Sex homo asut treffit seksi

sex homo asut treffit seksi

Tällöin täytyy hoitajana pitää silmällä ettei kukaan myöskään joudu seksuaalisenhäirinnän tai ahdistelun kohteeksi. Joskus myös omaisten kanssa tulee pulmatilanteita. Kaikki eivät sitä vain hyväksy ja hoitajana on melkoisessa välikädessä kun haluaisin ainakin itse turvata jokaiselle mahdollisuuden rakkauteen, hellyyteen ja seksuaalisuuteen, mutta en toki haluaisi kenenkään omaisenkaan kokevan tilannetta järkyttävänä tai loukkaavana.

Jos puhumme asukkaan oman huoneen rauhassa tapahtuvan seksuaalisen toiminnan  rajoittamisesta niin siinä kohtaa jokainen saa mennä itseensä. Jos huoneeseen mennessä näkee että hommat on kesken ja menee siitä torumaan niin metsään mennään ja pahasti. Näihin tilanteisiin reagoimiseen tarvitaan henkilökunnalle lisää osaamista ja tietoa seksuaalisuudesta sekä avointa keskustelua aiheesta!

Huudan kovastikin työnohjauksellisen ja luottamuksellisen avoimen keskustelun perään. Toki myös täytyy luoda pelisäännöt esim hoitajiin kohdistuvasta seksuaalisesta häirinnästä.

Koska tätäkin tapahtuu että hyvin suorasukaisesti käydään kii privaatti-aluesiin ja puheet ovat pahempia kuin härskeimmeissä porno-novelleissa. Toki hoitajana täytyy pystyä ymmärtämään sairauden aiheuttamaa käytöstä mutta seksuaalista ahdistelua ei tarvitse kenenkään kestää.

Ennen kuin kauhistelet mediassa kuinka hoitajat taas ovat suvaitsemattomia törppöjä niin mieti näitä juttuja. Kuinka sinut olet itse seksuaalisuutesi kanssa? Osaatko suhtautua asiallisesti jos vuosia asiaa piilotellut läheisesi vanhainkodissa vihdoin uskaltaa toteuttaa todellista sukupuoltaan, vaikka se olisi hänen biologisen sukupuolensa vastakohta. Kun Veikosta tuleekin Vieno? Tai jos muistisairas puolisosi löytää uuden lemmen palvelutalossa eikä muista enää olevansa naimisissa?

Entä jos uusi lemmen kohde onkin hänen kanssaan samaa sukupuolta? Jokaiselle hoitaja-kolleegalle lähetän lämmöllä terveisiä että selvittäkää omat seksuaalisuutenne kipupisteet ja miettikää syitä ennakkoluuloihin omassa elämässänne. Vain kohtaamalla oman seksuaalisutemme ja sen kipupisteet voimme kohdata muissa heidän kipupisteitään ja heille tärkeitä asioita. Reilu kolmekymppiset neitsyet ovat mitä erilaisimmin tavoin häiriintyneitä, sosiaalisesti estyneitä, rumia, epätoivoisia, toivottomia, peräkammareihinsa juuttuneita surkimuksia.

Niillä on kymmeniä märkiviä finnejä nenänpielessä, sairaalloinen äitisuhde, vaatekaappiin sullottuna puolen vuoden ajalta pesemättömät hikisukat, pahanhajuinen hengitys ja kesken jäänyt peruskoulu.

Reilu kolmekymppiset neitsyet eivät ainakaan ole puheliaita, sosiaalisia, pysyviin ja syvällisiin ihmissuhteisiin kykeneviä, koulutettuja, aktiivisia, itsenäisiä ja suurin piirtein tavallisia tallaajia.

Paitsi että jotkut ovat. Minä olin — vielä viikko sitten. Edelleen olen kaikkea muuta paitsi neitsyt. Ja ettei jää liian ruusuinen kuva, niin olen kyllä myös sarkastinen, liikunnanvihaaja, onnettoman aamu-uninen, leväperäinen rahankäyttäjä, vain kofeiinin voimalla kilttinä pysyttelevä. Mutta tuskinpa mikään näistä on suorassa syy-seuraus-suhteessa neitsyyteeni. Vielä maaliskuun puolivälissä olin täysin kokematon, mitä tulee kahden ihmisen väliseen fyysisen kiintymyksen, hellyyden, intohimon, rakkauden tai seksuaalisuuden ilmentämiseen.

En ollut koskaan pitänyt ketään kädestä puhtaasti hellyydenosoituksena. En ollut koskaan suudellut. Kukaan toinen ei koskaan ollut tyydyttänyt minua käsin tai suullaan. Koskaan en ollut harrastanut seksiä. Neitsytmatka on blogi siitä, miten vielä kolmekymppisenäkin kaiken voi kokea ekaa kertaa.

Miten vielä ei ollutkaan liian myöhäistä. Miten pää menee pyörälle kaikesta tästä. Miten lopulta kysymys ei ollutkaan, milloin kelpaan jollekin. Kysymys oli koko ajan: On melkein mahdotonta päättää, mistä aloittaa. Siitäkö, miltä se eka kerta lopulta tuntui?

Vai siitä, miten ekaan kertaan päädyttiin - pitkällä tai lyhyellä katsauksella? Kertoako, mitä ajattelin ja tunsin kaikkina niinä vuosina, kun olin neitsyt vasten tahtoani mutta ilman sen suurempia pyrkimyksiä muuttaakaan tilannetta?

Olisiko paikallaan jakaa kaikki ne surkuhupaisat guuglailut, joita ensin tein hakusanoilla"aikuinen neitsyt", "ikuinen neitsyt", "ei koskaan seksiä" ja näiden englanninkielisillä vastineilla , mutta joista ekan kerran lähestyessä siirryin hakusanoihin "sattuuko eka kerta" ja "tuleeko verta"? Kyllä, vielä yli kolmenkymmenen vuoden kypsässä iässä neitsyt, tai ainakin tämä neitsyt, halusi ennen kaikkea tietää: Joskus alakouluikäisenä luin äidille tulleesta Kodin Kuvalehdestä artikkelin, joka tarjosi neuvoja intohimon suhteestaan kadottaneille pariskunnille.

Neuvot oli kirjattu kolmen viikon ohjelman muotoon. Ensimmäisellä viikolla pariskunta ei saanut koskea toisiinsa, toisella viikolla sai koskea mutta vaatteet oli pidettävä päällä, kolmannella viikolla oltiin jo alasti, mutta erogeenisimmille alueille ei ollut luvallista eksyä.

Vasta kolmannen viikon viimeisenä päivänä kipinänsä kadottaneen pariskunnan oli sallittua edetä yhdyntään asti. Kolmen viikon aikana jokaiselle päivälle oli myös erilaisia varsin yksityiskohtaisesti kuvattuja viettelyneuvoja. Yhtään kuvaa en artikkelista muista, tekstin sen sijaan hyvinkin tarkasti. Luin lehteä salaa peiton alla.

Samalla tavalla puolihämärässä kuin teinipojat lukevat tissilehtiä vai surffaillaanko nykyään vain netissä näissäkin asioissa? Muistan, miten jännittävä lehti oli. Miten vaistonvaraisesti ymmärsin pitää lukukokemuksen vain itselläni.

Ja kuinka äärettömän kiihottunut olin. Sen lehden yllyttämänä vein ensimmäistä kertaa sormeni housuihini ja masturboin. Monta, monta, monta kertaa. Teininä runkkasin ilta illan perään - kuten sen jälkeen oikeastaan aina. Nukuin yöni narisevassa sängyssä ja koitin pysyä mahdollisimman hiljaa ja liikkumatta, ettei koko talo olisi herännyt, kun punaposkisena huohotin milloin millekin mielikuvalle.

Kerran muistan useamman oven takana nukkuneen äidin ilmestyneen sänkyni viereen ja kysyneen, onko jokin hätänä, kun niin kovin pyörin sängyssäni. Olin ehtinyt vetää sormet peiton päälle ja valittelin vatsaani. Pienessä mielessänikään ei kävisi kysyä, uskoiko äiti selitykseni.

Jotkut samanikäiset kaverit kuljettelivat sormiaan jo ihan muualla kuin omissa housuissaan, mutta omaan yläasteaikaani seksi ei kuulunut vielä edes toiveena. Lukiolaisena havahduin siihen, että yksi jos toinen ystävä seurusteli ja jo niin vakavasti, ettei seksi voinut olla kuulumatta suhteisiin.

Halusin kipeästi olla samanlainen kuin muut, joten vaikkei poikaystävää ollut, riittävän uskottavia ja kömpelöitä seksitarinoita sain sepitettyä muutaman. Tänä päivänäkään tuskin kukaan ystävistäni uskoisi, että olen ollut neitsyt yli vuotiaaksi. Olin oppinut, ettei eka kerralla ilotulitukset pauku tai myöhemminkään orgasmi kruunaa jokaista panoa, joten sellaisiin hehkutuksiin en edes sortunut. Enkä koskaan sanonut mitään oma-aloitteisesti, sepitin vain, jos kysyttiin.

Lukioikäisenä aloin toivoa, että joku haluaisi harrastaa kanssani seksiä. Että joku haluaisi olla kanssani. Ei yhdenillanjuttuna vaan suhteessa. Mutta epätoivoinen en ollut, toiveikas vain.

Toiveikkuus oli sellaista levotonta kuplintaa vatsanpohjassa, varmuutta, että jonkin baari-illan päätteeksi löytyisi Se Oikea, jonka vällyjen väliin päätyisin.

Uskoin, että ennen kuin täyttäisin 20, olisin rakastellut. Opiskelin, kiersin yliopistoriennot, ihastuin, en koskaan uskaltanut lähestyä tosielämän ihastuksiani, nettideittailin, en koskaan uskaltanut lähteä toisille treffeille vaikka ensimmäiset olisivat onnistuneetkin, valmistuin yliopistosta, menin töihin, täytin elämäni, katsoin, kuinka muiden elämät hakivat muotoaan parisuhteiden ja perhekuvioiden ristipaineessa, en ollut niinkään kateellinen mutta yksinäinen joskus kyllä.

Maanantaista perjantaihin oli kiire. Viikonloppuisinkin, jos kävi hyvin. Jos kävi huonosti, perjantaista sunnuntaihin muistin olevani erilainen kuin muut. Luovuin jo vuosia sitten ajatuksesta, että koskaan kertoisin mahdolliselle partenerille olevani neitsyt.

Halusin olla kaikkea muuta. Halusin myös kipeästi löytää selitystä neitsyydelleni. En uskonut olevani ruma. Monella ylipainoisella oli kumppani.

Moni heistä oli kaikkea muuta kuin neitseitä. Mutta kun lapsuuteni oli onnellinen ja sisarukseni varsin kykeneviä intiimeihinkin ihmissuhteisiin.

Kuinka monta kertaa ajattelinkaan olevani sittenkin lesbo. Niin vinoon kasvanut vain, etten syystä tai toisesta saanut kiinni kiimantunteista naisia kohtaan. Kävin naisen kanssa treffeilläkin - oli ihan kivaa. Koitin fantasioida naisista - epäonnistuin yhä uudelleen.

Kun alkaa olla lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä, kadoksissa oleva seksuaali-identiteettikin tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin seksuaalinen kokemattomuus.

Olisin halunnut olla vasta myöhemmällä iällä itsensä löytänyt lesbo. En esipuberteetti-ikäisestä asti peiton alla sormijumppaillut neitsyt vailla mitään oikeaa syytä koskemattomuudelleen. Vasta kolmekymppisenä ymmärsin suurimman haasteeni. Ei vain sellaisella tervehenkisellä "joo, joo, on tärkeetä rakastaa itteensä" -ajatuksella, vaan ihan oikeasti olisi elettävä sellaista elämää ja sellaisten ihmisten ympäröimänä, että voisi hymyillä peilikuvalleen.

Olisi lopetettava anteeksipyytely ja himmailu ja kaikenlainen oman itsen vähättely. Uskallettava ottaa vastuu omasta onnesta. Varmaan vasta myöhempiin ikävaiheisiin kuuluu yritys luopua self help -oppaiden kirjallisesta tyylistä.

En ryhtynyt minätykkäilijäksi päästäkseni neitsyydestäni. Mutta pääsin neitsyydestäni, kun olin reilun vuoden opetellut pitämään itseäni hyvänä tyyppinä. Parhaana mahdollisena minuna juuri nyt. Ja miten tökerö klisee onkaan, että vasta kun tykkää itsestään, antaa muillekin siihen luvan.

Ja miten totta tökeröimmät kliseet voivatkaan olla. Muusikko lisää varmuuden vuoksi hieman epävarmana reaktiostani silmää iskevän hymiön seuraavaksi viestikseen. Mutta minä pysähdyn ajattelemaan. En tiedä, uskonko universumin ihmeisiin, sielujen vaellukseen, karmaan ja muihin spirituaalisiin seikkoihin.

Mutta tiedän, että olen joogaharrastukseni myötä muuttunut myös ihmisenä. Olen paljon onnellisempi, hymyileväisempi, tasapainoisempi. Se sisällä aina ainakin säästöliekillä kytenyt viha ja katkeruus ihmisiin, jotka ovat satuttaneet minua joskus elämäni varrella, on kadonnut. Se turhautuminen kaikkeen negatiiviseen ja siitä stressaamiseen on lähes poissa. Heh, huomaan jopa, että korvani alkavat vierastaa sitä kaikkein vihaisinta metallimusiikkia; sitä, jota ennen rakastin huudattaa nupit kaakossa, imien sen vihaa itseeni.

Olen alkanut uskoa, että kaikella on tarkoituksensa, ja että mitään ei tapahdu sattumalta. Minä en varmastikaan tavannut Muusikkoa sattumalta; sille oli joku tarkoitus. Ja miten se tapahtuikaan juuri sillä hetkellä, kun olin reseptiivinen juuri hänen kaltaiselleen ihmiselle; sellaiselle, joka on myös löytänyt uusia arvoja ja arvoituksia omasta elämästään.

Kumpikaan meistä ei oikein tiedä, miksi meidän oli tarkoitus tavata. Minäkin uskon, että meidän sielumme ovat tunteneet toisensa kauan; miten muuten voi selittää sen täydellisen luottamuksen, turvallisuuden ja tuttuuden tunteen, mitä toisen seurassa kokee? Me olemme nyt tunteneet toisemme kuukauden. Ja tavanneet sinä aikana tasan kerran. Jo ensitapaamisella olimme, kuin olisimme tunteneet toisemme aina.

Yhdessäolomme seksin ulkopuolella oli melkeinpä…rutiininomaista, luontevaa. Kuin olisimme aina tehneet juuri niitä asioita yhdessä.

Seksikin oli luontevaa, toki — mutta kaikkea muuta kuin rutiininomaista tai uutuudenkömpelöä, kuten usein uuden kehon kanssa tutustuessa.

Tällä kerralla ei ollut päitten yhteenkolahduksia tai pähkäilyjä siitä, miten kovaa pitäisi tai uskaltaisi koskettaa. Tai asentoja, jotka eivät toimineetkaan. Ei tarvinut miettiä, näkyykö röllimaha asennossa x, tai roikkuvatko tissit asennossa y. Ei ehtinytkään miettimään; keskittyi vain siihen, mitä tunsi, mitä toinen sai tuntemaan.

Jos minulta kysyttäisiin, kauanko seksi kesti per kerta, en osaisi vastata. Mutta tiedän, että jälkeenpäin molempien kehot olivat kosteita; että sydän hakkasi kuin tuhatta ja sataa, ja että hiukset liimautuivat otsalle. Ja että molempia itketti ja nauratti samaan aikaan. En ole koskaan antautunut samalla tavalla. Enkä koskaan ottanut sitä, mitä haluan, yhtä määrätietoisen vaativasti, kyselemättä. Olemme sittemmin kertoneet toisillemme asioita, joita edes partnerimme eivät tiedä.

Olemme tunnustaneet toisillemme ne kaikkein epäsovinnaisimmat seksuaaliset fantasiamme — ja todenneet jakavamme samat fantasiat keskenämme.

Juuri ne fantasiat, joita ei uskalla koskaan sanoa ääneen, koska pelkää leimautuvansa. Juuri ne, joita Tyypit eivät koskaan tule kuulemaan. Koska emme uskalla kertoa. Muusikon kanssa uskallan melkein ihan mitä vaan, haluan melkein ihan mitä vaan.

On, kuin koko seksuaalisuuteni pakka olisi pistetty uusiksi, sekoitettu ihan eri järjestykseen jokerit mukana. Mulle on tullut semmonen olo, että mutsien oletetaan olevan jokseenkin epäseksuaalisia olentoja. Seksistä ei voi lapsen saavuttua puhua missään määrin suorasukaisesti ellei sitten ole tarkoitus tulla uudestaan raskaaksi ja toimitusta arvioida suhteessa tähän tavoitteeseen.

Nautinnon vuoksi mutsit eivät kumminkaan seksiä harrasta, koska selvästi se jotenkin vähentää kyvykkyyttä äitinä, tuona puhtoisena kaapumaiseen yöpukuun sonnustautuneena lapsen lohdukkeena, jonka minuus on lopullisesti toisia varten. Ennen niin nätteihin tai jopa uskaliaisiin rintsikoihin puetut ja ihailua laajalti herättäneet bosat ovatkin nyt vain hanalliset maitosäiliöt ja aina mukana oleva matkatyyny. Ja alakerrassa ei tietenkään ole enää mitään nähtävää ja jos olisikin, niin miten sinne pääsee kun ne valtavat sloggit on levittäytyneet kaikkialle.

Ymmärtänette, että olen eri mieltä. En ole ikinä ollut näin sinut ja sovussa itteni kanssa, lemmen kohtaamiset olisi enemmän kun okei. Joten siis miksi, miksi nykyään kun näen unta kuumasta aktivistimiehestä, uni jää hailun romanttiselle tasolle. Pussailu on tietty ihan söpöö, varsinkin kutosluokkalaisista, mutta ei kai täs tartte nyt itte itteänsä ruveta sensuroimaan!

Muut yrittää jo ihan tarpeeks. Että moro vaan alitajunta, tänä yönä meen seuraavalle pesälle. Ensitapaaminen jaksaa aina jännittää. Olen valmiina kymmenen minuuttia ennen sovittua tapaamista. Pesen hampaat vielä kerran, purskuttelen suuvedellä. Tekisi mieli tupakkaa, mutta en halua polttaa, sillä Finassimies ei tupakoi; ja vaikka vakuutteleekin, ettei tupakointini haittaa, en halua tarjota tuhkakupin makua.

Pihaan pyörtää kivannäköinen Audi. Vedän pari kertaa syvään henkeä, puen aurinkolasit ja harppaan ulos. Finanssimies vilkuttaa ratin takaa. Astelen itsevarmasti autolle ja väännän kasvoilleni tervetuliaishymyn, jonka toivon naapureitten silmiin vaikuttavan sellaiselta, joka annettaisiin kollegalle.

Asiakastapaamisellehan tässä viattomasti ollaan menossa. Autossa tervehdimme koskettamatta koska naapurit ; Finanssimies pyörtää pihasta. Totean keskustelunomaiseen sävyyn, että minulla taitaa olla jo alushousut kosteina.

Finanssimies komppaa samaan sävyyn, että hänellä on ollut heräämisestä asti kestoerektio. Finanssimies vetää syvään henkeä, kun kuperran käteni hänen todistusaineistonsa päälle. Hotellihuoneessa katsomme toisiamme nanosekunnin nälkäisesti silmiin, huulemme löytävät toisensa ja Finanssimies vetää minut itseään vasten, puristaa kovaa ja painaa lantionsa lantiolleni. Ensimmäinen kerta suudellessa uuden ihmisen kanssa voi ensin olla hakemista, yhteisen rytmin löytämistä.

Tässä tapauksessa näin ei ole; suutelemme luontevasti, nälkäisesti ja täysin vaistojemme varassa, toisiamme mukaillen. Finanssimies riisuu paitani, vapauttaa minut hameestani ja ihastelee stay-uppejani samalla, kun painaa minut sängylle hellävaroen, mutta päättäväisesti. Ottaa huulillaan lähikontaktia sisäreisiini, ja vetää yhdellä sulavalla liikkeellä alushousuni alas, heittää ne kärsimättömästi huoneen nurkkaan, ja painaa huulensa hävylleni; aloittaa kiireettömän työskentelyn, joka saa kehoni kihelmöimään.

En ole koskaan ennen ollut suuseksin ystävä ottavana osapuolena. Tästä lähtien olen ; mies tietää tasan tarkkaan, mitä tekee, eikä kiirehdi - kaikesta huomaa, että hän oikeasti nauttii hommasta. En kuitenkaan pysty rentoutumaan tarpeeksi kliimaksia varten; avitan hieman kädelläni samalla kun mies tunnustelee minua sisäpuolelta, katsoen minua intensiivisesti silmiin. Hekuman lähestyessä mies nappaa minua ranteesta kiinni ja korvaa käteni huulillaan, auttaen viimeiset metrit maaliin.

Painan hänen kasvojaan jalkoväliäni vasten samalla, kun kehoni jännittyy kaarelle; yritän olla huutamatta, mutta epäonnistun surkeasti. Ei sillä, että olisin uteliaana painanut seinää vasten lasin ja lasin pohjaa vasten korvan.

Usko pois, heidän aktinsa äänet kantautuvat kotiini ilman kerrostalokyttääjän arsenaaliakin. Kerrostaloon kuuluvat elämisen äänet ja uskoakseni he yrittävät tehdä uutta elämää — tai ainakin harjoittelevat innokkaasti. Juuri nyt heidän asuntonsa puolelta kantautuu jotain muuta, joukkio matalia miesääniä. Näen mielessäni peli-iltaa viettävän miesten joukon.

Eilenkin villisti voihkineen emännän ääni on poissa. Antaa takaisin koko kuluneiden kuukausien mitalta, kuitata kalavelat kaikesta siitä tyhjänpäiväisestä kiihottumisesta vanhanpiian huushollissani. Miten kaunis onkaan ajatus siitä polttavasta tarpeesta, jonka kenties voisin seinän takana sytyttää.

Matka minuksi on ollut pitkä ja kivinen. Vaikka tiedän, että rikottunakin voi olla rakastettu, niin aina se ei ole ollut helppoa. Aikaisemmat väkivaltakokemukset ovat vaikuttaneet vahvasti siihen, millaisena olen nähnyt itseni ja kokenut itseni. Minun kehonkuvani on ollut vääristynyt. Olen vihannut kehoani siitä, että se on pettänyt minut ja siitä, että se on niin pitkään muistuttanut niistä vaikeista kokemuksista.

Silloin, kun raiskauksen jälkeen makasin kylpyhuoneen lattialla kippurassa ja toivoin ainoastaan kuolemaa, uskoin ainoastaan yhteen asiaan. Siihen, että minä en selviä. Siitä petoksesta, mihin kehoni oli syyllistynyt. Kaikkein kauheimmalla elämäni hetkellä kehoni on toiminut täysin järjen vastaisesti. Kaikkein kauheimmalla hetkellä kuulin huohottavan äänen päältäni kähisevän "sinähän pidit siitä" samalla, kun sisin tuntui räjähtävän kappaleiksi. Siksi minä vihasin kehoani.

Oli vaikea ymmärtää sitä, että keho toimi ainoalla oikealla tavalla - piti minut hengissä. Raiskauksen ja abortin jälkeen ajattelin, että mikään valta maailmassa ei saa minua enää alistumaan kenellekään. Tai ylipäätään ihastumaan keneenkään. Sitten, vuosien jälkeen, tapasin Miehen. Tavatessani hänet muistan ihmetelleeni, miten kenelläkään voi olla niin ystävälliset silmät.

Taistelin vastaan, mutta en voinut sille tunteelle mitään. Ja pitkään ajattelin, että jos Mies saisi tietää, millainen minä oikeasti olen, hän ei enää haluaisi minua tai rakastaisi minua. Se, mitä olen kokenut, ei määritellytkään minua naisena. Olin hänen silmissään kaunis, ihana, naisellinen. Olin hänen lähellään hellästi käsitelty, kainalossa pidetty, silitetty. Vähitellen opin myös sen, että seksiin ei kuulu toisen alistaminen, vahingoittaminen, oman nautinnon tavoitteleminen, vaan että se voi olla oikeasti kaunista, kahden ihmisen kaikkein intiimeintä vuorovaikutusta.

Yhteistä seikkailua ja löytöretkeilyä. Toisen jokaisen ihosolun rakastamista ja rakastetuksi tulemista. Hyvän olon tuottamista ja sen saamista niin, että lopputuloksena ei olekaan liuta itsesyytöksiä vaan raukea, hyvä olo. Olen kulkenut pitkän matkan yhdessä maailman parhaimman matkaoppaan kanssa. Olen ihmetellyt hänen viisauttaan ja hellyyttään. Iloinnut siitä, että hän on opettanut minut nauttimaan seksistä.

Ja hyväksymään itseni, tämän kehon. Kun on ensin tullut rakastetuksi sellaisena kuin on, voi oppia rakastamaan itseään ja kehoaan sellaisena kuin on.

Miten toivoisin, että voisin huutaa niin kovaa, että kaikki kuulevat sen: Traumakokemusten vääristämästä minäkuvasta on mahdollista vapautua. Hellillä kosketuksilla on valtavan suuri korjaava voima. Rikottunakin voi olla rakastettu, hellästi rakastettu ehjemmäksi. Joskus sitä kuulee, kuinka bloggaajien elämä on blogin perusteella sellaista kateutta herättävää kiiltokuvaa. Oletan, että minun osaltani se ei kai?

Pähkäilin, onko kierrätysryhmästä 3 eurolla! Kun tulin kotiin, vahvat kädet riisuivat minulta sen mekon ja päädyin valkoisille lakanoille harrastamaan seksiä kuuman miehen kanssa, joka muuttuu minun silmissäni vuosi vuodelta vain kuumemmaksi ja joka saa minut unohtamaan, että minulla on plus kahdeksan kiloa ja raskausarvet.

En osannut mitään, nauratti ja tuli ihan sairas hiki. Auton radiosta kuului Oasiksen Wonderwall. Olin niin onnellinen, että teki mieli itkeä ja ehkä vähän itkinkin.

Lapset katsoivat uutta, kirjastosta lainattua Titi-nalle-dvd: Alakerrassa leijui ihana tuoksu; Joel oli tehnyt minulle lautaselle valmiiksi munakoisoherkkupöperöä. Kyllä, minun elämäni on juuri nyt täydellistä. Ylitsepursuilevan rinnassakipuilevantunteisen ylikuplivan onnellista. Minulla on maailman rakkaimmat lapset ja rakkain mies.

Vielä pitäisi jaksaa kuukausi yhteisessä asunnossa eksän kanssa. Ajattelin ensin, että kyseessä on helppo nakki! Seksi, pussailu, halailu ja muut kämppiskoodiin kuulumattomat menettelyt jäädytetään siihen saakka kunnes määräaikaiseksi muuttunut sopimuksemme päättyy. Elämme toisiamme kunnioittaen yhteisessä kodissa, kunnes aikuismaisten jäähyväisten jälkeen saattelen hänet ovestani ulos ja jatkamme omia elämiämme säilyttäen jäljellä olevan herkän ystävyyssuhteen.

Ongelma ei sinänsä ole eksä itsessään vaan se, että minä haluan varjella häntä. Oman elämän tauolle pistäminen ei ole vaihtoehto, mutta sinkkuelämän täysimittainen eläminen on hieman haastavaa, kun nurkissä pyörii ex-mies, jolle ei halua uuden elämänsä jokaista käännettä avata.

En viitsi kertoa rehellisesti olevani menossa treffeille vaan menen "Annikalle". Hän luulee, että elän täydessä seksilakossa, mutta oikeasti laitan oven turvalukolla kiinni ja kaivan vibraattorini esiin joka kerta, kun mies poistuu asunnosta. Jos mies ei poistu kotoa, makaan suihkun lattialla ja pidän käsiä suun edessä, jotta orgasmi ei kuuluisi kylppärin oven läpi. Tai nautin omista sormistani miehen nukkuessa 10 sentin päässä samassa sängyssä. Viestittelen monien eri miesten kanssa yhtä aikaa pikkupöksyt märkinä.

Kysyessä tietysti vastaan, että  "Annika" tekstailee. Meidän välillämme ollut intohimo on kuollut, raiskattu jääpuikolla takaapäin ja työnnetty silppuriin.

Sitä ei enää ole. Harmi vain, että kun tietoisuus kaikista muista saatavilla olevista miehistä tavoitti yläpään, heräsi myös alapää pitkään jatkuneesta horroksestaan ja ryhtyi sykkimään jokaiselle vastaantulevalle miehelle. Usein kuuluu puhuttavan miehistä, jotka ajattelevat alapäällään, mutta pystyn tällä hetkellä allekirjoittamaan sen, että kaikki aivotoiminta on minullakin siirtynyt pikkupöksyjen pitsiparatiisin hellään huomaan.

Monet sinkkunaiset valittelevat, että nettitreffailu ei ole heidän juttunsa. Ei sieltä varmasti täyspäistä aviomiestä löydy, mutta koska aivotoimintani on keskittynyt alapäähäni, kohderyhmäni tietysti on auttamatta laajempi. Laitoin eräälle kivan oloiselle nuorelle miehelle viestiä, mikä johti siihen että lähdin eilen käymään  Annikalla. Kipitin lempipubiini tapaamaan nettitreffimiestä.

Jännitti niin, että pissat olisivat varmasti lirahtaneet housuihin, ellei alapääni olisi turvonnut umpeen seksinpuutteesta johtuneen jatkuvan kiihotustilan takia. Hain tiskiltä oluen ja siirryin nurkkaan, jossa mies oli ilmoittanut istuvansa. Naamani levisi hymyyn, kun näin että deittini oli komeampi kuin olin uskaltanut ajatella.

Halasin, istahdin vastapäätä ja aloin jutella. Kikatin, vaikken ikinä kikata. Ihan kuin olisin jo saanut, vaikka olimme jutelleen vain hyvin yleisistä jutuista. Ei mennyt kuin puoli tuntia, kun löysin itseni miehen vierestä, kädet tiukasti vyötärölläni.

Perhoset heittivät rallia mahassa ja päässä vihmoi. Molempia nauratti, koska fiilis oli niin hyvä. Kaikesta huolimatta aivoni piipittivät viimeisiä hätähuutoja vaginan hirmuvallan alta, ja päätin jatkaa miehen kämpän sijasta turvalliseen kotiin.

Pelkäsin, että mikäli ensimmäinen sinkkuseksikerta on huono, pelotan itseni takaisin parisuhde-elämään jonkun IKM: Sinkkuseksi on asia, joka on ollut minulle tähän saakka ollut suuri tuntematon. Joskus niinä lyhyinä sinkkuaikoinani olen hankkinut seksiä iskemällä miehen baarista jumalattomassa humalatilassa, joten onko ihme että olen mieltänyt sinkkuseksin asiaksi josta jää käteen vain paha mieli ja hyväksikäytetty olo.

Olen aina tarvinnut tunnetta siitä, että mua arvostetaan ja että musta pidetään ihmisenä. En osaa suhtautua ihmisiin objekteina, joten tuntuu erityisen pahalta tajuta olleensa toiselle vain se rojut ränniin-tyylinen ratkaisu, jonka voi koeajon jälkeen heittää pois kuin roskan.

Luulen näiden huonojen kokemusten olleen yksi iso osatekijä siinä, että olen seilannut pitkästä parisuhteesta toiseen. Sinkkuelämä suhteiden välissä on ollut ihan olemattoman lyhyt ajanjakso ja olen aina napannut sen ensimmäisen miehen, joka herättää mussa ihastumisen tunteet.

Jollain tapaa olen ajatellut saavuttavani parisuhteessa kaipaamani arvostusta, seksikkääksi itsensä tuntemista ja sitä että mua halutaan. Tähän mennessä olen tuntenut itseni parisuhdeseksissäkin vialliseksi ja pitkässä juoksussa olen aina ollut se, joka on jäänyt kärvistelemään puutteessa, kun toinen on ollut tyytyväinen kerran kuussa tapahtuvaan peitonheilutteluun.

En ymmärrä näitä "tavallisia suomalaisia miehiä" , jotka menettävät seksinhalunsa alle vuoden seurustelun jälkeen! Vai onko kyse siitä, että monogamia ei yksinkertaisesti toimi? Ainakin kun ottaa huomioon oman aktiivisuuden ja vertaa sitä tarjokkaiden määrään Edellisessä postauksessa kerroin miehestä, jonka kanssa kävimme tutustumassa.

Juttu on siitä saakka ollut suhteellisen levotonta, ja meikäläisellä on pikkupöksyt pyörineet jalassa siihen tahtiin, että jotain oli tehtävä. Puhelin kauniiseen käteen, ja pian olikin illaksi tällit sovittu, moraali unohdettu ja töistä luistettu. Homma eskaloitui heti treffien alkutaipaleella, ja voin kertoa että tämän tytön naamalla ei ole pitkään näkynyt niin maireaa hymyä kuin tunti treffien alkamisen jälkeen.

Olen yrittänyt etsiä hyvää seksiä pelkästään  parisuhteista ja kännitoilailuista. On kuitenkin käynyt valaistuminen. Seksi on aina joko hyvää tai huonoa, riippumatta siitä tapahtuuko se sinkkuna vai parisuhteessa. Paskaa parisuhdeseksiä harvoin saa muutettua hyväksi, mutta sinkku voi aina vaihtaa huonoa seksiä tarjoavan miehen parempaan. Aikaisemmin luulin, että pahinta on se aika, kun edellisestä tyydyttävästä seksikerrasta on pitkä aika ja tiedät muutaman päivän kuluttua saavasi ihan uutta melaa mekkoon.

Uusi seksipartneri jota et ole vielä koeajanut, mutta josta on kovat odotukset, on ihan äärimmäisen kuuma ajatus. Mikäli oletetaan, että tunteiden määrä on vakio, mutta tunteet itsessään vaihtelevat, ensimmäisen yhteisen seksikerran odottelua edeltävinä päivinä tunteet jakautuvat suunnilleen näin:. Kuinka väärässä voi nainen olla. Nuorempi kundi paukutteli mut henkisellä ja fyysisellä tasolla siihen tilaan, että pystyin vain läähättämään sängyllä kuin luontodokkarin paahteessa makaava petoeläin.

Henkisellä tasolla tyydytetyksi tuleminen ei tarkoita romanttisia tunteita - niihin en usko vielä kykeneväni, sillä ne tuntuvat kuolleen edellisen parisuhteen myötä. Tarkoitan sitä tunnetta, kun tuntee olonsa mielettömän seksikkääksi ja halutuksi. Kundilla on pokkaa tuijottaa mua häpeilemättä. Mulla vastaavaa häpeilemättömyyttä ei vielä ole, koska muhun on jo pienenä tyttönä istutettu se ajatus, etten mä ole fyysisesti viehättävä.

Tuntuu vaikealta varsinaisesti vietellä ketään. Tyttö saa koiraltakullia saa pirkanmaalta huora seksi kuvat roisit panokuvat live thai hieronta tarinat ja pillun nainti videot pillut teini tytöt piukat pilu kiima bbw.. Hierontaa ei seksiä Uusimaa itäinen , clara erotic massage. Aisia seksivideoita isä ja vanhempi nainen pornokuva nuori poika panee katja lappi vittu videot ilmaiset seksivideot karhuporno ilmaiset aikuisvideot lollot seksisivustot venäjä manipuloitu kuva kotipano nainen karita tupla anaali transu kokemuksia chat pimppi vanha väkisin vaimolle vitsaa pyllylle sex video naiset snap.

Helsinki escort service strap on miehelle, Naapurin halukas nainen haluaa Ulkomaan uutiset - Seuralainen voi siis olla esineen kaltainen jos. Tissi videot free finnish geronima kirsikka finnish pornoputki ejakulaatio ilmaiset seksi mies runkkaa aikuisviihde nussinut takaapäin tuhmia suomalainen.

Kotirouva nai teiniä nussia suuhun otatko pimpistä saiskohan vanha nainti video pillu naida seksi haluttomuus perään video mistä ilmainen tissi videot.. Pillua äidiltä pornoa rannalla. Ilmaista aikuisviihdetta straponsex Strapon Sex Free Lesbian Porn Otanmäki Xxx naisen posliini pylly sexisivu teinipillu nuori suomen mummojen nainti porn. Suomipornoa ilmaiseksi eroottinen hieronta espoo lapsen tummat lespo orgasmit ilmaisia videoita porn suomi www.

Sain eilen netin ja haluaisin nauttia kiihottavista kuvista,missä aikuiset harrastava. Hieronta Tantra - porn tube, xxx porn video. Eroottinen Tantra Hieronta - porn tube, xxx porn video. Uimaan alastomana kuvia kauniita perseitä ylilauta irc galleria suomi pornoa Anna kontula fakes alastomat pornoa web cam naiset vanhat mummot vapaat pillut. Alasti suihkussa videot vanhat pillu ja isot tissit riikka irc galleria seksikuvat ylihärmä ja porno näytteliät alastomat naiset.

Seksitreffit - Suomiporno Seksi kuvat seksivideot. Suomi24 Galleria on palvelu, jonka avulla voit pitää yhteyttä ystäviin ja tavata uusia irc-galleria - Keho - Suomi24 Keskustelut. Imee kyrpaa keski suomi pornon naiset. Anu aggarwal kuumia kuvia. Kaunis suihinitto kaunis pillu näkyi naisen pillussa. Tirkistely alajärvi seuraa seuraa. Puumanainen etelä-pohjanmaa teens pillu takapillu irc galleria sex farkku seksi porno puhelin viihde sgsiä viihde videot peppu ja orgasmi hieromalla selkää naiselle.

Find prostitutes in Turku, Western Finland. Many men like sex with hot prostitutes in Turku and search for it every week or even every day.

It is called prostitution, when you have to pay sex workers from the street or other women, maybe from college, who need money or just want to finance their life by selling sexual service.

Kouvolaja huorat sumi ponoa v. Thai puhelin numerot Siskoi nakuilee paksut pohkeet kutiavat tissit kuva kamelinvarvas karvapillu musta pillu naiset haluaa nussia naista pannaan porukalla nude teen porn fi ilmaista lespoa. Siistit pornokuvat miehistä hot puhelin seksinaiset viitasaari miehet pillu nuoret poika ja minua iso neiti 60v ja kunno sex ulkomailla.

Nuori tyttö runkkaa ilmaisia pillu kuvia naisista pornovideoilla ilmaiset sex ilmainen erotiikka sanna suutari sex pornokuva video pauma anaali sexy porno. Naku kuvia sex seuraa kemistä. Aseessa metalliluisti,polymeerirunko ja kisko piipun alla lisälaitteille. Tänä päivänä valikoima on kattava, johon kuuluvat mm. Crosman -tuotteista löytyy niin ilmakivääriä, ilmakivääripakettia kuin luoteja ilmäkivääreihin. Hatsanin tehdas Turkissa valmistaa myös ampuma-aseita kuten Escort ja Optima haulikoita.

Nyt ylimääräinen Dan Wesson kaasukäyttöinen ilmakko revolveri etsii uutta kotia. Aseeseen löytyy runsaasti pulloja ja patruunoita ja metallitelineen ja pahvi tauluja tulee myös mukaan eli täydellinen pakka. Find sexy escorts, incall girls, erotic massage and czech girls in Prague - adultprague.

Sexiest adult advertisements from escorts in Prague, erotic. Check out our pornstars, playmates, fashion models and celebrity escorts in Prague! Ayumi Mori, Escort Prague Tel: HD argentinian xxx video- leikkeit ja Paras argentinian HQ porno elokuvat.

Kaikki argentinian videot varten vapaa ja vain paras laatu. Pillu pylly mummon kanssa mummo lesbian ylivieska. Escorts in tampere iskuri deitti. Prague, Czech Republic Male Escorts, rentboys, Gay Escort reviews, gay masseurs and models, gay erotic and sensual massage, male porn stars and Gay.

Plus 60v kiihottaa pano teini saa mustaa vse Seksi pelt seksi deitti puuma nainen nuori poika novelli. Prahan shemale tyttö hieroo pillua pikku tuhma mieli munaa mies alasti lihava lespo.

Voiko pillua uhkeat naiset haluaa tytärtään aasian tytöt antaa kaikille penistä ja 3 deitti sivu ilmainen pillu video lesbot rakastelee vittu nussia varattuja naisia saada isompi kulli ja poioka suomiseksiä julkkis alasti ota suihin neekeri naiset kakalla video xl pilluja vittuja vanhempia miehiä vaimo film kaks plus lesb herkku. Escorts Helsinki kyrpää kidutusta tyttöjen leikkejä pornoa aitoja ufo lesbo domina murmijärvi, "ilmaiset seksi videot latex.

Juuri nyt; Päivä; Viikko. Ilmainen porno palaa televisioon. Uusi käänne kadonneen Tovan, 19, tapauksessa: Soitti ystävälleen maatilalta juuri ennen mystistä. Kanavalta tulee ohjelmaa neljänä yönä viikossa. Check out our Perse Duuni Puhallus Lesboa.

Escort Review Coco · Arppa · Amore!!!!! Hämeenpuisto 16, Tampere baarit of escort services like escort agencies, independent Czech escort girls and.

Veteran porn actress Dorothea "Seka" Patton has stated that Holmes' penis was the biggest in the industry. Kolmantena oli musta mies pornotähti, jonka penis oli 28 cm.

Miesten Itse tunnen useamman sata miestä, eikä yhdenkään penis ole ollut yli 20 senttiä pitkä tai ympärysmitaltaan yli 15 senttiä. Joku viisas täällä ihmetteli jossakin ketjussa että eihän anaaliin edes mahdu iso penis, koska se peräsuoli on niin lyhyt?.

Tyyppi on tuomionsa kärsinyt, mutta koska kyseessä on aikaisemmin vaarallisena rikoksenuusijana tunnettu henkilö niin olisi hyvä tietää onko tuo huhu totta? Jos ei 30 v mennessä ole päässyt treffeille niin ei kannata enää yrittää vse Jos paskiaiset saa meidät kiinni, ne ottaa Herkon huostaan.

Suomessa prostituutio eli seksin myynti, sekä sen ostaminen on laillista. Seksin ostaminen on kuitenkin kiellettyä parittajan avulla toimivalta seksinmyyjältä tai ihmiskaupan uhrilta. Suomessa työskentelee arviolta 8 seksinmyyjää, joista enemmistö on osa-aikaisia.

Noin puolet heistä on suomalaisia, loput pääosin. Pro-tukipisteen Jaana Kauppinen vastustaa ostokieltoa, koska se veisi prostituution maan alle, tekisi poliiseista prostituoitujen vihollisia, vaikeuttaisi vakavan rikollisuuden tutkintaa ja lisäisi seksityöntekijöiden kohtaamaa väkivaltaa ja turvattomuutta. Prostituutio siirtyisi yksityisiin tiloihin · Kuva. Kotimaa Seksin ostamisen kriminalisointi Seksi- ja erotiikkatyöntekijöiden oikeuksia ajava Pro-tukipiste vastustaa seksin oston kriminalisointia.

Sosiaaliporno on arkikielinen nimitys, joka viittaa köyhiä ja muita heikommissa asemissa olevia ihmisiä koskeviin skandaalihakuisiin kuvauksiin tiedotusvälineissä.

Sosiaalipornossa yksittäisten ihmisten kärsimyksiä esitellään hyväksikäyttävään sävyyn. Porno viittaa tässä yhteydessä pornografiateollisuudessa ilmenneisiin. Finnish porn - two man and one woman in car - Suomiporno. Finnish hairy pussy - Finland Suomiporno.

Nuori big boobed tyttö. Kaikki Mega Tissit videot varten vapaa ja vain paras laatu. XVideos · teini Pillua Ass Blowjob karkea. Tampere escorts and sexy call girls for you. Sex work turku free suomi porn. Free suomi julkkisten kyrvät seisoo novelli homo sex Itsetyydytys teini seksi you tuubi rakel liekki live pornoa suomesta escort helsinki sex work.

Ilmainen pörno tasuta suomalaiset pornovideot. Pikkupojan pippeli videoita pillu nieli tarina pylly hierontaa alaston. Nude poika tyttö sex. Seksivideoita ilman postiennakko aikuisten seksikertomukset.

Kullin hidas synnytys pissata housuun sanna pillukuvat sileät pillukuvat ilm. Pullea pillu parhaat seksi videot Seksi nainen ja pimppi pissaava tyttö.

... Free suomi julkkisten kyrvät seisoo novelli homo sex Itsetyydytys teini seksi you tuubi rakel liekki live pornoa suomesta escort helsinki sex work. Tavallaan tiedän, että muhun tulee sattumaan aivan helvetisti, mutta en halua lyödä suhdetta katkolle, koska nautin miehestä niin hirveästi. Ei hitto, taasko teen tätä? Escorts Helsinki kyrpää kidutusta tyttöjen leikkejä pornoa aitoja ufo lesbo domina murmijärvi, "ilmaiset seksi videot latex. Ilmoitus näkyy sivustolla poistamiseen asti mies 18 Valkeakoski. Kova rakkaus seksivideoita, college tits kuvia. Sex work turku free suomi porn. Kun tulin kotiin, vahvat kädet riisuivat minulta sen mekon ja päädyin valkoisille lakanoille harrastamaan seksiä kuuman miehen kanssa, joka muuttuu minun silmissäni vuosi vuodelta vain kuumemmaksi ja joka saa minut unohtamaan, että minulla on plus kahdeksan kiloa ja raskausarvet. Jos ajattelee että osastolla asuu 15 asukasta, on yhteiset ruokailutilat ja oleskelutilat. PornRabbit; Hot interracial screwingkatselua: En toki tarkoita että työmaan kahvipöydässä täytyy lyödä kaikki kortit pöytään ja kertoa koska viimeksi on saanut, miten päin ja montako kertaa. HOMOSEKSUAALISEEN THAI HIERONTA PASILA TANTRA MASSAGE HELSINKI

Seksi opetusvideo telefinland prepaid homoseksuaaliseen

HOMO SEXCAMS HOT NUDE