja tuottavat enemmän ja korkealaatuisempaa spermaa, kun he masturboivat uuden ja heille aikaisemmin tuntemattoman naisen toimiessa ärsykkeenä. Tulokset eivät kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että miehet olisi ohjelmoitu pettämään omaa puolisoaan jonkun tuntemattoman naisen kanssa.

Tyttöystävältä ohjeet auton korjaukseen — lapusta nettihitti! Porilaisessa autokorjaamossa on varmaan naureskeltu luvan kanssa, kun mies toi tyttöystävänsä auton korjattavaksi. Pedantti neiti oli kirjoittanut selkeästi ranskalaisin viivoin, että lamput piti vaihtaa. Piti myös kysyä alustava hinta-arvio. Neidin mielestä piti myös pyytää soittamaan, kun auto on korjattu.

Yksi ohjeista oli ylitse muiden: Lappuun oli myös kirjoitettu rakkaudelliset terveiset poikaystävälle. Lue lappu kokonaisuudessaan kuvasta. Naisen avoin kirje leviää netissä "Sinä, joka haukuit minua lihavaksi" Lindsay Swift koki ikävän yllätyksen kesken lenkkinsä.

Kokemuksestaan nainen päätti kirjoittaa kirjeen. Lindsey Swift on brittinainen, joka on nyt noussut puheenaiheeksi internetissä. Syy tähän on se, että rohkea Swift päätti kirjoittaa avoimen kirjeen hänelle, joka haukkui häntä lihavaksi kesken hänen iltalenkkinsä. Kyseinen kirje on saanut aikaan paljon puhetta Facebookissa ja siitä onkin muodostunut tietynlainen hitti.

Mies saksi kilpakosijan peniksen ja huuhteli sen vessanpönttöön Taistelu samasta naisesta johti veriseen pahoinpitelyyn Japanissa. Japanilaismiehen arvellaan leikanneen kilpakosijan peniksen ja heittäneen sen vessapönttöön. Leikkuupuuhista epäillään vuotiasta japanilaista opiskelijaa.

Paikallisen median mukaan opiskelija oli tuohtunut pahemman kerran, kun hänen morsiamensa oli viettänyt kiihkeän yön vuotiaan asianajajan kanssa. Pettämisestä kuultuaan opiskelija löi asianajajaa useamman kerran, repi tämän housut ja katkaisi peniksen puutarhasaksilla. Tämän jälkeen opiskelija heitti peniksen vessanpönttöön. Tokion poliisista vahvistetaan, että pönttöön päätyi todellakin penis.

Poliisin mukaan miehen vammat eivät kivuliaisuudesta huolimatta ole hengenvaarallisia. Opiskelija on tällä hetkellä pidätettynä. Sitruunansiivu tai Coca-colaa emättimeen — ovatko nämä historian oudoimpia ehkäisyvälineitä? Raskaudenehkäisyä on harjoitettu jo ennen ajanlaskun alkua, eikä mielikuvitusta ole ehkäisymenetelmien historiasta puuttunut.

Ennen ehkäisypillerien ja muiden modernien menetelmien syntyä ehkäisyyn on käytetty mitä kummallisimpia keinoja, kertoo päivän Helsingin Sanomat ehkäisyn historiaa käsittelevässä artikkelissaan.

Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta ja tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua. Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin markkinoille tulo luvulla. Tällä hetkellä yli miljoonaa naista käyttää ehkäisypilleriä raskaudenehkäisyyn maailmalla. Suomessa e-pillereitä käyttää tällä hetkellä noin naista. Ennen e-pillerin syntyä hedelmällisyyden hallintaan on käytetty mekaanisia ehkäisyvälineitä, kuten kondomia, pessaaria, kierukkaa sekä siittiöitä tuhoavia spermisidejä.

Seikkailija, kirjailija Giancomo Casanova luotti spermisideistä erityisesti sitruunaan. Casanovalla oli tapana laittaa naisen emättimeen palanen sitruunaa tai sitruunalla kostutettu vanutuppo. Myöhemmin tutkimuksissa on selvinnyt, että sitruunamehu tuhoaa sekä spermaa että vähentää HIV: Sitruuna on ollut erittäin yleinen ehkäisymenetelmä Välimeren maissa.

Spermisidien luotettavuus on noin 70—80 prosenttia. Video paljastaa karun totuuden pestistä Kaaso on kuin epäpätevä terapeutti, joka vain odottaa, että morsian saa hermoromahduksen.

Elite Daily -sivuston videolta selviää, miten vaikeata naisen on joskus olla kaasona. Hyvän kaason pitää olla myös hyvä suunnittelija, pitää rakastaa järjestelemistä, yksityiskohtia ja koristelemista, mutta aina morsiamen paras ystävä ei ole näissä asioissa onnensa kukkuloilla. Joillekin naisille kaasona oleminen tarkoittaa sitä, ettei itse ole menossa naimisiin vielä hetkeen, ja itse kaasosta tulee hullu kissanainen seuraavien viiden vuoden aikana.

Eräs nainen kertoo videolla, miten morsian oli määrännyt hänet tuhlaamaan dollaria eli vajaat euroa häissä käytettävään mekkoon.

Nainen oli suostunut, mutta oli tokaissut morsiamelle, ettei häälahjaa ole tulossa, sillä mekkoon menee koko hänen budjettinsa. Vaihda ajatuksesi uuteen asentoon Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kehottaa unohtamaan odotukset ja heittäytymään seksin vietäväksi avoimin mielin. Elena Vikström ja Johanna Tukiainen riitelevät: Elena Vikström päivitti eilen Riidan syy on DVD: Johanna itse väittää koko ajan että minä olen varastanut niiden tavarat, Elena kommentoi riitaa.

Johanna Tukiaisen ja Elena Vikströmin riita jatkuu: Seiska uutisoi eilen Elena kertoi Seiskalle, että hän oli asunut viime kesänä Helsingin Jollaksessa Tukiaisten luona vuokralla, ja hänen dvd: Elena päivitti tiistaina Nyt Johanna Tukiainen kertoi oman näkemyksensä riidasta, - Hän valehtelee täysin: Hänellä on henkilökohtaista vihaa minua kohtaan. Oikea totuus on, että hän putsasi huonekaluja myöten koko Jollaksen, kun oli siellä vuokralaisena.

Hän laittoi myös Julian maalaamia tauluja, kristallikruunuja yms. En ole tekemisissä koko ihmisen kanssa! Missä ihmeen vaiheessa olisin hänen jotain levykokoelmiaan pöllinyt?

Sitäpaitsi en ole varas, Johanna sanoi. Riku Nieminen jallittaa naisia painajaistreffeille — yllättäviä reaktioita Riku Niemisen luoma mammanpoikahahmo tarjoaa unohtumattomat treffit useammalle naiselle.

Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävässä Rikua -ohjelmassa pahaa-aavistamattomat sinkkunaiset joutuvat hyvin erikoisille treffeille. Peitetarinana naisille kerrotaan, että kyseessä on MTV: Toinen toistaan viehättävämpiä naisia saapuu treffeille ja tapaa Rikun yksi kerrallaan.

Useamman ilme on vähintääkin huvittunut, kun mammanpoika-hevariksi meikattu Riku ilmoittaa heti kärkeen tiukat vaatimuksensa naisille. Hymy huulilla naiset yrittävät pyöritellä Rubikin kuutiota. Yökerhoon lavastettu tilanne menee kaikille täydestä, vaikka tilanne ja Torstin käyttäytyminen muuttu hetki hetkeltä omituisemmaksi. Paikalle pelmahtaa myös yllätyksenä Torstin äitiä esittävä nainen.

Yhdessä äitinsä kanssa Torsti pistää naiset todella vaivannnuttavaan tilantenteeseen. Katso koko Hevi-Torstin treffisekoilu torstaina Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ja perussuomalaisten varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen julkaisi keskiviikkona Facebookissa kuvan tuntemattomasta naisesta burkha-kaavussa.

Vasemmistonuorissa toimiva Zidan huomauttaa, että Tynkkynen ei mennyt keskustelemaan burkhaan pukeutuneen naisen kanssa.

Tynkkystä ei oikeasti kiinnosta, miksi nainen pukeutuu burkhaan, vaan hän käyttää naisasiaa keppihevosena ksenofobiseen vihanlietsontaan, Zidan sanoo. En usko naisten kohtaaman väkivallan Lähi-idässä selittyvän sen enempää islamin uskolla kuin Suomen perheväkivaltatilastojen kristinuskolla.

Ensimmäinen lapsi voi heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin puolison kuolema Ensimmäisen lapsen syntymän jälkeinen onnellisuudentunteen heikkeneminen voi vaikuttaa myös siihen, etteivät vanhemmat hanki enää toista lasta. Ensimmäisen lapsen syntymä saattaa heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin työttömyys, avioero tai puolison kuolema, selviää Demography- lehdessä julkaistusta tuoreesta tutkimuksesta.

Vanhempien, jotka kokevat olevansa aiempaa onnettomampia ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen, todennäköisyys hankkia toinen lapsi on pienempi kuin niillä vanhemmilla, joilla ei onnellisuudentunteessa ole muutosta. Tutkimuksessa kysyttiin saksalaiselta heidän onnellisuudestaan ennen ja jälkeen lapsen syntymän. Osallistujilta ei kuitenkaan suoraan kysytty lapsen saamiseen liittyvistä tunteista, sillä tutkijoiden mukaan tuoreille vanhemmille on tabu sanoa negatiivisia asioita vauvasta.

Tutkimukseen osallistuneista vain hieman alle 30 prosenttia ei kokenut onnellisuudentunteensa heikentyvän. Miksi teinipojan rankka seksuaalinen häpäisy ei ollut raiskauksen yritys? Rikosoikeuden professori selittää Teinipojat eivät saaneet tuomiota raiskauksen yrityksestä, vaikka yrittivät työntää vessaharjaa toisen pojan peräaukkoon.

Taustalla on vasta viime kesänä muuttunut laki. Eli esineellä tunkeutuminen ei ollut raiskaus, vaikka se voi olla erittäin tuskallista ja vahingollista, sanoo rikosoikeuden professori Terttu Utriainen. Utriaisen mukaan raiskauksen tunnusmerkistön muuttaminen siten, että myös esineellä tunkeutuminen luokitellaan raiskaukseksi, on yhteiskunnan arvojen kehitystä heijasteleva muutos.

Siksi raiskaussäännökset liittyivät alun perin vaginaaliseen yhdyntään. Nykyään ajatellaan, että raiskaus liittyy seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen. Nainen testasi kostopornoa - jo muutamassa sekunnissa alkoi tapahtua Naisjournalisti varoittaa, että jokainen seksikkään selfien joskus ottanut voi olla vaarassa. Brittiläinen tutkiva journalisti Anna Richardson päätti selvittää, miten suuresta ilmiöstä on kyse, kun puhutaan niin sanotusta kostopornosta.

Channel 4 -kanavan uudessa Revenge Porn -dokumentissa käsitellään, miten paljon netissä liikkuu kostopornoa ja miten laajasti naisvihaa levitetään. Ohjelmassa käsitellään myös sitä, millaisia vaikutuksia kostopornolla voi loukattujen elämässä olla. Kostopornosta on kyse esimerkiksi silloin, jos entinen mies- tai naisystävä julkaisee häpäisymielessä toisesta paljastavia kuvia netissä ilman toisen lupaa esimerkiksi eron jälkeen.

Kostopornosta voidaan rangaista niiden lainkohtien mukaan, jotka käsittelevät kunnianloukkauksia ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä. Ilkeitä kommentteja sekunneissa Jotta journalisti saisi selvän kuvan asioista, hän päätti ladata itsestään ottamia alastomia selfie-kuvia netistä löytyville kostopornosivustoille.

Nainen päätti esittää vihaista ex-miesystävää ja latasi intiimejä kuvia entisille naisystäville omistetuille vihasivustoille. Kesti vain sekunteja, ennen kuin kuvat alkoivat kerätä ilkeitä ja häijyjä kommentteja. Yksi kuva keräsi lopulta yli klikkausta. Richardsonin mukaan tämä todistaa sen, että heti julkaisun jälkeen paljastavalla kuvalla on jo suunnattoman suuri yleisö. Richardson tyrmistyi vastaanotosta ja riettaista kommenteista, joita hän kuvistaan sai.

On olemassa erityisiä kostopornosivustoja, minne miehet lataavat kuvia ilman naisten suostumusta ja vielä nimeävät naiset. Testosteronihoito edistää miehillä tämän elimen terveyttä Tutkijat ovat havainneet, että testosteronihoito alentaa miehillä sydänkohtauksen, halvauksen ja ennenaikaisen kuoleman riskiä, uutisoi Medical News Today.

European Heart Journalissa julkaistussa tutkimuksessa käytettiin tietoja 83 potilaalta, jotka olivat osallistuneet Veterans Affair -tutkimukseen. Tutkimukseen osallistuneita seurattiin keskimäärin 4,6—6,2 vuoden ajan. Onnistuneella hoidolla merkittävä vaikutus Miesten ennenaikaisen kuolinriskin havaittiin olevan 56 prosenttia alhaisempi, jos testosteronihoito oli onnistunut heidän kohdallaan.

Tutkijat varmistivat, että osallistujien terveydentila oli suurinpiirtein samanlainen, jotta heidän välillään voitaisiin tehdä reiluja vertailuja. Lisäksi tutkimuksen ulkopuolelle jätettiin sellaiset miehet, jotka olivat saaneet sydänkohtauksen tai halvauksen.

Toisaalta mukana oli potilaita, joilla oli todettu jokin sydäntauti. Onnistunutta testosteronihoitoa saaneilla miehillä sydänkohtauksen riski oli 24 prosenttia alhaisempi ja halvausriski 36 prosenttia alhaisempi kuin niillä, joiden hoito ei ollut onnistunut tai jotka eivät olleet saaneet testosteronihoitoa. Tutkijat huomauttavat, että näiden vaikutusten mekanismit ovat vielä epäselviä, ja lisätutkimuksia niiden selvittämiseen tarvitaan. Heidän mukaansa mahdollisiin tekijöihin kuuluvat kehonrasva, insuliiniherkkyys, trombosyytit, lipidit ja tulehdukset.

Tällä tavoin löydetään ne potilaat, joille hoidosta on eniten hyötyä, kommentoi tutkimusta johtanut lääkäri Rajat Barua Kansas City Veterans Affairs Medial Centeristä. Koska Whitney Way Thore on yhtä iso kuin valas - eikä siis ilmeisesti saisi haukkujien mielestä elää.

Tänään alkavan uuden realityn tähti Whitney Way Thore on tottunut kuulemaan loukkauksia. Hän painaa kiloa. Thorella on tätä nykyä paksu nahka, mutta hänen läheisillään ei, mikä tulee todistettua Upeassa lihavassa elämässäni. Se kertoo yhdessä yössä julkisuuteen nousseesta kolmikymppisestä jenkkinaisesta, josta tuli tähti sen jälkeen, kun hän latasi YouTubeen tanssivideon.

Video oli nimetty itseironisesti A Fat Girl Dancingiksi suom. Lihava tyttö tanssii ja siitä käy selvästi ilmi, että Thore taitaa tanssiaskeleet. Onhan hän harrastanut lajia tosissaan vuosikaudet. Liikkumiseen tuli tosin pitkä tauko, kun suurinpiirtein normaalikokoisen naisen paino nousi ensin vajaat viisikymmentä kiloa, ja sitten vielä toisen mokoman lisää.

Ensin tilanne sai Thoren masentumaan. Hän alkoi inhota itseään ja vartaloaan. Lopulta nainen aloitti kollegansa kannustamana No Body Shame Campaign -blogin, joka on sittemmin kasvanut kokonaiseksi liikkeeksi. Sanomana on, että kenenkään ei tulisi hävetä omaa ruumistaan, vaikkei se olisikaan mallimitoissa. Thore toimii itse esimerkkinä kuljettuaan pitkän tien hyväksyäkseen itsensä ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa.

Upeassa lihavassa elämässäni nähdään Thoren ohella hänen lapsuuden perheensä. Thore on muuttanut takaisin Glenn-isänsä ja Barbara-äitinsä hoteisiin. Babsina tunnettu äiti auttaa silloin, kun ylipaino muodostuu esteeksi. Hän muun muassa ajelee tyttärensä säärikarvat, koska tämä ei itse taivu sitä tekemään. Babs tarjoaa apuaan myös, kun perheen kuopus ei sitä mielestään tarvitsisi.

Miesasiansa Whitney pitäisi mieluusti omana tietonaan, mutta sehän ei tässä taloudessa käy! Näin moni varusmiehistä keskeyttää armeijan - määrä kääntynyt laskuun arusmiespalveluksensa keskeyttää aiempaa harvempi, uutisoi Keskisuomalainen. Lehden mukaan huippuvuonna armeijan keskeytti 19 prosenttia varusmiehistä.

Tänä ja viime vuonna 15 prosenttia kaikista varusmiehistä on keskeyttänyt palveluksensa. Keskeyttäneiden määrä kääntyi laskuun vuoden jälkeen. Keskisuomalainen selvitti asiaa puolustusvoimien pääesikunnan tilastoista.

Valtaosa keskeyttämisistä tapahtuu ensimmäisten palveluspäivien ja kaksi kuukautta kestävän peruskoulutuskauden aikana. Yleisimmin keskeytyksen aiheuttavat mielenterveydelliset tai käyttäytymishäiriölliset syyt. Hieman alle viidenneksellä keskeyttävistä on tuki- ja liikuntaelinten tai sidekudosten sairaus.

Muita syitä ovat heikko yleiskunto ja ylipaino. Poliisit antavat köyhille ylinopeussakkoja! Blogi US Pauli Sumanen Kympin poika on nero, kympin tyttö suorittaja Minun luokallani oli kiltti kympin tyttö, joka opetteli koulukirjat ulkoa ja sai hyviä numeroita.

Minä rasavilli opettajien kauhu luin juuri ja juuri tarpeellisen, jotta sain tyydyttäviä numeroita. Hänestä tuli pankkivirkailija, minusta konttoripäällikkö. Hän pääsi yliopistoon pänttäämällä pääsykoekirjat ulkoa, mutta hänen opiskelustaan ei tullut mitään. Hän valitsi väärän alan, sillä käsittääkseni lakitieteellisessä ulkoa opitusta on edelleen hyötyä, vai olenko väärässä. Minä valitsin alan, jossa ulkolukua on vähemmän mutta soveltamista enemmän. Zoë Ligon on seksuaalikouluttaja, joka haaveilee omasta seksilelukaupasta ja työskentelee myös nettideittisivustolla.

Hän kirjoittaa Refinerysivustolla siitä, kuinka hän on harrastanut seksiä 99 ihmisen kanssa ja on valmis myös sadanteen kertaansa: Suurin osa näistä ihmisistä, sanotaanko noin 97 prosenttia, on ollut miehiä. In addition, she works for an online dating website and creates collage art known for its subversive and sexual content. Hoitajatar linnaan 10 vuodeksi vanhuspotilaiden seksuaalisesta hyväksikäytöstä!! Viljanen väittää ettei ole luvannut suurmoskeijalle ilmaista tonttia!

Muutakin outoa on ilmassa. Viljasen mukaan kaupunki voi osoittaa julkiseen käyttöön tulevan tontin ilmaiseksi tai hyvin edullisesti, mutta ei osallistu muuten uskonnollisten yhteisöjen rakennuskustannuksiin.

Tonttiasiat eivät Helsingissä kuulu Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljaselle. Sinnemäki ilmoittanut, ettei tonttia heru ilmaiseksi. Ja vielä yksi kummallisuus: Viljanen puolestaan ilmoittaa, että suhde Jardiin on puhtaasti ammatillinen ja että hänen rooliaan hankkeessa on liioiteltu. Käsittämätöntä että punavihreät puolustavat tätä! Iranissa on parhaillaan menossa valtava kampanja, jossa naiset rohkeasti ottavat kuvia itsestään hunnuttamattomina ja julkaisevat sosiaalisessa mediassa.

Ihmisoikeustilanteesta jotain kertoo se, että naiset ovat rohkeita, jos heidän hiuksensa näkyvät. On käsittämätöntä, että Suomessa punavihreät poliitikot puolustavat tätä arvojärjestelmää, kun sen edustajat itse maissa rupeavat taistelemaan sitä vastaan. Nuoret muslimit antoivat Tynkkyselle oppitunnin asiallisesta maahanmuuttokeskustelusta. London art dealer accused of killing her mother during an exorcism UK News Daily Express Female Scottish jihadi in a plot to bomb the Queen Scotland News Daily Express Yksinhuoltajaksi jäänyt mies pyörittää viisihenkisen perheen arkea — "Suosittelen ottamaan apua vastaan" Yle Uutiset yle.

Hähä, siitäs saatte, senkin punaviherfemakot: Tianjinin räjähdyksillä sosiaalisessa mediassa rahastanut nuori pidätettiin Kiinassa Yle Uutiset yle. Isisillä järkyttävät perustelut seksuaaliselle väkivallalle Raiskauksesta tuli miehen mielestä osa hänen uskontonsa harjoittamista ja sille omistautumista, sillä hän rukoili ennen ja jälkeen raiskauksen. Sillä houkutellaan taistelijoita muslimiyhteisöistä, joissa vapaan seksin harrastaminen on tabu ja seurustelu kiellettyä.

The New York Times: Ihmekös, kun niin moni punaviherfemakko on aivan kiimaisena haalimassa tänne kaiken mailman ISISiläisiä. Naisillahan on raiskausfantasiat hyvin yleisiä ja moni muille miehille kelpaamaton femakkonarttu voi elätellä toiveita siitä, että kenties vihdoin ISISin myötä edes joku vihdoin huolisi hänet.

Tosin, ainakin monilla ISISiläisilläkin tuntuu olevan edes jotain laatukriteerejä. Brittiäiti poltti vauvansa kasvoihin hymiön — tuomittiin vankeuteen Yle Uutiset yle. Olisi korkea aika saada ankarat rangaistukset ja pakkohoito raskausaikana juoville nartuille!: Amerikkalaisnainen jättäytyi Isisin seksiorjaksi voidakseen auttaa muita Terroristijärjestö Isisin vangiksi jäänyt ja järjestön johtajan Abu Bakr al-Baghdadin toistuvasti raiskaamaksi tullut amerikkalainen avustustyöntekijä Kayla Mueller olisi voinut paeta, kirjoittaa brittilehti The Independent.

US hostage 'refused chance to escape from Isis to save Yazidi girls' 14 August An American woman who died while being held hostage by Isis sacrificed her chance to escape her captors to save two Yazidi girls, it has been claimed. Johanna Tukiainen teki kotipornovideon! Kutsunnat alkavat tänään - näin käy, jos ei ilmesty paikalle Joka vuosi satoja kutsunnanalaisia jättää tulematta kutsuntatilaisuuksiin.

Puolustusvoimien kutsunnat alkavat tänään maanantaina. Tänä vuonna kutsunnat koskevat pääasiassa vuonna syntyneiden ikäluokkaa. Kaikkiaan kutsunnanalaisia on 31 henkilöä.

Kutsunnat eivät suju aivan oppikirjan mukaan jokaiselta nuorelta. Kapteeni Timo Miettinen maavoimien esikunnasta kertoo, että vuosittain jopa satoja ihmisiä jättää hoitamatta lakisääteisen velvollisuutensa. Heistä pääosa asuu ulkomailla, eikä miellä tätä asiaa omakseen. Osa ei edes tiedä olevansa Suomen kansalainen, Miettinen sanoo.

Harmittomia unohduksia Ulkomailla asuvan ei tarvitse itse saapua kutsuntatilaisuuteen, mutta asia pitää hoitaa valtakirjalla Suomessa olevan asiamiehen avulla. Harmittomia unohduksia sattuu vielä selvästi useammin. Miettinen muistuttaa, että mikäli unohtaa saapua paikalle varsinaisena kutsuntapäivänä tai paikalle ei pääse pakottavasta syystä, asian korjaaminen käy helposti. Ensin kannattaa ottaa välittömästi yhteys omaan aluetoimistoonsa.

Suurten alueiden kutsunnat jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle, ja unohduksen voi paikata saapumalla toisen päivän kutsuntatilaisuuteen. Erillisiä kutsuntatilaisuuksia järjestetään ympäri Suomea paikkakunnalla. Aivan viimeinen mahdollisuus hoitaa asia on Vuoden lopuksi puolustusvoimat selvittää poissaolleiden tilanteen.

Taustalla saattaa olla laillinenkin syy, joka ei syystä tai toisesta ole tullut tietoon, kuten vakava sairaus, tai henkilö voi olla laitoshoidossa. Etsintäkuulutus Tämän jälkeen keinovalikoima kovenee. Tässäkin vaiheessa voi vielä itse ottaa yhteyden aluetoimistoon, ja asiat saadaan hoidettua, jolloin kuulutus puretaan.

... Avoimien gallerioiden tunnistettavat kasvot. tuttavan tapaaminen kasvokkain, jolloin tyttö voi joutua aikuisen miehen rais- kaamaksi. Olkoon missyt, olkoon napapaita, olkoon blondatut hiukset. . eikä ollenkaan pyöreet. Eli mitä mieltä mies on tytöstä, joka thailandrooms.neta pianoa, ei juo, eikä käytä meikkiä? On. 9. elokuu Silmääni ovat aina miellyttäneet raamikkaat, maskuliiniset miehet, joista . Tätä mieltä IS:n lukijat ovat aiheesta. Brittiäiti poltti vauvansa kasvoihin hymiön – tuomittiin vankeuteen .. Naiset perustelivat valintaa pyöreiden miesten sänkytaidoilla ja . Ystävyys on kallis aarre, jota jokainen etsii ja kaipaa. Seksi shop neekerin pillu Veröffentlicht am Naiset ja miehet etsivät . tatuoinnit x porno pillut märkänä nainen etsii miestä turku sensuelli hieronta .. cm pitkä ja normaalivartaloinen, lyhemmät hiukset, mustat polvihousut ja violetin .. Niin kauan kuin pituus, vaaleus ja vaikka se sinisilmäisyys ovat valttia, niin homma pyörii.

Beautiful homo shemale porno finland

: Homoseksuaaliseen hiusmallit pyöreille kasvoille mies etsii miesta

Pornotyöläinen hentai gay free Homo hieronta ei seksi seksi oulu
Gay kallaveden jäätilanne seksiä oulu 221
Tantrinen hieronta helsinki live web cam gay porn Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin markkinoille tulo luvulla. Painotus tiedoissa ja taidoissa osapuolten kesken vaihtelee tietenkin parisuhteesta toiseen, mutta mitään tieteellistä todistusta siitä, että miehen tulisi olla aina se suhteen vahvempi ja johtava osapuoli - puhumattakaan, että tällainen sex novelli kuopio chat gay olisi suhteen parhaaksi - ei yksinkertaisesti ole. Jumala oli luonut Aatamin ja Eevan, vielä oli kaksi asiaa mitkä hänellä oli annettavana heille. Ero voi todella fyysisesti murtaa sydämen Lääkäri kirjoitti tietokirjan romanttisesta huumasta — rakkaus tuntuu lujaa fyysisestikin Nainen odottaa liikennevalojen vaihtumista Bulevardilla. YLE Asepalvelus Uudenmaan prikaatissa Dragsvikissä on monelle suomenkieliselle kielikylpy toisen kotimaisen saloihin.
RAKEL LIEKKI PANEE GAY NAKUKUVAT SUOMI Tulokset saatiin keskimäärin 40 vuotta naimisissa olleilta rakastavaisilta. Uuden tutkimuksen mukaan nämä temput ovat turhia. Helpommalla pääsee kun vetää kuivat, juo kaljaa, syö pizzaa ja erityisesti jättää parisuhteet pois elämästään. Pitäsi aina miettiä perimmäinen syy miksi on näin. Ominaisuuksien tulee sopia yhteen - Tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi, kuinka tärkeää on, että yksittäiset ominaisuudet sopivat hyvin yhteen, toteaa tutkija Nikolaus Troje yliopiston tiedotteessa. Flirttailuunko tämä taas menikin.

Ryhmä homoseksuaaliseen sex isoa kyrpää