Kipu orgasmin jälkeen itsetyydytys foorumi homoseksuaaliseen

Sex suomi erotiikka homoseksuaaliseen tube

Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle. Hoitaisin tarjoilun, hieroisin mahdollisesti jalkoja, ja palvelisin. Ja luonnollisesti vaatetonna, katseltavana.

Ja yksi heistä olisi omistajani, joka voisi muille sallia myös koskettamiseni, jos sitä vieraat haluaisivat. Outoja ja kiihottavia ajatuksia ihmismieli keksiikin: Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Sadomasokismi ei toimi käytännössä, olkaa varovaisia. Sadomasokismi ei toimi käytännössä, olkaa varovaisia. Päivää, hyvä ystäväni oli tosi radikaali sadisti ja masokisti. Hän masentui ja lopulta murhasi itsensä. Sanoisin vain yleisesti ottaen, että jos kuvittelee toisen satuttamisen olevan rakkautta: Se on vaarallinen peli, koska raja on lopulta häilyvä ja tuhoava.

Toiseksi itsensä satuttamisen maksimi on itsemurha. Joten olkaa varovaisia, ettei mene yli: Ei enää leikitä rääkkäämisellä, vaan tuhotaan itsensä oikeasti. Ei ole järkeä - on nähty. Sadomasokismi on laillista, mutta jos sadismi ja masokismi menee maksimiin: Joten leikkikää varovasti, että ette vain leiki elämällänne. Olen itse hetero ja tylsän normaali, mutta kyllä todella radikaali sadismi ja masokismi on jo aika sairasta: Jos henki lähteet, kuten ystävältäni.

Siskon kanssa Joskus jo pikkupoikana ihailin isosiskoani. Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että ei ole järkeä ajatella: Että rakkaan ihmisen rääkkääminen todella pahasti olisi kauhean ok. Jos toinen meinaa kuolla. Se on jo liikaa, saati sitten itsemurha. Teitä kunnioittaen, omin silmin on nähty mihin voi mennä toisilla.

Mielestäni sitä voi saada hyvän fiiliksen helpommallakin. Hyvät ihmiset, tiedän sangen hyvin, että on "pientä liekkiä" ja sitten on "rajuja juttuja" ja sitten "rikoksia". Kaikki nämä pitää pitää erillään, eikä pidä väittää että toinen juttu on toinen. Olen itse tuntenut henkilökohtaisesti ihmisiä, joita on syytä epäillä raa'immista rikoksista mitä voi tehdä, erittäi sairasta.

Ja olen tuntenut ihmisiä, jotka hieman pelailevat vaan. Ja olen tuntenut ihmisiä, jotka vetää laidasta läpi: Jos itsensä opettaa raaoille tavoille, kuten eräs erittäi perillä ollut sanoi: Meillä on Suomessa kaikki raiskaustilastot päin helvettiä, koska rikoksia ei kerrota poliisille.

Ja ne harvat jotka kerrotaan, niistä ei tule tuomioita. Joten kannattaa olla tarkkana leikeissä, että niistä ei tule painajaisia. Asia ei minulle kuulu, mutta olen niin paljon paskaa nähnyt, että ainakin nuorten kannattaisi varoa hieman. Ettei tarvitse oppia kantapään kautta. Minä itse olen tylsä hetero perhemies, vielä uskovainen. Mutta olen jutellut murhaaja-pedofiilien kanssa sekä SETA: Nämäkin ovat aivan eriluokan juttuja, SETA: Mutta fakta on tässä: Jos alkaa leikkimään tulella, pitää varoa ettei polta koteja ja hyviä avioliittoja typerillä leikeillä.

Rakkaus on toisen kunnioitamista, auttamista sekä arvostamista. Ei toisen kuristamista tajuttomaksi. Se on minun henkilökohtainen mielipiteeni. Olen vuosia sitteN tavannut naisen, joka tykkäs et sen nännejä purraan - ja todella lujaa. Jossain vaiheessa, kun se sano et "lujempaa" niin jouduin sanomaan sille että "tajuatko, et jos vielä tän lujempaa puren, ni sun nänni menee poikke ja joudut sairaalahoitoon!

Mulle sopis paremmin sellanen tyttö jota sais rakastaa hellästi ja joka tykkäis sellasest niin paljon, että tulis mun vaimoksi. Noi sadomaso jutut ei ole mulle, kun en tykkää kivusta.

Jos on masennusta tai muuten vaaraksi itselleen tai muille ei kannata edxes harkita sm-seksiä. Jos sm-seksistä hakee jotain tunnetilaa mielenterveyden hoitoon on todellakin vaarana että menee överiks. Silloin kun kaikki jotka sessioon osallistuu ovat hyvässä sielun ja ruumiin voimissa kestää alistettava alistuksen ja alistaja saa tyydytyksen menemättä rajojen yli.

Isosiskoni tapas vuos sitten hemmon johon rakastui. Systeri on yli kolmekymppinen ja työssään oli hyvässä asemassa. Muuttivat yhteen asumaan ja kaikki vaikutti kuin satufilmistä otettua otosta olis katsellut: Systeri on nyt sairaslomalla ja menettänyt asemansa töissä, koska joutui pyytämään sisäistä siirtoa työnantajalta.

Vastaavaa vapaata virkaa ei ollut nyt toisaalla, joten hän siirtyy vaatimattomampiin tehtäviin. Minkä tähden pyysi siirtoa? Olemme jutelleet keskenämme asiasta. Aluksi se oli ollut hyvin mukavaa ja vaihtelevaa hänestä, hän piti siitä kovasti. Oli ollut tosi kiihoittavaa kun mies rajoitti hänen osallisuutensa seksissä lähinnä liikkumattomana subina oloon: Kesällä oli alistaminen edennyt kivun mukaan ottamiseen, siitä ei sisareni ollut pitänyt ja sen myös kertonut useasti.

Mies halusi välttämättä opettaa hänet kestämään sitä ja nauttimaan siitä. Siis kukahan nautti siitä oikeastaan, herra itse tuottaessaan kipua toiselle.

Turvasana heillä oli ollut olemassa, se ei vaan toiminut. Herrasta sisareni vinkui turhaan kuin SIKA! Sisaren selkä, pylly ja reidet ovat parantumassa viimein, mutta arpia jää niin ihoon kuin sieluun. Se siitä rakkaustarinasta ja kivasta kinkyseksistä. Ja miksi kerron, koska minä olen harrastanut saman kaltaista kinkkistä seksiä miesystäväni kanssa. Minäkään en pidä kivusta, enkä piruvie edes yritä opetella sitä, joskaan multa sitä ei ole koskaan vaadittukkaan.

Joitan läimäyksiä reiteen tai pyllyyn lukuunottamatta, kämmenellä aktin aikana. Eivät ole oikeastaan edes sattuneet,oikeastaan ok olleet. Joten arvioikaa huolella kenen kanssa mitäkin leikkiä leikitte.

Itse olen kivusta nauttiva mies ja olen löytänyt naisia jotka saavat nautintoa sadismista. Kuitenkin vaikka turvasana on käytössä niin silti on pysäyttävä ajatus tajuta että toinen todella nauttii satuttamisestasi. En minä tarkoita että olisin saanut mitään elinikäisiä arpia tai kärsinyt suunnatonta tuskaa vaan kivun tunne on vain mennyt vähän yli mukavuusrajan.

Sanotaan nyt totuuden vuoksi että elämäni tuskallisimmat hetket ovat kuitenkin olleet terveyskeskuksessa kun poskionteloni punkteerattiin. Se tekee kuitenkin särön luottamukseen. Siinä vain huomaa hyvin kun toinen innostuu ja itse kontrolli unohtuu hetkeksi että tämä todella nauttii kun kiemurtelet piiskan viuhuessa.

Sm-seksissä luottamus alistajaan pitää olla enemmän kuin hyvä. Mutta myös alistettuun pitää pystyä luottamaan. Vaikka turvasana lopettaa rangaistuksen tai session kuinka on sovittu tulee sitä käyttää harkiten mutta jos oma sietotila on mennyt yli on sanottava sovittu turvasana.

Vihreä antaa luvan koventaa otetta kyseisellä hetkellä,keltainen on tila missä on hyvä pysyä ja punainen kun alkaa menee överiks. Kuullostaa samalta kuin katolinen kirkko joka esitti homoseksuaalisuuden olevan väärin ja todisteli sitä sillä että homot tekevät enemmän itsemurhia. Samaan aikaan kirkko itse julisti homojen olevan sairaita perverssejä ja päätyvän helvetin liekkeihin. Mikä tahansa voi mennä liian pitkälle ja veteenkin voi hukkua. Sadomasokistit psykologisesti muuta väestöä terveempiä Tiede 4.

Näin toteavat hollantilaiset tutkijat, jotka ovat verranneet sadomasokistien psykologista profiilia normiseksiä harrastaviin ihmisiin.

Niin sm seksi on poikkeavaa seksikäyttäytymistä, jos sellaista haluaa niin on ehdottomasti oltava täysi luottamus toiseen. Tällä ominaisuudella ei ole mitään tekemistä painon kanssa. No ei helvetissä pitäisi , eikä pitäisi kenekään muunkaan. Nauttikaa elämästänne, heittäytykää himojenne vietäväksi huolimatta siitä, oletteko lihavia, laihoja vai kaikin puolin sopusuhtaisia; kauniita, rumia, vanhoja tai nuoria. Älkääkä nyt hitto vie ainakaan alkako kriiseillä kehoistanne yhtään enempää.

Onneksi nyt edes yksi  tolokun immeinen, parisuhdeasiantuntija ja psykologi Tony Dunderfelt, ymmärtää toppuutella edes vähän. Ei siinä mietitä kiloja. Kukaan ei voi miellyttää kaikkia. Mutta ainakin minä voin ihan hyvin elää sen kanssa, että Suomessa on ilmeisesti ainakin ,36 miestä, jotka minun kehoni muodot tekevät seksuaalisesti tyytymättömämmiksi.

Mäkin luin kulmakarvojani kohotellen tuota Kauneus ja terveys -lehden juttua. Mutta koko lehti on muutenkin aina pelkkää laihduta, laihduta laihduta  -mantraa.

Juu, itse en oikein tiennyt että itkeäkö vai nauraa - oli sen verran paksua heh tekstiä. Kiitos kommentista Mimumii - ja samalla uudesta "seuratut" -listalle lisätystä blogista! Juu, mulla tuli sama mieleen en myöskään koskaan hakeutuisi Teija-Liisan "vastaanotolle"! Tiedä sitten miten kontekstin ulkopuolelta nuo muutamat lainaukset olivat, mutta tällaisinaan eivät kyllä luo mielikuvaa kovin empaattisesta tyypistä!

Onpa tehty "tutkimusta" sellaisestakin osa-alueesta, että miksi pullukka on parempi sängyssä kuin hoikka? Siksi, että pullukka yrittää kopmpensoida ulkoisia mittasuhteitaan yrittämällä enemmän. Nettideitti-sinkku-aikakautenani totesin kaikki tutkimukset vääriksi. Toinen vaihtoehto on, että kaikki miehet valehtelivat armottomasti vain saadakseen seksiä.

Oma naiseuteni löytyi kolmekymmpisenä erottuani. Huomasin olevani viehättävä, haluttava ja sain haluta miten ikinä tahdoin. Sinkku-ja deittiaikana kaikki vahvistui. Nuoremmat, vanhemmat, pienet tai suuret, aivan sama. Joidenkin sallin päästä iholle asti ja toisten en, sillä en itse tahtonut.

Minun ei tarvinnut alistua kosketuksille vain sen vuoksi, että rehevämpänä kelpaan edes jollekin. Nykyinen mieheni on minua pienempi. Hän on lyhyempi ja hänen farkkujaan en pysty vetämään pohkeitani ylemmäs. Mutta läheisyy ja heittäytyminen lemmen pyörteisiin Myönnän, että suon ajatuksia muodoilleni ja rääkkään niitä aika ajoin salilla tai lenkkipolulla.

Tulevat häät aiheuttavat hieman paineita, mutta vain vähän. Siksi, että pullukka yrittää kompensoida ulkoisia mittasuhteitaan yrittämällä enemmän. Ja joo, enhän minäkään ihan pellossa elä, mitä syömisiin tulee. Yritän syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti tosin muutamat repsahdukset eivät syökse minua depressioon , mutta tämä tietysti ihan oman hyvinvoinnin kannalta , ei siksi, että pelkäisin muuten olevani epäviehättävä.

Hyvinvoinnin vuoksi minäkin syön tervellisesti pääsääntöisesti. Näin rehevänä omaan ajatuskyvyn ja ymmärryksen. Treenailen ja pidän siitä. Mutta niin kuin sanoit, en minäkään viehättävyyden vuoksi näin toimi. Jos laiskottelu ja suussa sulavat herkut olisivat hyväksi, niin olisin A1- luokkaa. Piiskaan siis itseäni mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta voisin elää laadukasta elämää ja nauttia itsestäni, läheisyydestä ja kaikesta elämän tarjoamasta tunnekirjosta.

Pohdinpa sitä, että edelleen meille tuputetaan hoikkaa naisihannetta. Samaan aikaan media paheksuu liian laihoja malleja, mutta samat liian laihat tytöt, mainostavat seuraavalla sivulla. On toki myös normaalipainoisia malleja. Kaiken normaalikoon ylittävät luokitellaan xl- tai pluskoon-malleiksi. Miksi tarvitsee erillisen nimityksen?

Ja nyt aion syödä fetapinaattipiirakkaa ja kuluttaa sen pois istumalla jumppapallon päällä samalla kun katson Master Chefiä! Mitä tästä taas opimme: Mä olen puolestani joutunut miettimään, oonko tarpeeksi naisellinen ja haluttava, kun peilikuvassa kroppa ei vastaakaan Marilyn Monroeta. SM-tason urheilijana mulle on geenien ja treenin takia kertynyt enemmän lihasta ja teräviä kulmia kuin tissejä ja pehmeitä kurveja - ja hei, se on mulle enemmän kuin fine. Mä oon tyytyväinen mun vartaloon, katsonut peiliin ja todennut, että näillä mennään.

Ja se myös näkyy ulospäin, sillä oon sun lailla itsekin kuullut muutamaan otteeseen, että kiihottavaa mussa on itsevarmuus ja rentous oman vartaloni suhteen. Lähtemättömimmän vaikutuksen tein erääseen mieheen, kun seksin jälkeen totesin, että mulla on nälkä ja lähdin jääkaapille. Kuulemma olin äärettömän kuuma siinä alasti seistessäni, lautanen kädessä ja mitään häpeilemättä. Näinpä - koskaan ei ole hyvä, ainakaan muitten mielestä. Ja juuri tämän takia so. Loistavaa siis, että sinäkin olet!

Hehe, mä olen tehnyt samat. Ja saanut myös siitä positiivista palautetta, me hieman pyöreämmät naiset kun myöskään emme oikein saisi syödä "julkisesti" tai sanoa, että meillä on nälkä.

En tiedä, joskus olen kai lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä..

Myös jos lähtisin ajattelemaan omilla tyhmillä aivoillani, tutkimuksen on tosiaankin tehnyt Kauneus- ja terveys -lehti, jonka lukijat kenties ihannoivat enemmän terveyttä laihuutta ja kauneutta median luomaa kauneusihannetta , ei voida tätä tutkimusta ajatella yleisesti pitävän paikkaansa. Kenties se on tämän lehden lukijakunnan kesken vain totuudenmukainen. Taas jos lähden omilla pienillä aivoillani miettimään esimerkiksi jonkun fittness -lehden tutkimuksena tämä voisi olla, että naisen salilla käymättömyys huonontaa seksiä..

Mä olen omien empiiristen kokemusten hehe perusteella päätynyt samaan. Vaikka toisaalta tietysti nämä partnereiksini valikoituneet tietysti preferoivatkin vähän runsaampia muotoja, eivätpä he kai minusta muuten niin olisi viehtyneetkään. Miehillä on erilaisia makuja naisten suhteen kuten on naisillakin miesten suhteen. Joillekin kumppanin lihominen saattaa olla ongelma, toisille taas oma lihominen. Vaikka oikeasti hyvä seksi ei vaadikaan tietynlaista vartaloa Melkein aina kun puhutaan naisen painosta, rintojen koosta ja jopa hiusten pituudesta!

Miksi ei voi myöntää sitä, että kaikki miehet eivät todellakaan pidä juuri minua ja minun näköistä naista kovin seksikkäänä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska minäkään en pidä kaikkia miehiä seksikkäinä ja minulle riittää, että se oma kumppani pitää minusta?!

Itsekin kävin vilkaisemassa tuota "tutkimusta" ja samalla paria muutakin aiheeseen liittyvää juttua, jotka olivat aivan yhtä typeriä tyyliin imurointitapasi kertoo millainen olet sängyssä. No näinhän se juurikin on - jokaisella on omat mieltymyksensä! Itse pidän hoikista miehistä, mutta monet ystävistäni preferoivat kunnon lihaksia tai jopa pientä "nallekarhumaisuutta" ;.

Ja kysymykseen siitä, miksi ei voi myöntää, ettei kaikki tykkää kaikista on tietääkseni ihan yksinkertainen syy. Vertailija ei ole itse sinut itsensä kanssa, jolloin joutuu pönkittämään itsetuntoaan muita väheksymällä. Jeesus kristus, kyllä on nyt tehty tutkimusta! Että kypsyttää tuollaisten juttujen julkaiseminen, miksi pitää paineistaa ihmisiä tuolla tavalla?

Ylipaino ei ole terveellistä, mutta en pysty käsittämään miksi ihmisiä pitää yrittää kaikin keinoin syyllistää siitä pois? Oman painonhallinnan pitäis lähteä ihan jostain muualta, kuin siitä ettei miehet tykkää jos paksu.

Miehet tykkää ja ei tykkää niin monista asioista, johtuen ehkä vähän myös siitä, että miehiä nyt sattuu olemaan aika monta maailmassa, että sitä mielikuvitusihannetta jos lähtee jahtaamaan, niin pulassa on. Aih, nyt kyllä minun maalaisjärkistä päätäni kolottaa kun katson tutkijaa, tulosta ja otantaa.

En tiedä mitä tekisin jos joku mies kehtaisi mennä kommentoimaan minun vartaloani hänen haluttomuutensa syynä. Ei voi tulla yllätyksenä, että minulla on kurveja. Enkä minä aio häpeillä niitä. Kun minä harrastan seksiä on siinä jotain muutakin ajateltavaa kuin maha tai selluliitti.

Onko kukaan muu muuten ihmetellyt, miksi miesten on okei sanoa tämä asia ääneen, mutta herra jumala jos nainen valittaa miehen mahasta!

Ukon kun pitää vähän pyöristyä suhteessa jne. Naisten ulkonäköä, karvoitusta ja tissejä saa kyllä arvostella, mutta miesten koolla ei ole väliä ja muita mukavia letkautuksia. Seksissä on minusta kyllä tärkeintä se, että on hauskaa. Joku joskus sanoi, että jollet pysty nauramaan seksin aikana kumppanisi kanssa jotain pitäisi muuttaa. Minä allekirjoitan sen, sillä seksihän ei todellakaan oikeasti ole mitenkään seksikästä.

Kipu orgasmin jälkeen itsetyydytys foorumi homoseksuaaliseen