Panoseura gay andy mccoy mustalainen

Käydessään läpi Andy-haastatteluja lukija tulee vakuuttuneeksi, että myös hänen roolihahmonsa, Andy McCoy, ansaitsee tulla dokumentoiduksi kaiken muun Hanoi Rocksiin liittyvän ohella. Ovathan hänen tarinansa jo kansallisomaisuutta.

Toivottavasti osaatte suhtautua asiaan kuten rouva Angela McCoy: Riippuen ajankohdasta ja Andyn mielialasta ne ovat joskus tosia, joskus väritettyjä elaborated ja joskus täydellistä jokellusta. Real McCoyssa "Oikeessa jutussa" on todellakin kaksi puolta ja juuri se tekee hänestä Andyn, miehen, jota me kaikki rakastamme tai jota rakastamme vihata.

Pelkästään puhumalla sä voit tienata miljoonia tai päästä valtion päämieheksi. Se on helvetin yksinkertaista. Mitä muuta Hitler teki kuin puhui ja puhui, mutta se ei ollut tarpeeks älykäs. Suurten puheiden huipentuma on Hulkon mestariteos, mielikuvitushahmo Andy McCoy, joka nousi tukholmalaisesta katupojasta maailmankuuluisuuteen, muuttui myöhemmin lihaksi ja jatkaa nyt tarinaansa Oulusta lähtöisin olevan luojansa kehossa. Vaikka Andy edustaa eri sukupolvea kuin taiteilijanimien taakse kätkeytyvät virkaveljensä Danny, Remu ja Irwin, hän jatkaa saumattomasti heidän perintöään kansan rakastamana viihdyttäjänä.

Edelläkävijöistään poiketen on Andy saanut maistaa suosiota myös rajojemme ulkopuolella, mutta muuten hänen tarinansa yhdistyy musiikillisten saavutusten lisäksi heihin tarinoissa, joiden paikkansapitävyydellä ei ole koskaan ollut meille merkitystä.

Mitä uskomattomimmilta kertomukset kuulostavat, sitä enemmän me heitä rakastamme. Juttuja, niitä Andystä riittää, ja jos ne loppuvat kesken, niitä keksitään lisää. Tämän kokoelman tarkoituksena on koota yhteen palaset, joista Antti on vuosien varrella roolihahmoaan rakentanut. On varmaa, että alkuperäiset artikkelit eivät siteeraa haastateltavia henkilöjä täysin oikein.

Siksi Andy onkin usein todennut hänestä tehtyjen artikkelien ja haastattelujen olevan valheita tai muuten väärin kirjoitettuja. Toisaalta hän on itse vapaaehtoisesti suostunut haastateltavaksi yhä uudelleen ja uudelleen Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Mun nimihän on esillä, jos mä vaikka yrjöän kadulle. Ja sitten se liioitellaan yliannostukseksi, kun ne ei kelaa ollenkaan, että se olikin vaikka ruokamyrkytys. Tietenkin media käyttää hyväkseen, kun joku iltapäivälehti myy mun lärvillä 40 numeroa.

Mä yritän organisoida sellasta juttua, että kukaan suomalainen artisti ei anna haastatteluja ilmaiseksi. Ne on hyvää mainosta tulevalle levylle. Sä tiedät, kuinka monta tuollaista juttua minusta on tehty vuosien varrella. Ilta-Sanomat sai helvetin monta eri tilaisuuksiin kun se kirjoitti tuollaista paskaa. Omat versionsa erilaisten asioiden kulusta Andy on esittänyt kahdessa kirjassaan; Andy McCoy Hanoista ikuisuuteen ja Seriffi McCoy, joista ensin mainittua vanhat bändikaverit arvioivat sen ilmestymisen aikoihin seuraavasti: Tällä pornolehtien sensaatiomaiseen ja irstaaseen alatyyliin sepitetyllä tarinalla on hyvin vähän tekemistä totuuden kanssa.

Kyseessä on siis satusedän oma henkilökohtainen ja hyvin mielikuvituksellinen näkemys asioista ja niiden kuluista. Menemättä turhaan sen enempää yksityiskohtiin, jätän tämän tekeleen omaan olemattomaan arvoonsa. Pidettäköön vain mielessä, että tarinasta on aina olemassa kolme versiota: Yksi sinun, toinen minun ja kolmas se, mikä on totuus. Tähän sopii hyvin myös hyvänä mietelauseena vanha suomalainen sanonta: Mitä tahansa siinä sanotaan, voi olla totta tai valetta.

Se kirjahan on täyttä roskaa, ja senhän kaikki tietääkin, jos ne ikinä seurasivat Hanoi Rocksin uraa. Mä olen vilpittömästi sitä mieltä, että Andyn pitäisi pistää aivonsa ja lahjakkuutensa johonkin kehittävämpään kuin siihen, että etsii huonoja puolia vanhoista frendeistään.

Ärsyttävää siinä kirjassa on jo otsikko, joka johtaa harhaan. Hanoi Rocks ei ollut mies nimeltä Andy McCoy. Sitä bändiä oli tekemässä neljä muuta kundia sekä taustavoimia, ennen kaikkea mies nimeltä Seppo Vesterinen, joka myi sielunsa bändin eteen ja teki kaikkensa. Se, mitä siitä tuli, oli ehkä iso juttu nuorille kundeille käydä läpi, mutta en tajua, että joku alkaa kuvitella olevansa yksin tuon kaiken takana. Andy teki idiootin itsestään päästämällä tuon kirjan ulos ja niin teki Kullmankin.

Tässä kaikki tästä aiheesta, ja tässäkin on liikaa. Totuutta ei kuitenkaan kannata etsiä tästäkään kokoelmasta - sitä ei kai Andyyn liittyvistä tarinoista löydykään. Ehkäpä koko asian ydin kiteytyy parhaiten Miettisen Rumba-lehdessä esittämässä pohdinnassa: Nokkava nappulahan se oli jo vuotiaana räkänokkana repiessään punkkia Briardissa ja valehdellessaan New Yorkin matkoistaan.

Andyn kohdalla tällainen vinkki saattoi olla Kyseisessä ohjelmassa Andy heitti luullessaan, että haastattelu esitetään Japanissa - rankempaa legendaa kuin koskaan aikaisemmin. Halutessaan hän olisi varmasti voinut estää ohjelman esittämisen, mutta ohjelma ajettiin kuitenkin ulos ja näin ollen Andy ainakin osittain avasi tietoisesti meille salaisuuksiensa verhoja.

Toisaalta tuolloin Andyn tarinoita yleensä myös edelsi, seurasi tai ainakin sivusi todelliset tapahtumat, mutta luvulle tultaessa Andyn jutut muuttuivat, jos mahdollista, vieläkin suuremmiksi. Nyt seassa alkoi olla enemmän myös sitä kukkamaahan sopivaa ainesta. Kaiken kukkuraksi mies järjesti lehdistölle puhumisen ohella paljon muutakin kirjoiteltavaa alkaen hotellipaloista ja päättyen parvekkeelta putoamiseen. Tää on suomalainen mustalaispaita, mikä mulla on päällä. Mä vien mun gimmafrendin tsiigaan niitä.

Mun mielst se on makein juttu koko suomalaisista ihmisistä. Espanjassa mustalaiset ei pukeudu edes puoliks noin hienosti, eikä missään, mis mä oon käyny, mis mä oon nähny mustalaisia. Suomes naiset varsinkin, ne on parhaiten pukeutuvii naisii koko Suomessa! Se tyyli, ja ne isot kultarenkaat ja ketjut jotka pitää niitä korvissa. Mä rakastan niitä ne on ainoita tyyppejä, jotka tulee jutskaan mun kanssa ilman mitään ennakkoluuloja.

Siksi hänellä on kotonaan lukemattomien kitaroiden, antiikkihuonekalujen ja historiallisten esineiden joukossa kreikkalainen bouzoki-soitin. Ja mun lärvi on Kreikasta kanssa" Seura nro 17   Andy: Kerran Seutulassa kun olin tulossa ulkomailta se oli aikaa jolloin mun suomenkieli oli paljon huonompaa kuin nyt ne piti mua kaks tuntia kiinni ja ihmetteli, että miten tällä kundilla voi olla Suomen paperit.

Mun mutsin piti tulla lentokentälle syntymätodistuksen kanssa, se oli aika huvittavaa Mustalaisverestä huolimatta en ole yhdistänyt itseäni mihinkään ryhmään, olen individuaali, Andy vain. Nurmela   Andy kertoo tarinan isästään, joka on mustalainen ja hevoskauppias. Isällä oli tapana värjätä vanha koni mustaksi ja hieroa pikeä tämän hampaisiin. Kun hevosen silmäluomiin viilsi reiät ja niiden läpi puhalsi ilmaa silmämunien taakse, oli eläin niin vauhkon ja hurjaluontoisen näköinen, että se oli helppo myydä nuorena oriina.

Ja pari viikkoa kauppojen jälkeen isän kaveri tuli samaiseen maataloon kyselemään, olisiko talossa myydä vanhaa hevosta. Tässä vaiheessa petos oli jo huomattu ja tuon mustatun hevosen sai ostaa parilla tonnilla. Ja sitten isä ja hänen kaverinsa uusivat jälleen tempun. Hevonen jatkoi kiertokulkua talosta toiseen. Mun isoisäni Eino Ahlgren oli mustalaisten piirissä helvetin tunnettu hanuritaiteilija ja mandolinisti.

Mä muistan kun mä skidinä tsiigasin sen soittoa, siinä oli sata sellaista pientä nappia ja sen sormet meni 10 mailia sekunnissa. Andy sanoo olevansa neljännesmustalainen, ja se on hänelle erittäin tärkeää. Mä karkasinkin ekaa kertaa nelivuotiaana, oli pakko lähtee tien päälle. Yks hyvin tunnettu mustalaislaulaja on mun täti ja suojelusenkeli.

Se sano mulle, että mä oon ku lintu, mä vaan lennän ja laulan. Se saarnas aina, älä juo, mutta ei sitä noin vaan tehdä. Mun oli pakko vetää lärviin koulun kovinta jätkää, että se haukkuminen loppuis.

Mun isoisä oli mustalainen, sellanen lahjakas hanuristi ja mandoliinin soittaja, tosi hieno persoona. Jo vuosia sitten hän halusi ottaa imagoonsa romanttista mustalaisrekvisiittaa. Ehkä se johtui mun attityydistä.

Musiikki oli jo silloin kaikki kaikessa. No koulussa oli tietenkin sitä, että jonkun piti kattoo, kuka on koulun skrodein jätkä. Yks oli aina haukkumassa mustalaiseksi. Se ei loppu ennen ku mä oon vetäny tota lärviin, mä ajattelin. Tuli kauhee tappelu, se fifty fifty, molemmilta tuli verta nenästä. Mä uskon, että olin jopa voiton puolella, kun opettaja tuli väliin.

Sen jälkeen ei ollu mitään ongelmia. Ei mua mustalaiset oo lähestyny raha-asioissa. Ne on liian ylpeitä sellaiseen. Remu on mun hyvä ystäväni, eikä mulla oo mitään huonoa sanottavaa siitä. Uskon, että Remulla on samat ajatukset. No, mulla oli kesäloma, heitin Remun kanssa viitisentoista keikkaa eri puolilla Suomea. Kaikki oli ok, mun nimi täytti ne paikat. Yleisöstä oli kiinnostavaa kun molemmilla mustalaisverta.

Nurmela   Andy, vuotias laihakinttuinen katulapsi Helsingin lähiöstä, paineli Stokikseen, jossa frendin frendi hakkasi hänen käsivarteensa siivekkään puukon. Puukossa oli lyhenne Lord of the gypsymen mustalaisten jumala. Tiedät sä, miten sä saat sen, sä joudut puukkotappeluun. Mut mä istun tässä vielä. Se on rikastuttanut mua helvetisti. Mä oon vaan eläny mun omaa elämääni. Siinä on paljon mustalaisvaikutusta, joka tulee juurista.

Mut kaiken mä oon oppinu kaduilla. Matkijoita riittää, mutta ne on kaikki falskeja. Kemppainen   Hanoi Rocksin kitaristina maailmanmaineeseen noussut Andy McCoy koki kauhun hetkiä Helsingin Kruunuhaassa lauantai-iltana. McCoy oli kantakapakassaan Kolmessa kruunussa soittamassa Mustalaisviuluja, kun illanvietto katkesi pyssymiehen uhkailuun.

Serkkuni ehti onneksi tarttua miehen käteen, jolloin pyssy putosi lattialle. Sen jälkeen päätimme spontaanisti sukulaisteni kanssa viihdyttää ravintolan asiakkaita. Kaikilla oli oikein mukavaa ennen kuin tämä välikohtaus sattui.

Minä soitin pianoa ja sukulaismieheni rämpytteli kitaraa. Soittelimme mustalaismusiikkia, kuten Kultaiset korvarenkaat. Kumpikin väite on mielikuvitusta. Kuten sekin, että hän lähti kotoa jo vuotiaana ovet paukkuen. Täyttä legendaa ovat myös Venäjällä asuva Aleksander Hulkov kuin Göteborgissa asuva romaniheimon päämieskin, jonka saappaisiin Andy on valmis hyppäämään, kun hänestä aika jättää.

Iltalehden Viikkolehti lauantai Äiti kuoli pari vuotta sitten. Sen jälkeen hän on majaillut omistamallaan metsäkämpällä Iltalehden Viikkolehti lauantai Risto Hulkon isän isöisä, puutavarayhtiössä työskennellyt Pekka Hulkko taas rakensi tilan Rovaniemen Pöyliövaaraan ja hänen poikansa Arvid Hulkko muutti vuosisadan alussa Kemiyhtiön konttoripäälliköksi Kemijärvelle, jossa kaunis rovaniemeläistyttö Hilja Pöykkö oli setänsä kaupassa myyjättärenä.

Heille syntyi tyttö ja kaksitoista poikaa, yksi heistä Andyn isoisä, työnjohtaja Oiva Hulkko. Hän muutti luvulla Pelkosenniemelle.

Andyn äidin puoleisen isoisän sukulaiset, Alatalot, ovat kotoisin Pelkosenniemeltä, Pyhätunturin liepeiltä ja äidin puoleisen isoäidin sukulaiset, Rytilahdet, ovat kotoisin Kemijärveltä.

Hän puhui jatkuvasti mustalaisserkuistaan, joita hän piti sukulaisinaan. Suomalaisia mustalaisia kutsutaan meidän kielellämme finntickseiksi, mutta mä olen cindicarlo. Se on eri heimo. Me emme ole niin "interbred" kuin suomalaiset mustalaiset.

Jos katsot heitä, he ovat läskejä ja lyhytjalkaisia. Mulla oli joku nimi, en mä muista sitä, joku Dela von Affenbach Sitten kun mä tulin takaisin, levyssä luki Andy McCoy. Se oli siinä, joten mitä järkee sitä oli enää muuttaa. Se vaan saa jengin sekaisin, jos sitä myöhemmin muuttaa, joten olkoon siinä. Andy McCoy tuli siis täysin Pete Malmilta. Eli se keksi nimen, joka on nykyään maailmankuulu. Otin McCoyn taiteilijanimekseni todella varhain. Silloin kuin tein ensimmäisen levyni vuotiaana.

Oikea nimeni on Hulkov, joka on venäläinen nimi. Iso-isoisäni on kotoisin Odessasta, vaikka eihän sekään ole venäjällä. Hulkov tarkoittaa kansainvälisellä romanikielellä täyttä viinimaljaa" Andy Subtv: Hän rakastaa äitiään, tietokoneita myyvää veljeään ja lastentarhassa työskentelevää siskoaan.

Vain isä jää vaille sympatioita. Antti Hulkon isä sanoi jossain lehtijutussa,että ei mitään romanitaustaa, pojan omituisia höpinöitä kaikki. Antti Hulkon vanhemmat on eronneet kun ne lapset oli pieniä ja kasvatti-isäänsä tituleeraa isänä, mutta oikea isä siis on romani ja Eino Ahlgren oli hänen isoisänsä. Miksi sitten käytti joskus nimeä Hulkko-Flink,eikä Hulkko-Ahlgren? Kun isoisän poika ei välttämäti ole saman niminen,niikun tiijät. Kai mä oman serkkuni sukujuuret tunnen. Joo - ei tosiaankaan oo Andyssä pätkääkään mustalaisverta.

Tiedän asian satavarmana koska meillä kaikki samat sukulaisetkin - lopettakaa jo tuo veivaaminen hittovie! Eikä tosiaankaan oo mikään Eino Ahlgren Ei ole meidän suvussa - Eino kylläkin oli, muttei Ahlgren.

Ville kuoli viinaan ja Keijo kuoli suruun kun hänen veljensä Taito valloitti Keijon talon ja pahoinpiteli Keijon avovaimoa Maarittija. Taitossa ja Andy McCoyssa on havaittavissa yhdennäköisyyttä, e.

Andyn vanhalla musiikkivideolla tanssi nuori romaninainen romanihameessa ja röijyssä, kuka se nainen on? Ja elkää tarjotko sitä nykyistä naistaan, sillä tää on kyllä ihan joku romaninainen. Sillon ei edes vielä sitä Angelaa ollu kuvioissa. Vaikka mikä olis niin Andy on ihan huippu kitaristi ja laulajakin,omalla tyylillään ja tuo nainen oli niin hieno tuossa videossa! Itse olen diggaillut andya ihan alusta asti.

Jo luvun puolella näin Hanoi rocksin keikallakin. Omaksuin myös osan koruista ja pukeutumisesta silloin ja yhä on mulla korvarenkaat jne. Muistan kun pienenä romaninaiset kerran nauroi mulle kadulla kun näkivät.. En silloin edes tajunnut että mistä Andy oli noi jutut ottanut. Andy on myös maailmalla hyvin tunnettu muusikkopiireissä.. Erikoinen hahmo mutta mielestäni ehdottoman piristävä tässä harmaassa suomalaisessa kulttuurissa.

Auttoi mua nuorena ihan oikeasti jotenkin selviämään itse kun oli vaikeaa.. Alkoholisti ja narkomaani hää on myös, olen usein törmännyt helsingissä siihen, asui samassa talossa kuin kaverini ennekuin saivat häädön sieltä.

Välillä makasi rapussa sammuneena ja välillä sitä kannettiin taksista kuin löysää spagettia. Asuivat kalustetussa asunnossa ja yksi yö kauppasivat asunnon televisiota ovelta ovelle Se on surullinen tosiasia kyllä. Päihdeongelmat on aina ikävä juttu. Silloin kun tuli se McCoy show telkasta niin esim.

Se oli sille liiankin tuttua omasta lapsuuden perheestä ja sai surulliseksi ja pahoinvoivaksi. Semmosta se on julkkiksen elämä, kolikolla on se toinenkin puoli.

Onhan Andy "kolkytdonaa" mukava mies kun on puhekunnossa.. Tuokii juttu oli ajat sitte jossakin juorilehessä ettei mikkään uus asia oo. Yleensä hepoa heroiini vetäneet suuren maailman rokkisankarit ovat delanneet alle kolmikymppisinä. Andy se ei kun porskuttaa perskeles. Ei se nyt varmaan enää sitä hepoa kisko, mutta brenkkua menee.

Ja sätkä palaa suussa jatkuvasti. Ei voi kuin ihmetellä, mitenkä fysiikka on kestänyt näinkin pitkään tota??? Ei se tee kenestäkään mustalaista, että käyttäytyy huonosti ja puhelee sekavia. Ehkä se voi seurausta sitten siitä olla, muttei mikään itsestään selvä juttu kyllä ole. Ja ei kai kukaan meistä nyt voi olla pelkkä mustalainen, valkoturpa, hintti taikka impotentti??

Eikö myös paljon muuta hyvää siinä sivussa?? Eipähän kato vierestä kun lasta roikotetaan ja riepotetaan raivon vallassa, meni väliin kun yks raivo ukko riepotti lasta. Moniko pitää vieraan lapsen puolia? Tunnen ihmisiä jotka ovat olleet tekemisissä Antin kanssa läheisesti. On kuulemma ihan sydän paikallaan ja hauskakin kaveri.. Sehän on itse kokenut väkivaltaa lapsena ja varmaan väkivallan näkeminen herättää tunteita.

Hulkon oma poika on jo vuosikausia asunut sen nykyisen vaimon Angelan vanhempien luona jenkeissä, en tiedä missä lapsen äiti on, Angela se ei ole mutta kun täällä maalataan Hulkosta ruusuista kuvaa lapsiin liittyen, miksei kasvata itse omaa lastaan? Johtusko siitä ettei ole kykeneväinen ollut lastaan kasvattamaan? Kuka tahansa menee väliin jos lasta näkee riepoteltavan.

Eikä asunut Angelean vanhem Se poika on jo aikuinen,asuu omillaan. Eikä asunut Angelan vanhemmilla,vaan omien isovanhempien luona. Eräässä Iltalehden haastattelussa Andy väitti isäänsä mustalaiseksi ja äitiä suomenruotsalaiseksi. Kumpikin väite on mielikuvitusta. Kuten sekin, että hän lähti kotoa jo vuotiaana ovet paukkuen. Täyttä legendaa ovat myös Venäjällä asuva Aleksander Hulkov kuin Göteborgissa asuva romaniheimon päämieskin, jonka saappaisiin Andy on valmis hyppäämään, kun hänestä aika jättää.

Iltalehden Viikkolehti — lauantai Äiti kuoli pari vuotta sitten. Sen jälkeen hän on majaillut omistamallaan metsäkämpällä… Iltalehden Viikkolehti — lauantai Risto Hulkon isän isöisä, puutavarayhtiössä työskennellyt Pekka Hulkko taas rakensi tilan Rovaniemen Pöyliövaaraan ja hänen poikansa Arvid Hulkko muutti vuosisadan alussa Kemiyhtiön konttoripäälliköksi Kemijärvelle, jossa kaunis rovaniemeläistyttö Hilja Pöykkö oli setänsä kaupassa myyjättärenä.

Heille syntyi tyttö ja kaksitoista poikaa, yksi heistä Andyn isoisä, työnjohtaja Oiva Hulkko. Hän muutti luvulla Pelkosenniemelle.

Andyn äidin puoleisen isoisän sukulaiset, Alatalot, ovat kotoisin Pelkosenniemeltä, Pyhätunturin liepeiltä ja äidin puoleisen isoäidin sukulaiset, Rytilahdet, ovat kotoisin Kemijärveltä. Andyn hyväksyn vielä nimeksi koska se on kuulemma käyttönimi tukholman teinivuosilta - McCoy taas on sitä kuuluisaa HanoiRocks tuubaa Äitini mukaan Hulkon suvussa ei ole pätkän vertaa mustalaisverta. Jonkin verran kuitenkin saamelaisverta ilmeisesti - mikä on yleistä tuon perukan suvuissa. Omassanikin sitä on, sen näkee äitistäni selvästi pikimustat hiukset.

...

Ei ole meidän suvussa - Eino kylläkin oli, muttei Ahlgren. Ville kuoli viinaan ja Keijo kuoli suruun kun hänen veljensä Taito valloitti Keijon talon ja pahoinpiteli Keijon avovaimoa Maarittija. Taitossa ja Andy McCoyssa on havaittavissa yhdennäköisyyttä, e. Andyn vanhalla musiikkivideolla tanssi nuori romaninainen romanihameessa ja röijyssä, kuka se nainen on?

Ja elkää tarjotko sitä nykyistä naistaan, sillä tää on kyllä ihan joku romaninainen. Sillon ei edes vielä sitä Angelaa ollu kuvioissa. Vaikka mikä olis niin Andy on ihan huippu kitaristi ja laulajakin,omalla tyylillään ja tuo nainen oli niin hieno tuossa videossa! Itse olen diggaillut andya ihan alusta asti. Jo luvun puolella näin Hanoi rocksin keikallakin. Omaksuin myös osan koruista ja pukeutumisesta silloin ja yhä on mulla korvarenkaat jne. Muistan kun pienenä romaninaiset kerran nauroi mulle kadulla kun näkivät..

En silloin edes tajunnut että mistä Andy oli noi jutut ottanut. Andy on myös maailmalla hyvin tunnettu muusikkopiireissä.. Erikoinen hahmo mutta mielestäni ehdottoman piristävä tässä harmaassa suomalaisessa kulttuurissa. Auttoi mua nuorena ihan oikeasti jotenkin selviämään itse kun oli vaikeaa..

Alkoholisti ja narkomaani hää on myös, olen usein törmännyt helsingissä siihen, asui samassa talossa kuin kaverini ennekuin saivat häädön sieltä. Välillä makasi rapussa sammuneena ja välillä sitä kannettiin taksista kuin löysää spagettia. Asuivat kalustetussa asunnossa ja yksi yö kauppasivat asunnon televisiota ovelta ovelle Se on surullinen tosiasia kyllä.

Päihdeongelmat on aina ikävä juttu. Silloin kun tuli se McCoy show telkasta niin esim. Se oli sille liiankin tuttua omasta lapsuuden perheestä ja sai surulliseksi ja pahoinvoivaksi. Semmosta se on julkkiksen elämä, kolikolla on se toinenkin puoli. Onhan Andy "kolkytdonaa" mukava mies kun on puhekunnossa.. Tuokii juttu oli ajat sitte jossakin juorilehessä ettei mikkään uus asia oo.

Yleensä hepoa heroiini vetäneet suuren maailman rokkisankarit ovat delanneet alle kolmikymppisinä. Andy se ei kun porskuttaa perskeles. Ei se nyt varmaan enää sitä hepoa kisko, mutta brenkkua menee.

Ja sätkä palaa suussa jatkuvasti. Ei voi kuin ihmetellä, mitenkä fysiikka on kestänyt näinkin pitkään tota??? Ei se tee kenestäkään mustalaista, että käyttäytyy huonosti ja puhelee sekavia. Ehkä se voi seurausta sitten siitä olla, muttei mikään itsestään selvä juttu kyllä ole. Ja ei kai kukaan meistä nyt voi olla pelkkä mustalainen, valkoturpa, hintti taikka impotentti??

Eikö myös paljon muuta hyvää siinä sivussa?? Eipähän kato vierestä kun lasta roikotetaan ja riepotetaan raivon vallassa, meni väliin kun yks raivo ukko riepotti lasta. Moniko pitää vieraan lapsen puolia? Tunnen ihmisiä jotka ovat olleet tekemisissä Antin kanssa läheisesti. On kuulemma ihan sydän paikallaan ja hauskakin kaveri..

Sehän on itse kokenut väkivaltaa lapsena ja varmaan väkivallan näkeminen herättää tunteita. Hulkon oma poika on jo vuosikausia asunut sen nykyisen vaimon Angelan vanhempien luona jenkeissä, en tiedä missä lapsen äiti on, Angela se ei ole mutta kun täällä maalataan Hulkosta ruusuista kuvaa lapsiin liittyen, miksei kasvata itse omaa lastaan? Johtusko siitä ettei ole kykeneväinen ollut lastaan kasvattamaan? Kuka tahansa menee väliin jos lasta näkee riepoteltavan.

Eikä asunut Angelean vanhem Se poika on jo aikuinen,asuu omillaan. Eikä asunut Angelan vanhemmilla,vaan omien isovanhempien luona. Eräässä Iltalehden haastattelussa Andy väitti isäänsä mustalaiseksi ja äitiä suomenruotsalaiseksi. Kumpikin väite on mielikuvitusta. Kuten sekin, että hän lähti kotoa jo vuotiaana ovet paukkuen.

Täyttä legendaa ovat myös Venäjällä asuva Aleksander Hulkov kuin Göteborgissa asuva romaniheimon päämieskin, jonka saappaisiin Andy on valmis hyppäämään, kun hänestä aika jättää.

Iltalehden Viikkolehti — lauantai Äiti kuoli pari vuotta sitten. Sen jälkeen hän on majaillut omistamallaan metsäkämpällä… Iltalehden Viikkolehti — lauantai Risto Hulkon isän isöisä, puutavarayhtiössä työskennellyt Pekka Hulkko taas rakensi tilan Rovaniemen Pöyliövaaraan ja hänen poikansa Arvid Hulkko muutti vuosisadan alussa Kemiyhtiön konttoripäälliköksi Kemijärvelle, jossa kaunis rovaniemeläistyttö Hilja Pöykkö oli setänsä kaupassa myyjättärenä.

Heille syntyi tyttö ja kaksitoista poikaa, yksi heistä Andyn isoisä, työnjohtaja Oiva Hulkko. Hän muutti luvulla Pelkosenniemelle. Andyn äidin puoleisen isoisän sukulaiset, Alatalot, ovat kotoisin Pelkosenniemeltä, Pyhätunturin liepeiltä ja äidin puoleisen isoäidin sukulaiset, Rytilahdet, ovat kotoisin Kemijärveltä.

Andyn hyväksyn vielä nimeksi koska se on kuulemma käyttönimi tukholman teinivuosilta - McCoy taas on sitä kuuluisaa HanoiRocks tuubaa Äitini mukaan Hulkon suvussa ei ole pätkän vertaa mustalaisverta. Jonkin verran kuitenkin saamelaisverta ilmeisesti - mikä on yleistä tuon perukan suvuissa. Omassanikin sitä on, sen näkee äitistäni selvästi pikimustat hiukset. Siis meni vähän väärin, piti sanoa: Äitini mukaan isän ja pojan välit eivät aina ole olleet niin kaksiset. Vaikka Wikipedia jotain muuta satuileekin.

Ei pidä luottaa siten Wikipedian juttuihin, ne eivät ole välttämättä pitävällä pohjalla. Leatgo don dat, gii munje fasttes sáhkaid sáddet muhtimin áigge dasto? Såhtatgo don oppa borrat boazomonned ja dápmat spailliha? Juos eat, don eat leat boazoolmmos. Sinä poromies, oletko se sinä joka jokin aika sitten lähettelit minulle törkyviestejä. Kiimaista pillua seksilelut netistä Tilaa seksilelut netistä - edullisesti ja huomaamattomasti.

En ole kuitenkaan kertaakaan lauennut hänen tyydyttämänä suulla tai käsin. Seksikas mummot sex porntaa sex massage helsinki janita thai nettiauto m suomi pornokuvat Viestit suomi porn tube seksi puhelu naisia alasti uivelot video ilmainen sexi Suihinotto kondomi seksitreffit nainen etsii miestä uutiset suomalaiset porno tähdet, Handjob Massage For His.

Kotirouvalle kalua miss pullukka naisia seksin takia?. Seksiä naisesta joka näytä masturbointia free vedio18 eturauhaskiihotin video pillu maailman suurinta anaaliin pannessa.

Shemale oulussa päivähuone kouvola lumikki ja. Nettiauto m suomi pornokuvat Anall massage naista nussitaan Porno tube suomi nuolla pillua Ilmaiset pornovideot kypsät karva.

Seksipuhelimet espoo sormi apina kuva eroottinen suomifilmi, "tyttären pillu seksikäs hieroja". Varttuneeseen pilluun smermat äiti antoi äidille isoa munaa pornohub mustaa miestä pikapano. Se on hyvä että Pattayalla on tietty maine niin sieltä jää Seksin pääkapunki titteli on hieno titteli, koska seksi on kiva juttu ja Pattayan naiset on Resuperse laita keroselle puhelu, ja kysy monta kumia meni reppana.

Vaimon tiukka karvainen vittu täyteen spermaa. Suomi24 trffit Vain sinkut hakevat seuraa netistä. Page 1 Page 2 Next page.

HOMOSEKSUAALISEEN SEKSIPUHELIN KOTI SEKSI

Panoseura gay andy mccoy mustalainen