Mies tyydyttäminen homo lesbot rakastelee

mies tyydyttäminen homo lesbot rakastelee

.

Mies tyydyttäminen homo lesbot rakastelee

Mies tyydyttäminen homo lesbot rakastelee

Mies tyydyttäminen homo lesbot rakastelee

Homo ei saa naisen kosketuksesta ylipäätään mitään kicksejä. Kyllä onglemasi syy on jokin muu kuin poikaystäväsi homous. Ja jos hän olisi bi, se olisi varsin merkityksetön seikka, sillä bi on kiinnostunut kummastakin sukupuolesta.

Ja naiselliset tavat tai kiinnostuksen kohteet eivät kerro mitään seksuaalisesta suuntautumisesta. Seksuaalinen suuntautuminen on vain se, mistä henkilö seksuaalisesti viehättyy. Muilta osin, käyttäytymiseltä, kiinnostuksen kohteilta jne. Esimerkiksi heteronainen voi pelata jääkiekkoa, se jääkiekkojoukkueeseen liittyminen ei tee tästä naisesta lesboa.

Myöskään poikaystäväsi turhamaisuus ei tee hänestä homoa. Miksi niin moni homo sitten on ollut jopa naimisissa naisen kanssa? Tai monella homolla on ollut tyttöystävä? Ei mitenkään "ei mitenkään". Mites sitten selität kaikki ne vuosien saatossa avioliitoissa syntyneet lapset, joiden isät huomasivatkin aikojen suvaitessa, että tässähän ollaankin homoja? Eli siis menneinä vuosikymmeninä kaapissa asustelleet homot, jotka ovat menneet ja olleet naimisissa, kun muuten olis lynkattu kotiportaille Pakko on ollut joskus ottaa eteen, kun perillisiäkin Täällä tosin vähemmän kuin eräissä maissa.

No kyllähän eteen saa ottamaan vaikka kenen käsi, ei tuntoaisti sukupuolta ymmärrä. Eri asia onkin se että kokeeko sen eteenottajan mitenkään miellyttävältä.

Moi vaan kaikki homot. Mulle selvisi vasta lähiaikoina että kaksi veljistäni ovat homoja! Järkytys oli niin suuri, etten sitä vieläkään voi ymmärtää! Yhdessäkin on ihan tarpeeksi purtavaa Ollaan viel kirjailijasukua, joten mölyt pitää pitää mahassa.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllä sinulla on todella vilkas mielikuvitus! Tuskin kukaan homo vajoaa niin alas että alkaisi akan kanssa edes seurustelemaan, sänkyhommista puhumattakaan. Kyllähän homot ovat menneet naisten kanssa naimisiinkin sitä katuen joten mihin perustat väitteesi?

Jos homous on sitä et pistetään naapurin jätkää peräsuoleen Miten niin vilkas mielikuvitus? Olen lukenut, kun naimisissa olevat kaappihomot ovat kertoneet, ettei seksi sinänsä naisen kanssa ollut vaikea "suoritus", mutta se oli suoritusta sinänsä.

Onhan miehiä naimisissa naisten kanssa, vaikka ovat sisimmässään homoseksuaaleja. Jos poikaystäväsi ei vielä tiedä, mitä oikeasti on, tai ei halua sitä tunnustaa?

Onhan mahdollisuus, että seksuaalisuus kätketään uran vuoksikin, sillä homoutta ei välttämättä katsottaisi suopeasti. Poikkean siten mielipiteelläni tästä viestiketjusta, sillä olen sillä kannalla, että sinun kannattaa luottaa vaistoihisi tässä asiassa ja seurata tilannetta, erityisesti tiettyjä asioita. Onko välillänne tunnesidettä, ts. Vai onko oleminen pinnallista vailla läheisyyttä ja tunteita. Katsooko hän silmiisi, kun rakastelette?

Vai olisiko mahdollista, että hän fantasioi samaan aikaan ja välttelee kohtaamista kanssasi, vaikka fyysisessä aktissa olettekin? Pitääkö hän tyydyttämistäsi tärkeänä ja erityisesti nauttiiko hän suuseksin antamisesta?

Tämä on melkoisen paljastava elementti. Entä käytös ja muu persoona? Kuinka paljon feminiinisiä ja kuinka paljon maskuliinisia piirteitä? Viestiikö olemus, että hän on sinut seksuaalisuutensa kanssa? Seksuaalinen suuntautuminen pitää sisällään monta osa- aluetta, kuten seksuaalinen viehättyminen, emotionaalinen viehättyminen Et ole ensimmäinen nainen varmastikaan, joka näitä kysymyksiä pohtii Kyllä tässä nyt yritetään taas yksinkertaisesta asiasta tehdä monimutkaista.

Kuten sanoin ei kukaan täysjärkinen homo vajoa niin alas että menisi akan kanssa sänkyyn. Biseksuaalit ovat asia erikseen. Ja mitä tulee kulissi elämää eläviin kaappi homoihin niin voihan sitä ihminen perustaa elämänsä valheessa elämiseenkin, mutta siitä kärsii sekä itse että puoliso. Ja jos siinäkin tapauksessa päädytään sänkyyn asti niin silloin ei ole kysymys homo vaan biseksualismista.

Toki ymmärrän senkin jos jotkut työnantajat ovat niin ahdasmielisiä kiihkoilijoita etteivät hyväksy homoseksualismia, niin silloin saattaa olla parempi vaihtoehto pysyä kaapissa. Mutta sitten taas kaapissa ja valheessa eläminen ovat 2 eri asiaa. Itsekkin nimittäin olen kaapissa, mutta ei minulla tulisi silti mieleenkään että alkaisin jonkun naisen kanssa elämään kulissi elämää, se on juuri sitä valhetta.

Elävässä elämässä esimerkkejä riittää. Ei tarvitse kun katsoa mtv3 gay -chattia. Tämä on vaan katsomista kulissien taakse. Eihän se tarkoitakaan, että juuri sinä et voisi elää valheessa, mutta ehkä joku toinen voi. Kuinka ihmeessä näillä palstoilla yleistetään kaikkien ihmisten toimivan massoissa samalla kaavalla, eihän elämä siten toimi. Kysymys on siitä, kuinka aloittajan poikaystävä on seksuaalisesti suuntautunut, ts.

Voihan bi- seksuaalisuus tarkoittaa miehellä sitä, että tuntee vain erittäin vähän viehätystä naisista, seksuaalisesti, mutta ei voikaan muodostaa pysyvää tunnesidettä naisen kanssa? Saattaahan se olla, että kirjoittelen ihan kokemuksen valottamana. Mutta saattaapa olla toisinkin. No en ole sitä kieltänytkään etteikö hän voisi olla biseksuaali, mutta homo hän ei ainakaan ole senhän nyt näkee sokea reetakin. Kyllä voi olla homo. Kysy yhtä kauniisti ja kautta rantain, niinkun kotimaisessa elokuvassa äiti kysyi viiskymppiseltä pojaltaan, että ethän sinä poika vain oo homo.

Poikaystäväsi voi hyvinkin olla homo. Päinvastoin kuin yleisestä luullaan kaikki homot eibät ole rumia lihavia nörttejä. Toivon että olet asian suhteen suvaitsevainen, ja yksinkertaisesti vain hyväksyt sen.

Kyllä naiset on sitten yksinkertaisia. Homohan sen on pakko olla, jos ei nainen kelpaa ja vähän huolehtii ulkonäöstään LOL.

Naisen logiikka ei jätä koskaan yllättämättä minua: Tuskin aikuinen mies vapaaehtoisesti olisi naisen kanssa parisuhteessa jos olisi homo. No kun se ei vielä tiedä olevansa homo. D Näinhän kirjoittaja epäili. Itseasiassa jotkut julkiset näyttelijätkin ovat homoja. Osta tekopenis ja survaise sitä hanuriin, jos se sanoo ahhhh, niin juttu on selvä. Jospa sinä olet lepso! Mie kyllä voisin näyttää sulle ne järeemmät keinot. Jyystääkö se enemmän suklaatiosastoa kuin herkkuosastoa? Kaappihomo toisaalta tarvitsee kauniin kulissin.

Nuorella miehellä tankokin kangistuu, kun sitä riittävän paljon vemputtaa. On siis helppo näytellä heteroa. Voisihan siltä kysyä, oletko homo? Jos se valehtelee, se on homo. Poikaystäväsi täyttää vääränlaisen narsistin piirteet. Hänelle omaminä ja itsensäihailu on niin tärkeää. Että hän ei huomaa sinua omassa kauneudessaan ja itseriitoisuudessaan. Tietenkin jotku homot on luonteenpiirteiltään hyvinkin poikaystäväsi kaltaisi Tai aika monet oikeastaan.

Aloitus on pelkkä luultavasti pelkkää trollausta. Jos näin on, hän kyllä tietää itse. Jos kysyisit, hän kieltäisi kuitenkin kaiken. Tiedän miltä tuntuu kun mies pitkän suhteen jälkeen kertoo olevansa homo. Hän käyttäytyi samalla tavalla kuin tuo sun poikaystäväsi. Ulkopuoliset suhteet toisten naisten kanssa ei ole mitään verrattuna siihen mustasukkaisuuteen ja avuttomuuteen, joka silloin iskee!

Mitäs teet, hän tykkää miehistä, kaikki aseet riisuttiin sinulta pois ennen kuin taistelu edes ehtinyt alkaa!! Ja nyt on omakotitalo ja lapsiakin! Tämä lauseesi on aika paljastava: Ei se miehes oo homo. Me jotkut miehet vaa tykätään huolehtia ulkonäöstämme. Te maalaistytöt ette sitä vaan ymmärrä. Jos hän on huomauttanu su rasvasesta tukasta, niin se on silloin oikeesti rasvanen sieltä juuresta ja se haisee eltaantuneelle härskiintyneelle rasvalle.

Ihminen ei haista omaa pahaa hajuaan!!! Tukka pitää pestä lähes joka päivä pesuaineen kanssa. Jotkut naiset on niin laiskoja, että pesee tukan kertaa viikossa. On todella kuvottavaa rakastella naisen kanssa jonkka tukka on rasvanen ja pistävä hiki löyhkää kainaloista. Ihminen kun ei haista omaa hikeään, vaikka se haisee kun kärpän raato. Ei haisunäätäkään oo moksiskaan hajustaan.

Mene suiohkuun ja pane meikkiä naamaan!!!! Tuskin on homo Totta, tuon perusteella minäkin olisin homo, koska olen huomautellut naiselleni hänen tyylittömästä pukeutumisestaan. Ymmärrän kyllä, että jos lähtee metrin päähän kauppaan, niin se on ihan sama mitkä vaatteet on päällä, mutta esimerkiksi ravintolaan ei ole kovin hienoa mennä tuulipuvussa.

Homo on se ketä Minäkin epäilen että poikaystäväni on homo, sillä hän tykkää munastani. Eikö teillä ihmisillä ole enää muuta ajateltavaa kuin seksi? Onko joku homo, lesbo, ransu tai siltä väliltä Nämä palstat on täynnä tätä samaa paskaa päivästä toiseen, miksi? Lukekaa hyvät ihmiset edes historiaa sen verran että tiedätte missä mennään.

Uskonto ja seksi ovat aina hallinneet maailmaa, ja sen kyllä huomaa kun katsoo uutisia. Eikö me joskus voitaisi tehdä toisenlainen maailma? Sellainen maailma jossa arvostetaan vanhempia ihmisiä, nuoria, lapsia ja kaikenlaisia ihmisiä.

Elämässä on niin paljon hyvää, kun ei enää tarvitse ajatella noita asioita. Oletko varma että et sairasta hypokondriaa? Ota asia suoraan puheeksi. Sano, että sua vaivaa tämmöinen asia.. Nuoruuteen nähtävästi kuuluu myös ettei uskalleta ottaa asioita esille. Jospa olet vaan kumppanisi mielestä ok kaveri, jonka kanssa hyvä kaveruus muuttui pelkäksi seksiksi sinun toive? Vaikuttaa nimittäin siltä että ette paljoa keskustele Kerrot ettet halua hukata aikaa ja kuitenkin tapailit kundia vuoden ennen kuin aloitte seurustelemaan kenen toive?

Voisiko olla että yhteinen seksinne ei vaan kiinnosta sinua ja etsit tietä ulos suhteesta, johon ajauduitte? Mistä päättelet, että olet hyväkroppainen? Kauneus on katsojan silmissä. Mies on muuttunut hyvinkin "naismaiseksi" eri ehostuskulttuurin kanssa. Moni mies meikkaa enemmän kuin aito nainen. Miehistä myös moni pelaa miesten, että naisten kanssa eli biseksuaalisuus lisääntynyt. Voihan miehesi olla biseksuaali tai orastavaa homon vikaakin mutta jos hän nauttii siitä niin mikä ettei.

Bi ja homomiehiähän on paljon ja lisääntyvässä määrin ja ukkomiehiäkin miesten kanssa vaikka aviossa olisivatkin. Taitaa olla niin, että mies tietää, taitaa ja osaa sen toisen miehen käsittelyn paremmin todellisuudessa kuin nainen!

Jännä kysymys, ehkä sinä olet alistava naine ja haluaisit itsellesi miehen jolla on huono itsetunto. Ehkä oma itsetuntosi kaipaa parannusta, pidätkö itseäsi kauniina? Suomessa on liikaa naisia joilla on järkyttävän huono itsetunto ja he eivät kestä miehiä joilla on hyvä itseluottamus. Ehkä pelkäät että miehesi jättää sinut kun olet liian ruma.

Ehkä yrität saada miehesi itsetuntoa alaspäin ajattelemalla että hän on homo. Harmi vain mutta vaikuttaa siltä että hän kohta jättää sinut ja siirtyy seuraavaan..

Jos näin käy niin keskity enemmän itseesi ja itsetuntosi parantamiseen, et ehkä ole oikeassa suhteessa tällä hetkellä. Miehelläsi saattaa olla naisen aivot? Naisten ja miesten aivoissa on rakenteellisia eroja; esimerkiksi miesten aivojen vasen ja oikea puoli ovat hiukan erikokoiset, toisin kuin naisten aivot, joiden kummatkin puolet ovat saman kokoiset. Tieteellisten tutkimusten mittauksissa todettiin, että homoseksuaalisten miesten aivot muistuttavat enemmän heteroseksuaalisten naisten aivoja!!!

Heteroseksuaalisilla naisilla ja homo miehillä aivojen vasen ja oikea puolisko olivat symmetriset. Jo vastasyntyneillä poika- ja tyttölapsilla on näkyvissä ero aivopuoliskojen symmetriassa jonka alku on siis sikiöaikana.

Vaikka aivot kehittyvät aikuisuuteen asti, peruspiirteet eivät tässä suhteessa muutu. Miesten homoseksuaalisuutta aiheuttava tekijä on poikasikiön liian vähäinen altistuminen mieshormoni testosteronille kohdussa ollessaan. Eli homomies on naismies. Tästä johtuu miehesi kiinnostus ulkonäköönsä. Sehän on ihan luonnollista naisille. Mille lesbo on altistunut liian vähän kohdussa kun homo on testosteronille? Saattaa poikaystäväsi tietysti olla biseksuaali, mutta vaikea sanoa.

Todennäköisemmin tämä kirjoituksesikin on vain joku provo. Mutta jos oikeasti seurustelette, niin kyllä sitten "poikaystäväsi" pitää kestää kysyminen tuollaisestakin asiasta.

Parisuhteessa olevana voin kertoa, että silloin joutuu usein keskustelemaan ja kysymään paljon aremmistakin aiheista. Se voi olla vaan niin hyvät ihmiset että ihminen on niin itserakas että oma vartalo menee toisten edelle. Voi olla että hänellä on jokin vaihe meneillään myös, ehkä itsevarmuusongelma jolloin yrittää päteä että kehuisit.

Ei edes tullut mieleen seksuaalinen suuntautuminen. Vaan vaikka itsevarmuuden puute. Liian itserakkaan tyypin kanssa ei jaksa kauaa olla, rasittaa.. Kyllä se on homo. Olet sille vain kulissi. Homon tunnistaa pitkistä etusormista, ailahtelevasta mielestä, neitimäisestä mutta teko miehekkäästä käytöksestä, psyyke lääkkeistä, kiinnostuksesta omaan paskaansa ja pieruun, olevinaan kiinni jäämisestä vieraan naisen kanssa olemisesta, yleisestä heikkoudesta, neitimäisestä puheesta ja niinkuin sanoit lisäksi vielä nuo omat huomiosi.

Miljoonat heteronaiset naimisissa homojen kanssa" Uusimpien tietojen mukaan pelkästään Kiinassa on noin 16 miljoonaa naista naimisissa homoseksuaalisten miesten kanssa.

Naiset kärsivät hiljaisesti rakkaudettomissa avioliitoissa! Osa naisista joutuu jopa miestensä pahoinpitelemiksi, koska nämä ovat suurissa paineissa. Professorin mukaan jopa 90 prosenttia homomiehistä menee sosiaalisten paineiden vuoksi naimisiin naisen kanssa!! Hän perusti internet-sivun homojen vaimoille, jolla on jo nyt 1.

Sillä vältetään sosiaalinen hyljeksintä läheisten piirissä. Hänen mielestään homoseksuaalien vaimoista puhuminen vain nostaa vihaa näitä naisia ja homoyhteisöjä kohtaan. Kannattaisko sun liittyä tonne "homojen vaimot" sivustolle? Moni ei tunnu tajuava että se on vitsi kun sanotaan turhamaista miestä homoksi. Liian pikkutarkka ja huomautteleva mies, siinä ei pysty olemaan oma itsensä vaan hukkuu hänen voimakkaaseen persoonaansa.

Naisen pitää liikaa miellyttää häntä. Lisäksi miehen mukaan kaikki pitäisi tehdä, siltä kuulostaa kun lukee tekstiä. Hän suhtautuu hieman ylimielisesti ja määräävästi? Itse samassa tilanteessa saattaisin olla onnellisempi sinkkuna. Oli hän kumpi tahansa. Tai sitten selvittää mistä kiikastaa. Jokainen voi käydä kuvauttamassa omat aivonsa jolloin selviää mikä olet?

Pitäiskö ihmiset jakaa näin moneen ryhmään: Haista sä aivokuvatus p i i i t - k ä ä ä ä vitttu! Mikä minä olen kun pitkässä parisuhteessani en halunnut lähes koskaan seksiä mutta eron jälkeen ei ollut mitään ongelmaa seksin suhteen miesten kanssa? Olenko miesnainen vai naisnainen? Vai normaalinainen jota ei vaan tuo mies sytyttänyt pitkässä parisuhteessa? Miehet voisi katsoa peiliin jos nainen ei halua seksiä.

Pankaas lukien ylen tekstisivulla oleva tutkimus,niin varmaan näistäkin kirjoittajista useampi löytää itsensä sieltä. Hän on ulkonäkökeskeinen ihminen! Mun mielestä siinä ei ole mitään pahaa, jos haluaa pitää oman "komeana" pitävänsä naaman sekä vartalon mahdollisimman silmää miellyttävänä. Ehkä siisteysfriikkikin, kun huomauttelee sinulle likaisesta tukasta.

Meikkiin puuttuminen on jo vähän siinä ja siinä, onko se ulkonäön arvostelua. Tarkka kaveri toisaalta, jos huomaa pienenkin virheen meikissä Pyydä ystävääsi kysymään puolestasi. No eih'n se homo ole vaan Bi.. On monilla otsaa valehdella olevansa sinkku ja jotkut sanovat myös olevansa homoja, jotta pääsisivät sänkyyn, sillä moni homo ei halua biseksuaalin kanssa minkäänlaista toimintaa.

Biseksuaalisuus on se pinttynyt tahra vähemmistöjen keskuudessa, joka saastaa ja pilaa samalla homojenkin mainetta, koska petetyt naiset, jotka saavat tietää miehensä touhuista julistavat eronsa syyksi sen, että mies onkin homo, vaikka oikeasti olisi bi.

Suurin osa seksin etsijöistä kaikenmaailman sivustoilla on joko ukkomiehiä tai naisen kanssa parisuhteessa olevia bi-miehiä. Aina etsitään salaseuraa ja suurin syy siihen miksi pitää olla niin hiton salaista, on se, että näillä miehillä on naikkonen odottamassa kotona. Saat multa kyrrpää, ja se on mulla ISO molo. Bi-miehet ei käytä edes kumia! Sitten naisenne siinä ihmettelee kun on hiivaa ja ties mitä tulehdusta. Kuinka te oikeasti voitte olla niin välinpitämättömiä?

Erotkaa naisestanne ja pankaa sitten rauhassa muita miehiä niin paljon kuin sielu sietää. Se saattaa johtua tästä syystä: Tulee niitä tauteja muualtakin kuin perästä kuule. Suu se varsinainen bakteeripesä onkin eikä se pillukaan aina ruusuilta haise, katsoppa aamulla kieltäsi oikein kunnolla mikä karstakerros siinä on. Mutta toivottavasti ei ole. AIDS ei ole "homojen tauti" vaikka se leviääkin helpoiten anaaliseksissä, sillä peräsuolessa on ohuimmat limakalvot ja anuksen laajentuessa tulee ns.

Lesboseksissä on kuulemma alhaisimmat tarttumistilastot. Googlettamalla selviää jos haluaa tietää lisää. Jos tuolle linjalle lähdetään, niin AIDS ja HIV on "heterojen tauti", sillä suurin osa sitä sairastavista on heteroita ja levittäjistä myös.

Mutta tuolle linjalle en lähde, tärkeämpää on tautien ehkäisy kuin se, että "kenen tauti" mikäkin on. Hygieniatietous myös kummasti parantaa seksin laatua. Tunnetut biit, lesbot ja homot Suomessa http: Tutkimus osoittaa, että homofoobikot eivät tunnista omaa seksuaalisuuttaan. Sivuilla myös sanotaan, että jo Sigmund Freudin mielestä ihmisillä on usein negatiivisia asenteita niitä asioita kohtaan, joita he eniten kaipaavat, mutta kieltävät itseltään.

Niin näitä tutkimuksiahan tehdään ja julkaistaan sentakia, että saataisiin vastustajat hiljaisiksi. Suurelta osin nämä tälläiset tutkimukset ovat tilaus työtä ja herra Sigmundhan oli hymm, ota itse selvää. Pedofilia on parafilia ja huomioi myös sana 'usein'.

Freud nyt myös oli mikä oli. Voisit kysyä jotenkin kautta rantain? Kerro vaikka nähneesi unta, jossa olit naisen kanssa ja kysy, onko toinen nähnyt vastaavia unia omasta sukupuolestaan. Minun ex-miheni käyttäytyi samoin. Minä tunsin olevani mies sängyssä, kunnes sitten kun mies alkoi toivo jotain tapahtuvan anaalissaan, alkoi herätyskellot soida. Ennen minulla äijällä oli vain miehiä, ja minun aikanakin tapaili miehiä.

Minä sitten aloitin myös erään miehen tapaamisen, ja se sopi hänelle hyvin. Eipähän tarvinnut minua tyydyttää viiteen vuoteen. Mies löysi itseään 15 vuotta vanhemman naisen, ja nyt kun nainen on 80v, on mies Yhdessä ryypiskelevät, ja ukolla on toinen asunto siihen toiseen hommaan.

Kulissi siis pitää edelleenkin. Kannattaa tässä uskoa vaistoa. Onko tuossa "ykshomovaan" joku ilkeä kakara kiusaamassa toista nuorta? Teksti vaikuttaa tarpeeksi älyvapaalta. Kaikki jotka kirjottelee tänne kommentteja, että muka "naisen paras ystävä on homo" tai "on tieteellistä näyttöä että jotku miehet on homoja syntyessään".

Jokainen voi itse valita homosteleeko vai ei. Ja se on syntiä. Ja suurin osa näistä viesteistä on pelkkää propagandaa, jonka tarkoituksena on huonontaa "neitimäisten" miesten itsetuntoa. Oikeasti kyse on ns. Ja toisaalta yritetään saada myös naiset uskomaan tähän valheeseen. Mutta tuskin kellään on ylimääräistä rahaa käydä huvin vuoksi PET-kuvauksessa? Taasko tätä pseudotieteellistä miesnaisnuesmais paskaa Sinne meni useampi tonni.

Henkilö tietää itse paremmin omat asiansa eikä ole mitään poppakonsteja joka automaattisesti kertoisi totuuden kaikesta, hei haloo Enkä myöskään käsitä miten saat vaikkapa miehen aivot naiselle? Tällöinhän olisi transsukupuolinen, eli väärän sukupuolisessa kehossa korjatkaa termi jos väärä Muistuttavat onkin aivan eri asia, kuten sanoinkin. Miksi heterojen aivoja ei sorkita, mikä siinä homppelissa niin perkeleesti kiinnostaa?

Ei homot naisten kanssa ole ja jokainen itsensä tietää, taidat olla itse vähän dorka. Itsekin hakuaisin nimenomaan gay miehen läheisyyttä, mutta tollaset pistää aina ajatteleen Toisaalta en halua pettää vaimoani, siksi en ole tehnyt asialle mitään. Bisset on kuvottavia just sen takia jos ne harrastaa seksiä tyttöystävän seläntakana. Avoimet bisset ok, jotka kertoo naiselleen seikkailunsa.

Onkos homot, jotka pettää poikakaveriaan yhtä kuvottavia? Kyllä muakin on muutaman kerran yrittänyt mies iskeä vaikka on selvästi nähnyt että mulla on naisseuraa. Enpä ole tarjoukseen suostunut. Taitaa sittenkin olla viisainta katella bi-ukkomiestä, jos haluan kullia maistaa Suurinosa ihmisistä on bi-seksuaaleja, toiset enemmän ja toiset vähemmän, mutta kuitenkin.

D Ei ketään heteromiestä miehet kiihota. Mä ainakaan en vaan haaveile vaan toteutan myös! Mulla on yli naisseksikumppania ollut vuosien aikana.

Tosin 8 v eri tehtävissä maailmalla selittää määrän ja ikäni 49 v. Koskaan en ole edes miettimyt pyllyttämistä miehen kanssa. Teitä on alle 0,1 prosenttia. Jos nyt kirjoitit totta. Ja silti tulit Suomi Älä koita kusettaa itseäsi tai muitakaan! Meitä bissejä on mtös muissakin kuin ukkomiehissä - että ihan vapaanariistana siis.

Ei järki pakota Se lienee neljänneksi yleisin fantasia, eli onhan se ihmeellisen yleinen ottaen huomioon kaiken sen homofobian. Tosin suurin osa homofobiasta johtuu omien taipumusten kieltämisestä. Ei se seksi kelleen mielestäni kuulu. Mullakin on homoseksuaalisia fantasioita ja mulla on 5 dildoakin joita käytän tyydyttäessä itseäni. En tiedä onko mieltymys peppuseksiin ottavana osapuolena kuitenkaan kytköksiissä homoseksuaalisiin fantasioihin sillä olen saanut naiselta sormen peppuun ja nautin kovasti.

En katsele muita homoleffoja kuin niitä joissa miehet panevat toisiaan ja luulen että alistumisen tarpeeni pysytyisi tyydyttämään nainenkin joka antaisi dildoa peppuun. Olen muutenkin alistuva mies jota alan piireissä kai kutsuttaisiin "subiksi" eli haluaisin saada piiskaakin mutta mua ei kiihota ajatus yhtään että piiskaa antaisi mies.

Luulen että kiinnostus peppuseksiiin nimenomaan ottavana osapuolena on nimenomaan alistuvien heteromiesten juttu sillä lukemani mukaan homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa. Itse haen seuraa ukkomiehistä, jotka elävät heterosuhteessa. Ei voisi uskoa kuinka paljon ainakin pääkaupunkiseudulla ukkomiehet hakevat salaa seksiä miesten kanssa.

Eikä uskoisi ennen kuin näkisi. Ja ovat kiimaisia ja kovana ;-. Varmaan kun muijalta ei saa ja miehet ovat aina valmiita, ja lähes poikkeuksetta "palauttavat palveluksen". Aijaa, harmi etten ole moita kohdannut. Jokainen on vähän Se on sitten eri asia että kuka siirtyy ajatuksista käytäntöön Itse naimisissa onnellisesti ja silti miesten välinen kiinnostaa ja kiihottaa. Tämä tilanne ollut koko aikuisiän. Mitään en silti ole tehnyt tässä miesasiassa.

Mutta, jos vain löydän kiinnostavan ja mukavan miehen saatan siirtyä sanoista tekoihin Minä myös naimisissa onnellisesti naiseni kanssa. Haaveilen kuitenkin siitä, että saisin kerran imeä miehen kalua. Imeä pitkään ja hartaasti Saat imeä jos haluat. Ei ole vielä kukaan miespuolinen ennen imenyt. Heteromiestä ällöttää seksi toisen miehen kanssa.

Heteronaista ällöttää seksi toisen naisen kanssa. Biseksuaalit miehet voivat haaveilla seksistä toisen miehen kanssa. Samoin biseksuaalit naiset seksistä toisen naisen kanssa. Homomiehet haaveilevat seksistä toisen miehen kanssa. Lesbonaiset haaveilevat seksistä toisen naisen kanssa. Monet homomiehet tuntevat erityistä vetoa heteromiehiin.