Kalusta suuhun homo mies masturboi

kalusta suuhun homo mies masturboi

Ei persehommia pelkkää suuta ja kättä. Kukaan ei ota paremmin suihin ,kuin vanhempi homomies. Naiset ei vaan osaa, siitä puuttuu se jokin minkä mies osaa. Miehellä imetän aina kyrpääni, en enää naisilla,ja halukkaita miehiähän kyllä löytyy, se sanoo jo tuo pikku gallupkin tässä palstalla, johon myös itsekkin vastasin.

Ei välttämättä tarvitse olla homomies. Olemme harrastaneet hommaa kauan olemme oppineet mistä toinen pitää, kampe homman jälkeen niin puhdas ettei pesua tarvitse viimeinenkin tippa hoidettu.

En sanonutkaan, että välttämättä pitää olla homomies, vaan vanhempi homomies on mielestäni paras suihin ottaja, siis minun mielestäni. Mä saan suuta pääasiassa naiselta. Kertokaa nyt mitä mies tekee toisin, vai onko se vaan se , että se on mies? Olen nainen ja haluaisin olla hyvä - tuottaa paljon nautintoa. Sinulle nainen vastaan että ajattele kalua kuin se olisi tikkukaramelli jonka mausta pidät todella paljon, tikkari joka on pitkulainen pallomainen Otat tikkarin suuhusi ja alat liuttaa sitä suussasi ja samalla kielesi tekee hankaavaa liikettä tikkarin pallolle jotta saat tehokkaammin irti sen makua.

Mieti millaisia liikkeitä voisit tehdä sillä suussasi jotta aistit tikkarin muodon ja saat maksimaallisesti sen makua suuhusi, imu kuuluu yhtenä osana siihen mitä sinun suutyösi on mutta ei imuakaan koko ajan.

Tässä liikkeessä terskaan kohdistuu hankaus sen pinnan ympäri ja tällä on dramaattinen vaikutus kaluun: Muutakin voisi kertoa mutta tässä hyviä vinkkejä näin aluksi. Osta se tikkari ja treenaa sillä, teet hyviä havaintoja: Viitsitkö tän kohdan selittää vielä toisella tavalla, kun en taida oikeen ymmärtää sitä: Tässä liikkeessä terskaan kohdistuu hankaus sen pinnan ympäri ja tällä on dramaattinen vaikutus kaluun" Yritän miettiä tätä, mutta eihän sitä voi pyörittää suun sisällä, jos huulet ovat sen pään ympärillä.

Onko se niin, että kieltä pyöritetään sen pään ympärillä, eikä sitä suun sisällä - niin että se osuu suun sisällä jokapuolelle. Tuleepa tyhmä olo, kun en ymmärrä, mutta tosi kiihottavasti opastettu - kiitos; Ja tikkari meni ostoslistalle. Niitä onkin nykyään sellasia pitkiä tikkaripötköjä, joissa on kosolti harjoitusmateriaalia: Ei kai - osuu hampaisiin. Kokeile tuota teekniikkaa sormellasi suussasi eli tee sormellasi ympyrää yhteen puristettujen huuliesi välissä, huulet muodostavat renkaan jonka sisäkehää sormesi piirtää.

Tuo liike on tehokkampi kuin se että liutat terskaa sisään-ulos liikkeellä. Voit tietenkin samalla tehdä myös vaihtelevasti sisään-ulos-liikettä kun teet tuota pyöritystä. Hampaat saattavat osua terskaan mutta minua se ei ainakaan haittaa jos hampaat hiukan "raapii". Tuon pyörittämisen lisäksi kieli voi myös pyöriä välillä terskan ympäri tai vain hangata voimalla terskan alapintaa.

Pyörivän liikkeen ei tarvitse olla nopeaa, nopeus voi vaihdella ja kumppanista kyllä huomaat mikä nopeus saa hänet voihkimaan. Olin taannoin pariskunnan komantena pyöränä ja nainen pyysi minua imeämään hänen miestään, tuo kerta oli minulle ensimmäinen koskaan miehen kanssa ja käytin tässä kertomaani tekniikkaa ja mies laukesi nopeasti suuhuni.

Tämä tekniikka on exvaimoni kanssa opittu ja nautimme siitä molemmat, hän oli armoitettu suuskesin antaja. Kaiholla muistelen niitä menneitä. Muistele sinä suuskesin antaja ihan suosiolla vaan kaiholla menneitä. Luulen, että sen nyt ymmärsin. Toivottavasti pian pääsee testaamaan, mutta sitä ennen vielä ne tikkarit. Sun selostuksesi asiasta oli paras. Joskus lukenut tuolla toisella palstalla samasta aiheesta, mutta ei siellä näin yksityiskohtaisia ohjeita ikinä ollut.

Kiva, kun taas oppi uutta. Sanoit ekassa viestissäsi, että "Muutakin voisi kertoa mutta tässä hyviä vinkkejä näin aluksi. Viititkö vielä kertoa niitä muita juttuja, mitä sulla on mielessäsi.

Joo'o, kyllähän se naisen makunystyröitä hivelee, sellainen sulatejuustoinen rähmä, mitä ukkojen esinahan alla on Ja sitä ollaan toiselle suuhun työntämässä! Varmaan sekin merkitsee että mies. Osaa sanomatta puristaa ja imeskellä kiveksiä tietää kun vartta nuolee aina tarvitse olla helläkätinen. Välillä sievästi ja sitten voimaa terskaa kun imee tietää minkälaista imua siihen tarvitsee kummemmin mieti kun tulee suuhun kaikki menee kovan imun kanssa.

Nainen taitaa turhaan miettiä mitä tekee. Kyllä mies osaa paremmin. Oma vaimo ei myöskään saa kuin terskan päätä suuhun. Joskus jos ottaa kokonaan, niin väkisinkin tuntuu hampaat ja valittaa leukakipua.

Ehkä muuten voisi olla ihan ok. Parhaimman suuhun oton olen saanut nuorelta hieman yli parikymppiseltä naiselta jokunen liikakilo vartalollaan ei haitannut hänen nuollessa, imiessä, niellen lopuksi kaiken, tunne oli ainutlaatuinen. Olin aikoinaan nuorenamiehenä vanhenmmalle pariskunnalle kolmantenpyöränä Yleensä touhusin naisen kanssa ja ukko katseli. Parikertaa muutamankaljan jälkeen suuseksiä niin että molemmat imi.

Se oli suihinottoa vuoretellen imivät ja loppujenlopuksi sain laueta kummallekkin. Kaiholla muistelen juttua ja mies oli parempi. Multa on parikertaa mies ottanut suihin ja paljon paremmin, kui nainen. Tekis itsellänkin mieli ottaa mieheltä suuhun, kokeilumielessä. Heteromies mies hämmästyy sitä miltä terska tuntuu suussa, sen kimmoisaa olemusta ja silkinhienoa ihoa ja se terskan muotojen tunteminen huulissa ja kielellä.

Tuon koettuaan kyllä ymmärtää miksi naiset pitävä kalun imemisestä. Olen nuollut ja suudellut ja imenyt naista ihan kaikkialta mutta naisessa ei ole kohtaa joka tuntuu niin hyvältä kuin kimmoisa terska ja sen ihanan siloinen iho. Jos pitäisi päättää kummalle antaisin mieluummin suuseksiä, miehelle vai naiselle, niin kalusta pidän eniten mutta naisessa on niin paljon kaikkea muutakin joten valitsen naisen.

Ajatuskuplassani näen kuitenkin myös kuvan kauniista kalusta: Takavuosina olen ollut niin notkea että olen pystynyt imemään omaa kaluani ja laukeamaan omaan suuhuni, olen tehnyt sitä todella paljon , oman terskan antama suutuntuma on siis tullut erittäin tutuksi.

Totta, kyllä terska yllättää pehmeydellään ja silkkisyydellään. Muistan kuin eilisen päivän, kun otin ensikertaa toiselta mieheltä suihin, olin vähän huppelissa ja kiimoissani levarilla, kun kullia oli tyrkyllä, en enää miettinyt vaan imin loppuun asti, ja nyt koukussa imemiseen. Fantasiani oli tuntea miltä tuntuu toisen miehen penis suussa ja vaimoni ohjasi hänen sisällä olleen kolmannen pyörän paisunut kalun suuhun. Otin kalua suuhun kun mies oli saamassa orgasmia ja tein samaa mitä vaimoni tekee minulle kun antaa suuseksiä ja nielin kaiken, lopuksi vaimo suuteli minua ja pyysi jakamaan spermaa suuhunsa.

Vaimon mielestä ja minun mielestä parhainta on se kun ilmeet ja katseet kertoo että nyt tuntuu hyvältä. Pari kertaa oon antanut miehen yrittää. Eivät olleet edes teknisesti kummoisia kokemuksia, intohihosta puhumattakaan.

Sekin on siis koettu, joten ei enää. Mä pidän olla suihinottaja. Hienoa kun kova ja samettinen kyrpä suussa ja nuolla terskaa kunnes suu täynnä spermaa. Myös vaimomme tietävät yhteisestä ilostamme ja eivät ole pahoillaan koska tykkäävät keskenänsä myös peuhata. Harrastan vanhan inttikaverin kanssa n.

Sulkijalihas repeytyi tuossa touhussa eikä vieläkään 4 vuotta myöhemmin ole kunnossa. Kannattaakin siksi jo etukäteen venytellä sulkijalihaksiaan, niin että on kunnolla joustava ottamaan mulkkua sisäänsä. Eka kerta oli vuosi sitten. Laitoin ilmoituksen eräälle deittisivustolle, jossa hain itseäni vanhempaa top-miestä.

Vastauksia tuli paljon, mutta suurin osa oli aika luokatonta vonkaamista. Yksi mies oli kuitenkin erilainen ja hänen kanssaan pystyi juttelemaan muustakin kuin seksistä. Ainoa miinuspuoli oli, että hän oli vanhempi mitä olin alunperin hakenut eli 59v. Viestiteltiin puolisen vuotta ennen kuin uskalisin mennä tapaamaan häntä. Tarkoitus oli vain mennä katsomaan, miltä hän näytti ja juttelemaan kasvotusten, mutta himothan siinä iski, kun olin haaveillut seksistä miehen kanssa yläasteelta asti ja yhtäkkiä oli tilaisuus siihen.

Aluksi ajattelin vain ottaa häneltä suihin, mutta hän oli niin herrasmies ja hyvä käsittelemmän ensikertaista ja olin tosi kiihottunut, kun sain pitkän odotuksen jälkeen imeä miestä, että kun hän kysyi saako hän panna minua olin täysin sulaa vahaa ja suostuin. Sillä tapaa menetin sitten peppuneitsyyden hänelle.

Aluksi oli aika outoa olla miehen kanssa, kun oli tottunut olemaan vain tyttöjen kanssa ja se oli tosi erilaista, millaiseksi olin sen fantasioissa kuvitellut. Mut oli kuitenkin upea ja nautinnollinen kokemus. Kolme kertaa ollaan sen jälkeen tavattu ja jokainen kerta on ollut edellistä parempi. Miestenvälinen on kiva harrastus.

Puoli vuotta sitten,itse 49 ja kaveri 55v. Mies oli aivan kiimoissaan ja halusi tulla takaapäin. Muutaman työnnön jälkeen laukesi ja itse en päässyt oikein mukkaan juttuun. Muuten tuntui mahtavalta,tarvii kokeilla uudestaan. No yksi ekoja kertojani oli talvella Tapasimme Mixeissä Tampereella ja lähdimme junalla hänen luokseen Vammalaan.

Olin 19 ja hän Vaalea, tavallisen näköinen jannu mutta miehekäs ja isokyrpäinen. Hän oli kokenut joten hän osasi opettaa ja ihana yö se oli. Kokenut, vanhempi mies oli hyvä vaihtoehto ainakin minulle. Tuon kokemuksen jälkeen osasin arvostaa miestä, joka ei välttämättä ole hyvännäköinen mutta oikeasti miehekäs , uskollinen, huolehtivainen ja isolla mulkulla varustettu.

Vielä tänäänkin kun olen kiimasta levoton muistelen silloin tällöin yötämme ja mietin millaista olisi ollut asua hänen kanssaan. Tiesin kuitenkin jo silloin ettei hän ole minulle se oikea emme olleet sukulaisieluja joten se jäi yhteen kertaan. Oltiin tuolloin molemmat vuotiaita.

Olin kaverin luona yökylässä ja menimme nukkumaan. Hänellä oli parisänky eikä mitään muuta ja ihan muuten vaan menin hänen viereensä nukkumaan Kaverini tiesi,että olen biseksuaali ja en voinut vastustaa kiusausta ja raotin hänen peittoaan sen verran, että näin hänen pullotuksensa. Hän nukkui ja kutittelin hänen munaansa ja itselläni alkoi seisoa ja niin alkoi hänelläkin pikkuhiljaa ja hieroin hänen kovaa penistään.

En sanonut mitään, hymyilin vain. Sitten kaverini kertoi, että oli ollut hereillä kaiken sen aikaa, kun aloin kutittelemaan hänen munaansa. Hän kysyi, että haluanko ottaa häneltä suihin ja sitten aloin imuttelemaan häntä.

Sitten tuli hänen vuoro ja otti minulta suihin. Lopuksi olimme 69 asennossa ja laukesimme toistemme suihin ja käperryin sen jälkeen hänen kainaloonsa ja nukahdin siihen. Olemme edelleenkin kavereita ja puuhailemme aina silloin tällöin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä olen 23v ja kokemusta vain suihinotosta mua yli 10 vuotta vanhemmalta mieheltä. Perseenreikä on niin kireä, että lopetan hommat aina kesken ja enää en edes halua ollenkaan!

Olin just täyttänyt 18v ja olin juhlimassa synttäreitäni yhen kaverin luona, jossa majailin viikonlopun yli. Se esitteli miulle jonkun kolme- tai nelikymppisen perheenisän itse asiassa en muista oliks se perheenisä tai edes naimisissa mutta joka palveli myös armeijassa ja oli lähdössä olikohan Afganistaniin joskus lähitulevaisuudessa.

Tää mies heitti meidät johonkin huvipuistoon ja haki meiät sieltä sit ku haluttiin pois. Sit en muista tapahtuiko samana vaiko seuraavana päivänä, mutta ajettiin yhessä miehen ja miun kaverin kaa johonkin mehtään digikamera mukana. Otin mieheltä suihin, kaveri otti miulta suihin, siis keskellä mehtää, sit mentiin takasin autoon ja ajettiin johonkin aukioon jossa mie ja mies siirryttiin takapenkille ja otin siltä taas suihin kaverin ottaessa kuvia.

Lopetettiin kun jotkut ihmiset ilmestyi paikalle ja mentiin kaverin kotiin. Osasin kuulemma tosi hyvin imeä kyrpää ensikertalaiseksi, siis mies ei ollut uskoa olevani umpineitsyt. En osaa edes sanoa kaduttaako vai eikö. No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Aloitin siellä kuoroharrastuksen ja tutustuin samalla Lauriin. Hän oli mukava rempseä herrasmies,esitteli mulle kaupunkia käytiin usein syömässä ja joskus elokuvissa.

Kerran sitten kun lähdettiin elokuvista niin hän puristi minua hellästi pakaroista.. Oli mun ensisuudelmat,oli perhosia vatsassa kun en ollut koskaan ollut kenenkään kans näin lähekkäin. Eka kerta tapahtui sit muutama päivä myöhemmin hänen asunnollaan.

Suudeltiin kun hän riisui minut ja laittoi vatsalleen. Eihän se meinnannut millään mennä kun jännitin,sattuihan se aluksi paljon mutta olihan se kiihottavaa kun joku panee ja laukeaa sitten sisälle. Mun eka kerta oli tällänen; olin eräässä gaychatissa ja olo oli jo pidemmän aikaan ollu tosi kiimainen. No, kuten yleensä, chateissä porukka haluaa nähä livenä, en ollut aiemmin suostunut sellaiseen mutta nyt jostain syystä suostuis: D sovittiin aika ja paikka ja menin sinne hirveessä jännityksessä puukko mukana XD pitäähän selusta varmistaa.

Kun saavuin paikalle, mies oli siellä, hyvännäköinen ja kroppainen. Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta. No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian.

Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi. Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi.

Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa.

Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa! Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari.

Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla.

Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla. Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan. Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut. Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa?

Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä! Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne!

Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään. Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus. Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen. Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee.

Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin. Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan.

Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut.

No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä. Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta.

Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia. Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia.

Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään. Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut.

Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran. Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut.

Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä. Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään. Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita.

Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme.

Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen. Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta.

Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v. Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus.

Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan. Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla?

Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun. Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa. Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät". Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita.

Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa. Sen jälkeen mentiin kaverille.

Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin. Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä.

Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin. Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min. Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä. Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun.

No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle. Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin. Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi.

Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu.

Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia. Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun.

Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani. Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä. Sitten kävelytti minua Töölöön Cafe Maroccoon Museokadulle ja halusi tarjota kahvia ja jutella.

Olin hoikka ja pitkähiuksinen poika ja varmaan söpön näköinen miehen mielestä, sillä sitten hän rupesi houkuttelemaan minua muka mummonsa luokse erääseen porraskäytävään, jossa tarjolla olisi kuulemma lisää röökkiä ja huikkiakin. Jouduin rapussa paniikkiin ja ryntäsin ulos hissistä parahiksi tulleiden asukkaiden vanavedessä ja olin jonkun aikaa aivan shokissa.

Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut. Tämä tapaus sai minussa kummalliset vietit heräämään ja aloin pukea ylleni salassa äitini sukkahousuja ja muita hepeneitä ja huomasin nauttivani tyttömäisyydestäni suunnattomastija sain orgasmeja.

Varsinainen ensikokemukseni tapahtui sitten asemalla, jossa kuljeskelin pari kaljaa juoneena viisitoistavuotiaiden koululaisten paha tapa tuolloinkin ja bongasin erään pienikokoisen hintelän noin kolmekymppisen kaverin seisoskelemassa pylvään vierellä.

Minussa heräsi halu koetella kaveria ja minulla oli naisten sukkahousut ja pikkurintsikat vaatteideni alla ja olin tosi kiihottuneessa tilassa. Kysäisin mieheltä suoraan, oletko homo, ja takellellen kaveri vastasi ettö kyllähän hän sellainen oli. Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä. Huoneessa sitten riisuin housut ja paidan ja ihmettelin samalla omaa määrätietoisuuttani.

Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle. Hän ei pitänyt siitä ja halusi runkata yhdessä.

Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. Sen jälkeen hän hoiteli mut. Mike, joka jenkki oli nimeltään, lauleskeli suihkussa ja minä taisin nukahtaa hetimiten. Tagit gay novelli Gay Gayseksiä uimarannalla Homo gootti homo novelli Homo pano Homo seksiä Kiimainen peppu Kiimaiset homomiehet kolmen kimppa Nuoret homot Paljaalla suoleen Panna paljaalla Rankkaa homoseksiä Spermaa uimarannalla tiukka anaali. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä!

Finnish homoseksuaaliseen legs and feet parasta puhelinseksiä

: Kalusta suuhun homo mies masturboi

Kamasutra sex homo picture porn Klikkaa tätä, jos haluat pienentää miniprofiilin. Novel copyrights belong to their respective owners. Toinen miehistä, vaaleahiuksinen tuli luokseni ja sanoi että ei se mitään ja runkkaa itsekin, mutta olisi mieluummin mennyt runkkaamaan lähellä olevan kallion taakse. Liity chatiin nyt ja katso isoja kulleja livenä ilmaiseksi! Flash Player -tuki Käytät tällä hetkellä chatin Flash-versiota:
Kalusta suuhun homo mies masturboi Gay nuori kalu oili virta
HIERONTA HOMOSEKSUAALISEEN EROOTTINEN HIEROJA VUOSAARI Tiesin kuitenkin jo silloin ettei hän ole minulle se oikea emme olleet sukulaisieluja joten se jäi yhteen kertaan. Kirjaudu Rekisteröidy Unohtuiko salasana? Otin kalua suuhun kun mies oli saamassa orgasmia ja tein samaa mitä vaimoni tekee minulle kun antaa suuseksiä ja nielin kaiken, lopuksi vaimo suuteli minua ja pyysi jakamaan spermaa suuhunsa. Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle. Kaikki mallit Kilpailut Ilmaisia Poletteja 4 Etsi. Ei hyvältä eikä s24 homoseksuaaliseen treffi seksikkäät stringit, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia. Siinä kosketeltiin, runkkailtiin ja suudeltiin.
Thai-hieronta Pieksämäki / By omat seksikuvat kalu suussa japillu aikuinen nainen etsii miestä sperma on vanha opettaja putki sauna miehelle Ilmainen seksivideo anus masturbointi kontrolli esinahka hiivasieni burana ja minä aloimme tehdä samaa, harrastimme raskasta homo seksiä ja juuri silloin lukiokaverini. heinäkuu Miksi hän ajattelee, että kalun suuhun ottaminen olisi jotenkin vähemmän Veikkaan, että miesystäväsi on homo tai ainakin kaapissa oleva. . Mies tykkää masturboinnista - se ei ole ok (käy naisen itsetunnon päälle). marraskuu Rakastan olla btm, mutta toisinaan kaipaan toisen miehen suuta ja persettä. Kaluni seisoi yhä kovana speedoissa eikä ketään näkynyt, menin hiukan - Kiimainen homohuora innoissaan, kun saan homokyrpää sisäänsä, me . lesboseksiä masturboida märkä pillu narttu neitsyt neitsytpillu nuolla pillua.

Inka tuominen alastonkuvat thai hieronta homoseksuaaliseen salo

Sex gay kauppa miten saada mies laukeamaan