Seuraa gay parille miten mies saa orgasmin

seuraa gay parille miten mies saa orgasmin

Homoseksuaalin elämä ei kuitenkaan ole helppoa. Joka päivä saa pelätä, että oma salaisuus paljastuu väärälle henkilölle, jolloin luvassa voisi olla elinikäinen vankilatuomio. Euroopassa homoseksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä, sillä keneltä kahden ihmisen välinen rakkaus muka olisi pois. Minusta meillä kaikilla on oikeus rakastaa ja mennä naimisiin rakastamansa ihmisen kanssa. Uskovaisten ja muiden kapeakatseisten ei tietenkään tarvitse itse ryhtyä homoiksi, mutta antaisivat sentään muille vapauden päättää omista elämistään.

Ihmisoikeudet kuuluvat meille kaikille uskonnosta, ihon väristä tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Eikö elämässä tärkeintä ole kuitenkin onnellisuus? Kaikki ansaitsevat olla onnellisia. Rakkaus on kaunis asia enkä ymmärrä, miksi haluaisimme rakkautta keneltäkään riistää. Olen pitänyt Afrikassa useamman kerran luentoja ja puheita seksistä ja seksuaalisuudesta; itsetyydytyksestä seksuaalioikeuksiimme ja seksuaalirikoksiin.

Homoseksuaalisuudesta en ole viitsinyt kovin montaa sanaa mainita sen harjoittamisen kuitenkin ollessa laitonta lähes kaikissa käymissäni Afrikan maissa. Voisin saada vielä syytteet valtiolta, jos oikein lähtisin asiaa syvemmin puimaan. Silloin tällöin jääräpäisen luonteeni ansiosta olen kuitenkin jatkanut tätä homppelitarinaani sellaisille ihmisille, jotka pyytävät minua tyttöystäväkseen tai vaimokseen.

Tätä siis tapahtuu lähes päivittäin kadulla kulkiessani -kiitos valkoisen ihonvärini. Tällöin olen vain sanonut suoraan, että olen lesbo ja haluan naida itselleni vaimon.

Siihen ovat ihmiset jääneet hölmistyneen näköisinä suu ammollaan perääni tuijottamaan. Tätä voisikin kutsua shokkihoito a la Venla: He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta.

En tiedä, miten tehokas tämä tekniikka on ollut, mutta pakko sitä on lähteä liikkeelle jostain, kun kerta haluan kaikkeni tehdä auttaakseni omalta osaltani Ugandaa seksuaalivähemmistön oikeuksien esille tuomisessa.

Jos ihmiset huomaavat, että tällainen ihan tavallisen näköinen nuori kouluttautunut eurooppalainen on homoseksuaali, homofobia voisi täälläkin päin lieventyä. Minusta tuntuu, että yleisesti täällä pidetään homoseksuaaleja päästään kajahtaneina eikä ymmärretä, että tosiasiassa homoseksuaalit ovat ihan tavallisia ihmisiä niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Ihmisoikeudet ja rakkaus kuuluvat meille kaikille! Tällä planeetalla ei rakkautta voi koskaan olla liikaa! On vierähtänyt lähes puolitoista kuukautta siitä, kun aloitin arkeni täällä Afrikan sydämessä, Ugandassa. Aika on mennyt ihan hurjan nopeasti enkä vieläkään pysty sisäistämään sitä, että puoliväliviiva on jo ylitetty.

Olen asunut paikallisen perheen luona, johon kuuluu yksinhuoltaja-äiti ja kaksi teini-ikäistä lasta. Viihdyn todella hyvin perheen luona ja tuntuukin, että saan heiltä jatkuvasti energiaa raskaassa arjessa jaksamiseen. Arki on lähtenyt rullaamaan radallaan. Enää ei sähköttömyys tai juoksevan veden puutekaan ole häirinnyt tavallista arkielämää.

Oikeastaan tuntuu ihan jännittävältä elää näinkin kivikautista arkea. On ollut hienoa nähdä, miten kaikkeen lopulta tottuu. Enää eivät edes kymmenet torakat vessan seinillä haittaa asioiden toimittamista loppuun asti.

Sähköttömyys ei myöskään ole elämää piinannut. Saan puhelimen ladattua työpaikallani ja tietokoneen sairaalan viereisessä nettikahvilassa, jonne yleensä työpäivieni jälkeen vielä kipitän ennen illalliselle menoa. Aamu alkaa kukkojen laulun aikaan. Naapurustossa vielä on useampia kukkoja, jotka kyllä pitävät huolen siitä, ettei vain kukaan jää peiton alle unikekoilemaan. Joskus sitä silti laittaa torkkuvaihteen kukonlaulusta piitaten päälle, sillä töistä on lähes mahdotonta olla myöhässä.

Toisin sanoen työpaikalle voi mennä silloin kun huvittaa. Työpäivä alkaa virallisesti kello kahdeksalta aamulla, mutta oikeasti ketään ei siihen aikaan vielä ole sairaalalle saapunut.

Ihmisiä alkaa virrata ovista sisään siinä puoli yhdeksän aikoihin. Jotkut tulevat sitäkin myöhemmin, mutta jos ei vielä kymmeneen mennessä ole ilmestynyt paikalle, alkavat työkaverit jo kyselemään perään. Eihän ne työt sairaalassa kuitenkaan itsekseen tule tehdyksi. Minulle rauhallinen työpäivää edeltävä aamu on kuin luksusta. Suomessa yleensä torkutan herätyskelloa niin pitkään, että aamupalan syön joko bussissa tai samalla vaatteita päälleni kiskoessani. Täällä sitä on kuitenkin voinut käydä rauhassa aamupissalla ilman, että joutuu toisella kädellä pytyllä istuessa harjaamaan hiuksiaan tai pesemään väsyneitä silmiään.

Täällä sitä pystyy rauhassa valitsemaan vaatteensa ja odottamaan aamuteen jäähtymistä ilman, että tarvitsee suutaan polttaa. Repunkaan pakkaamisen jälkeen ei ole vielä kiire, vaan voi hitaasti löntystelevin askelein kävellä pääkadulle ja etsiä julkisen kulkuneuvon työpaikalleen. Edes työpaikan oville saavuttua ei tarvitse alkaa vetää kolmiloikkaa, vaan voi rauhassa moikata vartijoita ja harrastaa paikallisetn tavoin small talkkia.

Ennen en ole ollut aamuihminen, mutta nyt minä suorastaan hehkun aamuisin herättyäni. Töitä teen maanantaista lauantaihin ja sunnuntain olenkin pyhittänyt lepopäivälle.

Tosin välillä on tullut ystävältäni sairaalasta soittoa, että täällä tarvitaan apua. Olen siis saattanut myös lipsua lepopäivistäni ja mennyt muutamaksi tunniksi sairaalaan apukäsiksi. Työpäivät ovat teoriassa yhdeksän tunnin mittaisia, mutta käytännössä ne yleensä venyvät pidemmiksi, kun yövuoro tulee paikalle myöhemmin tai päivystyksenä tuodaan potilaita, joita ei ollut tullut kalenteriin merkittyä etukäteen.

Olen kuitenkin pyrkinyt pitämään omasta jaksamisestani huolta enkä ole mielelläni yli kuuteen asti sairaalassa majaillut, ellei sitten ole tullut joku ihan katastrofaalinen tilanne, kuten paikallisen noidan harjoittama noituus, jota pääsin eilen hämmästyksissäni sairaalassa todistamaan. Työpäivän jälkeen olen yleensä mennyt kaupungin nettikahvilaan lataamaan läppärini ja samalla tietysti dataamaan ja kirjoittelemaan juttuja reissustani.

Nettikahvilassa vietän vajaa tunnin, jonka jälkeen lähdenkin kipin kapin kohti kotia, sillä olen jäänyt koukkuun juoksemiseen ja lenkille meno juuri ennen auringonlaskua onkin osoittautunut ihan täydelliseksi ajankohdaksi.

Silloin ei ole enää tuskastuttavan kuuma eivätkä ihmiset niin selvästi minua ja minun valkoista ihoani pimeässä bongaa. Urheilu ei jostain syystä ole vielä Ugandan kulttuuriin päätynyt ja tällaisten juoksulenkkien tekeminen katsotaankin ihan omituisena harrastuksena.

Ihmiset tuijottavat minua kuin minulla olisi jotain mielenterveysongelmia. Kuka nyt haluaisi turhaan antaa hien virrata ja juosta edestakaisin ilman mitään päämäärää. Illalla treenaamisen jälkeen kotona minua jo odottaakin herkullisen tuoksuinen afrikkalainen illallinen.

Täällä ei tosin kovin montaa erilaista ruokalajia ole tapana valmistaa. Ugandalaisten perinteiseen pienten kylien ruokavalikoimaan kuuluukin ainoastaan kolme eri ruoka-annosta. Nämä ruokalajit ovat maissipuuro pavuilla, ruokabanaani maissilla ja pavuilla sekä riisiä maapähkinä-kasvissoseella. Kulttuuria ei siis ole ruokien monipuolisuudella pilattu haha. Vielä en ole ruokatarjontaan onneksi päässyt kyllästymään, mutta pidempään Ugandassa asuessa  alkaisi varmasti ikävä Suomen pöperöitä kohtaan kalvamaan.

Suihkukoppeja on tarjolla kahta eri lajia. Toinen on aivan talon vieressä, mutta käytännössä se ei peitä kyllä mitään ja sittenhän minä olenkin koko illan suurin nähtävyys. Toinen koppi on vähän kauempana, mutta sen ongelma taas on iljettävät torakat, joita en kyllä suihkussa käydessä pysty sietämään.

Ne kun tippuvat seiniltä päälleni vettä ruiskuttaessani. Suihkua varten ämpäri täytetään joesta tai kaivosta haetulla vedellä ja vettä nakataan hartioille pienellä sinisellä napolla. Suihkun jälkeen otan yleensä koraanin tai raamatun käteen ja alan opiskelemaan kynttilän valossa.

Hyttysiä täällä on auringonlaskun jälkeen ihan vaikka muille jakaa eikä hyttysenpuremilta ole pystynyt millään välttymään. Kerran koko perhe ja lisäksi vielä naapuritalo oli sairastunut samanaikaisesti aivomalariaan ja täällä sairaanhoitaja-äidin kanssa kanyloitiin potilaita kilpaa. Täällä ei ole yleistä lähteä käymään sairaalassa, vaikka olisi vakavakin malaria kyseessä. Monet vain hakevat apteekista tablettimuotoiset lääkkeet, jotka he popsivat kotona suuhunsa.

Jos perheessä on hoitohenkilökuntaa, saattavat nämä hakea apteekista IV-lääkkeitä malariaan ja antavat nämä lääkkeet perheenjäsenilleen kotona. Vaikka yrittäisin, miten paljon tuota hyttysmyrkkyä iholleni pläntätä, aina ne inisijät kuitenkin löytävät jostain paljaan kohdan, johon minua pistää. Onneksi sentään nukun hyttysverkon alla, joten uskoa vielä riittää aivomalarian välttämiseen.

Sunnuntaisin haemme kanisterit täyteen vettä läheiseltä pumpattavalta kaivolta, käymme aamupäivällä kirkossa ja pesemme pyykkiä.

Silloin tällöin olen viikolla myös käynyt tutustumassa muihin terveydenhuollon yksiköihin. Olen käynyt kyläni terveysklinikalla ja paikallisen terveydenhoitajan kanssa kiertelemässä ihmisten kodeissa tekemässä terveystarkastuksia.

Koin klinikkatyön kuitenkin siinä mielessä haastavana, että meillä Suomessa ei sairaanhoitajille kätilötyötä kovin paljoa opeteta ja suurin osa täällä tapahtuvasta klinikkatyöstä onkin synnytysten avustamista, sikiöiden palpoimista ja sydänäänteen kuuntelua manuaalisesti. Klinikalle tuli myös useita tropiikin sairauksia potevia, joista minulla ei ollut harmainta tietämystäkään. Ei siis minun taidoistani olisi tällä klinikalla ollut kovin paljon apua. Onneksi sairaalassa työ on paljon tutumpaa ja olen oikeasti tuntenut olevani työyhteisölle suureksi avuksi.

Olen opiskellut islamin uskontoa nyt puolisen vuotta. Olen lukenut puolet koraanista ja haastatellut tusinoittain tavallisia muslimeja sekä kolmen eri moskeijan imaamia.

Aion seuraavaksi esitellä teille yhden kouluttautuneen Sunni-imaamin haastattelun asioista, joita minulla nousi koraania lukiessani pintaan. Suurin osa kysymyksistä on hyvin tabuja ja sainkin aika paljon ihmetystä aikaan moskeijassa. Naiset yrittivät piiloutua huiviensa taakse visusti piiloon ja yrittivät peitellä miestensä keskittymistä. Miehet taas nauroivat ja olivat ihan ihmeissään kysymyksistäni. Haastattelun kysymykset ovat hyvin arkaluontoisia, mutta halusin ehdottomasti saada muslimien johtajan näkemyksen minun mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.

Haastattelu toteutettiin englanniksi imaamin työskentelemässä moskeijassa. Olen kääntänyt kysymykset ja vastaukset tätä tekstiä varten suomeksi. Imaamin pyynnöstä hänen nimeään eikä sijaintia tulla tähän artikkeliin julkaisemaan. Miksi Koraanissa kehoitetaan lyömään vaimoa, jos tämä ei tottele miestään? Vaimolle ei saa tulla mitään jälkeä tästä läimäytyksestä. Koraanissa ei kuitenkaan sanota, miten kovaa mies saa vaimoaan läimäyttää. Suurin osa tulkitsee koraanin juuri niin kuin siinä sanotaan.

Tämän vuoksi musliminaiset usein kärsivätkin parisuhdeväkivallasta ja se on kulttuurillisesti ainakin Sudanissa ja Somaliassa hyväksyttyä. Kaikki eivät tätä kuitenkaan tiedä. Suurin osa muslimeista ajattelee koraanin olevan ainut luotettava lähde heidän elämänsä ohjaamiseen. Esimerkiksi, jos minä olisin lukenut pelkän koraanin ilman kenenkään ulkopuolisen apua, ajattelisin islamin uskonnosta ihan eri tavalla. Koraanissa on kuitenkin paljon väkivaltaan viittaavaa, esimerkiksi siinä sanotaan, että vääräuskoisten päät pitää leikata irti.

Tällä ei ole mitään tekemistä nykypäivän kanssa. Jos joku yrittää tulla tappamaan sinut, sinä tietysti puolustaudut ja ainoastaan tällöin on oikeutettua leikata toisen pää irti.

Koraanissa sanotaan, että mies on naisen päällikkö. Tämä näkyy islamististen maiden kulttuurissa siinä, että nainen ei saa sanoa miehelle kieltävästi. Minä olen tavannut naisia, joiden miehet raiskaavat heitä, sillä naisilla ei ole mitään sanavaltaa miestä vastaan. Mies on kuin naisen holhooja ja huolehtija. Naisella on tietysti oikeutensa eikä mies saa naista millään tavoin loukata. Naisen tulee myös vastavuoroisesti kunnioittaa miestään.

Miksi naisten pitää peittää hiuksensa ja miesten ei? Meillä miehillä on ainoastaan tällaiset tylsät hiukset, jotka eivät kiinnitä kehenkään mitään huomiota. Onhan miehilläkin vaikka minkälaisia hienoja tukkasysteemejä. Minä ainakin käyn ihan kuumana, kun pitkätukkainen mies kävelee minua vastaan. Miksi miehet saavat paljastaa käsivartensa ja rintakehänsä, mutta naiset eivät?

Meillä miehillä on vain tavallinen tylsä vartalo. Naisilla on rinnat, mutta meillä miehillä ei ole mitään. Naisten vartalot ovat myös sirot ja hyvin muodolliset. Minä ainakin tykkään ja tuijotan, kun mieleiseni näköinen mies ottaa paitansa pois.

Miesten lihaksikkaat käsivarret saavat sydämeni sykkimään, kuolan valumaan ja himot heräämään. Kyllä naisillakin on seksihaluja! Naiset eivät ajattele seksiä yhtä usein kuin miehet. Miksi koraanissa sanotaan, että miehet saavat neitsyitä taivaassa, mutta naisten palkkiosta ei mainita koraanissa sanallakaan?

Koraanissa ei kuitenkaan tästä mitään mainita, sillä naiset ovat ujoja eikä koraanissa voi näin ollen tällaisista asioista naisille mainita. Onko taivas eräänlainen ilotalo, kun tapaamani muslimit niin kovin odottavat sinne huoriin pääsemistä? Taivaassa saa ihan mitä vain haluaa. Jos mies haluaa paljon naisia, silloin mies myös niitä saa. Miksi kaksi naista on yhtä kuin yksi mies perinnöllisyysasioissa ja todistusasioissa? Tämän takia mies perii aina enemmän varallisuutta kuin nainen.

On totta, että todistamiseen tarvitaan joko yksi mies tai kaksi naista. Nainen on heikompi kuin mies ja voi näin ollen unohtaa, mitä olikaan todistamassa. Tällöin hän tarvitsee naispuolisen ystävänsä auttamaan muistamisessa. Miksi naiset eivät saa harrastaa seksiä, kun heillä on kuukautiset? Kuukautisten aiheuttamat vatsakivut kuitenkin helpottuvat huomattavasti seksin aikana.

Kuukautisten aikana voi saada myös vahvemmat orgasmit ja nainen voi tuntea olevansa taivaassa. Lääketiedekin todistaa, että kuukautisten aikaan ei tule harrastaa seksiä. Veri on myös likaista eikä seksi ole tarkoitettu likaiseksi harrastukseksi.

Kuukautisten aikaan naisilla on myös erilaisia kolotuksia ja mielenvaihteluita eikä seksi ole tällöin hyväksi. Miksi miehet saavat mennä naimisiin neljän naisen kanssa, mutta naiset saavat naida vain yhden miehen? Miehen avioituessa useamman vaimon kanssa, tämän tulee kuitenkin kohdella naisia yhdenvertaisesti.

Miksi koraanin mukaan miehillä saa olla seksiorjia neljän vaimonsa lisäksi, mutta naisilla ei? Tämä ei ole nykypäivää enää. Miksi koraania ei sitten päivitetä, kun siellä kerta näyttäisi näitä vanhentuneita tietoja oikein runsaammalla kädellä olevan? Koraani johtaa ihmisiä harhaan vai mahdatkohan sinä nyt johtaa minua harhaan, jotta saisin paremman kuvan koraanista?

Se on Allahin sanelema kirja emmekä voi Allahin sanaa alkaa muokkaamaan. Miksi oraali- ja anaaliseksi ovat islamin uskonnossa kielletty? Suurin osa naisista saa oraaliseksistä helpommin orgasmin kuin pelkästä penetraatiosta. Eikö naisen orgasmilla ole mitään merkitystä? Oraaliseksi on kuitenkin liian likaista. Sieltä alapäästä tulee kaikenlaisia bakteereita. Peräaukko taas on tarkoitettu ainoastaan ulosteen tulemiseen ulos.

Jos sinne aletaan työntämään jotain, voi sinne tulla pahoja ongelmia. Miksi monen musliminaisen vagina silpotaan ja klitoris leikataan niin, että he eivät voi enää tuntea mielihyvää seksin aikana? Itseasiassa lähes jokaisen somalinaisen klitoris on leikattu irti eikä heillä ole mitään sanavaltaa asiaan. Toimenpide on vaarallinen eivätkä nämä raukat edes saa mitään anesteettia toimenpiteen aikana.

Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun peniksesi leikattaisiin irti? Tämä käytäntö myös auttaa naisia pysymään yhden ja saman miehen kanssa. Tällöin naisilla ei tule mitään pettämiseen liittyvää mieleen.

Minkä takia miehen penistä ei sitten leikata samalla tavalla irti? Miksi miehellä on oikeus nauttia seksistä, mutta naisella ei? Mies saa kuitenkin naida neljä eri naista ja pitää myös terskansa.

Miksi Islam syrjii naisia? Naisen ja miehen kuuluu olla samanarvoisia. Mieheltä leikataan esinahka, koska esinahka aiheuttaa helposti miehelle erilaisia tulehduksia. Naiset eivät ajattele seksiä yhtä paljon kuin miehet, minkä takia miehet saavat naida enemmän naisia.

Nyt sinulla on kyllä väärää tietoa. Naiset voivat ajatella seksiä ihan yhtä paljon kuin miehetkin. En tiedä miksi, mutta vanhempia miehiä ajattelin aina päivittäisten sormileikkieni aikana. Saavuimme iltapäivästä mökille ja kannettuamme kassimme sisälle tupaan liityimme terassille isäni seuraan, joka oli jo valmiiksi pienessä hiprakassa.

Isäni oli viisissäkymmenissä, ikäisekseen ihan komea, johtajatyyppiä oleva perisuomalainen mies. Elintaso näkyi vatsan seutuvilla, hiukset olivat iän myötä alkaneet lähteä, mutta rinnassa ja vatsan alueella karvaa näytti riittävän. Isäni vietti paljon aikaa mökillä kutsuen sinne aina sukulaisia ja tuttavia kyläilemään. Ilmeisesti oli jonkin verran yksinäinenkin, koska äitini oli kuollut tapaturmaisesti jo ollessani pikkutyttö.

Tästä syystä isäni ja minun välit olivat enemmän kuin läheiset ja voin hyvällä omallatunnolla sanoa olevani se isäntyttö. Montaa olutta emme olleet vielä kerinneet ottaa, kun miesten välille jo syntyi ilmiriita politiikasta. Olin sanonut Markulle usein, ettei hänen kannattaisi alkaa riidellä asiasta isäni kanssa, koska tämä tiesi kyseisestä aiheesta hyvin paljon ja kiistelykumppani jäi lähes poikkeuksetta aina toiseksi.

Niin myös oli käymässä tänä iltana. Itse puolustin isääni, koska Markun käytös oli alkanut jossain vaiheessa ällöttää minua. Aikansa nahisteltuaan Markku hyppäsi pystyyn ja sanoi lähtevänsä moisten kapitalistien seurasta takaisin kotiinsa kaupunkiin. Ilta kului ja jossain vaiheessa huolestuin jo Markusta, kun häntä ei takaisin kuulunutkaan. Isäni kävi katsomassa metsänlaidassa, oliko Markku kenties mököttämässä autolla.

Palattuaan hän kuitenkin kertoi, ettei ollut nähnyt sen enempää Markkua kuin autoakaan. Päättelimme Markun tosiaankin lähteneen juovuspäissään ajelemaan kaupunkiin.

Olin vihainen ja huolissani, koska pelkäsin, että matkalla sattuisi jotain, mutta tuona aikana, jolloin kännyköitä ei vielä ollut, oli täysi mahdottomuus tavoittaa mökiltämme ketään. Tavallaan olin myös huojentunut, koska nyt ei tarvitsisi kuunnella kahden aikuisen miehen tappelua koko iltaa.

Jatkoimme isäni kanssa oluen siemailua ja tuntien kuluessa myös huoleni Markusta jäi taka-alalle. Kyllä Sulle, tyttö, löytyy miehiä, paljon parempiakin miehiä kuin tuo Markku! Isäni tarjosi minulle vielä lohdutukseksi kirkasta pulloaan, josta parit terävät otinkin, ja täytyy myöntää, että tunsin isäni luona oloni hyvin varmaksi ja turvalliseksi.

Säpsähdin ajatusta, koska en ollut saunonut isäni kanssa viimeksi kuin teini-ikäisenä enkä ollut isälleni näyttänyt alastonta vartaloani vuosiin. Isäni huomasi hämmentyneen ilmeeni ja tokaisi rauhoitellen: Suljin oven ja laskin farkuista leikellyt shortsini nilkkoihin. Vessaan kuulin, kuinka isäni kantoi rannasta vettä saunalle ja rauhoitin mieleni. Annoin ajatuksen juosta päivän tapahtumissa ja rentoutuneena tunsin, kuinka pissa suihkusi paineella pimpastani.

En tiedä mistä johtuu, mutta usein sormeilen vakoani pissalla ollessani, niin myös nyt. Suljin silmäni ja hieroin hellästi klitoristani välillä tunnustellen sormella myös lämmintä, suihkuavaa pissaani, lopuksi sivellen sitä häpyhuulilleni. Juomat olivat tehneet tehtävänsä ja tunsin, kuinka pieni sormileikki sai vakoni kostumaan pohjia myöten. En tiedä, kauanko siinä istuin, mutta kiihottava hetki päättyi isäni ääneen.

Minä menen jo edeltä löylyihin, niin tule sinne sitten perässä! Mä tuun ihan kohta! Hoippuessani takaisin terassille jännitys iski uudestaan, vaikka olin kuinka tolkuttanut itselleni saunomisen isäni kanssa olevan täysin normaalia. Otin terassin pöydältä isäni pullosta pitkän huikan ja vielä toisenkin, ihan vain rohkaisuksi.

Avasin itselleni pullon olutta ja pyyhe kainalossa lähdin kävelemään saunalle. Saunan eteisessä oli pimeää. Jätin oven auki, jotta ilta-aurinko valaisisi pimeän tilan. Pukuhuoneessa oli vanha puinen sohva, jonka päälle isäni oli heittänyt vaatteensa mytyksi. Kuulin, kuinka isäni heitti löylyhuoneessa vettä kiukaalle ja aloin riisuuntua. Jälleen tunsin oloni turvalliseksi ja heitin shortsini sohvalla lojuneen vaatemytyn viereen. Seuraavaksi riisuin trikoopaitani ja viimeiseksi omaan myttyyni lensi rintaliivit.

Vilkaisin vaistomaisesti itseäni ilta-auringon valossa kuin tarkistaakseni, että vartaloni olisi kaikin puolin kunnossa. Tämä oli hullua, koska saunassahan oli vain isäni. Rinnat vielä niin pystyt, juuri ja juuri C-kuppiset. Todellisuudessa B-kupin rintsikat olisivat olleet varsin hyvät, mutta tuntui jotenkin hienommalta, kun täytin kohtalaisen hyvin myös seuraavan kuppikoon.

Nännipihat olivat suuret ja kiihottumattomassa tilassa nipukoita oli lähes mahdotonta havaita. Kotona itseäni peilistä katsellessa rinnoistani tuli mieleen puoliksi puhalletut ilmapallot. Jotkut kutsuvat sellaisia ketunneniksi ja hieman siltähän ne näyttävätkin suippoina ylöspäin sojottaen.

Niiden alta alkoi litteä vatsa, joka päättyi tummakarvaiseen kolmioon jalkojeni välissä. Karvoitustani en tuolloin mitenkään trimmaillut, eikä se trimmaamista tarvinnutkaan: Vako, josta sain päivittäin suunnatonta nautintoa itselleni. Kämmenellä sipaisin karvoitukseni pöyhkeämmäksi ja olutpullo kädessä astelin saunan löylyihin. Myös saunassa oli pimeää, kun kiipesin lauteille istumaan. Ilta-auringon valosta tullessani sokaistuin pimeydestä niin, että tuskin näin isääni istumassa lauteen nurkassa.

Oloni tuntui jälleen kerran hyvin vaivautuneelta, mutta muutama huikka pullosta teki tehtävänsä. Oloani ei helpottanut yhtään saunan ikkunasta sisään kajastanut valo, joka valaisi vartaloni kuin tarjottimella isäni silmien eteen! Keskustelu jatkui ja pikkuhiljaa siinä istuessamme tunsin jälleen oloni hyvinkin mukavaksi ja turvalliseksi enkä lopulta edes ajatellut kyseisiä löylyjä millään tavoin kauhistuttavina.

Isäni läsnäolo oli verrattavissa kuin olisi istunut jonkun tyttökaverin kanssa saunassa ja lopulta keskustelimmekin elämästäni hyvin avoimeen sävyyn. Juttelimme kaikesta maan ja taivaan välillä ja joskus jutut menivät jo sille tasolle, etten niistä olisi ainakaan isäni kanssa pystynyt selvinpäin punastelematta puhumaan!

Kaikki keskustelu tuntui nyt vain aivan normaalilta, kiitos muutaman terävän huikan ennen saunaan tuloa! Tosin huomasin kyllä hämärään jo tottuneilla silmilläni, että isäni katse viipyi luvattoman kauan rinnoillani sekä myös tummassa karvakolmiossani, mutta se ei minua häirinnyt, koska arvelin sen vain johtuvan reilusta määrästä alkoholia.

Eihän se kai niin terveellistäkään ole näin saunan ja ryypiskelyn kanssa, ainakaan näin vanhalle miehelle. Sekoittelin itselleni sopivan lämmintä pesuvettä, kun isäni siirsi puheen taas Markkuun: Tuollaisella vartalolla sinä saat miehen kuin miehen pään sekoitettua!

Kyllä sinä kuule vanhemmallekin kelpaisit. Pyöräytin vaistomaisesti peppuani ja tunsin, kuinka pimppani kostui kuin taikaiskusta: Tosin sanojana oli oma isäni, mutta hänen rauhallinen ja vartaloani kehuva puheensa jotenkin sai minut tuntemaan itseni jälleen naiseksi. Outo ilmapiiri isäni kanssa, kahden kuumassa saunassa, yhdistettynä nauttimaani alkoholimäärään sai maailman pyörimään silmissäni. Eteisestä tulvi räikeä ilta-auringon valo, joka takasi isälleni täyden näkyvyyden peseytymiseeni.

Tiesin isäni katselevan vartaloani, mutta ajattelin: Jos tykkää mua katsella, niin katselkoon! Ja niin naiselliset rinnat ja kaikki! Eihän sua voi enää iskän pikkutytöksi kutsuakaan! Tässä kun nyt kerran ollaan, niin pesepäs nyt tyttösi selkä, niin pääset sitten itsekin peseytymään. Ei tarvi koko iltaa siellä kuumassa sinunkaan istua. Vahva käsi tarttui harjaan ja pikaisella vilauksella näin isäni kalun roikkuvan koko mitassaan vasten saunan laudetta.

Pyörähdin ympäri ja kuulin isäni astuvan puisia askelmia lattialle. Sivusilmällä vilkaistessa näin paksun kalun puolikovana seisovan silhuetin saunan pimennossa.

... Thai hieronta jyväskylä homoseksiä homo

Erottinen tarina siveysvyössä homo

Escorts helsinki suomalainen gay sex

Seksiä ei myöskään tule harrastaa ennen avioliittoa. Mieheltä leikataan esinahka, koska esinahka aiheuttaa helposti miehelle erilaisia tulehduksia. Isäni oli viisissäkymmenissä, ikäisekseen ihan komea, johtajatyyppiä oleva perisuomalainen mies. En tiedä miksi, mutta vanhempia miehiä ajattelin aina päivittäisten sormileikkieni aikana. Naiset yrittivät piiloutua huiviensa taakse visusti piiloon ja sexworknet wilma tku homo peitellä miestensä keskittymistä. Viime syksynä sain tilaisuuden päästä opiskelijavaihtoon ….