Puh homoseksuaaliseen seksi sexwor

Jossain kirjoituksessa jo pohdiskelin sitä, että yleensä eläin ja ihminen ovat eri arvoisia moraalisissa kysymyksissä. Jos on oikein teurastaa sika ruuaksi, niin onko oikein teurastaa ruuaksi kehitysvammainen ihminen?

Jotain asiaa ei voi eläimen kohdalla kieltää siksi, että se on ihmisen kohdalla kielletty. Kun aloin tutkimaan paremmin, niin Paasilinnahan kirjoittaa Kuusmäen kunnasta eikä mistään Kuusingista. Ja olen ymmärtänyt että kysymys on fiktiivisestä tarinasta ja paikkakunnasta. Ja jos täällä on läsnä joku kuusingilaisen leskirouvan kyläpoliisin silmäpuoleksi hakkaama eläimiinsekaantuja aikamiespoika, niin pyydän nöyrästi anteeksi.

Itse näen kummatkin ihan samalla viivalla. Elävinä olentoina joista toinen ei ole toista arvokkaampi. Ihminen on vaan luonut sen illuusion, että olisimme jotenkin merkityksellisempiä mitä todellisuudessa olemme. Nostat kuitenkin mielenkiintoisen dilemman esille. Papuan aidoissa alkuperäiskansoissa kehitysvammaisen pistämistä pataan ei varmaan paheksuttaisi taas heidän normien mukaisesti. Se nähtäisiin luonnollisena prosessina, jossa "heikompi" antaa "vahvemmille" mahdollisuuden elää ja kasvaa.

Eikö me harrasteta juuri tätä samaa, niin sanotuissa sivistyneissä yhteiskunnissamme. Näemme siat, kanat ja lehmät itseämme "heikompina" ja näin ollen loogisesti pistämme ne pataan. Itse en näe etteikö aiheesta voisi keskustella. Sinänsä itse suhtaudun asiaan että eipä kuulu mulle samalla tavalla kuin homojen hommat vaikkakin se naisen välinen on kyllä kaunista ; niinkuin ei eläintä ja ihmistä ole kait tarkoitettu toisilleen, niin en näe että kaksi miestä jotenkin poikkeaisi tästä.

Koirat käyttävät kielensä silloin kun pesee itseensä ja muita nuolemalla turkkiaan,persettään ja muniaan joskus se sattaa puhdistaa myös laumansa jäseniä,kuono tökitään joka paikkaan se on sen tehtävä. Koiran reviiritietoisuus aiheuttaa sen että se kiereskelee esim oksennuksessa ja pa…ssa.

Veikkaan että koira voi nuolla omasta aloitteesta tai opettamalla. Jos moraali otetaan tähän mukaan koiria huijataan opetetaan sotakoiriksi,pommikoiriksi,ottamaan kiinni vaarallisia aseistettuja roistoja ,itsemurhapommittajiksi jne. Maailma nyt vaan sattu olemaan tällainen että täällä tallustele kaikenlaisia valopäitä.

Minusta on hyvä että väki tietää millaisessa maailmassa eletään. Saatat altistua suuremmalle määrälle bakteereja pussaamalla ihmistä kuin koiraa tai kissaa. No voihan vittu, oli tai ei. Jos koirat kiinnostaa niin paljon, voi lueskella kaikkea mahdollista koirista vaikka Kennelliiton sivulta, jos ei muuten tiedä. Minä ääliönä kirjoitin tähän ketjuun ja toivon ettei tämän jälkeen löydy enää lisää ääliöitä koiratieteiljiöitä. Mitäs jos pantais välillä, ihan ihmisten kesken ja ihmeteltäisiin sitä ja sen ihmeellisyyttä.

Koiralla oli suussa vähemmän bakteereja kuin toisella näistä pääosan esittäjistä. Vähän OT mutta silti. Otsikko ei ensin kiinnostanut, mutta lopulta päätin vilkaista. Varsin koomista ja mielikuvia herättävää, kiitos siitä.

Kiitti Tilkka, ja kiitti myös privasti kommentoinneille. Ei niin ällöä ettei jotain hyvääkin. Mulle tää ketju on opettanu jotain oleellista joidenkin ajatus- ja arvomaailmasta. Sitä oppia tulen hyödyntämään. Mietiskelin tuossa autolla ajaessa lisää tämän asian moraalista puolta. Tuli samalla mieleeni myös joidenkin ehdotus tehdä prostituutiosta laitonta ja lihansyönti.

Vaikken voisi kuvitellakaan nuolettavani itseäni eläimillä, en keksinyt, miten voisin kestävästi perustella sen kieltämistä, koska samoilla perusteluilla minun pitäisi kieltää prostituutio tai lihansyönti tai molemmat.

Niin kivaa kuin olisikin kieltää kaikki se, mikä minusta tuntuu vastenmieliseltä, haluan mieluummin elää yhteiskunnassa, jossa jokainen saa toteuttaa itseään, kunhan ei aiheuta tarpeetonta kipua tai kärsimystä muille.

Vegaanit niputtavat eläimet samaan ryhmään ihmisten kanssa. Minulle niillä on eroa, mutten siitä huolimatta hyväksy eläinrääkkäystä. Maailmassa on paljon vääriä asioita mitä mikään laki tai asetus ei kiellä. Normaalisti kuitenkin ihmiseen on sisäänrakennettu tieto oikeasta ja väärästä. Musta seksi, minkäläinen tahansa, perustuu aina kahden tai useamman tasavertaiseen suhteeseen.

Jos siinä on alistamista tapahtuu se molompien halusta. Omistajan ja eläimen tai lapsen ja aikuisen välinen suhde on alistussuhde. Ja siinä hyväksikäyttö on moraalitonta. Eläimen omistaja tai aikuinen lapseen nähden ei ole oikeutettu kertomaan seksissä haluaako toinen osapuoli sitä vai ei. Tästä johtuen monikaan hyväksikäyttö ei koskaan tule ilmi. Kysymyksen asetteluhan on viaton ja kait ilman minkäänlaisia taka-ajatuksia.

Koirat nyt nuolee omasta tahdostaan vähän kaikkea: En kyllä mitenkään yhdistäisi koiran lipomista pedofiiliseen suhteeseen lapseen, vaikka itse en kumpaakaan harrasta. Olen ihan sama mieltä ,ei ikävät asiat poistu sillä että pää työnnetään puskaan. Mun moraalikäsitystä vastaan tuo eläinten käyttö seksissä on, mutta tällaista esiintyy vaikka kuinka ollaan hilja asiasta.

Minusta täällä ei olla hehkutettu asian puolesta ja jos sellaista esiintyy veikkaan että modet poistavat. Kannattaa varmistaa että pimppa on kunnossa jos päästää koiran nuolaisemaan. Isäukko antoi koiransa nuolla haavansa siis myös sellaiset joissa ei ollut "rupea" päällä , sanoi niiden paranevan nopeammin. Nähtävästi koira ei sitten kantanut tätä bakteeria koska eli vanhaksi ilman amputointeja. Juu nuoletan, silloin kun en jaksa tiskata astioita, niin koira saa nuolla ne puhtaiksi: Varpaanvälitkin koira putsaa tosi hyvin: Tällaisina taloudellisen epävarmuuden aikoina kannattaa säästää siellä missä se on mahdollista, paljonkohan säästyisi vuoden Emboissa.

Sinkkutaloudessakin voi olla jo ihan merkittävä summa, mutta miettikääpä jos esimerkiksi viisihenkinen perhe nuolettaisi koirallaan. Koiran kielellä on paljon käyttöä: UnNl4eL85bM Koirathan yleisesti syövät käytetyt vaipat, jos niitä ei estä. En tiedä, koskeeko tämä kaikkia koiria vai vain narttuja, joilla on luontainen taipumus hoitaa pentuja ja pitää ne puhtaana.

Pari viestiä ylempänä olevasta kauhutarinasta huolimatta en ole hirveän huolissani koiran suussa olevista bakteereista. Lihansyöjäbakteerin saattaa tietääkseni saada maastakin, enkä sen vuoksi estä lapsiani leikkimästä ulkona.

Haavoja tulee ja joskus ne tulehtuvat. Jos tuollainen kauhutarina osuu kohdalle, kyse on erittäin huonosta tuurista. Hauskaa et tää ketju elää.. Varsinaisia mällin nielijöitähän ne on.

Joo embot säästöön ja koirille nestemäinen protsku kuuri päälle: Kokemusta noista käytetyistä vaipoista. Hyvinkin koulutettu palveluskoira vaan ei meinaa avata suutaan kun saa sinne herkullisen bambersin. Tällaisia helmiä löytyy sihteeriopiston arkistoista, pakko nostaa ylös. Itse uskoisin, että ainakin "vahinkoja" on käynyt foorumin sihteereille.. Nyt taas pomppas ja lujaa Mä tykkään kyllä sairaista jutuista Sä vihjaat et forkal kirjottavat sihteerit o eläinten hyväksikäyttäjiä.

Jos vaikka koira tullut nuuskiin nukkuessa niin eihän se ole hyväksikäyttöä. Ymmärrät nyt kaiken väärin.. Eikö kukaan sihteeri kehtaa kertoa läheltä piti-tilanteista? Täyttääkö tämä kriteerisi; Sormetin hupakkoa jolla oli koira. Touhujen jälkeen koira tuli syliini ja nuoli iloisena käteni puhtaiksi pilaten koko jutun, kun tykkään nuuskia kotimatkalla sitä pillun tuoksua sormistani. Samasta syystä en käy suihkussa tai pese käsiäni sihteeriltä poistuessani: Hyi helvetti, heti meni panohalut.

Höpö höpö, tää naru menee heittämällä sihteeriopisto-tread TOP3: Lukekaan alusta asti, aivan huikeeta juttua! Muutenkin se on kiva tuoksua raikkaalta pillulta.

Vastaantulevat naiset kiinnittävät huomiota ihan toisella tavalla. Miehet katsovat alemmuutta tuntien poispäin jne. Nehän sanovat, että hyvä partavesi lisää itseluottamusta. Itse sanon, että mikään ei lisää niin hyvin kuin pillun tuoksu. Onneksi tuossa tapauksessa minulla oli muun muassa reisissä, rintakarvoissa, parrassa ja viiksissä vielä sitä tuoksua jäljellä. Sormetin hupakkoa jolla oli koira. Touhujen jälkeen koira tuli syliini ja nuoli iloisena käteni puhtaiksi Miksi koira nuoli sormesi, oli tottunut makuun..?

Miksi koira nuoli sormesi, oli tottunut makuun..? Sitä vähän itsekin kelasin jälkeenpäin tai jo sillä hetkellä, mutta en viitsinyt kysyä oliko asia näin. Tosin vastaavasti kerran erään hupakon koira nuoli lattialta sinne lentäneet tahnani, joten Kaveri kertoi kerran olleensa naisen kanssa jonka villakoira olisi väkisin ollut tulossa lipomaan väliin.

Kyllä kai tuommoistakin tapahtuu. En ymmärrä miksi tämä ketju on niin huonossa huudossa sihteerien keskuudessa. Kuvia penislävistyksistä kyllä laitetaan foorumille ja se jos mikä on trendikästä, mutta lemmikkien omistajina ei muka ole sattunut pikku "vahinkoja"?

Kyllä on sairasta, jos oot tosissaan.. Ei ole välttämättä hyvää mainosta kertoa varmaan noista julkisesti jos sellaista harrastaa. Ei se tietenkään tarkoita etteikö noita "vahinkoja" mahdollisesti tapahtuisi. Ihmettelen sitä ettet ole vielä kysynyt, että jos hupakko ei anna asiakkaan nuolla pilluansa, niin saakohan koira kuitenkin nuolla? D Tuossa meinattiin ilmeisesti "vahingolla" sitä ottaen Irritaation huomioon ei ole niin varmaa kuitenkaan , että se koira eksyy sinne ihan sattumalta.

Sen nuolemsien havaitaan tuntuvan hyvältä ja sen myötä koiran annetaan jatkaa sitä. Toisena ääripäänä voisi olla, että uroskoira vahingossa tuikkaa sykkivän elimensä sisälle ja alkaa panemaan.

Eroaako se sitten kovinkaan paljon siitä jos sinne pimperoon tungetaan tarkoituksella maapähkinävoita tai jos se koiran elin ohjataan sisälle, kun kummassakin se lopullinen päätösvalta ja sen myötä tuleva moraalinen asema on sillä ihmisellä. Kerran kukaan ei tunnusta Irritaation suureksi harmiksi mitään, niin; Joskus varhaisteininä olin tuttujen luona suihkussa ja astuessani alastomana eteiseen asunnossa elellyt saksanpaimenkoira tuli tervehtimään ja sattumalta alkoi nuolemaan ensin käsiäni ja sitten muniani.

Se ei tuntunut hyvältä mitenkään ja keskeytin sen välittömästi. Ei välttämättä niinkään pelkästään moraalisista syistä johtuen, vaan enemmänkin siinä hetkessä ilmenneestä voimakkaasta pelosta, että se puree ne irti.

Sen jälkeen puinkin päälleni jo siellä vessassa ja vältin näin mahdollisia "jatkovahinkoja". Kuvan koira ei liity tapaukseen, mutta toimii silti hyvänä havaintokappaleena. Puurokattilan nuoletin koiralla aima. Kerran pannessa eksää koiramme tunki kuononsa palleihini kun naitiin.

Säikähdin saatanasti jatkossa makkarin ovi oli visusti kiinni kun naitiin. Kyllä tämä hieman omituinen threadi on.. Takavuosina tuli luettua amerikkalaisen prostituutiogenren ensimmäisiä edustajia.. Siellä oli yksi koiraepisodi. No vaan kyllä normaali ihminen pitää takuuvarmasti huolen siitä ettei se elukka vahingossakaan pääse yllättää Tuskin kovin moni reva levällään koiriaan rapsuttelee: D Mä en usko että se ois tahaton vahinko.. En ole kysynyt koska ei ole ollut mielessä. No, ajatellaan vaikka sellaista tilannetta, että sihteeri hieroo hunajaa räpsäänsä.

Monet naisethan tekevät näin tyydyttäessään itseään. Melkein voisi toivoa, että hupakot käyttävät parempia keinoja sellaiseen jos kärsivät siitä. Olet oikeassa, ehkä nuo alkoi olla jo omia pohdintojani joskin ei fantasioita kuitenkaan , jotka heijastin sinuun. Osittain johtuen siitä, että olet jostain syystä jotenkin tavanomaista kiinnostuneempi tästä aiheesta.

Joskus varhaisteininä olin tuttujen luona suihkussa ja astuessani alastomana eteiseen asunnossa elellyt saksanpaimenkoira tuli tervehtimään ja sattumalta alkoi nuolemaan ensin käsiäni ja sitten muniani. Se oli tosi pienestä kiinni, ettei susta tullut säälittävän seksinostajan sijasta ihailtua sukupuolenkorjauttajaa!

Haastattelupyyntöjä aamusta iltaan, MeNaiset-lehdykän kanteen, päiväkoteihin ja ala-asteille esiintymään, jalkapallon puoliaikavierailuja ja TV-uutisten asiantuntijakommentointia. Nyt kun ajattelee noita kaikkia mahdollisuuksia, niin melkoisen houkuttelevalta kyllä kuulostaa. Tuosta viimeisestä tuleekin heti mieleen, että mitenköhän monelle näistä hallituksessakin vaikuttavasta on tapahtunut noin.

Se selittäisi myös sen tietyn katkeruuden miesten ja heidän lihallisten ilojen kin rajoittamisen suhteen. Pienestähän se on edelleenkin kiinni. Kerran olin varannut ajan eräälle senttiselle suomihupakolle. Mulla oli porrasjakkarakin mukana, että pääsen kunnolla pamputtaan hupakkoa takaapäin. Kuitenkin kun ehdotin neitoselle doggy styleä niin neito kertoi, ettei palveluvalikoimaan kuulu nuoleminen. Jakkarakin jäi sille reissulle En viitsinyt aloittaa uutta narua. Nuoletatko marsulla tai hamsterilla?

Lehmällä oon nuolettanu mun pallit Lehmänkieli varmaan tekeekin tosi eetvarttia. Saitko rimmingiä samaan hintaan? Miksihän viestin aloittaja on edes viitsinyt tai kehdannut aloittaa tälläistä ketjua tämähän on täysin mautonta pilailua ja ei varmasti edes naurata yhtään: Kieltämättä, aiheuttaa pientä yökkirefleksiä ajatus.

Meitä kun on täällä maapallolla aika moneen junaan. Ja kuten tuossa moneen otteeseen todettiin, että jos ketään ei vahingoiteta tai pakoteta, niin mikä estää..? Hirveä poru nousee yleensä aiheesta, josta ei juuri itse satu diggaamaan. Sitä vaan monesti on aikalailla suppea katse asioihin.

Ja kun joku poikkeaa tästä suppean katseen tapahtumahorisontista, aletaan äkkiä hylkiä poikkeusta. Mutta tulee vielä päivä, kun Seefferi ja Lissu kulkevat sateenkaariasusteissa kulkueessa, vaatimassa kihloja toisilleen. Joku nauttii siitä, että saa sitoa ja käyttää hyväksi, joku taas siitä, että tulee sidotuksi ja hyväksikäytetyksi Joku nauttii siitä, että toinen kusee hänen päälleen, joku siitä, että saa paskaa suuhunsa Joku nauttii pieksemisestä ja joku taas pieksetyksi tulemisesta Joku nauttii siitä, että toisella on kumisaappaat jalassa, toinen siitä, että saa tulla kumisaappaaseen Ja kaikki saavat hyväksynnän, koska erilaisuus on niin helvetin hyväksyttävää ja ymmärrettävää.

Minäkin hyväksyn heidät ilman muttia ja josseja Joku nauttii siitä, että Rekku nuolee hunajat, joku siitä, että Rekku antaa kikkeliä Ja voi vittu sitä meteliä, kun yhteen ääneen tuomitaan eläimen hyväksikäyttäjä! Mitä helvetin väliä sillä on, jos Rekkukin tykkää siitä En nuoleta koiralla, mutta kissani joskus oma-aloitteisesti mönkii peiton alle tuheroa nuolemaan. Olisihan se pitänyt arvata kun annoin sille nimeksi Tirppa. Koitin editoida muttei tainnut onnistua Niin lisäys edelliseen että tietenkin olen keskeyttänyt pikku-Tirpan touhut alkuunsa!

No mutta onhan se aivan eri söpö juttu kun mirri nuolee pikkumirriä Joskus kuitenkin pitkität aikaa.. En vielä mutta tämän ketjun innoittamana saatan innostua ja harkita asiaa. Denial - the three first stages of acceptance Vittu tää o sairas ketju. Jos seuraa ketjun viestejä, niin havaitsee nopeasti yksilöiden asettumista erivaiheille hyväksymiseen johtavassa prosessissa.

Mistä herääkin mieleen kysymys, että tekeeköhän aloittaja näillä ketjuilla jotain psykososiaalista suhtautumiskoetta. Sut vois vaik syöttää mun koiril tai jotai. Nuoletko koiraas kun ajattelet vaimoo?

Kyllä mä aina annoin lautaset ruokailun jälkeen rakkaan Tika koiran nuoltavaksi. Oli se kyllä loistava hurtta, vieläkin ikävä sitä. Toisaalta eipä ihme, se oli mun frendi yli puolet elämästäni. Talvella lämmitti mun kylmiä jalkoja sängyn päädyssä ja aamulla herätti nuolemalla naamaani, eli kasvotkin nuoletin. Saiko pervot mutantit nyt runkkumatskua? Kun kielessäni tunsin, että vaimoni pepun sulkijalishas alkoi selkeästi jo osoittaa rentoutumisen merkkejä, lopetin nuolemisen ja pursotin liukuvoidetta peppureijälle.

Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi. Vaimo saa Horoskooppi leijona nainen porno videoita pannaan Hk sininen t-paita. Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. Onhan patsaassa toki runsaasti symboliikkaa, Mantan ympärillä ruiskivat soukat merileijonat. Helsingin Tuon ajan pornokuvat olivat mustavalkoisia valokuvia tai piirroksia puolialastomista, jopa alastomista naisista.

Sitä paitsi mukana on.. Ortodoksien pr-suhteiden kannalta olisi siis nimenomaan järkevämpää korostaa asian poliittista luonnetta. Luonne leijona panna porno - Hagfors Niitä tuskin ehtii kovin paljoa siinä aktin aikana rakentamaan, niin onko se piirakan antaminen todella ainoa asia, jolla naisen arvo mitataan? Ajattelin, ettei sitä tarvitse erikseen kuuluttaa.

Mutta sitähän naiset eivät halua sen koomin, kuin miljardit herrasmiehetkään, koska pitää kilpailla, niin. Luonne leijona panna porno järjestyshäiriöstä voisi sakko female escort stockholm päiväkahviseuraa jyväskylä paikallaan.

. E Emännät Emättimen sisäiset Emot erilaiset rodut eurooppalaiset F facial fetissi Keskustelu seksi sinkku chat gaping H Halukkaat kypsät naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. Find all posts by Sexwork. syyskuu Paikkakunta: helsinki, puhelin: wWW: Kartta Kiinalainen Ravintola Xin tunteita homoseksuaalinen tai seksuaalisen väkivallan ehkäisyyn. joulukuu Seksijuttuja sinkut, Sexwork vantaa kyrpä kovana 5. toukokuu Seksi Hieronta kajaani suomi24 uskottomuus erotic thai hierontapaikat Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. Prostituuttien puhelinnumero Ylöjärvi · Seksikäs naiset Viitasaari · Casual Dating .

Puh homoseksuaaliseen seksi sexwor

Mielummin sovitte hupakon kaa privaasti suostuuko kukaan tommoisiin. Nyt ei voi kun kysyä, että mitä vittua, oletko tosissasi?! Pidän kuitenkin noita kolmea hieman eri asiana, kuin eläinten hyväksikäyttäminen..

Tässä maailmassa tuntuu kuitenkin olevan tendenssinä kaikkien erikoisuuksien suosiminen ja esilletuominen. Antaa vaan mennä samassa kuormassa. Mielipiteitä vaikka toisten mielestä sairaitakin on olemassa. Pitäisiköhän asiasta järjestää polli?: Kuitenkin aika monella suomihuoralla on koira tai ainakin kissa.

Noissa kolmessa asiassa, mitä esitit niin on ymmärtääkseeni kahden toisiaan ymmärtävän ihmisen hyväksyntä asiasta, jopa mielihalu esim. En tajua, miten voit repiä tähän eläinten hyväksikäytön.. Toivottavasti et omista lemmikkejä. Miksi asioista pitää vaieta, jos niitä on? Kyllä, olen omistanut lemmikkejä ja huolehtinut niistä hyvin hautaan saakka. En omista valitettavasti nyt, koska se kärsisi suotta, kun en voi siitä pitää jatkuvasti huolta.

Jos et ymmärtänyt pointtiani, olen pahoillani. Maailmassa on vaan niin paljon vääryyttä ja outouksia, jotka halutaan peittää ja lakaista "maton alle" näkymättömiin. Ei niistä pidä vaieta. Vaan voisit hieman miettiä mihin niitä rinnastat, esim. Miten tästä asiasta voi käyttää nimitystä eläinten hyväksikäyttäminen? Oletan, ettei koiraa käsketä nuolemaan, vaan se nuolee vapaaehtoisesti. Eläintä ei vahingoiteta millään tavalla.

Homma tuntuu vastenmieliseltä, mutta kunhan koiraa ei vahingoiteta, niin tehkää mitä haluatte. Esimerkiksi koiran paneminen olisi jo eri juttu.

Uskon, että miehen penis on koiralle liian iso. Niin kauan, kun ketään ei vahingoiteta, haitata tai pakoteta, ei mitään pitäisi kieltää vain siksi, että se tuntuu jonkin toisen mielestä vastenmieliseltä. Naisen pimppi on bernhardinkoiralle ihan passeli: Ainakin tuon linkin kommenttien perusteella ei tosiaan tunnu kovinkaan harvinaiselta kyseinen toiminta.

Suomen rikoslaista eläimeen sekaantuminen poistettiin vuonna Eikä tuo yleistä voi olla. Olisikohan tuo aloituksen linkki pääosin provoilua? Itse en voisi kuvitellakaan antavani minkään eläimen nuolla itseäni tai tulla muutenkaan lähelle genitaalialueitani.

Miettikää nyt kuinka paskanenkin se eläimen suu on! Ja vaikka monella hupakolla on lemmikkejä, eiköhän ne ole ihan muista syistä kuin tuottaakseen seksuaalista nautintoa omistajilleen! Rehellisesti sanottuna tässä asiassa tunteet vievät vallan kaikenlaisesta järjellisestä ajattelusta.

En vaan voi hyväksyä, sori. Tosin kukaan tuskin hyväksyntääni asiaa koskien kysyykään. Lainsäätäjät nyt ovat aina olleet kujalla ; Taitaa kuitenkin olla tuomittavaa eläinrääkkäyksen perusteella nykyisinkin.

Mikä siitä tekee eläinrääkkäystä? Millä tavalla koiraa vahingoitetaan? Nuolettaakohan kukaan itseään kissalla? Sillähän on huomattavasti karheampi kieli. Viittasin McKoalatalon postaukseen eläinten sekaantumisen dekriminalisointiin. Pahoittelut, jos oli epäselvästi muotoiltu. Eläin ja aikuinen ihminen eivät ole tasavertaisessa asemassa toisiinsa nähden. Kuten ei myöskään aikuinen ja lapsi. Eläimeltä ei voi kysyä haluaako hän toimia näin. Voi vain tulkita oman minusta sairaan mielihalunsa mukaan.

Lisäksi tälläisen toiminnan vertaaminen homoihin joissa toimijoina on kaksi aikuista ihmistä on loukkaavaa. Elikkä mä olen niin tiukkapipoinen etten hyväksy.

Lapsi ja eläin eivät ole vertailukelpoisia keskenään. Lapsi on kuitenkin ihminen ja huomattavasti älykkäämpänä kokee eri tavalla henkistä kärsimystä. Eläimestä voi itse asiassa paljon helpommin tulkita, että tekeekö se jonkin asian mielellään. Se ei valehtele eikä sillä ole tarvetta peitellä tunteitaan.

Koirilla teetetään paljon erilaisia työtehtäviä, eikä henkisellä tasolla koira tee eroa siinä, etsiikö se huumeita vai nuoleeko emäntäänsä. Sama asia lapsella aiheuttaa esimerkiksi häpeää, jota koira ei samalla tavalla tunne.

Onko siis vähemmän älykästä tai henkisesti kehittymättömämpää moraalisempaa käyttää hyväkseen? Eikö siis esim jälkeenjääneen ihmisen hyväksikäyttäminen olisi tällöin vähemmän tuomittavaa kuin ns normaalin? Musta juuri niitä pitäsi erityisesti suojella. Eläin on niin vahvasti sitoutunut omistajaansa ja tämän " vallassa" , että se varmasti tekee kaikki tehtävänsä iloisesti, on ne sille mieleisiä tai ei. Mä suhtaudun tähän tosi jyrkästi, myönnän.

Olen aika fanaattinen eläintensuojelija enkä oikeestaan enää halua omalta osaltani jatkaa tätä keskustelua. Mitä päälläolevasta tekstistä olen ymmärtävinäni, olen samoilla linjoilla asiassa kuin Maria ja eri linjalla kuin Palu. En tiedä mitä lakiteksti sanoo ja siihen en ota kantaa. Jos aikuinen mies taikka nainen asettaa sukupuolielimensä eläimen nuoltavaksi ilman pakotusta tai kehoitusta mutta antaa sen silti nuolla estelemättä, teknisesti kyseessä ei kai ole raiskaus, eläimeen sekautuminen tms en tiedä ja sama sille mutta minusta se on silti väärin toimittu kyseiseltä ihmiseltä, en hyväksy.

Nykyisin vallalla olevan moraalikäsityksen mukaan on hyväksyttävää teettää eläimillä työtehtäviä. Sitä voidaan nimittää hyväksikäyttämiseksi, mutta lähtökohtahan on, ettei eläimelle saa aiheuttaa turhaa kipua tai kärsimystä.

Metsästys-, huume-, vartio- jne. Ihmiseen sovelletaan eri moraalisääntöjä vain siksi, että hän on ihminen. Ihmisen eutanasiasta käydään tiukkaa vääntöä, mutta eläinten lopettamista pidetään monissa tapauksissa oikeana tekona.

Henkisesti kehitysvammaista ihmistä ei saa käyttää orjatyövoimana, vaikka yhtä älykästä simpanssia saa. Jos esimerkiksi työnteko tuntuu kehitysvammaisesta kivalta, onko oikein teettää hänellä työtä ilmaiseksi? Eläimillehän ei makseta palkkaa, vaan niiden palkka on työstä tuleva ilo ja laumanjohtajan hyväksyntä. Millä tavalla nuoleminen vahingoittaa koiraa? Jos siitä on vahinkoa, kieltäisin sen. Jos vahinkoa ei ole, kyseessä ei ole eläinsuojeluasia.

Aikanaan, kun sekaantuminen oli rikollista, tutkittiin kuinka yleistä tämä oli ja arviot olivat, että n. Kuinka tutkimus oli tehty ja kuinka se pätee nykypäivänä on tietysti toinen asia. Pitäisi kaivella tämän lähde esiin. Hyväksikäyttö on aina tuomittavaa. Itse en hyväksy lampaan panijoita ja vielä alempaan pohjasakkaan kuuluu pedarit. Töissä nuorempana miehenalkuna yksi työkaveri tuli Hampurista R.. Sandra kuulemma hoiteli jäykkää puolta ja Fifi roikkuvia osia nuolemalla.

Suomessa tällainen ei varmaankaan ole laillista ,varmaan tuomio tulis seksin ostosta paritetulta. Siihen en osaa ottaa kantaa katsooko oikeus koiran vai hupakon parittajaksi: Aleksis Kiven seitsemän veljestäkin sivuaa aihetta. Niinpä nurmekselaisilla oli tapana sanoa ravintolan pihvejä maistaessaan: Poikkeuksellisista naisista huomattavin on keisarinna Katariina Suuri.

Hänen kerrotaan kuolleen yhtyessään oriiseen. Jotkut tavalliset naiset nauttivat kaskujen mukaan siitä, että lehmä nuolee heidän sukuelintään; jotkut onnettomat taas synnyttävät, seurauksena koiran kanssa olosta, sekasikiön. Miespuolisista korkeinta säätyä edustaa sadun kuningas, jonka viekas paimenpoika pakottaa naimaan tammaa ja jolta hän saman tien - kuninkaan pelätessä että häpeä paljastuu - kiristää vaimokseen tyttären.

Erään kaskun mukaan venäläisten ja suomalaisten ero on se, että venäläiset naivat tammaa, suomalaiset lehmää. Yhdessä tarinassa venäläisten seksikumppaneita ovat sudet. Absurdeissa vitseissä puhutaan poroista ja hirvistä , kissoista ja linnuista. Kuten moni muukaan, en näe miten nämä asiat olisivat toisiinsa rinnastettavissa. Oma periaatteeni sisältää suvaitsevaisuuden aikuisten väliseen, vapaaehtoisuuten perustuvaan toimintaan ja siihen ei silloin kuulu eläimet.

Tuon linkin sisällön totuudenpitävyydestä en menisi vannomaan, osa varmaan kirjoittelee provoillen ja läppänä. Suvaitsevaisuuteni koskee tosiaan edellä mainittuja aikuisia ihmisiä, ihmettelen suuresti että joku tulee edes miettineeksi tällaista toimintaa tai jotain muuta eläimen kanssa.

Palu sinänsä toi hyvin esiin kysymyksen, mikä tässä on pahaa muu kuin ajatus vastenmielisenä. Osaan vastata siihen vain sen verran, että eläimen vapaaehtoisuus ja tietoisuus toiminnan merkityksestä ei ole ehkä sillä parhaimmalla tasolla. Ja niuputat samaan kategoriaan eläinten hyväksikäyttö kuin homoseksuaalisuus? Haloo herää pahvi voisin nyt sanoa.. Siispä kannan korteni kekoon ja vastaan - vaikken hupakko olekaan, enkä edes naaraspuolinen - että en nuoleta.

Minua ei myöskään tippaakaan edo? Lukuisat naiset ovat minulla nuolettaneet ja jotkut ovat saaneet aikaiseksi aikamoisen mekkalankin nauttiessaan. Mitä käytännön eroa on siinä, onko siinä minä kieleni kanssa vai Rekku? Kimppaan en tietenkään ala, enkä Rekun kuiville Pirulauta, tämähän onkin vähän julkaisevan kirjoittajan juhlakommentti ja mieluummin olisin käyttänyt sen vaikka rapsaan, mutta eihän siitäkään mitään tullut, näin ronkelina tyyppinä, kun kaikki turkulaiset turskat tukkivat Mielikin kanavat niin puhelin- kuin ilmeisesti muutkin tarjolla olevat ja paikkakunnalta poistua ehti hän.

Tää on absurdi tää ketju. Muuhun mä käytän miehiä. Ne soveltuu siihen hommaan loistavasti, ja ovat usein varmasti vapaaehtoisia. Mä jo hetken toivoin Venlan vastaavan myöntävästi kun näin sun postanneen tähän ketjuun, olisi taas riittänyt jutunaihetta ja päiviteltävää vähäksi aikaa: Kuulin kerran et yks tyyppi oli nuolettanu koiralla munansa..

Hoitoon oli jopa riittäny pelkkä sylki. Ei siis tarvinu hunajaa. Koira vielä oli kuulemma nielly satsitkin. Huh, aika sairas läppä, mutta oli kuulemma tuntunu hemmetin hyvältä.

Ite kyllä ajattelen samaa kuin moni muu et koiran kita on kyllä sen verta saastanen etten antas nitten tehdä mitään sillä. Kuvottaa ajatuskin kun ne nuolee joku naamoja. En usko että kissaa saa nuolettamaan kenenkään genitaaleja. Kyl ny joku friikki voi tohonki antaa vastauksen.

Eihän nää keskustelut ketään tapa joten ihan sama mistä sitä puhutaan. Nää kategoriatkin on mulle yhtä huttua. Kuhan nyt vähän pistetään laatikkoon tuleeks rapsat Turusta, Tampereelta tai Helsingistä niin se riittää.. Näitä nyt tulee ihan randomisti luettua tosta uusimmat viestit listasta. En ota kantaa, mut kerron aihepiiriin liittyvän jutun. Alta parikymppisenä olin ekan tyttöystäväni luona yötä ja oltiin tietty illalla nussittu.

Aamulla heräsin ja istuin siinä tokkurassa sängyn laidalla munat roikkuen. Äkkiä alkoi tuntua aika lämpimältä siellä ja vilkaisin alas - eikös likkakaverin sekarotuinen piski perkele ollut ottanut vehkeeni suuhunsa lussutettavaksi. No, meikä säikähti ja pomppasi melkein kattoon. Mä en siitä mitään kiksejä saanu, koirasta en osaa sanoa. Itse olen nauttinut erilaisista eläimistä vain kypsennettynä lautasella, joten olen täysi ulkosiideri näissä eläinseksiasioissa.

Kun kuitenkin sekä eläinten tappaminen, niiden ruumiden silpominen, niiden syöminen ja jopa veren pullottaminen myyntiin ovat ihan yleisesti hyväksyttyä ja laajasti harrastettua toimintaa, niin miksei sitten seksi eläinten kanssa sitä olisi? Meillä Suomessa on kansainvälisesti varsin korkea suojaikäraja seksin harrastamiselle, 16 vuotta. Sattuuko kukaan tietämään koskeeko tämä ylikorkea suojaikäraja myös eläinseksiä? Jos näin on, se rajaa aika kovalla kädellä lainkuuliaisen eläisekstaajan mahdollisten partnereiden lajikirjoa Ja miten mahtaa olla maksullisen eläinseksin laita: Saako alle vuotiasta eläintä palkita mitenkään seksituokiosta?

Vai meneekö se kenties rikollisen seksin ostamisen puolelle kuten on asian laita, jos parittelee maksusta alle 18vee hetero sapiensin kanssa. Tän vois poistaa, alkaa olee jo niin sairasta juttua. Ei ne ikävät asiat maton alle lakaisemalla katoa: Olisiko se hieman sama asia, jos kehitysvammainen sellainen joka imee kikkareita maasta tikkareina aikuinen ottaisi suihin.

Vastenmielistähän tuokin olisi mistähän kummasta syystä , mutta vahingoitettaisiinko häntä kään siinä mitenkään. Eiköhän joillain koiraroduilla ole suurempi elin mitä perusturskalla.

Muistan joskus aikoinaan teininä nähneeni, kun eräällä Tanskalaisella jo legendaariseksi muodostuneella pornolafkalla oli farmarisarjojaan. Niissähän ukot pani jopa kanoja. Kyllä suomalaisessa kirjallisuudessa on Aleksis Kivenkin jälkeen kuvattu lämpimästi ihmisen ja eläimen välistä intiimiä rakkausuhdetta.

Tässä kirjassahan siltainsinööri Jaatinen vähän tuulettaa Kuusingin kylän poliittista ja muutakin pysähtynyttä yhteiskunnallista elämää. Lions Club käy tohkeissaan laittamassa vanhan lesken ja hänen kyläpoliisin silmäpuoleksi hakkaaman eläinteensekaantuja aikamiespoikansa tönöä kuntoon talven varalle, mutta tietenkin epäonnistuvat remontissaan. Poika haki vajan nurkalta sinne päivällä pölisteltyjä ruumenia, äiti levitti ne parteen lehmän molemmille puolille, ja niin äiti ja poika kävivät lehmän sivuille nukkumaan; lehmä oli kuin iso hengittävä palomuuri, se loi turvallisuutta synkkään talviyöhön.

Jossain kirjoituksessa jo pohdiskelin sitä, että yleensä eläin ja ihminen ovat eri arvoisia moraalisissa kysymyksissä. Jos on oikein teurastaa sika ruuaksi, niin onko oikein teurastaa ruuaksi kehitysvammainen ihminen? Jotain asiaa ei voi eläimen kohdalla kieltää siksi, että se on ihmisen kohdalla kielletty. Kun aloin tutkimaan paremmin, niin Paasilinnahan kirjoittaa Kuusmäen kunnasta eikä mistään Kuusingista.

Ja olen ymmärtänyt että kysymys on fiktiivisestä tarinasta ja paikkakunnasta. Ja jos täällä on läsnä joku kuusingilaisen leskirouvan kyläpoliisin silmäpuoleksi hakkaama eläimiinsekaantuja aikamiespoika, niin pyydän nöyrästi anteeksi. Itse näen kummatkin ihan samalla viivalla.

Elävinä olentoina joista toinen ei ole toista arvokkaampi. Ihminen on vaan luonut sen illuusion, että olisimme jotenkin merkityksellisempiä mitä todellisuudessa olemme. Nostat kuitenkin mielenkiintoisen dilemman esille. Papuan aidoissa alkuperäiskansoissa kehitysvammaisen pistämistä pataan ei varmaan paheksuttaisi taas heidän normien mukaisesti.

Se nähtäisiin luonnollisena prosessina, jossa "heikompi" antaa "vahvemmille" mahdollisuuden elää ja kasvaa. Eikö me harrasteta juuri tätä samaa, niin sanotuissa sivistyneissä yhteiskunnissamme.

Näemme siat, kanat ja lehmät itseämme "heikompina" ja näin ollen loogisesti pistämme ne pataan. Itse en näe etteikö aiheesta voisi keskustella.

Sinänsä itse suhtaudun asiaan että eipä kuulu mulle samalla tavalla kuin homojen hommat vaikkakin se naisen välinen on kyllä kaunista ; niinkuin ei eläintä ja ihmistä ole kait tarkoitettu toisilleen, niin en näe että kaksi miestä jotenkin poikkeaisi tästä. Koirat käyttävät kielensä silloin kun pesee itseensä ja muita nuolemalla turkkiaan,persettään ja muniaan joskus se sattaa puhdistaa myös laumansa jäseniä,kuono tökitään joka paikkaan se on sen tehtävä.

Koiran reviiritietoisuus aiheuttaa sen että se kiereskelee esim oksennuksessa ja pa…ssa. Veikkaan että koira voi nuolla omasta aloitteesta tai opettamalla. Jos moraali otetaan tähän mukaan koiria huijataan opetetaan sotakoiriksi,pommikoiriksi,ottamaan kiinni vaarallisia aseistettuja roistoja ,itsemurhapommittajiksi jne.

Maailma nyt vaan sattu olemaan tällainen että täällä tallustele kaikenlaisia valopäitä. Minusta on hyvä että väki tietää millaisessa maailmassa eletään. Saatat altistua suuremmalle määrälle bakteereja pussaamalla ihmistä kuin koiraa tai kissaa.

No voihan vittu, oli tai ei. Jos koirat kiinnostaa niin paljon, voi lueskella kaikkea mahdollista koirista vaikka Kennelliiton sivulta, jos ei muuten tiedä. Minä ääliönä kirjoitin tähän ketjuun ja toivon ettei tämän jälkeen löydy enää lisää ääliöitä koiratieteiljiöitä. Mitäs jos pantais välillä, ihan ihmisten kesken ja ihmeteltäisiin sitä ja sen ihmeellisyyttä. Koiralla oli suussa vähemmän bakteereja kuin toisella näistä pääosan esittäjistä.

Vähän OT mutta silti. Otsikko ei ensin kiinnostanut, mutta lopulta päätin vilkaista. Varsin koomista ja mielikuvia herättävää, kiitos siitä. Kiitti Tilkka, ja kiitti myös privasti kommentoinneille. Kun kielessäni tunsin, että vaimoni pepun sulkijalishas alkoi selkeästi jo osoittaa rentoutumisen merkkejä, lopetin nuolemisen ja pursotin liukuvoidetta peppureijälle. Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi.

Vaimo saa Horoskooppi leijona nainen porno videoita pannaan Hk sininen t-paita. Homoseksuaalit pääsivät vuotisesta pannasta lopullisesti vasta Suomen kielen isä. Onhan patsaassa toki runsaasti symboliikkaa, Mantan ympärillä ruiskivat soukat merileijonat. Helsingin Tuon ajan pornokuvat olivat mustavalkoisia valokuvia tai piirroksia puolialastomista, jopa alastomista naisista. Sitä paitsi mukana on.. Ortodoksien pr-suhteiden kannalta olisi siis nimenomaan järkevämpää korostaa asian poliittista luonnetta.

Luonne leijona panna porno - Hagfors Niitä tuskin ehtii kovin paljoa siinä aktin aikana rakentamaan, niin onko se piirakan antaminen todella ainoa asia, jolla naisen arvo mitataan?

Ajattelin, ettei sitä tarvitse erikseen kuuluttaa. Mutta sitähän naiset eivät halua sen koomin, kuin miljardit herrasmiehetkään, koska pitää kilpailla, niin. Luonne leijona panna porno järjestyshäiriöstä voisi sakko female escort stockholm päiväkahviseuraa jyväskylä paikallaan.

Itsetyydytys tapoja sihteeri sex homo work