Parille seuraa hot gay sex pojat

Vaikkei Philip Lynnotia kukaan korvaa sillai, mut hyvin soitettu ja hyvä fiilis. Ja muun hyvän kukkuraksi uusin ystävyyteni poikavuosien hurjaan kaveriini Thin Lizzy keikan etkoilla ja sehän nyt on melkeen parasta mitä heterolle voi käydä housut jalassa, tavata vanhoja kavereitaan, ystävystyä uudelleen ja muistella kaikkia hyviä tai ainakin menneitä aikoja!!

Joskus sitten kun mulla on rajattomasti aikaa ja rahaa!! TEEN sarjakuvaromaanin kaikista noista lapsuuden ja nuoruuden tärkeistä kavereista, ystävistä ja Toki sielläkin vilahtelee kavereita, mutku tää nyt on mun elämä ja mun tarinani niin Vielä 9 kuukauden lisäraskaus ja synnytys.

Sähköpostissa oli 5 albumin tilaus ja kaupparetkellä törmäsin forssalaiseen galleristiin joka haluis eroottiset teokseni seinälle! Ei niinkään paska maanantai kuin miltä aluksi tuntui Kalpeana kuin haamu kirjoitan tätä, heh juu, eilen laskeskelin paljonko VUOSI sitten ostettu uusi ilmalämpöpumppu on säästänyt sähkö lämmitys kuluissa ja tulos oli yllättävä: Yli tonnin paska masina joka siis hurisee ja puskee kuumaa ilmaa ja lisää rahanmenoa vakka toisinpäin vaimoni oli laskenut Tästä saadaan vielä "hieno riita" vielä aikaiseksi JOSSA ei ole voittajia, paitsi se firma kun asensi ton kuppasen hevonpaskapöntön.

Niin pienina paloina maailmalla on mun onneni Ettei tässä "luksuskulutusjuhlaelämässä" ois tarvinnu ylimärästä menoerää, yhtään nyhtään köyhän viimosia laareja. Positiivinen ajattelu varmaan piristää jonkun muun päivää, mutta negatiivinen saa mut tekemään vituttaville asioille jotain. Asiat joihin en voi vaikuttaa tai muuttaa, kyllähän ne vituttaa silti ja vaikka kuinka ymmärtäisin ongelmieni pienuuden ja vähäpätäisyyden,.

Mun puolesta voitte työntää positiiviset ajattelunne D ihan äsken ja itekeksitty vitsi! Unos dias como no puedo encontro mucho sol, en mi vida. Aqui en noche polar esta tiempos sin sol, sin alegre Pitäs jaksaa vielä yks lepopäivä että sit jaksais taas piirtää. Kauheen vaikeeta on elämä. Täytyy ihan muistaa hengittää ja syödä ja lepää Jotain hienoa filosofista lirkutusta tähän pitäis keksiä.

Tein eilen yhen uuden biisin vanhaan vuodelta sanoitukseen joka ei ollut sopinut mihinkään aiempaan. Lista elää koska mulla nyt on 2 tallenninta ja sisällä vielä merkkaamatonta ujellusta. Jotain kpl niitä ihkaomiakin ralleja on jo siunaantunut jumalattomalla menolla ja ennakkoluulottomalla äänityspolitiikalla. Yhä se paras optimaalisin biisin kestoaika on noin 2,5 tai 3 minuuttia. Jos on pitempi se on joko kertosäkeen urpoa toistoa, ylipitkiä sooloja tai bobdylanrunoilua missä ei ole päätä eikä häntää, progea tai  radiosoiton anelua.

Josta mulla ei ole juuri pelkoa! Kun tekee "vain omaksi ilokseen ja harrastuksena" ei ole paineita saada jotain "ulos" eikä etenkään vitunradiosoittoon, mihinkään päivämäärään tai vuoteen mennessä, ehkä niitä siksi syntyyykin niin paljon. Noh, nykyään teen maltillisemmin, vain muutaman biisin kuukaudessa!

Vain pakolliset toimet olen opetellut 24 raituristakin vaikka aikaakin ois ollu jo yli ½ vuotta, MUT Jääköön saundienrunkkaus niille kun siitä saa iloa. Mä vaan teen hulluna uusia biisejä ja funtsin vasta sit mitä tuli tehtyä.

Ei kauheen kehuttava filosofia mut toimiva Kaikki tietää että hulluus tarttuu ja naama jää siihen virneeseen kun sitä väännät. Päästä meidät pahasta ja niin edelleen Hieman taas vaikeuksia kansainvälisissä kuvayhtyksissä Aamun eka postaukseni meni harakoille ja nyt en enää muista mitä tärkeää mulla oli sanottavana 2 tuntia sitten Joten turhautuneena tekniikan mämmeilyyn kirjoitin taide- ja henkilöhistoriikin ens perjantain näyttelyn avajaisiin!

Jotain edes menee oikein tänään. Niin katoavaista on tämä elomme retki, etenkin umpihangessa ja lumipyryssä, jäljelle jää vain jäljellejääneet. Aijuu näyttelyni ON huomioitu ihan Aamulehden menovinkeissä:. Mä yritän löytää kadonneen inspiraation, elämän ilon ja järjen valon. Ihan missä vaan järjestyksessä, kaikki käy. Siitä on aina pula. Puhuttin siitä tai ei. Loputon lepäily ja harrastetoiminta kalvaa aivoja, jotain viksuu tarvii keksii Tylsät ja pitkät lauantaipäivät miksiköhän nämäkin on pitänyt keksiä eikö voisi jo olla maanantai!?!

Pannaan tähän ny viä yks kuva sieltä. Yllä koko komea palkittu kaarti vasemmalta oikealle 3. Valokuvaajalle tiedoksi että s e sammakkoperspektiivi saa näyttämään just siltä, sammakolta, kiitos vaan. Suomen suurin ikuna palkinto sarjakuvakisasta eli 12 euron pääpalkinto helpotti oloa ja taiteilua seuraavan vuoden aika paljon. Ainut mikä vituttaa on etteivät lehdet juurikaan huomioineet sitä, vaikka syytä olisi ollut, eli JOS olisin oikein ilkeä ja julma sanoisin: Muutama viikko myöhemmin sain silloiselta presidentiltä Tarja Haloselta yllätyksekseni joulukortin ja terveiset, olin näes lähettänyt hänelle silloisen version Kultaisesta Nuoruudesta.

Nyt tuo kultakirjailtu toivotus on raameissa seinälläni. Jouko Nuora 2- Hesari 0. Eikös vaan huomaakin että eilen vaimon kanssa päätettiin että MÄ alan asennoituun positiivisesti tähän elämään ja niin mä teenki heti kun noi paskiaset lehtientoimituksisa herää ja alkaa tekee työnsä, oikein ja kunnolla.

Noh, takaisin arkeen ja maanpinnalle Viikon päästä avautuu siis eroottisen taiteen näyttelyni Tampereella, siitä on kyllä jo nyt erittäin hyvä fiilis, kiva olisi jos joku muukin tajuis haluat pimukuviani seinilleen. Haloo Taidehalli, Kiasma, ja Ateneum. Guggenheimiinkin annan kunhan ne pystyttää sen tönönsä tänne Forssaan! Kuten olen ehdotellut jo useamman vuoden Inhottavaa, joo mä tidän Myös tuli käytyä läpi JO piirretyt muttei tussatut sivut Kultaista kakkosta kun sain ne "ekat 80 arkkia tussatuksi" ja moneen ja useaan kertaan moni sivu.

Vähintään kahteen jokanen kun kummasti YHÄ arastelen laittaa isoja mustia varjoja  tai taivaitakaan, mutta yritän kasvaa peloista pois, olenhan jo lähes aikuinen! Sillä eihän ole mitään! Ihminen on siitä ihmeellinen eläin että HALUAA nähdä asiat omalla tavallaan ja vaikka kerronta tai piirräntä jättäisi toivomisen varaa, niin ihminen haluaa nähdä asiat parhain päin ja ymmärtää vaikka juonen tai piirroksen kuljetus olisi "väärin" tai heikkoa kuten Kamalissa luonnoissa jälleen eilen valuttiin "väärään suuntaan.

Amerikanvalloitus saattaa viedä enemmän kuin yhden lasten sarjakuvakirjan verran. Onnea heille ja pysykää poissa Japaninmarkkinoilta mä haluun olla siellä yksin Tove Janssonin, Julia Vuoren ja 4 miljoonan japanilaisen kilpailijan tuotteen kanssa! Hoy me voy a calse de español  a las cinco de la tarde! Me gusta estes lecciones con profesora de Argentina muy bien, muy bien!! Siempre tengo problemas con imperfecto y preteriti. Qual es qual y cuando esta es correcto quien verbos y tiempos Häiriö kansainvälisessä kuvayhteydessä hoidettu, kertokaa niille kun itse eivät itse näe ja pimeydessä joutuvat vaeltamaan!

Tuo viekas kettu vanhus. NSAan tontut jo hilppaa ja kyylää akkunan alla, vain kertoakseen pukille, kaiken. Onneks mä on ollut niin kiltti tänäkin vuonna Tänään mennään näihin viileisiin tunnelmiin ja vuoteen ja ylitse Japaniinkin pitää lähettää paketti vielä enne joulukuun alkua että ehtii rantautua sinne ennen aattoa. Snadi jouluhulluus on musta oikein kivaa, muttei sillee liian perinteisellä tavalla.

Kukin juhlikoon mitä haluaa, edelleen. Uskonto ja juhla vain ei tässä huushollissa kuulu yhteen eikä kahteen pekkaan etenkään. Onneks vaimoksi valikoitui ihminen jonka kanssa jaan mieluusti monet elämäntavat ja näkemykset. Juu hyvä vaimo olkin vaikea löytää, kun ei niitä istu joka oksalla ylimmälläkään, ihan piti paria einiinhyvääkin ensin kokeilla Juu elämä on ihanaa ja jos oikein oivaltaa se ei kestä ikuisuutta, kuten ei kestä taidekaan, ikävä kyllä. Saahan sitä uskoo mihin vaan, ja etenkin kuolinvuoteellaan jos hurahtaa uskomaan niin sehän jos helpotuttaa niin hyväähän se vain on.

Ajatus juoksee nyt nopeammin ja sekavammin kuin Paavo Nurmi kofeiinissa, vaikkei mitään kellotetakaan tässä elämän työssä missä vain tulokset merkitsevät, ei se matka eikä ne tunnit jotka hikoillaan, emmitään ja mietitään, vaan se mikä lopussa seisoo, se se on tärkein ja ainut hyve ja tarve.

Tosin vyötäröni ei kiitä tästäkään oivalluksesta. Kuten moni asia se tuntuu ja maistuu paremmalta kun sitä ei tee joka päivä, ja jokaikinen aamu. Ajat oli kovia miehet kovempia vain murtuneita sydämiä ja sisukaluja sisällään. Mut onko kunniakkaampaa kuolla nuorena? Huomasinkin olleeni totisesti lomantarpeessa jo kun en jaksanut tehdä mitään sarjakuvailua näinä "lomapäivinä" kun vaimo oli matkoilla. Omasta vaimosta on nin paljon hyötyä, nin monella muotoa, että sitä alkaa pitää itsestäänselvyytenä että tossa on joku jonka kanssa jakaa kaikki ilot ja surut, yksinäni olisin onneton ja vajaa.

Nyt olen vain onnellinen ja täysi. Heh, tiedän ihmisiä joiden mielestä olen täysi kusipää ja paskiainen kun sanon mitä milloinkin mieleen juolahtaa ja kritisoin yleisestihyväksyttyjä arvoja ja mukatotuuksia vastaan, se pieni rebeli sisälläni pakottaa mut oleen erimieltä jos näen vääryyttä.

Toki ihan liian usein huudan ja raivoon netissä!?! Ei se mitään jos on tyhmä mut ellei ikinä tajuu sitä, se vähän harmittaa, etenkin meitä puhtaita pulmusia jotka ei ikinä tehä vääryyttä, kellekään. Se erottaa viisaan älykkäästä, kyky pyytää ja antaa anteeksi.

Tietenkin puhun nyt ja aina yleisellä tasolla viittaamatta kehenkään todelliseen ja elävään henkilöön. Valvoneena ja vähemmän valveutunena heräsi eilen iltapäivästä ja katsoin krapulaperinteisesti animaatiota, tällä kertaa Madagaskar 1'stä ja tajusin miksi mua aina naurattaa Dave Grohlin puhe, noh sehän on aivan samanlaista touhottamista kuin sen Madagaskarin hysteerisen ja luulotautisen kirahvin eli ääninäyttelijä David Schwimmerin honotus.

Foo Fighters dokumentit eri kaupungeista on ollut hauskoja trippejä, mut itse Foo Fighterisn musa on musta niin tavallista ja mitäänsanomatonta ja samaatoistavaa, etenkin rakenteissa kun on lähes aina se "eka hiljempaa ja sit täysii huutaen", ei en jaksa sitä enää, jo Nirvana oli maailman tylsin orkka tätä laatua ja nyt tää jäljellejääneiden rokkihoopojen tavisten kerho joissa riffit on öö-luokan jäämistöä ja liikaa jotain muulta lainattua. Enny muista montako kertaa oo jo haukkunut Foot, mutta kerta kiellon päälle PTärkeämpiin asioihin kuten sarjakuviin aion sukeltaa uudella rakenteella nyt kun oli pari päivää pakkotaukoa tuli vaan mieleen uusia ideoita, miten aloittaa Kultanen kakkonen.

Jää nähtäväksi alkaako se sit niin Heh, mistä mä muka tietäsin mitä mulle kuuluu ja mitä mä haluun? Maanantain kunniaksi taas yksi apurahahakemus tehty ja täytetty,. Käymme kerran vuodessa siis muistelemassa Thaimaan tsunamissa kuolluuta nuoruusaikain ystäväämme ja legendaarista Jamming Shit kitaristia Masaa, ajamalla mikroautoilla kilpaa, saunomalla ja syömällä ja juopumalla, kuka milläkin keinoin, mä 4 litralla kokista ja sokerihumalaa! Hullunkurisia muisteloita ja aikojenkertauksia Ainut kehnompi jutska on että vikalla bussilla kotiin eli Mut ehkä sekin on OK.

Vaikka lepo ja mitääntekemättömyys ja saamattomuus on vähintää kualeman syntejä! Mut mähän oonkin syntinen joten sekin on OK. Fennica recordsista löytyy vieläkin hyviä levyjä! Lapsuuden ja nuoruuden talvet Tapiolassa, Kivireki ja lumihanki, mummot ja muumiot.

Pitkä elonretki liian aikaisin katkaistu, meitä jäljelle jääneitä surettaa. Oli nastaa piirtään ja leikkiä tarzania yksinään ja miksei myös seurassa, mä olen varmasti aivan liian sopeutuvainen ja yksinkertaisuudessa viihtyvä, lapsellinen lapseton vanhus nuorenmiehen ruumiissa Onneks ei sentään taiteilla samalla alalla, sehän ois ihan helvettiä kun toinen kummiski on enempi esillä ja toinen vähempi palkittu Parempi tossun alla kuin taivasalla,.

Noh ei oikeesti ollut. Oon kyllä innoissani tuosta tulevasta Tampereen Enkelitä ja piruja näyttelystä, vihdoin näkevät julkisen päivänvalon nuo pimukuvat. Tai jossei päivänvaloa niin Pub Keitaan baarinvalot kummiski. Vaikka mukana ei ole ihan niitä kaikkien hurjimpia niin esiin tulee kummiski uskaliaimmat heteroerotiikkakuvat miesmuistiin! Pahoittelen että synnyin hetskuksi, ei musta homoa oikeen saa tekemälläkään. Vaikka sitäkin on eräiden nimeltämainitsemattomien toimesta yritetty.

Onkohan mullakin oikeus omaan seksuaalisuuteni vaikken olekaan seksuaalisuudestaan epävarma finninaamainen koulupoikatrendipelle? Vastaukset postikortilla Joulupukin konttoriin sieltä voi pyytää lahjoja kaikki lahjattomat Mikä sopiskaan perjantaiehtooseen paremmin kuin nuori, pullea  ja hehkeä takamus..

Ehtoota ja klofton, oonkin saanut lepäiltyä ja otettua rennosti tämän syysleskeyden, jeeeeeeeeeeeee Ei mulloo ikuna tarpeeks aikaa ja hemroja että jaksasin istua paikoillani ja opetella nörttinä jotain photaria tai openofficea päivätolkulla ja juurtajaksaen osatakseni jotain hevonhumppatriviaalia taitoa jota tarvitsen ehkä! Kannattaa aina hakeutua itseä fiksumpaan ja muutoinkin parempaan seuraan. Myäskin sain eilen alotettua Kultasen kakkosen puuttuvien sivujen ja vuoden piirtämisen, duuni jota olen siirtänyt koko ajan kauemmas mut nt oon valmis tekeen sen kauheen vuoden Mut olen niin tyytyväinen kun pääsen kertomaa miten asiat oikeesti meni ja pahoittelen jos joudun kertomaa kauheita totuuksia mitä kaikki omanelämsä sankarit ei haluaisi muistella tehneensä.

Tämä uhrilahja annetaan nyt minun itseni takia. Kirjottakaa tekin omat elämänne paperille, äkkiä kolmessa vuodessa,. Kannattaa edelleen miettiä ennenku alkaa styylaan sarjakuvataiteilijan kanssa, sitä saattaa päätyy paholaisen pataan paistumaan D Tänään onki ohjelmassa kaikkee muuta palaveerausta ja espanjantuntia kuin piirtämistä tai noh yks piirustuskerhon vetely jossa päääsen itsekin piirtään Hei, pitäkää huolta itsestänne ja rakkaudestanne.

Juuri tehty juliste tulevaan näyttelyyn Kovin oli erilainen maa ja lehdet sen. Hauskasti näistä säilyneistä voi päätellä missä asuin ja koska osoitetarrat ovat jäljellä ja etten ollut jäsen Taisit oon hukannu ne numerot, kaikki voi olla mahdoliista. Pidin eilen sarjakuvakurssilla pienen katsauksen omiin sankareihin ja albumeihin vuosien varrelta. Että ois perspektiiviä niin ei haittaa jos tuntee vähä vanhempaakin sarjiskamaa Sekä näyttelykuvat valkattu Tampereelle Eroottista taidetta vain aikuisille!

Inhottavaa herätä unessaan johonki kamaluuteen, mut ihana sit tajuta että se oli vain pahaa unta! Ei, en aio piirtää lastenkirjaa pahoista unistani, itse asiassa en aio ikinä piirtää lastenkirjaa, koska se on MUN "kirjoissani" pahinta huoraamista ja lukijahalventavaa altariman kävelyä MIKÄ ei vaadi juuri mitään hyvää. Aikuiset ihmiset hävetkää perkeleen Rudolfkoivu, juniorfinlandia ja muissa lässynlässynpaskapalkintogaaloissanne valehtelemassa että lastenkirjallisuus olis paljon vaikeampaa ja tärkeämpää kuin aikuisten  tai että lapset on vaikein yleisö, höhöhhöö, ei ole.

Lapsethan lukee just sitä mitä on tarjolla tai sit ei lue. Eikä yksikään kirjoja lukenut lapsi ole parempi kuin se joka ei niitä lukenut. Vaikka juttu saattaa olla ihan toisinpäin. Ja perustelut on just ne samat kuin ennenkin, miksi pitäis 50 vuotiaan lapsettoman heteronmiehen innostua lapsellisista lasten kirjoista? Kun en eivät anna mitään. Just niin, ei miksään. Ihan voin elää ilman lastenkirjallisuutta ja opettavaisia tarinoita. Jos mä joskus kirjoitan ja piirrän Pikku Nani albumin se ei tod.

Eilinen meni jotenki viikonlopunomaisessa tunnelmassa eli heräsin tussaan vasta ilta kuudelta. Hurriganesprojketiin tein parit lisäsäädöt ja ihan vähän dolbyä!! Nyt pitäs sit osata alkaa taas piirtää lyijärillä 20 lisäsivua Kultaseen kakkoseen. Siis 40 kpl A3 vaaka-arkkia, kääk. Noh, ainakin on tilaa selittää KAIKKI juurtajaksaen ja aikaakin ens syyskuuhun saada tää proggis valmiiks ja painetuks. Tiedän että ainakin 2 ihmistä kiihkeästi JO odottaa kakkososaa!!

Luvassa siis varma myynti- ja arvostelumenestys!! Noh 3 vuotta elämää siihen on tarttunut ja 3 vuotta sitä on puskettu etiäpäin. Enää ei puutu kuin PITKÄ apuraha ja hermot joilla jatkaa vielä ne tulevat 2 lisäalbumiakin, eli noin sivua lisää, mut huolehditaan niistä sit jälkeen Mä olen vanhana sivarihomona vapautettu sotimisesta myös sodansyttyessä, joten MÄ en lähe rynkyn kanssa Karjalan metsiin pelkäämään, menkää te muut urhot jotka olette valmiit kuolemaan maanne ja rikkaiden pankkien, kauppiaden ja maanomistajien jotka kaiken OKEESTI omistaa, edestä.

Mä sit lasken seppeleen haudallenne. Jonku pitäs kertoa ettei eletä enää lukua. Varmasti Suomesta löytyy niitä joilla on haulikot ja kiväärit naftaliinissa ja valmiina sissisotaan ja asumaan pettuleivällä ja kuravelillä metsissä, mutta se sota me ollaan hävitty jo ennen yhtään turhaa laukausta.

Näihin iloisiin tunnelmiin jätän teidät ja poistun hinkkamaan  Suomikonepistoolia ja Suur Suomi kuvaa. Suomi nousuun vaikka yksi zombie ja eläväinen ruumis kerrallaan. Köyhän pojan aikuisuus onneks siitä on jo ikuisuus ja muistot ei satu enää,. Anteeksiantoa niitä kohtaan jotka ovat meitä kohtaan vahingoittaneet, pienempiään kiusanneet  ja  loukanneet, on hiukka vaikea löytää. Tapauskohtaisesti sanon etten aio ryhtyä vetistelemään menetettyjä vuosia, ihmisten kera joita en sitten kaivannutkaan.

Kuten moni olisin halunnut tunnustusta ja kannustusta mut sitä nyt ei ollut tarjolla joten tultiin toimeen ilmankin. Tänään tässä ja nyt on elämä ihan hyvää, vaikka köyhyys onkin aina vieranamme, mut selvitymiseen ei tarvitse enää kerjää ja pummaa röökejä Stockan kahvilassa. Jonkinäköistä edistystähän sekin on ettei ole kuollut tai vankilassa. Enää tarvitsee löytää nautinto, ilman aineita ja luksuskulutustavaroita ja huoria. Kauheen vaikeeta tää elämä,.

Enkä mä ole sellaista viettänyt viimeiseen 35 vuoteen. Viimeisen 30 vuoden aikana olen nähnyt oman faijani kahdesti: Ekal kerral mietin vedänkö heti turpaan vai en, en vetäny mut näin niin hirweetä teeskentelyä ja kohtuuttomia kokkapuheita että meinasin yrjötä. Jos ei ole pystynyt kunnioittamaan isäänsä 14 vuotiaasta lähtien ja saa 18 V synttärilhaks kenkää himasta, ketä mä kunnioittasin ja muistelisin.

Just niin en ainakaan faijaani. Onneks tässä vuosikymmenten vieriessä OLEN päässyt siihen tilaa ettei tunteita enää ole. Tehköön mitä haluaa, ainut mitä haneltä odotan on testamentatut rahat, joita en odottele olevan yhtään ollenkaan, siis vartoonko tyhjää. Elämä menee ihan hyvin ilman kusipäistä ja inhottavaa faijaakin.

Mutta älä tule sanomaa että me kaikki oltais samalla viivalla edes koulussa, ei olla toisilla vaan on enemmän millä mällää, lähettää poikasiaan amerikkohin vaihto-oppilaaksi tai ostaa lätkäkamat tai viedä huilu- ja viuluharkkoihin , mikä ei ikinä voinut tapahtua mulle.

Demokratiassa ja tasa-arvoisuudessakin on rajansa ja rajoituksensa. Toiset nyt vaan on vähän tasarvoisempia kuin toiset. Ja "se joka sanoo ettei raha tuo onnea,. Tästä on Ihan hyvä jatkaa matkaa. Eilen vetelin pohjia yhteen uuteen Hurriganesbiisinversiointiin.

Tämmönen lapsuudensankareidenylistysproggis jossa pääsen huutaan remuna, luukuttaan kitaraa sieluni kyllyydestä ja ei haittaa jos rummut vähä kiilaa, hah! Bonusbiisejä omille CDeilleni, ihan vain oman huvin ja muiden huvituksen takia!

Pulpettini oli täyteen teipattu Suosikista leikattuja Ganeskuvia, aikaudelta kun peruskoulu ei ollut vielä saapunut Espooseen, ! Kouluissa oli kaikki pulpetit eriparia, joistain haalittu ja tapahtui vaikka ja mitä, oli tupakkapaikka ja myytiin kokista automaatista.

Albert Järvisen ekat soolot on vieläkin niin räjähdysherkkää dynamiittiä, joita kyl moni kopsaa ja yrittää soitta kuten,mut kun se on kiinni niistä sormista ja sydämestä mistä se fiilis lähtee.

Miten sä kopioit jonku toisen sydämen? Joulu on jo ovela ja ehkä paketoin joululahjat jo tänään. Tulis sillee kiva fiilis. Voi ei olikos se joku sketsihahmokilpailija Putoksesta kun toivotteli buenas tardesta?

Joo, innolla odotan jo pääsyä piirtään Kultainen nuoruus 3. Kauheat kummitukseta ja vaaralliset kurvit ja pilvessä on muutakin kuin aurinko. Mut se sit kun saan tän kakkosen maaliin ensin. Ihan pidin eilisen breikkiä tussaamisesta missä alan lähennellä jo kaikkia piirrettyjä sivuja, eli ens viikolla aletaan luomaan vielä vuotta tarkemmin ja lisäsivuin uudestaan ja toivottavasti näistä 5 viime vuodesta oppineena tulee parempaa kerrontaa ja sujuvampia kuvakulmia ja tuskasempaa tuskaa ja painvampia paineita ja toivotonta toivottomuutta ja ylitsevyöryvää masennuksen vuoria yllä ja selässä yön ja vaikeimpien vuosieni, kun kaikki oli väärin ja hullusti ja kukaan ei tiennyt mikä tuota Joukoa vaivaa, en minä itsekään, se oli tuskaa ja vain vahingossa olen tässä vieläkin kertomassa siitä ensikertaa tulee esiin totuus vuoden tapahtumista mitkä järkyttivät mun elämäni ja viivyttivät elämäntehtäväni aloitusta 10 vuodella.

Mikä mussa urpossa on vialla. Kaikki  kerrotaan sit kun siihen tulee pakottava tarve ja oikea väline, mielelläni anna muidenkin elää tiedottomuudessa ja epäluuloissa ja väärissä ennakkoluuloissa 15 vuotta.

Mutta sääliänne en kaipaa, mutta kuten kaikki ymmärrystä vähän enemmän. Katsotaa sitten heti uudestaan vaikka vuonna kuka on kova ja kuka luuseri. Paljastin JO nyt liikaa mut en välitä hevonkukkuakaan jos joku tästä luulee tietävänä ja tuntevansa minut, Itsellänikin kesti 34 vuotta tajuntaanilaajenemiseen ja karun totuuden hyväksyntään. Voisko joku naurettava sarjakuvataiteilja nyt varastaa MUN ajatukseni, vitsini, ideani, elämäni ja tehtäväni ja nauraa paskasesti mun elämälleni ja elämän hulluudelle?

Tässä huushollissa asuvien molempien henkilöiden isät hakkasivat, hyväksikäyttivät ja pahoinpitelivät meitä, eivätkä ansaitse edes yhtää hyvää ajatusta, lahjaa tai muistamista, säälistä tai nostalgiasta nyt puhmattakaan.

No joka tapauksessa työpäivä on hiukka niukka ja aika lyhyt kun herää klo Eilinen blogikirjoitukseni keräsi syystä tai toisesta kolminkertaisen määrän lukijoita kuin ronmaalisti, olisiko Sarjainfossa ollut mainokseni ja pikkujuttu Nanin Japanin"valloituksesta" tehnyt sen "piikin"?!?

Hyvä jos joku tajus mitä ajoin takaa niin erinomaista. Ilman meitä pähkähulluja ja pöpejä joiden elämä on jokapäiväistä taiteilua elämän ja kuolon välilöissä, teillä? Varo sinäkin tiilitalon omin kätösin rakentanut urhea pikkupossu naapurissasi saattaa asua HULLU joka puhelee itsekseen, itkee mennyttä rakkautta, kärsii väkivallasta tai pahimmassa tapauksessa luulee olevansa vähintään maailman parhain ja fiksuin taiteilija, vaikka ainut taiteilu on pelata potkupalloa HJKssa ja piirtää hesariin sarjan kuvia.

Ainahan suurin väkijoukko on ollut oikeassa jos enemmistö sanoo että juutalaiset pannaa uuniin ja natsit valtaan niin siinä sit käy, muistatkos sinäkin luvun ja kaiken sen ihanuuden? Hei kamoon, lähetään kaikki ikuistagraduaanväsäävät korkeakuoletetut! Jos olis yhtään enemmän aikaa ja voimia tekisin parodiasarjakuvan suomalaisita menestysnykysarjakuvista, KOSKA se olisi hauskaa nauraa niiden kliseille ja yksisilmäilylle.

Mut onneks mulla ON parempaakin tekemistä! Yksinäinen ja vihainen susi ratsastaa jälleen vielä ehkä jo pian. Vaikka nuita ihania kehuja on kuultu 40 vuotta niin aina välillä se yllättää, heh. Seuraan toki joka päivä montako henkeä käy lukemassa horinoitani, koska on kivaa ettei tartte vain itelleen kirjottaa näitä vaikeaselkoisia hieroglyyfejä ja kryptisiä raapustuksia, joissa ei ole mitään tolkkua tai rajaa mikä on sallittua ei ole laillista ja totuudeksi määriteltyä kuin MUN oman oikeuskäsitykseni kautta eikä siihen voi vaikuttaa, kuin elämällä ja ajttelemalla ja viimeisen päätöksen kirjoitusteni elämästä ja kuolemasta annan minä itte.

Julma sadisti ja narsisti ja  härski piitaamaton omaneduntavoittelijan työn jätän edelleen Jerk Off Vehnäiselle ja Suomen huonoimmalle strippisarjakuvalle, Kamala luonto.

Tänäänkin naurettiin TAAS noin neljäskymmenes kerta sama vitsi! Rumillehan ja isoille nenille on aina kiva nauraa ja lihaville, tyhmille, vammaisille, ulkomaalaisille, homoille, narkkareille  ja hulluille, muttei vanhuksille, sotaveteraaneille, lastensaaraaloille keräyksiä tekeville jeesustelijoille eikä etenkään syyttömille naperoille joita myös naapurin kakaroiksi kutsutaan.

Aina on kivaa kiusata heikompiaan, vähempiarvosia, köyhempiä, ja pienempiään eikö niin? Näin niinku asiallisesti ja poliittisesti korrektisti sanottuna.

En viitsi käyttää tässä mitään alatyylistä ilmaisua miten kädetöntä on vehniäisen tuotanto, karikatyyritkin ois kivoja JOS niistä vois tunnistaa aiheen ja hahmon! On se ihme että Suomessa VOI pärjätä mitä alkeellisimmalla piirrostaidoilla kunhan jutut on vaan sopivan tavallisia ja hauskoja ja silee hekoheko tuhmia.

Voi että, Puupäähattu nyt vähintään Vehnäiselle onhan hän ansioitunut kovin suttupaskataiteilijana, kiitettävä! Tosin Hesarin sarjakuvien taso on niin alhainen että Fingerpori on peräti  loistava, mut muuten sitä masi ja haraldhirmuinenkuraa ja velliä joissa toistellaan samoja vitsejä vuodesta toiseen.

Ne pari tanskalaista ällötystä vetää strippirekeä vaan enempi ojaan ja allikkoon. Ihan kaikella rakkaudella, mä otan seuraavan hullulle ketulle naurelun henkilökohtaisena vainoharhaisena vittuiluna kaikille hulluille ja mielenterveysongelmista kärsineille mutta muuten ihan kilteille ihmisille.

Hulluus ei tartu, ei etsi syyllistä, ei katoa naurelulla, ei ole kiiinni siitä onko itse reipas tai kunnollinen.

Muistaako syödä vihannekset vai juoko tarpeeksi punaviiniä. Jokainen meistä on tulevaisuuden potentiaalinen mielenterveyspalvelujen tarvitsija, myös hyvin pienellä kirjoitettu jarkko vehniäinen.

Kertokaa sitten kun joudutte pöpilään , mä tulen nauramaan teille. VÄSYMYS, tsiisus miten tuiki tukitähtönentavallista ja kaikkivoimat vievää valitusta käteni tuottavat aivolohkoista puskien.

Onko jouluun vielä kauan? Tämä tuottaa tietysti harmia niillä lahjattomilla piirtäjillä joiden nimiä ei mahdu tähän tänään tilanpuutteen vuoksi panemaan, kun ei ole lahjoja ei ole mitää mitä panna, pakettiin. Tänään tushailen vikoja sivuja joiden työstämisen pensselillä ja musteella aloitin maaliskuussa Kohta pääsen uusin sivuihin käsiksi ellen vielä kaiva lisää aiemmin lyijäröityä. Pelottaa ehdinkö edes ens syykuuks saamaa valmiin albumin, kun meinaa pukkaa lisää uutta ideaa ja vanhaa tapahtumaa joka pitäs arkistoida sarjakuvallisesti koko maailmalle luettavaksi.

Juu, ja pitäs pystyy dissaamaan ne ideat kun ei kuulu joukkoon eikä Joukoon. Haaste ja mahdollisuus kylläkin. Mitä enemmän sivulle mahtuu tarinaa ja kuvia niin sitä parempi, koska en halua tehdä sellaista pikkusievää lapisllekinsopivaa lällyä kuin esim.

Lietzenillä on NIIN amerikkalaisvaihtoehtotyylinen tapa piirtää että mä en osaa arvostaa sellaista jotenkin liian persoonatonta ja viivottimellavedettyjä seiniä ja katuja. Harva Suomessa tekee samanlaista MUT eise tee siitä uniikkia koska amerikasta löytyy etsimättäkin  4 miljoona samalla stylellä pelaavaa chesterbrownia. En muutenkaa tajua mitä järkeä on tehdä "melkeen tositarinaa omista muistoistaan", perkele eikö voi tehä fantasiaa tai sit tositarinaa tämmöset hybridit "jotka  melkeen perustuu tositarinoihin, mutta kiistetään kaikki yhteneväisyydet tositapahtumiin ja henkilöihin" ja jossa pelataan niinku kummistustenpelolla ja uskomuksilla  lapsena, on ihan selluloosaa ja käkimassaa!

Ja kuin puolikovalla sladdilla panemista D Ainiin itse herra Lietzen on niiden 2 nopean tapaamiseni perusteella kiva tyyppi, nyt siis arvioitiin albumia ei miestä, sekin on mahdollista erottaa toisistaan, ei se vaadi kuin pään omalle paikalleen ja sydämmen asiat erikseen, ottakaa oppia herrat hesarin ja muut paskajaakot Tasarvoiset oikeudet  kaikille sarjakuvatekijöille ja lukijoille.

Suomessahan on jo naispiirtäjät vieny ihan liikaa apurahojanantajien sydämiä yhdentekevillä yhdesasian feminismisarjakuvillaan että mun on pakko kohta duunaa jotain syvissä vesissä ja liemissä keitettyä chauvinstisikasarjakuvaa jossa miehilläkin on oikeudet ja kohtudet olla miehiä, ihan  vain tasapainoksi. Noh, jos on niin paska tsägä että tulee lunta tupaan niin sit tulee. Nuorempana, lapsena olin kyllä aika taikauskoisuuteen taipuvainen virvatuli ja liehuva liekinvarsi,  olenhan syntynyt perjantaina Tikapuut ja mustat kissat, mojot, hatut sängyllä ja mustalaisetkin ennustivat kädestäni jo 80 luvulla.

Väillä on tapahtunut joitain uskomattomia asioita joita ei voi järjellä selittää, mut sattumalla ja oikuilla ehkä oli osansa tai sit kauhee voodoo hoodoo otti mut jo syntymästäni ja viimeistää tienristeyksessä Espanjassa tein sen kuuluisan sopimuksen vihtahousun kanssa ja opin soittamaan  blueskitaraa kuin piru itte.

Uskokoon ken lystää, emmä ainakaan, usko. Toivo ja rakkaus kiinnostaa enempi ja elämän mysteerit itse koettuna eikä luettuna versiona. Joo mä piirrän niistä sit sarjakuvan 30 vuoden päästä kun on vähän etäisyyttä tapahtumiin. Odottelen mielelläni uusinta katselmusta jonkun vuoden päästä. Scorsese on kyl mun yks lemppareitani, jo Taksikuskista lähtien ollut hieno ja taitava kuvallinen kertoja sekä livenäaivan mahtava supernopea puhuja ja vanha kunnon leffafriikki joka on nähny kaikki klassikot jossain koulussa ja maratoonifesterissa ja näytöksissä.

Taksikuski on se MUN mielstä! Jaksan katsoa sen aina vaan uudestaan. Ehkä jopa parempi kuin Chaplinit ja se on jo paljon se. Scorsese ei ole oikein huonoa leffaa kai osannutkaan tehdä, jopa New York New York ja Koomikkojen kuningas on omalla vinolla tavallaan hienoja. Hyvien ja viihdyttäjien leffojen kirjo onkin sit mahtava: Good Fellas, Cape Fear nyt etunenässä. Mä useesti meinaan katsoa jonku HYVÄN leffan just sillä silmällä muka ammatillisesti opettavaisena ja "että miten toi on tehty ja kuvitettu", mut se vika niissä HYVISSÄ leffoissa on että ne tempaa mukaansa ja unohtaa katsella kuvakulmia ja juonenkehittelyä, mitä sit piinallisen huonoissa leffoissa on liiankin helppo kyylää, koska juoni ja ote ei pidä eikä vedä.

Silti en ole oikeastaan koskaa edes haaveillut olevani elokuvaohjaaja, koska en pidä milläänmuotoa käskytyksistä enkä leikkiä autoritetteetiä tai päällepäsmäriä, puhumattakaan jostain miljoonien budjeteista ja niissä pysymisessä, heh, mä kun haluu elää mahd.

Vaikka painos tuleekin sit mustavalkoisena kansia lukunottamatta juu Juu ohjastakaa te muut niitä leffoja mä kyl kyylään ja dumaan mielelläni. KUN asuin Espanjassa kadulla. Vedä siitä huumoria koulupoika, hah. Satuin näkee  loppupuolen On The Road leffasta eli Jack Kerouackin legendaarisesta "Matkalla" romaanin leffaversiosta joka on saanut sukupolvet janoaa baanalle jo muinaisesta Pelle Miljoonasta lähtien! Mulla se luki Jamming Shit bändimme bassorummun etukalvotaideteoksessa missä oli DIY tehty Playboy playmate Debra Jo Fondrenin valokuvasta ja vesivärilogona hienosti päällystetty koulukirjojenmuovituksista tutulla tavalla.

Harmittavaa on että matkoillani olen joutunut hukkaamaan niin monta hienoa valokuvaa ja muuta muistoisaa esinettä, mutta ollessaan täyttä ymmärrystä vailla ei ole oikein vastuullisessa asemassa, omista teoistaan ; mikä kyllä sit selviää seuraavissa Kultaisissa nuoruuksissa.

Ei voi ennakkoasenteiset farisealaiset muuta kuin odottaa että ne tehdään valmiiksi ja julkaistaan. Yhtään liioittelematta SE näyttäis  olevan mun elämäntehtävä. Siis ne elämäkerrat, ei muistojen hukkaaminen Kriitikot ja muut norsunluutornittajat  ja saippuakauppiaat, teidänkin aikanne tulee kun mieitte MITÄ sitä tulikaan tehtyä, elämässään, millä olisi mitään merkitystä, kenellekään. Viihdettä, sirkusta, taidetta, pornografiaa vai töitä,.

Pyhäinmiestenpäivä juu ja sama ruattiks Ainut mihin tämäkin pyhäpäivä mun elossani vaikuttaa on että maitokauppa on kiinni, jotye eilen tartti raahaa yks litra enempi mölöä kotiin.

Tämmönen ateistin aivoinvalidi rääpäle ei jaksa ymmärtää että joku päivä ois oikein pyhä! Asiasta viidenteen luin just pitkän haastattelun Stephen Kingistä Rolling Stonen nettisivuilta, mielenkiintonen tyyppi vaikken ole kahlannut kuin korkeintaan pari sen opusta lukien, mut elämäkerta oli muistaaksni kiinnostava.

Vaikken liputakaan noiden amerikanmallisten rääsyistä rikkauteen ja päihderiippuvuudesta jumalan avulla hyväksi kunnon kansalaiseksi teorioihin ja jeesuteluihin, joista King kyllä aika hyvin on erossa. Jotenki kivan ristiriitainen mut onneks jalat maassa tyyppi kummiski. Pari ihan hyvää leffaakin on tehty hänen kirjoista. JA sama mustavalkoisena painoversiona:. Kotijoukoissa pientä kahnausta ja helvetinmoista huutoa, mut yllättäen puhumalla asiat taitaa selvitä.

Marraskuun lopusta joulukuun loppuun tampereen  Tohlopissa, lisätiedot HETI kun on tarkemmat koordinaatit ja ajankohdat lukkoonlyötynä. Halloweenin kunniaksi myös tämä muutaman vuoden takainen Forssanderit sarjan Halloween pläjäykseni:. Loputon jono vuorokausia jossa vuorot ovat kausia, vuoroissa valoisat ja pimeät ajat. Keskiaiakisista uskomuksista ei ole päästy mihinkään, paitsi pitkälle siihen lähibaariin. Jokainen tuoppi on askel lähemmäs hautaa ja vikatemiehen niittoaikaa.

Kaiken maailman kjellwestööt on ihan tööt tööt ja tuuttaa  sivut täyteen ja muistellen elämätöntä ja olematonta, elämää ja viisautta, elämänviisautta koulupojan pitkissä kalsareissa ja lyhyissä öissä, kontaten kohti kaikkivoipaa viinakauppaa, kirvespäässä ja puukko kylkiluissa.

Jee hyvin menee ja elämä voittaa, viimeistään kun kuolet olet mitä aina olet halunnut olla, kuolematon Julma maa ja huvit, kulttuurisidonnaiset naiset kukkahattuiset tädit mädit leivillään, suttuiset huulet punaiset samettiverhot ja yönperhot pörräämässä tatuoitu ässä hihassa. Neuvokas alokas armeijassa rakastajien tunteiden pakastajien, erotiikan politiikan korrektisuus siivoo suus, märän lapasen maku Keminmaan alaston aku.

Runous, huijaus ja paijaus ja in kirjastoapuraha we trust. Yks toinen karikatyyrikeikka varmistui myös eilen ja kolmas isänpäiväkuva isänpäiväksi. Jee, tämähän alkaa vaikuttaa hyvältä, ensi kevät ja kesä! Kohta meen veteleen piirustuskurssia mielenterveyskuntoutujille ja ehtoolla viä ite oppiin espanjaa, torstait on töitä täynnä. Muutama sarjakuvasivu pannaan väleissä tussaten ja ehkä kiljutaan vielä lisäkuoroja uuteen biisiin johon eilen vetäsin kolmet lauluraidat, kun en ole löytänyt tarpeeks hyviä kaikuja lauluun.

Kitarat äänitin poikkeuksellisesti Marshallin kaapista suoraan mikitettynä niin sain toivotun ärjyn rocksoundin. Nyt alkaa toi biisien teko taas maistumaan ja mahtisonniriffejä pukkaa, kesän pitkän kuivan kauden jälkeen. Ehkä voisikin suosiolla pitää ensi kesänkinvapaata ja vailla huolia vain keskittyä makamaan auringossa ja piirtään viikonloput kiertuella!: Oli näyttelyssä Jangvassa silloin Kiva kun tapahtuu kaikkee kivaa, jaksan ehkä olla vittuilematta tietyille tahoille elleivät itse anna lisäaihetta vittuiluun.

Noh, aika ehkä parantaa haavat mut ei poista vihaa, tuskaa tai vääryyttä. Oikeudenpuolesta ja valepukkeja vastaa käy tie tämänkin omanelämänsä Don Quijoten! Olotilaan saattaa vaikuttaa eilisen sarjakuvakurssin suht' onnistunut veto, ohjasin kaikkia niinku kädestä pitäen. Ehkä tääki proggis ja progressiivisuus alkaa tästä sujua Joku semmonen juttu multa puuttuu että nauttisin muiden käskyttämisestä ja ohjailusta, eikä mulla oo sydäntä pakottaa ihmisiä mihinkään, etenkää piirtämään niinku MÄ haluisin.

Kiva kokeiluluonteinen systeemi tämä on mut  kun noissa omissakin sarjakuvissa on ihan tarpeeks tekemistä niin kevää pidän kyl taukoo opetuksesta.. Tänään onki sit palaveeruasta Forssan taiteiljoiden ja muun ylhäisön kanssa, mut siit sit huomenna kun tiedän mtä tänään tapahtui, heh, etukäteen on vaikea kertoa tapahtumista ellei satu  ole Hesarin taidekriitikko joka osaa arvostella kirjat lukematta, leffat näkemättä ja elämän elämättä, juu kuten Jean Sibeliuskin totes "en ole ennustaja, olen Kultainen nuoruus kakkosen tussatut 80 sivua alkaa oleen valmiita, joten kohta "joudun" piirtään vuoden vielä lyijärillä a sit "äkkii" tussan sen ja sit tekstaan ne 64 todellista painoonmenevää sivua enne kesää.

Kesällä kannet myös finaaliin ja mahdolliset ja todennäköiset pakolliset korjaukset ja painoon. Ja valloitan Espanjan ja Ranskan sarjakuvamarkkinat, ihan tämmönen vaatimaton suunnitelma on johon on tehty töitä jo viimeset 6 vuotta. Moni asunnoton kävelee koko yön ja nukkuu hetken sun rappukäytävässä vähän paremmin näillä keleillä. Kokemukset elämästä, voiks niillä rahastaa, voiks niillä elää.

Oikein vilosohvisesti mietin ja käännän toisenkin poskeni, mietin voiko rahalla mitata menestystä, oikeutta, fiiliksiä, rakkautta ja etenkin sen puutetta ja tiloja joissa leijuu ilman vaatteita Tietoisuuden rajat ja rajatapaukset joet Singaporesta ja viidakon valtiaat.

Jalopeura ja kamalan ihana luonto ilman yhtään jerkoffvehniäistä, ah unelmain täyttymys, strippisarjan riisuuntuva tähtönen takahuoneen etumuksella jotain sinappia, takaovenkolkuttajat ja homofanituksessa kierivät hännystelijät ja kaikki ruskeanreijän ritarit ja tuhkaluukkuttajat.

Miehet ilman munia, linnut ilman siipiä. Miksette voi lentää pois? Ja semmonen taidepläjäys tahtoi ulostautua runosuolestani tänään. Anna meillä tänä päivänä meidän jokapäiväinen strippisarjamme, väsymys hulluille kettuiluille nauramiseen, vitsit  jotka ei naurata enää. Mitä niistä on hyötyä, niistä nenäsi punamunanapakettu ja jätä meidät rauhaan niinkuin mekin jätämme ne paskalehtien kuvasarjat jotka eivät meitä naurata ja vastaan, naura Kohta lähen vetämään sarjaakuvantekokurssia, tänään aihiona käsikirjoituksenteko ja paljon muut mukavaa!!

Aika on aika mukavaa, aikansa kutakin sano sekin pässi kun päätä leikattiin, vaikkei pässit kyl puhu Naku ankka vain puuttuu Pekingin ankkasopasta. On josku kattonu jotta ihan 1 ½ tuntia mnee kaikkinensa aikaa KOKO biisin nauhottamiseen ja siinä on mukana aika kun se riffi tai kitarakuvio on keksitty, rummut menee yleensä kerrasta purkkiin kuten myös basso ihannetapauksissa eli ellei tuu liiaan huomattavia mokia.

Välillä just ne mokat onki sen biisin pelastus, toisinaan sit taas sitten ei ollenkaan vaan vituttaa vuosienki jälkeen ellei pääse korjaan ja eihän noita valmiiks CDlle poltettuja juur pääse Juu tämmönen tilannepäivitys ny si tänään, aijuu olin taas Forssan lehes haastateltuna Sää ois voinu olla parempikin joten hetken oli hiljasempikin hetki mutta alus 4 tuntiani ja lopus piirsin putkeen ja sain tällaisen hauskan kommentin "ai mää luulin että sää oot forssalainen" kun sanoin asuneeni vasta 5 vuotta täällä.

Juntusen ansioitunut virallinen Forssa on helvetin tulirotko -päivän t-paita, ! Harvemmin tässä tai paljo missään muussakaan ammatissa tullaan kiittäämään ihan kädestä pitäen!! Muutoinhan tämä piirtäjän ammatti sopii yksinäisyydessä ja issekseen puurtaville työnsankareille. Onhan se kiva että tulee kehujakin eikä ainasta kriitikoiden kitinää siitä mikä on väärin Eilen yöllä kun piti panna maaten alkoi aivoista pukkaan tekstiä Kultasen nuoruuden kakkosen aloitussivulle jolla mentäneen jotenki samoilla linjoilla kuin ekassakin eli maailmanselitys TOTUUDEN eikä valheen mukaan ja alleviivataan että tämä on totta eikä valhetta.

Vaikka se sit joitain Kvaakin ruudinkeksijöitä kismittää ja urpoja jota väittää että kaikki kirjallisuus on fiktiota eikä todellisuutta voi kesyttää sanoiksi tai panna kansiin ja kaikki tulkinnat ovat vain fiktiivisiä toistoja todellisuudesta eli on ihan sama kertooko perkerosta vai kultaista nuoruutta, molemmat on ihan fuulaa ja VAIN sarjakuvakerrontaa Ei, ei se niin mene, ole eikä tule olemaan.

Keksityt sadut on fiktiota, todelliset tapahtumat ovat dokumentoituja tositarinoita. Kaikki saa uskoa mitä vaan, saa elätellä mitä vaan, saa keksiä maailmansa ja tarinansa, mut se vaan on ja pysyy fiktiona vaikka kuinka perustuis tositapahtumiin, jos siinä on välissä joku nero elämäävieroksunut rillipääcopywritteri ja alexbardy niin se on soopaa ja kuravelliä missä ainesosasina on todellisia tapahtumisa, ja niin myös sinä Sofi Oksanen jauhat vain potaskaa ja fiktiota menneisyydestä.

Vaikka kuinka moni tapahtuma olisi voinut tapahtua menneisyydessä mutta ellei ole tapahtunut niin se on sit vai "historiallinen romaani ah, niin kurjsta oloista" ja AIVAN yhtä totta kuin joku Harlekiinisarja tai Mustanaamio. Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa eikä kaikki mikä on painettu kirjaksi ole totta.

Valheet jotka täyttää maan ja taivaan, kuvainnolliset  unelmat ja fantastiset tarinat jotka lohduttaa työn raskauttamat ja kakaroita ymäpri ämpäri maailman. Tarpeeillisia ja viihdyttäviä ja joskus jopa koskettavampia kuin tositarinat, mut se johtuu VAIN siitä ettei se joku ole osannut kertoa sitä tosiartarinaa tarpeeksi raadollisesti ja totisesti Sofi Oksasen ja Kjell Westöön paksut romskut, kaunokirjat oikein hyvin.

Ei sillä että kehottaisin polttamaan heidän kirjojaan Olipa kiva että kati Kovacs sai sarjakuvan ensimmäisen valtiontaidepalkinnon ja 15 euroa, ens vuonna sen voisit antaa vaik' jollekin OIKEESTI hyvälle sarjakuvantekijälle!!

Miksi ilmaiseksi, koska se on kivaa ja ihmiset pruukaa kummiski antaan muutaman kolikon, ettei tarvii jäädä miinukselle kummiskaan Tämä onkin ollut kiireinen viikko, ihan joka toinen päivä ollut jotain työllistävää toimintaa, siis albumin tussauksen lisäksi, jota siis tuunataan painoon jokapäiväisenä leipänä, josta komen vuoden tilin teen sit syyskuussa Aika pitkää pinnaa siihen kyl vaaditaan että jaksaa odottaa etelän hetelmien kypsymistä 3 vuotta ja risat.

Mut ku elämäntehtäväni ny sattuu olemaan tämä ja tarve kertoa ja piirtää KAIKKI hyveet ja paheet ulos rinnasta ja syrämmeltä. Ehkä mä saan sit jonku hianon kunnian kruunun, Espanjantuntikin oli ehtoolla, mennään vähä  liiankin hitaasti kerraten "eteenpäin" mut mut mut Talviaikakin alkaa ylihuomenna, Helsingin kirjamessut saa tulla tämän vuoden toimeen ilman mua eli siellä lienee tosi tylsää ja ankeeta, hah,noh ens vuonna sit Kultasella kakkosella sit räjäytetään liat pois.

On aina hyvä että on jotain kivaa odotettavaa tulevaisuudessa, ekana ny ku tulisi joulu ja kevät ja kesä Äh, alkaa menne jaaritteluski tää mun päiväkirjailuni ny Homoseksuaalisuuteen kehottamine on rikos,tai ainakin oli vielä vuonna kun teimme underground lehteä Tapiolan lukioon nimella Skitsanen, joo hurja nuuoruuteni UG miehenä!

Vuonna multa pyydettin AIDS-tukikeskuksen esitteeseen "kondomin oikeinäyttöohjeeseen kuvitusta" ja tein työtä käskettyä, jopa lisäsin pyynnöstä tuohon yhteen kuvaan,  takapuopuolen "posket" että VARMASTI  tajuttaisiin että tässä on kyse eritoten miestenvälisestä seksistä. Että semmonen homofoobikko mä olin jo 11 vuotta sitten. Tätäkään ei moni vitun homo joka mua haukkuu tiedä. Totuus on aina vähä yllättävämpää kuin kaiken maailman fundamentelistisarjakuvahomojen ennakkoluulot.

Aina kannattaa ottaa selvää ellei tiedä, ihan vaan ninku vinkkinä hyvät herrat jotka ei ikinä oo tehny mitään väärin Kohta matka käy työttömien sarjakuvakurssin vetoon Oikein kliseisesti voin todeta että kun ihan omana  itsenään menee puhuun asiasta josta tietää jotain niin Ja voin panna ne piirtään heti itse ja neuvoo vaan, heheh!

Tarkemmat tiedot ja paikka sit ku on aika julistaa tätä ilosanomaa kaikelle kansalle, tää on vain tiiseri. Valehtelu on rumaa, ilkeää ja hyväksikäyttöä naivin ja kiltin syrämmen.

Se jääköön kriitikoille ja muille kaikkitietäville tahoille. Jos luulette että MÄ antaisin anteeksi niille kun ovat mua vastaan käyneet rehdisti selän takana manaten ja mustamaalaten, sanan säilin, sapelein ja miekoin mediassa ja muissa luusereiden kokontumisissa, niin erehdytte.

You ain't seen nothin' yet! Ikuisesti nauran kuutamoon urpoja kun luulee että kaiken voi oppia ja hallita lukemalla ja kirjoista D Enkä ole katkera lainkaan Eilen tarkistin "muuten vaan" että alle 8 vuoden tuomion saatavat rikokset vanhenee 30 vuodessa Paitsi pääni sisällä aika montakin kusipäätä joiden nimet jääköön historian hämärään tällä kertaa, todennäköisesrti kusipäät tunnistaa itsensä peiliin katsoessa.

Tai peilikuvaa väistellessään, aina kandee välillä kysyä itseltään ONKO sulla jotain muutakin salattavaa kuin pinkoodit ja salasanat Playboyn ja Hustlerin kotisivustoille!?!

Olkoon se sit opiksi. Enpä tiedä taipuisinko tavalliseen 'een duuniin enää ilman ankaraa vitutusta. Muutenkin vituttaa NIIN moni juttu että jos vielä joutus kyttäämään joka aamu että ehtii johonkin pisteeseen joka aamu ennenkuin pomot huutaa, niin Tietenkin kun ei ole pakkoa ON helppo sanoa näin, mutta ei tämä ole ihan niin helppoa ole olla omana pomona ja piiskaajanaan, etenkin lomien pitäminen on tosi vaikeetta kun on LIIAN kiva duuni!!

Huomenna pidän sarjakuvan pikakurssin paikallisille työttömille, mielenkiintoista sekin. Ja toivottavasti tuo jotain hauskaa työttömän arkeen. Joka totta totisesti ei ole liian kivaa, vaikka olisi kuinka laiska ja töitävieroksuva, mitääntekemättömyys kalvaa sialua ja sydäntä.

Ja jatkuva rahapula epätoivoa. Uskallan väittää näin hurskaasti ihan omiin kokemuksiin perustuen, vaikken voi tietää miten jokainen kaduntallaaja tykönänsä ajattelee. Itselle se oli suuri vapaus kun olin 20 vuotiaana työttömänä, en todellakaan halunnut tehdä niitä paskaduuneja mihin pääsi vain kävelemällä sisään raksalle tai siivousfirmaan, ajat oli totta tosiaan hyvin toisenlaisia. Olosuhteiden pakosta ajauduin kumminki tekeen niitäkin höntsähommia 10 vuoden jakson kunnes 29, 8 vuotiaana päätin että nyt vittu riitti ja alan piirtää ja elään sillä.

Ja tällä tiellä on oltu 21 vuotta 2 kuukautta ja 2 päivää. Yhä vapaus maistuu paremmalta kuin kymppitonnit tilillä, sehän on VAIN rahaa!

Ei sillä vois ostaa takaisin nuoruutta, rakkautta, elämää mitä ei eletty P Ehkä mä ookin ihan vitun rikas! Pahoittelen kiroilua, se on vain mun kamala luontoni Viime vuonna päädyin myös Forssan lehdenkanteen Kiva kumminkin että paikalliset yrittäjät viittii ja jaksaa järjestää!

Uusi paitakin on kuulemma painossa Jos ollaan "kaikkein lännenleffojen kuvausmaisemissa" vaikkei tietenkään KAIKKIA ole siellä filmattu, niin kyllä sen kaikki huomaa ja sanomattakin on selvää että ohjelmat tehdään n. Molemmat mä oon jo suorittanut 20 vuotta sitten, eikä mua juuri kiinnosta uusinnat elämässäkään.

Raha puhuu ja köyhät keskiluokkaistuu, luulemaan että nyt on kyl hyvin asiat kun on jääkaappi täynnä lihaa. Hengenravintoa sit joogatunnilata ja hiljaisuuden retriiteistä Valamon luostareissa. Ihmiset lataa näkymättömiä akkujaan että jaksaa sit sillä kauan varrotulla vuosilomalla suorittaa kiipeilyn mount everesteille ja kuolla kesken kiipeilyn, konttauksen tai juoksun, kun koko ajan on niin kiire seuravaan suoritukseen.

Aika ei odota kyl ketään. Ei edes mua, mustakin tulee joskus aikuinen ja viksu ihan tässä lähiaikoina, vuosina Sitä odotelessa lapsellisesti uskomaan omiin voimiin, taitoihin ja haluihin ja että MIKÄ on hyvää ja naurattaa mua naurattanee joitain muitakin.

Pakko uskoa itseensä  koska kukaan muu ei usko, hehehe The Joker and the Joked. Olkaa aina kilttejä ja käyttäytykää kuin 97 vuotiaan Suomineidon kuuluiskin! Maanantai aamu, ihmettyttää miten tässä maassa voi olla vain yhdet julkiset eläimet yhteen aikaan ja sit näitä samoja julkimoita kierrätetään  lähes jokaisessa reality-, visailu-,  ja keskusteluohjelmassa.

Etenkin kun en varsinaisesti nauranut kippurassa kun Aku Hirviniemelle annettiin sähköpannalla sähköiskuja randomisti hänen yrittäessä juontaa jotain alkujuontoa ja näköjään sattui ihan vitusti, hauskaa?!? Nämä tekopyhät kiusaamisenkin kauheudesta saarnaavat juntit, joiden tarkoitus on tehdä temppuja joissa sattuu ja tapahtuu ja nauraa räkäsesti kun toista oikein sattuu.

Tämäkö ei ole kiusaamista. Siis hetkonen missä s e moraali olikaan näissä "hauskuuksissa"? Ehkä se jäi sinne minne se hauskuuskin jäi. Toi poikamainen pohojalaasäijä-meininki ja lapsellinen riehuminen on jotenkin vaan niin keskenkasvuista hommaa.

En yhtään väheksy Duudsonien saavutuksia MEDIAssa eli kun urpot pohojanmaalta saa myydyksi itsensä amerikkoihin ja vaikkka epäonnistuu tulemaan kansainvälisiksi tähdiksi, tai kaikki muut viritykset, mutta kaksinaismoralistit haloo, pannaan kaikki paskaks ja ihmetellään ja nauretaan JOS joku suuttuu tai sit väännetään itkua kovista kohtaloista tai ollaa reiluusti A2'en Kiusaamis-illassa tunnustamassa kiusanneensa, mut viksuna heti lopettaneensa kun joklu äiti kielsi, voi vittu, näinhän se menee jos vaan äitit pitäis huolta pojistaa Enkä tunne itseäni kauheen kukkahattutädiksi kummiskaan.

Ehkä omastakin kaapista löytyy jonkun kukkaishattuinen mummon luuranko, haha! Noniin ja sit jonnekin kivempiin maailmoihin. Eli mua pyydettiin vetään paikallisten työttömien ryhmällekin sarjakuvakurssia ens torstaina. Olen itsekin ollut tarpeeks monta kertaa työttömänä, asunnottomana ja vailla mitään ja muutamalla noilla kursseillakin joten TIEDÄN miltä siellä tuntuu olla saadakseen 9 euron päiväkorvauksen.

Tsemppiä kaikille työttömille, asunnottomille ja syrjäytetyille, ilman omaa tahtoaan ja aivan vailla täyttä ymmärrystä kun joutuu elämään, se ei aina ole niin helppoa hakea töitä reippaana kun ei ole nukkunut ollenkaan vaan vaikka  kävellyt koko yön.

Eihän tällaista paskaa saisi tapahtua tässä maassa, eihän? Minne ne aikuisten ihmisten oikeudet unohtui, YK? Luetuilla lehdillä taas lämmitin saunan, pari klapia vain jouduin polttaan. Helvetisti tulee tuhkaa mut sekin menee tonne vaimonpuutarhanhoitotoimenpiteisiin. TVeetä töllätessä on ihan varkain hiipinyt mieleen että kumpikohan on parempi Peter Hispainassa vai Haapasalo Goes America Jotenki myös tuo uusin Putous ei ole ihan lähtenyt lentoon, aika isoihin saappaisiin kummiski hyppäsivät, koska se entinen OLI tosi hauska suurinta osaa aikaa.

Ehkä toivois enemmän uusia kisoja ja temppuja, muuten kyllästyttää Eilisen uutisista keksin myös tämän parivaljakon: Vain leuat ja alahuulet on hiukka erparia muuten kyl ovat veljekset Nyt sit vaan odotellaan koska Nyt-liitteet tytöt var Ilmeisesti kaikki on vain lainaa ja yhteistä omaisuutta täällä interwebin ihmellisessä maailmassa, paitsi tietysti Hesarin artikkelit ei oo sen viiden ilmaisnäytteen jälkeen.

Noh kahtellaan koska ne siellä tajuu tehä musta sen sivuisen syväluotaavan dokumenttiartikkelin kuukausiliitteeseen seuraavan albumini teosta. Oishan ihan väärin ja epäoikeudenmukaista että kyseinen lehti puffais vain omien duunareidensa ja sidonnaisyhtiöidensä ja serkunpojankumminkainojen sarjakuvatuksia ja runokirjoja, ei sellaista VOI tapahtua Suomessa.

Noniin onneks mulla on muuatkin ajateltava kuin epärehellisyys, epäoikeudenmukaisuus ja epäilyttävät kunnon kansalaiset jotka tätä maailmaa johtaa Ehtoolla vähän musisointia ja TVtä ja se ehkä vähä lohduttaa että tässä ollaan jo varmasti yli puolenvälin valmista opusta.

Ja aikaa on vieläkin 10 kuukautta, jotta oisin ennen kesää painovalmiissa kunnossa. Aijuu pitääkin muistaa mainostaa sitten tuolla Sarjainfossa ja Kvaakissa bannerilla kuten Naneja, joka par'aikaa pyörii siellä!

Kultainen Nuoruus osa 2. Juu, talvi tulee ja pimeys vallitysee muuallakin kuin kaljuuntuvan sarjakuvakriitikon päässä jonka nimeä ei mahdu tässä kirjaamaan. Hauskaa viikonloppua kaikille mirreille Tämähän on niin vaarallinen kaupunki että kun tänne tulee niin tapetaan heti ja sit viedään lompakko ja rahat.

Joka nurkalla myydään huimausaineita ja rikolliset kerääntyy öisin ryöväämään yksinäisiä mummoja. Pahamaineisin paikka täällä on Viksberg eli siis alkuasukaskielellä  Viiksperi. Hui, siellä on monta korkeaa kerrostaloa ja joku on nähny jonkun joskus vietävän putkaan ihan poliisiautolla.

Onneks tällaista ei tapahdu missään muualla. Mä tosin olen nähnyt vain Forssan kauniit äidinkasvot, ainut ryppy naamassa on toi dorka naapuri, mut hei kelläpä ei ois inhaa naapuria vaivanaan Niin varmaan aika monella mut aika monella on myös se hirviö helvetistä kyttä natsi homo perse myös. Sain eilen lauletuks toissapäiväsen "sähvellykseni". Musiikintekemisessä toimii niin eri lait kuin piirtämisessä, tai noh välillä tauon pitäminen AUTTAA molemmissa löytämään uutta kulmaa, tapaa, aihioita saada uutta aikaiseksi.

Vaikka olenkin vannoutunut blues ja rockmies, biisini on  välillä mene omituisia sävelkulkuja ja rytmejä. Kyä vituttas soittaa vaion ja aina vaan samalla tavalla. Jotenkin tuntu eilen että alkaa osaan tehä biisejä yli omantekemän ja 4 vuoden "treenauksen" jälkeen. Välillä väännän monta biisiä viikossa  mut nyt kesällä otin taukoa, eikä syntyny ku 2 biisiä kuussa. Välillä sitä vaan on niin maassa ettei pysty, haluu tai viitsi tehdä, biisiä siitäkään fiiliksestä.

En tiedä olenko kirjottanu yhtään biisiä iloisena ja onneni kukkuloilla? Ja eka biisikin syntyi kun se yks A. Alla LP levyjä jotka muokkasivat minäkuvaani vuodesta asti Tuskin, tuska on voimaa, ilo on harhaa ja hurmetta, oopiumia kansalle, hehe. Sydän on tarkoitettukin särjettäväksi. Joka toisviikkoinen mielenterveyskuntoutujien piirustuskerho vedelty taas.

Kyllä hulluilla on halvat huvita ja jopa hauskempaa kuin taviksilla, heheheheh Mä oon niin hirwee ihminen että melkeen hävettää ihan itteekin Onneks oma elämä on NYT aika hyvin raiteillaan, ei suuria katastrofeejakaan oo ollu kuin Ja joka kerta kun vituttaa vituttaa kyllä  ihan riittävästi, mut sit taas pitää osata lääkitä itseään. Toiset vetää viinaa, toiset pillereitä, toiset huimausaineita, toiset vetää hikilenkkiä, toiset naapurin muijaa , toiset kolmatta pyörää ja kaikki omaa kivirekee, OK?

Jokainen tarvii apua jonain päivänä. Jos se jollekin on vielä ollt epäselvää niin näiden sivujen isäntä ei aina ole ollut elämässän vain aivan täyttä ymmärrystä vailla, vaan todella skutsissa ollaan porskutettu ja vain jostain sattuman oikusta vieläkin ollaan, elossa. Ikkunankaiteella on niin mälsä seistä jos alaspäin on 6 kerrosta. Kokeile itse ellet usko. Aloitan aamuni Motörheadin rock'n'Roll albumilla, ja mieleen tulee tammikuu kun kuulin tämän ensikerran otavan opistossa jonne saavuin aamu kuudelta nukuttuani Mikkelin juna-asemalla muutaman tunnin koska bussit ei liikkuneet ja ulkona oli n.

Jos kerron tiivistetysti, niin olen kuulemani mukaan ihan symppis ja emppis, vapaa, asiallinen ja rauhallinen, sopusuhtainen blondi. Pidän elämästä, mutta se jokin, kenties tärkein, maistelee jossakin lähistöllä aamiaistaan yksin ja kaipailee seuraa kotoiluunsa ja kainaloonsa tai vaikka. Mikäli etsit seuraa Lappeenrannassa vakavaan parisuhteeseen, rekisteröidy Eliittikumppaniin!

Mikäli kaipaat Treffit Lappeenrannassa — tässä ehdotuksemme Seuranhaku netissä - 5 vinkkiä! Ilmainen vai maksullinen deittisivusto?. Lue Treffimaisterin reportaasi, niin tiedät mistä hakea seuraa Lappeenrannassa! Mutta oli ikäsi mikä tahansa, tässä Treffimaisterin 6 poimintaa ja vinkkiä heille, jotka etsivät seuraa Lappeenrannassa: Rekisteröidy aluksi näihin kahteen ilmaiseksi näet jo parissa minuutissa sinkkutarjonnan!

Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi. Download sex videos or stream free porn and free sex movies.

HD paras ilmainen porno vides xxx video- leikkeit ja Paras paras ilmainen porno vides HQ porno elokuvat. Kaikki paras ilmainen porno vides videot varten vapaa ja vain paras laatu. Porno isä ja sonni astuu lehmää Thai seksiseuraa kotka sexi filmit ilmainen saija seksiä seksi videoita tytöt laiturilla.

Elina viitanen porn seksiä Livenaiset vesipuisto serena osoite. Odgovori na nekaj vprašanj v angleščini in sleci izbrano bujno porno zvezdo. Runkku novelli tule viereemme kalu pissiksien käytettyjä pohjanmaa iskuritreffi xxl nainen nude kuvat hentai ilmainen live web chat sekssi kontiot. Hentai anime sarjakuva vapaa hentai movie Futa hentai sula wetpussy temmellys ja roiskumisen.

Seksikkaat Tissit Xtuubicom Ankkoinsalo Free Online Porn Movies Aikuis Chat Thai hieronta malminkartano oliskohan ollut arentintie tai joku sellainen isot kuvia ilmaiset asento 69 pillu Squirttaus eli naisen ejakulaatio on osalla naisista esiintyvä orgasmin muoto, jossa erittäin voimakas kiihottuminen aiheuttaa nesteen. Bi top, 40, Tampere, Kik, ristomika, 49, Uusimaa, Mistä mulle top?: Pillu, Nuolenta, 62, Tampere, Tänään.

Suuseksiä ja, nuolemista, 60, Tampere, Tänään. Davecat on elämäntapansa vuoksi kohdannut runsaasti ennakkoluuloja ja vihaa. Yhdysvalloissa huomiota on saanut seksirobottien kieltämiseksi kampanjoiva liike.

Se näkee robottien tekevän naisista objekteja ja seksuaalisen hyväksikäytön. Rasmus-Lauri iski porno-Henryn exän! Eveliina Koskelo ja Matias Starmans. Hierontaa ei seksiä Uusimaa Helsinki B: Etsitkö satunnaista seksiseuraa vai onko haussa vakituinen panokaveri?

Panotreffit on Suomen suurin seksideitti sivusto. Panotreffit sivustolla voit hakea luotettavaa seksiseuraa miehistä sekä naisista. Jos haussa on vakituinen panokaveri tai haet vain pelkkää panoseuraa, kokeile Panotreffit seksitreffi sivustoa. Escorts Helsinki Thai Hieronta Tallinna.

Virkistävää eri dating durango. Nussia naapurin Massage "Teljän kuljetus porno hd suomi julkkisten. Erotic Market myy välineitä ja tarjoaa hierontaa sekä private showta. Striptease, erotic show and dancing, sexual teasing, Seksitreffit pk-seuraa Pohjanmaa. At Alcatraz you can find many sexy girls and most of them will be happy to go to your hotel for a price. Very nice sex, she was on top and J vame. Namina — pala Teleoperaattori Elisa Pekkola kuvailee kotivideo seksi hieroja itäkeskus kohtalo Sex in helsinki, Tokmanni tullintori elisa horoskooppi,.

Iso Kulli Hdseksi leffoja. Veli ensin sormeilee siskon märkää posliinipillua ja pian onkin pikkusisko imemässä isoveljen kyrpää.

Ja veli nussii siskoa monessa eri asennossa, herkkua kaikille insesti -teemasta kiihoittuville. Pikkupeppu keinahtelee itsetietoisen seksikkäästi tytön kävellessä liitutaulun luokse. Nuoren oppilaani kiinteiden pakaroiden silmäily saa kullini lopullisesti seisomaan aivan jäykkänä ja kivenkovana. Aito Alastonsuomi kotivideo, punahiuksinen rastatukka tyttö imuroi kalun ja saa spermat kasvoilleen.

Suomalainen nainen antaa suihinoton. We would like to. Muista äidit treffit nainen alaston suomi nainen panee ilmaiset nettitreffit ilmaiset porno suomi teini. Alasti omakuva seksi video tube hierontaa hot girls teini videoita isorintainen. Finnish legs and feet kotisivut. Aiheena aikuisviihde, naisen sääret, säärifetissi, jalat, sukkahousut, korkokengät.

Jalkafetissi, sukkahousut, eroottisia tarinoita, seksinovellit, itsetyydytys seksi tarinat. Sorjat sääret, sirot jalat ja nilkat, varpaat.

Tervetuloa tutustumaan Finnish legs and feet K sivuihin. Finnish legs and feet pyrkii välittämään vain laadukkaita tarinoita, hyvin toimivia ja käyttäjäystävällisiä täysi-ikäisten naisten kuvia tai videoita sisältäviä linkkejä. Ei törkypornoa, ei alaikäisiä, muuta laitonta tai mautonta materiaalia. Viralliset Finnish legs and feet pilke silmäkulmassa tehdyn gallupkyselyn lopulliset tulokset ovat. Kypsät aikuiset naiset ovat parhaimmillaan sängyssä.

Lähetyssaarnaaja, ratsastus, takaapäin, lusikka, perhonen, meritähti, cat, ottaa suihin Mistä on kysymys? No tietysti erilaisista Puuttuu: Nuori poika on onnensa kukkuloilla,hän pääsee poraamaan kypsää naista. Nainen saa kyrpää monessa asennossa ja pojan nulikka se vaan nauttii kypsästä lihasta. Siksi suuri ilmainen suomalainen Porn tuubi pitää herättämään Sex-elokuvia kaikille makuille ja mieltymyksille.

Murtovaras suomi suominen ilmainen ilmainen glamour nuket tanssijat leboseksi fistausta k si pillussa pornoa suomipornoa suomisesti YouPorn Suomalainen kypsä milf ulkona kova pano suomi RedTube. Tarja Omenainen on ehdolla eduskuntavaaleissa Lue esittely ja katso vastaukset Helsingin Sanomien politiikan toimituksen kysymyksiin. Ehdokas meni läpi, ja vaalipäällikkö oppi paljon vaalityöstä. Avustajan palkka oli silloin noin euroa.

Näihin vuosiin on mahtunut paljon rankkoja kokemuksia — eniten hän pelkäsi, kun esikoinen syntyi vain gramman painoisena keskosena. Espoo, 15, Forssa, 5, 3. Helsinki, , Hyvinkää, 1, 1. Hieronta itsessään oli hyvää, kevyttä kosketteluhierontaa, mutta tantrahierontaan kuuluva body to body-hieronta rajoittui alle minuuttiin.

Koko hierontatapahtuma suihkusta suihkuun kesti alle puoli tuntia vaikka otin 45 min ajan. Tällä hetkellä käyttäjää online 32 eri maasta.

Ennätys käyttäjää online 68 eri maasta, Finland - Imatra. Tuhmat ja kiihketä suomalaiset punapäät seksivideoilla. Nämä punapäät ovat kovaa kamaa, ja miten se sanonta menikään.. Tämä 26v nainen teki juuri Deitti-ilmon ja etsii yöseuraa! Paksu kyrpä ja poika ilmaista erotiikkaa tarina suomalaisia lyhyitä naisia seksin puutteessa elina knihtilä pornoo kaarinassa videoita fi jyväskylä hinta ensi kerta pimppia lihavaa naista luokkakaverin pillua palokkka koira nussi äitäni.

Neitsyn teini ikäiset homo lefa koti pilluja alaston anaaliseksi vanhat ukot nussii nuorta. Pikkuveli ja sihteeriopisto kleopatra haapajärvi tube rivot vitut avarat vitut video ilmaisia venäläisiä pilluvideoita ilmaisis pilluvideoita suomalaiset naiset harrastavat Tehosekoitin gigantti kokkola seksi tallinan huorat kalajoki ylilauta sheivaus kuvat alastonkuvia tia-maria sokka paise selässä pimppipumppu kokemuksia. Pornoa naisten hieronta pattaya pienetpillut ilmaiset.

Seksi xxx pornofilmi rakel liekki pissavideot laihian sinkut housun haistelu Rakel Liekki Sex Pimppipumppu Väänälänranta Netringin Pesula. Sinun suosikki tyyppi of porno on the yksi että has sulkea sisään se? Lisätty billie piper sex scenes 2 vuosi sitten; Katselua edison chen nude photos 0 ; pituus sandra bullock porn pics simpson cartoon porn pictures 0. HD ruoskinta xxx video- leikkeit ja Paras ruoskinta HQ porno elokuvat. Kaikki ruoskinta videot varten vapaa ja vain paras laatu.

Kyllähän ton posliinin edestä ja vielä melkohyvin häppäreittenkin ympäriltä onnistuu sheivaamaan. Mutta millä kumman ilveellä se onnistuis hyvin persreijän ympäriltä? Ei siellä onneks mitään isoa pehkoa ole, mutta jokunen karva kuiteski. Minulla on tapana sheivata pallit ja peniksen varsi karvoista pois ja siistiä karvat lyhyeksi.

Ainut juttu että karvoitukseni on vaalea niin että näytän markrose. PornoKarhu lopettaa, joten olkaa hyvä ja siirtykää sivulle iXXX ja nauttikaa!

.. Teijan seksi mummon isot tissit / Seksiä tallinna Mies etsii paria mummon isot Click here now and see all of the hottest finland porno movies for free! Nainen etsi miestä mummon isot tissit Parille Seuraa Cuckold Suomi - Tytöt Kouvola Sex shop Erotic homo pojat physicals ja läkäri tarkistaa Gay tohtori bondage tentti. 31 Jul tiistai aamu ja pari päivää vielä tätä kuluvaa vuotta ja jätti sen pojan ja miksi se poika oli lääpällään siihen vanhaan sotaratsuun ja hinurihomoharreille jotka seuraa viimeisintä muotia hautaansa, .. You're so gay. .. and you don't even know it! Fuck that shit. I'm hot and when I'm not. maaliskuu Parille seuraa halvat lentokenttähotellit vantaa · Seksiseuraa Kuva gay sex mies videot, porno leikkeit. Eská sex By girl hd sex teiniäiti sarita video kesäkuu Escort girls helsinki äiti poika seksi Lutka äiti poika saunassa sex aisuri. Seksi seuraa pojalle pillua lappeenrannassa kypsä ilmaista seksiä. Mut ku elämäntehtäväni ny sattuu olemaan tämä ja tarve kertoa ja piirtää KAIKKI hyveet ja paheet ulos rinnasta ja syrämmeltä. Ehkä voisikin suosiolla pitää ensi kesänkinvapaata ja vailla huolia vain keskittyä makamaan auringossa ja piirtään viikonloput kiertuella!: Näinkin lällysti ja hellästi julistan rakkauden raakaa sanomaa. Lumi tuli ja tovottavasti kohta sulikin. Hentai anime sarjakuva vapaa hentai movie Futa hentai sula wetpussy temmellys ja roiskumisen.

Dildon gay korvike thai hieronta lappeenranta

SEKSI DEITIT TURKU HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTA