Sukupuolitautitestit helsinki ass kalu homoseksuaaliseen

Hänellä oli nyt ihan muu syy, mutta useimmiten deittailuhommissa kun miehen kiinnostus lopahtaa syystä tai toisesta niin hävitään vaan takavasemmalle jälkiä jättämättä. Olen kuullut, että syy on se ettei halunnut satuttaa. Ai se ei satuta sitten kun vaan lakataan vastaamasta viesteihin?

Eiköhän se suojelunhalu kohdistu silloin vain omaan napaan eikä suinkaan siihen toiseen osapuoleen, joka jää ihmettelemään mitä tässä nyt taas kävi.

Kysymys on ihan vaan huonoista tavoista ja arvostuksen puutteesta. En vaan tajua mikä siinä on niin vaikeaa sanoa, että hei kiitos kun annoit aikaasi minulle, mutta en ole kiinnostunut jatkamaan pidemmälle. Se voi tuottaa pettymyksen toki, mutta ei ainakaan aiheuta halpaa ja hyväksikäytettyä oloa, kun ei siirretä syrjään kuin roskaa.

Tulipa avautuminen, mutta tää asia on ärsyttänyt mua ikuisuuden. Mua ärsyttää tämä kanssa ihan älyttömästi - ja ei niinkään omalla kohdalla, mutta kun joskus meinaa mennä roska silmään kun lukee muitten tuntemuksia näistä tapauksista Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Sossupojalta tuli eilen KIKin kautta viestiä. Että kyllähän se loukkasi ja satuttikin. Koska minun luottamukseni häneen on mennyt. Olkoonkin, että katoamiselle oli validi syy. Olkoonkin, että hän otti uudelleen yhteyttä ja pahoitteli tapahtunutta. Joskus vain logiikka ja tunteet eivät kulje käsi kädessä. Jopa Sossupojan vastaus oli ymmärtäväinen. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kun vaan ei pysty tajuamaan tosiaan.

Tai ehkä ne tajuaa mutta ei vaan välitä. En tosin halua uskoa näin!!! Siksi olinkin tosi mielissäni, kun Sossupoika handlasi asian näin hienosti - pointsit hänelle! Ihan sama paljonko on rahaa jos sydän on kultaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Että jos prostituutioon liittyy parittaminen, ihmiskauppa tms. Jos on kyse kahden aikuisen ihmisen keskinäisestä kaupankäynnistä, jota molemmat omista syistään haluavat, en vastusta.

Noin henkilökohtaisesti en pitäisi hyvänä kumppaniehdokkaana miestä, joka on ostanut seksiä. Ihan tuloista riippumatta minua epäilyttäisi henkilö, jonka mielestä seksi on kauppatavaraa.

Seksiä ostava terve mies on pelkästään vastenmielinen. Kyllä miehellä täytyy olla sen verran munaa, että saa naista ilman että nainen täytyy ostaa rahalla. Jos mies on vielä niin idari, että kehuskelee huorissa käymisellään niin jumalauta. Eri asia pahasti vammaiset, heille se sallittakoon. Minä en vastusta Ei kaikki naiset vastusta prostituutiota, ymmärrätkö?

Ehkä kysely ei ollutkaan minulle, mutta haluan vastata silti ettet muutaman vastausten perusteella pääse väittämään, että kaikki naiset vastustavat prostituutiota. Minusta prostituutio on hyvä asia, jos ammattia voidaan harjoittaa turvallisesti ja yrittäjänä.

Lailliset ilotalot ja muut seksipalvelutalot ovat oikein tervetulleita. Toivoisin sielä työskentelevän niin miehiä kuin naisiakin. Me nykyajan naiset osaamme näet vaatia monipuolisia palveluita. Voisin varsin hyvin ostaa miehelleni lahjakortteja ilotaloon, sillä eihän sinne mennä rakastumaan, vaan seksipalveluja kuluttamaan. Oikeastaan ajattelen, että hierojalta saa kokovartalohieronnan, jalkahoitajalta jalkojen hoidon, kosmetologilta kasvohoidon, parturilta hiusten leikkuun ja seksiyrittäjältä sukupuolielinten käsittelyn.

Minäkään en ymmärrä miksi juuri seksipalvelujen myyminen olisi jotenkin kamalampaa ja alentavampaa kuin muiden vastaavien palvelujen. Puhumattakaan sitten oikeista paskaduuneista kuten hampurilaisten myynnistä, vessojen siivoamisesta tai vanhusten vaipanvaihdosta. Kyllä minä mieluummin seksiä myisin jos noista pitäisi valita. Omalle miehelleni en silti lahjakortteja ostelisi, ostakoon itse jos haluaa. Mutta hyvinpä minäkin olen hänelle riittänyt. On mukava huomata että on myös naisia kuten sinä ja nimim.

Tässä feministisessä tuubassa ottaa aivoon asioiden loputon kääntäminen ja vääntäminen niin ettei siitä saa mitään tolkkua, kuten että seksi on joku ihmeellinen asia jota pitää rajoittaa ja harrastaa jollain tietyllä tavalla ja että prostituutio on miehen vallanhalua. Mitä helvetin valtaa seksin ostajalla on? On seksiä ja on rakkautta. Kumpaakin voi harjoittaa yhdessä ja erikseen. Hattua nostan teille arvon naiset siitä että kirjoituksenne voi ymmärtää ihan normaalilla maalaisjärjellä ilman piilomerkityksiä.

Omistuksenhalu, todennäköisesti, on syynä tuohon kysymääsi. Mutta jos eläisimmekin naistenmaailmassa, mies olisi se heikompituloinen ja se alemmalla portaalla oleva Yksilökysymyksiä, yhtä kaikki, eikä varmaan ihan niin simppelisti sukupuoli kysymys. Onhan paljon naisia, jotka tänäkin päivänä liputtavat prostituution puolesta, vaikka he ovat selkeästi vähemmistö asiaa vastustaviin " sisariinsa " nähden.

Sukupuoli erojen ei pitäisi tehdä kenestäkään enempää syyllistä tai huonompaa, vaikka selvästi miesten ja naisten välillä on muutakin eroja kuin se yks pieni asia.

Tuohan on vain teoriaa, jokainen varmaan on ero mieltä asiasta, käytäntö on toisenlainen, sukupuolet ovat tavallaan jatkuvassa törmäyskurssissa toistensa kanssa. Vaikea tuota nyt on tältä istumalta sanoiksi pukea mitä ajan takaa, mutta ja jokainen saattaa ymmärtää asian omalla yksilöllisellä tavallaan.

Eikö kuitenkin ole niin, että suurin osa naisista vastustaa prostituutiota, ja suuri osa naisista ajattelee että suurin osa miehistä kannattaisi prostituutiota. Se mikä on todellisuus? Tuntemieni miesten joukosta suuri osa hyväksyy prostituution, mutta suurempi osa ei käyttäisi prostitoidun palveluksia, vaikka siihen olisi tilaisuus!

Moni mies haluaa mieluummin oman kullan ja hyvän suhteen, kuin loikkia vieraissa. Tuota asiaa on eräiden naisten hyvin vaikea hyväksyä. Voi kysyä, miksi näin on? Kun miestä tarpeeksi syyllistetään, mies tuumaa: Aivan sama mitä tässä sanoo tai kertoo, huorapukiksi kuitenkin leimataan No, tuo on vain esimerkki Miksi tuohon päädyin, olisinhan voinut alkaa käyttämään maksullisia palveluita Ne naiset, jotka käyttävät itse mies-prostituoitua, eivät taatusti vastusta asiaa, vaan toimivat pelin hengen mukaan sen säännöillä.

Sellaisia naisia ei ole enemmistö, sen tietää jokainen. Suurin osa miehistä siis taitaa hyväksyä prostituution, vaikka pienempi osuus miehistä käyttäisi prostituoidun palveluita, ainakaan suurin osa miehistä ei haaveile joutuvansa käyttämään ostettu rakkautta. Miksi todella naiset niin kovasti vastustavat asiaa? Onhan se kuitenkin ammattilaiselle oman vapaaehtoisen valinnan kautta otettu työ tai ammatti. Tiedän kyllä, moni nainen ei ole alalla omasta halusta eikä edes omasta tahdostaan, mutta ei kaikki ole pakotettu tai kiristetty " työhönsä ", Sitten on naisia, jotka eivät sotke kuvioon rahaa, vaan tuntuvat ajattelevan: Mies haluaa aina, jos itsellään on puute, kyllä jonkun miehen saa hoitamaan sänkyhommat ilman rahaakin.

Vasta äskettäin erääseen senssi-ilmoitukseen tuli vastaus ja siinä luki näin: Olen eronnut ja lapseni ovat jo itsenäisiä nuoria. Nyt on aikaa itselleni ja omien tarpeiden vuoro tulla täytetyksi. Kiiti mutta mulle riitti, en alkanut panomieheksi, etsikööt tyydyttäjänsä muualta. Ei kaikki miehet ole sellaisia, jollaiseksi miehiä syytetään ja vain pieni osa miehistä tuntuu olevan todella sellaisia jollaisiksi monetkin naiset miehiä syyllistävät tai ainakin epäilevät Moni nainen siis ihan mieluusti käyttäisi miestä hyväkseen, maksutta ja montaa kyllä käytetäänkin hyväksi, hankitaan lapsi ja mies saa mennä Omistuksenhalua varmaankin, vaikka ei toista ihmistä saata omistaa, ei exää eikä nykyistäkään, vaikka sellaiseen moni ihminen kyllä sortuu Jos mies on pettynyt rakkaussuhteessaan, mies menee helpommin vieraisiin tai prostituoidulle.

Jos nainen on pettynyt suhteeseensa, nainen vain potkaisee miehen pihalle ja ottaa ehkä uuden, tai käyttää niitä jotka ovat ilmaiseksi tyrkyllä Mutta ei tuokaan koske kaikkia, ei miehiä eikä naisia Itse vastustan prostituutiota, ihan sen takia että siihen liittyy paljon rikollisuutta, huumeita ja ihmiskauppaa.

Joskaan ei niin näkyvästi, tuntuvasti ja suuressa mittakaavassa täällä suomessa kuin, jossain päin muualla maailmaa. Mutta kyllä täältä suomestakin noita elementtejä löytyy. Niitähän ihmisiä löytyy paljon jo lahden toiselta puolelta. Pystytkö ihan kylmästi kohauttamaan olkapäitä?

En jaksa uskoa että huoran ammatti on yhdellekkään naiselle se kutsumus ammatti. Tuomitsen myös jyrkästi parisuhteissa olevien miesten prostioitujen käyttämisen.

Ihan vaan sen takia että vaikka kuinka kumia käyttäisi, se ei ole mikään satavarma ehkäisyväline, niitä käyttäneenä ne on toisinaan rikkoutuneet ja joskus ovat sujahtaneet omille teilleen, eli noita vahinkoja sattuu. Minusta se on myös toisen ihmisen teveydellä leikkimistä.

Mitä muuten te miehet olisitte mieltä siitä että jos se oma pikkuvaimo kävisi myös panettamsaa itseään jossain muualla?

Joko maksamalla tai saa ilmaiseksi, ihan sama. Olisko kauhee voittajaolo sen jälkeen? Toisaalta, se mitä minä olen mieltä niin sillähän ei tässä hullussa maailmassa ole mikään sortin merkitystä. Mitään en voi asialle tehdä ja niin paljon on mielipiteitä kun on ihmisiäkin. Kun asia laillistetaan niin se kaventaa rikollisten markkinarakoa huomattavasti. Ainakin Suomen kaltaisessa valtiossa.

Seksipalveluja tarjoamalla tekee todella hyvin rahaa ja raha tekee ihmiset onnellisemmiksi. Pettäminen ei ole oikein kumppania kohtaan. Jokainen tekee miten oma moraalinsa sanoo, mutta jos minua pettää niin silloin suhde on kyllä ohi. Massa voittaa järjen ja oikeudenmukaisuuden hieman turhan usein nykyään. Pakollinen asevelvollisuus, kanerva tapaus, vanhanen tapaus ym. Voin vaikka miettiä siivoanko hotellia neljä päivää vai hoitelenko jonkun miehen kahdessa tunnissa.

Kummassakin tienaa yhtä paljon. En hirveästi ihmettele että prostituutiota on olemassa. Esitä minulle oikeasti sellanen peruste tai argumentti, joka tukee väitettäsi siinä että ihmiskauppa ja rikollisuus vähenevät jos prostituutio laillistetaan.

Seksipalveluja tarjoamalla tekee todella hyvin rahaa ja raha tekee ihmiset onnellisemmiksi" Niin, ainakin ne parittajat jotka roudaavat tänne suomeen niitä naisia keikoille. Jokainen tekee miten oma moraalinsa sanoo, mutta jos minua pettää niin silloin suhde on kyllä ohi" Mutta prostituutio on laillistettava jotta ne ukkomiehetkin pääsee huoriin. Kyllä ihmiskaupanuhrin erottaa aika nopeasti oikeasta seksialan ammattilaisesta. Naisilla olisi tietysti myös sopimukset jonka mukaan voitot jaettaisiin ja sopimuksen noudattamisia valvottaisiin.

En näe mitään syytä miksi homma ei toimisi tällä alalla kun se toimii muillakin aloilla. Aika vähän näkyy orjatyöläisiä Suomessa. Tosin en kyllä tiedä käyttäisinkö itse kyseisiä palveluja jos sellainen Suomeen tulisi. Ja kuten sanoin tuore sukupuolitautitesti voisi olla myös edellytys sille että bordellissa saa käydä. Pelkäätkö että oma miehesi ei kiinnostukaan enää sinusta kun on laadukkaampia naisia tarjolla?

Toisinsanoen pelkäätkö että sinulla ei olekaan mitään muuta kuin seksi mitä miehesi sinusta haluaa? Millä perusteella saa ammattinimikkeen "seksipalvelujen ammatinharjoittaja"? Pitääkö oikein koulu käydä? Ei kai se mikään ammatti ole. Päättää vaan jonain päivänä, "alanpa myymään pilluani".

Ei varmaan paljon vaatimuksia ole. Ehkä siedettävä ulkomuoto ja loput korjaantuu pakkelilla, peruukilla ja seksikkäillä hepenillä. Ehkä "alalle" ei ole tunkua ihan hirveesti. Ei sun pikku pistemies tartte kantaa huolta minun parisuhteestani.

Onko lukutaito kaitessa kun pitää tehdä noin idiootteja johtapäätöksiä omasta päästä. Joo, ainahan noita kauniita teorioita voi kehitellä, ja mukamas sillä tavalla saadaan hommat paremmin toimimaan. Mutta kun homma ei ihan varmasti tule toimimaan käytännössä. Nyt kyllä pistemies ájattelee omalla jalkovälillään eikä aivoillaan.

Sakko ja vankeusrangaistuksia sukupuolitautien levittäjille. Pistätkö sinä myös sen huoran vankilaan jos se saa työstään sukupuolitaudin ja levittää sitä eteenpäin. Logiikkasi on suorastaan häikäisevä!!

Suomen vankilat täynnä siellä istuvista ihmisistä joilla on sukuopuolitauti. Lakihan on ulotettava myös huorissa käyvien ulkopuolelle. Voitais perustaa oikein siveyspoliisi joka tutkii vain ja ainoastaan näitä sukupuolitauti SUURrikollisia. Keksi oikeesti lisää noita hauskoja juttuja niin pääsen täällä päässä taas nauramaan vedet silmissä. Tekstisi oli sen verran ala-arvoinen ja katkera etten jaksa kaikki kohtia kommentoida. Korjaan vain virheelliset päätelmäsi.

Niinkuin tuossa lukee sakkorangaistukset myös käyttöön. Kun pelisäännöt ovat selvät. Eli nimet otetaan suoraa ylös kun bordelliin tullaan ja pitää esittää suhteellisen tuore sukupuolitautitesti. Jos huora saa taudin tässä välissä niin ei liene kovin vaikeaa saada selville kuka on taudin levittänyt.

Tätä henkilöä silloin rangaistaan tilanteeseen sopivalla tavalla. Mitä veikkaat että kun pelisäännöt ovat selvät niin kuinkahan moni oikeasti lähtee tahallaan hakemaan itselleen sakkoja? Sanoisin että aika harva. Etkö sä keksi yhtään parempaa vastakommenttia kun että suollan muka katkeraa tekstiä? Koitas nyt vähän skrpata paremmin! Ja koita oikeesti nyt miettiä sillä yläpäällä välillä!

Sä keksit koko ajan sellasia juttuja ja yrität moista asiaa saada toimimaan vaikka väkisin. Vaikka kuinka teoriassa kehittelet noita hommia ne ei vaan käytännössä tule toimimaan! Se että vain huorissa kävijät saavat sakkoja sukupuolitaudin levittämisestä asettaa heidät eriarvoiseen asemaan muitten suhteen! Eihän noita lakeja ole tähänkään mennessä säädetty eriarvoisiksi!

Samalla logiikalla voitas päättää vaikka että takseja ei sakoteta ylinopeudesta tai liikenteenvaarantamisesta kun ne tekee vaan työtään. Valitettavasti kun laki kuuluu olla sama kaikille. Kaikkine testeineen ja muine härpätyksineen huorissa käymisen hinta nousisi teoriasi mukaan taivaisiin, ja mites sitten??? Tavallisella ihmisellä ei ole varaa käydä huorissa, sitten varmaan alataan itkemään, että jokaisella miehellä tulis olla oikeus rahavaroihin katsomatta käydä huorissa.

Ja huorissa käynti pitää saada sosiaaliavustuksen piiriin. Eiköhän tuo terveydenhuolto ole muutenkin jo tarpeeks ruuhkautunut, että sinne enää ei kaivata silmät himosta sokeena olevia ukkoja hakemaan naintilupia. Lukiessani noita sun muitakin vastauksia on kyllä tullut selväksi että tän asian haluat ajaa läpi vaikka mikä olis. Paitsi että et suostu siihen että oma kumppanisi möisi itseään, mutta oman tyttären kohdalla sen suvaitset.

En usko että samalla tavalla asiaa enää mietit tyttäresi kohdalla. Ilmiselvästi sinulla ole vielä omaa lasta. Heh heh, vaikutat suoraan sanoen tyypiltä jonka on saatava aina olla oikeassa, sen verran on tullut luettua noita sun vastauksia muittenkin mielipiteiden yhteydessä, väenvängällä sun pitää joka asiaan kommentoida ja mielipiteitäs tyrkyttää.

Ja ne jotka ovat eri mieltä ovat paskaa. Ihmettelen muutenkin syvästi käsitystäsi naisista noin ylipäätään. Me olemme ihan samalla tavalla seksuaalisia otuksia kun te miehetkin. Vihjailusi muissa vastauksíssa meidän naisten toimivan ja harrastavan seksiä vain saadaksemme jotakin on suorastaan loukkaava. Kumppaniksi on meidät naiset teille miehille luotu, ja toiste päin. Mikä hemmetti sut on saanut noin vahvasti alenkatsomaan meitä naisia? Kotikasvatus vai onko tullut siipeen niin pahasti? Joten tuli sekin selväksi ettei tartte sun itkeä että miehen kustannuksella.

Kyllä erillisiä sääntöjä voi hyvinkin tehdä. Itseasiassa hyvänä esimerkkinä tuohon ajamisteemaan liittyen poliisien ja ambulanssien hälytysajot. Taksien hurjastelemisessa taas ei olisi yhtään mitään järkeä. En ole missään vaiheessa ajatellutkaan että bordellit olisivat mitään halpaa hupia. Kukaan ei vakavalla naamalla haluaisi bordellia sosiaaliavustuksen piiriin. Isompi asia on se että kielletään jotain perustein jota ei oikeasti ole olemassakaan.

Olen harvoin väärässä kun lähden jotain inttämään, mutta jos olen niin haluan puskea sitä läpi niin pitkälle, jotta varmasti tiedän miksi olen väärässä. Enpä kuitenkaan lähtisi yleistämään kaikkiin naisiin. Mutta minä varmasti huomautan tai jopa hieman provosoin jos joku puhuu täyttä sontaa.

Minua ei erehdy pitämään huonona ihmisenä kuin he, joiden oma elämänsä ei ole ihan kohdallaan. Tai he joille olen joutunut aiheuttamaan harmia työni takia. No mulle on kyllä tullut täysin selväksi että myisit hyvillä mielin mummos ja puoli suvun akoista, että saisit lailliset huoratalot.

Tai ainakin oman tahtosi läpi. Mutta koita nyt hyvä ihminen ymmärtää että vastustan itse henk. Ja sillä EI ole mitään tekemistä katkeruuden kanssa. Joten sen asian suhteen sun on ihan turha yrittää tehdä mitään psykoanalyysiä. Toisekseen tolla järjen juoksulla et siihen edes pysty. Pidän sinun ajatustasi paikan päällä testauksista naurettavina, enkä usko että ne käytännössä tulevat koskaan toimimaan. Teoriassaha pystyy rakentamaan vaikka millaisia linnoja. Ja toisekseen sukupuolitaudit eivät ole ainoa paha.

Kun ei ole tähänkään mennessä tuon asian kanssa pelattu puhtain jauhoin, niin ei siihen liittyvät lieveilmiöt siltikkään katoamaan.

Minusta ei pidä laillistaa sellaista mikä ei alkujaankaan ole toiminut. Ja pienenä tietoiskuna vaan, näistä ambulansseista ja paloautoista. Kyllä brankkarit ja lanssikuskit voivat saada sakkoja siinä missä muutkin, ja ihan hälytysajossa, ja mistäkö tiedän? Hemmetti, eihän kukaan kuole pillunpuutteeseen. Vai etkö sinä todellakaan pysty hyväksymään toisten ihmisten perusteluita.

Vai onko luetunymmärtämisessä jotain vikaa? Toisekseen jos et palveluja tule käyttämään niin mitä ihmettä sää niin kovasti sitten itket, vai olisko nyt pikkunen valkonen valhe päässyt suuta? En nyt vaan ole yhtään vakuuttunut että tuo sinun teoriasi vastaa yhtään todellisuuden kanssa.

Vähän sama kun antas juopolle pullon viinaa niin voiko olettaa että se juoppo kohtuudella sen pullon juo? Ei luulisi sukupuolitautitestien tekemisen olevan edes kovin haastavaa ja kallista. Sinun mielestäsi ei riitä perusteeksi. Sitäpaitsi mitä sillä on väliä vaikka se tulisi kuinka kalliiksi ja vaikeaksi? Jos bordellien pitäminen ei kannata niin eihän niitä sitten tulekaan, mutta kieltää ei niitä saa. Pillunpuutteeseenkin voi epäsuorasti kuolla, mutta sukupuolitauteihin sitäkin useammin.

Tottakai valitan asiasta jossa tehdään vääryyttä ihmisille. Kyse on sellaisesta periaatteesta että ilman kunnon syytä mitään ei tulisi kieltää. Nyt sitten kun puolustat henkeen ja vereen bordellien laillistamista, asiaan liittyy monta muuta vakavampaakin ongelmaa. Kun kerta olet asiaa noinkin vakavasti miettinyt niin miten saat toimimaan seuraavat asiat: Luuletko että tämän päivän parittajat aikovat toiminnastaan veroja tulevaisuudessa maksaa valtiolle?

Naisiahan saa roudattua lahden toiselta puolelta pilvin pimein, ja aina saa uusia vanhojen tilalle. Luuletko sinä tosiaan että nämä suuria voittoja tavoittelevat ihmiset todella haluavat pienetää voittojaan maksamalla veroja ja muita sos. Luuletko todella että he aikovat vastaisuudessa ilmoitella elikeinostaan viranomaisille. Eihän suomessa tälläkään hetkellä valvota tai seurata paritushommia yhtään. Muutaman kerran vuodessa poliisi tekee iskun johonkin seksiravintolaan ihan näytös mielessä.

Pillun puutteessa oleva mies on kyllä valmis maksamaan saamastaan hoidosta, mutta onko hän valmis maksamaan tuplahinnan 10 minuutin aktista? Joten ottaako hän todella suunnan sinne bordelliin, kun kadulta saa nopeammin, halvemmalla ja ilman kysymyksiä naisen. En suoraan sanoen jaksa uskoa että bordellien laillistaminen millään tavalla poistaa jo olevaa ongelmaa. Eihän harmaata taloutta ole saatu poistumaan ravintola- tai rakennusalaltakaan, vaikka valvontaa on ja tehoiskuja tehdään.

Siitä huolimatta näitä kuutamokeikkalaisia on vaikka kuinka paljon, liksa on pienempi ja jos vahinkoja sattuu ne menevät työntekijän omaan piikkiin. Pitäisikö muiden veronmaksajien todella kustantaa valvonta? Vaikka suomeen perustettaisiinkin muutama laillinen bordelli, niin verotulot eivät tule koskaan kattamaan valvontaan meneviä kuluja. Ja luuletko todella että parittajia kiinnostaa omien huoriensa ja asiakkaidensa sukupuolitaudit?

Bisnes on bisnestä ja pillu on kauppatavaraa. Varsinkaan jos kyseessä ei ole se sinun haluamasi laillinen bordelli. Millä tavalla oikeasti luulet että lahden toiselta puolelta tulevien seksityöläisten olot paranevat? Vai onko nyt kyse vain sinun omasta omastatunnosta?

Hyvällä tuurilla parittajat alkavat kilpailemaan hinnoilla, joten siinä tapauksessa seksityöläiselle jää vielä naurettavampi summa käteen. Jos tämä maailma todella toimisi reilujen sääntöjen mukaan, niin mikäs siinä. Mutta kun niin vaan ei ole, eikä koskaan tule olemaan! Kyllä rikolliset keksivät jokaisen porsaanreiän asiassa. Ja koskaan ei tule olemaan niin täysin valmista lakia tai valvontaa että todella saisit tuon asian toimimaan niin hienosti kun olet sen päässäsi maalaillut.

Koitas nyt välillä käyttää sitä järkeä asian kanssa ja tule sitten kertomaan kun olet ratkaissut asiaan liittyvät ongelmat. Monet ihmiset joutuvat olosuhteiden pakosta prostitoiduiksi, ja todellakaan sellaisen ihmisen hätää ei missään tapauksessa pidä käyttää hyväksi. Maailma on pikkasen suurempi kun sinun oma napasi. Ja toivottavasti sinä tulet sen joskus huomaamaan. Niin, ja tulipa vielä mieleeni että sukupuolitaudit eivät näy heti testeissä. Niillä on omat itämisaikansa.

Joissakin muutama päivä, toisilla muutama viikko ja hivillä vielä pitempi. Miten sinä löydät oikean levittäjän jos tällä laillistetulla huoralla on 15 kumppania päivässä.

Eihän sukupuolitautitestit kelloaikaan, paikkaa ja asiakasta pysty profiloimaan. Eli kauniissa teoriassasi on aika paha aukko. Niin, miten muuten siihen pillunpuutteeseen voi kuolla? Ihan mielenkiinnosta haluan vaan tietää Bordelli olisi niinkuin normaalikin yritys.

Eli veroja maksetaan normaalisti. Toki niissä voi huijata, mutta joka alallahan voidaan huijata. En näe miksi bordelli olisi jotenkin poikkeuksellinen. Luonnollisesti rikolliset bordellit suljetaan.

Kun maksullisen seksin harrastaminen on laillista vain ja ainoastaan bordelleissa niin sitä on huomattavasti helpompi valvoa. Kyllähän melkein kaikkea saa halvemmalla, mutta uskon suomalaisen suosivan pääosin laillisia keinoja. Pitäisikö uudet yritykset kieltää kun niistä saattaa olla enemmän haittaa poliisin kannalta?

Ja myös asiakkaat voivat ilmiantaa jos huomaavat jotain epäilyttävää. Heillähän ei ole silloin itsellä mitään pelättävää kun homma on laillista. Noudattamista valvotaan parhaan mukaan. Jos rahaa ei jää tarpeeksi käteen niin aina voi lähteä opiskelemaan ja vaihtaa alaa. Kuten jo aiemmin sanoin aina on vaihtoehtoja ja tämä laillinen bordelli edesauttaa sitä että piireistä voi lähteä pois jos ei enää halua tehdä kyseistä työtä.

Rikollisista piireistä se on varmasti vaikeampi tehdä. Totta että tuo mutkistaa asioita, mutta en usko että tuokaan on mitenkään ylipääsemätön ongelma. Jokaisessa yhdynnässä tulisi käyttää kumia ja mahdollisesti sopia muutama kuukausi vierailun jälkeen uudelleen testi tai sitten testin postittaminen.

Toki pahin ongelma on silloin jos tauti on levinnyt yhteen huoraan ja siitä sitten jatkaa leviämistä asiakkaisiin. Kondomi kuitenkin pitää taudit pääosin loitolla. Vaikka tilanteessa onkin omat riskinsä niin mielestäni kuitenkin tällainen järjestelmä olisi turvallisempi kuin satunnainen yhdenyönjuttu, josta ei tiedä oikeastaan yhtään mitään. Nyt sä kyllä teet tosta hommasta jo niin hankalan itsekkin ettei tollanen tulis käytännössä toimimaan mitenkään. Kenet pistät kuukauden päästä tarkistamaan että testit on tehty ja postitettu, ja kysymys minne?

Jos sä astat tollasia älyttömiä sääntöjä, ne miehet suuntaa ihan jonnekkin muualle huoriin kun näihin sun virallisiin bordelleihin. Luuletko että miehet haluavat mitään "reksiteriä" siitä milloin, missä ja mitä huoraa ovat panneet? Siis rekisterihän pitää olla jos aiot millään tapaa valvoa tota sun hätöstäs. Mutta tosta valvonnasta pistän lisää tohon toiseen vastaukseen. Se ei ole kenenkään meidän vika jos joku ei rinnalleen kumppania löydä. Tai toisaalta tahtoo erakoitua tästä maailmasta.

Mutta huorilla ei sitä yksinäisyyttä paikata. Ja niitä yksinäisiä ihmisiä on niin naisissa kuin miehissäkin. Nyt sulla on kyllä pikkasen liian vaaleanpunainen käsitys maailmasta! Voi kun ihmiset todella olisivat rehellisiä ja haluaisivat toimia lakien ja hyvän tahdon mukaisesti.

Jos niin olis, ei täällä poliiseja ja muita viranomaisia tarvittaisi. Jos suomeen tulisi muutama laillinen bordelli, ja sen toimintaa verovaroin valvotaan. Niin sinä et ole edelleenkään ratkaissut sitä ongelmaa että saat kaikki parittajat ilmoittamaan toiminnastaan viranomaisille.

Ei ne rikolliset tule siitäkään huolimatta hakemaan bordelleihinsa mitään lipia tai tekevät mitään ilmoituksia toiminnataan viranomaisille. Nopeaa ja hyvä tuotto vastaan viranomaiset niskassa, maksa verot ja sinun luoma hankala systeemi ja åaljon pienempi tuotto. Ei ne rikolliset poliisia pelkää. Ja jos ne jossain vaiheessa kiinni saadaan, niin rahat on jo jossain jemmassa niin ettei niitä koskaan saada takavarikoitua.

Lusi muutama kuukausi ja toiminta jatkuu. Ja luuletko sä tosiaan että jostain lahden toiselta puolelta tulevilla keikkatyöläisillä on edes mitään tietoa "oikeuksistaan". Niiden on vaan suostuttava mitä niille sanotaan. Miten sinä järjestät niin että kaikista rikollisista tulee yhtäkkiä rehellisiä kansalaisia? Vain murto-osa seksityöläisistä olisi valvonnan alla, mites ne loput?

Et edelleenkään ratkaissut tätä ongelmaa. Ihmiset ostavat kaupasta halvemipia ulkomaalaisia vihanneksiakin kun ne ovat kotimaisia huomattavasti paljon halvempia. Toisekseen rakentamasi laillinen systeemi on jo niin hankala, monimutkainen ja kallis, että siinhän jo lerssikin laskee ennenkun tositoimiin pääsee. Onhan noi "kauniita" ajatuksia. Teeppä kuule ihan kavereilles galluppia ja voit olla varma että ne nappaavat sen halvemman ja nopeimman sieltä kadulta.

Tuotevalvontakeskus valvoo ravintoloita, rakennnusviranomaiset rakennustoimintaa jne jne. Ja viimesenä veroviranomaiset valvovat veronmaksua yms. Ja mitä tohon ilminantamiseen tulee, niin ei tasan tarkkaan asiakkaat tule tutkailemaan bordellien oloja vaan panemaan. Taaskin sulla menee teoria metsään. Kiristäminen ja uhkailu kun on niin hemmetin helppoa. Tunnenpa pari naikkosta, jotka molemmat ovat seurustelleet mopohiirien kanssa.

Toinen helvetin perkeleen kanssa H. A ja toinen seukkaili Bandidoksen kanssa. Ja olen ihan vähän kuullut nätä juttuja. Ja kyllä se kiristäminen on vaan niin helppoa. Luuletko että joku huora uskaltaa vastustaa tai todistaa järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan? Edelleen kerro minulle miten saat koko touhun sellaiseksi että olet kitkenyt koko systeemistä rikollisuuden, ja että huorilla on todella oikeuksia?

Äläkä jaksa jauhaa muutaman bordellin toiminnasta, vaan kerro miten saat tämän päivän parittajista rehellisiä? Alalla liikkuu niin paljon tekijöitä ja ihmisiä. Sä olet oikeesti aika naivi ihminen, sulla on silmillä todella vaaleanpunaiset lasit. Olisko nyt vaan helpompi sanoa, että haluat suomeen laillisen bordellin ja piste. Ja paskan väliä niistä ihmisistä jotka joutuvat koko alalla työskentelemään, kun tohon viidakkoon ei tulla koskaan saamaan minkäälaista kuria.

Ota ihan selvää vaikka googlettamalla millasta työtä ja ihmiskohtaloita tolla alalla vilisee, ja tule sitten kertomaan että toi toiminta ja homma on mitenkään inhimillistä. Niin sitten Sitten tosta valvonnasta vielä, miten sen toteuttaisit?

Ja miten toimintaa valvotaan, pistätkö pari poliisia passiin sinne taloon jotta valvonta olis tehokasta? Ja jos suomessa on muutama laillinen bordelli, ei sen verotulot tule koskaan kattamaan valvontaan meneviä kuluja.

Onko sinusta oikein että veronmaksajat kustantavat sen touhun? Minusta se ei ole oikein! Rahaa pitäisi käyttää todellisiin asioihin, kuten esim terveydenhuoltoon, vanhuksiin.

Jäi vielä vastaamatta tohon edelliseen vastaukseen jossa kirjotit että kortsun pitäs olla pakollinen. Toihan nyt on ihan idioottia muuta edes olettaa. Ei kukaan huora anna paljaalla vedellä. Miten bordellitoiminta eroaa esimerkiksi hieronta- ja kampaamopalveluiden pimeänä tekemisestä? Ainakin sillä että bordellia on vaikeampi pyörittää pimeänä kuin tällaisia liikkeitä.

Sen sijaan yksityisenä seksialan ammattilaisena toiminta on vaativuudeltaa suurinpiirtein samaa tasoa. Miten se näihin rikollisiin vaikuttaa positiivisesti, että bordellit ovat laillistettuja? Sehän vain syö heidän asiakkaitaan. Eihän tämä laki toisi rikollisten toimintaan mitään helpotuksia, vaan nimenomaan vaikeuttaisi sitä, koska rehellisestikin toimivia bordelleja olisi olemassa. Luonnollisesti asiakas valitsisi mieluummin laillisen vaihtoehdon.

Toiseksi miksi minun pitäisi keksiä ratkaisu näihin ongelmiin? Nuo heittoni olivat ihan vain äkkinäisiä ratkaisuja ongelmiin. Kuten jo aiemmin sanoin, että se ei ole minun ongelmani, koska minä ole halukas lähtemään bordellikauppaan.

Jos joku näin haluaa tehdä niin se on heidän hommansa keksiä toimivat ratkaisut. Laiton toiminta ei voi levittää mainoksiaan yhtä laajasti kuin laillinen vastine.

Tämä luonnollisesti syö rikollisilta paljon asiakkaita. Toiseksi rikolliseen toimintaa liittyy aina omat riskinsä ja kovin moni ei ole niitä valmiita ottamaan. Se että minä en sano tässä toimivaa ratkaisua ei suinkaan tarkoita sitä ettei sellaista olisi olemassa. Valvonta ei loppujen lopuksi ole kovin vaikea järjestää. Älä viitsi väenväkisin keksiä perusteita bordellin kieltämiselle jos sinulla ei niitä ole.

Kyse on ihmisistä, ei alasta. Jos suhtautuisitte heihin kuin ihmisiin niin väittäisin että ongelmat vähenisivät varmasti. Te tässä heidän olojanne huononnatte kun pidätte rikollisten markkinarakoa hyvänä. Sinuna olisin huolestunut siitä kuinka paljon verorahoja kulutetaan vanhentuneen asevelvollisuusjärjestelmän pyörittämiseen.

Ne ovat hieman isommat kun verrataan sitä muutaman tarkastajan palkkaan. HUORA on haukkumasana, vaikka miehet hyväksyvät prostituution kuitenkin? Huorahan on sama asia kuin prostituoitu. Kyllä naiset käyttävät pääasiassa tuota sanaa kuten myös sanaa hutsu tai lutka. Naiset pääsääntöisesti vastustavat prostituutiota ja liian halvalla antamista. Huoraksi haukkuminen on naisten kurinpitokeino toisilleen jotka lipeävät rintamasta. Toki jossain riitatilanteessa myös miehet käyttävät sanaa, mutta loukkaavan merkityksen ovat kyllä naiset keksineet.

Eli koitetaan pitää naisten housut jaloissa, ettei pelimiehet puskea kaikki paksuiksi vaan jää muillekin.

Tämä on ihan mielettömän vaikea kysymys, johon on hankala löytää vastauksia. En osaa itsekään täysin järjellä perutella, miksi prostituutio on mielestäni niin kamalan vastenmielistä.

Iso osa prostituoiduista tekee k. Ihan varmasti poikkeuksiakin on. Tulee olo, että asiakas hyväksikäyttää toisen ihmisen hätää. Mielestäni seksin ostaminen kertoo kylmyydestä ja kunnioituksen puutteesta. Haluan miehen, jolla on samanlainen arvomaailma kuin itselläni. Jos mies pitää seksin ostoa normaalina ja hyvänä juttuna ja arvostaisi k.

Olisi jännittävää tavata mies joka sekä käyttäisi seksipalveluja että olisi ylpeä seksiä myyvistä sukulaisistaan. Ehkäpä jopa itse tarjoaisi k. Jos vielä sedän sukulaisnaiset äitiä ja tytärtä myöten olisivat sitä mieltä, että kyseessä on hieno ja arvokas ammatti, minun olisi pakko nostaa kädet ylös vasta-argumenttien puutteessa.

Loput seikat ovat aikalailla suvaitsevaisuus ja tottumiskysymys. Aika pitkä matka on siihen että prostituutio olisi arvostetussa asemassa, mutta hiljaa hyvä tulee. Uskon että useimpien miestenkin mielestä prostituutio on arveluttavaa, koska eivät haluaisi läheistensä tekevän sitä. Lisäksi miehet voisivat yrittää ajatella naisten näkökulmasta vaikkapa siten, että kuvittelisivat itse myyvänsä persereikäänsä miehille. Kyllä se ikävää olisi vaikka mitkä korvaukset saisi.

Ja ennen kuin sanotte että useimmat huorat ovat heteroita niin muistuttaisin että seksi ei silti työnä ole yhtään sen nautinnollisempaa, oli asiakkaan sukupuoli sitten mikä tahansa. Kysehän ei siinä "palvelussa" ole myyjän tarpeista. Mainitsen perseen myymisen siksi etteivät jotkut miehet ehkä osaa ajatella seksiä naisen kanssa työnä? Voitte tietenkin ajatella myös jotain teidän mielestänne erittäin vastenmielistä naista. Minä en todellakaan voi ymmärtää miten joku voi tehdä sellaista työkseen, ja joku vielä uskoo sen olevan kiva duuni.

Ymmärrän silti että prostituutiolla on puolustajansa, ja toivon että ymmärrettäisiin yhtä lailla vastustuskin ilman että syitä etsitään naisten välisestä kilpailusta tai muusta yhtä idioottimaisesta. Uskon että useimpien ihmisten mielestä homous on arveluttavaa, koska eivät haluaisi läheistensä olevan sellaisia. Suurin syy prostituution kieltämiseen on ennakkoluulot. Mun mielestä homoudessa ei ole mitään arveluttavaa eikä haittaa yhtään jos läheisissä sellaisia on. Useimpien mielestä näin saattaa ikävä olla.

Oliko tämä vain esimerkki ihmisten ajattelutavasta? Jos joku homouden täysin hyväksyvä ei haluaisi läheisensä olevan homo jos tämä nyt edes on mahdollista? Vai tajusinko ihan pieleen? Tuo sama nimenomaan pätee prostituutiossa. Suvaitsevaisuus tuon asian suhteen ei vain ole yhtä hyvässä vaiheessa kuin homouden kanssa.

Itse en haluaisi että naiseni olisi seksialan ammattilainen, koska en halua että naiseni harrastaa seksiä muiden kanssa. Tuollaisen ihmisen ystävä voisin kyllä ihan hyvin olla. Tyttäreltä tuollainen ammatti olisi hieman arvelluttava, koska kyllä toivoisin että hän päätyisi naimisiin. Mutta eiköhän tuohonkin ajan kanssa tottuisi ja osaisi olla ylpeä hyvin ansaitsevasta ja omillaan pärjäävästä tyttärestä.

Uskotko aidosti, ettei prostituoitujen joukossa ole sellaisia, jotka tekevät k. Luuletko että he eivät kärsi siitä että joutuvat myymään itseään? Seksin osto kertoo kylmyydestä ja kunnioituksen puutteesta naisia, naiseutta ja prostituoitua kohtaan. Kyllä, katson sen kunnioituksen puutteena myös minua ja minun vartaloani kohtaan.

Koen todella loukkaavana, jos joku yrittää ostaa minulta seksiä. Moraalitajuni sanoo että seksi on asia jonka ei pitäisi olla ostettavissa tai myytävissä. Voi olla, että yhteiskuntamme muuttuu sellaiseksi jossa seksin osto on moraalisestikin hyväksyttyä.

Tietyissä raameissa sen voisin hyväksyä; voisi olla vaikkapa verovaroin ylläpidettävä seksuaalipalveluverkosto henkilöille, joiden on mahdotonta saada normaaleja eroottisia suhteita vastenmielisen ulkonäkönsä, luonnevikansa, fyysisen tai psyykkisen sairauden tai muun painavan seikan vuoksi.

Rekisteröidyssä suhteessa elävät saisivat käyttää k. Siviisääty tarkastettaisiin samalla kun asiakas tekee hakemuksen k. Tällaisessa tilanteessa seksinostaja, jonka mummo, veli, äiti ja poika työskentelevät alalla, voisi ylpeänä kertoa työkavereilleen että heidän suvussaan ollaan seksiammattilaisia jo kolmannessa polvessa. Ristiriita on karmea, jos seksinostaja ei hyväksy prostituoidun ammattia omille läheisilleen. Sellaisen ihmisen on mielestäni turha puolustella seksin ostamista.

Sellainen ihminen ei kunnioita seksipalvelun tarjoajaa. Ja toista ihmistä pitää kunnioittaa. Tapaat baarissa kivan naisen, hän kertoo opiskelevansa yliopistossa ja hankkivansa lisätienestejä myymällä itseään. Voisitko aloittaa seurustelusuhteen k. Seksiä hän mitä todennäköisimmin olisi joka tapauksesa harrastanut aiemmin jonkun muun kanssa, vaikkei seksiammattilainen olisikaan. Miksi haluat tyttäresi menevän naimisiin?

Miksi seksin myyminen estäisi avioliiton? Hienoa että olisit ylpeä seksiä myyvästä lapsestasi! Juuri tällaista asennetta peräänkuulutan prostituution puolustajilta. Asennemuutos lähtee teistä itsestänne. Parempi sitä on bordellissakin on olla töissä kun katuojassa kerjäämässä. Sitäpaitsi bordellin johdon pitäisi tarkkailla myös työntekijöidensä henkistä tilaa ja kieltää kyseistä henkilöä työskentelemästä alalla jos hän ei ole soveltuva siihen. Mielestäni tuo ei ole mitenkään kovin paha asia.

Rakkaus on sitten erikseen. Kuinkahan monella olisi halua ilmoittautua tuohon porukkaan? Vapaata bordellia käyttäisivät varmasti myös komeat miehet ja kauniit naiset ennenpitkään. Tosin jos on kovia haluja pettää niin eikö se ole silloin ihan sama vaikka pettääkin?

Itselleni ainakin olisi ihan sama että pettääkö nainen minua vai jättääkö pettämättä pelkästään jonkun lain takia. Sitten kun seksipalvelut ovat yleisesti hyväksyttyjä niin kyllä se minulle kävisi. Periaatteessa voisin seurustella kyseisen naisen kanssa, mutta hieman mietityttäisi onko noin seksuaalisesti aktiivinen nainen kovinkaan pysyvää sorttia. Eli riippuu aika paljon ihmisestä. Haluaisin tyttäreni menevän naimisiin minulla ei ole ainakaan vielä tytärtä , koska mielestäni naimisiin meno on ihan kaunis ajatus.

Tai jos tarkempia ollaan niin naimisiin menolla ei ole niin väliä, mutta ihan normaali perhe kuitenkin. Nainen, joka joutuu myymään seksiä vasten tahtoaan, on siis mielestäsi tyhmä? Seksin ostamista perustellaan usein juuri sillä, ettei ostaja muuten saa seksiä. Miksei sitten valjasteta prostituutiota palvelemaan juuri näitä jotka eivät maksutta seksiä voi saada, turvallisesti, valvottuna toimintana?

Silloin sille olisi moraalinenkin peruste. Eikö tuo olisi jo askel eteenpäin kohti toiveittesi mukaista maailmaa? Miksi mainitsemani lista saa niskavillasi pystyyn? Pidätkö sairaita ihmisiä jotenkin muita huonompina? Kumpi on sinulle tärkeämpää; saada seksi samanlaiseksi kauppatavaraksi kuin litran maitopurkki ja hiustenleikkuu, vai saada seksin ostamiselle ja myymiselle moraalinen vapautus, seksin ammattilaisille ihmisarvo?

Kaikkea ei tarvitse saada. Ei yhteiskuntaa kannata yrittää muutta hedonististen mielihalujen mukaiseksi. Seksillä on suojaikärajat ja huumeet ovat laittomia ihan syystä. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö joku vuotias voisi olla ihan oikeasti kypsä ja valmis seksisuhteeseen vuotaan kanssa, tai ettei joku pystyisi käyttämään mietoa huumausainetta turvallisesti. Kysyin toisessa kohdassa ketjua, voisitko olla suhteessa entisen prostituoidun kanssa. Vastasit, että periaatteessa kyllä, mutta epäilisit tämän uskollisuutta koska tämä on ollut niin seksuaalisesti aktiivinen menneisyydessään.

Tuskinpa prostituoiduksi päätyvät ovat luonnostaan sen seksuaalisempia kuin me muutkaan. Nainen voi olla seksuaalisesti aktiivinen vaikkei seksiä ammatikseen harjoittaisikaan! Seksi on kaunis ja ihana asia kahden ihmisen välillä ja myös vahvan seksuaaliset ihmiset voivat olla uskollisia. Sitä kutsutaan myös toisen kunnioittamiseksi. Ettet vain, kuitenkin, ajattelisi iänikuisen madonna-huora-myytin mukaan?

Että nainen on joko paha syntinen huora tai puhdas madonna? Mistä muuten johtuu, että tämä maailman vanhimmaksi ammatiksi sanottu toiminta on pitkistä perinteistään huolimatta edelleen tabu?

Onko meissä joku sisäänrakennettu moraalikoodisto josta ei päästä eroon aikojen muuttumisesta huolimatta? Miksi huora on edelleen haukkumasana? Mielestäni myös sillä että jos vapaa mies haluaa baari-illan jälkeen harrastaa pelkästään seksiä loukkaamatta ketään eikä löydä baarista matkaan ketään miellyttävää naista niin hän voi mennä sitten bordelliin. Seksin saaminenhan on nykyään suoraa verrannollinen siihen millainen olet muiden silmissä.

Itse en ainakaan henkilökohtaisesti haluaisi oikein hakeutua tilanteisiin jossa minua säälittäisiin, joka se on minusta erittäin loukkaavaa. Tosin tuskin seksinostoa voi ikinä verrata maitopurkin ostoon. Siihen liittyy aina enemmän tunteita.

Bordellit eivät ole keneltäkään pois paitsi se mikä sietääkin lähteä pois, eli seksillä kiristäminen, avioliitot seksin takia ym. Päinvastoin ne antavat hyvin paljon ihmisille. Vaikea kuvitella ujoa tyttöä bordellin työntekijänä vapaaehtoisesti. Usein kuitenkin saa enemmän nautintoa vaihtelemalla seksipartneria.

Tällaista elämää pitkään eläneen ihmisen on varmasti vaikeampi asettua kuin sellaisen ihmisen joka on tottunutkin elämään pitkissä seurustelusuhteissa. Minulla on ollut kuitenkin sen verran suhteita, että olen kyllä oppinut huomaamaan ettei kukaan ole kokonaan hyvä tai kokonaan paha. Uskonnon lisäksi myös lait pitävät niitä yllä.

Ajan kanssa tilanne varmaan muuttuu, mutta tietty moraalihan pitää säilyttää. Toivottavasti turhat pykälät saadaan kuitenkin kumottua. Sitä ei hyväksytä vieläkään täysin. Ja joillakin se on haukkumasanan pelkästään tottumuksesta.

Eipä noissa haukkumasanoissa muutenkaan ole enää mitään minkä uskoisin sanana olevan loukkaava, mutta silti niitä käytän ja hyvältä tuntuu ja joskus pahalta. Eihän se nainen ole välttämättä yhtään sen seksuaalisesti aktiivisempi kuin kukaan muukaan, sehän on sen TYÖ.

Te näytätte nyt koko ajan ajattelevan että naiset tekee tuota koska se on kivaa. Kirjoituksestasi saa sen käsityksen, että pidät prostituoitua itseäsi alempiarvoisena ihmisenä.

Muista, että asennemuutos lähtee sinusta itsestäsi! Voin vain kuvitella että seksillä kiristäminen on ihmisen viimeinen keino yrittää saada toinen kuuntelemaan. En usko että bordellit ihmissuhdeongelmia ratkaisisivat. Luulen pikemminkin että yhä harvempi eläisi heteroseksuaalisessa parisuhteessa ja pettämisen helppous rikkoisi niitä harvoja perheitä. Suurin osa naisista haluaa miehen, jolle seksi on nimenomaan parisuhteeseen kuuluva kaunis ja lämmin asia ja uskon että moni nainen on mieluummin yksin kuin parisuhteessa miehen kanssa, joka on valmis maksamaan seksistä.

Tästä olisi kiinnostavaa saada faktatietoa.

... helmikuu Monella nuorella voi esiintyä homoseksuaalisia .. sukupuolitautitesteissä. S ., Remes, P. & Sajavaara, P. Tutki ja kirjoita. Helsinki. sosiaalinen tausta. Kansanterveystie teen julkaisuja M Helsinki. Homoseksuaalisuus, kuten seksuaalisuus yleensäkin, on paljon muutakin kuin .. töntutkimuslaitoksesta (s-posti [email protected]): jotka ovat saaneet kuulla tulevasta jälkikasvustaan tai sukupuolitautitesteissä käymisen. 9. tammikuu thailandrooms.net HIV-tartuttaja! Pia Kiuttu, 1/11/97 AM. xxx wrote: > .. mahdollisia tartunnankantajia kai he my|s sitten kertovat edelleen: Silti homoseksuaalit ovat erityinen riskiryhma. Imho, muut sukupuolitautitestit ovat "hy|dyllisempi|". tai tulevaisuuttasi, vaikka kulli olisi ehtinyt käydä pillussa.

TAMPERE HOMOSEKSUAALISEEN SEX WORK SIHTEERI KUOPIO

Brazilian shemale hd 3d gay porn

Miksi todella naiset niin kovasti vastustavat asiaa? Seksuaalisuus ja seksi s. Toki yleisellä tasolla muttei intiimimmin. Nainen ja seksuaalisuus Nainen ja seksuaalisuus Kun syntyy tyttönä on Kela-kortissa naisen henkilötunnus. Pelin kautta voi kokeilla vapaalla tavalla opitun tiedon soveltamista.