Meislle homoseksuaaliseen vierasta luvalla sihteeri

Tutkimus - verinen islamismi yhä suurempi uhka Ruotsissa 3. Tuleeko Petteri Orpo lyömään Donald Trumpille jauhot suuhun? HS vie Suomea maailmankartalle 2. MV-median päivän kuva sai liberaalit pois tolaltaan 3.

Iltalehden kommenttiosio täynnä törkeää herjaamista ja jopa uhkaamista Janitskinia kohtaan - Päätoimittaja syytteeseen? Päivän kuva - Suomen hallitus toteuttamassa orjatyömarkkinoita? Presidentit Putin ja Trump tapaavat Helsingissä Nato-ekspertti Aro tahtoo mielenosoitusta presidenttien tapaamista vastaan Poliisi poisti pastori Kai Sadinmaan yhden miehen vastamielenosoituksesta video Me elätetään teitä suomalaisia eikä toisinpäin Kuinka puolalaiset miehet suojelevat naisiaan meksikolaisilta kadeteilta video Kansallismielisiä häiriköinyt pastori Kai Sadinmaa sai turpiin matulta?

Ilja ja T2 yhdessä Maidanilla! Apu ei kelvannut Espanjan uusille rikastuttajille! Hämeenlinnassa "itämaalaistaustainen" uhkaa hypätä alas kerrostalon katolta Video 5. Hämeenlinnassa ulkomaalaistaustainen mies hyppäsi katolta - Uusi K video 6.

Suomalaisia vihaavat mediat 6. Jessikka Aro myöntää huumeriippuvuutensa sekä mielenterveysongelman Euroopassa paetaan jo pakolaisia - Unkari suosittu muuttokohde 4. Malmössä riehuu jengisota - myös sivulliset vaarassa Jessikka Aro vaatii yli euron korvauksia totuuden julkituomisesta Poliisin tutkinnassa ei ole löytynyt ruplasalkkua - Miten Yle aikoo korjata valheellisen väitteen?

Ilta-Sanomien valeuutinen Hämeenlinnan tapauksesta 6. Rikolliset Sarjakuristaja Michael Penttilä sai syytteen murhasta Siirtolaisia kuljettaneen Lifeline-aluksen kapteenia uhkaa vankeus Helsingin Pukinmäessä ryöstettiin ruokakauppa - Poliisi pyytää vihjeitä tekijästä Jeffrey Epsteinin pedo-orgia -saari paloi poroksi - Suomen valtamedia vaikeni Julkkikset Jösse Järvenpään hyväksi kerätty jo yli euroa!

Häirintäyhdyshenkilöiden liitto varoittaa Trumpista ja Putinista Foliot Video - Kanadan ex-puolustusministeri varoittaa! EU-komission presidentti kertoo - Kaukaisten planeettojen johtajat huolissaan EU: Erikoinen kysymys - Onko Juha Sipilä hyvä muslimi? Siksi tämä soppa on ollut jo näin pitkään vireiillä. Feministi ajattelee tunteella ja siksi kylmät faktat eivät häntä puhuta.

Hän haluaa pelöastaa Muslimit ja Homot vaikakin Muslimit vihhavat homoja ja Homoseksuaalit haluavat myös moskeijoihin homo rukouksia, jos nyt en väärin ymmärrä, mutta vain muslimeilla on oikeus kieltäytyä homojen hyväksymisestä ja siksi Kristinukso ei voi koska se ei ole Islam, joka on taas epälöögisen puuduttavaa muka- perustelua, jossa ei ole päätä eikä häntää. No katsellaan taas tätä jalkaanampujien toilailua ja heidän hihkumistaan lasten esineistämisesta ja hiedän haluaan antaa lapsensa tämän poruukan käsiin joilla ei oikeastaan ole luonnolistakaan ymmärrystä ainoasta ja terveimmästä vaihtoehdosta.

Olkaa siis järjetömät ja täyttäkää maa teidän ymmärtömättömyydellänne ja kyvyttömyydellänne nähdä luonnon valintaa ja luonnollista lisääntymisen kaavaa, joka on ollut jo alusta lähtien.

Homous ei ole todistettavasti vielläkään Kromosomi peräinen vaan aivoperäinen häiriö. Kiitos perusteellisesta ja kattavasta vastineesta Perälän kritiikkiin! Hienoa, kun jaksat perehtyä asioihin ja tarjota meille muille tietoa näistä tärkeistä asioista. Asiallinen ja tutkittu tieto on todella tarpeen avioliiton ja perheen aseman puolustamisessa tällä hetkellä!

Jumalan Sana on kokonaan Totuus Ps. Niinpä kaikki synti on sielunvihollisen aiheuttamaa 1Ms. Niinpä kaikki haureusliittojenkin puolustelut nousevat valheesta ja turha on taistella Jumalaa vastaan Ilm.

Maailmanlaajuisesti kärsivät kilpirauhasen epätyypillistä vajaatoimintaa potevat USA: Näitä yhdistyksiä seuraa uskollisesti mm. Rajusti lobatut levotyroksiinivalmisteet auttavat perustyypin sairaudessa jonkin verran, epätyypillisissä ei ollenkaan tai jopa oireita pahentaen. Vanhempaa hyvätehoista ja mm. John Kennedyn käyttämää lääkettä yhdistykset vastustavat.

Siinäkin selvisi, että perinteinen avioliitto on jo loogisestikin perustellen parempi kuin ns. Eikä siihen tarvittu vielä edes Raamattuun vetoamista. Tosiasiassa onkin niin, että Raamatun vastaiset käsitykset, asiassa kuin asiassa, ovat loppuun asti ajateltuina aina myös loogisesti kestämättömiä. Varmaan on hyvä, että sekulaarissa mediassa mm.

Kyseisessä ohjelmassakin saattoi panna merkille, että loppuun asti ajateltu logiikka petti sp-neutraalin avioliittolain kannattajilta, tai he olivat niin asiansa "valtaamia", etteivät halunneet ajatella järkevästi loppuun asti.

Sellaisen käsityksen ainakin minä sain heidän kommenteistaan. Jumalan luomistyö ihmisen ja avioliiton kohdalla on niin tärkeä, että kun ihmiset nousevat sitä vastaan tietoisesti ja syvän harkitusti, niin Jumalan tuomiot tulevat, kuten Sodoman ja Gomorran tapaus osoittaa 1Ms. Tässäkin keskustelussa toteutuu Sana: Läpi Raamatun on linjanveto: Toimittajan ammattitaitoon kuuluu puolueettomuus, mutta tämä naistoimittaja kimppaantui heti alussa toisen naishaastateltavan kanssa.

Nämä nuoret toimittajat ovat kuin lastentarhasta suoraan tulleita, epäitsenäisiä ja ohjailtavissa olevia. Pride -henki ilmensi itseään kammottavuudessaan. Tapasin viikonlopulla vanhemman, profetianlahjan omaavan evankelistan.

Hän oli katsonut ohjelmat ja sanoi kokevansa, että ellei tämän asian yhteydessä tuoda selkeästi esille sitä, mitä Jumalan Sana, Raamattu, sanoo avioliitosta, homoudesta ja synnistä, tämä aloite tullaan häviämään. Ei lähdetä Saulin varustuksessa taistelemaan, silloin häviö on varma.

Pelkkä yhteiskunnallinen, historiallinen ja tieteellinen todistelu ei meitä vie voittoon. Sen tekee vain elävä Jumalan Sana, koska Jumala seisoo aina Sanansa takana, eikä koskaan muuta sitä. Meidän ei tule hävetä Jumalan Sanaa jumalattomuuden keskellä. Itsekin luin Perälän blogin väitteittä ja selasin Rahkosen mainitsemia tutkimuksia ja enempi kyllä kallistun asiassa Perälän oikeellisuuden kannalle, vaikka olenkin perinteisen kannattaja. Lisäksi ihmetyttää miksi Rahkonen meni kertomaan jukisesti gallupista väärät lukemat, jotka media huomasi.

Väärät lukemat oli tosi paha kolaus yhdistyksen luottamukselle ja kansalaisaloitteen läpimenon mahdollisuudelle. Pasin artikkelista saa sen vaikutelman, että tiedeyhteisö ei uskalla julkaista mitään sellaista, joka olisi vallitsevan sateenkaari-ideologian vastaista. Tieteen puolueettomuus ja avoimuus olisi ikään kuin uhrattu poliittisista ja sosiaalisista syistä mukavuusalttarilla. Kukaan vähänkään uskottava tiedemies ei uskaltaisi puhua " tosiasioita " koska pelkää maineensa, taloutensa ja hyvinvointinsa vuoksi.

Tieteellistä näkemystä rakennettaessa ei ymmärtääkseni lähdetä siitä, että valitaan omia mieluisia tutkimustuloksia, korostetaan niiden tieteellisyyttä ja ansiokkuutta, vähätellään toisia näkemyksiä edustavia tuloksia, tai jopa maalaillaan salaliittoteorioita tutkijoiden puolueellisuudesta jne. Kaikki tutkimustulokset otetaan huomioon ja niitä vertaillaan ja arvioidaan kriittisesti.

Näin kokonaisnäkemys hahmottuu esiin. Oikeasti mitään salaliittoja ei ole olemassa tässä tapauksessa. On vain niin, että lukemattomat tutkimustulokset ovat hiljotellen muokanneet kokonaisnäkemyksen sellaiseksi jossa nyt elämme.

Sitä ei yksi tutkija pysty muuttamaan hetkessä. Ei vaikka kuinka objektiivisia hänen tutkimustuloksensa olisivat. Toivottavasti tutkimus olisi avointa ja vapaata tulevaisuudessakin. Jos erilaisia havaintoja alkaisi kertymään, niin silloin kokonaisnäkemys voi liikahtaa johonkin suuntaan.

Suomessa on noin lasta, jotka eivät elä kummankin biologisen vanhempansa luona siitä syystä, että vanhemmat ovat eronneet tai joissain tapauksissa siksi, että toinen tai molemmat vanhemmat ovat kuolleet. Tämän lisäksi Suomessa on noin lasta, jotka elävät kahden samaa sukupuolta olevan henkilön ydinperheenomaisessa perheessä.

Sukupuolineutraalin avioliiton kumoaminen ei vaikuta niihin lapseen, jotka elävät sateenkaariperheessä. He elävät näissä perheissä lain kumoamisen jälkeenkin. Lain peruminen ei myöskään palauta biologisia vanhempia niille lapselle, jotka elävät erossa jommasta kummasta tai molemmasta vanhemmastaan.

Sukupuolineutraalin avioliiton peruminen juuri ennen lain voimaantuloa on niiden seksuaalivähemmistöihin kuuluvien ihmisten kiusaamista, jotka ovat nyt iloinneet saavutetusta yhdenvertaisuudesta. Mitään lapsiin vaikuttavaa tällä kiusaamisella ei saada aikaiseksi.

Lapsuudessa saadut tunne-elämän häiriöt ovat niin vakavia asioita lapsen myöhemmän elämänlaadun ja -suunnan kannalta, että jos on edes epäilyä siitä, että samaa sukupuolta olevassa liitossa kasvaneet lapset voivat tällaisia tunne-elämän häiriöitä saada aikaan, niin tällaisen samaa sukupuolta olevan avioliittolain säätämisestä on luovuttava. Älkää tuhotko lapsiemme elämää. Se kostautuu henkilökohtaisena kärsimyksenä, ihmissuhdeongelmina ja laajemmin yhteiskunnallisina ongelmina sekä kustannuksina.

Homojen asia liittyy perimän muutoksiin ja aivojen toimintaan sekä hormoonien toimintaan. Siinä muun muassa todetaan: Tekstistä saa helposti sen vaikutelman, että tutkimus on julkaistu hämäräperäisesti vertaisarvioidussa julkaisussa maksua vastaan: Carolyn Moynihan  toteaa hyvin Sullinsin tutkimusta käsittelevässä artikkelissaan: Kommentoi "Tutkittua tietoa - Aito avioliitto ja aktivistiblogisti Erkki Perälän "hömpsönpömpsöä"" Nimi Sähköpostiosoite Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Www-osoite Anna osoite täydellisessä muodossa esim. Perheenäiti ja tutkija 6. Edellinen 1 2 Seuraava.

.

Meislle homoseksuaaliseen vierasta luvalla sihteeri

BB INKA PORNO EROTTINEN HOMO HIERONTA

No katsellaan taas tätä jalkaanampujien toilailua ja heidän hihkumistaan lasten esineistämisesta ja hiedän haluaan antaa lapsensa tämän poruukan käsiin joilla ei oikeastaan ole luonnolistakaan ymmärrystä ainoasta ja terveimmästä vaihtoehdosta. Edellinen 1 2 Seuraava. Puolustusministeri haluaa Körmyn mukaan operaatioon, joten joukko lähtee kenraalin johdolla Räyhärantaan - eksyen matkalla kuten ennenkin. Farhanin matka maailman ääriin Uudistuksilla etsitään tapoja kohdata ihmisten tarpeita Kommentaariraamattu lähdössä pian painoon Aikamedia kehittää palvelujaan Raamattu on uskon avain suljetuissa maissa ”Uskovia uhkaillaan pakolaiskeskuksissa” Papeilta adressi kääntyneiden hyväksi Monitulkintaiset lait tulleet seurakuntien riesaksi Evoluutioteoria ei tyydytä ateisteja Suvaitsevaisuus ei ulotu vammaisiin Teologi: Se on myös Raamatun ohje. Good News Bible Den som inte erkänner detta blir själv inte erkänd.