Sexy pojat homoseksuaaliseen pics halpoja hotelleja helsingissä

Syyskuun viimeisen viikon aloittanut vuorokausi Kalajoella oli todella monipuolinen valoiltaan ja sääolosuhteiltaan! Kuvaajalla riitti kiirettä koko päivän ajan. Suomen yläpuolelle parkkeerannut korkeapaine mahdollisti pitkästä aikaa kunnon yökuvaukset, koska pilvistä ei ollut tietoakaan ja tähtitaivas loisti kirkkaana. Tätä edesauttoi myös pieni uudenkuun sirppi, joka laski jo aikaisin alkuyöstä.

Valokuvafestivaali Backlight jättää maanantaina Nykyajan, Vapriikin Kielletty kaupunki puretaan sunnuntaina. Ilmainen videopuhelu onnistuu yhä useammalla sovelluksella. Asuuko ystävä tai sukulainen kaukana? Haluatko muuten vain nähdä sen, jonka kanssa puhut — tai säästää puhelinkuluissa? Apuun tulevat internetin videopuhelut. Perehdy videopuhelujen alkeisiin ja tutustu viiteen palveluun.

Jos kuvia ei olisi ollenkaan, niin mitä muistaisimme. Sivuston Foorumilla keskustellaan kuvamanipulaatiosta. Nyt asiantuntija omakohtaista kokemusta osallistuu debattiin. Poikkeuksellinen lämpö toi Suomeen näyttävän ilmiön — lukijat ikuistivat henkeäsalpaavat syyssumut. Toimitusajat luokkaa yksi kuukausi. Suomalainen toimittaja, ei mikään pikkuyritys. Toiminut jo monta vuotta 10 vuotta.

Ja takuita ei sitten hoideta Suomessa. Så tar du bäst hand om din utrustning. HS, Minä haluan missiksi. Kuvia Suomesta osa Valokuvaaja Outi Pyhärannan kuvat kertovat, miltä Miss Suomi -kandidaatit näyttävät ennen kisaa, arkioloissa. Misseys on muuttunut, mutta silti missiksi haluaa yhä niin lähihoitaja kuin oikeustieteen opiskelijakin. Ajaa köröttelin hiekkatietä kohti mökkiämme Outokummun Juojärvellä.

Satoi, oli märkää ja harmaata. Tutun karjatilan kohdalla huomasin ison linnun aidantolpalla keskellä pientä laidunpeltoa. Rajala Blogi, Kuvatuotteiden suosio säilyy. Ilta-Sanomat, Annatko selaimen muistaa salasanat puolestasi? Silloin sinun tulee tietää tämä. Chrome, Firefox, Safari, Edge.

Turvallisin vaihtoehto on käyttää salasanapankkia eli salasanojen hallintaohjelmaa. Tämä luo kaikkiin käyttämiisi verkkopalveluihin yksilölliset ja monimutkaiset salasanat. Käyttäjän tarvitsee muistaa itse vain ohjelman pääsalasana. Yksi Gmail-vinkki lopettaa kaikki vinkit. Gmail-sähköpostitilin poistaminen pysyvästi tapahtuu nopeasti.

Jos jostain syystä tulet katumapäälle, voit saada osoitteesi takaisin menemällä Gmailiin ja noudattamalla ruudulla annettavia ohjeita. Googlen mukaan myös tilin sähköpostiviestit saattavat palautua, jos tili on poistettu "äskettäin". Muussa tapauksessa viestit hävitetään pysyvästi, eikä kukaan muu voi luoda Gmail-tiliä vanhalla osoitteellasi. Suorat linkit sisällysluettelosta kuunneltaviin kohtiin. HS, Maalaus vai valokuva? Helsingissä voi nyt nähdä klassikkomaalauksista innoittuneen näyttelyn, jossa tatuoija esittää Jeesusta ja punkpioneeri Saulia.

Italialainen Andrea Angione liikkuu varjona valokuvauksen ja maalaustaiteen välimaastossa. Chiaroscuron eli mystisen valohämyn mestarin tuotannosta tosiaan löytyy maalaus nimeltä Cena in Emmaus vuodelta , mutta se eroaa nyt esille ripustetusta teoksesa Cena in Emmaus, vaikka asetelma onkin näennäisesti sama. Erot eivät sinänsä yllätä, koska teoksen on tehnyt italialainen valokuvaaja Andrea Angione s. Helsingin Uutiset, Valokuvassa herkkyys on se juttu. Hän tasapainoilee kaikkien noiden aikaa vievien ammattien sekä perhe-elämän välillä.

Hän on pyörittänyt tanssikouluaan Porvoossa jo 10 vuotta. Työllistymisen näkymät eri ammateissa. Mikähän ammatti on Top 15 ylitarjontaa -listalla sijalla 8? Kirjoittaja käyttää Pixsy-palvelua etsimään kuvien laittomaa käyttöä. Ensin tulee lakimiehiltä yhteydenotto, jossa vakavasti huomautetaan tekijänoikeuksien rikkeistä ja vaaditaan korvausta.

Usein tämä jo riittää. Jos ei auta, niin sitten tulee haaste oikeuteen. Isojen mediatalojen ja julkisuuden henkilöiden osalta tässä ei mitään moraalisia ongelmia. Mutta entä sitten pienet yritykset ja yksityiset bloggaajat. Det gäller att våga. Är en av de bästa analoga kamerorna på väg tillbaka? Kulttiklassikko Yashica Electro Vuosi on kääntynyt jo syksyyn ja syksyisiin puuhiin.

Syksy on tuonut mukanaan myös TSL: Francesca Woodman eli lyhyen, mutta intensiivisen ja tuotteliaan elämän. Jaetaanhan hänen tuotantonsakin viiteen eri vaiheeseen ja se on vuotiaana kuolleelta taiteilijalta jo melkoinen saavutus. Francesca Woodmanin elämä ja työt ovat toimineet myös monen nykykuvaajan innoittajana. Petteri Hautamaa, Erilainen ruskareissu! Perinteinen syyskuun toisen viikon ruskamökki Pallastunturin kulmilta oli varattu aika päiviä sitten.

Reissusuunnitelmat laadittu, kartat haalittu, Leena Lehtolaisen äänikirjat valittu pitkälle ajomatkalle ja tietty auto pakattu matkatavaroilla ääriään myöten.

Tänä vuonna patikoisimme kirkkaina öinä revontuliennusteiden natsatessa ylös tunturiin teltan kanssa, visioissa mm. Mallan kansallispuistoakin pitäisi päästä kiertämään ensi kertaa ja samalla jäämertakin olisi kiva käydä nuuhkimassa!

Enää kaksi päivää lähtöön…. Ja kaikissa vielä teksti. Tekniikan Maailma, Tätä voit kokeilla nyt omalla kuvallasi — tutkijat kehittivät tekoälyn, joka muuttaa minkä tahansa selfien pyöriteltäväksi 3d-kuvaksi.

Tutkijat ovat julkistaneet netissä sivun, jolla jokainen voi kokeilla palvelua oman kuvansa kanssa. Sivustolla ensin ladataan kuva palveluun, jonka jälkeen se tuottaa hiiren tai sormen avulla pyöriteltävän 3d-kasvokuvan. Parhaiten järjestelmä toimii edestä ja läheltä otetulla kuvalla. Graafikko Maasotakoulun opintoasiainosastolle Lappeenrantaan.

Tehtävä on määräaikainen Graafikko vastaa Maasotakoulun visuaalisen viestinnän sisäisestä ja ulkoisesta näkyvyydestä sekä laadusta. Hän suunnittelee ja tuottaa graafisen aineiston ja materiaalin sekä vastaa vaativista taittotöistä ja niiden kuvituksesta. Graafikko toimii myös valokuvaajana, vastaa visuaalisen viestinnän koulutusmateriaalista ja kouluttaa sekä ohjaa henkilökuntaa visuaalisen ilmeen käytössä Maasotakoulussa. EQseurantajalustaan paremmat moottorit ja hihnaveto halvalla. Syntan Sky-Watcher EQ-5 ja sen uudempi versio NEQseurantajalusta on harrastaja-astronomien keskuudessa suosittu jalusta, eikä ihme kun alle kolmella satasella saa yli kymmenen kiloa kolmijalkaa ja ekvatoriaalista päätä.

Mukana siinä ei tule vakiona moottoreita, vaan jalustan seuranta on oletuksena käsivetoinen. Satasella-puolellatoista kuitenkin voi ostaa kahden moottorin paketin jalustaan jolla se seuraa taivaan liikettä jollain tarkkuudella muttei osaa itse vielä suunnistaa pitkin taivaankantta. Suunnistustaidon jalustalle eli goto-paketin voi tietenkin ostaa lisähintaan, mutta tämän paketin hinta on enemmän kuin alkuperäisen jalustan itsessään. Suomalainen Whitepoint Optics valmistaa objektiiveja elokuvakameroihin hyödyntäen keskiformaatille suunniteltua optiikkaa.

Tämä mahdollistaa objektiivien käytön jopa 65 mm: Yrityksellä on edessä todellinen näytönpaikka, sillä Suomesta ei ole ennen noussut objektiivipuolen yrityksiä.

Kesällä myytiin talo, suurimmasta osasta tavaroita luovuttiin. Nyt ollaan matkalla, loppupäivää ei ole päätetty. HS, Matkajournalismi ja kuvien rajauspalvelu voittivat Uutisraivaaja-kilpailun. Uutisraivaajan voittajiksi on valittu kaksi joukkuetta, kertoo kilpailun järjestänyt Helsingin Sanomain säätiö.

Boeing kutsuu luonnostaan nimellä CityDescriber, ja tällä hetkellä projekti löytyy Twitteristä. Kyseessä on tekoälybotti, jolle esitetään yhteisöpalvelu Redditistä kerättyjä maisemakuvia. Botin tehtävänä on tunnistaa, mitä kuva esittää. Suomalaisista ArtFactsin tuhannen menestyneimmän listalle mahtuu kuluvaa vuotta tarkastelevalla listalla tasan kaksi: Eija-Liisa Ahtila ja Elina Brotherus.

Alfred Fried Photography Award. Fotosidan-sivuston jäsen voitti Canonin millistä pidetään yhtenä kaikkein parhaimmista objektiiveista. Vakaimellinen I-versio ilmestyi , uusittu II-versio Sain lainaksi II-version pidennetyn viikonlopun ajaksi ja pääsin kokeilemaan, miten uusi eroaa vanhasta.

Ainakin hinnassa on tuntuva ero. Kakkonen maksaa Rajalan sivulla tarjouksessa euroa normaalihinta euroa , kun käytettyjä I-malleja saa Rajalalta eurolla ja netin myyntipalstalta ostettuna vielä vähän edullisemmin. Käytettyjä kakkosia liikkuu vähän, tällä hetkellä Rajalan sivulla on myynnissä yksi euron hintaan.

Kalliita ovat, mutta laatu maksaa. Viime vuonna hehkutin blogissa sieni- ja marjareissuun yhdistettyä kuvailukierrosta. Ajatuksena siis kiertää lähimetsiä, niin että kotiinviemisiksi kertyisi ainakin jotain. Tuolloin löysin muutamia peukaloispoikueita juuri elokuun alkupuoliskolla.

Kameran ja lähettimen sisältävän paketin hinta on 69 euroa, mitä voi pitää hieman kovana, sillä langattomia näytöllisiä peruutuskamerasarjoja myydään jopa 20 euroa edullisemmin — mutta paketilla on silti puolensa. Liikkeeseen, asiakaspavelu, studiokuvaus, miljöökuvaus, kuvien käsittely.

Mahdollisimman pian, muu osa-aikatyö. Yle, Kukilla kruunatut lehmät ja viikon muita uutiskuvia. Laura Malmivaaran ottamat valokuvat voimaannuttavat: Neljä vuotta Taideteollisessa korkeakoulussa alaa opiskellut näyttelijä nauraa, että hänen valttinsa on nopeus. Kun kuvattava luottaa kuvaajaan, syntyy rentoja ja luonnollisia kuvia omalla painollaan. Mikko Lagerstedt, Vacant Beach.

Vacant Beach is a series of images captured one August night after summer season on the deserted Yyteri beach, Finland. Tietoturvaohjelman mukana levisi vaarallisia haittaohjelmia miljooniin Windows-koneisiin. Suositun CCleaner-turvaohjelman mukana on levitetty haittaohjelmia miljooniin Windows-tietokoneisiin. Avastin CCleaner-tietoturvaohjelman käyttäjien kannattaa välittömästi tarkistaa tietokoneensa. Yli kahdessa miljoonassa tietokoneessa käytetään ohjelmasta versiota, jossa on mukana myös piilotettuja haittaohjelmia, arvioivat tietoturvatutkijat uutistoimisto Reutersin mukaan.

Naapuri tuli kertomaan, että kuvauskopteri pörrää hänen tonttinsa yllä. Ei vastannut tiedusteluihin mitään, "ilmatila on kuulemma kaikille vapaa". Puolentoista vuoden jälkeen ovet sulkeutuvat. Marko Vertainen, Flickr, - Kuva päivässä -projekti - julkinen versio. Tarkoituksena ottaa kuva vuoden jokaisena päivänä. Helsingin Uutiset, Huikea hylätty paikka keskellä Helsinkiä — katso kuvagalleria. Sörnäisten vanhat siilot liitetään Kuvataideakatemialle tulevaan uudisrakennukseen.

Mitä ylemmäs mennään, sitä paksummin pulunkakkaa nuhjaantuu kenkien alla. Kiipeämme 9-kerroksisen portaikon kautta Sörnäisten rantatiellä sijaitsevan Helsingin Mylly Oy: Petteri Järvinen, Havaintoja digimaailmasta, Apple pilasi iPadin - päivitysten laiminlyönti ei aina ole käyttäjän vika. Applen iPad oli ilmestyessään vuonna kuin taivaan lahja kaikille niille, joiden pitää päästä nettiin mutta jotka eivät halua perehtyä IT: Yksinkertainen, helppokäyttöinen laite, jossa ei ole tietoturvaongelmia.

Nykyinen iPad on kaikkea muuta. Aiemmin julkisuudessa on kerrottu, että Smith käytti salakuvaamisessa Canon Legria mini X -videokameraa.

Sattumoisin Tekniikan Maailma on arvioinut kyseistä kameraa pikatestissään vuonna Vaikkapa Kameraseuran uutiset, pdf-muodossa. Taiteen edistämiskeskus, Valtion taiteilija-apurahan sai joka yhdeksäs hakija. Taidetoimikunnat ovat jakaneet uutta taiteilija-apurahaa. Apurahojen pituudet vaihtelevat puolesta vuodesta viiteen vuoteen.

Nyt jaetut apurahat alkavat vuoden alusta. Veroton apuraha on 1 euroa kuukaudessa, josta apurahan saaja maksaa pakollisen eläke- ja tapaturmavakuutusmaksun. Sovellus kertoo laitteiden hintatiedot nopeasti. Taloyhtiö voi asennuttaa kameravalvonnan — näitä tiloja kotirauha suojaa. Taloyhtiön suojattuja paikkoja ovat esimerkiksi asuintalon porraskäytävät sekä yhteiset sauna- ja suihkutilat, Sipilä erittelee.

Porraskäytävät kuuluvat kuitenkin kotirauhan piiriin. Marika Sipilän mukaan siellä tai hississä saa sen vuoksi kuvata vain kyseisen portaan asukkaiden suostumuksella. Sipilän mukaan jos ulko-ovella oleva kamera kuvaa portaaseen sisään tulevia, tarvitaan jälleen portaan asukkaiden suostumukset.

Suomen hinta on 3. Nikon D — snabba förfiningar. Perinteinen järjestelmäkamera, paino g. Sarjakuvaus kahdeksan kuvaa sekunnissa, 51 tarkennuspistettä, 4K UHD video videokuvauksessa elektroninen vakautus, 1. Yhdellä latauksella ottaa kuvaa. Wi-Fi, Bluetooth Wi-Fi ei hyvä toteutus. Suomen hinta on 1. Tampere Camera Fair Tampereella Pakkasin mukaani vain välttämättömimmän. Sigman laajakulmainen 14 mm f1. Oma arvioni perustuu pitkälti objektiivin käyttöön henkilö- ja hääkuvauksissa, jotka olivat tilaustöitä asiakkaille.

Erityisesti omalla kohdallani pidin objektiivista dokumentaarisessa hääkuvauksessa. Monesti kuvauspaikat saattavat olla ahtaita ja 14 millimetrillä saadaan mukavasti tilan tuntua ilman kalansilmämäistä vääristymää. Ahtaissa tiloissa kuten hotellihuoneissa kuvaa katsova saa tapahtumasta paremman kuvan, kun kokonaisuus näkyy paremmin. Lisäksi laajakulmalle poikkeuksellisen hyvä valovoima auttaa selviämään hieman himmeämminkin valaistuista juhlapaikoista.

Aamuset, Turun keskustassa on harvinainen kameramuseo — olisitko tiennyt? Valokuvauksesta ja vanhoista kameroista kiinnostuneiden ehdoton käyntikohde Turussa on Maariankadulla Jas-kamerakaupan yhteydessä sijaitseva kameramuseo. Vuonna perustetussa museossa on esillä vaihtelevasti kameraa eri vuosikymmeniltä. Valokuvaus harrastuksena yleistyi luvulla, jolloin kamerat tulivat tavallisen kansan saataville. Mukana kokoelmassamme on myös nykyajan digikameroita.

Olemme saaneet kameroita erityisen paljon vaihdossa keräilijöiltä, kertoo kamerakaupan asiakaspalvelija Matti-Juhana Ikonen. Täyskennoisille, kroppikennoisilla - mm. Säänkestävä, kosteus ja pöly. Ei vielä kerrottu myyntiintuloaikaa eikä hintaa.

Testitkin ovat kehittyneet UV-suotimien testauksesta jolloin kaikki piti kehittää ihan alusta. Aasian Nikon, kiitokset siitä, että nostitte kissan pöydälle. Yle, Sotakirjeenvaihtaja myi kuviaan maailman johtaville medioille — Olikin varastanut kuvat ja photoshopannut niitä. Kuka ei rakastaisi tarinaa komeasta surffaajamiehestä, joka selvisi hyväksikäytöstä, selätti leukemian ja josta tuli kuuluisa YK: Kun brasilialaisvalokuvaaja Eduardo Martins ei ollut valokuvaamassa Isisin hallitsemassa Raqqassa tai Irakin Mosulissa, hänet saattoi löytää surffaamasta turkoosinväristen aaltojen keskeltä eri puolilta maailmaa.

Upeat valokuvat, inspiroiva selviytymistarina ja komea ulkonäkö toivat Martinsille yli Instagram-seuraajaa. Tekniikan Maailma, Kyllä, tässä on ensimmäinen Polaroid-pikakamera kymmeneen vuoteen. Nyt myyntiin on kuitenkin tulossa jälleen uusi Polaroid-pikakamera, euron hinnalla myytävä Polaroid OneStep 2. Uutuuskameraa ei valmista Polaroid-yhtiö itse, vaan Impossible Project -niminen yhtiö, joka on yrittänyt herättää henkiin Polaroid-kameroita.

Kobra flash modifier, iPhone X video specs, Lightroom secrets, tinting images and more. Aina ei ihan vielä. Joukko optioita, jotka parantavat videokuvauksen laatua. Piippo kuvasi eturivin poliitikkoja ollessaan työsuhteessa valtioneuvoston kansliaan valokuvaajana. Tavanomaisten kuvien ohessa hän tallensi yksityiskohtia, asentoja ja ilmeitä. Osoittaa, että hän voi päättää sotemiljardeista ja samaan aikaan kengännauha on umpisolmussa.

Niitä oli kaikkiaan tuhatkunta kappaletta. Avanto-sarja vangitsee sen haavoittuvaisen hetken, kun ihmisen luonnolliset vaistot ja keho joutuvat jääkylmän veden armoille. Länsiväylä, Tässä on kesäkuvakisan voittaja: Jotkut asiat toimivat nyt paremmin, nyt kuvasta tulee vähällä vaivalla terävä, oikein valotettu, tarkasti värit taltioiva. Mutta miten erottautua miljardien kuvien tulvasta. Keskinkertaisia kännykkäkuvia paremmat otokset ovat melkoisia harvinaisuuksia. Muutama vuosi sitten näppäräsorminen apina otti itsestään hienon kuvan.

Kiva juttu, mutta riita siitäkin saatiin aikaiseksi. Kenelle kuuluvat kuvan tekijänoikeudet? Peta sai ajamalleen asialle julkisuutta. Oikeudenkäynnin lopputulos oli jo etukäteen selvä, eläimillä ei ole nykyisen lainsäädännön puitteissa tekijänoikeuksia.

Aamulehti, Antti Nylén kirjoitti kirjan asiasta, jota me kaikki teemme päivittäin pakkomielteisen dementian vallassa. Kaikki valokuvaavat, mutta kukaan ei ajattele valokuvaamista. Antti Nylénille filmikuvaaminen on paitsi rakkautta teknologiaan, myös hartaudenharjoitusta ja veriuhri. Muutaman viikon kuluttua ilmestyvä Nylénin kirja Johdatus filmiaikaan kertoo rakkaudesta fyysiseen valokuvaan amatöörivalokuvaajan näkökulmasta.

Kauhun, vihan ja katkeruuden ympärille keriytyvistä aiheista tunnetulle raskasmieliselle esseistille on helpottavaa kirjoittaa vaihteeksi harrastuksesta, josta on vilpittömästi innoissaan. Ensi kuulemalta kirja tuntuu jopa kepeältä välityöltä. Jo muutaman sivun lukemisen jälkeen on kuitenkin todettava, ettei tämä tekijä todennäköisesti koskaan kykene välitöihin. Jokainen havainto on mietitty, tai vähintään täynnä tunnetta.

Tukes kehotti syyskuussa palauttamaan kauppoihin neljä erilaista kannettavan tietokoneen laturia. Usb-laturien testissä puolet osoittautui vaarallisiksi. Tukesin kenttätarkastaja kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitsee sähkölaitetta. Etsitään valokuvaajaa kuvaamaan vauvauinteja pääkaupunkiseudulla.

Kuvauskalusto ja koulutus työnantajan puolesta. Työaika painottuu iltapäivään, iltaan ja viikonloppuun. Ajokortti ja auto välttämätön. Yle, Maanjäristyksessä tuhoutunut hotelli, vilvoitteleva koira vadissa ja viikon muita uutiskuvia.

Yle, Helsingin rakennukset kiehtovat Instagram-kuvaajia — neljä helmeä Helsingistä, joista yksi yllättää. Helsinkiläinen arkkitehtuuri kiinnostaa kymmeniätuhansia somettajia ympäri maailman.

Instagram-valokuvaajien silmää miellyttävät eniten jugend-rakennukset. Helsingin Huvilakatu vilisee innokkaita valokuvaajia. Aamuaurinko tai iltarusko, järjestelmäkameroiden sulkimet raksuttavat Ullanlinnassa.

Kadulla voi myös törmätä Henri Kallioon tai Kristo Vedenojaan. He työskentelevät kumpikin rakennus- ja kiinteistöalalla sekä harrastavat valokuvausta. Intohimona on erityisesti Helsinki ja sen arkkitehtuuri. HS, 35 valokuvan kooste: Tältä näyttävät Irman aiheuttamat tuhot Floridassa.

Avoimeen kilpailuun hyväksyttiin kuvia, jotka saivat olla otettu ilmasta tai maasta. Kuvauskohde sai liittyä suoraan tai taiteellisesti ilmailuun. Aamulehti, Backlight-valokuvafestivaali kuljettaa ajasta unohtuneisiin paikkoihin — viisi näyttelyä aukeaa lauantaina. Aamulehti, Äänestä tästä hääkuvakisan parhaita — katso 15 finaalikuvaa ja valitse suosikkisi.

Wrecked on a Baltic shore. Kuvaa ja ääntä yhdessä, tarkoin harkittu minimalistinen lähestystapa. Seuraava numero ilmestyy Tamperelainen valokuvaaja Tiia Ennala teki viime kesänä kiinnostavan henkilökohtaisen valokuvausprojektin, jossa hän kuvasi muotokuvia 24 tuntia putkeen.

Tiian seuraajat pääsivät katselemaan hänen työskentelyään suorassa lähetyksessä, sillä hän lähetti jokaisesta kuvauksesta pienen pätkän live-videota Facebookin ja Instagramin välityksellä. En ole itse koskaan tehnyt mitään pidempää henkilökohtaista kuvausprojektia, vaikka ne ovat aina tuntuneet todella kiinnostavilta. Kysyin Tiialta haastattelua ja hän kertoi meille mielellään mietteitään henkilökuvauksesta.

Valokuvaaja Maija Tammi s. Ensin valitaan galleriasta itseä miellyttäviä kuvia. Sitten maisemat, makro, eläimet, matkat, ihmiset, kaupunki. Nyt sitten on aika valita 20 suosikkikuvaa, niin kauan voi jatkaa selailua kunnes mieleiset löytyvät. Lopuksi sitten suosikki tai suosikit näiden valintojen perusteella. Jyväskylän yliopiston julkaisuarkisto, Fotogenesis: Tutkielma käsittelee luvulla valokuvataiteen parissa toiminutta jyväskyläläistä Fotogenesis-ryhmää.

Subjektiivisen valokuvauksen puolestapuhujana tunnetuksi tullut ryhmä julkaisi omaa Fotogenesis-valokuvalehteä ja järjesti lisäksi ryhmänäyttelyitä. Tutkimuksessa kartoitetaan Fotogenesiksen historiaa sekä tarkastellaan ryhmän toimintaa ja sen merkitystä suomalaisen valokuvataiteen viitekehyksessä.

Tuhansien valokuvaajien hartaasti odottama uusi kuvankäsittelylaite on viimein markkinoilla. Suomalaisyritys Loupedeck on aloittanut kauan konsolinsa toimitukset heinäkuussa, ja yritys odottaa tuotteen maailmanlaajuisen myynnin tuottavan miljoonan euron liikevaihdon vuoden loppuun mennessä.

Länsi-Savo, Deata eli Mikael Hertell kuvaa elämäänsä verkkoon omassa kodissaan — Youtube-videoita on katsottu lähes sata miljoonaa kertaa. Nyt Deatalla on tilaajaa, videoilla on 2,4 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa ja yhteensä näyttökertoja on yli 92 miljoonaa.

Tubettajan tulot koostuvat videoihin sijoitetuista mainoksista, tuotesijoittelusta tai -esittelyistä, tapaamisista fanien kanssa ja yhteistyöstä yritysten kanssa. Maamme tunnetuimpiin tubettajiin kuuluva Roni Back on kertonut, että tubettaja voi ansaita Suomessa yli euroa vuodessa.

Hertell toteaa saavansa hieman vähemmän, mutta tarpeeksi, jotta pystyy maksamaan laskunsa. Aiemmin Hertell sai palkkaa Splay Suomi Oy: Nykyisin hänellä on oma yritys. IR, How to photograph a special species of bird known as a Photographer. Sony A9 — Snabb, snabbare, snabbast.

Sonyn ensimmäinen hääkuvaajille, toimintakuvaajille ja urheilukuvaajille suunnattu järjestelmäkamera. Mahdollisuus täysin äänettömään kuvaamiseen. Elektronisen etsimen viive vähäinen. Rungon sisäinen kuvanvakaaja, viisiakselinen, teho viisi pykälää.

Kaikilta osin ergonomia ei ole ihan kunnossa, tuntuu, että design on välillä saanut etusijan. Dynaaminen alue on jonkin verran huonompi kuin parhailla kilpailijoilla. Valkotasapaino ei aina oikein. Hinnan perusteella kamera on suunnattu ammattilaisille mutta onko pienen koon takia jouduttu tekemään ergonomian suhteen kompromisseja? Suomen hinta runko, 5. Pallopanoraamablogi, Kanadan metsäpalot Suomen taivailla. Jokainen auringonlaskun tai -nousun aikaan hereillä ja ulkoilmaan päin edes katsellut on varmaan huomannut kuinka värikkäitä taivaat ovat olleet.

Värihehkun ovat aiheuttaneet Kanadassa ja Yhdysvaltain länsirannikolla vellovat metsäpalot, joista noussut pienpartikkeli on suihkuvirtausten mukana kulkeutunut tänne, melkein toiselle puolelle maapalloa. Mikael Rantalainen, Maiseman Lumo. Petteri Hautamaa, Sumuja ja sadetta Varangilla Ajelin jälleen kerran kamerarepun ja tavarapaljouden kanssa kohti pohjoista.

Alkoi juuri heinä-elokuun taitteen lyhyt lomapätkä, jolloin monena vuonna on tullut käytyä Norjassa muutama päivä kuvailemassa ja perään kaveriporukan kanssa Utsjoen erämaissa kalassa. Tänä vuonna pidettiin kaverin talonrakennusprojektin takia kalatouhuista välivuosi, mutta jotenkin Ruijan rantojen kutsu viekotteli minut matkaan, vaikkei aikaa hirmuisesti ollutkaan.

Mauri Leivo, Kylän linnut. Kirja kertoo kylä- ja peltomaisemien tyypillisistä linnuista ja niiden elämästä sekä myös laajalti niiden elinympäristöstä — suomalaisesta maalaismaisemasta, sen maisemallista rikkaudesta ja alkuvoimaisuudesta. Valokuvissa näyttäytyy kylämaisemien, tunnelmien ja värimaailman muuttuminen vuodenkierron eri vaiheissa.

Kirjassa on runsaasti koko sivun tai aukeaman valokuvia. Kirja on kovakantinen ja kooltaan isohko 26,5 x 23,5 cm, vaaka. Kirjassa on sivua. Yle, Neljän vuosikymmenen valokuvat kertovat Lapin maisemien synnystä. Uusi maisemakuvakirja luo mielenkiintoisen katsauksen Lapin jylhiin ja ainutlaatuisiin maisemiin. Teos yhdistää maisemakuviin biologiaa, geologiaa, säätietoja ja karttoja. Rajala Blogi, Rajala Ambassador -kisassa hypättiin extreme-kuvien maailmaan.

Google Drive-pilvipalvelun työpöytäsovelluksen tuki loppuu ja sovellus ajetaan alas. Google ilmoitti torstaina blogissaan, että sovellus lopettaa toimintansa Tekoälyn tulokset perustuivat ihmisten kasvonpiirteisiin, kuten nenän muotoon ja hiustyyliin.

Tutkijoiden mukaan homoseksuaalisten miesten ja naisten kasvonpiirteet, ilmeet ja hiustyyli olivat yleensä epätyypillisiä heidän sukupuolelleen, eli homomiesten piirteet olivat keskimääräistä feminiinisempiä ja päinvastoin.

Ota haltuun onnistuneen poseerauksen kaava. Canon käyttää Nikonin vanhaan sensoristrategiaa. Jonka Nikon on siis hylännyt. Jo aiemmin Facebook on lanseerannut muissa maissa FB: Elo- ja syyskuussa on lisätty useita maita, mukana Ruotsi.

Luokittelussa ei ole mukana kameroita tms. Keron esimiehet Helsingin Sanomissa valitsivat lehdestä kisaan lähetettävät kuvat. Vuonna julkaistu Ricoh GR II kuuluu kiinteäpolttovälisten premium-kompaktikameroiden luokkaan mm.

Fujin Xsarjan, Nikonin Coolpix A: Ricohin GR-sarja on saanut maailmalla erittäin positiivisia arvosteluja, mutta silti se on jäänyt jostain syystä Fujin Xsarjan jalkoihin medianäkyvyydessä. Elokuun voittajakuvat - kymmenen kaikkiaan. Ja 25 semifinaaliin selvinnyttä kuvaa. Ja neljä yleisöäänestyksen suosituinta kuvaa. Pallopanoraamablogi, Kyllä, Fuji vuosi vahingossa seuraavan supertelejulkaisunsa!

Ilta-Sanomat, Lidlin temppu kuohuttaa: Huomasitko, mitä Suomessakin myytävien kreikkalaistuotteiden kuvista puuttuu? Nikon D on tullut eilen kauppoihin, Suomeenkin. HS, Sotakuvaaja väitti parantuneensa syövästä, joutuneensa ammutuksi ja pelastaneensa pikkupojan hengen — kunnes koko tarina paljastui huijaukseksi ammattia myöten.

Mikään ei pitänyt paikkaansa. Ei edes valokuvaajan oma kuva eikä nimikään. Kameraseuran puheenjohtaja Markku Könkkölä kävi tiistaina Radio Kompassilla Henri Bergin haastattelussa puhumassa valokuvauksen muutoksista viime vuosikymmenten aikana sekä avaamassa Jyväkylän kameraseuran toimintaa.

Ville Suorsa, Elokuun valotuksia. Elokuu on mielenkiintoinen ja monimuotoinen kuukausi luontokuvaajan vuodenkierrossa. Kuun alussa on vielä hyvin kesän tuntua, vaikka yöt alkavatkin jo pimenemään, ja loppukuusta luonto valmistautuu kiireellä syksyyn sekä tulevaan talveen.

Lintujen syysmuutto käynnistyy kunnolla, ja joka puolella näkyy muuttomatkaan valmistautuvia vanhoja lintuja sekä kuluneen kesän poikueita. Pelloilla riittää vilskettä sekä lintujen että maanviljelijöiden toimesta.

Museovirasto, Wikipedia täydentyy Suomen kulttuuriperintökohteilla — maailman suurin valokuvauskilpailu ensi kertaa Suomessa! Wiki Loves Monuments -valokuvauskilpailu järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa. Maailman suurimmassa valokuvauskilpailussa osallistujat kuvaavat maansa kulttuuriperintökohteita, ja kansallisen kilpailun kymmenen parasta pääsevät mukaan kansainväliseen loppukilpailuun.

Kilpailun myötä Wikipedia rikastuu uusilla valokuvilla ja artikkeleilla. Finnfoto, Finnfoto apurhahakemus Google on päivittänyt Street view -palvelun kuvien tuotantoon käytettävät kamerat, Wired kertoo. Kyseessä on ensimmäinen päivitys kahdeksaan vuoteen. Uudet kamerat tuottavat aiempaa tarkempia kuvia ja toistavat värit paremmin.

Salon Seudun Sanomat, Suudelma käsivarsilla vei voiton kuvakilpailussa. Yle, Kenian muovipussikielto, Houstonin tulvatuhot ja viikon muita uutiskuvia. Tampereella on syyskuussa kolme kansainvälisen tason valokuvaustapahtumaa ja niiden kyljessä paljon oheistoimintoja, tapaamisia ja näyttelyitä.

Kuukauden ohjelman aloittaa Backlight valokuvafestivaalin yhdistetty avajais- ja 30 vuotisjuhlaviikonloppu 8. Jo seuraavalla viikolla on Tampere Camera Fair Mielenkiintoinen lisä kuukauden tapahtumatarjontaan on Tampereelta ponnistavan Cameraventures. Yle, Äänestä paras kesäkuva. Näistä kuvista on karsittu nyt yhdeksän ehdokasta, joista katsojat äänestävät mielestään parhaan kesäkuvan. Huomioimme äänestyksessä vain yhden äänen kultakin äänestäjältä. Tämä ilmaisohjelma kuvien käsittelyyn saisi sisältyä kaikkien Windows-tietokoneiden vakiovarustukseen.

IrfanView on huomaamattoman kevyt, helppokäyttöinen ja maksuton kuvankäsittelyohjelma, jolla saa tehtyä melkein mitä vain. IrfanView sai alkunsa jo luvun puolella, ja se on yhä Windowsin ilmaisohjelmien parhaimmistoa. Pienen hienosäädön ja kuvakoon muuttamisen ohella se toimii hyvin vaikkapa yleishyödyllisenä katselusovelluksena, joka avaa käytännössä kaikki kuvatiedostot sekä animaatiot.

Yle, Suosittu käännössivusto julkistaa käyttäjien yksityisiä tekstejä ja yritysten sisäisiä sähköposteja — myös suomalaisyritysten tekstejä nähtävissä. Myös useiden suomalaisyhtiöiden ja yksityishenkilöiden tekstejä on helposti nähtävissä. Kyse siis Googlen käännöspalvelusta. Jos käyttää kääntämiseen, niin käytetty teksti voi tulla Googlen hakupalvelun kautta kaikkien näkyviin. Nikonilta tulossa vielä peilitön parin kolmen kuukauden sisällä. Fotosidan-jäsen pääsee kuvaamaan kansainvälista Aurora 17 -sotaharjoitusta.

Manninen tunnetaan ennen kaikkea ryhmämuotokuvistaan, joita hän on kuvannut vuodesta lähtien ympäri maailmaa. Lapin yliopiston Arktinen keskus järjestää Vuoden Revontulikuva -valokuvakilpailun nyt ensimmäistä kertaa.

Järjestäjänä toimii Arktikumin tiedekeskus Rovaniemellä. Revontulivalokuvakilpailun tavoitteena on kertoa revontulien kauneudesta ja monimuotoisuudesta. Vuoden Revontulikuvan tulee olla valokuva, jonka kautta katsoja voi tuntea kokevansa revontulet aidosti. Arvostelussa kiinnitetään erityisesti huomiota valokuvan väreihin, ilmaisuun sekä luovuuteen.

Kilpailu on kaikille avoin. Kukin osallistuja voi lähettää kilpailuun 1—3 valokuvaa. Kuvien tulee olla osallistujan itse ottamia ja manipuloimattomia. Kuvien tiedostokoko voi olla korkeintaa 5 megatavua. Voittajakuvien originaalitiedostot pyydetään erikseen julkistamistilaisuutta ja valokuvanäyttelyä varten ja kilpailijan tulee toimittaa ne viikon sisällä yhteydenotosta.

Kilpailun tulokset julkistetaan Kilpailun voittaja saa oman valokuvanäyttelyn Arktikumin tiedekeskukseen Rovaniemelle talvella — Kaikista palkituista kuvista muodostetaan näyttelykokonaisuus, joka voi kiertää eri puolilla Suomea ja maailmaa vähintään kaksi vuotta.

Lue lisää kilpailun sivuilta. Näillä mestarilaukauksilla suomalainen lintukuvaaja voitti arvostetun brittikilpailun. Lintuihin erikoistunut luontovalokuvaaja Markus Varesvuo voitti portfoliosarjan Isossa-Britanniassa järjestetyssä Bird Photographer of the Year -kilpailussa. Ammattiluontokuvaajana vuodesta toiminut Varesvuo pitää palkintoa yhtenä uransa tärkeimmistä. Palkintorahaksi tuli hieman päälle parituhatta euroa, mutta rahaa tärkeämpänä kuvaaja pitää mainetta ja näkyvyyttä.

Tekniikan Maailma, Ihmiset yrittivät ottaa valokuvia auringonpimennyksestä ja tuhosivat täysin vuokraamiaan kameroita — Vuokraamo laittoi kuvat jakoon. Yle, Mies katsastaa dronella hyvät sienipaikat, ja se on vasta alkua: Kuvauskopterien määrä on kasvanut valtavasti. Listasimme enemmän ja vähemmän vakavasti otettavat tavat, joihin droneja on käytetty. HS, Lidl poisti ristin kirkon katolta kreikkalaisten tuotteidensa pakkauskuvissa — kuva­manipulaatio sai Prahan arkkipiispan tuohtumaan: Saksalainen elintarvikeketju Lidl on joutunut kovan arvostelun kohteeksi kreikkalaisen tuotesarjansa pakkauksen takia.

Pakkauksessa on kuva ortodoksisesta kirkosta Santorinin saarelta, mutta Lidl on käsitellyt kuvaa ja poistanut ristin, kertoo saksalaislehti Die Welt. Oian kylän ortodoksinen kirkko Santorinilla Kreikassa. Suomen Löytötavarapalvelu, löytötavarahuutokauppa 5. Käpylän työväentalolla, Vipusentie 19, Helsinki. Valokuvaajia tapahtumiin, henkilökuviin, tuotekuvaukseen, mallikuvauksiin ja moniin muihin tarpeisiin. Hakijoilla pitää olla omat laitteet. Taschen-kirja, kuvaa luvun lopulta luvun alkuun.

Meike 85mm macro lens, custom watermarks, 8-bit vs. Canon siirtää valmistusta takaisin Japaniin. Aasian työvoimakustannukset ovat nousseet. Automatisoinnin ansiosta voidaan Japanin palkkakuluja pienentää. Kolme vuotta, 72 iltaa Slussenilla, ohikulkevia metrovaunuja. Suomen eturivin valokuvataiteilijoita, mainoskuvaajia, muotikuvaajia, muotokuvaajia, kuvajournalisteja, dokumentaristeja, luontokuvaajia… Samassa rytmissä nettisivujen kanssa valokuvat nähtävissä myös Äkkigallerian ikkunassa Jyväskylässä osoitteessa Kauppakatu 5.

Heidecken ensimmäinen Rolleiflex-prototyyppi valmistui Sen runko oli valmistettu alumiinista. Toimintavarmuuden vuoksi Heidecke varusti kameran Compurin metallisella keskussulkimella kankaisen verhosulkimen sijaan.

Objektiivit liikkuivat kameran etupaneelissa hammasrattaiden avulla. Carita Keinänen hakee Mesenaatti-joukkorahoituksen kautta 35 euron rahoitusta. Hankkeen toteutumisen minimitavoite on 10 euroa. Keinänen sai aikanaan testamenttilahjoituksena 60 kuvan ja noin puolen miljoonan negatiivin arkiston.

IR, Beauty found in many forms, as captured through four full frame cameras and one camera phone. Another Photographer Games the System — and more. Tony Ahvenainen, Year of the Alpha. T ulevaisuus tänään — testissä uusi Sony α9. Yrityksen viimeisin runko on tietysti Sony α9, joka sijoittuu suositun α7-sarjan yläpuolelle ja tarjoaa taas kerran nipun uusia innovaatioita.

Uusi aikaisempaa nopeampi tarkennusjärjestelmä pitää sisällään AF-pistettä, jotka peittävät käytännössä koko kuva-alan ja mahdollistavat kohteen seurannan kuvan reunoille asti ilman ongelmia. Rajala Blogi, Perusvinkit salaman käyttöön. Nokia on jälleen laskenut OZO-virtuaalitodellisuuskameransa hintaa merkittävällä tavalla. Alun perin OZO tuli myyntiin vuoden loppupuolella 55 euron hintaan.

Vuosi sitten elokuussa hinta laski 40 euroon ja nyt se on pudonnut 23 euroon eli 25 dollariin. OZO on suunnattu ammattilaiskäyttöön asteen virtuaalitodellisuussisällön tallentamiseen. Se sisältää sekä kahdeksan kameraa että mikrofonia. Yle, Tältä näyttää, kun amatööri ja kokenut kuvaaja tallentavat saman kohteen — katso kuvaparit. Koehenkilöt saivat tehtäväkseen kuvata lähikuvan, potretin ja liikkuvan kohteen. Tekniikoissa ja sommitelmissa oli todella suuret erot, joista jokainen harrastajakuvaaja voi ottaa opikseen.

Peter Forsgård, Big Mac vs. Verkossa kiertää juttu jossa kerrotaan miten valokuvaaja Philippe Echaroux on käyttänyt Big Mac -boxia valonmuokkaajana. Valonlähteenä hän käytti taskulamppua. Matti Sulannon ja minun mielestäni asiaa piti tutkia vähän tarkemmin.

Jotta Big Mac -boxin kyvyt valon muokkaajana tulee todella testattua piti se altistaa vertailuun. Muista kiireistä johtuen on tämä Taiteiden Yö -päivitys jäänyt hieman pienemmälle huomiolle. Vantaan Sanomat, Onko tämä mies kuvannut sinua Myyrmäen kaduilla? Kuvasi saattaa löytyä pian kirjasta. Myyrmäkeläinen Olli Berg lähtee kävelylenkille kameran kanssa lähes päivittäin.

Berg on kuvannut neljän vuoden aikana Myyrmäessä kohtaamiaan ihmisiä. Kuvia on julkaistu Humans of Myyr York -Facebook-sivustolla yli tuhat.

Sivustolla on kuvien lisäksi ihmisten tarinoita. Rajoittava tekijä on kuitenkin latausteho, joka on usb-a-liitännöissä tyypillisesti enintään kymmenen wattia 5 V, 2 A. Tehokkaammissa läppäreissä se riittää hädin tuskin pitämään akun varauksen tavanomaisessa käytössä, eikä teho riitä lataamiseen lainkaan.

Myyjä, jolle kuvankäsittely ja kamera ovat tuttuja. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Suomen Olympus eli olympus. Oli tainnut unehtua domain-nimen uusiminen yhdeksän euroa per vuosi, tämän pitäisi yleensä hosting-palvelun tarjoajan muistaa uusia. Jos niin on sovittu. Siksi nettisivut eivät ole toimineet. Harmillista mutta näitä sattuu. Yleensä joidenkin päivien päästä on taas saatu nimipalvelin kuntoon kun tämä yhdeksän euroa on maksettu Kaikkia vuokraajia varoitettiin etukäteen auringonpimennyksen vaaroista silmille ja kamerakalustolle.

Kaikkein eniten vahinkoja tapahtui kameroiden sensoreille, kuumuus tuhosi. Mutta myös kaikkea muuta. Ensimmäinen kunnollinen kokemukseni sähköisestä etsimestä on vuodelta , kun kokeilin silloin uutta Panasonic G1-kameraa. Olin positiivisesti yllättynyt ja ajattelin, että joskus ehkä G1: Se aika koittikin, kun Olympus E-M5 ilmestyi. Se tuntui hienolta kameralta: Menin niin pitkälle, että luovuin muista kameroista ja kuvasin Olympuksella kaikki.

Petteri Järvinen, Bittimittari, Kokemuksia objektiiveistani. Kameralla on merkitystä vain ääriolosuhteissa, objektiivi vaikuttaa lopputulokseen enemmän. HS, elokuun parhaat kuvat. Traaginen viikonloppu Turussa ja muut elokuun tapahtumat — Kooste HS: Helsingin Sanomien kuvaajien elokuun hienoimmissa kuvissa nähdään muun muassa festivaalitunnelmia, ensimmäisen koulupäivän odotusta sekä kokonaan uusi perhoslaji.

Kesäkuussa oli kilpailu, jonka pääpalkintona oli Nikon D Voittaja kertoo kokemuksiaan ja esittelee muutaman kuvan. Donald Trump otti viime keväänä Ruotsin esiin esimerkkinä siirtolaistulvasta ja terrorismista ei oikein kuitenkaan pitänyt paikkaansa Armi Hölttö näyttelyt, kilpailut, tapahtumat.

Lokakuun uutiset ovat jo ilmestyneet Syyskuu Hyvä kamera vedenalaiseen kuvaukseen Aloitteleva digikuvaaja kysyy. Kerrostalopihojen kuvaaminen Kuvaus yleinen. Mikä tahansa muu valokuvausaihe Nikkor af-s 28mm 1,4 Optiikka. Sony FE mm F4. Canon F-1 valmistusvuosi Canon. Matkamuistikuvia Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Syksy Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Lintukuvat Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Tämä ilta-auringossa souteleva tippanenä lienee isokoskelo naaras. Pukeutuminen tyylikkäästi sävy sävyyn ympäristön kanssa Reissailua Linkkejä kuviin ja gallerioihin.

Zuiko Digital ED on hienosti viimeistelty ja laadukas tuote. Se ei ole fyysisesti yhtä vakuuttava, mutta se on todella kevyt, pieni ja suoriutuu optisesti lähes yhtä hyvin. The end of September - wherever you are! Small Country Church or Place of Worship. Camera Collectors and Why They Grow klassiset manuaalikamerat. Vanhojen kameralehtien sivuja skannattu nettiin. US Camera magazine, syyskuu Not quite as good? Nikon D versus Nikon D5 subject tracking.

Automaattitarkennus on molemmissa identtinen hardware , Nikon D -malliin lisättiin uusi prosessori käsittelemään vain automaattitarkennukseen liittyvää ei Nikon D5 -mallissa. Vertailussa tulokset eivät kuitenkaan olleet aivan samoja. Nikon D5 vähän parempi. Japan Camera Hunter is designing a 35mm 'premium compact' camera. Face ID sensor slowdown could lead to iPhone X shortages and shipment delays.

Why Godox is succeeding where Yongnuo failed. Godox tekee muutakin kuin kopioi valmiita tuotteita. How to recreate the Orton Effect in Photoshop to get dreamy landscape photos.

Make the most of bad light weather by finding new awesome locations. Creative Uses for Gels in Filmmaking. Sama pisteen automaattitarkennus kuin Nikon D5 -mallissa. ISO 64 - Taustavalaistun CMOS-kennon edessä ei ole tarkkuutta vähentävää antialias-suodinta. Erillisessä akkukahvalla yhdeksän kuvaa sekunnissa.

Ja bonuksena yhdellä latauksella kuvaa. Siis puolitoista sekuntia raw-kuvaa kohti. Nikon suunnitteli sensorin itse, valmistus sitten toisaalla. Nikonin mukaan dynaaminen alue on parempi kuin Nikon Dmallissa, vaikka pikselien määrä on lisääntynyt. Suljin ja peilimekanismi uusiksi, Paino g, 35 g enemmän kuin Nikon D Suomen hinta on 4. Drone-kuvaus Sana on melkein vapaa. Sana on melkein vapaa.

Pieni karhunkierros Kuvaus yleinen. Homman nimi on seuraava. Haluaisin käydä kuvaamassa muutamia kohteita paikan päällä järkkärillä, sekä uusimman visioni mukaan myös ilmasta kuvauskopterilla. Sony A ja A Järjestelmädigit.

On sitä kierretty muutakin kuin Linkkejä kuviin ja gallerioihin. MaisemaKuvat Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Petterin luontokuvat lintukuvat Linkkejä kuviin ja gallerioihin. Eilen oli luvassa reposia Tämä on warholilainen viisitoistaminuuttiseni. Tietomaa, Nahkatehtaankatu 6 , Oulu.

Vuoden Luontokuvat -koosteessa nähdään läpileikkauksen eri sarjoihin tulleista kilpailukuvista ja kuullaan tuomariston perustelut valinnoille. Vuoden Luontokuva -kilpailuun osallistui tänä vuonna 14 kuvaa. Koko kuvamäärästä kilpailun tuomaristo valitsi semifinalisteiksi yhteensä 1 kuvaa ja niistä finalistikuvien joukkoon, palkintosijoista kisaamaan, selvisi kuvaa kuvaajalta. Vuoden Luontokuva ja muut kilpailussa palkitut kuvat julkistetaan Eli hold your horses.

Toteutuessaankin tässä puhutaan vähintään viiden vuoden odotuksesta. Suomi ei ole missään vaiheessa ollut osa suunnitelmaa.

Muuttaisin mieluummin vaikka Gazan alueelle. Aviomies ei ole checkannut itseään yhtään mihinkään, haluaa edelleen jatkaa avioliittoamme. Moikka, pikkuisen hämää kun puhut Suomesta "tänne" muodossa. Aiemmin olet antanut ymmärtää ettet asu Suomessa?

Mä olen muistaakseni ainoastaan silleen vähän savolaisittain todennut, että saatan asua Suomessa tai sitten en. Jäin miettimään sellaista tilannetta, että miten toimisit, jos Ykkösmies nyt haluaisikin seksiä? Kun nyt olette "lupautuneet" Kitarapojan kanssa toisillenne, niin kokisitko sen vääräksi? Entä onko sinulle ok, että suutelet kuitenkin aviomiehesi kanssa?

Mutta tilanne, jossa Ykkösmies haluaisi seksiä, on kovin epätodennäköinen. Emme myöskään suutele enää, normaalit rutiinipusut ovat ainoat, mitä intimiteetistämme on jäljellä. Se on muuten "n'est ce pas? Miten niitä pelimerkkejä nyt onkin säästössä, kun viimeksi selitit Ykkösmiestä uhanneen työttömyyden kohdalla, että kaikki menee, mitä tulee, matkoihin jne.

Selitys on sulla varmasti taas takataskussa, kuten tämä Marokkoon muuttokin. Kas kummaa, kuinka sattuikaan, että sieltä löytyi päivässä, tai siis siinä vartissa kun hotellihuoneesta toisianne silmiin tuijottelemasta poistuitte juuri matchaava pari, joka niin menestyksekäs ja vailla huolia onnellisessa suhteessa.

Et toisi islamtaustaista Suomeen? Ei se Marokko niin järisyttävän ystävällinen ole kristitylle tai jotain sinnepäin keski-ikäiselle naiselle, varsinkaan tuossa tilanteessa. Ei se suhde siellä, tai edes avioliitto ole sen hyväksytympi. Äläkä nyt ainakaan mitään kielikoulua ala, ennen kuin edes oma kielitaito sitä luokkaa, että ei joka toisessa tänne rustatussa lontoon lauseessa kieli- tai kielioppivirhe.

Oon joskus niistä jaksanut huomauttaakin. Ja selitys on, mutta koska en tunne tarvetta jakaa sitä tänne, pidän sen omana tietonani.

En ole edelleenkään selitysvelvollinen kenellekään. Kiitos kun jaksat vaivautua korjaamaan kielioppi- ym virheitä, sitenhän sitä ihminen oppii. Melkein tulkitsisin niin, että tässä raha-asioita ei ole selvitetty täysin yksityiskohtaisesti, koska se ei ole asian kannalta oleellista.

Taloudenpitonsa hallitseva ihminen yleensä säästää ja sijoittaa rahaa varsinkin vahvan positiivisen kassavirran aikoina, ts. Jos taas esimerkiksi työttömyys iskee ja säännölliset palkkatulot loppuvat, rikastumaan pyrkivä taloudenhoitaja luonnollisesti karsii kulutustaan juurikin matkustelun kaltaisista helposti karsittavista kulueristä.

Korkoa korolle -ilmiön vuoksi viikon lomamatkaa ei ole kovin järkevää rahoittaa säästetyistä varoista, tällöin siis matkustelun määrä todennäköisesti alenee hetkellisesti. On siis hyvinkin mahdollista olla jopa merkittävät säästöt vaikka toisinaan ei olisikaan työtuloja. Ei tietysti niillä toimijoilla, jotka käyttävät kenties ainoan positiivisen kassavirtalähteensä yleensä palkkatulot joka kuukausi täysin kulutukseen. Vaurastumaan pyrkivä toimija sen sijaan pyrkii hankkimaan osinkoja tuottavia omaisuuseriä.

Juuri äsken olit heittäytymässä Ykkösmiehen elätiksi, mutta nyt sitten kuitenkin eroamassa ja elämässä omilla säästöillä? Saako siis Marokossa yöpyä susiparina?

Esim Egyptissä ei saa, paikalliselle osapuolella voi käsittääkseni tulla lainkin edessä seurauksia. Sääntöä kierretään joko vuokraamalla kaksi huonetta, joista vain toinen on käytössä "paperilla" eri huoneet. Halvempi vaihtoehto on löytää majapaikka, jossa omistajat katsoo läpi silmien.

Aijuu, unohdin mainita että viime reissullahan mä siis en yöpynyt hotellissa, vaan mulla oli oma, kahden makuuhuoneen vuokra-asunto jossain kommenteissa joku huuteli jotain hotellitapaamisesta, ei siis ollut hotelli.

Tämä ja mun matkaseura Kitarapojan lisäksi takasi ns. Ihanaa, että haaveilet ja vielä jaat niitä tänne meille. Jotenkin se, että uskallat elää just sun näköistä elämää tuntuu ärsyttävän ihmisiä. Vaikka juuri se on yksi tämän blogin hienoimpia asioita! Olethan järkevänä naisena haaveilun lomassa ottanut selvää, miten nuo omistusasunnot ja liiketoiminta jaetaan Marokon lakien mukaan, mahdollisen ero sattuessa? Varsinkin, kun toinen osapuoli ulkomainen nainen.

Sekin kannattaa ottaa huomioon, että se laki voi kesken leikin muuttua. Lapsiasiaan sen verran, että tuskin juuri kukaan parikymppinen ihan tosissaan vielä niitä lapsia haluaa, mutta vaikka sinun päätöksesi ikä ja muu huomioiden on jokseenkin kiveen hakattu, niin tuon ikäisellä ehkä ei kuitenkaan.

Ne omat geenit saattaakin muuttua aika tärkeiksi, ja kymmenen vuoden päästä, kun mieli muuttunut, niin taitaa olla aika ajanut sun kohdalla ohi? Marokossa on semmoinen "kiva" laki, että ellei erikseen määritellä, niin aviopuolisoiden omaisuus menee esim. Tämän voi kuitenkin kiertää antamalla paikallisen lakimiehen laatia dokumentin, joka muuttaa omistusoikeuden välittömästi molemmille. Kukapa sitä tietää, missä ollaan kymmenen vuoden päästä.

En mä ainakaan omia mahdollisia suunnitelmiani ala sen varaan laskemaan, että mitä toinen mahdollisesti haluaa kymmenen vuoden päästä. Ei kai kukaan näe noin pitkälle tulevaisuuteen. Johtuuko se, että harrastat holtittomasti seksiä kenen tahansa kanssa, joistain lapsuuden tai nuoruuden kokemuksistasi?

Mulla on ollut tänä vuonna tasan kaksi seksipartneria yksi keväällä ja toinen kesällä , ja jos edellisvuoden laskee mukaan, niin muistaakseni yhteensä viisi Puuseppä, Mosse ja T.

Mun omalla mittapuulla 5 seksipartneria joihin on tutustunut jo ennen vaakamamboa kahdessa vuodessa ei ole "holtittomasti seksin harrastamista kenen kanssa tahansa". Mikäs on lukumäärä silloin, jos yhdynnän lisäksi lasketaan myös partnerit joiden kaa "vain" vehdattu esim. Marokko ja henkilöt joiden kanssa eroottista viestintää? Tuppaan yleensä viestittelemään eroottisesti niiden kanssa, joita tapailen tai suunnittelen tapaavani.

Ja tässä oli edelleen kysymys "holtittomasta seksistä". Jollainhan sun täytyy meidän seuraajien mielenkiinto pitää nyt yllä, kun selibaattilupaus Marokkoon on annettu ;. Mitä onnellisempi olet, sitä enemmän saat passaa niskaan. Mua surettaa noi katkera kommentoijat.

Musta on Puumala ihanaa, että sä olet ymmärtänyt että meillä on vain yksi elämä. Ja elät sitä niin kuin haluat. Olet joskuskirjoittanut äidistä, joka vaikuttaa ihan huipputyypiltä.

Uskon että äitisi rakastaa sua ihan sikana. Siitä ihminen tulee vahvaksi ja onnelliseksi. Kunpa mullakin olisi noin vahva luottamus elämään. Itseään rakastamista voi tietty myös harjoitella ja niin teenkin. Joskus vain toivoisi elämän olevan vähän helpompaa. Olet kuitenkin mahtava esimerkki mulle. Saat mitä uskallat toivoa. En sano, että se olisi oikeutettua, mutta ymmärrän kommentoijien motiiveja - ihan lähtien siitä harhaluulosta, että koska olen päättänyt raportoida elämästäni "julkisesti", heillä on puolestaan oikeus sanoa anonymiteetin suojista ihan mitä huvittaa mikä ei tietenkään oikeuta yhtään mitään, mutta tämä luulo tuntuu elävän sitkeästi.

Mua kanssa vähän surettaa, tosin ennemmin säälittää; en aina ihan käsitä, miten hektisessä elämässä jää aikaa yli tuhlata sitä toimintaan, jolla ei ole mitään vaikutusta mihinkään en mä tapojani muuta sen takia, että joku anoMUUMI niitä paheksuu , ja joka negatiivisuudessaan ei ainakaan oman ymmärrykseni mukaan vie mitenkään lähemmäksi sitä kaikkein tärkeintä: Mutta kukin tyylillään tietysti?

Mä en vaan itse enää jaksa elää siten, kun minun odotettaisiin yleisten normien ja arvojen perusteella elävän, vaan vedän freestylellä fiiliksen mukaan. Se tekee minut onnelliseksi, enkä suoraan sanoen välitä, mitä muut siitä ajattelevat. En blogissa enkä varsinkaan sen ulkopuolella: Kyllä, äiti tukee ja on aina tukenut valintojani, vaikka ei todellakaan niistä itse aina samaa mieltä olekaan. Eikä se elämä niin helppoa ole, mutta vastoinkäymisistä oppii ja ne kasvattavat, eikös?

Jos aina paistaisi aurinko, sitä kaunista päivää luultavasti arvostaisi vähemmän kuin puolen kuukauden sadeputken jälkeen..? Eli jos sulla nyt on vaikea jakso, niin se tarkoittaa vaan sitä, että ne paremmat päivät on vielä tulossa. Kyllä nämä Anomuumit kommentoijat ovat ihan anonyymejä kuin sinäkin. Nimimerkin takaa itsekin kirjoitat.

.

: Sexy pojat homoseksuaaliseen pics halpoja hotelleja helsingissä

Suomalaisten julkkisten alastonkuvat sex work lahti homo Seksi gay kauppa omat alastonkuvat
ETSI SEKSITREFFIT PUHELIN SEKSIÄ GAY Kemin kirjadivari seksiä turku homoseksuaaliseen
Sexy pojat homoseksuaaliseen pics halpoja hotelleja helsingissä 603
PIKAPANO VIDEO GAY SEKSI PUHELU Tyttären homoseksuaaliseen kalua anime porn video
Homo suomalainen panovideo ilmaista puhelinseksiä Mikähän ammatti on Top 15 ylitarjontaa -listalla sijalla 8? Olemme huomanneet, että mitä pitempi matka sitä mukavampaa mitä vähemmän tavaraa. Xiaomi Mi Max 2: Lähtö Oulusta käsivarren kautta e8 pitkin Norjan rannikolle ja siitä e6: Ideana hyvä mutta jokapäiväiseen peruutustarpeeseen ei välttämättä kaikkein kätevin vaihtoehto. Jos on kateellinen niin ajattelee juuri noin että oli itsensäylentämiskirjoitelma.
Asuntojen kuvaaminen, projektikuvaukset ja kuvien jälkikäsittely. Myös se oletko sinä valmis ns normiavioliittoon ja luopumaan vapaasta suhteesta Kitarapojan vuoksi. Kaikista palkituista kuvista muodostetaan näyttelykokonaisuus, joka voi kiertää eri puolilla Suomea ja maailmaa vähintään kaksi vuotta. Automatisoinnin ansiosta voidaan Japanin palkkakuluja pienentää. Taloyhtiö voi asennuttaa kameravalvonnan — näitä tiloja kotirauha suojaa.

Treffit vaasa seksinet homo

Sexy pojat homoseksuaaliseen pics halpoja hotelleja helsingissä