Mies homoseksuaaliseen päällä asento blondi kalu

Narsistisen mielenhäiriön paranemisennuste on heikko. Eläminen tällaisen ihmisen kanssa ei kannata. Ruupertti näkee asian ytimeen. Femmari, ei ole mitään miesten ylivaltaa. On vain ylivaltaa, joka on enimmäkseen miesten hallussa. Syntymällä mieheksi en ole päässyt jäseneksi mihinkään vallan sisäpiiriin. Aivan samalla tavalla minä ja enemmistö miehistä on siitä vallasta yhtä sivussa kuin enemmistö naisistakin. Miksi pitää valita feministi tai antifeministi? Eikö voi vaan valita rationalistia?

Itselläni ei ole ollut tarvetta ketään alistaa eikä nujertaa. Ei kuuluu ajatuskuviooni millään mutoa. Ja nasisti en ole, bibolaarihäiriöinen kylläkin. Mut se on jo vallan toinen juttu! Mielenavaukseksi sulle ja mikä ettei muillekin suosittelen tiededokumenttia Ahdistuksen aikakausi.

Tunnistan itsestäni tässä vallitsevassa tilantessa samaa, mitä dokkari tuo ilmi. Hyvin pitkälle kulttuurisia juttuja ovat nämä asiat, miksi ihmiset ei voi hyvin. Ja onhan se jo tietty, että herkille yksilöille tämä kova maailma voi olla karu paikka elää.

Yhteen hiileen puhaltamalla saamme vielä aikaiseksi sen uuden maailman, jossa jokaisen on hyvä elää. Aikaa siihen kuitenkin voi vielä mennä, niin pitkään kun asenteet on tällä tasolla. D et ymmärrä psykologiasta mitään! En itse tsekannut, miten virallinen määritelmä kustakin tunnelukosta menee. Mutta itseeni ei sopinut juuri mikään lause siinä.

Eli sieltä puskista on edelleen turha huudella! Sen rikosilmoituksenkin olen jo tehnyt mm. Joten luulen et ei tee konstaapelisedälläkään enää tiukkaa selvittää kuka sinä KVG-agentii olet!

Putinin kans samaan pataan!: D Eli nyt taisin löytää tämä "kultasuonen", mikä on mieltäni askarruttanut. Tämä on vaan politiikan retoriikkaa!: Luovu alentuvasta asenteestasi, niin se on siinä!

No sittenhän se menee ihan oikein!: D tasa-arvo teteutuu -. Jos ei äsken niin nyt ainakin on niin paksua trollailua että kiitos ja näkemiin. On auto, on kaljaa, on rahaa tilillä. Rahalla saa naisia, jos siltä alkaa tuntua.

Mitä sovinisti voisi vielä haluta? Teidän feministien systeemit saattavat ehkä edetä, mutta sekö tekee teistä tyytyväisiä? Sama valitus jatkuu aina vaan. Tajuutko et täällä lukitaan plussia ja miinuksia, ylläpidolla on diili kaikkein pahantekijäin kanssa peukaloida kaikkea haluamaansa suuntaan!?

On menty jopa laittomuuksiin! Sehän tässä kornia onkin. Et pistävät omaan keksimäänsä tunnelukkomääritelmään laittomuudet, joita juurkin itse harjoittavat! Taidan elää eri maapallolla? En oo huomannu mitään miesten ylivaltaa. Ihan omien korvien välistä lähtösin. Jos on heikko ei se ole miesten syy.

Miks helewetissä miehiä pitäs yrittää miellyttää?? Se riittää mihin riittää, sama se on miesten kohdalla. Omina ittenään ne kelpaa jos on kelvatakseen. Pullistelevat pellet ei kiinnosta kun korkeintaan yhdeks yöks.

Feministit on mun mielestä lapsellisia. Ärsyttäviä semmoset jotka vouhottaa jostain naisten tasa-arvosta kun niiden oikea ongelma on ettei heillä itsellä ole kykyjä tai jotain, jolloin on ihan normaalia etteivät voi menestyä. Känisevät ihmiset muutenkin harvoin menestyvät. Heistä vaan ei pidetä sen käninän takia. Olen nainen eikä ole mitään alemmuuskompleksia miehiin nähden. Hah hah, mikä vtu miesten ylivalta?? Miehiä enemmän jossakin - sortoa!! MIESTEN pitää mielistellä ja nuoleskella pilalle hemmoteltuja pikku prinsessojamme, että olisi edes pieni mahdollisuus päästä nuolemaan jotain muutakin.

Pitää yksinkertaisesti pyrkiä eroon turhasta murehtimisesta. Tai varata sille aikataulusta tietty aika, murehtii vaikkapa tunnin viikossa.

Yhden ihmisen aika ei riitä koko maailman parantamiseen. Olen feministi, kuten kaikki omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset. En halua sotaa toista sukupuolta vastaan, rakastan ihmisiä, eläimiä, ympäristöämme.

Seksuaalisesti tosin vain miehiä, siinä olen ehkä vähän rajoittunut Tyytyväinen olen kehitykseen Pohjoismaissa, mutta epäkohtia, korjattavaa, löytyy joka puolelta.

Toivon, uskon, että pikkuhiljaa aktiivisten ihmisten toimesta tästä maailmasta tulee kaikille parempi paikka elää. Aloittajan kannattaisi ehkä miettiä, haluaisiko hän elää naisena maailmassa, missä naisilla ei ole ihmisarvoa; heitä myydään ja ostetaan, heillä ei ole oikeutta opiskella, harrastaa, ajaa autoa, omistaa tai päättää mistään asioista. Mun murehtimiset eivät ole millään olleet "turhia", todella suurista asioista ollut kyse ja on edelleen.

Mut uskon et nyt on leikattu joku terä siltä joltain.. Ja kuten sanottu, en yksin uskokaan maailmaa paratamaan, joten siksi kutsuinkin ja kutusn edelleen kaikki messiin. Olen ottanut prinsessan "oikeutuksen" itselleni, ja olen kaikkea muuta kuin pilalle hemmoteltu. Elämä koetellut aika kovalla kädellä - Prinsessa olen tässä yöpaidassani, korkkareissani tai tuulipuvussani.: Feministit ovat laiskoja heikkolahjaisia huijareita.

Feministit haluavat ainoastaan valtaa ja etuoikeuksia. Feminismi on ahneen punajakkuisen egosentrisen naisen asialla. Ja kun vihaa ei haluta kohdistaa toisiin naisiin on miesviha feministille elämäntapa. Tosin ei miehet vaadi mitään pakonomaista miellyttämistä naisilta, kyllä ne ulkonäkö paineet tulee naisilta itseltään.

Halutaan näyttää paremmalta kuin kuin naapurin lunttu Feministille vain on mahdottomuus ymmärtää todellisuutta; siksi feministi vihaa ja taistelee aina jotain vastan ja syyttää miehiä kaikesta; ei siis ihme, jos feministejä ei oteta todesta.

Ilman perusteita esitetyt syytökset ja julistukset tekee feministeistä naurettavia. Elämä on monimutkainen ja ristiriitainen, mutta juuri siksi mielenkiintoinen. Todellisuuden ymmärtäminen ja ristiriitaisuuksien hyväksyminen auttaa keskittymään itse elämään ja nauttimaan siitä. Ehei, et minua tunne!: D Just opiskelemaan ryhdyn, kun oon tsekannut palstan onko uusia viestejä -.

Feministit on tutkitustu todettu keskivertonaista lahjakkaammiksi ja älykkäämmiksi - Tai: Tuo nyt on naurettavaa enää tämän keskustelun tässä vaiheessa alkaaa mitään rumuusluokituksia tekemään suhteessa feministeihin tyyliin kaunis-kauniimpi-ruma-rumin.

Oma iiteeni kestää sen, että en kuulu niihin kaikista kauneimpiin.: D Jos jotakin on paremmilla geeneillä kauneudessa siunattu, ei se ole itseltäni pois. Itselleni on vastaavasti suotu sitten enemmän jotain muuta. Enenmpään en jaksa ottaa kantaa, jotte kerkeän muuhunkin -. Tuolla eka kappaleella tarkoitan siis luokituksia aylipäätään naisten kesken. Siihen se voi kuitenkin vaikuttaa, miten putkeen menestyneisyys ja nopeaedisteisyys esim. Itse en kadehdi kunnianhimoisia suorittajia, ovat usein ei aina!

Mieluummin tyydyn vähään - Ja jokainen ihminen tarvitsee elämässä toista ihmistä tukea varsinkin vaikeissa tilanteissa , feministikin -. Mielestäni ei ole yksioikoista. Voi riippua myös esim.

Toista kaunistaa vaatimattomuus, toista itsevarmuus itseriittoisuus tuskin ketään. Mikä sit on kenekin juttu ja kenenkin makuun! Jaa-a en tiedä nyt sitten miksi sitä itseään nimittäisi, mutta aina olen itseäni feministinä pitänyt ja miksi tuollaiset asiat ilahduttaisivat minua? Minä kun haluaisin miesten ja naisten välille ihan vaan tasa-arvon. Minä olen muuten harvinaisen tyytyväinen elämääni täällä Suomessa. Uskaltaisin jopa väittää että olen onnellinen. En ole miesvihaaja, päinvastoin!

Tulen erittäin hyvin miesten kanssa toimeen. Naiset ovat mielestäni pahempi uhka "feminismille". Kaksinaismoralistiset siveysarvot rappeuttavat todellisen moraalin.

Keskimääräinen länsimainen valkoihoinen feministinainen on ensisijaisesti länsimaisen valkoihoisen feministinaisen asialla. Jos tämä on ykasi tärkeimmistä asioista, niin kuinkahan suurta osaa väestöstä sen seikan "korjaus" koskettaa? Niin prosentuaalisesti, kuin ihan absoluuttisestikin?

Ja minkälaisissa asemissa ne naiset ovat, jota tuolla autettaisiin? Jotain poljettuja ikeessä eläviä vai henkilöitä jotka toimivat jo isojen firmojen johtotehtävissä hyvillä palkoilla ja eduille. Millä tavalla tai mittarilla laskettuna he ovat "pieniä ihmisiä"? On myös jännää että pääsyvaatimuksena on ollut mm. Myös ulkonököpaineet on jännä asia kun näin sivusta katsoen näyttää että suurimmat ulkonäköpaineet naisille asettavat naiset itse ja naisten suurimpia kritisoijia ovat muut naiset.

Kuinka monesti tulee eteen tilanne että joku miehet arvostelisivat naisten pukeutumista sen suuremmin suuntaan tai toiseen kun taas naiset arvostelevat kanssasisariaan kovallakin kädellä. Poliitikkonaisien ulkonäköä kuulemma arvostellaan ankarammin kuin miesten, mutta kumma kyllä kun tämän sanovat unohtavan ne puheet vaikka Stubbista niin hyvässä kuin pahassa, on se niin sporttinen, mutta suu on iso ja ne luonnehdinnat vaikka Vanhasen tavallisen näköisyydestä ja harmaudesta, Kataisen nuoruudesta tai Vladimir Putinin man-boobseista, kun jossain lehdessä julkaisiin hänestä kuva kalastamassa ilman paitaa.

Lisäksi lihavuudet, viikset ja kaljuuntuminen ja ikä ovat aivan normaaleja puheenaiheita miespoliitikoista puhuttaessa, mutta jostain syystä kuulemma vain naisten ulkonäköön puututaan.

Ja millä tavalla se miesten ylivalta näkyy muutenkaan esim. Suomessa jossa sekä presidentin että pääministerin virassa on ollut naisia ja mm. Millä tavalla se miesten ylivalta näkyy? Millä tavalla se vaikuttaa esim. Miten voi olla niin, että havaitakseen sorron luvun amerikassa, Etelä-Afrikan apartheidissa tai juutalaisten kohtelussa Saksassa, pitää olla sokea tai tyhmä jos ei sitä huomaa, mutta nähdäkseen tämän naisten alistaminen vaikka täällä Suomessa, takana pitää olla aivan tietynlaisia opintoja, eikä se väitetty alisteinen asema kuitenkaan estä syrjittyä ryhmää saavuttamasta yhteiskunnan tärkeimpiä asemia niin politiikassa kuin vaikka oikeuslaitoksessa.

Kaikki ihmiset ovat joskus olleet nuoria, tiesitkö? Minkähän näköinen Sinä itse olet lähes vuotiaana? Suosittelen sinulle asumista, opiskelua, matkailua ja työntekoa esimerkiksi Afrikan, Aasian ja Etelä-Amerikan maissa. Lisäksi voit yrittää suomalaisena naisena vaikka kulkea yksin kadulla tai mennä baariin, en kyllä suosittele. Asenteesi tulee varmasti muuttumaan.

Ei kannata kommentoida asioita, mistä ei tiedä mitään. Jep, Suomen on välittömästi tuhottava jalkaväkimiinansa etteivät kambodzean lapset astu niihin. Ja saadaanko se tutkimus tänne? Oliko ihan feministien oma tekemä? Ja koska nainen ei pääse baariin Zwasimaassa eikä uskalla kulke kadulla Bogotassa, täytyy suomalaisen naisen päästä baariin ilmaiseksi ja saada ilmainen taksikuljetus. Näin tasa-arvo toteutuu keskimäärin. No, ovatko ne leveät lahkeetkin taas patriarkaatin naisia alistava salajuoni, kuten feministit väittävät?

Pillifarkuissa kulkeva onneton saa niin kauheat ulkonäköpaineet, että joutuu sairaalahoitoon. On se patriarkaatti paha.

Mutta missä on se patriarkaatin Päämaja, jossa nämä päätökset sorvataan? Itselläin on lunnonlahjana satut oikeinkin sutjakkaat pohkeet jatain sentään!: D , mutten paa pahakaseni leheää lahjemuotia.

Mites on siskot, alettaisko käyttään niitä boyfrendfarkkuja?!: Jotku asiat sanoo tetkimusten lisäksi myös maalaisjärki: Eli siis ei löytynyt tutkimusta. Maalaisjärki saattaisi sanoa, että ne fiksut naiset voisivat kyetä johonkin ihan oikeasti fiksuun toimintaan ja vaikka perustaa tuottavia firmoja. Feministit eivät siihen ole kyenneet. Sekavia teorioita sen sijaan tulee tuutin täydeltä, samoin kuin nollatutkimusta. Tunnettu "bisnesnainen" Lenitakaan ei ole johtanut yhtään minkäänlaista firmaa, vaikka mielellään esiintyy asiantuntijana.

Sitähän feministit haraastavat päivittäin: Feministi ei myöskään tunnusta mitään maltillisia tai äärilaidan sovinisteja. Kaikki ovat perivihollisia, joille ei armoa anneta. Tosi fiksua on Sekä tekee fiksuksi, että kannattaa ääriliikettä, jolla on rekisteröityneitä jäseniä noin ? Toisia ei bisnekset kiinnosta! Lenita alkaa olla jo aika vanha nainen.

Huom, on myös miesfeministejä. Mut miksihän ei ole naissovinisteja?: D Niin,et miten tämä nyt sit kuitenkin menee. Kumpi sukupuoli se on se altavastaaja, mille on tarvetta myös toisen tuki suoda?

Itse malktillisena feministinä ajan toki myös miesten oikeuksien toteutumista asioissa, joissa he ovat usein heikoilla. Lenita alkaa olla jo aika vanha nainen, on puhunut pashaa jo vuosikymmeniä ja ei ole johtanut yhtään mitään.

Silti feministit kutsuvat hänet antamaan "asiantuntijana" lausuntoja miiloin mistäkin. Jos ei bisnekset feministejä kiinnosta, ei kiinnosta rahakaan. Miksi siis ikuinen virsi naisen eurosta? Itselleni materia on toissijaista, ei yksinkertaisesti kiinnosta puhua rahasta. Kyllähän se tiedetään, et ne lasikatot on, ja samasta työstä naiselle maksetaan udelleen hyvin suurissa määrin pienempi palkka kuin miehelle. Mut johtuuko se vaan siitä, ettei nainen osaa vaatia? Voisitko sanoa edes yhden syyn sille, että millä perusteella pariutuminen on naisille helpompaa nimimerkki Ruupertti???

Ja miten se liittyy feminismiin ja tasa-arvon kannattamiseen? Voin kertoa, että pariutuminen ei ole sen helpompaa naisille kuin miehillekkään ja taas jälleen kerran: Paljon enemmän pariutumiseen vaikuttavat mielestäni sosiaaliset taidot, tietynlainen tunne älykkyys ja se, että kuinka helposti hyväksyy muita ihmisiä lähelleen. Itse olen huomannut, että pariutuminen on helpompaa sellaisille tavallisille ihmisille, jotka eivät vaadi toiselta mitään ja jotka tietävät mitä haluavat ja tarvitset ihmissuhteiltaan.

Todella tyhmää vedota aina johonkin pariutumiseen ja väittää että se on naisille helpompaa kuin miehille. Naisten vika kun oat kateellisia toisille naisille. Itse naisena olen sen huomannut. Naisena minäkin katson hyvän näköisiä nisia tai heidän vartaloaan. Miksei miehet ei sitten saisi. Mun puolesta saavat, mutta hyveellinen mies kääntää katseensa pois. Naiset myös yrittävät vietellä miehiä kauneudellaan.

Juuan hullut pankolt Juuan psykoositilasto on Ilomansin jälkeen korkein. Hieno lause uuden maailman , ajatus on hieno, mutta se ei tule koskaan toteutumaan. Se on ikävä kyllä fantasiaa.

Eipä tuota paljon selitellä tarvi, vähän katselee mitä maailmassa tapahtuu , jokapuolella. Mutta kenties joskus, mutta siihen menee aikaa , ehkä satoja vuosia. Vaatia, on kova sana jos puhutaan kahden ihmisen suhteesta, suhteen perusta on rakkaus, silloin kun suhde perustuu vaatimuksiin, silloin pitää erota, ei ihminen voi vaatia toiselta ihmiseltä mitään. Joko on rakkaus, jos ei parempi olla yksin,.

Muuta sana vaatia , se on paha sana. Itse en vaadi keneltäkään mitään. Narsisteja ovat he, jotka kuvittelevat edustavansa enemmistöä aikuisella, peniskylläisellä kropallaan. Kyseiset ovat muokanneet maailman omanlaisekseen mm. Kuten niin monet tietävät - mies on se umpi-huora! Samaa asennetta havaittu mm. Eikä tuo asenne luonnollisestikaan vain seksiin kohdistu, vaan se on kaikessa mitä mies on virallistanut johdossa ollessaan alalla kuin alalla mm.

On niitä paineita miehilläkin, kun pitää yrittää miellyttää naisia ja sitten vielä elättää perhe. Miehet eivät vaan nosta asiasta älämölöä, kuten naiset. Puolisoni ei ole koskaan ollut avioliittomme aikana ansiotyössä. Hänen, yliopistokoulutetun naisen, mielestä se on normaalia. Ei, vaan siitä, ettei pelkkä vaatiminen riitä.

Pitää olla näyttöä ensin vaatimusten pohjaksi. Käy nolosti, jos pomo esittää sinulle listan tuloksista ja sinä olet viimeisten joukossa.

Älä luule, ettei työn tehokkuutta firmoissa seurata, vaikkei sitä aina työntekijöille kerrotakaan. Pikkupoikien pippeleitä saa edelleen leikellä vapaasti, kuten oikeusministeri on todennut. Kyllä maailmassa vielä tulee se uudenajan maailma mutta se tulee Jehovan tahdosta Matteus 6: Kun ottaa huomioon miten tuon uskonnon piirissä puolustetaan naisten oikeutta käyttää huntua julkisella paikalla ja olla miehen nyrkin ja hellan välissä.

Feministit on tutkitusti todettu aivokuollutta keskivertonaista lahjakkaammiksi ja älykkäämmiksi. Älykkäiksi on todettu, feministien omissa tutkimuksissa. Feminismi on eräs narsismin muoto. Narsisti ei koskaan voi olla tyytyväinen - jos onnistuu alistamaan jonkun, ko.

Jos taas henkilöä ei pysty alistamaan, narsisti hajoaa itse henkisesti ja ryhtyy kostamaan. Kaikki feministit joihin olen törmännyt ovat olleet poikkeuksetta narsistisia luonteeltaan. Itse en tunnista feministinä tuollaista itsestäni ainakaan. Huomatkaa, eri asia on persoonallisuushäiriöt ja esim. Toki joku psyykkisestä sairaudesta kärsivä voi olla myös narsistinenkin. Mutta kehottaisin varovaisuuteen leimaamisten kanssa. Muistakaamme, että yhdellä jos toisella meistä on ollut narsisimille altistavia tekijöitä kehityksessään, mutta se kuka on todellinen narsisti, on jo toinen juttu!

Psyykkinen sairaus tuottaa vääjäämättä kärsimystä ihmiselle itselleen kin , joten muistakaamme empatia eri elämänkohtaloiden edessä - Mistä ne sairaudet sitten poikiikaan, voineen joku kysyä - geeneillä selittyy yhä enemmän moni psyykkinen sairaus uusimman tieteen valossa.

Toki tarvitaan joku elämäntilannealtistus sairauden puhkeamiseen myöskin -. Bimbo kirjoitetaan kahdella pehmoisella. Bipolaarihäiriöinen bimbo blondi feministi. Sattuuhan se "äikänopellekin" se kirotusvire toisinaan! Ja jos on mielenterveydenhäiriö, ei sillä ole mitään tekemistä tyhmyyden kanssa. Päinvastoin, olen fiksu femakko - itseasiassa siinä paha missä mainitaan.: Ei blondit ikinä oo feministejä, uskoisin. Heil on pitkä vaalee tukka yleensä, ja ne korkkarit ja se minari - jos nyt näin saa "yleistää" -.

Ei ihan varma Feministillä on tuulipuku ja korkkarit. Muttei sentään yhtä aikaa päällä!: D sen verran tyylitajua sentään löytyy. Tyylitaju on osoitus siitä, että on miesten luomien alistavien ulkonäköpaineiden uhri. Kyllä nainen saa mielestäni pukeutumisellaan osoittaa kunnioitusta niin kanssasisarilleen kuin -veljilleenkin. Mitä se sitten kellekin takoittaa kohtuus tai että mikä riittää itselle, mikä "tarpeeksi" tyylikästä?

Itse ajattelen sen niin, että liika puunaaminen ja vaatteiden miettiminen kertoo myös jotain ajatus- ja arvomaailmasta, ja mielestäni voi olla ja onkin helpolla pois jostain muusta - oleellisesta ja tärkeämmästä. Patriarkaatin luomien ulkonäköpaineiden tiedostaminen ei ole äärilaitaa, vaan perusfeminismin valtavirtaa.

Näköjään edes perusteet eivät ole kaikille naisille selviä. Feministi ei mielellään käytä tuulipukua. Feministi tykkää kakkia housuun ja väljästä tuulipuvun lahkeesta kakka valuu reisille.

Nainen voi pukeutua fiksusti myös itseään ja toisia naisia, jos miehiäkin varten. Siisti pukeutuminen on myös ympäristön huomioonottamista ja kunnioittamista. Liiallisuuksiin ei kuitenkaan tarvitse mennä. Ja mitä on sitten se kohtuu kellekin, voi olla jo toinen juttu. Kultsi, sun on parempi mennä jo nukkumaan. En oo kartalla tuossa leggari-hame-jutussa, enkä tossa kakassa. Kakkatempaus oli feministien tunnetuimpia juttuja viime vuonna. Miksi siihen fiksuun pukeutumiseen itseään ja toisia naisia, jos miehiäkin varten kuuluu aina se, että tissivako tuodaan esille?

En oikeen ymmärtänyt kysymystä, mut itse en tissivakoani näyttele! Et ymmärtänyt, kun kysyin, miksi naiset tapaavat pukeutua avoakula-aukkoisiin paitoihin siten, että tissivako saadaan näkyviin? Jos ei ymmärrä, ei ymmärrä. En tiedä, maltillinen feministi oon. Ahaa, sen kakkatempauksen muistan!: D Melkein tuli pissi housuun silloin kun sen kuulin, ja pokalla ensireaktio oli, et melkeinpä olisin voinut tehdä saman!: D mut vain melkein.

Henkisesti kyllä, käytännössä en - Minustakin piti tulla aiemmin toimittaja, mutta sitten kävikin toisin -. Edistikö housuun kakkiminen mielestäsi suurestikin naisten, feministien ja tasa-arvon asiaa, vai mikä siinä niin hienoa oli? Ei varmasti feministi, mutta muut naiset kyllä. Mitä mieltä siis olet sukupuolisuuteen vahvasti kuuluvien elimien rinnat ovat sitä julkisesta esittelemisestä? Onko tämä sitä "fiksuutta"?

Kysy heiltä, jotka tissejään näyttelee, tarkoitin. Älä vaivaa mua moisella! Vaikea asia, en sano mitään. Mies saa tehdä sitä ja tätä. Naisen pitäisi olla kiusaantunut miehen epävarmuuden tähden vielä keski-iässäkin. Varmuuden vuoksi istu panssarin takana, eihän sitä tiedä vaikka kuinka kiltti nainen, jos hän alkaa samanlaiseksi kuin edelliset suhteet.

Kuten tokaisi exä, ei se vaihdosta parane. Ai niin miehellä on aina varaa valita, ainakin kuvitelma No ainakin vanhana voisi lakata pelkäämästä naisia, mitä mieltä. Minä olen tyytyväinen feministi.

Miehen euro on 96 senttiä, sietää ollakin tyytyväinen. Lenita Airisto on eräällä tavalla feminismin ikoni. Monen naisten oikeuksia ajavan mielestä hänen toimintansa ja käytöksensä on esimerkillistä.

Miunun mielestäni hän on samanlainen keskustelun ylikävelijä kuin kusipäiset miessukupuolen edustajatkin. Hän on vain ottanut mallia kusipäisyydestä.

Mitäs arvelette - minkälaiseksi Lenitan elämä olisi muodostunut jos hänen habituksensa olisi ollut erilainen? Silloin olisi ollut pärjättävä ihan omin avuin, ilman miehiltä saatua vetoapua - vai pitäisikö sanoa työntöapua. Lenita nousi julkisuuteen vaginallaan Koska feministi on nainen, joka haluaa, että hänellä olisi munat.

Jatkuvaa kilpailua miesten kanssa, milloin mistäkin. Ehkä läpinäkyvimmin jenkeissä keulilla olevat feministit, jotka väittävät selvien tosiasioiden vastaisesti, etteivät miehet ja naiset eroa fyysisesti toisistaan paitsi tietysti genitaalien osalta.

Eli he puhuvat täyttä paskaa, koska eivät voi hyväksyä, että lähtökohtaisesti nainen on heikompi kuin mies. Jos et pelkää, että joku ilta sinua otetaan takaa strapon: Feminismi on yhden naisen show, verkostoitukaa, JOS pystytte: Hoitoalalla epäsolidaarisuutta; kateilua ja kieroilua piisaa. Mut en ole pannut sitä feminismin enkä narsismin piikkiin. Ennemminkin on kysymys perinteisestä nokankoputuksesta naisten välillä.

Vanhemmassa sukupolvessa on marttyyreita paljon unohtavat pitää huolta omasta jaksamisestaan , ja muoremmissa liikaa "asiantuntiojita", joilla pätemisentarve. Sama kuin lyhyttukkaisella ja lesbolla: No se että Tuntuu monesti, että myös miehet voisivat perustaa jonkunlaisen tasa-arvoliikkeen. Meillähän naiset ovat kyllä jo melko tasa-arvoisia koulutuksen, perhe-elämän ym. Mitäs jos vaan muuten ajateltais ensin sitä toista, ei niinkään itseä? Niin on, kuten myös erään ihanan ystävättäreni ihana mies, joka on ihailtavan omistautunut lapsilleen, ja ompelee vaatetta ja muuta -: D On itse siis sanonut olevansa feministi!

Feminismi on tasa-arvoa, ei naisten ylivaltaa! Josja kun vastakkainasettelua on ilmee, niin silloin on vaan yksinkertaisesti tarve puolustaa itseään ulkoisilta uhkilta. Uhkaako esimerkiksi prostituoitu tai hänen asiakkaansa jotenkin feministiä, kun kerran feministillä on tarve puuttua asiaan?

Entä naisten alusvaatteiden mainonta? Mikä on se uhka, jota feministi haluaa torjua? Ihmiskauppa ei ole oikein. Tiedostamattomat naiset ovat usein parituksen uhreja, kaikin tavoin altavastaajia tilanteessaan. Alusvaatemainonta bussipysäkeillä on joskus mennyt överiksi, ja jopa aiheutunut kolareita toisinaan niiden seuraksena. Joten toisinaan miespoloja on hyvä myös suojella heiltä itseltään.: Prostituutio ei ole sama asia kuin ihmiskauppa. Suomessa saa maksaa seksistä, kunhan ei maksa ihmiskaupan uhrille.

Turha myös nostaa esille vain yksi mainostyyppi, yhtälailla mikä tahansa mainos voi aiheuttaa kolarin viemällä huomiota liikenteessä. Kauniit maisemat voivat aiheuttaa kolareita, pitäisikö nekin polttaa feminatsismin nimissä? Moni ajautuu prostituutioon anyway alisteiseisti. Jos se on jollekin "pakkokeino" tienata leipänsä, yhteikunnallinen kysymys sekin. Epäsopiva mainonta voi aiheuttaa mm. Erityisesti nuoret naiset ovat alttiita. Siinä on kysymys naisen ylivallasta ja naisen hyötymisestä miesten ja yhteiskunnan kustannuksella.

Jos kyse olisi tasa-arvosta, niin miksi sitä sitten kutsuttaisiin feminismiksi? Miksei riittäisi yksinkertaisesti tasa-arvon kannattajaliike. Feministeissäkin on maltilliset ja sit ne kiihkoilijat.

Joten eipä sorruta stereotypioihin feminististeistäkään ja feminismistäkään puhuessamme. Suomessa on sosiaaliturvajärjestelmä johon ihminen turvautuu, jos ei ole toimeentuloa. Miksi jotkut naiset ryhtyvät prostituoiduiksi eivätkä käytä yhteiskunnan turvaverkkoja? Tämä mies homosta kaukana, äijäyttä löytyy, mut ihme kun en silti kavahda!

Et vastannut edellisen kirjoittajan kysymykseen. Miksi ehdotettu tasa-arvo -liike tms. Pitäisikö tasa-arvoisesta eläkkeelle pääsystä puhua maskulinistisesta näkökulmasta? Maltillinen pelle ja kiihkoileva pelle ovat molemmat silti pellejä. Tiedän erään suomalaisen naisen joka myy itseään ja saa siitä käteistä rahaa. Hän ei laita niitä rahoja koskaan tilille ja pystyy myös nostamaan toimeentulotukea.

Myös lopettaminen on erittäin helppoa: Töihin tosin pitää lähteä, voi kamala sentään. Miten köyhät miehet ja suurin osa köyhistä naisista voivat elää mymättä pärsettään kertaakaan elämänsä aikana, mutta joillekin se on "pakko"? Huumeiden käyttö ajaa prostituutioon.

Rahaa tarvitsee älyttömästi, mutta kunnialliseen työhön ei pysty. Selvin sanoin, niin helppoa se on. Niinhän se on Parempi kai se on hankkia rahat huumeisiin prostituutiolla kuin varastamalla. Varastamisesta joutuu vankilaan, prostituutio on laillista.

Sitä paitsi vastoin yleistä luuloa prostituoidut eivät Suomessa ole narkkareita. Narkkarit eivät kykene niin pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseeen toimintaan. Ulkomailla, joissa on ns.

Siinä heitetään keikkaa huumeannoksen verran ja lähdetään ostamaan se, pidemmälle ei narkkarin maltti riitä. Olen nähnyt itseensä tyytyväisen feministin, tai hetken se ainakin luuli olevansa ;. Kun femakko on kirjoittanut pitkän saarnan miehistä Tulvituttaa blogiin tuntee hän monesti suurta tyytyväisyyttä. Feministejä on monenlaista mutta nykyfeministit tuppaavat olemaan vihaisia menkkahirviöitä, joilla ei ole enää mitään taistelua taisteltavana.

Monet kutsuvatkin itseänsä egalitaareiksi equal, egalitarian tästä syystä, erottaakseen itsensä näistä nettianarkisteista, "aktivisteista".

Nykypäivän raivofeministille ei käy järki päähän, elää kaksinaismoralistista ja -standardista elämää, vaatii muilta mutta itseensä ei saasi vaateita kohdistaa.

Etsii tarkoituksella epäkohtia paikoista missä sitä ei ole, sekä vääristää tietoa ja tilastoja edukseen. Itseni kohdalla olen täällä suomi24ssä kohdannut kohtuutonta dissausta,asioiden harhaanjohtamista ja vääristelyä. Loppuviimein olen tehnyt jopa rikosilmoituksen laittomista toimista, mitä vielä kaikenkukkarkais ilmennyt!

Valehtelua, panettelua, toisen elämän urkkimista ja identiteetin varastamista.. Mut tänään alkoi NE. D Anteeksi jos olen ollut huonolla tuulella. Edelleen saa sitä paskaa uskoa he, ketkä haluaa. Itse olen kiltti, en raivopää. Tosinsanoen; juuri sellaiseksi tämä meininkin täällä on osoittautunut.

Kärsivällisyyttä kysyy, ja välillä on leimahtanut, myönnän -. Ei ollut kohdistettu yksittäiseen henkilöön tuo kirjoitelma, vaan yleispätöisesti.

Yksi esimerkki on tiukkaan opetettu "naisen euro", mikä on valetta ainakin keskipalkkaisten keskuudessa.

Tasan saa samasta kokemuksesta, osaamisesta ja toimenkuvasta saman palkan - jos ei saa, on siinä aihetta juridisille toimenpiteille. Ei kannata feministeihin seota edes yhden illan jutuissa. Jää aina paha mieli, kun ne rupee saatuaankin vittuilemaan ihan muodon vuoksi. En ole nähnyt koskaan tyytyväistä kommunistiakaan, kommunismi ja feminismi perustuu kateuteen ja vihaan.

Kommunisti kadehtii ja vihaa niitä, jotka osaavat hoitaa asiansa itsenäisesti ja hankkia rahaa, feministi vihaa miehiä ja kadehtii kauniimpia naisia. Itse tiedostan, että juuri vihantunteiden kanssa itseni on vielä työskenneltävä, ja paljon.! Kun on vielä kysymys kiltistä ihmisestä, jolla on ideaali olla HYVÄ. Mielestäni en ole tod. Mut voisinpa sanoa, että syystäkin. Ottaen huomioon kaiken kohtuuttoman, mitä on tapahtunut.

Toivon myös kanssaihmisiltä ymmärrystä -. Mut sinälläään feminismissä ei ole kysymys vihasta! Vaikka kyllähän epätasa-arvoisuudet eli epäasiat toisinaan saattaa vihastuttaakin, mutta se eri asia.

Onkohan meillä edelleen kulttuurissa jotain sellaista, että negatiivisia tunteita ei saisi näyttää? Et hymynaama olis se, mikä olis tilauksessa. Muttei voi falskisti ja vaieten, jos oikein joku oikeesti ja aiheesta risoo. Järkyttävää miten jotkut naiset kohtelevat poikalapsiaankin huonosti sen takia että on tullut miehen kanssa ero jne. Sehän onkin näiden poikien syytä! Maailma on sairas paikka, mutta vielä sairaampia ovat ihmiset jotka vihaavat toista sukupuolta ja yleistävät kaikki samanlaisiksi.

Ihan sama oli kyseessä sitten mies tai nainen. Anteeksi, olen varmasti sovinisti kun kirjoitan mies tai nainen, enkä nainen tai mies Juu en alkaisi seurustelemaan kaikkiamiehiävihaavanrekkälehmälesbofemistin kanssa, mieluummin olen ilman. Ihminen joka on täynnä vihaa on aina raskasta seuraa!!! Feministin mielestä miehet ovat hitaita ja tyhmiä ja he ovat fiksuja ja filmaattisia, hienoa yleistämistä kun tosiasiassa molemmista sukupuolista löytyy molempia ja kaikkea siitä väliltä!

Älä yleistä kaikkiin feministeihin! Ja jos joku vihaa poikalastaan kamalaa ja väärin tietenkin - , niin nyt puhut yksittäisestä tapauksesta kuitenkin - kaikkiamihiävihaavanrekkalebofeministin kanssa -ilmaus, tulipas muutes paatoksella ja vihaten tuo koko kommentti! En usko että lesbo miestä haluais muutenkaan - Et siinä on toinen, jolla olis jotain vihatyöskentelyä tehtävänään.

Ei kannata tulla tänne oksentamaan tollaisia! Vihree Femistiäiti kasvattaa pojastaan pervohomon ja narkkarin,. Semmosia vihreet feministiäidit ovat, ideologisesti huume- ja homomyönteisiä. Mää hinttari vedän sulle nyrkin perseeseen jos jatkat tällä samalla menolla vittu. Ompelee vaatteita ja seinäkiipeilee! Et pysty mihkään muottiin laittaan et! Yksi parhaimmista tuntemistani miehistä! Feministit ovat kireitä kuin viulunkielet. Feminismissä ajetaan pakkomielteen omaisesti asioita vain jonkun sellaisen periaatteen vuoksi, joka ei ole edes kannattajansakaan tiedossa.

Pikkuisen kannattaisi pysähtyä miettimään, että mtä "lippua" sitä heiluttaa ja minkähän takia, ettei vain olisi jotain jäsentymättömiä traumaattisia kokemuksia taustalla, jotka on sitten yleistänyt yleismaailmallisiksi ilmiöiksi.

Perehdypä vähän, että tiedät mihin ja mitä kommentoit. On maltillista, kuten ite -kantaa. Olen nähnyt tyytyväisen feministin. Uskonnon opettajani omistaa yllättävän optimistisen asenteen ja on eittämättä täysi feministi ja muutenkin joskus ainakin ärsyttävä tyyppi.

Kuten myös lyhyttukkainen nainen on lesbo? Jo nyt menee jollain joku jonneki väärään kurkkuun! Että naama millä sykkyrällä täällä tallasta ladellaan!? Ei se väite ihan tuulesta temmattu ollut. Tätä on Naisunionin toiminta: Tärkeintä on henkilökohtainen suhde pimppiin. Joko sinä osallistut feministien pilllukerhon toimintaan? Masturbaatiosta on kiva jutella siskojen kanssa ja siitä edetään pian käytännön harjoituksiin. Jos olet vielä dissausoperaation uhri, avaa silmäsi!

Olen sitä maltillista laitaa. Siis kyllähän naisten silpominen ym. Siis feminismien ydintoiminta Naisasialiitto Unioni ei todellakaan ole sinun juttusi? Miksi olet feministi, jos ei feministien jutut kiinnosta? Tasa-arvoa voi kannattaa ílman mitään ismejäkin. Meitä on mailtillisia ja "hikareita". Oletko miettinyt, oletko feministi ollenkaan? Maltillinen kommunisti, maltillinen natsi, maltillinen feministi Olemalla edes jollakin tavalla mukana tuet sitä äärilaitaa, joka aatetta johtaa.

Ota vastuu teoistasi äläkä piiloudu maltillisuuden taakse. Feministi olen tarpeen tullen. Ilman muuta teloitus uhkaa, jos ei ole feministi. Ihmetellä täytyy, miten ne muut pysyvät hengissä ollenkaan. Tämä on oksettava ketju: Ja maa on maailman tasa-arvoisin, jopa niin että naisilla on eri vapauksia ja oikeuksia. Vähemmistövaltuutetut ovat naisia, vaikka naisia on enemmistö yms. Koko homma perustuu menneeseen historiaan, johon vetoamalla sokeus nykytodellisuuteen vain lisääntyy.

Valtamediassa pyörii aina ne samat jutut kun huono-osaiasista tai sorretuista ja syrjityistä kyse on. Sorrettuja ovat mustalaiset joita portsarit eivät ole johonkin ravintolaan päästäneet tai työnantajat eivät ole nimenomaan parempiin työpaikkoihin ottaneet Tämä näin siis aivan kuin ei varsinkaan yksinään elävillä ja liikkuvilla miehillä olisi juuri näitä tämän lajinkin syrjintäkokemuksia vaikka mitä ja niin paljon vielä muutakin suoranaisen demonisoinnin kohteeksi joutumista.

No tämä miesten syrjityksi tuleminen kylläkin kuitataan tietenkin sillä että nämä miehet ovat kelvottomia ja siksi syrjityn kohtalonsa hyvinkin ansainneet, tämä näin siis jos ylipäätänsä jotain selitystä tälle syrjintäjutulle kysyttäisiin. Näitä virallisesti sorrettuja ja huono-osaisa ovat tyypillisesti aina myös yksinhuoltajanaiset ja ylipäätänsäkin naiset, jo siksikin kun se naisen eurokin on vain 80 senttiä.

Ja tietenkin mamut ovat myös aina sorrettuja. Tyytyväisillä feministeillä koko minäkuva ei rakennu vallankumoukselle. Ei se vallankumous ole mikää itsetarkoitus! Vaikka maailmassa onkin vielä paljon petrattavaa -.

Kyllä sun kannattaa ehdottomasti kiinnostua vain sovinisteista Feminismiin kuuluu valtavaa uhriutumista. Tosi feministillä tuskin miestä on ja varmaankin lesbo. Halonen on yksi parhaista! Natsi-Saksassa oli varmaankin vastakkainen aate eli sovinismi, mutta naiset olivat kotiäitejä synnyttämässä lisää arjalaisia kun taas toisaalla ne esim. Ja äärioikeistohan se siinä taustalla oli. Et kokoomuslaisillakin kannattaa välillä katsoa peiliin -. Olen nähnyt; aina kun katson peiliin On vain miehiä vihaavia akkoja, joille on annettu nimitys feministi.

Akat on ihan naurettavia ja pystyisin hakkaamaan ja raiskaamaan heidät halutessani miehisellä ylivoimalla.

Ne käyvät mielummin syntyperäistä suomalaista miestä vastaan. Onhan se ikävää, jos kovasti tekisi naista mieli, mutta kun eväät ei riitä naisen saaamiseen. Kannattaisiko sitten vaan tyytyä niihin oman sukupuolen edustajiin Tasa-arvo on toki erittäin hieno juttu, mutta nykyisessä feminismissä on valitettavasti lapsi mennyt pesuveden mukana ja naisista on tullu öykkärimäisiä "äijiä". Naiseus ja suhteellisuudentaju ovat hukassa.

Aina naama mutrulla ja jos vertaa vaikka slaavilaiseen naiseen, niin voi sitä eroa, joka on kuin yöllä ja päivällä. Muutama tuntemani venäläinen nainen on aina iloinen, kunnollinen ja ystävällinen.

Hienoa suomineidot, jatkakaa samaa rataa! Itselläni on nuori, aikuinen tytär, joten en ole tässä suhtautumisessani aivan puolueeton.

Tytär on tosin hieman eri maata, älykäs ja herkkä. Ongelmia ei hänen kanssaan ole koskaan ollut. Mitään äijämäistä feminismiöykkäröintiä en ole koskaan hänessä havainnut. Ja ehkä olisin itsekin "äijämäinen kapinallinen" jos olisin nainen. Ainakin nykyiset kauneusihanteet ärsyttää näin miehenäkin.

Vaaditaan ihan mahdottomia ja vuotiaankin pitää näyttää ainakin puolta nuoremmalta "puumalta". Hyi hitto mitä aikaa! Lukiessai tätä palstaa tajusin, että menetin elämästäni 5 minuuttia jota en saa enää koskaan takaisin.

Ilman feministejä naiset ei vieläkään saisi äänestää. Naiset ei saisi käyttää housuja eikä naiset saisi opiskella. Naiset tuskin saisi ajaa autoa kuten arabimaissa naiset eivät saa ajaa autoa. Naiset siellä eivät saa osallistua urheilukisoihin.

Naiset ei saisi elää yksin sinkkuna ja käydä töissä. Kiittäkää siis historian feministejä oikeuksistanne. Minna Canth oli feministi. Edelleen on asioita hoidettavana. Samasta työstä sama palkka. Varsin hyvin kaikki tietää että lapsissa on persoonallisuus- ja älykkyseroja sukupuolesta riippumatta.

Joku nainen on johtajatyyppiä kun taas mies on halukas alistumaan. Se on kiinni persoonallisuudesta. Vanhemmilta saa ne geenit ja kasvatuksen, jotka saa. Pornoteollisuus on naisia alistava. Se on yhtä paha kuin se, että naiset verhotaan päästä varpaisiin. Miksei naisiin suhtauduta asiallisesti?

KErtooko se jotain miehistä ja heidän itsekkyydestä? Naisia saa kyllä myös syyttää siitä, että he niin voimakkaasti haluavat miellyttää miestä vaikka silpomalla omaa ruumista ja näännyttämällä itsensä nälkään. Lisäksi nainen on naiselle susi, silloin kun on kilpailu miehestä.

Faminismi on myös sitä, että naisia arvostetaan sellaisina kuin he ovat; kodinhengettärinä ja imettäjinä. Ilman äitejä, ja luontomaailmassa ilman emoja, ei jälkikasvu selviäisi hengissä.

Pöllöemo osaa paloitella lihan poikasille. Jos emo kuolee, isä kyllä huolehtii muttei osaa paloitella lihaa jolloin poikaset kuolee. Uros ei ole kovin älykäs Äiti vaikuttaa jokaisen ihmisen psyykeen ehkä eniten koko elinaikana.

Mulkusta sinäkin horo tulit, että ilman miehiä ei olisi myöskään elämää, kun te ette saisi sitä siementä. Ihmettelen mite tuollainen läski femakkohoro mahtui sieltä pillusta. Tiesitkö, että mies, jolla niin kovasti tekee mieli naisen rintaa, on sitä vauvana jäänyt jotenkin vaille.? Eikö äiti ehkä lempeästä katsonut samalla silmiin, vai harhailiko katse jossain vallan muualla.? Pienestä se on kii, mitä meistä tulee.

Tiedostavat tekee asioille jotain, toiset angstaa näin -. Alussa kirjoitat että samasta työstä sama palkka! Onko kirjoituksesi sitä samaa paskaa, että suhtaudutaan tasa-arvoisesti vain tilanteissa, joissa heikompi osapuoli on nainen? Kuvottava ja hyvin sairas aate tuo feminismi!

Ei ollut mun teksteissä mitään "pornoteollisuus n naisia alistava" ym. Naiset jaksaa valehdella siitä että naisen euro on muka 80 senttiä, bullshit! Mitäs ovat aina saikulla, äitiyslomalla, kotihoidontuella, jauhamassa pa8kaa ym.

Tottakai silloin teoriassa naisten tulot jäävät pienemmiksi kuin miesten jotka ovat usein ylitöissä arkisin ja jopa viikonloppuisin. Myönnettäköön että olen jopa ominkin silmin nähnyt naisia peräti ylitöissä, respektiä siitä mutta sitten on niitä vuosikausia kotihoidontuella makoilevia kotona vauvojen kanssa leikkiviä laiskureitakin niin paljon mikä laskee naisten kollektiivista palkkasummaa jota femakot häikäilemättä käyttävät tuossa vanhentuneessa väitteessään hyväksi.

Miksei ne miehet sit jää kotiin hoitamaan niitä muksuja? Kuka sen kodin hoitaa? Vai eikö se merkkaa mitään? Jääpä kotiin hoitamaan lasta muutamaks vuodeks ja katotaan sitte urputatko samalla tavalla laiskottelusta.

Feministi-nainen ei ole sitä varten feministi, että olisi arvioitavana miehelle, vaan ajaa tasa-arvoa naisen ja miehen välillä siten, että ovat ihmisinä tasa-arvoisia.

Tasa-arvo ei ole sitä, että naiset alkaa ajamaan koneita ja korjaamaan, eikä sitä, että ovat miesmäisiä, naiset eivät myöskään halua muuttaa miehen miehuutta, koska miehen pitää olla mies ja naisen nainen, siinä on ero, mutta miehen pitää oppia kunnioittamaan naista ihmisenä. Ymmärrän, että se on vaikeaa tänä päivänäkään, koska naiset antavat niin huonon kuvan naiseudestaan, miehet kun eivät halua tasavarmasti nakupellejä vaimoikseen se on tiedossa, jos ottaisivat pettyä saisivat melkein heti.

Naiset muuttukaa inhimillisemmiksi naisiksi ja lasten äideiksi, hyvä äiti ja vaimo on parasta, kuten hyvä perheen isä ja aviomies. Samaa mieltä olen, että kyllä nainen saa olla nainen ja mies mies. Minä olen tavallaan vähän ylpeäkin siitä, että olen helppo. En helppo pelkästään seksuaalisessa mielessä, vaan helppo ihmisenä. Ainakin uskoisin olevani suhteellisen välitön, avoin ja rento. Semmoinen, jolle on helppo puhua ja jonka kanssa voi harrastaa vähän seksiäkin, jos siltä tuntuu.

Ilman, että pitää heti juosta alttarille tai vannoa ikuista rakkautta. Me emme halua seurustella sellaisten tyyppien kanssa, joita kiinnostaa päämme sisällön sijaan alapäämme nykyinen tai entinen sisältö.

Meitä ei haittaa se, että seksistiset kusipäät eivät lähesty meitä. Me haluamme toteuttaa rauhassa itseämme ja ominaisuuksiamme sellaisten tyyppien kanssa, joista pidämme ja kunnioittaa niitä, jotka kunnioittavat meitä. En nyt siis mitenkään erityisesti liputa sen puolesta, että kaikkien pitäisi naida kaikkea mahdollista liikkuvaa. Jos haluaa rakastella vain itselle tosi tosi tärkeiden ihmisten kanssa, tai jos ei halua harrastaa seksiä ollenkaan, sekin on tietysti ihan hyväksyttävää; jokainen päättäköön itse, miten a seksuaalisuuttaan toteuttaa.

Sen sijaan liputan sen puolesta, että jokainen saisi toteuttaa seksuaalisuuttaan ihan siten, miten itsestä tuntuu hyvältä. Ilman, että siitä leimaantuisi, tai että sitä tarvitsisi hävetä ja peitellä. Olipa sitten nainen tai mies tai siltä välitä. Eikä siitä ole pakko kertoa, ellei itse halua. Sen voi tehdä salaa, julkisesti tai puolijulkisestikin. No niinhän siinä sitten lopulta kävi, että minun hekumoimaani Uuden ja Vanhan Testamentin yhtymistä soljukkaaseen, biblikaalisen apokalyptiseen kimppakivaan allekirjoittaneen kanssa ei koskaan tule tapahtumaan.

Puuseppä nimittäin laittoi viestiä, että on aika laittaa piste meidän tapailulle; tyyppi on nyt vihdoin löytänyt potentiaalisen tyttöystävän, ja homma alkaa mennä sen verran vakavasti, että tyyppi ei enää halua harrastaa seksiä muitten kanssa. Hirveän vakavana se laittoi pitkää rimpsua Whatsappiin ja kovasti pahoitteli; muisti kertoa, miten mukavaa meillä oli ja pyysi anteeksi, että viesti tuli ehkä hieman yllättäen. Enpä minä olisi Puuseppää enää luokseni kutsunutkaan niin kauan kuin Mr.

Mossad on kuvioissa; mutta tätä en tietenkään hänelle kertonut. Montako kertaa edes ehdimme tavata — kahdestiko sitten tammikuun alun?

Aika vaisua tapailujen suhteen siis. Verrokiksi, että tuleva tapaamiseni Mr. Mossadin kanssa ylihuomenna on jo neljäs, emmekä ole tunteneet edes seitsemää viikkoa. Toivotin siis vain kaikkea hyvää ilman sen suurempia tunteita, ja hyvästien jätön jälkeen blokkasin tyypin sovitusti KIKistä ja Whatsappista, sekä poistin puhelinnumeronsa kännykästäni. Sen verran olen oppinut, että kerran päättyneitten seksisuhteitten uudelleenlämmittelystä ei synny mitään kovinkaan hehkeää, köhköh.

Olihan Puuseppäkin minusta tosi miehekäs — parta ja kaikki haha — mutta jotenkin Mr. Mossadin tavattuani kukaan muu ei enää yllä lähellekään; ei Puuseppä, eikä T. Mossad on miehekkyydessään ja karismaattisuudessaan yllättävän lähellä Ykkösmiestä , mikä on sinällään jopa vähän pelottavaakin. Nyt ihan oikeasti vain toivon, että tällä kertaa Puusepällä natsaa, ja että tämä nuori nainen on tosiaan — no, ellei ihan Se Oikea vielä, niin ainakin mukava ja kiltti; Puusepän menneisyydessä kun on muutama ei-niin-kivasti päättynyt ihmissuhde, enkä ehkä ihan hänelle soisi, että hän joutuisi taas pettymään.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Ykkösmiehen olisi pitänyt hilppaista lähes Telluksen toiselle puolelle tästä viikonlopusta lähtien; mutta suunnitelma kaatui byrokratian kiemuroihin, ja Ykkösen lähtö viivästyi reilulla kuukaudella. Tietysti Ykkösmiehen poissaolo ja Mr. Mossadin Israelinreissu tapahtuvat samaan aikaan. Vaikka olimme molemmat jo vähän ehtineet hekumoida ajatuksella yhteisestä, seksintäytteisestä viikonlopusta, Mr.

Mossad otti kaksi päivää ennen lähtöä tapahtuneen peruuntumisen — kuten aina — rennosti, kun siitä vähän anteeksipyydellenkin kerroin. I knew what I was getting into when starting a relationship with a married woman. Olimme kuitenkin sen verran realistisia tämä ei ollut ensimmäinen peruuntuminen; vähän eksoottisimmissa maissa projektiluontoinen työ ei aina toimi sveitsiläisen kellon tavoin , että meillä oli jo suunnitelma b: Ihanaa, kun tyyppi on sinkku ilman kämppiksiä Nörttipoika eikä enää asu vanhempiensa luona Puuseppä , aina on paikka, johon mennä humputtelemaan ilman, että tarvitsee maksaa hotelleista ja luimistella respassa sen näköisenä, kuin koko maailma ei tietäisi, mitä ollaan menossa tekemään Logistiikkapomo ja Finanssimies.

Päivä töistä vapaaksi ja pienoinen road trip; Mr. Mossad asuu noin tunnin ajomatkan päässä. Mutta mitäpä sitä ei tekisi saadakseen panna nauttia toisen seurasta liki kokonaisen työpäivän ajan. Lohdutustreffit on sovittu tulevalle keskiviikolle, enkä millään malttaisi odottaa.

.

HOMO ÄITIÄ PERSEESEEN KARVAINENKALU

SHEMALE MASSAGE SEKSI HIERONTAA HOMOSEKSUAALISEEN

toukokuu Syynä näihin nimityksiin oli Hessin homoseksuaalisuus. Aikuisen miehen aivot painavat keskimäärin g, mutta paino alenee iän myötä grammaan. . Halloween-elokuvan murhaajan päällä nähdään valkoiseksi maalattu hävittäjälentäjä Erich Hartmann “The Blond Knight”, lla tapolla. lokakuu ”Ihmisen lisääntyminen ei tapahdu miehen peräsuolen kautta, joten sinne eivät ole siemenet tarkoitetut. Jos apinoilla esiintyykin homoseksuaalisuutta niillä esiintyy myös Kohublondi Marianne Kallio saa lapsen kertoi joku aviisi. En tunne nuoren ja vielä aikuisuuden kynnyksellä olevan naisen päälle. maaliskuu Esim.näin: Bipolaarihäiriöinen bimbo blondi feministi. Muttei sentään yhtä aikaa päällä!: .. kaikkia miehiä, vain sen takia että he ovat miehiä ja heillä on kulli haarojen välissä. merkkien ja tähtien asennosta kuitenkin pääteltävä, että ne liittyvät . Myös homoseksuaalisten miesten omista hetero kulissi. Ei kannata tulla tänne oksentamaan tollaisia! Kyky kantaa vastuu itsestään. Ainoat hyväksytyt tavat tutustua vastakkaiseen sukupuoleen ovat baarien tai ystävien kautta. Jollei melamarkkinoilla onnista, taitaa olla pyynti hiukan liian kova omaan tuotteeseen? Mutta missä on se patriarkaatin Päämaja, jossa nämä päätökset sorvataan? Näen hänen, Hän on hoikkarakenteinen, Amsterdamissa asuva Blondi, tai oikeastapa brunette, joka on blondina hiuksensa vaaleiksi sinisen-vihreän keltaiset silmät kapeakasvoinen ohut huulinen sieväkasvoinen ihana puhdasverinen germaani.