Miesten seksilelut homoseksuaaliseen sex tampere

...

Koska tällainen käytös siis koiran kannalta Amerikkalainen eläinpsykologi Robert Yerkes tuli luvulla tunnetuksi gorillatutkijana.

Tutkimuseläinten joukossa oli Congo-niminen naarasgorilla. Congolla oli tapana tarttua miehen käteen ja tyydyttää sillä itseään. Kerran se innostui niin, että Yerkes hädin tuskin pääsi karkuun. Eläimillä on myös inhimillisiä paheita. Kääpiösimpanssien, gorillojen ja orankien joukosta tutkijat ovat löytäneet häiriintyneitä yksilöitä, jotka käyttävät väkivaltaa naaraan pakottamiseksi paritteluun.

Urokset voivat myös käydä käsiksi pentuihin, jotka eivät vielä ole sukukypsiä. Etenkin orankiurokset voivat käyttäytyä naaraita kohtaan väkivaltaisesti ja raiskata lajitovereitaan. Hän voi päättää, mitkä eläimelliset tavat hän omaksuu ja mitkä hylkää. Hän voi kehittää uusia toimintatapoja.

Osa ihmisistä on hyväksynyt raiskauksen ja lasten seksuaalisen hyväksikäytön, jotka tuottavat paljon kärsimystä. Samaan aikaan yhteiskunta tuomitsi pitkään homoseksualismin, joka ei vahingoita ketään. Monet heteroseksuaalisenkin hellyyden muodot, kuten käsi- ja suuseksin, moraalinvartijat ja seksin teoreetikot julistivat luonnottomiksi ja likaisiksi.

Länsimaiden vaikutusvaltaisin seksiauktoriteetti Sigmund Freud opetti vielä luvun alussa, että vain emätinyhdyntä esileikkeineen on oikeaa seksiä. Nyt ihmiskunta omaksuu hitaasti ajatusta, että kaikki, mikä miellyttää eikä vahingoita, on sopivaa. Näin ihmiset oppivat uudelleen paljon sellaista, minkä he ovat osanneet seitsemän miljoonaa vuotta sitten, kun ihmisen evoluutio erkani simpanssin kehityksestä. Asiallinen ja hieno artikkeli, joka valaisi harvoin luontodokumenteissa esiteltävää asiaa; eläinten seksuaalisuutta.

Eläinkunnassa ei seksuaalisuus ole pelkkää yhdyntää, kuten usein kuvitellaan. Monien eläinten seksuaalinen kanssakäyminen on yhtä monimuotoista kuin meidän ihmisten. Oli myös kiintoisaa kuulla, kuinka suuri osa lajeista todettiin bi- tai homoseksuaaleiksi.

Opettavaisinta artikkelissa oli ehkä, kuinka yhteiskunta on muokannut ihmisen seksuaalisuudelle rajoituksia ja leimannut jossain vaiheessa luonnollisen seksuaalisuuden kuten masturboinnin synniksi ja perverssiksi poikkeavuudeksi. En ole missään nimessä sitä mieltä, että itsetyydytys tai homoseksuaalisuus olisi paheksuttavaa, mutta jutun tavoitteena oli hakea ihmisen toiminnalle hyväksyntää vertaamalla sitä eläinten käyttäytymiseen.

Yhtä lailla sillä, että eläimet usein alistavat toisiaan, voisi perustella diktaattorien oikeuksia. Tästä nousikin mieleeni kysymys, jota olen joskus miettinyt: Minulle asiaa on nimittäin aina puolusteltu sillä, ettei eläimillä ole "himoja", eivätkä ne edes siis tiedä mitä leikkauksen myötä menettävät! Vai häviääkö nämä seksuaaliset tuntemukset sen myötä kun esim. Kamalaa, jos eläimet todellakin ovat lähes yhtä seksuaalisia olentoja kuin me ihmiset! On aika arveluttavaa verrata ihmisen ja eläimen käytöstä seksissä.

Meillä on sentään moraali. Ei nyt ihan viettien vietävissä pitäisi olla, niin kivaa kuin se olisikin, mutta emootion tasolla aiheuttaa pahaa mieltä ja jopa tappamista. Ei ehkä sovi ihmismiehen laatuun tuollainen, että parasta alemmat jäävät ilman paritteluoikeutta, jollei ole ehdoton kingi. Menepä, "elukoita", seuraamaan ihmisten käyttäytymistä vaikkapa nakkikiskalla klo Jos ei nyt ihan tapeta ainakaan aina , niin kyllä siellä siitä kingin asemasta ainakin tapellaan.

Ja kovin jätkä vie naiset. Tai ainakin niin se luulee. Plaa, jos nyt ollaan ihan tarkkoja, niin nykyihminen Homo Sapiens sapiens on nisäkäs, ja eläin aivan kuten kaikki muutkin, poikkeuksellisen älykäs kyllä, mutta eläin. Etsin kauan tätä artikkelia kun kuulin siitä muussa keskustelussa Olin itseasiassa aika pettynyt.

Teen päättötyötä aiheesta 'eläinten seksuaalisuus', harmi ettei artikkelissa selvinnyt hyvin lähdetietoja ja tutkimusten paikkansa pitävyyttä. Miten hän voi olla sielunkumppanisi, elämänkumppanisi, jos ette voi keskustella kaikesta avoimesti, etsiä ratkaisuja yhdessä kaikista vaikeimpiinkin asioihin? Eikö salailu ja valehtelu tunnu pahalta, kamalalta. Miten voit elää ihmisen kanssa, jolle et voi olla rehellinen kaikesta?

Mielestäni tämä koko blogisi kuulostaa vaan pelkuroinnilta, et uskalla ottaa vastuuta omista tekemisistäsi, et uskalla kertoa miehellesi koska et luota siihen, että suhteenne jatkuu.

Sinä haluat uskoa, että se jatkuu. Haluat uskoa, että miehesi ymmärtää pitkään kestäneen pettämisen. Mutta et taida oikeasti uskoa siihen, koska et uskalla kertoa.

Ja jos et voi olla täysin rehellinen ja usko täysillä, että suhde jatkuu, niin mikä sielunkumppanuussuhde se sellainen on?

Pelkäätkö muutosta, pelkäätkö yksin jäämistä? Siltä tuo ainakin minun korvaani kuulostaa ja niitähän suurin osa ihmisistä pelkää. Halutaan uusia asioita, jännitystä elämään, mutta ei uskalleta luopua vanhasta, tutusta ja turvallisesta. Rehellinen pitäisi elämässä olla, ennen kaikkea itselleen.

Sinä et tämän blogin perusteella kuulosta erityisen rehelliseltä itsellesi. Ei sinun välttämättä tarvitse edes minulle vastata, vastaa itsellesi. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Mietin hetken, että linkkaanko vai enkö linkkaa.

Iso homoseksuaaliseen kaunis mies rajut seksi videot

Miesten seksilelut homoseksuaaliseen sex tampere

joulukuu Naisia miehille tampere naintiseuraa kotirouvasta ilmainen porno. Yoni hieronta Homoseksuaalinen Tantra hieronta episodi Kipu pohkeen yläosassa turku sex work. Valikoimiin tulisi seksivälineet ja asusteet, seksikkäät alusvaatteet seksileluja seksikauppa lemmenlelut Suomalainen seksiliike netissä. lokakuu Apinoilla on jopa seksileluja. Simpanssi- ja Congolla oli tapana tarttua miehen käteen ja tyydyttää sillä itseään. Kerran se innostui niin, että. maaliskuu Mietin hetken, että linkkaanko vai enkö linkkaa. Mutta linkkaanpa kuitenkin!.