Homoseksuaaliseen seksipuhelin koti seksi

: Homoseksuaaliseen seksipuhelin koti seksi

Vlc dieetti gay suuri kulli Tässä yhteydessä voidaan perustella, miten myös kiihottuminen voi tilanteesta riippuen olla huono asia. Että toteutuvatko suunnitelmat vai unohdetaanko ne, kuten aina ennekin, ja päädytäänkö sen sijaan katsomaan jotain b-luokan sarjoja sohvaperunoina. Pääsyynä tähän on häpeäntunne, jota ei hallita. Ykkösmies lähtee muuten tämän viikon lopulla ulkomaille työkomennukselle, palaa vasta ensi viikon puolessavälissä. Formulat ovat ohi, Kimille kävi ohkaisesti, raportoi mies. Edelleen tämä ei sido mihinkään, vaan omia lähtökohtia voi vaihdella tarpeen mukaan.
VIERASTA KULLIA KARVAINEN HOMOSEKSUAALISEEN VITTU Siksikin kai mulla on ollut vaikeata päästä loppuun asti, kun se on ahdistanut. Kun puolustetaan seksiä pelkästään positiivisena asiana, niin on otettava huomioon, ketkä sitä harrastavat ja millä seurauksilla. Ihmiselämä ja seksuaalisuus yhtenä sen haastavimpana osa-alueena ovat sellaisia, ettei niitä voi väkivallatta sovittaa hyvä-paha —asteikolle tai sanoa ykskantaan, että kaikin puolin myönteiseksi luokittelusta seuraa sen oikeuttava määrä hyvää. Vastaankin siksi muutamaan kohtaan, jos se nyt mitään kirkastaa:. Kun se on mahdollisuus hyvään. Kaikkia näitä voi käyttää oikein tai väärin. Myönnettäköön, että edellinen ansaitsematon yleistys terävöitti argumentointitapaani, mutta tarkoitus ei ollut puuttua vastapuolen henkilöön.
Homoseksuaaliseen seksipuhelin koti seksi 702

Homo eroottista hierontaa tampere porno leffa

Halutaan hallita elämää seksin avulla. Kerroin, miten pahalta se tuntuu; olla se epäonnistunut vaimo, joka ei kykene edes omaa miestään tyydyttämään. Tulisikohan telkkarista mitään kivaa? Vastaavuus syömiseen olisi tilanne, jossa vatsa on jo täysi, mutta edelleen etsittäisiin kokkia, joka loihtisi jotain niin maistuvaa ja mielihyvää tuottavaa, että sitä söisi seurauksista riippumatta. Mitä ihmettä nyt tapahtuu? No, onhan tässä vielä aikaa….

Nissinen lienee tyytyväinen vasta, kun seksillä ja tämän harrastuksen leviämisellä ei ole mitään esteitä. Luulisi, että nykypäivänä noita innokkaan liberaaleja harrastus- ja läähätyskavereita löytyisi jo riittävän vaivattomasti - ei tosin niin helposti, ettei suora ostaminen olisi helpompaa.

Ja oikeus kiihottumiseen on Nissiselle niin vahva, että puhelinseksimainoksia pitää olla myös urheilusivuilla, ja että niiden poistaminen on rikos ihmiskuntaa vastaan. Sehän on yksinkertaisesti väärin, jos tarvitsee nähdä hiukankin vaivaa kiihottuakseen. Kukakohan tässä yrittää ajaa seksuaalisia preferenssejään sinne, missä ne kuuluvat ja näkyvät kaikille?

Kenenköhän valtavasta laiskuudesta ja itsekkyydestä tässä oikeasti on kyse? Voi kuinka ihmiset jaksavat juosta merkityksettömän seksin perässä ja sitten valittaa, kun se ei merkinnytkään mitään — ja sitten päätellä, etteivät vain juosseet tarpeeksi kovaa ja riittävän pitkälle…. Nomad avasi ytimen kerrassaan loistavasti. Pohdiskelu tosin sisälsi juuri sitä selittämätöntä negatiivisuutta, jota vastaan kirjoitan. Tämä kommentti vahvisti käsitystäni siitä, että on edelleen ihmisiä, joille seksi on kielteinen asia.

Kaikkiin elämän ilmiöihin liittyy sekä positiivisia että negatiivisia yksityiskohtia. Omasta asenteesta riippuu, kumpia alkaa korostaa elämässään. Itse en ole vielä koskaan nähnyt seksiin liittyvää ilmiötä, joka olisi tehnyt siitä negatiivista minun silmissäni. Ihmettelen aina yhtä paljon, kun näen tätä negatiivisuutta. Ihmettelen sen taustoja ja perusteita. Joista saan näissä kommenteissa vähän hajua. Ja joka voi auttaa laatimaan kirjoituksia seksuaalikielteisyyttä vastaan.

Kielteiset kommentit seksistä ilmaisevat aina kommentoijan negatiivista asennoitumista aiheeseen. Mistä tahansa elämään liittyvästä aiheesta löytää pahaa, jos alkaa kaivaa. Jos tuntee ja osaa seksin ja seksuaalisuuden, tajuaa, että siinä ei ole mitään kielteistä.

Kielteisyys kumpuaa osin tietämättömyydestä. Osa tulee tunnemaailmasta, johon on vaikutettu kielteisillä teoilla. On kuitenkin väärin kieltää muilta ihana elämä sen takia, että itselle on käynyt köpelösti. Osassa tapauksista kyse on vallasta. Halutaan hallita elämää seksin avulla.

Seksin ostamista ei voi sallia, koska silloin valta saavuttaa taloudellisia ja asemallisia etuja lähtee naisilta ja siirtyy rahamiehen lompakkoon. Yhtenä perimmäisenä tavoitteenani on saavuttaa yhteiskuntaan tila, jossa seksi on sellaisessa asemassa, että kenekään ei tarvitse seksiä ostaa, vaan sitä saa 'luonnollisemmalla' tavalla. Mahtava ilmaus tuo "selittämätöntä negatiivisuutta" - sen jälkeen kun ei mitä ilmeisimmin tarvitse huomioida toisen argumentteja saati sitten vastata niihin Älkääkä ymmärtäkö minua väärin: Lisäksi Nissinen sivuuttaa suvereenisti sen, miten totesin seksin olevan positiivinen asia.

Koska en kyseenalaistamatta kannata Nissisen seksi-evankeliumia, niin hän leimaa minut automaattisesti toiseen ääripäähän seksin vastustajaksi. Samalla logiikalla olen varmasti syömisen vastustaja, koska puhun ylensyömisestä ongelmana ja negatiivisena asiana.

Seksi on tässä suhteessa haastavampi kysymys, koska sillä ei ole terveyttä uhkaavan lihavuuden kaltaisia selkeitä seurauksia Tätä kautta päästäänkin jälleen itse asiaan: Toinen merkki seksin yliarvostuksessa on se, kun sillä yritetään ratkaista ongelmia.

Tämä on vähän kuin yritettäisiin korjata rattijuopumus poliisin alkometriä huoltamalla. Toki tämä voi auttaa, mutta vain silloin, jos kuski ei ollut juonut alun alkujaankaan. Tämä taitaa olla suunnilleen yhtä tavallista kuin se, että suhteessa on kaikki kunnossa, mutta seksi ei suju eikä tuota nautintoa. Silti lienee surullisen tavallista, että suhteen ongelmia yritetään ratkaista niitä värkkejä roplaamalla ja kun tähän väsytään, niin eikun apuvälineitä hankkimaan ja kokeilemaan kaikkea, mikä sattuu mieleen tulemaan.

Ja jos intohimo ei vieläkään syty, niin haetaan salasuhde, kuten Victoria Milan mainostaa. Ajatus siitä, että hoidettaisiin muut asiat kuntoon, ei useinkaan ole ensimmäisten joukossa, jos mukana lainkaan. Juuri tämän takia seksin ympärille on rakentunut miljardiluokan business, jota Nissinenkin tarkalleen ottaen tuntuu puolustavan: Puhumattakaan erosta sille, että tunnetaan molemminpuolista halua ja sille, että joku sietää minua maksua vastaan.

Tällöin seksi voisi todellakin olla yksinkertaisesti hyvää, eikä sitä tarvitsisi pakonomaisesti maustaa apuvälineillä, muilla kummallisuuksilla ja liioittelulla joita ei kuitenkaan ole niitäkään tarve kieltää.

Kylläpä lähdetään pienillä eväillä toteamaan miten seksuaalinen vapaus on uhattuna, sekä miten seksiin negatiivisesti suhtautuvat yrittävät estää ja jopa pakottaa muita kaltaiseensa rajoittuneisuuteen. Kiitos Nomadille aikaisempaa jos mahdollista vielä paremmasta kirjoituksesta. Vastaankin siksi muutamaan kohtaan, jos se nyt mitään kirkastaa:. Se, että lopussa toteaa yksikantaan pitävänsä seksiä positiivisena asiana on mielestäni taktinen veto, ei todellinen mielipide.

Sillä yritetään ostaa hyväksyntää. Voi olla että olin osittain väärässä, mutta — anyway. Vertaus kuvaa seksin 'normaaliutta' ja jokapäiväiseen elämään kuuluvuutta erinomaisesti.

Myös kielteisten asioiden puolelta. Silti ihmisten on syötävä ja nukuttava. Suhdetta kielteisiin puoliin kuvaa erinomaisesti vertaus autoiluun: Ei autoiluakaan kielletä tai pidetä kielteisenä sen takia, että tulee kolareita. Jos lehti on kymmeniä vuosia 'sietänyt' seksi-ilmoituksia sivuillaan, miten ne nyt yhtäkkiä muuttuivat poistettaviksi?

Tämä oli henkilökohtainen kannanotto, joka ilmaisi päätöksen tehneen henkilökohtaisen suhteen seksiin ja seksuaalisuuteen. Eikä sitä voi kuvata positiiviseksi. Hän hyväksyy vain seksuaalisuuden, joka on sellaista jota hän itse harjoittaa. Tämä onkin suurimpia ongelmia seksin kanssa: Jos ilmoitukset ovat olleet taloudellisesti kannattavia, niillä on silloin ollut kysyntää ja käyttöä. Ei toisella oikeustoimikelpoisella, itsenäisellä aikuisella ihmisellä ole oikeutta määrätä, kuinka tämä saa tyydyttää itseään.

Seksin julistaminen kaikin puolin myönteiseksi tuo paljon enemmän hyvää kuin sen pitäminen kielteisenä ilmiönä miltään osin. Oma asenne ratkaisee, kuten kaikissa maailman asioissa. Minulla on lahja nähdä seksi pelkästään myönteisenä kaikissa tilanteissa. Tästä seuraa, että vaistoan heti, jos joku yrittää aihetta mustata. Hyvää seksiä eivät kaikki tavoita. Ehkä merkittävin on asennoituminen.

Lisäksi pitää olla sopivat fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset ominaisuudet. Jos on liian itsekäs, ei homma toimi sen enempää kuin jos on liian epäitsekäs. Pelisilmä ratkaisee tämänkin homman, kuten niin monet muut muillakin elämän osa-alueilla. Missään ei ole tapana julkaista kirjoituksia, joissa puututaan kirjoittajan henkilöön — ja vielä negatiivisessa hengessä.

Kirjoituksissa tulee pitäytyä aiheessa. Tämä on kyllä loputon suo Ymmärrän harvinaisen hyvin Nomadin ajaman ajatusmaailman, koska olen täsmälleen samaa mieltä. Minkään asian liiallinen korostaminen ei ole lopulta hyvä asia ja usein se johtaa pakkomielteenomaiseen käyttäytymiseen. Olkoon kysymys sitten syömisestä, seksistä tai vaikka uskonnosta.

Joten, I rest my case. Tähän blogiin ei tarvitse enää tutustua. Oikein seksikästä kevättä Nissisellekin! Eikö tämä ole henkilöön kohdistuvaa argumentointia?

Tarkennuksen kysymisen sijaan leimaat minut suoraan henkilöksi, joka yrittää ostaa hyväksyntää taktisella vedolla — toisin sanoen on valmis valehtelemaan tukeakseen näkemystään tai ainakin sanomaan osatotuuksia niiden puolesta: Tämä siitäkin huolimatta, että olen useaan otteeseen selvästi todennut, ettei kenelläkään ole oikeutta puuttua siihen, miten vapaaehtoiset täysivaltaiset ihmiset seksuaalisuutta yksityiselämässään toteuttavat.

Myönnettäköön, että edellinen ansaitsematon yleistys terävöitti argumentointitapaani, mutta tarkoitus ei ollut puuttua vastapuolen henkilöön. Koska kommentoin kriittisesti kirjoitustasi, en nähnyt tarpeelliseksi erotella ja kuvailla tarkemmin sitä, miten seksi on minulle positiivinen asia. Sinulla näyttää sen sijaan olevan vaikeuksia hyväksyä, että olemme yleisestä positiivisuudesta samaa mieltä, koska en hyväksy varauksetonta ylistystäsi ja yleistävää luokitteluasi.

Vertaat seksiä toistuvasti syömiseen ja nukkumiseen tukeaksesi sen luonnollisuutta. Samalla tavalla liiallinen seksin haluaminen voi vallata ihmisen elämän ja tuhota sen muita tärkeitä puolia. Addiktiosta puhuttaneen vasta silloin kun ihminen ei enää pysty suorittamaan ansiotyötään.

Tällöinkin pakottaminen on väärin ja turhaa, mutta ei kenelläkään ole velvollisuutta elättää sellaista, joka ei edes pyri eroon addiktiostaan. Ja kun syöminen ja nukkuminen ovat luonnollisia tarpeita, joiden asianmukainen tyydyttäminen koskee puutteen poistoa, niin miksi ei seksikin?

En ymmärrä, miten kukaan voisi väittää, ettei seksissä voi liioitella: Olemme samaa mieltä siitä, että seksi on luonnollista ja hyväksyttävää, mutta minä perustelen kantaa, jonka mukaan siinä voi liioitella huonoin seurauksin. Edelleen argumentoin oman näkemykseni puolesta, enkä pyri pakottamaan ketään sitä seuraamaan.

Autoilua säännöstellään, valvotaan… ajo-oikeudelle asetetaan ehtoja jne. On vaikea nähdä, miten tämä palvelisi vertauksena suhteeseen seksin kielteisiin puoliin. Tästä herää kysymys, mistä syntyy tarve nähdä asiat mustavalkoisina? Eri tavalla ajattelevien vastustaminen lienee vain huomattavasti oman perustellun kannan kokoamista helpompaa. Edelleen tämä ei sido mihinkään, vaan omia lähtökohtia voi vaihdella tarpeen mukaan.

Siinä olet oikeassa, että urheilutoimittaja, joka poistaa puhelinseksimainokset ja toteaa, että " Ja jos lehti on näillä ehdoilla taloudellisesti kannattava, niin miksi se ei saisi itse päättää, mitä sivuillaan julkaisee? Edelleen puhelinseksimainosten poistaminen yhden lehden urheilusivuilta on kaukana siitä, että joku yrittäisi määrätä toisten tavoista tyydyttää itseään.

Reaktiosi ja artikkelin otsikko olisi ollut oikeaa mittaluokkaa, jos puhelinseksimainokset olisi kokonaan kielletty Ruotsissa lailla. Eikö lehden vapaus päättää siitä, millaisia mainoksia se julkaisee, ole tärkeämpää kuin se, että puhelinseksimainoksia on kaikissa lehdissä?

Tuntuu, että kaikista saavutetuista jalansijoista on tullut ihmisoikeuksien kaltaisia luovuttamattomia oikeuksia. Sen sijaan seksin vapautuminen on lisännyt aborttien määrää ja sukupuolitautien leviämistä, koska monet eivät ole valmiita ottamaan vastuuta vapaudestaan ja valinnoistaan.

Tässä yhteydessä voidaan perustella, miten myös kiihottuminen voi tilanteesta riippuen olla huono asia. Tämä toteutuu ainakin silloin, kun kiihotus ylittää harkinnan, eikä ihmisellä myöskään ole vastuuntuntoista luonnetta, joka huolehtisi kondomin käytöstä silloin, kun tietoinen harkintakyky pettää.

Ihmiselämä ja seksuaalisuus yhtenä sen haastavimpana osa-alueena ovat sellaisia, ettei niitä voi väkivallatta sovittaa hyvä-paha —asteikolle tai sanoa ykskantaan, että kaikin puolin myönteiseksi luokittelusta seuraa sen oikeuttava määrä hyvää. Tällöin on järkevää puhua paremmasta seksistä vain siinä merkityksessä, että jotkin aktit tuottivat enemmän nautintoa ja mielihyvää kuin toiset — ja tämäkin vertailu voidaan oikeastaan tehdä vain yhden ihmisen kohdalla, koska kokemukset ovat määritelmällisesti subjektiivisia.

Seksikumppanukset voivat kuvailla toisilleen, mikä tuntui kivalta ja mikä vähemmän kivalta, mutta tähän se taitaa sitten jäädä. Tarve nähdä seksi varauksetta hyvänä leikkaa sen irti muusta elämästä jonkinlaisen mielihyväkalkyylin alle ja sen maksimoimiseen.

Ihmisen todellisuudessa eli epävarmuuden maailmassa tämä johtaa liian usein välittömän nautinnon ylikorostamiseen — voisi sanoa, että luuri kourassa tumputtava jää melko matalan ja keskinkertaisen tyydytyksen asteelle joka kuitenkin hänelle suotakoon. Edelleen antoisaa lukea näin omistautunutta tekstiä. Mutta onko totta, että nämä kirjoittajat eivät näe, että he yrittävät saattaa seksin kielteiseen valoon?

Tai sitten näkevät ja haluavat tehdä niin. Miksi seksi pitää yrittää saattaa kielteiseksi asiaksi? Kun se on mahdollisuus hyvään.

Siksikin kai mulla on ollut vaikeata päästä loppuun asti, kun se on ahdistanut. Haluan että vietetään päivä yhdessä toisistamme nauttien, vailla paineita siitä että kuka pääsee loppuun ja milloin.

No joo, pessimisti minussa jupisee, että we shall see. Että toteutuvatko suunnitelmat vai unohdetaanko ne, kuten aina ennekin, ja päädytäänkö sen sijaan katsomaan jotain b-luokan sarjoja sohvaperunoina. Mutta täytyy kyllä sanoa, että jo ideatasolla ehdotus saa kuplimaan sisältäpäin. Sen päälle olin pukenut silkkisen baby-dollin ja jalkaani pujottanut erittäin korkeakorkoiset korkokengät. Tässä asussa istuin olohuoneen pöydällä kynttilänvalossa — ja mies tuli kotiin, katsoi minuun kerran, antoi suukon poskelle ja sanoi: Sunnuntain negatiivinen seksikokemus kummitteli sen verran, että päätin tarttua härkää sarvista, nostaa kissan pöydälle ja toimia, ennen kuin kärpäsestä tulee härkänen.

Paradoksaalisesti päätöksen myötävaikuttajana oli paitsi blogini lukijoitten kommentit, myöskin Nörttipoika, jolle vuodatin pahaa oloani. Kyllä, purin siis rakastajalleni tuntojani myös tästä aiheesta. Nörttipoika oli surullinen puolestani — siitä, miten onneton olen seksin suhteen kotioloissa. Ja oli sitä mieltä, että asiasta tulee ehdottomasti puhua, ettei näin voi jatkua: Kaadoin itselleni lasin viiniä ja miehelle olutta.

Aloitin kertomalla, että haluan puhua siitä, mitä tunteita sunnuntainen tulemattomuus minussa herättää. Kyyneleet alkoivat välittömästi valua poskiani pitkin. Minä, joka en itke. Kerroin, miten pahalta se tuntuu; olla se epäonnistunut vaimo, joka ei kykene edes omaa miestään tyydyttämään.

Miten sattuu tuntea itsensä niin epähaluttavaksi, epäseksikkääksi, epävaimoksi. Sanoin, että puoliksi jo päätin itsekseni etten halua enää sunnuntain toisintoa, etten kestä sitä henkisesti.

Sanoin, etten koskaan enää halua tuntea oloani niin surulliseksi, niin riittämättömäksi. Jo kehonkielestä näki ettei hän ollut koskaan tullut ajatelleeksi, mitä tuntemuksia epäseksimme minussa herättää. Siinä kyyneleitä nieleskellessäni sain kysyttyä, johtuuko se minusta, jostakin jota teen väärin, ehkä ulkonäöstäni? Siitä, minkälainen ihminen olen muuten suhteessamme? Vaikka sitten olisi kaappihomo tai että olisi joku toinen — että haluaisin vain löytää syyn, selityksen sille miksei homma suju.

Mistään tämmöisestä ei kuulemma ollut kysymys. Lähdin poissulkemaan mahdollisia fysiologisia ongelmia; masturboiko mies ja jos, pääseekö silloin loppuun asti? Laski katseensa ja myönsi, että tuleehan sitä harrastettua. No ei, noin kerran viikossa. Ja kuulemma onnistuu ihan hyvin. Valitettavasti en tajunnut kysyä ,mitä mies ajattelee masturboidessaan. Epäilen, että vastauksesta olisi saattanut selvitä yhtä sun toista.

Joka tapauksessa, tuntuu jo paremmalta. Uskon, että tulevaisuudessa tulemme keskustelemaan asiasta enemmän ja avoimemmin.

POTENSSILÄÄKKEET HOMOSEKSUAALISEEN NETISTÄ BB KALU