Sex homoseksuaaliseen work finland suomi24 chat

sex homoseksuaaliseen work finland suomi24 chat

Kun kristitty vaeltaa hengessä, hän ei toteuta lihan himoja. Jumalan Hengen työn tuloksena ihminen "syntyy uudesti ylhäältä. Mene äläkä enää tee syntiä.

Rakkautta Jumalaa ja lähimmäisiä kohtaan. Samalla tavalla Jumalan kaikki käskyt suojelevat ihmistä vaaroilta. Siveyslaki on Jumalan tapa suojella ihmistä, ja ihmisen parhaaksi annettu. Siveyslain toinen puolihan opettaa Jumalan rakastamista, ja toinen puoli lähimmäisten rakastamista. Jeesus opetti noudattamaan Isänsä käskyjä ja noudatti niitä myös itse. Vaikka laki ei tee ihmistä vanhurskaaksi sillä on tärkeä merkitys kuitenkin ihmisen pelastuksessa varjelemassa synniltä.

Jeesus opetti että lähimmäisrakkaus ei koske vaan niitä ihmisiä jotka meitä rakastavat, vaan myös että meidän tulee rakastaa vihamiehiämmekin, ja rukoilla vainoojiemme puolesta. Jotkut ovat antaneet henkensä toisen ihmisen puolesta. Matt Jumalasta lähtevä rakkaus sydämessä vaikuttaa lähimmäisrakkauden. Jeesuksen esimerkki on malli kristitylle jota tulee kaikessa seurata. Jeesus oli säälivä, rakkaudellinen, armahtava, lempeä ja aina pelkästään hyvään pyrkivä. Kun Jeesus oli pahoillaan synnistä, Hän kertoi asian selvästi ihmisen parhaaksi nuhdellen, mutta Hän ei vihannut syntistä, eikä vihastunut.

Hän rakkaudessaan antoi aina syntiselle mahdollisuuden kääntyä pois pahoilta teiltään. Jeesus uhrasi henkensäkin ihmisen ja seurakunnan puolesta, ja rukoili murhaajilleenkin armoa. Tämä näkyy veljesrakkautena, 1 Joh 3: Oletko valmis uhraamaan lähimmäisesi hyväksi aikaasi, varojasi ja helliä tunteitasi? Huolehditko että varoitat lähimäistäsi kadotuksen tiestä, ja uhraatko evankeliumin viemisen eteen henkisiä, hengellisiä, taloudellisia ja teknisiä voimavarojasi mahdollisuuksiesi mukaan?

Osteletko kaikkea ylellisyyttä yli tarpeesi, turhan ison talon, auton ja huvilan, mutta uhraukset ja kiinnostuksesi työssä lähimmäistesi eteen eivät kiinnosta Sinua kuin vähän? Herääkö säälisi heikon ja puutteenalaisen lähimmäisen hädässä? Velvollisuutemme on auttaa ja toimia köyhien ja kadotuksen tiellä kulkijoiden hyväksi.

Jumalan lapsella on rakkauden käskyt mieluisana sydämenasiana, eivätkä ne ole raskaita noudattaa. Rakkaus on ponnistuksia lähimmäistemme hyväksi. Kristillisyys on itsensä uhraamista lähimmäisten hyväksi.

Jumala on armossaan järjestänyt että tästä työstä löytyy ihmisen onnen avaimet! Ihminen ei voi tulla onnelliseksi itsekkäästä oman edun tavoittelusta koskaan, mutta kun ihminen ymmärtää elää uhrautuvaa itsestään antavaa elämää lähimmäistensä hyväksi hän voi olla onnellinen! Tässä on onnen avaimet, työ lähimmäisten hyväksi Jumalan kunniaksi! Homoseksuaalinen käyttäytyminen on Jumalan ja elämän vastainen teko.

Niin on myöskin hetero seksuaalinen käyttäytyminen jos se tehdään väärin esimerkiksi vaihdetaan seksikumppania aina kun voidaan Meitä on maailmassa moneen junaan - ihmisillä on kaikenlaisia heikkouksia kukaan ei ole täysin vapaa ja me saamme pyydellä anteeksi tekojamme harva se päivä. Raamattu ei ota esiin väärää seksualista käyttäytymistä mitenkään erikoisena syntinä vaan vain yhtenä erittäin vakavana syntinä muiden erittäin vakavien syntien seassa. Se että kristityt usein pitävät homoseksualista käyttäytymistä "tavallista erikoisempana" vakavana syntinä johtuu enemmäkin siitä että niin monet tuntevat itsessään luonnollista vastenmielisyyttä sitä vastaan.

Huomattavaa on että miehet eivät tunne yhtä suurta "luonnollista vastenmielisyyttä" kun on kyse naisten homoseksuaalisesta käyttäytymisestä vaikka se on yhtä lailla Jumalaa ja elämää vastaan.

Siis vastaus tuohon kysymykseen otsikossasi on että kristillistä homoseksualista käyttäytymistä ei ole olemassa. Tosin on monta joilla on taipumuksia homoiluun, mutta se onkin sitten eri asia. Meitä kristittyjä on niin monenlaisia ja kaikenlaisia heikkouksia on kerääntynyt säkkiin matkan varrella - yhdelle sitä, toiselle tätä, mutta siksi juuri Jumala poikansa tänne lähettikin jotta pääsisimme eroon kaikenlaisista heikkouksistamme ja saisimme ikuisen elämän.. Kaikesta sopii tietenkin keskustella, mutta ei ole aihetta pitää yhtä vakavaa syntiä vakavampana kuin jotain toista - koska silloin helposti unohtuu pää asia - nimittäin että Jumala on sovittanut kaikki maailman synnit Jeesuksessa.

Kyllä siinä naisetkin karkaa kauas, eikä lähelle tule. En minä mikään terapeutti olekaan.. Kaipaako jo synnitkin sovitusta? Raamattu sanoo sovittaneensa ihmiset eikä syntejä! Olet kanssani täysin samaa mieltä kaikessa. Olen täsmällen samaa mieltä että synti synnin joukossa. Kasi on kristitty, näkyy kirjoitustyylistä heti.

Jumalan siunausta Hyvää kesää jari. Luulin jo tähän vastanneeni mutta taisi mennä jonnekin muualle koko viesti. Se mitä halusin sanoa jos saan sanoa oli että älä enää ota esiin vanhoja anteeksi annettuja syntejäsi täällä eikä muualla. Kun Jumala antaa anteeksi ne on pois pyyhitty ja sillä siisti. Jos jotain epäselvää on niin mene "kammioosi" ja puhu Jumalalle. Mutta tiedä myös että anteeksi annettu on anteeksi annettu - tunnethan raamatun..

Tämä on piste minun kohdaltani tästä asiasta. Jumalan siunausta sinullekin kasi. Pappien vastuu 1 "Te papit, teitä koskee tämä sana: Minä paiskaan uhrieläintenne suolet sontineen teidän silmillenne, viskaan juhlienne jätteet kasvoillenne, ja teidät itsennekin heitetään tuohon samaan tunkioon.

Elämän, rauhan ja menestyksen minä annoin hänelle, ja hän kunnioitti ja palveli minua, lähestyi minua vavisten. Vakaasti ja vilpittömästi hän vaelsi minun tietäni, ja monet hän palautti takaisin synnistä.

Hän on Herran Sebaotin sanansaattaja. Te olette rikkoneet liittoni, jonka tein Leevin kanssa, sanoo Herra Sebaot. Te ette pysyneet minun teilläni, vaan opettaessanne katsoitte, keitä kuulijat olivat. Kiitos Ahdistuin, kun joku kirjoitti minulle homosyytöksen.

Halusin kertoa mikä on homo. Minä en ole ollut koskaan. Olen kuitenkin elämää nähnyt, ja tunnen noitakin asioita. Siksi tahdoin valistaa hiukan, sillä paljon on väärinkäsitystä. Ei ole minullakaan sanottavaa enempää palstalla asiasta.

En ole syntejäni esiin tuonut, vaan valistanut kansaa mistä on kyse ko. Olin kai kauniskasvoinen ja lapsenkasvoinen joka herätti kai erilaisia mielikuvia niissä joita itseään asia ahdisti omat kiusaukset asiassa? Naiset eivät enää kiinnostuneet minusta 30 vuoden jälkeen sairastuttuani, ja olin sitten kaljaa latkiva, psyykelääkkeitä hotkiva masentunut surkimus, mutta miehet kiinnostuivat minusta jostakin syystä!

Niinpä sain vaihteeksi miehiä ihailijoikseni, ja ehdotuksia miehiltä vaihteeksi?! Tuona aikana jolloin en nähnyt toivoa saada naista, ja ylläpitämään suhdetta, kurjassa tilassani, olisin halunnut korvikkeena seksin nälkään olla homo, mutta en siihen pystynyt käytännössä toistaiseksi kuitenkaan.

Tee parannus niistä irstaista ajatuksistasi ja ajattele hemaisevia isorintaisia kaunottarija. Sinulla on muuten ogelma, että miehet tuntevat vetoa sinuun mutta naiset hyljeksivät sinua.

Hei Noista ajoista on kulunut aikaa. Olen 47 vuotias vakaumuksellinen kristitty. Oli hauskaa käydä nämä keskustelut, ja riittää minun puolestani. Siunausta ja hyvää Sinulle jari laurila. Ovatko omat taipumuksesi ja heikkouksesi tai mielikuvutuksesi syy miksi tuot tänne herätyspalstalle moista roskaa?? Voisit yhtä hyvin kysyä joltakin "lyötkö vaimoasi joka lauantai"? Nämä ovat ne, jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee.

Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle, Luostareissa miehet ovat keskenään, jotta välttyisivät nasten saastutukselta. Nämä ovat NE jotka eivät ole saastuttaneet itseään. On tosi kummallista että mielesi kääntyy heti naisiin ja haet vikaa sieltä. Ihminen voi saastuttaa itsensä esimerkiksi jos käyttää naisia väärin.

Paino on sanoissa "Nämä ovat ne jotka eivät ole saastuttaneet itseään".. Taidat olla pahasti harhateillä.. Vähän ajattelin että olit ajamassa takaa tuollaista, mutta koska se mielestäni on aika hävytön ajatus niin en oikein tiennyt uskoako vai ei - että olet noin orpo Homoseksuaalisissa suhteissa on erilaisia tapoja toimia.

Homot tavallisesti ovat maskuliinisia miehiä, jotka hakevat maskuliinisuutta. Mutta olen tässä samaa mieltä kanssasi turhaa on ottaa esiin täällä homoilua. Raamattu opettaa että se on Jumalalle kauhistu, mutta myöskin että Jumala antaa anteeksi sille joka pyytää. Olen vain uskovainen ja pidän kiinni siitä, että Jumala on ilmoitettu meille raamatun kautta.

Koetan ymmärtää kaikkia ihmisiä, mutta jos joku käy tahallisesti raamatun Jumalaa vastaan en osaa sitä hyväksyä. Opin kysymyksistä voi olla eri mieltä niin kauan kun perus on sama - nimittäin usko raamatun Jumalaan ja Jeesukseen vapahtajana.

Jos ei näihin asioihin usko ei mielestäni voi sanoa olevansa kristitty. Mutta minä en ole tuomari kenellekään en edes ei kristytyille. Sillä ei ole mitään tekemistä parannuksen kanssa jos pappi sanoo olevansa homo.

Millä pesuohjelmalla se homous oikein lähtee papista? Ongelmana on pappien suun puhtaus sillä tästä Jeesus varoitti. Papit ovat niitä jotka johdattavat monesti harhaan ihmisiä.

Kai sinä vanhana teologina tiedät, että mitkä ovat pappien kaksi suurinta syntiä? Keskustelun mahdollisuuksien kannalta ovat adventistit huonointa mahdollista seuraa. Muualla missä käyn keskustelua joukko koostuu samanmielisistä ja kesklustelu etenee luontevasti. Adventistit ovat kaikkialla kuin Eesaun jäkeläiset Raamatun sanan mukaan kaikkia veljiään vastassa.

En ole millään sivuilla nähnyt heidän olevan kristinuskosta muiden kanssa yhtä mieltä. Täällä monet ovat lähteneet ja monet muut ovat kyllästyneet heidän toistuviin teksteihinsä joita on sivumäärin kopioituina. Adventistien neuvoin täällä ei tule mitään parannusta tilanteeseen. Parannusta tänne kuitenkin kipeästi tarvittaisiin.

Oppi muuttaa koko sanoman merkityksen. Sanoman sisältö on riippuvainen opista. Evankeliumin pelastusanoma ei ole adventtikirkon opissa enää se mitä apostolit opettivat. Advebtistithan opettavat Jeesuksen työlle täysin eri merkityksiä kuin apostolit. Suurimman osan Jeesuksen ja apostolien opetuksesta he tukitsevat merkitykseltään vastakkaiseksi kuin mikä on meille kerrotu UT: Ei tällaisiin voi täällä vastata.

Kirkossa ihminen kokee erityisesti Herran Hengen läsnäolon, ja kunnioittaa sitä niin paljon että kirkossa ajatukset ovat puhtaat yleensä. Yksityisessä elämässä ihminen voi kokea heikkouden aikoja, jolloin kiusaukset oli ne mitä tahansa vaivaavat.

Jokaisella on omat heikkoutensa joihin paholainen pyrkii iskemään. Seksilankeemukset ovat kai paljolti sellaisia että paholainen pyrkii sekottamaan rakastavan ihmisen tuneet sopimattomalle puolelle, sillä toki ihminen joutuu noita tunteidensa rajoja ihmissuhteissa tarkkailemaan.

Olen tehnyt Raamattuhotelliini Raamattuopetuksen: Voiko ihminen ajatukissaan tehdä syntiä? Kyllä kristitty joutuu tarkkailemaan ajatuksiensaa kulkua kaikessa kiusauksessa, ja tekemään jatkuvasti päätöstään uskon puolelle. Olin juuri puhumassa noin päiselle joukolle, ja se mikä minua viehättää puhujan työssä, on olla Herran Hengen käytössä, ja että me rakastamme toisiamme oikealla tavalla. Minä rakastan ihmisiä, ja toki saan tarkkailla kun ihailen kaunista ihmistä, että ajatukseni kulkisivat sopivissa puiteissa pelkässä lähimmäisrakkudessa.

Pidän tärkeänä löytää oman vaimoni jostakin kolosta nyt, että saan vapautuksen kaikista huolista tässä suhteessa.

Olen viettänyt uskon tiellä jo vuosia ja ihan selibaatissa on mennyt. Hyvä nainen olisi poikaa nyt, ja sopiva hetki avioitua hissunkissun, kunhan joku ilmoittautuisi elämäni naiseksi. Silti toki synti on vakava asia, ja siitä on rakkaudessa puhuttava ihmisen parhaaksi.

Jumalan siunausta ja hyvää kesää jari laurila. Tiedät hyvin mitä hänelle tapahtui ja mikä oli ero ennen ja jälkeen. Jumala tekee ja näkee. Minä en suostu alkamaan kenenkään tuomariksi - se ei ole minun virkani. Jos todella haluat että adventistien kirjoitukset lyhenevät, luullakseni pääset parhaimpaan tulokseen jos puhut siitä heidän kanssaan. Avain henkilöitä ovat nähdäkseni jarlau ja Timo Flink ja joitain muita.

Yhteinen sopimus että viestejä lyhennetään on luullakseni mahdollisuuksien rajoissa jos viestit alkavat venyä liian pitkiksi pannaan linkki tekstin tilalle. Tilanne juuri nyt tuntuu olevan se että täällä käydään sellaista sana sotaa ja vaikka monella onkin oikea ajatus menevät sanat väärin puolin ja toisin. Omasta puolestani en halua tuomita adventistien uskoa olen jopa yhtä mieltä heidän kanssaan monessa asiassa - mutta en kaikessa Täällä monet on heidän kimpussaan ja se joka ei ole leimataan suoralta kädeltä adventistiksi oli hän sitä tai ei ja sillä tavalla heidän lukumääränsäkin näennäisesti kasvaa.

Palstalta puuttuu toisen ihmisen arvostus ja seuraukset ovat sen mukaiset Hei Ei toki ole sapattisaarna. Sain puhua tänään noin päiselle joukolle, ja puhuin Jumalan rakkaudesta, ja miten se näkyy meissä uskovissa käytännössä, ja miten siitä voimme iloita.

Puhuin myös Hengen puhuttelusta kääntymisen puolesta, Jumalan anteeksiannosta, ja armosta, sekä voittajan palkinnosta. Oli syntymäpäiväjuhlat, ja vieraita. En tähän aiheeseen enää palaa kovin äkkiä, mistä on aloitus. Ei niin kiinnosta ylenpalttisesti. Jumalan siunausta jari laurila. Hei Olen pahoillani etä suhtaudut noin.

Toki on ollut innokkuutta. Älä ota niin kriittisesti, sillä onhan täällä vaikka mitä ollut. Ei ole kiusanteosta, eikä vääryydestä kyse. Tuo aihe ei ole mitenkään mihinkään vääryyteen kehottava. Et sinä ole pahoillaan yhtään mistään. Et ole pystynyt mihinkään teille esitettyyn kritiikkiin vastaamaan millään vastauksella ,joka osoittaisi sinun olevan oikealla asialla.

Väittelet samalla ppptavalla kuin ateisti omalla palstallaan. Et ole missään asiassa yhtä mieltä Kristinuskovien kanssa. Et missään ole vastannut Raamatulla osoitettua asiaa ja teihin kohdentuvaa kritiikkiä aiheettomaksi. Hassuinta teissä on, että väkisin pyritte niiden seuraan jotka eivät teitä täällä ikävöi. Te teette aloituksia joilla ette pyri keskustelemaan Raamatun pohjalta.

Mitä ihmettä mielipiteillä on virkaa Raamatun sanoessa mielipiteen vääräksi. Palvelutyö on sinulla pelkkää asioiden vääristelyä. Tuot tänne todella asiaankuulumattomia aiheita muka keskusteltaviksi. Paavali sanoi kaiken mitä HOMOistasi on tarpeen sanoa. Tuollaisesta miehestä en tiedä mihin tuolla periaatteella edes tässä maailmassa olisi käyttöä.

Minun yrityksestäni tuollainen persoona lähtisi jo kesken työhönottohaastattelun. Seksin puuteko on sinussa rakkautta? Tällaisen kuvan veli saa puheistasi viestien perusteella. Ei ihme jos olet juttujesi kanssa jatkuvasti heikoilla. Kirjoitukseni ei ole mitenkään mihinkään väärään seksuaaliseen toimintaan kehottava.

Mielestäni oli syytä varoittaa! Hei ja kiitos Kirjoitin koska joskus jätin osallistumatta tähän keskusteluun. Henkilökohtainen saamani viesti sai kirjoittamaan. Ihmiset eivät tiedä mikä on homo, ja mitä asiaan liittyy. Siksi halusin hiukan valistaa. En ole ollut homo kuuna päivänä. Ei ole tarkoitus ruotia henkilökohtaisia asioita täällä, mutta vastasin kunnolla saamaan pilkkaan täällä ja asiallisesti. Myöhemmin elämässä ennen uskoani, annoin hulluntempuillani aihetta kyllä puheisiinkin.

Jotkut ihmiset haukkuvat homoksi kaiken mikä liikkuu ja näyttää mieheltä omien ahdistuksiensa vuoksi. Olen sinut ollut aina ko asian kanssa sen verran. Tuttavapiirissäni on asiaa harrastavia koko joukko. Naista kaipaan elämääni jälleen kerran. Pitää iskeä seuraava sopiva. Kyllä niitä päiväkahville tulis aina, mutta haluaisko joku seurustella ja vakiintua kanssani, on toinen juttu.

En voi uskovaisena "päiväkahvitella. Asiat on kertakaikkiaan jätettävä taakse. Ei minulla mitään ongelmaa ole asiassa. Uskossa on eletty, enkä homokaan ole kuuna päivänä ollut. Kuten sanoin, vastasin kirjoitajalle joka haukkui minut palstalla homoksi. Kerroin mitä minulla on asiasta tietoa, että tyhmät asiassa tietävät.

Etteivät hauku ihmisiä homoiksi. Tämä oli ihan lähimmäisrakkautta, säälistä ettei ihmisiä hakuttaisi syyttä suotta homoiksi, ja valistin ymmärtämättömiä kertomalla mikä on homo ja mikä ei ole homo. Ei minulla ole ongelmia. Toivon ettei niitä ole muillakaan. Minä olen naista etsimässä vaimoksi, enkä pidä moisista jutuista ollenkaan. Minun suhteeni kaikki hyvin. Kaikki eivät ole kelvollisia menemään naimisiin. Kiitä ja ylistä Herraa silla naimattomuutesi on suuri Jumalan antama armolahja.

Oletko katsonut vaimoa Jehovien piiristä, sillä JT-naisista löytyy sellaisia jotka tuntevat hyvin Raamatun. Ja uskosi voimalla JT-nainen kääntyy varmasti adventistiksi sillä olet erinomaisilla Jumalan lahjoilla varustettu saarnamies ja käännytystyössäsi ei nokka kauan tuhise. Seurakuntaasi tulisi uusi edustuskelpoinen saarnamiehen rinnalla oleva jäsen tuleva naisellisen tyttömäinen vaimosi ja entinen Jehova. Harvemmin niihin vastaan, mutta kun ei muuta ole nyt koneella, niin vastataan.

Esteitä naimisiin menossa ei ole siten kuin joskus Paavalin aikana, kun kyse oli lähinnä joistakin kastijaoista jolloin ihmiset olivat sitoutuneet naimattomuuteen.

Jotkut olivat syntymästään saakka myytyjä tai luovutettuja johonkin muuhun tarkoitukseen. Pakanakulttuurit toivat kaikea tätä. Tästä oli lähinnä kyse naimattomaksi kelpaamattomastam minun ymmärtääkseni.

Tietenkin herää kysymys naimisiin menon mielekkyydestä, mielestäni myös jos ihminen harjoittaa esim. On oltava rakkaus ennen kuin asia on mielekästä. Rakkaus on aina oltava. Ei kai kukaan naimisiin mene jos ei tunne vetoa ehdokkaaseensa. Periaatteessa mikään ei ole este naimisiin menolle, jos vaan yhteinen sopimus syntyy. Joku nuori nainen voi esim. Kaksi ihmistä voi rakkaudessa, tai muussa sopimuksessa aina avioitua, oli terveys, ja muut elämäntilanteet, ikä, yms mikä hyvänsä.

Esteitä naimisiin menolle ei kenelläkään nykyaikana ole. Tietysti myös oli kyse että toinen on uskossa ja toinen ei ole uskossa. Mitä yhteistä on Jumalan kieltäjällä ja kristityllä? Ajatettelitko edustavasi jotakin valiomiesluokkaa?

Niin minäkin edustan ihan samaa luokaa. Olen mieluisalle naiselle hyvä. Muuta en huolikaan, kuin mieluisan rakastettavan naisen joka rakastaa minua. Tunnen Jehovan todistajia lapsuudestani saakka.

Tiedän että siellä on vilpittömiä uskovia ihan kuin missä tahansa kristillisessä ryhmässä. En kuitenkaan valitettavasti ole voinut olla Raamatun valossa asioista samaa mieltä. Siksi olen valinnut Adventtikirkon, joka kaikki kristilliset yhteisöt harkittuani ja tutkittuani synnintuntoon tultuani oli paras opetuksessaan suhteessa Raamattuun.

Piti raitistua fyysisesti, että uskossa, että hylätä mennyt elämä. Govind Dasi, other than Govinda Dasi. I rushed in and made obeisances and he told me to bring prasadam. Then he motioned for me to sit down and listen to the discussion. Madhavi Lata was explaining to Srila Prabhupada that as a brahmacarini at the temple she was having difficulty being around all the other girls as they were often dressing and sometimes wearing only slips and cholis while putting on their saris.

She tried to explain to Srila Prabhupada that this was a great agitation for her and she needed a different living situation.

She was very upset and didn't know what to do. Srila Prabhupada was having difficulty understanding her problem. Srila Prabhupada was encouraging her to chant Hare Krsna, read his books and do her wonderful art work. He inspired her and preached to her and talked to her about Krsna and the temporary existence in the material world. I sat quietly listening to the conversation nearby and observing that he was giving her the highest instruction that was applicable in every case. However, there was clearly a lapse in communication.

Eventually, the girl graciously respected prasadam and left. Then I sat down in front of Srila Prabhupada's desk and he asked me: So she is having this problem living with the other girls and doesn't know what to do about it".

Srila Prabhupada's eyes grew large and round and he said: He saw the whole thing immediately. Then he said in a very surprised tone: His face was full of surprise. Then he leaned back and wagged his head side-to-side, Indian fashion in a very amused and almost amazed look. Men to men, women to women. Sex life is the bondage. It is all bondage. But, he opened his eyes wide: That is the difference.

Krsna says in the Gita that I am the sex life within marriage. So within marriage it can be used for having nice Krsna conscious children but not like this. This is very low class". Srila Prabhupada you clearly cut through the illusion of homosexuality, simply and concisely. Never mind arguments one way or another.

You saw it simply as another form of bondage, one that cannot be sanctified by God or purified within the marriage institution of God. Nowadays, Western society has begun to aggressively promote homosexuality but their promotion cannot change the truth.

It is simply another form of bondage in the material world, forcing the soul to take birth after birth of endless suffering. Unlike us, Srila Prabhupada you never became swayed by personal likes or dislikes, preferences or passions. You cut through our illusions with the swift and sure knife of knowledge and irrefutable truth. Then you stitched the wound with your divine love and instruction: Your opinion, Srila Prabhupada is as valid today and unchanged by time as it was in All these various modern trends of society you once commented to me, that nothing is new, they are all old, these things have been done again and again and Krsna knows them all.

... Sexsi treffit freexxx gay

Sex homoseksuaaliseen work finland suomi24 chat

Kirjoitukseni ei ole mitenkään mihinkään väärään seksuaaliseen toimintaan kehottava. Mielestäni oli syytä varoittaa! Hei ja kiitos Kirjoitin koska joskus jätin osallistumatta tähän keskusteluun.

Henkilökohtainen saamani viesti sai kirjoittamaan. Ihmiset eivät tiedä mikä on homo, ja mitä asiaan liittyy. Siksi halusin hiukan valistaa. En ole ollut homo kuuna päivänä. Ei ole tarkoitus ruotia henkilökohtaisia asioita täällä, mutta vastasin kunnolla saamaan pilkkaan täällä ja asiallisesti.

Myöhemmin elämässä ennen uskoani, annoin hulluntempuillani aihetta kyllä puheisiinkin. Jotkut ihmiset haukkuvat homoksi kaiken mikä liikkuu ja näyttää mieheltä omien ahdistuksiensa vuoksi. Olen sinut ollut aina ko asian kanssa sen verran. Tuttavapiirissäni on asiaa harrastavia koko joukko. Naista kaipaan elämääni jälleen kerran. Pitää iskeä seuraava sopiva. Kyllä niitä päiväkahville tulis aina, mutta haluaisko joku seurustella ja vakiintua kanssani, on toinen juttu.

En voi uskovaisena "päiväkahvitella. Asiat on kertakaikkiaan jätettävä taakse. Ei minulla mitään ongelmaa ole asiassa. Uskossa on eletty, enkä homokaan ole kuuna päivänä ollut. Kuten sanoin, vastasin kirjoitajalle joka haukkui minut palstalla homoksi. Kerroin mitä minulla on asiasta tietoa, että tyhmät asiassa tietävät. Etteivät hauku ihmisiä homoiksi. Tämä oli ihan lähimmäisrakkautta, säälistä ettei ihmisiä hakuttaisi syyttä suotta homoiksi, ja valistin ymmärtämättömiä kertomalla mikä on homo ja mikä ei ole homo.

Ei minulla ole ongelmia. Toivon ettei niitä ole muillakaan. Minä olen naista etsimässä vaimoksi, enkä pidä moisista jutuista ollenkaan. Minun suhteeni kaikki hyvin. Kaikki eivät ole kelvollisia menemään naimisiin. Kiitä ja ylistä Herraa silla naimattomuutesi on suuri Jumalan antama armolahja. Oletko katsonut vaimoa Jehovien piiristä, sillä JT-naisista löytyy sellaisia jotka tuntevat hyvin Raamatun.

Ja uskosi voimalla JT-nainen kääntyy varmasti adventistiksi sillä olet erinomaisilla Jumalan lahjoilla varustettu saarnamies ja käännytystyössäsi ei nokka kauan tuhise. Seurakuntaasi tulisi uusi edustuskelpoinen saarnamiehen rinnalla oleva jäsen tuleva naisellisen tyttömäinen vaimosi ja entinen Jehova. Harvemmin niihin vastaan, mutta kun ei muuta ole nyt koneella, niin vastataan. Esteitä naimisiin menossa ei ole siten kuin joskus Paavalin aikana, kun kyse oli lähinnä joistakin kastijaoista jolloin ihmiset olivat sitoutuneet naimattomuuteen.

Jotkut olivat syntymästään saakka myytyjä tai luovutettuja johonkin muuhun tarkoitukseen. Pakanakulttuurit toivat kaikea tätä.

Tästä oli lähinnä kyse naimattomaksi kelpaamattomastam minun ymmärtääkseni. Tietenkin herää kysymys naimisiin menon mielekkyydestä, mielestäni myös jos ihminen harjoittaa esim. On oltava rakkaus ennen kuin asia on mielekästä. Rakkaus on aina oltava. Ei kai kukaan naimisiin mene jos ei tunne vetoa ehdokkaaseensa.

Periaatteessa mikään ei ole este naimisiin menolle, jos vaan yhteinen sopimus syntyy. Joku nuori nainen voi esim. Kaksi ihmistä voi rakkaudessa, tai muussa sopimuksessa aina avioitua, oli terveys, ja muut elämäntilanteet, ikä, yms mikä hyvänsä. Esteitä naimisiin menolle ei kenelläkään nykyaikana ole. Tietysti myös oli kyse että toinen on uskossa ja toinen ei ole uskossa.

Mitä yhteistä on Jumalan kieltäjällä ja kristityllä? Ajatettelitko edustavasi jotakin valiomiesluokkaa? Niin minäkin edustan ihan samaa luokaa.

Olen mieluisalle naiselle hyvä. Muuta en huolikaan, kuin mieluisan rakastettavan naisen joka rakastaa minua. Tunnen Jehovan todistajia lapsuudestani saakka. Tiedän että siellä on vilpittömiä uskovia ihan kuin missä tahansa kristillisessä ryhmässä.

En kuitenkaan valitettavasti ole voinut olla Raamatun valossa asioista samaa mieltä. Siksi olen valinnut Adventtikirkon, joka kaikki kristilliset yhteisöt harkittuani ja tutkittuani synnintuntoon tultuani oli paras opetuksessaan suhteessa Raamattuun. Piti raitistua fyysisesti, että uskossa, että hylätä mennyt elämä. Tänään on ilo opettaa evankeliumia muillekin, ja eilenkin sain ilon puhua yli päiselle juhlayleisölle saarnan. Minä en ylistä naimattomuuttani, koska en jaksa elää yksin, ilman naista enää mielelläni.

Tarvitsen naisen kumppanuuteen, ystävyyteen, ja intiimin seksuaalisen täyttymyksenkin vuoksi. Myös yhteiseen Jumalan palvelukseen, -ja työhön. Jehovan todistajat eivät tunne hyvin Raamattua. Olen kanssasi toista mieltä. Oppi ei ole sovussa koko Raamatun ilmoituksen kanssa minun ymmärtääkseni. Kaikki pitää rakastaa aina.

Yhteistä Adventtiuskolla ja JT- opilla on vain ettei Jumala kiduta ihmistä loputtomiin helvetissä, sekä että sielu ei ole kuolematon. Ilm 20 luku mm. On ihan vaan Raamatun opetus oikein tulkittuna.

Myös että James Russell blagioi joskus luvulla adventisteilta Danielin kirjan selityksen. Se on lähes sama. Mitään muuta yhteistä ei ole.

Myös se että kilpailevat lähetystyön herruudesta olemalla yhtä ahkeria maailman maissa maiden lukumäärän mukaan laskettuna. Joka tapauksessa, noin maailman maassa ovat JT: Mikään muu kirkko ei tähän yllä. Jt- oppi opettaa että se on ainoa oikea ja yksin kristinuskossa.

Muut ovat suurta babyloniaa kaikki?! Siksi äärimmäisen harvoin näin vakuutettu ja määrätyllä tavalla opetettu kääntyy muuhun seurakuntaan, mutta adventtikirkkoon on joitakin tullut kuitenkin. Jehovantodistajanaiset ovat hyviä vaimoja, ja noudattavat Raamatun ohjeita tässä. JT ei pidä kristittynä muita ihmisiä. Jos ei ole toivoa kääntymisestä tai ihminen hylkää opin, Jt hylkää oman lapsensakin, eikä suostu edes tapaamaan usein. Moiseen julmuuteen ei Raamattu kehota. Minä en käännyttele Jumalan lapsia koskaan.

Arvostan heitä uskossaan missä ovatkin Jumalan lapsina. Myöhemmin kristikunta jakaantuu kahteen joukkoon: Ilm 13 perusteella ja Ilm Nyt Jumalan lapsia on yhtä hyvin JT-opissa ja mormonikirkossa, katolisuudessa, protetanttisissa kaikissa piireissä, yms kunhan vaeltavat vilpittöminä valonsa mukaan. Kiitos ihanasta haaveiluhetkestä näin aamutuimaan. Olin onnessani hetken haaveissani tässä ihanassa visiossasi.

Löydät kivaa ja mielenkiintoista paljon luettavaksi. Et ymmärrä millä Jumalan lapseksi tullaan tai pysytään. Kyllä se on kumma, kun nyt ainakin Annu, kuhilas, Sirkka-Iita ja sinä olette vakuuttaneet adventistien, mormonien ja jehovalaisten olevan Jumalan lapsia.

Ja sinun perustelusi ovat vielä kaikkein lapsellisimmat ikinä: Tämähän sopii sinun korvasyyhyysi. Koska et halua tulla uskoon, niin sinulle sopii hyvin selitellä kaikki ei-uskovat Jumalan lapsiksi, eipä tarvitse sitten raotella kivisydäntään sen enempää Jeesukselle.

Ole tarkkana kun vastustat! Fariseuksetkin tuomitsivat vilpittömästi Jeesuksen toim. Jos luet Raamattua havaitset että fariseukset olivat huolissaan omasta maallisesta vallastaan. En nyt ehdi etsiä kohtaa. Löydät kyllä kun haet ja vastaan tulee jos luet.

Se oli Jeesuksen kuolinsyy numero 1. Etkö usko, mitä Raamatussa sanotaan? Jos et tule uskoon sinussa ei ole mitään hyvää. Vilpittömyytesikin on vain likainen vaate Jumalan silmissä. Olet läpeensä syntinen, sinussa ei ole mitään hyvää. Jos tulet uskoon, sinun lihasi ei häivy minnekään, mutta näivettynyt henkesi herää eloon Pyhän Hengen voimasta.

Sen jälkeen olet sekä syntinen että vanhurskas. Vasta silloin voit tehdä Jumalan tekoja. Nyt teet vain omia, syntisen ihmisen tekojasi.

Olen kasvattanut itseni ettei minua loukkaa, mutta jatkan periaatteessani, etten lue ainuttakaan sanaa mitä lähetät. Tämä oli jo turha. Luin välillä, tarjosin keskustelua, mutta olet toivoton keskustelijaksi. Tiedät kristilliset periaatteeni tässä asiassa. Osallistun vain kristilliseen keskusteluun. Täällä on kaikenlaista haukkujaa ja tuntemani henkilötkin joskus haukkuvat minut tänne kun helpottaa, eikä osaa puhua. Verenpaineeni ei nouse enää mistään. Se on Herran lahja työnsä tekijälle.

Jeesus ei sinulle kelpaa. Sinua tyydyttää vain narsistinen itsesi esittely ja ihmisten suosionhuudot muka-kristillisille löpinöillesi. Jos homostelit teit syntiä, totesit sen synniksi ja lopetit sen, niin piste siihen. Nyt tällainen loputon homokirjoittelu ja omien homojuttujesi retostelu vain ruokkii tuota syntiä, jonka jo piti olla loppu. Tuosta kirjoittelustasi ei ole apua kenellekään, se on tuollaista inhimillistä tahmaisesti etenevää ihmispöpinää.

Itsellesi siitä on myös haittaa, koska et pääse tuosta aiheesta irti, vaan se pyörii sitten ajatuksissasi loputtomasti. Yritin sanoa samaa tuossa aikaisemmin, mutta vähän liian kiertelevästi sain huomata. Sanoit asian lempeästi, mutta suoraan. Asian voi esittää kovin tylysti tai pehmeästi, mutta totuus asian suhteen voi olla aivan sama. Täällä adventistit ovat sokeita totuudelle.

Niin, tapanani on sanoa asiat suoraan tai sitten ei ollenkaan. Vihjailulla tai "antaa ymmärtää"-tyylillä ei asioita juurikaan hyödytä tuoda esille. Se kuulostavatko sanani lempeiltä vai kovilta riippuu paljolti kuulijasta itsestään. Jos on vastaan - kuulostavat kovilta. Jos on puolesta - niin kuulostavat lempeiltä.

Kiitos Olipa hyvä että luin viestisi nyt. Luen vastaisuudessakin jos olet asiallinen, rakkaudellinen ja kirjoitat lyhyesti. Olet aivan oikeassa tässä. Tämä oli piste päälle tästä asiasta. Asia ei minua vaivaa enää. Minulla oli vain tarve kertoa totuudellinen kuva, koska se joitakin kiehtoi suhteessa minuun.

Tiedätkö Uskova1, että jos riitelen jonkun kanssa joskus, minusta tulee hänen kanssaan yleensä aina erittäin hyvä ystävä. Näin on käynyt aina! Kun molemmat loukkaa, molemmat myöskin nöyrtyvät ja kunnioitavat toisiaan ja myöntävät omat virheensä. Halusin kirjoittaa myös sen vuoksi, että annoin Sinulle ulkomuistista väärän Raamatunpaikan: Piti olla 1Kor 13 luku. Muistin joillekin myös toisen Raamatunpaikan väärin. Sen piti olla 1 Sam Kuule, ei Sinun tarvitse ryhtya adventistiksi, kunnioitan Sinua uskossasi aina jos olet vilpitön, mutta pyydän vain että älä hauku.

Ole rakentava ja rakastava, miksi? Jeesus rakastaa Sinua, minua, ja jokaista tällä palstalla. Jeesus ei tahdo että loukkaamme ja olemme kiukussa. Minäkin olen kasvattanut itselleni asenteen joka rakastaa, ja ei loukkaannu, eikä loukkaa tahallaan. Hyvää kesää ja Jumalan runsasta siunausta jari laurila. Että on olemassa kristillistä homoseksuaalisuutta.

Tiedätkö jarlau, että mitkä ovat saarnamiehen kaksi suurinta syntiä? Mitä tarkoittaa lihasi on heikko? Olisko parasta lukea ensin mitä olen kirjoittanut? Homoseksualisuuden ongelmaa ei ole vielä näkynyt kirkossa. Kaikissa asioissa pitää olla rehellinen? Mikä se olikaan se sinun totuutesi?

Hyviä neuvoja olen antanut sinulle tähänkin saakka ja paras neuvoni sinun iankaikkisuutesi kannalta on se, että tee parannus seitsemännen päivän adventismista, tule uskoon ja seuraa Jeesusta kaitaa tietä maksoi mitä maksoi. Mikä ihmeen nilviäismäinen kulku oli taas tuossa vastauksessasi. Minä toimin ystävällisesti, mutta se oli muka sinun ansiotasi! Sinähän et ole tehnyt minulle yhtään mitään hyvää: Tuo Ellen Whiten luonteenkasvatusoppi tutkivan tuomion aikana näköjään kantaa hedelmää, kun sanot "Minäkin olen kasvattanut itselleni asenteen".

Tuo kasvattamasi luonne on kyllä erittäin epäkristillinen, epäraamatullinen ja toisten sieluille ikuisen helvetin tuottava. Minä olen vilpitön suhteessani krikkoni opetukseen ja havainnut sen täsmällisesti Raamatun mukaiseksi.

Minua ei siitä muuhun saa. Minua ei häiritse missä seurakunnassa Jumalan lapset ovat. Tee nyt Raamatun ja Ellen G Whiten neuvojen mukaan näin, niin kaikki menee hyvin: Vain Jehovan todistajat pystyvät samaan. Osaan valita näistä Raamatulle uskollisemman. Ellen G White opetti että luonnetta kasvatetaan Pyhän Hengen avulla. Jumalan runsasta siunausta Sinulle rakas Uskova1 jari laurila. Homot pois häiritsemästä täältä! Perustakaa jo se adventisti itsellenne!

Puhukaa siellä sitten homojuttunne keskenänne! Sinut on adventistioppinut monen vuoden aikana aivopessyt ja nyt pidät sitä hyvänä asiana. Kun pesu alkoi sinulla ei ollut korvia Jumalalle ja kun pesu päättyi sinulla ei ole korvia Jumalalle ja teet nyt kokopäivätoimisesti tuollaisia korvattomia kuin itsekin olet.

Ellenillä oli jokin muu Jeesus, jonka hän kuvasi ylienkeli Miikaeliksi ja joka ei ollut sapatin Herra, vaan sapatin varjoa pitää viettää yhäkin, ja kaikenlisäksi tuon jonkin muun täytyy putsata ihmisten syntejä jossain taivaan omaisessa paikassa ja siirtää niitä sitten saatanan kärsittäviksi.

Ellen väitti olevansa enemmäkuin kuin profeetta: Because in these days many who boldly claim that they are prophets are a reproach to the cause of Christ; and because my work includes much more than the word 'prophet' signifies" Selected Messages,book 1, p.

Miksen ole väittänyt olevani profeetta? Jos joku niin juuri Ellen White oli ja on häpeäksi Kristuksen asialle, sikäli kuin joku tuon huuhaa-naisen ottaa tosissaan. Miksi esität vain kaksi Jumalan vastaista harhaoppia mahdollisuuksinasi. Tuomitset itse itsesi pois Jumalasta ja jompaan kumpaan harhaoppiin. Etkö pelkää vähääkään Jumalaa? Otan takaisin tuon entisen linjani, että en vastaa Sinulle.

Minua ei häiritse se että joku on eri mieltä, mutta keskustelulle pidän perusedellytyksenä että omaa normaalin kunnioituksen lähimmäisiä kohtaan ja lähimmäisrakkauden. Sinusta sitä ei voi havaita. Tarjosin Sinulle mahdollisuutta järkevään, kristilliseen eli ystävälliseen keskusteluun. Suosittelen että opettelet Raamatun perusasiat kristillisyydestä Raamatusta. Tiedät että puhun totta. Sinausta Jumalan paljon jari laurila Lue tämä niin ymmärrät: Jeesus rakasti kaikkia ihmisiä joka tilanteessa ja opetti rakastamaan vihamiehiäkin.

Hän ei toiminut vihassa puhuessaan ankarimmistakaan synneistä, mutta kun Hän vakavasti teki asian selväksi, Hän ei jäänyt väittelemään ja aiheuttamaan kiivailla väittelyillä väärinkäsityksiä ja epäsopua.

Uskovatkin karttavat väittelyitä Jeesuksen esimerkin mukaan näistä syistä. Evankeliumin palvelijat toimivat Jeesuksen esimerkin mukaan näyttäen elämällään olevansa taivaan kansalaisia ja tekevät hyviä tekoja. He auttavat katastrofin uhreja, ruokkivat ja vaatettavat köyhiä, lohduttavat masentuneita. Lähimmäisrakkaudessaan he välittävät pelastussanomaa. Jumalanpalvelijat eivät yritä näyttää viisauttaan väittelyissä ja korostaakseen itseään. Ylpeys ja itsensä korotus eivät ole kristityn ominaisuuksia.

Herran omat uhraavat itsensä lähimmäistensä hyväksi lähimmäisrakkaudessa palvelutyössä monin tavoin, jos ovat tosi kristittyjä ja Jeesuksen seuraajia. He eivät jää tuhlaamaan kallista aikaansa typeriin väittelyihin kun moni muu tärkeä asia tarvitsee hänen aikaansa. Sielunvihollisen päätarkoitus on saada ihminen pois evankeliumin vaikutuspiiristä. Väittelyihin herättäminen on paholaisen yksi keino.

Kiivastuessaan ihminen ei kykene ajattelemaan enää johdonmukaisesti, eikä ymmärtämään asioita jotka on ymmärrettävä hengellisesti ja totuudessa eli Jumalan Hengen avulla. Viha ja kiivaus torjuu aina Jumalan Hengen. Henki on vain siellä, missä on rakkautta. Väittelyissä huomio siirtyy pois suurista todellisista asioista ja keskittyy pikkuasioista riitelyihin ja saivarteluihin.

Kun tehdään hyvää työtä, on aina viisastelijoita siirtämässä huomiota merkityksettömiin pikkuseikkoihin. Kiistat, riidat ja viha koituvat aina vahingoksi. Siksi jokainen järkevä kiertää väittelyt väittelyiden vuoksi, riidanhaluiset, ylpeät ja itsekorostuksen kaukaa. Jeesus Kristus joutui vilpillisen, ankaran ja vihamielisten syytöksien kohteeksi, mutta Hän ei koskaan jäänyt kiistelemään ja väittelemään.

Tärkeintä on miettiä onko minulla pelastava usko Jumalaan? Jumala hyväksyy ihmisen vilpittömyytensä vuoksi. Joskus ihminen joutuu tekemään kipeitä ratkaisuja uudistaessaan käsityksiään vilpittömyyden tiellä.

Kun ihminen rakastaa Jumalaa, on Jumalan tahto mieluinen sydämenasia ja iloiten hän muuttaa elämäänsä oppimiensa totuuksien mukaan. Vilpitön kuitenkin tahtoo aina hankkia oikeata pelastavaa tietoa, ja selvittää mikä on Jumalan tahto hänen suhteensa ja miten voisi täyttää paikkansa kristittynä.

Typeryyttä on harrastaa väittelyitä väittelyiden vuoksi, ja syyttääkseen muita "harhaoppisuudesta" kun Jumalan tapa on kysyä ihmisen vilpittömyyttä ymmärrykselleen, ja Jumala tarvitsee jokaisen palvelijansa ajan työsään ihmisten hyväksi. Totuuden opettajien tulee torjua heidän taistelukutsunsa. Nämä Jumalan vastustajat eivät tiedä ja ymmärrä että kristitty havaitsee heti Jumalan sanan avulla mistä pilkkaajan menettelyssä on kysymys.

He tahtovat nauttia kiusaamisestaan ja mielipahan tuotamisestaan luullen ettei evankeliumin palvelija tiedä, havaitse ja ymmärrä heidän vaikuttimiaan. Nämä saatanalliset pyrkimykset joissa väittelijät ja pilkkaajat hekumoivat tulevat esiin heti välittömästi.

Jumalan Hengen pilkka on anteeksiantamaton synti. Kun eräs lesbo kysyi Srila Prabhupadalta, miten hänen pitäisi toimia. Srila Prabhupada ei edes ymmärtänyt mikä oli ongelmana, koska hän ei ollut koskaan aikaisemmin edes kuullut lesbo-seksuaalisuudesta. Hän oli täysin hämmästynyt kun kuuli että Amerikassa on sellaistakin. Alla koko juttu englanniksi: One day in Montreal, during afternoon guest hours a young devotee from the temple asked me for an appointment to see Srila Prabhupada. I agreed and told her to come in the late afternoon, as it was his custom to visit with guests and devotees after his afternoon nap.

This girl was an artist, her name was Madhavi Lata and she had come from New York. She was now living at the Montreal temple and I assumed she wanted to discuss her paintings with Srila Prabhupada and ask questions about them, as did Jadurani and the other artists from time to time. However, her intention was different. When she came, she began to explain her problem to Srila Prabhupada, and Srila Prabhupada having difficulty understanding her, called me into the room.

I was working in the kitchen nearby and heard his call: Govind Dasi, other than Govinda Dasi. I rushed in and made obeisances and he told me to bring prasadam. Then he motioned for me to sit down and listen to the discussion.

Madhavi Lata was explaining to Srila Prabhupada that as a brahmacarini at the temple she was having difficulty being around all the other girls as they were often dressing and sometimes wearing only slips and cholis while putting on their saris.

She tried to explain to Srila Prabhupada that this was a great agitation for her and she needed a different living situation. She was very upset and didn't know what to do.

Srila Prabhupada was having difficulty understanding her problem. Srila Prabhupada was encouraging her to chant Hare Krsna, read his books and do her wonderful art work. He inspired her and preached to her and talked to her about Krsna and the temporary existence in the material world.

I sat quietly listening to the conversation nearby and observing that he was giving her the highest instruction that was applicable in every case. However, there was clearly a lapse in communication. Eventually, the girl graciously respected prasadam and left. Then I sat down in front of Srila Prabhupada's desk and he asked me: So she is having this problem living with the other girls and doesn't know what to do about it".

Srila Prabhupada's eyes grew large and round and he said: He saw the whole thing immediately. Then he said in a very surprised tone: His face was full of surprise. Then he leaned back and wagged his head side-to-side, Indian fashion in a very amused and almost amazed look. Men to men, women to women. Sex life is the bondage. It is all bondage. But, he opened his eyes wide: That is the difference.

Krsna says in the Gita that I am the sex life within marriage. So within marriage it can be used for having nice Krsna conscious children but not like this.

Sex homoseksuaaliseen work finland suomi24 chat