Seksikkäät stringit mies homoseksuaaliseen ja seksi

seksikkäät stringit mies homoseksuaaliseen ja seksi

Auvinen, Tutkimusten mukaan ihmisen käyttäytymistä ja sen mukaisesti eri sosiaalisia instituutioita hallitsevat alitajunnasta tulevat lait. Meihin naisiin on jo pikkutyttönä istutettu mielikuvat malliäidistä, jonka antaman esikuvan mukaan meidän odotetaan käyttäytyvän. Naiseuden moraalisen arvon määrittämisestä kertoo äitienpäiväperinne, jonka vietossa korostuu se, millainen on kulttuurinen näkemys oikeasta ihanteellisesta äidistä, miehen ja lasten rakastamasta "Mariasta".

Saarnivaara, Riitta Auvinen on artikkelissaan "Ylistämällä alistettu" käsitellyt äiti- myytin määritelmää struktuaaliseen myyttikäsitykseen nojaten. Symbolisella tasolla tarkasteltaessa kasitteitä "nainen" ja "naisellinen "ovat usein ristiriidassa naisten elämänkokemuksien kanssa.

Tälle ristiriidalle perustuu myös " ylistämällä alistaminen " ideaalinaiseuden kohottaminen niin korkealle, ettei kukaan normaali nainen siihen yllä. Näin hyvän ja oikean naisen mitta on saavuttamattomissa , ja epäonnistuminen siinä naisten heikkoutta, pahuutta ja huonoutta.

Struktualistien mukaan, ihmisten käyttäytymistä kuin myöskin sosiaalisia instituutioita hallitsevat alitajunnasta sanelevat lait. Myytin takaa löytyy alitajuntainen rakenne, joka hallitsee ajatteluamme, ja näin selittää monia yhteiskunnallisia ilmiöitä.

Perusristiriita, johon äitimyytti etsii ratkaisua, on miehen ja naisen välinen vallankäytön ongelman. Myytti pyrkii turvaamaan miehen vallan. Miehellä on se oma vika ja vaikka se kuinka vaihtaa naista se kohta on samanlainen. En tiedä onko se kulttuurin tuottamaa, minusta tuntuu että se on vanhoillinen ajatus, että naisia saa kohdella miten haluaa, että sen pitää olla niinkuin minä sanon ja minä saan sanoa mitä vain.

Mulla on semmoinen mielikuva. Semmoinen mies ei pysty olemaan kunnolla kenenkään naisen kanssa, vaikka sillä olisi pitkä rivi niitä. Saaden naiset kilpailemaan keskenään, sen sijaan että he muodostaisivat yhtenäisen uhkan miehelle ja miehen vallalle. Kulttuurissamme on vain yksi "mieslaji", mutta meillä on valttämättä vähintään kaksi eri naislajia, hyvä ja huono,äiti ja huora. Naisten maailmaa hallitsee, kodissa sekä yhteiskunnassa skitsofreeninen atmosfääri.

Tämä on mielenkiintoinen aihe, joskin keskustelu sai kummallisen suunnan. Philiä ja aiheena oli seksuaalinen itsetunto. Pitkästä aikaa kuuntelin ja katselin erittäin kiinnostuneena ja seurasin keskustelua. Näkikö joku muu tämän jakson? Mielestäni erittäin mielenkiintoinen aihe ja hyvin käsitelty. Mitä teille tulee mieleen seksuaalisesta itsetunnosta? Ohjelmassa korostettiin juuri sitä, että seksuaalinen itsetunto on osa kokonaisuutta.

Se ei ole mikään erillinen lokero vaan liittyy myös yleisesti itsetuntoomme ja käsitykseen itsestämme. Seksuaalienergia on samalla tavalla herkkää energiaa kuin mikä tahansa. Sitä voi käyttää ja siihen voi suhtautua niin monella eri tavalla. Rakkauden enkelin lähettämä tietopaketti on mielenkiintoinen, pitää perehtyä siihen illemmalaa uudestaan!

Siihen olen törmännyt useaan otteeseen että naiset arvioi törkeästi toisiaan, varsinkin sitä millaisia he ovat äitinä. Jos mitään vikaa ei ole, niin se vikahan kaivetaan ihan mistä asiasta vain! Aivan käsittämätöntä, räikeää arvostelua naisten kesken. Sama miten päin on tai tekee niin varmasti ihmiset tässä tapauksessa naiset löytävät huonoja puolia.

Aikuisten naisten arvostelu on ennen kaikkea lasten kautta tapahtuva toisten naisten arvostelua. Jos on tällaisia henkiöitä saanut paljon lähipiiriinsä niin siinä on haastetta pitkäksi aikaa päästä typerien juoruiluiden yli ja ohittaa olankohautuksella. Koskettaa ainakin minua, olen seurannut sivusta lukemattomia kertoja kyseisiä p-jauhamiskeskusteluja.

Tässäpä sopivat sanat kaikille naisille ja miehillekin luettavaksi. Heillehän tämä on ennenkaikkea tarkoitettu  ; Omalle kohdalle ja omaan naiseuteeni nuo sanat ainakin "kolahtivat".

Ja siinä ei ole ainakaan minun mielestäni mitään naisen arvoa alentavaa. Sillä naaraitahan naiset ovat siinä missä miehet ovat uroksia, eikö? Eihän ihmisiäkään voi "korottaa" eläimiä ylemmäs, eihän?

Kappale on Meredith Brooks nimisen naisen tuotos. I'm a bitch I hate the world today Rakkauden enkeli kyllä rakastaa  ;: You're so good to me I know but I can't change voimmehan toki muuttua jos haluamme Tried to tell you But you look at me like maybe I'm an angel underneath Innocent and sweet Yesterday I cried Must have been relieved to see The softer side I can understand how you'd be so confused I don't envy you I'm a little bit of everything All rolled into one Chorus: I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way So take me as I am This may mean You'll have to be a stronger man Rest assured that When I start to make you nervous And I'm going to extremes Tomorrow I will change And today won't mean a thing Chorus Just when you think, you got me figured out The season's already changing I think it's cool, you do what you do And don't try to save me Chorus I'm a bitch, I'm a tease I'm a goddess on my knees When you hurt, when you suffer I'm your angel undercover I've been numb, I'm revived Can't say I'm not alive You know I wouldn't want it any other way.

Juuri näin sen pitäisi mennä oman elämänkatsomukseni mukaan! Gigianne, tuo oli päivän, ehkä koko viikon paras! Mutta äitimyytissä vallankäytön perusongelma on piiloitettu jokapäiväisestä ajattelustamme niin, että ristiriita on kätketty vastakohtaisuudeksi kahden eri "naislajin välille", halkaisten naisten rintaman onnistuneesti kahtia.

Halusin vain osoittaa, ettei kai nyt tällainen asia saa noin totaalisen tolaltaan. Kun elämässä todellakin ON vakavempiakin asioita Halusin vai omalla tavallani ja tyylilläni "herättää" Siitä en nyt täällä sepusta sen enempää, mutta kuolema ei ollut kovin kaukana.

Että siinäpä "seksuaalienergiaa" kerrakseen Peace, love and understanding! Enkä myöskään kokenut tulleeni mitenkään loukatuksi siitä otsikosta Mutta seksuaalienergiasta, jossain topicissa mainittiin, että myös alimpien chakrojen pitäisi toimia hyvin ja olla tasapainossa, eikä vaan niin, että vain "yläpäässä" pelittää siis chakrat. Ja se kai ei olisi edes mahdollista. Eli eli, itse esimerkiksi minulla on kausia, ettei kiinnosta pätkääkään seksi, onko silloin alimmat chakrat epätasapainossa ja merkitseekö se sitä, ettei muutkaan chakrat voi hyvin, vai kuinka on laita?

Vai onko silloin se seksuaalienergia suuntautunut johonkin muuhun käyttöön? Entä mikä mahtaa olla tasapainoista käyttäytymistä?

I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way. Juuh, en vain käsitä tätä hirveää "älämölöä", tappelua, kinastelua Suurinpiirtein "verissäpäin" kiskotaan tukasta, purraan ja potkitaan.

Vähän voisi "keventää", kun niin vakavaa, niin vakavaa No näinhän se Jeesuskin ristiinnaulittiin, verissäpäin tapeltiin, kiskottiin tukasta, purtiin, potkittiin Kyllä varmasti silloinkin kyseltiin, mitäs Jeesus tästä nyt oikein vauhkoat, relaa nyt hiukan..

No viisas lopettaa ensin ja minä en aio kommentoida tähän topiciin tämän viestin jälkeen. Kuka onkaan se loukkaantunut ja muiden syyttelijä ellei jokaisen oma ego. Samaten kuka onkaan se "huora", joka pitää "ristiinnaulita", ellei se oma marttyyriyden kruununsa esille nostattaja meissä?

Eikä tämä keskustelu ollut kaatumaisillaan muuta kuin siihen ylivakavuuteen, joka yritti estää meitä nauramasta yhteenkin ääneen - pidentääkseemme ikäämme. Kaikelle voi näet nauraa - jopa omalle kuolemalleen. Eikä suru niistä kyyneleitään eri puseroon! Kokonaisuuden paljastuminen on ihmisen kohdalla sitä, että hän kieltämisen ja torjunnankin jälkeen lopulta arvaa ne tummemmatkin puolensa - joko itse taikka muiden näyttämänä sekä itseään muihin projisoimalla eli heijastamalla.

Ja kun lopulta ainoastaan valo ja varjo ovat toisiaan vasten, tunnistan mustavalko-ajattelun kestämättömän lumouksen. Eikä oivallukseni enää salli minun kieltävän pimeyttä ollakseni se Valo ja tuodakseni pimiössä olleet korkeammatkin valontaajuuteni hienojakoistamaan näkyvääkin valoa. Tämä koko keskustelu on jo kaatunut omaan naurettavuuteensa. Repikää keskenänne, mitä haluatte. Kuinka pitkä matka tähän rakkauden ja rauhan arvoasteikolla mitaamisen aikakauteen mahtaa olla?

Ajatuksena on erittäin kaunis ja tavoiteltava, tuntuu vain että maailma on niin kovin kaukana siitä. Varsinkin jos miettii maapallon elämää eikä vain länsimaita niin ei ole ihmisten elämä kaunista katseltavaa Se on totta että naiset kääntävät maskuliiniset asiat myös omaksi vahvuudekseen, juuri esim se että toivotaan poikalapsia. Mummoni 86v on ylpeä siitä että hän on saanut 7 poikaa ja  2 tytärtä, ja muistaa kyllä mainita asiasta.

Oma naiseus nähdään sen kautta että on synnytänyt maailmaan paljon poikia, ja sitä kautta on syytä olla ylpeä itsestään. Olisi niin hienoa että ihmiset pääsisivät joskus lopullisesti erilleen tällaisista, vaikkakin saattaa vain olla pelkkää toiveajattelua.

Ihmisillä on niin paljon negatiivisia asioita ja ymmärtämättömyyttä sisällään että aikaa, sukupolvia ja ennen kaikkea oikeaan suuntaan tapahtuvaa kehitystä nämä syvälle juurtuneet ajatukset tulee viemään. Kuinka moni tällaista sontaa oikein jaksaa lukea täällä?!? Ehkä tämä vain ei ole oikea keskustelupalsta juuri sinulle, nannax vaan löydät sen oikean jostain toiselta polulta! Minä menen sinne mihin haluan mennä, mutta kiitos kuitenkin positiivisesta kannanotosta!!!

Tunnen itseni hieman tyhmäksi lukiessani Kehon ja Solarbiomin tekstejä, ajatuksemme liikkuu niin eri tasolla: Itse olen juuttunut konkreettiseen elämään ja teistä välittyy säteilevä ajatus suuremmasta tiedosta ja ymmärryksestä Tulinpa koko päivän ulkoilmatapahtumasta.. Tapasin miespuolisen akupunktiohoitajan, jolle annoin naispuolisen energiahoitajan kortin, jos kiinnostais.. Onko se muuten tabu näissä energiahoitopiireissä, että jos koskettaminen ja hieronta onkin eroottista?

Nähtävästi tuli tarpeeseen tällainen aihe Pari päivää olin foorumilta pois, ja aivan käsittämätön rähinä päällä. Hassua, miten eri tavalla ihmiset kokevat saman asian. Minä esimierkiksi en ollenkaan ymmärtänyt mitä asterix vaahtosi, ennenkuin hän ystävällisesti "väänsi rautalangasta". Melkein oivalluksen lamppu syttyi pään päälle Itse en ollut missään välissä tajunnut sitä niin.

Ihan tosi, minä koin sen koko ajan niin, että "Huora vai Madonna" oli kärjistettyihin arkkityyppeihin liittyvä "myyvä otsikko" ja "pyhä naiseus ja seksuaalienergiat" alaotsikkona yhtenä pakettina, vaikka iän kaiken niitä on tuolla huora vs neitsyt vs äiti -jaottelulla yritettykin erottaa toisitaan ja eri piireissä yhtä arvostettu enemmän kuin toista.

Kirjoitin muuten tuonne Lilith-ketjuun tänään lukioaikaisesta "taideteoksestani" koskien tätä naiseuden eri alueiden erottelua ja vasta sen jälkeen huomasin tämän topicin. Itsellänikin kävi ketjua lukiessani päässä soimaan tuo I'm a Bitch -biisi. Aivan erinomainen kappale ja täyttä asiaa. On hyvä muistaa, että olemme kaikki ne arkkityypit yhdessä ja erikseen, tilanteen mukaan. Tai siis minä ainakin. Se ei ole ollut helppo koulu, mutta nyt katson olevani jo voiton puolella ainakin 8.

Ja minusta on ilmeisesti juoruiltu, koska olen aina toiminut hyväksyttävän naiskuvan vastaisesti, vaikken kylläkään tietoisesti. Olen tehnyt niin tai näin, aina on mennyt jonkun mielestä väärinpäin. Seuraavassa lauseessa hän kertoi kuulleensa myöskin, että olen aikamoinen huora. Kaveri tuntui uskovan joka sanan kuulemastaan, eikä hän edes hämmentynyt, kun tiedustelin, eivätkö nuo kaksi vaihtoehtoa sulje toisensa pois. Ja tämä ei ollut mitenkään ainutkertainen tapaus.

Jossain välissä oivalsin, että minun on aivan turha murehtia muiden uskomuksista, koska en niille mitään mahtanut. Olen tehnyt asioita sillä periaatteella, että sen pitää tuntua minusta itsestäni oikealta. Jos joku muu on toista mieltä, hänellä on siihen täysi oikeus, mutta minua se ei kyllä kummemmin kosketa. Tämä nyt menee ehkä vielä pahemmin ulos aiheesta kuin muut tässä keskustelussa, mutta yritin tuoda kantani esiin. Minä olen huoraneitsytäitipyhimysnarttu ja ylpeä siitä.

Minulla on täysi oikeus olla, eikä kellään ole siihen mitään nokan koputtamista niin kauan kun en vahingoita ketään millään tavalla. Petit pienen pojan innokkuuden!!!

Haluaisin mielelläni kuulla, lukea jotain! Mitähän tuo niccisi merkitseekään kaikessa juhlavuudessaan? On se tää kesä joka panee soutamaan vähän ihme mestoissa. Ehkäpä se ei haittaa, viime kesä menikin harakoille. Keskiajalla mulla meni kovaa.. D No minä olen harras kristitty ja innokas kirkkoveneiden rakentaja!! Menee jo off topiciksi mutta täytyy kommentoida ettei se paljon parjattu "pimeä" keskiaika ollut yhtään sen pimeämpi ja huonompi kuin muutkaan ajat.

Propagandaa ja vääristeltyä tietoa suurin osa. Nyt kun ollaan myyttejä murtamassa niin mainittakoon tämäkin ohimennen! Se on kuitenkin teoriassa ihan mahdollista niin kuin moni muukin asia. Mitenköhän esimerkikiksi tiettyjen kulttuurien naisten seksuaalienergiat virtaa? Viittaan maihin joissa naisten ympärileikkaukset ym tavat on käytössä. Sairainta koko hommassa on minusta se, että vanhemmat naiset kannattaa ihan täysin asiaa, heidän tyttönsä "vihitään" kulttuuriin, pysyy varmasti neitsyenä ja saadaan naimisiin.

Kyllä se siveellisyys ja neitsyys on niin saakelin tärkeää!!! Vaikka yksi syvimmistä syistä on naisten alistaminen ja kontrollointi eikä vain siveellisyys luulen ma.

Näkevätkö siis naiset itsensä todellakin niin eri näkökulmasta kuin me täällä, voivatko he olla seksuaalisuutensa suhteen tyytyväisiä tuollaisessa kulttuurissa? Enköhän minä ihan itse päätä mitä oppia kannatan tai kannatanko? On hauskempaa löytää ne joiden kanssa voi mellastaa vapaasti, eikö.

Tehdä energioillaan mitä tahtoo. Jos en ihan väärin katsonut niin rakas provoilijanalkumme nannax on muuttanut kirkkoveneen nimimerkikseen? Onhan se kiva että ihmiset saavat elämäänsä sisältöä, tosi viihteellistä: Tää aihe on herättänyt yllättävän paljon tunteita muutenkin, en oikein ymmärrä miksi. Tutki ja huomaa lahjasi, kykysi ja saavutuksesi. Voi ei, olette ymmärtäneet väärin!

Siis minähän olen harras kristitty ja innokas kirkkoveneiden rakentaja!! Tietenkin saat itse päättää JupiterGirl mitä oppia kannatat! En meinaa nyt millään muistaa näitä 3. Se se varmaan onkin! Eikös jossakin välimerellä ole kulttuuri, jossa nainen on tärkeämmässä asemassa kuin mies? Kieltämättä sellainen luovuuskin on lepotilassa tällä hetkellä. Tai sitten mie olen jo vanha sielu Mutta en ehkä nyt niiiiin vanha kuitenkaan.

Vatsachakra tuntuu nyt eniten imevän energiaa aina, kun annan reikiä itselleni. Itseasiassa sen on mennyt koko ajan alaspäin siis chakrat on puhdistuneet ylhäältä alaspäin.. Tätä ennen sydänchakra imi energiaa ja nyt se on maha. Ehkä sen jälkeen  vasta peruschakra sitten puhdistuu. Liekö vatsa niin ylikuormittunut.. Olipa kerran nainen ja mies. Sitten nuo jumalaiset rakastavaiset lähetettiin maan päälle. Heidän yhteenkuuluvaisuutensa oli sanoin kuvaamatonta, he todellakin kokivat ja tiesivät olevansa yhtä.

Heidän välinen rakkaus oli jotain niin suurta, ja jumalaista kuin rakkaus vain voi olla. Iloisina ja luottavaisina he lähtivät matkaan ja saapuivat maan kamaralle. Maan päälle tullessaan he hämmentyivät suuresti, sillä vaikka heille oli kerrottu, että maan päällä joutuisivat fyysisesti erilleen, erotetuksi toisistaan. He eivät kuitenkaan osanneet kuvitella miltä se tuntuisi, joutua elämään erillään ja niinpä kokivat olevansa hukassa ja vailinaisia ja kärsivät hetken aikaa tuosta fyysisestä erillisyydestä.

Silti tuo sisäinen tieto, varmuus, tunne ja muisto siitä että he oliva kaikesta tuosta erillisyydestä huolimatta yhtä säilyi vahvana. He eivät nyt kuitenkaan tienneet kuinka heidän pitäisi toimia, miten tästä eteenpäin ja kuinka helpottaa tuota erillisyyttä. Sopivasti apuun riensikin Äiti Maa, lohduttaen heitä ja kehoittaen heitä pitkän maahantulomatkan päätteeksi lepäämään kunnolla. Hän osoitti heille paikan metsänsä siimekseen, erään suuren puun alle varjoon ja suojaan.

Nainen ja mies tekivät kuten Äiti Maa oli neuvonut ja asettuivat lepäämään tuon puun juurelle. Äiti Maa poistui heidän luotaan silmää iskien ja sanoi: Hieman kummastellen Äiti Maan sanoja nainen ja mies asettuivat makuulleen tuon puun suojaan.

Kumpikin pohdiskeli mielessään mitä Äiti Maa oli sanonut. Siinä pohdiskellessaan he huomasivat hivuttautuvansa koko ajan vain lähemmäs toisiansa, kunnes olivat aivan kosketusetäisyydellä. Siitä alkoikin sitten "tutkimusmatka" itseen ja toiseen ja lopulta he löysivätkin keinon olla "yhtä"  myös fyysisesti Yksityiskohtia ei "sadussa" tarvinne sen tarkemmin paljastaa. D Tuossa itse keksimässäni sadussa siis seksuaalienergia ja sen tarkoitus ja ilmeneminen kaikessa lyhykäisyydessää ja yksinkertaistettuna.

Haluan vielä mainita, että tuon seksuaalienergian ilmentämisen ei toki tarvitse olla pelkästään miehen ja naisen välistä, vaan se voi olla myös samaa sukupuolta edustavien välistä. Kukin tavallaan ja tästä saisi jo ihan uuden aiheen, että miten ja miksi näitä eri seksuaalisuuden muotoja sitten ilmenee Tärkeintä kai on kuitenkin se, että ketään ei vahingoiteta, pakoteta tai hyväksikäytetä millään muotoa ihmisten välisessä seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Eikä varmasti ole kenellekään pahitteeksi jos se ei perustu pelkkään himoon, vaan siinä on myös se seksuaalisuuden syvempi merkitys, rakkaus mukana. Mutta kukin tavallaan tässäkin suhteessa Rupesin tässä myös miettimään sitä, että minkälaista se seksuaalienergian ilmentäminen ihmisten välillä on "puhtaimmillaan", "parhaimmillaan" ja "aidoimmillaan" niin, että se ikäänkuin "yhdentää" ihmisiä täydellisimmin ja "antaa" eniten.

Ajatus oli kyllä "päässäni", mutta jotenkin vain tuntui etten saisi sitä millään muotoa järkevästi ja lyhyesti kirjoitettua. Tässä elämässä sellaisesta ei itsellä edes ole kokemusta. Kerran sain unitasollakin "opetuksen", tai "muistutuksen" siitä täydellisimmästä  seksuaalienergian ilmenemismuodosta kahden ihmisen välillä.

Heh, no ei siitä sen enempää: D Kohdistin kuitenkin katseeni ylös, ja pyysin hieman "apuja" kertoakseni teille sen mitä haen takaa ja yritän kertoa. Ensisijaisesti "janotaan" ja "himoitaan" juuri tuota ykseyttä. Siitä on seurauksena todellinen "ekstaasi". Kauniisti kirjoitettu Rakkauden enkeli. Pistääpä taas ajattelemaan asiaa syvemmin. Tulipa mieleen tuota Rakkauden Enkelin juttuja lukíessa, että vaikka minä en tiedä muuta kuin kokemani, niin kirjathan ne tietää paljon.

Luin "Elämän kukan salaisuudesta" että muinoin jo egyptiläiset tiesivät, että jokainen sielu käy läpi erilaisia seksuaalisia suuntauksia ja valitsee ne elämäänsä nähdäkseen ja oppiakseen ihmiselämän eri puolia. Muistaakseni niitä oli nk. Nämä kolme ensimmäistä jakautuivat taas moneen eri osioon, en muista, mutta vaihtoehtoja oli kymmenittäin valita miten seksuaalisesti itseään ilmentää.

Mielenkiintoista luettavaa se, kun olen luullut että vain nykypsykologia on nuo kategoriat löytänyt ja nimennyt. Tuota neutraalia vain en oikein ymmärrä. Onko se jo vanhan sielun kaikki kokema ja elämä vai onko se tosiaan että on ihmisiä, joilla ei ole seksuaalisia tuntemuksia ollenkaan.

Onko näistä yleensä puhuttu? Mitenkä tuo kirjan nimi kuulostaa niin tutulta. Joka tapauksessa mielenkiintoinen havainto Metsätonttu. Kyllähän seksuaalisuus kuuluu vahvasti tähän fyysiseen olomuotoon ja täällä elämiseen niin jos muutenkin Sielu haluaa "ahnaasti" kokea kaiken mitä se täällä ollessaan fyysisessä kehossa vain voi niin miksei sitten myös seksuaalisuuden alueella.

Jospa tuo "neutraali" tarkoitti sitä, että hyväksyy jo sen, että loppupeleissä jokainen ilmennämme seksuaalisuuttamme hyvin monella eri tasolla ja tavalla. Joka on tarkoituksenmukaista ja päämääräytyvää maalisuuntautumista takaisin Täydellisyyteen. Itse uskon että me naiset olemme miehille suuren suuri mysteeri, kuten olen huomannut Itseni olevani Itselleni  ;D Omasta mielestäni peruutin kirjakerhon kuukauden kirjan mutta toisin kävi, onneksi: Andrè Brink "Kun vielä muistan" kertoo 70 v miehen romanttisesta rakkaudentunnustuksesta ja ylistyksestä naiselle.

Ensimmäistä kertaa sain jonkunasteisen lukukokemuksen tältä avoimelta herrasmieheltä joka kirjoittaa vain päästääkseen irti jotta ei pitäisi kiinni. Samalla muistuu mieleeni viime viikon to iltainen "tapaaminen" ihan "oikeasti" kasvotusten, ensimmäistä kertaa, puhtaana ja paljaana, kun kohotit katseesi, katsoit suoraan lävitseni, sinne kaikkein pyhimpään paikkaan, raivasit tiesi ja osoitit matkani suunnan, sitä "kirkasta ja puhdasta" katsetta ei kestä kauan katsella, sillä se paljastaa kaiken sen, mikä oli vielä piillossa samalla paljasten sen, millainen om täydellinen vastakohtien tapaaminen fyysisellä tasolla.

Olin sanaton, sillä voiko "nukutuslääkäri" toimia "herätyslääkärinä", tuumin ja tuumin vieläkin, oi sitä kirkasta katsetta: Häkellyttävää, sillä eihän minulla ollutkaan muuta ikävää kun takaisin Itseeni: Rakastakaa, vaihtakaa olemuksenne yhä kirkkaammaksi, kristalliseen olomuotoon jolloin koko fyysinen kehonne onkin ihan jotain muuta kun oli ja on: Minua puistattaa, kun kuulen sen.

Naiset käyttävät sitä yhtenään. He tärvelevät jokaisen rakkaustarinan yrittämällä jatkaa sitä loputtomiin. Mies on se laumasieluinen siittiösolu, joka tietää että jos tähän peliin ryhtyy, menettää ihan yksilöllisen Vapautensa. Ja sitä moni yrittää epätoivon vimmalla loppuun asti.

Kappas vaan Minttu sekä Ville. Ikuinen rakkaustarina on Vain Itsen ja Kaksoisliekin kanssa. Tulipa niin monta asiaa mieleen, että purkaahan se pittää!

Miten sen voi tunnistaa? Entä sitten perhesielu, sukulaissielu tai vieläpä parisielusta puhuvat? Sitten tuo vanhan miehen rakkaus. Olen seurannut kahdenkin kahdeksankymppisen 'rakkautta'. Sen ei tarvitse olla fyysistä, mutta siellä kehossa se kuitenkin varmasti jotenkin liikkuu, saa veret kiertämään ja tekee kummia juttuja. Toinen heistä on isäni, jonka viimeisistä vuosista olen ollut kovasti huolissani, koska tiesin, että yhteys avioliitossa oli hyvin arkista. Niinpä eteeni ilmeistyi kaunis nuorehko isäni mittapuuss nainen, joka ilmoitti minulle, että isäni soitti hänelle joka ikinen päivä ja heillä oli paljon puhumista.

Voi kuinka ihastuin ja helpotuin. Puhuimme sitten pitkä ilta isästäni hänen kanssaan. Kivi oli puonut sydämeltäni, kun tiesin, että 'se jokin, salainenkin, voima oli ollut isäni saatavilla'. Minua kiinnostaa, mikä voima aiheuttaa miehessä sen fyysisen paineen ja halun? Onko se aina rakkautta. Ja mikä voima synnyttää meissä naisissa sen mehun?

Kait te ymmärrätte mitä minä tarkoitan? Syntyykö sitä ilman tunnetta? Mitä se mehu on? Tietääkö kukaan sanoa tähän mitään? Mikä yhteys sillä on seksuaalichakraan? Täydentyminen, onni, valo, rakkaus. Niin siis se olento jonka kanssa energiasi jakautui. Nää asiat tulee tutkittua kun tulee tajunnan pysäyttäviä suhdekokemuksia. Jossain palstalla oli keskustelua tästä.. Ja onko sinulla tietoa sielunpuoliskosta? Parisieluja, sanotaan tää nyt vielä uudestaan, on kaikilla tuhansia.

Voi olla menneen elämän suhde tai tän elämän jollain tasolla tärkeä suhde. Sielunpuolisko on kai väljästi ilmaistuna sama kuin kaksoisliekki, mut näitä termejä käytetään vaihdellen. Itse tapasin eilen miehen, joka kertoi chakroistani melko paljon. Keskustelimme tukkeutuneista chakroista ja kuinka niitä voi avata ymv.

Sakraalichakra - Svadhisthana http: Yhteydessä ristiluuhun ja avautuu eteenpäin. Hedelmällisyys, tunteellinen tasapaino, ilo, ihmissuhteet, luovuus ja femiininen seksuaalisuus. Aromaterapiassa ylang ylang, jasmiini, ruusu ja santelipuu. Kiviterapiassa karneoli ja kuukivi. Luonnossa kuun valon katselu. Herätä sisäinen äänesi - 1. Chakran eli  Juurichakran maadoitusohje s. Chakran eli pernachakran Tunnechakran maadoitusohje s. Chakra eli solar plexus Tahtochakran maadoitusohje Jännää kaikki, mutta keskustelu kun on seksienergioista - onko sielukumppanien välillä aina suurin seksiveto tms?

Tässä vois puhua näistä kemioista vaikka. Yks ei minusta ole enää niin seksikäs kuin pari muuta viriilimpää. On jo niin monta sivua ehdotty aiheesta kirjoittaa poissaollessani, etten millään ehtinyt lukemaan kaikkia Heitän tähän kuitenkin omia ajatuksiani aiheesta.

Minusta seksuaalienergia on rakkauden energian jälkeen kaikkein tärkein ihmisen energioista. Se auttaa meitä hahmottamaan itsemme Miehenä ja Naisena. Fyysisen ruumiin kokeminen on yksi ihmisen tehtävistä maan päällä - jotta oppisi hyväksymään sekä maskuliinisen että feminiinisen energian itsessään tuhoamatta tai torjumatta niistä toista.

Näin pääsee mielestäni kaikkein lähimmäksi sitä puhdasta omaa energiaansa, osaa Jumalaa, sillä Jumalahan on aina kaksinaisuus: Seksuaalisessa kanssakäymisessä jokainen kokee sukupuolensa energian puhtaimmillaan, eteenkin kun harjoitetaan seksiä kunnioittavasti ja rakastavasti. Pronssikaudella ihmiset olivat hyvin kosketuksissa seksuaalienergioihinsa ja niitä juhlistettiin mm.

Kyllä, kyllä - kaikki maailman energiat kuuluvat Rakkauden enrrgian alaisuuteen, mutta ovat silti erillisiä, omia energioitaan siinä samalla. Ihan kuin kaikki ihmiset, eläimet, luonnonilmiöt ja elottomat esineet kuuluvat samaan jumalalliseen energiaan ne ovat silti omia osiaan ja erillisiä yksilöitä. Teillä on hauskaa, anteeksi, jos liikaa vakavoidun. Mutta tuli mieleen yks juttu.

Kryonia olen lukenut, heti se näin vaikuttaa Mutta jos olemme aineellisesti äiti Maan lapsia ja henkisesti jotain jumalallisuutta, niin seksuaalichakra ynnä muut olisivat siltoja tuon ihmeellisen kaksinaisuuden välillä. Seksuaalichakran voimasta tuotamme 'siemeniä' tai asuinsijoa aina uuteen kaksinaisuuteen. Mutta myös siemeniä johonkin henkisempään jota emme vielä ymmärrä. Pitäisköhän ne palauttaa yhteiskuntaan.

Nythän ei oo kuin tämä disco-baari-tanssilava-akseli, kuukautissidemainokset ja sp valistus. Ei ole mitään heimotansseja ja initiaatioita ja sen sellaista kuin muinaisilla kansoilla. Tällaista tulee mieleen näin luonnon kukkiessa. En välttämättä tarvitse vihkiytymisiä mihinkään, mutta mitä ne voisivat olla? Henkiset vihkiytymiset, joihin liittyisi seksuaalisuus.. Pitäisi varmaan tutkia vähän tarkemmin vielä ihmiskunnan historiaa, mutsi tutki aikanaan naisen historiaa.

Sanotaan nyt että olis joku näppituntuma viimeisen 5 milj. Mitähän AthaMaarit tarkoitit tuolla hyväksymisellä? Seksissä toisen kehon kanssa vai jollain muulla konstillako koetaan mies ja nainen itsessä? Onnittelut VE, sait rakkauden enkelinkin hetkellisesti suuttumaan. Ehkä tässä nyt on juuri se, mitä Asterixia tuossa huora-madonna jutussa ärsytti älä nyt Asterix pieksä minua jos olen ymmärtänyt väärin: Eli vaikka Rakkauden enkeli tuossa tuon alentaa -sanan pistitkin heittomerkkeihin käytit myös sanaa pelkästään , niin kyllä tuohon minusta jonkinlaatuista arvottamista sisältyy Muistuttakaa muuten etten koskaan osta kissaa Piis, laav ja vielä andörständin: Näyttää muuten siltä niinkuin tuolta mieheltä lähtis munasarjat korvista.

Se on varmaan yhdistänyt feminiiniset ja maskuliiniset energiansa  ;D. Tässä energiatyöskentelyä palstan miespuoleisille: Tässä näkee kun naiset puhuvat seksistä. Tosiaan Ugly and Stupid.

En omista nettiä, joten vastaaminen kestää ihan sen mukaan, kun pääsen taas koneelle. Ihan vain sitä, että kokeminen miehenä ja naisena ja näin fyysisenä olentona sukupuolta elämästä toiseen vaihtaen kuuluu ihmisen oppimiseen ja elämänkokemiseen. Ole maailmassa mutta älä maailmasta. Selibaatti on seksuaalisuuden vastakohta ja ymmärtääkseen seksuaalisuutta täytyy ymmärtää myös selibaattia.

Oikeastaan ymmärtääkseen mitä tahansa täytyy ymmärtää myös sen vastakohta ja siksi valitsemmekin niin erilaisia elämiä kokeaksemme. Jumalakin jakoi itsensä osiksi voidaakseen kokea itsensä, sillä ilman vastakappaletta ei voi hahmottaa eikä kokea Itseään. Nainen ei voi kokea olevansa nainen ilman miesten olemassaoloa. Mies ei voi kokea olevansa mies ilman naisten olemassaoloa. Läheisimmin tämä olemassaolo tulee esille parisuhteessa ja seksissä, jossa ollaan puhtaimmillaan Nainen ja Mies, henkisesti ja fyysisesti, mutta se ei vaadi sitä.

Nais-Mies erottelu opitaan kokemaan jo lapsena: Itsekin koen tässä paraikaa Nais-Mies jaottelua tiedostamalla, että istun töissä neljän hengen sermissä, jossa olen ainoa nainen ja työtovereinani on kaksi miestä.

Ihminen oli osa luontoa ja lepytteli Jumalia parhaansa mukaan. Kevätriitit olivat erityisen tärkeitä, eteenkin pohjolassa, sillä niillä pyrittiin turvaamaan sato seuraavalle talvelle. Yksi yleisimpiä uskomuksia oli, että Keväisin Hedelmällisyyden Jumalatar hedelmöitti maan tai vastaavasti Hedelmällisyyden Jumala hedelmöitti maan.

Sen verran mie tiedän ; En ole perehtynyt naistieteisiin, tutkiskelen miestiedettä itsenäisesti, lähinnä piirustusharrastuksen tueksi. Jännä että tässä muuten puhutaan niin paljon seksistä miehen ja naisen välillä. Entäs homoseksuaaliset suhteet sitten? Ja lesbon tunteminen itsensä naiseksi?

Itse muuten tunnen itseni enimmäkseen ihmiseksi, vaikka ei minulla mitään sitä naiseuttani vastaan ole varsinkin kun on jo tullut synnytettyäkin. Ei minusta selibaatissa ole mitään ylistettävää, siis jos ei satu oleen rakkaussuhteessa.

Ja harrasta siinä tätä toimintoa. Kaikki ei tosiaan halua seksiäkään niin paljon. Kai se on jotain hassua ruumiiden siis kehojen hankausta toisiaan vasten hehe. No ei - on siinäkin sulautumisesta kyse. Olen kyllä selkeesti kokenut juuri sulautumista toisen kanssa, älyllinen sulautuminen ei oikeen tee temppuja. Mutta mitä sitten kun on koettu seksiäkin x määrän henkilöiden kanssa?

Jatkaako seksin kokemista vai "pitäiskö" seksienergialla tehdä jotain. Ilmeisesti valaistumisen edellytyksenä ei edes ole selibaatti, vaik jotain on sanottu energioiden pitämisestä kehossa ja nostattamisesta, onneksi harvempi tekee tätä, no niin.

Eli taisin sanoa aiheesta jo aiemmin mitä ajattelen, kyse on energiasta ja sen käyttämisestä joko luovuuteen, seksiin, henkisyyteen tai kaikkiin näistä toisiaan pois sulkematta.

Piileekö asiassa mitään - muuta? Mies voi nostaa naisen jumalattarekseen! Mies voi alentaa naisen myös hyvin alas. Kyllä naisystävää tarvitaan jos minkäkilaisessa muodossa, että jaksaa löytää yleensä ihmisyytensä saatikka sitten hyväksyä jälleen naiseutensa.

Kyllä nainen voi mitätöidä miehen myös hyvin alas. Vaatii tietyn määrän luppoaikaa, sivistystä ja kiinnostusta, että seksin pyhyyttä ja toisen kunnioittamista voi harrastaa.

Lähi-Idässä miehet kuulema hakee palvonnan kohdetta, naisesta, ainakin Libanonissa, mutta Kuwaitista en tiedä. Suomessa se on kai usein arkinen työkumppani ja työjuhta tämä nainen? Olen jotain makua saanut siitä että mies palvoo ja se oli kivaa, minäkin pidin suhteesta ja hänestä silloin, sitten kun tulee riidat, kumpikaan ei ole mitään enää, vain riitapukari ja seksi ei ainakaan toimi.

Kuuntelin tässä kerran erästä miestä, taisi olla pappi tai ainakin kirkon miehiä, joka puolusti homoutta. Hän heitti lauseen, jota jäin pitkään aprikoimaan.

Kun sitten yritetään olla niin sääkeriä että. Tosin minusta Suomessa ovat kiinnostuneet varsin maskuliiniset ns. Ei heitä oikeastaan löydykään muualta kuin Suomesta. Muualla maailmassa bit ja lesbot ovat varsin kauniita ja naisellisia. Oinasmies suositti mulle lesboilua.. Ei muuten pidä paikkaansa, sulla on vain tainnut käydä hyvä mäihä ;D. Onko se sitten kuitenkin niin, että ihmiset ovat suurimmaksi osaksi bi-seksuaaleja,koska esim. Sitten terapeuttini alkoi kysellä minulta asiasta kun vihdoin uskalsin tunnustaa tunteeni ja tajusin ihailevani heitä juuri siitä syystä, että poikamaiset tytöt piilottivat oman naisellisen seksuaalisuutensa.

Tajuaminen oli rankka kokemus, sillä minä puolestani olin vetänyt naisellisuuteni piiloon rankkojen häirintä- ja raiskauskokemuksen jälkeen. Tämä nyt menee vähän off topic, mutta Häissämme, jotka pidettiin täällä hollannissa, oli aika paljon minun suomalaisia kavereitani.

Kauniita naisia suomalaiseen tapaan kesäisissä kukkamekoissa. Heidän mielestään suomalaiset naiset olivat niin upean naisellisia ja maanläheisiä. Suomessahan on kuitenkin tapana, että vaikka muuten pukeudutaan käytännöllisesti, niin juhliin panostetaan. Kun täällä ihmiset ovat askelta ottaessaan jo pari askelta edempänä. Tajuattekohan mitä oikein tarkoitan Mulla on muuten teoria tuohon Asterixin Suomessa kaikkialla kokemaan "vaaran" tuntuun.

Yleensä maailmalla liikkuessa, niinkuin sanoitkin, ei mene tiettyihin paikkoihin, koska se ns. Minusta aina tuntuukin että osa yhteiskunnasta on tavallaan lakaistu muiden näkymättömiin omille alueilleen, niin että paremmin toimeentulevien ei tarvitse heillä päätään vaivata. Suomessa taas paria harvaa gettoa lukuunottamatta sitä ollaan kaikki samassa veneessä.

Muualla kuin Helsingissä ei oikeastaan edes ole hienostokaupunginosia, ja Helsingissäkin niillä alueilla asuu aivan tavallista porukkaa. Monella paikkakunnalla kaikki menevät samaan kouluun, asuvat toistensa vieressä ja käyvät töissä viereisissä rakennuksissa. Kaikki yhteiskunnan kerrokset elävät samalla alueella. Minusta tämä on kuitenkin rikkaus. On hienoa että esim.

Kun oli yläasteelta lähtien ollut vain samanlaisen sosiaalisen taustan omaavien nuorten kanssa, oli käsitys valtaväestön todellisuudesta jotenkin hämärtynyt. Tämä minusta nähtiin esim. Ja totta, että kaikki soutavat samaa venettä Jopa "hienostokaupunginosa" Eirassa on neulojenvaihtopiste, mikä värittää tuon alueen katukuvaa. Noihin vaaroihin täytyy vielä puuttua! Joskus minäkin ihmettelen, että jotkut naiset uskaltavat olla niin naisellisia ja kauniita.

Minusta sekin on uskaliasta. Ehkä enemmänkin sitä näkyy Virossa ja Venäjällä, täällähän on vielä enemmänkin sitä kahisevaa kansaa. Mutta kauneuden pitää olla oikeutettua olla olemassa ja olla esillä.

Ihmisen kauneudentajussa voisi olla kehittämisen ja kasvamisenkin varaa. Kauneudentaju minusta liittyy myös elämässäselviytymiseen. Ja tässähän niitä ristiriitoja syntyy. Vielä tuosta piilevästä bi-seksuaalisuudesta. Nythän näissä kirjoituksissakin näkyy tietty vapautuminen siinä, mutta toisin oli, kun olin murrosiässä. Kyllä sen kaikki mahdollinen olemassaolo siivottiin ja rankattiin kovan käden kautta. Olin itse ihastunut naapurin kauniiseen rouvaan.

Sydän pampattaen sitten seurasin, kun rautakaupan kaksi 'harmaata hiirtä' naismyyjää oli tavattu itse 'teossa' ja vankilaan määrättiin haureuden vuoksi.

Kun kysyin äidiltäni, mitä pahaa he ovat tehneet, sain onneksi vapauttavan ja lohduttavan vastauksen: Mutta laki mikä laki, synti mikä synti ja sairaus mikä sairaus saa kipeän pelokkaaksi vieläkin monen hempeän sydämen. Jos nyt taas mennään tuohon pääaiheeseen, seksuaalichakraan, ei varmaan sen 'hitaasti pyörimisen' syy ole etteikö halauaisi elää, vaan usein on ympäristötekijöiden summa. Miten paljon yksilö voisi vaikuttaa tiettyjen chakrojen ja juttujen vapauttamiseen tai vapautumiseen tai itse tasapainoon?

Kun ympäristötekijät voivat olla aika rankkoja. Ja, kun, ne epätasapainot opettaa niin rutkasti ihmistä, kuten minun äitiänikin, jolla ei nyt ole ollut mikään onnellinen seksielämä. Sieltä se viisaus tulee, ei tasapainoisista nautinnoista niinkään. Toivon kaikille nautinnollista seksielämää, olkoon se mitä tahansa kahden hyväksyttyä! Itse olin piitkästä piiiitkästä aikaa perjantaina ravintolassa ja ensimäistä kertaa ns. Siellä sitten heidän kihlaustaan juhlittiin ja tanssittiin yön pikkutunneille asti.

D Nyt häitä innoissani odottelen Voi kyllä olla kova paikka joillekin sukulaisille ja isälleni, jotka kyllä tietävät siskoni seksuaalisesta "suuntautumisesta", mutta eivät välttämättä hyväksy virallistamista jos muutenkaan Mikä tuki varmaan olet ollut siskollesi!

Ehkä tulevina päivinä myös pelokkaalle isällesi ja sukulaisillesi. Minulla on aavistus omasta pikkuveljestäni, asia jota hänen isänsä pelkää.

Toivon, että veljeni jonakin päivänä voisi avautua minulle. Siitä on tullut minullekin luonnollisen arkipäiväinen asia. Toki meidänkin perhepiirissämme on sitä sun tätä suhtautumiskantaa ilmennyt. Jopa kerrassaan " synnissä elävätten " -näkemyksiä. On kaiken kaikkiaan hienoa saada likeisesti todentaa Rakkauden eri ilmenemismuotojen kirjoa.

Kiitos Siitä Meille - jokaiselle. Olen todellakin iloinen, että minä ja ikäluokkani olemme saaneet varttua tässä ajassa, jossa ns. Sopivastipa aloitte jutustella "poikkeavan" seksuali suuntauksen omaavista. Parhain ystäväni kertoi minulle ihastuneensa tyttöön ja saavansa vastakaikua. Se oli minulle lähinnä helpotus, asia ei lopulta tullut ollenkaan yllätyksenä.

Olin helpottunut, sillä en tavallaan haluaisi luovuttaa ystävääni raavalle miehelle: Olisin huolissani siitä miten hän kohtelisi rakasta viatonta ystävääni: Itse en ole bi, enkä lesbo, mutta minusta on silti hyvä, että kenenkään ei tarvitse ystäväpiirissäni piilotella omaa itseään. Vaikka vanhempamme ovatkin osa vielä melko suvaitsemattomia, on hyvä, että asioista voidaan avoimesti keskustella: Sama koskee kaikkea muuta seksuaalivalistusta.

Herranen aika, kun on taas tullut paljon palautetta - ihanaa luettavaa! Minun täytyy vielä omalla koihdalla palata tuohon bi-asiaan ja feminiiniseen energiaan.

Itsellänihän moinen energia on alamaissa ja asia on vaivannut minua useita kymmeniä elämiä. Nykyisinkin tunnen olevani naisten seurassa enemmänkin "mies", en niinkään fyysisesti tai ajatuksiltani, vaan energialtani. Maskuliininen energia on nielaissut energiatasapainostani sen suurimman osan. Miesten keskuudessa tämä puolestaan näkyy niin, etten tunne olevani neitokainen miesten pöydässä, vaan yksi hemmo muiden hemmojen joukossa: D parisuhteen kannalta tämä on sinänsä melko haasteellista, sillä tarvitsisin kumppanikseni miehen, jolla on hyvin vahva maskuliininen energia, mutta joka ei kuitenkaan tule ulos negatiivisella tavalla liikana äijämäisyytenä, väkivaltaisuutena, alistamisena jne.

Sen maskuliinisen energian täytyy voittaa oma maskuliininen energia, jotta pääsisin peilaamaan feminiinistä energiaani ulos paremmin. Femniniininen energia on alkanut eteenkin viimeisten vuosien aikana nousta enemmän esille, mutta vieläkin se tulee enemmän "tyttömäisyytenä" kuin naisellisuutena.

Naisten keskuudessa olen siis "äijä" tai pikkutyttö, joka ei kuulu porukkaan. AthaMaarit - ehkäpä sinun kumppanisi tuleekin olla mies, jolla on voimakkaasti feminiinistä energiaa. Tällöin tasapainotatte toisianne ja peilaatte toisistanne tarvitsemanne energiat? Olenkin aina ollut heikkoina miehiin, joilla on pitkät hiukset ja pehmeät "poikamaiset" kasvonpiirteet Tuli nyt vaan mieleen.. Korkkarit ovat todella kauniita, mutta ei taivas, mie varmasti vääntäisin niillä nilkkani, kiitos yliliikkuvien nivelien!

Aina sama miestyyppi, pitää olla aivan kynitty tukka, miehekäs ja menevä. Miesten tunteet, en jaksa olla niin kiukkuinen niille, mutta miehet ei ole niin avoimia tunteineen ja seksikin voi olla niille joku ongelma.. Onneks ei ollut NIIN hyvää seksiä viimeisen kans ettei parempaa olisi. Tiedostin jopa että jouduin seksikoukkuun ja se oli tyhmää kun mies olikin niin viileä lopulta, eikä seksuaalinen kovin paljon.

Ottakaa te muut ne pitkätukat, en ole koskaan tykännyt.. Hei Ystäväin Seksiä ei saa ajatella. Herrasmies oli varmaan tyytyväinen, kun saivat täyttää säiliösi sekä antaa vielä puhelinnumerosi, mikäli tarvitset lisää apusia  ;: D ;D En ole koskaan kuullutkaan, ettei seksiä saisi ajatella!

Chakrani ovat varmaan tukossa siitä, mutta pitää sitten niitä hoonata hyvän seksienergian kanssa auki Kuu on Oinaassa ja niin on Venuksenikin, joten veikkaan että meilläpäin hulmahtaa ennen iltaa sekä hame että hiuksetkin ; ;D: Taidanpa ymmärtää jostakin pikkuisen enemmän jotakin. Mut turkanen sentään, kun joskus siihenkin pitää turvautua!

En ole noin taikauskoinen. Kun oli vuosien selibaatti.. Nyt ei ole sama tilanne, ei tunnu että pitää koko ajan kieltäytyä.. Hehee, voin oikein kuvitella Elämänilon siellä huoltiksella Miehet öljyisine käsineen  ; Apua, chakrat tukkeutuu!

Se on jotenkin jäänyt täysin hämäräksi. Suvaitsevuutta, hyväksyntää joka taholle: Niin seksuaalienergioiden kuin muidenkin liikevirtauksien elävän voiman potentiaalina lienee itseilmaisun vapaus.

Niin Solarbion, kyllähän Kehollakin on lusikkansa sopassa, joskin hänen tyylinsä on toinen. Tuntuisi vaan että kun viisaampi lopettaa ensin, niin kai noista nyt jompikumpi Mielipiteitä vartenhan foorumit on olemassa. Siksi kaipaisinkin omia näkemyksiä myös Kotkansilmältä, koska hän kuitenkin selvästi niitä omistaa. Eihän meillä täällä kenelläkään ole lopullista totuutta, jokaisella vain omat pienet palasemme. Niitä me voidaan sitten esitellä toisillemme ja todeta että "ai sinä näet asian noin".

Niin ja Ikitosi, puhut ihan asiaa, en vaan lapsellisuuksissani voi jättää kesken paha tapa, yritän siitä kyllä eroon: Slobardiolle ja muille tiedoksi, että suurin osa moderaattoreistamme on kesälomalla poissa netin äärestä, joten emme pysty seuraamaan kaikkia ketjuja ja sivustoja niin aktiivisesti kuin aiemmin.

Pyrimme kuitenkin tekemään parhaamme. Häiritsevistä viesteistä on syytä ilmoittaa moderaattoreille - näin saamme pidettyä ketjun siisteinä ilman, että joudumme kahlaamaan kaikkien ketjujen kaikki viestit lävitse. Ei kannata enää reagoidakaan kanavoijiin, jotka tuovat juttuaan julki liian voimakkaasti. Samaa saattaa löytyä erilaisista loosheista hyvän tai pahan puolelta kummastakin. Jos Jumala tosiaan puhuu Kehon kautta, se kuulostaa kumman kaikkitietävältä ja silti pari yksityiskohtaa mennyt pieleen kohdallani.

Tai ainakin noh, kaksoisliekki, siinä asiassa minua kiinnostaa hieman vain edelleen se, että onko se jakaantunut useaan ja liittyykö asiaan aina voimakas henkinen ja fyysinen veto. SE, että olet hyvin huomioinut,          tuon pintavaahdon, jota Kehoon            kohdistuneet kommentit adustavat              niiden muun kirjoituksen lisäksi. Eräässä italialaisessa luostarissa kutsui Abbedissa nunnat koolle. Luostarissamme on ollut yöllä mies.

Luulen, tai luulin jo ilmaisseeni kantani,      Yli kirjoitusta. Joten eiköhän siihen      sattumageneraattorillakin laskettuna satu      jotain oikeeta asiaa, jos niin haluatte? Ei minulla ole Kehoa vastaan mitään henk. En vain voi hiljaisesti hyväksyä tapaa jolla      hän ja vain HÄN,,, Tietää sen ainoan totuuden,      sekä että,vain Hänen kauttaan asia voi välittyä. Niinkuin te olette huolestuneet Toisten puolesta,      voinen minäkin olla huolestunut heidän puolesta,      jotka ovat alkuvaiheessa näiden asioiden suhteen.

Ja ilmeisesti täällä on ollut taas jokin "taistelu" kun noita lukemattomia viestejä selailin Jaaha, Solarbion on näköjään poistanut viestinsä. Se johtunee paljolti siitä että kukin lukee tekstit omalla tavallaan ja ymmärtää ne omalla tavallaan - eikä sitten vastauksessakaan saa asioita paperille aivan niinkuin tarkoitti.

Ja onhan se niinkin, että kun on vahvoja mielipiteitä, niin saa varautua vahvoihin vastamielipiteisiin. Ei täällä tarvitsekaan ns. Mukavampaa tietysti olisi jos ei mentäisi henkilökohtaisuuksiin Omalta kohdaltani viimeistä viestiäni ei mitenkään oltu tarkoitettu loukkauksena Keholle, eikä kyllä Kotkansilmällekään. Vaikka en Kehon tyylistä välitä, ei se minusta oikeuta naljailuun ketjuissa joihin hän ei edes osallistu. Mutta kuten sanottua en edes luule tietäväni kuka on "oikeassa" ja kuka "väärässä".

Sanon lähinnä miten itse toimin ja mitä itse näen. Solarbionille terveisiä, ettei olisi tarvinnut kaikkea poistaa sen takia, että olit ainoa, joka olit "puolellani", sillä nythän ei enää ole kukaan.

Eli seksuaalienergioita voidaan käyttää noinkin kuin Solarbionkin eli olla toiselle sukupuolelle auttavainen silloin, kun kokee sen jäävän "huonommalle" ja sitä kutsutaan Ritariudeksi. Joten siitä olen sinulle, Solarbion aina kiitollinen, ettei se ainakaan muutu edes tulevaisuudelle vaan edelleen voimme säilyttää sellaisenkin "ominaisuuden". Keho, vaikken itse ole puolella, niin en myöskään vastaan. Se että ei ymmärrä tai ole samaa mieltä ei tarkoita että olisi vastaan: Jos on paha olla ja sen haluaa purkaa, niin sekin tällä hiekkalaatikolla kyllä onnistuu.

Hyvä on että saakin purkautua, helpottaahan se toki. Mihinkäs se seksuaalichakra on kadonnut?! Kun oli niin kiihottavaa ja kutkuttavaa siitä teidän kanssanne keskustella. Ehkä ei pitäis sanoa mitään mutta, Viimeksi hän sai ja minä jäin ilman. Sillä "Norrikseni" haluaa ensin turvaa ja rakkautta.

Eihän kaikkee pidä paljastaa  ;. Elekeä olko liian häveliäitä, onhan juhannus ja juhannustaikojen aika- Niin, olen minäkin ollut hani ja muru ja baby ja chick ja kaiken lisäksi avaruusprinsessa? Sellainen hassu olo, kun on sen silmänräpäyksen ajan se juttu koska kellekin. Iloista ilta-aurinkoa, ennen tulien syttymistä. Kyllä SE onnistui,         vaikka lapset remusivatkin ympäristössä, ja nyt          osasto on uimassa, makkaran jälkeen maistuu            kylmä olut, ottakaa tekin ja iloitkaa.

Itsensä tunteva nainen, osaa tyydyttää itsensä. En oikein edes jaksa muistaa onko joku pystynyt.. Toinen milteipä yhtä loistava tunne on silloin, kun rakastellessa saa orgasmin useamman kerran peräkkäin. Myönnän, että yli 40v ei enää viitsi enää mennä ominkäsin onneen. Siksi on suotavaa saada sellainen seksipartneri, joka on samalla rakastaja sekä vanha, tuttu sielu monilta yhteisiltä seikkailuilta. Huipennuksia meille on saada muistoja edellisistä yhteisistä elämistä.

Miehiä pitää opettaa ja opettaa. Saahan sitä yhtaikaa jos se nyt on olennaista, muttei ne sitä yksin tee. Mies saa aina, fysiologisesti helpompaa; kun viime suhteeni alkoi loppua, mies sanoi vain flirttiini "olet ihana villipeto" eikä TEE mitään, tai "lähdenkin tästä ulkomaanmatkalle".

Se oli kumma kun se sanoi "ajattelet koko ajan sexiä, minua ei kiinnosta yhtään". Se sai erään toisen todella nauramaan.

Emily Ratajkowskin kuumat lomakuvat saivat fanit hullaantumaan: Oletko jo löytänyt parhaan ystäväsi? Miehet kertovat Mitä lempiseksiasentosi kertoo luonteestasi? Katso osuuko oikeaan Uusi bikinitrendi tihkuu seksiä - nyt liivit puetaan ylösalaisin Deittailetko tyyppiä, joka on epäkypsä parisuhteeseen?

Paljastavat merkit listattiin Näytä lisää. Mitä lempiseksiasentosi kertoo luonteestasi? Katso osuuko oikeaan Saara Aallon serkku Sari Aalto osallistui Amerikan Talent-kisaan - Simon Cowellilta jäätävä reaktio Naiset kertovat mikä on suurin virhe, jonka mies voi seksin aikana tehdä - voitko samaistua?

Uusi bikinitrendi tihkuu seksiä - nyt liivit puetaan ylösalaisin Yllättävä merkki, joka enteilee eroa jo suhteen alkuaikoina - olisitko uskonut? Kim Kardashian äkkäsi miehensä katselemassa muita - hulvaton tilanne tallentui videolle 6 arkipäiväistä seikkaa, jotka saattavat lyhentää elinikää - olisitko arvannut?

Mikä tekee naisesta hyvän sängyssä? Miehet kertovat Uusi poseeraustrendi villitsee Instagramissa - monet myös suuttuneet 5 julkkista, jotka ovat ottaneet tatuoinnin kasvoihinsa - katso kuvat Näytä lisää. Kim Kardashian poseeraa haarat levällään pikkustringeissä - "Häpeä!

Opiskelijan nerokas keksintö estää näytön hajoamisen Huh! Instagramin rohkein bikinimalli jättää sanattomaksi No nyt on!

Nicki Minajin pikkuruinen esiintymisasu paljasti poven ja pakarat - katso Naiset paljastavat: Lause, joka saa heidät syttymään Uusi bikinitrendi tihkuu seksiä - nyt liivit puetaan ylösalaisin Janni Hussi julkaisi kuvan leikkauspöydältä - "Nyt lähti tatuointi" Härskit bikinihousut ovat tämän kesän trendi - hitti vai huti?

Salkkarit-tähti Sara Parikka julkaisi uimapukukuvan: Helppo niksi, jonka avulla saat millä tahansa huulipunalla mattapintaisen lopputuloksen - katso ohje.

Ihmiset kertovat mitä avioliitto on opettanut heille rakkaudesta: Olisiko aika pitää taukoa deittailusta?

. 8. huhtikuu Pietarissa on pidätetty kaksi miestä vain siksi, että nämä kantoivat kylttiä nämä kantoivat kylttiä, jossa luki "Homoseksuaalisuus on normaalia". 3. kesäkuu Miehen seksi ja seksuaalisuus on sallittua, naisen vielä osin tabu. .. miellyttää miehiä ja olla suosittuja, pyörittää takapuolta stringeissä ja toivoa että rikas menestynyt mies tykkäisi. :smitten: Yks ei minusta ole enää niin seksikäs kuin pari muuta (viriilimpää). .. Entäs homoseksuaaliset suhteet sitten?. helmikuu Vaikka parisuhde olisikin vaniljaa, nainen toki odottaa, että mies on aloitteellinen ja saa yrittää peittää omaa piilevää homoseksuaalisuuttaan". Kun ihmiskaupsta saa seksikkäitä kertomuksia elokuviin ja televisioon, niin Parille tyttökaveri Nöyryyttävää fantasiaa Äiti yllätti amatöörin stringit Tuplaa???. maaliskuu 26v suomiakka kiristi alaikäisiä poikia seksiin. "vuotias Fia Maria . puhdas on myös erittäin seksikästä, usko pois. . Onko se nyt niin kauheeta, jos ei joka päivä olis suoraan pesusta tulleet stringit/pikkuhousut? . Miehen pöksythän tuoksuu hyvälle vasta kun hän on käyttänyt niitä väh. kolme päivää. Kuvitelmistani Näin Hankit Seksiseuraa Netistä en koskaan uskonut tulevan totta. Keski-ikäinen mieskansanedustaja siellä vaahtosi, kuinka homoseksuaalisuus on Seisot peilin edessä vain seksikkäät punaiset rintaliivit ja stringit ylläsi. 8. joulukuu Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan jatkosodasta kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta. . Seksikäs äiti Ariella Ferrera haluaa nuorta miestä. . kik pano serkun pikkarit tube sormen stringien käyttö panin tätiä täti runkkas. HOMO SIWA VASA SUKKAHOUSU FETISSI

SEKSISEURAA JYVÄSKYLÄSTÄ SEKSI KUUKAUTISTEN AIKANA GAY

TELEFINLAND PREPAID NAINTI VIDEOT HOMO