Puhdas homoseksuaaliseen kalu isoa kyrpää

Jos erektioon liittyvät vaivat jatkuvat pitkään tai häiritsevät toistuvasti, on hyvä olla yhteydessä lääkäriin tai seksuaalineuvojaan tai -terapeuttiin. Lääkäri voi tutkia onko erektiohäiriön taustalla esimerkiksi verenkiertoperäinen, hormoniperäinen tai psykologinen syy.

Erektiohäiriö ei ole sairaus, vaan se on aina oire jostakin. Sooloseksi, runkkaaminen, sormettaminen, tumputtaminen, hanskaan veto, eli itsetyydyttäminen on erinomainen tapa tutustua omaan kehoon ja seksuaalisuuteen sekä nauttia siitä. Sooloseksin aikana keho rentoutuu ja vapautuu mielihyvähormoneja.

Sooloseksin aloittamiselle tai lopettamiselle ei ole mitään ikärajaa vaan jokaisella on oikeus nauttia omasta kehostaan iästä riippumatta. Pienten lasten itsetyydytystä kutsutaan unnuttamiseksi ja lisää aiheesta voi lukea täältä. Itsetyydytyksen apuna ja tehosteena voi käyttää liukuvoidetta tai jotakin muuta liukastetta, kuten öljyjä. Myös seksikaupoissa myytävät vibraattorit, tekovaginat, tapit, tekoanukset ja muut lelut voivat olla osa sooloseksiä.

Lue seksivälineistä lisää täältä. Vartalon eri kohtia voi hyväillä suihkulla ja kokeilla, miltä eri lämpötilat ja paineet tuntuvat. Sooloseksiin voi liittyä myös kehon hyväileminen omin käsin esimerkiksi rinnoista, nänneistä tai reisien sisäpinnoilta. Mikä tahansa kehon kohta voi reagoida kosketukseen ja tuottaa nautintoa.

On ihan sallittua ja tavallistakin harrastaa sooloseksiä vaikka joka päivä ja useammankin kerran päivässä, kunhan se ei aiheuta kipua, eikä häiritse arkielämän puuhia. Täältä voi lukea sooloileeko sopivasti. Intiimialue ja kädet on hyvä pitää puhtaana ja muistaa pestä huolellisesti aina ennen ja jälkeen sooloseksin.

Suoraan emättimen tai terskan limakalvoille ei ole hyvä suihkuttaa liian kuumaa vettä eikä käyttää hajustettuja saippuoita tai geelejä. Huolellinen ja säännöllinen vesipesu riittää hyvin. Lisäksi kaikki seksissä käytettävät esineet voi pestä miedolla saippuavedellä ja tarvittaessa harjaamalla pehmeällä harjalla.

Pehmeästä muovista tai silikonista valmistettujen lelujen puhdistuksessa kannattaa olla varovainen, ettei riko tai naarmuta pintaa. Käteen vetämisellä tarkoitetaan yleensä peniksen esinahan? Käteen vetämisen tapoja on erilaisia. Esinahkaa voi liikuttaa terskan ylitse tai pyöritellä sormin peniksen ympärillä.

Lue lisää esinahasta täältä! Koko penistä tai vain sen kärkeä eli terskaa voi hieroa, puristaa tai taputtaa. Jotkut nauttivat peniksen hankaamisesta lattiaa tai vaikkapa tyynyä vasten. Samalla voi kosketella nännejä, kiveksiä, peräaukon seutua tai jotakin muuta kehon kosketusherkkää osaa.

Usein sooloseksi kulminoituu orgasmiin. Kuitenkaan orgasmi ja siemensyöksy eivät kulje aina käsi kädessä: Lue orgasmista lisää täältä. Jos penis on ympärileikattu eli peniksen esinahka on poistettu, voi itsetyydytystä kokeilla edellä mainittuja tekniikoita soveltamalla. Kannattaa tutkia, mikä tuntuu itsestä hyvältä. Ympärileikatun peniksen kohdalla liukasteen käyttö on erityisen suositeltavaa, sillä se parantaa luistoa, lisää peniksen tuntoherkkyyttä, vähentää hankausta ja kosteuttaa peniksen ihoa.

Silikonipohjainen liukuvoide voi ärsyttää ympärileikatun peniksen arpea, kannattaa siis valita vesipohjainen liukaste. Eräs hyvä vaihtoehto on myös apteekista saatava hajusteeton Ceridal-voide. Vaginan ympärileikkauksesta voi lukea lisää Ihmisoikeusliiton sivuilta. Kun sooloseksistä puhutaan sormettamisena, tarkoitetaan sillä yleensä emättimen, klitoriksen, häpyhuulien ja joskus myös peräaukon hyväilemistä käsin.

Tapoja sormettaa on hyvin monenlaisia: Lue g-pisteestä lisää täältä. Klitorista voi hyväillä sormilla esimerkiksi painamalla, edestakaisella tai pyörivällä liikkeellä joko sen vierestä tai päältä.

Kannattaa kokeilla eri liikkeitä ja voimakkuuksia, ja tutkia, mikä tuntuu hyvälle. On myös suositeltavaa tutustua omaan vaginansa peilin kanssa, sillä sen tunteminen parantaa tietoisuutta siitä, mikä tuntuu hyvältä ja missä. Sormettamisen lisäksi pimppiä voi esimerkiksi suihkuttaa vedellä. Voi kokeilla miltä eri lämpötilat ja paine tuntuvat. Myös hankaaminen tyynyä tai peittoa vasten voi tuntua joistakin hyvältä. Monet harjoittavat sooloseksiä työntämällä erilaisia esineitä emättimeen. On mahdollista kokeilla esimerkiksi dildoa eli hieromasauvaa tai jotakin muunlaista seksilelua, kurkkua, banaania, sähköhammasharjaa, tai kynttilää.

Kannattaa varmistaa, että esine on puhdas ja pesty, eikä siinä ole teräviä reunoja, saumoja tai rosoisia kohtia. Kannattaa aina kokeilla aluksi jollakin pienemmällä esineellä ja sitten vasta suuremmalla. Tärkeintä on kuunnella kehon tuntemuksia ja nauttia. Kondomia on suositeltavaa käyttää silloin, kun esineiden puhtaudesta ei ole täyttä varmuutta mm. Kondomia on hyvä käyttää, jos samalla esineellä leikkii useampi henkilö. Jotkut käyttävät esineiden kanssa liukuvoiteita tai öljyjä.

Niiden käyttäminen on usein makuasia, mutta liukuvoiteita kannattaa käyttää, jos esine aiheuttaa epämukavaa hankausta tai liukuu huonosti. Sooloseksi voi sisältää myös peräaukon hyväilemistä sormin tai jollakin esineellä. Peräaukko on hyvin erogeeninen alue. Se on hermotukseltaan sukuelinten kaltainen ja peräaukkoa ympäröivät lihakset ovat yhteydessä sukuelimiin. Tapoja sormettaa peräaukkoa on hyvin monenlaisia: Sormettamista voi kokeilla erilaisin liikkein esim.

Peräaukon alueella ei ole lainkaan luonnollista liukastetta, joten liukuvoiteen käyttö on ehdottoman tärkeää. Peräaukkoon voi työntää sormen lisäksi esimerkiksi anustapin, joka on erityisesti peppuleikkeihin tarkoitettu seksilelu. Mikäli esineestä menettää otteen, pystyy sen vetämään pois stopperin avulla. Esimerkiksi anustappeja, joissa on stopperi, saa nettikaupoista tai erotiikkaliikkeistä. Anaalitappeja ja — helmiä löytyy useita eri kokoja ja materiaaleja. Alussa kannattaa edetä pienemmästä isompaan.

Pumpattavissa malleissa kokoa voi säätää mielensä mukaisesti. Pehmeä ja joustava materiaali voi ainakin aluksi tuntua miellyttävämmältä kuin kovamuovista valmistettu. Kannattaa kokeilla, mikä tuntuu itsestä mukavimmalta. Mikäli käytät samaa esinettä sekä emättimen että peräaukon hyväilyyn, on se syytä pestä välissä tai vaihtaa uusi kondomi sen päälle.

Lue lisää peppuseksistä täältä. Onko normaalia tykätä omasta peniksestä,se on ihanan iso pitkä ja paksu,sitä on mukava hieroa itsetyydytyksessä on mukava saada se laukeamaan ja sperma ulos. Mahtava juttu, että tykkäät peniksestäsi. Se on täysin normaalia ja hyvä kun olet löytänyt tavan tuottaa itsellesi nautintoa. Mukavia hetkiä siis jatkoonkin! Mistä sellainen johtuu, että seksissä tuntuu paljon paremmalta kuin käteenvetäessä? Monethan sanoo, että itse tekemällä tietää parhaiten mistä tykkää ja sen takia yksin tuntuu parhaimmalta.

Entä sellainen vaihtelu, kun joskus siemensyöksyssä tulee monta roiskahdusta ja paljon, joskus taas vain yhden kerran valuen? Sitten on vielä sellainen asia, että mikä on pippelissä menevä juova päässä ja varressa, onko sellainen normaalia? Mietit, mistä johtuu, että seksissä tuntuu paremmalta, kuin käteenvetäessä.

Käteen vetäminen eli sooloseksikin on seksiä, mutta kysymykselläsi varmaankin pohdit seksiä kumppanin kanssa. Erilaiset seksin harrastamisen muodot, seksikumppanit ja tilanteet tuovat erilaisia aistimuksia ja kokemuksia.

Seksimieltymykset ovat aina yksilöllisiä ja voivat muuttua esimerkiksi iän tai elämäntilanteen myötä. Toisen ihmisen kosketus tuntuu kehossamme erilaiselta kuin esimerkiksi fantasiointi tai oma kosketus.

Jollekulle kiihottuminen kumppanin kanssa on voimakkaampaa, toinen pitää eniten sooloseksistä ja kolmas nauttii molemmista yhtä lailla. Jokainen nauttimisen tapa on ihan yhtä hieno. Mukavaa, että olet päässyt tutkailemaan, mistä pidät. Pohdit myös, mistä johtuvat vaihtelut siemensyöksyssä. On yleistä, että siemensyöksy purkautuu välillä eri tavalla.

Tähän liittyy yleensä oma kiihottuneisuuden tila ja esimerkiksi se, kuinka paljon edellisestä siemensyöksystä on kulunut aikaa. Lisätietoja siemensyöksystä löydät täältä. Lisäksi halusit tietää, onko pippelissäsi oleva juova normaali.

Peniksen alapuolella näkyvä juova on niin kutsuttu keskiviiva, jonka väri saattaa poiketa ympäröivästä ihosta. Keskiviiva jatkuu peniksen kärjestä aina kivespussiin saakka. Juova on siis täysin normaali.

Onko ihan normaalia että mun poikaystävän kalu menee erektiossa silleen ihan suoraan ylöspäin?? Se on siis ihan tiukasti sen mahaa vasten pystyssä. Meinaan aina revetä nauruun kun nään sen kun se on Meinaan aina revetä nauruun kun nään sen kun se on nii huvittavan ja tyhmän näkönen: Kerroit, että poikaystäväsi kalu nousee erektiossa suoraan ylöspäin ja on kiinni vatsassa.

Pohdit, onko tämä normaalia. Penis voi olla erektiossa monessa eri asennossa. Jokainen on yksilöllinen, joten erektioasentoja on erilaisia. Olen 14v poika ja kysymykseni liittyy penikseeni. Minun esinahka on tiukka ja ei mene terskan yli ja mikä on se terskan päässä oleva nahka mikä pitää esinahkaa siinä paikoilaan. Oon käyny terkkarilla jo ja puhuttiin siitä kun lääkärin tarkastus on tulos että esinahqn pitäs mennä jo terskan yli mun iässä.

Mua mietityttää sekin että onko penikseni jäänyt alikasvuseksi? Kun se on pienen näkönen ja erektiossa mun kämmen menee sen yli eli se mahtuu kämmeneen. Vähän pitkä ja sekalainen teksti tuli mut kiitos etu käteen vastauksesta. Kerroit, että esinahkasi on tiukka, eikä mene terskan ja sen alla olevan ihopoimun yli.

Esinahan kireys on erittäin tavallista nuorilla miehillä ja pojilla. On hyvin yksilöllistä, minkä ikäisenä löystyminen tapahtuu. Voit lukea tarkemmin esinahasta täältä. Sinua mietityttää myös, onko peniksesi jäänyt alikasvuiseksi. Peniksiä on hyvin montaa kokoa. On kuitenkin todennäköistä, että peniksesi kasvaa vielä usean vuoden ajan.

Esinahka on rakenteeltaan tuppimainen ja kaksikerroksinen, Erektio, stondis, seisokki, ylösnousemus, järdis, staijari, teltta pystyssä… Erektion biologinen tehtävä on mahdollistaa yhdyntä. Penis, pippeli, kyrpä, mulkku, muna, pallit, kivet, vehje, sauva, kalu, ballsit, kivekset, sapeli, elin, säkit, pussit, kaira, heppi, tatti, jorma, jortikka, slerba, kanki, viisari, kulli, nyytit, Penis, pippeli, kyrpä, mulkku, muna, pallit, kivet, vehje, sauva, kalu, ballsit, kivekset, sapeli, elin, säkit, pussit, kaira, heppi, tatti, jorma, jortikka, slerba, kanki, viisari, kulli, nyytit, kikkeli, keppi, kutitin, käärme, lerssi, naimakalu, nahkatykki.

Sanoja ja kutsumanimiä penikselle on tuhansia erilaisia. Lisäksi ei ole olemassa kahta samanlaista penistä tai samanlaisia kiveksiä, vaan ne ovat kaikilla täysin yksilölliset. Sukuelimet koostuvat sisäisistä ja ulkoisista sukuelimistä. Ulkoisia ja näkyviä sukuelimiä ovat penis eli siitin sekä kivekset.

Sisäiset sukuelimet sijaitsevat nimensä mukaisesti kehon sisällä. Näitä ovat muun muassa eturauhanen, siemenjohdin, siemenrakkula sekä kivesten sisäpuolella sijaitsevat lisäkivekset. Penis muodostuu varresta, jonka sisällä ovat siemenjohdin, virtsaputki ja paisuvaiskudos. Tämän kudoksen paisuminen kiihottumisen aikana saa aikaan erektion.

Peniksen päässä on pyöreä kärki eli terska, joka on hyvin kosketusherkkä alue. Peniksen päällä on luonnostaan liikkuva esinahka, jonka tehtävä on suojella penistä hankaukselta, kuivumiselta, tulehduksilta sekä tuottaa nautintoa kosketuksen kautta. Lisää tietoa esinahasta löytyy täältä! Myöskään esimerkiksi netissä myytävät peniksenvenyttäjät tai muut laitteet eivät voi kasvattaa peniksen kokoa. Peniksen koko ja muoto on askarruttanut kautta aikojen. Jostakin syystä vallalla on käsitys, että mitä isompi penis, sitä kyvykkäämpi ja menestyvämpi on seksissä ja elämässä ylipäätään.

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Hyvät seksitaidot ovat paljon muutakin kuin peniksen työntämistä emättimeen tai anaaliin tai elimen koon esittelemistä kumppanille. Peniksen koolla ei ole suoraan vaikutusta seksissä saatavaan nautintoon.

Esimerkiksi emätin on ihmisestä riippuen keskimäärin cm pitkä, suurelta osin tunnoton elin. Peniksen pituus ei siis ole fyysisen tuntemuksen kannalta kovin oleellinen.

Kokoa merkityksellisempää on se, kuinka itse toimii seksissä. Suurin osa ihmisistä kaipaakin myös muiden kehon osien, kuten klitoriksen, koskettelua. Suuseksi on eräs toimiva tapa tuottaa toiselle nautintoa. Penis alkaa kasvaa aikuisiän mittaansa murrosiässä, noin vuotiaana.

Yksi nykyihmisen ja yhteiskunnan suurin ongelma on se, ettei mistään kyetä luopumaan. Toisaalta ihmiset haluavat kaiken, mitä muillakin on ja ovat näin kykenemättömiä tekemään kompromissia, jolla saisivat kaikkein tärkeimmän eli tässä tapauksessa tasa-arvon lain edessä. On kristittyä sokeutta pitää Raamatun sanaa Jumalan totuutena, mutta miksi ihmeessä tuo "avioliitto"-käsite on muillekin korvaamattoman arvokas?

Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin siitä, millä termillä jaetaan lain alla virallistetun parisuhteen oikeudet ja velvollisuudet. Kyse on lakitermistä ja kuten olen todennut: Mikä tekee yhdestä sanasta tasa-arvoa tärkeämmän? Miksi tasa-arvo ei riitä? Miksi tasa-arvo ei maistu, ellei laki samalla asetu valtaväestön ja -uskontojen määritelmää vastaan?

En ole puoltamassa pedofiilien oikeuksia. Toin esille sen tosiasian, ettei halutulla avioliittolailla ole mitään todellista yhteyttä sanan "tasa-arvo" kanssa missään mainittavassa mittakaavassa. Sukupuolineutraali avioliittolaki on oikea termi, ei tasa-arvoinen avioliittolaki. Toki tämäkin tajuaa jokainen jolla on edes vähän kykyä kriittiseen ajatteluun.

Ihan vain sivuhuomiona - eläimiin sekaantuminen poistettiin Suomen rikoslaista vuonna En minäkään ymmärrä, että miksi pitäisi olla ylpeä sukupuolisesta suuntautumisesta, oli se sitten hetero- tai homoseksuaalinen.

Siinähän kumminkin pitäisi olla kyse kahden aikuisen,itsestään vastuussa olevan ihmisen välisestä sopimuksesta. Mitä vittua se kenellekään muulle kuuluu. Pedofiilit, pulunnussijat ja ruumiin raiskaajat ovat kohdistaneet halunsa puolustuskyvyttömiin. Siksi niitä ei tule missään tapauksessa sallia,. Mutta jos kaksi karskia homoa haluaa naida toisiaan perseeseen, niin siitä vaan kaikessa rauhassa mun puolesta!

Minunkin puolesta jokainen saa rakastaa ketä haluaa. Ainakin mun elämääni rakkaus on tuonut hyvyyttä. Olen suhtautunut heterona naisihmisenä homoihin lähimmäisiini omasta mielestäni hyväksyvästi. Tokikaan ymmärtää en valitettavasti voi ainakaan sillä tasolla, että voisin sanoa hänelle, että minä ymmärrän, miltä sinusta tuntuu. Mutta en syrji, en hauku, en puhu rumasti toisista ihmisistä tai arvostele. Mielestäni kaikki ovat saman arvoisia.

Silti ihan pikkuisen mua mietityttää ne, jotka suureen ääneen pauhaavat suuntautumisestaan ja tekevät sen heteroita mollaamalla. Ei sekään mukavalta minusta tunnu. Yritän silloin ymmärtää tai selittää itselleni, ettei homoudella ole mitään tekemistä sen kanssa, jos mielipiteiden esitystapa on mitä on. Kyllähän kuka hyvänsä voi omata erilaiset empatiakyvyt.

Elikkästä pointtini on se, että jos vähemmistöön kuuluvana tuntee, ettei ole oikein hyväksytty, v o i olla, ettei kuitenkaan syy ole se homous, vaan ihan joku muu.

Ja se on kumma, että heti kun mainitaan HOMO, niin heteron mieleen piirtyy kuva kahdesta anaaliseksiä villisti harrastavasta Tom of Finland -figuurista.

Ei siitä ole, jumalauta, kyse! Suosittelen Stephen Fryn homodokkaria. Siinä Fry joutui puolustautumaan nimenomaan tätä stereotypiaa vastaan, kun hänelle jankutettiin, että anus menee pilalle ja tulee elinikäiset vaivat kun ei se ole tehty siihen tarkoitukseen mistä seuraa, että homot on ällöjä ja ne pitää kivittää jne, ja heterothan ei siis ollenkaan pane kakkoseen ja jos paneekin, niin se ei ole väärin koska mies ja nainen. Elämässä kun on niin paljon muutakin.

Ai niin, paitsi niillä homppeleilla. Eihän niillä ole pysyviä parisuhteita eikä mitään muuta mielessä kuin "se" ja miten jokaisen vastaantulevan saisi jallitettua sänkyyn. No, eipä kielenkäyttö täällä kovin fiksua näy olevan Maallistunut on kovasti tämä yhteiskunta ja sen ihmiset, ei näytä järkeäkään olevan käytössä! Miettikää ensin ja kiroilkaa vasta sitten, jos vielä tuntuu tarvetta olevan.

Asiallista ja järkevää kommentointia mieluiten, kun tuommoista v Tasa-arvoinen avioliittolaki ei avaa mahdollisuuksia pedofiileille, pulunnussijoille ja ruumiinraiskaajille, koska mikään niistä ei edusta seksiä tai avioliittoa suostuvaisten aikuisten välillä.

Tasa-arvoinen avioliittolaki tekisi juuri noin. Sen sijaan sukupuolineutraali avioliittolaki ei niin tee. Tässä yritetään ratsastaa tasa-arvo-termillä ja samalla syyllistää niitä muka tasa-arvovastaisuudesta joille avioliitto on heterojuttu. Homoseksuaalisuus ei ole ylpeyden aihe, se vaan on. Jos kysymyksesi on ainoa mitä sinulla on esittää, niin ei hyvin pyyhi.

Jatkon jatkosta sen verran, että ovatko pedofiilien uhrit, pulut ja ruumiit oikeustoimikelpoisia JA täysi-ikäisiä JA muutoinkin täysin omasta tahdostaan omista asioistaan päättäviä?

Yksinkertaisemmille annan vinkiksi, että Ei niin yksinkertaisia ihmisiä kertakaikkiaan voi olla olemassa. Jos ymmärrät mitä sana "tasa-arvo" tarkoittaa niin ymmärrät väistämättä senkin, ettei sillä ja halutulla lakiuudistuksella ole mitään liitännäisyyttä.

Menee se vielä läpi: D katsokaas kun kalkkis edustajat jää eläkkeel tai delaa nuoret ovat suvaitsevaisempia ja maailmaa nähneitä eikä vaan tuulipuku ja jussipaita kiinnosta. Itse olen heteronainen ehdottomasti kannatan homo ja lesbo-liittoja ja ehdottomasti myös adoptio-oikeutta.

Lapselle kun riittää yksiki hyvä vanhempi: Miksi kaikki tämän lain vastustajat haluavat kaitsia heille tuntemattomien ihmisten tunteita toisiaan kohtaan? En tunne Joensuusta, Turusta, Vantaalta tai monesta muusta paikasta naimisiin meneviä ihmisiä. Miksi siis vastustan heitä, jos he haluavat rakastaa toisiaan, eihän se minulta ole pois. Minulla ja kaltaisillani ihmisillä ei vain valta riitä siihen, että määräisimme mitä muut tekevät.

Ja muistakaa ihmiset äänestää seuraavissa vaaleissa oman mieltymyksen mukaan. Se mikä on Coolia tai opittua, ei välttämättä ole oikea tie. Ajattele enemmän äläkä mieti omia suppeita näkemyksiäsi, herra ja rouva Homo Sapiens.

Miksi homojen on niin tärkeää saada kirkollinen hyväksyntä kun eivät kerran kirkon oppeihin muutenkaan usko? Sitä en vaan tajua! Ja toiseksi nythän on suureksi osaksi kyse adoptiosta eli lapsiin liittyvästä asiasta. Kyllähän homot saavat ihan rauhassa toisiaan rakastaa, ei heiltä sitä oikeutta viedä. Tasa-arvoisella avioliittolailla ei ole mitään tekemistä kirkon kanssa.

Tällä sinun ajattelumallillasi siis siviilivihkimykset eivät ole avioliittoja. Kirkko ei ole se instanssi, joka voisi määritellä maallisen lainsäädännön puitteita. Entäs ne kansat, joissa ei kristinusko ole uskontona? Silloinhan niissä maissa solmitut avioliitot eivät ole avioliittoja vaan iljetystä. Ajatelkaa ensin mitä kirjoitatte ettei tarvitse jälkeenpäin selitellä.

MIKSI haluta "kirkkohäät" jos ei muutenkaan käy kirkossa. Tai edes usko Jumalaan Eikö Jumala oo "tuominnu" homot.. Köyhät kyykkyyyn ja varattomat vattalles!

Homotkin takas syväälle kaappiin! Eli äänestäkää vaan Kokoomusta, joka tämän suurelta osin torppasi. Sen olen tiennyt, että köyhät ei mahdu Kokkareiden maailmankuvaan, mutta sitä en tiennyt, että ne on niin ahdasmielisiä, että homotkin on liikaa. Homot voi imeä munaa, mut menkää takasin kaappiinne tekemään sitä sillä valtaosaa ihmisistä se kuvottaa. Ja eräs joka kommentoi että homous on yleistä eläin kunnassa, oletko vähän pihalla? Onko jalkaa kyhnyttävä koira mielestäsi ihmiseen seksuaalisesti suuntautunut?

Eläimet nussii vaikka kiveä silloin kun niillä on parittelukausi. Toivottavasti mielipipde ja toivotus on esitetty yksityishenkilönä, muuten saattaa tulla virkamiehelle pienet rapsut epäasiallisesta kielenkäytöstä.

Tahdonaloitteen kannattajien ei pitäisi haistatella aloitteen vastustajille. Valtaojan asenne on todella huono, eikä aja aloitetta mitenkään. Asioita ei ajeta halveksimalla. Tällä kertaa iso hyi, Esko. Minulla ei tähtitieteeseen , mutta Valtaojaan, uskomattoman ala-arvoinen möläytys.

Avioliitto on huomattavasti kristin kirkkoa vanhempi instituutio eikä yleisestä harhaluulosta huolimatta edes kuulu evankelis-luterilaisen kirkon sakramentteihin, joten asia on juuri päinvastoin. Raamattuun uskovien tulkinnalla termistä ei ole minkäänlaista yliajo-oikeutta maalliseen tulkintaan nähden. Vetoaminen Raamattuun on muutenkin kaikkea muuta kuin validi argumentti sillä maallisia lakeja säädettäessä ei tietenkään pidä huomioida minkään uskontokunnan omia säädöksiä.

Lait kun koskevat myös muita kuin kristin uskoa tunnustavia sekä kasvavaa uskonnottomien joukkoa. Lait ja termit eivät sivistyneessä demokratiassa saa koskaan olla kiveenhakattuja.

Sitten voidaan taas elää mukavasti ilman pieniä omantunnon pistoja. Jos on humanisteja, ilman feminismiä ei pitkässä juoksussa ole sovinismia.

Jos ei erikseen mainosteta sitä miten ylivertainen milloin mikäkin vähemmistö on valtavirtaan nähden ja miten heitä pitäisi kohdella toisia paremmin vaan puhutaan ihmisistä ihmisinä, mistä porukka repisi vastustuksensa niitä ryhmiä vastaan? Jos ollaan ihan tarkkoja, nyt ollaan muuttamassa enemmistön olosuhteita vähemmistön edun nimissä. Homoseksuaalit voivat de facto mennä naimisiin.

Oikeudet ovat siis samat kuin heteroilla. He nyt vain vaativat erikoisluvan sellaiseen avioliiton muotoon joka taas valtaosalle toimi. Vastaavia juttuja ovat mm. Virkamiesruotsi joka on olemassa vain kaksikielisen vähemmistön iloksi, vaikka he pystyisivät hyvin asioimaan suomeksikin. Mikä tahansa sukupuolikiintiö missä tahansa sukupuolellisesti painottuvassa asiassa. Niinkin mitätön asia kuin varusmiespalveluksen suorittavien naisten menkkalisä päivärahaan en tiedä onko enää edes olemassa.

Nämä ovat kaikki minoriteettien edun nimissä tehtyjä muutoksia. Ainoa ero muihin on se, että sen enempää sukupuolineutraali avioliittolaki kuin intin menkkalisäkään ei ole keneltäkään oikeasti pois. Sen sijaan nuo kaikki muut esimerkit johtavat vain ryhmänarsismiin jollaista olisi syytä kitkeä ihan kaikkialta.

Onko mielestäsi taulapää Se syrjimistä, jos hintit ei saa television pilaamisen jälkeen mennä saastuttamaan vielä kirkkoa? Yritähän pösilö ajatella omilla aivoillasi välillä. Homovihaajat on homoja ite. Kyösti Pöystin sanoja lainaten: Jos et erota kahden aikuisen ihmisen vapaaehtoista suhdetta kotieläimeen sekaantumisesta, ehdotan, ettet koskaan hanki koiraa! Jos et erota tasa-arvoa koskien kaikkia ihmisiä ja pienen ryhmän ehdoilla ison ryhmän asioihin vaikuttamista toisistaan, suosittelen ettet ikinä hakeudu johtoasemaan.

Uskallan väittää ilman tutkimustuloksia, että tyypillinen homofobikko on mies, joka tuskailee sen ajatuksen kanssa että joutuisi itse tilanteeseen että joku tunkee perseeseen. No tätä vois lohduttaa ajatuksella, että nämä puppelispojat on itse asiassa poissa ns markkinoilta. Eli mitä enemmän mieshomoja on, sitä enemmän on vapaita naisia. Eihän tämä nyt hirveän intellektuellia kommentointia ole, mutta on itseäni auttanut monesti kun ko mielikuva on puistattanut.

Ei se, että on x-määrä homoja ja y-määrä heteroja muutu miksikään siitä, että ryhmä X pääsee avioon keskenään. Taitaa olla nyt vanhoillisille tarpeen massoittain toteutuva egokuolema. Egostahan tässäkin loppujenlopuksi on kyse eikä mistään muusta, kun ei asia vaikuta heidän elämäänsä millään muulla tasolla kuin puraisuna egoon. Pride on seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajamista ja tuen osoittamista tasa-arvolle. Tästä voi hyvin helposti päätellä miksi Hetero Prideä ei tarvita. Niin, siis tuo nimihän on se mitä se on ihan tietoisena ratkaisuna ja tarkoituksella.

Ei tässä nyt tule mieleen hetero pride-kulkuetta tmv. Joten siis kyllä, empiirinen todistusaineisto on juurikin sellaista joka osoittaa Pride-juttujen olevan homoseksuaalisuuden erinomaisuuden promoamista. Hyvä, että tuo pelsepuupin lakiesitys torpattiin. Jos nämä vääristyneet ja sairaat yksilöt ymmärtäisivät hakeutua hoitoon, huomaisivat että, hetero seksi on varmasti kivempaa.

Se on luonnollista, homous ei. Pimppi terapiaa homoille ja kikkeliä lespoille, kyllä se luonto siitä jatkaa. Kohta on varmasti laki esitys jossa eläimiinkin saa sekaantua ja teini tyttöihin ja poikiin. Tämä on niin selkeä hyökkäys perinteisiä perhearvoja vastaan, että puistattaa.

Onneksi kristityttyjen, kokoomuksen ja perussuomalaisten arvot ovat selkärankana tässä maassa. Saa käydä vielä hetero uimahallissa ilman himonussijoiden ahnaita katseita. En edes halua kuvitella mitä lapset joutuisivat näkemään perverssien haluamassa maailmassa tai avioliitossa. Homoseksuaalisuudessa on kysymys psykoseksuaalisesta kehitysvammaisuudesta.

Yksilön kehitys on jäänyt egosentriselle tasolle seksuaalivietin kehityksessä. Ihmisyksilön seksuaalivietti palvelee suvunjatkamiskyvykkyyttä ja luonnollista uroksen ja naaraan välistä vetovoimaa.

Seksuaaliviettiä ihminen käyttää hyväkseen myös hyvän olon tunteen saamiseen ja toteuttaa kiimansa. Homoseksuaalisuhteessa ei voi olla kysymys suvunjatkamisesta vaan pelkästä ns. Tästä syystä homoseksuaalisuhde ei ole heterosuhteeseen verrattuna täysin terve. Yhteiskunta ei voi rakentua parisuhteille, joiden perusta on tämä. Vähemmistön tulee tyytyä luojan heille antamaan osaan ja toteuttaa elämänsä tältä osin toisin kuin heterot. Kristinusko on ainoa uskonto maailmassa, jonka "pyhä kirja" määrittää avioliiton miehen ja naisen väliseksi liitoksi.

Miksi tämä sama termi on sitten edelleen käytössä laissa kun myös esim. Miksi siis edelleen nostamme vasta-aiheeksi raamatun? Onko valtauskonto ainoa, jolla on mitään väliä. Kyseessähän on vain sana. Olisiko siis helpompi vaihtaa avioliiton nimi vai laajentaa sen merkitystä uskonnosta yhdestä uskonnosta riippumatta? Esko Valtaoja on hieno mies sanavalmiutensa, huumorintajunsa sekä realististen ja järkevien argumenttiensä vuoksi.

Huumorintaju, lähdekritiikki ja maalaisjärki ovat kovaa vauhtia katoamassa tästä maailmasta, joka on todella huolestuttava asia. Kukaan kommentoijista ei näyttänyt tuovan esille seikkaa, joka on tässä tapauksessa otettava huomioon. Ei tietenkään ole niin että jumala vihaisi homoja, bullshit! Mutta kyse on kirkon periaatteista ja raamatusta.

Avioliitto kirkossa on siis absurdi ajatus, eikä mielestäni yhtään epäreilua. Kirkko ei voi muuttaa näkemyksiään ja jumalan sanaa sekunnissa, ja kirkko pitää sisällään perinteitä. Ja miksi sinne on pakko päästä solmimaan liittoa? Maistraattiliitot yleistyvät koko ajan. Ja niin, tolle kolumnin kommentille; minä olen yksi niistä joka äänesti persuja, kristillisdemokraatteja tai keskustaa.

Kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Millä tavalla 'avioliitto' on raamatullinen termi? Sen sisältö toki on monen homopelkoisen mielestä Raamatusta. Mutta terminä se on puhtaasti lakikäsite. En usko jumalaan enkä avioliittoon mutta turvatakseni oikeuteni olen pakotettu menemään naimisiin kun puolisoni on vastakkaista sukupuolta.

En täytä raamatun vaatimia avioliiton edellytyksiä, miksi en siis saa valita rekisteröityä parisuhdetta? On yhteiskunnalle vähän turhan kallista ylläpitää kahta rinnakkaista järjestelmää: Jumalaan uskovat voivat sitten hakea seurakunnaltaan ihan omat siunauksensa.

Kyllähän se piti olla selvää ettei tuo lakiehdotus tule missään vaiheessa menemään läpi. Se, että tehdään joku kysely johon otetaan vastausta ja sitten väitetään että kansasta suurin osa on sen kannalla, tuo on kansan aliarviointia.

Onneksi sentään lakivaliokunnan älysi kaataa sen. Avioliitto on aina miehen ja naisen välinen asia. Jos tuo laki vapautuisi niin kohta ruvettaisiin vaatimaan, että voisi arvioitua esim. En toivo tuota hullutusta Suomeen kuitenkaan. Kyllä kuule"pedofiilit, pulunnussijat ja ruumiin raiskaajat"saa Suomessa mennä naimisiin jos ovat täysi-ikäisiä! Ihan samalla tavalla kuin homoseksuaalit saavat. Tässä on kuitenkin kyse siitä kenen kanssa kukakin saa ja ei saa mennä naimisiin, ei siitä voiko ylipäätään mennä naimisiin.

Kunpa ihmiset ajattelisivat omilla aivoillaan, eivätkä puolustaisi vain sokeana jotain mielipidettä tai arvoa. Kuinka moni oikeasti on edes vähemmistöjä vastaan, oli kyse mistä vähemmistöstä tahansa. Vastustaminen ja viha, on vain merkkejä kypsymättömästä ihmisestä, jonka on pakko pönkittää egoansa voidakseen tuntea itsensä paremmaksi kuin muut.

Tai sitten vain vähän herättelee itseään. Helppoa kuin heinän teko, ellei sitten ole ihan pässi! Niille, jotka kommentoivat järjen voittaneen, koska t-arvoinen avioliittolaki torpattiin: Itse en näe mitään järkeä syrjiä homoseksuaaleja ja kieltää heitä menemästä avioliittoon, ihmisiähän hekin ovat, eikä se ole pois meiltä muilta. Järkeväähän se vain olisi sallia, se toisi enemmän hyötyjä kuin haittoja näin pidemmän päälle. Koettakaapas ajatella tuota nyt ihan oikealla järjellä ja unohtaa se "hyi vittu kun luonnotonta" -tunnejuttu siitä sumentamasta.

Maailma on täynnä kusipäitä jotka tietävät miten muiden kuuluu elää, olla ja toimia. Niin on ollut aina eikä tule muuttumaan niin kauan kun meitä karvattomia apinan risteymiä maa päällään kantaa. Se sopusointu ja inhimillisyys lähtisi uuteen nousuun kun jäljellä on kourallinen porukkaa joiden pitää selvitä ilman politiikkaa ja kaupan ale-laareja.

Mutta odotellaan, eiköhän luonto hoida. Puollan homoliittoja jo siksi siksi että asialla ei ole vitunkaan väliä verrattuna moniin ihmiskunnan ongelmiin, sallimalla se on yksi kiistakapula vähemmän. Sitäpaitsi jos joutaa miettimään mitä muut puuhaa makkarissa niin voi samantien hommata vaikka töitä ja lopettaa se vinkuminen palstoilla.

Valtaoja edustaa vähemmistöä ihmiskunnasta, eli sitä pientä valoa tunnelin päässä. Siinä ei ole mitään hyvää oli asia mikä tahansa. Muuten olen kyllä kanssasi samaa mieltä. Some comments really make me gag. Living in the one of the most developed country in 21st century, yet having logic of 14 century Pakistan.

Is someone seriously comparing sick sexual abuse of children with free decision of 2 grown ups to legalize their relationship? Isn't it bigger problem in the world 9 year old girls forced to get married to adults?! Or teenagers forced to get married coz of pregnancy? And I am sure you are disgust when you see young girl walking hand in hand with old rich grandpa, as much as you are disgusted with two guys doing the same thing.

Despite the question is this girl free willingly with him, or just because of grandpas money, those two can still get married. If you want to take away rights to everyone who disgusts you and doesn't follow your primitive ideology go to live in North Korea. I am sure Kim Jong will suport your primitivizm by effing you in the ass. Well, the deal here is that "we" are trying to legalize something that is totally something else it is said to be.

Yet again, the fact remains that people are willing to throw blatant lies in to their arguments just to either undermine their opponents argument or to make their own argument stronger. This would not be a problem if the majority of people were not so damn stupid that they would believe the lies of at least one side in stead of actually thinking it through on their own. We have to accept that in cases like these, the average person is either as stupid as a rock or as easily deceived as the most naive child you can imagine.

Olisko mitään mahdollisuutta että hävinneet osapuolet nyt vaan lopettais täyttämästä sosiaalista mediaa tällä propagandapaskalla. Olen itsekkin lain kannalta, mutta jumalauta että olette huonoja häviäjiä. On sitä nyt ennenkin tässä maassa tehty järjenvastaisia päätöksiä, mutta sitä se demokratia nyt vaan on.

Minusta tässä asiassa on suuri riski se, että mihin lopulta raja vedetään. Homoille ja lesboille kuuluu olla tietyt samat oikeudet kuin heteropareille, mutta esim. Kunnioitan sen verran biologiaa, että kasvattakoon lapset ne, ketkä voivat luonnollisestikin saada lapsia.

Jos minut olisi adoptoitu homoperheeseen, niin en ehkä osaisi olla katkera ja kieltää vanhempiani, mutta jos minä ja vaimoni kuollaan, niin haluaisin että lapseni tulevat huoltajat olisivat "biologisesti normaaleja". Minua harmittaa tuo Eskon kulmikkuus tässä asiassa, kun muuten se on mun idoli! Tämä on niin hyvä tiivistelmä että ellei tästä ymmärrä mistä on kyse, on aika tyhmä.

Syy miksi sopimus pitää saada viralliseksi, on täysin sama kuin muillakin avioliitoilla: Puolisoiden väliset kytkökset on kirjattu kovin moneen paikkaan monessa laissa ja kun haetaan samoja oikeuksia niin on selvää että on nimenomaan kyse avioliitosta siinä mielessä kuin laki sanoo.

Jokainen joka taas lähtee siitä että muita lakeja pitää rukata siksi että avioliiton määritelmää muutetaan, on rasisti, noin lähtökohtaisesti: Silloin ei ole enää kyse tasa-arvoisesta avioliitosta vaan homofobiasta.

Sama pätee siihen että ei voida aloitetta hyväksyä koska ei ole "selvitetty vaikutusta muihin lakeihin": Aivan puhdasta jeesustelua ideologisten syiden pimittämiseksi: Tämä on aivan päivänselvää kun katsoo mitä tahansa lainsäädäntöä jota on viimeisen 20v aikaan tehty.

Kirkko taas voi keksiä omalle toimitukselleen nimen jollei miellytä, niin on ennenkin tehty. Sinä et sitten tiedä mitä rasismi on? Ehdotan, että jatkossa joko jätät käyttämättä sitä sanaa tai sitten käytät sitä yhteydessä johon se liittyy edes jotenkin. No voi voi, siitä ei ole kuin vähän yli kymmenen vuotta, kun Yleisradion selostaja aloitti selostuksensa Turussa olleesta vähemmistötapauksesta 'Naiset ja muut vähemmistöt Ei vähemmistön sanominen vähemmistöksi ole vähättelyä.

Tosin Suomen suurin vähemmistö ovat miehet, sillä naisia on enemmän. Niin kauan kuin ihmiset uskovat satukirjoihin Lue Raamattuun. Senpä takia tästä asiasta on turha kiistellä, kun vastapuolella on itseään uskovaiseksi kutsuva henkilö, joka kuitenkin on sen verran moraaliton omaa oppikirjansa opetuksia noudattamaan ja poimii vain sieltä nämä "omaan elämään sopivat kohdat". Olen pitänyt Valtaojaa hienona miehenä,mutta nyt tipahti pojot.

Kannatan tasa-arvoa,mutta oman mielipiteensä kurkusta alas tunkeminen ja asian eri tavalla näkevien lapsellinen haukkuminen on perseestä. Suvaitsevaisuus käsittää myös eriävien mielipiteiden kunnioittamisen. Lapsellista kuvitella että demokraattinen äänestys toisi automaattisesti itseä miellyttävän lopputuloksen. Mä alan olla NIIN kyllästynyt tähän homosaatioon, joka päivä joku aviisi ylistää homostelua. Hei homot, lopettakaa se toitottaminen.

On varmaan ihan fine olla gay, mutta ihan oikeesti: Kansanedustajat nimensä mukaisesti edustavat kansaa. Hei, mä sain villin ajatuksen: Julkisuudessa on kyllä ollut myös uskovaisia homoseksuaaleja. Laki kuitenkaan ei voi pakottaa uskontokuntia antamaan sellaista hyväksyntää, sillä Suomen perustuslaki takaa oikeuden nimeltä uskonnonvapaus.

Uskontokuntien opilliset linjaukset eivät kuulu valtiolle. Se ei siis saa kieltää tai vaatia noudatettavaksi jotain uskonkappaletta. Poikkeuksena tästä ovat teot, jotka rikkovat lakia, esimerkkinä uskonnollinen rituaaliteurastus, jonka on suoritettava tavalla, joka ei riko eläintensuojelulakia. Vaikka rekisteröidyillä uskontokunnilla on oikeus suorittaa vihkiminen, avioliitto on sopimus kahden yksilön sekä valtion välillä.

Uskonnollisella avioliittoseremonialla, avioliiton siunaamismenolla tms. Sikäli Räsäsen henkilöön yhdistynyt "homokohu" ei suoraan liity mitenkään ev. Muuten samaa mieltä, mutten usko Valtaojan tavoin että inhimillisyys ja ihmisyys voittaisivat.

Talousromahduksen jatkuessa länsimaissa suvaitsevaisuus vähenee. Lopulta perussuomalaiset arvot nousevat enemmistön arvoiksi.

Nationalismi ja uskonnot nostavat rumia päitään kun elintaso laskee. Mun mielestä "Imekää munaa molot" on kakaramainen kommentti. Valtaoja on tuollainen partaradikaali, jonka on vaikea suvaita sitä, että kaikki eivät ole samaa mieltä kuin hän. Minun mielestäni Valtaojan kielenkäyttö on todella surkeaa huumoria ja lapsellista, tai kakaramaista, hänen käyttämäänsä sanaa lainaten.

Se kyllä vetoaa tietyntyyppisiin ihmisiin, joiden kirjoitetun ja puhekielen ymmärtäminen ja tuottaminen on rajallista. Tämäkin henkilö on unohdettu kymmenen vuoden kuluttua. Eikä hän valitettavasti pysty tyylillään samaan muutosta aikaan, ennemmin vahinkoa vaan.

Säädettäköön homoille ja lespoille oma lakinsa. Heitä ei saa sekoittaa avioliitto asiaan. Olkoon sen nimi vaikka homoliitto. En vastusta etteikö heille annettasisi samoja oikeuksia kuin avioliittolaisille. Mutta avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto ja pistde. Eläinten homoseksuaalinen käyttäytyminen ei johdu muusta kuin vahingosta eli eläin parittelee saman sukupuolen kanssa erehedyksessä sillä nämä eivät harrasta homosuhdetta.

Kukaan ei pysty kysymään eläimeltä että oletko homo. Toisin on taas sama jos eläin elää saman sukupuolen kanssa niin voihan sitä ihminenkin kaverin kanssa ilman seksiä. Joten laitetaan jo piste tälle eläinten syyttelylle ja jätetään eläimet rauhaan. No entäs pienet tai jopa syntymättömät lapset tai keinohedelmöitetyt sikiöt Ja mihin perustuu väite enemmistö kansasta hyväksyisi? Pitää nyt muistaa, ettei äänekkäin välttämättä ole enemmistö Vielä pitää sanoo kaikille Historian esimerkki.

Antiikin aikaan homous oli ERITTÄIN yleistä koska naista pidettiin huonompi arvoisena, kaikki kuitenkin kääntyi kun Kristinusko sai suosiota Euroopassa, josta mahdollisesti on jälkipolville jäänyt tämä "homokammo".

Jännää, että Suomessa asuu näin paljon perverssejä uskovaisia, jotka ovat sairaalloisen kiinnostuneita muiden harrastamasta seksistä. Mitä jos heittäisitte sen raamattunne välillä nurkkaan ja harrastaisitte itse seksiä jossakin muussakin kuin lähetyssaarnaaja-asennossa ja vielä valot päällä. Huomaisitte, että se onkin niin hauskaa, ettei jää aikaa vakoilla ja kiusata muita ihmisiä. Olen umpihetero ja kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, noin yleensäkin ja varsinkin vittuillakseni Putinille Äänestys on pidetty ja tulos on selvä.

Sitäpaitsi edelleen lapsentekoon tarvitaan mies ja nainen. Persereikä on edelleenkin ymmärtääkseni paskomista varten Näiden tosiasioiden sijaan sitä en kiellä etteikö seksi saman sukupuolen edustajan kanssa voisi olla ihanaa. Perhettä homot ei silti voi luonnollisesti perustaa Tiedoksi, että Suomen laki sallii eläimiinsekaantumisen, jos eläin ei siitä kärsi, vaikkei siinäkään tapauksessa paljon elikon suostumusta kysellä.

Mutta kaksi samaa sukupuolta olevaa ihmistä ei saa halutessaan mennä naimisiin. Ja mitä Raamattuun tulee, niin Jumala mm.

Eli homojen avioliittoa Raamattuun vedoten kannattavat sitten ilm. Kyllä adoption voi hyväksyä, mutta omasta mielestäni se ei kuulu kirkon tehtäviin hyväksyä homoliittoja.

Ja ainahan sitä voi mennä tietenkin muualla kuin kirkossa naimisiin. Hyväksyisivät nyt tämän lain, jotta säästyisi tältä jokapäiväiseltä valitukselta, miksi valittaa kun on kerran itse kansanedustajista äänestetty itse ja nyt heti aivan hirveä haloo?? Rauhassa vain niin kyllä se laki läpi menee. Itsekkin sen kannalla, mutta näitä kommentteja lukiessa alkaa vähän miettimään Haukkumalla kaikki paranee koittakaa vain!

On mielenkiintoista että vastustajat puhuvat arvoista. Ei heteroseksuaalisuuskaan ole ainakaan minun mielestäni arvo. Se on ominaisuus, kuten homoseksuaalisuuskin. Ihmeellistä miten aikuiset ihmiset ovat kykenemättömiä pistämään itsensä ajattelussaan toisen asemaan. D naurattaa lukea aikuismaista keskustelua aiheesta. Oma mielipiteeni on, että homoudessa ei ole mitään väärää. Hormooneista ja kaikennäköisestähän siinä taitaa olla pitkälti kyse.

Asioista siis en niin kauhesti tiedä, omaa päätelmääni vain. Itselläni nainen, kersa ja perhe eikä homoutta vastaan mitään. Suurin ongelma mun mielestä on kuitenkin se, että jossain vaiheessa yli puolet edustajistamme olivat homo myönteisiä, nyt mielipide kuitenkin muuttunut. Pelkkiä puheita tälläkin kertaa. Entä jos 18v poika haluaa mennä naimisiin 40v isänsä kanssa, ja myös isä haluaa näin. Kummatkin ovat siis aikuisia ja haluavat näin toimia. Pirusti jää vielä tuon Kerätään kánsalaisdressi lakialoitteekisi vanhusen inhimilliseen hoitoon???

Minua ihan tosissaan kiinnostaa tämä? Olkaa hyvä ja kertokaa. Homoavioliitot eivät ole luonnollista, mutta emme saa silti vihata tai syrjiä niitä. Lapsiavioliitot eivät ole luonnollisia, mutta emme saa silti vihata tai syrjiä tällaisia perheitä. Vastustan silti näiden perhemuotojen hyväksymistä lain voimalla, vaikka niitä on, on ollut ja tulee aina olemaan.

Sairaus mikä sairaus ja Piste! Homous on yhtä sairasta kun pedofilia, eläimiin ja ruumiiseen sekaantuminen jne. Suomeen pitäisi palauttaa sama laki. Ei tästä asiasta kannata edes keskustelua käydä ja onneksi meillä eduskunnassa on vielä viisaitakin jotka vastustavat tätä sairasta lakialoitetta.

En muista nyt sen nais-kansanedustajan nimeä joka aikoinaan, jo vuosia sitten totesi että "Jos homot ja lesbot saavat mennä naimisiin keskenään niin hän tulee vaatimaan lakia että pitää saada mennä silloin siankin kans naimisiin".

Asia on juuri näin, yhtä sairasta molemmat. Surullisinta tässä on se että tämä lakialoite saa ennemmin tai myöhemmin hyväksynnän ja lainvoiman mutta me heterot ja perinteisiä ja terveitä arvoja kannattavat, ryhdytään vaatimaan lakialoitetta että ne ihmiset jotka sekaantuvat mm eläimiin, heidän pitää myös tasa-arvon nimissä saada mennä esim sian kanssa naimisiin. Se on yhtä luonnotonta ja sairasta mutta tässähän onkin kysymys tasa-arvosta.

Sitähän te homot haluatte. Sääliksi käy myös niitä lapsipoloisia jotka joutuvat elämään tällaisessa perheessä jossa isän nimi on Kalle ja äidin nimi Ville. Ei siinä paljoa lapsen parasta ajatella. Vielä lopuksi totean homoille että syytätte meitä heteroita ahdasmielisyydestä ja suvaitsemattomuudesta jne kun emme hyväksy sairaita lakialoitteitanne mutta ettehän itsekään hyväksy sitä et suurin osa ihmisistä inhoaa homoja ja vastustaa lakialoitettanne.

Eikös sekin ole suvaitsemattomuutta että meillä heteroilla ei saa olla oikeus mielipiteisiimme ja arvoihin jotka ovat terveitä ja oikeita? Totuus kuitenkin on se että jos asiasta tehtäisiin esim kansanäänestys, ette saisi lakialoitettanne läpi ikinä. Totuus on myös se että suurin osa kansanedustajistammekin vastustaa pohjimmiltaan aloitettanne mutta oman edun nimissä ovat valmiita hyväksymään sen.

Ei kannata syyttää perinteisiä ja kristillisiä arvoja kannattavia ja kunnioittavia kun itse on noin sairas ja ahdasmielinen. EIhän suurin osa suomalaisista vastusta homojen naimisiin menoa, päinvastoin! Sinähän se tässä et hyväksy enemmistön mielipidettä! Ja kuule suurin osa laki-aloitteen kannattajia on kaltaisiani pesunkestäviä perusheteroita, ei sitä pelkästään homot aja, todellakaan.

Ja kun kerran kannatat kristillisiä arvoja olet ilm. Jumalasi kanssa samaa mieltä, että poikavauvojen sukuelimet tulee silpoa, moniavioisuus ja orjuus sallia ja sapattina peltotöitä tekevät kivittää kuoliaaksi!?! Viimeistään parinkymmenen vuoden kuluttua teitä häpeävät kaikki ajattelevat ja tunteisiin kykenevät oliot. Oletpas sinä suvaitsevainen tulevaisuustutkija! Kaltaisiasi rappiokulttuurin edustajia ei onneksi kannata ottaa vakavasti.

Onneksi Venäjän oikeudenmukainen homolaki on tulosssa meillekin Putinin myötä ja silloin loppuu tämä saasteen tulva ja homojen kitinä! Jos nämä suvaitsevaiset pikku homppelistit lopettaisivat puhumisen suvaitsevaisuudesta kun käskevät imeä moloa ja käskevät normaaleja kansalaisia häpeämään itseään kun eivät ymmärrä kakkaisia seksileikkejä kahden karjun välillä. Mitä tämä on muuta kuin häpäisyä terveitä arvoja kannattavia ihmisiä kohtaan jotka eivät kulje homopropagandan sokaisemina naukuen samaa mantraa homojen oikeuksista.

Nämä monet tämänkin palstan mielipidekirjoittajat osoittavat avointa vihaa ja halveksuntaa niitä kohtaan jotka tajuavat luonnollisen ja sairaan seksin eron. Olen mielelläni normaalien arvojen kannattaja ja en häpeä tippaakaan mielipiteitäni. Jos sairaan seksin kannattaja ja propagandan aivopesemä mielistelijä on olevinaan aikuistunut ja fiksu niin moiset pelkurit saavat nimitellä miksi haluavat, en paljoa piittaa moisten ressukoiden mielipiteistä, kuten hyvänä esimerkkinä tämä "tulevaisuustutkija" nimimerkki.

Homouden leviäminen on rappiokulttuuria ja saastetta jota kukaan terve ja omilla aivoillaan ajatteleva ihminen ei arvosta massiiisesta propagandasta huolimatta.

Jos nämä suvaitsemattomat pikku homofoobikot lopettaisivat puhumisen luonnottomuudesta, kun käskevät homojen painuvan takaisin kaappiin, ja käskevät normaaleja ihmisiä häpeämään itseään kun eivät ymmärrä ahdasmielisyyttä ja oman napaansa katsomista. Mitä tämä on muuta kuin häpäisyä ihmisyyttä ja tasa-arvoa kannattavia ihmisiä kohtaan, jotka eivät kulje vuotta vanhan kirjan sokaisemina naukuen samaa mantraa kristittyjen oikeuksista. Nämä monetkin tämän palstan mielipidekirjoittajat osoittavat avointa vihaa ja halveksuntaa, jotka tajuavat ihmisen luonnollisen halun kokea kuuluvansa yhteiskuntaan rakkauden kohteestaan huolimatta.

Olen mielelläni normaaleja arvoja kannattava, enkä häpeä tippaakaan mielipiteitäni. Jos sairaan ahdasmielisyyden kannattaja ja propagandan aivopesemä mielistelijä on olevinaan aikuinen ja fiksu, niin moiset pelkurit saavat nimitellä miksi haluavat. En paljoa piittaa moisten ressukoiden mielipiteistä, kuten hyvänä esimerkkinä tämä "Jussi T" -nimimerkki.

Homofobian leviäminen on rappiokulttuuria ja saastetta, jota kukaan terve ja omilla aivoillaan ajatteleva ei voi arvostaa massiivisesta propagandasta huolimatta. En ole jaksanut vaivautua tässä asiassa ottamaa kumpaakaan puolta kun en ole pervertikko tai tekojuutalaiskörttiläinen, mutta Eskon ja parin muun älykön kommentit saivat minut valitsemaan sateenkaariporukat. Eihän kukaan halua enää luvulla olla moraaliton juntti ja joutua imemään jonkun partanaaman ryppyistä lerssiä!?

Oikeasti minua vituttaa näissä asioissa vain väkivallalla kerättyjen verovarojen tuhlaus ja aikomus pakottaa muutkin jakamaan maailmankuvansa ja arvotaa touhujansa. Fistatkaa toistenne paskareikiä minkä haluatte, mutta älkää vaatiko siihen rahoitusta muilta tai edes muiden hyväksyntää. Leikkikää vain jotain vuoden ählyä, mutta älkää vaatiko siihen käytettävän verovaroja tai perustelko muihin vaikuttavia yhteiskunnallisia päätöksiä niiden kivikautisten satujen perusteella.

Tässä asiassa on pääasiassa kaksi hörhöporukkaa vastakkain. Toiset eivät osaa käyttää sukupuolielimiään oikein ja toiset eivät tajua mitä rotua ovat. Kumpikin osapuoli kuvittelee omaavansa universaalin moraalin, jota kaikkien muidenkin tulisi noudattaa - tai ainakin kustantaa sen harjoittaminen.

Ja sitten ovat vielä niitäkin ,jotka katsovat olevansa keskustelun kummankin ´osapuolen´ yläpuolella. Onneksi he osaavat käyttää kaluaan joka kerta siittämiseen eivätkä sitä muuten turhaan esille otakaan. Täytyyhän nyt joka miehen ainakin parisataa jälkeläistä päästä elämänsä aikana siittämään,että maailma täyttyisi nopeammin ja pelastuisi.. Yläpuolelta käsin osallistumisessa on näet sekin etu ,että voi paskaa heittää tasapuolisesti yhtä helposti kummankin osapuolen niskaan ja heittäjän nautinto siitä kaksinkertaistuu näin Eipä täällä kukaan mitään perusteluja näköjään lue, yhtä huutamista lähes koko ketju.

Hävettää näiden ahdasmielisten, uudelleen ja uudelleen samoja absurdeja "argumentteja" vinkuvien köyhämielisten ja ilkeiden ali-ihmisten puolesta. Opetelkaa hieman empatiaa, siitä se Jeesuskin oikeasti puhui. Käykää edes kerran elämässänne sen oman pienen maailmanne ulkopuolella, jos aiotte jääräpäisesti vaikuttaa muiden ihmisten elämään. Menkää ja tutustukaa yhteenkin homoon ja huomaatte, miten julmia olette.

Ensin homot sitten bedofiilit ja raiskaajat sekä eläimiin sekoutujat lisää tasa vitun arvoa kyllä Suomesta tulee hieno maa mitähän seuraavaksi lapsillemme opetamme???

Koska lapset ja eläimet voi allekirjottaa laillisesti pitävän sopimuksen. Ennen vanhaan raiskauksen uhri joutu naimaan raiskaajansa; tästä epäinhimillisestä käytännöstä luovuttiin. Kämpässä on talvella lämmin, hanasta tulee vettä, töpselistä tulee sähköä, kaupasta saa ruokaa ja huoltoasemalta polttoainetta.

Voi liikkua melko vapaasti koska tahtoo ja missä jos ei tee pahojaan, eikä tarvitse olla nippua satasia mukana siltä varalta jos poliisi kysyy. Valtionhallinnon arvostelemisesta ei joudu vankilaan tai salamurhatuksi.

Näillä pärjää jo aika pitkälle eikä mitään näistä oteta pois sitä vastaan jos homot pääsevät naimisiin. Edelleen voin seurustella naisten kanssa ja ehkä joku päivä mennä sellaisen kanssa naimisiin ja perustaa oman perheen, eikä mikään näistä ole vähemmän pyhää vaikka naapurissa asuisi naimisissa oleva mies- tai naispari tai heillä olisi lapsi, joko adoptoitu tai jommankumman edellisestä suhteesta.

Oma juttunsa on missä määrin homous on valinta. Jos se on niin heterous on myös. Eipä ole tarvinnut antaa asialle kahta ajatusta. Eikä ole kukaan tullut taputtelemaan selkään ja kehumaan hienosta valinnasta. Vaikka toisaalta, halukasta seuraa saisin epäilemättä helpolla jos valitsisin homouden. Takavuosina oli tyyppi joka oli oikein hanakasti tarjoutumassa kumppaniksi, mutta hän oli itsekeskeinen ja kontrolloiva narsisti joka piti itseään suurena älykkönä ja yleiskatsoi toisia.

En olisi kyllä huolinut sellaista naistakaan. Jo riittää älämölöä kun joku ei pidä tätä kahden miehen välistä luonnotonta seksuaalista kanssakäymistä normaalina. Tunteet käy kuumina ja perinteisen miehen ja naisen välisen seksin ainoana oikeana ja luonnollisena pitäviä ihmisiä haukutaan idiooteiksi ja ahdasmielisiksi ja toisilta rakkauden kieltäviksi junteiksi ja rasisteiksi!

On aika hyvin onnistunut tämä homopropaganda kun ennen asiat olivat päinvastoin. Jokainen ihminen tajuaa mikä on luonnollista ja mikä ei. Miten tällainen raivoaminen tälläkin foorumilla edistää näiden vihamielisten homostelijoiden asiaa? Tämä on kai sitä suvaitsevaisuutta eli kaikki normaalin seksin ainoana luonnollisena pitävät haukutaan lyttyyn ja uhkaillaan ja halvennetaan jos eivät ymmärrä tämän erikoisen toiminnan hienouksia.

Huvittavinta on kun normaaleja heteroita sanotaan piilohomoiksi kun he arvostelevat näitä outoja asioita. Ei kukaan normaali ihminen homostele, se on ihan selvää. Sitäpaitsi jos ei halua kahden miehen tai kahden naisen kasvattavan lapsia siihen on ihan oikeasti selvät syyt. Se ei todellakaan ole normaali kasvuympäristö setalaisten kiivaista kommenteista huolimatta.

Avioliitolaki ei mainitse sanaakaan homoista vaan ainoastaan sen että avioliiton perustaa mies ja nainen. Se ei ole siis homoilta kielletty sen enempä kuin heteroiltakaan.

Puoliso vain pitää olla eri sukupuolta. Kuka estää homoja rakastamasta toisiaan? Mikä oikeus on 1 prosentin marginaaliryhmällä päättää koko kansan laeista ja vielä kieroilemalla ja väkisin tuputtamalla ja vaatimalla lakialoitteitaan läpi väärin perustein? Myös nettiäänestyksessä selvästi suurin osa suomalaisia on perinteisen avioliiton kannalla. Kansanedustajien pitää kuulla kansan mielipidettä eikä raivoavien ja rasististen homoiljoiden valheellista propagandaa.

Kukaan normaali ihminen jolla on empatiaa ei tuomitse homoja ihmisinä mitenkään mutta avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto eikä ole mitenkään epätasa-arvoinen vaikka se sellaiseksi homopropagandassa asia luokitellaan. Valitkoot homot rekisteröidyn parisuhteen ja heterot avioliiton. Kaikki homopropaganda ja muiden kuin heidän mielistensä demonisoiminen alkaa vain inhottaa toisinajattelevia ja aiheuttaa yhä enemmän ja enemmän vastenmielisyyttä koko ryhmää kohtaan.

Ei minulla ole mitään homoja vastaan. Samoja ihmisiä luojan edessä. Kaksi jalkaa, kaksi kättä, pää, aivot jne. Mutta pitääkö sitä toitottaa ihan koko ajan. Kohta on varmasti joku homokokkitrealityv-ohjelmakin tulossa. No, mutta se adoptio-oikeus askarruttaa. Pienten lasten vuoksi en ole vielä valmis myöntymään tähän. Kyllä nyt ehdottomasti tulisi sallia myöskin moniavioisuus kuten esim. Myöskään Thaimaasta tulee ottaa oppia ja sallia avioliitot eläinten kanssa.

Nyt puhutaan vain homojen oikeuksista ja unohdetaan muut vähemmistöt kokonaan! Arvostin Esko Valtaojaa valtavasti tietofinlandia aikoihin mutta viime vuosina on arvostus tippunut nolliin tai sen alle Eskon yrittäessä olla esillä jatkuvasti oli asia mikä tahansa.

Se, että Esko on ammattilainen omalla tontillaan ja tietää siitä paljon ei tee hänestä asiantuntijaa millään muulla alalla. Tietysti nykyään riittää jos on samaamieltä niin kelpaa asiantuntijaksi asiaan, kuin asiaan. Olikohan Jari Tervo tavoittamattomissa? No Valtaojan nolo avautuminen ja ala-arvoinen kiukuttelu paikkasi hienosti tätä puutetta. En halua, mutta monikultturismin hidastaminen on yhteiskunnallisesti tärkeämpää ja kiireellisempää kuin homoseksuaalien oikeuksien ajaminen.

Ruotsissa Tukholma palaa jo, eikä viranomaisilla ole lähiöihin menemistä. Tätä kehitystä minä en halua nähdä Suomessa. Tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi suunnilleen , kun nuoremmat saavuttavat kriittisen massan äänestäjissä. Odotelkaa rauhassa vuotta. Askel askeleelta kehittyvä tasa-arvo näissä eri aiheissa on aika hidasta edistystä. Kannattaisi suoraan harpata kaikki portaat ylös asti.

Voitaisiin pontetiaali käyttää ratkaisemattomiin ongelmiin.

.

Ja ihan yhtä kamalaa hirvitystä se molon imeminen on naiselle. Samanlainen se suu ja ulostus elin on naisella kuin miehelläkin. Ja samoja toimintoja varten. Ja entäs sitten heteromiesten fantasiat 2 naisesta?? Se sitä samaa "hirvittää homostelua". Mutta kummasti se vaan aiheuttaa painetta jalkojen välissä aika monelle homofoobikolle. Ja luuleeko nää neropatit että laki vaikuttaa mitenkään siihen kuin homot ja lesbot elävät elämänsä?

Ja niitä lapsiakin homosuhteisiin aivan varmasti tulee. Lesbo nainen voi hankkiutua raskaaksi ja homo miehet löytävät kyllä naisia jotka ovat valmiita lapsia heille synnyttämään. Eiköhän se lapsi loppujen lopuksi häviä kun ahdasmielinen yhteiskunta ei tunnusta kasvattajan ja toisen vanhemman asemaa. Esim jos synnyttänyt vanhempi kuolee, riistetäänkö lapsi ainoalta jäljellä olevalta vanhemmalta ja turvalliselta aikuiselta vain sen takia et se ei miellytä jonkun tiukkapipoisen vieraan ihmisen maailman katsomusta?

Ja pitääkö lapsen jolla ei ole laillista asemaa perillisenä maksaa monin kertaiset perintöverot kun testamentti on ainoa tapa varmistaa lapsi saa periä lesbo tai homo vanhemman? Täällähän jo niistä perinteistä puhuttiinkin, eli kieli pois jos olet joskus valehdellut - kuinka monella suomalaisella mahtaisi sitä kieltä enää ollakaan?

Vai ollaanko sittenkin kristittyjä? Ja nyt kaikki miehet keräämään itsellensä raskastajattaria ja pari vaimoa lisää - kaikki nämä löytyvät sieltä rakkaan raamatun sivuilta.

Vai olisiko sittenkin niin, että vedettäisiin jo se läski pää sieltä perseestä, ja alettaisiin pohtimaan ihan järjen kanssa? Kuinka kauan aijomme pitää kynsin hampain kiinni "perinteistä", niin kuin köyhimmissä afrikan maissa tehdään? Jos te kerran niin kovasti tahdotte tarrata kehittymättömyyteen kiinni, niin aletaan mekin silpomaan naisten sukupuolielimiä, tai miksei samantien miestenkin!

Kivitetään homot, lesbot ja naiset jotka tahtovat tasa-arvoa. Olette suomalaisuuden irvikuvia, ja syy miksi Suomi tulee muita pohjoismaita jäljessä ihan kaikessa. Loppukommenttina voisin muillekin paljastaa, ettei noista homofobiasta kärsivistä kannata hirveästi suuttua. Lähinnä ehkä sääliä, etteivät he ole vielä aikuisenakaan löytäneet tai hyväksyneet omaa seksuaalisuuttaan. Jokunen vuosi takaperin tutkijat tutkivat heteromiehiä jotka eivät hyväksyneet homoseksuaalisuutta. Testeissä koehenkilöille näytettiin kuvia ja videoita homoista harrastamassa seksiä, jonka aikana heidän kehonsa toimintoja myös peniksen reaktioita mitattiin.

Yllättäen testin tulos oli, että mitä negatiivisemmin miehet olivat kertoneet kokevansa homoseksin, sitä enemmän he kiihottuivat näistä kuvista. Testin tulos ei jätä paljoa arvelun varaan.

Joka kerran kun kuulen jonkun vaahtoavan homoista, sen luonnottomuudesta tai muista homouteen liittyvistä päättömistä jutuista, tunnen suurta sääliä. Samalla toivon, että jokin kaunis päivä nämä ihmiset kykenisivät tutkimaan omaa seksuaalisuuttaan, ja lopulta hyväksymään sen - kaikissa sen väreissä.

Argumentaatiotaitosi on muuten tasoa lyhtypylväs. Vetäiseppä vaihteeksi vaikka turpasi tukkoon ja sulje silmäsi ja korvasi asioilta, mitä et ymmärrä ja keskity oman surkean suppea-alaisen elämäsi loppuun elämiseen.

Vain kaappihomo pelkää paljastumista noin paljon vai oletko mieltynyt Pattayan pikkupoikiin? Ja mitä vittua se sua kiinostaa miten muut elää. Pitäskö kiulun nuolemisesta saada joku palkinto?? I am a heterosexual wife of a sexton at a Presbyterian church in Washington DC. When same-sex marriage became legal in DC, the first couple that got married in our church was the sister of our pastor and her long time partner and co-mother of their child.

What I took away from the ceremony were the words: When two people want to stand up in front of their Congregation and their God make a promise to love and take care of each other until death do us part, it benefits all of us.

The promise these two ladies are making today is not just a promise to each other, it is a promise to all of us. They will stand together and raise a family together through good times and bad times. It is our job to celebrate with them during the good times and support them during the hard times. This is what makes us stronger, and this is why God did not make each man an island. Marriage is a long-term commitment, not just to the family, but to the community, and more people making that commitment, the better off the community is.

Ainoa oikea kysymys on: Minkä takia homoseksuaalisuus on ylpeyden aihe? Miksi heteroseksuaalisuus ei ole ylpeyden aihe? Jos tosiaan halutaan tasa-arvoinen avioliittolaki, niin miksi se ei avaa tasa-arvoisia mahdollisuuksia pedofiileille, pulunnussijoille ja ruumiin raiskaajille?

Olen kyllä puoltamassa sitä lakia, mutta koen vastenmieliseksi moralisti-idioottien propagandan jonka tunteisiin vetoavalla kuralla ei ole mitään yhteistä sen kanssa mitä koitetaan saada aikaan. Sama kuin koittaisi pelastaa maailmaa vaatimalla vaaleanpunaisia sukkia lokeille.

Kyse onkin lähinnä siitä että julkisesti näyttää että ei häpeä itseään. Aiemmin ja myös edelleen yleinen mielipide on pakottanut homouden häpeämiseen ja piilottamiseen, ja tämän vastapainoksi on olemassa Pride.

Ei heteroudella ole koskaan ollut samaa ongelmaa eli ei ole samaa tarvetta. Luulet ehkä normihenkilön edustajana että kaikki lähtevät liikkeelle samoilla edellytyksillä. Jos luulet näin niin elät utopistisessa keijumaailmassa.

Vaikka esitettykään laki ei varmasti ole täydellinen on se selkeästi askel oikeaan, siis tasa-arvoisempaan, suuntaan. Mainitsemiasi ryhmiä se ei kuitenkaan syrji, koska pikkulapset, pulut ja ruumiit eivät ole kykeneviä antamaan suostumustaan avioliittoon tai muuhun parisuhteeseen ryhtymiseen.

Tasa-arvoinen avioliittolaki ei tietenkään avaa mahdollisuuksia pedofiileille ja pulunnussijoille siitä syystä, että oikeus koskemattomuuteen on edelleen yksi lakimme perusta. Onneksi taisit sen itsekin tietää kuitenkin.. Nekrofilit ovat kyllä ristiriitainen kerho erikseen , kun eivät kuitenkaan kenellekään harmia aiheuta..

Juu, ei ole sellaista kuvitelmaa, että kaikilla olisi samat edellytykset. Yhteiskunta on ihan erikseen viimeisen 30 ajan rakennettu sellaiseksi, että se syrjii ihmisiä hipiän pigmentin ja sukupuolen perusteella, noin esimerkiksi. Ei sitä homoseksuaalisuutta ole sen enempää syytä kuuluttaa kuin heteroseksuaalisuuttakaan.

Näillä syrjimisjutuilla on sellainen taipumus, että kun lakataan tekemästä niistä numeroa niin ne häviävät itsestään. Ainoa syy homofobian olemassaololle on monen vuosisadan aikainen uskontojen tuottama homovihan lietsonta. Samaa koitetaan nyt nostattaa valkoihoisia ja miehiä vastaan vaikka kumpikaan ei ole sen enempää valinta kuin se seksuaalinen suuntautuminenkaan.

Koska seksiin ja avioliittoon liittyy keskinäinen suostumus ja meillä on laissa suojaikäräja seksille. Kerroppa miten pulu voi ilmoittaa suostumuksensa seksiin? Toki siitä voi ylpeäkin olla, mutta lähinnä samaa yhdenvertaisen olemassaolon lupaa myös lain silmissä tässä haetaan kuin heteropareilla jo on. Näkyy olevan monelle, vaikka miettivät homoseksiä päivät pitkät, ja varmaan yökaudet myös. Jännä, että ne heterot, joilla ei ole tarvetta julistaa heterouttaan, jauhavat vähemmän homoseksistä Veikkaan että toisten ihmisten seksielämän pakonomainen ajattelu koko ajan ei ole kauhean tervettä sekään.

Yleensä kai normaali ihminen ei mieti vastaantulevien pariskuntien seksielämää kuin korkeintaan ohimennen. Koska onhan se tavallaan imartelevaa, vaikka ikävän objektisoivaa ajattelua. Koska pedofiliassa, eläimiin sekaantumisessa ja nekrofiliassa toinen osapuoli ei kykene antamaan tasa-arvoista suostumustaan seksiin. Kyse on rakkaussuhteesta siinä kohtaa kun naimisiin halutaan mennä. Hyvin simppeli vastaus jatkon jatkona olevaan kysymykseen: He näin sitoutuvat olemaan yhdessä loppuelämänsä, samoin kuten heteroparit.

Ymmärrät toki eron siinä, miksi ruumiinraiskaaja, pulunnussija tai pedofiili ei voi mennä naimisiin kohteensa kanssa: Ei niin että kysymyksesi oikeastaan liittyisi käsillä olevaan aloitteeseen, jonka muuten vaivautui allekirjoittamaan yli äänioikeutettua kansalaista, mutta ajattelin nyt alentua tarkentamaan.

Pulu, ruumis tai lapsi on yhtä kykenevä päättämään avioitumisestaan kuin aikuinen, lainvoimainen ihminen? Joten mitä jos käytettäisiin tässäkin aiheessa vain sellaisia argumentteja, jotka ovat oikeasti jollain tasolla verrattavissa aiheeseen, kiitos Avioliitto on nytkin kahden lainvoimaisen, aikuisen ihmisen välinen sopimus, eikä sitä olisi kukaan tämän lakialoitteen myötä muuttamassa.

Ainoastaan sallimassa sen näiden kahden osapuolen sukupuolesta riippumatta. Koska tässä on kyse kahden aikuisen ihmisen mahdollisuudesta tasa-arvoiseen elämään verrattuna hetero-pareihin.

Kyse ei ole siis vähemmistöjen oikeuksien takaamisesta - vaan ihmisoikeuksien takaamisesta. Ihmisoikeudet ovat samat kaikille ihmisille huolimatta siitä kummasta sukupuolesta - tai molemmista - tai ei mistään pitävät. Homot ja lesbot ovat ihmisiä, jotka rakastavat samaa sukupuolta olevia toisia ihmisiä, tasavertaisesti. Et voi tosissasi verrata sitä pedofiliaan, nekrofiliaan tai eläimiin sekaantumiseen.

Kaksi aikuista ihmistä täydessä ymmärryksessä sopivat mitä ja miten tehdään. Pointti on siinä, että kaikki mukana olevat pystyvät itse suostumaan tai kieltäytymään. Lapset, pulut ja ruumiit eivät voi tätä tehdä. Mutta tämänhän toki tiesitkin jo You troll You.

Eikait nyt kukaan voi verrata kahden ihmisen vapaaehtoista suhdetta esim. Kaikissa esimerkeissäsi käytetään toista osapuolta hyväksi. Ja ei,en tarkoita että homoseksuaalisuus olisi valinta vaan itse en ainakaan väkipakolla ole parisuhteessa! Pulut, alaikäiset ja ruumiit eivät antamaan suostumustaan tai olemaan osallisina laillisessa täysivaltaisten oikeustoimissa. Täysi-ikäiset elävät miehet ja naiset voivat. Kuten useassa muussakin kommentissa, myös tässä sotketaan asiat.

Pedofiileillä, pulunnussijoilla ja ruumiinraiskaajilla ON tällä hetkellä oikeus avioliittoon. Homot ovat siinä mielessä kakkosluokan kansalaisia näihin edellä mainittuihin verrattuna, että heillä ei tätä oikeutta ole ja se on niinko se epätasa-arvo tässä asiassa.

Valitettavasti tätä pitää kuuluttaa, koska yhä valtaosa väestöstä kokee heteroseksuaalisuuden normina. Katsot kadulle ja kuvittelet jokaisen vastaantulevan ihmisen olevan hetero.

Katsot elokuvia ja hahmot ovat aina valkoihoisia heteropariskuntia. Ainoa syy homofobian olemassaololle tänä päivänä on se että, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt eivät saa tarpeeksi näkyvyyttä, ja heitä pidetään vähempiarvoisina, alaihmisinä. Niin pitkään kun ihmiset joutuvat piilottamaan itsensä muiden katseilta, me marssimme meidän oikeuksiemme puolesta.

Herra viisastelijalle sellainen yksinkertainen vastaus että homoutta ei voi verrata näihin asioihin, koska se perustuu vapaaehtoisuuteen. Pedofiliassa lapsi pakotetaan seksiin, eläimiin sekaantumisessa eläin pakotetaan seksiin ts. Homous ja homojen avioliitot ovat aikuisten ihmisten vapaaehtoista toimintaa ja perustuu käsittääkseni rakkauteen.

Tuollaisilla paskantärkeillä kommenteilla ei ole faktojen kanssa hirveästi painoarvoa. Itse olen valkoihoinen heteromies ja voin kyllä sanoa että kaikkein uhkaavimpana ja ahdistavimpana koen yhteiskunnan, jossa syrjitään tai ei puututa syrjintään.

On se sitten koulun piha tai aikuisten työympäristö, niin se ilmapiiri on yhtäläisesti paskempi aivan jokaiselle, niin kiusatulle, kiusaajalle ja sivusta seuraajille silloin kun siellä jotain mopotetaan ja sellaiseen ei puututa.

Kiusaaminen katoaa kun siihen puututaan. Kaikista kommenteistasi huokuu valtava pelko. Jos joku on ylpeä jostain, kuten homo homoudestaan , koet että se on sinulta pois, koska sinulla on erilaisia ylpeydenaiheita, kuten vaikka heterous.

Ymmärrän, että teini-iässä jokainen poika kokee epävarmuutta identiteetistään, saattaa pelkää niitä paljon puhuttuja "homoja" tai vaikkapa sitä että leimautuu sellaiseksi jos ei vaikkapa löydä tyttöystävää tai käyttäytyy feminiinisesti ja tulee enemmän toimeen tyttöjen kanssa tai sitten huomaakin pitävänsä pojista sillein enemmän kuin tytöistä, mutta nyt kun olet AIKUINEN Ole valkoinen mies ihan rauhassa, mutta pliis älä ole tuollainen nössö pelkuri, joka näkee niin pelottavana sen, että maailmassa on muitakin kuin sinun näköisesi ja tapaisesi.

Kun tulet sieltä komerostasi, niin näet että maailma on paljon kauniimpi, kuin nuhjuinen huoneesi. Ymmärrän kantasi ja ymmärrän myös vastareaktion moisiin suurta hälinää aiheuttaviin aiheisiin. Mielestäni tuo ylpeydenaihe on ihan yksinkertaisella psykologialla ja tilastotieteellä selitetty argumentti. Kun minkä tahansa suuren vähemmistön edustaja esittää olevansa ylpeä ollessaan juuri sen kaltainen kuin on, se on vasta-argumentti sille diskriminaatiolle mitä kyseinen vähemmistö on saanut.

Ylpeyden esittämisellä kommentoidaan ilmassa vallitsevaa narratiivia vastaan ilmaisemalla, että asiassa ei ole hävettävää tämän yhteydessä usein korostetaan sitten sitä poikkeavuutta hieman liikaa. Onhan se toki ärsyttävää, mutta mielestäni harmitonta. Miksi edes välittää moisesta? Tilastollisesti normiin tai normaaliuteen kuuluvan ylikorostaminen taas tuntuu merkityksettömältä. Miksi hetero olisi ylpeä heteroudestaan, kun heterous on vallitseva oletus.

En ole ylpeä siitä, että saan rahaa työstäni tai siitä, että minulla on kymmenen sormea. Tällä argumentilla ei tarkoiteta sitä, että heteron pitäisi nöyristellä, vaan sitä, että heterous on tilastollinen ja biologinen standardi, jolla on loputon hyväksytty vallitseva asema, joka ei tule koskaan muuttumaan, tämän aseman eteen ei ole koskaan tehty mitään ja nään tilanteen täysin neutraalina.

Mitä pulunnussijoihin ja nekrofiileihin tulee tasa-arvon kohdalla, niin hommahan on aika tilannekohtainen. Pedofilia ei itsessään ole millään tavalla rikos, vaan seksuaalinen todennäköisesti kuitenkin homoseksuaalisuudesta poiketen, enimmäkseen psykologinen poikkeuma, mille ihminen ei usein voi paljoakaan.

Lapsiin sekaantuminen on sen sijaan vakava rikos. Maailmassa on olemassa paljon enemmän pedofiileja kuin lapsiin sekaantujia. Tasa-arvoisella avioliittolailla pedofilian kohdalla ehdottanet lapsi-avioliittoja, jotka ovat sinällään jo ihmisoikeusrikos.

Lapsen kohdalla länsimainen yhteiskunta tulkitsee, ettei lapsi kykene vielä kypsiin omatoimisiin päätöksiin. Muut vielä harvinaisemmat seksuaaliset poikkeumat sen sijaan ovat vaikeampi haaste tasa-arvoisen avioliittolain suhteen. Esimerkiksi eläimen kanssa naimisiin meno aiheuttaa varmasti lakitieteellisiä haasteita eläintä ei lasketa kansalaiseksi ja muuta vastaavaa. Näissä asioissa voidaan mielestäni ajatella järjellä myös prosentteja.

Homoseksuaaleja on määrältään ihan merkityksellisen määrä. Jä näin epätasa-arvoinen avioliittolaki syrjii merkittävää osaa väestöstä. Maailmassa on muuten aika monta maata, joissa lapsiavioliitot on sallittuja, mutta homous johtaa kuolemanrangaistukseen. Sellaista maailmaa pidetään yllä myös Suomessa. Kansanedustaja kertoo, kuinka tuli raskaaksi 14v 35v miehen kanssa.

Se on ihan ok ilmeisestikin, mutta kaksi toistaan rakastavaa aikuista ihmistä ei saa mennä naimisiin, koska se loukkaa jollain ihmeellisellä tavalla heteroitten oikeuksia ja elämää.

Itse näkisin ihan niinkin yksinkertaisen perustuslaillisen syyn kuin oikeustoimikelpoisuuden estävän ehdottamasi skenaariot. Käsittääkseni siis lapsilla, eläimillä tai ruumiilla ei tätä ole, jos vainajan jättämää testamenttia ei sellaiseksi lueta. Toisaalta aikuisilla ihmisillä tämä on, riippumatta sukupuolesta. Pientä vähemmistöä lukuunottamatta, jonka oikeustoimista vastaa huoltaja.

Hmm, toivottavasti et ole koiranomistaja, isä tms. Nii-in, mikäköhän on ero pululla, lapsella, ja aikuisella homoseksuaalisella ihmisellä? Shiwan8, viimesessä kommentissas et tehny mitään muuta ku intit mitä aiemminki ja olit vastaamatta sulle osotettuihin kysymyksiin. Keitä on moralisti-idiootit, mitä ne tekee ja miks se on huono juttu mitä ne tekee? Ton "Kyllä se näin vaa on! Minkä perusteella maailmaa on 30v rakennettu rasistisempaan suuntaan?

Kai sä nyt ymmärrät että maailma on nyt tasa-arvosempi ku on koskaan ollu ja luulempa että taas 30v eteenpäin niin se on paljon sitäki tasa-arvosempi. Korrelaatio ei tarkoita kausaliteettia. Se on totta että nyk. Länsimaisessa yhteiskunnassa uskonto vaikuttas useimmiten olevan taustalla homovastasuudessa, mut toisaalta nyk.

Miksei ihminen saisi hehkuttaa juuri sitä lystää? Mistä tulee sun oikeus ja mistä sun motiivi siihen, että pyrit estämään iloitsemisen omista iloa rationaalista tai ei tuottavista ominaisuuksistaan? Oli se sitten homous, heterous, hyvä laskupää tai vaikka hyvä kunto. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että yhtään mistään mitä ei ole omalla toiminnallaan kiistattomasti ansainnut ei ole mitään syytä olla ylpeä.

Seksuaalinen suuntautuminen ei ole ylpeyden aihe. Lottovoitto ei ole ylpeyden aihe. Sukupuoli ei ole ylpeyden aihe. Isin ja Äsin omaisuus ei ole ylpeyden aihe. Nämä ovat kaikki sattumia. Se, että halvaantuu ja onnistuu terapoimaan itsensä juoksemiseen kykeneväksi noin esimerkiksi on ylpeyden aihe. Osalta selvästi meni pointtini ohi. Homoliittojen mahdollistaminen ei ole vielä tasa-arvoista.

Tasa-arvoistamista kyllä, mutta ei tasa-arvoista. Tasa-arvoon ei voi sisältyä sellaisia käsitteitä kuin nyt, eli että joku asia on sallittu ryhmälle X mutta ei ryhmälle Y. Se, että hommasta tehdään sukupuolirajatonta ei vielä tee siitä mitään muuta vaikka asian nimissä kuuluttavat yrittävät niin uskotella.

Sukupuolineutraali avioliitto on jeppis, mutta edes ne ammattimaiset mielensäpahoittajakukkahattutädit ja -sedät eivät halua todella aidosti tasa-arvoista avioliittolakia. Se tasa-arvoinen avioliittolaki kun poistaisi suoraan kaikki avioitumiseen liittyvät rajat. Tasa-arvoisessa avioliittolaissa olisi mahdollisuus mm.

Sun kommenteista päätellen ainoa ongelma tasa-arvoisen avioliittolain kanssa on käsite "tasa-arvoinen" eikä lain sisältö itsessään? Ei tässä tasa-arvoa parisuhteen tiimoilta haetakaan ruumiille, pedofiilipareille tai just niille helvetin puluille. Vieläkö voit vängätä vastaan? Homoseksuaalisissa suhteissa taas kummatkin osapuolet ovat aikuisia ja suhteeseen suostuvaisia. Emme todellakaan tainneet "ymmärtää pointtiasi" joten viedään keskustelu uudelle tasolle.

Tasa-arvoisessa avioliittolaissa on lähtökohtaisesti ollut kysymys homojen mahdollisuudesta avioliittoon. Siksi on näitä gayprideja eikä mitään muita ihme filiaprideja ja et voi tosissasi väittää että kukaan aikuinen ihminen ajattelisi tätä taustaa vasten että joku saisi sellaisen "aivopierun" kuten sinä ilmeisesti olet saanut, puhutko omista haluistasi?

Pelaat sanapeliä ja argumenttisi ovat pelkkiä saippuakuplia ja viisastelua. En todellakaan ymmärrä mitä ajat takaa. Kommenttisi muistuttavat teinipoikaa eikä akateemisesti ajattelevaa ihmistä.

Ravistelet tyhjää tynnyriä ja heität aiheettomia ja mauttomia kommentteja jotka eivät pohjimmiltaan liity koko asiaan. Luulen että vastaat tähän viestiin että "tarkoitin vain teoriassa en käytännössä", mutta valitettavasti homojen ajama tasa-arvoinen avioliittolaki ei ole mikään aivopieru niinkuin sinun kommenttisi.

Niin, tosiaan, ei ole mitään homoliittoja vastaan. Siitä vaan naimisiin, ei ole minulta pois. Idioottien hyväksikäyttämistä sen sijaan vastustan varsinkin kun se tapahtuu räikeällä valheella ratsastaen. Tällaisesta esimerkki on mm. Jos ruumiilta vaaditaan suostumusta, miksi seksileluilta ei vaadita? Molemmilla on yhtä paljon henkisiä ominaisuuksia joille pakotetusta aktista voi syntyä haittaa. Entäpä pitäisikö sängyltä lakanoineen pyytää suostumus aktin ajaksi?

Se suostumus on kyllä ihan hyvä olla olemassa, mutta elottomalta asialta sitä on aika vaikea saada. Jos sitä aletaan vaatimaan elottomilta asioilta, seksin harrastaminen loppuu kokonaan, ainakin kaikilta niiltä joiden selkäranka ei taivu lain rikkomiseen.

Pedofilia on rikos lakia voidaan muuttaa niin ettei se ole, mutta se on taas ihan toinen juttu ja toisenlaisen moraalisen keskustelun aihe.

Olet näemmä missannut koko avioliiton idean. Avioliitto on sopimus kahden oikeustoimikelpoisen ihmisen välillä pitää pystyä itse ymmärtämään mistä on kyse ja ilmaisemaan yksiselitteinen suostumus sopimukseen. Siinä vaiheessa ruumiin tai eläimen kanssa voi mielestäni ihan hyvin mennä naimisiin kun ne pystyvät eksplisiittisesti sanomaan kyllä, ja niillä on todistetusti ymmärrys tilanteesta. Ruumis on eloton ihminen, ja jos se voi jotenkin olla maailman kanssa interaktiossa, se ei ole kuollut.

Ja eläinten ihmisoikeudet ovat sitten ihan toinen matopurkki, joka ei liity homo avioliittoihin mitenkään. Hienoja olkiukko argumentteja käytit. Jotta keskusteluun saadaan jotain järkeä niin vastaappa pariin kysymykseen: Tuo on synkintä paskaa mitä olen kuullut pitkään aikaan. Rotusorto, naisten oikeudet, orjuus Työntämällä pää pensaaseen ei ole ihmiskunnan aikana yksikään moraalinen ongelma kadonnut. Kerro esimerkkejä jos olen väärässä.

Nykyinen homoseksuaalisuuden syrjintä on konservatiivien propagandan tulosta. Sen propagandan kumoamiseksi vaaditaan samanlainen voimain ponnistus kuin mitä sen aikaansaamiseksi on aikanaan vaadittu. Ja siihen menee vähintään yksi sukupolvi aikaa. Ehkä useampiakin, riippuen siitä miten paljon ihmisoikeuksien rikkojat käyttävät sen vastustamiseen voimiaan. Aivan helvetin asiatekstiä, samaa mieltä enemmän kuin prosenttisesti.

Pitääpä perustaa oma vähemmistö ja alkaa itkeä kun ei ole oikeuksia ja sitten vielä olla ylpeä! Juurikin luonnollisuus on huono argumentti. Sillä olen nähnyt kun isä kani hyppii nuoren jälkeläisensä selässä. Ja minusta insesti on sairasta.

Homoseksuaalisuudessa en näe mitään väärää, mutta se ei oikeuta haukkumaan toisinajattelijoita ja olen käsittänyt että lakialoite olisi hyväksytty ajat sitten ellei siihen sisältyisi adoptio-oikeutta, joka heikentää myös heteroiden saada venäjältä lapsia adoptoitavaksi.

Lisäksi lastenpsykiatrian professori Tamminen on lausunut, että lapsilla on lähtökohtaisesti hyvä olla vanhempi molemmista sukupuolista.

Ja shiwan8, jos tosiaan olet puoltamassa pedofiilien oikeuksia, niin miksipä et sitten lähtisi ajamaan asiaa eteenpäin? Tällä hetkellä Suomen laki kieltää alle vuotiaisiin kajoamisen, eläimiin sekaantumisen ja nekrofilian tai kaksi jälkimmäistä kai ainakin edustavat sakotettua toimintaa.

Nämä asiat pitäisi ensin poistaa kriminalisoitujen asioiden listalta. Saatat olla tielläsi yksin, mutta onnea taistoon! Niin ja avioliitto ei ole yhtä kuin rakkaus. Tämän pitäisi olla kaikille selvää tilastojen valossa ja muutenkin. Suomen laki ei ole estämästä ketään rakastamasta itseään tai muita. Tasa-arvokysymys on siinä pitääkö samaa sukupuolta olevien rekisteröityjen parien joko valehdella tai paljastaa seksuaalinen suuntautumisensa "rekisteröity parisuhde" -ruutu rastittamalla ja siis asettua muiden ennakkoluulojen armoille.

Tästä pitäisi päästä eroon, mutta avioliiton-lakitermin laajentaminen veisi sen ristiriitaan Raamatun määritelmän kanssa, jolloin laki ottaisi kantaa uskonasiaan. Tasa-arvoon riittää kuitenkin se, että kaikilla on sama termi lain edessä, jonka ei tarvitse olla avioliitto. Laki ei saa asettua minkään uskonnon puolelle eikä sitä vastaan.

Rakkauden tavoin toisten uskokaan ei ole muilta pois - siis silloin, kun he eivät yritä pakottaa tai erotella sillä muita. Ja "Kasvakaa aikuisiksi" -kehotus saa aivan uudenlaisen merkityksen, kun "imekää munaa, molot!

Koko hieno stoori kiteytyy pariin lauseeseen: Olen mielestäni silti intellektuelli ja noudatan sääntöjä vaikka se tarkoittaisi sitä, että pitäisi rikkoa sääntöjä. Lopuksi viellä kerron puoltavani lakia, mutta sitä ennen haukun kaikki homot pedofiileiksi.

Ettei vain jäis joku pesä saamatta. Jos noilla stooreilla saa pesää, niin sitten kaikki on ok. Pitäisi silti ehkä pysyä jossain deitti. Luuletko todella että avioliitolla ja raamatulla on jotain tekemistä keskenään?

Se että avioliitosta puhutaan raamatussa tekee siitä raamatullisen ihan yhtä paljon kuin esimerkiksi vene, iso kala tai paiseet, peräpukamat ja esinahka on raamatullisia. Ja vaikka se olisikin juuri sinun jumalasi keksintö niin mitä sitten? Ei se ole kaikkien jumala, ei ainakaan minun tai Valtaojan. Todella väsynyttä vedota pronssikauden aikaisiin paimentolaistarinoihin.

Tietääkseni avioliitto on Raamatussa ja kristillisessä teologiassa hieman keskeisemmässä asemassa kuin esimerkiksi vene, iso kala tai paiseet, peräpukamat ja esinahka. Kuten olen jo todennut, se on evankelis-luterilaisuudessa tärkeä instituutio ja katolisuudessa yksi pyhistä sakramenteista. Ja laki ei saa asettua minkään uskonnon puolelle tai sitä vastaan.

Laki ei myöskään saa asettaa kansalaisia perusteetta eriarvoiseen asemaan, joten tähän pitää saada muutos. Muutos eli tasa-arvo lain edessä on kuitenkin saavutettavissa siten, että avioliitto eli monille uskonnoille keskeinen käsite vedetään pois lain toimialueelta ja korvataan jollain seksuaalisen suuntautumisen suhteen neutraalilla käsitteellä.

Tällöin kristityt menettävät jotain ja samaa sukupuolta olevat parit saavat jotain ja lopputulos on tasa-arvo. Yksi nykyihmisen ja yhteiskunnan suurin ongelma on se, ettei mistään kyetä luopumaan. Toisaalta ihmiset haluavat kaiken, mitä muillakin on ja ovat näin kykenemättömiä tekemään kompromissia, jolla saisivat kaikkein tärkeimmän eli tässä tapauksessa tasa-arvon lain edessä.

On kristittyä sokeutta pitää Raamatun sanaa Jumalan totuutena, mutta miksi ihmeessä tuo "avioliitto"-käsite on muillekin korvaamattoman arvokas? Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin siitä, millä termillä jaetaan lain alla virallistetun parisuhteen oikeudet ja velvollisuudet.

Kyse on lakitermistä ja kuten olen todennut: Mikä tekee yhdestä sanasta tasa-arvoa tärkeämmän? Miksi tasa-arvo ei riitä? Miksi tasa-arvo ei maistu, ellei laki samalla asetu valtaväestön ja -uskontojen määritelmää vastaan? En ole puoltamassa pedofiilien oikeuksia. Toin esille sen tosiasian, ettei halutulla avioliittolailla ole mitään todellista yhteyttä sanan "tasa-arvo" kanssa missään mainittavassa mittakaavassa. Sukupuolineutraali avioliittolaki on oikea termi, ei tasa-arvoinen avioliittolaki.

Toki tämäkin tajuaa jokainen jolla on edes vähän kykyä kriittiseen ajatteluun. Ihan vain sivuhuomiona - eläimiin sekaantuminen poistettiin Suomen rikoslaista vuonna En minäkään ymmärrä, että miksi pitäisi olla ylpeä sukupuolisesta suuntautumisesta, oli se sitten hetero- tai homoseksuaalinen.

Siinähän kumminkin pitäisi olla kyse kahden aikuisen,itsestään vastuussa olevan ihmisen välisestä sopimuksesta. Mitä vittua se kenellekään muulle kuuluu. Pedofiilit, pulunnussijat ja ruumiin raiskaajat ovat kohdistaneet halunsa puolustuskyvyttömiin.

Siksi niitä ei tule missään tapauksessa sallia,. Mutta jos kaksi karskia homoa haluaa naida toisiaan perseeseen, niin siitä vaan kaikessa rauhassa mun puolesta! Minunkin puolesta jokainen saa rakastaa ketä haluaa. Ainakin mun elämääni rakkaus on tuonut hyvyyttä. Olen suhtautunut heterona naisihmisenä homoihin lähimmäisiini omasta mielestäni hyväksyvästi. Tokikaan ymmärtää en valitettavasti voi ainakaan sillä tasolla, että voisin sanoa hänelle, että minä ymmärrän, miltä sinusta tuntuu.

Mutta en syrji, en hauku, en puhu rumasti toisista ihmisistä tai arvostele. Mielestäni kaikki ovat saman arvoisia. Silti ihan pikkuisen mua mietityttää ne, jotka suureen ääneen pauhaavat suuntautumisestaan ja tekevät sen heteroita mollaamalla.

Ei sekään mukavalta minusta tunnu. Yritän silloin ymmärtää tai selittää itselleni, ettei homoudella ole mitään tekemistä sen kanssa, jos mielipiteiden esitystapa on mitä on. Kyllähän kuka hyvänsä voi omata erilaiset empatiakyvyt. Elikkästä pointtini on se, että jos vähemmistöön kuuluvana tuntee, ettei ole oikein hyväksytty, v o i olla, ettei kuitenkaan syy ole se homous, vaan ihan joku muu.

Ja se on kumma, että heti kun mainitaan HOMO, niin heteron mieleen piirtyy kuva kahdesta anaaliseksiä villisti harrastavasta Tom of Finland -figuurista. Ei siitä ole, jumalauta, kyse! Suosittelen Stephen Fryn homodokkaria. Siinä Fry joutui puolustautumaan nimenomaan tätä stereotypiaa vastaan, kun hänelle jankutettiin, että anus menee pilalle ja tulee elinikäiset vaivat kun ei se ole tehty siihen tarkoitukseen mistä seuraa, että homot on ällöjä ja ne pitää kivittää jne, ja heterothan ei siis ollenkaan pane kakkoseen ja jos paneekin, niin se ei ole väärin koska mies ja nainen.

Elämässä kun on niin paljon muutakin. Ai niin, paitsi niillä homppeleilla. Eihän niillä ole pysyviä parisuhteita eikä mitään muuta mielessä kuin "se" ja miten jokaisen vastaantulevan saisi jallitettua sänkyyn.

No, eipä kielenkäyttö täällä kovin fiksua näy olevan Maallistunut on kovasti tämä yhteiskunta ja sen ihmiset, ei näytä järkeäkään olevan käytössä!

Miettikää ensin ja kiroilkaa vasta sitten, jos vielä tuntuu tarvetta olevan. Asiallista ja järkevää kommentointia mieluiten, kun tuommoista v Tasa-arvoinen avioliittolaki ei avaa mahdollisuuksia pedofiileille, pulunnussijoille ja ruumiinraiskaajille, koska mikään niistä ei edusta seksiä tai avioliittoa suostuvaisten aikuisten välillä. Tasa-arvoinen avioliittolaki tekisi juuri noin.

Sen sijaan sukupuolineutraali avioliittolaki ei niin tee. Tässä yritetään ratsastaa tasa-arvo-termillä ja samalla syyllistää niitä muka tasa-arvovastaisuudesta joille avioliitto on heterojuttu. Homoseksuaalisuus ei ole ylpeyden aihe, se vaan on. Jos kysymyksesi on ainoa mitä sinulla on esittää, niin ei hyvin pyyhi.

Jatkon jatkosta sen verran, että ovatko pedofiilien uhrit, pulut ja ruumiit oikeustoimikelpoisia JA täysi-ikäisiä JA muutoinkin täysin omasta tahdostaan omista asioistaan päättäviä?

Yksinkertaisemmille annan vinkiksi, että Ei niin yksinkertaisia ihmisiä kertakaikkiaan voi olla olemassa.

Jos ymmärrät mitä sana "tasa-arvo" tarkoittaa niin ymmärrät väistämättä senkin, ettei sillä ja halutulla lakiuudistuksella ole mitään liitännäisyyttä. Menee se vielä läpi: D katsokaas kun kalkkis edustajat jää eläkkeel tai delaa nuoret ovat suvaitsevaisempia ja maailmaa nähneitä eikä vaan tuulipuku ja jussipaita kiinnosta. Itse olen heteronainen ehdottomasti kannatan homo ja lesbo-liittoja ja ehdottomasti myös adoptio-oikeutta.

Lapselle kun riittää yksiki hyvä vanhempi: Miksi kaikki tämän lain vastustajat haluavat kaitsia heille tuntemattomien ihmisten tunteita toisiaan kohtaan? En tunne Joensuusta, Turusta, Vantaalta tai monesta muusta paikasta naimisiin meneviä ihmisiä.

Miksi siis vastustan heitä, jos he haluavat rakastaa toisiaan, eihän se minulta ole pois. Minulla ja kaltaisillani ihmisillä ei vain valta riitä siihen, että määräisimme mitä muut tekevät. Ja muistakaa ihmiset äänestää seuraavissa vaaleissa oman mieltymyksen mukaan. Se mikä on Coolia tai opittua, ei välttämättä ole oikea tie. Ajattele enemmän äläkä mieti omia suppeita näkemyksiäsi, herra ja rouva Homo Sapiens.

Miksi homojen on niin tärkeää saada kirkollinen hyväksyntä kun eivät kerran kirkon oppeihin muutenkaan usko? Sitä en vaan tajua! Ja toiseksi nythän on suureksi osaksi kyse adoptiosta eli lapsiin liittyvästä asiasta. Kyllähän homot saavat ihan rauhassa toisiaan rakastaa, ei heiltä sitä oikeutta viedä. Tasa-arvoisella avioliittolailla ei ole mitään tekemistä kirkon kanssa.

Tällä sinun ajattelumallillasi siis siviilivihkimykset eivät ole avioliittoja. Kirkko ei ole se instanssi, joka voisi määritellä maallisen lainsäädännön puitteita. Entäs ne kansat, joissa ei kristinusko ole uskontona? Silloinhan niissä maissa solmitut avioliitot eivät ole avioliittoja vaan iljetystä. Ajatelkaa ensin mitä kirjoitatte ettei tarvitse jälkeenpäin selitellä. MIKSI haluta "kirkkohäät" jos ei muutenkaan käy kirkossa. Tai edes usko Jumalaan Eikö Jumala oo "tuominnu" homot..

Köyhät kyykkyyyn ja varattomat vattalles! Homotkin takas syväälle kaappiin! Eli äänestäkää vaan Kokoomusta, joka tämän suurelta osin torppasi. Sen olen tiennyt, että köyhät ei mahdu Kokkareiden maailmankuvaan, mutta sitä en tiennyt, että ne on niin ahdasmielisiä, että homotkin on liikaa.

Homot voi imeä munaa, mut menkää takasin kaappiinne tekemään sitä sillä valtaosaa ihmisistä se kuvottaa. Ja eräs joka kommentoi että homous on yleistä eläin kunnassa, oletko vähän pihalla? Onko jalkaa kyhnyttävä koira mielestäsi ihmiseen seksuaalisesti suuntautunut? Eläimet nussii vaikka kiveä silloin kun niillä on parittelukausi.

Toivottavasti mielipipde ja toivotus on esitetty yksityishenkilönä, muuten saattaa tulla virkamiehelle pienet rapsut epäasiallisesta kielenkäytöstä. Tahdonaloitteen kannattajien ei pitäisi haistatella aloitteen vastustajille. Valtaojan asenne on todella huono, eikä aja aloitetta mitenkään. Asioita ei ajeta halveksimalla. Tällä kertaa iso hyi, Esko. Minulla ei tähtitieteeseen , mutta Valtaojaan, uskomattoman ala-arvoinen möläytys. Avioliitto on huomattavasti kristin kirkkoa vanhempi instituutio eikä yleisestä harhaluulosta huolimatta edes kuulu evankelis-luterilaisen kirkon sakramentteihin, joten asia on juuri päinvastoin.

Raamattuun uskovien tulkinnalla termistä ei ole minkäänlaista yliajo-oikeutta maalliseen tulkintaan nähden. Vetoaminen Raamattuun on muutenkin kaikkea muuta kuin validi argumentti sillä maallisia lakeja säädettäessä ei tietenkään pidä huomioida minkään uskontokunnan omia säädöksiä. Lait kun koskevat myös muita kuin kristin uskoa tunnustavia sekä kasvavaa uskonnottomien joukkoa. Lait ja termit eivät sivistyneessä demokratiassa saa koskaan olla kiveenhakattuja.

Sitten voidaan taas elää mukavasti ilman pieniä omantunnon pistoja. Jos on humanisteja, ilman feminismiä ei pitkässä juoksussa ole sovinismia. Jos ei erikseen mainosteta sitä miten ylivertainen milloin mikäkin vähemmistö on valtavirtaan nähden ja miten heitä pitäisi kohdella toisia paremmin vaan puhutaan ihmisistä ihmisinä, mistä porukka repisi vastustuksensa niitä ryhmiä vastaan?

Jos ollaan ihan tarkkoja, nyt ollaan muuttamassa enemmistön olosuhteita vähemmistön edun nimissä. Homoseksuaalit voivat de facto mennä naimisiin. Oikeudet ovat siis samat kuin heteroilla. He nyt vain vaativat erikoisluvan sellaiseen avioliiton muotoon joka taas valtaosalle toimi. Vastaavia juttuja ovat mm. Virkamiesruotsi joka on olemassa vain kaksikielisen vähemmistön iloksi, vaikka he pystyisivät hyvin asioimaan suomeksikin.

Mikä tahansa sukupuolikiintiö missä tahansa sukupuolellisesti painottuvassa asiassa. Niinkin mitätön asia kuin varusmiespalveluksen suorittavien naisten menkkalisä päivärahaan en tiedä onko enää edes olemassa. Nämä ovat kaikki minoriteettien edun nimissä tehtyjä muutoksia. Ainoa ero muihin on se, että sen enempää sukupuolineutraali avioliittolaki kuin intin menkkalisäkään ei ole keneltäkään oikeasti pois. Sen sijaan nuo kaikki muut esimerkit johtavat vain ryhmänarsismiin jollaista olisi syytä kitkeä ihan kaikkialta.

Onko mielestäsi taulapää Se syrjimistä, jos hintit ei saa television pilaamisen jälkeen mennä saastuttamaan vielä kirkkoa? Yritähän pösilö ajatella omilla aivoillasi välillä. Homovihaajat on homoja ite. Kyösti Pöystin sanoja lainaten: Jos et erota kahden aikuisen ihmisen vapaaehtoista suhdetta kotieläimeen sekaantumisesta, ehdotan, ettet koskaan hanki koiraa!

Jos et erota tasa-arvoa koskien kaikkia ihmisiä ja pienen ryhmän ehdoilla ison ryhmän asioihin vaikuttamista toisistaan, suosittelen ettet ikinä hakeudu johtoasemaan.

Uskallan väittää ilman tutkimustuloksia, että tyypillinen homofobikko on mies, joka tuskailee sen ajatuksen kanssa että joutuisi itse tilanteeseen että joku tunkee perseeseen. No tätä vois lohduttaa ajatuksella, että nämä puppelispojat on itse asiassa poissa ns markkinoilta. Eli mitä enemmän mieshomoja on, sitä enemmän on vapaita naisia.

Eihän tämä nyt hirveän intellektuellia kommentointia ole, mutta on itseäni auttanut monesti kun ko mielikuva on puistattanut. Ei se, että on x-määrä homoja ja y-määrä heteroja muutu miksikään siitä, että ryhmä X pääsee avioon keskenään.

Taitaa olla nyt vanhoillisille tarpeen massoittain toteutuva egokuolema. Egostahan tässäkin loppujenlopuksi on kyse eikä mistään muusta, kun ei asia vaikuta heidän elämäänsä millään muulla tasolla kuin puraisuna egoon. Pride on seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajamista ja tuen osoittamista tasa-arvolle. Tästä voi hyvin helposti päätellä miksi Hetero Prideä ei tarvita.

Niin, siis tuo nimihän on se mitä se on ihan tietoisena ratkaisuna ja tarkoituksella. Ei tässä nyt tule mieleen hetero pride-kulkuetta tmv.

Joten siis kyllä, empiirinen todistusaineisto on juurikin sellaista joka osoittaa Pride-juttujen olevan homoseksuaalisuuden erinomaisuuden promoamista. Hyvä, että tuo pelsepuupin lakiesitys torpattiin. Jos nämä vääristyneet ja sairaat yksilöt ymmärtäisivät hakeutua hoitoon, huomaisivat että, hetero seksi on varmasti kivempaa. Se on luonnollista, homous ei. Pimppi terapiaa homoille ja kikkeliä lespoille, kyllä se luonto siitä jatkaa.

Kohta on varmasti laki esitys jossa eläimiinkin saa sekaantua ja teini tyttöihin ja poikiin. Tämä on niin selkeä hyökkäys perinteisiä perhearvoja vastaan, että puistattaa.

Onneksi kristityttyjen, kokoomuksen ja perussuomalaisten arvot ovat selkärankana tässä maassa. Saa käydä vielä hetero uimahallissa ilman himonussijoiden ahnaita katseita. En edes halua kuvitella mitä lapset joutuisivat näkemään perverssien haluamassa maailmassa tai avioliitossa. Homoseksuaalisuudessa on kysymys psykoseksuaalisesta kehitysvammaisuudesta. Yksilön kehitys on jäänyt egosentriselle tasolle seksuaalivietin kehityksessä. Ihmisyksilön seksuaalivietti palvelee suvunjatkamiskyvykkyyttä ja luonnollista uroksen ja naaraan välistä vetovoimaa.

Seksuaaliviettiä ihminen käyttää hyväkseen myös hyvän olon tunteen saamiseen ja toteuttaa kiimansa. Homoseksuaalisuhteessa ei voi olla kysymys suvunjatkamisesta vaan pelkästä ns. Tästä syystä homoseksuaalisuhde ei ole heterosuhteeseen verrattuna täysin terve. Yhteiskunta ei voi rakentua parisuhteille, joiden perusta on tämä.

Vähemmistön tulee tyytyä luojan heille antamaan osaan ja toteuttaa elämänsä tältä osin toisin kuin heterot. Kristinusko on ainoa uskonto maailmassa, jonka "pyhä kirja" määrittää avioliiton miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Miksi tämä sama termi on sitten edelleen käytössä laissa kun myös esim. Miksi siis edelleen nostamme vasta-aiheeksi raamatun? Onko valtauskonto ainoa, jolla on mitään väliä.

Kyseessähän on vain sana. Olisiko siis helpompi vaihtaa avioliiton nimi vai laajentaa sen merkitystä uskonnosta yhdestä uskonnosta riippumatta? Esko Valtaoja on hieno mies sanavalmiutensa, huumorintajunsa sekä realististen ja järkevien argumenttiensä vuoksi. Huumorintaju, lähdekritiikki ja maalaisjärki ovat kovaa vauhtia katoamassa tästä maailmasta, joka on todella huolestuttava asia. Kukaan kommentoijista ei näyttänyt tuovan esille seikkaa, joka on tässä tapauksessa otettava huomioon.

Ei tietenkään ole niin että jumala vihaisi homoja, bullshit! Mutta kyse on kirkon periaatteista ja raamatusta. Avioliitto kirkossa on siis absurdi ajatus, eikä mielestäni yhtään epäreilua. Kirkko ei voi muuttaa näkemyksiään ja jumalan sanaa sekunnissa, ja kirkko pitää sisällään perinteitä.

Ja miksi sinne on pakko päästä solmimaan liittoa? Maistraattiliitot yleistyvät koko ajan. Ja niin, tolle kolumnin kommentille; minä olen yksi niistä joka äänesti persuja, kristillisdemokraatteja tai keskustaa. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Millä tavalla 'avioliitto' on raamatullinen termi? Sen sisältö toki on monen homopelkoisen mielestä Raamatusta.

Mutta terminä se on puhtaasti lakikäsite. En usko jumalaan enkä avioliittoon mutta turvatakseni oikeuteni olen pakotettu menemään naimisiin kun puolisoni on vastakkaista sukupuolta. En täytä raamatun vaatimia avioliiton edellytyksiä, miksi en siis saa valita rekisteröityä parisuhdetta?

On yhteiskunnalle vähän turhan kallista ylläpitää kahta rinnakkaista järjestelmää: Jumalaan uskovat voivat sitten hakea seurakunnaltaan ihan omat siunauksensa.

Kyllähän se piti olla selvää ettei tuo lakiehdotus tule missään vaiheessa menemään läpi. Se, että tehdään joku kysely johon otetaan vastausta ja sitten väitetään että kansasta suurin osa on sen kannalla, tuo on kansan aliarviointia.

Onneksi sentään lakivaliokunnan älysi kaataa sen. Avioliitto on aina miehen ja naisen välinen asia. Jos tuo laki vapautuisi niin kohta ruvettaisiin vaatimaan, että voisi arvioitua esim. En toivo tuota hullutusta Suomeen kuitenkaan. Kyllä kuule"pedofiilit, pulunnussijat ja ruumiin raiskaajat"saa Suomessa mennä naimisiin jos ovat täysi-ikäisiä! Ihan samalla tavalla kuin homoseksuaalit saavat. Tässä on kuitenkin kyse siitä kenen kanssa kukakin saa ja ei saa mennä naimisiin, ei siitä voiko ylipäätään mennä naimisiin.

Kunpa ihmiset ajattelisivat omilla aivoillaan, eivätkä puolustaisi vain sokeana jotain mielipidettä tai arvoa. Gay seksichatti ja arabialainen pieni seksivideo Vapaa lataukset videoita poika yllättynyt Pakistan arabi siskoni iso perho porno hyödynnetä Seksikäs poika saa munaa ja kuori Vapaa 3gp teini poika ja isä Gay Sex tumblr Hieronta homoseksuaalinen tumblr Free Download arabi nuori homo seksiä olin Free Download elokuva elokuvan homo homo Sex poika arabi vapaa ja pieni iso mies Pakistan söpö homo porno leikkeet ladata Hard vitun video sukupuoli homo download Arabia Gay Sex lataa ja rintojen imevät Homot on seksikäs saalista seksiä ja imeä Free Download video sukupuoli mies vittu Riisuttu ei-ammattimainen tumblr 5: Amateur seksi elokuvakohtaus tumblr Sexy homo nielaisee sauva ja imee Tumblr Cumpilation amatööri Gif Paras homo porno vids tumblr Arab xxx sex kusta videoita lataa ja homo Free Download homo pojat sex videos tumblr Free Download Intian läski seksi homo tumblr Vapaa homo teinipornoon tuntui lataamalla Vapaa valtava homo kalu tunkeutuminen porn Sex arabi lataa ja ohut kuuma hontelo kaverit Twink poika ampuu tee ja pornoon lataa homo Komea pakistan mies vapaa homo sukupuolen Homot jämäkkä perse vittu ja blowjobs Karvainen nude vaalea twinks ja korea Gay Karvaton twinks syö perse ja arabi sokeripala Gay twink gifs kusta ja mies cum kasvojen Homoseksuaalinen kaverit ovat kuuma perse Arab vs amerikkalainen mies lataa ja teini-ikäinen Gay hot porno sukupuoli elokuvia ladata Lataa pieni poika ja opettaja Gay Sex 3gp Homot jämäkkä pusku vittu ja blowjobs Sexy Gay Sex elokuvan kohtauksia tumblr Pakistanin mies vittu twink homo Pakistanissa Vapaa gif galleria alastomia lihaksen gay Kimpale arabi homo pornogalleriasta ja lataa Alusvaatteet suun homo pornoelokuvaa ja Gay valokuvia ladata ilmaiseksi seksikäs Mies urosten vitun perse free hd video lataa Teenage homopoika vs vanhat miehet seksivideo Vapaa rasvakertymä homo seksiä kuvia ja Teen twink sukupuoli ilmainen mobiili lataa Gay seksi pix poika Pakistanin tumblr Luke Portugali ilmaiseksi gay porn ja arabi poika Vapaa teini miehet homo porno putki ja seksikäs Vapaa miesnäyttelijöiden homo seksiä leikkeet Kaunis arabia - Pakistanin www.

Sexy kimpale vittuile kaveri ja cums Gay imee ja ratsastaa pitkä penis Homot on seksikäs Gazoo seksiä ja imeä Angel tykkää imee ja jytinä Hardcore homoseksuaali porno tumblr Turkish men on homo seksiä ilmainen video Pakistan live sex chat ja vapaa sexcams 5: Teen homo söpö homo seksivideo lataa ja Pathan arabi Pakistan Intia aasia Super Vapaa homo sex videoita lataukset ja homo Iso kalu free sex mini elokuva ja homo porno Pakistan homo pojat xxx videoita ja nuorta

SEKSISEURAA GAY KUOPIO THAI MASSAGE TURKU

Avioliittolaista ei vaieta, ennen kuin se on läpi ja piste. Äänestys on pidetty ja tulos on selvä. Jos kysymyksesi on ainoa mitä sinulla on esittää, niin ei hyvin pyyhi. Kyse on rakkaussuhteesta siinä kohtaa kun naimisiin halutaan mennä. Kimpale arabi homo pornogalleriasta ja lataa Se, ettei saa erektiota ei tee kenestäkään huonoa kumppania.

Thaihieronta espoo suolihuuhtelu gay apteekki