Seksiä netistä homoseksuaaliseen eroottiset tarina

seksiä netistä homoseksuaaliseen eroottiset tarina

Tämä kokemus vakuutti, että olen umpihetero. Netin kautta olen löytänyt muutaman bi-henkisen naisystävän, joiden kanssa olen harrastanut seksiä. Kokemuksia on muutamia ja kaikki ovat olleet todella miellyttäviä.

Myös kolmen kimpan ja parinvaihtobileiden yhteydessä olen nauttinut seksistä naisen kanssa. Harrastimme seksiä hyvän naisystäväni kanssa kerran.

Se alkoi niin, että hän hieroi koko vartaloani ensin niin ihanasti, että sytyin siitä ja se johti yhdyntään. Hän laittoi itselleen dildon ja tyydytti minut sillä. Sen jälkeen harrastimme seksiä niin, että hieroimme toinen toistamme vasten, ja se oli ihanaa. Suhteeseemme kuuluu molemminpuolinen horjumaton luottamus. Hän oli harrastanut seksiä aikaisemminkin naisen kanssa.

Tanssimista tiukasti, suutelua, rintojen puristelua. Oli mukavaa todeta, että olen tosiaankin hetero - en lesbo tai bi. Osalla kyselyyn vastanneista oli seksikokemuksia samaa sukupuolta olevan kanssa nuoruusajoilta.

Viimeaikoina on kumppaneinani ollut vain samaa sukupuolta olevia. Mies tietää mitä mies haluaa. He ovat olleet nuorempia, noin tai vuotiaita bi-miehiä. Meillä kummallakin on takana avioliitto ja niistä upeita lapsia. Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin. Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta. Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta.

Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan. Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria.

Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran. Se jäi niihin kertoihin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät.

Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille. Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi? Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla.

Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä. Keskiaika oli eroottisessa kirjallisuudessa vapaamielisyyden aikaa. Englantilainen Geoffrey Chaucer kirjoitti Canterburyn tarinoita n. Arabišeikki Nefzawi kirjoitti noin vuonna rakastelun oppaansa Tuoksuva puutarha , jossa hän ylisti Jumalaa naisen luomisesta ja antoi ohjeita muun muassa esileikkiin [7].

Kiinan eroottisen kirjallisuuden tunnetuin teos Jinpingmei kirjoitettiin luvulla Ming-dynastian aikana. Romaani kertoo varakkaasta elostelijasta Hsi Menistä ja hänen vaimoistaan.

Kirja oli ilmestymisaikoinaan suosittu ja hyväksytty, mutta se kiellettiin Kiinassa luvulla kahdeksi vuosisadaksi. Daniel Defoe kirjoitti vuonna prostituoidun elämäntarinan Moll Flanders ja John Cleland kirjoitti vuonna samasta aiheesta romaanin Fanny Hill , josta tuli suurmenestys, vaikka orgioita kuvaava kirja olikin pitkään kielletty [9].

Kuten Fanny Hill, myös Choderlos de Laclos 'n teemoiltaan ajaton eroottinen romaani Vaarallisia suhteita on poikinut useita nykyajan elokuva- ja televisioversioita [10]. Ranskalainen markiisi de Sade antoi nimensä sadismille pääteoksensa Justine myötä. Vankilassa kirjoitettu ja nimettömänä ilmestynyt teos on täynnä väkivaltaisen seksuaalisuuden kuvauksia, ja siitä tuli valtavan suosittu. Kirjaa voi pitää myös yhteiskuntakritiikkinä , samoin kuin markiisin muitakin teoksia, kuten Sodoman päivää.

Italialainen Giacomo Casanova julkaisi lennokkaat muistelmansa luvulla, ja hänen nimensä on sittemmin merkinnyt vastustamatonta naissankaria.

Gustave Droz kirjoitti sensuellisti naisten välisestä rakkaudesta kertovan Ystävättäret [13]. Leopold von Sacher-Masoch antoi nimen masokismille kirjallaan Venus turkiksissa , joka käsittelee etenkin ruoskintaa ja turkisfetissiä.

Viktoriaanisen ajan Britanniassa seksistä tuli tabu , ja eroottinen kirjallisuus kärsi sensuurin tiukentumisesta. Tämän seurauksena brittiläinen eroottinen kirjallisuus toisaalta muuttui mannermaista kirjallisuutta suorasukaisemmaksi, sillä kiellettyjen kirjojen sisältö oli kaiken kontrollin ulkopuolella. Irlantilaissyntyinen Frank Harris kuvaili omassa elämäkerrassaan Elämäni ja rakkauteni luku seksiseikkailujaan viktoriaanisen ajan Englannissa. Moderni kirjallisuus syntyi luvun alussa, ja sen myötä tabut murtuivat myös eroottisessa kirjallisuudessa niin, että arvostetutkin kirjailijat saivat avoimesti kirjoittaa pornografista kirjallisuutta.

Pierre Louÿsin Afrodite oli aikansa myydyin kirja Ranskassa [22]. Lawrencen Lady Chatterleyn rakastaja joutui kotimaassaan vielä sensuurin hampaisiin, ja se julkaistiin Englannissa ja käännettiin suomeksi vasta luvulla [23].

Jean Genet 'n Querelle de Brest oli nihilistinen miesprostituoidun ja pikkurikollisen homoseksuaalinen kuvaus [24]. Yhdysvaltalainen Henry Miller kuvasi rehellisesti miehen ajatuksenjuoksua luvulta luvulle, tuoden seksin arkipäiväiseksi osaksi kirjallisuutta [25].

Vladimir Nabokovin Lolita herättää yhä huomiota kuvauksellaan aikuisen miehen ihastuksesta lapseen, vaikka kirjassa ei seksikohtauksia olekaan [26]. Seksuaalinen vallankumous —luvuilla vapautti eroottisen kirjallisuuden lopullisesti, ja ennen kielletyt kirjat saatettiin vihdoin julkaista niin länsimaissa kuin Suomessakin [27]. Suomessa myydyt vahvasti seksuaalissävytteiset tai itse yhdyntää kuvaavat kirjat painettiin aluksi Ruotsissa ja myytiin Suomessa tiskin alta asiakkaille [28].

Miehen ja naisen seksuaalisuutta käsittelevät raportit ja lukijoiden omat seksuaalikokemuskokoelmat, kuten Kinsey - ja Hite -raportit sekä Nancy Fridayn Salainen puutarha , arkipäiväistivät ihmisten seksifantasioita ja hälvensivät outouden pelkoa. Yksi ajan tunnetuimmista eroottisista romaaneista oli Emmanuelle Arsanin tai yleisen käsityksen mukaan hänen diplomaattiaviomiehensä Louis-Jacques Rollet-Andrianen [29] kirjoittama, naisen seksuaalista vapautumista kuvaava Emmanuelle Kirjan nosti tunnetuksi erityisesti siitä tehty elokuva Emmanuelle , joka herätti myös paljon kritiikkiä seksikohtaustensa takia, jotka vaikuttivat paikoitellen väkisinmakaamisilta [30].

Eräänä eroottisen kirjallisuuden alalajina ovat olleet pehmytkantiset taskukirjat , joissa saattoi olla myös kuvitusta. Näitä kirjoja kutsutaan seksipokkareiksi.

...

TUNTIHOTELLI HOMO PENIKSEN KEHITTÄMINEN

: Seksiä netistä homoseksuaaliseen eroottiset tarina

Seksiä netistä homoseksuaaliseen eroottiset tarina 632
FLESHLIGHT HINTA GAY SEKSISEURAA TURUSTA 45
Seksiä netistä homoseksuaaliseen eroottiset tarina 866
FEMDOM HANDJOB SEXI POJAT HOMO 704

Rakastuin naiseen, joka ei ollut kiinnostunut. Hämmennyin ja aloin miettiä omaa suuntautumistani. Kokeilin siksi toisen naispuolisen ystäväni kanssa, joka oli minusta kiinnostunut. Tämä kokemus vakuutti, että olen umpihetero. Netin kautta olen löytänyt muutaman bi-henkisen naisystävän, joiden kanssa olen harrastanut seksiä. Kokemuksia on muutamia ja kaikki ovat olleet todella miellyttäviä. Myös kolmen kimpan ja parinvaihtobileiden yhteydessä olen nauttinut seksistä naisen kanssa.

Harrastimme seksiä hyvän naisystäväni kanssa kerran. Se alkoi niin, että hän hieroi koko vartaloani ensin niin ihanasti, että sytyin siitä ja se johti yhdyntään. Hän laittoi itselleen dildon ja tyydytti minut sillä. Sen jälkeen harrastimme seksiä niin, että hieroimme toinen toistamme vasten, ja se oli ihanaa. Suhteeseemme kuuluu molemminpuolinen horjumaton luottamus. Hän oli harrastanut seksiä aikaisemminkin naisen kanssa. Tanssimista tiukasti, suutelua, rintojen puristelua. Oli mukavaa todeta, että olen tosiaankin hetero - en lesbo tai bi.

Osalla kyselyyn vastanneista oli seksikokemuksia samaa sukupuolta olevan kanssa nuoruusajoilta. Viimeaikoina on kumppaneinani ollut vain samaa sukupuolta olevia. Mies tietää mitä mies haluaa. He ovat olleet nuorempia, noin tai vuotiaita bi-miehiä.

Meillä kummallakin on takana avioliitto ja niistä upeita lapsia. Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin. Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta. Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta.

Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan. Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria. Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran.

Se jäi niihin kertoihin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille.

Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi? Eroottinen kirjallisuus on kirjallisuuden laji, joka pyrkii kiihottamaan lukijaa tai opettamaan tälle seksitaitoja. Eroottista kaunokirjallisuutta esiintyy niin romaanien , novellien kuin runojenkin muodossa. Eroottiseen kirjallisuuteen on kohdistunut sensuuria ja sen julkaisemista on rajoitettu. Vanhin säilynyt eroottinen kohtaus kirjallisuudessa saattaa olla Gilgameš -eepoksesta yli 4  vuoden takaa, mutta suullisten eroottisten tarinoiden historia ulottuu sitäkin vanhemmalle ajalle.

Kiinan eroottisen kirjallisuuden historia ulottuu ainakin luvulle eaa. Vanhan testamentin eroottinen Laulujen laulu tallennettiin luvulla eaa. Antiikin Kreikassa erotiikka oli yksi aihe muiden rinnalla kaikessa taiteessa, ja nuorten rakastavaisten elämästä kertovat aiheet olivat yleisiä.

Naisrunoilija Sapfon runous käsitteli naisten välistä rakkautta. Kamasutra , intialainen rakastamisen ja viettelyn taidon opas, kirjoitettiin kokoon vanhemmista lähteistä noin vuonna [4].

Intiasta noin 2  vuotta sitten lähtenyt ja Persian ja Arabian kautta luvulla länteen saapunut tarinakokoelma Tuhat ja yksi yötä sisältää myös useita eroottisia tarinoita, joita tosin ei useinkaan ole otettu mukaan nykyajan painoksissa [5]. Keskiaika oli eroottisessa kirjallisuudessa vapaamielisyyden aikaa. Englantilainen Geoffrey Chaucer kirjoitti Canterburyn tarinoita n.

Arabišeikki Nefzawi kirjoitti noin vuonna rakastelun oppaansa Tuoksuva puutarha , jossa hän ylisti Jumalaa naisen luomisesta ja antoi ohjeita muun muassa esileikkiin [7]. Kiinan eroottisen kirjallisuuden tunnetuin teos Jinpingmei kirjoitettiin luvulla Ming-dynastian aikana. Romaani kertoo varakkaasta elostelijasta Hsi Menistä ja hänen vaimoistaan. Kirja oli ilmestymisaikoinaan suosittu ja hyväksytty, mutta se kiellettiin Kiinassa luvulla kahdeksi vuosisadaksi.

Daniel Defoe kirjoitti vuonna prostituoidun elämäntarinan Moll Flanders ja John Cleland kirjoitti vuonna samasta aiheesta romaanin Fanny Hill , josta tuli suurmenestys, vaikka orgioita kuvaava kirja olikin pitkään kielletty [9]. Kuten Fanny Hill, myös Choderlos de Laclos 'n teemoiltaan ajaton eroottinen romaani Vaarallisia suhteita on poikinut useita nykyajan elokuva- ja televisioversioita [10].

Ranskalainen markiisi de Sade antoi nimensä sadismille pääteoksensa Justine myötä. Vankilassa kirjoitettu ja nimettömänä ilmestynyt teos on täynnä väkivaltaisen seksuaalisuuden kuvauksia, ja siitä tuli valtavan suosittu. Kirjaa voi pitää myös yhteiskuntakritiikkinä , samoin kuin markiisin muitakin teoksia, kuten Sodoman päivää.

Italialainen Giacomo Casanova julkaisi lennokkaat muistelmansa luvulla, ja hänen nimensä on sittemmin merkinnyt vastustamatonta naissankaria. Gustave Droz kirjoitti sensuellisti naisten välisestä rakkaudesta kertovan Ystävättäret [13]. Leopold von Sacher-Masoch antoi nimen masokismille kirjallaan Venus turkiksissa , joka käsittelee etenkin ruoskintaa ja turkisfetissiä.

Viktoriaanisen ajan Britanniassa seksistä tuli tabu , ja eroottinen kirjallisuus kärsi sensuurin tiukentumisesta. Tämän seurauksena brittiläinen eroottinen kirjallisuus toisaalta muuttui mannermaista kirjallisuutta suorasukaisemmaksi, sillä kiellettyjen kirjojen sisältö oli kaiken kontrollin ulkopuolella. Irlantilaissyntyinen Frank Harris kuvaili omassa elämäkerrassaan Elämäni ja rakkauteni luku seksiseikkailujaan viktoriaanisen ajan Englannissa.

Moderni kirjallisuus syntyi luvun alussa, ja sen myötä tabut murtuivat myös eroottisessa kirjallisuudessa niin, että arvostetutkin kirjailijat saivat avoimesti kirjoittaa pornografista kirjallisuutta. Pierre Louÿsin Afrodite oli aikansa myydyin kirja Ranskassa [22]. Lawrencen Lady Chatterleyn rakastaja joutui kotimaassaan vielä sensuurin hampaisiin, ja se julkaistiin Englannissa ja käännettiin suomeksi vasta luvulla [23].

Tuon ajan yhteiskunnassa avioliitto oli myös eräänlainen sosiaaliturvan muoto. Jumalan sana Niilo Koljonen: Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Killuttimille ja piirakoille on löydetty lukuisia synonyymeja, joita käyttämällä voi halutessaan piristää ihan nykyistäkin parisuhdetta. Suomen menestynein eroottinen ruonoilija luvun lopulla ja luvun alussa oli Tommy Tabermann [42]. Miesten voisi kuvitella hikoilevan naisia enemmän, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella sukupuoli vaikuttaa hikoiluun vain vähän. Seksiä netistä homoseksuaaliseen eroottiset tarina

Seksiä netistä homoseksuaaliseen eroottiset tarina