Seksinovellit gay suomi24 kulli kalussa

seksinovellit gay suomi24 kulli kalussa

.

Erottisia homo tarinoita deittihaku

Tiukat kalut finland escorts homoseksuaaliseen Aika äkkiä kaveri tuli ja se oli sitten siinä. Hän oli kokenut joten hän osasi opettaa ja ihana yö se oli. Koskettelua, hyväilyä ja suihin ottoa Milla nojautui taaksepäin ja nautti lempeistä löylyistä. Hikisinä kietoudumme toisiimme ja nukahdan hänen syliinsä.

Käänsin katseeni taas oveen ja mietin. Huomasin yllättäen että kaluni aikoi tilanteen herraksi. Tunsin miten se alkoi pikkuhiljaa kovettua ja tunsin itseni yhtä aikaa jännittyneeksi ja kiihottuneeksi. En voinut lähteä saunasta ilman että Hannu huomaisi seisovan kaluni. Ymmärsin myös että jommankumman oli rikottava hiljaisuus.

Tällaisissa tilanteissa on vaikea sanoa mitään järkevää ja kiihottunut mieleni pakotti kieleni muodostamaan typerältä kuulostavat, mutta ratkaisevat sanat. Hannu näytti miettivän hetken ja nosti reitensä nopeasti ja jäi istumaan asentoon, joka paljasti kokonaan hänen kalunsa.

Esinahka oli vetäytynyt taakse niin että puolet isosta terskasta oli näkyvissä. Se ei ollut edes täydessä seisokissa, mutta pystyin helposti arvioimaan että se oli ainakin yhtä iso kuin omani.

Oman kullini olin mitannut useita kertoja viimeisen parin vuoden aikana, ja tiesin sen olevan pituudeltaan noin 15 senttimetriä. Katsoin Hannua silmiin ja avasin haarani.

Siirsin katseeni alaspäin ja katselin kaluani, joka lepäsi vasenta reittä vasten puoliksi erektiossa. Enempää miettimättä otin kalun käteeni ja tunsin väristyksen, joka kulki kiveksistä aina terskan päähän. Tiesin, että lasti lentäisi nopeasti jos runkkaamaan pääsen. Käänsin pääni Hannua kohti, joka katseli paisuvaa terskaani ja alkoi mitään sanomatta hitaasti vedellä esinahkaa edestakaisin. Sykkivä kaluni kaipasi kipeästi runkkausta ja nähdessäni Hannun runkkaavan aloitin itsekin hitaalla tahdilla.

Nojauduimme molemmat seinää vasten ja runkkasimme, vilkuilimme toisiamme ja kuuntelimme litinöitä toistemme kulleista. Hetken päästä rikoin hiljaisuuden. En uskaltanut kiihdyttää tahtia niin nopeaksi kuin normaalisti, sillä tunsin jatkuvasti sykähdyksiä palleissa ja sain pelätä lastin lentävän liian nopeasti. Halusin että laukeamme samaan aikaan ja en tiennyt miten nopeasti Hannu on laukeamassa.

Hannun hengitys kävi kuitenkin pian nopeaksi ja näin hänen kiihdyttävän tahtia. Lopetin itse runkkaamisen ja katselin Hannua, joka oli sulkenut silmänsä ja veti yhä kiihtyvään tahtiin. Hannun yläruumis notkahteli samaan tahtiin roiskaisujen kanssa, kunnes loput spermat pursuivat ympäri karvoitusta ja kullin vartta. Katsellessa tätä näytöstä tartuin itsekin kulliini ja aloin vedellä yhä nopeammin. Halusin kuitenkin itsekin lennättää spermat mukavammassa asennossa.

Työnsin Hannun jalkoja syrjään viereltäni ja yritin näin päästä makuulle. Jännitin pakaralihakseni ja raju ravistus kävi läpi ylävartalon. Ensimmäinen roiskaisu tuntui lähes kipuna kullin varressa ja sperma lensi paineella omalle käsivarrelle ja Hannun rinnalle.

Seuraavat roiskaisut lähtivät hallitsemattomasti pitkin lauteita, meidän molempien reisiä ja vatsoja. Spermaa valui vielä pitkään käsille ja reisille, ennen kuin olin valmis puhumaan.

Kun olin valmis puhumaan, en tiennytkään mitä sanoa. Katselin Hannua, joka oli yltäpäältä spermassa ja istui vieressä hikisenä. Hän avasi suunsa ensin. Emme nimittäin olleet juuri tarkkailleet ikkunasta tai kuunnelleet ääniä pesu- tai pukuhuoneesta. Katsoimme saunan pienestä tuuletusräppänästä, mutta emme nähneet pihalla ihmisiä. Ilmeisesti kaikki olivat jo siirtyneet sisään viettämään iltahartautta. Nousimme ja menimme pesuhuoneen puolelle. Pesimme tunnetusti hankalasti pestävät spermaroiskeet itsestämme ja lopuksi saunan lauteilta.

Emme juurikaan puhuneet keskenämme ja tunnelma oli melkoisen vaivautunut. Puettuamme menimme tavalliseen tapaan muiden joukkoon ja uskottelimme muille kilpailleemme saunomisessa. Ystävyyssuhteemme ei lopulta kärsinyt yhteisestä masturbaatiohetkestämme. Emme kuitenkaan ole keskustelleet tapahtuneesta jälkeenpäin.

Nuorempana muistellessani tapausta tunsin jopa jonkinlaista häpeää, mutta nyt kahdeksan vuotta myöhemmin kiihotun muistellessani yhteistä saunomistamme. En tiedä mitä Jumala ajattelee masturbaatiosta, mutta yhteinen runkkuhetkemme saa minut hyvälle mielelle aina kun muistelen rippileiriäni.

Kiva tarina, mutta miksi se on niin monella palstalla? Naisua, sääli ettette tehnyt muutakin kivaa tosin. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Tiina yritti peitellä rintojansa mutta rehtori tarttui hänen ranteisiinsa ja vei ne sivuille. Tiina nieleskeli kun rehtori tarttui hänen pyöreisiin ja pehmeisiin rintoihinsa, puristellen ja leipoen niitä härskin kovakouraisesti.

Rehtori tarttui sormenpäillään ruskeisiin nänneihin, puristeli ja pyöritti. Rehtori puristeli pehmeitä nuoria rintoja, tarttui koviin nänneihin ja veti Tiina voihkaisi ja rehtori tunsi kalunsa olevan täydessä iskussa. Rehtori tarttui Tiinaan ja käänsi hänet pöydälle vatsalleen, niin että koko kaunis takapuoli oli hänen edessään.

Malttamattomana hän tarttui Tiinan mustiin pitsisiin pikkuhousuihin ja riisui ne pois. Saman tien hän oli polvillaan ja tarttui upeisiin pakaroihin ja alkoi nyt vuorostaan hyväillä ja leipomaan niitä. Tiinan tuntiessa kovakouraiset kourat reisillään, lantiollaan ja erityisesti pakaroillaan. Ja lopulta rehtorin kasvot olivat Tiinan seksikkäiden pakaroiden välissä, kielen lipoessa nälkäisenä kauniin opiskelijatytön herkullista pillua. Tiina kiemurteli pöydällä ja mietti kuinka oli moiseen tilanteeseen päätynyt.

Hän tunsi rehtorin kielen välillä lipovan ja välillä tunkeutuvan röyhkeästi syvälle hänen sisäänsä, kourien leipoessa pakaroita. Tiina voihkaisi kun sormi tunkeutui hänen pilluunsa. Tiina vaikeroi kun kaksi sormea ahtautui hänen tiukkaan pilluunsa. Tiinan pillu litisi rehtorin syljestä ja hänen omista liukasteistaan. Sitten kaikki loppui ja Tiina kuuli takaansa vaatteiden kahinaa. Lujat kourat tarttuivat Tiinan lantioihin ja jokin kova tökki Tiinaa jalkojen väliin, asettuen lopulta Tiinan kostealle pillulle.

Tiina pidätti hengitystään ja odotti. Tiina voihki kun vanhan rehtorin paksu ja kova penis tunkeutui hänen nuoreen pilluun. Kourat puristuivat pihtimäisesti Tiinan lantiolle ja rehtorin jykevä penis alkoi työstää Tiinaa. Tiina vaikeroi kun rehtorin lantio hakkasi hänen pyöreitä pakaroitansa vasten yhä nopeammin.

Vahva koura tarttui Tiinan hiuksiin ja veti päätä taaksepäin. Rehtorin huulet ja hampaat hamusivat Tiinan kaulan pehmeää ihoa. Purivat korvanlehteä ja lopulta Tiinan pää oli taivutettu asentoon jotta rehtori pääsi suutelemaan Tiinan täyteläisiä huulia. Rehtori huohotti Tiinan korvaan. Tiina huohotti ja vaikka rehtorin suuri kalu teki välillä kipeää, hän kuuli korvissaan oman humalaisen kikatuksensa tuskanvoihkaisujen välillä.

Rehtori huohotti Tiinan korvaan, samalla kun räjäytti spermansa Tiinan ihanan tiukkaan pilluun. Rehtori käveli pöydän toiselle puolelle ja istui nahkatuoliinsa.

Tiina nousi epävarmoin ottein pöydältä ja horjahteli korkokengissään toimiston mustalle nahkasohvalle. Tiina katseli kun rehtori kaivoi pöytälaatikostaan pahvimukin, mihin hän kaatoi kullankeltaista nestettä pullosta, ja siemaisi sen kerralla tyhjäksi.

Rehtori huokaisi ja pyyhki otsaltaan hikeä karvaiseen käsivarteensa. Tiina kysyi hieman sammaltaen. Rehtori katsoi Tiinaa vihaisena ja kaivoi laatikoitaan. Heitti sitten talouspaperirullan Tiinalle. Jääden katselemaan kun Tiina pyyhki spermaa, mitä tihkui hänen pillustaan hänen reisilleen. Rehtori ihaili mustan sukan verhoamia pitkiä reisiä ja Tiinan vartalon vaaleaa ihoa mustaa nahkasohvaa vasten. Kiinteät pystyt rinnat värähtelivät kimmoisina kun hän pyyhki itseään paperilla.

Tiina kysyi ja katsoi pullo rehtorin pöydällä. Tiina asteli hieman horjahdellen seksikkäissä sukkanauhaliiveissään ja korkokantakengissään rehtorin eteen joka kaatoi mukiin viskiä. Tiina kommentoi ja ojensi kätensä. Silloin rehtori heilautti kättään ja viskiä lensi Tiinan rinnoille ja kasvoille. Tiinan tuijottaessa hämmästyneenä rehtori veti hänet lähemmäksi ja alkoi nuolla viskiä Tiinan rinnoilta. Tiina sanoi viskin valuessa hänen poskillaan ja leuallaan. Rehtori tarttui Tiinan hiuksiin ja nuoli viskin myös hänen poskiltaan ja leualtaan.

Rehtori sanoi ja työnsi mukin reunan Tiinan huulille. Tiina nieli loput vahvasta viskistä, yskien vedet silmissä. Rehtori kysyi matalalla bassoäänellään.

Yrittääkö herra rehtori juottaa viattoman opiskelijatytön humalaan? Tiina kysyi vedet silmissä. Tiina sanoi ja osoitti rehtorin puolikovaa kalua joka lepäsi hänen reisiensä välissä. Rehtori tuijotteli vielä kosteudesta kiilteleviä Tiinan rintoja ja veti hänet polvilleen lattialle, nousi itse seisomaan ja käänsi Tiinan selän pöytää vasten. Rehtori työnsi lantiotansa eteenpäin ja tarttui vaaleisiin rintoihin sekä puristi kalunsa niiden väliin.

Penis liukui Tiinan rintojen välissä edestakaisin, alkaen kovettumaan ja kasvamaan jälleen. Tiina tuijotti punaista paisuvaa terskaa rintojensa välissä. Taivutti sitten päänsä taakse, takaraivon pöytää vasten ja sulki silmänsä, tarttuen rehtorin lantioihin. Rehtori katseli tytön raollaan olevia täyteläisiä punaisia huulia ja suljettujen silmien tuuheita tummia ripsiä.

Ojensi kätensä ja tarttui Tiinan hiuksiin, vetäen päätä eteen ja alaspäin. Tiina mutisi kun rehtorin kalu tunkeutui hänen huuliensa väliin. Tiina ynisi silmät suurina kun Rehtorin käsi liikutti hänen päätään edestakaisin hiuksista vetäen. Tiinan pehmeät huulet liukuivat rehtorin kalun vartta pitkin edestakaisin Välillä rehtori veti kalunsa kokonaan pois Tiinan lämpimästä suusta ja antoi Tiinan haukkoa henkeä.

Tiina sopersi ja ahmi jykevää penistä, jonka varressa verisuonet pullistelivat, punaisten huuliensa väliin. Kunnes rehtori veit kalunsa Tiinan suusta ja ruiskutti spermansa Tiinan pyöreille rinnoille. Rehtori kaatoi mukiinsa viskiä ja siemaili sitä nautiskellen, samalla kun hyväili Tiinan pehmeää ja kurvikasta vartaloaan joka istui hänen sylissään.

Tiinan käsi vaelsi rehtorin karvaisella rinnalla paidan alla. Rehtori sanoi viekkaasti hymyillen ja vei viskimukin Tiinan huulille. Tiina sammalsi silmät pyörien kun viskiä valui huulilta leualle. Tiina kysyi silmäluomet raskaina. Rehtori sanoi samalla kun työnsi sormensa Tiinan pepunreikään, ja hänen kalunsa alkoi jäykistyä kuin käskystä. Se alkoi kuin kantrilaulu. Maantiellä Huntsvillestä Memphisiin avolavapakuni rengas puhkesi, ja matka pysähtyi maissipellon reunaan aamulla hetki ennen auringonnousua.

Vailla vararengasta rikkoutuneen tilalle olisin ollut kusessa, ellei se tyttö olisi pysähtynyt kohdalleni menossa samaan suuntaan. Hän astui ulos violetista Cadillacista lännenhattu silmillään. Punaiset hiukset välkkyivät auringonnousussa aamukasteen lailla. Hän oli mokkasaappaissaan minun mittaiseni ja puuvillatopissa ja lyhyessä, tiukassa farkkuhameessa tenneseeläistyttö parhaimmillaan - muodokas ja sievä.

Hän seisoi jalat ristissä autonsa ovea vasten, sormet hameen vyön alla. Hän vilkaisi minun vartaloani ja nuolaisi huuliaan. Hän kumartui kokeilemaan, oliko se tyhjä, ja hänen vaalea takapuolensa helkkyi hameen helman alla.

Violettien stringien alla posliininsileän pimpin turvonneet huulet odottivat kuin julkinen salaisuus. Tyttö nousi ja tutkaili autoa muuten vain. Hän aukaisi oven ja kääntyi minua päin. Hänen viaton katseensa vietteli minua, kun hän laski stringinsä alas ja paljasti hennon, vaalean karvoituksensa. Hän hieroi sormellaan märkää, mehukasta pilluaan ja käänsi minulle takapuolensa. Hän levitti jalkansa ja nosti toisen polvensa auton penkille.

Saappaat hänen jalassaan riittivät stondikseen, ja kun hänen pikkuhousunsa roikkuivat hänen koukistuneen jalkansa reidellä ja kun hän pyöritteli pyllyään odottaen minun työntyvän hänen sievään pimppiinsä, en malttanut muuta kuin pudottaan farkkuni nilkkoihin. Työnsin käteni hänen reisiensä väliin ja levittelin hänen nesteitään hänen aukkonsa ympärille. Tyttö huudahteli ja vavahteli otteessani, kun työnsin kyrpääni hänen reisiensä väliin.

Hän levitti pakaroitaan käsillään, kun minä painoin häntä lantiosta kaluani vasten, ja vaikka hänen pillunsa oli niin kireä, oli se pian ahminut koko kyrpäni sisäänsä. Tyttöön sattui, mutta hän tiesi, että pian kipu vaihtuisi raastavaksi nautinnoksi, kun kaluni työntyisi hänen sisällään aina uudestaan pohjaan saakka. Tyttö tarttui kaksin käsin oviaukon reunaan, kun aloin naida häntä hitaasti joka työnnöstä nauttien. Hänen kirkkaan punaiset häpyhuulensa imivät kyrpäni vartta koko sen pituudelta, ja ne hankasivat sitä pehmeinä ja liukkaina mutta hekumallisen kireinä, kun työnsin mulkkuni niin syvälle että hän parahti.

Näin sivupeilistä hänen purevan huuliaan, ja hän huohotti ja vinkui niin kuin narttu vain voi, kun lantioni painautui hänen maidonvalkeita pakaroitaan vasten aina uudelleen ja uudelleen. Panin tyttöä niin lujaa, että pylly lotisi ja läiskyi, kun nesteet roiskuivat reisilleni ja valuivat hänen jaloillaan. Hän piti kiinni niin kovasti kuin pystyi mutta heilui minun tahdissani, ja mitä syvemmälle nain, sitä voimakkaammin sain vedettyä häntä lantiosta vastaan.

Hänen kliimaksiin kiristyneet lihaksensa ja kiimainen huutonsa saivat minun kaluni sykkimään. Kyrpäni pumppasi spermani hänen kuumaan, kireään pilluunsa. En vetänyt kyrpääni tytön sisältä, kun laskeuduin maahan makaamaan ja istutin hänet satulaani. Hän odotti, että tuntisi kyrpäni taas jäykistyvän sisällään, ja oli tyytyväinen, kun se ei kestänyt hetkeäkään.

Tyttö puristeli tiukkaa tenneseeläispilluaan, ja odotin hänen alkavan naida, mutta hän kohottautuikin polviensa varaan ja antoi kyrpäni liukua ulos. Hän levitti pakaroitaan ja runkkasi sormellaan pientä, ruskeaa peräaukkoaan. Hänen huohotuksensa oli katkonaista, kun paksu mulkku hänen sisällään kouristi hänen lihaksiaan. Kun hän alkoi naida minua tiukalla perseellään ensin rauhallisesti ja sitten kiihdyttäen, en voinut muuta kuin puristaa kiinni hänen mehukkaista pakaroistaan ja parahdella lähes sietämättömästä nautinnosta.

Minun kyrpäni syke auttoi häntä laukeamaan, ja hänen kireä kouristeleva peräaukkonsa puristi minusta mehut. Laukesin hänen perseeseensä, eikä mikään ole koskaan tuntunut niin hyvältä. Olen vaalea, pieni ja hoikka 19v nuori nainen ja seuraavaa tapahtui minulle alkukesästä. Tapaan käydä kaverini kanssa pelaamassa minigolfia aika usein, jälleen kerran olimme pelanneet kierroksen, kaverini lähti jo kotiin, kun minä jäin vielä jäätelölle.

Siinä jäätelöä nuollessani näen nelikymppisen tosi ison miehen tulevan pelaamaan yksinään, hän hymyilee minulle, kun näkee minut nuolemassa tötteröä tahattoman viekoittelevasti. Yllätyn kun hän alkaa juttelemaan minulle säästä ja kyselemään käynkö usein pelailemassa, vastaan että tulee tosi usein käytyä, kun asun tässä lähellä. Mies esittäytyy Timoksi ja kysyy että pelaisinko hänen kanssaan kierroksen, koska yksin on tylsä pelata, hän kyllä maksaa, vastaan että mikäs siinä, kun ei ole kiire minnekkään.

Aloitamme pelaamaan ja juttu alkaa luistamaan, kuin vanhoilla tutuilla, Timo osoittautuu todella mukavaksi mieheksi. Pelin jatkuessa alan salaa tuijottaan tuota yli cm jäntevää, tummaa ja komeaakin miestä hihattomassa t-paidassa ja farkkusortseissa, mieleeni tulee yksi fantasioistani eli saada rakastella ison itseäni reilusti vanhemman miehen kanssa, vaistoan Timon myös vilkuilevan minua sortseissani ja tiukassa t-paidassa.

Saamme pelin pelattua ja häviän reilusti, Timo kysäisee hymyillen, "mitä voittaja saa palkinnoksi" vastaan hymyillen, "mitä haluaisit" johon Timo tokaisee suoraan "sähän asut täs lähellä, joten miten ois, tarjoaisitko iltakahvit", minä siihen hetken miettien "käyhän se". Saavumme asunnolleni, joka on pieni opiskelijayksiö, juomme kahvit ja juttelemme kaikenlaista, Timo kysyy, "kuinka noin kaunis tyttö voi olla vapaa..

Menen hiljaiseksi Timon suorasta vastauksesta, ajattelen että nyt jos koskaan olis mahdollisuus toteuttaa se fantasia vanhemmasta miehestä, katson Timon himokasta ilmettä hymyillen ja lopulta kysyn suoraan "haluatko naida mua", Timo nousee mitään sanomatta ylös ja kävelee eteeni vetää paitansa pois, paljastaen vahvan ja karvaisen yläkroppansa, sitten hän avaa sortsiensa napit ja kysyy "haluuks nähdä mitä täältä löytyy", vedän sortsit pois, niiden alla on mustat tiukat bokserit, joissa näkyy pullottavan, vedän nekin hitaasti pois ja sieltä pompahtaa reilu 15cm, todella paksu ja suonikas kulli.

Timo heiluttaa kulliaan kasvojeni edessä ja kysyy "etkö halua maistaa sitä", samalla otan varresta kiinni ja runkkaan sitä kovemmaksi, otan terskan huulieni väliin ja alan imeä sitä, välillä nuolen terskaa, vartta ja turpeita kiveksiä, seuraavaksi Timo ottaa hiuksistani kiinni ja alkaa naida suutani ja sanoo "et oo varmaan saanutkaan tällaista miehen kyrpää ennen, vaan ainoastaan teinipippeleitä".

Siirrymme sängylle, jossa Timo riisuu minut hitaasti ja suutelee, imee kaulaa, nuolee pieniä rintojani, näykkii nännejä, puree sisäreisiä ja lopulta alkaa nuolemaan klitoristani ja tiukkaa pimppaani. Timo työntää sormen pilluuni ja alkaa naimaan sillä, minun ynähdellessä nautinnosta, lopulta hän kysyy "ootko valmis ottamaan kyrpäni teinipilluus", vastaan olevani.

Timo runkkaa kalunsa täyteen mittaan ja alkaa hitaasti työntyä sisään, sentti sentiltä se painuu pilluuni, voihkin "se on tajuttoman paksu, mä halkean", Timo hymyilee ja aloittaa rytmikkäät työnnöt, vaikerran kivusta ja nautinnosta yhtäaikaa, Timo hidastaa tahtia, hieroo klittaani ja sanoo "kohta saat kunnolla kyrpää", niin totta vie sainkin.

Timo käänsi mut nelinkontin, levitti peppua ja reisiä, lopulta työnsi kalun pohjaan ja aloitti raivokkaan armottoman nussimisen, välillä sanoen huohottaen "nyt vittu saat tyttö kyrpää kunnolla, mä nussin sut taivaaseen". Oli uskomattoman rietas olo, nautinto sanoinkuvaamaton kun iso karski mies panee tyttöä, kuin viimeistä päivää.

Lopulta tunsin hyvänolontunteen väreilevän joka sopukassa vartaloani saadessani uskomattoman orgasmin ja heti perään Timo laukesi voimalla pilluuni. Hikisinä lysähdimme sängylle ja Timo sanoi "tää oli vasta alkusoittoa, ens kerralla vasta nussitaan kunnolla". Timo kävi nopeasti suihkussa ja vaihdoimme puhelinnumerot, Timon lupautuessa ottaa yhteyttä.. Olin ollut viettämässä iltaa ystäväni luona ja puolenyön maissa aloin käpsiä takaisin kotiini.

Kotimatkani menee pienen metsikön läpi, ja olen aina ollut tuon metsän kohdalla kauhuissani koko ajatus pimeästä metsästä saa minut kananlihalle. Olin noin puolessa välissä metsikköä kun kuulin rasahduksen takaani. Hän pyysi anteeksi jos säikäytti minut. Aloin jutella hänen kanssaan ja huomasin hänen olevan aikas hyvän näköinen.

Pikku hiljaa ajauduimme lähemmäs toisiamme ja aloimme suudella. Hyppäsin hänen syliinsä ja hän kantoi minut suurta kivenjärkälettä vasten. Hän avasi housuni samalla suudellen minua. Sitten hän veti housuni pois ja antoi niiden valua maahan. Hän avasi sepaluksensa ja sieltä pompahti esille suuri sykkivä kyrpä pystyssä. Hän hieroi terskallaan märkiä häpyhuuliani ja aloin voihkia nautinnosta.

Hän työntyi voimalla sisääni ja tunsin suuren nautinnon mutta myös kivun saman aikaisesti. Hän nai minua todella nopealla ja rajulla tahdilla ja minä voihkin työntöjen tahdissa. Hänkin alkoi jo hymähdellä. Juuri kun olin lähellä huippua hän veti kyrpänsä pois sisältäni ja käänsi minut ympäri. Nojasin käsilläni kiveä vasten ja hän otti minut takaa voimakkaat työnnöt saivat kostean pilluni värähtelemään.

Sain valtavan orgasmin ja kun hän vain jatkoi työntöjä koko ruumiini alkoi kramppailla valtavan nautinnon edessä Sitten hän tuli. Tunsin lämpimän sperman purskahtavan sisälleni. Sitten hän pukeutui ja antoi minulle käyntikorttinsa.

Epäilen että koskaan soitan hänelle mutta metsänläpi kulkeminen ei enää pelota minua lainkaan Poikani opiskelee viimeistä vuotta lukiossa. Viime talvena hän yhtäkkiä innostui liikunnasta, vaikka oli siihen asti ollut enemmän tietokone- ja prätkäpoikia. Kouluun hän joka liikuntapäivä laittoi partavettä, osti uusia urheilukamoja ja nyppi finnejä vessassa. Kattelin tätä touhua muutaman viikon ja sitten eräs perjantai saunassa kysäisin muina miehinä, että mikäs se Juusoa liikuntatunneissa nykyisin noin kiehtoo.

Poika nolona naureskeli, että uusi liikunnanopettajan sijainenhan se. Kyselin varovasti vähän lisää tästä opettajasta, ja poika kertoi auliisti, kuinka ihastuneita kaikki luokkansa ja koko koulun kossit tähän teinien unelmien ruumiillistumaan olivat. Tyttö oli kuulemma nätti kun enkeli ja muutenkin muodollisesti pätevän oloinen. Suihkussa naureskelin itsekseni, että taitaapa omakin poikani runkata tämä tyttö mielessään. Kun poika täytti 18, lähdin mukaan juhlimaan paikalliseen ravitsemusliikkeeseen.

Väkeä oli pirusti ja nuoriso liikenteessä, muutama vanhempi käpykin onneksi mukana, etten aivan porukasta erottunut. Seisottiin kossin kanssa tiskillä kun tämä yhtäkkiä meni punaiseksi ja osoitti erääseen loossiin, että tuolla se meidän liikanope on.

Katsoin sormen osoittamaan suuntaan ja tajusin, että perkele pojalla on hyvä maku. Pöydässä istui nainen kuin unelma, tummanruskeat kiiltävät hiukset valuivat alaselkään, kasvot oli kun enkelillä ja se kroppa. Kullini nousi puolitanaan jo pelkästä ajatuksesta tästä naisesta jumppatrikoissa hiki kiillellen kaulalla.

Poika kertoi opettajan nimen olevan Laura. Siirryin vähän ja näin koko ihanuuden, Lauralla oli päällään musta mekko ja huikean korkeat pistokkaat. Kun se nauroi, sen pää taipui taakse ja paljasti pitkän, siron kaulan joka jatkui anteliaaseen kaula-aukkoon asti. Rintojen välinen vako sai kullin sykkimään kipeästi tiukoissa housuissa.

Poika oli saanu muutaman kaljan jälkeen rohkeutta ja veti minut kavereittensa kanssa jututtamaan tätä kyrpäänostattavaa kaunotarta. Mukava tyttöhän se oli, nauroi valkoiset hampaat välkehtien ja sen iho oli ku samettia.

Istuttiin samaan pöytään ja minä pääsin tämän hekuman viereen. Reisi reittä vasten ja nolona pidin kättä kullin edessä, seisoi aivan helvetin kovasti.

Hitaiden tullessa kumarsin Lauran puoleen ja kysyin, jotta saisiko neitiä tanssittaa. Iloisesti hymyillen se suostui ja käveli edessä tanssilattialle.

Voi mikä perse, onko tuommosia olemassakaan. Poika tuijotti minua mustasukkasena pöydästä, kun asetin isot rakennusmiehen kourani tytön lanteille ja tanssitin.

Miten hyvältä se tuoksui. Välillä se vetäytyi vähän kauemmas, varmasti tunsi miten minun kyrpä seisoi! Mietin kuumeisesti, minkä ikäinen tuo ihanuus oli.

Pistin silmät kiinni ja mietin sitä ratsastamassa miehensä kullilla Onneksi tanssit loppui ja mentiin pöytään. Sinne oli tullut uutta porukkaa, joten tilaa ei ollut. Pyysin Lauraa polvelleni istumaan ja vähän empien hän hymyili ja tuli. Varovasti hivelin käsillä lanteita ja jumalauta, mitä huomasin! Sillä ei ollut pikkuhousuja ollenkaan!!

Se huomasi taatusti, miten kyrpä painoi sen persettä, ja nousi pois. Muutaman viskin voimin vastasin, että jumalauta kun haluaisin naida sinua vaikka oppilaas isä olenkin. Se enkeli katsoi mua silmiin ja hymyili. Tartuin sitä niskasta ja imin sen kaulaa.

Se pyristeli pois ja huusi tukahtuneesti. En osannut muuta kuin puristella sen pakaroita himon vallassa. Se riistäytyi irti ja löi minua poskelle. Sen posket oli punaiset ja kaulalle nousi pieniä jälkiä, olin ollut tahtomattani liian raju. Sika, se sanoi ja lähti ovet paukkuen vessaan.

Menin itsekin vessaan, vedin juhlakuntoisen kyrpäni esiin ja runkkasin melkein huutaen. Poika oli odottamassa kun menin baarin puolelle takaisin. Sanoi mulle, että ei kannata isäukko elätellä toiveita, ei se Laura opeta meillä enää kun viikon.

Eipä kannattanu elätellä toiveita Enkä ikinä unohda, miltä se nainen näytti. Pojallekin antoi arvioinniksi kiitettävän. Ensiksikin tämä tarina ei ole totta, vielä. Se on tapahtunut päässäni, mielessäni, joka ikinen yö. Tarinastani ei tiedä vielä kukaan. Paitsi nyt sinä joka luet tätä.

Koko pienen ikäni olen etsinyt "sitä oikeaa", sivuosumia on löytynyt, liikaakin, mutta nyt Hän on kaikkea mistä pidän, mitä tahdon. Hän osaa olla hellä, yrittää olla mukava ja kiltti minulle, pitää minusta sellaisena kuin olen. Hänellä on mustat, pitkät hiukset, parta, lihaakin luiden ympärillä. Monesti olen unelmoinut hänen tulevan iltamyöhällä huoneeseeni.

Olen unen ja valveen rajamailla, kun kuulen vaimeita askeleita huoneeni ovelta. Pidän silmäni kiinni ja odotan. Kohta tunnen lämpimän hengityksen vierelläni. En avaa silmiäni tai sano sanaakaan.

Mieleni tekisi kietoa käteni hänen ympärilleen, mutten tee sitä. Tunnen kuinka peitto nousee varovasti päältäni. Hän nousee viereeni sängylle ja silittää hiuksiani. Vartaloni värisee ja hän huomaa sen. Avaan silmäni varovasti ja katson häntä. Hymyilen ja isken silmää. Nousen istualleni ja silitän hänen hiuksiaan. Hän silittää omiani ja vetää minut syliinsä. Ihoni nousee kananlihalle jännityksestä. Hän silittää kasvojani ja suutelee hellästi mutta intohimoisesti.

Vastaan suudelmaan ja vedän häntä lähemmäs. Hän katsoo silmiini ja kuiskaa: Mä en kestä olla erossa susta hetkeäkään. Tunnen kuinka hänen miehuutensa kasvaa hieman. Katsomme toisiamme ja suutelemme vielä kerran. Hän käy viereeni ja antaa kätensä sivellä hitaasti vartaloani, aloittaen kasvoiltani, mennen alemmas kaulani ylitse rinnoilleni. Tunnen kuinka nännini kovettuu hänen lämmintä kämmentään vasten. Käsi puristuu hellästi rintani ympärille. Hän hyväilee minua hellästi, hitaasti, varmasti.

Samalla toinen käsi jatkaa matkaa rinnaltani vatsani yli lantiolleni. Kohta toinenkin käsi seuraa perässä. Lantiolta hän jatkaa reisilleni vetäen ne hieman erilleen. Hän sivelee kuumaa reittäni kädellään aina ylös lantiolleni asti.

Tuo ihana mies päästää vartalostani irti ja riisuu paitansa. Hän painautuu minua vasten ja suutelee. Rintani hankautuvat hänen kuumaa rintakehäänsä vasten saaden nännini kovemmiksi.

Katsomme taas toisiamme ja hän riisuu loputkin vaatteensa. Hän polvistuu jalkojeni väliin ja antaa käsiensä valua pitkin reisiäni kohti kuumaa, kosteaa pesääni. Hän levittää jalkojani ja huuliani sormillaan. Tunnen kohta pari sormea vaollani. Ne levittävät kosteuttani ympäri alapäätäni, välillä ylös klitorikselleni joka jo odottaa kosketusta.

Mies ottaa sormensa pois ja maistelee niitä. Hän tulee päälleni ja suutelee minua kiihkeästi. Tunnen kuinka kova kalu hankautuu häpyäni vasten. Huokaisen ja nostan lantiotani häntä vasten. Hän katsoo minua ja sanoo: Ja musta on ihanaa että sä olet mun ensimmäinen, vastaan. Tunnen kuinka hän liukuu syvälle sisääni hitaasti ja hellästi, varovasti, ei tahdo satuttaa minua.

Voihkaisen, kun tunnen hänen täyttävän minut kokonaan. Kun hän alkaa liukua sisääni ja ulos, nostan lanteitani häntä vastaan. Jokaisen työnnön aikana hänen kalunsa painaa klitoristani saaden minut nauttimaan enemmän. Mies nousee ja ottaa minut syliinsä. Kiedon käteni ja jalkani hänen ympärilleen.

Hän nappaa lanteistani kiinni ja vetää minua itseään vasten aina kun itse nostaa lanteitaan ja kaluaan minua vasten. Alamme liikkua toisiamme vasten kiihtyvässä tahdissa. Voihkin ja huohotan hänen korvaansa.

Vedän mieheni päälleni ja hän upottaa itsensä syvyyksiini. Tahtimme kiihtyy, samoin voihkinta ja huohotus. Hän rakastelee minua, vain minua, ja miten ihanasti. Kuulen kuinka märkä pilluni litisee hänen kovan, sykkivän kalunsa upotessa sisääni. Tunnen kuinka orgasmini lähestyy. Voihkien kerron sen hänelle ja hän työntyy syvälle ja voimalla sisääni laueten.

Sykkivä kalu ja tunne hänen lemmennesteidensä valuessa sisääni saa minut laukeamaan uskomattomaan orgasmiin. Tärisen, voihkin ja huohotan hänen allaan. Makaamme sängyssäni lopen uupuneina, onnellisina ja raukeina. Sä olet unelmani, jota en tahdo menettää, hän kuiskaa. Hikisinä kietoudumme toisiimme ja nukahdan hänen syliinsä.

Nousen ja menen keittiöön. Löydän lapun jossa lukee: Vaan nyt on uusi aamu ja maailman karu totuus edessämme. Odotan taas yötä jotta luoksesi pääsisi, kultaseni. Tämä tapaus sattui tässä jokin aika sitten, ku olin kaverini kanssa päättänyt lähteä ratsastustunnille vaikkei kummallakaan ollut hajuakaan asiasta. Talli sijaitsi vajaan kymmenen kilometrin päässä kotikaupungistamme ja ajoimme auton siistiin pihaan. Kyselimme pihalla pyöriviltä pikkutytöiltä mistä löytäisimme ratsastuksenopettajan ja joku viittoili pihan perällä sijaitsevaan rakennukseen minkä oven yläpuolella oli kyltti "toimisto".

Astuimme sisään toimistoon jolloin silmämme meinasivat tippua päästä kun huoneessa olevan pöydän takana näkyi istuvan todella upea ilmestys; mies jonka kasvot oli kuin kirveellä veistetyt ja hiukset huolettomasti taaksepäin kammattu.

Mies nosti katseensa papereistaan ja pyyhkäsi kasvoiltaan vallattoman kiharan korvan taakse. Me todella nähtiin paikkoja. Heti kun se tyyppi, joka esitteli itsensä Samiksi, nousi tuolista, loksahti meidän leuat lattialle, kun me nähtiin sen tiukka perse verhoiltuna beigen värisiin ratsastushousuihin ja jykevät reidet, jotka päätty kun nahkaset saappaat alkoivat. Se nappas piiskan pöydän nojalta kun se lähti keinumaan meidän edeltä ulos. Se kierrätti meitä ympäri tallia ja mun selässä kulki kylmät väreet ku se katseli meitä päästä varpaisiin ja pohti mitkä hevoset meille vois antaa.

Me saatiin jotku pikkutyttöjen valmiiks satuloidut rauhalliset ruunat, vaikka mun ois tehny paljo enemmän tuota villiä oria joka lähti piiskansa kans taas meidän edeltä kentälle. Tunti oli rauhallinen, mutta ilma kuuma.

Mä hikoilin sen hevosen selässä ja onnittelin itseäni kun pääsin ehjänä alas. Kentän laidalla oli jo innokkaita pikkutyttöjä ottamaan hevosen mukaansa talliin ku me lähdettiin kaverin kanssa huojumaan niiden perässä. Mä ehdotin Lauralle maksuoperaatiota, mutta se lykkäs vaan rahan mun kouraan ja sano kuolevansa siihen lattialle. Mä löysin portaat tallin vintille, josta löyty pari huonetta ja ovi peremmälle. Mä huhuilin haloota ja säpsähdin kun Samin pää työnty siitä peremmälle menevästä ovesta.

Mä seurasin sen perässä - heinäparvelle. Mä huhuilin sen perään kun se lappo hangolla heinäpaaleja alakertaan luukusta. Sit se napsautti luukun kiinni ja katso muhun. Mä vastasin ratsastamisen olevan ihan kivaa ja samassa se tuli ihan muhun liki ja kysy haluaisinko mä lisää. Mun perse oli tulessa jo sen tunnin jälkeen, mutta silti mä nyökäytin päätäni myöntymisen merkiksi ja samassa se otti mua olkapäistä kiinni ja kaato heinille. Se riisu nopeesti paidan päältään ja laskeutu mun päälle heinäpaalien sekaan.

Sen huulet oli kuumat kun se suuteli mua, kosketti kielellään kevyesti mun huulia ja mä raotin huuliani ottaakseni sen kielen vastaan. Sen huulet jatko matkaa mun hikiselle kaulalle ja samalla se alko napittaan hitaasti mun paitaa auki.

Mä nostin kädet heinien seasta ja kuljetin niitä pitkin sen lihaksikasta ja hikistä selkää. Sen tiukkojen housujen etumus alko painaan mun reittä ja mä siirsin käteni sen kyljiltä kohti vyötäröä. Mä sain napin ja vetskarin auki kun se samassa nousi ylös ja kiskaisi saappaansa pois mä nousin polvilleni sen eteen.

Samin vartalo kiilsi ja sen kädet hakeutu mun hiuksiin ja kiskaisi poninhännän auki kun mä varovaisesti kuljetin kättäni kohti sen pystyssä seisovaan kalua kohti. Suurin mun näkemäni kyrpä nytkähti kun mä kuljetin sormeeni hiljaa pitkin sen vartta kohti päätä ja kiepautin sen käteeni ja hiljaa aloin nuolla ensin sen vartta, sitten siirryin kohti terskaa ja pian imaisin sen pehmeän pään suuhuni. Samin kädet sekoitti mun hiuksia ja sen suusta kuulu pieni vaikerrus mun runkatessa sen kivikovaa kyrpää.

Kohta se käänsi päänsä mua kohti ja pyysi mua lopettamaan ja samalla laskeutui alas, otti multa saappaat ja housut pois. Se käänsi mut kontilleen ja mä nojauduin yhteen heinäpaaliin. Sami riisui multa hitaasti stringejä jalasta ja saatuaan ne pois Sami upotti päänsä takaapäin mun jalkojen väliin ja ensin liikutteli kevyesti huuliaan mun vaossa ja sitten kiduttavan hitaasti alkoi pyörittään kieltään ensin mun paljailla huulilla ja sitten klitalla ja sitten mun voihkiessa jo todella lujaa työnsi sen mun kosteeseen luolaan.

Mä aloin kiemurteleen sen otteessa ja siinä tunteessa minkä sen sai aikaan pyörittäessään kieltään mun vaossa aina kieleltä b-rapulle asti. Mä en kestäny enää hetkeekän ilman kyrpää ja käännyin ympäri ja työnsin Samin makuulle heiniin. Sen kyrpä seiso julmana pystyssä ja hetken mä epäilin ettei se mahtuis minnekään, mutta mä olin niin kiimassa että mä samantien siirryin Samin päälle ja istahdin sen mulkulle.

Liha väistyi tieltä kun mä istuin alemmas ja alemmas ja sen jumalainen kyrpä painu mun vakoon. Mun lihakset oli ihan turtana mutta mä sitkeesti aloin nosteleen itteeni sen mulkun päällä. Sami tarttu mua reisien yläosasta ja liikutti mun persettä kun mä nojauduin eteenpäin.

Sen iho tuntu hikiseltä mun rintoja vasten ja mä huohotin Samin korvaan haluavani sitä takaapäin. Sen silmiin sytty nälkänen kiilto ja se nosti mun sen kyrvän päältä sivulle ja käänty ite perässä ja alko sovittaan mahtavaa melaansa mun märkään pilluun.

Sami alko painaa oikein toden teolla ja mä huusin suoraa huutoo joka työnnöllä. Mä nojasin paaliin ja siirsin vapaan käteni jalkojeni väliin, missä mä tunsin sen isojen kivesten iskeytyvän mun kättäni vasten joka työnnöllä. Mä aloin hieroa itteeni ja kun orkku alko lähestyä mä käskin Samin panna kovempaa ja se alko työntää heti kovempaa ja tiheempää sisään ja kun mä aloin kouristeleen iäisyyksiä kestävän orkkuni kourissa mä tunsin samalla kun sen kalu alko nytkähteleen ja syöksi lastinsa mun sisälle.

Mä puristin lihaksillani muutaman kerran sen mulkkua ja Samin koko vartalo nytkähti sen tuntiessa mun puristuksen sen tyhjentyneellä kyrvällä. Se huokas ja veti mut perässään heinille makaamaan irrottamatta mulkkuaan mun vaosta. Mä naurahdin vastaukseks ja aloin kaiveleen housujani rahoja etsien, maksamaanhan mä olin sinne kiivenny.

Ehkä musta ei tullu huippuratsastajaa hevosen selässä, ja vaikka Sami siinä parempi olikin, toimii se myös hevosenakin hyvin, edelleen. Korkoni kopisivat ontolla asfaltilla, minua ympäröi hiljaisuus, vain tuulen ajattamien roskien rapina kuului. Tuntui siltä kuin joku tai jokin olisi seurannut minua, vilkuilin välillä taakseni mutta ketään ei näkynyt. Yritin kulkea hieman nopeammin, mutta ahtaat kenkäni hidastivat vauhtia.

Kuulen kalahduksen, tyhjä peltitölkki vierii kulman takaa eteeni. Potkaisen hien hiertämät kengät jalastani ja lähden juoksemaan, sydämeni hakkaa kuin viimeistä vetoa.

Jalkani koskevat rosoisen saastaiseen asfalttiin. Pian tunnen voimakkaan otteen ympärilläni, se pysäytti minut heti kujan lopulla.

Yritin kiemurrella ja huutaa. Mies tiukensi otettaan ja vaiensi minut. Hän sitoi nahkaisen remmin suuni eteen, ja torui minua. Tunsin kiihottuneeni, mutta samalla olin hyvin hämmentynyt. En tiennyt mitä hän aikoi tehdä minulle. Olin sidottuna suureen tuoliin, jossa oli nahkainen istuin.

Jalkani oli köytetty nahkaremmein tuolinjalkoihin, haarani olivat levällään ja olin alusvaatteillani. Käteni olivat taivutettu tuolin taakse ja sidottu. Sydämeni hakkasi koko ajan villimmin, ehkei pelosta vaan kiihkosta. Tunsin kuinka alapääni koski nahkaiseen istuinosaan, ja se kiihotti minua. Jokainen terävä katse mieheltä sai minut hikoilemaan. Mies alkoi kävellä ympäriinsä miettien mitä tehdä minulle, pian hän käveli taakseni ja asetti molemmat kämmenensä olkapäilleni.

Alapääni kostui, ja pillumehujani valui hiljalleen nahkapenkille. Luulen että hän huomasi sen. Mies hivutti kämmenensä alemmas ja alkoi hieroa rintojani, hän aukaisi rintsikoiden hakaset ja nakkasi ne sivuun.

Hän kostutti sormenpäänsä vitussani ja hieroi nännejäni kunnes ne olivat ihan pystyssä, sitten hän käveli eteeni ja alkoi imeä rintaani. Voihkin kiihkosta, silmät kiinni ja sydän hakaten. Hän asetti toisen kätensä alapäälleni ja yhdellä vedolla kiskaisi pikkuhousuni pois. Hän työnsi etusormensa vittuuni ja alkoi hieroa, hän hieroi syvään ja hitaasti samalla imien nänniäni. Minä tärisin ja hikoilin. En enää pelännyt häntä, vaan halusin hänet sisälleni enemmän kuin mitään muuta, sisukseni suorastaan huusivat hänen paksua ja suonikasta kaluaan.

Mies ei kauaa aikaillut vaan avasi vetoketjunsa ja paljasti kalunsa. Mies oli täysissä valmiuksissa, ja niin olin minäkin. Mies asetti pullean terskansa häpyhuulilleni ja kiusoitteli. Hän tiesi kuinka paljon halusin hänen survaisevan sen sisuksiini. Hän hieroi lantiotani ja työnsi suuren kalunsa sisääni, kuuma mahla valui ulos pillustani, kun hän veteli kaluaan sisään ja ulos. Kasvojani kuumotti, sydän hakkasi mielipuolen lailla, kuuma pilluni sykki nautintoa jonka tämä tuntematon mies oli minulle suonut.

Pian mies lopetti ja aukaisi kahleeni, poistui paikalta minun maatessa nahkapenkillä, elämäni ihanimman panon saaneena. Olimme kaverini Peten kanssa päätyneet perjantai-iltana tyypilliseen alkuillan baariin jossa tutustuimme kahteen nuoreen naiseen. Salla ja Mari olivat meitä n. Salla oli upeavartaloinen pitkä blondi joka oli pukeutunut EU-direktiivien vastaiseen minihameeseen ja vatsan paljaaksi jättävään toppiin.

Mari oli enemmän maatiais-mallinen, mutta oikein viehkeän näköinen isorintainen ja -peppuinen brunetti. Pitemmän kaavan mukaan vedetyn ravintolakierroksen jälkeen päädyimme tyttöjen opiskelijakämppään jatkoille. Kotiviinin lähestyessä uhkaavasti loppuan koko porukkaa alkoi jo väsyttää ja päätettiin jakautua makuuhuoneisiin. Ja niinhän siinä kävi että Pete pääsi Sallan viereen nukkumaan ja minä jouduin tyytymään Mariin.

Seuraava havaintoni oli että havahdun hereille. Olin tainnut kaiken alkoholin kanssa lotraamisen jälkeen niin sanotusti nukahtaa. Makasin sängyssä Marin huoneessa ja Sallan huoneesta kuului oven läpi aikamoinen läiske. Taisi Pete painella Sallaa takaapäin. Sitten tajusin tilanteen täysin: Mari imee lerppanaa kaluani. Hetkessä olin taas täysin hereillä ja ynähdin kun kaluni alkoi kovettua Marin suloisen suun käsittelyssä.

Mari vilkaisi minuun päin hymyillen: En kestänyt yksin kuunnella tuota viereisen huoneen touhua joten ajattelin jos sinua kiinnostaisi Hän oli polvillaan vieressäni muhkea peppunsa minuun päin ja aloin sormeilemaan hänen jo kostunutta pilluaan. Väänsin itseni Marin alle asentoon että pääsisin nuolemaan hänen lemmenmehujaan. Enpä tiedä sitten mitä hän oli jo ehtinyt tehdä, mutta hänen lemmenvakonsa oli jo aivan kostea.

Mari nuoli niin ihanasti kovettuvaa kaluani että jouduin todella keskittymään hänen lemmenvakonsa oraaliseen hyväilyyn. Lipsutin innolla hänen jöpöttävää klitoristaan ja samalla työntelin sormea hänen kuumaan ja kosteaan lemmenreikäänsä.

En jäänyt pohtimaan mitään vastalauseita noin suoraan käskyyn. Nousin Marin päälle kun hän levitti riettaasti reitensä antaen kullilleni vapaan pääsyn hänen lemmenkoloonsa. Työnsin kaluni pillunhuulille ja kulli luiskahtikin vaivattomasti liukkaaseen pilluun.

Työnsin eka kerralla nautinnollisen hitaasti pohjaan asti ennen kuin aloitin pitkät rytmikkäät työnnöt. Samalla totesin mitkä herkkumelonit Marilla olikaan ja kumarruin nuolemaan hänen rintojaan. Mari kouri käsillään peppuani kun aloin kiihdyttämään tahtia. Suutelin Maria ja nostin kädelläni hänen muhkean pyöreää peppuaan ylös antaen kalulleni ihanteellisen suunnan hänen kosteana sykkivään pilluunsa samalla kun toisella kädelläni puristelin hänen muhkeaa rintaansa.

Kiihdytin tahtia kunnes aloin lähestyä pistettä josta ei enää ole paluuta. Vetäydin Marin syleilystä ja hän kävi kontalleen sängylle asettaen ihanan muhkean peppunsa kutsuvasti pystyyn. Näykkäisin hampaillani Marin peppua kun kävin hänen taakseen ja työnsin kaluni kertatyönnöllä hänen kuumaan kosteaan pilluunsa perukoille asti. Tartuin kaksin käsin hänen pepustaan kiinni ja aloin raivokkaan pumppaamisen. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa kun syvällä nivusissani alkoi lähtölaskenta.

Vetäisin pikaisesti kaluni lemmen tunnelista järisyttävän orgasmin tullessa ja ruiskautin kuuman spermalastini Marin pakaroille. Samalla polvet tuntuivat pettävän ja lysähdin voimattomana sängystä lattialle.

Enpä ole ennen maistellut omaa spermaani mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Mari meni vessaan siistiytymään ja minä laskin hetken aikaa lukua Marin huoneen lattialla ennen kuin menin keittiöön juomaan vettä.

Marin suoriutuessa ulos vessasta, Pete syöksyi Sallan huoneesta vallaten taas vessan. Hetken kuluttua Pete tuli vauhdikkaasti vessasta ja meni Marin huoneeseen. Siistiydyttyäni vessassa menin puoliksi vapaaksi jääneeseen Sallan huoneeseen. Herään jossain oudossa paikassa, ulkona on jo valoisaa. Vieressäni makaa upeakroppainen nainen. Yhtäkkiä yön tapahtumat muistuvat mieleeni ja tajuan missä olen. Samalla kuulen Marin huoneesta rytmikästä voihkintaa.

Taitaa Pete olla taas vauhdissa. Ihailen sylissäni olevaa upeaa kroppaa kun Salla alkaa heräilemään. Hän avaa silmänsä ja suutelee raukeana huuliani. Puristan häntä tiukemmin vartaloani vasten.

Hänen upeat rintansa painuvat vasteni ja krapulaseisokkini käy entistäkin kovemmaksi. Salla tarttuu varovasti kaluuni ja alkaa vetelemään esinahkaani hitaasti edestakaisin. Olo on niin raukea että en voi mitään muuta kuin kääntyä selälleni ja nauttia tuon jumalaisen kauniin naisen minulle tarjoamasta runkkauksesta. Salla asettuu kyykkyyn päälleni ja ohjaa kullini häpyhuulilleen ja istuu kaluni päälle nautinnollisen hitaasti. Hänen pillunsa on jo liukas ja uskomattoman tiukan tuntuinen hänen aloittaessaan hitaan ratsastuksen.

Salla ratsastaa parhaalla mahdollisella tavalla: Mutta rikon taian kun en malta olla tarttumatta hänen täyteläisiin, juuri käteen sopiviin rintoihinsa. Nousen istualleni suutelemaan hänen rintojaan samalla kun tuen hänen ratsastustaan tarttumalla hänen herkullisiin pakaroihinsa.

Yhtäkkiä Marin huoneen ovi käy ja Mari ryntää suihkuun Sallan jatkaessa ratsastusretkeään. Hetken kuluttua Pete tulee Marin huoneesta lemmennesteestä kiiltävän lerpahtaneen kullinsa kanssa. Pete asettuu seisomaan Sallan vierelle ja Salla ottaa Peten pehmeän kullin suuhunsa alkaen kiihkeän lutkutuksen. Peten kalun alkaessa taas kovettua alkaa Sallan ratsastus tehdä tehtäväänsä minulle ja tartun kiinni Sallan kapeasta vyötäröstä painaen hänet tiukasti päälleni.

Päässäni kipinöi kaluni alkaessa pumpata lastiaan syvälle hänen tiukkaan pilluunsa. Orgasmini tuntuu kestävän ikuisuuden kunnes lysähdän voipuneena patjalle. Peten kalu on taas juhlakunnossa Sallan noustessa päältäni ja käydessään polvilleen sängyn reunalle. Pete on heti kuvioissa mukana tarttuen Sallaa vyötäröstä ohjaten kyrpäänsä Sallan pakaroiden suuntaan.

Salla ohjaa kädellään kullin limaiseen pilluunsa ja Pete aloittaa vauhdikkaan pumppauksen. Hetkeä aikasemmin Sallan lemmenkoloon pumppaamani spermalasti litisee viehkosti Peten lisätessä vauhtia. Salla runkkaa samalla toisella kädellä pilluaan huohottaen yhä äänekkäämmin.

Viimein hän huutaa niin että naapuritkin varmaan tietävät mistä on kyse. Salla ja Pete lysähtävät sänkyyn viereeni Marin huutaessa keittiöstä kahvin olevan valmista. Itse olen jo ehtinyt toipua sen verran että menen keittöön Marin seuraksi.

Pian kahvien jälkeen poistuimme Peten kanssa tyttöjen kämpästä todeten että maamme tulevaisuus on turvattu koska yliopistojärjestelmämme kouluttaa erittäin potentiaalista materiaalia. Kaikki tapahtui päivänä kun täytin 18, sukulaiset tulivat tietenkin käymään ja koko ajan piti mennä sinne ja tänne, sitten tuli se sopiva välikkö ja päätin livahtaa ulos pippaloista, vaikka omani olivatkin. Nappasin parit kaljat iskältä ja painelin mettään, kun pääsin sopivaan paikkaan avasin kaljapullon ja sytytin röökin, ai että, ehdottomasti päivän kohokohta.

Kaljan jälkeen olo oli jo tuplasti parempi, kun sitten aloin kuuntelemaan että joku oli tulossa suuntaani, kun oikein tarkasti katsoin, huomasin että tulija oli serkkulikka Heidi, näpsäkkärintainen ja tiukkaperseinen brunette. Heidi on iältään jo 19, mutta olen ajatellut Heidiä sillä mielellä jo vuosia ja olenpa tainnut siitä jopa Heidille vähän vihjailla, sitä en tiedä onko vihjeet mennyt perille.

Muutaman minuutin kuluttua kun kaikki kaljat oli jo juotu Heidi kysyi että miksi lähdin pois juhlista? Ihmettelin että mitä se nyt taas on keksiny, kun äkkiä tunsin käden reidelläni, katsoin Heidiin päin joka vain hymyili ja alkoi avata housuni vetoketjua.

Heidi polvistui maahan eteeni ja laski housuni, olin jo aivan kovana kun tunsin lämpimät huulet terskani päällä. Koko tunne oli aivan ainutlaatuinen, toki olen ennenkin pillua saanut, mutta nyt haarovälissä hyöri oma serkku. Heidin kuumat huulet ympäröivät kaluni joka puolelta, ja imivät siitä kaikki mehut, vähän ajan kuluttua varoitin Heidiä että kohta tulee, Heidi vetäisi kaluni ulos suustaan juuri kun tulin ja kaikki mällit lensivät suoraan Heidin kauniille kasvoille.

Heidi nieli kiltisti kaiken ja nuoli vielä kalunikin puhtaaksi. Heidi nousi ylös maasta ja kysyi minulta olisiko täällä mitään syrjäistä ja rauhaisaa paikkaa, minne ei ihmisiä oikein eksy. Kerroin että lähellä oli vanha heinälato, joten lähdimme kävelemään sinne saavuttuamme ladolle Heidi kävi makaamaan heinille, ymmärsin vihjeen ja vedin Heidiltä housut pois.

Viimeinkin sain suoran näkymän tuohon serkkutytön kaikkein pyhimpään, tuohon imelältä tuoksuvaan karvatupsuun. Kävin makuulle maahan ja laitoin pääni Heidin jalkoväliin, nuolaisin ensin pari kertaa varovasti, Heidi huokaisi nautinnosta, nuolin Heidiä parhaan taitoni mukaan. Heidin pillu oli aivan märkä imin hyvänmakuiset pillumehut jonka jälkeen suutelin Heidiä ja annoin hänen maistaa omia pillumehujaan. Heidi alkoi rukoilla että työntäisin jo mulkkuni sisään, mutta minä halusin leikkiä ja kiusoittelin Heidin pientä vaaleanpunaista pillua vielä hetken.

Heidi otti lompakostani kumin ja laittoi sen paikoilleen suun avulla. Vähän ajan kuluttua käskin Heidin kääntyä mahalleen, Heidi teki työtä käskettyä ja kääntyi samalla levittäen haarojaan, tungin jälleen kerran 18 senttisen kyrpäni Heidin sisälle. Vein mällisen kyrpäni Heidin suun eteen ja Heidi nuoli innolla koko kaluni puhtaaksi, värisin nautinnosta!

Ikävä kyllä tuli takaisin paluun aika, joten puimme vaatteet päälle ja lähdimme takaisin pippaloihin. Parturinani toimi vuotias, mutta todella hyvin säilynyt nainen. Tällä kertaa hänellä oli päällään farkkutakki ja hieman polvien yli ulottuvat melko kireät farkkushortsit. Aina ollessani parturissa kaluni nousi väkisinkin seisomaan sen pitkän kaavun alla joka aina laitetaan, kun parturissa ollaan.

Olen monesti miettinyt miten pääsisin naimaan tätä kaunista vaaleaa naisihmistä. Istuin siis tuolissa, jossa hän leikkaili hiuksiani. Aina, kun hän katsoi jonnekin muualle kuin minua niin minulle tarjoutui tilaisuus ihailla hänen kauniita sääriään ja tiukan näköistä peppuaan. Melko pian hän sai kuitenkin hiukseni leikattua ja riisui kaavun päältäni. Hän ei onneksi kuitenkaan nähnyt seisovaa elintäni vaan meni pöydältä aivan vierestäni hakemaan vielä jotain ainetta, jota hänen oli tarkoitus laittaa hiuksiini.

Siinä vaiheessa rohkaisin mieleni ja otin häntä kiinni hänen vyötäröltään ja riuhtaisin hänet istumaan syliini kaluni päälle. Laitoin käteni nopeasti hänen suunsa eteen ja puristin häntä lujaa itseäni vasten. Tässä vaiheessa voisin kertoa hänen nimekseen Katja. Katja oli aivan hiljaa ja liikkumatta.

Mietin, että mitäköhän hän meinaa ja päätin ottaa käden hänen suunsa edestä. Ja mä oon alkanu miettii et miltä tuntuis saada tollasta nuoren pojan kullia. Varsinkin ku tää sun kullis tuntuu aika kookkaalta mun peppua vasten, Katja sanoi yllättäen minut suuresti. Katja tuli takaisin ja aloitti heti kiihkeän ja pitkän suudelman.

Hetken päästä kielemme kohtasivat ja suutelumme jatkui entistä kiihkeämpänä. Aloin samalla riisua Katjan farkkutakkia. Takin alla hänellä oli vartaloa myötäilevä toppi ja sen alla rintaliivit. Lopetimme suutelun ja Katja otti topin pois päältään. Minäkin otin itseltäni paidan ja housut pois. Suutelimme jälleen kiihkeästi ja minä avasin samalla Katjan rintaliivejä. Niiden alta paljastuivat Katjan pienehköt, mutta kiinteät rinnat.

Suutelin toista rintaa ja puristelin toista. Katja alkoi huohottaa vaimeasti. Pyysin, että Katja kävisi istumaan tuoliin. Hän teki työtä käskettyä. Kallistin hieman tuolin nojaa, jotta Katja olisi enemmän makaavassa asennossa. Jatkoin Katjan rintojen hyväilyä ja hänen huohotuksensa voimistui hieman. Aloin siirtyä hiljalleen alemmas hänen vatsaansa suudellen.

Samalla avasin hänen farkkushortsiensa nappeja ja vetoketjua. Jo farkkujen läpi tunsin Katjan kostean lemmenpesän. Sain shortsit pois jalasta ja alta paljastuivat kauniit liilat stringit. Suutelin aluksi Katjan vittua stringien päältä ja nuolaisin myös muutaman kerran.

Sitten aloin hampaillani repiä stringejä pois Katjan jalasta. Loppumatkan vedin käsin ja palatessani taas kohti Katjan suloista, kosteaa posliinipillua suutelin reisien sisäpintaa.

Se sai Katjan villimmäksi ja huohotus voimistui jälleen. Suutelin Katjan häpykumpua ja hieroin sormellani pillun ja pepun välistä aluetta. Jatkoin nuolemista ja aloin sormillani hellästi avata häpyä.

Katjan klitoris alkoi kovettua ja paisua. Otin sen suuhuni ja työnsin samalla sormeni Katjan sisään. Katjan ensimmäinen orgasmi alkoi olla lähellä, sillä tunsin kuinka hän painoi reisiään vasten päätäni. Katsoin Katjan naaman suuntaan. Hän piti silmiään kiinni, lipoi huuliaan ja hieroi käsillä nännejään.

Mä tuun ihan kohta! Samassa, kun hän huusi hän roiskautti mehunsa käsilleni ja naamalleni. Hän kouristeli selkäänsä ja oli pudota tuolilta. Kun hän alkoi rauhoittua aloin nuolla hänen selvästi arasta vitustaan mehuja pois. Hän värähti aina, kun kieleni kosketti vittua. Tuu sä vuorostas tähän tuoliin.

Mä haluun maistaa sun spermaas, Katja sanoi ja minä tein työtä käskettyä. Katja otti kalsarit pois jalastani ja alkoi nuolla seisovan kyrpäni vartta. Huomasin heti, että tämä tyttö on touhunnut miehen elimen kimpussa ennenkin, sillä olin laueta heti.

Nyt hän otti kyrpäni kokonaan suuhunsa ja alkoi imeä. Hänen imutehonsa oli mahtava. Hän myös leikki terskallani ja nuoli sen alapintaa. Se sai pusseissani veren kiertämään ja tunsin kuinka lastini lähti pusseista kohti terskani päätä. Päätin olla sanomatta asiasta Katjalle sillä hänhän halusi spermat suuhunsa.

Munani paisui Katjan suussa räjäyttäessäni lastini huohottaen Katjan suuhun.

ALASTOMIAMIEHET HOMOSEKSUAALISEEN KARVAINENKALU