Homoseksuaaliseen suomi24 treffit haku hymy lehti alastonkuvat

.

Saksalaisia gay automyynti sivuja adult sex video

Work sex homo thai huora

Kaikkein eniten äiti pitää siitä, kun me pannaan. Ei asennolla tai muulla ole väliä, musta tuntuu, kaikki asennot on ihan ok ja tekee hyvää. Ei se kyllä koskaan ole jäänyt pelkkään käsihoitoon, kummallakaan. Äiti haluaa seksiä ehkä kerran - pari viikossa. Silloin kun me aloitettiin tää juttu, äiti oli 46 ja mä olin melkein Tottakai äiti kiihottu rintojen ja nännien hyväilystä, kuka nainen ei kiihottuisi?

Äidin mielestä mun kulli on oikein hyvän kokoinen Meillä on tosi hyvä välit muutenkin, siis sen lisäksi että me pannaan.

Me ollaan tasavertaisia, äiti kuuntelee ja kunnioittaa mun mielipidettä. Ja tietenkin mä kuuntelen ja kunnioitan äidin mielipiteitä. No jos multa kysyt, niin äiti on tosi hyvän ja seksikkään näköinen. Kauniit, jotenkin kissamaiset kasvonpiirteet, kohtalaisen hoikka vartalo, isot rinnat ja lihaksikkaat pakarat.

Jos pitäisi sanoa, niin äiti on sopivasti urheilullinen, muttei mikään kuivakka lankku. Minä luulen että äiti haluaa seksiä minun kanssani ihan samasta syystä kuin minä hänen, se tuntuu hyvältä ja kiihottavalta. Mun äiti on 41 ja mä olen Mun mielestä äiti ei todellakaan ole vielä mitenkään vanha. Äiti on kai ihan tavallinen suomalainen nainen. Ihan sopusuhtainen, aika isorintainen ja muutenkin mun mielestä hyvän näköinen. Äiti on mua lyhyempi ja aika urheilullinen, tykkää käydä Elixiassa ja lenkillä.

Mun mielestä äiti pukeutuu seksikkäästi, tosin mikä tahansa vaate näyttää äidin päällä seksikkäältä. Äiti on ristiverinen, ei tumma muttei vaaleakaan. Kauniit silmät, sopivan leveä lantio ja isot rinnat, olen huomannut että muutkin katselevat äidin rintoja.

Ei siis mikään povipommi, mutta tavallista isommat rinnat. Ja hyvä, kiinteä peppu. Eli siis ainakin mun mielestä hyvän näköinen, seksikäs nainen. Äiti pukeutuu aika vaihtelevasti. Joskus se käyttä farkkuja, joskus taas mekkoa tai jakkupukua. Mä luulen, että eniten äiti tykkää hameista, ainakin useimmiten sillä on hame. Kotona äiti kyllä voi olla vaikka farkuissa ja t-paidassa, ja näyttää niissäkin ihan älyttömän hyvältä. Kireät farkut ja valkoinen t-paita, jonka alla on mustat rintaliivit, ihan älyttömän hyvän näköinen yhdistelmä.

Ja äiti tietää sen. Me asutaan kaksin kerrostalossa, ollaan asuttu samassa paikassa jo melkein kymmenen vuotta. Mulla on oma huone, ja niin on äidilläkin, tosin mä en enää nuku omassa sängyssä.

Mä käytän omaa huonetta opiskeluun ja sen takia, että voin tuoda kavereita kylään. Muuten mä vietän nykyään yöt äidin makuuhuoneessa, samassa sängyssä äidin kanssa. Se sopii meille molemmille. Me mentiin ekan kerran sänkyyn vähän yli vuosi sitten, eli äiti oli silloin muistaakseni vielä Mä olin silloin lukiossa. Eikä me oltu silloin humalassa, se tapahtui ihan muuten vaan, ihan tavallisena viikonloppuna. Äiti ei edes juo paljoa, enkä mäkään.

Sopiva tilaisuus ja vähän rohkeutta molemmilta, niin siinä vain kävi. Sen ekan kerran jälkeen me ollaan jatkettu sitä, ja nyt sen tuntuu meistä molemmista ihan luonnolliselta, hyvältä. Mä en tiedä, kiihottuuko äiti erityisesti juuri siitä, että mä olen sen poika.

Ehkäpä, ainakin mua kiihottaa eniten juuri se, että mä saan panna oman äitini kanssa. Ehkä eniten mua kiihottaa se, että tämä on nykyään osa meidän arkea. Meidän arki oli vielä vuosi sitten aika erilaista. Nykyään se on ihan normaalia, että me ollaan päivät töissä ja koulussa, ja kun me tullan kotiin, jutellaan päivän asioista, ja sitten mennään yöksi vierekkäin nukkumaan.

Ja ennen nukahtamista me saatetaan panna. Ja nukahtaa sitten vierekkäin. Tai vaikka kun äiti tulee töistä kotiin, mä saatan auttaa sitä kotitöissä ja siitä me sitten vain ajaudutaan sänkyyn. Eli arki on muuttunut aika paljon. Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä.

Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita. On aika vaikeeta kuvailla niitä tunteita, joita tähän liittyy. Mä tiedän, ettei kaikki tunne samoin, mutta ainakin mulle on ihan älyttömän kiihottavaa panna äidin kanssa. Se on ihanb erilaista kuin muiden kanssa, jotenkin paljon kiihottavampaa.

En osaa sitä paremmin kuvailla. Ei meillä ole mitään erityistä lempiasentoa, kaikki käy. Eniten mä kai pidän siitä, kun äiti makaa mun alla. Silloin mä pystyn paremmin tahdittamaan meidän naintiamme ja on aika makeen näköistä katsellaäitiä, kun me pannaa. Mä tykkään katella äitiä silmiin silloin, kun tulen. Ei me yleensä kotona olla alasti, paitsi saunassa ja silloin, kun mennään nukkumaan. Muuten meillä on vaatteet päällä. Eli ihan tavallisesti me ollaan, yleensä. Sauna ei ole meille mikään erityinen juttu, johtuu kai siitä että me käytetään taloyhtiön saunaa.

Mä näen äidin muutenkin alasti joka ilta, joten ei se sauna ole mitenkään ihmeellinen juttu. Sitä paitsi tykkään siitä, kun saan riisua äidin, joten sauna ei ole meille se juttu. Me molemmat tykätään suuseksistä, muttei se ole mitenkään erityinen juttu.

Joskus mä nuolen äitiä, ja äiti kyllä tykkää ottaa multa suihin. Eniten me kyllä tykätään siitä, kun me pannaan, joko edestä päin tai takaa. Eniten me kai pannaan siten, että äiti makaa selällään mun alla. Se on aika intiimiä, ja mä tykkään imeä äidin rintoja samalla kun me naidaan ja katsoa äitiä silmiin, kun mä tuun. Äidillä on aika isot rinnat, se se tykkää siitä, kun mä hieron ja imen niitä. Äidin nännit yleensä kovettu melkein heti, kun mä kosketan sen rintoja.

Ja mä tykkään imeä äidin nännejä, se on aika kiihottavaa. Takaapäinkin on hyvä, riippuu ihan tilanteesta. Joskus äiti tykkää tulla otetuksi rajusti, ja silloin takaa päin on äidistä aika kiihottava juttu. Meillä ei ole mitään erityistä lukua seksin suhteen, mutta yleensä normaalina viikkona äiti kai haluaa seksiä kerran - pari viikossa.

Tähän lopuksi haluan vielä sanoa sen, että ihan parasta on se, miten meidän arki nykyään on muuttunut. Kumpi tahansa voi tehdä aloitteen, toista saa hyväillä ja koskettaa eikä ole mitenkään ihmeellistä, että me mennään sänkyyn. Muuten, osasitteko olla toistenne seurassa alasti, esimerkiksi taloyhtiön saunassa, jo ennen seksiä? Kertomuksesi oli miellyttävä, yksityiskohtainen ja kertoi siitä, että tuotatte molemmat toisillenne iloa.

Me ollaan aina saunottu yhdessä, jo ihan pienestä. Siihen oli aluksi ihan käytännön syyt, taloyhtiön saunavuoro on niin lyhyt, ettei sitä oikein voi jakaa kahteen osaan. Eikä se aluksi tuntunut mitenkään ihmeelliseltä, mutta sitten yhdessä vaiheessa äidin alaston vartalo alkoi kiihottaa aika paljon.

Tietenkin mä yritin peitellä sitä, mutta kyllähän äiti sen huomasi. Äiti oli vain kohtelias eikä sanonut mitään. Aika usein mä menin niiden saunavuorojen jälkeen suoraan omaan huoneeseeni runkkaamaan. No, onneksi nykyään ei tarvitse tehdä sellaista, voidaan mennä äidin makuuhuoneeseen ja tyydyttää toisemme.

Naiset, niin äidit kuin muutkin, ovat otettuja, kun huomaavat että ovat viehättäviä ja kiihottavat toista, varsinkin nuorempaa ja varsinkin omaa poikaa. Tuntee olevansa kaunis ja haluttu. Iloa teille toisistanne monta sylillistä!

Viime viikonlopun puutarhajuhlat lähti ihan käsistä. Bileet päättyi siihen, että kun vieraat oli lähteneet, minä ja äiti jatkettiin juhlintaa makuuhuoneessa. Ei se ollut eka kerta, me ollaan pantu jo pari kertaa muutama kuukausi sitten, mutta tää ilta ja yö oli kyllä paras. Se oli pelkkää panemista, tosi kiihkeää sellaista ja kun se viimein päättyi, se päättyi siihen että panin äitiä takaapäin sen omalla sängyllä ja sain todella rajun orkun.

Melkein kaikki tuli kokeiltua sen puolisen tunnin aikana, ainoastaan anaalipano jäi kokeilematta. No ehkä seuraavalla kerralla. Meillä se ei todellakaan ollut mikään hetken humalassa tapahtunut kännipano, vaan pikemminkin pitkän kehityksen lopputulos. Ehkä se siksi johtikin niin hyvään lopputulokseen, me molemmat ehdimme miettiä sitä niin kauan. Pakko tunnustaa, että minä tein kyllä kaikkeni, että pääsisin äidin kanssa sänkyyn, mutta kyllä äitikin oli siinä mukana, heti alusta lähtien.

Olen nyt jo aikuinen ja muuttanut pois kotoa, joten tämän voi kertoa. Se alkoi joskus silloin, kun täytin 15 ja pääsin ripiltä. Silloin huomasin, että äidin halit tuntuivat ihan muulta kuin aikaisemmin. Olin saanut rippileirillä osani tytöistä, ja yllättäen huomasin että tunsin ihan samoja tunteita äitiä kohtaan. Oli siinä ihmettelemistä murrosikäisellä pojalla. Äkkiä aloin kiinnittämään huomiota siihen, miten hyvältä äiti näytti. Tottakai yritin kätkeä sen äiditä, mutta kyllähän hän sen huomasi.

Ja mitä äiti teki? Sen sijaan että hän olisi piilotellut itseään, hän tuntui nauttivan siitä että kiihotti minua. Jälkeenpäin hän on sanonut, että häntä kiihotti se, että minä tunsin vetoa häneen. Äiti teki kaiken oikein. Hän pukeutui mukavasti, halaili minua kuten ennenkin, muttei koskaan liian selvästi osoittanut, että tiesi kiihottavansa minua. Hän ei käynyt enää kanssani saunassa, mutta antoi minun "vahingossa" nähdä alastoman vartalonsa kun hän riisuutui tai pukeutui.

Se kaikki tuntui ihan luonnolliselta, mutta myöhemmin hän on kertonut, että hän teki sen tarkoituksella. Minä tein samoin, annoin hänen nähdä alastomana esimerkiksi omassa huoneessani, kun nukuin ja hän tuli aamulla herättämään minua. Nukuin aivan tarkoituksella alasti tietäen, että aamulla hän näkisi minut ja kaluni. Oli myös monia muita tilanteita, jolloin joko minä tai äiti tarkoituksella härnsimme toisiamme.

Tällaista härnäystä jatkui melkein kolmisen vuotta, kunnes olin riittävän vanha, ja päättäväinen, tekemään asialle jotain. Se päivä on jäänyt mieleeni. Äiti oli tapansa mukaan taas kiusoitellut minua koko edellisen illan pukeutuen todella kivasti ja halaillen minua paljon. Mennessäni nukkumaan olin todella kiihottunut. Kun äiti taas aamulla tuli tapansa mukaan herättämään minua, en antanut sen jäädä siihen. Kun äiti aamulla tuli huoneeseeni ja tuli sänkyni viereen herättääkseni minut, tartuin häntä kädestä ja vedin peiton yltäni.

Äiti näki kovana seisovan kaluni, oli ihan selvää mitä halusin. Sillä kertaa olin valmis viemään loppuun tämän loputtoman leikin, en päästänyt äidin kädestä irti vaan vedin hänet sänkyyn vierelleni. Melkein kuin itsestään äiti tuli viereeni, ja alleni ja levitti reitensä. Hänellä oli yllään aamutakki, ei mitään muuta, joten se kaikki tapahtui aika nopeasti. Olin halunnut sitä melkein kolme vuotta, ja äkkiä äiti oli allani ja minä hänen päällään.

Panin siis äitiä ensimmäisen kerran omalla sängylläni, aamulla. Siihen ei tarvittu paljoakaan, tulin todella nopeasti. Äiti poistui melkein heti kun olin tullut. Me jatkoimme sitä samaa leikkiä muutamina aamuina, kunnes nussimme muutenkin.

Se tuntui jopa paremmalta kuin se aamuinen pano. Siihen liittyi viettelemisen tunne, ja se että äiti tuli kanssani sänkyyn ja antoi minun naida itseään. Eli tämä juttu ei siis ollut mikään kännipano, vaan pitkän ajan lopputulos. Siksi se kai tuntuu niin hyvältä, vieläkin. Kerro lisää noista muista panoista. Tämä ehkä alkoi "kännipanosta", mutta nykyään tää on kaikkea muuta. Tää on mun ja äidin yhteinen juttu, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin.

Me pannaan muutama kertaa viikossa, ja molemmat halutaan sitä. Tää on ihan parasta, me molemmat saadaan niin paljon kuin halutaan. Äiti saa seksiä aina kuin haluaa, ja niin minäkin. Tää tuntuu tosi hyvältä, en ymmärrä miksi tätä vastustetaan niin paljon.

Käy kateeksi teitä poikia. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita? Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi? Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?

Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat? Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?

Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim.

Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?

Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

En ole tämän ketjun aloittaja, joten tämä kysymys ei ollut osoitettu minulle, vaan molemmathaluaa, säännöllisestiäidin ja 8KKhh6 -nimimerkeille, mutta vastaanpahan kuitenkin, kun on niin hyvä keskustelu. Äiti on 48, minä Äiti on kai ihan tavallisen näköinen keski-ikäinen nainen, minun mielestäni tosi kaunis.

Hän on noin cm pitkä ja painaa ehkä noin 60 kg? Tukan väri ja pituus vaihtelevat, tällä hetkellä äidillä on aika lyhyt, vaaleaksi sävytetty tukka. Äidillä on kai tavallista kookkaammat rinnat, kuppikokoa en kyllä osaa sanoa, ehkä c? Äiti on nuorempana harrastanut tanssia, ja se kyllä näkyy yhä hänen vartalossaan. Äiti ei ole lihava, vaan aika kiinteä, kaunis nainen. Hän pukeutuu yleensä aika tiukkoihin, vartalonmyötäisiin vaatteisiin, ja miksipä ei, äidin vartalossa ei ole mitään hävettävää, päivastoin.

Farkut ovat ihan äidin lempihousut, ja kyllä häntä kelpaa katsella tiukoissa farkuissa. Meidän perheessä ei enää asu muita, joten kotona meidän ei tarvitse salailla tätä mitenkään. Ainoastaan utelialita naapureilta ja satunnaisilta tyttöystäviltä tämä pitää salata, mutta siinä me olemme onnistuneet ihan hyvin.

Seksi voi alkaa ihan miten vain, ei meillä ole mitään rutiinia. Se on aika spontaania, joskus äiti tekee aloitteen, joskus minä.

Useimmin me pannaan iltaisin nukkumaan mennessä, mutta se johtuu siitä että me nukutaan samassa sängyssä. Me ollaan pantu tosi monessa paikassa, joten ei se ole mikään sääntö että aina vaan kotona, äidin sängyssä. Esimerkiksi viime kerralla me pantiin mökillä sohvalla, kun kumpikin vaan sattui haluamaan.

Sitä edellisellä kerralla pantiin, kun oltiin oltu uimarannalla ja tultiin kotiin. Silloin me mentiin suoraan makuuhuoneeseen ja sänkyyn, ei edes riisuttu sen ihmeemmin.

On äiti saanut muutamia kertoja orgasmin, siis silleen että mä olen selvästi huomannut sen. Silloin äiti menettä kontrollin ihan täysin, eikä yhtään välitä miten äänekkäästi hän on. Äiti on aika äänekäs silloin kun saa orkun, se ei todellakaan jää huomaamatta. Orkun jälkeen äiti on tosi helläja herkkänä, kaipaa läheisyyttä, ja sellaisina kertoina me yleensä pannaan melkein heti uudestaan.

Helpoiten äiti saa orgasmin silloin, kun me pannaan sponttaanisti jossain uudessa ja jännittävässä tilanteessa. Kerran pantiin hotellihuoneessa pitkän illan päätteeksi niin, että muiden ihmisten äänet kuului käytävältä meidän huoneeseen. Se teki äidin ihan villiksi ja se sai melkein heti orkun. Tottakai äiti kertoo, mitä haluaa, niin minäkin. Äiti voi pyytää esimerkiksi asennon vaihtoa, tai muuta sellaista. Joskus hän pyytää ottamaan rauhallisesti, joskus taas panemaan rajusti, voimalla.

Tottakai siihen liittyy paljon tunteita, kai seksiin yleensäkin liittyy tunteita, etenkin äidin kanssa. Et ole varmaan itse koskaan pannut äidin kanssa, kun ajattelet että joku voisi tuntea itsensä pikkupojaksi kun nai äitiään.

Kyllä siitä on pikkupoika -tunne aika kaukana, kun panet äitiäsi, joka kiemurtelee nautinnosta. Ehkä siinä tapauksessa, että äiti jotenkin alistaisi minua, mutta ei todellakaan muuten. Kyllä mä tunnen itseni kaikkea muuta kuin pikkupojaksi, kun äiti on kuin sulaa vahaa mun käsissäni. Kyllä me ollaan ihan tasavertaisia, äiti nauttii ihan yhtä paljon kuin minäkin.

Ja joo, kyllä se on erilaista äidin kanssa kuin muiden kanssa. Äidin kanssa siinä on paljon isompi lataus, se on paljon kiihottavampaa. Pitäisi kai kysyä äidiltä, pitääkö hän minua ainoastaan kaluna.

No ei tarvitse, ei todellakaan pidä. Kyllä mä tiedän ja tunnen, että olen edelleen äidille myös lapsi ja poika. Sen lisäksi mä olen se, joka saa äidin kiemurtelemaan mielihyvästä, joka saa äidin kiihottumaan. Se on vähän niinkuin kaksijakoista, välillä ollaan ihan äiti ja poika, puhutaan ja tehdään niitä juttuja, ja välillä taas tehdään ihan muita juttuja.

Kyllä mä silti aina huomaan, että saan äidin kiihottumaan, ja äiti mut. Sen vaan huomaa, kun äiti haluaa, en mä osaa sitä sen paremmin selittää. Se näkyy katseesta, siitä miten äiti koskettaa ja vastaa kosketukseen.

Joskus äiti saattaa sanoa, että kun päästään kotiin, niin mennään sänkyyn, mutta yleensä sen vain huomaa. Mä huomaan koska äiti haluaa, ja niin äitikin huomaa, koska mä haluan. Katse, pieni kosketus, tietynlainen naurahdus ja hymy, puseron läpi näkyvät kovettuneet nännit, sellaisista asioista sen huomaa. Joskus me "esileikitään" melkein koko päivä, joskus taas kaikki käy ihan hetkessä. Joskus me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä, ja joskus me pannaan ihan hetkessä.

Ollaan me aika usein nussittu riisumatta vaatteita, sitä kai voi sanoa spontaaniksi panoksi, eikö? Toisaalta aika usein me pannaan iltaisin, kun mennään nukkumaan. Me nukutaan yleensä alasti, enkä vielä ole oppinut nukkumaan alastoman äidin vieressä ilman, etteikö tekisi mieli.

Aika usein pienet hyväilyt ja suutelut johtaa siihen, että me naidaan, ja sitten nukahdetaan. Jos äiti saisi päättää, niin kai se olisi aika lailla se määrä, mitä me nytkin pannaan.

Tää on molempien juttu, eli me molemmat päätetään koska naidaan. Me pannaan kerran pari viikossa, riippuu vähän viikosta ja jutuista, mitä tehdään. Jos me käydään jossain reissussa, niin silloin me yleensä myös pannaan, en ihan heti muista yhtään hotelli- tai laivakeikkaa, etteikö me oltaisi ainakin jossain vaiheessa myös naitu. Me ollaan ihan luonnostaan opetettu toisillemme niitä asioita, joista me pidetään.

Äiti esimerkiksi tykkää tosi paljon ratsastaa mun päällä, tai siitä kun se on polvillaan ja mä panen sitä takaa. Mä tykkään myös siitä, kun äiti makaa mun alla, musta on kiva katsella äitiä samalla kun me nussitaan. Helpoiten äiti saa orkun silloin, kun mä panen sitä takaa, se on äidistä jotenkin erityisen kiihottavaa. En usko että kukaan muu tietää tästä meidän jutusta. Voihan se olla, että naapurit on joskus kuulleet jotain, ei me ihan aina olla oltu niin varovaisia, tai joskus laivareissulla joku on voinut kiinnittää meihin huomiota.

Kukaan ei kuitenkaan koskaan ole sanonut mitään, joten ei kai kukaan tiedä, luulisin. Tuli kirjoitettua vähän pidempään kuin ajattelin, joku muu saa jatkaa tästä. Kiitos että viitsit vastata perusteellisesti. Ja kuka tahansa saa tietenkin vastata. Kuten arvasit, en ole pannut äitiäni eikä ole sen näköinen että edes haluaisin , joten senhän takia kyselen. Haluaisin olla sinun paikallasi. On todella kiihottavaa, että joku panee omaa äitiään. Tietenkin kuvittelen mielessäni äitisi sellaiseksi, jota minä haluaisin panna.

Ja mainen on mielestäni seksikkäimmillään yli vuotiaana. Kertokaa muutkin lisää tarkkoja omia kokemuksia, nämä ovat todella kiihottavia ja mielenkiintoisia. Jossain vaiheessa joku titenkin taas väittää, että tarinat ovat keksittyjä, mutta ei kukaan näin tarkkoja vastuksia keksisi, jos ne eivät olisi totta.

Ilmeisesti eronneiden naisten ja poikien seksi onkin yleisempää kuin ollaan yleensä kuviteltu. Muutama lisäkysymyksiä nimimerkille ÄiPoi Mitä tarkoittaa käytännössä, että joskus "esileikitte" koko päivän ja "me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä"? Mitä on "esileikki", joka kestää koko päivän ja miten halua rakennellaan. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä tarkoittaa käytännössä, mutta kuulostaa seksikäältä.

Sanot, että äitisi haluan näkee esim. Kovettuvatko äitisi nännit tosiaan, vaikka ei mitään konkreettista olisi tapahtunut? Pitääkö äitisi kotona puseroita, joista näkyy läpi jos pitää, niin erittäin seksikästä?

Jos teille tulee riita jostain asiasta, niin jääkö myös seksi pois vai onko seksi ja teidän välinen ihmissuhde tavallaan erillisiä asioita? Miksi äitisi pitää ratsastamisesta tosi paljon? Jos et tiedä, niin kysy: Miten seksinne aikoinaan alkoi eli miten ekan kerran päädyitte harrastamaan seksiä? Hei, en ole hetkeen ollut tällä palstalla, on ollut kaikkea muuta tekemistä.

Opiskelu on vaatinut aika paljon aikaa, mutta onneksi aikaa on riittänyt myös äidille: Tässä muutamia vastauksia nallepuhhuhin kysymyksiin: Koko päivän esileikki on esimerkiksi sellaista, että tiedämme molempien haluavan, mutta emme juuri sillä hetkellä voi mennä sänkyyn, tai sitten vain haluamme pitkittää nautintoa.

Viimeksi näin tapahtui kesällä, kun lensimme lomamatkalle etelään. Jo lentokentällä halusin panna äitiä, mutta eihän se siellä onnistu. Kyllä äiti sen huomasi, hän sanoo että sen huomaa siitä, miten katselen häntä.

Piti odottaa konetta, istua koneessa koko pitkä lento muiden ihmisten kanssa istuimme vierekkäisillä paikoilla, joten ainakin jalkamme saattoivat koskettaa toisiaan , ottaa lentokenttäbussi hotellille ja kirjautua hotelliin.

Ja vasta sitten kun pääsimme huoneeseen ja saimme oven kiinni, saatoimme mennä sänkyyn. Sellaisina hetkinä se tuntuu vieläkin paremmalta kuin yleensä. Hyvää kannattaa odottaa, niinhän sitä sanotaan. Sama homma, jos meillä käy vieraita. Vieraiden ollessa meillä käyttäydymme normaalisti ja pidämme kätemme kurissa, vaikka kumpikin tietää, että kun vieraat ovat lähteneet, menemme makuuhuoneeseen panemaan. Toisinaan äiti jopa kiusoittelee minua, pukeutuu todella hyvän näköisesti vieraiden tullessa tietäen, että se kiihottaa minua.

Ja sitten kun vieraat lähtevät, me panemme. Totta kai äidin nännit kovettuvat silloin kun hän kiihottuu, se kai on aika yleistä. Ei siihen tarvita vielä edes kosketusta, ainakin minun äitini nännit kovettuvat kun hän kiihottuu.

Äiti pitää ihan tavallisia puseroita, eli t-paitoja ja nappipaitoja kotona. Kyllä niiden läpi näkee ihan selvästi, kun hänen nänninsä ovat kovana.

Riidat vaikuttavat tietenkin meidän seksiimme, mutta onneksi me riitelemme aika harvoin, ja äiti pitää myös "sovintoseksistä". Äiti on sanonut, että siinä asennossa kalu hankaa juuri oikeassa asennossa hänen häpyään, ja että hän pitää siitä, että samalla kun hän ratsastaa päälläni, minä voin imeä hänen rintojaan. Äidillä on aika herkät nännit ja hän pitää siitä, kun imen niitä. Äidillä on tummat hiukset, yleensä lyhyet, mutta on sillä ollut pitkätkin hiukset. Keskimittainen, ehkä cm ja kohtalaisen hoikka, painaa ehkä vähän yli 60 kiloa.

Äiti harrasti lukion aikoihin kuulemma tanssia ihan kilpatasolla, ja se näkyy vieläkin äidissä. Vähän pyöreyttä on ehkä kertynyt niistä ajoista, mutta se on kyllä tullut oikeisiin paikkoihin. Äiti on syntynyt ja minä Meidän ei tarvitse kotona salailla mitään, kotona ei asu muita. Naapureita ja kavereita joutuu tietenkin vähän varomaan, kun me asutaan kerrostalossa, mutta muuten kotona voidaan olla ihan vapaasti.

Meidän seksi alkaa ihan samalla tavalla kuin muillakin, siitä että me halutaan seksiä. Ei meillä ole mitään rutiinia sen suhteen. Äiti saa mut kiihottumaan, ja minä äidin.

Kyllä me ollaan jo aika hyvin opittu huomaamaan, milloin toinen on sillä tuulella. Äiti saa joskus orgasmin, muttei joka kerta. Sen huomaa aina siitä, että äiti tulee ihan villiksi ja on ihan muissa maailmoissa.

Me molemmat esitetään tietenkin toiveita, esim. Totta kai seksiin liittyy paljon tunteita, ihan kaikenlaisia. Mä himoitsen äitiä ja äiti minua, mutta samalla siihen liittyy hellyyttä. Ei äiti ole seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen, äiti on paljon enemmän kuin muut. Äiti on äiti, ja samalla seksikäs, halukas nainen. Äidillä on mua kohtaan ihan samanlaiset tunteet. Kun äiti haluaa seksiä, niin se yleensä tulee mun vierelle ja hyväilee minua. Joskus äiti saattaa riisua vaatteet ja kävellä mitään sanomatta makuuhuoneeseen.

Se on aika selvä merkki, että nyt kannattaa mennä perässä. Tai sitten me ihan vain suoraan ehdotetaan toisillemme. Joskus me käydään suoraan asiaan, jos me molemmat ollaan kiihottuneita, mutta kyllä me yleensä ensin kiihotetaan toisiamme, riisuudutaan ja sitten mennään sänkyyn.

Riippuu vähän tilanteesta ja siitä millä tuulella ollaan. Me rakastellaan muutaman kerran viikossa. Joskus saattaa mennä viikkokin, ettei mennä sänkyyn, ja joskus taas monena päivänä viikossa, se vähän riippuu. Mä olen jo oppinut huomaamaan, millaisesta seksistä äiti pitää, ja samoin hän. Ei kukaan muu tiedä tästä, ei tietenkään. Äiti on pitkä ja ihaa älyttömän hyvän näköinen, 50 vuotias.

Ei oo muita, ei tarvii salailla. Jompaa kumpaa panettaa, ja sitten sitä mennään sänkyyn. Mua varmaan panettaa useammin, mutta kyllä äiti aina lähtee siihen mukaan. Äiti on aika kovaääninen ja huutaa kyllä ihan ääneen, kun me pannaan.

On se sillon tällöin saanu orgasmin. Joo, esittää äiti toiveita, useimmiten se on kunnolla ja lujaa ja vielä vähän, tottakai mä toteutan ne. Joo liitty, äidin paneminen on aika iso juttu. Siitä on kyllä pikkupoika-jutut kaukana, kun panee äitiä ja se huutaa nautinnosta, haluu sua lisää, lujempaa.

Tai sitte kun sä painat äitiäs suuhun, ja se imee ihan kunnolla. En tiiä, en oo kysyny. Mulle riittää, että äiti antaa mulle. Kun äitiä panettaa, niin se osaa olla aika irstas eikä todellakaa jää epäselväksi, että se haluu. Joskus äiti haluu esileikkejä, joskus me vaan käydään suoraa asiaan. Kai se riippuu vähän siitä, millä tuulella ollaan. Tää vaihtelee, ehkä kerran pari viikossa. Ei mitää ihmeellistä, luulisin. Äiti tykkää aika monesta asennosta, niinkuin mäkin. Yks kaveri, mutta se tekee samaa, joten ei haittaa.

Mä olen ihan tavallinen vuotias poika etelä-Suomesta. Ainakin toistaiseksi asun vielä kotona, luvun alussa valmistuneessa omakotitalossa kaksin äidin kanssa. Äiti on yksinhuoltaja, se erosi isästä joskus kymmenen vuotta sitten.

Siitä lähtien me ollaan oltu kaksin. Äidillä on ollut joitain miehiä, mutta ei kai mitään vakavaa. Se on akateemisesti koulutettu, ja tekee aika pitkiä työpäiviä, se voi olla yksi syy ettei mitään ole oikein löytynyt. Mä teen töitä ja yritän samalla pyrkiä yliopistoon. Mulla on ollut äidin kanssa seksisuhde vuodesta Meidän suhde alkoi jotenkin ihan itsestään. Siihen ei ainakaan mun mielestä liittynyt mitenkään sen ihmeempää draamaa. Me ollaan niin pitkään asuttu ihan kaksin ja jaettu kaikki, yhteiset saunat ja muut jutut, ettei alastomuus ollut meille mikään ihme juttu.

Ei mua tietenkään aluksi, pienempänä, kiinnostanut alaston nainen mitenkään, mutta kun tulin vanhemmaksi, huomasin että äiti alkoi kiinnostaa ihan eri tavalla.

Oli aika vaikeaa välttyä näkemästä äitiä alastomana, kun me oltiin totuttu elämään ihan kaksin, tavallista arkea kotona. Me ollaan aina käyty yhdessä saunassa, eikä me sitä lopetettu senkään jälkeen, kun olin tullut murrosikään. Saunassa huomasin ensimmäisen kerran, että äiti kiinnosti ihan uudella tavalla. Kyllä äiti sen huomasi, mutta ei sanonut mitään, tai pahastunut.

Me jatkettiin yhdessä elämistä ja saunomista niin kuin ennenkin, vaikka minun kiinnostukseni äitiä kohtaan oli muuttunut. Mä vietin aika monia öitä omassa huoneessani runkaten ja miettien samalla äitiä, joka nukkui omassa huoneessaan tuskin muutamien metrien päässä.

Aina joskus mä mietin, että tämä on tosi hölmöä. Mä runkkaan omassa huoneessani, vaikka talossa ei ole ketään muita kuin me kaksi, ja äiti oli ihan siinä muutaman metrin päässä, omassa makuuhuoneessaan. Rohkeutta ei vaan löytynyt. Onneksi tuli vanhojen tanssit. Vanhojen tansseihin kuului muutaman tanssi äidin kanssa. Se oli tosi hienoa, ja kiihottavaa.

Mutta oli puku, ja äidillä oli tosi hieno juhlamekko. Äiti näytti tosi hyvältä siinä vartalonmyötäisessä juhlamekossa, ja ihan varmaan huomasi, miten kiihottunut mä olin, kun me tanssittiin. Mä yritin tanssia vähän kauempana äidistä, ettei se olisi huomannut, mutta kyllä se tunsi, että mulla seisoi.

Äiti sanoi mulle niin myöhemmin. Tanssien jälkeen me mentiin kotiin, oli perjantai. Kotona äiti yllätti mut ja tarjosi pari lasia kuohuviiniä, vanhojen päivän kunniaksi. Me tanssittiin vähän lisää kotona, ja jotenkin se tanssi ja kuohuviini johti siihen, että me päädyttiin äidin makuuhuoneeseen. Se tuntui meistä molemmista tosi hyvältä, ja niinpä me pienen keskustelun jälkeen tehtiin se uudestaan.

Mä jäin äidin sänkyyn siksi yöksi. Siitä se lähti, ja sen jälkeen me ollaan tehty sitä säännöllisesti. Ensimmäiset pari viikkoa me oltiin aika varpaillaan molemmat, mutta sitten me huomattiin, ettei siinä ollut mitään pahaa, että me molemmat haluttin sitä. Sen jälkeen se muuttui aika paljon vapautuneemmaksi, rennommaksi.

Nykyään se on meille molemmille ihan luonnollista, tietenkin sellaista että se pitää salata muilta. Nyt me eletään mun mielestä aika hienoa elämää. Me pannaan säännöllisesti, ehkä kerran pari viikossa. Me molemmat nautitaan siitä tosi paljon. Mulla on vielä oma huone, mutta aika usein menen äidin kanssa hänen sänkyynsä nukkumaan.

Ei me aina edes naida, joskus me ihan vaan nukutaan vierekkäin. Aika usein siinä kuitenkin käy niin, että jos me ei olla illalla rakasteltu, niin aamulla sitten me pannaan. Ei tosin arkiaamuisin, silloin ei ole aikaa.

Mä olen tosi tyytyväinen mun elämääni, ja niin on äitikin. Tottakai 10 vuoden päästä tilanne voi olla toinen, eikä äiti ehkä silloin enää halua olla niin aktiivinen kuin nyt.

Se on sen ajan murhe, eikä sitä kannata nyt miettiä. Tällä hetkellä äiti on tosi kuuma ja halukas nainen, ja nauttii siitä, mitä me tehdän. Ja niin nautin minäkin. Ja teille, jotka sanotte että mä olen peräkammarin poika, joka ei saa muilta kuin äidiltään, se ei pidä paikkaansa. Mulla on muutama oman ikäinen tyttö, jonka kanssa aina silloin tällöin panen. Se on ihan kivaa, mutta kotona se on kuitenkin parasta. Vai voiko mikään olla helpompaa kuin se, että kun panettaa, voi vain mennä äidin makuuhuoneeseen, ja aina saa hyvää, tyydyttävää seksiä?

Kerron mielelläni oikeasti kiinnostuneille lisää. Ihan aluksi me ei käytetty mitään, mutta varmuuden vuoksi äiti aloitti hetki sitten pillerit. On aika epätodennäköistä, että äiti enää tulisi raskaaksi, mutta ihan varmuuden vuoksi kuitenkin. Kumia me ei kumpikaan haluta, äiti pitää siitä tunteesta, kun mä tulen sen sisään, ja niin minäkin.

Käyttekö yhdessä esim viikonloppumatkoilla? En osaa sanoa onko meillä mitään suosikkiasentoa, kaikki ne tavalliset on ihan hyviä. Jos pitäisi arvata, niin ehkä me ollaan eniten tehty sitä takaapäin, luulisin. Mutta ei meillä kai ole mitään varsinaista lempiasentoa, se riippuu ihan tilanteesta ja paikasta.

Ollaan me tämän parin vuoden aikana käyty muutamalla pidemmälläkin reisulla yhdessä, ja joskus viikonloppuisin esimerkiksi kylpylässä. Meidän ei ole pakko lähteä yhdessä mihinkään, me saadaan olla kotonakin kaksin. Tosin onhan se ihan kivaa vaihtelua, ja tavallaan ihan jännittävää, käydä välillä jossain kylpylässä ja viettää sitten mukava ilta ja yö, tai vaikka laivalla.

Minä muistin, hain muutaman kukan kaupasta ja vein äidin töiden jälkeen syömään. Käytiin ihan vain lähipitseriassa, mutta syömässä kuitenkin. Kotona jatkettiin sitten naisten päivää olohuoneen sohvalla. Nyt äiti on suihkussa, minäkin menen kohta.

Pieni muistaminen aina silloin tällöin kanssattaan, ihan vain vinkkinä muillekin pojille. Kuinka kauan äitisi oli sinusta kiinnostunut ennen ensimmäistä kertaa?

Kumpi teistä on aloitteellisempi? Me juteltiin tuosta asiasta silloin joskus. Äiti oli tietenkin huomannut, että olin kiinnostunut, ja leikitellyt itsekin ajatuksella, mutta ei kuitenkaan ollut löytänyt rohkeutta tehdä mitään.

Kynnys oli kai aika korkea, ja hän pelkäsi, miten olisin reagoinut siihen. Jos en sittenkään olisi halunnut sitä. Mutta hän oli siis salaa ajatellut sitä. Minä tein silloin vanhojen tanssien jälkeen kai aloitteen, kosketin ensin ja näytin, että haluan, mutta sen jälkeen äiti oli ihan yhtä halukas. Ja sen jälkeen siinä ei ole ollut mitään eroa, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin. Miltä sinusta tuntuu kun äitisi huutaa himosta ja kiihkosta allasi!

Se tuntuu todella hyvältä, älyttömän kiihottavalta. Sellaista tunnetta ei saa kenenkään muun kanssa. Se, että tekee äidille niin hyvää, että hän voihkii nautinnosta minun liikkeiden tahdissa, antautuu minulle täysin, on kyllä tosi upea tunne.

Se saa myös minut yrittämään olemaan erityisen hyvä ja hellä. On kiihottavaa seurata, miten äiti vähitellen etenee nautinnossa kohti orgasmia. Ei äiti aina saa orgasmia, mutta sellaisiana kertoina kun äiti saa orgasmin, se on tosi upean näköistä.

Äiti on ihan muissa maailmoissa, vapisee vain nautinnosta. Silloin minäkin yleensä saan ihan heti. Harrastatteko keskenänne roolileikkejä, oppilas-opettaja, potilas-lääkäri jne? Oletteko pohtineet keskenänne, mikä olisi se asia, joka voisi päättää teidän seksisuhteenne? Emme ole jutelleet, olemme tyytyväisiä näin.

Luulen että se on ikä. En tiedä, ehkä tämä päättyy ihan itsestään muutaman vuoden sisällä. Siihen asti aiomme nauttia ihan täysillä. Entä kun avioidut niin miten luulet suhteesi äitiin muuttuvan? Onko äiti opettanut sinulle jotain uutta seksin saralla? Totta, silloin asiat voivat muuttua. Ehkä me lopetamme, jos jompi kumpi meistä rakastuu. Tämä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen rakkaussuhde. Kyllähän me rakastetaan toisiamme, mutta enemmänkin äiti-poika tyyppisesti kuin muuten.

Isona juttuna meillä on tämä hyvä seksi. Se on niin hyvää, siksi me tätä tehdään. Hyvää ja turvallista, ja molemmille tyydyttävää. On mulla ollut muitakin, oman ikäisiä, mutta kenenkään kanssa ei ole tehnyt niin hyvää kuin äidin. Ehkä sitten, kun sellainen löytyy.

Ja sama tietenkin äidillä. Mitä äiti on opettanut sinulle seksistä? Tietenkin äiti on kokeneempi, vaikka lähti minullakin poikuus jo yläasteella kotibileissä. Äiti on kokeneempi ja paljon taitavampi kuin oman ikäiset tytöt, jotka vain makaileva alla. Äiti on ihan erilainen. Ainakin malttia ja naisen huomioimista äiti on opettanut. Ensimmäiset kerrat olivat sellaista sohimista, mutta vähitellen äiti on opettanut minua rauhoittumaan ja etenemään vähitellen. Joskus sellainen sohiminenkin on kivaa, ja tehdään me sellaistakin, ainakin silloin kun olemme oikein kiihottuneita.

Mutta yleensä me etenemme rauhallisesti, vähitellen. Äiti ei todellakaan vain makaile alla, vaan on aktiivinen ja pyytää eri asentoja.

Äiti kietoo jalat ympärille, tai nostaa ne olkapäilleni, haluaa takaa päin joko polvillaan tai siten, että makaa mahallaan sängyllä. Äiti pitää myös siitä, kun on päälläni. Ja kyllä, pidämme molemmat suuseksistä. Äiti pitää suuseksistä, myös siitä että minä nuolen häntä.

Olemme jopa kokeilleet asentoa, se oli aika mukavaa. Äiti antaa minun myös tulla suuhunsa, sitä eivät ainakaan minun tyttöystäväni ole antaneet tehdä. Eli sellaisia asioita äiti on minulle opettanut, rauhallisuutta ja toisen huomioimista.

Miten iloitsette toisistanne tänä viikonloppuna! Viikonloppu oli kiva, me olimme yötä kylpylässä. Menimme kylpylään lauantaina joskus puolen päivän jälkeen. Kirjauduimme huoneeseen, vaihdoimme pikaisesti vaatteet ja menimme allasosastolle uimaan. Olimme aika pitkään altailla, ehkä parisen tuntia.

Äiti näytti todella hyvältä ruskeissa bikineissään, joten tiesin kyllä, mitä haluaisin tehdä, kun palaisimme huoneeseemme. Niinhän siinä sitten kävi, että kun palasimme huoneeseen, riisuimme vain kylpytakit pois ja menimme sänkyyn. Illalla kävimme syömässä kylpylän ravintolassa. Meistä on mukavaa syödä hyvin ja pitkään, joten oli jo aika myöhä, kun palasimme huoneeseen.

Olimme molemmat pienessä huppelissa, ja, kuten tavallista, äiti oli syntisen hyvän näköinen mustassa juhlamekossaan ja korkokengissään. Emme edes riisuutuneet aluksi kokonaan. Äiti vain riisui pikkuhousunsa pois hameen alta, meni selälleen sängylle ja antoi minun kohottaa hameensa helman ylös vyötärölle. Laskeuduin äidin syliin ja työnnyin hänen sisäänsä. Riisuiduimme vähitellen kokonaan niin että lopulta olimme täysin alastomina.

Se oli hyvä, kiihkeä rakastelu. Aamulla kävimme vielä uimassa ennen aamupalaa, ja palasimme sitten kotiin. Kun alat opiskella, niin joudutteko eroon toisistanne vai onko sinulla mahdollisuus jatkaa luontevasti yhteiselämää äidin kanssa? Silloin muutan varmaankin johonkin yliopistokaupunkiin.

Tämä meidän juttu muuttuu väkisinkin "viikonloppusuhteeksi", mutta en usko että se kokonaan loppuu, ei ainakaan heti. Ja ainahan minä voin silloin tällöin viettää aikaa myös kotona, kurssien välissä ja lomilla. Eli luulen, että kaikki menee ihan hyvin. Kuinka äitisi ilmaisee haluansa sinulle? Mikä tapa on sinusta viettelevin? Olen oppinut tämän reilun vuoden aikana lukemaan äitiä aika hyvin, tiedän milloin hän haluaa seksiä.

Se näkyy pieninä juttuina, siinä miten äiti katsoo minua, miten hän koskettaa ja halaa, suutelee, sellaisista asioista huomaan, että äiti haluaa. Iltaisin, kun olemme menneet yhdessä nukkumaan, äiti saattaa hyväillä ja suudella minua, ja kun hän hyväilee kaluani, on kai aika selvää, mitä hän haluaa? Ja kyllähän meidän suhde on edennyt jo sille asteelle, että äiti saattaa ihan vain sanoa minulle, että tuletko makuuhuoneeseen, hän haluaisi seksiä.

Pienessä humalassa äiti muuttuu yleensä tosi halukkaaksi, ja silloin häntä ei tarvitse kuin hieman suudella tai hyväillä, esimerkiksi rintoja tai pakaroita, kun hän jo haluaa kanssani makuuhuoneeseen. Äiti on myös aamuihmisiä, kaikki naiset eivät kuulemma ole.

Äiti pitää siitä, että herätän hänet hyväilemällä, ja melkein aina ne hyväilyt päättyvät rakasteluun. Lauantai- tai sunnuntaiaamun pitkä, hitaasti etenevä rakastelu on meidän erikoisuutemme. Miten äiti-poikasuhde toteutuu muuten nyt kun sängyssä olette tasa-arvoiset? On se ehkä vaikuttanut meidän muuhunkin suhteeseemme, mutta ihan positiivisella tavalla. Olemme enemmän tasapuolisia myös kaikessa muussa, äiti kohtelee minua kunnioittavasti ja kuuntelee mielipiteitäni, ja minä teen tietenkin samoin hänelle.

Minkälaisia lomasuunnitelmia teillä on ajatellen että voitte viettää yhdessä aikaa vapaammin ja ilman pelkoa että tutut huomaavat? Me olemme varanneet kesäksi Kreikan -matkan. Siellä tuskin tulee tuttuja vastaan, saamme olla siellä kohtuullisen vapaasti. Tosin ei se nyt enään tunnu niin tärkeältä, saammehan me täällä kotonakin olla ihan rauhassa, ei meitä kukaan häiritse.

Ainoastaan kodin ulkopuolella pitää olla varovainen, mutta olemme tottuneet jo siihen. Mutta matkasta kyllä tulee varmasti mukava, viikko aurinkoa, uimista ja hyvää ydessä oloa. Toi on niin oksettavaa mun mielestä Käyttäkää päätännee pervot siat Ilman muuta nussivat kun millään ei ole enää mitään väliä. Edellinen riippuu täysin äidin ja pojan suhteesta.

Jos äiti ei ole se pullantuoksuinen perinteinen äitihahmo, vaan poika on jo enemmän tai vähemmän aikuinen ja äiti on enemmän vain nainen muiden naisten joukossa molemmin puolin. Varmaan aika moni keski-ikäinen haluaa nuorta miestä. Lisäksihän järjestelu on käytännöllinen jos asuu samassa asunnossa ja nainen on sinkku. Ja jos äiti on seksikäs ja mies siinä iässä että halut on kovat, niin voi varmaan enemmin tai myöhemmin käydä kaikenlaista, jos nainen on seksiä kovasti haluava nainen ja on sinkku.

Mun isä on täysi alkoholisti. Se on juonu viimeiset 10 vuotta, eikä sillä ole enää edes työpaikkaa. Faijan alkoholismi ei ole todellakaan tehnyt hyvää isän ja äidin suhteelle, äiti on ihan kypsä siihen. Seksiä äidin ja isän välillä ei ole ollut enää vuosiin, isä on päivittäin kännissä, ei sitä kiinnosta. Siitä se kai jotenkin lähti, siitä että äiti oli jatkuvassa puutteessa, ja siitä ettei isä pitänyt siitä mitenkään huolta, auttanut tai ollut ystävällinen, kuunnellut sitä.

Tosi monena iltana isä sammui alakerran sohvalle vedettyään jälleen kerran kalsarikännit, ja äiti jäi minun kanssani hoitamaan kotiaskareita. Siitä tuli melkein tapa, että äiti nukkui yksin yläkerran makuuhuoneessa isän maatessa sammuneena alakerran sohvalla.

Mun oma huone on yläkerrassa, ja aika monena yönä kuulin ihan selvästi, miten äiti tyydytti itseään omassa sängyssään. Eräänä yönä, kun isä taas oli sammunut ja äiti tyydytti itseään sängyllä, hiippailin katsomaan sitä. Se oli niin kiihottavan näköistä, että tiesin heti että halusin panna äitiä.

Äiti näki mut huoneensa oviaukolla, muttei lopettanut. Hetken katseltuani menin äidin sänkyyn. Äiti levitti reitensä ja päästi mut syliinsä. Mä työnsin kaluni äitiin äiti ohjasi kaluni huulilleen ja me nussittiin. Iltalehti osui ajankohtaiseen teemaan ja selvitti, miksi muun muassa Tuksu ja Olkalaukkuhomo sopivat yhteen. Nämä seikat voivat nimittäin hankaloittaa muita ystävyyssuhteita.

Tulokset paljastivat, että heteronaiset pitivät homomiesten antamia neuvoja luottavimpina kuin heteromiesten tai -naisten. Samoin homoseksuaalit miehet pitivät heteronaisten neuvoja luotettavimpina. Russellin ryhmä arvelee että naiset kokevat etujensa olevan ristiriidassa toisten naisten tai heteromiesten etujen kanssa. Toiset naiset ovat potentiaalisia kilpailijoita, ja heteromiehet voivat yrittää torpata suhteita muihin miehiin voittaakseen naisen itselleen.

Homoseksuaalien kanssa vastaavaa eturistiriitaa ei synny, minkä vuoksi heidän neuvojaan pidetään parhaina. Pariskunta vietti kosteaa lauantaita kihlauksen kunniaksi. Johanna Tukiaisen tuore kihlattu Juha tunnusti rakkautensa ravintolapöydän ääressä. Mies kertoi olevansa aidosti rakastunut ja luetteli viisi parasta puolta Johannassa sekä rakastumisensa syyt: Hän on aivan ihana 2. Ei valehtele koskaan 5. Hänellä on kauniit kasvot ja kroppa. Näin Juha totesi rakastumisensa syistä.

Pariskunta oli lauantaina viettämässä iltaa Herttoniemessä kihlauksensa kunniaksi. Johanna oli liikuttunut Juhan rakkaudentunnustuksesta. Takana on keikka Kuusankoskella ja nyt juhlistamme kihlaustamme, Johanna Tukiainen kertoi. Välit Juhaan ovat alkaneet rakoilla; Urban lyö kiilaa. Sormuksia ei ole vielä hankittu, me ne ovat tietty Juhan tehtävä, jos hän pitää lupauksistaan huolta. Sen verran on kyllä kokemusta näistä miehistä, ettei ole paljon luottamista, pitäisi asua varmaan vähintään 7 vuotta yhdessä Seiska tottakai onnennumeroni ennenkuin voisi todeta edes sen, vaihdetaanko kihloja.

Palaan tähän kihlajaisuutiseen myöhemmin, olen siis itse nyt 34 vuotias ja Juha täyttää juuri 26v. Joten ei nyt ihan teinirakkaudesta voi puhua, olen aina ajatellut, että pidän ehdottomasti itseäni vanhemmista miehistä, mutta Arto aiheutti sen verran pahat traumat minulle, että huomasin, että kyllähän se nuorempikin kundi käy, kunhan hänellä on karismaa, huumorintajua ja tunneälykkyyttä.

Ja yhteinen kemia ratkaisee lähestulkoon kaiken. Olimme juuri upean, 20kg laihtuneen siskoni Julian kanssa Kuusankoskella keikalla jossa mukana oli myös Juha. En ole nyt ihan varma, että onko Juha mustasukkainen minusta, vai saamastani huomiosta. Mutta hänen käytöksensä ei ole ollut ihan sellaista kuin aiemmin. Eilen olimme kaikki kolme aivan ihanalla illallisella Helsingin Hard Rock ravintolassa, makea meininki!!!

Kelohonkahuvila meille on nyt varattu Lapista 2 viikon laskettelulomalle, Julia lumilautailee ja minä tykkään lasketella. Siinä välissä vedämme keikkoja ympäri Suomea. Ex-mieheni, ruotsalainen yritysjohtaja Urban soittelee tai tekstailee minulle lähes päivittäin ja antaa elämänohjeita.

Jos ei ole rakastelua, niin ei ole kyllä myöskään parisuhdetta. Ellei sitten olla oltu 50 vuotta yhdessä. Mutta nyt puhun omasta elämästäni.

Urban on täysin vastaan sitä, että tyydyn johonkin, kun kuulemma voin saada paljon parempaakin. Hän on jauhamalla jauhanut alusta asti, että minun pitää lähteä takaisin Amerikkaan. Tyylini ja ulkonäköni on kuulemma sellainen, jota Jenkeissä rakastetaan. Ongelmana tässä nyt vaan on se, että minulla on eräs mies Suomessa, jota rakastan enemmän kuin Amerikkaa…….

Kuusankoskella keikalla jossa mukana oli myös Juha. Mutta hänen käytöksensä ei ole ollut ihan sellaista kuin aiemmin Siinä on kirjattuna ensimerkki "kihlauksen" purkautumisesta ja Olkalaukkuhomon muuttumisesta narsipaani-tzykopaatiksi Lopulliseen muuntumiseen ei mene enää montaa viikkoa.

Sitten vaan goodbye ja haukut perään päälle. Sitten Olkalaukkuhomon tarina esille! Hymy, Alibi, Metropoli, jne ovat varmasti kiinnostuneita uusista tarinoista. Se siitä riemusta sitten, taas on marsipaanit vedetty esiin. Mistä löytyy mies joka antaa rouvan juoda aamusta iltaan ja kulkea tissit paljaana?

Homoa ei kelpuuteta Kun Julia on nyt sairaalassa, ja vanhemmatkin lähtivät katsomaan Juliaa eilen illalla, kihlattua Olkalaukkuhomoa ei kelpuutettu samaan ryhmään, vaan hän kävi erikseen visiitillä sairaalassa eilen illansuussa. Johanna lyö blogikirjoituksellaan Julialla on myös joku ihmeellinen 7 aisti, jos näin voisi sanoa. Hän näkee samantien, jos olen rakastunut tai vähintään ihastunut.

Julia tietää, että olen ihastunut meidän kampaajaan Juhaan ja hän pelkää, että minua satutetaan taas. Juha on kosinut minua jo useamman kerran ja hän lupasi hankkia meille kihlasormukset tämän viikon aikana.

Angry Bird -homo Johanna katsoin muistoihin ja menneisyyteen, laati listan. Hänen ja Arton 2-vuotishäämuistopäivä oli Udi, juutalainen miljonääri, asunnot sekä New Yorkissa että Miamissa. Minua 19 vuotta vanhempi mies, mutta ihan älyttömän karismaattinen, vaikutusvaltainen ja ööh Arto, saamelainen minua 14 vuotta vanhempi mies, joka on umpi narsisti, mikä yleensä tarkoittaa hyviä puheenlahjoja ja hyvää valehtelun taitoa.

Hän on ainoa jonka kanssa olen ollut naimisissa, kiitos tosin siitä ei kuulu kyseiselle juopolle. Urban, erään tunnetun ruotsalaisen yrityksen johtaja, minua 17 v. Juha, mun oma "angry bird", ihme kyllä 26 vuotias kundi, eli mua 8v nuorempi.

Nyt puhun rakkauksistani, en siitä kuka mulle heistä parhaiten olisi sopinut jne. Siinä välissä oli myös tapailusuhde Tony Halmeen kanssa, sekä maailmanmestarin voimannostossa Niko Lääperin kanssa.

Muita parin kuukauden suhteita en laske tähän mukaan. Tuksun kihlaus Olkalaukkuhomon kanssa on feikkiä. Joni oli risteilyllä Johannan ja muutaman ystävänsä kanssa helmikuun alussa. Mies kuvailee tapahtumia seuraavasti: Kyseessä on siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin.

Jonin lausunto tukee sitä, mitä Tukiainen on kertonut blogissaan ja Facebook-päivityksissään Juhan homoseksuaalisuudesta. Seiskan bileristeilyllä kuvatulla videolla pariskunta myöntää, ettei suhde ole saanut lopullista täyttymystään siitä huolimatta, että jotain yritystä on ollut ilmassa. Tukiaisen katkeruus ex-miestään Arto Länsmania kohtaan kytee Virtasen mukaan edelleen.

Virtanen kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona, jossa hän on sanojensa mukaan joutunut Johannan ja Julian seksuaalisväritteisten ehdotuksien kohteeksi useampaan otteeseen.

Vai Miamin matkaa yrittivät kalastella nuo häiskäleet Linkki uutiseen ja yksi kuva: Aertolla on varmaan hauskaa lueskella näitä exän sormuspaineita, ehkä muistaa vielä kuinkan häntä painostettiin naimisiin? Artoa tosiaan naurattaa; hän vetäisi kihlauksellaan maton Tuksun jalkojen alta.. Jopa tunturisudet ulvovat huutonaurua kairoilla Tuksun kihlattu - Olkalaukkuhomo - ilmoittaa Facebook-statuksessaan olevansa nyt sinkku.

Purkautuiko "kihlaus" todella näin nopeasti, kahdessa viikossa? Kuka nyt toimii Dolls Korporaation pääjuontajana esimerkiksi huomenna Tampereella? Kuka mies haluaisi naimisiin ylipainoisen, alkoholisoituneen pilleristin, mauttoman, epätasapainoisen ja itserakkaan katastrofin kanssa?

Ja vielä sellaisen, joka kuuluttaa kaikki yksityiselämänsä asiat julkisuuteen ja vatvoo katkerana exiään loputtomasti - sitäkin julkisesti? Ja sellaisen, joka vaatii kalliita lahjoja ja sormuksia samantien, kun ollaan tutustuttu? Ei sellaista miestä ole olemassakaan. Kuinkas nyt suu pannaan? Kampaaja Juha Immonen on ilmeisesti purkanut kihlauksensa Johanna Tukiaisen kanssa. Miehen FB-profiilissa parisuhdestatus on vaihtunut sinkuksi.

Johanna ei ole vielä omaansa muuttanut. Silkaksi julkisuustempuksi paljastunut kihlaus päättyi lähteen mukaan eilen, kun Juhan ja Johannan piti mennä katsomaan sairasta Juliaa. Tässä vaiheessa Juha sai toistaiseksi tunemattomasta syystä tarpeekseen Tukiaisesta. Johanna reagoi asiaan haukkumalla Juhaa mm. Johanna Tukiainen Facebookissa aamulla 2.

Ei siinä mitään, ainoastaan oon saanut ihan tarpeekseni näistä selkäänpuukottajista, perskärpäsistä ja ihmisistä jotka pelleilevät muiden tunteilla!!!! Minä en todellakaan suostunut Juhan kosintaan Kanarialla "mainostempun takia", minä olen häneen ihastunut vaikka hintti onkin. Ja mitäs se siellä joku nobody Joni lässyttää joka ei tiedä mistään mitään, muuta kuin on myöntänyt haluavansa julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä??????

En tajua, kaikki homot fanittaa mua, mutta kuitenkin jossain vaiheessa rupeavat puukottamaan selkään????? Olen kyllä täysin presidenttimme Niinistön kannalla, sorry vaan, jos se jotain loukkaa.

Meno glamourisessa Jollashovissa on kuin Sodomassa ja Gomorrassa, joita käytetään vertauskuvina tuhoutuville tai turmeltuneille paikoille. Glamourin ytimessä hetken heilunut ns. Huojuva Homo - Joni Virtanen - raportoi blogissaan 1. Kovaa peliä Jollaksessa, Tukiaisen ystävä kertoo kihlauksen taustat! Johanna Tukiaisen ystäväpiiriin kuuluva Joni Virtanen kertoo, että Tuksun ja Juha-kampaajan kihlaus on silkka mainostemppu. Tarkoituksena on saada joku lehti kustantamaan pariskunnalle matkan Miamiin, Virtanen sanoo.

Parhaillaan Johanna ja Juha yrittävät tehdä juttua "kihlauksestaan", jotta saisivat jostain matkarahat Miamiin. Kyseessä siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin.

Katkeruus Artoa kohtaan kytee Jonin mukaan edelleen. Joni kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona 18 vuorokautta, koko tuon ajan alkoholin vaikutuksen alaisena. Johanna oli vaatinut Jonia katsomaan pornoa ja masturboimaan hänen nähtensä jokaisena iltana ja yrittänyt suostutella häntä myös seksiin kihlattunsa Juhan nähden, jolloin sulhanen oli paennut paikalta. Virtanen joutui myös Julian kynsiin Jollaksen-reissullaan. Hän halusi kanssani seksiä, vaikka olimme aiemmin antaneet ymmärtää, että meillä on Johannan kanssa jotain meneillään.

Julia vannotti jälkikäteen, ettei Johannalle saisi kertoa asiasta. Jäin miettimään, onko Julia käyttäytynyt näin muidenkin miesten kohdalla? Minusta se oli ahdistavaa ja suunniteltua. Jollas-House Of Sin 4. Facebook-viestintää tänä iltana, 2. Onko kihlaus jo purettu? Viime kuukausina Johanna Tukiainen on kovasti ylistänyt luottohomoeksuaalihovikampaaja-toyboy-rakastaja Immoskansa tyylitietoisuutta: Johanna kirjoitukset aamuyössä 4.

En tuomitse heitä millaan tavalla, päinvastoin, suurin osa heistä on aivan ihania, aitoja ja todellisia ihmisiä jotka ovat nähtävästi syntyneet homoseksuaalisuuteen. Nyt tullaankin kysymykseen, kuka ylipätään voi määrätä esim. Ja jos ei pysty, niin se ei ole mun ongelmani, en ole mikään hemmetin psykiatri.

Sanonpa vaan, etteihän se nyt normaalia ole että kaksi miestä vetää toisiaan anaaliin!!!!! Se ei liity mitenkään hintteihin joka yrittää hyötyä mun kustannuseklla. Seh'n on ollut kaikissa lehdissä ympäri Suomea, jos mitään ylipäätään luet. Juha Immonen - Olkalaukkuhomo - todistaa Facebookissa 4. DDDD … keksii kaiken päästään ja ollu vit. Tukiainen jatkoi aiheesta 4. Osa heistä on keskittynyt homouden eheyttämiseen, sitä pidetään sairautena josta pystyy parantumaan.

Näin luin Iltalehdestä, että väittäkää sitten, että Iltalehti valehteli enkä minä! Etkö sä just mennyt kihloihin?

Menin joo Juha Immosen kanssa koska hän itse kosi mua Kanarialla ja vahvisti vielä kihlauksen. Mutta hän ei nyt näytä itse olevansa mun kaa kihloissa ainakaan Facebookin mukaan, sitäpaitsi itse olen hetero ja hän on homoseksuaali, joten eihän sellaisesta suhteesta mitään tule, kai sen nyt kaikki tajuaa. Hän valehteli minulle olevansa bi ja alkavansa käymään seksuaaliterapiassa, minä oikeasti olin häneen ihastunut vaikka on mua nuorempi yleensä tykkään itseäni vanhemmista ja varakkaista miehistä.

Tuksun ja Olkalaukkuhomon lempi liekehti vuodenvaihteen ympärillä: Joe Pasko kiteyttää, mitä tulisi tehdä: Tuo Suomen oma Clark Kent, journalisti Jumalan armosta, on taas tehnyt syväluotaavaa henkilöhaastattelua kohublondi Johanna Tukiaisesta. Kupsuttimen Pulizer-tason artikkeleihin kuuluu myös Maikkarin Viihdeuutisille tekemä "Arto meni töihin" -juttu. Jarissa kulminoituu vanha intiaanisananlasku; mikään juttu ei ole liian pieni uutisoitavaksi.

Alkaa olemaan vaikea hahmottaa kummalta saa henkilökohtaisempaa palvelua, Journalisti-Kupiaiselta vai Sensuuri-Saltevolta? Kihlaus ei ollut mediatemppu Johanna Tukiainen kertoo olleensa oikeasti ihastunut. Johanna Tukiainen on jälleen sinkku. Epäonni rakkaudessa on kuin leima, joka on kahlinnut Johanna Tukiaisen jatkamaan elämäänsä ilman parisuhdetta. Pidin kihlattuani todella romanttisena miehenä. En ole todellakaan keksinyt mitään kihlausta, vaan totta kaikki on ollut.

Olen surullinen siitä, että minut tehtiin valehtelijaksi. Mikään mediatemppu tämä ei ollut. Olin oikeasti ihastunut häneen, Johanna Tukiainen kertoo kihlauksestaan, joka on päättynyt.

Johannan mukaan kihlaus oli hetken huuma. Edes sormuksia ei ehditty ostaa. Molemmat osapuolet kuitenkin antoivat haastatteluja ja kertoivat menneensä kihloihin. Olen yrittänyt soittaa, mutta puheluihini ei vastata. Edes Facebookissa en saa häneen yhteyttä. Toivomme Julian kanssa molemmat, että ystävyytemme jatkuisi.

Niin, no mitäpä tuohon voi sanoa. Ei ollut mediatemppu, tietenkään. Hetero kihlautuu kuukauden sisään absoluuttisen homoseksuaalin kanssa kahdesti.

Kolmen viikon Kanarian matkan jälkeen ihan hel. Penetraation todennäköisyys oli suorastaan käsin kosketeltava, päätellen siitä, että Juha mieluummin lauloi Dance thru the couliflowerin, kuin vastasi kysymykseen: En tiedä taas, mitä Kupsuttimen nintendossa on tapahtunut, kun tuota haastista on tehty.

Jartsa on mies, jonka journalismi ei tunne rajoja. Totta vuittonissa ihmiset, etenkin uskovaiset, menee homoseksuaalin kanssa kihloihin ihan vakavissaan siinä vaiheessa, kun tuntee olevansa ihastunut, ennen kun on päästy penetraatioon saakka. Oma suosikkisitaatti on kuitenkin: Näytätte yhdessä kateellisille suomalaisille, että kirouksen voi voittaa ilman Railia ja karmaakin.

En muuten ottaisi asiaa esiin, mutta sain juuri puhelun tuntemattomalta uskovaiselta naiselta, joka oli hyvin järkyttynyt Johannan kihlauksen purkautumisesta. Hän sanoi, että Johannaa vainoaa kolme homoa. Demonisimpana juuri Juha, jonka saa. Sanomattakin selvää, että isäni oli samaa mieltä. Tämä puhelu tuli tunti sen jälkeen kun olin lukenut artikkelisi, ja välittömästi tunsin olevani kuin Mooses vuorella, vastaanottamassa doksia suoraan Jumalalta. Ennen kuin purskahdin itkemään, tämä harras kristitty sanoi, että Johannan epäonni rakkaudessa on vain väliaikaista.

Seuraava uros tulee kannettava tietokone kainalossa Takilatielle kiillottamaan Citroeniä ja keskustelemaan satoja tunteja viikonlopussa. Seuraava raskaus ei ala esileikistä, eikä tapahdu ainoastaan Johannan mielikuvituksessa. Pidän tätä hyvin vakuuttavana puheluna, koska hän soitti numerooni, ja tiedän Johannan olevan olemassa.

Eli nyt Jartsa otat Mansikkia vatsamakkarasta ja karautat Jollakseen, siellä odottaa kynttilät ja pakkopaita. Johannahan on ihan pohjaton loistoideoiden ja formaattien kaivo.

Kun Johanna ja elämän neljänneksi suurin rakkaus Urban löysivät toisensa, niin Johanna lanseerasi oman formaatin. Tuon osanottajan mielettömän "Johannalle sulhanen" -konseptin, jota tehtiin kuukausia ilman minkäänlaisia kameroita tai nauhureita. Urbanin huono puoli oli siinä, että Urban ei voinut kuin pestä hummerintuoksuista Johannaa parvekkeella ja kehua tuhansilla tekstiviesteillä Jossun älykkyyttä, tukkaa, tissejä, baby-facea ja keskustelutaitoa.

En tiedä, minkä värinen amex sinulla Jari on, mutta näkisin, että olet hyvin samoilla linjoilla Urbanin kanssa, ainakin tuon Johannan ymmärtämisen suhteen. Pidä kuitenkin varasi, sillä Metropolilla on tapana alkaa kirjoittamaan mieletöntä schaissea Johannasta positiivisesti kirjoittavista medioista, ja tuolla panostuksella olet kohta julkaissut Johannasta pask Oletan, että saan kutsun Winter Wonderland —häihinne, ja varoitat, jos boolissa on antabusta. Olen tarvittaessa valmis bestmaniksi JA morsiusneidoksi.

Jari ja Johanna olisivat mainio pari. Molemmat saisivat kimpassa nostetta lisää. Jo riisiä ostamaan 9. Jari Kupiainen ja Johanna Tukiainen - yllätyshäät!

Paikalle tuli Juha, jonka kanssa olimme kieltämättä hyvin samannäköisiä. Itselläni oli uusi, musta silkkinen housuasu jossa on leopardikuviota. Aloin muuttamaan vähän tässä tyyliäni Juhan myötä, käytän enemmän mustaa ja valkoista. Suurista koruista en luovu. No oli siinäkin sitten hässäkkä meneillään kun Juha saapui sisään ravintolaan.

Jotkut naiset puhuivat keskenään suoraan vieressämme että: Tuksu on jo suunnannut ponnistelunsa johonkin suomalaiseen tyyppiin, joka asuu Los Angelesissa. Hän kävi tyypin kanssa treffeillä nyt alkuviikosta. Näin rakastunut Juha kertoo Johannastaan, http: Seuraava yhteiskeikka Tuksun kanssa Orivedellä perjantaina He ovat siis jälleen yhdessä. Vuosisadan rakkaustarina saa jatko-osan. Olkalaukku raportoi Facebookissa eilen Suklaata myöskin kannattaa viedä, eikä pelkkiä kuorrutuksia.

Luottohomoseksuaalihovikampaaja-olkalaukku-toyboy-rakastaja Juha kulkee Johannan keikoilla jälleen. Upea rakkaustarina on saanut jatko-osan. Tuon viestin oikea päivämäärä on: On saanut ihan väärää informaatiota! Paremminkin tuota hältä toivottaisiin! Itse en unissanikaan pystyis menemään semmoisissa vermeissä ihmistenilmoille kuin kviini, vanha kesämekko ja kumisaappaat oli jossain kuvassa yms.

Tuulipuvut ja toppavaatteet on ihan ok lenkkipoluille ja rinteille yms. Tosin ne havajimekot ehkä ei sovi näin talvella? Tuossa mielikuvitusmaailmassa hän elää ja pukeutuu sen mukaan. Juhan ja Johannan kaunis, suloinen, vielä syntymätön lapsi kiljuu jo Johannan lastenvaatteita täynnä olevassa vaatekaapissa.

Tuksu ja Juha on nähty yhdessä siellä sun täällä joten suhde kukoistaa. Orivesi, Oral B Oraalia Orivedellä tänä viikonloppuna. Kyyhkyläiset ovat matkalla Lappiin ja Leville viikoksi ennen Pääsiäistä. Rakastan Lappia, tunnelmaa ja laskettelua!

Jokohan nyt tärppäisi ja onnistuisi Johannalta ja Juhalta lapsenteko? Heillä kohtaavat sielujen kemiat erittäin hyvin psyykkisellä tasolla. Kiima tekee tepposet Kiima tekee heille vielä tepposet Lapin revontulien hulmutessa taivaalla Jokos nyt ja noin Yhteisessä, lämpimässä paljussa tappi voi löytää oikean reiän huomaamatta. Anna-Sofia tulee seuraavalle keikalleni Lieksaan Nyt Oriveden keikan hoidin lähinnä yksin, avustajana minulla oli mukana kampaajani ja stailisti Juha Immonen. Hän hoitaa keikoilla juontoja, välillä myös tanssiesityksiä jne.

Minulla oli samantyyppinen vaaleanpunainen höyhen miniturkki kuin myös englantilaisella glamourmallilla Katie Pricella, eli Jordanilla. Itseasiassa minulla on ihan kunnon pinkki kaniturkki jossa on pitkät hihat, jonka hankin Miami Beachilta, mutta en ottanut sitä mukaan. Olisi pitänyt ottaa, harmittaa nyt jälkikäteen, sillä meille tulikin äkkilähtö seuraavana päivänä hotellin aulasta suoraan Leville laskettulomalle pääsiäisen kunniaksi.

Tapasin ravintolan miespuolista henkilökuntaa, jotka tulivat minua ihailemaan ja kutsuivat mukaansa Leville jossa heillä on vuokrattuna hieno suuri mökki. No en lähde mihinkään tietenkään yksin, joten lähdimme Juhan kanssa yhdessä. Mukana minulla on ihaniin Playboy merkkisiin turkkeihin puetut Nassu poikakoirani, sekä Esmeralda chihuahua. Miesporukalla on mukanaan hauskat isot jänisasut joilla aikovat lasketella, itselläni on sen verran huumorintajua, että menen varmaan itsekin laskettelemaan jänisasu päälläni yhden kerran.

Menen aina rinteessä minttukaakaolle, sekä After Ski on tietty aina asiaan kuuluva juttu. Mökki suorastaan virtaa alkoholia, tämä olisi ollut tappopaikka Julialle. Täällä on muuten muitakin asuja miehille kuin jäniksiä, löytyy myös kettu ja iso karhu Tuksufantasiat homoineen ja paljuineen ovat käsittämättömiä Jäniksiä, kettu ja iso karhu Tuksun sepustus on huvittavaa lukea - jälleen kerran!

Freak Circus Sotanorsu ja Olkalaukkuhomo ovat vetäneet ihan kunnolla touhun överiksi ja siinä vasta meille on sirkushuvia! Tyly kohtalo jäinen On kiinnostavaa seurata, mikä on Olkalaukun kohtalo, kun hänestä ei ole enää hyötyä Tuksun hovikampaajana Kaksi kuvaa Oriveden keikalta Levillä he tekivät sen. Johanna Tukiainen raportoi via Julian Facebook Juha laittaa hiukseni ihan älyttömän upeasti ja hänellä on muutenkin tosi hyvä esteettinen silmä kaikelle!

Tuksun eheytysprojektiin kuuluu Olkalaukun vieminen kirkkoon, jotta tämä ymmärtäisi pyytää syntejään anteeksi ja muuttua heteroksi, jonka jälkeen heistä voisi tulla aviopari, mies ja vaimo.

Parisuhteen perusta on yhdyntä. Heidän ihanainen rakkautense on saavuttamassa keväisen kliimaksinsa!!! Johanna tilittää suhteestaan Olkalaukkuun Olemme olleet ihanan ja komean Juhan Levillä nyt viikon, Juhan laskettelut eivät tosin toimineet ollenkaan, hahah Mutta rakastan Juhaa, ja hän rakastaa mua, ja me nautimme nyt pääsiäisestä täällä, aamulla kirkkoon, huomisiltana olisi pääsiäismessu täällä kirkossa myös.

Mulla on makeat pöllökorut kaulat ja korvissa ja sormissa kokoajan, kun kirjoitin asiasta Seiskan blogissani, niin sen jälkeen Helsingin Forumista olivat kaikki pöllökorut loppuneett yhdessä päivässä! Nautin Juhan seurasta, kuten Kanarialla, hän on komea 26v. Hän tajuaa kaiken narsismista, siksi meillä on paljon puheenaiheita koska hän ymmärtää täysin minua koskien sitä, mitä sain ex-aviomieheni Arton kanssa kokea.

Levillä vielä ollaan, kävimme tänään illallisella "Ämmilä" nimisessä ravintolassa, jossa oli aivan ihana tunnelma, palvelu sekä ruoka!!!! Tuksun ja Olkalaukkuhomon suhde on irvokasta seurattavaa! Upea Johanna Tukiainen pallokuvioisessa mekossaan Orivedellä Rakastumisen syyt, 5 Näin Juha totesi rakastumisensa syistä Odotan mielenkiinnolla Tuksun ja Olkalaukkuhomon välirikkoa. Se on väistämätön, ja se tapahtuu ennen Juhannusta.

Tuksun suhteet eivät vaan kestä. Tuksu ja Olkalaukku ovat suunnitelleet yhteistä matkaa Amerikkaan. Sinne lähdettäisiin heti Julian oikeudenkäynnin jälkeen oikeudenkäynti on Karma iskee jossain elämän vaiheessa, mutta minkäs teet, noilla mennään. Ei toi Juha mikään komeakasvoinen ole. Just sitä kolmetoista tusinassa-massaa, jota kävelee kaupungilla vastaan päivittäin.

Toki siis ilman meikkejä ja turvotettuja huulia. Ja Tuksu kirjoitti faceen tai jonnekin että on niin miehekäs ja voimakas rinta tuolla Juhalla Toivon ettei Tuksu koskaan tule kenellekään raskaaksi: Onneksi Tuksu taitaa tuhota ihan itse omat lisääntymiselimensä tuolla tolkuttomalla päihteidenkäytöllä.

Joko voi lyödä vetoa siitä, että onko nuoren parin tuleva lapsi tyttö tai poika? Kyyhkyläiset Kanarialla marraskuussa , kun lempi leimahti roihuun: Olkalaukku ja Psyko-Barbie iltapäivän tasoittavilla Kanarialla: Juha nuolee Tuksun 2. Johanna Tukiainen kirjoitti 2. Palasin takaisin Leviltä viikon laskettelulomalta Juhan kanssa, jota ennen vedimme yhdessä Oriveden keikan ja Lieksasta meitä tuli hakemaan taksi, jonka kyydissä ajoimme Lieksan Club Simon keikalle!

Vedimme Juha Immosen kanssa keikat ihan täysillä, itseasiassa Lieksan keikka oli rohkein, jonka olemme yhdessä tähän asti vetäneet. Juha veti paljaille rinnoille kermavaahtoa ja nuoli sen pois, lopussa hän veti muuallekin vartalolleni kermaa ja heitti päälleni kultaisia ja pinkkejä kimallehileitä.

Hän on tosi komea 26v. Lovestory nyt ohi 3. Päättyikö nyt kevään kiihkein lovestory? Ketään muutakaan Tuksulla ei ollut ottaa seuraksi mukaan maaliskuun keikkaretkilleen. Ja koska huhtikuussa ei ole keikkaa, on sopiva hetki heivata Olkalaukkuhomo pois glamourin ytimestä.

Oli vain ajan kysymys, milloin kupla puhkeaa sekä "kihlaus" ja kampaajasuhde purkautuu. Huojuvien Homojen koko joukkue on eliminoitu pois: Tuksu löysi Orivedeltä itselleen ykköseen köyrivän pupun? Komea "maalaisjuntti" on siinä Tuksun herpeskäsittelyssä Muistetaan tämä Tukiais-tapahtumien vyöryn keskellä: Tukiaisen osalta rikostutkinnassa etenee epäilty Kanarian petosjuttu, jonka tärkeä todistaja on Juha Immonen, tuo matkalle mukaan otettu luottohomoseksuaalihovikampaaja- toyboy-rakastaja.

Tuksu arvelee, tietää, että kihlaaminen sulkee suun. Kihlaamisella Tuksu sulkee Immosen suun riittävän moneksi viikoksi kevään aikana, jolloin paljastusten uutuusarvo ehtii vanheta. Kun sopiva hetki sitten koitaa, Immonen saa mennä. Mutta vielä on siis toivoa saada rva Immoskalta haastattelu tähän kevääseen Kertokoon hän vuorostaan tarinansa julkisuuteen. Käyttämättönänä ja hoitamattomana puutarha voi kasvaa umpeen.

Etenkin keväällä möyhennys on tärkeää. Ote Tukiaisen blogista 5. Yöllä vedimme super rohkean shown Juhan kanssa lavalla, riisuuduin topless mitä en nykyisin enää välttämättä tee, Juha veti kermavaahtoa pitkin vartaloani ja nuoli paljailta rinnoilta kermavaahdot pois.

Jossain vaiheessa koko vartaloni oli kermavaahdon peitossa ja Juha heitteli päälleni pinkkejä ja kultaisia kimalteita. Yleisö oli suorastaa pöyristynyt ja innoissaan, lukuunottamatta jotain naista joka sai hermoromahduksen ja ryntäsi lavalle huutamaan. Jotkut miehet tulivat hakemaan hänet pois, mutta se vaati 4 miestä, jotta saivat kyseisen naisen edes jotenkin rauhoittumaan. Viinaa ja mömmöjä 6. Toinen latasi lisää sokerienergiaa jaksaakseen haukkua Suomen terveydenhoitohenkilö-kunnan Facebookissa klo 2 yöllä.

Saattanalliset ensihoitajat kun olivat vieneet Kooman sairaalahoitoon bileistä. Kuva on valittu Vuoden Synttärikuvaksi Kauhu-kategoriassa: Ziisus, miten kamalat hehtaarihuulet! Kyllä näillä huulilla on helppoa pusuttaa kermavaahto pois Tuksun häppäreiltä, rinnoilta, nänneiltä ja nännipihoilta.

Kyllähän noilla kelpaa orkut antaa. Ja katin kontit 7. Menisivät töihin, siinä olis niille seksielämää. Tämän voisi valita Vuoden työelämälausahdukseksi! Kuutti ja Valas Kuutti ja Valas lattiatouhuissaan 9. Julia ja Johanna Julia ja Johanna 9. Ilmeisesti Tupsukan eheytystyö on tuottanut tulosta ja Olkalaukusta on kasvamassa täysverinen hetero, kun roikkuu vielä mukana vai mitä arvelette?

Olkalaukku sai sitten lähteä kuin talven lumet konsanaan Nyt sitten hänen tarinansa glamourin ytimestä esille Hymy, Alibi, Metropoli, jne ovat varmasti kiinnostuneita Ihanaa kun on noinkin hoikassa ja timmissä kunnossa.

Salilla käynti näkyy kropassa. Tuleeko selibaatti eteen kun joutuu linnaan? Ehkä katkolla ollut suhde lämmitetään tänään rapujuhlissa, jossa olkalaukku voisi päästä seuraamaan kun häppäreitä venytellään sängyllä.

Tämmöisen toiminnan näkeminen kuulemma eheyttää umpihanurinkin. Raivo-Tukiainen piinaa, vainoaa, pahoinpitelee ja uhkailee Immoskaa! Johanna Tukiaisesta on tehty kuukauden sisällä useampia rikosilmoituksia poliisille pahoinpitelyistä. Nyt niitä on poikinut lisää. Tukiaisen ex-kihlattu Juha Immonen kertoi Metropolille piinaavasta kuukaudesta.

Immosen mitta tuli lopulta täyteen uhkailusta, vainoamisesta ja herjauksista, ja hän teki tutkintapyynnön poliisille pahoinpitelystä, kotirauhan rikkomisesta, uhkailusta ja vahingonteosta. Yölliset puhelinhäiriköinnit ovat tulleet tutuksi Juhalle. Hän saa jatkuvasti tekstiviestejä, joissa uhataan moottoripyöräjengeillä ja Juhan kotiin murtautumisella.

Vainoamisesta Immonen sai kouriintuntuvaa kokemusta, kun hän oli viettämässä aikaa ystävien seurassa ravintolassa. Tukiainen ilmestyi yllättäen paikalle naamioituneena. Johanna istuutui seurueen pöytään, vaikka häntä kiellettiin. Immonen seurueineen poistui paikalta, joka ei Tukiaiselle sopinut, vaan hän kävi ravintolan ulkopuolella Immoseen käsiksi. Käsirysy äityi tappeluksi, jossa Juha sai vammoja kasvoihinsa. Myös seurueeseen kuulunut henkilö sai puremajäljet käteensä, kun hän yritti estää tappelua.

Kaksi ohikulkijaa tulivat myös rauhoittamaan väkivaltaista Tukiaista. Immosen mukaan Tukiainen oli erittäin sekavassa mielentilassa. Immosen ystävät soittivat poliisit apuun ja Tukiainen poistui paikalta juosten ilman kenkiä. Poliisit tavoittivat Tukiaisen ja veivät hänet putkaan yöksi. Immonen pelkää että Tukiainen aiheuttaa lisää väkivaltaisia tilanteita, jonka vuoksi hän haki Tukiaiselle lähestymiskieltoa perjantaina.

Tukiainen on myös aiemmin käynyt Immoseen käsiksi ja rikkonut hänen asunnossaan television. Myös Julia Tukiainen potki ja löi Immosta hänen asunnossaan. Juliastakin on tehty rikosilmoitus. Johanna Tukainen sai 60 päivän ehdottoman vankeustuomion juhannusjuhlilla tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tuomion jälkeen Tukiainen on ehtinyt pahoinpidellä jo useamman henkilön. Eheytys jäi kai kesken kun olkalaukku palasi sittenkin hanuripiireihin? Olkalaukku voisi nyt mennä lohduttamaan päivänsankaria ja eheytyä heteroksi?

Ihana video ja niin ovat rakastuneita että.. Johanna ja Juha suutelevat pikkujouluristeilyllä joulukuussa Koira löytyi "ilmeisen riutuneena". Ei ole saanut ruokaa ei juomaa. Miten paha ihminen voi olla? Tuksu kaipaa kipeästi miestä. Johanna kirjoitti Facebookissa Juhastaan Juhahan pitää tummaihoisisa miehistä. Anna palaa vielä, jos saat suhteenne korjattua! Juhan munan koko Raastuvassako aikovat sen lapsen alulle panna.

Kolmen kimppaa, Juha, Tuksu ja Julia? Myös Julia potki ja löi Immosta hänen asunnossaan. Tuksulla on taipumus "eheyttää" jokainen hinuri.

Ilmeisesti sotakirveet on lopultakin haudattu ja nyt Olkalaukku-Juha on palannut Tuksunsa luokse? Ainakin näin marraskuussa yhteiskeikka tehtiin Lappeenrannassa. Iso Matami ja Immoska esittävät tankotanssishown. Lopuksi kaikki Dolls-huojuvat liikehtivät sulokkaasti lavalla.

Ilmeisesti Tuksua alkoi vanha suola janottamaan? Lappeenrannassa oli Immonen taas mukana joukoissa, joten nyt voidaan taas odotella kihlausta tai vauvauutisia tai.. Tähän asti lapset ovat olleet suunnitelmissa. Nyt Tuksu saa ison lastin. Iloinen Iso Vatsa Milloin kuulemme iloisen uutisen isosta vatsasta?

Immsoka haluis vaan kanarialle ilmaiseksi. Juha taitaa olla enemmän nyt kiinnostunut romanikulttuurista? Saiko Tuksu Marokossa "kakkoseen". Toivottavasti "kakkosen" sijaan siirtyvät n, "ykköseen", jolloin lihava ex-rouva voi tulla myöskin ns. Tuksu kertoi SeiskaLivessä Milloin Tuksu tekee Juhan kanssa lapsen? Immoska on nykyään hot ja nouseva tähti julkisuudessa.

Tuksu taas on laskeva tähti kaikilla mittareilla ainakin minun mielestä. Juha-homo ja Johanna-bi kohtasivat toisensa ns. Tässä ketjussa on raportti suurenmoisesta glamouroikeudenkäynnistä, kuvat ja kommentit: Vastaajat ovat menossa Oikeustaloon 8.

Virtanen ja Immonen leivättömän pöydän ääressä: Tähtitodistaja Perse-Einari ja Mörkötuijottaja 8. Oikeutta on käyty pian kaksi tuntia. Tukiainen oikeudenkäynnin jälkeen Oikeustalon pihalla 8.