Satakunnan gay kansa mobiili sex turku

satakunnan gay kansa mobiili sex turku

Kukaan ei saa syrjiä minua eikä harjoittaa vallankäyttöä minua kohtaan määrittelemällä ja ulkopuolelta arvioimalla minut — vaikkapa murteeni ja puheeni intonaation pohjalta — syntyperältäni turkulaiseksi.

Eikä varsinkaan silloin, jos koen olevani tamperelainen. Hyvän kuvan gender-ideologiasta ja sen vakavista sisäisistä ristiriidoista saa Celina Durginin National Review -julkaisussa Mutta nyt siis kulttuurimarxilaiset gender-aktivistit vaativat pakottavan juridiikan voimalla, että Suomenkin kouluissa täytyy ottaa käyttöön esimerkiksi seuraavat erilaisia sukupuolia kuvaavat käsitteet:. Oikeaoppisen gender-ideologian mukaan tällaisia erilaisia sukupuolia on kymmenittäin ja loppujen lopuksi niin monta kuin on vapaasti valitsevia ja tahtovia ihmisyksilöitä.

Tässä lyhyessä videossa saksalainen AfD-poliitikko Steffen Königer osoittaa Brandenburgin osavaltioparlamentissa havainnollisesti sen, mihin poliittisesti korrektin gender-ideologian tosissaan ottaminen käytännössä johtaa. Perusajatus tällaisten keinotekoisten kielellisten uustermien kehittelyssä ja julkisessa käyttämisessä ja lakisääteisessä käyttöönottopakossa on se kielellisen konstruktivismin perusajatus, että todellisuus on kielellistä ja kun kieli ja käsitteet vaihdetaan tai luodaan uusiksi, vaihdetaan samalla todellisuus orwellilaisesti joksikin toiseksi ja muutetaan ja luodaan juuri sellaiseksi kuin rakentajat haluavat.

Tämähän oli myös Leninin ja Stalinin korostama vallankumousmenetelmä: Muutetaan ihmisten käyttämät kieli ja termit ja pakotetaan uustermit normatiivisiksi, jolloin ihmisten mielet ja ajattelu saadaan vallatuiksi ja siten ihmiset ja heidän käyttäytymisensä ja näiden myötä koko yhteiskunta muutetuksi haluttuun suuntaan.

Tällaisesta vallankumouksellisesta muuttamisesta on nyt Suomenkin kouluissa kyse. Siitä, miten tämä käytännössä tapahtuu, lue Hyvä ajankohtainen esimerkki gender-ideologian juurruttamisesta koululaisten mieliin on kulttuurimarxilaisen rappioräppäri Palefacen eli Karri Miettisen kirjoittama ja Timo Hietalan säveltämä koululaisooppera Ihmepoika A , joka kiertää kuluvan syksyn aikana Uunituoreesti ilmestyneen kirjani Vaarallinen vihreä valhe: Globalistinen ekososialismi historian, tieteen ja Raamatun valossa Kuva ja Sana, sivulla kirjoitan seuraavasti:.

Nämä molemmat vaatimukset noudattavat täsmälleen sitä, mitä ekovihreän globalistisessa Maapallon Peruskirjassa arvovaltaisesti käsketään.

Kouluissamme järjestettäviä tytöt pukeutuvat pojiksi ja pojat tytöiksi -teemapäiviä on myös syytä arvioida kaiken edellä esitetyn valossa. Hyviä lähteitä tällaisen perustellun arvion tekemiseksi ja ajankohtaisten koulumaailman ilmiöiden ymmärtämiseksi ovat esimerkiksi seuraavat:. Kirjat Juha Ahvio , Miten tähän on tultu? Seksuaalivallankumouksen kulttuurimarxilaiset juuret Kuva ja Sana, ; E.

Michael Jones , Libido Dominandi: Sexual Liberation and Political Control St. On selkeästi todettava, että gender-ideologian soveltaminen on lääketieteen näkökulmasta erittäin turmiollista ja tuhoisaa lapsille. Esimerkiksi lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkonen perustelee Ilta-Sanomien Sitä, miksi kahden vastakkaisen sukupuolen olemassaolon todellisuudella on todellakin väliä ja merkitystä, etenkin lasten kannalta, perustelee kattavasti myös psykologian tohtori ja lääkäri Leonard Sax kirjassaan Why Gender Matters.

Kuten The American College of Pediatricians -lastenlääkärijärjestön artikkelissa Gender Ideology Harms Children marraskuulta tiiviisti ja dokumentoidusti perustellaan, gender-ideologian vaatimien menettelyiden soveltaminen vahingoittaa tuhoisasti lapsia ja nuoria.

Gender-ideologia tuhoaa lapsemme, jos gender-ääri-ideologian annetaan lopullisesti vallata päiväkodit ja koulut. Mitähän muuta tulisi tehdä kuin päivitellä? Toki tämä kaikki kuuluu Juman raamatussa ilmoittamaan antikristuksen tulemiseen, jolta ei voi välttyä, ikävä kyllä, mutta om hyvä muistaa, että Jumala on tämänkin hulluuden takana ohjaksissa. Jos me yksityisinä ja yhteisöllisinä uskovina käyttäisimme raamatun määrittelemiä sota aseita, saavuttaisimme enemmän sieluja, myös genderpuolelta.

Väkevä ylistys, paasto ja esirukous. Tänä aikana olisi syytä keskittyä ristin evankeliumiin ja Jeesuksen sovitustyön esilläpitämiseen. Ehkä se vielä kelpaa, kun genderilluusio puhkeaa.

Opetushallitus on mennyt opetuksissaan ja kannanotoissaan liian pitkälle ja eivät nauti luottamusta. Opetushallituksen julkaisut tulee ottaa hallituksen käsiteltäväksi ja tutkittavaksi ja vaatia niiden oikaisemista vastaamaan lääketieteen asiantuntijoiden kyseisistä asioista esittämiä lausuntoja ja tutkimuksia. Virkamiestasolla ei saa olla oikeutta muuttaa yleisesti käytössä oleaia opetusta kouluissa julkaisujen avulla.

Gender-ideologian opetus tulee kieltää vahingollisena ja maamme kulttuurin vastaisena opetuksena, joka on vastoin voimassa olevia lakeja ja yleiseeti hyväksyttyjä elämän arvoja. Opettajana näkee kaikenlaisia hörhöilyjä tulevan ja menevän. Luottamus opetushallituksen ja opetusministerin ammattitaitoon on mennyt jo aikapäiviä sitten. Uusimpana esimerkkinä uunituore opetussuunnitelma, joka on kauniiksi puettua höttöä.

Koska opetusalan korkeimmat päättäjät kulkevat ihan omissa sfääreissään, täällä koulun arjessa keskitytään entistä tiukemmin tekemään vakaata perustyötä ja jätetään vouhkaamiset niille, joilla on niihin aikaa. Kielten oppikirjoissa on jo pitkään ollut genderideologiatekstejä ja onpa uusimpiin ruotsinkirjoihin ilmestynyt jo uusi sukupuoleton hän-pronominikin. Nämä asiat käsitellään kuitenkin asiatasolla, "yhtenä ilmiönä", mutta korostetaan, että jokainen ottaa niihin kantaa oman ja perheensä arvomaailman mukaisesti.

Itse olen kollegani kanssa päättänyt olla suostumatta Setan äänitorveksi. Onneksi omassa koulussamme ei mennä sukupuoli ja seksi edellä, vaan keskitytään opiskeluun ja ihmisenä kasvamiseen. Nyt Sverigessä on Jumalakin muutettu sukupuolineutraaliksi ns. Kirkolliskokouksen eli Punakaartin sotamiesneuvoston päätöksellä. O tempora, O mores! Setan toiminta ja tiedotusvälineiden kritiikitön setalaisuuden välittäminen näkyy jo nyt haitallisesti nuorten keskuudessa terveyshaittoina.

Kirjoitin asiasta artikkelin US-blogiin: Ennen oli laajempia ongelmia vain yksi, anoreksia eli laihduttaminen nälkäkuoleman partaalle kun omakuva lihavuudesta ei vastannut todellisuutta. Nyt niitä on kaksi, etenkin tytöillä: The cooperation model will see the new media company operating along the lines of a local news agency, produce national content covering diverse subjects including politics, business and society news.

Lännen Media will also provide foreign news, weekend content, themed pages and national online news. Union data showed that just 13 percent of long-term unemployed or jobless persons close to retirement age were able to avoid having their benefits cut.

The year-old has already been convicted of three homicides and a string of other violent crimes. Instead of a single queue of taxis offering rides at identical prices, airport customers can now compare fares from various firms. After an emergency landing in a forested area in Rovaniemi, Lapland, the two-person crew escaped with non-life-threatening second- and third-degree burns. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

YLE Six Finnish newspaper publishers are planning to step up their journalistic cooperation by establishing an organisation to be known as Lännen Media, which will produce domestic and international news content for a dozen local newspapers. Lännen Media will be staffed by a total of 40 reporters. Activation model hitting Finland's senior unemployed hardest Union data showed that just 13 percent of long-term unemployed or jobless persons close to retirement age were able to avoid having their benefits cut.

Taxi law reform sparks competition for fares from Helsinki Airport Instead of a single queue of taxis offering rides at identical prices, airport customers can now compare fares from various firms. Our picks News Finnish fish gain MSC sustainability certificate News The game at the heart of Finnish summer News Audio All Points North Podcast From Savo to Saint Petersburg: Abdulla Said's short but sweet stint in Kuopio News 1. From vice to national virtue. Activation model hitting Finland's senior unemployed hardest 3.

Taxi law reform sparks competition for fares from Helsinki Airport 3. Prison sentence for arson attack targetting woman and child 3. Train delays on Helsinki-Turku route 3. Finnish Jehovah's Witnesses not exempt from conscription, working group finds 3.

Thai cave rescue, coastal pollution, Lapland heat and Helsinki sprawl 2. Finnish investigators eye more top cops over suspected informant management misconduct 2. Supreme Administrative Court grants asylum to year-old facing death threats in Afghanistan 2.

Payment defaulters reach record high of nearly , 2. Psychological stress three times more common among unemployed in Finland 2.

Record number of families in Finland seek shelter from domestic violence 2. Mums-to-be in Finland outsmoke their European peers 2. Tractor taxi, hanging bridge fail and kindergarten on wheels 1. Helsinki Prison to go non-smoking, inmates critical 1. Free contraception reduces teen abortions by a third in Vantaa 1. Anyone can be a cabbie — new law transforms Finnish taxi trade

.

Escorts finland gay thai kokkola

Helsinki aims to attract green-minded tourists Uusin ensin Nimen mukaan. Ase nr 5 -ase- ja sotahistoriallinen lehti. Elokuva-Aitta nr 20 sis. Oikeaoppisen gender-ideologian mukaan tällaisia erilaisia sukupuolia on kymmenittäin ja loppujen lopuksi niin monta kuin on vapaasti valitsevia ja tahtovia ihmisyksilöitä. Nämä asiat käsitellään kuitenkin asiatasolla, "yhtenä ilmiönä", mutta korostetaan, että jokainen ottaa niihin kantaa oman ja perheensä arvomaailman mukaisesti. Scania World nr -asiakaslehti englanniksi Scania Kunto:

K3 Hyvä , Lehti 7. Kesävalssi -nuotit, kansikuva Timo T. Hellas Grand Prix Jenkki keräilykirja -auto- ja moottoriurheiluaiheinen keräilykirja, kaikki kuvat kerätty, sivut näkyvät kohteen kuvissa -collector´s book Näytä. Vip nr 1, sis. Vip nr 9, sis. Vip nr 5, sis. Tabu nr 3 -adult graphics magazine Näytä. Kalle nr 22 -adult graphics magazine Näytä. Lollo nr 5 -adult graphics magazine Näytä. Urkki nr 8 -adult graphics magazine Näytä. Urkki nr 3 -adult graphics magazine Näytä.

Ratto nr 10 -adult graphics magazine Näytä. Ratto nr 7 -adult graphics magazine Näytä. Fib aktuellt nr 47 -adult graphics magazine Näytä.

Fib aktuellt nr 48 -adult graphics magazine Näytä. Hustler Barely Legal engl. Hustler Latin Girls engl. Uusin ensin Nimen mukaan. Valmet traktori -alkuperäinen tarra. Ajolinja nr 2, sis. Ahlström Osakeyhtiön henkilökuntalehti nr 1, kävimme tahtailla Varkaudessa, Karhulassa, Lasitehtaalla, iso kuva Eero Auvinen koneenhoitaja.

Elokuva-Aitta nr 20 sis. Elokuva-Aitta nr Kannessa Joan Grawford. Takakannessa mainos Synnin jäljet. Elokuva-Aitta nr Jos koen ja tahdon, että en ole syntynyt Turussa, vaan Tampereella, niin sitten minä olen Tampereella syntynyt. Kukaan ei saa syrjiä minua eikä harjoittaa vallankäyttöä minua kohtaan määrittelemällä ja ulkopuolelta arvioimalla minut — vaikkapa murteeni ja puheeni intonaation pohjalta — syntyperältäni turkulaiseksi.

Eikä varsinkaan silloin, jos koen olevani tamperelainen. Hyvän kuvan gender-ideologiasta ja sen vakavista sisäisistä ristiriidoista saa Celina Durginin National Review -julkaisussa Mutta nyt siis kulttuurimarxilaiset gender-aktivistit vaativat pakottavan juridiikan voimalla, että Suomenkin kouluissa täytyy ottaa käyttöön esimerkiksi seuraavat erilaisia sukupuolia kuvaavat käsitteet:.

Oikeaoppisen gender-ideologian mukaan tällaisia erilaisia sukupuolia on kymmenittäin ja loppujen lopuksi niin monta kuin on vapaasti valitsevia ja tahtovia ihmisyksilöitä. Tässä lyhyessä videossa saksalainen AfD-poliitikko Steffen Königer osoittaa Brandenburgin osavaltioparlamentissa havainnollisesti sen, mihin poliittisesti korrektin gender-ideologian tosissaan ottaminen käytännössä johtaa.

Perusajatus tällaisten keinotekoisten kielellisten uustermien kehittelyssä ja julkisessa käyttämisessä ja lakisääteisessä käyttöönottopakossa on se kielellisen konstruktivismin perusajatus, että todellisuus on kielellistä ja kun kieli ja käsitteet vaihdetaan tai luodaan uusiksi, vaihdetaan samalla todellisuus orwellilaisesti joksikin toiseksi ja muutetaan ja luodaan juuri sellaiseksi kuin rakentajat haluavat.

Tämähän oli myös Leninin ja Stalinin korostama vallankumousmenetelmä: Muutetaan ihmisten käyttämät kieli ja termit ja pakotetaan uustermit normatiivisiksi, jolloin ihmisten mielet ja ajattelu saadaan vallatuiksi ja siten ihmiset ja heidän käyttäytymisensä ja näiden myötä koko yhteiskunta muutetuksi haluttuun suuntaan. Tällaisesta vallankumouksellisesta muuttamisesta on nyt Suomenkin kouluissa kyse. Siitä, miten tämä käytännössä tapahtuu, lue Hyvä ajankohtainen esimerkki gender-ideologian juurruttamisesta koululaisten mieliin on kulttuurimarxilaisen rappioräppäri Palefacen eli Karri Miettisen kirjoittama ja Timo Hietalan säveltämä koululaisooppera Ihmepoika A , joka kiertää kuluvan syksyn aikana Uunituoreesti ilmestyneen kirjani Vaarallinen vihreä valhe: Globalistinen ekososialismi historian, tieteen ja Raamatun valossa Kuva ja Sana, sivulla kirjoitan seuraavasti:.

Nämä molemmat vaatimukset noudattavat täsmälleen sitä, mitä ekovihreän globalistisessa Maapallon Peruskirjassa arvovaltaisesti käsketään. Kouluissamme järjestettäviä tytöt pukeutuvat pojiksi ja pojat tytöiksi -teemapäiviä on myös syytä arvioida kaiken edellä esitetyn valossa. Hyviä lähteitä tällaisen perustellun arvion tekemiseksi ja ajankohtaisten koulumaailman ilmiöiden ymmärtämiseksi ovat esimerkiksi seuraavat:.

Kirjat Juha Ahvio , Miten tähän on tultu? Seksuaalivallankumouksen kulttuurimarxilaiset juuret Kuva ja Sana, ; E. Michael Jones , Libido Dominandi: Sexual Liberation and Political Control St. On selkeästi todettava, että gender-ideologian soveltaminen on lääketieteen näkökulmasta erittäin turmiollista ja tuhoisaa lapsille.

Esimerkiksi lastenpsykiatrian erikoislääkäri Jari Sinkkonen perustelee Ilta-Sanomien Sitä, miksi kahden vastakkaisen sukupuolen olemassaolon todellisuudella on todellakin väliä ja merkitystä, etenkin lasten kannalta, perustelee kattavasti myös psykologian tohtori ja lääkäri Leonard Sax kirjassaan Why Gender Matters.

Kuten The American College of Pediatricians -lastenlääkärijärjestön artikkelissa Gender Ideology Harms Children marraskuulta tiiviisti ja dokumentoidusti perustellaan, gender-ideologian vaatimien menettelyiden soveltaminen vahingoittaa tuhoisasti lapsia ja nuoria.

Gender-ideologia tuhoaa lapsemme, jos gender-ääri-ideologian annetaan lopullisesti vallata päiväkodit ja koulut. Mitähän muuta tulisi tehdä kuin päivitellä? Toki tämä kaikki kuuluu Juman raamatussa ilmoittamaan antikristuksen tulemiseen, jolta ei voi välttyä, ikävä kyllä, mutta om hyvä muistaa, että Jumala on tämänkin hulluuden takana ohjaksissa.

Jos me yksityisinä ja yhteisöllisinä uskovina käyttäisimme raamatun määrittelemiä sota aseita, saavuttaisimme enemmän sieluja, myös genderpuolelta. Väkevä ylistys, paasto ja esirukous.

Tänä aikana olisi syytä keskittyä ristin evankeliumiin ja Jeesuksen sovitustyön esilläpitämiseen. Ehkä se vielä kelpaa, kun genderilluusio puhkeaa. Opetushallitus on mennyt opetuksissaan ja kannanotoissaan liian pitkälle ja eivät nauti luottamusta. Opetushallituksen julkaisut tulee ottaa hallituksen käsiteltäväksi ja tutkittavaksi ja vaatia niiden oikaisemista vastaamaan lääketieteen asiantuntijoiden kyseisistä asioista esittämiä lausuntoja ja tutkimuksia.

Virkamiestasolla ei saa olla oikeutta muuttaa yleisesti käytössä oleaia opetusta kouluissa julkaisujen avulla. Gender-ideologian opetus tulee kieltää vahingollisena ja maamme kulttuurin vastaisena opetuksena, joka on vastoin voimassa olevia lakeja ja yleiseeti hyväksyttyjä elämän arvoja. Opettajana näkee kaikenlaisia hörhöilyjä tulevan ja menevän. Luottamus opetushallituksen ja opetusministerin ammattitaitoon on mennyt jo aikapäiviä sitten.

Uusimpana esimerkkinä uunituore opetussuunnitelma, joka on kauniiksi puettua höttöä. Koska opetusalan korkeimmat päättäjät kulkevat ihan omissa sfääreissään, täällä koulun arjessa keskitytään entistä tiukemmin tekemään vakaata perustyötä ja jätetään vouhkaamiset niille, joilla on niihin aikaa. Kielten oppikirjoissa on jo pitkään ollut genderideologiatekstejä ja onpa uusimpiin ruotsinkirjoihin ilmestynyt jo uusi sukupuoleton hän-pronominikin. Nämä asiat käsitellään kuitenkin asiatasolla, "yhtenä ilmiönä", mutta korostetaan, että jokainen ottaa niihin kantaa oman ja perheensä arvomaailman mukaisesti.

Itse olen kollegani kanssa päättänyt olla suostumatta Setan äänitorveksi. Onneksi omassa koulussamme ei mennä sukupuoli ja seksi edellä, vaan keskitytään opiskeluun ja ihmisenä kasvamiseen. Nyt Sverigessä on Jumalakin muutettu sukupuolineutraaliksi ns. Kirkolliskokouksen eli Punakaartin sotamiesneuvoston päätöksellä. O tempora, O mores! Setan toiminta ja tiedotusvälineiden kritiikitön setalaisuuden välittäminen näkyy jo nyt haitallisesti nuorten keskuudessa terveyshaittoina.

Kirjoitin asiasta artikkelin US-blogiin: Ennen oli laajempia ongelmia vain yksi, anoreksia eli laihduttaminen nälkäkuoleman partaalle kun omakuva lihavuudesta ei vastannut todellisuutta.

Satakunnan gay kansa mobiili sex turku

PORNO GAY MALLIT ILMAISTA SEKSIÄ VERKOSSA