Naista panettaa haluan homoseksuaaliseen kalua

Sisäänajon aikana kannattaa olla erittäin varovainen, sillä sisäänajolla on ratkaiseva merkitys naisen tuleviin ajo-ominaisuuksiin. Käyttämättömän naisen ajo-ominaisuudet eivät aluksi vastaa käytetyn naisen ajo-ominaisuuksia, mutta ne paranevat itsestään, kun naisella ajetaan enemmän.

HUOLTO Kun ominaisuuksiltaan ja ulkomuodoltaan mieleinen nainen on hankittu, on kuitenkin edelleen syytä pelata varman päälle ja käyttää naista huollossa säännöllisesti, ettei myöhemmässä vaiheessa tule yllätyksiä. Naisen omistamisesta aiheutuu melkoisesti kuluja, sillä tuorekin nainen on pakkeloitava ja maalattava lähes päivittäin, jotta naista kehtaa näyttää kavereille.

Erilaisia kemikaaleja kuluu myös runsaasti. Naisilla on eräs ominaisuus, joka rajoittaa hieman niiden käyttöä. Kaikilla naisilla nimittäin alkaa määrävälein perä vuotaa, tavallisesti n. Tällöin nainen on ajokiellossa tai ainakin ajo-ominaisuuksiltaan huonohko. Korjaustarvetta vuoto ei kuitenkaan aiheuta, vaan huolestuttavampaa on vuodon puuttuminen. Ellei vuotoa ilmene, on nainen vietävä välittömästi huoltoon, jotta vältyttäisiin pikkuvioilta tulevaisuudessa.

Näitä pikkuvikoja saattaa tosin käytetyllä naisella olla ennestäänkin. Pikkuvioilla on paha taipumus kasvaa oikeaksi riesaksi vuosien kuluessa, joten niitä tulisi välttää kaikin tavoin. Jos nainen jostain syystä lakkoilee, nakuttaa jatkuvasti, jättää tien päälle tai jos naisen pikkuviat kasvavat liiaksi, on aika vaihtaa nainen tuoreempaan. Kavereiden naisia voi myös yrittää lainata. Jos omistaa oman naisen ja ajelee silti esim. Jokainen Suomen naiskansalainen on asevevollinen täytettyään 16 vuotta.

Asevelvollisen tulee pitää aseestaan hyvää huolta ja säilyttää sitä hyvin puhdistettuna ja rasvattuna. Kun vihollinen vetää liikkuvat eteen, on asevelvollisen etsittävä välittömästi hyvä ja pehmeä tuliasema.

Kun vihollinen antautuu lähitaisteluun, on asevevollisen suoritettava voimakkaita vastaiskuja ja järjestettävä ns. Kaikkinainen tirskuminen ja metelöinti on taistelun aikana ankarasti kielletty. Räkäpäitä ei saa pelätä. Asevelvollisen on yritettävä saada vihollisen ase ja ammusvarasto käsiinsä mitään keinoja kaihtamatta.

Jos asevelvollinen on varustettu takaa ladattavalla aseella, on hänen etsittävä erityisen hyvä tuliasema. Jos asevelvollinen peittää aseensa punaiseksi värjäämällään lipulla, on vihollisen laskettava aseensa ja taistelua on siirrettävä.

Välittömästi taistelun päätyttyä on hylsyt kerättävä ja aseet puhdistettava niin, ettei tasitelun jälkiä näy. Tuliasema pitää myös siivota huolellisesti. Mikäli asevelvollinen rikkoo tätä lakia, häntä rangaistakoon yhdeksän 9 kuukauden mittaisella marssilla täyspakkauksen kera ja kahdenkymmenen vuoden ajan erisuuruisilla sakoilla. Omistaa lisäksi sen näköiset, muka muodikkaat kengät, ettet ilkeä hänen kanssaan liikkua julkisella paikalla. Noin kaksikymmisen naisen elämässä näyttelee vieläkin liian suurta osaa joku Bryan Adams, jonka tämä optimisti todellakin vielä joskus uskoo oikeasti saavansa.

Tai ainakin jonkun samannäköisen, tai sitten sen koulun suosituimman koriksen pelaajan, joka on kyllä oikeasti jo naimisissa. Hätätilassa kaksikymppiselle kelpaa Teemu Selänne, onhan se ihan kiva, ja raha korvaa puuttuvan ulkonäön Tällaisen valitessa tulet aina kuulemaan kuinka hän ennen seurusteli oli nähnyt kerran discon aulassa jonkin seiväshyppääjän kanssa, joka sittemmin on kiertänyt maailman ympäri jollain purjeveneellä.

Jos taas satut olemaan oikeasti Bryan Adamsin näköinen ja iältäsi alle 25 ja jo valmis varatuomari, suosittelen juuri tämän ikäistä naista, sillä onhan nuoruus aina valttia. Naisen täyttäessä 22 hänen aivonsa kehitys on saavuttanut eräänlaisen huippupisteen; siellä olevat johtimet eivät enää tee lisää verkostoa, joka kansankielelle suomennettuna tarkoittaa sitä että ajatuksien ja päätelmien vyyhti ei voi mennä enää sekalaisemmaksi.

Ennen tätä ikää ei naisesta koskaan tiedä millainen siitä loppujen lopuksi ajatusmaailmaaltaan tulee, vuotiaan valitessa ei tarvitse varautua enää siinä suhteessa suuriin pettymyksiin. Nainen ymmärtää ettei hänestä tule "Seitsemän Päivää" -lehden kestojulkkista eikä hän pääse lääkikseen.

Nainen panostaa itseensä ja käy hankkimassa Tallinnassa silikonit, loppurahoilla nainen ostaa uudet kengät. Kenkien hinta tämän ikäisillä naisilla on yleensä noin ,-. Tämän ikäinen nainen tietää jo kuinka lapsia tehdään, ja kiusallisen usein asian esille ottaakin vakituisena tyttöystävänä.

Nainen on jo oppinut, että sängyssä kannattaa aina välillä pikkuisen teeskennellä. Nainen alkaa olla tyytyväinen jo hiukan pienemmistäkin asioista, kun vuotias nainen hymyilee saadessaan uuden alusasun, riittää vuotiaalle jo pieni kimppu takapihalta kerättyjä päivänkakkaroita.

Naisen ulkonäkövaatimukseksi riittää että on hiukan Tommy Tabermanin näköinen. Nainen tietää ettei hän pääse enää edes ammattikoulun parturi-kampaajalinjalle. Hymyilemään naisen saa tullessaan kerrankin kotiin ennen kahdeksaa, vaikka ylitöitä olisi ollut luvassa. Sängyssä nainen on parhaimmillaan, osaa nauttia myös ns.

Sängyssä nainen ei jaksa enää edes teeskennellä, mutta eipä toisaalta vaadi liikojakaan. Lukee kyllä vieläkin ahkerasti kaikki naistenlehtien "näin parannat seksielämääsi"-kolumnit. Seksi tämänikäisten kanssa on aina yhtä hienoa, voit keskittyä täysin omaan suoritukseesi, vastapuoli ei taatusti häiriinny ihan pikkukummassa. Mitä mies ei koskaan saisi sanoa Raikkaana suihkusta nainen seisoo peilin edessä ja valittaa miehelleen, että hänen rintansa ovat liian pienet. Sen sijaan, että mies olisi sanonut niiden olevan tarpeeksi suuret, hän lähtee mukaan keskusteluun.

Ja pitkän kuntoutuksen jälkeen hän kuulemma vielä jonain päivänä kykenee kävelemään. Öljynvaihto-ohjeet miehille ja naisille. Naisille Ajetaan huoltamolle, kun edellisestä öljynvaihdosta on kulunut korkeintaan 15 km. Maksetaan kassalle, lähdetään ajamaan.

Miehille Ajetaan varaosaliikkeeseen, ostetaan öljyä, suodatin, puhdistusainetta ja uusi Wunderbaum yhteishintaan 30 EUR. Huomataan, että jäteöljysäiliö on täynnä. Ei jakseta ajaa ongelmajätepisteeseen vaan kaadetaan öljyt pihan perällä olevaan kuoppaan. Etsitään ensin tunkkia 30 min. Löydetään tunkki pojan polkuauton alta. Avataan lohdutukseksi uusi kalja, juodaan. Työnnetään jäteöljyastia auton alle. Luovutetaan, otetaan säädettävä jakoavain.

Pudotetaan ruuvi kuuman öljyn sekaan. Sotketaan öljyä joka paikkaan. Avataan taas yksi kalja ja katsellaan öljyn valumista. Etsitään pihtejä suodattimen vaihtoa varten. Väännetään suodatin irti ruuviavaimella.

Tyhjennetään kaljakori ja päätetään lopetella öljynvaihto huomenna. Vedetään jäteöljyastia auton alta. Siivotaan kohdassa 18 syntyneet öljyroiskeet. Kaljaa - ei kun nehän juotiin eilen. Tungetaan uusi suodatin paikoilleen ja sotketaan se öljyyn. Kaadetaan litra öljyä moottoriin. Muistetaan kohdassa 11 mainittu ruuvi. Muistetaan, että jäteöljy ruuveineen on kaadettu pihan perälle.

Kaivetaan kuoppa auki, etsitään ruuvi. Löydetään ensimmäinen öljylitra autotallin lattialta. Pohjaruuvia kiristettäessä lipsautetaan avain ja lyödään rystyset öljypohjaa vasten. Vaiheen 31 johdosta lyödään pää autotallin lattiaan. Kiroillaan vielä 10 minuuttia, koska avain on osunut autotallin seinään kiinnitetyn Miss Joulukuun vasempaan meijeriin. Puhdistetaan kädet ja otsa, pysäytetään verenvuoto ja sidotaan haavat asianmukaisesti.

Kaadetaan neljä litraa öljyä koneeseen. Otetaan auto alas pukeilta. Peruutetaan auto ulos, että saadaan kohdan 23 öljy siivottua. Tien sivuun ja puhaltamaan. Maksetaan sakot ja hinauskulut, lunastetaan auto.

Käytöstavat vuonna , naisille. Puvussa ja esiintymistavassa Ei sovi pitää pitkiä esiinpistäviä hiuskarvoja sieraimissa ja korva-aukoissa vaan ne on poisleikattavat. Ei sovi seurassa astua yli lattian kantapäillään niin että koko huone järähtelee vaan käynti on tapahtuva hiljaa ilman mitään suurta kolinaa.

Ei sovi nauraa ääneensä. Voihan kukin nauraa sydämmensä pohjasta, jos siihen syytä on, mutta äänekäs hohotus ei ole sopivaa. Ei sovi puheessaan ja käytöksessään olla jäykkä tai unelias, mutta ei myöskään liiaksi vilkas ja monisanainen.

Sievä vakava käyttäytyminen on paras. Julkisuudessa Ei sovi yhtyä jonkun herran tai naisen seuraan, jotka kävelevät yhdessä vaikka onkin molempien läheisesti tuttu. Sillä kahden kauppa on kolmannelle korvapuusti. Puheessa Ei sovi kirota puhuessaan.

Ei sovi myöskään käyttää liian paljon superlatiivia. Pitää aina puhua maltillisesti. Ei sovi käyttää tyhjiä huudahduslauseita sellaisia kuin esim. Oi sen seitsemän seppää, Voi yhdeksän sutia ja se patasuti kymmenes, Voi näitä nälkähäitä jne. Ei sovi liian paljon koristella pukuaan ruseteilla poimuilla tahi rihmoilla. Yksinkertaisuus on kauneuden ja somuuden ensiehtoja.

Ei sovi kantaa liian raskaita ja suuria korvarenkaita. Pieni sievä korva kaunistaa suuresti päätä, mutta pitkät venutetut korvalehdet rumentavat kauniitkin kasvot. Ei sovi syödä liiaksi makeisia - ei ainakaan niin paljon että tekohampaat pilaantuvat. Kahvi rumentaa ja kuivattaa ihon - sen huomaa parhaiten vanhoista kahvitädeistä.

Samaten huono ravintokin rumentaa kasvot kokonaan. Sentähden juuri melkein kaikki vanhat mamsellit, jotka valmistavat ruokaa nuorille miehille - ja aina tietysti laittavat sen huonosti - jäävät naimattomiksi. Ei sovi olla liiaksi häveliäs eikä liiaksi vapaa - vaikka pitäisikin itseään emansipeerattuna.

Ei sovi alinomaa suudella niinkuin esim. Herrat eivät siitä ensinkään pidä ja muuten ne naiset jotka paljon suutelemista harjoittavat eivät saa miestä eivätkä siis myöskään nauttia avioelämän etuja niinkuin rikkautta onnea ja iloa hyväillä omia pienokaisiaan ym. Ei sovi huiskuttaa nenäliinaansa kaikille höyrylaivoille. Ei sovi koskaan vähentää ijästään enempää kuin kymmenen vuotta sillä jos sanoo itseään liian nuoreksi niin voi syntyä epäilystä mutta kymmenen vuotta voi ijästään kyllä vähentää ilman että sitä kukaan huomaa.

Selvä Tämä on sana jota naiset käyttävät lopettaakseen riidan jossa he ovat oikeassa ja sinä väärässä. Viisi minuuttia Jos hän on juuri pukeutumassa, tämä tarkoittaa puolta tuntia.

Viisi minuuttia on viisi minuuttia vain silloin kun sinulle on juuri annettu viisi minuuttia aikaa katsella urheilua ennen kuin alat auttamaan taloustöissä. Ei mitään Tämä on tyyntä myrskyn edellä. Tämä tarkoittaa jotain, ja sinun on parasta olla varuillasi. Riidat jotka alkavat "ei millään", yleensä päättyvät "selvään". Siitä vaan Tämä on haaste, ei lupa.

Syvä huokaus Tämä ei ole oikeastaan sana, vaan sanaton mielipide, mutta miehet usein ymmärtävän sen väärin. Syvä huokaus tarkoittaa että olet naisen mielestä idiootti ja hän ihmettelee miksi on tässä riitelemässä kanssasi "ei mistään". Ei se mitään Tämä on yksi naisen vaarallisimmista lauseista. Se tarkoittaa sitä että hän haluaa miettiä perusteellisesti milloin ja miten saat maksaa virheestäsi.

Kiitos Jos nainen kiittää sinua, älä ihmettele, tai pyörry, vaan sano kohteliaasti "ole hyvä". Tähän pitää lisätä että jos nainen sanoo "Kiitos paljon" - se on silkkaa sarkasmia eikä hän kiitä sinua ollenkaan. ÄLÄ missään nimessä sano "ole hyvä". Siitä seuraa "ei mitään". Tämä johtaa myöhemmin miehen kysymään mikä on hätänä. Naisen vastaukseksi tähän kts. Miksi on hienoa olla mies?

Perseesi ei ole arvosteluperuste työhönottohaastattelussa. Autotalli on kokonaan sinun. Kukaan ei salassa mieti, nieletkö. Häävalmistelut hoitavat itse itsensä. Voit pitää valkoista paitaa vesipuistossa. Automekaanikot kertovat sinulle totuuden. Et valita hevon helvettiä, vaikka joku huomaisikin uuden hiustyylisi. Ihmiset eivät tuijota rinnuksiisi, kun puhut heille.

Uudet kengät eivät katko jalkojasi. Pornoleffat on suunniteltu sinua silmällä pitäen. Voit harrastaa huippuseksiä, vaikket pitäisikään naisesta.

Kaverisi eivät koskaan kysy sinulta: Saat olla aina oikean kokoinen, näköinen ja etenkin painoinen. Sinun ei tarvitse ikinä hävetä itseäsi uimarannalla. Vaatteesi ovat aina sopivia, istuvia ja muodikkaita.

Mutta on niin paljon kivempaa olla nainen! Voit säikytellä miespuolisia työkavereita selittämällä poissaolot mystisillä gynegologisilla ongelmilla.

Jos ostat vibraattorin, se on jännittävää ja villiä. Kun mies ostaa puhallettavan nuken, se on säälittävää. Näytät hyvältä poikaystäväsi vaatteissa. Miehet näyttävät idiooteilta sinun vaatteissasi. Miespuoliset bändärit ovat häiriintyneitä kyttääjiä.

Et ole koskaan himoinnut sarjakuva- tai tietokonepelihahmoa. Et näytä sammakolta tehosekoittimessa kun tanssit. Voit halata ystäviäsi ilman että he miettivät oletko hinttari. Tiedät totuuden siitä, onko koolla väliä. Jos harrastat seksiä jonkun kanssa etkä soita hänelle seuraavana päivänä, et ole paholainen.

Kondomin käytöllä ei ole merkittävää vaikutusta siihen miten paljon nauti seksistä. Jos et tienaa tarpeeksi rahaa, voit aina syyttää palkkauksen lasikattoa. Mitään elintärkeää ei voi katkaista yhdellä siistillä liikkeellä. Sinun ei tarvitse piereskellä huvittaaksesi itseäsi. Jos petät puolisoasi, ihmiset olettavat sen tapahtuneen koska sinua oli laiminlyöty tunnetasolla. Sinun ei koskaan tarvitse miettiä oliko kumppanin orgasmi oikea. Jos unohdat ajella ihokarvasi, kukaan ei huomaa.

Voit onnitella joukkuekaveriasi ilman että koskettelet hänen takamustaan. Jos sinulla on finni, osaat peittää sen. Sinun ei tarvitse kouraista jalkoväliäsi tasaisin väliajoin tarkistaaksesi onko sukukalleutesi vielä tallella. Osaat pukeutua hyvin ihan itse. Sinulla on tekosyy olla totaalinen narttu ja hirviö ainakin kerran kuussa.

Pystyt juttelemaan vastakkaiselle sukupuolelle ilman että samalla kuvittelet heidät alasti. Jos menet naimisiin itseäsi 20 vuotta nuoremman kanssa,olet itsekin tietoinen siitä, että näytät idiootilta.

Ystäväsi eivät pidä sinua outona jos kysyt onko sinulla pinaattia hampaiden välissä. On hetkiä jolloin suklaa todella ratkaisee kaikki ongelmat. Kerrankin vitsejä, joissa miestä ei sorreta. Jos mies avaa naiselle auton oven, niin nainen tai auto on uusi. Miksi miesten palkat eivät riitä mihinkään? Miksi naisella on yksi kromosomi enemmän kuin lehmällä? Miksi naisilla on kahdet huulet? Miksi kiltti tyttö on sängyssä jo kahdeksalta? Miten muutat tiskikoneen lumilingoksi?

Miksi naiset eivät voi pelata taskubiljardia? Mistä tietää, että on tullut vanhaksi? Mistä tietää, että nainen on kiimassa? Kerjäläinen tuli shoppailemassa olevan, hyvinpukeutuneen naisen luo ja sanoi: Nainen katsoi kerjäläistä ja vastasi: Ajattelin kyllä jotakin halvempaa.

Miksi naiset teeskentelevät orgasmeja? Miten mies pääsee nopeimmin eroon liikakiloistaan? Miten mies pääsee selluliitista eroon? Naiset saavat minkkiä samalla tavalla kuin minkitkin saavat minkkejä. Miksi kuukautisten nimi on juuri "kuukautiset"? Miten on mahdollista, että vaimoni näkee vaalean hiuksen 20 metrin päästä, mutta ei autotallin ovea kahdesta metristä? Mistä on tosi naiset tehty? Purkeist, puutereist, pömppö mahast, löysäst nahast, känsist pienist, jalka sienist, nätist nänneist, haarojen välin ränneist, riippuvist tisseist, väkeväst pissist.

Tästä on tosi naiset tehty. Mistä on tosi miehet tehty? Löysist kulleist, riippuvist palleist, pukamist pienist, viinaliemist, kaljamahast, esinahast, huumorintajust, pierun hajust. Tästä on tosi miehet tehty. Minua on onnistanut 36 kertaa, eli keskiarvolla yksi kymmenestä. Ohessa seuraa lista syistä, miksi en onnistunut useammin: Tässä ovat syyt, miksi et saanut useammin: Syy siihen, etta niinä kertoina kun pääsimme asiaan, makasin liikkumatta paikallani oli se, että et osunut ja itse asiassa nait lakanoita.

Silloin, kun tunsit minun liikahtavan olit pieraissut ja minä yritin saada ilmaa. Jos olet yli neljänkymmenen ja sinulla on vielä pyykkilautavatsa, olet homo. Tämä kun voi olla ainoastaan seurausta siitä, että et ole imenyt tarpeeksi olutta kavereiden kanssa, vaan olet kuluttanut vapaa-aikasi käyttäen nahka-asusteita, tehden vatsalihaksia, aerobicia ja noudattanut joitain trendikkäitä diettejä. Jos sinulla on kissa, olet todella selkeä homo.

Kissa on kuten koira, mutta homo. Se siistii itseään jatkuvasti, sillä on pehmeä kosketus ellei käytä kynsiään ja maukuu saadakseen ruokaa. Mieti vielä sitä, että kuinka koiraa kutsutaan Sanoin raahaa perseesi tänne saatanan piski!

Jos tykkäät imeskellä tikkaria, tikkujäätelöä tms, olet varmasti homo. Heteromies ei imeskele kuin grillikylkeä ja tissejä. Jos olet huomannut itsessäsi mieltymyksiä jonkin muun asian imeskelyyn, olet kiistatta homo. Jos kieltäydyt paskomasta yleiseen vessaan tai lorauttamasta P-paikalle, niin sinuun on hiipinyt homoseksuaalisia piirteitä. Koko maailma on heteromiehelle WC. Hän voi ulostaa ja virtsata mihin haluaa. Jos juot jotain muuta kuin tavallista kahvia, olet homo. Heteromiehen ei koskaan kuule tilaavan lattea tai espressoa.

Jos olet jossain elämäsi vaiheessa laittanut sellaisen mukin huulillesi, on varmaa, että huulillasi on ollut myös jotain maskuliinista. Jos tiedät värejä enemmän kuin kuusi perusväriä, tai enemmän jälkiruokalajikkeita kuin kiisselin ja jäätelön, olet varmasti antanut vapaakyytejä miehille.

Tosi miehellä on aivoissaan rajoitetusti muistipaikkoja kyseisille asioille, eli ne kattavat ainoastaan edellä mainitut aiheet. Jos tiedät mitä chartreuse tai fressier on, olet varmasti homo.

Lisäksi jos osaat mainita muita kangastyyppejä kuin puuvillan ja polyesterin, olet b-rapun miehiä myös. Jos ajat autoa molemmat kädet ratissa, niin tulet kuolemaan oman yksipyttyisesi vihellykseen. Heteromies laittaa molemmat kätensä rattiin vain töötätäkseen hidastelevat muorit ja homot pois tieltään.

Muun ajan hän tarvitsee toista kättään stereoiden säätämiseen, hampurilaisen syömiseen, oluen pitämiseen tai ihan vain pitääkseen sitä vaihdekepillä. Jos kätesi lepää vaihdekepillä jostain muusta syystä kuin mahdollistaakseen nopean vaihtamisen pienempään pykälään ja näin ollen aikaansaadakseen mahdollisimman nopean kiihdytyksen, olet homo, koska tätä poikkeusta lukuunottamatta heteromiehen käsi ei lepää kuin omalla kepillään. Miesten jalkojen välissä roikkuvan epämääräisen ruuminosan hinta on selvitetty ja arvokkaaksi havaittu.

Pääosan ajasta toimettomana riippuva hassunkurisen näköinen uloke on uusimpien tutkimusten mukaan kultaakin kalliimpi. Tämän on selvittänyt tohtori Juhana Vartiainen.

Keskimääräisen suomalaisen työikä on 35 vuotta, joten miehisen roikottimen arvoksi tulee kaikkinensa n. Kilohinta on noin 6 mmk, eli miljoonan euron verran.

MIES Aja huoltoasemalle Aseta kortti automaattiin Näppäile tunnusluku Tankkaa, ota kortti ja kuitti Aja ulos huoltoasemalta ja työnnä samalla kortti ja kuitti paidan taskuun NAINEN Aja huoltoasemalle Tarkista meikki peruutuspeilistä Sammuta moottori Laita avaimet käsilaukkuun Nouse ulos autosta, koska olet liian kaukana automaatista Etsi kortti käsilaukusta Laita kortti automaattiin Etsi käsilaukusta pikku lappu, johon tunnusluku on kirjoitettu Näppäile tunnusluku Tutki käyttöohjeita vähintään 2 minuuttia Paniikki!

Paina "peruutus"-näppäintä Ota kortti ja aseta se uudelleen automaattiin Näppäile tunnusluku uudestaan Mieti mikä olikaan oikea oktaani? Aloita tankkaus Tankki on väärällä puolella, eikä letku yletä tankkiin asti Mene takaisin autoon Tarkista meikki Etsi avaimet käsilaukusta Käynnistä moottori ja käännä auto Aloita tankkaus 26 sekuntia aikaa Mene takaisin autoon Käynnistä auto Aja ulos huoltoasemalta STOP Peruuta automaatille Ulos autosta: Tämän takia on alati tärkeämpää pystyä kertomaan, miksi et ole tehnyt mitään väärin huolimatta siitä, että kaikki todisteet viittaavat sinua kohti.

Kunhan yritys on ollut hyvä, niin ei sillä niin väliä, vaikka et olisi siinä onnistunutkaan. Tämän monivivahteisen lausekkeen on todettu myös selittävän hyvin pesukorista löytyneen paidan kauluksessa esiintyvän huulipunan jälkiä.

Uskon, että nyt esittämieni tietojen valossa muodostuu oikea kuva. Muista, että aiemmat ristiriidat kertomuksissasi eivät välttämättä kuittaannu tällä ellet valehtele tällä kertaa enemmän kuin ensimmäisillä kerroilla. Empiirisen tutkimuksen perusteella tämä lause toimii oivana vastauksena mm.

Naisen logiikkaa - vaiko sittenkin miehen Kolme miestä jutteli oluttuopposen ääressä vaimojensa älyn köyhyydestä: Halpaa kun oli niin piti ostaa Toinen innostui kertomaan omasta vaimostaan: No, tarvittaisihan sitä mutta kun kummallakaan ei ole ajokorttia!

Kolmas mies ei malttanut pitää hänkään suutaan kiinni, niin maukas tarina oli huulilla. Tapoja torjua miesten iskuyritykset. Voinko tarjota sinulle drinkin? Mielummin ottaisin sen rahana. Olen etsinyt sinun kaltaisiasi kasvoja. Hei, olemmeko tavanneet kerran? En koskaan tee samaa virhettä kahdesti. Miten sinä oletkaan noin kaunis?

Olen varmaan saanut sinunkin osasi. Lähdetkö ulos kanssani tänä lauantaina? Olen pahoillani, aion sairastaa päänsärkyä tänä lauantaina.

Ulkomuotosi taitaa kääntää katseita kadulla? Ja sinun naamasi kääntää ihmisten vatsaa. Olen varma, että tekisin sinut erittäin onnelliseksi. Miksi niin, oletko lähdössä? Mitä sanoisit, jos kosisin sinua?

En pysty puhumaan ja nauramaan samaan aikaan. Miksi, eikö sinulla ole jo omaa? Missä sinä olet ollut koko elämäni ajan? Siellä missä olen loppuelämäsikin ajan: Olen jo nähnyt semmoisen kerran. Olenko nähnyt sinut jossain muualla aiemmin? Kyllä, siksi en käy siellä enää. Onko tämä tuoli vapaa? On, ja tämä tuolikin on kohta, jos istut siihen. Kehosi on kuin temppeli. Pahoittelen, ei seremonioita tanään. Jos näkisin sinut alastomana, kuolisin onnellisena.

Jos näkisin sinut alastomana, todennäköisesti nauraisin itseni kuoliaaksi. Kuulet aina "säännöistä" naisten kannalta. Tässä ovat nyt säännöt miesten kannalta. Nämä ovat meidän sääntömme! Huomaa, että ne on kaikki numeroitu 1: Opettele toimimaan vessan istuinrenkaan kanssa. Olet jo iso tyttö.

Jos se on ylhäällä, laske se alas. Me tarvitsemme sitä ylhäällä, sinä alhaalla. Et kuule meidän valittavan, että olet jättänyt sen alas. Se on kuin täysikuu tai vuorovesi.

Shoppailu EI ole urheilua. Ja ei, me emme ikinä tule ajattelemaan niin. Hienovaraiset vihjeet eivät toimi! Voimakkaat vihjeet eivät toimi! Ilmiselvät vihjeet eivät toimi! Kyllä ja Ei ovat täysin hyväksyttäviä vastauksia lähes kaikkiin kysymyksiin. Tule luoksemme ongelman kanssa, jos haluat apua sen ratkaisemisessa. Sympatiaa varten ovat tyttökaverit. Mikä tahansa, mitä sanoimme puoli vuotta sitten on kelpaamaton argumentti.

Itse asiassa kaikki kommenttimme mitätöityvät viikossa. Jos et pukeudu kuin Charlien Enkeli, älä odota meidän reagoivan saippuaoopperoiden kavereiden tapaan. Jos olet mielestäsi lihava, niin todennäköisesti olet. Jos jokin, mitä sanoimme voidaan tulkita kahdella tavalla ja toinen niistä saa sinut surulliseksi tai vihaiseksi, me tarkoitimme sitä toista. Voit pyytää meitä tekemään jotain tai kertoa, miten haluat sen tehtävän.

Jos kerran jo parhaiten tiedät, miten tehdä se, tee se itse. Milloin suinkin mahdollista, sano sanottavasi mainosten aikana. Kristoffer Kolumbus ei tarvinnut ohjeita emmekä mekään tarvitse. Persikka esimerkiksi on hedelmä, ei väri.

Kurpitsa on myös hedelmä. Eikä meillä ole aavistustakaan, mikä malvanvärinen on. Jos se kutiaa, sitä rapsutetaan. Jos kysymme, mikä on vialla ja vastaat "ei mikään", me käyttäydymme kuin mikään ei olisi vialla.

Me tiedämme sinun valehtelevan, mutta se ei vain ole kaiken sen hässäkän arvoista. Siitä huolimatta, että joku näillä palstoilla saattaa moista hehkuttaa. Kyseessä on luultavasti lähes aina harha, ja luultavasti kyseinen kokeilu on vasta kestänyt hyvin vähän aikaa, tai kyseessä ovat ihmiset, jotka eivät oikeastaan sitoudu suhteisiinsa. Jossain vaiheessa tällainen järjestely alkaa kalvaa jompaa kumpaa tai tunteet voivat tulla mukaan niiden suhteen ulkopuolisten kanssa.

Lisäksi tähän vaikuttavat parisuhteen ulkopuolisetkin ihmiset kuten vaikkapa sukulaiset ja ystävät. Toisilla toimii ja toisilla ei..

Eikä varsinkaan toimi parisuhde aseksuaalin kanssa sellaisella ihmisella kuka on seksuaalisti todella aktiivinen. Pettäminen nyt tuskin on mikään ratkaisu asiaan,enemmänkin heikkoutta.. Se nyt ei ole ratkaisu koskaan. Kyllä tuollainen tilanne ihmistä "syö".. Mutta jos ei esim. Ja jos muuten kerta suhde toimii mutta tuo asia on hakusessa.

Seksihän on tärkeä asia parisuhteessa. Joskus myös on ihmisiä keillä ei vaan tämä puoli toimi syystä tai toisesta.. Mutta ehkä nyt kun on kyse aseksuaalista niin ei ole sama asia kuitenkaan. Ja kyllä naisesi aidosti haluaa suhteessa kanssa olla,olla kainalossa jne.

Sitä alkaa varmasti myös itse tuollaisen henkilön kanssa parisuhteessa analysoimaan kaikkea onko aitoa vai ei.. Enkä jaksa sitäkään uskoa että kyse olisi siitä ettei seksi toimi juuri sinun kanssasi,kyllä sinä sen itse tietäisit ja jossain vaiheessa naisesi sen olisi jo lipsauttanut.

Ei sillä ole tekemistä tämän asian kanssa. Mutta hienoa että olette asiasta jutelleet ja hän on sinulle asian uskaltanut kertoa ja ollut rehellinen. Jutelkaa lisää,mieti mitä itse haluat asialle tehdä,hakekaa ulkopuolista apua seksuaaliterapeutilta.. Kyllä te pärjääätte, Suurin osa suomalaisista avioliitoista on ennemmin tai myöhemmin sitä että nainen ei halua omaa miestään.

Tai ei sen jälkeen sitä vähääkään kun lapsi on saatu. Silti suhde voi toimia jos nainen on muuten hyväluonteinen. Miehet vaan käy sitten harrastamassa syrjähyppyjä. Tai nainen löytääkin halunsa jonkun naapurin miehen kanssa. Sori jos vaikuttaa kyyniseltä.

Jo on ääliöitä liikkeellä. No ei kaikki naiset saa koskaan yhdynnässä orgasmia. Omin käsin kyllä, mutta ei kovin herkästi. Kyllähän sekin syö miestä, mutta minkäs teet. No sitä on seksuaalisena olentona vain tyydyttävä tähän surulliseen tilanteeseen, on seksuaalisuus sen verran vahva, että olen selvinnyt.

Aseksuaali ei välttämättä ole aina sellainen ettei nauti seksistä. Hän saattaa nauttia siitä paljonkin - mutta vain silloin, kun äidin tai isänvaisto ja halu lisääntyä astuu kuvaan. Silloin he kaipaavat intiimiä kosketusta. Kondomit ja seksi lähinnä harrastuksena ei välttämättä kiihota heitä.

Näin siksi, että itse olen jonkin asteinen ihminen joka ei seksiä tarvitse yleensä ollenkaan, mutta olen huomannut että pienten lasten ympärillä ollessani tunnen yhtäkkiä olon rakastuneeksi mutta en tiedä kehen, ja kaipaan tosimiehen kosketusta Tilanne on tietenkin vaikea mutta teillä on sentään seksiä, mitä ei ole läheskään jokaisessa ns.

Toisekseen sinulle on luvattu seksiä tulevaisuudessakin. Tuleeko seksiä olemaan mahdollisessa tulevassa liitossakin , on arvoitus sinänsä. Tunnen naisen joka on aseksuaali. Hän sanoi ettei nauti seksistä mutta haluaa elää kuin muutkin. Jos et voi harrastaa seksiä senvuoksi ettei toinen siitä nauti, suhde kannattaa lopettaa. Tuskin se että muuten tulette hyvin toimeen, riittää suhteenne pohjaksi. Ei seksi kaikkea voi kaataa. Seurustelin entisen tyttöystäväni kanssa 4v2kk jonka aikana about ekana vuonna harrastimme seksiä, tämän jälkeen emme ollenkaan.

Seksuaalisia toimintoja oli muutoin mutta ei seksiä, tyttöystäväni sanoi että ymmärtää jos en halua seurustella tämän takia mutta jatkoin suhdetta koska rakastin häntä. Myöhemmin hän kuitenkin päätti että olemme liian erilaisia ja parempi erota.

Ystävä, kun käyt vieraissa vaikka luvan kanssa, teidän suhde on ohi. Tämä on kylmä totuus. Toki voit kokeilla, mutta en suosittele. Ja miksi se seksi on niin tärkeää. Ei ne naiset keneltä haet seksiä, välttämättä pidä siitä sen enempää. Minun paras ja todellinen rakkaus, oli henkistä ja se oli käsin kosketeltava, emme ikinä harrastaneet seksiä.

Mutta jokainen tekee kuten itse haluaa. Tuota, tarkasti jos ajattelee, teidän suhde on jo ohi, se ei riitä että on ihana ihminen. Täällä suoli24 sivustolta löytää aina asialliset vastaukset, olipa aihe mikä vaan. Suomessa on todella paljon asiallisia ihmisiä. Ja sitten hän löysi tosimiehen ja löisi uinuvan seksuaalisuutensa. Ei ole tiedän naistyypin ollut 2 ja heivaa ne helvettiin elämästäsi.

Onko koiria tai tykkääkö hevosista ne ovat yleensä näitten misujen rakkautta. Suhde aseksuaalin kanssa ei tule toimimaan pidemmän päälle. Et tule saamaan sellaista rakkautta ja kumppanuutta, jota kaipaat ja tarvitset. Parempi päättää tämä suhde ja etsiä itselleen sopivampi kumppani. Aseksuaalisuus ei todellakaan tarkoita sitä, että olisi tunteeton. Aseksuaali ihminen on ihan kuin kuka tahansa muukin, ja kykenee ihastumaan ja rakastumaan - ehkä jopa joillain tasoilla syvemmin kuin seksuaalit ihmiset.

Koska aseksuaali ei tarvitse eikä kaipaa seksiä, tunnepuoli tulee voimakkaammin esiin. Jo pelkästään se, että jotkut aseksuaalit, joille seksi tuntuu pakottavalta ja ahdistavalta, suostuvat siihen kumppaninsa takia, on sen verran iso uhraus, että se kertoo jo rakkaudesta.

Eikä mene rakkaus ja himo sekaisin. Kumppanina luotettavin mahdollinen, sillä ei tarvitse pelätä aseksuaalin pettävän kenenkään kanssa: Oikein se vaan oli Ei vaan oikein siinä mielessä että ei ole olemassa semmoista "syvempää tunnetta" vain ilman seksiä. Huomaa, että et todellakaan ymmärrä. On erilaisia rakkauksia ja tunteita, rakastaahan voi ystävää, lasta, koiraa, äitiä ja ties ketä, mutta ne eivät ole parisuhde.

Aseksuaali takuulla pystyy siis rakastumaan kyllä, mutta on turha kuvitella, että siinä on mitään syvällisempää tasoa. Seksi tulee seksuaalisilla ihmisillä osaksi myös sitä tunteen ilmaisua, läheisyyttä ja intiimiä tasoa, eikä seksi ja tunne ole erillään toisistaan terveessä suhteessa. Puhut niinkuin seksi jotenkin muka estäisi tunnetta, mutta seksi seksuaalisella ihmisellä jopa synnyttää sitä, koska siitä lähemmäs ei toista pääse.

Jos seksi on uhraus, se ei kerro rakkaudesta vaan enemmän ymmärtämättömyydestä. Jos aseksuaali rakastaisi puhumallasi pyyteettömällä ja uhrautuvalla tavalla, hän antaisi jokaisen seksuaalisen ihmisen mennä eli ei edes yrittäisi rakantaa parisuhteita, koska ymmärtäisi, etteivät ne toimi. Hän voisi toki rakastaa, rakentaa ystävyyksiä ja kumppanuuksia muuten.

Se että itsekkäästi haluaa itselleen kumppanin, jolle koskaan ei tämän tavalla ole annettavaa muuten kuin kaverina, suostumalla ja uhrautuen, ei se ole mitään Suurta Syvällistä Rakkautta. Kumppanina aseksuaali voi olla seksin suhteen luotettavin mahdollinen, mutta myös siis "kylmä kala" ja uhrautuja.

Se ei paljon lämmitä, että noooh, ei se oikeasti halua minua, mutta eipä se halua ketään muutakaan. Molempia tyydyttävää ratkaisua ei ole olemassakaan jos seksuaalisesti haluava ihminen haluaa parisuhteen ja aseksuaali elämän kumppanin. Parisuhdettahan sen "perinteisessä" mielessä ei aseksuaalin kanssa voi rakentaa, koska parisuhde käsittää romanttisen, parisuhde ja seksuaalisen rakkauden.

Parempi kuvaus olisi ehkä elämän kumppani. Sitä en epäile ollenkaan etteikö tunteita olisi ja ihastuksia. Varmaankaan niillä seksuaalisilla ihmisillä ketkä itse valitsevat rehelliseltä pohjalta, ei olekaan mitään syytä pettyä kuin itseensä. Mutta jos ensin hankkii suhteen, missä onkin epärehellisesti esittää että haluaa seksiä, eikä oikeasti koskaan haluakaan on se kyllä pettämistä. Puhut hieman väheksyen "joille seksi lopulta oli tärkeämpää", koska tottakai se on.

Eihän seksiä haluavat ihmiset kavereiden ja ystävien kanssa seksiä harrasta, joten jos aseksuaali on vain yksi kaveri lisää, miten se olisi mitään muuta, kun seksiä haluava seksuaalinen ihminen etsii myös sitä seksä parisuhteesta? Sinä teet eron seksin ja rakkauden välillä, mutta meillä se joskus on sama asia. Samasta syystä se "mene ja pane toista" ei onnistu, koska jos haluaisin panna toista, olisin vaikka sinkku ja panisin ketä huvittaa, tukeutuisin ystäviini, eläisin vapaana.

Tai jops se pelkkä orgasmi riittää, niin senhän saa runkkaamallakin! Hittojakos sillä toisella siinä tekee! Mutta kun se ei ole niin.

Rakkaudessa haluan nimenomaan olla haluttu sen rakkaani taholta ja haluta nimenomaan sitä ketä rakastan. Ja no, siis kuten huomaat, ne maailmat on ihan erilaiset. Seksi on tässä mielessä perustavanlaatuinen kysymys. Siinä voi joustaa haluaako joka viikko vai kuukausi, ei siinä ettei halua ikinä.

Ihan niinkuin seksin kanssa olisi pinnallinen. Eli, kyllä se syvällisyys on olemassa molemmissa tunteissa ihan samalla tavalla, jos on. Ja sinun tekstisi perusteella rakkauden aitous ja syvyys kyseenalaistuu heti ilman seksiä. Siis näin tekstin perusteella. En itse tarkoittanut kyseenalaistaa ainakaan seksin ja tunteiden yhteenkuuluvutta, kun järki sanoo, että näin on, mutta kokemuksesta tiedän, että omat tunteeni ovat aina olleet vahvoja ja syviä- enkä usko että joku voisi sekoittaa romanttisen rakkauden sisarusrakkauteen: Ne kaikki rakkaudenmuodot ovat erilaisia.

Romanttinen rakkaus ilman seksiä ei ole sen huonompi tai heikompi kuin romanttinen rakkaus seksin kanssa. Kenties tässä tulee seksuaalin ja aseksuaalin ero?

Joku seksuaali ei kykene kuvittelemaan romanttista rakkautta ilman seksiä siinä missä joku aseksuaali on ehkä ollut sellaisessa parisuhteessa.

Ei se seksittömyys muuta kahden toisiaan rakastavan ihmisen suhdetta kaverilliseksi. En todellakaan ole koskaan halunnut yhteistä tulevaisuutta kavereideni kanssa tai läheisyyttä tai soittaa keskellä työpäivää ihan vain kuullakseen toisen äänen: Varmasti on olemassa aseksuaaleja, jotka ns. Sitten viimeistään olisi pakko tunnustaa mistä kyse. Useimmiten kyse siitä, ettei itse tiedä olevansa aseksuaali.

Luulee syyn löytyvän muualta. Mutta kirjoitit kyllä ihan järkevää tekstiä, ja muistutit minua siitä, mistä seksissä on kyse: Mutta niin tai näin, aseksuaalisuus ei estä suhdetta seksuaalin kanssa. Sellaisissa suhteissa eletään jo nyt, ettei ole seksiä tai seksielämä ei toimi. Oli syy sitten missä tahansa eri asioissa, on olemassa seksuaalisia ihmisiä, joille asia on ok.

En voi omalta kohdaltani väittää seksuaalin ja aseksuaalin suhteen toimivuutta mahdolliseksi, mutta tällaisia kertomuksia olen lukenut asek-forumeilta toisilta aseksuaaleilta, joten uskoisin ainakin sen, että sitä voi tapahtua, eikä se ole mahdotonta saada toimimaan.

En koskaan kädenkäänteessä kiellä jotakin mahdollisuutta etenkin jos olen kuullut sellaisen mahdollisuuden onnistumisesta. Mutta alkaa jo väsyttää sen verran tämä iltainen datailu, että jätän asian tähän vaikka varmaan en ole ihan kaikkea ehtinyt tässä täsmentämään omasta näkökulmastani. Jos itsellnäin olisi sellainen nainen,niin tulevasiuuta ei olisi. Joka mies haluaa naida naista. Eli ei joka mies halua naista. Haaveilen kutiavasta läheisyydestä ja koskettelusta lähes aina. Mutt sit ku läheisyyttä saa niin ei ookkaa nii fiiliksissä enää..

Kaikista romanttisimmat ajatukset liittyy soutuveneeseen, järviin ja rantakallioihin.. Avoinliitto ei tuossa toimi.

Avoinliitto tarkoittaa sitä että henkilöt rakastavat toisiaan ja rakastelevat halusta ja siihen saa tulla mukaan muitakin. Määrällä ei ole tietenkään mitään väliä koska kaksi aseksuaalia jos tapaavat toisensa, harrastavat myös sitä omaa seksuaalisuuttaan sopivassa määrin Jos toinen on aseksuaali, rakkautta voi olla, mutta se suhde jää seksuaalisen ihmisen kanssa täysin puolitiehen. Eli käytännössä asia on sama kuin menisit liittoon veljesi tai ystäväsi kanssa.

Kumpikaan ei suostu seksiin, tai jos suostuvat niin hyvin pitkin hampain: D Kämppäkaveri on kämppäkaveri, ei parisuhteen osapuoli. En uskalla edes ajatella mitä seksuaalit puuhaavat siskojen ja veljiensä sekä kavereidensa kanssa. Sinulla on varmaan silvottu musliminainen, joka ei tunne mitään, koska helkät elimet on isoisän tuntemuksella poistettu.

Eiku päälle vaan, eläköön uudet kulttuurit. Itse olen ollut yli 10v ilman pimppaa eikä mitään ongelmaa. Naisia olisi kyllä jonoksi sillä olen poikkeuksellisen komea. Runkkaan kertaa päivässä ja se vain on niin paljon helpompaa ja miellyttävämpää kuin naiminen ilman tunteita.

Sinulla on sentään nainen, et sinä seksiä tartte hänen kanssaan, sillä tunteet on tuhat kertaa seksiä arvokkaampaa.

Runkkaa joka päivä jos siltä tuntuu, ja ehkä voitte joskus taas vaihtelun vuoksi naida, hänhän kuitenkin siihen ryhtyy halutessasi. Ei se ole aseksuaali. Se on vain lesbo. Sitä ei lerssi saa kostumaan, mutta toinen torttu saa. MOI naima-aslakka lähe mun kanssa ulkohuussiin paskalle, istutaan vierekkäin reijillä ja paskannetaan ja jutustellaan erotiikasta ja romantiikasta. Mitä me naiset sinulta saamme vastineeksi, jos pillhua pitää saada.

Minä olenkin niin rakastunut, että ihan tutisen, päästä varpaannokkaan olen ihan kipinöissäni, rakkaudenkohde ei vaan tiedä! Voisitko sinä naima-aslakka hoitaa survaista sen asian soiron jyrhäyttää suorasti, olisitko sinä niin kiltti. Rakastunut nainenhan on niin märkä ja halukas, että ihan vapisee kiimasta. Kun oletta niin kovia naihmaan, tässä olisi märkäpakkaus,jolla kuuma rakkaus. Minua ei tuommoinen tunteeton öykkärimäisyys kiinnosta, tunteettomat pösilöt. Sivistys puuttuu kokonaan teiltä?

Siivotkaa ja tuulettakaa se kämppänne Helsingistä päin tulee riukuja sinne teitä tervehtimään, muistakaa laittaa myös hyvää ruokaa, kynttilöiden kera ja hieno kattaus. Pelkällä nainnilla ette pötki pitkälle ,tulee mielen masennus tuommoisesta touhusta. Luvassa rutkasti lisää maustetta parisuhteisiin sekä pelastava profetio sinkuille.

Vaimoni on samanlainen ja itse myös. Emme ole rakastelleet vuoteen, mutta silti rakastamme toisiamme. Vaimoni itsetyydyttää suihkulla tai saunanlauteilla ja minä tumputan kerran viikossa netin pornosivujen kiihoituksella. Meillä menee ihan hyvin. Molempien työ on niin kiireistä ja stressaavaa, ettei haluja ole eikä kerkiä missään välissä housuja alas laskea.

Olen nainen ja koin itseni aseksuaaliksi yli kymmenen vuotta. En nauttinut seksistä,jonka mieheni huomasi koska en yksinkertasesti halunnut seksiä. Sitten löysin eroottisen kirjallisuuden ja sen mukana seksilelut. Ne on avannu silmät ihan uuteen maailmaan, ja nyt nautin seksistä mieheni kanssa ilman lelujakin ;.

Et tainnut olla aseksuaali. Aseksuaalisuudessa ihminen ei tunne seksuaalista mielenkiintoa ketään kohtaan. Voi olla fetissejä ja omat sukupuolivermeet toimivat tottakai, sekä kykenee masturboimaankin, muttei tunne vetovoimaa ketään kohtaan, mikä aiheuttaa sängyssä ahdistusta, intohimottomuutta ja monenlaisia tuntemuksia itse kullakin. Tuon tekstipätkän perusteella vaikuttaisit enemmänkin yksilöltä, jolla ei ollut kovinkaan suurta sukupuoliviettiä.

Kun lähdit sitä viettiä herättelemään, niin sait sen syttymään. Sama ongelma kun on joillakin naisilla siinä, etteivät ole koskaan masturboineet tai saavuttaneet orgasmia, ja siten eivät oikein välitä seksistä, kun oma kroppa ei toimi ihan täydellä kapasiteetillä. Toki aseksuaalisuus on venyvä käsite, mutta toi seksuaalinen vetovoima on ainoa pysyvä ominaisuus. Jotkut aseksuaalit pystyvät tekemään kompromissin, ja antamaan seksiä kumppanilleen, mutta valitettavasti sitä antamista rajoittaa se seksuaalisen halukkuuden puute, eikä seksi ole intohimoista.

Voisitte toki miettiä muunlaisia kompromissejä? Ja kuinka vähään seksimäärään olisit valmis suostumaan, jotta kumppanin ei tarvitse kärsiä siitä? Suosittelisin keskustelemaan hänen kanssaan asiasta: Se että on aseksuaali ei tarkoita sitä, etteikö kykene rakastamaan jotakuta palavasti, joten kaikki eivät avoimeen suhteeseen pysty.

Sen takia kannattaisi keskustella eri vaihtoehdoista puolisonsa kanssa eikä kysellä netistä vastauksia. Eri parisuhteet ovat erilaisia, ja jokaiseen pätee eri säännöt ja tavat. Itse en ymmärrä sitä miksi kaksi toistaan rakastavaa ihmistä eivät voisi olla yhdessä, jos jokin osa suhteesta ei ole ihan tyypillinen.

Oli se sitten aseksuaalisuus tai lapsettomuus tms. Ne ongelmat lähtee oman pään sisältä, ja täytyy miettiä hyvin tarkkaan sitä, mitä ilman ei voi elää ja miten pitkälle on valmis menemään, jotta parisuhde säilyy. Tyttöystäväsi suostuu jo seksiin - johon kaikki eivät edes pysty. Se on iso kompromissi. Itse en ehtinyt edes siihen pisteeseen, jotta olisin päässyt exälle kertomaan omasta aseksuaalisuudesta - jonka tajusin siinä parisuhteen aikana.

Itekin tein kompromissinä parhaani sängyssä, koska toisen nautinto toi itselle mielihyvää, vaikken muuten siitä mitään irti saanut, ja 2x viikossakin oli minulle aika paljon. Sikäli olen nyt ollut tyytyväisempi sinkkuna, kun ei tarvitse enää seksiasioita miettiä. Viisitoista vuotta aviossa einiinseksuaalisen naisen kanssa, mutta nyt tuntuu, että hän on viimein löytänyt itsensä.

Toki meillä on jälkikasvua "kun pitää olla" Todella kivaa, kun hänkin näyttää nyt nauttivan seksistä ja välillä tekee aloitteenkin. Siis jos muuten tulette toimeen, niin älä vielä heitä kirvestä kaivoon. Kaikilla on kemuksia jotka ovat parisuhteessa. Kipinä säilyy vain kun ei ole suhteessa. Se on pitemmän päälle ainoa tapa. Aseseksuaalisuus on luonnontapa pyrkiä estämään ns. Eli siis normaali ihminen ei siis voi kiinnostua sen syvällisemmin aseksuaalista, mitä itsekkin siis epäilet, koska näin ei ole tarkoitus.

Hyvä parisuhde on aivan eri asia kuin hyvä kaveri. Kavereina voitte pysyä, mutta suhde ei tule onnistumaan. Saattaa kuulostaa jonkun korvaan aika julmalta, että homous on luonnon tapa estää tiettyä sukua enään jatkumasta. Hänen tarkoitus ei siis ole lisääntyä.

Millainen on sinun maailmasi normaali ihminen, millainen jokaisen piäisi olla? Sellainen joka syö, nukkuu ja lisääntyy niin kuin eläimetkin? Paitsi että siittämisen jälkeen, eläinten yhteiskunnissa, Uros heitetään tarpeettomana pihalle. Hyvä parisuhde on aivan eri asia kuin panosuhde.

Siinä hyväksytään ja rakastetaan toista ehdoitta ja jos on rakkautta, se ei kuole vaikka elimesi ei ikinä koskettaisikaan toisen.

Rakkaus menee lihan ja mielihyvän tuollepuolen. Aloittaja kysyi asiallaisen kysymyksen ja täällä suomalaiset äijät taas sepittää yhtätyhjyyksiä. Aseksuaalit tuntevat intohimoa seksiin lähinnä vain silloin, kun haluavat perheenlisäystä, eli lasten saantia se ei estä.

Älä tee tarinaa asioista, joista et mitään oikeasti tiedä. Aseksuaalit eivät ole kuin kissoja tai kaneja, vaan sanotaan nyt kuin kotkia tai joutsenia ainakin aseksuaalina minun on helppo samaistua niihin. He eivät ole seksin suhteen holtittomia ja jatkuvassa tarpeessa, ja haluavat vain erityisinä aikoina. He ovat myös uskollisia ja seksi on heille melko lailla pyhää. Ei tuo mitään aseksuaalisuutta ole, että panettaa vain silloin tällöin. Aseksuaalia ei seksi kiinnosta ollenkaan.

Miksi enään olla homo kun ei sillä voi päteä ja saada korkeampaa yhteiskunnallista asemaa? Mistä noin hieno termi on tullut. Tyttösi ei ole saanut tarpeeksi isoa ja paksua munaa ja kunnolla, otat nyt tuhkismuna cuckold roolin ja hommaat teille himaan panomiehen. Todennäköisesti, muijas jo panetuttaa itseään jollain äijällä. Itte voi olla aseksuaali toiset kansani. Mutta en tiedä kuin toiset otta se tilanne. Minulle riittä että minä saa kakkautta ja toiset on hyväksynyt minä.

Itse olen myös Asexuaali nainen, en nauti seksistä ja vaikka kuinka yrittäisin laittaa mieleni ja kehoni peliin En ole koskaan tuntenut seksuaalisesti vetoa ihmisiin Olen sinkku enkä halua ihmissuhdetta joka perustuu tai on kiinni yhdestä aktista.

Tämä seksin sokaisema maailma on sinänsä harmillinen paikka, että henkisesti syvät ihmissuhteet suljetaan pois yhden aktin vuoksi. Mutta ymmärrän kyllä että joillakin on seksin suhteen kovemmat tarpeet kuin toisilla, enkä sen vuoksi haluaisi ajautua seksuaalin ihmisen kanssa suhteeseen.

Se olisi kummankin osalta kiusallista kompromissien tekoa Kaikki Aseksuaali miehet ottakaa yhteyttä ;!! Mieteinkin tuossa aijemmin viestiketjua lukiessani, miksi aseksuuali sitten haluaa vastakkaisen sukupuolen kumppanikseen.. MIkäli seksi ei todella kiinnosta ja löytää samankaltaisen ihmisen, niin mitä väliä sukupuolella siinä on..?

Aseksuaali voi kuitenkin "romanttiselta" suuntautumiseltaan olla esim. No oot aivain oikeassa. Ei se kumppanuus ja rakkaus katsokaan sukupuoleen, jos ei seksuaalisesti ole suuntautunut kumpaakaan. Mutta on miesten ja naisten välillä muitakin eroja kuin sukupuolielimet. Ja aika usein erilaiset tai vastakkaiset navat vetävät toisiaan puoleensa joka tapauksessa vaikka seksi ei kiinnostaisikaan Esittää että tietää Tietenkin on mahdollista että vaikka mitään vikaa ei löytyisikään niin ainakin heille puhuminen auttaisi häntä ymmärtämään että se on kohtuullisen yleistä naisilla.

En tiedä kauanko teidän suhteenne on kestänyt, mutta joillekkin myös seksuaalinen avautuminen vaatii vahvaa luottamusta joka rakentuu juuri tälläisissä tilanteissa tukena olemiselle. Ei näistä asioista tietenkään paljoa puhuta koulussa ja muualla, mutta onhan se parempi selvittää muita reittejä ennen kuin hyppää jonkun muun kanssa sänkyyn Joka taas johtaa eroon tunteiden muuttumisen, erilleen kasvamisen ja ajanpuutteen takia.

On myös olemassa paljon ihmisiä jotka eivät pysty seksuaaliseen kanssakäymiseen, jos heidän fetissit eivät toteudu, joten en tiedä paljonko olette puhuneet asiasta mutta kokeilisin sitä ensimmäisenä askeleena. Kyse ei välttämättä ole psyykkinen oire traumasta. Uskon että ihmiset ovat syntyneet eri asteisilla seksuaalisilla tarpeilla kun yksi on kissa, on toinen joutsen.

On tehty se erehdys, että oletetaan että kaikilla ihmisillä on saman asteiset seksuaaliset tarpeet. Itse sinnittelin avioliitossa pystyyn kuolleen naisen kanssa. Lasten takia jäin roikkumaan , turrutin vahvan libidoni viinalla. Nyt on elämä käytännössä paketissa, 40 vuotiaana.

Sanottakooko tässä vaikka niin että, ihminen on lähes ainoa nisäkäs joka on kiimassa melkein jatkuvasti. Ja lisättäkööt että, liki kaikilla muilla nisäkkäillä, siis myös kämmenellisillä on aika selkeät kiima-ajat. Usein jopa ruunatuilla lemmikeillä. Todettakoon niin myös että, sellaisia oikeasti tarpeettomia ihmisiä jotka näyttelee tarpeellista on lisääntynyt aivan liikaa maapallerolla johtuen kai liiasta seksistäkin.

Toistan itseäni, mutta kaikki ihmiset eivät ole jatkuvasti kiimassa. Meidät on erilaisiksi suunniteltu mitä siihen tulee. Niin, kyllä voin kokemuksesta sanoa , että halut hiipuu jos toinen ei oo leikissä mukana. Olisi parasta jos aseksuaali hankkisi partnerilleen seksikaverin joka tyydyttöisi häntä! Kunpa minäkään en tuntisi vetoa rekkamiehiin tai keneenkään.. Mut aina kastun kun ajattelenkin.

Voisin vaihtaa osia aseksuaalin kanssa. Elän nyt niin huonossa suhteessa väkivaltaisessa, alistavassa, puolisoni ex on lasten kautta läsnä jatkuvasti Haluan muita, en miestäni. Kunpa en haluais ketään. Kyllä vaimosi tarvitsee myös seksiä, ei ehkä niin usein kuin sinä, mutta tarvitseekuitenki, pitkään kestäväsä liitossa ihminset oppii elämään toistensa kanssa sovussa myös seksin suhteen, meillä toimi niin, että, mieheni tarvi joka päivä alkuavioliitossa useamman kerran päivässä, sitten vuosien kuluessa hän automaattisesti aina nukkumaan mentyään otti sen mitä tarvitsi, vaikka en itse aina ollu aktiivinen, nautin kuitenki miehen tarpeesta, minä vaimona osallistuin aktiivisemmin silloin kun minulla oli tarve siis otin orgasmin silloin kun sitä tarvitsin, näin meillä meni lähes viisikymmentä vuotta, hän oli tyytyväinen ja minä samoin, ota vaimoltasi seksiä aina kun haluat hän nautii siitä vaikka ei aina ole aktiivisesti mukana, tämä on tosi, kun puolisot oikeasti rakastavat toisiaan.

Niillä tulee kriisi noin vuotiaana ja silloin miehiltä halkee pallit. Eivätkä he koskaan ole olleet väärässä, heitä ei vain ole ymmärretty. Suurin osa naisista on aseksuja. Se on se mallioppiminen, traumat, perimä ja kasvatus Etsi pehmeiden arvojen kannattaja, henkinen nainen, nainen, joka pitää luonnosta ja nauraa paljon. Seuraa naisia, ilmeitä, hymyä, silmiä. Aidosti rento lantionliike paljastaa kaikkein eniten. Tai tyydy tuohon puoliskoosi. Sairaalloista aivopesua yliseksuaalisuuteen, johon heikommalla älyllä varustetut retkahtavat.

Unohtaessaan elämällä olevan muitakin tarkoituksia. Niin moni muukin halajaisi minua.. Mutta sitä ei kaikki näe. En palvo seksiä, en omista yhtään seksilelua, en lateksia. Minulla on itseni ja se riittää.

Minulla on mitä parhain elämä. Ei väliä himon, kun on Suoli Meitä ihmisiä on laidasta laitaan, joskus vain kestää kauan löytää se itselle sopiva. Täytyy miettiä mitä on valmis uhraamaan ja mihin tyytymään. Jotkut miehet tuntuvat unolmoivan naisesta, joka haluaa aina ja koko ajan. Kokemusta löytyy myös tällaisesta ihmistyypistä, oli muuten oikein hieno ihminen, mutta kun mikään ei riitä alkaa seksikin käymään työstä.

Vaikka itselläni on erittäin voimakas libido niin 4 kertaa päivässä muutamankin viikonajan alkaa ottaa voimille ja veronsa. Töiden ohella tuntui jo ,että kun joskus saisi vain levätä.

Kyllähän se alkuun tuntui, että tämä se vasta mukavaa on, mutta siinä vaiheesssa, kun enää saa kovalla työllä vain aikaiseksi kuumaa ilmaa voi mieli muuttua. Kunto siinä kyllä pysyi hyvänä: Itse suhtautuisin kumppaniin itsekeskeisesti seksuaalisessa mielessä, kyseessähän on tavallaan erittäin hyvin varusteltu seksilelu. Tässä tietenkin jää "kahdenvälisyys" seksuaalisella tasolla torsoksi mutta sitten se on niin.

Todellinen ongelma onkin siinä kokijassa - joko hän kaipaa "ehdottomasti" sitä kahdenvälisyyttä tai vaihtoehtoisesti alitajuisesti pelkää että ei ole seksuaalisesti riittävä koska toinen ei innostu.

Realismi on kuitenkin se että aseksuaali ollessaan aito on "ihan sama niin tai näin" koska asia ei häntä kiinnosta vaikka se onkin mahdollinen.

Niille jotka ehdottomasti kaipaavat kahdenvälisyyttä ja tätä nautinnon vaihtokauppaa suosittelen ns. Elikkäs panet tyttöystävääsi ja sitten teet hänelle oikein mainion voileivän. Tämä palvelu kompensoi sitä mitä et pysty tuottamaan tyttöystävällesi seksuaalisesti koska se on mahdotonta. Et tee voileipää siksi että ostaisit sillä seksiä, vaan siksi että haluat kokea että palvelet kumppaniasi, selität tämän rationaalisesti ja saat osallistua kumppanisi hyviin fiiliksiin substituutilla.

Jos puolestaan pelkäät sitä että et ole riittävän hyvä ja siksi tyttö on "aivan sama" seksissä niin silloin se itsetutkiskelu ja faktojen tajuaminen on tärkeää suhteen kannalta, sen sisäistäminen että tälläisen tytön kautta ei pysty keulimaan "sonnina onnistumisen" saralla vaan kyse on juurikin yksipuolisesta toiminnasta ja se on ihan ok niin kun toinen siihen suostuu - elikkäs sen oman sisäisen sikaenergian löytämisestä ja sen hyväksymisestä faktana, jopa kiitollisuudesta siitä ettei naisen nautintoon tarvi "tuhlata vaivaa" toisin kuin toisenlaisten naisen kanssa.

Kaikki ongelmat ja tarpeet ovat lopulta sen seksuaalisen osapuolen nupissa. Tämä on tärkeää tajuta. Jos suhde toimii muuten ja viihdytte, niin onhan tuo mielettömän paljon parempaa, kuin sellainen suhde jossa ei seksiä ole ollenkaan. Niitäkin on erinäisistä syistä. Eiköhän se ihminen liene tärkein. Seksi on vain pieni osa elämää ja tyttöystäväsi on luvannut hoitaa sen. On sitten sinun tehtäväsi tehdä siitä nautinto myös hänelle. Kyllä A-seksuaalisuus haihtuu kun uusi löytyy.

Kaikki eivät vain sovi yhteen ja henkilö, jonka kanssa haluaa perustaa perheen voi olla ihan erilainen kuin henkilö, jota haluaa "sillä lailla". Taitaa olla naisten maailmassa juuri noin asiat. Kunnollisen miehen kanssa halutaan perhe ja sitten jokun kikolon kanssa muut jutut. Törkeää jos mieskin sanois että tän naisen kans halusin vain perheen ja sit käyn talon ulkopuolella purkamassa paineet kun ei akka sytytä. Niinhän miehet ovat perinteisesti tehneet kautta aikojen. Mikään ei ole muuttunut, olet vain itse miehenä laiskistunut.

Mielikuvituksetön mies on täysi pässinpää miehenä. Mielikuvituksen voimalla normaalin miehen kikkeli nousee pystyyn vaikka naista ei olisi mailla halmeillakaan. Kikkeli myös laukeaa pienellä hieronnalla ja normaalin, terveen mielikuvituksen voimalla. Miehet fantasioivat monenlaisista naisista elämänsä aikana. Avioliitossa olevan naisen tehtävänä ei ole ähkiä ja voihkia mitään täydellistä Oscar-suoritusta sängyssä. Voit toki pyytää että vaimo tekee pieniä myönnytyksiä, ja hiukan vaikka toisinaan hyväilee selkääsi tms.

Miehen eturauhaspussia laukeamaton siemenneste alkaa väkisin ahdistaa. Miehen tehtävänä sängyssä on käyttää omaa mielikuvitustaan. Niin että sen avulla hiukan tyhjempikin nainti tuntuu mukavalta.

Paneminen on tärkeä osa parisuhdetta, mutta siltikin se on siitä vain sen Tee mitä miehen kuuluu tehdä. Koittanut olen antaa En ole varsinaisesti seksuaalisuuden tutkija, mutta muutama vuosi sitten kirjoitin laajan tutkielman homoseksuaalisuudesta. Tuolloin törmäsin aiheeseen aseksuaalisuus, joka herätti kiinnostukseni. Silloin asiasta oli vain minimaalisesti tutkittua tietoa.

Se olisi naisilla yleisempää kuin miehillä ja usein aseksuaalisuuteen liittyisi uskonnollisuus tai vammaisuus, esim. Tämä viestiketju herätti kiinnostukseni uudelleen.

Kiitos ylläpitäjille, että nostitte tärkeän aiheen esille. En olisi muuten sitä huomannut. Erityinen kiitos teille, jotka rehellisesti, analyyttisesti, asiallisesti kerroitte itsellenne kipeästä aiheesta. Kertomuksistanne huokuu omat kokemuksenne ja viisaus. Erityisesti aloittaja, jjvhljvhp, Suorittajan puoliso, Tässä jotain, 1. Niinpä tämän ketjun innoittamana katselin pikaisesti, mitä aseksuaalisuudesta nyt tiedetään.

Tieto on kovasti lisääntynyt noin viidessä vuodessa, mutta se on edelleen hyvin vähäistä. Esiintyvyysarvioita on nostettu aina viiteen prosenttiin asti, ja jotkut tutkijat ovat alkaneet pitää aseksuaaleja omana seksuaalisena identiteettinään ihan samoin kuin homoseksuaaleillakin on oma seksuaalinen identiteettinsä.

Arvellaan, että aseksuaaleja ja homoseksuaaleja saattaa jopa olla yhtä paljon. Ei Suomessa, mutta muualla, aseksuaalit puhuvat "ulostulemisesta" samaan sävyyn kuin homotkin käyttävät käsitettä tunnustaessaan itselleen ja muille oman seksuaalisen identiteettinsä.

Aseksuaaleilla ei ole todettu minkäänlaista psykopatologiaa, kenties lievää tunteiden ilmaisun vaikeutta lukuun ottamatta. Sama tulee täällä keskustelussa esille: Naisia saattaa olla aseksuaaleissa hieman enemmän, mutta naisenemmistö ei ole niin suuri kuin aikaisemmin luultiin.

Aseksuaalisuus on aivan todellinen ja yksilötasolla pysyvä ilmiö eikä se johdu jostakin yksittäisestä tapahtumasta kuten insestistä tai raiskauksesta. Siitä on laaja yksimielisyys. Tämähän täällä on ihan asianmukaisesti todettu.

Aseksuaalisuutta on selitetty yksinkertaisesti seksuaalisen kiinnostuksen puutteena, mutta aseksuaalisuus voidaan määrittää myös siten, että henkilö ilmoittaa olevansa seksuaalisesti kiinnostunut, mutta seksuaalista aktiivisuutta ei kuitenkaan ole. Toistaiseksi kukaan ei tiedä, miksi joku on seksuaalinen, mutta joku toinen aseksuaalinen. Viestiketjussa on tullut kipeästi esiin se, että seksuaalisen ja aseksuaalisen henkilön parisuhde ei ole tyydyttävä. Ehkä aseksuaalisuudesta tulisi puhua julkisesti enemmän, jotta aseksuaalit ihmiset itse ymmärtäisivät oman identiteettinsä paremmin ja voitaisiin välttää pettymyksiltä parisuhteissa.

Tilanne on samanlainen kuin homoilla. Jo selkeästi homoseksuaalinen henkilö solmii avioliiton heteroseksuaalin kanssa, ainakin jonkinlaisia vaikeuksia on odotettavissa. Nykytilanne, jossa kaikkien ihmisten odotetaan olevan hetero- tai homoseksuaalisia ei ole hyvä. Aseksuaalit seksuaalisena identiteettinä on varmaan helppo konservatiivienkin hyväksyä. Silti heidän asemansa ei varmaan ole hyvä.

Heilläkin on varmasti tarve rakastaa ja olla rakastettuja - vaikkakin ilman seksuaalisuutta tai hyvin vähäisellä seksuaalisuudella. Sopivan kumppanin löytäminen on nykytilanteessa paljon hankalampaa kuin esim.

Meinaan kaverisuhde, ette te seurustele, ja se on viimeinen virhe jos kaverin kanssa menee naimisiin. Tämä vääristä syistä johtaa siihen että ennemmin tai myöhemmin teille tulee ero. Tätä ei tarvitse uskoa, mutta katselkaa vaikka sukulaisia, kavereita, suhteita. Asiat kyllä selviää, selviättekö te.? Vaimokin voi olla le Eihän tyttöystävä välttämättä mitenkään aseksuaalinen ole, se lienee aika harvinaista. Mutta ehkä hän on niin lesbo, ettei hän oikein viihdy miehen läheisyydessä, miehen hyväillessä.

Aivan samalla tavalla kuin miehilläkin homous voi ilmetä vasta vähitellen, joillakin ehkä vasta avioliitossa heterosuhteen tyydyttämättömyyden kokiessaan, samalla tavalla naisetkin voivat tajuta lesboutensa vasta kypsemmällä iällä. Meidän yhteiskunta on hyvin heteronormatiivinen ja siksi kaikki olettavat olevansa aina vain "normaaleja heteroita", vaikka jo paljon aikaisemmin olisikin aivan selviä merkkejä eroottisesta kiinnostuksesta omaan sukupuoleen.

On mahdollista ja ihan tavallistakin, että seksuaalinen kiinnostuminen samaan sukupuoleen herää myöhemmällä iällä. Mutta on myös mahdollista, että ihminen ei ole seksuaalinen ollenkaan.

Kolmas mahdollisuus on se, että ihminen ei ole seksuaalinen tietyn kumppanin kanssa, mutta toisen kumppanin kanssa saattaisi sitä olla. Jos ihminen ei ole koskaan masturboinut, se viittaa aseksuaalisuuteen. Toisaalta kaikki ihmiset eivät suinkaan masturboi, mutta ovat silti seksuaalisia. Masturboimattomuus ei siis ole ehdoton merkki aseksuaalisuudesta, mutta viittaa siihen suuntaan.

Voisin opettaa naisesi saamaan orgasmin ja ejakuloimaan. Få en spennende date i natt! Eikä kummallakaan osapuolella tietämäni mukaan ollut seksipuolen asioissa mitään valittamista. Tilanne muuttui kun ensimmäinen lapsi syntyi. Sen jälkeen nainen alkoi aika nopeasti sanoa että ei nyt halua nopeasti mitään seksiä. Kielto muuttui lopulta täydelliseksi EI: Täydellinen järkytys oli serkkumiehelle, pian edessä. Viikonloppuisänä hoitoon lasta hakiessa ei voinut tajuta että mikä ihmeen nainen siellä asusteli hänen entisen avopuolisonsa kanssa.

Meni vajaa 2 v. Aikaa on nyt jo yli 20 v. Naiset ilmeisesti pitävät lesbous-ajatuksensa piilossa, ja menevät miehen halujen vetämänä aika pitkäänkin. Jossakin vaiheessa lesbous sitten pullahataa esille, jos sellainen taipumus sisällä on.

Minä olen sellaisen aviojutellut miehen kanssa, joka kertoi huomanneensa homoseksuaalisen puolensa vasta kun perheen lapset olivat jo melkein kouluiässä. Sitten hän päätti hankkia satunnaista miesseuraa aina kun sitä oli saatavissa, hän tiedosti hyvin, että kerranhan täällä eletään. Toisaalta hän olisi halunnut vaimoltaan enemmän hellyyttä, mutta vaimo makasi aina vain selällään kuin kuollut lahna ja odotti miehensä tyydyttävän hänet vaginaaliyhdynnällä. Ei siis ollut hurraamista vaimossakaan.

Tässä tapauksessa ilmenee mielenkiintoinen näkökohta, että huomaavatko kaikki rutinoituneet vaimot, että heidän miehellään on joko satunnaisia miessuhteita tai jopa vakituinen miesrakastaja?

Jälkimmäinen vaihtoehto on tietenkin aina parempi, ja itse olen sitä suositellut, jos olen miehenä joutunut näin luottamukselliseen keskusteluun toisen miehen kanssa. Hyvä vakituinen mies on aina parempi vaihtoehto jo pelkän seksinkin kannalta kuin huono nainen tai satunnainen ja tuntematon seksipartneri. Mikä ihme noita miehiä oikein vaivaa? Ensin valitaan sellainen sopivan kiltti ja 'siveä' tyttöystävä, nimenomaan sitä aseksuaalista 'tyttöystävämateriaalia' joka ei liiemmin seksiä anna tai korkeintaan siinä ihastumisvaiheessa.

Ei ajatus kanna niin kauas ettei sitä sitten itsekään saa kovin kauaa Olisitte valinneet seksuaalisilta tarpeiltaan samanlaisen naisen alunpitäen.

Voi tyytyä tilanteeseen tai sitten erota. Vai onko tämä sitä miehen epävarmuutta ettei kestetä seksuaalista naista? Itse 40 en ole edelleenkään löytänyt seksuaalisesti yhdenvertaista kumppania, miehet usein pysyttelevät näissä 'ystävyysparisuhteissa' tuonne 40 50 vuosiin saakka.

Deittipalstat ovat näitä pullollaan Kiitokset nimimerkille "tutkija", kun jaksoit tsempata ja kirjoittaa hyvin asiallisen ja tietopitoisen kommentin tähän keskusteluketjuun. Koska asek kumppani on PYSYVÄ ongelma ja siten myös "pysyvä piilevä kriisi" liitossani, pysyy myös ilmoitukseni netissä.

Suomalaiset tietävät varsin hyvin, mitä sanat homo, lesbo, bi "lepinkäinen" , ja transu tarkoittavat. Mutta vähemmän tunnettu on sana asek.

Jatkuvasti suomessa menee ihmisiä naimisiin asek -kumppaniin kanssa, ja jatkuvasti he myös hankkivat lapsia. Mutta kyllä seksuaalinen ihminen voi opetella elämään asekin kanssa, ja ennen kaikkea päinvastoin.

Mutta helppoa se ei ole! Vaikeus on pysyvä, siis mitään "kertakorjausta" ei ole olemassa. Suomessa lienee paljon muitakin, jotka ovat tässä onnistuneet, he eivät vain pidä aiheesta "meteliä", vaikka mielestäni pitäisi. Suomeen tulisi perustaa mielestäni esim. Sana keskimäärin pitää sisällään sen, että välilä elämä ei ole siedettävää: Asek -kumppanin kanssa elävät, kirjoitelkaa toisillenne, ja perustakaa tämä nettiyhteisö!

No hyvä jos on edes siedettävä suhde. Minua sikäli vähän harmittaa, miten monet seksuaalit kirjoittavat ettei suhteesta aseksuaalin kanssa tule yhtään mitään.

Haluaisin kuulla onko täällä ketään, keillä se toimii hyvin tai ketään joka olisi yhteisestä sopimuksesta avoimessa suhteessa aseksuaalin kanssa, eli saa seksiä parisuhteen ulkopuolelta.

Ja kuten jaksan muistuttaa noita yllä olevia kirjoittajia, niin parisuhde aseksuaalin kanssa ei ole kaveruussuhde. Jos seksi on ainoa rakkauden osoitus, niin vähän huolettaa parisuhteen tulevaisuus pitkällä tähtäimellä. Joskus seksuaaliparitkin joutuvat tilanteisiin, joissa seksiä ei ole, vaikka vain väliaikaisesti.

Joskus toinen sairastuu syöpään, käy hoidoissa eikä seksiä välttämättä ole ollenkaan tilanteen ja jaksamisen takia, joten nimeääkö toinen osapuoli suhtee "kaverilliseksi" ja lähtee etsimään uutta seuraa muualta? Tai entäs parit joista toinen on kokenut jonkinlaista seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä; jos seksiä ei ole tai sitä ei ole tarpeeksi tai tietyllä tapaa, niin lähteekö toinen osapuoli silloinkin pois?

Seksi on osa seksuaalien parisuhdetta, joten ratkaisuja on tehtävä, muttei tulisi tuomita jo alkanutta parisuhdetta jos kykenee keksimään molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun Tosiaankin en ole koskaan kavereideni kanssa käyttäytynyt samalla tavalla kuin exän kanssa: Se, ettei seksuaali ymmärrä kuten aseksuaali ei ymmärrä , ei tarkoita sitä että toistelemalla tuota "kaverisuhdetta" asia olisi niin.

Romanttisen ja kaverillisen rakkauden ero on sen verran suuri tunnetasolla. Vaikka kavereistani välitänkin, oli exä se, joka täydensi minut, joka oli toinen osapuoleni ja jonka kanssa halusin viettää loppuelämäni. En todellakaan sitä halua kavereideni kanssa, vaikka heidän seurastaan nautinkin, mutta kun päivä on ohi, olen mielummin kotonani yksin. Parisuhteessa taas halusin palata kotiin rakkaan luo mieluiten kuin olla kavereiden kanssa muutamaa tuntia pitempään. Kenties näillä kaverillisuuden ja romantiikan sekoittajilla ei ole omia kavereita, jotta kykenisivät ymmärtämään eron, mutta se on lähes tieteellisesti todistettu ero.

Tai kuka tietää, vaikka joku olisi ihan tilastoilla asian todistanut, mutta kun on miljoonia ellei jopa miljardeja ihmisiä, jotka tietävät eron kaverinsa ja kumppaninsa välillä. Voi väittää vastaan vaikka kuinka, mutta ero siinä on. Ennemmin tai myöhemmin seksuaalit, jotka pitävät seksitöntä suhdetta kaverillisena joutuvat siihen itsekin, ja fiksuimmat yksilöt yrittävät ratkaista tilanteen parhaansa mukaan. Ne, jotka eivät kykenee rakastamaan lähtevät suhteesta.

Mutta tässäkin myönnän sen, että jos ongelmat eivät ratkaisujen jälkeenkään lähde selviämään niin, että parisuhde on onnellinen, on aika miettiä oman ja kumppaninsa onnellisuutta ensisijaisena suhteen pelastamisen sijasta.

Tässä onkin haaste omassa parisuhteessani. Rakkauteen minulla liittyy seksi, ei pelkästän lähellä olo. Haluan seksiä, orgasmeja, hyväilyjä ja yhdyntään johtavaa läheisyyttä. Suudelmia, kosketusta, suuseksiä, yhdyntää eri asennoissa - seksuaalista nautintoa. Samalla rakastan pohjattomasti ihmistä, joka ei näitä asioita tarvitse eikä HALUA rakkauden kruunuksi. Eli tässä on se syy, miksi aseksuaalin tulisi olla avoin seksuaalisista haluistaan ja niiden muodoista jo alusta saakka. Seksuaalinen ihminen ilmentää rakkauttaan seksillä ja saa vastakaikua rakkaudelleen seksillä.

Eli, jos aseksuaali ei saa seksitä mitään tai vain vähän, niin seksuaalinen ihminen puolestaan ei saa seksittmäst'ä suhteesta loppupeleissä mistään. Jos seksuaaliset suuntautumiset ovat esim. Seksittömässä liitossa eläminen ei vaan ole ok, jos itse on seksuaalinen ja puoliso aseksuaali. Miksi vain seksuaalisen tulisi joustaa? Jos aseksuaali päätyy suhteeseen osallistuen alussa seksiin vastoin tahtoaan, se on petos.

Suhteiden tulee pohjautua rehellisyyteen. Se tarkoittaa hänen mukaansa valtapeliä, jota suhteen halukkaampi ja haluttomampi osapuoli käyvät. Kahden henkilön välinen valtapeli johtaa tilanteeseen, jossa epätasapainossa olevien halujen aiheuttama konflikti on kohdattava. Ja se on kohdattava. Mustosen mielestä tämä konflikti väistetään suhteessa, joka on useamman kuin kahden henkilön välinen. Siksi hän ei kannata monisuhteita tai vapaita suhteita.

Ilman kahdenkeskistä parisuhdetta ihmiset eivät nimittäin opi käsittelemään ahdistusta. Parisuhteessa tapahtuva käsittely johtaa konfliktien ratkaisuun ja kehittymiseen ihmisinä. Vuoden kestäneen täydellisen seksuaalisen haluttomuuden aikana, halusin kuitenkin tuottaa nautintoa miehelleni. Kun puhuimme asian selväksi eikä hän väkisin yrittänyt tyydyttää minua enkä tuntenut syyllisyyttä siitä etten halunnut itse seksiä annoin mielelläni hänelle suuseksiä ja hyväilin käsin.

Ei se kummallekaan ollut teeskentelyä. Yhdyntää en halunnut se olisi ollut varmasti epämukavaa molemmille. Mutta seksi on onneksi paljon muutakin.

Kyllä minä ainakin haluan antaa nautintoa rakastamalleni miehelle, vaikka en itse seksiä kaipaisikaan. En tosin ole aseksuaali, mutta tuon vuoden ajan olin täysin haluton lääkkeistä ja sairaudesta johtuen.

Puhumalla ja toisemme hyväksymällä kuitenkin löysimme hyvän seksielämän myös tuolle ajalle. Moniin on iskostettu ajatus älä tee huorin. Jos et heti vuotiaana ole kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta olet epänormaali. Anoppi osoittautui aseksuaaliksi, kertoi siitä minulle ihan suoraan itse.

Luuli sen olevan ihan tavallista, kun nuorempi siskokin oli samanlainen! Kertoi, että alkoi olla jo ikäneito, ei ollut ulkonäköä, lukupäätä eikä rahhoo, eikä siis mitään sutinaa miesten kanssa, kun niistä ei koskaan ollut välittänyt. Anoppi kertoi, että oli aina tiennyt olevansa hyvä järjestelemään asioita.

Miehelle tuli pikkupakko hänen kanssaan mennä naimisiin. Ja kun naisen mielestä sopiva lapsimäärä tuli kasaan, hän teki hyvin selväksi, että enempää ei tipu. Laittoi siis jalat ristiin, antoi ajan kulua, loi itselleen tukiverkostoa. Kun mies sitten aikanaan jäi rysän päältä kiinni, alkoi silmitön asemasota appiukkoa vastaan. Kaikki sidosryhmät ohjastettiin miestä vastaan.

Appiukko menehtyi vuotiaana hyljeksittynä, haukuttuna, väheksyttynä. Lapsia käytettiin mennen tullen isäänsä vastaan, vieraannutettiin isästään, isoäidistään ja tädeistään. Kun henkilö on hyvin tyyni, tavallisen oloinen ja rauhallinen, hän on äärimmäisen vakuuttava.

Sidosryhmien oli vaikea nähdä metsää puilta. Minä näin, kun tulin pesään mukaan täysin ulkopuolisena, noteerasin ristiriitaisuuksia heti ensitapaamisesta alkaen. Anoppi teki, appi alistui ja oli kykenemätön toimimaan oman mielensä mukaan.

Se koitui apen kohtaloksi. Aseksuaalisuuden kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Voi tapahtua seksuaaleillekin ihan samoin. Molempien täytyy olla vain sopivasti häiriintyneitä. Normaalia tuo ei ole. Eli siis nämä tuntemani ihmiset 5 ovat täydellistä aseksuaaliversiota: Joten he ovat siis ikisinkkuja. Aseksuaalisuus on ihan eri juttu kuin olla parisuhteessa, jossa toista ei huvita seksi.

Kun kävi selväksi että olen aseksuaali, mieheni luki tämän ketjun ja mitä nyt netistä löysi aiheesta - kaikki yhtä lannistavaa. Päätyi sitten uskottomuuteen todistellakseen itselleen että kaipaako hän sitä ihailua ja sänkyenergiaa jota minusta ei koko kahden vuosikymmenen suhteessa ole ollut. Romanttisena aseksuaalina tämä oli helvetin iso kolaus. Luulin että meillä on jotain suurempaa, jotain mikä ei eläimellisillä vieteillä katkea.

Pahinta ei ollut itse teot, vaan systemaattinen valehtelu. Hän anoi takaisin, tajusi huomanneensa että meidän suhde on syvempi. Ja vaikka en osaa olla himon mukana hyökkäävä niin osaan huomioida. Päätyi siihen, että yksi viehättävimpiä piirteitä minussa on juuri se kun en vaadi, en ole viemässä asioita suuntiin joihin hän ei haluaisi, että hän saa määrätä tahdin. Tuli siihen tulokseen että minä aseksuaalina olen hänelle täydellinen kumppani ja kiihkeämmät naiset "itsekkäitä".

Mutta entä hän minulle, kun minulle syvä luottamus oli kaikkein tärkein piirre suhteessa? Mitä minulle jäi, kun kusetettiin kuukausikaupalla kun "testattiin" tuota miehisyyttä? Siitä on nii helvetin vaikea toipua kun läheisin ihminen valehtelee. Niin ja jos olisin tiennyt suhteen alussa olevani aseksuaali niin kyllä minä olisin siitä sanonut.

Ei se ole mikään nimilappu joka on syntymästä asti varpaassa, se tulee usein ilmi vasta parisuhteen kuluessa. Seksuaalisuus ei ole sen eläimellisempi vietti kuin ihmisen halua saada rakkautta tai läheisyyttäkään.

Me olemme eläimiä ja kaikki tarpeemme ja halumme ovat yhtä paljon tai yhtä vähän eläimellisiä. Miehesi on ainakin jonkin aikaa kokenut tarvitsevansa sellaista seksuaalista kipinää jota sinä et ole suhteen aikana kyennyt antamaan ja lopulta hän hairahti sitä etsimään muualta.

Se taas poisti sinulta asian jota sinä suhteessa kaipaat eli rehellisyyden ja luotettavuuden. Huomaat siis hyvin konkreettisesti että jonkin tärkeän asian puute suhteessa on kipeä ja vaikea asia.

Kuitenkin edelleen puhut kuin asiat olisivat hyvin silloin kun sinulla on suhteessa kaikki mitä haluat mutta et ymmärrä miehesi tarvetta kokea jotain jota hänen näkökulmastaan suhteessa puuttui? Aseksuaalisuus on sinällään ihan ok ja se mitä joku ihminen on. Ja sitä tulee kunnoittaa.

..

KYPSÄ SEX HOMO THAI MASSAGE HELSINKI FINLAND

Takaapäin nussiminen naiset masturboi homo

Siitä syystä tämän kokeen suorittamista jonkin ukkokodin edustalla ei voi suositella, etenkin jos uskoo omaavansa marilynisti sorvatun rungon. Jos asevelvollinen on varustettu takaa ladattavalla aseella, on hänen etsittävä erityisen hyvä tuliasema. Skeittaat, lennät, lumilautauilet, bodaat tai reivaat, naisten harrastaminen on mielestäsi kuolemanvaarallinen laji. Mutta kun se ei ole niin. Niillä tuskin on paineita ulkonäön yms suhteen. Ashley Madison on uutta kamaa. Jotkut saavat kerran viikossa, ja taas nostettiin käsiä Jo selkeästi homoseksuaalinen henkilö solmii avioliiton heteroseksuaalin kanssa, ainakin jonkinlaisia vaikeuksia on odotettavissa. Kirkuu, kun poikaystävä - leikillään - sammuttaa lämminvesihanan. Sisäänajon aikana kannattaa olla erittäin varovainen, sillä sisäänajolla on ratkaiseva merkitys naisen tuleviin ajo-ominaisuuksiin. Naisen täyttäessä 22 hänen aivonsa kehitys on saavuttanut eräänlaisen huippupisteen; siellä olevat johtimet eivät enää tee lisää verkostoa, joka kansankielelle suomennettuna tarkoittaa sitä että ajatuksien ja päätelmien vyyhti ei voi mennä enää sekalaisemmaksi. Aktiivisempi on kansainvälinen http: Mitä jos seksistä kanssasi tehtäisi kiinnostava kokemus, ei pelkkä velvollisuus; förför -viettele.: