Homoseksuaaliseen käytetyt pikkuhousut ejakulaation

Esimerkiksi taoismia käsittelevistä kirjoista voidaan löytää erilaisia rakasteluun liittyviä ohjeita. Ohjeita ja kehotuksia Taoismin mukaan rakastelu ja lukeminen yhtaikaa eivät ole viisasta.

Tämä johtuu siitä, että silmät ovat sielun peili ja energiaa katoaa jatkuvasti silmien kautta. Jokaisen tulisikin rakastella silmät kiinni tai ainakin harrastaa lukemista jonain muuna ajankohtana.

Tämä ohje on muuten aivan päinvastainen kuin yhdysvaltalaisen seksiguru David Schnarchin antama. Schnarch nimittäin oikein painottaa sitä, että rakastelun ja orgasmin aikana tulisi pitää silmät auki.

Lukemisesta hän tosin ei mainitse mitään. Täydenkuun aikana ei pidä rakastella. Taoismin mukaan elimistöön tulee tuolloin liikaa energiaa ja on vaarana, että kehossa tapahtuu ylikiihottumista. Myöskään uudenkuun aikana ei pidä rakastella, koska silloin energiatasot ovat alhaiset. Rakastelua vihaisena tulee edelleen välttää.

Viha nostaa sydämen sykettä ja aiheuttaa kiihtynyttä hengitystä, mikä vastaavasti lisää elimistössä kuona-aineiden syntymistä. Tämä taas johtaa sisäisen epätasapainotilaan.

Rakastelu suihkun jälkeen ei ole hyväksi keholle ja mielelle. Kuuma vesi saa jo itsessään aikaan voimakkaita ärsykkeitä ja seksi vain lisää elimistön ärsykkeiden määrää.

Tämä aiheuttaa elimistössä epätasapainoa. Taoismin mukaan suihkun ja kylvyn jälkeen tulee odottaa vähintäänkin puoli tuntia ennen seksuaalisen kanssakäymisen aloittamista. Vanhan taoismiin perustuvan tiedon mukaan miehellä on tietty ejakulaatiorytmi. Tämä tarkoittaa sitä, että mies voi ejakuloida tietyn periodin aikana tekemättä itselleen haittaa.

Kaksikymppinen mies voi ejakuloida joka neljäs päivä. Kolmikymppinen joka kuudes päivä. Nelikymppisen tulee pitää jo kahdeksan välipäivää. Viisikymppisen ei parane ejakuloida kuin joka kymmenes päivä. Kuusikymppisetä vaaditaan edellisestä ejakulaatiosta toipumisen jo 12 päivää. Mikäli mies kaikesta huolimatta ejakuloi useammin, on hän väsynyt ja hänen kehostaan katoaa tärkeitä ravintoaineita.

Miehen siemensyöksyn voidaan toki estää painamalla Jen-Mo -nimistä akupistettä. Piste sijaitsee välilihan alueella siittimen ja peräaukon puolivälissä. Pistettä tulee painaa etu- ja keskisormella juuri ennen siemensyöksyä.

Terveydeksi Paras kellonaika seksin harrastamiseen on kello kuusi aamulla tai auringonnousun aikaan. Mikäli yhdynnällä haetaan parantavia ominaisuuksia, tulee se suorittaa tiettynä kellonaikana. Aamupäivällä kello 3–5 suoritettu yhdyntä vahvistaa keuhkoja. Rakastelu kello 5–7 vahvistaa paksusuolta.

Vatsa pitää rakastelusta kello 7–9. Perna ja haima vahvistuvat mikäli rakastelu tapahtuu kello 9– Sydän vahvistuu kello 11– Ohutsuolen vuoro on kello 13– Virtsarakolle tekee hyvää rakastella kello 15– Kello 17–19 vahvistuvat munuaiset. Sydänlihas voimistuu kello 19–21 suoritetun rakastelun avulla. Rauhaset voimistuvat kello 21– Rakastelu kello 23–1 voimistaa sappirakkoa ja kello 1–3 on maksan vuoro. Kokonaisvaltaisen terveyden vuoksi kannattaa siis vaihdella rakasteluaikoja tai rakastella ympäri vuorokauden.

Kipeän selän hoitamiseksi ei kannata heti suunnata kulkuaan fysioterapeutille tai kiropraktikolle. Kiinalaisen uskomuksen mukaan kipeä selkä paranee rakastelemalla. Yhdyntä tulee suorittaa asennossa, jossa nainen makaa selällään ja mies on polvistuneena hänen päällään.

Miehen tulee liikehtiä hitaasti ja olla ejakuloimatta. Taolaisen uskomuksen mukaan peniksessä on omat refleksologiset alueensa. Peniksen terskan pää stimuloi sydäntä. Terskan kyljet stimuloivat keuhkoja. Peniksen varren yläkolmannes stimuloi pernaa ja haimaa.

Varren keskiosa stimuloi maksaa ja alin osa varresta vastaavasti munuaisia. Vastaavat alueet löytyvät myös naisen emättimestä. Emätin on jaettu alueellisesti neljään osaan. Emättimen etuosa stimuloi munuaisia. Kolmas neljännes stimuloi pernaa ja haimaa ja emättimen takaosa vastaavasti sydäntä ja keuhkoja. Peniksen ollessa täysin emättimen sisällä toisiaan vastaavat osat saavat ärsykkeitä.

Emättimestä ja naisen orgasmista Emättimessä on kahdeksan laaksoa. Luutun kieli sijaitsee yhden tuuman syvyydessä. Vesikastanjan hammas on kahden tuuman syvyydessä. Pikku virta sijaitsee kolmen tuuman syvyydessä. Musta helmi löytyy neljän tuuman syvyydestä. Laakson omin on viiden tuuman syvyydessä.

Syvä huone sijaitsee vastaavasti kuuden tuuman syvyydessä. Sisäisen oven syvyys on 7 tuumaa ja pohjoisnapa sijaitsee kahdeksan tuuman syvyydessä. Tuuma oli tapana mitata siten, että se on miehen vasemman käden keskisormen kauimmaisesta nivelestä sormenpäähän oleva matka. Naiset käyttivät mittauksessa oikean käden keskisormea.

Taoismin mukaan nainen etenee yhdeksän porrasta matkatessaan kohti orgasmia. Ensimmäiseksi naisen emättimen syljeneritys kiihtyy ja hänen hengityksensä syvenee. Toiseksi nainen alkaa suudellessaan työntää kieltään miehen suuhun. Seuraavaksi naisen lihaksistossa tapahtuu muutoksia ja nainen pyrkii yhä lähemmäksi miestä. Neljänneksi naisen emätin on hyvin kostea ja hän saattaa tuntea kouristuksia emättimessä.

Viidennessä vaiheessa nainen pehmenee. Tämä esiintyy nivelten elastisuutena. Edellisen johdosta nainen kiemurtelee kuin käärme ja pyrkii kietoutumaan miehen ympärille. Seitsemässä vaiheessa nainen on vailla järkeä, mutta hän on erittäin aktiivinen ja pyrkii koskettelemaan miestä joka paikasta. Kahdeksannen portaan kohdalla nainen pyrkii puremaan miestä ja tarttumaan tämän nänneihin. Naisen lihakset ovat täysin rennot ja pehmeät. Lopulta nainen kokee pienen kuoleman ja vajoaa täydelliseen pimeyteen.

Hän on tuolloin täysin tyydyttynyt. Kiinalaisten mukaan länsimaisessa seksissä nainen ei saavuta kuin neljännen tason. Nainen ei siten koskaan saa täydellistä tyydytystä ja on sen vuoksi onneton. Tutkimusten mukaan näin näyttäisi todellakin olevan. Yksi syy naisen orgasmin puuttumiseen on tietysti se, että yhä edelleen väitetään, ettei nainen tarvitse orgasmia.

Peniksen hyveet Peniksellä on viisi hyvettä. Vanhan taolaisen opin mukaan penis on kiltti. Se on tehty palvelemaan naista ja sen vuoksi se antaa ja antaa. Penis on myös oikeamielinen. Se suorittaa tehtävänsä kunnes on sisältä tyhjä. Mitään se ei pidä itsellään.

Kolmantena hyveenä on kohteliaisuus. Penis työntyy tai vetäytyy juuri oikealla hetkellä. Penis on oikeaan aikaan myös kova tai veltto. Penis ei satuta eikä osoita kurittomuutta. Peniksen hyveenä on myös viisaus. Penis tietää kuinka naista tulee hyväillä, jotta tämä tuntee mielihyvää. Penis käyttää kaiken voimansa ja tietämyksensä naisen tyydyttämiseksi.

Viimeisenä hyveenä on rehellisyys. Penis tekee työtä kunnes sen velvollisuus on täytetty. Mikäli se ei voi täyttää velvollisuuttaan, se luovuttaa täydellisesti.

Penis on siten erittäin rehellinen. Jokainen mies voi sitten kohdallaan miettiä, kuinka hyvin oma penis nuo hyveet täyttää. Douglas Wile, Art of the bedchamber. Stephen Chang, The Tao of sexology. Onko vuoden- ja vuorokauden ajalla merkitystä seksuaaliseen halukkuuteen? Aurinko ja lämmin ilma herättää halut Marja Paasio on kirjoittanut hauskan kirjan Pilvihin on piian nännit Otava Kirja esittelee kansanomaista seksiperinnettä.

Kirjasta löytyy tietoa myös vuodenaikojen merkityksestä seksiin. Ilmajokelaisen sananlaskun mukaan naisen seksuaalinen kiihkeys lisääntyy maaliskuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja jatkuu puolikesään. Kiikalalaisten mukaan poikien juoksu alkaa katajan kukkiessa eli touko-kesäkuussa. Kansa on siis syvissä riveissään pistänyt merkille, koska alapäätä alkaa siinä mielessä kutkuttaa.

Jo kreikkalainen historioitsija Herodotos n. Hän oli nimittäin sitä mieltä, että lämpimässä ilmastossa asuvat ihmiset harrastavat seksiä enemmän kuin kylmässä ilmanalassa asuvat. Herodotoksen mukaan lämpimän ilmaston asukkaat ovat myös seksuaalisesti estottomampia. Tutkija Murdock tutki vuonna Herodotoksen teorian paikkansapitävyyttä ja tuli tutkimuksessaan siihen lopputulokseen, että Herodotoksen teoria pitää paikkansa.

Miksi aurinko sitten saa hormonit hyrräämään? Käpyrauhasen toiminta ja melatoniini Käpyrauhanen on väliaivojen yläosassa sijaitseva pieni rauhanen, joka erittää muun muassa melatoniini-nimistä hormonia. Käpyrauhanen löydettiin luvulla, jolloin sen kuviteltiin olevan sielun istuin. Käpyrauhasta on myös pidetty kolmantena silmänä. Melatoniini on käpyrauhasessa serotoniinista tuotettava hormoni. Serotoniinia taas tuotetaan tryptofaani-nimisestä aminohaposta.

Melatoniinimäärät ovat yöllä 4–6-kertaiset päivän arvoihin verrattuna. Melatoniinia onkin siksi kutsuttu myös pimeähormoniksi. Melatoniini säätelee muun muassa meidän unirytmiämme. Käpyrauhasen toiminta vähenee ihmisen ikääntyessä, jolloin melatoniinia erittyy vanhuksilla vähemmän kuin nuorilla. Tämä selittää sen ilmiön, miksi vanhuksilla on usein uniongelmia. Melatoniinilla on merkitystä myös seksikäyttäytymiseen. Yhdysvaltalainen biologi George Bentley on tutkinut japanilaisten kollegoidensa kanssa melatoniinin vaikutuksia eläinten vuodenajan mukaiseen paritteluun.

He ovat havainneet, että melatoniini vaikuttaa eri eläimiin eri tavoin. Hyvin useat eläimet innostuvat parittelemaan silloin, kun melatoniinin eritys on mahdollisimman matala.

Lampaat taas ovat siinä mielessä erikoisia, että ne parittelevat silloin, kun melatoniinimäärät ovat korkealla. Ihmiset eivät kuitenkaan ole lampaita vaan lähinnä hiiriä.

Melatoniini nimittäin vähentää ihmisten paritteluhalukkuutta, kuten käy esimerkiksi hiirillä. Mutta miksi näin on? Ihmisillä ei ole mitään erityistä kiima-aikaa kuten eläimillä, mutta vuodenajoilla näyttää silti olevan merkitystä meidänkin paritteluhalukkuuteen.

Gynekologi Wichmann tutki kollegoidensa kanssa jo luvulla vuodenaikojen merkitystä ja havaitsi, että hedelmöityksiä tapahtuu Suomessa kesäisin huomattavasti enemmän kuin talvella.

Syntyvyysluvut taas ovat korkeimmillaan keväällä. Mitä tekemistä tällä sitten on melatoniinin kanssa? Kauppila sai luvulla selville, että synkkinä kuukausina melatoniinin eritys on huomattavasti korkeampi kuin valoisina kuukausina. Melatoniinin eritys vaihtelee siten myös vuodenaikojen mukaan. Lisäksi luteinisoivan hormonin LH eritys on matalalla kun melatoniinia on paljon.

LH säätelee sukupuolirauhasten toimintaa. Bentley ryhmineen havaitsi, että melatoniinilla on mahdollisia vaikutuksia myös aivojen hormoniin nimeltä GnIH gonadotropiinia ehkäisevä hormoni. Gonadotropiini on myös sukupuolirauhasten toimintaa stimuloiva ja säätelevä hormoni. Kun luteinisoiva hormoni ja gonadotropiini ovat alhaalla, on ihmisen halukkuus myös alhainen.

Israelilainen tutkimusryhmä sai aivan hiljattain selville, että voimakas plasman melatoniinimäärä heikentää miesten siittiöiden laatua. Siittiöiden liikkuvuus taas lisääntyy merkittävässä määrin keväällä eli valoisaan aikaan. Nuo pikku veijaritkin heräävät talvisesta horroksestaan. Lisääntynyt seksuaalinen kanssakäyminen taas parantaa siittiöiden laatua. Testosteroni ja halut Melatoniinin ohella erityisesti testosteroni vaikuttaa ihmisen seksuaalikäyttäytymiseen.

Erinäisten tutkimusten perusteella ihmisen seksuaalinen aktiivisuus on suorassa suhteessa mieshormonien määrään. Mitä enemmän mieshormoneja on, sitä suurempi libido.

Tutkimuksissa on havaittu, että testosteronin erityksessä on selvä vuorokausi- ja vuodenaikarytmi. Kevään kynnyksellä miesten ja naisten testosteronin eritys voimistuu ja on korkeimmillaan kesä- ja heinäkuussa. Sen jälkeen tasot laskevat ja saavuttavat pohjan syyskuussa.

Syyskuun jälkeen hormonitoiminnassa tapahtuu lievää nousua niin, että pieni huippukohta saavutetaan tammikuun alussa. Nyt on siten odotettavissa seksuaalisesti aika harmaata aikaa, vaikka kaduilla näkyykin kondomimainoksia.

Hormonit pitävät huolen siitä, että seksuaalinen aktiivisuus lisääntyy keväisin ja kesäisin. Tämä näkyy myös kondomien myyntiluvuissa.

Grosersin ja kumppaneiden tekemän tutkimuksen perusteella kondomeja myydään todella runsaasti heinäkuun lopussa. Suurin myyntipiikki on kuitenkin viikkoa ennen joulua!

Joten katumainokset ovat hiukan liian aikaisessa tai sitten jälkijunassa. Ja nyt vihdoin selitys siihen, miksi Lassis2 ja monet muut miehet kokevat selvää halukkuutta kukonlaulun aikaan. Miesten testosteronimäärät ovat nimittäin kello 7. Siksi miehet saavat erektion juuri REM-unen aikana. Tämä selittää miesten aamuisen voimakkaan erektion. Suurimmalla osalla miehistä testosteronitasot ovat myös korkeimmillaan viikonloppuisin.

Seksuaalisesti erittäin aktiivisia naisia Perjantai Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nykyaikana saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta. Länsimaissa miehet ovat tyypillisesti määritelleet naisten seksuaalisuuden. Naisia ja heidän seksuaalisuuttaan on vähätelty, kontrolloitu ja tuhahdettu.

Naiset on nähty miehiä alempiarvoisina olentoina. E-pillerin keksimisen myötä naiset vihdoin vapautuivat seksuaalisesti. Nyt luvulla on vihdoin tultu siihen vaiheeseen, että naiset voivat häpeilemättä ilmoittaa haluavansa seksiä.

Tilanne on mennyt jopa niin pitkälle, että miehistä ei ole ollutkaan vastaamaan naisten seksuaalisiin tarpeisiin. Onko miesten valta-asema seksuaalisuudessa siis ohi? Sen saamme tietää vuosien saatossa. Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nyt saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta.

Suurin osa näistä naisista on tosin ollut valta-asemassa. Seuraavassa muutama seksuaalisesti hyvinkin aktiivinen historian kirjoihin päässyt nainen. Mnesarete Mnesarete eli luvulla eKr. Mnesaretea kutsuttiin lempinimellä Fryne inhottava olento, rupisammakko.

Nimitys on sikäli humoristinen, että Mnesarete oli luultavasti yksi aikakautensa kauneimmista maksullisista naisista. Ateenalainen kuvanveistäjä Praksiteles oli yksi niistä monista miehistä, jotka olivat ihastuneet Mnesareten suloihin. Praksiteles ikuisti Mnesareten kauneuden jälkipolvien ihailtavaksi.

Mnesarete oli Praksitelesin veistämän knidolaisten Afroditen mallina, jota pidetään kyseisen kuvanveistäjän loistokkaimpana työnä kopio työstä löytyy Louvren museosta. Koska Mnesarete oli kaunis ja myös taiteilijoiden suosima, oli hänen taksansa melkoiset ja suosio miesten joukossa valtaisa. Hänellä oli lukemattomia varakkaita rakastajia ja Mnesaretestä tuli itsekin erittäin rikas nainen.

Mnesarete olisi jopa omilla varoillaan rakennuttanut Aleksanteri Suuren tuhoaman Theeban muurin, jos hän olisi saanut muuriin taulun, jossa olisi mainittu: Jotakin mahtavien hetairoiden varallisuudesta kertoo myös se, että kuuluisa kreikkalainen Lamia sai Makedonian kuninkaalta Demetrios Poliorketesinilta – eKr. Sanotaan, että Kleopatra otti ensimmäisen rakastajansa jo vuotiaana ja käytti sen jälkeen seksiä sekä vallan että mielihyvän välineenä.

Kleopatralla oli pieni temppeli, jossa hän piti nuoria rakastajiaan, joille syötettiin erilaisia rohtoja seksuaalisen kyvykkyyden lisäämiseksi. Pääasiassa näiden rakastajien kanssa Kleopatra harjoitti seksuaalisia taitojaan, jotka hän oli oppinut Aleksandrian hetairoilta.

Erotiikan historiaa tutkineen Jeff Pylen mukaan Kleopatra saattoi yhtenä yönä ottaa jopa sata miestä. Niin tai näin, Kleopatran viehätysvoima hurmasi Rooman hallitsijoista Caesarin ja Antoniuksen. Nykypäivän naisten ei siis kannata tyytyä pelkkään muutaman sadan euron timanttisormukseen. Kleopatra yritti päästä myös Julius Caesarin pojan Octaviuksen myöhemmin nimeltä Augustus suosioon. Kleopatra epäonnistui hankkeessaan kuitenkin pahasti ja Octavius vangitsi hänet.

Legendan mukaan Kleopatra sai järjestettyä itselleen myrkkykäärmeen, jonka avulla hän surmasi itsensä. Sanotaan, että myrkkykäärme puri Kleopatraa käsivarteen. Toisen käsityksen mukaan käärme puri häntä rintoihin.

Julia Augustuksen tytär ja samalla ainoa lapsi Julia 39 eKr–14 jKr. Hänet naitettiin vuonna 25 eKr. Augustuksen sisarenpojalle Claudius Marcellukselle, joka kuitenkin kuoli muutaman vuoden jälkeen. Seuraava puoliso oli Augustuksen palvelija Agrippa ja tämän jälkeen Augustuksen poikapuoli ja tuleva keisari Tiberius.

Julia oli huomattavasti kiinnostuneempi Rooman seurapiirien riemuista ja yltiöpäisistä huvituksista, kuin elämästä neljän seinän sisällä ja vaimona olemisesta.

Jo nuorena naisena Julialla oli tapana liikkua lähes alastomana pitkin Rooman katuja. Hyvin pian hän hankki itselleen rakastajia, joiden lukumäärä kasvoi kymmenistä satoihin ja lopulta kymmeniin tuhansiin.

Sanotaan, että Julia kävi läpi lähes puolet Rooman viriileistä miehistä. Kun mielenkiintoiset miehet loppuivat, Julia tarjosi itseään Roomaan saapuneille ulkopaikkakuntalaisille. Julia toimi myös maksullisena naisena. Julian irstas elämä vihdoin paljastui Tiberiukselle.

Julian rakastajien lukumääräksi on arvioitu uskomattomat 80 , joten olisi ollut todellinen ihme, jollei hän olisi jäänyt kiinni tekosistaan. Julia karkotettiin Pandaterian saarelle. Myös joukko Julian rakastajista joutui tilille. Kuuluisin heistä oli Marcus Antoniuksen poika Iullus, joka teki itsemurhan. Myös Julian ja Agrippan tytär Julia nuorempi karkotettiin Roomasta irstaan käytöksen takia. Äidillä ja tyttärellä oli siis muutakin samaa kuin etunimi.

Mikäli hän ei ollut tyydytetty hovin orgioissa, suuntasi hän matkansa prostituoitujen talolle käyttäen itsestään nimeä Lycisca. Siellä hän antautui täysin himojensa valtaan, tarjoten itseään työmiehille ja muille kaupungin vähempiarvoisille.

Messalina haastoi jopa prostituoituja kilpailuun siitä, kuka oli vuorokauden aikana yhdynnässä useamman miehen kanssa. Messalina voitti kilpailun yhtymällä 25 miehen kanssa. Messalinalla arvoidaan olleen 8 rakastajaa. Claudius teloitti Messalinan saatuaan selville, että tämä oli mennyt naimisiin erään rakastajansa kanssa Claudiuksen ollessa itse sotaretkillä.

Nuoruudessaan Theodora oli näyttelijätär ja kurtisaani. Jotta Theodora ei olisi rikkonut julkisen alastomuuden kieltäviä lakeja, kietoutui hän ohuisiin nauhoihin ja rihmoihin, jotka eivät todellisuudessa peittäneet mitään hänen vartalostaan. Jeff Pylen mukaan Theodora saattoi mennä piknikille miesseurueessa ja nauttia seksistä yhtaikaa 10–30 miehen kanssa.

Kun Rooman hallitsija Justinus teki sisarenpoikansa Justinianuksen hallitsijatoveriksi vuonna , kruunattiin Theodora samalla keisarinnaksi. Justinus kuoli muutaman kuukauden kuluttua ja Justinianuksesta tuli yksinhallitsija. Theodora tuki vahvasti puolisoaan tämän hallituskautena. Theodoraa voidaan pitää eräänlaisena naisasialiikkeen pioneerina. Ulkonaisella hurskaudella Theodora pyrki luultavasti osittain sovittamaan syntistä elämäänsä.

Theodora sai aikaan merkittäviä naisten oikeuksia parantavia lakeja. Naiset saivat oikeuden omaisuuden hallintaan, heille tuli oikeuksia avioerotapauksissa ja raiskaukseen liitettiin kuolemantuomio. Prostituoiduille rakennettiin suojakoteja ja laissa kiellettiin prostituutioon pakottaminen.

Kuningatar Zingua Angolan kuningatar Zingua eli luvulla tuli kuuluisaksi kyltymättömänä ja erittäin julmana nymfomaanina. Zingualla oli suuri mieshaaremi ja hän oli erittäin mieltynyt gladiaattorikilpailuihin, joissa tapeltiin elämästä ja kuolemasta.

Zingualla oli tapana harrastaa seksiä kilpailun voittaneen miehen kanssa. Zingua otti miehestä sanan mukaisesti viimeisetkin mehut irti, koska seksuaalinen kanssakäyminen jatkui läpi yön. Mikäli miehen taidot sängyssä eivät miellyttäneet Zinguaa, hän saattoi aamulla määrätä miehen mestattavaksi.

Zingua oli siis eräänlainen mustaleski. Zingua mestautti myös raskaana olevia naisia, koska oli heille mustasukkainen. Ninon oli tunnettu kauneudestaan ja älystään. Hän oli mieluisa kumppani Pariisin seurapiireissä, joihin kuului ylhäisiä henkilöitä, oppineita sekä kirjailijoita. Ninon oli suhteessa monen sen ajan etevän miehen kuten Condéhen, La Rochefoucauld’hon ja Saint-Evremondin kanssa.

Kardinaali Richelieu tarjosi 50 kruunua lähes 20 euroa yhdestä yöstä Ninonin kanssa. Ninon otti rahat, mutta lähetti kuitenkin paikalle naisystävänsä. Ninon de L’Enclosin kirjeenvaihdon, Correspondance authentique, mukaan hän harrasti seksiä 4 eri henkilön kanssa.

Hän oli naimisissa Pietari III: Avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnellinen, Pietarin ollessa erittäin väkivaltainen. Sanotaan, että Pietarin esinahka oli niin tiukka, ettei hän saanut erektiota. Joissakin historiankirjoissa kerrotaan, että esinahan ahtaus olisi estänyt hapen pääsyn Pietarin aivoihin ja tämän vuoksi hän oli niin aggressiivinen.

Tämä väite ei kuitenkaan voi pitää paikkaansa. Pietari leikki mieluummin tinasotilailla, kuin oli intiimisti Katariinan kanssa. Katariinan ja Pietarin välillä ei tiettävästi ollut laisinkaan seksiä. Katariina kesti tilannetta seitsemän vuotta ja hankki sitten ensimmäisen rakastajansa.

Kyseinen mies oli kreivi Sergei Saltykov, jota seurasi kreivi Stanislaus Poniatowski, jota seurasi Gregori Orlov, jota seurasi Grigori Potemkin ja jota seurasi lukemattomat miehet. Kun Pietari murhattiin, Katariinan oli helpompi liehutella miesten kanssa. Katariinan sanotaan suositelleen, että seksiä tulisi harrastaa kuusi kertaa päivässä. Tiedetään, että hänellä oli ainakin 80 arvovaltaista rakastajaa ja joukko vähemmän tuntemattomia sänkykumppaneita.

Katariinan kuolemaan liittyy juoruja, että hän olisi kuollut harrastaessaan seksiä lempihevosensa kanssa. Tämä on todellakin vain juoru. Todellisuudessa Katariina kuoli voimakkaaseen sydänkohtaukseen ollessaan yöastialla. Madamoiselle Dubois Ranskalainen näyttelijätär Madamoiselle Dubois? Päiväkirjamerkintöjensä perusteella hän rakasteli 20 vuoden aikana 16 eri miehen kanssa!

Käytännössä tämä tarkoittaa noin kolmea miestä päivässä. Sarah Bernhardt Aikakautensa ehdottomasti kuuluisin ranskalainen näyttelijä Sarah Bernhardt [Henriette Rosine Bernard] – väitti, että hänellä on ollut yli tuhat rakastajaa. Ainakin näytelmiä hänelle kirjoittivat sellaiset kuuluisuudet kuin Alexandre Dumas nuorempi – , Victorien Sardou – ja Edmond Rostand – , jotka luultavasti olivat myös hänen rakastajiaan.

Bernhardtia kiehtoivat seksi, kuolema, veri ja eksoottiset lemmikit. Hän lienee ollutkin sängyssä melkoisen raju. Siitä ainakin kielii se, että hän ruoski usein rakastajiaan ja rakasteli heidän kanssaan itselleen tehdyssä ruumisarkussa.

Margaretha suostui menemään naimisiin ensimmäisen häntä kosivan miehen kanssa. Kyseessä oli vuotias kapteeni Rudolf MacLeod. MacLeod sai komennuksen Jaavalle, jossa Margaretha tutustui aasialaisiin temppelitanssijoihin ja oppi heiltä kuuluisat liikkeensä.

Rudolf perehdytti vaimonsa myös orgioita harrastaviin piireihin. Margaretha saapui Pariisiin vuotiaana ja otti nimekseen Mata Hari. Samalla hän loi itselleen täysin uuden menneisyyden väittäen olleensa temppelitanssijattaren tytär. Mata Hari alkoikin esiintyä eroottisena tanssijana. Kohottaakseen sosiaalista asemaansa, Mata Hari ilmoitti, että hänen isänsä oli englantilainen lordi.

Tämä vakoilija kuuluisaksi tullut hollantilainen nainen toi eroottiseen tanssimiseen eksoottisuuden ja taiteellisuuden. Esiintyessään hän ei koskaan riisunut rintaliivejään, koska häpesi pieniä rintojaan. Mata Hari ei kuitenkaan tyytynyt pelkkään tanssiin, vaan tarjosi seksuaalisia palveluita sitä haluaville. Mata Hari ylpeili usein, että aasialaisena naisena hän tunsi hyvin Kama Sutran salat. Mata Harilla oli runsaasti kysyntää, ja useat miehet tekivät vararikon hänen takiaan.

Hänen asiakkainaan olivat esimerkiksi Saksan ruhtinaat, Hollannin ministeripresidentit ja Ranskan ministerit. Totuutta Mata Harin osuudesta vakoiluun ei luultavasti koskaan saada. Jäädessään kiinni ranskalaisille vuonna , hän väitti olleensa kaksoisagentti ja todellisuudessa vakoilleensa Ranskan hyväksi. Vaikka moni hänen varakkaista rakastajistaan meni tästä valalle, Mata Hari teloitettiin ampumalla. May West Legendaarinen yhdysvaltalainen näyttelijätär May West [Mary Jane West] – rakasteli omien sanojensa mukaan yhtäjaksoisesti 15 tuntia Ted-nimisen miehen kanssa.

Tätä pidetään eräänlaisena epävirallisena ennätyksenä ja sen on kirjannut ylös lääkäri Vernon Coleman. May Westin mukaan hän teki parhaat suorituksensa sängyssä. Hänellä olikin lukuisia rakastajia, jotka olivat pääasiassa elokuvamaailmassa vaikuttaneita henkilöitä. Ovulaatio saa naiset metsästämään miehistä miestä Tutkija Alan Dixsonin mukaan yksi merkittävimpiä eroja ihmisen ja ihmiselle sukua olevien eläinten välillä on se, että naiset eivät mainosta ovulaatioonsa.

Uusimmat tutkimukset kuitenkin osoittavat, että nainen viestii miehelle hedelmällisimmän hetkensä. Koska miehet eivät useinkaan ymmärrä tai huomaa näitä viestejä, niin naiset pistävät itse töpinäksi ja saalistavat ovulaation aikana halujensa kohdetta.

Ovulaatio muokkaa naisen viehättävämmäksi Newcastlen ja Prahan yliopistoissa tehty tutkimus osoittaa, että naisen kasvoissa tapahtuu muutoksia kuukautiskierron aikana. Nainen on kyseisen tutkimuksen mukaan kauneimmillaan juuri ovulaation ajankohtana. Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, niin ovulaation lähestyessä huulten värityksessä ja koossa tapahtuu muutoksia.

Myös naisen ihonväri muuttuu heleämmäksi ja hänen pupillinsa laajenevat. Ovulaation aikana naisen rinnoista tulee symmetrisemmät. Mielenkiintoista on se, että rintojen koko ei kuitenkaan kasva merkittävästi ovulaation aikana. Rinnat nimittäin kasvavat kokoa juuri ennen kuukautisvuotoja.

Symmetria tuntuu siten olevan parivalinnassa huomattavasti tärkeämmässä roolissa kuin koko. Ovulaation aikana myös naisen henkilökohtainen tuoksu muuttuu miellyttävämmäksi.

Ihmisen tuoksulla on hämmästyttävän suuri merkitys parivalinnassa katso aikaisemmat artikkelini feromoneista. Ovulaatio saa naisen pukeutumaan seksikkäästi Kalifornia yliopistossa aivan hiljattain suoritetussa tutkimuksessa saatiin selville, että naisen pukeutuminenkin muuttuu kuukautiskierron aikana.

Tutkimuksen mukaan naisen pukeutuvat ovulaation ajankohtana muodikkaampiin ja paljastavampiin asuihin kuin kuukautiskierron muina aikoina. Tutkijoiden mukaan naisten pääasiallisena tarkoituksena on näyttää viehättävälle ja hyvälle eikä varsinaisesti seksikkäälle.

Myös tutkija Grammerin ryhmä havaitsi, että naiset pukeutuvat diskoon mennessään huomattavasti paljastavampaan asuun ovulaation lähestyessä kuin muulloin. Haussa maskuliinisia miehiä hetken huumaa varten Bullivant tutkimusryhmineen havaitsi, että naiset flirttailevat vieraille miehille ovulaation aikana huomattavasti enemmän kuin kierron muina aikoina.

Haseltonin mukaan ovuloivat naiset ovat myös seksuaalisesti kiinnostuneita muista kuin omasta miehestä. Erityisesti naiset, joiden oma mies ei ole järin seksikäs, saattavat harrastaa parisuhteen ulkopuolista seksiä. Kumppanin pettäjiä löytyykin niin miehistä kuin naisista ja prosentuaalinen ero pettävien miesten ja naisten välillä ei todellisuudessa ole järin suuri.

Fisher vastaavasti havaitsi, että naiset ovat ovulaation aikana huomattavasti kriittisempiä muiden naisten ulkonäköä kohtaan. Tämä on Fisherin mukaan osoitus siitä, että naiset kilpailevat ovulaation aikana miesten huomiosta ja katsovat nenänvartta pitkin kilpakumppaneitaan. Maajussien kannattaisi siis etsiä morsiantaan ovuloivista naisista, niin silloin jopa mehiläisfarmille saattaisi löytyä joku halukas. Yhdysvaltalaiset Gangestad ja Thornhill havaitsivat tutkimuksissaan, että naiset suosivat ovulaation aikana miehiä, jotka ovat fyysisesti symmetrisiä.

Vartalosymmetria on sekä miehellä että naisella merkki hyvistä geeneistä. Symmetriset miehet ovat tutkimusten mukaan yleensä lihaksikkaampia, pidempiä, elinvoimaisempia, terveempiä ja seurallisempi kuin epäsymmetriset miehet. Myös heidän siemennesteensä on parempilaatuista kuin epäsymmetrisillä miehillä. Lisäksi he kykenevät tuottamaan naiselle paremmin orgasmin. Miehen symmetria selviää yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan vilkaisemalla seuraavia kohtia: Talvipakkasilla on tietysti hiukan kinkkistä arvioida nilkan paksuuksia tai kyynärpäiden leveyksiä, joten tarkkaavaisuus kannattaa suunnata korviin.

Ovulaation aikana naisen mielenkiinto kohdistuu myös miehiin, joiden kasvojen piirteet ovat maskuliiniset. Maskuliinisuus kertoo korkeista testosteronipitoisuuksista. Testosteroni vaikuttaa muun muassa miehen seksuaaliseen viettiin. On siten täysin loogista ajatella, että nainen etsii hedelmällisempänä aikanaan miestä, joka tarjoaa jälkeläisilleen hyvät geenit ja on kyvykäs sängyssä. Huomioitavaa on se, että maskuliiniset miehet kiinnostavat naista pääasiassa lyhytaikaisissa suhteissa.

Pitkäkestoisiin suhteisiin nainen valitsee miehiä, jotka ovat kasvoiltaan androgyynejä tai muuten piirteiltään feministisempiä. Naiselliset piirteet miesten kasvoissa kun kertovat paremmista jälkeläistenhoito-ominaisuuksista sekä rehellisyydestä ja emotionaalisuudesta.

Tällainen mies on naisen kannalta pitkällä tähtäyksellä parempi valinta, koska testosteronia uhkuva mies saattaa liehutella vieraissa naisissa ja toisaalta omata aggressiivisia piirteitä.

Tutkimuksissa onkin havaittu, että avioerot ovat yleisempiä niillä miehillä, joilla on korkeat testosteronitasot. Journal of Sex Research. Is She Dressed to Impress? Ovulatory Shifts in Human Female Ornamentation: Nera Ovulation, Women Dress to Impress. Seksikästä joulua Torstai Mitä mies haluaisi saada? Vuosi vuodelta naisilla tuntuu olevan suunnattomia vaikeuksia keksiä, mitä he ostaisivat miehelleen joululahjaksi. Mieleen juolahtavat jälleen kerran sellaiset lahjaideat kuin uudet sukat, partavaahto, partavesi ja alushousut.

Mies tosin sai sukat jo isänpäivänä, mutta eihän se haittaa. Ainahan niitä käytössä kuluu ja nythän voisi ostaa sukat, joissa on Wagnerin kuva.

Kirjastakin mies voisi tykätä, ja onneksi Remekseltä ilmestyy aina jouluksi uusi kirja, joka iskee miehen mieleen kuin miljoona volttia ja kymmenen Jerry Cottonia. Ja mikäs onkaan jouluna sen rattoisampaa katseltavaa, kuin mies, joka syö sikasukat jalassa sikaa, röyhtäilee, piereskelee ja kuuntelee Juice Leskisen Sikaa ja lukee siinä sivussa rasvaisilla kourillaan Remestä? Miehelle tila on varmasti auvoinen, mutta voisihan sitä joulua joskus toisellakin tavalla viettää ja antaa miehelle kerrankin sitä, mitä hän todella haluaa.

Mitä mies todella haluaa, on viettää laatuaikaa naisensa kanssa ja saada pullollisen jotain hyvää viiniä, viskiä tai konjakkia. Tilkka laadukasta alkoholipitoista juomaa rentouttaa kummasti kaiken kiireen jälkeen, mutta paras lahja on kuitenkin se oma rakas eli SINÄ. Todisteena tästä on se, että miehet ostavat naisille joululahjaksi erittäin usein jonkin seksikkään alusasun tai rintaliivit.

Valitettavasti mies hahmottaa koon lähes aina väärin ja nainen joutuukin sitten joulun jälkeen vaihtamaan tuotteen sopivammaksi. Englantilaisen tutkimuksen mukaan myös kondomit käyvät parhaiten kaupaksi juuri joulun alla ja erotiikkakaupoissa on hurja sesonki.

Anna siis kerrankin miehelle lahjaksi jotain, josta hän varmasti pitää eli sinut seksikkäässä asusteessa. Fantasiaa ja vartalosuklaata Merja Hirvisaari on viisaasti todennut, että seksikäs alusasu on erotiikan lähde niin sen kantajalle kuin sen katsojallekin. Näinhän se on ja asia on ihan tutkimuksissakin todistettu. Eroottinen asu tuo siis molemminpuolista iloa. Esimerkiksi Helmen kaupasta löytyy ihastuttavia asuja, jotka sopivat kaikille S-L -kokoisille naisille.

Väreinä löytyvät punainen, musta ja valkoinen. Väriopin mukaan punainen on rehevä ja seksikäs. Musta taas on naisellinen ja viehkeä. Valkea edustaa puhtautta ja koskemattomuutta. Mieti siis, mitä sinä haluaisit viestiä miehelle ja valitse asun väri sen mukaan. Punainen tietysti sopii jouluun kuin nenä päähän ja viestii aina seksiä. Kaikki naiset eivät kuitenkaan saa muodokasta vartaloaan mahdutettua edellä mainittuihin kokoihin, mutta ei hätää.

Tarjolla on todella syötävän hyvä ratkaisu. Shunga on nimittäin valmistanut vartalosuklaan. Vartalosuklaan ja mukana tulevan siveltimen avulla voit vaikka kirjoittaa vartaloosi herkullisen ja seksikkään hyvän joulun toivotuksen, jonka rakkaasi voi nautiskellen nuolla pois. Ja viestihän saattaa sijaita ihan missä tahansa vartalon kohdassa.

Vartalosuklaa on todellinen sukupuoliviettiä kiihottava keksintö. Ensinnäkin suklaa näyttää vartalolla kiihottavan seksikkäälle. Toiseksi suklaan nauttiminen piristää kehoa ja mieltä. Suklaan maku jo itsessään tuottaa mielihyvää, mutta taustalla ovat myös hormonaaliset tekijät. Suklaa nimittäin sisältää fenyylietyyliamiinia PEA , kofeiinia, teobromiinia ja anandamiidia.

PEA on se samainen hormoni, jota erittyy ihmisen rakastuessa, kofeiinilla ja teobromiinilla on tunnetusti piristävä vaikutus ja anandamiidi aktivoi aivoissa samoja solureseptoreita kuin kannabis. Nämä tekijät pistävät aivoihin todellista vipinää.

Lisäksi suklaa vaikuttaa aivojen serotoniiniaineenvaihduntaan. Serotoniini taas on aivojen välittäjäaine, joka vaikuttaa muun muassa mielialaan ja seksuaalisiin tuntemuksiin. Tumma suklaa parantaa jopa reaktioaikaa, joten seksuaaliset ärsykkeetkin toimivat silloin nopeammin. Edellisten lisäksi suklaassa on arginiini-nimistä aminohappoa, josta tuotetaan typpioksidia. Typpioksidi mahdollistaa esimerkiksi sen, että klitoriksessa ja peniksessä olevat sileät lihassolut rentoutuvat ja verisuonet laajenevat.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verenkierto kyseisissä elimissä lisääntyy ja ne kasvavat kokoa eli tapahtuu erektio. Vartalosuklaa edustaa siten eroottisten tuotteiden ehdotonta huippua.

Vietä siis kerrankin joulu, josta on hyötyä koko parisuhteelle, sillä saanut mieshän on tunnetusti leppoisa mies. Muista myös, että tutkimusten mukaan seksi nuorentaa vähintään kymmenen vuotta, eli se on tehokkaampi kuin mikään antioksidanttikuuri. Voitko siis parempaa lahjaa miehellesi antaa? Seksikästä ja nautinnollista joulua kaikille! Vaikuttaako ympärileikkaus seksuaaliseen nautintoon? Julkisuudessa on välillä kirjoituksia siitä, että miehen ympärileikkaus tulisi sallia uskonnollisista syistä.

Asian puolustajien mielestä miehen ympärileikkauksella ei ole mitään merkitystä miehen tai naisen seksuaalisen nautinnon kannalta.

Ympärileikkausta perustellaan myös hygieenisillä ja terveydellisillä tekijöillä. Asian vastustajien mielestä miehen ympärileikkaus ilman lääketieteellistä perustetta on silpomista siinä missä naisenkin ympärileikkaus. Kumpi osapuoli sitten on oikeassa? Arvioidaan, että maailmalla yksi kuudesta miehestä on ympärileikattu. Pohjoismaissa ympärileikkaus on silti suhteellisen harvinainen, sillä vain noin kaksi prosenttia pohjoismaalaisista miehistä on ympärileikattu.

Vastaava luku on Yhdysvalloissa arvioiden mukaan peräti 90 prosenttia. Mitään tarkkaa tietoa siitä, koska ja miksi moisia operaatioita on alettu suorittaa, ei ole. Edes antropologit eivät ole täysin yksimielisiä siitä, milloin ensimmäinen ympärileikkaus on tehty. Englantilainen egyptologi Sir Grafton Elliot Smith esittää, että ympärileikkaus olisi 15 vuotta vanha tapa.

Egyptistä löytyy todisteita ympärileikkauksesta ainakin neoliittiselta ajalta eli noin 6 vuoden takaa. Kairon lähellä olevassa Ankh-Mahorin temppelissä on seinäkuvia ympärileikkauksesta. Ympärileikkauksia on tehty tuhansia vuosia paitsi Egyptissä, myös muualla Afrikassa, kuten Kalaharin busmannien sekä Australian aboriginaalien keskuudessa. Ympärileikkausta perustellaan eri uskonnoissa eri tavoin. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen luultavasti egyptiläisiltä.

Egyptiläiset nimittäin alkoivat jossain vaiheessa ympärileikata orjia. Orjien joukossa oli paljon juutalaisia. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen Jumalan ja Abrahamin välisen liiton merkiksi. Abraham itse ympärileikattiin vuotiaana, koska silloin Herra ilmestyi hänelle ja käski miehiä leikkauttamaan esinahkansa. Juutalaisten ympärileikkaus tehdään siis puhtaasti uskonnollisista syistä. Juutalaisessa kulttuurissa pojat ympärileikataan kahdeksan päivää syntymän jälkeen.

Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa on tästä selvät ohjeet. Lisäksi Herra käskee poistamaan kansansa parista kaikki ympärileikkaamattomat, koska kyseiset henkilöt ovat rikkoneet liiton. Ympärileikkauksella on siten huomattava uskonnollinen merkitys juutalaisten parissa.

Muslimeilla on kuusi erilaista koulukuntaa, ja niistä vain yksi Shafiite pitää ympärileikkausta pakollisena. Muut koulukunnat vain suosittelevat sitä. Ympärileikkauksesta ei ole mainintaa Koraanissa, mutta se on vanha arabialainen tapa ja perinteikkyytensä vuoksi edelleen voimissaan.

Ympärileikkaus ei kuitenkaan ole muslimin ulkoinen merkki. Osa muslimeista pitää ympärileikkausta itse asiassa merkkinä seksuaalisesta voimasta ja viriliteetistä. Muslimit eivät määrittele tarkasti ajankohtaa, jolloin ympärileikkaus tulisi tehdä. Muhammed kuitenkin suositteli, että se tehdään nuorella iällä. Englanninkielisissä maissa ympärileikkauksen historiaan liittyy terveysajattelu. Esimerkiksi tohtori Remondinon kirjoitti vuonna , että ympärileikkauksella voidaan ehkäistä tai parantaa noin erilaista vaivaa tai sairautta.

Näihin kuului esimerkiksi alkoholismi, kihti, reumatismi, astma, epilepsia ja munuaissairaus. Ympärileikkauksella pyrittiin kuitenkin lopettamaan ennen kaikkea itsetyydytys – tutkimusten perusteella tosin erittäin huonoin tuloksin. Amerikassa ympärileikataan yhä 60–80 prosenttia miehistä, vaikka sille ei enää ole mitään varsinaista perustetta.

Suomessa käytäntönä on se, että ympärileikkaus tehdään sille henkilölle tai tämän poikalapselle, jonka kulttuuriset, sosiaaliset tai uskonnolliset syyt leikkausta edellyttävät. Selvä lääketieteellinen syy ympärileikkaukseen on liian ahdas esinahka eli fimoosi. Tämä tarkoittaa sitä, että esinahkaa ei pystytä vetämään vapaasti terskan taakse.

Muita syitä ovat toistuva terskan tulehdus sekä niin sanottu esinahan kurouma parafimoosi. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa esinahka luiskahtaa terskan taakse eikä sitä saada sieltä ilman leikkausta pois.

Kurouma aiheuttaa usein laskimosalpauksen, jonka johdosta sekä terska että esinahka turpoavat. Erilaisia leikkausmenetelmiä esinahan poistamiseksi on kehitetty todella paljon. Myös erilaisia keinoja esinahan palauttamiseksi on kehitetty jonkin verran.

Suomessa ympärileikkaus tehdään siten, että esinahkaa jää terskan reunaan enintään puolisen senttimetriä. Esinahan side jätetään paikoilleen. Leikkauksessa esinahka halkaistaan ensin pituussuunnassa, minkä jälkeen se poistetaan terskan ympäriltä. Verisuonet joko sidotaan tai poltetaan kiinni. Ympärileikkauksen haitat ja terveysvaikutukset Ympärileikkaus on operaationa yksinkertainen, mutta sisältää yllättävän paljon mahdollisia jälkiseuraamuksia.

Aluksi saattaa esiintyä verenvuotoa, tulehduksia, haavan avautumisia, sekä terskan tai siittimen varren leikkausvaurioita. Ympärileikkauksen jälkiseurauksena voi olla avanne, siittimen ihon kuolio, ihopalan kiinnittyminen terskaan sekä siittimen tunnottomuus.

Joissakin tapauksissa siitin on jouduttu jopa amputoimaan. Kaikki edellä mainitut jälkiseuraukset ovat ympärileikkaajan aiheuttamia. Sen vuoksi eettisetkin ympärileikkaukset tulisi aina suorittaa sairaalassa. Vuonna julkaistiin tutkimus, jossa kerrottiin, että ympärileikkaus vähentää naisten kohdunkaulasyöpäriskiä. Ero oli kuitenkin suhteellisen pieni.

Lisäksi seksikumppaneita täytyy olla yli viisi ennen kuin mitään eroa voidaan havaita. Ympärileikkaus vahvistaa terskan epiteelikudosta, jolloin mikrovauriot terskan iholla vähenevät ja tartuntariskit pienenevät. Tämän vuoksi oletetaan, että ympärileikkaus vähentäisi syfiliksen, penissyövän, virtsainfektioiden ja muiden sukupuolitautien, jopa hiv: On esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä saattaa olla peräti 3–40 kertaa suurempi riski sairastua penissyöpään kuin ympärileikatuilla miehillä.

Hyvä hygienia kuitenkin vähentää penissyövän riskiä myös ympärileikkaamattomilla miehillä. Länsimaissa penissyöpä onkin hyvin harvinainen. Esiintyvyysprosentti on vain yksi. Afrikassa ja Aasiassa luku on 20 prosenttia. On myös esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä on 1,5–8,4 kertaa suurempi riski saada hiv kuin ympärileikatuilla miehillä. Afrikan maissa ympärileikkauksen onkin havaittu vähentävän hiv: Ympärileikkaus ja seksi Esinahka sisältää erittäin paljon hermopäätteitä ja verisuonia, joten alueena se on hyvin erogeeninen.

Ympärileikkauksen vaikutuksia seksuaalikäyttäytymiseen on kuitenkin tutkittu suhteellisen vähän. Muutama tutkimus aiheesta kuitenkin on. Osa ympärileikatuista miehistä valittaa, että leikkaus on tehnyt heidän siittimensä tunnottomaksi. Osa miehistä vastaavasti sanoo, että ympärileikkaus herkistää tuntoaistia.

Louisianan yliopistossa tehtiin tutkimus, johon osallistui 15 miestä. Kaikki miehet olivat seksuaalisesti aktiivisia ja yli vuotiaita. Heille tehtiin ympärileikkaus, jota ennen he täyttivät seksuaalista nautintoa koskevan kyselylomakkeen. Tulosten mukaan miesten seksuaalinen nautinto ei muuttunut ympärileikkauksen myötä.

Albert Einsteinin yliopistossa tehtiin tutkimus, jossa vertailtiin ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten terskan aistiherkkyyttä kylmälle, kuumalle, paineelle ja värinälle. Tutkimukseen osallistui 79 miestä. Tutkimuksesta saatujen tulosten perusteella urologi Clifford Bleustein toteaa, että ympärileikkauksella ei ole mitään merkittävää vaikutusta siittimen tuntoherkkyyteen. Saattaa kuitenkin olla, että siittimen tuntoherkkyys on pitkälti kiinni tavasta, jolla ympärileikkaus tehdään.

Mikäli mieheltä poistetaan esinahan side Suomessa tehtävissä leikkauksissa se säästetään , hän kadottaa erittäin erogeenisen alueen. Esinahan siteen tehtävänä on myös tukea penistä erektiossa sekä erityisesti terskaan yhdynnän aikana. Se korvaa eläimillä esiintyvän peniksen luun. Esinahan siteellä on siten tärkeä roolinsa erektiossa ja yhdynnässä. Voi myös olla, että terskan epiteelin vahvistuessa terskan pinta menettää osan tuntoherkkyydestään.

Rottakokeissa on havaittu, että ympärileikatuilla uroksilla on vaikeuksia saada erektio sekä ongelmia ohjata siitin naaraan emättimeen. Laumann kumppaneineen vertaili ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten seksuaalikäyttäytymistä ja havaitsi, että ympärileikatut miehet harrastavat enemmän itsetyydytystä sekä suu- ja anaaliseksiä.

Itsetyydytys ei siis vähenny ympärileikkauksen myötä, kuten luvulla sitkeästi väitettiin. Homoseksuaalisissa suhteissa ympärileikatuilla on myös enemmän taipumusta harrastaa anaaliseksiä kuin ympärileikkaamattomilla. O’Harat selvittivät naisten mielipiteitä ympärileikatuista sekä leikkaamattomista miehistä seksikumppaneina.

Tutkimukseen osallistuneet naiset kertoivat saavansa emätinorgasmeja harvemmin ympärileikatun miehen kanssa. Ympärileikatut miehet kärsivät useimmin ennenaikaisesta siemensyöksystä. Lisäksi naiset ilmoittivat, että heillä oli ympärileikattujen miesten kanssa enemmän epämiellyttäviä tuntemuksia yhdynnän aikana ja heidän emättimensä kuivui yhdynnän edetessä.

Naiset saivat ympärileikattujen miesten kanssa myös harvemmin useita perättäisiä orgasmeja. Kyseisen tutkimuksen mukaan ympärileikatut miehet myös yhtyvät naiseen eri tavalla kuin miehet joilla on esinahka. Tutkimuksen tekijöiden mukaan 73 prosenttia ympärileikatuista miehistä työntyy naiseen rajummin ja syvemmälle kuin ympärileikkaamattomat miehet.

Ympärileikatut miehet tekevät myös pidempiä työntöjä. O’Harat havaitsivat saman asian kuin Donald Taves muutama vuosi heitä myöhemmin. Ympärileikattu penis ei nimittäin luista emättimen pintaa pitkin samalla tavoin kuin ympärileikkaamaton penis.

Tavesin tutkimuksen mukaan ympärileikattua penistä täytyy liikuttaa emättimessä 10 kertaa voimallisemmin kuin ympärileikkaamatonta.

Tämä johtuu siitä, että esinahka rullaa yhdynnän aikana edestakaisin ja toimii eräänlaisena kuulalaakerina siittimen ja emättimen välillä. Lisäksi ympärileikatun siittimen terskan korona vetää emättimen nesteet yhdynnän aikana ulos emättimestä.

Näin voiteleva väliaine siittimen ja emättimen välillä ehtyy ja kitka suurenee. Vedetään yhteen Ympärileikkauksella näyttää olevan terveydellisiä vaikutuksia kolmannessa maailmassa, mutta meillä sillä ei ole mitään huomattavaa merkitystä.

Suomessa yleinen hygienia on niin korkealla tasolla, ettei ympärileikkauksesta ole mitään merkittävää hyötyä tautien ehkäisyssä. Ympärileikkauksella saattaa olla negatiivisia vaikutuksia miehen seksuaalisuuteen. Ympärileikkaus vaikuttaa kuitenkin selvästi yhdynnän mekaniikkaan. Esinahan ja esinahan siteen olemassaololla on siten ihan biologinen peruste. Joten esinahka on luotu ihmiselle tarkoituksellisesti.

Sen poistaminen muussa kuin lääketieteellisin perustein ei ole järkevää. Ympärileikkaus on kuitenkin niin syvällä joissakin uskonnoissa, että ympärileikkauksen lopettaminen uskonnollisista syistä on todella vaikeaa, jollei jopa aivan mahdotonta.

Sattuipa nolosti Keskiviikko Hieromasauva on nykyisin yleinen ja hyväksytty esine. Tuosta alkujaan naisen hysteriaa poistamaan tarkoitetusta apuvälineestä on tullut jopa erittäin suositeltu apuväline naisen orgasmin saannin helpottamiseksi. Hieromasauvan ostamista tai omistamista ei siis tarvitse häpeillä.

On kuitenkin tilanteita, jolloin hieromasauva saattaa asettaa omistajansa hyvin noloon tilanteeseen. Provosoiduin aivan liian ohuelta pohjalta. Toki sukupuolijärjestelmiä sietää tutkia. Tutkija nauraa sitten vaan. Tosiasia on, ettei syrjäytyneiden miesten asemaan mitenkään paranna se, että naisia yleensä, tai tässä ketjussa syrjäytyneitä naisia, pyritään mustamaalaamaan. Jos syrjäytyneitä tai syrjäytymisvaarassa olevien miehien asemaan haluaa vaikuttaa ihan oikeasti, pitää puuttua niihin rakenteisiin, jotka syrjäyttävät ihmisiä -miehiä JA naisia.

Miten olisi jos vaikka saataisiin aikaan sellainen yksisilmäisestä ideologiasta vapaa tasa-arvoinen instituutio STM: Ja miten olisi, jos miestieteiden irvikuvan sijaan, saataisiin sellainen ihan yhteiskunnan kannalta hyödyllinen miestutkimus joka tutkisi miesten rakenteellisia ongelmia ideologiattomasta pohjasta, eikä keskittyisi pelkästään homofobiaan, väkivaltaisuuteen ja jonkun helvetin patriarkaatttiteorian kautta analysoimaan modernia suomalaista yhteiskuntaa?

Ennen nykyistä lakia poliisi sai aika ajoin Suomessa vinkkejä parituksen uhriksi joutuneista naisista. Hyväsydämiset asiakkaat tai sellaiset, jotka viimeisillä kalkkiviivoilla tilanteen ymmärtäessään ovat vetäytyneet pois "leikistä" ovat ottaneet asiakseen informoida virkavaltaa ilmiselvästä hyväksikäyttötapauksesta.

Tällaisia ilmiantoja ei enää tule, koska lain mukaan ostoyritystkin on rikos hyväksikäyttötapauksissa. No aina voi käydä naimassa ulkomailla, näin varmaan teki MTV3 mieshenkilö kun kertoi kiksauttaneensa venakkoa. Venäjällä pipari on halpaa ja iso kaupunki Pietari ihan lähellä! Miksi maksaa ylihintaa Suomessa piparista kun sitä saa halvalla ulkomailla? Thaimaa, Venäjää, Espanja lähes joka paikassa halvalla paitsi pohjoismaissa.

Kampin ostarilta saa kireitä vuotiaita tyttöjä muutamien merkkifarkkujen hinnalla. Luulevat sinua vielä poikaystäväkseen jne, et saa kaikki noi thaimaanmatkan edut siinä samalla. Alle vuotiaalle tyttö- tai poikaystävälle ei saa antaa lahjoja, jos suhteeseen sisältyy seksiä! Joo, mutta kyllä ne vielä keksivät esityksen, jonka mukaan Suomessa voidaan syyttää myös ulkomailla harrastetusta seksistä. Suomen kansalaista koskee ulkomailla niin kohdemaan, kuin Suomenkin lait.

Tosin ulkomailla tehdystä rikoksesta ei Suomessa nosteta syytettä, ellei rikoksesta voi Suomen lain mukaan seurata yli kuuden kuukauden vankeuden maksimituomiota ja jollei kohdemaan viranomaiset vaadi syytteitä nostettavaksi. Thaimaassahan prostituutio on laitonta, kuin myös Venäjällä. Virossakin lait ovat suunnilleen kuin Suomessa. Lähinnä kannattaa tässä kohden huomataa, millaiset vaikutukset kieltolaeilla siis todellisessa maailmassa on. Seksille on aina kysyntää Entä jos esimerkiksi Saudi-Arabian kansalainen harjoittaa homoseksiä Suomessa.

Ilmoittaako Suomen poliisi tämän seksirikollisen Saudi-Arabian poliisille jatkotoimenpiteitä varten? Entä jos saudiarabialainen homoseksuaali ostaa seksipalveluja, lähteekö noottia poliisilta Saudi-Arabiaan? Bordellihan on myös mitä ekologisin viihdyke erityisesti, jos se laillistettaisiin, jolloin sen prostituoidutkin voisivat tulla kotimaasta tai lähialueilta, eikä heitä tarvitsisi raahata ihmiskaupalla jostakin Siperian tai Aasian perukoilta.

Säästäisi valtavasti ympäristöä, jos yksinäiset seksinnälkäiset miehet voisivat käyttää rahansa naapurikorttelissa tai naapurikaupungissa sen sijaan, että ostaisivat urheiluauton tai lähtisivät rymylomalle Kanarialle tai Thaimaahan. Puolustaisin Henry myös sinua ja teitä muita, jos teitä kohdeltaisiin minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti. Eikö kaltoin kohdeltuja tule siis auttaa, jos jostain löytyy joku, jonka mielestä kohtelu ei olekaan epäoikeudenmukaista?

Aika vähiin jäisi auttaminen tällä linjalla. Mutta jos viittaamasi "epäoikeudenmukainen kohtelu" olisi sitä, että Laasasen perässä juoksisi lauma naisia, jotka yrittäisivät ostaa häneltä seksiä, niin veikkaanpa, että tuosta lupauksestasi ei ole Laasaselle eikä muillekaan miehille juuri käytännön hyötyä. Silmien eteen nousee mielikuva, jossa perintöprinsessat yrittävät ostaa minulta seksiä. Silloin paikalle lentää supernaisen viitassaan Maria, joka torppaa ostoyritykset. Minä arvostan Vihreät-puoluetta, kuten myös muita puolueita, ja yleensäkin, jos asioista ollaan eri mieltä, tulisi mielestäni asioissa pysyä argumentaatiotasolla, eikä keksiä kaikenlaisia "mukavia" nimityksiä.

Nimittely on erittäin lievä juttu, kun verrataan Braxin ja muiden feministien pyrkimyksiin. Normaalin ihmisten välisen kanssakäynnin säätäminen laittomaksi, on loukkaavuudessaan aivan toisen tason suoritus. Mitä pitäisit laista, jolla säädettäisin naisille ainoaksi sallituksi työksi lasten synnytys ja kodin hoitaminen?

Tällainen linjaus vastaa useamman miljardin ihmisen moraalikäsitystä naisten asemasta. Haluaisitko tästä naisille sitovan lain Suomessa? Eihän naisten opiskelu, työteko tai shoppailu ole perustarve. Nehän ovat lähinnä moraalitonta ja miehiä loukkaavaa tapakulttuuria. Kaippa olisi parasta laillistaa prostituutio, ainakin saataisiin lisää verotuloja ja voitaisiin paremmin puuttua työntekijöiden työehtoihin ja kohteluun.

Toki harmaata työtä alalla tehtäisiin laillistamisen jälkeenkin, mutta olisi vähän toisenlaiset mahdollisuudet puuttua asiaan. Parhaana puolena harmaan työn kysyntä saadaan vähenemään. Ruotsissa tilanne on jo varsin synkkä, kun kaikki prostituutio joudutaan kierrättämään rikollisliigojen kautta. In providing the supply, criminals have become expert in shaping the desires and needs of their potential clients.

This is the case of the extortion market, for example, in which money is obtained in exchange for protection although in practice the menace against which the client is protected is the criminal organisation itself. It is also the case of alien smuggling, where it is the criminal groups themselves who sometimes deceive would-be migrants, offering them job opportunities and misleading them as to the dangers involved in the journey. Furthermore, by relying on the human resources provided by alien smuggling, organised crime can also increase demand for foreign prostitutes by offering prostitution at cheaper prices and increase the demand for children prostitutes by advertising this kind of prostitution as safer.

Kun järjestäytynyt yhteiskunta luovuttaa seksimarkkinat, päihtymisen jne. Lasten hyväksikäyttö on turvallisempaa ostajalle ja ihmiskauppaajalle. Pedofiililla on se ongelma, että lapsen kanssa on vaikea seurustella. Vaikka useimmat pedofiilit toivovat pitkäaikaista parisuhdetta yhden lapsen kanssa, niin käytännössä se on haastavaa toteuttaa.

Siksi pedofiili joutuu turvautumaan satunnaisiin kertaluontoisiin seksisuhteisiin lasten kanssa. Koska kertaluonteisia seksisuhteita lasten kanssa on hankala toteuttaa, niin rikolliset ovat huomanneet tässä markkinaraon, ja välittävät lapsia kertaluonteisesti pedofilien käyttöön. Seksin ostossa on pedofilian kanssa yhteisiä ulkoisia piirteitä se, että kyse on usein kertaluonteisesta tapahtumasta, ja rahaa käytetään vaihdon välineenä.

Näistä ulkoisista piirteistä heikommalla loogisella päättelykyvyllä varustettu henkilö, esimerkiksi joku ylioppilas, voi vetää sen johtopäätöksen, että seksin osto ja pedofilia liittyvät jotenkin yhteen. Kuitenkin on selvää, että kyseessä on kaksi täysin eri asiaa. Pedofiili haluaisi aina pitkää suhdetta lapsiuhrin kanssa, mutta joutuu usein tyytymään vain kertahyväksikäyttöön.

Lisäksi puolet pedofiilien uhreista on poikia. Tästä poikien osuudesta uhreina esimerkiksi Johanna Korhonen unohtaa aina mainita, kun hän yrittää luoda kuvaa seksin ostajista pedofiileinä.

Ehkä pikemminkin jossain laittoman ja dekriminalisoidun välimaastossa. Esimerkiksi työvoiman vapaan liikkuvuuden ja järjestäytymisen oikeuksia on katsottu aiheelliseksi rajoittaa. Pitää muistaa, että homoille ja lesboille sana Stonewall on pyhä sana, sillä aikanaan Stonewall nimisen homobaarin ratsiasta syntyneet mellakat olivat alku homojen vapautusliikkeelle.

Stonewall oli kuitenkin mafian omistama ravintola. Eli homoseksuaalien yhtenä suurimpina symbolina on järjestäytyneen rikollisuuden omistama ravintola. Jani, asioiden "henkilöittäminen" on alatyylistä populismia, näin sitä kommentoi FB-sivullani ylilääkäri Antti Liikkanen. Itsehän aloitit puhumaan henkilökohtaisuuksista, eli totesit puolustavasi Laasasta nimetty yksittäinen henkilö , jos häntä sinun mielestäsi kohdeltaisiin väärin. Minä totesin, että tuolla lupauksella ei ole käytännön merkitystä.

Kommentoin Laasasen siksi, että tulin laittamaan tekstini tänne. Laasanenhan on täällä jatkuvasti korkealla, kai sitä voi omia tekstejään tuoda tänne, niin muut voivat lukea toisenlaistakin näkökulmaa? Mutten lähde nyt väittelemään tästä kanssasi Jani, voimme todeta, taas kerran: Nyt en enää ymmärrä, mitä tarkoitat. Sinä kirjoitit puolustavasi Laasasta, jos häntä kohdellaan sinun mielestäsi väärin ja vieläpä puhuttelit häntä etunimellä.

Se, jos mikä, on asioiden henkilökohtaistamista. Seuraava kommenttisi vaikutti kuitenkin siltä, että pidät asioiden henkilökohtaistamista huonona asiana. Ja nyt tässä kommentissasi jopa vaikutat puolustelevan oikeuttasi kommentoida. Eihän kukaan ole kieltänyt sinua tuomasta omaa näkökulmaasi esiin täällä kin.

Sinulla on täysi oikeus olla sitä mieltä, että seksin ostaminen tulee kieltää. Minulla taas on täysi oikeus olla sitä mieltä, että se olisi äärimmäisen julmaa. Miehet ovat useammin parisuhdeväkivallan uhreja.

Näin ainakin kansainvälisten metatutkimusten mukaan. Ei sen puoleen, että totuus teikäläisiä kiinnostaisi. Ihmiskaupassa taas sukupuoli ei ole määräävä tekijä.

Tarkoitus on nimittäin hankkia työvoimaa kaikenlaisiin hommiin. Jos tarvitaan voimaa, ostetaan miehiä, jos tottelevaisuutta tms. Tai miehiä, kuten taannoisen kiinalaisravintolan tapauksessa. Prostituutioon liittyvä ihmiskauppa on harvinaista. Kun vapaaehtoisia riittää enemmän kuin tarpeeksi, on hölmöä monimutkaistaa hommaa ja lisätä kustannuksia jollain ostokuvioilla.

Muuten ole sitä mieltä, että demokratiassa saa olla prostituutiosta mitä mieltä tahansa. Äänestäjät sitten rankaisevat tai palkitsevat. Minä ainakin enempi paheksun kun ihannoin. Ihan henkilökohtaistenkin kokemusten perusteella. Juoksin pakoon siitä klubista ennen kuin mitään tapahtui. Kaveri jäi ja siltä vietiin lompakko.

Toisaalta en haluaisi viedä köyhien maiden sorretuilta naisilta mahdollisuutta hankkia ihmisarvoinen elämä "lännen" miesten kustannuksella. Itse pidän ikävänä, että feminismi on saastuttanut Vihreät, entisen puolueeni.

Mutta niinhän feminismi tekee. Ministeriys taas on asia sinänsä. Poliiseja ivaava feministi pitää potkia ulos hallituksesta, Mari! Seksin osto on euroopassa kielletty lailla vain norjassa, ruotsissa, venäjällä, itä-euroopassa ja balkaneilla.

Elämme kulttuurissa jossa jatkuvasti tuputetaan joka tuutista seksualisuutta ylistäviä mielikuvia ja rakastelun ihanuutta. Valitettavasti kaikki eivät kuitenkaan ole ulkonäöllisesti, älyllisesti tai edes terveydellisesti Hollywood tähtösten tasoisia ihanneihmisiä, mutta heillä on kuitenkin ihan varmasti sama toive kokea ihanaa kanssakäymistä toisten ihmisten kanssa.

Jos maksullinen seksi kielletään, niin silloin kai ei saa enää suomessa tehdä pornojulkaisuja. Siellähän ihmiset rahasta rakastelevat. Hehe, hyvä pointti sinänsä, mutta tuossa on se vika, että tuo pätee vain hyvin pieneen tarkkaan valikoituun miesten osajoukkoon.

Tarkemmin sanottuna niihin miehiin, jotka sinä kelpuutat sänkykumppaniksesi. Tässä blogissa käsitellään asioita hieman yleisemmällä tasolla. The penalty for purchasing sex tightened on 1 July this year. Anyone who buys sexual services will now be sentenced to imprisonment for one year.

It suggests the Government of a Bill that hammer today, experience SvD. Today, those who buy sex to a fine or imprisonment not exceeding six months. Over 85 percent of all prosecutions have led to the sentence of 50 daily fines. Suomen ongelmana onkin se, että elämme yhden maailman eriskummallisimman maan naapurissa, mitä tulee lainsäädäntöön ja yhteiskunnan tiukkapipoisuuteen, sekä nykyään etenkin feminismivaltaan.

Ja toisaalta Suomessa on käytäntönä kopioida lainsäädäntöä tuosta maasta huomaamatta, ettei se mitenkään edusta maailman eikä edes Euroopan valtavirtaa, vaan on yleensä ylhäisessä yksinäisyydesään. Minulle näin maallikkona oikeusministerin virka kuulostaisi siltä, että siihen voitaisiin vaatia jonkinlaista lainopillista pätevyyttä. Ruotsin Beatrice Ask on jättänyt ekonomin opintonsa kesken eikä tiettävästi ole opiskellut tämän jälkeen mitään tutkintoon johtavaa.

Rouva Askin taannoinen ehdotus oli, että seksin ostosta kiinni jääneille lähetettäisiin kirje kotiin räikeän värisessä kuoressa. Tämä olisi ollut hänen mukaansa "vähän sama kuin että saisi hävetä torilla".

No mitä tutkintopuutetta ei tässä hullussa maailmassa voisi korvata olemalla nainen, feministi ja täynnä pahaa tahtoa? Uuden-Seelannin lainsäädännöstä saadut kokemukset 2. Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muidein kuin Ruotsi ja Norja laisäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma 3.

Ruotsin seksiostolaki ei toimi 5. Mielipidemittaukset osoittavat ettei kansalaiset halua seksinoston kieltolakeja 6. Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy 7.

Uusi Seelanti dekriminalisoi seksipalvelujen kaupan vuonna Kaikki vanhat seksialaan ja seksityöhön liittyvät kieltolait kumottiin ja ne korvattiin uudella lakireformilla PRA: Lain lähtökohta on seksityöntekijöiden ihmisoikeuksien kunnioittaminen ja tunnustaminen - lain mukaan seksipalvelujen kauppa kuuluu ihmisoikeuksiin, useisiin perusoikeuksiin ja -vapauksiin kuten esim.

Lain tarkoituksena on turvata seksityöläisten ihmisoikeudet, suojata seksityöläisiä hyväksikäytöltä, estää alle vuotiaita työskentelemästä seksialalla, edistää seksityöntekijöiden hyvinvointia, turvallisuutta ja terveyttä sekä edistää ihmisten yleistä terveyttä. Laki mahdollistaa seksityön tekemisen kadulla, kotona tai bordelleissa, yksin tai yhdessä muiden kanssa. Seksityötä koskee samat lait kuin muitakin töitä. Bordellien perustaminen on laillista, kunnat voivat kuitenkin säädellä paikallisesti, mille alueille niitä voi perustaa.

Moniin objektiivisiin tutkimuksiin perustuva lain uudelleen arviointi osoittaa monet yleiset käsitykset seksialasta virheellisiksi ja antiprostituutiofeministien tavanomaiset valheet ja ideologiset hypoteesit seksipalvelujen kaupasta vääriksi. Uuden Zeelannin Apulaisoikeusministeri Lianne Dalzielin mukaan uudelleen arvionti murskaa tavanomaiset myytit seksialasta kuten esim. Laki toimii ja on saavuttanut monet sille asetetut tavoitteet.

Seksityöntekijöiden asema on vahvistunut, lailla on ollut positiivisia vaikutuksia seksityöntekijöiden oikeuksien ja terveyden turvaamisessa. Lain säätämisen jälkeen suurimmalla osalla seksityöntekijöistä on helpompi turvautua poliisin apuun, jos he polisiin apua tarvitsevat.

Useimmilla kunnilla ei ole ollut mitään ongelmia seksialan kanssa eikä ihmiset ole tehneet valituksia seksialasta. Seksityöntekijöiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen. Alle vuotiaiden määrä ei ole lisääntynyt lain säätämisen jälkeen: Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja -suositukset, EU-maiden muiden kuin Ruotsi ja Norja lainsäädäntö, Euroopan Neuvoston päätöslauselma Suomen lainsäädäntö pitää olla linjassa kansainvälisten ihmisoikeussopimusten ja -suositusten kanssa.

Seksuaalinen itsemääräämisoikeus on YK: Seksinoston yleistä kriminalioimista vaativat vetoavat esim. Palermon sopimuksen lisäpöytäkirjaan, mutta samalla jättävät myös mainitsematta, että Palermon sopimuksen lisäpöytäkirja ei velvoita allekirjoittajamaita seksinoston kriminalisointiin, vaan velvoittaa kriminalisoimaan vain ihmiskaupan. Mistään muustakaan kansainvälisestä sopimuksesta, velvoitteesta tai sitoumuksesta ei aiheudu nimenomaista velvollisuutta seksuaalipalvelujen ostamisen yleiseen rangaistavaksi säätämiseen.

Sellaista kriminalisointia, joka kattaa kaikki ostotapahtumat, ei myöskään mainita seksityötä sivuavissa kansainvälisissä suosituksissa. Näin siksi, että myös seksityöntekijät saataisiin työntekijöitä koskevien ihmisoikeuksien piiriin. Kansainvälisessä TSS-sopimuksessa, joka koskee taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia, tunnustetaan yksilön oikeus hankkia vapaasti toimeentulonsa valitsemallaan työllä.

Perusidea on nimenomaan se, että oikeustoimikelpoisilla kansalaisilla on oikeus tehdä keskenään mitä he haluavat, kunhan he eivät vahingoita muita ihmisiä. Näin saadaan rikosten tutkinta keskittymään oikeisiin asioihin eikä poisien rajalisia resursseja tuhlata turhaan kansalaisten makuukammarivalvontaan. Esimerkiksi Hollannissa ja Saksassa on jo bordellit legalisoitu. Tällöin seksityöntekijöiden asema huononee, suurin osa heistä ei voi työskennellä itsenäisesti, vaan joutuu riippuvaiseksi parittajista.

Kriminalisointi voi johtaa myös siihen, että seksityötekijät suostuvat helpommin suojaamattomaan seksiin, mikä lisää sukupuolitautien leviämistä. Tästä syystä monet kansainväliset järjestöt esim. Maailman Terveysjärjestö, ovat valinneet moralisoinnin sijaan käytännöllisen suhtautumisen prostituutioon.

Koskien aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa päätöslauselmassa suositellaan, että jäsenvaltioiden pitäisi välttää sellaisia kaksoisstandardeja esim.

Päätöslauselmassa suositellaan myös, että seksityöntekijöitä pitää kuulla kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat heitä ja että seksityöntekijöiden oikeutta tulla kuulluksi heitä koskevissa kysymyksissä pitää kunnioittaa. Ruotsin ja Norjan täyskielto ja varsinkin seksityöntekijöiden oman äänen täydellinen ignoreenaminen, mikä on silmiinpistävä piirre Ruotsin prostituutiopolitiikassa, on ristiriidassa tämän päätöslauselman kanssa.

Koska Suomi on EU: Euroopan yhteisöjen tuomioistuin on tunnustanut itsenäisesti harjoitetun seksipalvelujen myynnin EU: EY-tuomioistuimen päätöksillä on ensisijainen oikeudellinen merkitys verrattuna sopimusteksteihin ja johdettuun EU-oikeuteen direktiivit, asetukset jne Maailmalla liikkuu valtava määrä esimrkiksi Gunilla Ekgbergin, Kajsa Walhbergin, Maria Carlshamren levittämää disinformaatiota ja misinformaatiota Ruotsin seksinostolain toimivuudesta.

Mediassa jaksetaan toistaa kritiikittä näiden Ruotsin seksinostolain lobbarien hyvin hämäriä demagogisia väitteitä siitä, miten hyvin Ruotsin seksin oston kieltolaki muka toimii. Vähänkin asiosta perillä olevat kuitenkin tietävät, että kyseessä on malliesimerkki laista, jossa kaikki mahdollinen mikä yli päätään voi mennä pieleen, on mennyt pieleen.

Käytännössä laki toimii tarkoitustaan vastaan ja on ristiriidassa monien ihmisoikeussopimusten suositusten kanssa - ongelma on pikemminkin seksinostolaki, joka kattaa kaikki ostotilanteet, ei seksipalvelujen osto. Ongelma on lainsäädännössä, joka estää seksityöntekijöitä ja heidän asiakkaitaan nauttimasta samaa yhteiskunnan suojaa, joka kuuluu kaikille työntekijöille ja ihmisille.

Kaikki tämä käy ilmi Norjan hallituksen tekemästä tutkimuksesta Ruotsin seksinostolaista http: Vaikka lain säätäneet poliitikot puhuvatkin naisten aseman parantamisesta ja ihmiskaupan lopettamisesta, seksinostolaki on heikentänyt jo ennestään kaikkein huonoimassa asemassa olevien seksinmyyjien asemaa entisestään.

Seksityöntekijät kokevat olonsa turvattomammaksi kuin ennen lakia. Seksityöntekijöiden työolosuhteet ovat huonontuneet Seksityöntekijöistä ja heidän asiakkaistaan on tullut yhteiskunnan paarialuokkaa, joita saa vapaasti potkia päähän.

Näin Ihmisoikeusvaltiona itseään pitävässä Ruotsissa. Ruotsin Sosiaalihallituksen raportista Kännedom om prostitution http: Tarkkoja lukuja seksipalvelujen kokonaismäärästä ei voi kukaan tietää, mutta se tiedetään että katuprostituution määrä on seksinostolain alkuvuosien vähenemisen jälkeen viime vuosina kääntynyt kasvuun, mikä todetaan myös esim. Raportissa katsotaan myös parittajien ja trafficking uhrien määrän kasvaneen seksinostolain voimaan tulon jälkeen, mikä todetaan myös esim.

Seksinostolain piti Ruotsissa olla uusi katekismus, jonka mukaan kasvatetaan uusi uljas moraalisesti tiedostava sukupolvi, joka ei seksiä myy eikä osta, mutta seksinostolaki ei ole onnistunut luomaan uutta moraalia ja tämän lain ns. Ruotsi on pitkään ollut yhden umpion totuus koskien seksinostoa. Seksinostolain vastustajat on yritetty järjestelmällisesti hiljentää radikaalifeminismille tyypillisillä tavoilla.

Seksinostolain vastustus on kuitenkin lisääntynyt koko ajan pikkuhiljaa kansalaisten lisäksi myös politikkojen keskuudessa. Yhä useammat politiikot uskaltavat nyt puolustaa avoimempaa, vapaampaa ja sallivampaa yhteiskuntaa ja sanoa suoraan mitä he ajattelevat seksinostolaista ja että seksinostolakiin pitaisi saada nyt muutos.

Kokoomuksen Tukholman piiri http: Asiasta aloitteen tehnyt tukholmalaispolitikko Per Hagwall sanoo, että laki oli juridisesti valuvikainen jo syntyessään.

Monien puolueiden nuorisojärjestöissä on vaadittu seksinostolain kumoamista, sen sijaan että sitä väkisin yritetään markkinoida muihin maihin. Keskustanuoret CUF vaati keväällä seksinostolain poistamista. Hanna Wagenius Keskustanuorista http: Itsemääräämisoikeus on perustavanlaatuinen oikeus ja vapaaehtoisessa yhteisymmärryksessä tapahtuvassa maksullisessa seksissä on kyse juuri tästä. Filip Wästberg och Per Pettersson ovat sitä mieltä, että nykyinen seksinostolaki ylläpitää sortoa, ei seksinosto.

Ruotsin Keskustapuolueen kansanedustaja Fredrick Federley on tehnyt Ruotsin eduskunnalle aloitteen seksinostolain ja parituslain kumoamiseksi http: Fredrick Federleyn mukaan seksinostolaki perustuu tekopyhien hyvintoimeentulevien keskiluokkaisten naisten moraalikäsitykseen - koska nämä naiset itse kokevat että eivät voisi ostaa tai myydä seksiä niin tämän logiikan mukaan kaikki maksullinen seksi on likaista, rumaa ja väärin.

Svenska Dagbladet otti keväällä kriittisen kannan seksinostolakiin pääkirjoitussivulla ja antoi tilaa Maria Abrahamssonin kirjoitukselle, jossa arviodaan Susanne Dodilletin väitöskirjaa Är sex arbete http: Svenska Dagbladet jatkoi seksinostolain kritisoimistaan pääkirjoituksessaan Lehden mukaan lakiin ihastuneilla ja lakia muihin maihin ympäri maailmaa myyvillä feministivasemmistolaisilla ei ole mitään syytä olla ylpeitä tästä laista eikä mitään syytä olla tyytyväisiä tähän lakiin.

Ruotsissa on parin viime vuoden aikana tehty lukuisia kyselyitä useissa eri mediossa. Ohjelmaan liittyy äänestys, jossa kysytään onko seksin myyminen ok. Vastaavanlaisia mielipidetutkimuksia kuin Ruotsissa on tehty myös Suomessa ja tulos on suunnilleen aina sama: Seksipalvelujen ostaja ei ole linkki pitkässä rikollisuuden ketjussa - seksipalveluiden kysyntä ei ole ihmiskaupan syy sen enempää kuin ravintolapalveluiden kysyntä on ihmiskaupan syy.

Tämä kumoaa väitteet sekä kansainvälisesti että kansallisesti, että ihmiskauppa liittyy erityisesti naisten seksuaaliseen ihmiskauppaan ja seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja että uhrit ovat pelkästään naisia. On vastuutonta, virheellistä ja harhaanjohtavaa profiloida ihmiskaupan kohteet pelkästään seksiä myyviksi naisiksi, koska ihmiskaupan uhreja voivat olla hyvinkin erilaisissa tilanteissa olevat ihmiset - miehet, naiset, lapset, nuoret ja vanhat.

Kliverin mielestä mediassa halutaan virheellisesti nähdä kaikki ulkomaalaiset seksityöntekijät ihmiskaupan uhreina. Kaikkein suurimmassa Britaniassa koskaan tehdyssä tutkimuksessa ihmiskaupasta seksuaalisiin tarkoituksiin http: Tutkimus kesti puoli vuotta ja siihen osallistui mm. Monet nykyiset ja aiemmat ministerit ovat väittäneet, että Britaniaan tuodaan tuhansia naisia seksiorjiksi.

Suurin osa näistä väitteistä on osoittautunut tuulesta temmattuiksi ja on perustunut lähteiden tietoiseen vääristelyyn tai mihinkään lähteisiin perustumattomiin tekaistuihin valheisiin.

Poliitikot ja media ovat liioitelleet ja vääristelleet seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan määrää ja luonnetta. Tämä onkin malliesimerkki disinformaation ja misinformaation levittämisestä. Erityisesti ne tahot, joiden agendalla on kaiken maksullisen seksin kieltäminen levittävät harhaanjohtavaa tietoa julkisuuteen ja sotkevat ja venyttävät tahallaan käsitteitä ja kertovat näitä satuja ja tarinoita ikään kuin objektiivisena tietona; mielikuvaa seksiorjuudesta käytetään virheellisesti koko seksikaupan ja koko ihmiskaupan synonyymina.

Britanian Human Trafficking Centren http: Grahame Maxwellin mukaan Britaniassa on enemmän työperäistä ihmiskauppaa kuin ihmiskauppaa seksuaalisiin tarkoituksiin. Misinformaatio johtaa vääristyneeseen lainsäädäntöön ja poliisin voimavarojen väärään kohdentamiseen. Suomessakin käytävässä ihmiskauppakeskustelussa vilahtelevat usein sanat - ihmiskauppa, laiton maahantulo, laittoman maahantulon järjestäminen, prostituutio, paritus ja ihmissalakuljetus - suloisessa sekamelskassa.

Ihmiskauppa seksuaalisiin tarkoituksiin on Suomessa varsin harvinainen ilmiö ja sitä liiotellaan poliittisista syistä. Suomessa vähistäkin ihmiskaupan uhriepäilyistä huomattava osa on ollut muussa pakkotyössä ja pakkotyönkaltaisessa kuin seksityössä, hyväksikäytetyksi joutuneita miehiä, tunnetuimpana tapauksena lienee kiinalaisten kivityömiesten tapaus http: Myös tämän viikon ajankohtainen kakkonen -ohjelmassa oli juttu miehistä, joiden tilanne täytti ihmiskaupan tunnusmerkit.

Suomessa naisjärjestöjen ja TANE: Voisikin sanoa, että Suomen profiili on ollut aivan viime aikoihin saakka sekä kansainvälisesti että kansallisesti vertailtuna tavallaan väärä. Koko kategorisen kriminalisoinnin logiikka ja kategorinen imaginäärinen uhri-ajattelu on muutenkin epäjohdonmukainen. Ajatus seksipalvelvelujen asiakkuuden kriminalisoimisesta jonkinlaisena ihmiskaupan torjuntakeinona on kummallinen ja johtaisi johdonmukaisesti sovellettuna täysin kestämätömiin käytäntöihin ja takaperoisiin tilanteisiin.

Jos seksinoston kategorisen kiellon katsotaan olevan tehokas keino seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan torjumisessa, silloin samalla logiiikallahan pitäisi tätä samaa ajattelumallia käyttää laajemminkin ja kategorisesti kieltää kaikki muutkin IOM: Vain muutama seksuaalinen ihmiskauppa -juttu on saanut oikeudessa langettavan tuomion.

Antiprostituutiofeministien usein käyttämä arvio, että Suomessa olisi vuosittain naista seksuaalisen ihmiskaupan uhrina ei voi pitää paikkaansa esim. Kajsa Wahlberg on levittänyt näitä tuulesta temmattuja lukuja ympäri maailmaa yrittäessään myydä Ruotsin seksinostolakia muualle maailmaan.

Ruotsin kansallinen trafficking raportoija Ruotsin rikospoliisin rikostarkastaja Kajsa Wahlberg esitti The Guardianin haastattelussa 5. Tämä sama Kajsa Walberg oli myös Suomen eduskunnan lakivaliokunnan kuultavana ns. Jo pelkästään Anna Kontulan raportti Prostituutio Suomessa kumoaa tämän väitteen. Työhallinnon julkaisussa Ihmiskaupan uhrien auttaminen arvioidaan Suomeen suuntautuvan tai Suomen kautta kulkevan ihmiskaupan määräksi muutamia kymmeniä tai joitakin satoja tapauksia. Suomen poliisin julkistaman selvityksen mukaan http: Parituksen alaiseksi joutuneet ovat pääsääntöisesti ulkomailta Suomeen tulleita naisia, sen sijaan kotimaiset seksityöläiset ovat alalla vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan.

Varsin tavallinen seksityöläinen onkin nuori suomalaisnainen, joka tarjoaa maksullista seksiä muun työn tai opiskelun ohella. Näiden tietojen pohjalta voisi varovaisesti arvioda, että seksuaalisen ihmiskaupan uhreja Suomessa on muutamia yksittäistapauksia noin viidessä vuodessa.

Suurin osa seksistä maksun ottavista ihmisistä ei ole ihmiskauppiaasta eikä parittajasta nähnyt vilahdustakaan. Ihmiskauppa käsitteenä on erotettava myös siihen usein liittetystä käsitteestä eli parituksesta. Lisäksi käytännössä lähes kaikki ulkomailta Suomeen tulleet seksinmyyjät tulevat tänne vapaaehtoisesti, vaikka heillä olisikin parittaja. Seksuaalipalvelujen ostamisen yleinen kriminalisointi rajoittaisi olennaisella tavalla seksuaalipalvelun ostajan ja myyjän seksuaalista itsemääräämisoikeutta.

Yksilön itsemääräämisoikeus kiinnittyy useisiin perusoikeuksiin, erityisesti perustuslain 7 §: Perustuslailla suojatun yksityiselämän piiriin kuuluu muun muassa yksilön oikeus vapaasti solmia ja ylläpitää suhteita muihin ihmisiin sekä oikeus määrätä itsestään ja ruumiistaan samoin kuin vapaus päättää sukupuolisesta käyttäytymisestään.

Seksuaalipalvelujen tarjoajan näkökulmasta seksinoston yleinen kriminalisointi on merkityksellistä myös perustuslain 18 §: Radikaalifeminismin teoreettisiin hypoteeseihin ja rakennelmiin juuttunut tulkintakehys ja näkemys, jonka mukaan seksinosto on seurausta pelkästään yhteiskunnassa vallitsevasta miesten ja naisten epätasaarvosta sekä patriarkaalisesta vallankäytöstä ja perinteestä on hyvin riitämätön, rajoittunut, yksipuolinen, epävalidi, ongelmallinen ja se aliarvoi ja sivuuttaa pahasti monien keskeisten tekijöiden merkityksen eikä riitä perusteeksi lainsäädännölle.

Ideologisella uuskielellä ja sanapelillä kansalaismielipidettä pyritään johtamaan tarkoituksellisesti haluttuun suuntaan ja tällä tavoin pyritään vaikuttamaan poliittisen päätöksentekoon.

Seksin ostokieltolakia säädettäessä monet tasa-arvo- ja naisjärjestöt esiintyivät asiantuntijoina ja lobbasivat voimakkaasti lain puolesta, vaikka heidän asiantuntemuksensa oli vähintäänkin yksipuolista.

Esimerkiksi Naisjärjestöjen keskusliitto suhtautuu avoimen vihamielisesti sellaiseen tieteelliseen tutkimustyöhön, joka ei tue sen ajamia näkemyksiä. Mielenkiintoista on myös se, että joidenkin suomalaisten naisjärjestöjen seksin ostokieltolakia säädettäessä lakivaliokunnalle antamissa lausunnoissa toistuu samat kielikuvat kuin Ruotsissa vuosia aiemmin annetut.

Jopa tietyt ultraradikaaliteoreetikko Jeffreysin sanakäänteet löytyvät lausunnoista. On onnetonta, jos tällaiset Solanaksen, Jeffreysin ja Dworkinin ultraradikaalit näkemykset parrasvalojen varjoissa päätyvät osaksi kansallista lainsäädäntöämme.

Maksulliseen seksiiin liittyvässä lainsäädännössä pitää huomioida myös seuraavat asiat: Nykyinen tasa-arvolainsäädäntö kohtelee sukupuolia tasapuolisesti vain niiden ominaisuuksien suhteen, jotka liitetään naiseen ja pitää miesten erityistarpeita http: Yhtäläisiin mahdollisuuksiin perustuvan tasa-arvopolitiikan pitäisi ottaa huomioon myös sukupuolten seksuaalisesta erilaisuudesta johtuvat miesten erityistarpeet ja kompensoida ja tasapainottaa niitä positiivisilla erityistoimilla aivan samalla tavalla kuin esim.

Lisäämällä seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja tasoittamalla ja tasapainottamalla sukupuolten biologisista eroista johtuvaa eriarvoisuutta, maksullisten seksipalvelujen voidaan katsoa edistävän tasa-arvoa. Tasa-arvopoliittisesti on tärkeänä, että kaikilla on aito mahdollisuus tehdä elämässään sukupuolen rajoittamatta itseään koskevia valintoja.

Maksulliset seksipalvelut voidaan siis nähdä yhtenä eriarvoisuutta vähentävänä käytäntönä ja hyvinvointipalveluna, jotka nimenommaan tasoittaa ja miehen ja naisen biologista erosta johtuvaa eriarvoisuutta. Seksipalveluilla, kun niille luodaan mahdollisimman hyvät ja lailliset toimintamahdollisuudet, on länsimaisessa oikeus-,sivistys-ja hyvinvointivaltiossa tärkeä sosiaalinen tehtävä tasarvon kannalta.

Lisäämällä naisten seksuaalista itsemääräämisoikeutta ja emansipaatiota ja seksuaalista vapautumista, maksulliset seksipalvelut ja seksityö lisäävät myös tässäkin mielessä tasa-arvoa. Seksiä ei pitäisi naamioida pelkästään parisuhdenormatiiviseksi kynttiläillalliseksi timanttikorvakoruineen, vaan lainsäädännöllä pitäisi luoda hyvä kasvualusta erilaiselle seksuaalisuudelle ja erilaisille tavoille harrastaa ja totettaa seksuaalisuutta.

Pidättyväisyyden ja kieltopolitiikan sijasta lainsäädännöllä pitäisi luoda sellaisia käytäntöjä ja mahdollisuuksia, joilla helpotetaan aikuisten ihmisten välistä seksuaalista kanssakäymistä ja lisätään ja edistetään seksuuaalista hyvinvointia.

Kaikki tämä edellä esittämäni pitäisi saada vauhtia seksialan lainsäädännön uudistuksiin Suomessa. Suomalainen maksulliseen seksiin liittyvä lainsäädäntö tulisikin päivittää ja harkita kokonaan puhtaalta pöydältä uudestaan, jo pelkästään kansalaisten oikeusturvan kannalta.

Mallia ei aina tarvitse ottaa Ruotsista eikä Ruotsin virheitä tarvitse aina toistaa kun tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Lainsäädännössä aikuisten vapaaehtoista seksipalvelujen kauppaa ei missään tapauksessa saa sekoittaa ihmiskauppaan, seksuaaliseen ihmiskauppaan, lapsiprostituutioon tai muihin väkivallan ja hyväksikäytön muotoihin, koska seksipalvelujen kaupassa sekä naiset että miehet myyvät vapaaehtoisesti seksipalveluita, mutta heidän "itse", vartalonsa, henkensä ja sielunsa pysyvät heidän omaisuutenaan eivätkä siirry asiakkaalle.

Lainsäädännössä on selvästi määriteltävä nämä käsitteet - aikuisten vapaaehtoinen seksipalvelujen kauppa, ihmiskauppa, seksuaalinen ihmiskauppa ja hyväksikäyttö - ja pidettävä ne erillään toisistaan ja käsiteltävä erillään toisistaan.

Hyvä alku uuteen suuntaan olisi nykyisen parituslainsäädännön järkevöittäminen siten että se sallisi itsenäisten yrittäjien markkinoida palvelujaan ja työskennellä yhdessä, esimerkiksi osuuskuntabordellien muodossa paritukseen liittyvän pakottamisen ja ihmiskaupan rangaistuksia voitaisiin koventaa. Loistava kommentti, mutta älä hyvä mies kopioi koko tekstiä toisen blogin kommenttiosioon. Linkki ja reilusti tiivistetty esim. Kommentti ja argumentointi oli niin loistavaa, että hyvin tuli luettua, vaikka totta, aika pitkä olikin kommenttiosioon tekstiksi.

Kannattaa jokaisen kuitenkin lukea. Erikoinen toistuva kaava näillä feministien lobbaamilla asiantuntijoilla, joita Suomeen kutsutaan kuultaviksi.

Näistähän on ennenkin ollut juttua keskustelussa. Kaikenlaiset valehtelevat höyrypäät kelpaavat asiantuntijoiksi, koska tieteellä ei feminismin tai naistutkimuksen tutkimuksen kanssa ole mitään tekemistä. Jani, en nyt lähde tähän väittelyyn, mutta näköjään nyky-ajan Suomessa pitää olla nk. Mut ei se mitään, mä pärjään kyllä, sen verran on tässä elämässä tullut monessa liemessä keitettyä, etten vähästä hätkähdä, nuorempana naisena tilanne oli toinen.

Kyllä minäkin lupaan puolustaa sinua, jos sinua kohdellaan minun mielestäni epäoikeudenmukaisesti. En kuitenkaan laske epäoikeudenmukaiseksi kohteluksi vielä sitä, että osoittaa ristiriitoja toisen kommenteissa tai pitää ihmisten perustarpeiden tyydyttämisen kieltämistä julmana.

Siis johtopäätöksesi on se että , saa nainen puhua läpiä päähänsä mutu -tuntumalla, koska kunnon ritari puolustaa aina naista. Nyky-yhteiskunnassa naisten puolustaminen on vähän kuin menisi puolustamaan ammattilais-vapaaottelijaa nakkikiskan rähinässä. Siinä pääsee helpolla ja on varmasti voittajan puolella. Jos olen erimieltä sinun, tai kenen tahansa, kanssa niin parasta mitä voin tehdä mielipidettäsi kunnioittaakseen, on argumentoida sitä vastaan.

Sitten jos hyvin käy, selviää moni virhe ja väärinkäsitys, ainakin tulee jotakin ajattelemisen aihetta. Eivätkö naiset osaa sinun mielestäsi itse puolustaa omalla älyllänsä argumenttejaan ja mielipiteitään?

Pitäisikö miesten puolustaa naisten mielipiteitä? Pitäisikö toisten naisten myös puolustaa toisten naisten mielipiteitä, vaikka eivät ole samaa mieltä? Tai, jos mamumies ei kiinnosta, niin ne kotoperäiset, aggressiiviset überalfat kelpaavat myös, esim.

Mutta tietty, vaikka suomalainen perusmies noin tekisi, se ei tarkoita, että suomalaisnainen olisi millään tavalla velvoitettu vähentämään suomalaismieheen kohdistamaansa vihaa. Voin olla herrasmies ja puolustaa naisia, mutta teen itse sen päätöksen ketä sen on ansainnut ja ketä puolustan.

Pelkkä naiseus ei tähän riitä. Eräs miestuttavani vaihtaa naisystäviä useammin kuin sukkiaan. Kiitokseksi panosta hän heittää yleensä symbooliset 3 euroa naisen vatsalle lähtisessään hänen sängystään. Ihan vittuillakseen hän on tehnyt sen myös eräälle tunnetulle Helsingin Vihreissä vaikuttavalle naispolitiikolle, joka hänen sanojensa mukaan kiehui ja sanoi ilmoittavansa hänet poliisille raiskauksesta, johon ystäväni sanoi mahdollisessa oikeudenkäynnissä ilmoittavansa naisen sanoneen hänelle: Ystäväni avasi ulko-oven ja häipyi eikä ole kuullut naisesta sen koomin.

Toisaalta nainen ei tiedä hänen oikeaa nimeään eikä hänellä ole myöskään tämän puhelinnumeroa. Korvaukset prostituoiduille ovat yleensä melko suuria.

Ne heijastavat pillun arvoa, joten feministit pyrkivät sauhuamisellaan pitämään alan jatkossakin pienen kalliin piirin operoitavana. Jos alalle tulisi paljon uusia yrittäjiä voisi olettaa kysynnän ja tarjonnan lakien tipauttavan euron muuttuvan nopeasti tai euroon tunnilta. Huorien hinnanlasku toteutuessaan vaikuttaisi välittömästi kaikkien suomalaisten naisten omanarvontuntoon ja käyttäytymiseen.

Tavalliset naiset ja huorat tekevät saumatonta yhteistyötä ja pyrkivät pitämään pillunhinnan mahdollisen korkeana, ja saatavuuden riittävän heikkona, jotta sen arvo on korkea seuraavanakin aamuna. Mainostan tässä Jussi Lähteen ja hänen organisaationsa tekemää asiallisen vaalikeskustelun sivua: Kyllä poliitikkojakin täytyy kohdella ihmisinä, eikä kaiken pahan alkuna ja juurena - mun mielestä, edustaa sitten mitä puoluetta tahansa.: Anteeksi nyt vaan, mutta politiikkojen pitäisi tehdä muutoksia ja parannuksia yhteiskuntaan, eikä polkea paikoillaan ts.

Mitä olen jutteluasi täällä seurannut niin lähinnä ritarillisuutta odotat miehiltä, että politiikasta tulisi sinulle elättäjä. En minä ainakaan halua tukea poliittista uraasi noilla eväillä. Suosittelisin sinulle näin ensin alkuun muutaman vuoden uraa prostituoituna.

Ja sitten palaamaan politiikkaan. No, jos argumentaatiosi on tyyliä: Laasanen käänny mormoniksi, ratkaisee kaikki ongelmat ja aika usein aivopesu toimii. Voit saada sen 14v vaimon ja niin monta kuin haluat, kun sinusta tulloo jumala, saat oman maailman jne. Islam rajoitta vaimot neljään valitettavasti, mormonijohtajilla oli useita kymmeniä panopuita.

Kai se menee niin kuitenkin nykyään, että siell' taivaassa vasta sitten saa toteuttaa itseään kenenkään kysymättä ja rajoittamatta. Prostituution pitäisi olla ammatinharjoittamista ja verotettavaa tuloa. Lisäksi ulkomaalisilta prostituoiduilta vaadittaisiin lisäksi normaali työlupa.

Näin sekä prostituoitujen naisten olot sekä palvelun laatu paranisi ja mukaan ei sekottuisi enää muu laiton bisnes, kuten huumebisnes, ihmiskauppa, lasten prostituoitu tai laiton maahanmuutto. Kyllähän se tulo on jo nyt verotettavaa, mutta nykyarvojen vallitessa kuka haluaisi juosta naisten perässä kysymässä "oletteko myyneet pillua?

Hollannissa kai järjestelmää ollaan tiukentamassa, mutta en usko, että suomalaisessa arvoympäristössä ollaan valmiita tyttöjen kyttäämiseen. Lisäksi arvioverotus pakottaisi tytöt myymään itseään tietyn määrän, mikä voitaisiin tulkita naisten epäsuoraksi raiskaamiseksi.

Osittainhan prostituoitujen verotus kuitenkin jo toimii. Ostettaessa jotain isompaa verottaja yleensä selvittää mistä rahat ovat peräisin, ja kuulustelujakin voidaan tehdä. Jospa kaikille potentiaalisille prostituoiduille, ts.

Arvioverossahan verotettava joutuu todistamaan verottajalle, että vero on väärin perustein määrätty. Parempi olisi niin, että kaikille nuorille naisille määrättäisiin yhteiskuntapalvelus sama kun miehille armeija ja palveluksessa naisten tulisi tarjota 1 esim.

Osaan kyllä argumentoida, mutta päättäkää rakkaat ihmiset nyt mitä mieltä olette Miksi minä olen suurin vihollinen? Vaikka olen yhdestä asiasta vain kanssanne eri mieltä, nimittäin prostituution oston kriminalisoimisesta.. Tuskinpa suurin vihollinen kenellekään olet. Tässä blogiss vain nimenomaan keskustellaan siitä yhdestä asiasta erilaisine mielipiteinemme. Minä ainakin kannatan naisen itsenäisyyttä henkeen ja vereen, mutten sitä itserakkautta ja puolisokeaa vallankäyttöä, joka helposti tulkitaan naisen omavaraisuudeksi ja itsetunnoksi.

Kaikki naiset, joihin olen ollut suhteessa ovat olleet mukavia ja energisiä juuri sen vuoksi, että he ovat uskaltaneet olla omia itsejään. Samaa ei voi sanoa useimmista naisista, jotka ovat kloonattuja feministisiä pelleyden papittaria. Seksinoston kiellolla halutaan vaan rajata tietyt miehet seksuaalisten ilojen ulkopuolelle. Tehdä sukupuolisesta läheisyydestä entistä hankalampaa. Mitä enemmän ilman olevia miehiä on, sitä heikommin yhteiskunta pyörii, sillä seksi ON perustarve.

Seksittömyys heikentää työtehoa, firmojen tuottavuutta, vanhustenhoitoa ja lisää julkisen sektorin paineita mm. Kun tähän on päästy tuskin prostupalvelujakaan kukaan enää niin kiivaasti vastustaa. Seksin harrastamisessa on tapahtumassa suuri määrällinen muutos maailmassa.

Aiemmin miesten seksielämä hiipui ikävälillä v ihan luonnollisista syistä, ei siksi ettei miehiä olisi kiinnostanut. Ne olivat aluksi törkeän kalliita, mutta nyt niiden hinta on laskenut jokapojan kukkarolle sopivaksi. Koska miesten seksuaalinen kiinnostus suuntautuu enimmäkseen alle vuotiaisiin naisiin, muutos lisää prostituution kysyntää valtavasti.

Se tulee kasvamaan ainakin kaksinkertaiseksi vuoden aikajänteellä. Ja sitä kehitystä sinä haluat olla painamassa maan alle ja luovuttamassa sen laeista piittaamattomien ammattirikollisten yksinoikeudella pyörittämäksi rahasammoksi?

Miksi muuttaa sitä luonnollista seksuaalista hiipumista ikärajalla v tälläisillä lääkkeillä kuten viagra ja pitää sitä seksiä siinä iässä sitten muka perustarpeena kun se on keinotekoisesti haettua. Ja herääpä kysymys että miksei naisille ole kehitetty jotain vastaavaa lääkettä seksuaaliseen kiihottumiseen en tiedä onko jo keksitty koska itse en tarvi niin kaikki naisetkin pitäisi vähintäänkin yhtä perustarpeellisena harrastaa jatkuvasti seksiä.

Ei feministejä käsittääkseni haukuta tai ainakaan minä en hauku heitä siitä, että he ovat vaatineet naisen itsenäisyyttä vaan siitä, että he räikeästi syrjivät miehiä. Ristiriidan tuosta saat vain, jos yhdistät useamman eri henkilön mielipiteitä. Itse en tunne tai tiedä ketään joka haukkuisi feministejä siitä siis nimenomaan siitä että he ovat vaatineet naisen itsenäisyyttä ja olisi sitä mieltä, että naisen pitäisi pärjätä nettikeskusteluissa täysin omillaan.

Minä olen liberaali, joka on sitä mieltä, että on jokaisen ihmisen ja vain hänen oma asiansa päättää, mitä omalla ruumiillaan tekee. Yritän selviytyä nyky-yhteiskunnassa niillä keinoilla mitä täällä vielä on puolustaen vapautta ja ihmisten itsemääräämisoikeutta niillä keinoilla, mitä täällä on vielä jäljellä.

No en tiedä oletko ihan suurin vihollinen, mutta ajattelumaailmasi on minun mielestäni hyvin vaarallinen sen takia, että uskot itse vakaasti olevasi oikeassa halussasi puuttua muiden ihmisten itsemääräämisoikeuteen ja vieläpä yhdessä ihmiselämän kaikkein intiimeimmässä asiassa.

Minä uskon, että koko yhteiskunnan arvon ja kohtalon määräytyminen lähtee sen tavasta suhtautua yksittäisiin ihmisiin. Jos yhteiskunta katsoo valtiolla olevan oikeuden puuttua ihmisten itsemääräämisoikeuteen jopa siinä, mitä tulee heidän oikeuteensa määrätä omasta ruumiistaan, niin olemme menossa pelottavaan suuntaan. Kuten sanonta kuuluu, tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.

Minusta on mukava, että laitat kommenttejasi vaikka olenkin kanssasi eri mieltä useammasta kuin yhdestä asiasta. Kyllä Laasanen on kasvamassa melkoiseksi mediavaikuttajaksi! Naisen seksuaalinen vallankäyttö ja se oli hyvä. Miehet on homoja ja lisää lappaa Jani Toivolan ehdokkuus , Naiset on kukkahattuja Suomi -Afrikaksi liikettä ajavia kastraatio feministejä , on hamppusauhuttelijoiden ja ex-kommareiden jaos ja marginaaliin jää Soininvaaralainen ,Eko- propellihattujen porukka.

Pukeutua kenties pikkumustaan sisäkön asuun ja antaa peruutustutkan kurnuttaa Alvit valtiolle, paikat siistinä ja kunniallinen työ! Mitäs luulette suostuisiko mieheni moiseen? Prostituutio ei ilmeisesti ole sinun juttusi? Sitten on varmaan ihan hyvä, että se on vapaan valinnanvapautesi piirissä ilman että kukaan ulkopuolinen sanelee valintaasi puoleen tai toiseen?

Eivät ilotyöt ole stereotyyppisesti sinkkuja tai yksinhuoltajia, vaan moni on parisuhteessa ja tekee työtään joko miehensä tieten tai tietämättä. Ei se myöskään ole ammatti, johon ryhtyminen on ilmoitusasia: Jos ei osaa hommia niin että asiakas tuntee saavansa vastinetta rahoilleen, asiakas ei tule toista kertaa.

Filip, käypäs kysymässä mieheltäni, nimi on Teppo Rajakari, löytyy täältä ja FB: Ja pikku pointti, hän ei halua olla muiden kanssa, koska rakastaa minua eikä halua pettää luottamustani eikä horjuttaa avioliittoamme ja minä riitän hänelle ihan hyvin, taidatte aliarvioida avioseksiä suuresti? Lisäksi yhtä asiaa ihmettelen suuresti.. Jos pettää yhtä, pettää toistakin.

Olisiko se kivaa, jos rakastamanne nainen makaisi muiden miesten kanssa? Ettekö olisi yhtään mustasukkaisia? Minun mieheni ainakin olisi, en viitsi edes ajatella, kuinka vihainen hän siitä olisi. Kunniallinen nainen kunnioittaa miestään ja avioliittoaan eikä harrasta seksiä muiden kuin aviomiehensä kanssa ja sama toistepäin.

Meidän maailmankatsomuksemme on niin kaukana toisistaan, että ihan sama mitä sinulle vastaisin niin et kuitenkaan ymmärtäisi. Mutta mikä ihmeen pakkomielle sinulla on siitä miten muut elämäänsä elävät, en minäkään sinun elämäntapaasi tuomitse, joten voisitko jättää muut rauhaan. Se kertoo siitä, että kyseessä on nainen joka pitää miehen tapaan aidosti seksistä ihan seksinä, eikä seksi ole hänelle ensisijaisesti parisuhteessa miehen pompotteluun käytettävä vaihdon väline.

Monipuolinen seksi siitä aidosti kiinnostuneen naisen kanssa on niin ylivertainen kokemus, että siitä moni mies maksaisi mielellään sen omakotitalon ja kesämökin minkä on tullut järjestäneeksi sille vaimolle, jolta ei tunne saavansa vastinetta panostukselleen. Seksi kun on ensisijaisesti asennelaji. Ihmetyttääkin nämä, jotka pitävät vaimoja, joista ei ole kunnon iloa omassa elämässä.

Omat tyttöystäväni ovat olleet ainakin kohtuullista huipputasoa järjestäen. Monilla on vuotinen yhteisprojekti saada jälkikasvu suht säällisesti aikuisiksi, ja voihan se vaimokin olla enimmiltään osin ok, vaikkei enää seksuaalisesti nappaakaan. Kommenteistasi on rivien välistä luettavissa, että sinulla on edelleen se käsitys, että jokainen mies saa halutessaan itselleen nais puolison. Toivottavasti et ota tätä loukkauksena tai hyökkäyksenä, mutta tässä kohtaa minun on korjattava oletustasi: Suomessa on suuri määrä miehiä, jotka eivät ikinä saa itselleen parisuhdetta, vaikka tekisivät kaikkensa sen eteen.

Toisten kanssa makaaminen ei ole sopimusrikko, jos sellaista sopimusta ei ole tehty luen sopimukseksi myös hiljaisen molemmin puoleisen olettamuksen tai on erityisesti annettu siihen lupa. Mitä kysymykseesi tulee, niin jos seksitauteja ei tarvitse pelätä, niin kyllä se käy. Ei se ole kuin seksiä. Kyllä minä ainakin mieluusti makaisin toisten naisten kanssa. Siitä saisi vaihtelua ja kivaa egoboostia. Lähinnä tommoiset jutut kuin uskollisuus ei ole mitenkään ensisijaisen tärkeitä juttuja.

Noin muutoin mua lähinnä kiinnostaa kokeilla prostuja, kun deittailukulttuuri noin muutoin on mun kannalta tosi epärehellistä toimintaa. Romantiikka noin määritelmällisesti on "kaunistelua" ja mulle tulee henkilökohtaisesti likainen fiilis kaikesta valehtelemisesta.

Jopa siitä valkoisesta imartelusta "onpa neidillä upeat silmät" kuin kaikesta muustakin teeskentelystä ja riikinkukkoilusta. Valitettava totuus on se, etten oikeasti ole itsevarma, maskuliininen voittaja jona ravintoloissa ym.

Lisäksi jos joku nainen oikeasti haluaisi jakaa puolet mun elämästä niin sen ansaitakseen tytön pitää olla vähintään yhtä etevä, älykäs ja ahkera, kuin itseäni pidän. Prostituution ajattelisin ratkaisevan tuon epärehellisyyden pulman mun naissuhteissa. Liikesuhteet vaativat aina molemminpuolista luottamusta, eikä siinä tapahtuvassa transaktiossa ole normi baarijallitusreissun likaisuutta.

Aivan kuin jos menisin työttömän huoltajan perheeseen sanomaan, että ihmettelen suuresti Kyllä niillä riittää töitä, vaikka sama tyyppi ei tulisikaan toista kertaa. Naisia on kuitenkin sopivan vähän suhteessa kysyntään, mistä feministit ovat pitäneet huolen. Lisäksi voidaan kysyä, kuinka monta viissatasta päivässä nainen tarvitsee? Eivät kaikki yritäkään tehdä töitä kokopäiväperiaatteella. Yksintoimivat prostut voivat panostaa sessioon asiakkaan tai mielentilan mukaan hyvinkin erilailla, koska mitään laadunvalvontaa alalla ei ole.

Takuutyöperiaatteen voit useimmiten unohtaa ja sekin on mahdollista, että muija vie vaan rahasi. Vantaan Mikkolassa toimii kuulemma nainen, joka pyytää rahat ulkona ja pakenee sisään lihaksikkaan poikaystävänsä luo? Jos ei saa tulemaan uudestaan niitä asiakkaita, joiden haluaa tulevan, niin homma menee sitten sellaiseksi säätämiseksi että ilmoituksen taiteilijanimeä ja kuvia vaihdetaan aina kun saa huonot arvioinnit Sihteeriopiston foorumissa.

Uusien kerta-asiakkaiden kusettaminen on aika raskas tapa pyörittää bisnestä, vaikka kai sekin sopii vaikka jollekin sellaiselle jolla on heikko ajantaju. Siinä jää muodostumatta ne asiakas- ja ihmissuhteet, joista on hyötyä vielä sen jälkeen kun parasta ennen päivä tulee vastaan ja on aika siirtyä elämässä eteenpäin.

Monelle naiselle saattaa riittää euron ekstra kuukaudessa, jonka voi verottomasti työntää peruskulutukseen. Samaa asiakasta, joka ei naista miellytä esim. Ruotsissa aiotaan nostaa maksimirangaistusta seksin ostamisesta puolesta vuodesta vuoteen. Oikeusministeri Beatrice Ask kertoi torstaina hallituksen esityksestä, jonka mukaan tiukemmat rangaistukset otettaisiin käyttöön jo heinäkuussa. Ruotsissa otettiin vuonna ensimmäisenä maailmassa käyttöön laki, joka kieltää seksipalvelujen ostamisen, mutta ei myymistä.

Nykytilanteessa rangaistusasteikko vaihtelee päiväsakoista puolen vuoden vankeustuomioon, mutta käytännössä valtaosa tuomioista on 50 päiväsakkoa. Ask pitää rangaistusasteikkoa riittämättömänä ja sanoo maksimirangaistuksen kiristämisen monipuolistavan rangaistusmahdollisuuksia varsinkin vakavissa tapauksissa.

Lakimuutoksen odotetaan menevän läpi valtiopäivillä, sillä myös oppositiopuolueet ovat tukeneet rangaistuksen koventamista. Millainen olisi vakava seksin ostaminen? Entä tunteekohan Ruotsin laki lievän seksin ostamisen, jos maksaa vain ihan vähän? Kai ne panee Ruåtsissa kohta veron myös parisuhdeseksille? Siis samaan tapaan kun jotkut valopäät haluavat verottaa omistusasunnossa asuvaa laskennallisesta asuntotulosta. Myös tv-luvan malliin toimiva seksilupamaksu niin sinkuille kuin pariskunnille olisi oiva tapa valtion sekaantua tavallisten ihmisten intiimielämään.

Siitä pääsisi eroon vain kuin tiukasti todistelisi kotiovelle tupsahtaneelle lupatarkastajalle ettei harrasta sen enempää soolo-, pari- kuin kimppaseksiäkään Runkkaaminen kiihdyttää yksinäisillä miehillä naisiin kohdistuvaa siveetöntä fantasiointia ja lisää suurella todennäköisyydellä myös raiskauksia ja ei-toivottua lähestymistä.

Ainakin Ruotsin kaupunkien omistamissa vuokra-asunnoissa luulisi yksinasuvien miesten runkkaamisen kiellon olevan helppo säätää. Valtio voisi värvätä spermakoiria, jotka etsisivät asunnoista spermatahroja, kuten spermaisia vuodevaatteita tai talouspaperikönttejä. Sperman löytymisestä seuraisi se, että spermakoira ottaisi tukevan välitöntä sairaalahoitoa vaativan hammasotteen runkkarin nilkasta plus tietysti vuokrasuhteen välitön irtisanominen, irtaimiston välitön heittäminen ikkunasta kadulle ja puolen vuoden vuokria vastaava sakko ja vankeusrangaistus.

Tarkoitus oli tutkia miten laki on toiminut käytännössä ja mitä vaikutuksia sillä on ollut prostituution ja seksuaalisiin tarkoituksiin tapahtuvan ihmiskaupan esiintymiseen Ruotsissa. Selvityksen tekijäksi määrättiin oikeusneuvos Anna Skarhed.

Direktiivissä kuitenkin määrättiin, että selvityksen lähtökohta on oltava, että seksinostolaki säilyy jatkossakin ja että selvityksessä ei saa päätyä sellaiseen lopputulokseen, että seksinostolaki kumottaisiin. Direktiivissä sanottiin myös että selvittäjä saa selvityksen pohjalta vapaasti ehdottaa lakiin muutoksia tai jättää ehdotuksia muiksi toimenpiteiksi, mutta vain sellaisia muutoksia, jotka on tarkkaan etukäteen kirjattu direktiiviin, nimittäin onko tarvetta esim.

Tutkimusmenetelmästä sanottiin, että selvittäjä saa vapaasti valita tutkimusmenetelmän, kunhan se on sellainen mikä arviodaan sopivaksi ja koko selvityksen on perustuttava tasa-arvoperspektiiviin mitä se sitten ikänä tarkoittaa käytännössä, tuskin kuitenkaan miesprostituution esille tuomista ja maksullisen seksin tarkastelemista esim. Edelleen selvittäjä velvoittiin käyttämään lähteinään vain direktiivissä etukäteen listattuja tahojen, kuten poliisien ja muiden viranomaisten raportteja ja tutkimuksia ja tekemään yhteistyötä näiden tahojen kanssa selvitystä tehdessään.

Listasta puuttui useat tutkimukset, esimerkiksi Susane Dodillet, Är sex arbete http: Listasta puuttui tietenkin myös kaikkein paras tietolähde, nimittäin seksityöntekijät ja heidän järjestönsä. Monien toivomaa uskottavaa, riippumatonta, objektiivista lain uudellennarviontia tämän direktiivin pohjalta ei edes ollut odotettavissa ja selvityksen lopputulos oli jo etukäteen määrätty - tarkoitus oli alusta saakka vain tehdä lakiin tuikennuksia ja pelkkä poliittinen seksinostolain mainos muita maita maita varten.

Mitenkäs Henry itse, suostuisitko seksityöläiseksi jos tienaisit saman tai enemmän kuin nykyisin? Asiakkaasi olisivat kaltaisiani kolmenkympin ja kuoleman välillä olevia rouvashenkilöitä ja harvemmin nuoria tyttöjä.

Sinun näköisesi ja tasoisesi miehen seksiseurasta olisi moni valmis maksamaan. Siltä varalta, että tämä menisi Henryltä ohi vastaan hänen puolestaan kysymällä, että miten tämä kysymyksesi liittyy tähän keskusteluun? Vai haluatko vain muuten kehnätä jutun juurta?

Useimmat naiset täällä kirjoittaessaan korostavat sitä, että nainen ei ole kiinnostunut pelkästä seksistä ja myös vastustavat oikeutta prostituutioon. En toki jallita sinua muiden naisten mielipiteitten vuoksi, mutta vaistoan, että kysymyksen asettelusi yllä kielii myös omasta negatiivisesta suhtautumisestasi moiseen bisnekseen.

Myönnät tässä kuitenkin, että naiset mielellään olisivat ostamassa seksiä. Siinä on tietty ristiriita. Myös voin todeta, että naisten keskuudessa vallitsee epärelistinen näkemys "komeiden" miesten kohdalla seksin saannin "helppoudesta". Gagarin, en osaa kirjoittaa piiloviestejä rivien väliin joten et voi niitä sieltä lukea.

Kysyin Henryn mielipidettä seksinmyynnistä omalta osaltaan sen vuoksi että saisin käsityksen siitä kannattaako hän seksuaalista vapautumista ja seksinsaannin mahdollisuuksia kaikille vai vain miehille. Muiden naisten mielipiteistä en tosiaankaan ole vastuullinen enkä aina edes tiedä mitä ne mielipiteet ovat.

Oma mielipiteeni on että seksiä saa puolestani myydä kuka tahansa täysi-ikäinen missä tahansa kunhan toimii vapaaehtoisesti ja sellaisia toimijoita varmasti on runsaasti sekä miehissä että naisissa. En itse näe seksinmyynnissä tai pornoteollisuudessa mitään sen suurempia ongelmia kuin muissakaan palvelualoissa. Muiden naisten mielipiteistä seksin tai parisuhteen kannalta en myöskään tiedä, mutta oma kantani on että joskus on tarvetta vain tunteettomalle irtoseksille ja joskus taas parisuhteelle.

En itse ainakaan haluaisi parisuhdetta kaikkien niiden miesten kanssa joiden kanssa haluaisin seksiä. Eniten koko hässäkässä, Laasasen kirjoituksissa ja miesasiamiehissä yleisesti ihmetyttää se että vain miesten seksitarpeet ovat tärkeitä ja hyväksyttäviä, naisten seksintarve taas nähdään luonnottomana ja säälittävänä.

Itse rumana naisena tiedän ja ymmärrän millaista on kun seksiä voi saada vain ja ainoastaan maksamalla. Eikö olisi kaikkien etu, miesten, naisten, feministien ja maskulistien jos bordellit laillistettaisiin, mutta itseään myymään saataisiin sekä miehiä että naisia ja kaikki täysi-ikäisiä? Tiedän toki että suurin osa miehistä haluaa nimenomaan alaikäiseltä seksiä, mutta en usko että kukaan on kypsä valitsemaan juuri tätä ammattia vielä alaikäisenä.

Jos viittasit edellisellä minuun niin käsittääkseni myös naiset saavat täällä kommentoida asioita ja minua on jo pitkään mietityttänyt tämän blogin asenne rumia naisia kohtaan.

Mikäli nainen on sekä ruma että halukas hän on täydellisen kammottava olento, mutta loogisesti miesten kanssa samalla puolella bordellien laillistamisen puolella, haluten vain miehiäkin sinne töihin. Nainen saa olla melkolailla ruma, jos alkaa tuollaisia ajatuksia tulemaan. Kyllähän se raja jossain naisellakin vaan menee. Minun mielestäni on ihan hyvä jos naiset ne vähän kauniimmatkin valveutuisivat seksinostajina, mutta siihen on yleisesti pitkä matka.

Ei kai tässä blogissa ole erityisemmin ainakaan vastusteltu seksin myyntiä naisille. Kyllä naiselle riittää yksi mies kunhan sillä on rahaa, hieno asunto, työ, asema, pari autoa ja seksiterapeuttia jotka pitävät libidon kunnossa. Riippuu siitä mistä roikkuu. Voi riittää, voi olla että ei. Tämmöisen naisen miehellekin riittää usein se yksi virallinen vaimo.

.. Tulee mieleen Saddam Hussein, joka järjesti demokraattiset vaalit joissa oli yksi ehdokas: Niin sinäkö et saa päätäsi käännettyä, tai osaa lukea esim. Mikäli miehen taidot sängyssä eivät miellyttäneet Zinguaa, hän saattoi aamulla määrätä miehen mestattavaksi. Ihan niinkuin seksin kanssa olisi pinnallinen. Sinä kirjoitit puolustavasi Laasasta, jos häntä kohdellaan sinun mielestäsi väärin ja vieläpä puhuttelit häntä etunimellä.

Naiset masturboi homo kiimakalu

marraskuu Käytetyt Pikkuhousut Jousimies Ja Kauris. .. penis lävistys naisen ejakulaatio video avioerohakemus yksin hdhd margarita ohje suurin joko hetero - tai homoseksuaalinen, mutta naisesiintyjien yleensä biseksuaalinen. 4. elokuu Tämä tarkoittaa sitä, että mies voi ejakuloida tietyn periodin aikana tekemättä termejä on käytetty myös muissa kyseisen valmistajan tuotteissa. . Sisäänpäin kallistuva ylähuuli vihjaa homoseksuaalisiin taipumuksiin. marraskuu Tissikuvia maria tv ohjelmat porn stori video ejakuloi sukissa tallinna Siitoimella lienee vahvoja homoseksuaalisia piirteitä tai ainakin merkittävää thai hieronta imatra ilmainen rakastelu video käytetyt pikkuhousut kaula.

Thai hieronta vihti mies haluaa homo seksiä