Homoseksuaaliseen uber teksti tv seksi seuraa turku

Les Nuits vie sensuelliin Tuhannen ja yhden yön tarinoiden maailmaan Aix-en-Provencessa Ranskassa vuonna kantaesityksensä saanut teos tulee Suo Kohtaamisia kaupungissa ja Not Vital Esitit meille esityksen Normaali. Annoit meille jotakin, mikä kosketti. Saimme olla läsnä Tarttuvalla kappaleella on feattaamassa loistava rap-artisti Pyhimys.

Kappale on rennosta tunnelmastaan huolimatta laulu rakkauden vai Ylioppilaskunnan laulajat juhlii vuotista taivaltaan loppuunmyydyllä juhlakonsertilla huomenna Musiikin ajassa kehon, tilan ja teknologian liitto Helsingin Kaupunginteatteri ja Suomen Kansallisteatteri yhdistävät voimansa Nuori näyttämö -festivaalilla Tanssin talon suunnitelma jalostuu kohti lopullista muotoaan Tilankäyttöä on tehostettu siirtämällä Tanssin talon harjoitussali Saara Aalto julkaisi upean monikielisen videon Monsters-hitistään Katso kolmeakymmentäneljää kieltä sisältävä video Videolla pianoa soittava Aalto laulaa kappaleen kaikkiaan kolmellakymmenellän Waltteri Torikka ja joukko muita nuoria tähtiä Così fan tuttessa Kaikista parahin on ollu eresmenny holomu, sellaanen keskikokoonen ja isohäntäänen koirapahalaanen Nightwishin Decades-maailmankiertue huipentuu Turkuun ja Helsinkiin joulukuussa Sipoon herttua käsittelee suomalaista korruptiota komedian keinoin - traileri julkaistu 8.

Sarjan tähtinä nähdään kova kaarti kotimaisia eturivin näyttelijö Paula Tuovinen Taiteen edistämiskeskuksen johtajaksi 7. Tehtävä on määräaikainen ja kausi on viisi vuotta. Next Steps tuo näyttämölle kaksi kantaesitysteosta 6. Valtakunnansovittelija Minna Helteeltä kirja Järki ja tunteet 6. Nykyisin hän ratkoo Suomen vaikeimpia riitoja valtakunnansovittelijana. Yli neljäkymmentä designmuseoiden johtajaa vierailee Helsingissä syksyllä 5. Mikkelin kaupunginorkesteri Bachin jalanjäljissä Mikkelissä 6.

Kansallisooppera ja -baletti tarjoaa yhdeksän ensi-iltaa kaudella — 4. Pekka Laihon Ylpeys huipentaa Jurkan kevätkauden 4. Kun EI ei riitä: Naomi Kleinin uutuus 4. Hetki lyö - musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta 3.

Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Suomalaiskitaristi mukana EU-kilpailussa 3. Huhtikuun alussa Kroatian Zagrebissa järjestetään kansainvälinen klassisen kitaran kilpailu. Kyse on EU-hanke EuroStringsin järjestämästä Uno Harvan merkkiteos Suomalaisten muinaisusko julkaistaan vihdoin uudelleen 2.

Saara Aallon Monsters on striimannut kultaa 2. Kyseessä on myös Saara Aallon ensimmäinen striimauskulta. Baby Jane -elokuvan näyttelijät julki Juicesta kertovan elokuvan ensimmäiset kuvat - Riku Nieminen Juicena Elokuvan kuvaukset alkoivat alkuvuonna Tampereelta ja jatkuvat nyt Pohjois-Savossa.

Uusia näytelmiä ja vahvoja, raikkaita tulkintoja Nuori näyttämö -festivaalilla 9. Valtakunnallinen Nuori näyttämö -hanke avaa harrastajateatteriryhmille ovet isojen teatterien n Erja Lyytinen julkaisee uuden musiikkivideon Without you ja kiertue Suomessa Monipuolisen, eri tyylilajien risteyksessä seikkailevan biisin video esittelee Erjan kiitellyt soittotaidot.

Videon näet allaolevasta linkist Jari Tervon kirjoittaa elämäkerran Vesa-Matti Loirista Kirja ilmestyy syksyllä Otavan kustantamana. Vesa-Matti Loirin ainutlaatuinen taiteilijaura on jatkunut viisikymme Jättekiva katsottavissa Elisa Viihteessä tänään Sarjan viimeiset kaksi jaksoa julkaistaan tänään, joten kaikki sarjan kymmenen jaksoa Teos nähdään Musiikkitalon Konserttisalissa Ateneumin museonjohtaja Susanna Pettersson siirtyy Ruotsin Nationalmuseumin ylijohtajaksi Lorem ipsum avautuu huomenna Designmuseossa Egotrippi ja Vicky Rosti Kaustisen kansanmusiikkijuhlille Kymmenen polkua johdattaa Serlachiuksen taidekokoelmaan Serlachius-museoiden kokoelmapäällikön Tarja Talvitien toimittama kirja esittelee arvokkaan Tenoripäivät on nyt Lohja Soi Tapahtuman uusi nimi on Lohja Soi.

Festivaalin tarjonta on monipuolistu Jenni Vartiainen Hartwall Arenalle marraskuussa Ainutlaatuinen ja lukemattomia superhittejä sisältävä ilta tulee olemaan kokonaisuus, jossa yleisö Einstürzende Neubauten ainutlaatuiselle keikalle Musiikkitaloon Valamon uudessa näyttelyssä tuhatvuotisia metalli-ikoneja ja ennennäkemättömiä käspaikkoja Suomen hauskin mies Sain houkuteltua poikasen mukaan ja suuntana Studio ja hups, moni muu oli ajatellut samalla lailla.

Suomen hauskin mies oli saanut väkeä liik Helsingin Kaupunginteatteriin uutuusmusikaali Kinky Boots juhlistaa erilaisuutta ja ystävyyttä Samannimiseen elokuvaan perustuv Kyösti Mäkimattila julkaisee uuden studioalblumin huhtikuussa yhdessä Riku Niemi Orchestran kanssa Levy on järjestyksessään Kyöstin neljäs pitkäsoitto.

Hänet tunnetaan klassisen iskelmä Antti Ketonen jatkaa Suomen radioiden soitetuimpana Biisin tarina on koko ajan vain kasvanut: Maailmankuulun ranskalaiskoreografi Patrice Bartin luoma versio sai ensi-iltansa Kansallisbaletissa jo vuonna , ja Menestyselokuva Puhallus näyttämölle Lahdessa pohjoismaisena kantaesityksenä Puhallus nähdään nyt ensimmäistä kertaa pohjoismaisella teatterilavalla.

Huijarikaksikkona Hookerina ja G Vuoden tekstiilitaiteilija on Johanna Gullichsen Tekstiilitaiteilijat TEXO ry on vuodesta lähtien nimennyt ansioituneen jäsenensä Vuoden tekstiilitaiteilijaksi. Riku Lehtopolku Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalille taiteelliseksi johtajaksi Hän on vuotias Riku Lehtopolku.

Hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimia monipuolisesti t Kunnes rauha heidät erotti — Neuvostosotavankien ja suomalaisten suhteet jatkosodan aikana Jatkosodan neuvostosotavangeista tuli Suomessa ystäviä, rakastettuja ja isänkorvikkeita. Ira Vihreälehto on kirjoittanut aiheesta kirjan: Kunnes rauha heidät erott Trubaduuri luo ristiriidan musiikin kauneuden ja sodan välille Ohjaaja Joan Anton Rechi tuo esiin ristiriidan musiikin kauneuden ja väkivaltaisten sotakuvien välillä luoden uuden näkökulman Verdin klassikkot Serlachiuksen tarina tutuksi tunnettujen näyttelijöiden avulla Kulttuuriyhteistyönä syntynyt uusi draamallinen opastus kertoo kohtauksia taidesäätiön perustajan Gösta Serlac Elina Halttusesta on moneksi!

Nyt se on näytelmä, jota esitetään Vantaalla Kulttuuritalo Martinuksessa! Blondi tuli taloon Ylioppilaskunnan Laulajat juhlii vuotista taivaltaan YL -juhlakonsertilla Suomen vanhin ja kansainvälisesti tunnetuin mieskuoro perustettiin huhtikuussa Helsingissä. Kuoro juhlistaa pitkää ja Janne Palin Akin roolissa Aina joku eksyy-näytelmässä Näyttelet Akia niin lapsena kuin aikuisenakin.

Aina joku eksyy Sitä on jaettu Tampereen elokuvajuhlien yhteydessä vuodesta lähtien. Minna Canth vuotta — juhlinta alkaa Juhlia vietetään isoin ja pienin teoin — Canthin teemat ovat mukana yhteiskunnallisessa keskustelu Oltihin päätetty vihiityn aviomiehen kans, notta mennähän varmasti hihtämähän Lappihin, notta lunta piisaa. No ei menty, ku on pitäny lämmittää tupaa, teherä lumitöitä j Designmuseossa avautuu muotoilija Timo Sarpanevan näyttely 9.

Sankaritarinoita tytöille -kirjaprojekti hakee vauhtia yhteisörahoituksesta — poikinut lukuisia yhteydenottoja 8. Simo-Pekka Patrikainen astuu luvulle 8. Alkuperäinen tarina on vuodelta ja siitä on kaksikin ensi-iltaa luvulta. Teosto - 90 vuotta musiikintekijöien menestykseksi 7. Teoston perustivat vuonna Fazerin Konserttitoimistossa Helsingissä suomalaiset musiikin tekijät Suomen hauskin mies valtaa elokuvateatterit Helsingin pressinäytöksessä ennakkoon Suomen hauskin mies -elokuvan.

Hevi reissu ensi-iltaan perjantaina 9. Apocalyptica soittaa Metallicaa Savonlinnan Oopperajuhlilla heinäkuussa — liput myyntiin torstaina 6. Olenko minä tullut haaremiin? Huippukapellimestari Mariss Jansons ja Baijerin radion sinfoniaorkesteri käynnistävät Helsingin juhlaviikkojen kevään 6. Viides Kaakon Kamarimusiikki tarjoaa heinäkuussa oopperaa ja saaristotunnelmaa 5. Konsertteja on yksitoista ja lisäksi järjestetään monia oheis- ja ilmaistapahtumia, kuten taiteili Kari Tapiosta ja Pia Vihervaarasta kertovan Olen suomalainen -elokuvaukset alkavat huomenna 5.

Suuntasimme taas sinne tuttuun ja turvalliseen Studio hellään huomaan! Kolme Ateneumin lyhytelokuvaa esillä Kolme elokuvista esitetään Vuoden Huiput -shortlista julki 2. Museoviraston Kuvakokoelmissa on helsinkiläisen Atelier Nyblinin laaja studiokuvakokoelma, jossa on noin 4 kuvaa vuodelta Uusi albumi ennen Euroviisuja ja syksyllä kattava konserttisalikiertue Suomeen 2.

Elokuvasäätiö jakoi yli 10 miljoonaa euroa elokuva-alan tukina helmikuussa 1. Tukea haettiin 20,5 miljoonan euron edestä. Myönteisen tukipäätöksen sai 84 hakemusta eli noin 52 prosenttia.

Sakset tyynyn alla jatkaa Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen kutkuttavaa taidedekkarisarjaa 1. Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen dekkarisarjan toisessa osassa Sakset tyynyn alla mur Zaida Bergrothin uusi elokuva on tositapahtumiin perustuva kertomus valovoimaisesta uskonlahkon johtajasta Rahasto jakoi vuosijuhlassaan Kääntöpiste ensi-iltaan perjantaina 2.

Matkalla kuljetaan kaupunkeihin, joiden sijainti merien tai jokien Kirjallisuuden ja taidejournalismin edistämiseen euroa Kirjallisuustoimikunta jakoi kirjailijoille, kääntäjille ja taidejournalisteille kohdeapurahoja euroa. Tommi Eronen Jurkan Putkinotkoon Tiina Weckström jää pois terveydellisistä syistä ja tilalle astuu Tommi Eronen.

Suomalaista saunomista ehdotetaan Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listoille Ha otti vastaan palkintomaljan ja siihen kuuluvan 10 euron palkinnon Kansallisoopperan ja -bale Mitä tapahtuu puille, tapahtuu ihmisille Suomea Euroviisuissa edustava kappale valitaan 3. Aivoinfarktista toipuva Kari Tamminen julkaisee esikoisalbuminsa maaliskuussa Joseph Alasen Kalevala-aiheisia teoksia lahjoituksena Ateneumiin Mitä on tanssitaiteilijan työ ja kuka siitä maksaa?

Viime vuoden kesäkeikoillaan villinnyt Dingo palaa esiintymislavoille uusitulla kokoonpanolla Vuonna julkaistaan kaksi kahden euron erikoisrahaa sekä juhlarahasarja viisieuroisia Keväällä julkaistavan erikoisrahan aiheena on Suomalaiset kansallismaisemat Koli ja syksyllä julkaistavan erikoisrahan Su Kaustisen showcase-sarjaan kolme kiinnostavaa kokoonpanoa Dreamteam ensi-iltaan Turun Kaupunginteatterissa Dreamteam on draamakomedia neljästä naisesta, jotka kokoontuvat yhteen perustaakseen elämänhallintapalveluita tarjoavan yrityksen.

Kapeakatseisella näkemyksellä tiedosta voi olla vakavat seuraukset Sari Kivistön ja Sami Pihlströmin uutuuskirja Sivistyksen puolustus osoittaa, että kapeakatseinen näkemys tiedosta ja t Leipzig saapuu Korsholman Musiikkijuhlille Musiikkijuhlien teema Leipzig avataan kevättalvikonsertissa Emma-Sofia Hautala Ruokarouvan tyttärenä Kysymyksiä ja vastauksia Kirstin roolista: Vesalalta odotettua uutta musiikkia Teksti syntyi nopeasti ja roihuten, kun tajusin että tämän haluan sanoa.

Nyt esille laitetut Kansallismuseon kokoelmiin kuuluvat esineet ja niihin liittyvät tarinat tuovat välähdyksiä menneestä ajasta. Rakastettu oopperaklassikko La Bohème palaa Tampereen Oopperaan 40 vuoden jälkeen! Oopperan ensi-ilta on Tampere-talossa lauantaina 9. Saara Aallon toinen UMKkilpailukappale ja sen musiikkivideo on julkaistu.

Biisi on nimeltään Domino. Teosto-palkintoehdokkaina viisi teosta Vuodesta lähtien jaettu Teosto-palkinto on yksi Pohjoismaiden suurimpia taidepalkintoja. Riemukas lastennäytelmä Karkumatkalla musiikkiteatteri Kapsäkissä maalis-toukokuussa Arhusta, pikkuruisesta peikosta ja heidän yhteisestä matkastaan.

Kulttuurirahastolta tänä vuonna 38,5 miljoonaa euroa tieteeseen ja taiteeseen The End -käsikirjoituskilpailun voittajat julkistettu Tuntematon sotilas katsottavaksi kotisohvalta Kiihkoton kirja vaikeasta aiheesta, mitä kaikkea seksiturismi oikein on? Päivi ja Santeri Kannisto matkustavat ympäri maailmaa nomadeina ilman vakituist Muotoilukasvatus uudistaa peruskoulua — tapahtumissa jopa osallistujaa Ornamon ja Designmuseon Muotoilukasvatus kouluihin -hankkeessa Suuren suosion saanut Madama Butterfly suoratoistetaan Kansallisoopperan ja -baletin suoratoistot keräävät yhä enemmän katsojia.

Emma Teatterin kesäkomedia on Love Me Tinder Romanttisen baletin helmi Giselle Kansallisbaletin ensi-illassa Tällä kertaa toteutuksesta vastaa Cynthia Harvey, joka toteutti baletin Torpan tarina rakentaa sillan vanhasta uuteen Tampereen Vuoreksessa Sen naapuriin on noussut Vuoreksen uusi asuma-alue.

Annistossa on asuttu jo vuotta. Uudessa Loikka3-tanssielokuvahankkeen tuotannossa raikuu nauru Kun elämä on pelkkää pokeriteoriaa Antti Kivimäen esikoisromaani Odotusarvoisesti sinun kertoo addiktin ajatusmaailmasta. Kevät saapuu siivin Riihimäen taidemuseoon Näyttely keskittyy maalausten ja veistosten myötä kevää Petri Laaksoselle kirkkotaiteen Engel-palkinto Palkinnon myöntää Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto. Kulkemattomat polut on Vuoden historiateos 9. Mahdollinen Suomen historia on valittu Vuoden Historiateokseksi Teoksen muita kirjoittajia ovat Pertti Haapala, Sari Kataj Chisu vierailee uudella musiikkivideollaan Kääntöpiste-elokuvan maailmassa 9.

Suomen maailmanperintökohteiden kävijätutkimushankkeen ensimmäiset tutkimustulokset julkaistu 9. Biisi on nimeltään Monsters. Nyt julkaistava Loitsujen kirja vie lukijan esivanhempiemme loitsuvaraston äärelle 8. Loitsujen kirjaan on koottu suomalaisia hyvää tekeviä loitsuja lemmentaioista parannusloitsuihin ja haltijaväen tervehtimisestä pahan karkottami Nyt toteutetussa VR-toteutuksessa ihminen voi astua sisälle R.

Ornamon Teosmyynti tarjoaa jälleen uniikin designin ja taidekäsityön helmiä 7. Ornamon Teosmyynti on oiva paikka tehdä taideostoksia omaan kotiin, yritykseen tai julkisiin tiloihin. Suomen museoissa tehtiin jälleen uusi käyntiennätys 7. Alustavien tietojen mukaan vuonna ammatillisesti hoidetuissa museoissa vierailtiin 7,1 miljoonaa kertaa, mikä on yli käyntiä enemmän kuin edellisenä vuon Tanssin talo hakee johtajaa 7.

Haku on auki 4. Kovat kotimaiset näyttelijät tähdittävät Lapissa kuvattavaa Elisa Viihde alkuperäissarjaa Ivalo 7. Suomeen uusi kansainvälinen klassisen kitaran kilpailu 6.

Italialaista taidetta ja -luvuilta". Näyttely kertoo Italiassa ensimmäisen maailmansodan päättymisen aikaan syntyneestä Vuosittainen maalaustaiteen suurtapahtuma kokoaa yli 1 taideteosta lähes Ohjaaja Selma Vilhusen uudesta elokuvasta Hölmö nuori sydän julkaistu ensimmäinen maistiainen 5.

Elokuvan päärooleissa nähdään nuoret lupaukset Rosa Honkonen ja Jere Ristseppä. Juhlavuottaan viettävä Arctic Design Week vie vieraansa seikkailulle Lapin luontoon 5. Eija-Liisa Ahtilan teos Mahdollinen rakkaus ensiesitettiin Serlachius-museoissa 4. Yleisölle näyttely avautui 3. Kolmiosaisessa hybriditeoksessa veistoksellisuus yhdistyy liikkuvaan kuva Löytäjinä ovat nuoret pojat ja tilanne on suorastaan hyytävä, sellainen, että onneksi en ollut tuon luvun jälkeen siirtymässä ruokapöytään.

Teosto palkitsi säveltäjä Petri Somerin Iskelmä Gaalassa 2. Teoston toimitusjohtajan Katri Sipilän jakama palkinto annettiin Somerille hänen erityisi Otso Kautto teatterinjohtajaksi Tampereen Työväen Teatteriin 2.

Kautto työskentelee teatterissa jo 1. Mikko Kuustoselta uusi single 2. Jussi-ehdokkaat vuoden kotimaisista elokuvista valittu - lyhytelokuville oma palkinto 1.

Kotimaisen elokuvan katsojamäärä elokuvateattereissa oli viime vuoden aikana noin 2,4 miljoonaa katsojaa. Suomalaisia elokuvia on nähty ja palkittu kan AILI vahvistaa kuntien yhteistyötä kulttuurisessa vanhustyössä 1. Savonlinnan Oopperajuhlat vierailee Bolshoi-teatterissa syksyllä 1. Moskovaan viedään Verdin klassikkoteos Otello, joka nähdään kesällä myös Olavinlinnassa. Kuvataideviikot on maleksijan paratiisi ja maailman kartoittaja Kuraattori Veikko Halmetoja on valinnut näyttelyyn 56 taiteilijaa, jotka johdattavat näyttelykävijät polveilevalle tielle kartoittamaan maai Lukijat pääsevät valitsemaan Pentti Haanpään parhaat Sannin syksyn ainoa keikka Hartwall Arenalla lokakuussa Linnateatterin keväässä on Tilanne päällä!

Tilanne on päällä ja suoran tv-lähetyksen kulisseissa sattuu ja tapahtuu. Haapavesi Folk Music Festival juhlii kesällä komeasti kolmekymppisiään Ei sinne yllä myrskysää Kirjan on kustantanut Karisto Oy.

Healing — parantumisen muotoilua Designmuseon Galleriassa Näyttelyssä avataan kotimaisin ja skandinaavisin esimerkein lu Riku Myller yllättää yleisön Uusi Teatteri Utti on löytänyt joukkoonsa ilahduttavan paljon nuoria. Yksi heistä on Riku Myller, jonka ajatuksia tässä Kuopio Tanssii ja Soi: IV kansainvälinen Uuno Klami -sävellyskilpailu käynnistyy Kansainvälinen Uuno Klami -sävellyskilpailu on vakiinnuttanut asemansa maail-man merkittävimpien sävellyskil Vuoden tekijänoikeusteko -palkinnon saa Virpi Hämeen-Anttila Amos Rexin ensimmäisestä näyttelystä vastaa taiteilijaryhmä teamLab Taiteilijoista, koodareista, tietokoneanimaattoreista, matemaatikoista, arkkitehdeistä, graafi Uutuuskirja Rikki revitty maa tarkastelee sisällissodan kokemuksia ja perintöä vuoden aikajänteellä Sisällissota jakoi kansakunnan ja jätti syvät haavat sen muistiin.

Uutuuskirja Rikki revitty maa selvittää sodan syiden ja tapahtumien ohella, kui Ohjaaja Mikko Roihan seuraava 8 teatterin yhteistuotanto on Miehen kylkiluu Kauhuromaanikilpailussa haetaan uusia, kunnianhimoisia kirjoittajia Kilpailussa haetaan kauhuromaania tai psykologista trilleriä, joka saa lukijan sydämen lyömään nopeammin ja nostaa hiukset pystyyn.

Uusi kotimainen musikaali Tytöt kertoo naiskaartilaisista Tampereella Se sijoittuu sisällissotaan. Itsenäistymistä seuranneeseen vanhan valtatyhjiöön, joka sai Samuli Edelmann aloittaa juhlavuotensa vieton uudella singlellä ja kiertueella Kevään yhteiskiertue käynnistyy Lahdesta Uutisissa valheita, valheista uutisia Pietilä kertoo, miksi media menetti valtansa. Antti Ketosen single menestyy - kovaa radiosoittoa ja kohta kultaa Biisin tarina vain kasvaa, ja nyt se on noussut radioiden kahdeksanneksi soitetuim Kylpylä Happy End Ammattikoululaisten lukutaito nousuun rap-lyriikoilla Adel Abidinin näyttely History Wipes Ateneumiin Näyttely esittelee kansainvälisesti tunnustetun Abidinin videoinstallaatioi Salminen palkittiin taiteellisista ansioistaan ja pitkästä Kirja luettu, teatteriversio nähty, vapaa ilta, hyvä seura, kolmas penkki vapaana, hieno fiilis ja ämpärillinen poppareita - Jii-haa!

Uusi kitaratapahtuma Helsinki Tonefest Kulttuuritalolla Ainutlaatuinen Jean Sibelius -kokoelma julkaisuksi ja näyttelyksi Kansallismuseoon Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva ensi-iltaan 7. AVEKin StepDemo-tuki nuorille tuo virtuaalikesän olohuoneisiin — tukea sai 15 peli- ja musiikkihanketta Vuoden karikatyyppi on Jan Vapaavuori Suomalaista arkea esittelevä valokuvanäyttely haastaa peilaamaan omaa elämää suhteessa muihin Kulttuuri ja urheilu kohtaavat Salmelan kesässä Taidekeskus Salmelan kesän taiteilijat on julkaistu.

Kaustinen suuntaa kohti seuraavaa vuotiskauttaan Juhlaviikon avajaispäivän maksuttoman sisäänpääsyn kaikille tarjoaa vuotisjuhliaan viettävä Kaustisen kunta! Kuhmon Kamarimusiikki tarjoaa ensi kesänä unelmia Tarjonta on entistäkin runsaampaa, koska festivaali käynnistyy jo lauantaina Ville Matvejeff on Savonlinnan Oopperajuhlien seuraava taiteellinen johtaja Nuori lahjakkuus vakuutti valitsijat näkemyksellisyydell Kaikki oikein -elokuva tänään Myös elokuva tuli nähtyä kutsuvierasnäytöksessä.

Kuka kertoo kenelle vai kerrotaanko kenellekään - Kaikki oikein ensi-iltaan AVEK vahvistaa mediataiteen tuotantokulttuuria Intohimoa ja romantiikkaa teatterin kulisseissa 9. Serlachius-museot tarjoaa 10 koululaiselle kuljetuksen museoihin 9. Kymi Sinfoniettan kausi Olari Eltsin kanssa alkaa 9. Yhtä säätöä - Mary Gallénin elämää -näyttely avautuu 9.

Millaista oli arki tunnetun taiteilijan puolisona? Uusi Muumi-baletti saa Suomen ensi-iltansa 8. AVEK jakoi vuonna kotimaiselle audiovisuaaliselle kulttuurille yli 3,6 miljoonaa euroa 7. Jäähypenkki Roastissa julkkikset kettuilevat kotimaiselle urheilulle — katso sanavalmiin Antto Terraksen haastattelu 5. Teosto starttaa vuotisjuhlavuotensa uudella ilmeellä 4. Kansallisgallerian taidemuseoissa lähes kävijää vuonna 3. Veljeni vartija -oopperalle järjestetään tammikuussa avoimet harjoitukset sekä oopperailtamat 3.

Tämän kunniaksi Tampere-talossa järjestetä Jenny Carlssonin maalaukset taltuttavat hurjistuneet luonnonvoimat 2. Näyttelyn nimi Bedarra kuvaa tyyntymisen hetkeä voima Designmuseon yritysyhteisö rahoittaa suomalaisen taiteen ja muotoilun liiketoimintaa uudella apurahalla 1.

Apurahan avulla luovaa ideaa voidaan keh Kuhmon Talven juhlavuosi Eeva Vuorenpään uusi romaani kertoo suomalaisten Amerikan-siirtolaisuudesta Se on rohkean Hannan huima elämäntarina, joka vie vuotiaan maalaistytön Atlantin valtameren yli luvun kuohuvaan Lätkäelokuva 95 ensi-iltaan joulupäivänä — katso tunnelmat ja haastattelut Arctic Design Week täyttää 10 vuotta Järjestyksessään kymmenes Arctic Design Week järjestetään Rovaniemellä Mukaan päästään vaiheessa, kun suomalainen perhe on matkustanut jo Wieniin.

Wienissä oli häät ja elettiin vuotta Yösyöttö-elokuva Finnkinon teattereihin Arki ja kauhu Q-teatterissa Vuoden Huiput -tuomaristossa naisenemmistö Ensimmäistä kertaa kilpailun lähes vuotisessa historiassa tuomaristo on naisvaltainen. Kansallisoopperan Madama Butterflyssa ennenkuulematonta Puccinia Nyt Kansallisoopperassa nähdään ensimmäisen kerran Madama Butterfly, joka vastaa Puccinin toista versiota.

Mielen peilit esittelee yhden harvoista naispuolisista surrealisteista. Uudet tiedustelulait tulevat — mistä tiedustelijat? Asiat kehittyvät käytännössä ilmenevien tarpeiden mukaan, yksi tehtävä ja yksi tekijä Japanin Muumi-teemapuiston juna-aseman suunnittelukilpailun voittajaksi tamperelainen N.

Kilpailun raati valitsi kolmen suomalaisfinalistin joukosta voi Joulu tuloo vaikkei käskis Tuloo askarehia teheres mielehen äitee ja isuäitee, miksei paapakki. Helmikuussa uudentyyppinen Elisa Viihteen alkuperäissarja — päärooleissa Seksikäs-Suklaa ja Dosdela Neliosaisen minisarjan päärooleissa esiintyvät huippusuositut artistit ja tubettajat: Kuusava johtaa Oopperajuhlilla Madama Butterfly -oopperan esitykset.

Ateneumin Suomi -hankkeet tavoittivat suuria yleisöjä kautta Suomen Näyttelyissä Suomen taiteen tarina — Ateneumin kiertävä ko Siel esitettii Työnumero , mikä kerto tehtaast ja tehtaalaisist, siit elämäst siel ja siit, kui se elo ylipäätää suju, siin tehtaan varjos ja sen takaa.

Tuore komediasarja Kolmistaan debytoi Elisa Viihteessä Designmuseon vuoden näyttelyissä esillä rajoja ylittäneitä muotoilijoita Kevätkauden päänäyttelyn tähtenä on työm Leevi and the Leavingsin uraa muistellaan Gösta in Memoriam -kiertueella Solisteina ovat Jarkko Martikainen, Maineikas lauluyhtye The Kings Singers saapuu vuotisjuhlakiertuellaan Helsinkiin Yhtye konsertoi Helsingin Musiikkitalossa Musikaalin poikaroolit ja muu miehitys julkistettiin tänään Tampereen Työväen Teatterissa ohjaaja Samuel Harjanteen johdolla Kappale on tehty yhdessä tuottaja Eppu Kososen kanssa.

Suomen tietokirjailijat ry jakoi apurahoina yli 1,5 miljoonaa euroa 8. Eero Järnefeltin taiteilijakodista Suvirannasta kirja 7. Se kertoo talon, perheen, puutarhan ja talon ateljeessa syntyneen taiteen tar Borg vs McEnroe nähtävissä Finnkinon teattereissa huomisesta perjantaista alkaen 7. Odotettua elokuvaa esitetään huomisesta alkaen kaikilla Finnkinon paikkakunnilla eri Lasten ja nuorten taidekalenteri juhlistaa itsenäisyyspäivää Tuli ja rytmi -elokuvalla 5. Nuoret rytmimusiikin ja sirkuksen opiskelijat ovat rakentaneet esityksen, joka yhdistää er Suomen tarina -näyttely avautuu yleisölle Kansallismuseossa 6.

Näyttely on Kansallismuseon Suomi -juhlavuoden päänäyttely ja osa vaiheittain uudistuvaa perusnäyttelyä. Laura Birnin ja Samuli Vauramon tähdittämä Kääntöpiste ensi-iltaan maaliskuussa — traileri on julkaistu 3. Kerron sinulle kaiken, ohjaaman ja käsikirjoittaman intensiivisen draaman pääosissa nähdään Birnin ja Vauramon lisäksi ruotsalainen David Nzinga. Elokuva saa ensi-iltansa 2. Suomalainen draamakäsikirjoitus voitti Lontoon kansainvälisen kilpasarjan 3.

Järviemme veijarit esillä Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalossa kesällä 2. Presidentinlinna-kirja vie kulissien taakse 2. Nyt ilmestynyt kirja on ensimmäinen kattava kokonaisesitys rakennuksen histor FIBOn sähköistävä konsertti Raatihuoneella 2. Talvisodalle kansallinen muistomerkki Muistomerkillä Suomi kunnioittaa veteraanien ja kaikkien sotaponnisteluihin osallistuneiden arvokasta työtä.

Päätalo-elämäkerran tekijänpalkkioista puolet hyväntekeväisyyteen Teos seuraa vetovoimaisen kirjailijan elämää vaihe vaiheelta käännekohd Jarkko Ahola lähtee Romanssi-kiertueelle helmikuussa Nyt on tullut aika lähteä kiertueelle tämän jo kultaa myyneen levyn kunniaksi. Teivaisen kirja satavuotisen itsenäisyyden merkityksistä ja nationalismin varjopuolista Itsenäisyyden kansallisromanttisia polkuja tallatessa on m Finlandia-kirjailijat palkittiin Niemi Teos , Riitta Kylänpää: He ovat teoksillaan Finlandia-päivän k Suvi Teräsniskalta yhteisbiisi Mikael Gabrielin kanssa Kuun metsän Kaisalle pääpalkinto Murmanskissa Helene Schjerfbeckin muotokuva Matti Kiianlinnasta Serlachius-museoille Taidesäätiö hankki yksityiskokoelmaan kuuluneen teoksen lauantaina Mikko Roiha ohjasi koskettavan Pesärikon Jääkide-postimerkki on valittu maailman toiseksi parhaaksi The World's Best Stamp -kilpailussa.

Vuosittain jaettavat palkinnot myönnetään tunnustuksena musiikin ammattilais Gasumin toimitusjohtaja Johanna Lamminen on Oopperajuhlien valtuuston uusi puheenjohtaja Pirkanmaalla rakennetaan yhdenvertaisen kulttuurihyvinvoinnin mallia Lakkautetun Lotta Svärd -järjestön jäsenistä henkilögalleria Ensimmäisen kerran sodan jälkeen lottina.

Kansallisooppera ja -baletti juhlii vuotiasta Suomea Sata vuotta mollia ja duuria -konsertti suoratoistetaan Kansallisoopperasta itsenäisyyspäivän aattoil Tampere Guitar Festivalin tulevaisuus vaakalaudalla Tämä on monen asian summa — tilaisuuksien aiempaa alhaisempi täyttöaste, kohonneet ulko Tommi Auvisen ja Seija Holman käsikirjoituksena kirjasta tuli messevä näytelmä.

Uusi musiikkimuseo avautuu Pasilassa syksyllä Ilkka Taipaleen mielisiraalamuistelmat paljastavat Suomen hauskin mies -elokuvan trailer on julkaistu Suomen hauskin mies on mustan huumorin sävyttämä draamaelok Einojuhani Rautavaaran viimeisimmän teoksen Suomen ensiesitykset Kymi Sinfoniettan konserteissa Pietari Inkisen johdolla Kymenlaaksolain rakkaus - anteeks mikä?

Nii-i, no rakkaus, Kymenlaaksolain rakkaus. Jaa et onko sitä, no kyl sit on, ainakii piipun varjos. Suomalaisen designin kysyntä kasvussa suurissa rakennus- ja remontointiprojekteissa Japanissa Kysyntä suomalaista design-osaamista kohtaa Kalle Veirrolle lastenkulttuurin valtionpalkinto Palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on tehnyt merkittävää työtä lastenkulttuurin edistämiseksi.

Vesterinen yhtyeineen jatkaa jättisuosittua Paviaani-kiertuettaan keväällä Yhtye on kiertänyt uuden, samannimisen kokoelmalevynsä myötä Suomea lokakuun alusta lähtien. Miälentilat - ITE taidetta ja hengenheimolaisia Tampereen taidemuseossa Taiteen tekemistä voi opiskella, mutta voiko taiteilijaksi syntyä? Ikäihmisten ahdinko näkyy syksyn romaaneissa Silti vanhusten toimeentuloon ja viimeisten vuosien hyvään elämään ei olla osattu panostaa.

Pohjoismaiden suurin genre-elokuvafestivaali Night Visions laajenee Turkuun Hermannilla on kotona yh Cheekillä peräti 22 kappaletta Spotifyn Top listalla Kappale keräsi ensimmäisenä päivänä yli kuuntelua ja teki vuoden päiväkohtaisen striimiennätyksen.

Enkelit on Cheekin ensimmäinen soolosinkku e Aukioksi nimetyssä muotoilulle omistetussa laajenn Esityksen on ohjannut Janne Reinika Näyttely on avoinna maanantaihin Punk vyöryi Suomeen 40 vuotta sitten — näyttely avautuu Postimuseossa Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn museokeskus Vapriikissa.

Postimuseo tarttui aiheeseen, koska vaihtoehtokulttuuri levisi ympäri Suomea vilkkaan kirjeenvaihdon välityksellä. ShedHelsingin Prinsessa Ruusunen -musikaalissa näyttämö kuuluu kaikille Lontoolaisen Chickenshed-teatterin esikuvan mukaan musik Cheek lopettaa uransa Lahdessa järjestettävään suurkonserttiin Artisti kertoi päätöksestään Hotelli Kämp Joulukuussa ensi-iltansa saava Muumien taikatalvi -elokuva on saamassa jättiavauksen Pohjoismaissa Tämä ihastuttava kokoperheen animaatio on her Parhaiten voiva ja toimeentuleva väki äänestää ahkerimmin ja toinen ääripää yhä harvemmin, tyytyväisiä ovat vain harvat.

Miksi huippuunsa hiottu järjestelm Palkittu Klaus Härö työstää uutta draamaelokuvaa ensi vuodelle — katso työryhmän haastattelut Hoffmannin satuun, jossa nuori mies ihastuu leluntekijän kauniiseen Coppélia-nukkeen. Wikipedia tekee Suomen kulttuuriperintökohteita tunnetuksi — Helsingin Kaupunginteatteri ja Jurmon saari edustamaan maailman suurimpaan kuvakilpailuun Maailman suurimmassa valokuvauskilpailussa osallistujat kuvaavat maansa kulttuuriperintökohteita.

Jukka Behm kirjoittaa samalla tavalla nuorille ja aikuisille Näin Jukka kirjasta ja ehdokkuudesta kertoo: Linnateatterin Tilanne päällä -uutuuskomediassa sukelletaan kuvausten kulisseihin Supersuosittuun tilannekomediaan kuvataan päivällä viimeisiä kohtauksia, jotta illalla televisiosta tuleva jakso olisi Tangokuningas Teemu Roivainen julkaisi studiolevyn Vanha liekki - mukana Diandra Kyseessä on jo Teemun kolmas soololevy.

Vanha liekki sisältää vanhoja, upeita ja klassisia iskelmäkappaleita, Pitääkö joka sukupolvella olla oma Tuntematon sotilas? Sillo ku olin pien, en saanu sit kattoo ja ku kasvoin, ei enää kiinnostanu.

Jotenkii se sit vaa jäi, vaik Miniteatterikesä Mäntässä tuo kesän keskelle marraskuuta Miniteatterikesä on uusi avaus ja Musiikilla leikittelevä Andrew Russo lupaa ikimuistoisen konsertin lauantaille Espooseen — lue tai kuuntele haastattelu Tulosten julkistaminen ja palkinto-jenjako tapahtui Kouvolassa, Kuusankoskitalolla torstaina 9. Suomen suurin digitaalinen taideseinä Aurajokirantaan Aleksis Kiven aukiolla sijaitseva LED-näyttö tulee teatterin oman tiedotuksen ohel Matilainen kuvaa renessanssin seurapiirejä varmoin vedoin Heinähatun ja Vilttitossun upouusi elokuva ensi-iltaan Katso Amusan kuusi haastattel Räpin on säveltänyt ja sanoittanut 4M-luokan oppilas Joel Puranen Ei paha, ei ollenkaan paha.

Kun kokee elämänsä ensimmäisen Juurihoidon juuri Kansallisteatterissa, niin se pikemmin on erittäin positiivinen kokemus. Museovirasto palautti II maailmansodan aikana kadoksiin joutuneita taideteoksia Saksaan 8. Teokset kuuluivat dresdeniläisen Staatliche Kunstsammlungen Dresdenin S Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Arctic Circle sai suomenkieliseksi nimekseen Ivalo 8.

Muissa pääosissa nähdään Pihla Viitala sekä nimekkäät saksalaisnäyttelijät Maximilian Brückner ja Clem Lutherin aika ja maailma heräävät eloon sarjakuvaromaanin sivuilla 8. Saksalaisen Moritz Stetterin neljän vuoden urakka Luther on visuaalisesti voim Taikahuilussa mukana nuoria suomalaislupauksia 8. Klaus Mäkelä kapellimestarina ja Kansallisoopperassa debytoivat Iida A Jari Sillanpäältä uutta musiikkia yli vuoden tauon jälkeen 7.

Jukka Parkkarin Salpalinjan sankarit -romaanissa laukaukset kajahtavat 60 vuoden kuluttua sodan päättymisestä 7. Pohjoisiin olosuhteisiin tottumatonta mustaihoista miestä odottaa monivaiheinen selviytym Mika Nuojua ohjasi vallattoman farssin! Tuloksena on erittäin onnistunut näytelmä. Näin Mika kertoo siitä: Näytelmä joka menee pieleen 7. Teatteria, taikuutta ja sirkusta yhdistävä The Outsider tekee suurimman Venäjällä nähdyn suomalaisen teatterikiertueen 6.

Nyt hänen The Outsider nähdään Vesala Hombre, jonka musiikkivideolla liikutaan kultahuumasta tutuissa Into julkaisee salaa valmistellun kohukirjan Trumpin ja Venäjän suhteista — "Aikamme suurin poliittinen skandaali" 6. Samaan aikaan useassa eri maassa julkaistav Suomalaisdokumentti Hyvä postimies ehdolla Euroopan elokuvapalkinnon saajaksi 5. Alustavat 15 ehdokasta nimesi Euroopan elokuva-akatemian asettama komitea.

Vuoden pelikasvattajan kunnianosoitus annetaan vuosittain Peliv He konsertoivat ensimmäistä kertaa Meksikossa sunnuntaina 5. Aki Kaurismäen Toivon tuolla puolen -elokuvalle parhaan elokuvan ja ohjauksen ehdokkuudet European Film Awardseissa 4. Samuli Edelmann julkaisee uutta musiikkia 3. Single on nauhoitettu yhdessä Orkestra Suora Lähetyksen kanssa ja se antaa esimakua tulevasta. Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo 3.

Kuopion kaupunginteatterissa ja on syksyn odotettu kantaesitys. Lauri Maijala Helsingin Kaupunginteatteriin ohjaajaksi kahdeksi vuodeksi 2. Seitsemän veljestä ensi-iltaan Turun Kaupunginteatterissa 3. Suomijuhlavuoden loppuun sijoittuvan teoksen ohjaa pitelemättömyydestään tunnettu L Veljekset von Wright ja Ankallisgalleria Ateneumissa 1. Ateneum on rakennuksena upea, kaiken kestävä ja kaiken antava. Wienin filharmonikot kapellimestarinaan Zubin Mehta tähdittää Tampere-talon konserttikevättä 1.

Kapellimestari Zubin Mehta johtaa konsertissa orkesteria PianoEspoossa kantaesityksinä kolme suomalaista pianokonserttoa 1. Niistä ensimmäinen, Lauri Kilpiön konsertto kuullaan Joonas Ahosen ja Tapiola Sinfoniettan tulkitsemana festivaalin avaj Juha Vainion tarina Rauman kesäteatteriin - Sellaista elämä on Sellaista elämä on -musiikkinäytelmän Rauman kesäteatteriin käsikirjoittava Punk rynnistää Postimuseoon Postimuseo muistaa juhlavuoden avaamalla Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn, joka on esillä lähes vuoden Tampereen akateemisen sinfoniaorkesterin solistina kanteletaiteilija Eva Alkula Ministeri Terho päätti kulttuurilaitosten valtionosuuksista Ne saavat ensi vuonna toimintaansa rahoitusta valtionosuuksina yhteensä no Sirpaleita suomalaisuudesta - Suomi vuotta Näyttely on niin puhutteleva ja koskettava, että kävin siellä jo toistamiseen.

Savonlinnan Oopperajuhlat etsii uutta taiteellista johtajaa Haussa on näkemyksellinen, hyvin verkostoitunut ja kansainväliset suhteet omaava johtaja. Jorma Silvastin kausi p Kirjamessut — pieni kurkistus lauantaipäivän elämään Jättipankeille megasakot markkinoiden manipulaatioista Yle Uutiset yle.

Venäläisten oudot maakaupat Suomessa Venäjä Venäjän maakaupat Venäjän sotalaiva häiritsi kahdesti tutkimusalus Arandaa - "miehistö koki uhkaavana" Yle Uutiset yle. Hurja pahoinpitely Espoossa — 30 nuorta hyökkäsi viiden miehen kimppuun - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat Joukkotappelut Espoo Etniset jengit Rauhallinen rinnakkaiselo Monikulttuurinen onnela Vartija piirsi kirkkoveneen asiakkaan otsaan - lähetti kuvia kavereilleen Vartijat Securitas Vallan väärinkäyttö "Mistä se raha löytyy? Tappiollinen venäläisfirma ostaa saaria Suomen huoltovarmuusreitiltä - Uutiset - Talouselämä Venäjän maakaupat Venäjä Turku Isis suunnitteli järkyttävää hyökkäystä Australiassa: Anarkistit kivittivät toimistoa Antifasistit Idiootit Perussuomalaiset Tässä maassa miehen ei kannata juoda Baileysia — tuomitaan homoudesta vankilaan Aamulehti Kamerun Afrikka Seksuaalivähemmistöt Katolinen kirkko Uskonnot Rasistin leimaa pelännyt kaupunki ei puuttunut seksuaalirikoksiin — 1 lasta joutui uhriksi 16 vuoden aikana Yle Uutiset yle.

Miksi Teosto rajoittaa muusikkoa myymästä omaa musiikkiaan? Maahanmuuttajat tekevät rikoksia ja joutuvat rikosten uhriksi muita useammin Yle Uutiset yle. Ruoka kallistunut Suomessa tuplasti enemmän kuin EU: Ruotsinsuomalaisista maalataan karmeaa kuvaa - "alkoholisoituneita puukkosankareita" Ulkomaan uutiset Iltalehti.

Terveimmät talot rakennettiin ennen sotia, nykytaloista tehdään termospulloja - ESS. Venäjä on lisännyt tiedustelua Ruotsissa — ihan kuin sotaa valmisteltaisiin Aamulehti Ruotsi Venäjä Venäjän uhittelu Näin lukijat jakaisivat palkat uusiksi — lääkäreiltä pois tuhansia euroja - Palkka - Raha - Helsingin Sanomat Palkat Pariskunta lähetti rienaavia tekstareita - saivat kuolemantuomion - Ulkomaat - Verkkouutiset Islam Kuolemantuomiot Pakistan Tekstiviestit Kunnian menetys Byrokratiaa tulvii ovista ja ikkunoista — "tuskin pidättelee niitä, jotka ovat tähänkin asti velvoitteitaan kiertäneet" - Uutiset - Talouselämä Byrokratia Eduskunta - valtiopäiväasiat Eduskunta Ottawan sopimus Selvitys: Naisten johtamat yritykset kannattavat heikommin - Työelämä - Talous - Helsingin Sanomat Johtajat Sukupuolten erot Työ Vantaan kaupungin työntekijän epäillään suosineen maahanmuuttajia vuokra-asuntojen välityksessä Yle Uutiset yle.

Tämänkö takia ruoka on kallista Suomessa? With her women-only TV company this producer thought she'd kissed goodbye to conflict Mail Online Feminismi Naiset Tutkimus: Uskonnollinen vihanpito lisääntyy Yle Uutiset yle.

Äärivasemmiston radikalisoitumisen uhka kasvanut - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat Äärivasemmisto Vasemmistoterrori Tietotekniikka uhkaa joka kolmatta työpaikkaa - Nämä ammatit vaarassa Kotimaan uutiset Iltalehti.

Venäläiskoneet harjoittelivat ydiniskua Ruotsiin Ulkomaan uutiset Iltalehti. Poliisi salaili lapsen raiskausta Kotimaan uutiset Iltalehti. Suomessa monet politiikan apuna olevat luvut "vedetään hatusta" - Kotimaa - Helsingin Sanomat Eduskunta Hallinto Hallitus Lait Islannin pankkipomoille vankeutta petollisesta toiminnasta - Islanti - Talous - Helsingin Sanomat Islanti Kusetus Pankit Freakishly realistic telemarketing robots are denying they're robots Automaatio Koneellistuminen Mainokset Puhelinmyynti Uskomaton laite voi pian mullistaa ruoanlaiton — söisitkö tällaista pizzaa?

Näin lapsilla teetetään rikoksia Kotimaan uutiset Iltalehti. Possun kuva ei kelpaa enää aapiseen Kotimaan uutiset Iltalehti.

Uskonnottomat ovat uskonnollisia älykkäämpiä Ulkomaan uutiset Iltalehti. It-yhtiöt tekevät asiakkailleen epäeettisiä tarjouksia Yle Uutiset yle. Taloussanomat Kartellit Kooste Pankit vuotias poika tapettiin islamin loukkaamisesta Ulkomaan uutiset Iltalehti.

Venäjä harjoittelee Baltian eristämistä Yle Uutiset yle. Ihmiset tyhmentyneet sitten luvun Yle Uutiset yle. Trendivaatteet valtaavat kaatopaikkoja Kotimaan uutiset Iltalehti. Suomalaisten enemmistö hyväksyisi homojen avioliitot ja adoptiot Kotimaan uutiset Iltalehti. Romaniyhteisössä sallittua raju väkivalta romanihomoja kohtaan - Radio Nova Romanit Seksuaalivähemmistöt Suvaitsevaiset kulttuurit Nainen sulloi hameensa sisään uskomattoman määrän kahvia - Rikos - Uutiset - MTV.

Miljoonien rahavirrat puolueille Kotimaan uutiset Iltalehti. Miksi työelämä ei jousta? Maahanmuuttajien määrä kaksinkertaistuu Helsingin seudulla - Maahanmuutto - Kotimaa - Helsingin Sanomat Helsinki Maahanmuutto Tilastot Silmitöntä väkivaltaa joukkoraiskauksessa - herääkö Etelä-Afrikka? Ulkomaalaiset lykkäävät karkotusta riehumalla Kotimaan uutiset Iltalehti.

Suomi teki virheen — venäläisille erityisasema lain edessä Uusi Suomi Suomen nöyristely Venäjä Regnum varoittaa venäläisiä Suomesta - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat Venäjän propaganda Venäjän uhittelu Harras kristitty "tuli ulos kaapista" - esitti vuoden päivät homoa Ulkomaan uutiset Iltalehti.

Potilastietouudistukseen hassattu satoja miljoonia! Muslim mosque leaders agree to marry girl of Yhdysvallat vesikidutti Gaddafin uhreja Ulkomaan uutiset Iltalehti. Pakistanilainen imaami lavasti nuoren tytön jumalanpilkkaajaksi - Pakistan - Ulkomaat - Helsingin Sanomat Islam Kristinusko Muslimit Pakistan Rauhallinen rinnakkaiselo Suvaitsevaiset kulttuurit Pommi räjähti pankin edustalla Kreikassa - Kreikka - Ulkomaat - Helsingin Sanomat Kreikka Microsoft Terrorismi Vasemmistoterrori Pariskunta palkkasi romanikerjäläisen siivoamaan — työ ei maistunut!

Ulkopolitiikkaa ja homosuhteita Yle Uutiset yle. Syytön mies teloitettiin Ulkomaan uutiset Iltalehti. Viranomainen neuvoi nukkumaan päivällä kun on hiljaista - Studio Alleen laskeneille nauretaan, tv: Usko jumalaan vähenee jatkuvasti Yle Uutiset yle.

Työttömältä vietiin mahdollisuus opiskella - "Eihän tämä voi mennä näin" Kotimaan uutiset Iltalehti. Vuokratyössä työelämä on "kaikilla muuttujilla mitattuna huonompaa" - Uutiset - Talouselämä Vuokratyö Syyllinen kiinni, rahoja ei saatu takaisin: Kaksi kuukautta - kuusi murhaa Ulkomaan uutiset Iltalehti.

Jokaisessa yritettiin tarjota seksipalveluita - HS. Kolme vangittu Kotimaan uutiset Iltalehti. Kodinkoneet suunnitellaan hajoamaan Koti Iltalehti. Teuvo Hakkaraista lyötiin nyrkillä päähän Kotimaan uutiset Iltalehti. Osa osuuskaupoista jakaa yhä etuja poliitikoille Yle Uutiset yle. Kortiton ajoi yli — syyteoikeus vanheni Uusi Suomi Byrokratia Rikollisten hyysääminen Google eurooppalaisille: Käskettiin ampua aseettomia siviilejä päähän Ulkomaan uutiset Iltalehti.

Asukkaat pihatöissä - varkaat iskivät Kotimaan uutiset Iltalehti. Asenna suodatin, sitten nettiin! Mies raiskasi naisen ruotsinlaivan hytissä - 1,5 vuotta vankeutta Kotimaan uutiset Iltalehti. Mies antoi lantin - kerjäläinen ryösti Kotimaan uutiset Iltalehti.

Somalimaasta löytyi kylä nimeltä Suomi Ulkomaan uutiset Iltalehti. Vanhoillislestadiolaisten yhteisössä tehty satoja seksuaalirikoksia Kotimaan uutiset Iltalehti. Ovatko perussuomalaisten kannattajat huono-osaisia ja syrjäytyneitä? Avovaimoaan hiipparilta suojellut saa syytteen Kotimaan uutiset Iltalehti.

UK rescue team 'foiled by red tape' Byrokratia Japani Teinipoika pussasi tyttöä — raipaniskua ja kuukausiksi vankilaan — Stara Islam Rikas kulttuuri Saudi-Arabia Sharia-laki Virolaisten ei tarvitse maksaa suomalaisia sakkoja - Uutiset - Talouselämä Rikollisten hyysääminen Viro Missi-Anni on valmis kääntymään muslimiksi Missit Iltalehti.

Koivuniemen lahkon "pyhälle suunannolle" vahvistus tutkimuksessa Kotimaan uutiset Iltalehti. Alkoholi tappaa enemmän kuin aids tai väkivalta Yle Uutiset yle. Kiviniemi sai rahaa Nuorisosäätiöltä Kotimaan uutiset Iltalehti. Lähes joka kymmenes kansanedustaja tuomittu rikoksesta Kotimaan uutiset Iltalehti.

..

Työelämä Tiede Pääkirjoitus Kommentit. Horoskooppi Sarjakuvat Kamala luonto Nemi Dilbert. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Ilmiöksi muodostunutta tv-sarjaa katsoi kolmannes suomalaisista. Se käsitteli pikkukaupungin suhteita ja rikkoi monia aikakauden tabuja.

Taustalla olivat kohuja herättäneet romaani ja elokuva. Muutenkin sisältö oli rankkaa. Romaani käsitteli toisen maailmansodan aikaisen pikkukaupungin skandaaleja: Pikkukaupungin ihmisistä monet kuvattiin tekopyhinä ja kaksinaamaisina. Mainos Teksti jatkuu alla. Teosto - 90 vuotta musiikintekijöien menestykseksi 7. Teoston perustivat vuonna Fazerin Konserttitoimistossa Helsingissä suomalaiset musiikin tekijät Suomen hauskin mies valtaa elokuvateatterit Helsingin pressinäytöksessä ennakkoon Suomen hauskin mies -elokuvan.

Hevi reissu ensi-iltaan perjantaina 9. Apocalyptica soittaa Metallicaa Savonlinnan Oopperajuhlilla heinäkuussa — liput myyntiin torstaina 6. Olenko minä tullut haaremiin? Huippukapellimestari Mariss Jansons ja Baijerin radion sinfoniaorkesteri käynnistävät Helsingin juhlaviikkojen kevään 6. Viides Kaakon Kamarimusiikki tarjoaa heinäkuussa oopperaa ja saaristotunnelmaa 5. Konsertteja on yksitoista ja lisäksi järjestetään monia oheis- ja ilmaistapahtumia, kuten taiteili Kari Tapiosta ja Pia Vihervaarasta kertovan Olen suomalainen -elokuvaukset alkavat huomenna 5.

Suuntasimme taas sinne tuttuun ja turvalliseen Studio hellään huomaan! Kolme Ateneumin lyhytelokuvaa esillä Kolme elokuvista esitetään Vuoden Huiput -shortlista julki 2. Museoviraston Kuvakokoelmissa on helsinkiläisen Atelier Nyblinin laaja studiokuvakokoelma, jossa on noin 4 kuvaa vuodelta Uusi albumi ennen Euroviisuja ja syksyllä kattava konserttisalikiertue Suomeen 2.

Elokuvasäätiö jakoi yli 10 miljoonaa euroa elokuva-alan tukina helmikuussa 1. Tukea haettiin 20,5 miljoonan euron edestä. Myönteisen tukipäätöksen sai 84 hakemusta eli noin 52 prosenttia. Sakset tyynyn alla jatkaa Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen kutkuttavaa taidedekkarisarjaa 1. Eppu Nuotion ja Pirkko Soinisen dekkarisarjan toisessa osassa Sakset tyynyn alla mur Zaida Bergrothin uusi elokuva on tositapahtumiin perustuva kertomus valovoimaisesta uskonlahkon johtajasta Rahasto jakoi vuosijuhlassaan Kääntöpiste ensi-iltaan perjantaina 2.

Matkalla kuljetaan kaupunkeihin, joiden sijainti merien tai jokien Kirjallisuuden ja taidejournalismin edistämiseen euroa Kirjallisuustoimikunta jakoi kirjailijoille, kääntäjille ja taidejournalisteille kohdeapurahoja euroa.

Tommi Eronen Jurkan Putkinotkoon Tiina Weckström jää pois terveydellisistä syistä ja tilalle astuu Tommi Eronen. Suomalaista saunomista ehdotetaan Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listoille Ha otti vastaan palkintomaljan ja siihen kuuluvan 10 euron palkinnon Kansallisoopperan ja -bale Mitä tapahtuu puille, tapahtuu ihmisille Suomea Euroviisuissa edustava kappale valitaan 3.

Aivoinfarktista toipuva Kari Tamminen julkaisee esikoisalbuminsa maaliskuussa Joseph Alasen Kalevala-aiheisia teoksia lahjoituksena Ateneumiin Mitä on tanssitaiteilijan työ ja kuka siitä maksaa?

Viime vuoden kesäkeikoillaan villinnyt Dingo palaa esiintymislavoille uusitulla kokoonpanolla Vuonna julkaistaan kaksi kahden euron erikoisrahaa sekä juhlarahasarja viisieuroisia Keväällä julkaistavan erikoisrahan aiheena on Suomalaiset kansallismaisemat Koli ja syksyllä julkaistavan erikoisrahan Su Kaustisen showcase-sarjaan kolme kiinnostavaa kokoonpanoa Dreamteam ensi-iltaan Turun Kaupunginteatterissa Dreamteam on draamakomedia neljästä naisesta, jotka kokoontuvat yhteen perustaakseen elämänhallintapalveluita tarjoavan yrityksen.

Kapeakatseisella näkemyksellä tiedosta voi olla vakavat seuraukset Sari Kivistön ja Sami Pihlströmin uutuuskirja Sivistyksen puolustus osoittaa, että kapeakatseinen näkemys tiedosta ja t Leipzig saapuu Korsholman Musiikkijuhlille Musiikkijuhlien teema Leipzig avataan kevättalvikonsertissa Emma-Sofia Hautala Ruokarouvan tyttärenä Kysymyksiä ja vastauksia Kirstin roolista: Vesalalta odotettua uutta musiikkia Teksti syntyi nopeasti ja roihuten, kun tajusin että tämän haluan sanoa.

Nyt esille laitetut Kansallismuseon kokoelmiin kuuluvat esineet ja niihin liittyvät tarinat tuovat välähdyksiä menneestä ajasta. Rakastettu oopperaklassikko La Bohème palaa Tampereen Oopperaan 40 vuoden jälkeen! Oopperan ensi-ilta on Tampere-talossa lauantaina 9. Saara Aallon toinen UMKkilpailukappale ja sen musiikkivideo on julkaistu. Biisi on nimeltään Domino. Teosto-palkintoehdokkaina viisi teosta Vuodesta lähtien jaettu Teosto-palkinto on yksi Pohjoismaiden suurimpia taidepalkintoja.

Riemukas lastennäytelmä Karkumatkalla musiikkiteatteri Kapsäkissä maalis-toukokuussa Arhusta, pikkuruisesta peikosta ja heidän yhteisestä matkastaan.

Kulttuurirahastolta tänä vuonna 38,5 miljoonaa euroa tieteeseen ja taiteeseen The End -käsikirjoituskilpailun voittajat julkistettu Tuntematon sotilas katsottavaksi kotisohvalta Kiihkoton kirja vaikeasta aiheesta, mitä kaikkea seksiturismi oikein on?

Päivi ja Santeri Kannisto matkustavat ympäri maailmaa nomadeina ilman vakituist Muotoilukasvatus uudistaa peruskoulua — tapahtumissa jopa osallistujaa Ornamon ja Designmuseon Muotoilukasvatus kouluihin -hankkeessa Suuren suosion saanut Madama Butterfly suoratoistetaan Kansallisoopperan ja -baletin suoratoistot keräävät yhä enemmän katsojia.

Emma Teatterin kesäkomedia on Love Me Tinder Romanttisen baletin helmi Giselle Kansallisbaletin ensi-illassa Tällä kertaa toteutuksesta vastaa Cynthia Harvey, joka toteutti baletin Torpan tarina rakentaa sillan vanhasta uuteen Tampereen Vuoreksessa Sen naapuriin on noussut Vuoreksen uusi asuma-alue.

Annistossa on asuttu jo vuotta. Uudessa Loikka3-tanssielokuvahankkeen tuotannossa raikuu nauru Kun elämä on pelkkää pokeriteoriaa Antti Kivimäen esikoisromaani Odotusarvoisesti sinun kertoo addiktin ajatusmaailmasta. Kevät saapuu siivin Riihimäen taidemuseoon Näyttely keskittyy maalausten ja veistosten myötä kevää Petri Laaksoselle kirkkotaiteen Engel-palkinto Palkinnon myöntää Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto. Kulkemattomat polut on Vuoden historiateos 9. Mahdollinen Suomen historia on valittu Vuoden Historiateokseksi Teoksen muita kirjoittajia ovat Pertti Haapala, Sari Kataj Chisu vierailee uudella musiikkivideollaan Kääntöpiste-elokuvan maailmassa 9.

Suomen maailmanperintökohteiden kävijätutkimushankkeen ensimmäiset tutkimustulokset julkaistu 9. Biisi on nimeltään Monsters. Nyt julkaistava Loitsujen kirja vie lukijan esivanhempiemme loitsuvaraston äärelle 8.

Loitsujen kirjaan on koottu suomalaisia hyvää tekeviä loitsuja lemmentaioista parannusloitsuihin ja haltijaväen tervehtimisestä pahan karkottami Nyt toteutetussa VR-toteutuksessa ihminen voi astua sisälle R.

Ornamon Teosmyynti tarjoaa jälleen uniikin designin ja taidekäsityön helmiä 7. Ornamon Teosmyynti on oiva paikka tehdä taideostoksia omaan kotiin, yritykseen tai julkisiin tiloihin. Suomen museoissa tehtiin jälleen uusi käyntiennätys 7. Alustavien tietojen mukaan vuonna ammatillisesti hoidetuissa museoissa vierailtiin 7,1 miljoonaa kertaa, mikä on yli käyntiä enemmän kuin edellisenä vuon Tanssin talo hakee johtajaa 7.

Haku on auki 4. Kovat kotimaiset näyttelijät tähdittävät Lapissa kuvattavaa Elisa Viihde alkuperäissarjaa Ivalo 7. Suomeen uusi kansainvälinen klassisen kitaran kilpailu 6.

Italialaista taidetta ja -luvuilta". Näyttely kertoo Italiassa ensimmäisen maailmansodan päättymisen aikaan syntyneestä Vuosittainen maalaustaiteen suurtapahtuma kokoaa yli 1 taideteosta lähes Ohjaaja Selma Vilhusen uudesta elokuvasta Hölmö nuori sydän julkaistu ensimmäinen maistiainen 5. Elokuvan päärooleissa nähdään nuoret lupaukset Rosa Honkonen ja Jere Ristseppä. Juhlavuottaan viettävä Arctic Design Week vie vieraansa seikkailulle Lapin luontoon 5.

Eija-Liisa Ahtilan teos Mahdollinen rakkaus ensiesitettiin Serlachius-museoissa 4. Yleisölle näyttely avautui 3. Kolmiosaisessa hybriditeoksessa veistoksellisuus yhdistyy liikkuvaan kuva Löytäjinä ovat nuoret pojat ja tilanne on suorastaan hyytävä, sellainen, että onneksi en ollut tuon luvun jälkeen siirtymässä ruokapöytään.

Teosto palkitsi säveltäjä Petri Somerin Iskelmä Gaalassa 2. Teoston toimitusjohtajan Katri Sipilän jakama palkinto annettiin Somerille hänen erityisi Otso Kautto teatterinjohtajaksi Tampereen Työväen Teatteriin 2. Kautto työskentelee teatterissa jo 1. Mikko Kuustoselta uusi single 2. Jussi-ehdokkaat vuoden kotimaisista elokuvista valittu - lyhytelokuville oma palkinto 1. Kotimaisen elokuvan katsojamäärä elokuvateattereissa oli viime vuoden aikana noin 2,4 miljoonaa katsojaa.

Suomalaisia elokuvia on nähty ja palkittu kan AILI vahvistaa kuntien yhteistyötä kulttuurisessa vanhustyössä 1. Savonlinnan Oopperajuhlat vierailee Bolshoi-teatterissa syksyllä 1. Moskovaan viedään Verdin klassikkoteos Otello, joka nähdään kesällä myös Olavinlinnassa.

Kuvataideviikot on maleksijan paratiisi ja maailman kartoittaja Kuraattori Veikko Halmetoja on valinnut näyttelyyn 56 taiteilijaa, jotka johdattavat näyttelykävijät polveilevalle tielle kartoittamaan maai Lukijat pääsevät valitsemaan Pentti Haanpään parhaat Sannin syksyn ainoa keikka Hartwall Arenalla lokakuussa Linnateatterin keväässä on Tilanne päällä!

Tilanne on päällä ja suoran tv-lähetyksen kulisseissa sattuu ja tapahtuu. Haapavesi Folk Music Festival juhlii kesällä komeasti kolmekymppisiään Ei sinne yllä myrskysää Kirjan on kustantanut Karisto Oy.

Healing — parantumisen muotoilua Designmuseon Galleriassa Näyttelyssä avataan kotimaisin ja skandinaavisin esimerkein lu Riku Myller yllättää yleisön Uusi Teatteri Utti on löytänyt joukkoonsa ilahduttavan paljon nuoria. Yksi heistä on Riku Myller, jonka ajatuksia tässä Kuopio Tanssii ja Soi: IV kansainvälinen Uuno Klami -sävellyskilpailu käynnistyy Kansainvälinen Uuno Klami -sävellyskilpailu on vakiinnuttanut asemansa maail-man merkittävimpien sävellyskil Vuoden tekijänoikeusteko -palkinnon saa Virpi Hämeen-Anttila Amos Rexin ensimmäisestä näyttelystä vastaa taiteilijaryhmä teamLab Taiteilijoista, koodareista, tietokoneanimaattoreista, matemaatikoista, arkkitehdeistä, graafi Uutuuskirja Rikki revitty maa tarkastelee sisällissodan kokemuksia ja perintöä vuoden aikajänteellä Sisällissota jakoi kansakunnan ja jätti syvät haavat sen muistiin.

Uutuuskirja Rikki revitty maa selvittää sodan syiden ja tapahtumien ohella, kui Ohjaaja Mikko Roihan seuraava 8 teatterin yhteistuotanto on Miehen kylkiluu Kauhuromaanikilpailussa haetaan uusia, kunnianhimoisia kirjoittajia Kilpailussa haetaan kauhuromaania tai psykologista trilleriä, joka saa lukijan sydämen lyömään nopeammin ja nostaa hiukset pystyyn.

Uusi kotimainen musikaali Tytöt kertoo naiskaartilaisista Tampereella Se sijoittuu sisällissotaan. Itsenäistymistä seuranneeseen vanhan valtatyhjiöön, joka sai Samuli Edelmann aloittaa juhlavuotensa vieton uudella singlellä ja kiertueella Kevään yhteiskiertue käynnistyy Lahdesta Uutisissa valheita, valheista uutisia Pietilä kertoo, miksi media menetti valtansa.

Antti Ketosen single menestyy - kovaa radiosoittoa ja kohta kultaa Biisin tarina vain kasvaa, ja nyt se on noussut radioiden kahdeksanneksi soitetuim Kylpylä Happy End Ammattikoululaisten lukutaito nousuun rap-lyriikoilla Adel Abidinin näyttely History Wipes Ateneumiin Näyttely esittelee kansainvälisesti tunnustetun Abidinin videoinstallaatioi Salminen palkittiin taiteellisista ansioistaan ja pitkästä Kirja luettu, teatteriversio nähty, vapaa ilta, hyvä seura, kolmas penkki vapaana, hieno fiilis ja ämpärillinen poppareita - Jii-haa!

Uusi kitaratapahtuma Helsinki Tonefest Kulttuuritalolla Ainutlaatuinen Jean Sibelius -kokoelma julkaisuksi ja näyttelyksi Kansallismuseoon Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva ensi-iltaan 7. AVEKin StepDemo-tuki nuorille tuo virtuaalikesän olohuoneisiin — tukea sai 15 peli- ja musiikkihanketta Vuoden karikatyyppi on Jan Vapaavuori Suomalaista arkea esittelevä valokuvanäyttely haastaa peilaamaan omaa elämää suhteessa muihin Kulttuuri ja urheilu kohtaavat Salmelan kesässä Taidekeskus Salmelan kesän taiteilijat on julkaistu.

Kaustinen suuntaa kohti seuraavaa vuotiskauttaan Juhlaviikon avajaispäivän maksuttoman sisäänpääsyn kaikille tarjoaa vuotisjuhliaan viettävä Kaustisen kunta! Kuhmon Kamarimusiikki tarjoaa ensi kesänä unelmia Tarjonta on entistäkin runsaampaa, koska festivaali käynnistyy jo lauantaina Ville Matvejeff on Savonlinnan Oopperajuhlien seuraava taiteellinen johtaja Nuori lahjakkuus vakuutti valitsijat näkemyksellisyydell Kaikki oikein -elokuva tänään Myös elokuva tuli nähtyä kutsuvierasnäytöksessä.

Kuka kertoo kenelle vai kerrotaanko kenellekään - Kaikki oikein ensi-iltaan AVEK vahvistaa mediataiteen tuotantokulttuuria Intohimoa ja romantiikkaa teatterin kulisseissa 9. Serlachius-museot tarjoaa 10 koululaiselle kuljetuksen museoihin 9. Kymi Sinfoniettan kausi Olari Eltsin kanssa alkaa 9. Yhtä säätöä - Mary Gallénin elämää -näyttely avautuu 9.

Millaista oli arki tunnetun taiteilijan puolisona? Uusi Muumi-baletti saa Suomen ensi-iltansa 8. AVEK jakoi vuonna kotimaiselle audiovisuaaliselle kulttuurille yli 3,6 miljoonaa euroa 7. Jäähypenkki Roastissa julkkikset kettuilevat kotimaiselle urheilulle — katso sanavalmiin Antto Terraksen haastattelu 5.

Teosto starttaa vuotisjuhlavuotensa uudella ilmeellä 4. Kansallisgallerian taidemuseoissa lähes kävijää vuonna 3. Veljeni vartija -oopperalle järjestetään tammikuussa avoimet harjoitukset sekä oopperailtamat 3.

Tämän kunniaksi Tampere-talossa järjestetä Jenny Carlssonin maalaukset taltuttavat hurjistuneet luonnonvoimat 2. Näyttelyn nimi Bedarra kuvaa tyyntymisen hetkeä voima Designmuseon yritysyhteisö rahoittaa suomalaisen taiteen ja muotoilun liiketoimintaa uudella apurahalla 1. Apurahan avulla luovaa ideaa voidaan keh Kuhmon Talven juhlavuosi Eeva Vuorenpään uusi romaani kertoo suomalaisten Amerikan-siirtolaisuudesta Se on rohkean Hannan huima elämäntarina, joka vie vuotiaan maalaistytön Atlantin valtameren yli luvun kuohuvaan Lätkäelokuva 95 ensi-iltaan joulupäivänä — katso tunnelmat ja haastattelut Arctic Design Week täyttää 10 vuotta Järjestyksessään kymmenes Arctic Design Week järjestetään Rovaniemellä Mukaan päästään vaiheessa, kun suomalainen perhe on matkustanut jo Wieniin.

Wienissä oli häät ja elettiin vuotta Yösyöttö-elokuva Finnkinon teattereihin Arki ja kauhu Q-teatterissa Vuoden Huiput -tuomaristossa naisenemmistö Ensimmäistä kertaa kilpailun lähes vuotisessa historiassa tuomaristo on naisvaltainen.

Kansallisoopperan Madama Butterflyssa ennenkuulematonta Puccinia Nyt Kansallisoopperassa nähdään ensimmäisen kerran Madama Butterfly, joka vastaa Puccinin toista versiota. Mielen peilit esittelee yhden harvoista naispuolisista surrealisteista. Uudet tiedustelulait tulevat — mistä tiedustelijat? Asiat kehittyvät käytännössä ilmenevien tarpeiden mukaan, yksi tehtävä ja yksi tekijä Japanin Muumi-teemapuiston juna-aseman suunnittelukilpailun voittajaksi tamperelainen N.

Kilpailun raati valitsi kolmen suomalaisfinalistin joukosta voi Joulu tuloo vaikkei käskis Tuloo askarehia teheres mielehen äitee ja isuäitee, miksei paapakki. Helmikuussa uudentyyppinen Elisa Viihteen alkuperäissarja — päärooleissa Seksikäs-Suklaa ja Dosdela Neliosaisen minisarjan päärooleissa esiintyvät huippusuositut artistit ja tubettajat: Kuusava johtaa Oopperajuhlilla Madama Butterfly -oopperan esitykset. Ateneumin Suomi -hankkeet tavoittivat suuria yleisöjä kautta Suomen Näyttelyissä Suomen taiteen tarina — Ateneumin kiertävä ko Siel esitettii Työnumero , mikä kerto tehtaast ja tehtaalaisist, siit elämäst siel ja siit, kui se elo ylipäätää suju, siin tehtaan varjos ja sen takaa.

Tuore komediasarja Kolmistaan debytoi Elisa Viihteessä Designmuseon vuoden näyttelyissä esillä rajoja ylittäneitä muotoilijoita Kevätkauden päänäyttelyn tähtenä on työm Leevi and the Leavingsin uraa muistellaan Gösta in Memoriam -kiertueella Solisteina ovat Jarkko Martikainen, Maineikas lauluyhtye The Kings Singers saapuu vuotisjuhlakiertuellaan Helsinkiin Yhtye konsertoi Helsingin Musiikkitalossa Musikaalin poikaroolit ja muu miehitys julkistettiin tänään Tampereen Työväen Teatterissa ohjaaja Samuel Harjanteen johdolla Kappale on tehty yhdessä tuottaja Eppu Kososen kanssa.

Suomen tietokirjailijat ry jakoi apurahoina yli 1,5 miljoonaa euroa 8. Eero Järnefeltin taiteilijakodista Suvirannasta kirja 7. Se kertoo talon, perheen, puutarhan ja talon ateljeessa syntyneen taiteen tar Borg vs McEnroe nähtävissä Finnkinon teattereissa huomisesta perjantaista alkaen 7. Odotettua elokuvaa esitetään huomisesta alkaen kaikilla Finnkinon paikkakunnilla eri Lasten ja nuorten taidekalenteri juhlistaa itsenäisyyspäivää Tuli ja rytmi -elokuvalla 5.

Nuoret rytmimusiikin ja sirkuksen opiskelijat ovat rakentaneet esityksen, joka yhdistää er Suomen tarina -näyttely avautuu yleisölle Kansallismuseossa 6. Näyttely on Kansallismuseon Suomi -juhlavuoden päänäyttely ja osa vaiheittain uudistuvaa perusnäyttelyä. Laura Birnin ja Samuli Vauramon tähdittämä Kääntöpiste ensi-iltaan maaliskuussa — traileri on julkaistu 3. Kerron sinulle kaiken, ohjaaman ja käsikirjoittaman intensiivisen draaman pääosissa nähdään Birnin ja Vauramon lisäksi ruotsalainen David Nzinga.

Elokuva saa ensi-iltansa 2. Suomalainen draamakäsikirjoitus voitti Lontoon kansainvälisen kilpasarjan 3. Järviemme veijarit esillä Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalossa kesällä 2. Presidentinlinna-kirja vie kulissien taakse 2. Nyt ilmestynyt kirja on ensimmäinen kattava kokonaisesitys rakennuksen histor FIBOn sähköistävä konsertti Raatihuoneella 2. Talvisodalle kansallinen muistomerkki Muistomerkillä Suomi kunnioittaa veteraanien ja kaikkien sotaponnisteluihin osallistuneiden arvokasta työtä.

Päätalo-elämäkerran tekijänpalkkioista puolet hyväntekeväisyyteen Teos seuraa vetovoimaisen kirjailijan elämää vaihe vaiheelta käännekohd Jarkko Ahola lähtee Romanssi-kiertueelle helmikuussa Nyt on tullut aika lähteä kiertueelle tämän jo kultaa myyneen levyn kunniaksi. Teivaisen kirja satavuotisen itsenäisyyden merkityksistä ja nationalismin varjopuolista Itsenäisyyden kansallisromanttisia polkuja tallatessa on m Finlandia-kirjailijat palkittiin Niemi Teos , Riitta Kylänpää: He ovat teoksillaan Finlandia-päivän k Suvi Teräsniskalta yhteisbiisi Mikael Gabrielin kanssa Kuun metsän Kaisalle pääpalkinto Murmanskissa Helene Schjerfbeckin muotokuva Matti Kiianlinnasta Serlachius-museoille Taidesäätiö hankki yksityiskokoelmaan kuuluneen teoksen lauantaina Mikko Roiha ohjasi koskettavan Pesärikon Jääkide-postimerkki on valittu maailman toiseksi parhaaksi The World's Best Stamp -kilpailussa.

Vuosittain jaettavat palkinnot myönnetään tunnustuksena musiikin ammattilais Gasumin toimitusjohtaja Johanna Lamminen on Oopperajuhlien valtuuston uusi puheenjohtaja Pirkanmaalla rakennetaan yhdenvertaisen kulttuurihyvinvoinnin mallia Lakkautetun Lotta Svärd -järjestön jäsenistä henkilögalleria Ensimmäisen kerran sodan jälkeen lottina. Kansallisooppera ja -baletti juhlii vuotiasta Suomea Sata vuotta mollia ja duuria -konsertti suoratoistetaan Kansallisoopperasta itsenäisyyspäivän aattoil Tampere Guitar Festivalin tulevaisuus vaakalaudalla Tämä on monen asian summa — tilaisuuksien aiempaa alhaisempi täyttöaste, kohonneet ulko Tommi Auvisen ja Seija Holman käsikirjoituksena kirjasta tuli messevä näytelmä.

Uusi musiikkimuseo avautuu Pasilassa syksyllä Ilkka Taipaleen mielisiraalamuistelmat paljastavat Suomen hauskin mies -elokuvan trailer on julkaistu Suomen hauskin mies on mustan huumorin sävyttämä draamaelok Einojuhani Rautavaaran viimeisimmän teoksen Suomen ensiesitykset Kymi Sinfoniettan konserteissa Pietari Inkisen johdolla Kymenlaaksolain rakkaus - anteeks mikä?

Nii-i, no rakkaus, Kymenlaaksolain rakkaus. Jaa et onko sitä, no kyl sit on, ainakii piipun varjos. Suomalaisen designin kysyntä kasvussa suurissa rakennus- ja remontointiprojekteissa Japanissa Kysyntä suomalaista design-osaamista kohtaa Kalle Veirrolle lastenkulttuurin valtionpalkinto Palkinto jaetaan vuosittain henkilölle, joka on tehnyt merkittävää työtä lastenkulttuurin edistämiseksi.

Vesterinen yhtyeineen jatkaa jättisuosittua Paviaani-kiertuettaan keväällä Yhtye on kiertänyt uuden, samannimisen kokoelmalevynsä myötä Suomea lokakuun alusta lähtien.

Miälentilat - ITE taidetta ja hengenheimolaisia Tampereen taidemuseossa Taiteen tekemistä voi opiskella, mutta voiko taiteilijaksi syntyä? Ikäihmisten ahdinko näkyy syksyn romaaneissa Silti vanhusten toimeentuloon ja viimeisten vuosien hyvään elämään ei olla osattu panostaa.

Pohjoismaiden suurin genre-elokuvafestivaali Night Visions laajenee Turkuun Hermannilla on kotona yh Cheekillä peräti 22 kappaletta Spotifyn Top listalla Kappale keräsi ensimmäisenä päivänä yli kuuntelua ja teki vuoden päiväkohtaisen striimiennätyksen.

Enkelit on Cheekin ensimmäinen soolosinkku e Aukioksi nimetyssä muotoilulle omistetussa laajenn Esityksen on ohjannut Janne Reinika Näyttely on avoinna maanantaihin Punk vyöryi Suomeen 40 vuotta sitten — näyttely avautuu Postimuseossa Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn museokeskus Vapriikissa. Postimuseo tarttui aiheeseen, koska vaihtoehtokulttuuri levisi ympäri Suomea vilkkaan kirjeenvaihdon välityksellä.

ShedHelsingin Prinsessa Ruusunen -musikaalissa näyttämö kuuluu kaikille Lontoolaisen Chickenshed-teatterin esikuvan mukaan musik Cheek lopettaa uransa Lahdessa järjestettävään suurkonserttiin Artisti kertoi päätöksestään Hotelli Kämp Joulukuussa ensi-iltansa saava Muumien taikatalvi -elokuva on saamassa jättiavauksen Pohjoismaissa Tämä ihastuttava kokoperheen animaatio on her Parhaiten voiva ja toimeentuleva väki äänestää ahkerimmin ja toinen ääripää yhä harvemmin, tyytyväisiä ovat vain harvat.

Miksi huippuunsa hiottu järjestelm Palkittu Klaus Härö työstää uutta draamaelokuvaa ensi vuodelle — katso työryhmän haastattelut Hoffmannin satuun, jossa nuori mies ihastuu leluntekijän kauniiseen Coppélia-nukkeen.

Wikipedia tekee Suomen kulttuuriperintökohteita tunnetuksi — Helsingin Kaupunginteatteri ja Jurmon saari edustamaan maailman suurimpaan kuvakilpailuun Maailman suurimmassa valokuvauskilpailussa osallistujat kuvaavat maansa kulttuuriperintökohteita.

Jukka Behm kirjoittaa samalla tavalla nuorille ja aikuisille Näin Jukka kirjasta ja ehdokkuudesta kertoo: Linnateatterin Tilanne päällä -uutuuskomediassa sukelletaan kuvausten kulisseihin Supersuosittuun tilannekomediaan kuvataan päivällä viimeisiä kohtauksia, jotta illalla televisiosta tuleva jakso olisi Tangokuningas Teemu Roivainen julkaisi studiolevyn Vanha liekki - mukana Diandra Kyseessä on jo Teemun kolmas soololevy.

Vanha liekki sisältää vanhoja, upeita ja klassisia iskelmäkappaleita, Pitääkö joka sukupolvella olla oma Tuntematon sotilas? Sillo ku olin pien, en saanu sit kattoo ja ku kasvoin, ei enää kiinnostanu. Jotenkii se sit vaa jäi, vaik Miniteatterikesä Mäntässä tuo kesän keskelle marraskuuta Miniteatterikesä on uusi avaus ja Musiikilla leikittelevä Andrew Russo lupaa ikimuistoisen konsertin lauantaille Espooseen — lue tai kuuntele haastattelu Tulosten julkistaminen ja palkinto-jenjako tapahtui Kouvolassa, Kuusankoskitalolla torstaina 9.

Suomen suurin digitaalinen taideseinä Aurajokirantaan Aleksis Kiven aukiolla sijaitseva LED-näyttö tulee teatterin oman tiedotuksen ohel Matilainen kuvaa renessanssin seurapiirejä varmoin vedoin Heinähatun ja Vilttitossun upouusi elokuva ensi-iltaan Katso Amusan kuusi haastattel Räpin on säveltänyt ja sanoittanut 4M-luokan oppilas Joel Puranen Ei paha, ei ollenkaan paha.

Kun kokee elämänsä ensimmäisen Juurihoidon juuri Kansallisteatterissa, niin se pikemmin on erittäin positiivinen kokemus. Museovirasto palautti II maailmansodan aikana kadoksiin joutuneita taideteoksia Saksaan 8. Teokset kuuluivat dresdeniläisen Staatliche Kunstsammlungen Dresdenin S Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Arctic Circle sai suomenkieliseksi nimekseen Ivalo 8. Muissa pääosissa nähdään Pihla Viitala sekä nimekkäät saksalaisnäyttelijät Maximilian Brückner ja Clem Lutherin aika ja maailma heräävät eloon sarjakuvaromaanin sivuilla 8.

Saksalaisen Moritz Stetterin neljän vuoden urakka Luther on visuaalisesti voim Taikahuilussa mukana nuoria suomalaislupauksia 8. Klaus Mäkelä kapellimestarina ja Kansallisoopperassa debytoivat Iida A Jari Sillanpäältä uutta musiikkia yli vuoden tauon jälkeen 7. Jukka Parkkarin Salpalinjan sankarit -romaanissa laukaukset kajahtavat 60 vuoden kuluttua sodan päättymisestä 7.

Pohjoisiin olosuhteisiin tottumatonta mustaihoista miestä odottaa monivaiheinen selviytym Mika Nuojua ohjasi vallattoman farssin! Tuloksena on erittäin onnistunut näytelmä. Näin Mika kertoo siitä: Näytelmä joka menee pieleen 7. Teatteria, taikuutta ja sirkusta yhdistävä The Outsider tekee suurimman Venäjällä nähdyn suomalaisen teatterikiertueen 6.

Nyt hänen The Outsider nähdään Vesala Hombre, jonka musiikkivideolla liikutaan kultahuumasta tutuissa Into julkaisee salaa valmistellun kohukirjan Trumpin ja Venäjän suhteista — "Aikamme suurin poliittinen skandaali" 6.

Samaan aikaan useassa eri maassa julkaistav Suomalaisdokumentti Hyvä postimies ehdolla Euroopan elokuvapalkinnon saajaksi 5. Alustavat 15 ehdokasta nimesi Euroopan elokuva-akatemian asettama komitea. Vuoden pelikasvattajan kunnianosoitus annetaan vuosittain Peliv He konsertoivat ensimmäistä kertaa Meksikossa sunnuntaina 5. Aki Kaurismäen Toivon tuolla puolen -elokuvalle parhaan elokuvan ja ohjauksen ehdokkuudet European Film Awardseissa 4. Samuli Edelmann julkaisee uutta musiikkia 3.

Single on nauhoitettu yhdessä Orkestra Suora Lähetyksen kanssa ja se antaa esimakua tulevasta. Siipirikkoja ja matriarkkoja eli kuule meitä Kaija Koo 3. Kuopion kaupunginteatterissa ja on syksyn odotettu kantaesitys. Lauri Maijala Helsingin Kaupunginteatteriin ohjaajaksi kahdeksi vuodeksi 2. Seitsemän veljestä ensi-iltaan Turun Kaupunginteatterissa 3. Suomijuhlavuoden loppuun sijoittuvan teoksen ohjaa pitelemättömyydestään tunnettu L Veljekset von Wright ja Ankallisgalleria Ateneumissa 1.

Ateneum on rakennuksena upea, kaiken kestävä ja kaiken antava. Wienin filharmonikot kapellimestarinaan Zubin Mehta tähdittää Tampere-talon konserttikevättä 1. Kapellimestari Zubin Mehta johtaa konsertissa orkesteria PianoEspoossa kantaesityksinä kolme suomalaista pianokonserttoa 1.

Niistä ensimmäinen, Lauri Kilpiön konsertto kuullaan Joonas Ahosen ja Tapiola Sinfoniettan tulkitsemana festivaalin avaj Juha Vainion tarina Rauman kesäteatteriin - Sellaista elämä on Sellaista elämä on -musiikkinäytelmän Rauman kesäteatteriin käsikirjoittava Punk rynnistää Postimuseoon Postimuseo muistaa juhlavuoden avaamalla Pienlehtiä ja punkpostia -näyttelyn, joka on esillä lähes vuoden Tampereen akateemisen sinfoniaorkesterin solistina kanteletaiteilija Eva Alkula Ministeri Terho päätti kulttuurilaitosten valtionosuuksista Ne saavat ensi vuonna toimintaansa rahoitusta valtionosuuksina yhteensä no Sirpaleita suomalaisuudesta - Suomi vuotta Näyttely on niin puhutteleva ja koskettava, että kävin siellä jo toistamiseen.

Savonlinnan Oopperajuhlat etsii uutta taiteellista johtajaa Haussa on näkemyksellinen, hyvin verkostoitunut ja kansainväliset suhteet omaava johtaja. Jorma Silvastin kausi p Kirjamessut — pieni kurkistus lauantaipäivän elämään Elämyksiä nuorille, aikuisille, klubilaisille, kirjoja rakastaville.

Tuomas Kyrö on uusi selkokirjakummi Hän otti tehtävän vastaan Helsingin kirjamessuilla Louhimiehen Tuntematon sotilas ensi-iltaan Katso Amusan tunnelmat elokuvasta sekä runsas määrä työryhmän haastatteluita. Vanmechelen, Ahtila, Brotherus ja Dalí Serlachius-museoissa Jätkät ja jytkyt pureutuu populismin retoriikkaan Suomessa perussuomalaisten nousu tapahtui samaan aikaan, kun monikulttuurisuuskritiikki kärjistyi, retoriikka muuttui Pekka Haavisto kulkee uutuusteoksessaan suomalaisuuden jäljillä Haavisto kulkee kirjassaan yksityisissä maisemissa ja ylei Mäntän kuvataideviikkojen kuraattoriksi Veikko Halmetoja Kyseessä on sama näyttely, jonka Juurikkala kuvasi Von Wrightin veljesten suurnäyttely avautuu Ateneumissa Magnus, Wilhelm ja Ferdinand von Wrightin taiteilijaveljekset tunnetaan monipuolisina muotokuvien, maisemien, lintum Urheilun nousuja ja laskuja -kirja tarjoaa urheilun henkilöhistoriaa ja suuria tunteita Yösyöttö-elokuva on ylittänyt katsojan rajan Elokuva on saanut eilisiltaan mennessä katsojaa.

Viime viikonlopun aikana elokuvan katsoi kaikkiaan 20 henkilöä ja se oli Uusi Asterix julkaistaan tällä viikolla Jean-Yves Ferri kantaa kirjoitusvastuun ja Didier Conrad hoitaa kuvituksen. Herroilla on suuret saappaat täytettävänään ja rima Vuoden valokuvataidekirja käsittelee syömishäiriöitä valokuvataiteen keinoin Syömishäiriöisten ihmisten kanssa yhteistyössä syntynyt teos saa 10 euron palkinnon, Balettispektaakkeli Kalevalanmaa ammentaa Suomen historian merkkipaaluista - kantaesitys sukeltaa suomalaisuuden ytimeen Greven luoma balettispektaakkeli ammentaa häp Suomen kantaesityksensä palkitun ruotsalaisen Sara Stridsbergin näytelmä Putoamisen taito Konsten att falla, Arja Koriseva vihdoin vierailijana Jyväskylän kaupunginteatterin esityksessä Kun isosisä Suomeen hiihti Näytelmä on riemukas musiikkipitoinen Lasten ja nuorten Uuno Klami -sävellyskilpailu huipentuu marraskuussa - ennätysmäärä osallistujia Minkälaista musiikkia vuotiaat tulevaisuuden säveltäjänimet tekevät?

Varjo Suomen yllä - Stalinin salaiset kansiot paljastaa painostusta, ohjailua ja rahanjakoa Korvikeviinaa, kiljua, pontikkaa — Alkoholinkäyttö sotavuosina —44 Finnkino ei ole tullut vastaan vaatimuksissaan, joten Finnkinon teattereissa elokuv Päällystakki on komedia ihmisyyden ytimestä ja tämän version päällysmiehenä toimii Kimmo Lavaste.

Japanin kuuluisimman rock-yhtyeen X Japanin elokuva Suomessa — katso haastattelu Vuonna bändi päätti tosissaan valloittaa Japanin lisäksi myös muun maailman. Bändin keulahahmo Yoshiki pistäytyi keskiviikkona Suomessa m Marski ruotsalaisin silmin - Mannerheim Teos esittelee 30 tärkeää vaihetta Mannerheimin elämän ja uran varrelta ja kertoo, mikä teki h Sotarikoksista tuomitun Esadin tarina ensi-iltaan Kahden kuukauden aikana leirillä tapahtui asioita, jotka johtivat vuotiaan miehen elämän muuttumiseen ja mullistumiseen sekä pitkään Suomi-palkinto Mäntän kuvataideviikoille Otava julkaisee Kiira Korven elämäkerran Kirjassa avataan Suomen valovoimaisimpiin urheilijoihin lukeutuvan taitoluistelijan Kaikkien aikojen laajin Popeda-kirja rokkaa läpi bändin vuotisen taipaleen Runsaasti kuvitettu Popeda — Nelkytä vuotta on kaunistelematon ja ronski läpileikkaus manserockin jä Agents-musiikkikomedia saa ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterin Suurella näyttämöllä Musiikkikomedian tarinaa kuljettaa suosikkibändi Agentsin musiikki.

Ruokateatterin esitys nähdään tänä vuonna Kuopion lisäksi Riihimäellä Orvot valokuvat saavat mielikuvituksen liikkeelle Uutuuskirja Kulkemattomat polut tutustuttaa Suomen historian vaihtoehtoisiin reitteihin Tällöin kansallinen kertomus näyttäytyy vääjäämättömänä matkana kohti omaa valtiota. Uutuuskirja Kulkemattomat polut osoittaa, ett Savonlinnan Oopperajuhlien uudessa valtuustossa merkittäviä vaikuttajia — mukana mm. Savonlinnan Oopperajuhlien kannatusyhdistys ry valitsi uuden valtuuston kokouks Festivaalilla palkintojenjakotilaisuudessa olivat pa Pertti Kurikan Nimipäivistä julkaistiin kirja sekä Martti Suosalon tähdittämä Suomen hauskin mies ensi-iltaan Kaupunginteatterissa Yösyötön voi katsoa näissä teattereissa ja vaihtoehtoisissa esityspaikoissa Avausviikonloppunaan elokuva sai 24 katsojaa, vaikka elokuvaa ei nähtykään Finnkinon teatt Galerie Forsblom täyttää vuotta Historiansa aikana galleria on toiminut eri osoitteissa Suomessa ja ulkomailla sekä tarjonnut suomalaiselle yleisöllä merkittävien kansainvälisten mestar Vuosisadan ilmiö — juhlistaa valokuva-abstraktion satavuotista historiaa.

Näyttelyssä on kuvia suurelta joukolta kotimaisia taiteilijoita eri aikakau Millainen on satavuotiaan Suomen maaseutu ja keitä siellä tulevaisuudessa? Silti autioituvassa maisemassa tuikkii yhä yksittäisten talojen valoja. Keitä syrjäseuduilla sinnittelee, miksi he Tangokuningas Teemu Roivainen julkaisee studiolevyn Vanha Liekki Vanha liekki sisältää vanhoja, upeita ja klassisia iskelmäkappale Kari Hotakaisen rakastettu Juoksuhaudantie klovniversiona Helsingin Kaupunginteatteriin Esitys nähdään Arenassa viitenä Lue lapselle -hanke kannustanut jo yli 10 suomalaisperhettä lukemaan Pohja lukuharrastukselle ja -taidolle luodaan kuitenkin jo varhaislapsuudessa.

Lukukeskuksen Lue lapselle -hankkeessa kunnat, neuvolat ja kirjast Madeleine Onne Kansallisbaletin taiteelliseksi johtajaksi Suomen kansallisooppera ja -baletti sr: Tässä Matin vastauksia muutamaan kysymykseen: Tanssioppilaitosten NykytanssiPaletti kokoaa nuoret tanssinharrastajat ympäri Suomen Kansallisoopperaan 9.

Yyteet on päivän sana ja se herättää epävarmuutta ja pelkoa, tulevaisuus vaakalaudalla. Se oli ainua kauppa ja takahuonehes oli vielä puhelinkeskuski, jonka flikalta sai joskus ylimääräästä tietua.

Rajaton-yhtyeen uudella singlellä kuullaan Kari Tapion sykähdyttävää tulkintaa 8. Soila Sariolan sovittama kappale on rakennettu Kari Tapion alkuper Yösyötön Pasanen valloittaa koko Suomen - katso lista esityspaikoista 8. Petteri Summasen esittämä Antti Pasanen voidaan nähdä joka puolella Suomea teattereissa ja vaihtoehtoisissa esityspa Lue siis tunnelmat elokuvasta ja katso vi Maailman viimeinen kirjakauppa ensi-iltaan pe Yösyöttö-elokuva valloittaa Suomen paraatipaikan huomenna Musiikkitalossa 6.

Suomen arvostetuin konserttisali pyh Viivi ja Wagner 20 vuotta 5. Urho Kekkonen ja Maarit Tyrkkö näyttämöllä: Presidentti ja tyttö ensi-iltaan Helsingin Kaupunginteatterin uutuus tuo näyttämölle Suomen kohtalonvuodet - Mannerheim ja saksalainen suudelma 4. Arkkitehtuurin Finlandian saanut Harald Herlin -oppimiskeskus tukee uudenlaista oppimista 3. Peruskorjauksen suunnitteli Arkkitehdit NRT. Rakennuttaja ja rakennuksen omi Ankallisgallerian taideaarteet esille Ateneumiin 3. Ankallistaiteen helmiä nähdään Ateneumin teo Ruotsalainen on pinnallinen, hilpeä, mielistelevä, falski, selkärangaton, hän ei osaa tanssia, ei ymmärrä musiikin päälle, on huonompi urheilussa ja matematii Vesterinen Yhtyeineen julkaisi kokoelmalevyn ja aloittaa keikkailun 5.

Amusa kävi haastattelemassa yhtyeen solistia maanantaina. Jäi kuitenkin juomatta, sillä minun kohdall Madeleine Onne ehdolla Kansallisbaletin taiteelliseksi johtajaksi Nightwish esiintyy Tallinnan Saku Suurhallissa ensi toukokuussa Voiko kateus olla voimavara?

Uutuuskirja Arvojen varjot tuo uusia näkökulmia arvokeskusteluun Voiko rikkoa sääntöjä ja silti elää omien arvojensa mukaisesti? Suvi Teräsniska lähtee Joulun henki -kirkkokiertueelle marraskuun lopussa Joulun henki —niminen kiertue käynnistyy Lahde Historiikki legendaarisesta Commodore 64 -kotimikrosta ilmestyy lokakuun alussa Napapiirin sankarit -elokuvilla jo miljoona katsojaa

: Homoseksuaaliseen uber teksti tv seksi seuraa turku

THAI HIERONTA GAY NURMIJÄRVI KLITORIKSEN STIMULOINTI Tämäkin kertoo jotain somalien koulutustasosta, yleissivistyksen tasosta ja integroitumisesta suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Virkamies tuomittu viisumien junailuista Uusi Suomi Korruptio Maahanmuutto Nigeria Pudasjärven vastaanottokeskuksen asukkaat kahinoivat jälleen Kotimaan uutiset Iltalehti. Next Steps tuo näyttämölle kaksi kantaesitysteosta 6. Poliisi on puuttunut asiaan jo vuosia sitten ja vaatinut kaupungin toimia. Eikö lehdistö halua poliisin löytävän raiskaajia, kun lehdistö kieltäytyy kertomasta yleisölle poliisin etsimien raiskaajien tuntomerkkejä silminnäkijähavaintojen saamiseksi? Keskustelu ministeriön käytävillä saattoi äityä kiivaaksikin ja solvauksien ja kiroamisen määrää ei kai ole ylitetty. Silti autioituvassa maisemassa tuikkii yhä yksittäisten talojen valoja.
GAY WEBCAMPORN EROOTTINEN HIERONTA VANTAA Teinit saivat surmansa poliisiauton kanssa sattuneessa kolarissa, minkä jälkeen kymmenet nuoret lähtivät kaduille mellakoimaan. Ne ovat maalailevia ja pyrkivät avaamaanThe Beetle portin toiseen ulottuvuuteen. Tangokuningas Teijo Lindströmin uusi studiolevy Oon rakkautta saanut esittelee Teijon monipuolisen laulutaidon - levy julkaistaan Sisters -projektin tytöt ovat tuottaneet Kulttuuribasaarin Kirjasto Levotonta ei ole ja tilanne on hallinnassa. Jörn Donnerin kulttielokuva Perkele!
Homoseksuaaliseen venytyskorut netistä sexwork finland 357
Hevi reissu ensi-iltaan perjantaina 9. Naiset ottavat yhteyttä johtaviin poliitikkoihin. Länsi-Afrikasta tulevilla amk-opiskelijoilla vääriä todistuksia - HS. Antti Rinne suosikki seuraavaksi pääministeriksi. Ainakaan tuolloin ei myöskään olisi ollut viisasta uhota sillä, ettei Neuvostoliitto ole mikään suurvalta. Uusia näytelmiä ja vahvoja, raikkaita tulkintoja Nuori näyttämö -festivaalilla 9. Teoksen muita kirjoittajia ovat Pertti Haapala, Sari Kataj

Seksi deitit gay big tits

Streammate vaimolle homoseksuaaliseen mustaa miestä