Sexsi homo fi seksikkäitä miehet

sexsi homo fi seksikkäitä miehet

Flash-versiossa on kaikki ominaisuudet ja se on optimoitu. Suosittelemme, että kaikki käyttäjät valitsevat chatin Flash-version.

Lihaksikkaita tiukkavartaloisia homoja esittelemässä parhaita osiaan meidän ilmaisessa seksichatissamme. Liity heidän chatiinsa ja nauti alastomien lihaksien ja kovien vatsalihasten live-esityksistä. Satoja miehiä, jotka ottavat kuntoilun tosissaan - heidän kivikovat vatsalihaksensa ja treenatut ojentajansa, käsivartensa ja olkapäänsä ovat yksinkertaisesti kuolaamisen arvoisia.

Sinun ei tarvitse pyytää heitä kahdesti riisumaan itsensä alasti - nämä miehet rakastavat esitellä heidän lihaksiaan. Näe kiimaiset lihaksikkaat hintit tarttumassa himoa palleista ja liity heidän mukaansa suorittamaan heidän tehtävänsä joka on laukeaminen. Juttele näille seksikkäille amatöörimiesmalleille heidän liveseksichat-huoneissaan - se on täysin ilmaista! Haluatko nähdä liveseksiesityksen, joka tarjoillaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti?

Kutsu haluamasi homo yksityiseen chatiin! Muista, että kuumat kiimaiset lihakset ovat vain web-kameran matkan päässä! Kiihottavatko kuumat lihaksikkaat miehet sinua? No, mekin olemme hulluina heihin! Siksi meillä on kokonainen kategoria omistettuna vahvoille miehille, joilla on kapea lantio ja seksikäs lihaksikas vartalo, jotka on kuin kivitalo. Täältä löydät tuhansia homo-, bi- ja heteromiehiä ympäri maailmaa, jotka etsivät samaa kuin sinä - kiihkeää web-kameraseksiä livenä ja ilman ehtoja!

Nämä kovakuntoiset, voimakasrakenteiset kaverit ovat hyvin ylpeitä seksikkäistä, lihaksikkaista vartaloistaan ja etsivät jatkuvasti jotakuta, joka antaa heille sen huomion, jonka he ansaitsevat.

Nämä seksikkäät lihas-hunksit viettävät yöt ja päivät kuntosalilla pumppaamassa rautaa ja ovat erittäin tyytyväisiä isoihin lihaksikkaisiin vartaloihinsa. Heidän ainoa ongelmansa on se, että heidän testosteronitasoillansa on taipumusta kohota heidän treeniensä aikana, joten nämä miesparat ovat aina kiimaisia ja kärsivät jatkuvasti seksuaalisesta turhautumisesta. He saavat isoja ja näyttäviä erektioita, jotka eivät suostu laskeutumaan, ja kuten kaikki varmaankin tietävät, tämä on erittäin kivulias tila, jota voidaan lievittää harrastamalla säännöllisiä pyllypanoja muiden miesten kanssa.

Joten on erittäin hyvä, että useimmat kuumat ja lihaksikkaat miehet tässä kategoriassa ovat ulkona kaapista ja ylpeitä homoja! Nämä vahvat ja itsevarmat homomiehet rakastavat naimista ja muiden lihaksikkaiden homojen sekä nuorten ja seksikkäiden hinttien nussittavana oloa. He ovat yleensä hyvin seikkailunhaluisia sängyssä ja rakastavat uusien asioiden kokeilua, joten, jos tykkäät todella miesten anaalileikeistä, anaalin nuolennasta, suuseksistä tai palvot lihaksia, olet tullut oikeaan paikkaan!

Et tule koskaan kyllästymään näiden lihaksikkaiden miesten katseluun, kun he leikkivät kaluillaan ja alkavat kuumiksi ja rankoiksi heidän poikaystäviensä kanssa! Nämä homomieshuorat rakastavat venytellä heidän lihaksiaan ja esitellä mitä heiltä löytyy meidän livekameramme edessä toivoen siten houkuttelevansa lisää seksikkäitä homomiehiä, jotka ihailevat heidän lihaksikkaita vartaloitaan ja haluavat kutsua heidät meidän ilmaiseen livechat-huoneeseemme kiihkeää web-kameraseksiä varten!

Upeiden lihaksikkaiden hunksien tapaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Meidän liveseksichatimme mahdollistavat yhteyden tuhansiin lihaksikkaisiin homomiehiin, jotka haluaisivat tehdä kaikista unelmistasi totta! Liity BongaCamsiin ja katsele näitä kuumiksia leikkimässä heidän seksikkäillä, lihaksikkailla vartaloillaan ja tulemassa anaaliin nussituiksi sinun nautinnoksesi ja täysin ilmaiseksi! Kaikki tällä sivustolla olevat jäsenet ja henkilöt ovat sopimukseen perustuen kertoneet olevansa vähintään vuotiaita.

Kaikki mallit Kilpailut Ilmaisia Poletteja 4 Etsi. Videon koon muuttaminen ja koko näyttö vain premium-jäsenille.

Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat. Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat ei-optimaalista videon laatua tai mahdollisuutta viivästetyyn suoratoistoon.

Ota Flash käyttöön selaimellasi painamalla "rocker" -painiketta. Voit myös vapauttaa Flashin painamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa "puzzle" -kuvaketta. Flash Player -tuki Käytät tällä hetkellä chatin Flash-versiota: Johnny Depp ei ole tippaakaan naismainen vaan juuri sellainen komean karhea renttu. Googletapa sellainen kuin Ezra Miller, siinä on androgyyni ja feminiininen mies. Channing Tatum on miehekäs, ei naisellinen. Sinulla ei ole ollenkaan realistinen käsitys näistä asioista.

Tuputat lähinnä omia subjektiivisia ihanteitasi, eivät nämä asiat ole kiveen hakattu muutenkaan. Jep, eiköhän tuo enemmän maskuliiniseksi lueta. Channing Tatum on todella naismainen Voiko mies enää tämän enempää hintahtava olla? Depp ei ole millään tapaa karhea saati komea vaan luihunaamainen kiiltokuvapoika, jolla on laiha ja lihakseton naismainen kroppa.

Voin mä sulta käydä lyömässä silmän mustaksi ja huulen turvoksiin. Heh heh heh heh heh heh heh!!! Niin saa myös Donald Trumpkin ja kaikki muutkin susirumat rikkaat julkkismiehet. Niin rahalla mutta ei ulkonäöllä kuten komeat miehet. Kauniit naiset ovat sanoneet, että Trumpin karisma valaisee koko huoneen. Ja Depp ei naisia saisi ellei olisi julkkis, ei ainakaan nuoria, ikäisiään muumioita toki voisi saada.

Siinä ei ole mitään eroa mistä syystä se mies niitä naisia saa. Paitsi että raha on ikuista ja ulkonäkö ei. On jotain teoriaa homoudesta. Ihan selvä tapaus Nal on homo koska puhuu aina pelkästään miehistä kun taas palstan heteromiehet puhuvat naisista. Tuossa artikkelissa väitetään että pitkistä naisista löytyy todennäköisemmin homoseksuaaleja, eikö tuolla logiikalla pitäisi kaikkien Victoria's Secret mallien olla lesboja?

Se että on pitkä on mukamas huono juttu naisessa mutta kun katsoo minkä näköiset naiset ovat miesten suosiossa niin suurimmalta osin ne ovat juuri ne pitkät ja hyvännäköiset. Artikkelissa mainittiin myös että lyhyet miehet ovat todennäköisemmin homoja, sitäkään minä en oikein usko. Samalla logiikalla useimpien lyhyiden miesten pitäisi olla homoja mutta näinhän ei ole. Suurin osa homoistakin joita tiedän ovat suhteellisen pitkiä.

Hajontaa löytyy paljon kummassakin sukupuolessa ja se asia ei todellakaan ole sidoksissa pituuteen tai mihinkään muuhunkaan ulkonäölliseen piirteeseen.

Lyhyet miehet homoja Ujo atm 25 En oo homo, pidä sä turpas kiinni! Hyvin lyhyen tutustumisen jälkeen yleensä he ehdottavat myös seksiä. Mutta sinäpä kohteliaasti kieltäydyt seksistä, koska olet niin gay.

Miehen ei kuulu näyttää hyvältä, miehen kuuluu kohottaa tasoaan muilla keinoin ja kun siihen eivät rahkeet riitä, niin sitten aletaan kaunistautumaan ja huolehtimaan ulkonäöstä eli tungetaan naisten reviirille. Ja noita miehiä sitten tulevat iskemään ne naiset, jotka tietävät ettei heidän ulkonäkönsä riitä oikeille miehille, jotka ovat kohottaneet tasoaan kuten miehen kuuluukin.

Minkä näkönen on kaunis mies? Esim sellainen kun Leonardo Dicaprio nuorempana. Nykyäänhän hän on alkanut jo muistuttaa oikeaa miestä kun ikää on tullut ja kasvoihin on ilmestynyt karismaa lisääviä ryppyjä ja hän on kasvattanut kunnon parran. Saisi vielä hankkia lisää massaa kroppaansa niin hänet voitaisiin jo laskea tosimieheksi. Statham on todella seksikäs ; Miehekäs eikä mikään naismainen himpula.

In fact, there is some evidence for the exact opposite. Compared to other men, extremely handsome men are often least homosexual, and homosexual men are least physically attractive. Mies "ämmämäinen kaunis mies"? Äijämäinen ruma mies Minulla alkoi ihan seisoa, kun on niin kaunis ämmä. NAL on fossiili, joka ei ymmärrä nykyaikaa.

Homomaisuutta näköjään pelätään tällä palstalla. Kuitenkin useimmat homomiehet ovat ihan tavallisen näköisiä miehiä, eivät mitään mannekiineja. Jotkut jopa saattavat näyttää ihan samalta kuin sinä Naisasialooseri. Homous ei näy päälle päin useimmiten, vaan seksuaalisena käyttäytymisenä. Kyllästymiseen asti kuullut tätä tuntemattomien naisten suusta baareissa… Missä sun tyttöystävä on?

No sitten sun täytyy olla homo. Olet ihan varmasti homo? Oot liian hyvän näköinen ollaksesi hetero. Miesten kommentit ovat sitten oma lukunsa. Kai tämä on joku käänteinen tapa yrittää iskeä miestä, kun näitä laukoneista aika moni ollut enemmänkin kiinnostuneen oloinen. Mua ei voisi rehellisesti sanottuna vähempää kiinnostaa nainen, joka suhtautuu mieheen tolla tavalla.

Itselleni osaan toki nauraa, but this is getting so old…. Sen nyt voin kuitenkin sanoa, että sivullisten ilkeilystä huolimatta ja pettymykseksi? Eli kaiken näköiset miehet, leuka pystyyn ja tuulta päin: Itselläni täysin samat kokemukset. Mutta eikö olekin kolikon kääntöpuoli varsin miellyttävä, eli naisia riittää, kun itse jaksaa olla aktiivinen? Miehen pitää näyttää miehekkäältä, eikä miltään homolta! Alla olevassa linkissä on miehen näköinen mies, eikä mikään "ämmämäinen kaunis mies".

Mä en pidä tuollaisita miehekkäistä miehistä vaan kauniista komeista miehistä ja olen nainen. Ei sekään pidä sinusta, koska olet nainen. Sitten olet vain enemmän naisiin päin. Eikä ole, itse olen kaunis mies ja nimenomaan heteronaiset juoksevat perässäni. Jos hän olisi naisiin päin, kohdistuisi se kiinnostus suoraan heihin.

Miten niin olen naisiin päin? En minä naisista tykkää, ei komea kaunis mies kuitenkaan ole nainen Nainen, joka tykkää kauniista miehistä on vähintään bi-seksuaali. Heteronainen haluaa miehekkään miehen eikä mitään meikkipussi kainalossa sipsuttelevaa nättinaamaa.

Kaunis mies ei ole mies lainkaan, sillä ei todellakkaan tekisi mieli mennä miehen kanssa sänkyyn. Niin, kaappihomot joko ärsyyntyvät tai kiihiottuvat kauniista miehistä. Tavalliselle heteomiehelle miehen ulkonäkö on joksenkin yhdentekevä. Ainoastaan munanlutkuttaja availee tällaisia ketjuja Tavalliselle heteromiehelle myös oma ulkonäkö on yhdentekevä. Eivät YTM kaverinikaan ulkonäöstään huolehdi vaan antavat kaljamahan kasvaa ja miehekkäästi iskevät kiinni kauniisiin hoikkiin naisiin ja niitä myös saavat.

Turhamainen hetero YTM ei tunne mitään vetoa jannuihin eikä myöskään tietenkään siis homoile. Sinä, katkera ÄTMI, sensijaan olet ottanut suihin mieheltä. Et ehkä homo, mutta jos kerran mielesi sänkyyn heidän kanssaan tekee, niin bisse kyllä olet. Ihan kuten ei heteronaisenkaan tee mieli sänkyyn miesmäisten naisten kanssa Ei se että mies on "kaunispiirteinen" muutenkaan tarkoita että hän on edes välttämättä liian "naismainen", itselleni se merkitsee ennemminkin poikamaisia piirteitä - esimerkiksi Michelangelon Daavid-patsas on hyvä esimerkki millaisesta kaunispiirteisyydestä miehellä itse pidän, ei mielestäni naismainen.

Vai ovatko mielestäsi kaikki miehet, joilla on vielä jäljellä poikamaisia kasvonpiirteitä kuten monilla nuorina ja osalla vielä päälle vuotiaanakin on ja joilla maskuliiniset piirteet eivät vielä ole täysin kasvoihin kehittyneet "naisia"? Homouden tai homostelun ydin toteutuu siinä, että mies ottaa toisen miehen peniksen peräaukkoonsa. Nainenhan ei voi tyydyttää miestä tällä tavalla, kun taas mies voi naida naistakin tämän peräaukkoon, eikä tarvitse siihen miestä.

Hieman eri asia on, jos mies tuntee fyysistä attraktiota nimenomaan miehiä, eikä naisia kohtaan, riippumatta siitä miten haluaa tyydyttää itseään miesten kanssa. Jos miestä käytetään vain naisen korvikkeena, ei todellakaan ole mistään homoudesta kysymys silloin varsinkaan jos henkilö ei itse ota suoleen,. Homoudella ei ole Omasta ulkonäöstä kiinnostuminen ja siihen panostamaminen on ilmiselvää homoutta miehessä. D Näiden palstan idioottien logiikka on todella ontuvaa ja suorastaan surkuhupaisaa luettavaa.

Hanki itse aivot idiootti. Puhuiko hän jotain naisista? Hän sanoi, että ulkonäköön panostavat miehet ovat homoja joita ovatkin. Miehet taas ovat työkoneita ja heteromies ei ulkonäköönsä panosta, toisin kuin nämä neitipojat, joista ei miesten töihin ole, ja jotka kantavat meikkipussia mukanaan. Milloin oikein jotkut rumat miehet älyyvät että viehättävä mies ja homosexuuali ovat 2 eri asiaa. Rumat miehet vaan ovat kateellisii itteä viehättävämmille miehille nähtävästi. Sen lisäx he ovat kateellisii että viehättävät miehet eivät tarvii ketään naista heitä hoitaa, vaan, että me osataan ite pitää itestä huolta.

Tätä tuun myös itekin sanoo, jos joskus viel joku baarissa syyttää homosexuaalisuudesta pelkän viehättävyyden perusteella. Ja samalla oikaisen myös kirjoittajan pahaa emämunausväitettä. Eivät homosexuaalimiehet oo automaattisesti viehättävii. Mä olen nähnyt rumia homojakin. Heteromies ei kuvaile itseään koskaan viehättäväksi. Heteromies ei ole "viehättävä". Miehinen komeus ei ole mitään viehättävyyttä. Älä hauku ihmistä, jonka taustaa et tiedä.

Vaikutat ite ikisinkkujen ja perheettömien syrjijältä. Mutta täähän todistaa, että näköjään he ovat just viehättävät ikisinkkumiehet keitä syrjitään.

Ja rumat miehet sen sijaan pääsevät helpolla. Voin luvata sättiväni rumia miehiä tällä palstalla jatkossakin kunnes jättävät viehättävät miehet rauhaan. Ei voi kuin hävetä noita rumia miehiä, ketkä arvostelee kateuden takii viehättävii miehii. Mutta onnex kaikki miehet eivät oo rumii hirviöitä, vaan on olemassa rauhallisia viehättäviäkin, ni ei tarvii haukkuu maan rakoon tällä palstalla ihan kaikkii hirviöitä. Että painukaa te hirviöt helvettiin ahdistamasta itseänne viehättävempii ihmisiä, tai teille vielä hommataan lähestymiskieltoja.

Anteex kiukkuni, mutten vaan voi sietää, että just sellaset viehättävät ihmiset saavat kokee ahdisteluu ja hyökkäyxii just rumilta ihmisiltä.

Oon yleensä ihan kiltti enkä luotani työntävä, mutten voi sietää sellasta ahdisteluu tietyn tyyppistä ahdistelu machoilijoilta, jotka ovat valitettavasti yl just noita YTM-miehii. Kaikki homot eivät ole kauniita miehiä, mutta kaikki kauniit miehet ovat homoja. Heteromies ei todellakaan käytä itsestään tai muista miehistä sanaa"viehättävä". Nal on ilmiselvä tapaus, jauhaa miehistä kuin mikäkin ämmä ja kuolaa toisten miesten seksikkyyttä.

Kukaan heteromies ei hehkuta suu vaahdossa miehistä vaan tälläkin palstalla heteromiehet puhuvat nimenomaan naisista. Ne ovat kuin taideteoksia. Itseäni ainakin rauhoittaa katsella kauniita miehiä. Ei mitään, ne EI kauniit miehet on vaan kateelliisia. Miehen ei kuulu olla mikään"taideteos" Ne ovat naiset, jotka ovat esteettisiä taideteoksia,siis ne joiden kohdalla luonto on onnistunut taideteosta luodessaan.

Miehen ovat työkoneita ja suorittajia ja miehuus määräytyy tekojen mukaan. Nuo linkittämäsi miehet ovat loistavia esimerkkejä hintahtavista neitipojista. Nainen on tietysti kaunis ja veistoksellinen, mutta todennäköisesti luomakunnan parhaimmannäköiset ihmisyksilöt ovat miehiä.

Miehet ovat usein kauniita ja upeita juuri sellaisenaan. Vartalo, kasvot, ryhti ja kaikki. No eivät todellakaan ole. Mieskauneutta ei ole olemassakaan, se on vain luonnoton termi. Nainen on se koriste-esine ja mies on suorittaja, työkone. Kaunis mies, joka ei miesten töitä hoida, on kaikkien pilkkaama pelle jota ei kukaan kunnioita. Jotkut miehet ovat ihan tosi namuja, vaikkapa tämä ruotsalainen jalkapalloilija:

... Sexsi homo fi seksikkäitä miehet

Mies ejakulaatio video turku gay thai hieronta

Sexsi homo fi seksikkäitä miehet

Itseltäni näin 41v sinkkumiehenä vaadin toki samaa. Ainakin noi fobiat joistain muista kuin oman kaltaisistaan ihmisistä. Geenejäkään ei kiinnosta moraali tai oikeudenmukaisuus, niitä kiinnostaa lisääntyminen. Tätä suvaitsevat eivät ole kyenneet tekemään, joten suvaitsevaisuus on älyn puutetta. Sikaniskat taas ovat ulaaneja, sottaisia ja suurpiirteisiä. Eivät homosexuaalimiehet oo automaattisesti viehättävii. Aww, vanha kunnon valkoinen hetero mies.

Näe kiimaiset lihaksikkaat hintit tarttumassa himoa palleista ja liity heidän mukaansa suorittamaan heidän tehtävänsä joka on laukeaminen.

Juttele näille seksikkäille amatöörimiesmalleille heidän liveseksichat-huoneissaan - se on täysin ilmaista! Haluatko nähdä liveseksiesityksen, joka tarjoillaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti? Kutsu haluamasi homo yksityiseen chatiin! Muista, että kuumat kiimaiset lihakset ovat vain web-kameran matkan päässä!

Kiihottavatko kuumat lihaksikkaat miehet sinua? No, mekin olemme hulluina heihin! Siksi meillä on kokonainen kategoria omistettuna vahvoille miehille, joilla on kapea lantio ja seksikäs lihaksikas vartalo, jotka on kuin kivitalo.

Täältä löydät tuhansia homo-, bi- ja heteromiehiä ympäri maailmaa, jotka etsivät samaa kuin sinä - kiihkeää web-kameraseksiä livenä ja ilman ehtoja!

Nämä kovakuntoiset, voimakasrakenteiset kaverit ovat hyvin ylpeitä seksikkäistä, lihaksikkaista vartaloistaan ja etsivät jatkuvasti jotakuta, joka antaa heille sen huomion, jonka he ansaitsevat. Nämä seksikkäät lihas-hunksit viettävät yöt ja päivät kuntosalilla pumppaamassa rautaa ja ovat erittäin tyytyväisiä isoihin lihaksikkaisiin vartaloihinsa. Heidän ainoa ongelmansa on se, että heidän testosteronitasoillansa on taipumusta kohota heidän treeniensä aikana, joten nämä miesparat ovat aina kiimaisia ja kärsivät jatkuvasti seksuaalisesta turhautumisesta.

He saavat isoja ja näyttäviä erektioita, jotka eivät suostu laskeutumaan, ja kuten kaikki varmaankin tietävät, tämä on erittäin kivulias tila, jota voidaan lievittää harrastamalla säännöllisiä pyllypanoja muiden miesten kanssa. Joten on erittäin hyvä, että useimmat kuumat ja lihaksikkaat miehet tässä kategoriassa ovat ulkona kaapista ja ylpeitä homoja!

Nämä vahvat ja itsevarmat homomiehet rakastavat naimista ja muiden lihaksikkaiden homojen sekä nuorten ja seksikkäiden hinttien nussittavana oloa. He ovat yleensä hyvin seikkailunhaluisia sängyssä ja rakastavat uusien asioiden kokeilua, joten, jos tykkäät todella miesten anaalileikeistä, anaalin nuolennasta, suuseksistä tai palvot lihaksia, olet tullut oikeaan paikkaan! Et tule koskaan kyllästymään näiden lihaksikkaiden miesten katseluun, kun he leikkivät kaluillaan ja alkavat kuumiksi ja rankoiksi heidän poikaystäviensä kanssa!

Nämä homomieshuorat rakastavat venytellä heidän lihaksiaan ja esitellä mitä heiltä löytyy meidän livekameramme edessä toivoen siten houkuttelevansa lisää seksikkäitä homomiehiä, jotka ihailevat heidän lihaksikkaita vartaloitaan ja haluavat kutsua heidät meidän ilmaiseen livechat-huoneeseemme kiihkeää web-kameraseksiä varten! Upeiden lihaksikkaiden hunksien tapaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Meidän liveseksichatimme mahdollistavat yhteyden tuhansiin lihaksikkaisiin homomiehiin, jotka haluaisivat tehdä kaikista unelmistasi totta!

Liity BongaCamsiin ja katsele näitä kuumiksia leikkimässä heidän seksikkäillä, lihaksikkailla vartaloillaan ja tulemassa anaaliin nussituiksi sinun nautinnoksesi ja täysin ilmaiseksi! Kaikki tällä sivustolla olevat jäsenet ja henkilöt ovat sopimukseen perustuen kertoneet olevansa vähintään vuotiaita.

Kaikki mallit Kilpailut Ilmaisia Poletteja 4 Etsi. Videon koon muuttaminen ja koko näyttö vain premium-jäsenille. Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat. Sen ominaisuudet ovat oleellisesti rajoitetummat ei-optimaalista videon laatua tai mahdollisuutta viivästetyyn suoratoistoon.

Ota Flash käyttöön selaimellasi painamalla "rocker" -painiketta. Voit myös vapauttaa Flashin painamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa "puzzle" -kuvaketta. Flash Player -tuki Käytät tällä hetkellä chatin Flash-versiota: Jos et ole tyytyväinen siihen, miten Flash Player toimii tietokoneellasi , kokeile vaihtaa HTMLsivuston versioon painamalla "rocker" -painiketta. Huomaa kuitenkin, että HTMLsivuston version ominaisuudet ovat huomattavasti rajoitettummat ei-optimaalista videon laatua tai mahdollisuutta viivästetyyn suoratoistoon.

Suosittelemme, että kaikki käyttäjät valitsevat chatin Flash-version tällä hetkellä käytössä. Luo oma ilmainen tilisi. Klikkaa tätä, jos haluat pienentää miniprofiilin. Jos haluat laajentaa miniprofiilin takaisin, klikkaa tästä. Ruma karkeatekoinen miehekäs mies, jota ei oma tai toisten miesten ulkonäkö kiinnosta, ei ole koskaan homo.

Vain homomiehet panostavat omaan ulkonäköönsä. Mikä tuo suihinottojuttu oikein on kun sitä on jo pitkään jauhettu täällä? Onko joku kirjoittanut minun tehneen sellaista?

Ja vaikka olisinkin ottanut tuhat kertaa nii se ei minusta homoa tee millään tapaa. Vai meinaatko, että kaappihomot, joilla on vaimot esim. Vittu että olet tyhmä. Imen vain rumien miesten munaa, koska se on heterompaa. Niin eikai se kerta homoks tee tai niin ainakin sanotaan. Et vain kestä sitä En kirjoittanut aloitusta, mutta se on täysin totta. Kauniit miehet saavat naisia, jotka ovat muutenkin enemmän naisiin päin. Kauniista miehistä pitävä nainen on yhtä kieroutunut kuin rumista ja karvaisista naisista pitävä mies.

Kauniit miehet saavat myös turpaansa sekä minulta, että jyystärikarjuilta jos erehtyy samasta naisesta kilpailemaan. Yleensä kyllä lähtevät pois paikalta kun vähän vilkaisee vihaisesti. En ole koskaan tuntenut seksuaalista vetoa naisiin, mutta silti oma preferenssi on nimenomaan enempi niissä hoikissa "kiiltokuvapoikamaisissa" kuin ns.

Eiköhän jokaisella ole oikeus omaan makuunsa, jos hän olisi naisista kiinnostunut niin eikö se kiinnostus kohdistuisi suoraan naisiin eikä miehiin? Komeus ei tarkoita sitä että mies olisi naismainen.

Johnny Deppin ja Channing Tatumin"komeus" on nimenomaan naismaisuutta. Sean Connery ja Jack Nicholson nuorempina sen sijaan olivat komeita olematta neitimäisiä. Näin se menee Palstalaiset ovat täällä taas tyhmiä. Naiset ovat kiinnostuneita yleensä sekä miehekkäistä, että vähemmän miehekkäistä miehistä, tämä riippuu kuukautiskierron vaiheesta.

Myös henkilökohtaisia preferenssejä löytyy. Mutta evoluutiopsykologisista lähtökohdista "naismaisella" miehellä on yhtä hyvä mahdollisuudet naisiin kuin miehekkäälläkin. Miehekäs mies on hyvä siittäjä, naismainen taas luotettava pitkäaikainen kumppani. Riippuu naisesta ja hänen elämäntilanteestaan kumpaa hän haluaa. Olet täysin väärässä Johnny Depp ei ole tippaakaan naismainen vaan juuri sellainen komean karhea renttu.

Googletapa sellainen kuin Ezra Miller, siinä on androgyyni ja feminiininen mies. Channing Tatum on miehekäs, ei naisellinen. Sinulla ei ole ollenkaan realistinen käsitys näistä asioista. Tuputat lähinnä omia subjektiivisia ihanteitasi, eivät nämä asiat ole kiveen hakattu muutenkaan. Jep, eiköhän tuo enemmän maskuliiniseksi lueta. Channing Tatum on todella naismainen Voiko mies enää tämän enempää hintahtava olla? Depp ei ole millään tapaa karhea saati komea vaan luihunaamainen kiiltokuvapoika, jolla on laiha ja lihakseton naismainen kroppa.

Voin mä sulta käydä lyömässä silmän mustaksi ja huulen turvoksiin. Heh heh heh heh heh heh heh!!! Niin saa myös Donald Trumpkin ja kaikki muutkin susirumat rikkaat julkkismiehet. Niin rahalla mutta ei ulkonäöllä kuten komeat miehet. Kauniit naiset ovat sanoneet, että Trumpin karisma valaisee koko huoneen.

Ja Depp ei naisia saisi ellei olisi julkkis, ei ainakaan nuoria, ikäisiään muumioita toki voisi saada. Siinä ei ole mitään eroa mistä syystä se mies niitä naisia saa. Paitsi että raha on ikuista ja ulkonäkö ei. On jotain teoriaa homoudesta. Ihan selvä tapaus Nal on homo koska puhuu aina pelkästään miehistä kun taas palstan heteromiehet puhuvat naisista. Tuossa artikkelissa väitetään että pitkistä naisista löytyy todennäköisemmin homoseksuaaleja, eikö tuolla logiikalla pitäisi kaikkien Victoria's Secret mallien olla lesboja?

Se että on pitkä on mukamas huono juttu naisessa mutta kun katsoo minkä näköiset naiset ovat miesten suosiossa niin suurimmalta osin ne ovat juuri ne pitkät ja hyvännäköiset. Artikkelissa mainittiin myös että lyhyet miehet ovat todennäköisemmin homoja, sitäkään minä en oikein usko. Samalla logiikalla useimpien lyhyiden miesten pitäisi olla homoja mutta näinhän ei ole. Suurin osa homoistakin joita tiedän ovat suhteellisen pitkiä.

Hajontaa löytyy paljon kummassakin sukupuolessa ja se asia ei todellakaan ole sidoksissa pituuteen tai mihinkään muuhunkaan ulkonäölliseen piirteeseen. Lyhyet miehet homoja Ujo atm 25 En oo homo, pidä sä turpas kiinni!

Hyvin lyhyen tutustumisen jälkeen yleensä he ehdottavat myös seksiä. Mutta sinäpä kohteliaasti kieltäydyt seksistä, koska olet niin gay. Miehen ei kuulu näyttää hyvältä, miehen kuuluu kohottaa tasoaan muilla keinoin ja kun siihen eivät rahkeet riitä, niin sitten aletaan kaunistautumaan ja huolehtimaan ulkonäöstä eli tungetaan naisten reviirille.

Ja noita miehiä sitten tulevat iskemään ne naiset, jotka tietävät ettei heidän ulkonäkönsä riitä oikeille miehille, jotka ovat kohottaneet tasoaan kuten miehen kuuluukin.

Minkä näkönen on kaunis mies? Esim sellainen kun Leonardo Dicaprio nuorempana. Nykyäänhän hän on alkanut jo muistuttaa oikeaa miestä kun ikää on tullut ja kasvoihin on ilmestynyt karismaa lisääviä ryppyjä ja hän on kasvattanut kunnon parran.

Saisi vielä hankkia lisää massaa kroppaansa niin hänet voitaisiin jo laskea tosimieheksi. Statham on todella seksikäs ; Miehekäs eikä mikään naismainen himpula. In fact, there is some evidence for the exact opposite. Compared to other men, extremely handsome men are often least homosexual, and homosexual men are least physically attractive.

Mies "ämmämäinen kaunis mies"? Äijämäinen ruma mies Minulla alkoi ihan seisoa, kun on niin kaunis ämmä. NAL on fossiili, joka ei ymmärrä nykyaikaa. Homomaisuutta näköjään pelätään tällä palstalla. Kuitenkin useimmat homomiehet ovat ihan tavallisen näköisiä miehiä, eivät mitään mannekiineja. Jotkut jopa saattavat näyttää ihan samalta kuin sinä Naisasialooseri. Homous ei näy päälle päin useimmiten, vaan seksuaalisena käyttäytymisenä.

Kyllästymiseen asti kuullut tätä tuntemattomien naisten suusta baareissa… Missä sun tyttöystävä on? No sitten sun täytyy olla homo. Olet ihan varmasti homo? Oot liian hyvän näköinen ollaksesi hetero. Miesten kommentit ovat sitten oma lukunsa. Kai tämä on joku käänteinen tapa yrittää iskeä miestä, kun näitä laukoneista aika moni ollut enemmänkin kiinnostuneen oloinen.

Mua ei voisi rehellisesti sanottuna vähempää kiinnostaa nainen, joka suhtautuu mieheen tolla tavalla. Itselleni osaan toki nauraa, but this is getting so old…. Sen nyt voin kuitenkin sanoa, että sivullisten ilkeilystä huolimatta ja pettymykseksi? Eli kaiken näköiset miehet, leuka pystyyn ja tuulta päin: Itselläni täysin samat kokemukset. Mutta eikö olekin kolikon kääntöpuoli varsin miellyttävä, eli naisia riittää, kun itse jaksaa olla aktiivinen?

Miehen pitää näyttää miehekkäältä, eikä miltään homolta! Alla olevassa linkissä on miehen näköinen mies, eikä mikään "ämmämäinen kaunis mies". Mä en pidä tuollaisita miehekkäistä miehistä vaan kauniista komeista miehistä ja olen nainen. Ei sekään pidä sinusta, koska olet nainen. Sitten olet vain enemmän naisiin päin. Eikä ole, itse olen kaunis mies ja nimenomaan heteronaiset juoksevat perässäni. Jos hän olisi naisiin päin, kohdistuisi se kiinnostus suoraan heihin.

Miten niin olen naisiin päin? En minä naisista tykkää, ei komea kaunis mies kuitenkaan ole nainen Nainen, joka tykkää kauniista miehistä on vähintään bi-seksuaali.

Heteronainen haluaa miehekkään miehen eikä mitään meikkipussi kainalossa sipsuttelevaa nättinaamaa. Kaunis mies ei ole mies lainkaan, sillä ei todellakkaan tekisi mieli mennä miehen kanssa sänkyyn. Niin, kaappihomot joko ärsyyntyvät tai kiihiottuvat kauniista miehistä. Tavalliselle heteomiehelle miehen ulkonäkö on joksenkin yhdentekevä. Ainoastaan munanlutkuttaja availee tällaisia ketjuja Tavalliselle heteromiehelle myös oma ulkonäkö on yhdentekevä.

Eivät YTM kaverinikaan ulkonäöstään huolehdi vaan antavat kaljamahan kasvaa ja miehekkäästi iskevät kiinni kauniisiin hoikkiin naisiin ja niitä myös saavat. Turhamainen hetero YTM ei tunne mitään vetoa jannuihin eikä myöskään tietenkään siis homoile. Sinä, katkera ÄTMI, sensijaan olet ottanut suihin mieheltä.

Et ehkä homo, mutta jos kerran mielesi sänkyyn heidän kanssaan tekee, niin bisse kyllä olet. Ihan kuten ei heteronaisenkaan tee mieli sänkyyn miesmäisten naisten kanssa Ei se että mies on "kaunispiirteinen" muutenkaan tarkoita että hän on edes välttämättä liian "naismainen", itselleni se merkitsee ennemminkin poikamaisia piirteitä - esimerkiksi Michelangelon Daavid-patsas on hyvä esimerkki millaisesta kaunispiirteisyydestä miehellä itse pidän, ei mielestäni naismainen.

Vai ovatko mielestäsi kaikki miehet, joilla on vielä jäljellä poikamaisia kasvonpiirteitä kuten monilla nuorina ja osalla vielä päälle vuotiaanakin on ja joilla maskuliiniset piirteet eivät vielä ole täysin kasvoihin kehittyneet "naisia"?

Homouden tai homostelun ydin toteutuu siinä, että mies ottaa toisen miehen peniksen peräaukkoonsa. Nainenhan ei voi tyydyttää miestä tällä tavalla, kun taas mies voi naida naistakin tämän peräaukkoon, eikä tarvitse siihen miestä.

Hieman eri asia on, jos mies tuntee fyysistä attraktiota nimenomaan miehiä, eikä naisia kohtaan, riippumatta siitä miten haluaa tyydyttää itseään miesten kanssa. Jos miestä käytetään vain naisen korvikkeena, ei todellakaan ole mistään homoudesta kysymys silloin varsinkaan jos henkilö ei itse ota suoleen,.

Homoudella ei ole Omasta ulkonäöstä kiinnostuminen ja siihen panostamaminen on ilmiselvää homoutta miehessä. D Näiden palstan idioottien logiikka on todella ontuvaa ja suorastaan surkuhupaisaa luettavaa. Hanki itse aivot idiootti. Puhuiko hän jotain naisista? Hän sanoi, että ulkonäköön panostavat miehet ovat homoja joita ovatkin. Miehet taas ovat työkoneita ja heteromies ei ulkonäköönsä panosta, toisin kuin nämä neitipojat, joista ei miesten töihin ole, ja jotka kantavat meikkipussia mukanaan.

Milloin oikein jotkut rumat miehet älyyvät että viehättävä mies ja homosexuuali ovat 2 eri asiaa. Rumat miehet vaan ovat kateellisii itteä viehättävämmille miehille nähtävästi. Sen lisäx he ovat kateellisii että viehättävät miehet eivät tarvii ketään naista heitä hoitaa, vaan, että me osataan ite pitää itestä huolta.

Tätä tuun myös itekin sanoo, jos joskus viel joku baarissa syyttää homosexuaalisuudesta pelkän viehättävyyden perusteella. Ja samalla oikaisen myös kirjoittajan pahaa emämunausväitettä. Eivät homosexuaalimiehet oo automaattisesti viehättävii. Mä olen nähnyt rumia homojakin. Heteromies ei kuvaile itseään koskaan viehättäväksi. Heteromies ei ole "viehättävä". Miehinen komeus ei ole mitään viehättävyyttä.