Lemmenlaiva dvd seksi rovaniemi homoseksuaaliseen

EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni. He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. He ovat maailman rahavalta. Tämän maailman jumala on raha. Nämä pahat ihmiset manipuloivat maailmaa rahan avulla. Siksi sieltä päin on tullut homoviestejä jatkuvasti, koska se toiminta on suurella rahalla sponsoroitua tietoista propagandaa.

Samasta syystä media muutoinkin on homomyönteinen, koska tämä taustalla oleva homoutta edistävä rahaeliitti omistaa kaikki maailman tärkeimmät mediat, TV: Myös Suomen media on mukana samassa kytköksessä.

Siitä syystä johtuen media, kuten Helsingin Sanomat, ei myöskään kerro kriittisesti tämän maailman rahaeliitin suunnitelmista, koska he ovat osallisina saman suunnitelman toteuttamisessa ja ovat sitoutuneet vaitioloon.

Sen takia HS ei julkaise mitään tutkivia raportteja esim. Bilderberg-kokouksista, vaan ollaan hiljaa, koska Bilderberg on käskenyt tiedotusvälineitä olemaan hiljaa. No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan. Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia. Loppulause on se, että tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisten tahojen agendaan sopii erinomaisesti homoseksuaalisuuden rohkaiseminen, koska se rikkoo perinteistä yhteiskuntamallia, kun heidän suunnitelmissaan on luoda täysin uusi yhteiskuntamalli, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi diktatuurinen maailmanhallinto.

On valitettavaa, että jotkut kirkon edustajatkin ovat menneet tähän petkutukseen mukaan, joten he edistävät omilla kannanotoillaan uuden antikristillisen hallinnon syntymistä - muka rakkauden nimissä. Mutta hehän eivät toimikaan tiedon mukaan, vaan sisäisen tunteensa mukaan. Tämä asia on kuitenkin liian vakava pohdittavaksi vain tunteellisen intuition pohjalta.

Kyseessä on koko maailman muuttaminen pahaan suuntaan. Yksi käytetyistä keinoista on homoseksuaalisuus, joka on kapinaa Jumalan alkuperäistä luomissuunnitelmaa vastaan. Suomessa on luterilaisen kirkon seurakuntavaalit Olen ehdolla sekä kirkkovaltuustoon numerolla 11 että seurakuntaneuvostoon numerolla Loviisassa on aika kiehuva tilanne sikäli, että täällä on syntynyt rintamalinjoja kirkkoherra Veli-Matti Hynnisen puolesta ja häntä vastaan ja sitten on siltä väliltä olevia henkilöitä.

Paikallisen lehden, Loviisan Sanomien , yleisönosasto on alkanut täyttyä seurakuntavaaleihin liittyvistä kirjoituksista, joista osa on melkoisen ärhäköitä, ellei jopa aggressiivisia.

Jos minä tulen valituksi, haluan olla omalta osaltani yhteyttä luova sillanrakentaja. Olen mukana ryhmässä, jonka nimi viittaa samaan eli "Yhdentyvä kirkko". I lmoitus Jouko Pihon mukanaolosta Radio Dein ohjelmassa. Minulle soitettiin tänään ja pyydettiin mukaan Radio Dein nuorten ohjelmaan, jossa pohditaan teologisesti kärsimyksen ongelmaa.

Olen mukana tänään Esille tulee ilmeisesti myös yhteiskunnallinen näkökulma, eli mitä poliitikko voi tehdä lievittääkseen ihmisten kärsimyksiä. Ohjelma kuullaan uusintana lauantaina O te Markus Lehtipuun lopunaikaa koskevasta kirjoituksesta ja vastaukseni hänelle. Markus Lehtipuu kirjoitti Uudessa Suomessa mielenkiintoisen artikkelin, joka oli otsikoitu "10 hätkähdyttävää uutista".

Poimin kirjoituksesta seuraavan kohdan. Kun kaikki kasvaa koko ajan, jossakin on pakko olla raja, jolloin jokin jossakin poksahtaa, ja tulee stoppi. Se voi olla hallittu jarruttelu, mutta kun yhä vähemmän asioista näyttää olevan kenenkään hallinnassa, se on todennäköisesti raju stoppi. Stoppi tulee kun pahuuden määrä saavuttaa maksiminsa. Silloin Ylin Johtaja sanoo: On aika sulkea Telluksen konttori maailmankaikkeuden yksi sivuhaaraosasto. Sen jälkeen kaikki laitetaan uusiksi. Siinä uudessa maailmassa ei ole enää rahanahneutta ja mammonan palvontaa, ei sotia, ei väkivaltaa, ei murhia, ei varkauksia eikä ryöstöjä, ei huoruuksia eikä haureuksia, ei kateutta, ei vihaa, ei mafiaa, ei lahjontaa, ei petoksia, ei valehtelua, ei ylpeyttä, ei panettelua, ei diktaattoreita, ei jumalanpilkkaa, ei saatananpalvontaa, ei epäjumalanpalvelusta, ei vääriä uskontoja, ei epäoikeudenmukaisuutta, ei sortoa, ei taikauskoa, ei noituutta, ei tietämättömyyttä, ei ennakkoluuloisuutta, ei tieteen tulosten vääristelyä, ei alistamista, ei halveksuntaa, ei eläinten huonosti kohtelua, ei ympäristön tuhoamista ja saastuttamista, eli ei mitään pahaa.

Tällainen aika on tulossa. Ennen kuin se oikea rauhan ja hyvyyden aika tulee, maailma joutuu kuitenkin kokemaan sitä ennen maailmanhistorian suurimman petoksen, kun maailmaan ilmestyy karismaattinen johtaja, joka väittää olevansa Kristus, vaikka hän ei sitä olekaan, vaan Antikristus. Antikristuksen hallinto vaikuttaa aluksi hyvältä vrt. Hitler , mutta pian diktaattorin pahuus tulee ilmi. Edellä kuvaamani uusi maailma, jossa hyvyys, vanhurskaus ja Jumalan kunnioitus hallitsevat, tulee toteutumaan sen jälkeen, kun takaisin maan päälle kuninkaana saapuva Jeesus Kristus tulee kukistamaan Pedon eli Antikristuksen, jonka 3½ vuotta kestänyt väliaikainen hallinto loppuu kuin seinään Harmageddonin taisteluun, jonka jälkeen maailman suurin petohallitsija miljoona kertaa pahempi kuin Hitler heitetään helvetin tulijärveen.

Onhan nämä lukuyhteenosumat hauskoja, mutta en usko, että niillä on sen kummempaa merkitystä, paitsi niille, jotka antavat niille oman merkityksensä. Liu Xiaobo, Nobelin rauhanpalkinnon saaja v. Kiinalainen toisinajattelija, vuotias Liu Xiaobo on saanut Nobelin rauhanpalkinnon.

Liu palkittiin työstään ihmisoikeuksien ja rauhan hyväksi sekä pitkästä ja väkivallattomasta taistelustaan kiinalaisten ihmisten perusoikeuksien puolesta. Liu istuu parhaillaan 11 vuoden tuomiota kiinalaisessa vankilassa. Hänet tuomittiin joulukuussa vankeuteen, koska hän osallistui sananvapautta ja monipuoluevaaleja vaativan manifestin, Peruskirja 08, kirjoittamiseen. Peruskirja 08 vaatii Kiinan kommunistista puoluetta ihmisoikeuksien uudistuksiin. Peruskirjassa vaaditaan ihmisille muun muassa sanan-, uskonnon ja kokoontumisenvapautta.

Puolue ja hallitus ottivat tämän suorana haasteena. Rauhanpalkinnon kerrottiin jo etukäteen olevan kiistanalainen. Kiina varoitti palkitsemasta vankilassa olevaa toisinajattelijaa, joka on osallistunut kiinalaisen vapausliikkeen toimintaan aktiivisesti viime vuosikymmeninä. On luonnollista, että suurvalta joutuu kestämään myös arvostelua, Nobel-komitean puheenjohtaja Thorbjörn Jagland sanoi julkistustilaisuudessa Oslossa.

Presidentti Tarja Halosen mukaan Nobelin rauhanpalkinto meni oikealle henkilölle. Halonen luonnehtii palkittua Liu Xiaobota klassiseksi ihmisoikeustaistelijaksi. Kiina on tuominnut Nobel-komitean päätöksen. Kiinan valtiollinen media arvosteli lauantaina ankarasti Nobelin rauhanpalkinnon myöntämistä Liu Xiaobolle. Englanninkielinen Global Times sanoi palkintokomitean saattaneen itsensä häpeään. Lehden pääkirjoituksen mukaan komitea osoitti röyhkeytensä ja ennakkoluulonsa Kiinaa kohtaan.

Kiinan ulkoministeriön mukaan palkinnon myöntäminen toisinajattelijalle on rauhannobelin periaatteiden vastaista. Valintaa luonnehditaan törkeäksi ja säädyttömäksi, koska Kiinan ulkoministeriön mukaan Liu on tuomittu rikollinen. Onnitteluni Liu Xiaobolle Nobelin rauhanpalkinnon saamisesta ja Norjan nobelkomitealle rohkeudesta palkita aito ihmisoikeuksien puolestapuhuja Kiinan valtion painostuksesta huolimatta.

Monille kiinalaisille Liun palkitseminen tuo toivoa elämään. Tosin monet kiinalaiset eivät tiedä hänestä mitään, mutta sana leviää nopeasti. Kiinan ulkoministeriön väite, että Liun palkitseminen on törkeää, koska Liu on tuomittu rikollinen, herättää minussa lähinnä halveksuntaa.

Liu ei ole tehnyt mitään, mistä hän olisi ansainnut 11 vuoden tuomion. Liu vaatii aivan oikein sananvapautta ja monipuoluejärjestelmää Kiinaan. Liun palkitseminen ei ollut törkeää, mutta Kiinan kommunistisen puolueen takertuminen yksinvaltaiseen diktatuuriin ja haluun olla ikuisesti vallassa Kiinassa, on törkeää hirmuvaltaa.

Palkintokomitea ei ole saattanut itseään häpeään, mutta Kiinan vallanhimoiset puoluebyrokraatit ovat saattaneet Kiinan häpeään koko maailman silmissä. Matti Happolan kirjoitus islamin vaarasta. Tahdoin lähettää tämän viestin, koska islamin usko on todellinen uhka maailmalle ja etenkin kristityille sekä juutalaisille. Islamin johtajilla on suunnitelmana soluttaa islamisteja länsimaihin. Kyseessä on saatanallinen suunnitelma tuhota kristinusko.

Odotettavissa on, kunhan muslimien määrä EU-maissa lisääntyy, kristittyjen vainot, jolloin kaikki jotka tunnustavat Jeesuksen Kristukseen herrakseen, tuhotaan tai laitetaan vankeuteen. Tähän päämäärään tähtäävät myös Suomen hallituksen valtaapitävät. Nyt on alkamassa tai hyvällä alulla antikristillinen ahdistuksen aika, joka tästä vain syvenee, kunnes saavuttaa päämääränsä.

Samaa tapahtuu kaikkialla länsimaissa, Suomi mukaan lukien. Heidi Swanderin kirjoitus "Massojen valmistaminen". Red Alertin artikkeli maailmanhallinnosta vuoteen mennessä. Jerome Corsi on kirjoittanut nettisivuillaan Red Alertissa artikkelin, joka on otsikoitu Maailmanhallinto vuoteen mennessä Global governance by Tärkeä yhdistymisen ajankohta Global Governance At a Critical Jucntion.

Raportin julkaisivat USAn kansallinen tiedusteluneuvosto U. Luettuaan sivuisen dokumentin Corsi toteaa: Asiakirjan mukaan vapaan kaupan globalismia ei voida pysäyttää eikä USAlla ole muuta mahdollisuutta kuin tehdä myönnytyksiä suvereniteettinsa suhteen ja mukautua globalismin vaatimuksiin. Asiat menevät juuri tuohon suuntaan kuin Jerome Corsin referoimassa asiakirjassa tuodaan esille.

Maailman mahtavimmat raha- ja valtakeskukset ovat kansallisvaltioita vastaan ja haluavat sen sijaan tilalle maailmanhistorian suurimman ja laajimman imperiumin, jossa olisi tiukka yhdenmukaisuuden paine ja yhden johtajan palvomisen pakko. Toisinajattelijat passitetaan keskistysleireille, joissa useimmat ihmiset teloitetaan uudestaan käyttöön otettavan giljotiinin avulla.

Tämä sama asia on ennustettu jo Ilmestyskirjan luvussa 13, jossa maailman superhallitsijaa kutsutaan nimellä Peto alias Antikristus. Haluan itse toimia siihen suuntaan, että Suomi voisi olla tuon tulevan diktatuurivaltakunnan ulkopuolella.

Ensimmäiseksi Suomen tulee erota EU: Mitä tulee ajankohtaan , jolloin petovaltio alkaisi olla valmis ottamaan kaiken vallan maailmassa, niin pidän vuotta hyvin todennäköisenä. Sitä ennen maailmassa tapahtuu kaikenlaisia mullistuksia, esim. Vuosi voi olla myös merkittävä muutosten vuosi monella tapaa, samoin kuin aika paljon profetoitu vuosi Jos Antikristuksen vaivanaika alkaa v.

H uolestuttavia uutisia USAsta: Ensimmäisen kerran Obama jätti sanan "Luoja" pois Molemmissa tilanteissa Barack Obama sanoi: Kyseessä on historian tietoinen väärentäminen. Minun käsittääkseni alkuperäisiä dokumentteja pitää siteerata tarkasti niin kuin ne ovat. Myös Abraham Lincolnin kuuluisaa Gettysburgin puhetta on kohdeltu kaltoin. Robert George , oikeustieteen professori Princetonin yliopistossa, osallistui Amerikan perustuslaillisen seuran the American Constitution Society for Law and Policy kokoukseen, jossa osanottajille jaettiin pamfletti, jossa oli myös Gettysburgin puhe.

George alkoi lukea puhetta ja hämmästyi, koska se ei ollutkaan tarkalleen sama kuin mitä hän oli oppinut ulkoa jo koulussa. Näin loppuosan teksti kuului: Mihin USA on menossa? Jos Jumala sysätään pois jo historiallisista dokumenteista, Jumala tulee sysäämään USAn pois maailman ainoan supervallan asemasta. Richard Murphyn kirjoitus "Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen".

Mikko Silvennoinen Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen On hämmästyttävää, että suurin osa ihmisistä luulee rahan tulevan valtion painokoneista. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä vain kolme prosenttia esimerkiksi Ison-Britannian rahasta on valtion luomaa. Kuinka pankki sitten luo rahaa? Rahaa syntyy aina, kun pankki myöntää lainaa. Ihmiset kuvittelevat, että ottaessaan lainaa he saavat pankista rahaa, jonka joku muu on sinne tallettanut. Näin asia ei ole. Pankki tekee lainaa myöntäessään eräänlaisen taikatempun: Laina luodaan avaamalla kaksi tiliä, käyttötili ja lainatili.

Lainatessaan 10 euroa asiakas saa käyttötililleen 10 euroa, jolla hän voi tehdä mitä tahtoo. Lainatilille merkitään myös kymppitonni.

Tämän asiakas on nyt velkaa pankille. Kun nämä kaksi tiliä lasketaan yhteen, tulokseksi saadaan nolla. Asiakas näennäisesti omistaa toisen tilin saldon ja on toisen velkaa pankille. Jos hän sattuisi peruuttamaan sopimuksen ja maksamaan lainan takaisin, jäljelle ei jäisi yhtään rahaa.

Tulos on siis todellakin pyöreä nolla. Yllä kuvatussa tapahtumassa käteinen ei vaihda omistajaa missään vaiheessa. Kyseessä on pelkkä tilinpidollinen temppu. Pankki alkaa veloittaa korkoa siitä, että on luonut lainaamansa rahan. Rahan, jota ei käytännössä ole olemassa, vaikka se rahalta tuntuikin, koska asiakas pystyi kuluttamaan sitä käyttötililtään kuten rahaa ikään. Tämä selventänee, miksi pankit tekevät niin suuria voittoja: Totta kai pankit tarvitsevat myös käteistä, jotta ne voivat antaa seteleitä niille, jotka niitä haluavat nostaa.

Tähän tarvitaan sitä kolmea prosenttia rahasta, joka tulee valtion painokoneista. Pankit eivät tietenkään voi toistaa lainaustemppuaan loputtomiin. Ennen pitkää asiakkaat huomaisivat, ettei pankki pysty pitämään lupaustaan siitä, että heidän tileillään olevaa rahaa voidaan käyttää heidän omiin maksuihinsa.

Niin kauan kuin ihmiset luottavat siihen, että pankista voi halutessaan nostaa rahansa, pankit eivät kuitenkaan tarvitse käteistä. Ne voivat vain teeskennellä, että sitä riittää.

Vasta kun ihmiset menettävät tuon luottamuksen, käteistä on oltava. Ongelmana on, että pankit lainaavat ulos aina enemmän rahaa kuin niillä oikeasti on. Siksi on olemassa riski, että jos ihmiset ryntäävät joukoittain nostamaan säästöjään, käteinen loppuu. Näin kävi esimerkiksi brittiläiselle Northern Rock -pankille syksyllä Nyt tuokin riski on poistettu. Ison-Britannian hallitus on nimittäin asettunut pankkien takaajaksi. Pankit voivat siis lainata entistä enemmän rahaa entistä pienemmällä riskillä.

Toisin sanoen ne voivat saada aiempaa suurempaa korkoa rahalle, jonka ne ovat luoneet tyhjästä. Ei ole ihme, että pankit ovat maailman suurimpia yrityksiä. Niiden päätuotteen valmistaminen ei maksa niille mitään.

Onko tätä kaikkea vaikea uskoa? Et ole epäilyssäsi yksin. Viime vuosisadan toiseksi suurin taloustieteilijä John K. Galbraith selitti tämän epäilyksen syytä näin: Olen julkaissut ennenkin tästä samasta aiheesta erinäisiä kirjoituksia, mutta tämä Richard Murphyn artikkeli on yksi parhaista lyhyydestään huolimatta, koska kirjoitus on hyvin kansantajuinen ja ymmärrettävä.

Kiitos Jari Enqvistille , joka lähetti minulle jutun ja samalla linkin maailmantalous. Aion pitää tätä rahanluontiasiaa esillä vaalikampanjassani ainakin jossain määrin, koska asia on ihmisille vaikea uskoa ja käsittää ja jos minut valitaan eduskuntaan, sitten myös siellä. Valtion on mieletöntä velkaantua isoine korkomenoineen yksityisille pankeille, kun valtio voisi tehdä saman tempun itsekin ja luoda rahaa tyhjästä.

Miksi jo ökyrikkaat yksityiset pankkiirit saavat aina vain rikastua rahan luomisella tyhjästä ja sen kautta koko maailman lainoittamisella, mikä ei edes kuuluisi heille vaan isommalle kokonaisuudelle eli valtiolle?

Tämä on niin suuren luokan hölmöyttä, että sanat eivät riitä kertomaan. Kyseessä on myös niin iso huijaus, että suurin osa maailman ihmisistä ei usko, että sellainen on mahdollista. Sen tähden lammasmaisten ja alamaisten ihmisten ja valtioitten höynäyttäminen jatkuu. Minä haluan Suomen ulos tuosta hulluuden ja jatkuvan velkaantumisen oravanpyörästä.

Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Vasemmiston alamäen syistä. Vasemmiston alamäen syy on globalisaatio ja ideologinen sokeus. Yleisesti niin Suomessa kuin Euroopassa olisi sekä työväenliikkeen että yleisesti vasemmiston syytä tunnustaa, mistä todellisuudessa johtuu vasemmiston yleinen alamäki.

Kansallisvaltioiden heikkeneminen, kansallisten rajojen merkityksen väheneminen, kansantalouksien keskinäisen riippuvuuden lisääntyminen ja kansallisen päätäntävallan kaventuminen - eli suomeksi globalisaatiolle antautuminen - on se syy, jonka takia teollisuusmaiden työtätekevät joutuvat tinkimään työpaikoistaan ja kaikista saavutetuista eduistaan kehitysmaiden köyhien hyväksi, tai itse asiassa eliitin hyväksi, sillä eivät kiinalaisten palkat koskaan tule nousemaan sille tasolle, mitä ne lännessä nyt ovat.

Syy vasemmiston alamäkeen ei siis ole oikeistopopulismi tai "fasismin nousu", vaan osaltaan juuri sen kehityksen toteutuminen, josta Marx unelmoi: Kansainvälisyys - Internationalismi - Ihmiskunnan veljeys! Hyvinvointivaltio ja vahva työväenliike ovat viimeisten sadan vuoden ajan tarvinneet turvakseen juuri kansallisvaltion, keskitetyn vahvan valtiovallan sekä kansalliset tulli- ja talousrajat. Näiden suojissa on voitu rakentaa teollisia yhteiskuntia, joiden sisällä työväki on voinut saavuttaa itselleen ns.

Globalisaation myötä nämä edellytykset katoavat, ja työväenliike, ammattiliitot, sekä poliittisesti vasemmalla olevat puolueet menettävät valtaansa. Suurpääomien jylläämässä globaalissa taloudessa ei ole ylikansallista työväen internationaalia, eikä sellaiselle ole pääomaa tai voimaa toimiakaan.

Globaalin talouden pelikenttää pyörittää pääoman valta, ja sitä ei duunareilla ole. Sen sijaan että vasemmisto olisi alkanut puolustamaan omien etujensa turvaajia ja edellytyksiä - kansallisvaltiota ja kansallisia rajoja - ollaan yleisesti  hurahdettu ns.

Sen sijaan että oltaisiin mietitty, miten rajoittaa tai ainakin hidastaa globalisaatiota - maailman yhdentymistä ja sitä seuraavaa suurpääoman ylivaltaa - ollaankin kamppailtu sen eteen, että miten tehokkaimmin kustaisiin omaan nilkkaan.

Vasemmistossa on pikemminkin pyritty  heikentämään kansallisvaltioiden valtaa ja kansallisia kulttuurieroja, joiden varaan kuitenkin eri maissa on voitu rakentaa sen ryhmähenki ja kollektiivinen me-tietoisuus, ja koko sen kansanyhteisöllisyys eli kansansolidaarisuus, jonka muodostamassa suojakuplassa viime kädessä koko hyvinvointivaltio sekä työväenliikkeen poliittinen valta on pyörinyt. Olen jo pidempään miettinyt sitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin poliittinen vasemmisto, joksi määrittelen perinteisen työväenliikkeen ja sitä lähellä olevat tahot, suostuvat niin sanotusti ottamaan pään tarvittavassa määrin pois ideologisesta pensaasta ja myöntämään, että marxilaisuuteen kuuluva internationalismi ja kansallisvaltiovastaisuus - unelma rajattomasta maailmasta - vain vauhdittaa globalisaatiota ja pääomien vallan kasvua, ja on siten yksi perussyy kehitykselle, jossa työväenliike sekä vasemmiston poliittinen vaikutusvalta hiljalleen rapautuu.

Jos halutaan pelastaa edes osa työväenliikkeen saavutetuista eduista ja hyvinvointivaltiosta, olisi työväenliikkeen sekä poliittisen vasemmiston yleisesti aika hylätä globalisaation ja kansainvälisen suurpääoman etujen ajaminen eli internationalismi sekä kansallisten, taloudellisten ja kulttuuristensuojarajojen hajottaminen.

Sen sijaan olisi aika alkaa paikkailemaan oman talon seiniä eli puolustamaan kansallisvaltioiden ja kansallisten työväestöjen etua. Myös EU nykyisellään liittovaltiona - eli Lissabonin sopimuksen hyväksyminen ja siihen liittyvät asiat - olisi syytä varsinkin demarileirissä tunnustaa isoksi virheeksi, oikein kardinaalimunaukseksi, sillä EU on direktiiveillään tuonut laillisen alipalkkauksen ja markkinamekanismien ylivallan kaikkialle; myös hyvinvointi- ja kuntasektoreille, ja vienyt valtiolta sekä kansalliselta tasolta pois vallan, jolla epäkohtiin voitaisiin puuttua.

Siirtämällä valtaa Suomen eduskunnalta EU: Samalla työpaikat ovat karanneet vierastyövoimalle, ja harmaa talous on tulossa talouden valtavirraksi. Niin kauan kuin nykyinen meno jatkuu, on esim. Suomessa PS Suomalaisena työväenpuolueena kun ajaa juuri työväestön hyvinvointijärjestelmän perustan - suomalaisen työn, suomalaisen perusteollisuuden, kansallisvaltion, kansallisten rajojen ja kansallisen yhtenäiskulttuurin - etujen turvaamista.

Ja toisin kuin vasemmistossa kuvitellaan, käsillä oleva finanssikriisi ei ole kansainvälisen kapitalismin tien pää, vaan ainoastaan taitekohta, jolla kansainvälinen suurpääoma saa vieläkin suuremman vallan maailmasta. Ratkaisuksi kriisiin nimittäin tarjotaan yhä suurempaa pääomaa palvelevan ylikansallista päätöksenteon ja vallan keskittämistä eli suomeksi globalisaation kiihdyttämistä. Edessä on uusia EU: Tämä on eliitin päämäärä. Eliitin vallan tuntien on mielenkiintoista, että aina kun joku puhuu työväen etujen ja kansallisvaltion etujen yhteydestä, jostain lehahtaa esiin se kuuluisa fasismi-kortti Jussi Halla-ahon haastattelu Uudessa Suomessa Ruotsin valtiopäivävaaleissa porvarit saivat 49 prosenttia äänistä, kun opposition punavihreät joutuivat tyytymään runsaaseen 43 prosenttiin.

Porvariallianssi sai paikkaa, punavihreät ja ruotsidemokraatit Maahanmuuttokriitikkojen äänitorvi, Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho uskoo avoimen maahanmuuttovastaisten ruotsidemokraattien nousun valtiopäiville "tervehdyttävän" Suomen länsinaapurin poliittista elämää.

Hänen mielestään Ruotsi on "kaikkia muita" jäljessä maahanmuuttopolitiikan muuttamisessa, joten shokkiefekti oli helppo saavuttaa. Halla-ahon mielestä ruotsidemokraatit ottivat ensimmäisen suuren askeleen jo saavuttamalla lähes kuuden prosentin kannatuksen ja pääsemällä valtiopäiville.

Ennen kaikkea maahanmuuttokritiikin voimin keskisuureksi puolueeksi nousseiden Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoutui tänään tiukasti irti ruotsidemokraateista ja heidän maahanmuuttopolitiikastaan. Halla-ahokaan ei suoraan julistaudu ruotsalaispuolueen hengenheimolaiseksi, mutta ihmettelee Soinin kiirettä sanoutua irti jostain, "mihin ei ole mitään yhteyttä".

Perussuomalaisissa on aika paljon hajaannusta monien asioiden, myös maahanmuuton suhteen, hän jatkaa. Halla-ahon mielestä on turhaa verrata hänen ja ruotsidemokraattien maahanmuuttokritiikkiä, koska maiden tilanteet ovat täysin erilaiset.

Ruotsissa maahanmuuttajia on moninkertaisesti Suomeen verrattuna, joten niin on Halla-ahon mukaan myös ongelmia. Suomi voi vielä välttää sen melko maltillisella politiikalla, uskoo Halla-aho. Ruotsin tilannetta Halla-aho pitää niin surkeana, että edes ruotsidemokraateista ei välttämättä ole pelastajaksi. Hänen mielestään maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin kohdistuva kritiikki on Ruotsissa vielä suurempi tabu kuin Suomessa. Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson on sanonut median muun muassa kieltäytyneen julkaisemasta puolueen vaalimainoksia.

Halla-ahon mielestä äärioikeistolaisena pidetyn puolueen oli helppo saada aikaan shokkiefekti, koska "kaikki muut Ruotsin puolueet ovat sosialidemokraatteja". Kyseisestä puolueohjelmasta on tosin nähtävissä, kuinka ruotsidemokraatit julistavat ajavansa maahan tiukkoja maahanmuuton rajoituksia ja pyrkivänsä vahvistamaan ruotsalaista kansallishenkeä - ja samalla syyttävät maahanmuuttajia niin maan talousongelmista kuin hyvinvointivaltion vaarantamisestakin.

Halla-ahon mielestä ruotsidemokraateista on tullut yhden asian puolue pakon edessä. Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen kevään eduskuntavaaleihin. Hän on ilmoittanut lähtevänsä ehdolle vuoden eduskuntavaaleihin Perussuomalaisten listalla. Ihmettelen suuresti ruotsalaisten epädemokraattista suhtautumista yhtä kansanvaltaisesti Valtiopäiville valittua puoluetta kohtaan.

Siinä halveksitaan samalla kaikkia niitä lukuisia ruotsalaisia, jotka ovat kyllästyneet liiallisen maahanmuuton aiheuttamiin moninaisiin ongelmiin ja haluaisivat sen sijaan rakentaa mieluummin kansalliskonservatiivista Ruotsia.

Ruotsidemokraattien mukana eivät mitkään pahan voimat tulleet Valtiopäiville ottamaan Ruotsin demokratiaa vangiksi, kuten eräskin Ruotsin iltapäivälehti julisti. Pahuuden voimat ovat jyllänneet Ruotsissa jo kauan aikaa aivan muiden tahojen toimesta.

Olen iloinen Ruotsidemokraattien menestyksestä samoin kuin siitäkin, että Sosiaalidemokraattien vuosikymmeniä jatkunut hegemonia Ruotsissa on murrettu. Nyt olisi Porvariallianssin vain kunnioitettava erään kansanosan tahtoa ja suostuttava sivistyneeseen yhteistyöhön. Tuollainen "mä en leiki sun kaa" -asenne on hiekkalaatikkoikäisten lapsellista kiukuttelua. Jos Ruotsidemokraatit jätetään neljäksi vuodeksi kaiken parlamentaarisen yhteistyön ulkopuolelle, saa SD ensi vaaleissa maanvyörymävoiton.

Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen ensi kevään eduskuntavaaleihin. Minä uskon, että Ruotsin vaalitulos tulee vaikuttamaan myös ensi kevään Suomen eduskuntavaalien tulokseen. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Ruotsidemokraateista Alkuperäinen lähde: Tämä on paljastunut viimeistään nyt käsillä olevien maan valtiopäivävaalien aikana. Ruotsin vaaleja nimittäin leimaa terrori, väkivalta, vahingonteot ja se, että yhteiskunta valtionjohtoa myöten hyväksyy tämän kaiken!

Nimittäin tilanne on, koostettuna, seuraavanlainen: Ilmoituksia vaalivilpeistä oli tullut ruotsidemokraattien sähköpostiin jo satakunta, kun vaaleja on käyty vasta 2 päivää.

Demarit "kouluttamassa" maahanmuuttajia äänestämään, myös pj. Mona Salin tulee kertomaan ajatuksistaan. Sitten ryhmä viedään ennakkoäänestyspaikalle 9. Joku heitti heitä myös kivellä, jonka jälkeen he perääntyivät paikalta. Hän oli sullonut äänestyskoppeihin ja äänestyskuoriin sosialidemokraattien vaaliseteleitä.

Jossakin vaiheessa hän meni jopa sermin taakse avustamaan äänestäjiä. Hänestä tuli entinen vaalivirkailija, kun kaikki tallentui videolle. Tanskassa, tilanne on herättänyt hämmästystä ja selvästikin oikeutettuja vaatimuksia siitä, että Ruotsiin olisi lähetettävä kansainvälisiä vaalitarkkailijoita.

Tilanne on, Ruotsin historiallisen aseman ja maineen tuntien, niin huono, että jopa Venäjällä ihmetellään ruotsalaisten menoa. Kaiken kruunaa Ruotsin pääministerin, Fredrik Reinfeldtin kaksinaismoralismi. Hän ilmoittaa ettei hyväksy väkivaltaa, mutta on sitä mieltä, että SD on toiminnallaan ansainnut heihin kohdistuvan väkivallan, eli "kansan oikeudenmukaisen vihan". Eli suomeksi Reinfeldt siis sanoo: Tilanne tuo mieleen luvun taitteen Saksan, jossa hallitus käytännössä hyväksyi väkivallan juutalaisia ja kommunisteja vastaan, vaikka muka puheissa tuomitsi teot.

Ruotsin vaaleja leimaa siis poliittinen väkivalta, terrori, vaalivilppi ja omatuntonsa myyneen poliittisen eliitin moraalinen mädännäisyys. Niin, ja Vasemmistoliiton Jussi Saramo näyttäisi toivovan Ruotsalaista politiikan mallia myös tänne Suomeen? SD ei ole mikään äärioikeistopuolue, vaikka sitä on leimattu sellaiseksi. Se on jopa Perussuomalaisia maltillisempi, ja enemmän vasemmalla.

SD on periaateohjelmaltaan eräänlainen isänmaallinen demaripuolue, joiltain osin jopa sosiaalidemokraattisempi kuin itse Ruotsin SDP. Puolueessa tehtiin vuosituhannen alkupuolella puhdistus, jossa mukaan pesiytyneet ääriainekset siivottiin pois.

Kyseessä oli jopa ulkomaisten arvioiden mukaan ihan aito muutos, eikä vain pelkkä kasvojenpesu. Näin ollen Ruotsindemokraattien äänestämisessä ei ole kysymys äärioikeiston noususta, vaan äänestämisestä demokratian, laillisuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta, demokratian ohuiden kulissien takana valtaa pitävää rappeutunutta fasistilaumaa vastaan.

Ja vaikka joukossa olisikin joku entinen klanipää, lainaan tuttavaani Jiri Salinia: Kun kirjoitin asiasta Ruotsin KD: Kun kysyin sitten seuraavassa sähköpostissani, mitähän ne epädemokraattiset mielipiteet oikein ovat, niin Hägglund ei enää vastannut minulle mitään.

Olen pettynyt siihen, että Ruotsin KD on lähtenyt samaan epädemokraattiseen peliin mukaan kuin kaikki muutkin vanhat puolueet. Tuollainen diskriminointi ei ole kristillistä vaan diktatuurista. Minä en ole havainnut Ruotsidemokraateilla epädemokraattisia mielipiteitä.

Tapa, miten yhtä laillista puoluetta on Ruotsissa kohdeltu, on kylläkin melkoisen epädemokraattista. Nykyiset päättäjämme ovat lahjoittaneet isiemme ja äitiemme raadannan pala palalta ulkomaille. Pilkkahinnalla on ulkomaille myyty telelaitos Sonerana sen jälkeen kun oli ensin tyhjästä ilmasta lahjoitettu 4 miljardia euroa saksalaisille, puolet Imatran Voimasta meni kansainvälisille pelureille, Kemiran lannoitteet norjalaisille, pakollinen autokatsastus englantilaisille ja espanjalaisille, digiverkon saivat ranskalaiset.

Postipankki myytiin verotta Tanskaan. Lounais-Suomen Säästöpankin ja muiden pankkien aiheuttamat lamavelat ja sen myötä vuosien kärsimykset myytiin ale-hintaan norjalaisille sijoittajille.

Kunnallisia vuokrataloja myydään ulkomaisille sijoittajille. Poliisitalot on jo myyty. Valtio on vuosia antanut telakkatukea, jolla lemmenlaivojen ostajat saavat laivansa halvemmalla. Laivojen voitot on annettu norjalaisille ja korealaisille. Suomen kaivokset ja siellä olevat mineraalit myytiin pikkurahalla venäläisille ja norjalaisille. Pekka Perä maksoi euron valtionyhtiö Outokummulle Talvivaaran kaivosoikeuksista ja nyt sielläkin on paljon ulkomaista omistusta.

Fortum maksoi Uralin takana olevasta riskipitoisesta sähkölaitoksesta kertaisen hinnan verrattuna siihen, mitä varsinais-suomalaiset saivat Lounais-Suomen Sähköstä toiminnan koko huomioiden. Jos uhkapeli onnistuu, voitot annetaan ulkomaille osakkeiden takaisinostoina. Jos ja kun peli epäonnistuu, maksajina ovat suomalaiset sähkönkuluttajat.

Kun kunnalliset sähkölaitokset oli myyty pilkkahinnalla Fortumille ja ruotsalaiselle Vattenfallille, menettivät monet kunnat näin saamansa rahat pörssipeleissä kuunneltuaan Helsingin sijoitusneuvojia. Hän lahjoitti Partekin Suomen rikkaimmalle perheelle, Koneen omistajille.

Mitään ei enää osata tehdä lahjomatta ulkomaalaisia: Lohja-Muurla moottoritien rakentamisrahoista kolmannes meni englantilaisille sijoittajille muka rahoituskuluina. Ei riitä, että lahjoitamme kansallisvarallisuuttamme ulkomaalaisille. Ei, sen jälkeen kaikki voitot siirretään ulkomaille. Ulkomaiset kasvottomat miljardöörit korottavat sähkön hintaa, apulannan hintaa, autokatsastuksen hintaa, digiverkkomaksun hintaa vähitellen 2- ja 3-kertaiseksi.

Maksamme yhä enemmän meille välttämättömistä asioista ja voitot siirtyvät ulkomaille. Fortumille maksamastamme sähkön hinnasta menee ulkomaille jo suurempi osa kuin jää Suomeen arvonlisäverona.

Fortumin yksityistäminen on aiheuttanut valtiolle yli 10 miljardin euron tappion ja tappio kasvaa joka vuosi. Se ei kuitenkaan ole suurin hassaus. Etelä-savolaisilla oli kova hinku saada saksalainen e. ON jalkoineen oven väliin, mutta kansalaisaktivismin avulla tämä lahjoitus torpattiin.

Mutta joulupukit eivät vähästä säikähdä, ja sähkölaitoksen kuppauksesta on nyt menossa joku versio 5. Mikkelissä harjoitellaan suurta sähköpuhallusta ostamalla vanhoja teollisuushalleja ja toriparkin paviljonkeja. Kun rahaa ei saada tuhlattua riittävän nopeasti, laitettiin parhaalle paikalle Mikkeliä torin laajuinen monttu. Toriparkiksi en sitä sanoisi, kun sinne ei mahdu edes hälytysajoneuvot ovesta sisään. Rahat taisivat loppua ennenkuin kaivuri ehti oikeaan syvyyteen.

Kun kansanedustajamme lähtevät myymään kansallisvarallisuuttamme, he eivät onnistu vahingossakaan. Toisten omaa on niin helppo antaa jo ennestään rikkaille. Poliitikot yrittävät selittää, että onhan valtion omistamien osakkeiden arvo noussut pörssissä. Se on tyhjää puhetta, koska Fortumin osakkeet ovat veronmaksajille nollan arvoisia. Venäläiset eivät saaneet maatamme asein.

Nyt he ostavat maamme pala palalta omilla rahoillamme. Öljyn hinta nousee erilaisten kriisien myötä ja maksamme öljystä yhä enemmän Venäjälle. Venäläiset ostavat Itä-Suomesta eurolla loma-asuntoja varten tonttejamme, joihin on vedetty kunnallistekniikka valmiiksi. Päättäjiemme on kuulemma pakko myydä. Postia haikaillaan pörssiin — nimikin on hienosti Itella.

Varautukaa siis postimaksujen kolminkertaistumiseen. Seuraava iso asia lahjoitettavaksi on vesi. Eduskunta lyö rintoihinsa siitä, että pohjavedet on turvattu suomalaiseen omistukseen. Mutta jos vesilaitokset myydään, menee siinä samalla pohjavedetkin. Kohta varmaan rakennetaan vesiputki Päijänteestä suoraan Saudi-Arabiaan.

Asiaa on jo harjoiteltu pullojen kanssa Helsingissä. Siinähän olisi lobbaustyötä entisille pääministereille. Kahdenkymmenen vuoden päästä maksamme jokaisesta juomastamme vesitilkasta puolet amerikkalaisille ja kiinalaisille lemmenlaivoissa makaileville eläkeläisille.

Silloin Evian pullon saa kaupasta halvemmalla kuin vettä kraanasta. Konsultit jo kiillottavat powerpoint-kalvojaan, joilla kuntiemme päättäjät huijataan vesilaitosten myyjiksi.

Kunnat ovat helppo saalis, koska kuntien rahat ovat loppu ja vesilaitoksiin pitäisi tehdä rahaa vaativia perusparannuksia. Jos kaupat ei tule tehdyksi heti, pieni tutustumismatka Niagaran putouksille kummasti kostuttaa päättäjiemme kynät.

Veden lahjoittaminen kuulostaa painajaiselta, joka ei voi olla totta. Totta se on Tallinnassa ja Iso-Britanniassa. Selvityksiä ovat vuosien mittaan tehneet monet kunnat, mutta toistaiseksi vesilaitoksia ei ole myyty yksityisille. Mutta kuntien velat jatkuvat kasvamistaan, eikä työllisyyden paranemisesta ole juurikaan toivoa. Kenen kamreerin kantti pettää ensimmäisenä.

Tälle kunnalle tullaan rakentamaan kunniataulu: Tulevat sukupolvet tulevat kusemaan kunniataulun juurelle. No menköön vesi sitten. Tällä vuosisadalla suomalaiset jäävät vähemmistöksi omassa maassaan. Emme kai sitten tarvitse enää omaa vettäkään. Siniset on järvet, sinisyyttä heijastaen, valkoiset on hanget, valkoiset on pilvet nuo lampaat taivaansinisen. Isänmaa, jonka vesi on lahjoitettu ulkomaalaisille, ei ole enää Suomi. Ovatko päättäjämme tyhmiä, vai eivätkö he osaa laskea?

Eikö sähkölaitosten myynnistä tehty laskelmia? Eivätkö he tajua, että bisnesmiehet eivät koskaan tule tekemään huonoja kauppoja. Liikemies ei ole joulupukki. He tulevat tänne voittaakseen. Bisnesmiehen taulukkolaskentaohjelmassa on vuosirivejä pitempään kuin kamreerin kalvossa. Ja bisnesmiehellä on hinnankorotuskertoimena piin kokonainen 3, kun kamreeri käyttää piin desimaaleja. Kunnan kamreeri laskee laskukoneellaan, että miljoona puuttuu talousarviosta.

Jalkapallohalli pitäisi saada, ensi kesän balettiliput ostaa, tarvitaan uusi kulttuurikeskus, jääpallokenttään uudet jäähdytysputket, toripaviljonkikin tarvitaan.

Ja paikalle tulee peter pan taikapusseineen: Tämähän on tapahtunut jo kerran ennen — kun paikalliset sähköyhtiöt kaupattiin. Uni toteutuu toisen kerran. Juuri nyt tarvitaan unilukkareita vahtimaan kuntapäättäjiä. Kohta ei ole enää mitään mitä myydä. Kaikesta kaupanteosta huolimatta valtion ja kuntien velka kasvaa ja kasvaa. Se mitä ei voi myydä halvalla, lahjoitetaan ulkomaalaisille. Kehitysavun kankkulan kaivoon annetaan miljardi vuodessa korruptiota varten ja aseiden ostamiseksi klaanien taistojen teille.

Afganistaniin uppoaa rahaa kuin kiviä Kallaveteen. Kun sekään ei ole tarpeeksi, lähdetään Somaliaan merirosvojahtiin, kyllä siellä ainakin 10 miljoonaa saadaan poltettua. Mereen rahaa onkin helpompi upottaa kuin vuoristokyliin. Kaikki maailman vähäosaiset — yhdistykää Suomessa. Kyllä meillä on rahaa, ja jos ei ole, otetaan lisää velkaa. Viimeisen 15 vuoden aikana valtion omaisuutta on myyty 16 miljardilla eurolla.

Nämä rahat on maksettu ja maksetaan tulevina vuosina takaisin moneen kertaan kohonneina sähkön, tietoliikenteen, katsastuksen ja lannoitteiden hintoina. Myyntitulot eivät ole riittäneet edes humanitäärisen maahanmuuton ja kehitysavun kustannuksiin samana aikana. Mutta siitä huolimatta sekään ei riitä. Lisää rahaa vaaditaan poltettavaksi.

Sen takia myymme kaikki ja otamme uutta velkaa. Vain, jotta meillä olisi rahaa perheenyhdistämisiä varten. Jos asuntoja ei valmistu tarpeeksi, suomalaiset voidaan työntää mereen. Venäläiset eivät siinä onnistuneet, mutta omat päättäjämme ovat taitavampia suomalaisten kyykyttäjiä. No, jäähän meille edes merivesi. Se taas on likaista, jos mummoille annetaan erivapaus vedenpuhdistusjärjestelmien hankinnasta. Merirosvojahdissa on yksi ainoa tehokas ja humaani ratkaisu: Merirosvot kuljetetaan 5 kilometrin päähän rannasta ja annetaan heille soutuveneet loppumatkaan.

Ei tarvita tuomioistuimia, eikä vankiloita. Merirosvot pääsevät heti rakentamaan omaa maataan. Rikosväline otetaan Suomessakin valtion haltuun, nyt se upotetaan. Merirosvous loppuisi parissa viikossa. Näin siitä huolimatta, että julkinen rukoilu, katujen sulkeminen ja yksityiset turvamiehet ovat kaikki Ranskassa laittomia. Mutta poliisin on käsketty pysytellä sivussa. Salanimeä Maxime Lepante käyttävä ranskalainen on huolestuneena seurannut Pariisin islamisoitumista, ja hän haluaa maailman tietävän, mitä on menossa.

Siksi hän käyttää piilokameraa ja YouTubea videoiden levittämiseen. Videot osoittavat, että muslimeille on annettu epäviralliset oikeudet, joita tuskin millekään kristilliselle ryhmälle myönnettäisiin. Lepante arvelee, että suurten joukkorukousten avulla muslimit haluavat näyttää mahtinsa. Asiasta uutisoi CBN -uutiskanava. Lepanten kuvaamia videoita löytyy YouTubesta hakusanalla Maxime Lepante.

Uskomattoman munatonta tuokin, että poliisi ei voi tehdä työtään yleisen järjestyksen hyväksi, vaan Pariisin poliisia on käsketty pysymään sivussa.

Toivon ja toimin sen hyväksi, että Suomessa ei tule ikinä vastaavaa tilannetta, että liikenne esim. Mannerheimintiellä olisi jonkin aikaa poikki sen takia, että laittomat, Suomen poliisin ohittavat, yksityiset turvamiehet sulkisivat Mannerheimintien muslimien kadulla tapahtuvan joukkorukoilun takia.

IMF haluaisi noudattaa toimintasuunnitelmaa , joka laajentaisi erityisnosto-oikeuksien. Uuden globaalin valuutan laskisi liikkeelle uusi globaali keskuspankki, jolla olisi valta määrätä. Globaali keskuspankki on jo kauan ollut niiden päämäärä, jotka ajavat globaalia hallintoa.

Amerikan koululaitos on epäonnistunut opettamaan oppilaille vuosisataista konfliktia niiden välillä,. Koulut opettavat harvoin, että.

Woodrow Wilson ja kumppanit loivat Kansainliiton League of Nations , tai että miksi tuo. Koulut eivät koskaan selitä, että monet niistä samoista ihmisistä, jotka. Koulut kyllä tunnustavat Roosevelt'in ansioksi auttamisen YK: Koulut eivät opeta, että presidentti Kennedy'n suunnitelma oli luovuttaa USA: Ne, jotka uskovat, että maailmaa pitäisi hallita globaalilla vallalla, ovat toimineet tätä päämäärää.

He ovat hellittämättömiä; he ovat pakkomielteen ajamia; he ovat. He uskovat, että eliitin,. Nämä ihmiset ovat nyt lähempänä päämääräänsä kuin. Woodrow Wilson otaksui, että hänen poliittinen valtansa riittäisi Kansainliiton pakottamiseen. Roosevelt otaksui, että toisen. Kennedy'n vuoden suunnitelmat täydellisestä aseistariisunnasta haihtuivat vuonna , kun.

Neuvostoliitto alkoi rakentaa ohjusten laukaisualustoja Kuubassa. Kävi täysin selväksi, että. Tämä historiallinen tosiasia on voimakas opetus, jonka pitäisi opettaa nykyisiä ja tulevia johtajia,.

Ne, jotka pyrkivät ratkaisemaan uhkat retoriikalla ja kaksipiippuisilla telekuiskaajilla. Ne, jotka ajavat globaalia hallintoa, ovat muuttaneet taktiikkansa, mutta eivät päämääräänsä. Vapauden mureneminen, mikä on väistämätön jokaisen. Vapaus, joka antoi voiman Amerikan nousulle. Luojan suoma ja Yhdysvaltojen. Globaali hallinto missä muodossa tahansa täytyy hyljätä. Kiitän tätä briljanttia artikkelia, joka tiivistää täsmälleen sen, mitä.

Matkustelen kaikkialla, missä ihmiset tahtovat olla valveilla ja tietää enemmän. Minun pääaiheeni on Raamatun profetia ja kuinka se on. Seurakunnan pitäisi ikävöidä yearn Herran. Seurakunta, on aika herätä! Olen ottamassa vastaan puhetilauksia ensi vuodeksi Britanniaan, USA: A dressi sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan   Jos vastustat sukupuolineutraalia avioliittolakia, voit käydä allekirjoittamassa oheisen adressin.

Jos minut valitaan eduskuntaan huhtikuun eduskuntavaaleissa, tulen toimimaan sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan. Ja kuulemma Petteri Haipolakin olisi samoilla linjoilla. En pidä itse islamilaista petovaltaa viimeisenä Antikristuksen petovaltana.

Islam on kyllä leviämässä aggressiivisen maahanmuuton, suuremman syntyvyyden ja nykyajan kansainvaellusten kautta, ja sen militantti radikaalisiipi yrittää väkivaltaisestikin levittää islamia ympäri maailmaa, mutta islamin voittokulku tulee katkeamaan jossain vaiheessa, koska Antikristus ei halua, että Allahia palvotaan ja Muhammedia kunnioitetaan, vaan että kaikki palvonta tulee Antikristukselle ja hänen kauttaan Saatanalle.

Perustan käsitykseni myös seuraavaan Ilmestyskirjan kohtaan: Kyse ei siis voi olla islamista, joka syntyi vasta yli vuotta Johanneksen kuoleman jälkeen. Samalla käy ilmi, että kyseessä ei voi olla Rooman valtakunta, koska Johannes kirjoittaa, että sitä petoa ei enää ole Johanneksen elinaikana, jolloin Rooman valtakunta oli vallassa.

Pedon täytyy siis olla jonkin ennen Roomaa olleen petovallan uudestisyntyvä edustaja. Vaihtoehtoja ei ole kovin monia. Uskon, että kyseessä on Kreikka ja varsinkin Syyria, joka oli yksi neljästä osasta, kun Makedonian maailmanvalta hajosi neljään osaan Aleksanteri Suuren kuoltua. Odotan Antikristuksen nousevan siis Syyriasta. Mutta sen jälkeen Antikristus valloittaa joko diplomatialla tai sodilla yhä uusia alueita valtansa alle niin, että lopulta maailmassa on yksi maailmanvaltio, joka on jakautunut 10 osa-alueeseen Ilmestyskirjan 10 kuningasta , kuten Euroopan unioni, Pohjois-Amerikan unioni, Aasian unioni jne.

Rasvainen kupla TV 1 Oili Ikävalko puristaa appelsiinimehua ym. Uffe Ravnskov paistaa pekonia ja munia. Kaksi aamiaista, kaksi käsitystä terveellisestä ruuasta.

Kala on ainoa mitä syön. Miten voisi olla vaarallista syödä eläimiä. Sehän on aivan sairas ajatus. Sen vuoksi, että jos syö paljon kolesterolia, maksa vähentää omaa kolesterolintuotantoaan.

Maksa tuottaa päivittäin kolme neljä kertaa enemmän kolesterolia kuin mitä tavallisesti saamme ravinnosta. Jos syö paljon kolesterolia, sen tuotanto pienenee, jos syö vähän, se lisääntyy.

Ruotsalainen lääketieteen tutkija Uffe Ravnskov on sitä mieltä, että kaikki mitä meille on kerrottu ravinnon rasvoista ja kolesterolista, on väärin. Oili Ikävalko puolestaan on pyrkinyt noudattamaan tunnontarkasti annettuja ravintosuosituksia välttämällä rasvoja ja lihaa ja syömällä lähinnä yksinkertaista kasvisruokaa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen pääjohtaja, professori Pekka Puska nousi kansainväliseen maineeseen johtamansa Pohjois-Karjala -projektin myötä. Projekti muutti suomalaisen ruokapöydän kattauksen 70 -luvulta lähtien.

Voi, kerma ja läski pois; margariini, kasviöljyt, vihannekset ja vilja tilalle. Pohjois-Karjalassa tehtyjen tutkimusten katsottiin todistavan, että rasvainen ruoka aiheuttaa sydän ja verisuonisairauksia sekä -kuolemia. Pekka Puska ei ole tämän näkemyksensä kanssa yksin. Päinvastoin, suurin osa ravinto- sekä sydän- ja verisuonitautitutkimuksen piirissä olevista johtavista asiantuntijoista on hänen kanssaan samaa mieltä.

Mutta yksimielisyys on alkanut rakoilla. Yhä useampi lääkäri ja tutkija on alkanut epäillä rasvaopin perusteita. Heistä ensimmäisiä oli Uffe Ravnskov. Väitän, että asia on pikemminkin päinvastoin.

On kuudesta kahdeksaan tutkimusta, jotka ovat osoittaneet että aivohalvauksen saaneet ovat syöneet vähemmän tyydytettyjä rasvoja kuin muut. On todellakin vaikeaa viitata sellaiseen tutkimukseen, joka vastaansanomattomasti osoittaisi rasvaisen ruuan ja sydäntautien yhteyden.

Eikä professori Puska edes yritä sitä. Sen sijaan hän tuo esiin näytelmän pahan pojan, kolesterolin, jonka uskotaan jotenkin toimivan välittäjänä rasvaisen ruuan ja sairastumisen välillä. Eläinrasvojen ja veren kolesterolitason välillä on todellakin voitu osoittaa yhteys laboratoriokokeissa. Mutta entä elävässä elämässä? Edessä on Iniö, pieni kunta saaristomerellä. Turun yliopiston tutkijat vertasivat iniöläisten ruokatottumuksia ja terveyttä Pohjois-Karjalan sekä Turun ja Porin seudun ihmisiin.

Tutkimuksen mukaan iniöläiset olivat omaksuneet parhaiten ravitsemusvalistuksen opit. He söivät voita vain puolet siitä, mitä muiden alueiden ihmiset ja margariinia kaksi kertaa enemmän kuin vertailualueilla. Lisäksi iniöläiset joivat mieluummin kevyt- kuin täysmaitoa.

Rasvateorian mukaan heidän kolesterolinsa olisi pitänyt olla selvästi alemmalla tasolla kuin muiden tutkittujen suomalaisten.

Mutta mittauksen tulos oli päinvastainen. Iniön miesten kolesteroliarvo oli keskimäärin 7,3 millimoolia, muualla Suomessa 6,2. Naisilla ero oli vieläkin suurempi. Jos edelleen uskomme rasvateoriaa, niin tästä korkeasta kolesterolitasosta olisi pitänyt seurata, että iniöläisiä kuolee sydän- ja verisuonitauteihin muita enemmän.

Mutta tässä tulee toinen yllätys. Iniöläisten sydänkuolleisuus olikin muuta Suomea alempi. Myös Oili Ikävalko todistaa omalta osaltaan sitä, että ruuan rasvalla ja kolesterolilla ei ole yhteyttä. Hän on välttänyt huolellisesti eläinrasvojen nauttimista ja syönyt kevyesti, mutta silti hänen kolesterolinsa oli varsin korkea, 7,8. Siis rasvateoria ei toteutunut miltään osin ainakaan pienessä Iniössä. Amerikkalainen Ancel Keys valitsi tutkimukseensa seitsemän maata.

Niiden asukkaiden kolesteroliarvoja verrattiin sydänkohtausten määrään. Havaittiin, että siellä missä kolesteroli oli korkealla, oli myös paljon sydäninfarkteja ja päinvastoin. Suomi sijoittui sekä kolesteroliarvoissa että sydänkohtauksissa aivan kärkeen. Alhaisen kolesterolin japanilaiset taas sairastivat myös vähiten sydäntautia.

Katsokaa Japania ja Suomea, julistettiin tutkimuksen tulosta. Vertailun tulos näytti todistavan vastaansanomattomasti, että kolesteroli tappaa.

Kohdemaiden sisällä sydänkohtauksilla ei kuitenkaan näyttänyt olevan mitään tekemistä kolesterolin kanssa. Tohtori Keys korosti, että sepelvaltimotautia oli viisi kertaa enemmän Suomessa kuin Japanissa erilaisen ruokavalion vuoksi, mutta hän ei selittänyt miksi tautia oli viisi kertaa enemmän Itä- kuin Länsi-Suomessa, vaikka syöty ruoka ja kolesteroliarvot olivat melko samanlaiset.

Myös muiden maiden eri alueilla oli suuria eroja sydänkuolleisuudessa vaikka kolesteroliarvot olivat lähellä toisiaan. Kreikan Korfulla asuvat kuolivat 10 kertaa useammin sydänkohtaukseen kuin naapurisaaren Kreetan asukkaat, vaikka heidän kolesterolitasonsa oli matalampi. Jos rasvateoria pitäisi paikkansa, korkean kolesterolin ja sydänkuolemien yhteyden pitäisi olla johdonmukaisesti samansuuntainen.

Uffe Ravnskovin 7 maan aineistosta laatimasta kaaviosta näkyy, että yhteys sydänkuolemien ja kolesterolin välillä katoaa lopullisesti, jos Pohjois-Karjalan piste peitetään.

On kuin havaintopisteet olisi ammuttu haulikolla. Mikä sitten aiheutti eron Pohjois-Karjalan ja Länsi-Suomen sydänkuolleisuuteen, ellei ruoka? Pohjois-Karjala oli —luvuilla voimakkaan rakennemuutoksen kourissa. Työttömyys ja muuttoliike kaupunkeihin sekä Ruotsiin oli suurta, sosiaaliset verkostot murenivat.

Jos joku nostaa kolesterolia niin se on tämä. Ja jos joku altistaa ja aiheuttaa sydäninfarkteja niin juuri tämä. Eli selitys on ihan toinen kuin on oletettu.

Kuuluisan 7 -maan tutkimuksen 25 -vuotsisseurantaraportissa oli ravintorasvojen tarkastelu sydänkuolemien syynä jäänyt jo taka-alalle, yksinkertaisesti siksi, että rasvoilla ei ollut vaikutusta. Pekka Puskan johtaman Pohjois-Karjala -projektin katsottiin todistaneen Suomessa, että huonot elintavat, ennen muuta rasvainen ravinto aiheuttivat Pohjois-Karjalan ennätysmäisen sydäntautikuolleisuuden. Ongelmaan puututtiin voimakkaalla valistuskampanjalla, jolla pyrittiin vähentämään eläinrasvojen käyttöä ja lisäämään margariinin ja kasviöljyn kulutusta.

Sydänkuolemien ripeä väheneminen näin graffa näytti todellakin todistavan oikeaksi tutkijoiden oletuksen voin ja läskin tappavasta roolista. Mutta mitä ei osattu odottaa , oli se, että sydänkohtaukset vähenivät vieläkin enemmän vertailualueella Kuopiossa, jossa syötiin voita ja läskiä kuten ennenkin.

Itse asiassa sydänkuolleisuus vähentyi kaikkialla Suomessa samaa tahtia ilman erityistä kampanjointia. Kaaviosta näkyy myös, että sydänkuolemien väheneminen alkoi jo pari vuotta ennen Pohjois-Karjala-projektin alkua.

Puska uskoo, että noin puolet sydänkuolleisuuden laskusta aiheutuisi ravinnon rasvaisuuden vähenemisestä. Tutkimusryhmässä mukana olleen ja eri osatekijöiden merkitystä selvittäneen tohtori Jukka Salosen käsitys on toinen: Jukka Salonen sanoutuikin irti Pohjois-Karjala -projektin tuloksista vedetyistä yksioikoisista johtopäätöksistä arvovaltaisessa lääketieteen lehdessä Lancetissa julkaistussa kirjoituksessaan: Minusta tätä ei yksselitteisesti pystytty koskaan osoittamaan. Voimakkaasti eläinrasvoja syyllistäneen terveysvalistuksen kannalta on kiusallinen tosiasia, että lujaa todistetta voin ja läskin yhteydestä sydän- ja verisuonitauteihin ei ole olemassa.

Pekka Puskan johtaman Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, silloisen kansanterveyslaitoksen, suuren Setti-tutkimuksen alkusanoissa 13 vuotta sitten todettiin, että ravintorasvojen ja sepelvaltimotaudin yhteyksiin kohdistuvilla tutkimuksilla ei ole saatu tuloksia, jotka kiistattomasti tukisivat klassista hypoteesia ruokavalion vaikutuksesta sydämeen.

Tältä pohjalta Setti-tutkijat lähtivät hakemaan tuota yhteyttä, eli todistamaan voin turmiollisuutta ja margariinin terveellisyyttä. Ja mitä he löysivät?

Ei ihme, että Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa ei haluta muistella Setti-tutkimusta, sehän osoitti, että voin syönnillä ei ollut mitään vaikutusta sydänsairauden riskiin, mutta sen sijaan margariini lisäsi selvästi sydäntautikuolleisuutta.

Asiantuntijoiden yhteenvetoja ja suosituksia, niitä riittää. Mutta missä on selkeä, tieteellinen tutkimusnäyttö eläinrasvan vaarallisuudesta? Setti-tutkijoiden havainto eläinrasvan riskittömyydestä on vahvistettu ainakin kahdessa suomalaisessa selvityksessä: Kuopion riskitekijätutkimuksessa sekä 7 maan tutkimuksen 30 -vuotiseurannan Suomen osiossa.

Tällä vuosikymmenellä lukuisat yksittäiset tutkimukset mm. Myyr York Times Lue ilmaiseksi! Matkailuopas Matkamies Lue ilmaiseksi! Aamuset Kaupunkimedia Lue ilmaiseksi! Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito

...

Lemmenlaiva dvd seksi rovaniemi homoseksuaaliseen

Herännäiset ovat olleet perinteisesti hyvin uskollisia kirkolle, mutta sieltäkin suunnalta on kuulunut äänenpainoja, joiden mukaan lähtö on edessä. Veikkaan, että lähtijöitä on kuitenkin suhteellisen vähän, alle 10 Uskollisimmin kirkossa pysynee SLEY. On vaikea kuvitella evankelisten lähtevän joukolla ulos. Luultavasti SLEY pysyy mukana liberalisoituvassa kirkossa, ehkä yksittäisjäseniä lukuun ottamatta.

Kansanlähetyksen osalta olen kuullut jo pari vuotta sitten huhun, että johto olisi päättänyt jo aikaisemmin, että koko herätysliike lähtee kirkosta, jos kirkko hyväksyy homoliitot. Samanlaista ääntä on kuulunut muualtakin ns. Tämä tarkoittaisi valtiokirkolle noin 20 - 30 On myös oletettavaa, että valtiokirkko liittyy takaisin Roomalais-katolisen kirkon helmaan. Seuraus on joka tapauksessa isot skismat ja oppiriidat liberalistisen valtiokirkon ja siitä lähteneiden kristillisten kirkkojen välillä.

Toteutuva vaihtoehto A on hyväksi todelliselle kirkolle, jonka muodostavat ja ovat tähänkin asti muodostaneet vain ne ihmiset, joilla on henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen.

Pelkkä nimi instituution jäsenluettelossa ei tee kenestäkään kristittyä. Kristuksen seurakunta on uskovien yhteisö.

Kristittyjen uloslähtö kirkko-babylonista on tervehdyttävä vaihtoehto. Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on noussut viimeaikaisen homokeskustelun keskipisteeksi ja kirkon joukkopaon suurimmaksi syypääksi.

Puolueessa tämä näkyy hieman yllättävällä tavalla: Viikko sitten lähetetyn Ylen Homoillan jälkeen puolue on rekisteröinyt vajaa sata uutta jäsentä, kertoo puoluesihteeri Peter Östman Uudelle Suomelle. Määrä on merkittävä, sillä normaalisti jäsenilmoituksia tulee viikossa noin kolme. Räsäsen mielipiteet ovat suututtaneet ulkomaailman, mutta ei puolueen jäseniä. Eroilmoituksia on tullut vain kuusi viime tiistain jälkeen.

Östmanin mukaan tuki-ilmiö alkoi näkyä KD-johdon sähköposteissa loppuviikosta. Osa palautteesta on ollut juuri puolueen jäseneksi ilmoittautumisia, osa taas on toivottanut puoluejohdon kuumaan paikkaan. Samaan aikaan kirkosta on eronnut yli 25 ihmistä. Kristillisdemokraattien jäsenlisäyksestä kertoi Kotimaa Mutta tämä on vasta alkua. Suomen kansan konservatiiviset uskovat, joista osa on pitkään äänestänyt vain Kokoomusta ja Keskustaa, tulevat suurin määrin siirtymään KD: Nettikeskustelujen perusteella, kuten täällä Usarissakin, voisi kuvitella, että vapaamielisiä on enemmistö.

Mutta näin ei ole. Suomessa on paljon vanhempaa väestöä, jotka eivät netissä kirjoittele, mutta he käyvät äänestämässä. U utisia Jouko Pihon mediamylläkästä ja Pihon vastaus. Eilen alkoi jo tulla monenlaista viestiä lauantaisen homokannanottoni jälkeen, mutta tänään Minusta ja käsityksistäni on ollut juttua sekä Helsingin Sanomissa sivulla A6, Ilta-Sanomissa sivulla 3 että Uuden Suomen verkkolehdessä. Ohessa Teppo Ovaskaisen juttu, joka oli jonkin aikaa Uuden Suomen etusivulla.

Sen jälkeen on minun vastaukseni. Kirkon joukkopaosta syytetty Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on saanut homokeskustelussa rinnalleen kirittäjän. Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi pyrkivän loviisalaisen Jouko Pihon rajusta blogikirjoituksesta on tullut nettihitti, jota kauhistellaan ympäri verkkoa. Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Peter Östman toteaa Uudelle Suomelle aikovansa keskustella Pihon kanssa tämän purkauksesta.

Hän kieltäytyy kuitenkin kommentoimasta, onko Pihon vielä mahdollista pyrkiä eduskuntaan puolueen listoilta. Piho ei ole vielä virallinen eduskuntavaaliehdokas, vaan hänelle on vasta myönnetty lupa kampanjoida. Östmanin mukaan ehdokkuudesta päättää lopulta piirin syyskokous, eikä puoluejohdolla ole juridista oikeutta kieltää valitsemasta tiettyä ehdokasta.

Mutta totta kai puoluejohtoa kuunnellaan tällaisessa asiassa. Östman ja puheenjohtaja Räsänen sanoutuvat jo maanantain Ilta-Sanomissa irti Pihon väitteestä, että homous olisi rikos.

Siitä luovuttiin laissa jo luvulla, perustelee Östman Uudelle Suomelle. Seisooko puolue tämän väitteen takana? Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin puheenjohtaja Jouko Jääskeläinen kertoo Uudelle Suomelle, että Pihon ehdokkuudesta päättää kollektiivisesti marraskuun piirikokous. Ilta-Sanomissa ja Uudessa Suomessa on tuotu esiin Uuden Suomen blogikirjoitukseni Miksi ja keiden tahdosta maailmassa on homomyönteinen buumi?

Olen pahoillani epätarkasti muotoillusta lauseesta. On käynyt ilmi, että kun tuo yksi lause on irrotettu kokonaisuudesta, on mielipiteistäni syntynyt väärä käsitys. Pahoittelen myös mahdollista KD: Kirjoitin nimittäin heti tuon mainitun lauseen jälkeen seuraavasti: En siis kirjoittanut maallisesta rikoksesta, vaan rikoksesta Jumalan lakia ja luomisjärjestystä vastaan.

Kirjoitin myöhemmin blogini kommenttiosiossa asiasta vielä selvemmin: Tämä johtuu siitä, että maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen.

Mitä tulee sairauteen, niin vaikka Suomen laista poistettiin homoseksuaalisuuden sairausluokitus v. On myös huomattava, että itselle vahinkoa aiheuttava homoseksuaalisuus on edelleen sairausluokiteltu Suomessa.

Kaikella edellä sanotulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ja mukavia ihmisiä. Ei pidä sekoittaa asioita ja ihmisiä keskenään.

Minä en tuomitse yhtäkään homoa. Minä tuomitsen vain homoseksuaalisuuden, koska Raamattu tuomitsee sen ja koska en näe homoseksuaalisuutta yhteiskuntaa rakentavana voimana. Jouko Pihon kannanotto homoseksuaalisuuteen. Olen miettinyt tässä useiden päivien ajan, laitanko minäkin lusikkani tähän homokeskustelusoppaan, joka alkoi TV2: Olen kirjoittanut asiasta joillekin foorumeille, mutta laitan nyt viimein jotakin myös tänne omille sivuilleni.

En aio nyt referoida kyseistä keskustelua sen lähemmin. Sen verran voin todeta, että kun ohjelman jälkeen kirkosta eroamiset lisääntyivät tuhatmäärin, niin näyttää siltä, että suurin osa ihmisistä ajattelee, että kyseessä on protesti niitä vastaan, jotka ovat kirkossa homoseksuaalisuutta vastaan. Erityisesti on osoiteltu Päivi Räsästä. On kuitenkin käynyt ilmi, että myös monet kirkon homomyönteisyyteen kyllästyneet ihmiset ovat eronneet kirkosta protestina kirkon liialliselle liberaalisuudelle ja maailmanmielisyydelle.

Kuinka paljon on kumpiakin, niin sitä ei tiedä kai kukaan. Haluan sen sijaan tuoda tähän homokeskusteluun uuden näkökulman. Kyse on koko homobuumin taustoista.

Ainahan maailmassa on ollut homoutta. Aina luvun alkuun asti homous oli kuitenkin Suomessa sairaus ja rikos. Mistä johtuu, että homoseksuaalisuus on tullut 40 vuodessa yhä enemmän hyväksytyksi?

Homoseksuaalisuus ei ole enää sairaus eikä rikos Suomen lainsäädännön mukaan. Mutta sekään ei riitä. Nyt homoille pitää antaa kaikki samat oikeudet kuin heteroillekin, kuten pyhän avioliiton status ja oikeus adoptoida lapsia.

Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä homomyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi. Suurinta osaa tässä homouden saattamisessa hovikelpoiseksi on esittänyt viihdeteollisuus, ennen kaikkea elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikkimaailma. Ensin homot esitettiin huvittavina, joille voitiin hyväntahtoisesti nauraa. Se propaganda loi mielikuvaa siitä, että eiväthän tuollaiset naurettavat ressukat ole mitään vaarallisia tyyppejä.

Seuraava askel oli esittää homoutta romanttisena rakkaustarinana, johon oli ympätty mukaan kaikki Hollywoodin tehokeinot kyynelkanavien avaamiseksi.

Se propaganda loi käsitystä siitä, että homoudessa on kyse vain kahden ihmisen välisestä rakkaudesta. Seuraava askel onkin ollut sitten homojen vaatimukset tasa-arvosta ikään kuin heille kuuluisi samat oikeudet kuin heteroille. Minun mielestäni homoille ei kuulu samat oikeudet kuin heteroille. Homoille riittää rekisteröity parisuhde. Avioliitto ei kuulu homoille eikä adoptio. Lapsella on oikeus syntymänsä jälkeen elää kodissa, jossa on sekä isän että äidin malli.

Mistä ihmeestä tämä kaikkialla maailmassa riehuva homomyönteisyys on sitten saanut alkunsa? Vai ovatko viihdeohjelmien homo-ohjelmat vain sattumaa? Sattumasta ei ole kysymys. Ei myöskään siitä, että ihmiset olisivat vain nyt 40 vuoden aikana yhtäkkiä tulleet viisaammiksi ja suvaitsevammiksi. Kyse on suunnitellusta globaalista aivopesusta ja yleisen mielipiteen tietoisesta muuttamisesta.

Miksi ihmeessä sitten tällaiseen ihmisten käsitysten muuttamiseen on pyritty? Onko sillä ollut jokin syy? Nimenomaan on ollut ja on edelleen syy. Mitään ei tapahdu ilman syytä ja motivaatiota. Maailman muuttamiseen homomyönteiseksi on ollut kaksi tärkeää syytä. Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys. Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta.

Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä. Tämä ei koske yksittäisiä homoja. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista. Kaiken kirjoittamani jälkeen on jäljellä yksi, ehkä se kaikkein suurin kysymys: Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat?

Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia rahan tai vallan takia ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen. He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot. Miksi he haluavat sellaista tuhoa? Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja.

EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni. He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA.

He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. He ovat maailman rahavalta. Tämän maailman jumala on raha. Nämä pahat ihmiset manipuloivat maailmaa rahan avulla. Siksi sieltä päin on tullut homoviestejä jatkuvasti, koska se toiminta on suurella rahalla sponsoroitua tietoista propagandaa. Samasta syystä media muutoinkin on homomyönteinen, koska tämä taustalla oleva homoutta edistävä rahaeliitti omistaa kaikki maailman tärkeimmät mediat, TV: Myös Suomen media on mukana samassa kytköksessä.

Siitä syystä johtuen media, kuten Helsingin Sanomat, ei myöskään kerro kriittisesti tämän maailman rahaeliitin suunnitelmista, koska he ovat osallisina saman suunnitelman toteuttamisessa ja ovat sitoutuneet vaitioloon.

Sen takia HS ei julkaise mitään tutkivia raportteja esim. Bilderberg-kokouksista, vaan ollaan hiljaa, koska Bilderberg on käskenyt tiedotusvälineitä olemaan hiljaa. No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan.

Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia. Loppulause on se, että tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisten tahojen agendaan sopii erinomaisesti homoseksuaalisuuden rohkaiseminen, koska se rikkoo perinteistä yhteiskuntamallia, kun heidän suunnitelmissaan on luoda täysin uusi yhteiskuntamalli, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi diktatuurinen maailmanhallinto. On valitettavaa, että jotkut kirkon edustajatkin ovat menneet tähän petkutukseen mukaan, joten he edistävät omilla kannanotoillaan uuden antikristillisen hallinnon syntymistä - muka rakkauden nimissä.

Mutta hehän eivät toimikaan tiedon mukaan, vaan sisäisen tunteensa mukaan. Tämä asia on kuitenkin liian vakava pohdittavaksi vain tunteellisen intuition pohjalta. Kyseessä on koko maailman muuttaminen pahaan suuntaan. Yksi käytetyistä keinoista on homoseksuaalisuus, joka on kapinaa Jumalan alkuperäistä luomissuunnitelmaa vastaan.

Suomessa on luterilaisen kirkon seurakuntavaalit Olen ehdolla sekä kirkkovaltuustoon numerolla 11 että seurakuntaneuvostoon numerolla Loviisassa on aika kiehuva tilanne sikäli, että täällä on syntynyt rintamalinjoja kirkkoherra Veli-Matti Hynnisen puolesta ja häntä vastaan ja sitten on siltä väliltä olevia henkilöitä.

Paikallisen lehden, Loviisan Sanomien , yleisönosasto on alkanut täyttyä seurakuntavaaleihin liittyvistä kirjoituksista, joista osa on melkoisen ärhäköitä, ellei jopa aggressiivisia. Jos minä tulen valituksi, haluan olla omalta osaltani yhteyttä luova sillanrakentaja. Olen mukana ryhmässä, jonka nimi viittaa samaan eli "Yhdentyvä kirkko".

I lmoitus Jouko Pihon mukanaolosta Radio Dein ohjelmassa. Minulle soitettiin tänään ja pyydettiin mukaan Radio Dein nuorten ohjelmaan, jossa pohditaan teologisesti kärsimyksen ongelmaa. Olen mukana tänään Esille tulee ilmeisesti myös yhteiskunnallinen näkökulma, eli mitä poliitikko voi tehdä lievittääkseen ihmisten kärsimyksiä. Ohjelma kuullaan uusintana lauantaina O te Markus Lehtipuun lopunaikaa koskevasta kirjoituksesta ja vastaukseni hänelle. Markus Lehtipuu kirjoitti Uudessa Suomessa mielenkiintoisen artikkelin, joka oli otsikoitu "10 hätkähdyttävää uutista".

Poimin kirjoituksesta seuraavan kohdan. Kun kaikki kasvaa koko ajan, jossakin on pakko olla raja, jolloin jokin jossakin poksahtaa, ja tulee stoppi. Se voi olla hallittu jarruttelu, mutta kun yhä vähemmän asioista näyttää olevan kenenkään hallinnassa, se on todennäköisesti raju stoppi.

Stoppi tulee kun pahuuden määrä saavuttaa maksiminsa. Silloin Ylin Johtaja sanoo: On aika sulkea Telluksen konttori maailmankaikkeuden yksi sivuhaaraosasto. Sen jälkeen kaikki laitetaan uusiksi. Siinä uudessa maailmassa ei ole enää rahanahneutta ja mammonan palvontaa, ei sotia, ei väkivaltaa, ei murhia, ei varkauksia eikä ryöstöjä, ei huoruuksia eikä haureuksia, ei kateutta, ei vihaa, ei mafiaa, ei lahjontaa, ei petoksia, ei valehtelua, ei ylpeyttä, ei panettelua, ei diktaattoreita, ei jumalanpilkkaa, ei saatananpalvontaa, ei epäjumalanpalvelusta, ei vääriä uskontoja, ei epäoikeudenmukaisuutta, ei sortoa, ei taikauskoa, ei noituutta, ei tietämättömyyttä, ei ennakkoluuloisuutta, ei tieteen tulosten vääristelyä, ei alistamista, ei halveksuntaa, ei eläinten huonosti kohtelua, ei ympäristön tuhoamista ja saastuttamista, eli ei mitään pahaa.

Tällainen aika on tulossa. Ennen kuin se oikea rauhan ja hyvyyden aika tulee, maailma joutuu kuitenkin kokemaan sitä ennen maailmanhistorian suurimman petoksen, kun maailmaan ilmestyy karismaattinen johtaja, joka väittää olevansa Kristus, vaikka hän ei sitä olekaan, vaan Antikristus. Antikristuksen hallinto vaikuttaa aluksi hyvältä vrt. Hitler , mutta pian diktaattorin pahuus tulee ilmi.

Edellä kuvaamani uusi maailma, jossa hyvyys, vanhurskaus ja Jumalan kunnioitus hallitsevat, tulee toteutumaan sen jälkeen, kun takaisin maan päälle kuninkaana saapuva Jeesus Kristus tulee kukistamaan Pedon eli Antikristuksen, jonka 3½ vuotta kestänyt väliaikainen hallinto loppuu kuin seinään Harmageddonin taisteluun, jonka jälkeen maailman suurin petohallitsija miljoona kertaa pahempi kuin Hitler heitetään helvetin tulijärveen.

Onhan nämä lukuyhteenosumat hauskoja, mutta en usko, että niillä on sen kummempaa merkitystä, paitsi niille, jotka antavat niille oman merkityksensä. Liu Xiaobo, Nobelin rauhanpalkinnon saaja v. Kiinalainen toisinajattelija, vuotias Liu Xiaobo on saanut Nobelin rauhanpalkinnon. Liu palkittiin työstään ihmisoikeuksien ja rauhan hyväksi sekä pitkästä ja väkivallattomasta taistelustaan kiinalaisten ihmisten perusoikeuksien puolesta.

Liu istuu parhaillaan 11 vuoden tuomiota kiinalaisessa vankilassa. Hänet tuomittiin joulukuussa vankeuteen, koska hän osallistui sananvapautta ja monipuoluevaaleja vaativan manifestin, Peruskirja 08, kirjoittamiseen. Peruskirja 08 vaatii Kiinan kommunistista puoluetta ihmisoikeuksien uudistuksiin. Peruskirjassa vaaditaan ihmisille muun muassa sanan-, uskonnon ja kokoontumisenvapautta. Puolue ja hallitus ottivat tämän suorana haasteena. Rauhanpalkinnon kerrottiin jo etukäteen olevan kiistanalainen.

Kiina varoitti palkitsemasta vankilassa olevaa toisinajattelijaa, joka on osallistunut kiinalaisen vapausliikkeen toimintaan aktiivisesti viime vuosikymmeninä. On luonnollista, että suurvalta joutuu kestämään myös arvostelua, Nobel-komitean puheenjohtaja Thorbjörn Jagland sanoi julkistustilaisuudessa Oslossa. Presidentti Tarja Halosen mukaan Nobelin rauhanpalkinto meni oikealle henkilölle. Halonen luonnehtii palkittua Liu Xiaobota klassiseksi ihmisoikeustaistelijaksi.

Kiina on tuominnut Nobel-komitean päätöksen. Kiinan valtiollinen media arvosteli lauantaina ankarasti Nobelin rauhanpalkinnon myöntämistä Liu Xiaobolle. Englanninkielinen Global Times sanoi palkintokomitean saattaneen itsensä häpeään.

Lehden pääkirjoituksen mukaan komitea osoitti röyhkeytensä ja ennakkoluulonsa Kiinaa kohtaan. Kiinan ulkoministeriön mukaan palkinnon myöntäminen toisinajattelijalle on rauhannobelin periaatteiden vastaista. Valintaa luonnehditaan törkeäksi ja säädyttömäksi, koska Kiinan ulkoministeriön mukaan Liu on tuomittu rikollinen.

Onnitteluni Liu Xiaobolle Nobelin rauhanpalkinnon saamisesta ja Norjan nobelkomitealle rohkeudesta palkita aito ihmisoikeuksien puolestapuhuja Kiinan valtion painostuksesta huolimatta. Monille kiinalaisille Liun palkitseminen tuo toivoa elämään. Tosin monet kiinalaiset eivät tiedä hänestä mitään, mutta sana leviää nopeasti.

Kiinan ulkoministeriön väite, että Liun palkitseminen on törkeää, koska Liu on tuomittu rikollinen, herättää minussa lähinnä halveksuntaa.

Liu ei ole tehnyt mitään, mistä hän olisi ansainnut 11 vuoden tuomion. Liu vaatii aivan oikein sananvapautta ja monipuoluejärjestelmää Kiinaan. Liun palkitseminen ei ollut törkeää, mutta Kiinan kommunistisen puolueen takertuminen yksinvaltaiseen diktatuuriin ja haluun olla ikuisesti vallassa Kiinassa, on törkeää hirmuvaltaa.

Palkintokomitea ei ole saattanut itseään häpeään, mutta Kiinan vallanhimoiset puoluebyrokraatit ovat saattaneet Kiinan häpeään koko maailman silmissä. Matti Happolan kirjoitus islamin vaarasta. Tahdoin lähettää tämän viestin, koska islamin usko on todellinen uhka maailmalle ja etenkin kristityille sekä juutalaisille. Islamin johtajilla on suunnitelmana soluttaa islamisteja länsimaihin. Kyseessä on saatanallinen suunnitelma tuhota kristinusko.

Odotettavissa on, kunhan muslimien määrä EU-maissa lisääntyy, kristittyjen vainot, jolloin kaikki jotka tunnustavat Jeesuksen Kristukseen herrakseen, tuhotaan tai laitetaan vankeuteen. Tähän päämäärään tähtäävät myös Suomen hallituksen valtaapitävät. Nyt on alkamassa tai hyvällä alulla antikristillinen ahdistuksen aika, joka tästä vain syvenee, kunnes saavuttaa päämääränsä. Samaa tapahtuu kaikkialla länsimaissa, Suomi mukaan lukien.

Heidi Swanderin kirjoitus "Massojen valmistaminen". Red Alertin artikkeli maailmanhallinnosta vuoteen mennessä. Jerome Corsi on kirjoittanut nettisivuillaan Red Alertissa artikkelin, joka on otsikoitu Maailmanhallinto vuoteen mennessä Global governance by Tärkeä yhdistymisen ajankohta Global Governance At a Critical Jucntion.

Raportin julkaisivat USAn kansallinen tiedusteluneuvosto U. Luettuaan sivuisen dokumentin Corsi toteaa: Asiakirjan mukaan vapaan kaupan globalismia ei voida pysäyttää eikä USAlla ole muuta mahdollisuutta kuin tehdä myönnytyksiä suvereniteettinsa suhteen ja mukautua globalismin vaatimuksiin.

Asiat menevät juuri tuohon suuntaan kuin Jerome Corsin referoimassa asiakirjassa tuodaan esille. Maailman mahtavimmat raha- ja valtakeskukset ovat kansallisvaltioita vastaan ja haluavat sen sijaan tilalle maailmanhistorian suurimman ja laajimman imperiumin, jossa olisi tiukka yhdenmukaisuuden paine ja yhden johtajan palvomisen pakko.

Toisinajattelijat passitetaan keskistysleireille, joissa useimmat ihmiset teloitetaan uudestaan käyttöön otettavan giljotiinin avulla. Tämä sama asia on ennustettu jo Ilmestyskirjan luvussa 13, jossa maailman superhallitsijaa kutsutaan nimellä Peto alias Antikristus. Haluan itse toimia siihen suuntaan, että Suomi voisi olla tuon tulevan diktatuurivaltakunnan ulkopuolella.

Ensimmäiseksi Suomen tulee erota EU: Mitä tulee ajankohtaan , jolloin petovaltio alkaisi olla valmis ottamaan kaiken vallan maailmassa, niin pidän vuotta hyvin todennäköisenä. Sitä ennen maailmassa tapahtuu kaikenlaisia mullistuksia, esim. Vuosi voi olla myös merkittävä muutosten vuosi monella tapaa, samoin kuin aika paljon profetoitu vuosi Jos Antikristuksen vaivanaika alkaa v. H uolestuttavia uutisia USAsta: Ensimmäisen kerran Obama jätti sanan "Luoja" pois Molemmissa tilanteissa Barack Obama sanoi: Kyseessä on historian tietoinen väärentäminen.

Minun käsittääkseni alkuperäisiä dokumentteja pitää siteerata tarkasti niin kuin ne ovat. Myös Abraham Lincolnin kuuluisaa Gettysburgin puhetta on kohdeltu kaltoin. Robert George , oikeustieteen professori Princetonin yliopistossa, osallistui Amerikan perustuslaillisen seuran the American Constitution Society for Law and Policy kokoukseen, jossa osanottajille jaettiin pamfletti, jossa oli myös Gettysburgin puhe. George alkoi lukea puhetta ja hämmästyi, koska se ei ollutkaan tarkalleen sama kuin mitä hän oli oppinut ulkoa jo koulussa.

Näin loppuosan teksti kuului: Mihin USA on menossa? Jos Jumala sysätään pois jo historiallisista dokumenteista, Jumala tulee sysäämään USAn pois maailman ainoan supervallan asemasta. Richard Murphyn kirjoitus "Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen". Mikko Silvennoinen Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen On hämmästyttävää, että suurin osa ihmisistä luulee rahan tulevan valtion painokoneista.

Tämä ei pidä paikkaansa, sillä vain kolme prosenttia esimerkiksi Ison-Britannian rahasta on valtion luomaa. Kuinka pankki sitten luo rahaa? Rahaa syntyy aina, kun pankki myöntää lainaa. Ihmiset kuvittelevat, että ottaessaan lainaa he saavat pankista rahaa, jonka joku muu on sinne tallettanut. Näin asia ei ole.

Pankki tekee lainaa myöntäessään eräänlaisen taikatempun: Laina luodaan avaamalla kaksi tiliä, käyttötili ja lainatili. Lainatessaan 10 euroa asiakas saa käyttötililleen 10 euroa, jolla hän voi tehdä mitä tahtoo.

Lainatilille merkitään myös kymppitonni. Tämän asiakas on nyt velkaa pankille. Kun nämä kaksi tiliä lasketaan yhteen, tulokseksi saadaan nolla. Asiakas näennäisesti omistaa toisen tilin saldon ja on toisen velkaa pankille. Jos hän sattuisi peruuttamaan sopimuksen ja maksamaan lainan takaisin, jäljelle ei jäisi yhtään rahaa. Tulos on siis todellakin pyöreä nolla. Yllä kuvatussa tapahtumassa käteinen ei vaihda omistajaa missään vaiheessa. Kyseessä on pelkkä tilinpidollinen temppu.

Pankki alkaa veloittaa korkoa siitä, että on luonut lainaamansa rahan. Rahan, jota ei käytännössä ole olemassa, vaikka se rahalta tuntuikin, koska asiakas pystyi kuluttamaan sitä käyttötililtään kuten rahaa ikään. Tämä selventänee, miksi pankit tekevät niin suuria voittoja: Totta kai pankit tarvitsevat myös käteistä, jotta ne voivat antaa seteleitä niille, jotka niitä haluavat nostaa. Tähän tarvitaan sitä kolmea prosenttia rahasta, joka tulee valtion painokoneista. Pankit eivät tietenkään voi toistaa lainaustemppuaan loputtomiin.

Ennen pitkää asiakkaat huomaisivat, ettei pankki pysty pitämään lupaustaan siitä, että heidän tileillään olevaa rahaa voidaan käyttää heidän omiin maksuihinsa. Niin kauan kuin ihmiset luottavat siihen, että pankista voi halutessaan nostaa rahansa, pankit eivät kuitenkaan tarvitse käteistä. Ne voivat vain teeskennellä, että sitä riittää. Vasta kun ihmiset menettävät tuon luottamuksen, käteistä on oltava.

Ongelmana on, että pankit lainaavat ulos aina enemmän rahaa kuin niillä oikeasti on. Siksi on olemassa riski, että jos ihmiset ryntäävät joukoittain nostamaan säästöjään, käteinen loppuu. Näin kävi esimerkiksi brittiläiselle Northern Rock -pankille syksyllä Nyt tuokin riski on poistettu. Ison-Britannian hallitus on nimittäin asettunut pankkien takaajaksi. Pankit voivat siis lainata entistä enemmän rahaa entistä pienemmällä riskillä. Toisin sanoen ne voivat saada aiempaa suurempaa korkoa rahalle, jonka ne ovat luoneet tyhjästä.

Ei ole ihme, että pankit ovat maailman suurimpia yrityksiä. Niiden päätuotteen valmistaminen ei maksa niille mitään. Onko tätä kaikkea vaikea uskoa? Et ole epäilyssäsi yksin.

Viime vuosisadan toiseksi suurin taloustieteilijä John K. Galbraith selitti tämän epäilyksen syytä näin: Olen julkaissut ennenkin tästä samasta aiheesta erinäisiä kirjoituksia, mutta tämä Richard Murphyn artikkeli on yksi parhaista lyhyydestään huolimatta, koska kirjoitus on hyvin kansantajuinen ja ymmärrettävä. Kiitos Jari Enqvistille , joka lähetti minulle jutun ja samalla linkin maailmantalous.

Aion pitää tätä rahanluontiasiaa esillä vaalikampanjassani ainakin jossain määrin, koska asia on ihmisille vaikea uskoa ja käsittää ja jos minut valitaan eduskuntaan, sitten myös siellä. Valtion on mieletöntä velkaantua isoine korkomenoineen yksityisille pankeille, kun valtio voisi tehdä saman tempun itsekin ja luoda rahaa tyhjästä. Miksi jo ökyrikkaat yksityiset pankkiirit saavat aina vain rikastua rahan luomisella tyhjästä ja sen kautta koko maailman lainoittamisella, mikä ei edes kuuluisi heille vaan isommalle kokonaisuudelle eli valtiolle?

Tämä on niin suuren luokan hölmöyttä, että sanat eivät riitä kertomaan. Kyseessä on myös niin iso huijaus, että suurin osa maailman ihmisistä ei usko, että sellainen on mahdollista.

Sen tähden lammasmaisten ja alamaisten ihmisten ja valtioitten höynäyttäminen jatkuu. Minä haluan Suomen ulos tuosta hulluuden ja jatkuvan velkaantumisen oravanpyörästä. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Vasemmiston alamäen syistä. Vasemmiston alamäen syy on globalisaatio ja ideologinen sokeus. Yleisesti niin Suomessa kuin Euroopassa olisi sekä työväenliikkeen että yleisesti vasemmiston syytä tunnustaa, mistä todellisuudessa johtuu vasemmiston yleinen alamäki. Kansallisvaltioiden heikkeneminen, kansallisten rajojen merkityksen väheneminen, kansantalouksien keskinäisen riippuvuuden lisääntyminen ja kansallisen päätäntävallan kaventuminen - eli suomeksi globalisaatiolle antautuminen - on se syy, jonka takia teollisuusmaiden työtätekevät joutuvat tinkimään työpaikoistaan ja kaikista saavutetuista eduistaan kehitysmaiden köyhien hyväksi, tai itse asiassa eliitin hyväksi, sillä eivät kiinalaisten palkat koskaan tule nousemaan sille tasolle, mitä ne lännessä nyt ovat.

Syy vasemmiston alamäkeen ei siis ole oikeistopopulismi tai "fasismin nousu", vaan osaltaan juuri sen kehityksen toteutuminen, josta Marx unelmoi: Kansainvälisyys - Internationalismi - Ihmiskunnan veljeys! Hyvinvointivaltio ja vahva työväenliike ovat viimeisten sadan vuoden ajan tarvinneet turvakseen juuri kansallisvaltion, keskitetyn vahvan valtiovallan sekä kansalliset tulli- ja talousrajat.

Näiden suojissa on voitu rakentaa teollisia yhteiskuntia, joiden sisällä työväki on voinut saavuttaa itselleen ns. Globalisaation myötä nämä edellytykset katoavat, ja työväenliike, ammattiliitot, sekä poliittisesti vasemmalla olevat puolueet menettävät valtaansa.

Suurpääomien jylläämässä globaalissa taloudessa ei ole ylikansallista työväen internationaalia, eikä sellaiselle ole pääomaa tai voimaa toimiakaan. Globaalin talouden pelikenttää pyörittää pääoman valta, ja sitä ei duunareilla ole.

Sen sijaan että vasemmisto olisi alkanut puolustamaan omien etujensa turvaajia ja edellytyksiä - kansallisvaltiota ja kansallisia rajoja - ollaan yleisesti  hurahdettu ns. Sen sijaan että oltaisiin mietitty, miten rajoittaa tai ainakin hidastaa globalisaatiota - maailman yhdentymistä ja sitä seuraavaa suurpääoman ylivaltaa - ollaankin kamppailtu sen eteen, että miten tehokkaimmin kustaisiin omaan nilkkaan.

Vasemmistossa on pikemminkin pyritty  heikentämään kansallisvaltioiden valtaa ja kansallisia kulttuurieroja, joiden varaan kuitenkin eri maissa on voitu rakentaa sen ryhmähenki ja kollektiivinen me-tietoisuus, ja koko sen kansanyhteisöllisyys eli kansansolidaarisuus, jonka muodostamassa suojakuplassa viime kädessä koko hyvinvointivaltio sekä työväenliikkeen poliittinen valta on pyörinyt.

Olen jo pidempään miettinyt sitä, kuinka kauan kestää, ennen kuin poliittinen vasemmisto, joksi määrittelen perinteisen työväenliikkeen ja sitä lähellä olevat tahot, suostuvat niin sanotusti ottamaan pään tarvittavassa määrin pois ideologisesta pensaasta ja myöntämään, että marxilaisuuteen kuuluva internationalismi ja kansallisvaltiovastaisuus - unelma rajattomasta maailmasta - vain vauhdittaa globalisaatiota ja pääomien vallan kasvua, ja on siten yksi perussyy kehitykselle, jossa työväenliike sekä vasemmiston poliittinen vaikutusvalta hiljalleen rapautuu.

Jos halutaan pelastaa edes osa työväenliikkeen saavutetuista eduista ja hyvinvointivaltiosta, olisi työväenliikkeen sekä poliittisen vasemmiston yleisesti aika hylätä globalisaation ja kansainvälisen suurpääoman etujen ajaminen eli internationalismi sekä kansallisten, taloudellisten ja kulttuuristensuojarajojen hajottaminen.

Sen sijaan olisi aika alkaa paikkailemaan oman talon seiniä eli puolustamaan kansallisvaltioiden ja kansallisten työväestöjen etua. Myös EU nykyisellään liittovaltiona - eli Lissabonin sopimuksen hyväksyminen ja siihen liittyvät asiat - olisi syytä varsinkin demarileirissä tunnustaa isoksi virheeksi, oikein kardinaalimunaukseksi, sillä EU on direktiiveillään tuonut laillisen alipalkkauksen ja markkinamekanismien ylivallan kaikkialle; myös hyvinvointi- ja kuntasektoreille, ja vienyt valtiolta sekä kansalliselta tasolta pois vallan, jolla epäkohtiin voitaisiin puuttua.

Siirtämällä valtaa Suomen eduskunnalta EU: Samalla työpaikat ovat karanneet vierastyövoimalle, ja harmaa talous on tulossa talouden valtavirraksi. Niin kauan kuin nykyinen meno jatkuu, on esim.

Suomessa PS Suomalaisena työväenpuolueena kun ajaa juuri työväestön hyvinvointijärjestelmän perustan - suomalaisen työn, suomalaisen perusteollisuuden, kansallisvaltion, kansallisten rajojen ja kansallisen yhtenäiskulttuurin - etujen turvaamista. Ja toisin kuin vasemmistossa kuvitellaan, käsillä oleva finanssikriisi ei ole kansainvälisen kapitalismin tien pää, vaan ainoastaan taitekohta, jolla kansainvälinen suurpääoma saa vieläkin suuremman vallan maailmasta.

Ratkaisuksi kriisiin nimittäin tarjotaan yhä suurempaa pääomaa palvelevan ylikansallista päätöksenteon ja vallan keskittämistä eli suomeksi globalisaation kiihdyttämistä. Edessä on uusia EU: Tämä on eliitin päämäärä. Eliitin vallan tuntien on mielenkiintoista, että aina kun joku puhuu työväen etujen ja kansallisvaltion etujen yhteydestä, jostain lehahtaa esiin se kuuluisa fasismi-kortti Jussi Halla-ahon haastattelu Uudessa Suomessa Ruotsin valtiopäivävaaleissa porvarit saivat 49 prosenttia äänistä, kun opposition punavihreät joutuivat tyytymään runsaaseen 43 prosenttiin.

Porvariallianssi sai paikkaa, punavihreät ja ruotsidemokraatit Maahanmuuttokriitikkojen äänitorvi, Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho uskoo avoimen maahanmuuttovastaisten ruotsidemokraattien nousun valtiopäiville "tervehdyttävän" Suomen länsinaapurin poliittista elämää. Hänen mielestään Ruotsi on "kaikkia muita" jäljessä maahanmuuttopolitiikan muuttamisessa, joten shokkiefekti oli helppo saavuttaa.

Halla-ahon mielestä ruotsidemokraatit ottivat ensimmäisen suuren askeleen jo saavuttamalla lähes kuuden prosentin kannatuksen ja pääsemällä valtiopäiville. Ennen kaikkea maahanmuuttokritiikin voimin keskisuureksi puolueeksi nousseiden Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoutui tänään tiukasti irti ruotsidemokraateista ja heidän maahanmuuttopolitiikastaan. Halla-ahokaan ei suoraan julistaudu ruotsalaispuolueen hengenheimolaiseksi, mutta ihmettelee Soinin kiirettä sanoutua irti jostain, "mihin ei ole mitään yhteyttä".

Perussuomalaisissa on aika paljon hajaannusta monien asioiden, myös maahanmuuton suhteen, hän jatkaa. Halla-ahon mielestä on turhaa verrata hänen ja ruotsidemokraattien maahanmuuttokritiikkiä, koska maiden tilanteet ovat täysin erilaiset. Ruotsissa maahanmuuttajia on moninkertaisesti Suomeen verrattuna, joten niin on Halla-ahon mukaan myös ongelmia. Suomi voi vielä välttää sen melko maltillisella politiikalla, uskoo Halla-aho.

Ruotsin tilannetta Halla-aho pitää niin surkeana, että edes ruotsidemokraateista ei välttämättä ole pelastajaksi. Hänen mielestään maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin kohdistuva kritiikki on Ruotsissa vielä suurempi tabu kuin Suomessa. Ruotsidemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson on sanonut median muun muassa kieltäytyneen julkaisemasta puolueen vaalimainoksia.

Halla-ahon mielestä äärioikeistolaisena pidetyn puolueen oli helppo saada aikaan shokkiefekti, koska "kaikki muut Ruotsin puolueet ovat sosialidemokraatteja". Kyseisestä puolueohjelmasta on tosin nähtävissä, kuinka ruotsidemokraatit julistavat ajavansa maahan tiukkoja maahanmuuton rajoituksia ja pyrkivänsä vahvistamaan ruotsalaista kansallishenkeä - ja samalla syyttävät maahanmuuttajia niin maan talousongelmista kuin hyvinvointivaltion vaarantamisestakin.

Halla-ahon mielestä ruotsidemokraateista on tullut yhden asian puolue pakon edessä. Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen kevään eduskuntavaaleihin. Hän on ilmoittanut lähtevänsä ehdolle vuoden eduskuntavaaleihin Perussuomalaisten listalla. Ihmettelen suuresti ruotsalaisten epädemokraattista suhtautumista yhtä kansanvaltaisesti Valtiopäiville valittua puoluetta kohtaan. Siinä halveksitaan samalla kaikkia niitä lukuisia ruotsalaisia, jotka ovat kyllästyneet liiallisen maahanmuuton aiheuttamiin moninaisiin ongelmiin ja haluaisivat sen sijaan rakentaa mieluummin kansalliskonservatiivista Ruotsia.

Ruotsidemokraattien mukana eivät mitkään pahan voimat tulleet Valtiopäiville ottamaan Ruotsin demokratiaa vangiksi, kuten eräskin Ruotsin iltapäivälehti julisti. Pahuuden voimat ovat jyllänneet Ruotsissa jo kauan aikaa aivan muiden tahojen toimesta.

Olen iloinen Ruotsidemokraattien menestyksestä samoin kuin siitäkin, että Sosiaalidemokraattien vuosikymmeniä jatkunut hegemonia Ruotsissa on murrettu. Nyt olisi Porvariallianssin vain kunnioitettava erään kansanosan tahtoa ja suostuttava sivistyneeseen yhteistyöhön. Tuollainen "mä en leiki sun kaa" -asenne on hiekkalaatikkoikäisten lapsellista kiukuttelua.

Jos Ruotsidemokraatit jätetään neljäksi vuodeksi kaiken parlamentaarisen yhteistyön ulkopuolelle, saa SD ensi vaaleissa maanvyörymävoiton. Halla-aho ei usko, että Ruotsin tulos vaikuttaisi Suomen ensi kevään eduskuntavaaleihin. Minä uskon, että Ruotsin vaalitulos tulee vaikuttamaan myös ensi kevään Suomen eduskuntavaalien tulokseen. Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus Ruotsidemokraateista Alkuperäinen lähde: Tämä on paljastunut viimeistään nyt käsillä olevien maan valtiopäivävaalien aikana.

Ruotsin vaaleja nimittäin leimaa terrori, väkivalta, vahingonteot ja se, että yhteiskunta valtionjohtoa myöten hyväksyy tämän kaiken! Nimittäin tilanne on, koostettuna, seuraavanlainen: Ilmoituksia vaalivilpeistä oli tullut ruotsidemokraattien sähköpostiin jo satakunta, kun vaaleja on käyty vasta 2 päivää.

Demarit "kouluttamassa" maahanmuuttajia äänestämään, myös pj. Mona Salin tulee kertomaan ajatuksistaan. Sitten ryhmä viedään ennakkoäänestyspaikalle 9. Joku heitti heitä myös kivellä, jonka jälkeen he perääntyivät paikalta. Hän oli sullonut äänestyskoppeihin ja äänestyskuoriin sosialidemokraattien vaaliseteleitä. Jossakin vaiheessa hän meni jopa sermin taakse avustamaan äänestäjiä.

Hänestä tuli entinen vaalivirkailija, kun kaikki tallentui videolle. Tanskassa, tilanne on herättänyt hämmästystä ja selvästikin oikeutettuja vaatimuksia siitä, että Ruotsiin olisi lähetettävä kansainvälisiä vaalitarkkailijoita. Tilanne on, Ruotsin historiallisen aseman ja maineen tuntien, niin huono, että jopa Venäjällä ihmetellään ruotsalaisten menoa.

Kaiken kruunaa Ruotsin pääministerin, Fredrik Reinfeldtin kaksinaismoralismi. Hän ilmoittaa ettei hyväksy väkivaltaa, mutta on sitä mieltä, että SD on toiminnallaan ansainnut heihin kohdistuvan väkivallan, eli "kansan oikeudenmukaisen vihan". Eli suomeksi Reinfeldt siis sanoo: Tilanne tuo mieleen luvun taitteen Saksan, jossa hallitus käytännössä hyväksyi väkivallan juutalaisia ja kommunisteja vastaan, vaikka muka puheissa tuomitsi teot. Ruotsin vaaleja leimaa siis poliittinen väkivalta, terrori, vaalivilppi ja omatuntonsa myyneen poliittisen eliitin moraalinen mädännäisyys.

Niin, ja Vasemmistoliiton Jussi Saramo näyttäisi toivovan Ruotsalaista politiikan mallia myös tänne Suomeen? SD ei ole mikään äärioikeistopuolue, vaikka sitä on leimattu sellaiseksi. Se on jopa Perussuomalaisia maltillisempi, ja enemmän vasemmalla. SD on periaateohjelmaltaan eräänlainen isänmaallinen demaripuolue, joiltain osin jopa sosiaalidemokraattisempi kuin itse Ruotsin SDP.

Puolueessa tehtiin vuosituhannen alkupuolella puhdistus, jossa mukaan pesiytyneet ääriainekset siivottiin pois. Kyseessä oli jopa ulkomaisten arvioiden mukaan ihan aito muutos, eikä vain pelkkä kasvojenpesu. Näin ollen Ruotsindemokraattien äänestämisessä ei ole kysymys äärioikeiston noususta, vaan äänestämisestä demokratian, laillisuuden ja oikeudenmukaisuuden puolesta, demokratian ohuiden kulissien takana valtaa pitävää rappeutunutta fasistilaumaa vastaan.

Ja vaikka joukossa olisikin joku entinen klanipää, lainaan tuttavaani Jiri Salinia: Kun kirjoitin asiasta Ruotsin KD: Kun kysyin sitten seuraavassa sähköpostissani, mitähän ne epädemokraattiset mielipiteet oikein ovat, niin Hägglund ei enää vastannut minulle mitään.

Olen pettynyt siihen, että Ruotsin KD on lähtenyt samaan epädemokraattiseen peliin mukaan kuin kaikki muutkin vanhat puolueet. Tuollainen diskriminointi ei ole kristillistä vaan diktatuurista.

Minä en ole havainnut Ruotsidemokraateilla epädemokraattisia mielipiteitä. Tapa, miten yhtä laillista puoluetta on Ruotsissa kohdeltu, on kylläkin melkoisen epädemokraattista. Nykyiset päättäjämme ovat lahjoittaneet isiemme ja äitiemme raadannan pala palalta ulkomaille. Pilkkahinnalla on ulkomaille myyty telelaitos Sonerana sen jälkeen kun oli ensin tyhjästä ilmasta lahjoitettu 4 miljardia euroa saksalaisille, puolet Imatran Voimasta meni kansainvälisille pelureille, Kemiran lannoitteet norjalaisille, pakollinen autokatsastus englantilaisille ja espanjalaisille, digiverkon saivat ranskalaiset.

Postipankki myytiin verotta Tanskaan. Lounais-Suomen Säästöpankin ja muiden pankkien aiheuttamat lamavelat ja sen myötä vuosien kärsimykset myytiin ale-hintaan norjalaisille sijoittajille. Kunnallisia vuokrataloja myydään ulkomaisille sijoittajille. Poliisitalot on jo myyty. Valtio on vuosia antanut telakkatukea, jolla lemmenlaivojen ostajat saavat laivansa halvemmalla. Laivojen voitot on annettu norjalaisille ja korealaisille.

Suomen kaivokset ja siellä olevat mineraalit myytiin pikkurahalla venäläisille ja norjalaisille. Pekka Perä maksoi euron valtionyhtiö Outokummulle Talvivaaran kaivosoikeuksista ja nyt sielläkin on paljon ulkomaista omistusta. Fortum maksoi Uralin takana olevasta riskipitoisesta sähkölaitoksesta kertaisen hinnan verrattuna siihen, mitä varsinais-suomalaiset saivat Lounais-Suomen Sähköstä toiminnan koko huomioiden.

Jos uhkapeli onnistuu, voitot annetaan ulkomaille osakkeiden takaisinostoina. Jos ja kun peli epäonnistuu, maksajina ovat suomalaiset sähkönkuluttajat. Kun kunnalliset sähkölaitokset oli myyty pilkkahinnalla Fortumille ja ruotsalaiselle Vattenfallille, menettivät monet kunnat näin saamansa rahat pörssipeleissä kuunneltuaan Helsingin sijoitusneuvojia. Hän lahjoitti Partekin Suomen rikkaimmalle perheelle, Koneen omistajille. Mitään ei enää osata tehdä lahjomatta ulkomaalaisia: Lohja-Muurla moottoritien rakentamisrahoista kolmannes meni englantilaisille sijoittajille muka rahoituskuluina.

Ei riitä, että lahjoitamme kansallisvarallisuuttamme ulkomaalaisille. Ei, sen jälkeen kaikki voitot siirretään ulkomaille. Ulkomaiset kasvottomat miljardöörit korottavat sähkön hintaa, apulannan hintaa, autokatsastuksen hintaa, digiverkkomaksun hintaa vähitellen 2- ja 3-kertaiseksi.

Maksamme yhä enemmän meille välttämättömistä asioista ja voitot siirtyvät ulkomaille. Fortumille maksamastamme sähkön hinnasta menee ulkomaille jo suurempi osa kuin jää Suomeen arvonlisäverona.

Fortumin yksityistäminen on aiheuttanut valtiolle yli 10 miljardin euron tappion ja tappio kasvaa joka vuosi. Se ei kuitenkaan ole suurin hassaus. Etelä-savolaisilla oli kova hinku saada saksalainen e. ON jalkoineen oven väliin, mutta kansalaisaktivismin avulla tämä lahjoitus torpattiin. Mutta joulupukit eivät vähästä säikähdä, ja sähkölaitoksen kuppauksesta on nyt menossa joku versio 5.

Mikkelissä harjoitellaan suurta sähköpuhallusta ostamalla vanhoja teollisuushalleja ja toriparkin paviljonkeja. Kun rahaa ei saada tuhlattua riittävän nopeasti, laitettiin parhaalle paikalle Mikkeliä torin laajuinen monttu. Toriparkiksi en sitä sanoisi, kun sinne ei mahdu edes hälytysajoneuvot ovesta sisään.

Rahat taisivat loppua ennenkuin kaivuri ehti oikeaan syvyyteen. Kun kansanedustajamme lähtevät myymään kansallisvarallisuuttamme, he eivät onnistu vahingossakaan. Toisten omaa on niin helppo antaa jo ennestään rikkaille. Poliitikot yrittävät selittää, että onhan valtion omistamien osakkeiden arvo noussut pörssissä. Se on tyhjää puhetta, koska Fortumin osakkeet ovat veronmaksajille nollan arvoisia.

Venäläiset eivät saaneet maatamme asein. Nyt he ostavat maamme pala palalta omilla rahoillamme. Öljyn hinta nousee erilaisten kriisien myötä ja maksamme öljystä yhä enemmän Venäjälle. Venäläiset ostavat Itä-Suomesta eurolla loma-asuntoja varten tonttejamme, joihin on vedetty kunnallistekniikka valmiiksi. Päättäjiemme on kuulemma pakko myydä. Postia haikaillaan pörssiin — nimikin on hienosti Itella. Varautukaa siis postimaksujen kolminkertaistumiseen. Seuraava iso asia lahjoitettavaksi on vesi.

Eduskunta lyö rintoihinsa siitä, että pohjavedet on turvattu suomalaiseen omistukseen. Mutta jos vesilaitokset myydään, menee siinä samalla pohjavedetkin. Kohta varmaan rakennetaan vesiputki Päijänteestä suoraan Saudi-Arabiaan. Asiaa on jo harjoiteltu pullojen kanssa Helsingissä. Siinähän olisi lobbaustyötä entisille pääministereille. Kahdenkymmenen vuoden päästä maksamme jokaisesta juomastamme vesitilkasta puolet amerikkalaisille ja kiinalaisille lemmenlaivoissa makaileville eläkeläisille.

Silloin Evian pullon saa kaupasta halvemmalla kuin vettä kraanasta. Konsultit jo kiillottavat powerpoint-kalvojaan, joilla kuntiemme päättäjät huijataan vesilaitosten myyjiksi. Kunnat ovat helppo saalis, koska kuntien rahat ovat loppu ja vesilaitoksiin pitäisi tehdä rahaa vaativia perusparannuksia.

Jos kaupat ei tule tehdyksi heti, pieni tutustumismatka Niagaran putouksille kummasti kostuttaa päättäjiemme kynät. Veden lahjoittaminen kuulostaa painajaiselta, joka ei voi olla totta.

Totta se on Tallinnassa ja Iso-Britanniassa. Selvityksiä ovat vuosien mittaan tehneet monet kunnat, mutta toistaiseksi vesilaitoksia ei ole myyty yksityisille. Mutta kuntien velat jatkuvat kasvamistaan, eikä työllisyyden paranemisesta ole juurikaan toivoa. Kenen kamreerin kantti pettää ensimmäisenä. Tälle kunnalle tullaan rakentamaan kunniataulu: Tulevat sukupolvet tulevat kusemaan kunniataulun juurelle. No menköön vesi sitten. Tällä vuosisadalla suomalaiset jäävät vähemmistöksi omassa maassaan.

Emme kai sitten tarvitse enää omaa vettäkään. Siniset on järvet, sinisyyttä heijastaen, valkoiset on hanget, valkoiset on pilvet nuo lampaat taivaansinisen. Isänmaa, jonka vesi on lahjoitettu ulkomaalaisille, ei ole enää Suomi. Ovatko päättäjämme tyhmiä, vai eivätkö he osaa laskea? Eikö sähkölaitosten myynnistä tehty laskelmia? Eivätkö he tajua, että bisnesmiehet eivät koskaan tule tekemään huonoja kauppoja.

Liikemies ei ole joulupukki. He tulevat tänne voittaakseen. Bisnesmiehen taulukkolaskentaohjelmassa on vuosirivejä pitempään kuin kamreerin kalvossa. Ja bisnesmiehellä on hinnankorotuskertoimena piin kokonainen 3, kun kamreeri käyttää piin desimaaleja. Kunnan kamreeri laskee laskukoneellaan, että miljoona puuttuu talousarviosta. Jalkapallohalli pitäisi saada, ensi kesän balettiliput ostaa, tarvitaan uusi kulttuurikeskus, jääpallokenttään uudet jäähdytysputket, toripaviljonkikin tarvitaan.

Ja paikalle tulee peter pan taikapusseineen: Tämähän on tapahtunut jo kerran ennen — kun paikalliset sähköyhtiöt kaupattiin. Uni toteutuu toisen kerran. Juuri nyt tarvitaan unilukkareita vahtimaan kuntapäättäjiä. Kohta ei ole enää mitään mitä myydä. Kaikesta kaupanteosta huolimatta valtion ja kuntien velka kasvaa ja kasvaa.

Se mitä ei voi myydä halvalla, lahjoitetaan ulkomaalaisille. Kehitysavun kankkulan kaivoon annetaan miljardi vuodessa korruptiota varten ja aseiden ostamiseksi klaanien taistojen teille. Afganistaniin uppoaa rahaa kuin kiviä Kallaveteen. Kun sekään ei ole tarpeeksi, lähdetään Somaliaan merirosvojahtiin, kyllä siellä ainakin 10 miljoonaa saadaan poltettua.

Mereen rahaa onkin helpompi upottaa kuin vuoristokyliin. Kaikki maailman vähäosaiset — yhdistykää Suomessa. Kyllä meillä on rahaa, ja jos ei ole, otetaan lisää velkaa.

Viimeisen 15 vuoden aikana valtion omaisuutta on myyty 16 miljardilla eurolla. Nämä rahat on maksettu ja maksetaan tulevina vuosina takaisin moneen kertaan kohonneina sähkön, tietoliikenteen, katsastuksen ja lannoitteiden hintoina.

Myyntitulot eivät ole riittäneet edes humanitäärisen maahanmuuton ja kehitysavun kustannuksiin samana aikana. Mutta siitä huolimatta sekään ei riitä. Lisää rahaa vaaditaan poltettavaksi. Sen takia myymme kaikki ja otamme uutta velkaa.

Vain, jotta meillä olisi rahaa perheenyhdistämisiä varten. Jos asuntoja ei valmistu tarpeeksi, suomalaiset voidaan työntää mereen. Venäläiset eivät siinä onnistuneet, mutta omat päättäjämme ovat taitavampia suomalaisten kyykyttäjiä.

No, jäähän meille edes merivesi. Se taas on likaista, jos mummoille annetaan erivapaus vedenpuhdistusjärjestelmien hankinnasta. Merirosvojahdissa on yksi ainoa tehokas ja humaani ratkaisu: Merirosvot kuljetetaan 5 kilometrin päähän rannasta ja annetaan heille soutuveneet loppumatkaan.

Ei tarvita tuomioistuimia, eikä vankiloita. Merirosvot pääsevät heti rakentamaan omaa maataan. Rikosväline otetaan Suomessakin valtion haltuun, nyt se upotetaan. Merirosvous loppuisi parissa viikossa. Näin siitä huolimatta, että julkinen rukoilu, katujen sulkeminen ja yksityiset turvamiehet ovat kaikki Ranskassa laittomia.

Mutta poliisin on käsketty pysytellä sivussa. Salanimeä Maxime Lepante käyttävä ranskalainen on huolestuneena seurannut Pariisin islamisoitumista, ja hän haluaa maailman tietävän, mitä on menossa.

Siksi hän käyttää piilokameraa ja YouTubea videoiden levittämiseen. Videot osoittavat, että muslimeille on annettu epäviralliset oikeudet, joita tuskin millekään kristilliselle ryhmälle myönnettäisiin. Lepante arvelee, että suurten joukkorukousten avulla muslimit haluavat näyttää mahtinsa.

Asiasta uutisoi CBN -uutiskanava. Lepanten kuvaamia videoita löytyy YouTubesta hakusanalla Maxime Lepante. Uskomattoman munatonta tuokin, että poliisi ei voi tehdä työtään yleisen järjestyksen hyväksi, vaan Pariisin poliisia on käsketty pysymään sivussa. Toivon ja toimin sen hyväksi, että Suomessa ei tule ikinä vastaavaa tilannetta, että liikenne esim.

Mannerheimintiellä olisi jonkin aikaa poikki sen takia, että laittomat, Suomen poliisin ohittavat, yksityiset turvamiehet sulkisivat Mannerheimintien muslimien kadulla tapahtuvan joukkorukoilun takia. IMF haluaisi noudattaa toimintasuunnitelmaa , joka laajentaisi erityisnosto-oikeuksien. Uuden globaalin valuutan laskisi liikkeelle uusi globaali keskuspankki, jolla olisi valta määrätä. Globaali keskuspankki on jo kauan ollut niiden päämäärä, jotka ajavat globaalia hallintoa.

Amerikan koululaitos on epäonnistunut opettamaan oppilaille vuosisataista konfliktia niiden välillä,. Koulut opettavat harvoin, että. Woodrow Wilson ja kumppanit loivat Kansainliiton League of Nations , tai että miksi tuo. Koulut eivät koskaan selitä, että monet niistä samoista ihmisistä, jotka. Koulut kyllä tunnustavat Roosevelt'in ansioksi auttamisen YK: Koulut eivät opeta, että presidentti Kennedy'n suunnitelma oli luovuttaa USA: Ne, jotka uskovat, että maailmaa pitäisi hallita globaalilla vallalla, ovat toimineet tätä päämäärää.

He ovat hellittämättömiä; he ovat pakkomielteen ajamia; he ovat. He uskovat, että eliitin,. Nämä ihmiset ovat nyt lähempänä päämääräänsä kuin. Woodrow Wilson otaksui, että hänen poliittinen valtansa riittäisi Kansainliiton pakottamiseen. Roosevelt otaksui, että toisen.

Kennedy'n vuoden suunnitelmat täydellisestä aseistariisunnasta haihtuivat vuonna , kun. Neuvostoliitto alkoi rakentaa ohjusten laukaisualustoja Kuubassa. Kävi täysin selväksi, että. Tämä historiallinen tosiasia on voimakas opetus, jonka pitäisi opettaa nykyisiä ja tulevia johtajia,. Ne, jotka pyrkivät ratkaisemaan uhkat retoriikalla ja kaksipiippuisilla telekuiskaajilla.

Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7. Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Tietotekniikka ja tietoliikenne

: Lemmenlaiva dvd seksi rovaniemi homoseksuaaliseen

Villi iira seksiseuraa suomesta gay Naisilla ero oli vieläkin suurempi. Yhä useampi lääkäri ja tutkija on alkanut epäillä rasvaopin perusteita. Siitä luovuttiin laissa jo luvulla, perustelee Östman Uudelle Suomelle. Siksi on olemassa riski, että jos ihmiset ryntäävät joukoittain nostamaan säästöjään, käteinen loppuu. Minä haluan vaikuttaa kansallisen ja yhtenäisen Suomen puolesta. Luther-säätiö ja Nokia-missio ovat kuitenkin määrällisesti pikkupuro, valtiokirkko menettänee heidän myötä vain parituhatta jäsentä.
ISOT MULKUT HOMO HENTAI PORN FREE Talouselämä ja yritystoiminta Samaa tapahtuu kaikkialla länsimaissa, Suomi mukaan lukien. Miksi he haluavat sellaista tuhoa? En rinnasta homoseksuaaleja em. Esimerkiksi iranilaistaustainen teologi Hamideh Mohagheghi on varoittanut: Nettikeskustelujen perusteella, kuten täällä Usarissakin, voisi kuvitella, että vapaamielisiä on enemmistö.
Lemmenlaiva dvd seksi rovaniemi homoseksuaaliseen Kamasutra sex homo picture porn
TANTRA HIERONTAA HOMOSEKSUAALISEEN EROTTINEN TARINA Ruotsissa maahanmuuttajia on moninkertaisesti Suomeen verrattuna, joten niin on Halla-ahon mukaan myös ongelmia. Halla-ahokaan ei suoraan julistaudu ruotsalaispuolueen hengenheimolaiseksi, mutta ihmettelee Soinin kiirettä sanoutua irti jostain, "mihin ei ole mitään yhteyttä". Seuraus on, että viiden vuoden sisällä Suomeen syntyy joukko uusia luterilaisia kirkkoja, Luther-säätiön lisäksi ja Nokia-mission lisäksi, herätysliikkeiden perustaessa uusia omia kirkkojaan. Eräiltä osin ihmisten mielipiteet ja niiden ilmaisemistapa ovat saaneet minut kummastuksen valtaan. Kansanlähetyksen osalta olen kuullut jo pari vuotta sitten huhun, että johto olisi päättänyt jo aikaisemmin, että koko herätysliike lähtee kirkosta, jos kirkko hyväksyy homoliitot.

EROOTTINEN GAY HIERONTA JYVÄSKYLÄ TAMPERE SEX SHOP

Tänä ja viime vuonna on julkaistu kolme laajaa kansainvälistä kokoomatutkimusta, joissa on vedetty yhteen satoja rasvan ja sydäntaudin yhteyksiä käsitelleitä erillistutkimuksia. Kirkon joukkopaosta syytetty Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on saanut homokeskustelussa rinnalleen kirittäjän. Silloin Ylin Johtaja sanoo: Valintaa luonnehditaan törkeäksi ja säädyttömäksi, koska Kiinan ulkoministeriön mukaan Liu on tuomittu rikollinen. Tämä selventänee, miksi pankit tekevät niin suuria voittoja: