Suomalaista homoseksuaaliseen naintia makea kalu

Ja Linda Evangelista oli maailman ensimmäinen sellainen. Tuolloin malleille maksettiin yhtä hyvin kuin elokuvatähdille.

Nuo samat tytöt kuin George Michaelin musiikkivideolla Freedom. Kun nämä naiset luvun lopulla kulkivat cat walkinsa päähän ja lopettivat mallinuransa — miljonääreinä — supermalliuden uskottiin olevan loppu. Lehtien kansia koristivat filmitähtien kuvat mallien sijaan: Jennifer Anistonit ja Lopezit veivät malleilta leivän suusta. Vuonna Linda Evangelista joutui Vogue-lehden mukaan alentamaan palkkiotaan, koska hänen esiintymisensä muotinäytöksessä Portugalissa oli epätasaista.

Muotiteollisuus vannoi, ettei antaisi enää koskaan mallien hallita itseään. Vogue raportoi limusiineista matkaavista malleista, jotka potkivat kuljettajaa piikkikorollaan niskaan ollessaan tyytymättömiä tämän ajotapaan. En usko, että supermalleja enää syntyy.

Mutta supermallisukupolven myötä syntyi sukupolvi nuoria naisia, jotka halusivat olla aivan kuin supermallit. Malleiksi haluavia tyttöjä ei ole ollut koskaan niin paljon kuin nyt. Ja kun kilpailu on kova, vain parhaimmat pärjäävät. Erityisesti näytösmallit ovat riukuja. Cindy Crawford olisi nykystandardeilla liian lihava näytösmalliksi: Feminismi ja uhrattava mies! Nainen meni naimisiin itsensä kanssa - tällaiset olivat häät Perjantai Houstonista kotoisin oleva Yasmin Eleby oli päättänyt mennä naimisiin ennen nelikymppisiään.

Kun oikeaa miestä ei alkanut kuulua, rohkea nainen ilmoitti kävelevänsä alttarille vaikka yksin. Upeaan violettiin mekkoon pukeutunut morsian järjesti häänsä Houston Museum of African American Culture -museossa.

Yasmin ei suinkaan seisonut alttarilla yksin, vaan hänellä oli tukenaan huikea kymmenen morsiusneidon joukko. Toimituksen suoritti morsiamen pappina työskentelevä sisar. Liitto jäi tosin ilman virallista sinettiä, sillä lain mukaan yhden ihmisen avioliitto ei ole mahdollinen. Okei, Yasmin ei tietenkään voinut laillisesti naida itseään, joten tilaisuus oli enemmänkin hengellinen seremonia, jossa hänet saatteli alttarille äiti.

Yasmin halusi osoittaa häillään sen, ettei ihminen välttämättä tarvitse kumppania ollakseen onnellinen ja täydellinen. Ystävät ja sukulaiset kutsuttiin uudenvuodenpäivänä juhlistamaan rouvan avioliittoa Taiwanin Nantouhun. Häävieraille pitämässään puheessa Chen kehui itseään onnekkaaksi tavattuaan itsensä ja rakastuttuaan itseensä. Chen Ching ei ole ainoa nainen, joka on menyt itsensä kanssa naimisiin. Hän perusteli puolisovalintaansa sillä, että hänestä oli jo korkea aika mennä naimisiin vaikka sitä oikeaa ei ollutkaan vielä löytynyt.

Miia Naisen kuuden vuoden sinkkuna oleminen päättyi häihin itse itsensä kanssa. Brittiläinen Grace Gedler on mennyt naimisiin itsensä kanssa. Metron mukaan naisen häitä vietettiin 50 vieraan kera maaliskuussa, mitä edelsi kosinta viime vuoden marraskuussa. Hän päätti mennä itsensä kanssa naimisiin oltuaan sinkkuna kuusi vuotta ja rakennettuaan hyvän suhteen itsensä kanssa.

Metron mukaan häät jännittivät Gedleriä siitä huolimatta, että tuleva puoliso on hän itse. Hän kuitenkin piti kiinni suunnitelmastaan ja tuntee olevansa nyt varattu sinkun sijaan. Tällaisten soolohäiden hehkutetaan vahvistavan itsetuntoa. Miksi mennä naimisiin ollenkaan? Feministiseksi mielletty Jezebel-sivusto kirjoitti eilen kaikille itsensä naimista suunnitteleville sinkkunaisille omistetun kirjoituksen.

Siinä he muistuttavat, että itsensä naimisesta on tullut ilmiö, eikä siinä ole enää mitään uutta, omaperäistä ja hyvällä tavalla avioliittoinstituutiolle haistattelevaa. Moni itsensä naineista naisista kun on perustellut valintaan sillä, että haluaa kunnioittaa ja rakastaa itseään, eikä hitsi vieköön tarvitse ketään muuta elämäänsä.

Jutun kirjoittanut toimittaja tiedostaa sen, että kaikki voivat tehdä tismalleen sellaisia valintoja kuin haluavat. Hän kuitenkin muistuttaa, että naimisiinmenolla oikeastaan vain vahvistaa perinteisen avioliittoinstituution valtaa. Jos haluaa rikkoa sääntöjä, miksi mennä naimisiin ollenkaan? Kenties siksi, että seurustelukumppanisi kuuluu johonkin seitsemästä kartettavasta miestyypistä.

Haluamme itsellemme kaikin puolin parhaan mahdollisen miehen. Silti moni päätyy seurustelemaan sellaisen kanssa, joka osoittautuu täydelliseksi hutiksi. Jälkiviisaana on helppo miettiä, mikä tyypissä oli vikana. Pienemmällä surulla selviäisi, jos jo ennen seurustelua aloittamista pystyisi päättelemään, onko toinen ehdottoman väärä kumppaniehdokas. Ainakin seuraavat seitsemän miestyyppiä kannattaa kiertää kaukaa.

Muuten luvassa on todennäköisiä vaikeuksia ja sydänsuruja. Vastaeronnut Tuskin haluat olla vastikään edellisestä suhteestaan lähteneen miehen lohtu ja laastari? Etkä etenkään, jos mies on tullut jätetyksi.

Harva on henkisesti valmis uuteen suhteeseen heti vanhan päätyttyä. Jäljellä voi olla paljon käsittelemättömiä asioita eikä äskettäin eronnut mies ole välttämättä sinut uuden elämäntilanteensa kanssa. Äkkipikainen raivostuja Varoituskellojen on syytä soida, jos vastoinkäymiset ja pienet harmit saavat hänet raivon partaalle ilman ennakkovaroitusta.

Jokainen harmistuu ja suuttuu toisinaan, mutta jos reaktio on aina hämmentävän voimakas, kannattaa perääntyä. Vai viihdytkö miehen kanssa, joka väärän ruoka-annoksen saadessaan raivoaa suureen ääneen ja haukkuu tarjoilijan?

Tai saa kaistanvaihtajan takia rattiraivon? Vai haluatko kumppanin, joka ymmärtää, mistä hänen tunteensa ja reaktionsa syntyvät ja joka kykenee vastavuoroisuuteen? Aseman ja rahan perässä juoksija On hienoa, jos ihmisellä on kunnianhimoa. Mutta ongelmia on luvassa, mikäli miehen identiteetti rakentuu titteleiden ja palkan varaan ja hän arvottaa kaiken niiden kautta.

Elämässä pitää olla muutakin sisältöä. Muuten se ei ole tasapainossa. Jos työ ja raha ohittavat hänen tärkeysjärjestyksessään kaiken muun, mihin kuvittelet itse sijoittuvasi?

Eri päämäärään pyrkivä Mieti, mitä toivot suhteelta. Todennäköisesti joudut pettymään, mikäli pidät yhtä miehen kanssa, jolla on erilaiset päämäärät kuin sinulla. Suhteeseen ryhtyessään on täysin hyväksyttävää kysyä, mitä kumppani suhteelta toivoo. Jos toiveenne esimerkiksi sitoutumisesta ja lasten hankinnasta eroavat radikaalisti toisistaan, suhteen jatkamista kannattaa harkita uudelleen. Kunnianhimoton saapas Kunnianhimoton tyyppi on haluton parantamaan elämäänsä.

Hänellä ei ole motivaatiota eikä hän tunne vastuuta omista teoistaan. Hän ei ole valmis ponnistelemaan itsensä eikä myöskään kenenkään toisen puolesta. Tottakai tämä heijastuu myös parisuhteeseen. Hän on laiska itsensä ja samalla sinun suhteesi. Mammanpoika Tiiviit perhesiteet eivät ole huono asia. Mutta jos mies on taloudellisesti, tunteidensa tasolla ja muillakin tavoin sidoksissa lapsuutensa perheeseen, hän ei ole parisuhdeainesta. Suhteessa pitää voida luottaa siihen, että muodostatte tiimin ja olette toisillenne lojaaleja - myös silloin, kun kyse on jomman kumman perheestä.

Mammanpojan kanssa seurusteleva saa tuskin tuntea olevansa tyttöystävä ja se miehen elämän ykkönen. Hänen elämässään sovit äidin, kotitalousihmeen ja rakastajan rooliin. Et hänen elämänsä ykkösnaiseksi. Narsisti Kukapa ei rakastuessaan näkisi kumppaniehdokasta ruusunpunaisten silmälasien läpi. Hän vaikuttaa kaikin puolin elämäsi mieheltä. Etenkin, jos hän hukuttaa sinut lahjoihin, kukkiin ja pitää muutenkin kuin kukkaa kämmenellään. Jos hän tuntuu liian täydelliseltä ollakseen totta, hän voi todella olla valhetta.

Jos hänellä on narsistisia taipumuksia, ei hänen perimmäinen päämääränsä ole hemmotella ja ilahduttaa sinua, vaan saada sinut arvostamaan ja ihailemaan häntä.

Hän käyttää kaikki keinot kietoakseen sinut verkkoonsa. Suhteen edetessä huomaat, että olet hänelle täysin arvoton. Hän sivuuttaa emotionaaliset ja fyysiset tarpeensa. Suhteessanne on vain hän, hänen tarpeensa ja päämääränsä.

Mies, oletko sittenkin seksisurkimus? Nämä merkit kertovat, että seksipetona itseään pitävä herra voikin olla surkea sängyssä. Esileikki jää väliin Mies voi olla heti valmis tositoimiin. Nainen tarvitsee kuitenkin aikaa lämmetäkseen. Me tarvitsemme sitä kiihottuaksemme ennen varsinaista yhdyntää, Morse kuvailee. Hänen mukaansa esileikki ei ole ehdotus, vaan se on ehdoton vaatimus. Ei suuseksiä Kun innostus on kova, ei aina haluaisi tuhlata aikaa asioihin jotka itsestä tuntuvat turhilta.

Siksi suuseksi voi jäädä väliin, kun mieli tekee jo itse yhdyntää. Morse muistuttaa, ettei naisen mielestä mikään ole seksikkäämpää kuin mies, joka antaa suuseksiä. Vain harva nainen saa orgasmin yhdynnässä, suuseksin avulla kumppani laukeaa huomattavasti helpommin.

Ei koskettelua seksin jälkeen Voi tuntua houkuttelevalta kierähtää seksin jälkeen selälleen ja alkaa kuorsata. Nainen kuitenkin nauttisi koskettelusta ja halailusta seksin jälkeenkin. Yhteinen hellittelyhetki tekee hyvää parisuhteelle ja lisää läheisyyden tunnetta, toteaa University of Toronto - Mississaugassa tehty tutkimus.

Uuden kokeileminen pelottaa - siksi ei kokeilla mitään On ikävää, jos seksi rutinoituu. Joskus se voi johtua suorituspaineista: Pelko saa helposti turvautumaan tuttuun ja totuttuun, mikä sitten käy helposti tylsäksi. Morse kehottaa hylkäämään pelot ja rohkaistumaan. Siinä riisuudutaan alasti toisen ihmisen kanssa, ja asetutaan mahdollisimman intiimiin tilanteeseen, hän kuvailee. Vastaan tulee taatusti noloja hetkiä, eikä kaikki mene aina aivan putkeen. Silti mokienkin tekeminen on parempi asia kuin tekemättä jättäminen.

Egon pönkittäminen seksillä Ei ole hyvä, jos naisen on saatava orgasmi vain, että mies voi tuntea itsensä huippurakastajaksi. Se tarkoittaa sitä, että seksi on vain tapa pönkittää egoa. Naiselle voi aiheutua kovia orgasmipaineita, ja hän saattaa niiden takia teeskennellä laukeamista. Lopulta teeskenteleminen vie kyvyn nauttia.

Morse varoittaa, että jos keskittyy vain omaan suoritukseen ei tule mieleen kysyä toiselta, mitä hän oikein haluaa. Eikä opi, kuinka hän saa oikeasti orgasmin: Kumppanin vaikeneminen Jos nainen nauttii oikeasti, niin hän sanoo jotain! Kaikki eivät tietenkään voihki ja mourua kiihkoissaan kovaan ääneen, mutta kestohiljaisuuden pitäisi olla selvä varoitusmerkki. Se vihjaa ettei hän nauti. Samoin kun se, jos hän ei puhu asiasta seksin jälkeen kun mies hehkuttaa, miten mahtavaa kaikki oli.

Kumppanin ylinäytteleminen Huonona merkkinä voi pitää myös sitä, jos toinen alkaa voihkia kuin pornotähti vaikkei häntä ole edes ehtinyt kunnolla koskettaa. Mitä todennäköisimmin hän näyttelee. Morsen mukaan käytöksen taustalla voi toki olla se, että halutaan olla toiselle mieliksi sekä pelko siitä, saavatko he oikeasti orgasmin. Unohdat hänen orgasminsa Valitettavan usein käy niin, että kun mies laukeaa, ei hän enää kiinnitä huomiota naisen orgasmiin. Tai olettaa, että toinenkin sai sellaisen samaan aikaan.

Hyvä rakastaja haluaa, että toinenkin nauttii ja pitää huolta naisensa orgasmista, hänen vuokseen. Jos nainen ei ole vielä saanut orgasmia ja mies on jo lauennut, on kannattaa miehen jatkaa naisen hyväilyä ja kiihottamista onnelliseen loppuun asti.

Naisen on jatkossa helpompi nauttia seksistä, kun hän tietää että hänenkin tarpeensa otetaan huomioon vaikka mies olisikin ehtinyt saada orgasmin ensin.

Hän on kiinalainen nuori mies, joka haluaa elää arkea rakastamansa ihmisen kanssa. Päällisin puolin kaikki näyttää hyvältä. Zhangilla on työpaikka, mukava vaimo ja vuoden ikäinen poika. Tämän todellisuuden tuntevat Zhangin perhe ja sukulaiset, naapurit ja työkaverit. Vain muutama ihminen tietää, että Zhangilla on poikaystävä, hänen vaimollaan tyttöystävä ja että heidän avioliittonsa on laillisella sopimuksella vahvistettu niin sanottu yhteistyöavioliitto. Zhang etsi pitkään itselleen lesbopuolisoa, jonka kanssa voisi solmia yhteistyöhön perustuvan liiton.

Vanhempien painostus aloilleen asettumisesta ja perheen perustamisesta alkoi tuntua sietämättömältä, eikä seksuaalisesta suuntautumisesta kertominen ollut Zhangille vaihtoehto. Lopulta hän löysi silloisen poikaystävänsä avustuksella samoin ajattelevan lesbon netistä.

Halusimme kummatkin lapsia, joten se lisättiin notaarin kanssa tehtyyn lailliseen sopimukseen, tavallaan avioehtoon. Vuokrattavat poikaystävät ja kulissihäät Kiinassa perinteet aiheuttavat suuria paineita perheen perustamiselle. Erityisesti juhlapyhien aikaan on tärkeää sopia muottiin. Paineet eivät kosketa ainoastaan homoseksuaaleja. Myös sinkkunaiset palkkaavat poikaystäviä netistä sukulaisvierailulle juhlapyhien aikaan välttääkseen painostusta ja kuulusteluja. Kiinassa vuotiasta sinkkunaista pidetään jo lähes menetettynä tapauksena.

Ilmiölle on oma nimensäkin: Sheng nu eli ylijäämänaiset. Joskus riittävät kulissihäät, eikä varsinaista avioliittoa solmita. Saksalaisen Franzin lesbo työkaveri maksoi hänelle, jotta hän teeskentelisi menevänsä naimisiin tämän kanssa. Työkaveri järjesti häät, jonne kaikki tämän sukulaiset, naapurit ja tuttavat kotipaikkakunnalta oli kutsuttu. Kaikki toteutettiin häissä perinteisen kaavan mukaan: Vain hääpari tiesi, ettei heitä virallisesti vihitty. Franzin työkaveri muuttikin kulissihäiden jälkeen ulkomaille tyttöystävänsä kanssa.

Viimeisen vuoden aikana HLBT-oikeudet ovat edenneet maailmalla harppauksin. Kiinassa asiasta ei käydä julkista keskustelua. Optimistisimmat aktivistit kuitenkin toivovat Kiinan vinoutuneen sukupuolijakauman luovan mahdollisuuksia seksuaalivähemmistöille. Jos Kiinassa on vuonna naimaikäisiä miehiä yli 20 miljoonaa enemmän kuin naimaikäisiä naisia, ehkä se toimii kimmokkeena sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksynnälle.

Avioliitto on valtion näkökulmasta vakauttava instituutio. Zhangin mielestä yhteistyöavioliitto toimi hyvin ennen lapsen syntymää. Yhdessä asuminen ei ole ideaalia, mutta lapsi tarvitsee meitä kumpaakin.

Sukulaistenkin kanssa on monimutkaisempaa. En enää suosittelisi yhteistyöavioliittoa. On vain parempi kohdata itsensä sellaisena kuin on. Millainen onni olisikaan jakaa elämänsä rakastamansa ihmisen kanssa. Mutta onko mies myös uusi? Mikä on sellainen mies, joka rakastaa shoppailua? Ihailee David Beckhamin ulkonäköä? Lukee Wallpaperia ja Voguea? Hän on metroseksuaali, uusi urbaani ihmistyyppi mainostoimiston nelikentässä. Mutta ovatko uutta miehen tavat vai käsite?

Olemmeko tavanneet hänet jo aiemmin? Viime vuoden sana Yhdysvalloissa oli metroseksuaali. Metroseksuaali on mies, joka on kiinnostuneempi kauneudenhoidosta kuin kampiakselista. Metroseksuaalin sankari voi olla David Beckham, mutta ei Becksin jumalaisten keskitysten vaan tämän taivaallisen — ainakin muodinmukaisen — kuontalon takia.

Metroseksuaali sekä näyttää että tuoksuu hyvältä, rakastaa perinteisesti naisellisia tai homomaisina pidettyjä asioita kuten shoppailua, kauneushoitoja ja itsensä treenaamista narsistisista syistä. Tämä uusi miestyyppi elää suurissa New Yorkin ja Lontoon kaltaisissa metropoleissa, mutta hänet voi tavata mistä hyvänsä pienemmästäkin länsimaisesta kaupungista.

Hän on usein hyvin koulutettu ja samalla kosketuksissa herkkään puoleensa. Metroseksuaaleja löytyy muodin ja viihteen alalta mutta myös pankeista ja mainostoimistoista. Metroseksuaalin prototyyppi voisi olla Amerikan psykon päähenkilö Patrick Bateman, tosin ilman yhtä häiriintynyttä mielenlaatua.

Yhdysvalloissa metroseksuaalit ja heidän vaikutusvaltansa tuntuu lisääntyvän jakaantumalla. Osaltaan sitä todistaa superssuosittu tv-sarja Queer Eye for the Straight Guy, jossa hillitön homoryhmä Fab Four pistää uusiksi värittömien ja liian taviksen oloisten heteromiesten tyylin, kodin sisustuksen ja elämämäntavat. Markkinamiehille metroseksuaalit ovat märkä uni. Muun muassa kosmetiikkafirmat, Biotherm, Decleor, jopa kotimainen Lumene, ovat lanseeranneet miehille hurjan kasan komistustuotteita.

Suuren suosion maailmalla on saanut voide, joka saa ihon näyttämään vastustamattomalta klubivalojen loisteessa. Mutta mikä meillä on uutta miesten elämäntyylissä, on jo gammal sak Ruotsissa. Siellä ei ole lainkaan epätavallista, että yliopisto-opiskelijamies käy solariumissa ja lisää aamuisin kasvoilleen värivoidetta.

Metroseksuaalin synty Alkuaan metroseksuaali-termi määriteltiin jo luvun puolivälissä. Sen jälkeen se on innostanut myös monia tutkijoita tekemään siitä oman tulkintansa. Amerikkalaisen futurologi Marian Salzmanin mukaan metroseksuaalisuus on seurausta työpaikoilla tapahtuneesta naisten valtaannoususta ja sitä seuranneesta perinteisten sukupuoliroolien muutoksesta.

Teorian mukaan miehet tahtovat esiintyä naisten tapaan itsestään huolehtivina, hyvän kasvatuksen saaneina ja avoimina. Hyväksyessään elämäänsä pehmeämpiä arvoja etenkin vanhemmat metroseksuaalit puolustavat perhettä ja korostavat miehen roolia lastenkasvattajana ja perheen koossapitäjänä.

Kun David Beckham poseeraa muotiraamatuissa ilman paitaa, lapsi sylissään ja kertoo samalla onnellisen perheen olevan hänen menestyksensä salaisuus, pääsee niin miehiltä kuin naisiltakin syvä, ihastunut huokaus. Tosin joitain tuo saattaa oksettaakin. Metroseksuaaleissa saattaa nähdä jälleen yhden uuden todisteen kulttuurimme ulkonäköpakkomielteestä.

Myönnettävä on, että hyvä on, kun mieskin käy suihkussa ja rasvaa jalkansa, mutta entä ylenmääräinen peiliin tuijottelu ja kaupassa ravaaminen?

Arvioijasta riippuen sitä pidetään naisten tapauksessa osoituksena joko naisen tyhmyydestä tai turhamaisuudesta tai siitä, että nainen on patriarkaalisen yhteiskunnan alistama. Ovatko metroseksuaalit todiste tasa-arvosta vai siitä, että nyt miestäkin pannaan halvalla? Shoppailu hoitaa suhdetta Petri Ahosen mukaan asu määrittää mielentilan. Vaikka olemme etsimässä vaatteita hänelle, jaksan kiertää kauppoja koko päivän", design-farkkuihin ja hillittyyn paitaan pukeutunut Petri Ahonen, Skandinavian Hunks -tanssiryhmän toimitusjohtaja kertoo.

Itse hän tekee etenkin ulkomailla paljon heräteostoksia. On hienoa lähteä illalla ulos, kun tietää näyttävänsä hyvältä. Silloin hänen käytöksensä muuttuu automaattisesti herrasmiesmäisemmäksi. Tanssiryhmän toimitusjohtajana ja samalla myös ryhmän esiintyjänä ulkonäön on oltava kunnossa jo työnkin takia.

Käyn salilla kuusi kertaa viikossa, mutta kaikki tekeminen lähtee omasta itsestä ja hyvinvoinnin tärkeydestä. Terveellisen ruokavalion lisäksi noudatan myös terveellisiä elämäntapoja, en tupakoi ja juonkin vain kohtuudella. Siten myös ihoni on aina ollut luonnostaan loistavassa kunnossa. Olen tosin aina käyttänyt ihonhoitotuotteita ja pitänyt huolta siitä, ettei iho pääse kuivumaan. Häät ovat tulossa ja toivottavasti myös suuri perhe. Fiksuudellaan ja vahvuudellaan nainen tuo moniin asioihin huomattavasti enemmän järkeä", Ahonen sanoo.

Tyyli on elämäntapa Tommi Björkin olemus on rento mutta huoliteltu. Keskellä valkoisinta talvea hänen kasvojaan komistaa aito rusketus. Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi ja silmillä on design-lasit. Lasejaan Björk uusii niin usein, että niiden hinnalla olisi tehnyt jo monta silmäleikkausta, mutta se ei ole olennaista, tyyli on.

Björk istuu työpaikkansa Rainmakerin sohvalla nuorisovaatteiden ympäröimänä. Samat vaatteet nähdään kaupoissa ensi syksynä. Yhdessä veljensä Harrin kanssa Björk pyörittää tukkuliikettä, joka vastaa pitkälti Suomen trenditietoisten vaatevalikoimasta. Siten Björk on enemmän kuin tietoinen, mitä muodissa tapahtuu, ja hänen oma tyylinsä on usein ison askeleen edellä.

Sen jälkeen niitä ei enää voikaan käyttää. Seuraan muotia, mutta oma tyylini tulee vahvasti takaraivosta. Yleensä tiedän, etten ole mennyt pahasti metsään, kun menen pelaamaan frendien kanssa biljardia ja ne nauraa, että mitä helvettiä sulla nyt on päällä", Björk sanoo.

Ulkomailla Björk kiertää vaatekauppoja huikeaan tahtiin. Kotona onkin tavaraa jo yhden vaateliikkeen verran, tietysti siisteihin pinoihin aseteltuna.

Kesäisin Björk hankkiutuu eroon osasta kirppareilla, mutta Hawaji-paidat jäävät kaappiin odottamaan suotuisaa trendisuvannetta. Siten 90 euroa uudesta paidasta on pikkuraha, kunhan tuote on laadukas. Koska reissaan paljon, mulla on aina voidepurkki laukussa ja väsyneelle iholle tarkoitettu silmänympärysvoide on ihan ehdoton rankan baari-illan jälkeen, jos aamulla pitää mennä duuniin.

Hän käy salilla, pelaa fudista, lumilautailee, lenkkeilee, venyttelee sekä kokeilee mielellään uusia lajeja. Viimeisimpänä hän innostui astanga-joogasta. Jooga tuo loistavan olon. Se on hyvä tapa aloittaa viikko, sillä tunnin jälkeen olo tuntuu aina levolliselta. Jo vuosikymmenet miehiä tanssitunneille houkutelleen tanssija-koreografi Osku Heiskasen mukaan miehisten mallien muutos näkyy Suomessa uskalluksena kokeilla perinteisesti feminiinejä asioita.

Kyllähän jotkut miehetkin kasvohoidoissa käyvät, mutta useammat pitävät sitä täysin turhana", Heiskanen sanoo. Vaikka kokeilunhalua olisikin, puuttuu miehiltä tietoa. Monet esimerkiksi uskovat ihonkuorinnan vaikuttavan ihmisen bakteerikantaan epäterveellisesti.

Eikä kasvonaamioitakaan ole toistaiseksi otettu käyttöön miesten saunailloissa. Usein kehitys tapahtuu myös itsestään. Kun miehet esimerkiksi löytävät astanga-joogan, selviää ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys heille kuin itsestään.

Viime vuosikymmenen aikana naiset ovat omaksuneet paljon miehiltä ja muuttuneet etenkin työelämässä kovemmiksi ja määrätietoisemmiksi. Ja nyt miehet haukkaavat puolestaan naisten tontilta. Heitä on jo Tilastokeskuksesta kuuluu kummia: Pojat ostavat enemmän brändivaatteita kuin tytöt.

Lisäksi miesten kosmetiikkakulutus on kaksinkertaistunut joka vuosi luvun lopusta. Kertooko tämä metroseksuaalien esiinmarssista, tutkija Terhi-Anna Wilska? Arviolta 70 prosenttia heistä asuu Helsingissä, loput Turussa ja Tampereella.

Poikia, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita ulkonäöstään on koko ajan vähemmän. Tärkeitä vaikuttajia ovat olleet idolit, kuten David Beckham. Viimeisen kymmenen vuoden aikana metroseksuaalinen elämäntyyli on lisääntynyt nopeasti.

Ja viime aikoina vauhti on vain kiihtynyt. Pääosin metroseksuaalit ovat alle 25—vuotiaita, 30 ikävuoden ylittäneitä metroseksuaaleja on todella vähän.

The Metrosexual Guide to Style: SS-johtaja tapasi käydä manikyyreissä. Horror liikkui aina kiillotetuissa ratsastussaappaissa ja valkoisissa hanskoissa. Hänen väitettiin päihittäneen Richard Nixonin tv-väittelyssä, koska antoi puuteroida kasvonsa. Dandy-runoilija, joka viimeisteli aina asunsa vaaleanpunaisilla hanskoilla. Solarium-yrittäjien ja kultakauppiaiden märkä uni. Demokraattien presidenttiehdokas, joka liputtaa metroseksuaalisuuttaan.

Myös oman ulkonäkönsä ammattilainen. Professori, joka on aina moitteeton, kaikin tavoin. Kirjoittanutkin keisarinajan tavoista ja seuraelämästä. Carl Gustav Emil Mannerheim: Metroseksuaalit menivät, nyt tulevat spornoseksuaalit Jenni Junkala Metroseksuaalisuus alkaa olla jo historiaa, nykyään miehet ovat spornoseksuaaleja, Telegraph-lehti ehdottaa.

Spornsexual-termillä lehti viittaa urheilullisuuteen ja haluun olla himoittu. Spornoseksuaalin miehen sisällä asuu metroseksuaali, joka haluaa kaiken muun lisäksi olla vielä haluttavan näköinen.

Jos metroseksuaalit olivat hoikkarunkoisia, spornoseksuaalit ovat treenattuja. Muodonmuutoksen on kokenut myös metroseksuaalien esikuva David Beckham - hyvännäköinen, huoliteltu, tyylikäs, tikissä, naisten päiväunien kohde. Spornoseksuaalit ottavat selfieitä itsestään ja jakavat niitä sosiaalisessa mediassa, treenaavat, pukeutuvat pikku pikku speedoihin ja tatuoivat ja lävistävät itsensä, Telegraph kirjoittaa.

Kukapa ei haluaisi tehdä kaikkea tätä! Ennen tätä tarinaa olin flirttaillut jo pitkään ajatuksella miesten välisestä seksistä. Nainen on oli ollut minulle silti se himottavampi sukupuoli. Seksi oli ollut nautittavaa ja täysin heteroa. Useita vuosia sitten juoduin kuitenkin tunnustamaan itselleni ettivät asiat olleet näin yksinkertaisia.

Huomasin että kuvat erektoituneista kulleista saivat vatsanpohjan kutittamaan odottamattomalla tavalla. Kiinnostus eteni pitkään hitaasti, kaapin ovien takana. Ensimmäinen vihje tuli jo armeijassa. Tuvassa pyörineestä pornolehdestä oli viety jo kaikki herkulliset kuvat mujista.

Lehteen kuului kuitenkin oma gay-speciaali vihko, joka oli ajautunut hylkytavarana pinon alimmaiseksi. Eräänä huonosti valvottuna ginesviikonlopun yönä hiippailin vaivihkaa lukemistolle ja sulloin posket kuumottaen gay lehden hihaan. Nukkuvan kasarmin vessassa sivujen kääntely kuulosti omiin korviin tuskaisen kovalle.

Kaikki veri tuntui karanneen kylmistä vapisevista sormista, kun aloin kääntelemään lehteä. Kaksi seilorikundia riisui toisiaan. Huomasin käsistä karanneen veren pakkautuneen kullintyveen, kun katsoin kuvaa suussa pullistelevasta elimestä. Kaivoin hieman epäuskoisena sykkivän munani ulos ahtaaksi käyneistä housuista.

Mähän pidin näistä kuvista. Kun pääsin sivulle jossa, kundi pani toista pukkarin ovea vasten laukesin niin kovaa jalat oli mennä alta. Lehden heitin roskikseen, mutta lopun yötä nukuin sikeästi. Välillä unohdin kokonaan nämä halut. Aina ne kuitenkin palasivat. Joka kerta hieman voimistuneina ja vaativampina.

Elin parisuhteessa naisen kanssa, mutta yksinäisinä hetkinä kokeilin itsekseni kaikenlaista. Ajelin peppun sileäksi ja karvattomaksi. Ujutin saippuoidun sormen varovasti peppuun. Kiusasin sulkijalihasta ensin pienillä dildoilla ja lopulta vähän isommilla.

Katsoin samalla bi-pornoa netistä ja lehdistä. Tulin ryöpsähdellen käteen, housuille, talouspaperiin. Nautinnon jälkeen palasi häpeä. Asiat selkeytyivät kerran kun olin nolostellen vieraillut pornoliikkeessä. Olin hommannut erittäin aidonnäköisen ja tuntuisen kumidildon.

Siinä oli imukuppi kiinnitys, jolla sen pystyi kiinnittämään tukevasti mm. Vehje oli aika paksu ja vaati poikkeuksellisen paljon päättäväisyyttä ja aikaa saada se painumaan sisään edes osittain. Se tuntui kuitenkin niin ihanan aidolle että aloin puuhastella sen kanssa oikein tosissaan. Lopulta sulkija oli täysin antautunut ja pystyin pumppaamaan sitä vasten jo aika kovaa.

Kumisen kullin pää löysi sisältäni eturauhasen ja alkoi hieroa tätä miehen g-pistettä. Oma kullini alkoi jäykistyä värähdellen. En ollut runkannut sitä hetkeen, kun olin nauttinut vain hurmioittavasta tunteesta jonka laajeneva anus tuotti. Nyt selvästi tunsin että lasti oli kuitenkin lähdössä. Vehje sisälläni hieroi juuri oikeasta paikasta eikä käden apua tarvittu. Tunne oli mahtava kun lopulta laukesin hallitsemattomasti pärskähdellen ja sulkija tekokullin ympärillä supistellen.

Huokaisin, että jos tämä tuntuu näin ihanalle se ei voi olla väärin! Varsinainen tarina alkaa tästä. Vaihdoin bi-pornon osittain homo kamaan. Bi-jutuissa naiset jäivät kuitenkin aina sivujuoneksi.

Halusin mieluummin ihailla kuinka trimmatut äijät duunasivat toisiaan. Huokaisin keuhkot tyhjiksi ja tein peilin edessä ison päätöksen.

Päätin että haluan kokeilla jotain toisen miehen kanssa. Löysin tarpeeseen treffipalvelu Iskurin-sivut ja jätin sinne haparoivan ilmoituksen. Rohkeuden löytyminen vei pidempään. En tiennyt tarkkan mitä haen ja osa vastauksista oli vähintäänkin kamalia.

Parin fiksumman nimimerkin kanssa etenimme jo aika pitkälle. Sisu meni kaulaa siinä vaiheessa kun olisi pitänyt ampaista johonkin levarin lepikkoon touhuamaan. Asiat olivat edenneet liian nopeasti ja epämääräisesti. Halusin täydellisen luotettavan anonyymin parin tähän seikkailuun. Hänellä olisi tarpeeksi samanlaiset mieltymykset ja ekakerta myöskin kokematta. Ennenkaikkea tahdoin että kaikki tapahtuisi kiireettä nautiskellen. Haaveet olivat muuttumassa mehukkuudessaan jo sietämättömän piinaaviksi, kun keskellä pimeintä syksyä lopulla tärppäsi isosti.

Ilmoitukseeni vastasi kundi joka tuntui haluavan hyvin tarkkaan samoja asioita kuin minäkin. Tutustuimme toistemme historiaan ja mieltymyksiin. Myös hän oli jänistänyt aiemmista suunnitelmistaan. Nyt hänellä tuntui olevan tarvittavaa päättäväisyyttä ja se sai myös minut vakuuttuneeksi, että nyt tämä viedään loppuun asti. Sovimme ettei hommaa pilattaisi turhalla hätäilyllä. Karsimme pois kaiken mistä jompi kumpi ei tykännyt. Kummallekin oli tärkeää myös kaapissa pysyminen ja asioiden kokeileminen täysin nimettömästi.

Kaiken lisäksi kaverilla oli kutkuttavan hyvä mielikuvitus sen suhteen mitä voisimme tehdä. Anonymiteetin vuoksi pitäisimme myös naamioita emmekä puhuisi toisillemme mitään. Itse keksin lisätä vielä että kehittelisimme kuusi eri juttua, joita voisimme tehdä ja arpoisimme nopalla vasta tavatessamme mitä tapahtuu. Tämä oli mielestäni tärkeää koska olimme molemmat btm henkisiä. Kumpikin olisi halunnut olla se joka saa ensimmäisenä kokeilla suihinottoa ja menettää peppuneitsyyden.

Ilokseni kaveri innostui lisäyksestä oitis ja keksi nopeasti omat kolme kuumottavaa vaihtoehtoaan. Päädyimme varamaan hotellihuoneen kaupungin laidalta. Kumpikin oli onnistunut merkkaamaan itsensä "työmatkalle". Sopimuksen mukaisesti saavuin paikalle puolta tuntia ennen. Kuittasin huoneen ja sanoin, että kaveri tulisi hakemaan toisen avaimen pian. Jännitys alkoi purkautua, kun suljin huoneen oven lopulta takanani. Jalat tuntuivat veteliltä ja perhoset lepattivat vatsassa.

Päättäväisesti tein kuitenkin tarpeelliset valmistelut. Himmensin huoneen pelkälle epäsuoralle valolle. Riisuuduin ja kävin pesemässä karvattomaksi ajellun peppuni ja siistiksi trimmatun kullini. Laitoin jalkaan puhtaat ihonmyötäiset bokserit. Kruunasin komeuden silmät peittävällä naamiolla. Kädet täristen sain tehtyä solmun niskan taakse.

Vilkaisin itseäni vessan peilistä. Hätkähdin sillä näky oli todella eroottinen. Kireissä alkkareissa alkoi tuntua tuttua nytkähtelyä juuri sopivasti, sillä kuulin oven käyvän.

Odotin pimeässä vessassa sydän pamppaillen että kaverini saisi omat valmistelunsa kuntoon. Kuului vyönsoljen helähdys ja vaatteiden kahinaa. Erotin myös naamion sitomisen äänen. Kaksi kundia vain alkkareissa ja naamioissa katsoi toisiaan. Näin kokonaisuuden pukeutumispeilistä ja lisää verta pakkautui elimeen.

Tuijotimme häpeilemättä toistemme kireinä pullottaviin nivusiin. Ilmassa väreilivät tulevat tapahtumat. Oli aika heittää noppaa. Minä ojensin ja kaveri pyöräytti. Arpa pysähtyi näyttämään silmälukua neljä. Olin salaa toivonut juuri tätä vaihtoehtoa eniten. Kaveri alkoi toteuttaa nopan määräystä ja asettui polville eteeni.

Hänen piti ottaa minulta suihin ja sen jälkeen hän panisi mua. Tiesin että hän oli kovasti odottanut maistiaisia munasta ja se näkyi hänen otteistaan. Kaveri hyväili huulillaan ihoa alkkareiden kuminauhan päällä. Tunsin kuuman hengityksen erektoituvaa kaluani vasten. Hän vilkaisi kerran ylöspäin ja alkoi ujuttaa boksereita jalastani samalla paljastuvaa ihoa nuollen. Puolijäykkä penis oli lopulta hänen edessään ja mun alushousut lattialla.

Olin alasti toisen miehen edessä vain naamio silmillä. Koko alavatsa sykki odotusta. Kyrvän päässä kimmalsi valtava tippa. Olin niin kiimassa että sitä valui.

Värähdin kevyesti kun kundi laittoi käden mun toiselle pakaralle ja ohjasi huulensa kalulleni. Ensin hän suuteli sen kärkeä ja levitti huulillaan mahlaani koko nuppiin. Käsi pepulla hipoi hellästi peppureikääni. Se tuntui uskomattoman herkistyneelle. Hitaasti huulet työnsivät esinahan taaemmas ja munanpää upposi kokonaan suuhun. Kieli alkoi tunnustella nupin muotoja ja pyöri hurmaavasti sen turpealla ja limaisella pinnalla.

Kaveri tarttui samalla penikseni varteen saaden aikaan täydellisenä sykkivän erektion. Huokaisin sisäisesti "Mä en oo enää hetero. Kaveri ohjasi minut sängynlaitaa vasten. Kävin selälleni sängylle, peppu reunalle.

Se oli juuri sopivalla korkeudella. Otin polvien takaa kiinni ja taivutin jalat taakse. Se oli kuin tarjottimella. Kullini tuntui sykkivän sydämen tahtiin. Punoittavalle kärjelle valui tuoretta mahlaa. Kaveri alkoi levittää liukkaria samettiseksi ajeltuun vakoon. Autoin vaistomaisesti levittämällä pakaroitani erilleen. Käsi hyväili voidetta ylös ja alas.

Sormi pyöritti sitä eniten reikäni suulle. Seurasin toimitusta ihaillen reisien välistä yhä peppuani levitellen.

Voidetta tuntui olevan kasseista patjalle asti. Joka sivelyllä sormi painoi anusta vasten hieman enemmän. Pyörittävä liike kiihotti, mutta myös rentoutti. Liukkaria alkoi jo lipsahdelle reiästä läpi. Olin valmis saamaan sormen sisääni. Sormi aloitti hitaan liukunsa sisälleni. Huomiota vaille jäänyt kullini nytkähti uuteen nousuun ja lisää kiimaliimaa valui sen nupille.

Sormen porautuessa yhä syvemmälle hän alkoi samalla nuolla kullini vartta. Sormen päästyä perille oli elimeni taas täysin pystyssä. Huulet painuivat nupille ja aloittivat tutun hyväilynsä.

Kieli kiersi sen limoja joka paikkaan. Huulet painuivat nupin yli esinahalle ja alkoivat pumpata sitä. Sormi aloitti samalla hitaan edestakaisen liikkeen pepussa.

Nautin miesseksin ihanuudesta ja peppureikäni tuntui antautuvan yhä enemmän ja enemmän. Vapaa käsi otti hetkeksi suun paikan ja runkkasi kalun vartta. Tunsin tuttua pakotusta kasseissa. En kestäisi pitkään tätä ihanuuttaa.

Huuleet palasivat paikalleen ja kaveri alkoi pumpata ja imeä oikein tosissaan. Kullin pää painui poskeen ja syvälle nieluun. Lasti alkoi olla todella lähellä. Hengitin raskaasti ja nuolin huulia.

Ynähdin kun pepussa ollut sormi meni kaverinsa kanssa sisään levittäen reikää entisestään. Kun ne pääsivät pohjaan en kestänyt enää. Anus supisteli paikalleen jääneitä sormia vasten. Kaveri piti antoi mun purkautua suuhunsa. Kullini sykki hänen suussaan. Pitelin käsillä pakaroitani levällään. Kaveri irrottautui tyhjiin pumpatusta munastani. Sormet olivat yhä pepussani. Nyt kaveri kumartui niiden puoleen. Hän valutti suustaan uskomattoman määrän tuoretta spermaa vakooni.

Pepussa olevia sormia pitkin mälli valui pehmitettyyn reikääni mehustaen sen ulkoa ja sisältä. Hän rullasi ahtaaksi käyneet bokserit jalasta. Täysin karvaton ja erektoitunut penis ponnahti esiin.

Se oli suonikas ja komea. Nyt en voisi enää jänistää. Minun pitäisi vain rentoutua ja ottaa se vastaan. Mä halusin sitä niin. Kaveri astui aivan minuun kiinni. Varrestaan kiinni pitäen hän alkoi levittää spermaista liukuvoide sotkua pitkin vakoa. Kullin nupin pyöreys tuntui kiimaisen hyvälle peppuani vasten. Lopulta turpea pää pysähtyi limaista kuoppaani vasten.

Sen ei tarvinnut edes painaa. Terskan pää levitti rentoutuneen anukseni pari senttiä auki ja pysähtyi siihen. Nyt SE todella tapahtuisi. Laskin jalat kaverin harteille. Pylly oli jo auki, mutta halusin tunnustella nupin muotoa ja painoa reiälläni. Kaveri lisäsi painoa lantiollaan. Penis alkoi työntyä vääjäämättä sisään. Tunsin sormenpäillä sen liukuvan syvemmälle. Limainen reikäni antoi periksi. Käteni tapasivat enää vain tanakan varren. Koko peniksen pää upposi sisään.

Sulkijani oli ohitettu ja turpea nuppi täytti paikkansa. Kaveri piti sitä paikallaan peppuni tiukkaa puristusta vasten. Kosketin pakaroideni väliin häviävää vartta. Löysäksi imetty munani nosti päätään. Oonks mä nyt bi? Ajattelen vaan kulleja ja perseitä. Me ollaan täälä vaan kaksitaan. Toinen mies panee mua pian. Mä saan munaa kuin homo. Toivottavasti se nussii mua kunnolla. Mä haluun sen kokonaan sisääni. Mä haluun sen pitkälle sisääni.

Tää on niin homoa! Apua, mä saan sen pian kokonaan sisääni. Kundi vetäytyi mun sisältä. Se oli matkalla uudestaan sisään. Sormeni olivat jääneet peppureiälle. Tunsin kullin liikkeen niiden kärjillä.

Penis pakottautui sisään hitaasti. Kuului maiskahtava ääni kun se vedettiin ulos. Nuppia pyöritteettin sotkuista reikääni vasten. Taas sen alkoi työntyä sisään. Spermaa ja liukuvoidetta alkoi levitä suoleen. Nostin asentoani, että näkisin mitä mun pepulle tehtiin. Nuppi painui himosta kuumottavaan anukseeni. Näky sai oman munani heräilemään. Katsoin ihmettä vielä puolenkymmentä työntöä. Rentouduin takaisin makuulle ja suljin hetkeksi silmäni. Peräaukko tuntui jäävän nyt hetkeksi avoimeksi, kun peniksen kärki tuli sieltä ulos.

Nautin huokaillen tuosta hämmentävästä tunteesta. Kaveri toisti samaa liikettä, kiireettä. Reikä ei umpeutunut nyt ollenkaan työntöjen välillä. Kullistani alkoi valua kiimatippaa ja vanhojen spermojen jäänteitä vatsalleni. Havahduin nautinnostani, kun kaveri ei enää peruuttanutkaan pois musta.

Nuppi työtyi syvemälle ja sen perässä tanakka varsi. Käteni totesivat saman minkä jo perse tiesi. Penis oli sisällä jo yli puolen välin. Anus oli auki ja antautunut. Sitä ei tarvinnut enää levittää.

Nyt loppuisi esileikki ja alkaisi nainti. Penis vedettiin maiskahtaen vielä kolostaan. Kaveri levitti lisää liukkari varelleen ja peppuuni. Hän otti mua lanteilta kiinni ja alkoi vääjäämättä pumpata kyrpäänsä mun tiukassa suolessa.

Ekat työnnöt osuivat heti eturauhaseen. Kullini heilui puolijäykkänä panemisen tahtiin. Reikäni leveni joka työnnöllä. Tuntui ettei sulkijaa enää ollutkaan. Muna liikkuui vaivatta suolessani. Se löysi herkkupisteen sisältäni. Perseeni pehmetessä kyrpäni kovettui puolijäykäksi. Tasaiset työnnöt alkoivat olla sille liikaa.

Nainti kirnusi persereikääni herkullisesti. Kaveri puristi tiukemmin mun lonkista ja pani kovaa. Lantio läpsähteli persettäni vasten. Kaveri pani mua kuin tyttöä. Kuumaa tuoretta spermaa roiskui suoleeni. Suihku kohisi oven takana. Limainen elimeni lepäsi reidellä.

Kaupassa törmäsin muodokkaaseen peppuun ja kehuin sitä sponttaanisti. Nainen ei reagoinut oikein mitenkään ja käveli vain pois. Luuli kenties joksikin pervoksi.

Onko soveliasta kehua jonkun kaunista takamusta ihan soponttaanisti vaikka keskellä kaupunkia, kirjastossa, kaupassa yms? Ei ole soveliasta Ei ole arkisissa paikoissa soveliasta vaan liian intiimiä. Yökerhossa voit kehua, jos olet itse vetävän näköinen heppu. Rikas ja komea 1. Juuri näin, yökerhossa voi kehua jos rikas ja komea. Rumat ja köyhät pitäkööt turpansa kiinni.

Nainen sais sanoa ainakin mulle että; "Onpas täällä hyvän- ja maukkaan näköinen kyrsä! Hämmentyisin ja menisin shokkiin ja varmasti vääntelisin paikallaan. Tavallisen näköisellä miehelläkö sitten ei muka ole oikeutta kehua naisen persettä? Ja sinä vielä tymempi ja rumempi. Hei, se on vaan perse ei sen kummempaa, eli istumalihakset. Voitte aurinkolasien takaa varovasti katsoa, ette kommentoida. Hai eihän kristitty pappikaan kehu peppupimuaan vielä nainnin jälkeisellä hetkelläkään.

Kyllä kehuminen on ilman muuta kohteliasta. Samoin pieni taputtelu ja puristelu. Kyllä joka naisen pitäisi olla ylpeä ja onnellinen kun miehet huomioi!!! Persettä saa kehua ja kosketella ,jos siltä tuntuu, kunhan ei liikaa ala ahdistelemaan ja raiskaamaan.

Jos on ihastunut saa kysyä voitaisiinko treffata? Onko tuntteet meillä molemminpuoliset? Sontaluukku jonka putki tuottaa haisevaa jätöstä, kuten miehilläkin ja erilaiset pervot alkavat kuolata moista paakkua. Eikö silloin ole sama kun menee navetan nurkalle ja alkaa kehua lantakasaa tai menee navettaan ja alkaa kehua lehmien perseitä?

Mies nainen kaik käy 1. Tuotahan ne kaikki sanoo, homobaarissa nimittäin. Kaikilla analit vaan mielessä eikä mistään muusta tietoa. Na minäkö luulin, että mikä männynjuurakko se siinä. Tämä pitää kyllä paikkansa. Ruma saa vastaavassa tilanteessa syytteen seksuaalisesta häirinnästä.

Kyllä niillä tyypeillä joihin olen itse törmännyt on se rektaali vielä ollut aivan eri asia kuin pakaralihakset. Eihän keskustelun avaus tiettävästi ollut: Onko soveliasta kehua jonkun kaunista anusaukkoa ihan soponttaanisti vaikka keskellä kaupunkia, kirjastossa, kaupassa yms?

Itse en kyllä välttämättä kaupungilla menisi kehumaan kenenkään persettä, ennemmin tekisi sen hieman toisessa tilanteessa, mutta ns. Miss Suomi finalistien takapuolia. Rita Aaltolahti - 7. Kyllä raiskaaminenkin sopii jos se on kulttuurisidonnaista. Meillä on tuontitavaraa joilta homma sujuu puskassa ja veskissä.

Ja kaikille mussuttujille tiedoksi että tämä on tilastollinen fakta. No ei ole vaan tässä! Kuvottaa persiin tuijottajat eli häntäheikit. Perseen taputtajille tekisi mielis paskata käteen tai lyödä paska naamaan ja kysyä tätäkö oot vailla perso. Leveä lantio synnyttämiseen ja isot tissit imettämiseen. Siinä naisen olemus ja tarkoitus.

Sitä pitää myös voida julkisesti kehua. Oppi sen sijaan tuottaa levottoman ristiriitaisen femakon joka kasvattaa psykovammaisia lapsia. Jos on varaa aurinkolaseihin. Jos ei ole, katselkaa varpaitanne ja miettikää jotain muuta, esimerkiksi raamatun lauseita. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Jos työpaikalla alkaa moista ehdottelemaan työkaverille, niin sitä häpeää maamme laulun sanoittaja sekä säveltäjä. Mutta jos se nainen joka sanoo niin sinulle on mielestäsi vastenmielisen oloinen, ruma, inhottava limanuljaska, et pitäisi siitä.

Ja nuo naisen ruumista oma-aloitteisesti kommentoivat miehet ovat naisten mielestä sellaisia. Jos joku Justin Timberlake kehaisisi pyllyäni, olisin imarreltu, mutta kun tavis suomi-mies tekisi samoin, se olisi oksettavaa. Mä kävin aina pikkupoikana tumputtamassa lantalan sontakassa. Mä kans välillä kännipäissäni puristelen pulleita peräsimiä. Mul on viel sellainen paha tapa, että yritän samalla tunkee mun keskisormea peppureikään..

Mikä saatana se mies on, joka muka tulkitsee naisen. Nainen on rakkaus, jota mies ei voi tulkita. Vittu, katsokaa on ns. Ja he ovat siis mitä. Eikö olisi kunnon miehellä oikeutta rakastaa. Kunnon mies sentään on mieltään. Ja joskus epätoivoisen halukas rakastamaan. Katsokaahan nainen on miehen mielestä kaunis. Ja edellisessä kommentissa oli jotain todella kaunista. Ei käy kieltäminen kun on mies ja rehellinen, etteikä henkisesti!

Olisi järjetöntä kieltää sellainen. Se tosin on oikeata järjettömyyttä, että miehenä kehuu typerysnaista kauniiiksi. Siloin mies ei tajua, että kauneus on henkistä. Turpaasi saat kun seuraavan naisen kaapin kokoinen körmy pamahtaa paikalle. Ei suominaisille oikein voi puhua koska ne ajattelee miehestä kaikkea pahaa ja pitävät outona jos menee vaikka treffeille pyytämään.

Enkyllämenis ketään kehumaan kun voi tulla laukusta päähän. Ei toedellakaan ole soveliasta kommentoida viereen ihmisen peppua. Miten kukaan voi edes kuvitella, että olisi? JOs kerran nainen haluaa näyttää kroppaansa noin julkisella paikalla Häh siis haluaa näyttää? Ei ihminen siellä kaupungilla ilman kroppaansa kävele - se näkyy väkisinkin. Nainen korostaa peppuansa vaatteilla joten se on seksuaallinen vietti joten naisella on seksivietti, joten sopii kehua, siis palautettahan se on ja naisestakin se tuntuu ihanalta kun kerran onnisti.

Olen kehunut,hyvää on tykätty. Naiset yleensä eivät pukeudu vieraita ihmisiä varten. Aivan varmasti kulkisivat minihameissa ja korkkareissa kaduilla jos miehiä ei olisi. Niin pitäisikö naisten vai peittää vartalonsa jollain kaavulla, kuten musminaisilla, niin, että pelkät silmät näkyy Niin eli väkisinkin se naisen vartalo näkyy vai pitäisikö se sitten verhota jotenkin???

Nykyajan pikkutytötkin pukeutuvat todella pieniin shortseihin ja hameisiin siinä onkin kaikilla pedofiilisedillä ihmettelmistä minne silmänsä laittaa Yllättävän vähän tiedät naisista. Rooger näyttää oikein miten suomalaiset miehet on tökeröitä pääsääntöisesti, oikeita suomijuntteja. Ilmankos sitä on suomalainen nainen ihmeissään kun menee ulkomaille. Siellä miehet osaavat käyttäytyä jos ei noita muslimimaita oteta lukuun.

Siis kun nainen kävelee julkisella paikalla on hän vain kroppaansa näyttelemässä. Jos nainen menee kuntosalille on hän sielläkin vain esittelemässä kroppaansa. Joskus sitä melkein menettää toivonsa miesten suhteen. Jos normaali ÄO on , on se miehillä tasoa En ota kantaa minihameisiin koska en itse käytä, mutta naisena voi sanoa että käytän korkokenkiä vain ja ainoastaan itseäni varten.

Korkkareissa tuntee itsensä pitkäksi, laihaksi, naiselliseksi ja itse koen olevani itsevarmempikin korkkarit jalassa. Mä en tiedä mistä toi sun 'tieto' on peräisin mut tämä minun tietoni pätee moneen naiseen. Me emme pukeudu teitä varten vaan itseämme varten. Mies ÄO 2. Jos aiot olla koko päivän yksinäsi vaikkapa mökillä, meikkaatko silloinkin ja pukeudut näyttävästi? No ei tuo "Rooger" nyt sentään meitä kaikkia edusta, herramunjee sentään: Hänhän on toki juntti ja pölvästi, siitä ei pääse mihinkään, mutta ei me muut "pääsääntöisesti" sentään samanlaisia olla.

Tämän pitäisi olla selvää kaikille, myös Rooger-pölvästille. Nyt ei logiikka vakuuta. Nainen ei kävele julkisella paikalla näyttääkseen kroppaansa. Mutta kun hän kävelee julkisella paikalla, hän haluaa korostaa kroppansa parhaita puolia.

Eihän ole kenellekään uutinen, että se on tytöissä syntymästä lähtien, pienikin tyttö on tarkka siitä, miltä näyttää. Viimeksi eilen naapurin kuusivuotias kipaisi näyttämään uusia aurinkolasejaan ja kysyi, eivätkö olekin kauniit. Miks sun pitää tuntee itsesi pitkäksi Entäs se että tunnet itsesi laihaksi korkokengissä Mihin sinä tarvi tätä valtavaa itseluottamusta?

Mikä tarve sinulla on kokea itsesi naiselliseksi poppakonsteja käyttäen. Minä en ole suomalainen ja kuvittelin että sen nimestäkin jo ymmärtäisi jopa suomalainen nainen. Mielestäni suomalaiset naiset ei osaa käyttäytyä verrattuna muun maalaisiin ja tähän lasketaan muslimimaatkin. Ja sinähän et suinkaan vilkuile nuoria, urheilullisia miehiä?

Ainut ero on , että niitten hörhöäidit eivät ole kasvattaneet niitä pahastumaan arvostavista katseista.

Pikkupojat ja pikkutytöt nyt on asia erikseen. Tuossa "kaavussa" on todellakin se ikävä puoli, että naisen liike painottuu selvemmin - eli se vartalo. Siinä ei pakkelit paljon auta, kun on pakko olla mitä on: Naiset pukeutuvat pääsääntöisesti toisia naisia varten, ja siitä tulee se itseluottamus, että voi olla nätimpi ku muut.

Sitten parin haku vaiheessa saatetaan pukeutua miestä varten, mutta niin, että sillä pukeutumisella yritetään syrjäittää muut kilpailevat naaraat. Nainen on ovela eläin, se osaa jopa kusettaa itseään, eikä ees huomaa sitä Eikö se peppu ole enää kaunis.

Niin kyllä nainen on kaunis. Vähän hävettää tietää ainut oikea taa miessiveyteen. Ja sehän tarkoittaa sitä, että nai vain omaa vaimoaan, ja sitä useammin, jos kyseinen vaimo haluaa. Avioliitto on tie viisauteen ja järkevyteen, jos vaimo on jäjissään.

Uskovat ovat lähinnä järjissään. Joka ei ole Evankeliumeita lukenut ja noudattanut, ei ole järjisssään. Mutta kyllä nainen varmasti saa kehua miehen peppua tms.

Jos ei saa niin on ahdasmielinen. Samat säännöt eivät vaan päde molempiin suuntiin. Se johtuu siitä, että nainen, jonka persettä ventovieras mies kehuu, voi pelästyä ja ajatella: Mikähän pervo tuo on?

Entä jos se tarttuu seuraavaksi kiinni perseeseen? Entä jos se on joku raiskaajakandidaatti? Miehen ei tarvitse samalla tavalla pelätä, vaikka nainen sanoisikin jotain. Minun mielestäni vain oman kullan persettä saa kehua ja ihailla. Oi rakas sinun perseesi on niin ihana, että haluan sen haarojeni väliin pomppimaan. Näim on kjeh kjeh: Kunno rehevää naista kelpaa kehua muttei mitää laihaa heitukkaa: Kehua voi niin monella tavalla.

Jos teet sen naista kunnioittavalla tavalla. Luulen että jokainen nainen siitä pitää. Sinua on kiva katsella. Ei siis mitään liian imelää mutta kuitenkin niin että vastapuoli tajuaa tulleensa positiivisesti noteeratuksi. Kuka ei sellaisesta tykkäisi vaikkei siihen erityisemmin reagoisikaan. Riippuu tietysti siitä, onko itse vähääkään kiinnostava "kohteen" mielestä.

Ihan tiedoksi, että kukaan nainen ei ota positiivisena seikkana, jos vieras mies alkaa kehua jotain ruumiinosaa. Näin se vain on 1. Jos rikas, kuuluista ja komea mies kehuu ravintolassa naisen persettä ja rintoja olen aika varma että moni nainen on tästä todella otettu. Nykyään kaikkinainen naisen ulkomuodon kehuminen tulkitaan seksuaaliseksi häirinnäksi. Jos esimerkiksi työpaikalla mies erehtyy sanomaan naispuoliselle työkaverilleen, että onpa sinulla tänään upea kampaus, niin nainen ei ota sitä suinkaan kohteliaisuutena.

Jos rikas mies käyttää noita sinun valitsemiasi sanoja silloin se rikas mies on tosi köyhä! Täytyyhän nyt ymmärtää mikä on kohtaliasta mikä törkeää?! Saa flirtata mutta tyylikkäästi! Rikas ja komea saa sanoa perse ja tissit, iso osa naisista on siitä innoissaan.

Ei toki kaikki mutta hyvin moni. Treenannut perseensä hyväksi ja maksanut silikonitisseistä itsensä kipeäksi, totta helvetissä nainen on tyytyväinen että niitä kehutaan. Tämä siis ravintolassa kun ollaan enemmän tai vähemmän kännissä. Kadulla keskellä päivää se tietysti on eri juttu, tosin kyllä silloinkin moni nainen innostuisi.

Sain iloisen hymyn vastaukseksi. No kyllä mä naisena ilahdun jos kehutaan,miksi en. Oli vieras tai ei. Mutta ne ulostuskanavan ulkopuolella olevat lihakset on vähän eri asia. Näin on tosi 3. Perseet on kivoja Tässä sen taas näkee.. Naiset saavat tehdä mitä haluavat, miehet eivät.

En ollut lainkaan pahoillani kun varmaan 15v nuorempi kaunis nainen käveli viistosti ohi takaani ja huudahti "ei jumalauta Vilkutin naiselle ja hän hymyili minulle. Ei ole sopivaa 1. Tuliko mieleen, että se oli vitsi ja tarkoittikin että perseesi on huono? Itse ainakin jos kovin paljon nuorempi kehuisi olettaisin kyseessä olevan piilovittuilun Mitä taas alkuperäiseen kysymykseen tulee - niin ei se ole sopivaa kommentoida kenenkään ulkonäköä millään tavalla normaaleissa arkisissa tilanteissa.

Ei todellakaan saa haukkua, mutta ei mitään "ei jumalauta kun on hyvä perse! Noin sen näkee vain, jos on huono itsetunto. Monet eivät vaan yksinkertaisesti osaa reagoida tälläiseen sponttaaniin kehumiseen silloin kun se tapahtuu mutta kyllä se sen hiljaa paikalta poistuneenkin naisen mieltä pienesti lämmittää! No ei tasan lämmitä mieltä tuollainen sivistymättömyys!

Mistä ihmeen tuppukylästä olet kotoisin?! Jo pelkän perse sanan käyttö on tärkeää. Itse olisin vetänyt litsarin törkimyksen poskelle! Itsekään en pitäisi siitä, jos mies kehuisi peppua tai tissejä. Antaa vaan todellakin jotenkin pervon ja typerän kuvan miehestä. Sen sijaan tässä pari vuotta sitten kesällä Helsingin keskustassa kävellessäni ulkomaalainen mies totesi vain yksinkertaisesti "olet hyvin kaunis nainen", vähän häkellyin mutta kyllä tuollainen kehaisu tuntui ihan mukavalta joten kiitin kohteliaasti.

Toisaalta vähän myöhemmin eräs toinen ulkomaalainen mies pyysi treffeille ihan tuosta vaan keskellä päivää ja samalla katseli vain tissejä, ei todellakaan ollut mukavaa. No ehkä olit rehellinen ja siitä bonusbisteitä kaksi. Mutta naisen kunnioittamatta jättämämisestä 10 miinuspistettä. Nainen on siellä ylhäällä, ylhäällä korkealla. Tai suurin osa luulee olevansa siellä. Kyllä minä ainakin voin hyväksyä sen, että jos nainen muuten on hyvin kaunis, niin jos ei hauskempaa keksi niin, jos arvostaa todella vain sitä kaunista peppua, niin voihan sitä kehua, kun se kerran on oikeasti kaunis.

Siitähän ainakin näkee, että onko nainen feministi ja miesten vihaaja. Jos suhtautuu rakastavasti, koska naisilla on yleensä hyvin kaunis peppu, niin sitten on nainen, jos ei niin feministi, ja miesten vihaaja. Ei ole naisten kohdalla sääntöjä. Ilkeä pirulainen voi olla hyvin rakastettava vaimo. Kun näkee mikä on syy ja mikä seuraus. No ei ole soveliasta kaupassa tms, mutta jossain baarissa tai treffeillä kyllä, jos sen tekee "säädyllisesti".

Sama koskee myös naisia. Varmasti olisin hämilläni enkä osaisi välttämättä vastata takaisin muuta kuin ehkä "kiitos", mutta en itse koe sitä halventavana. Parikymppisenä naisenalkuna kyllä ahdistuisin taas siitä jos kehuja olisi huomattavan paljon vanhempi, isossa porukassa saattaa "kuuluttaa" asiansa kaverien säestämänä tai tukevassa humalassa.

Jos nainen ei reagoi positiivisesti tai edes neutraalisti kehuntaasi, älä yritä juttelemaan: Joo ei, te pepun kehujat saatte heti aikaan "voi vittu taas yks säälittävä äijä" efektin, ja teille ei viitsi edes vastata, kävelee vaan ohi, ei tollaisten miesten takia viitsi vaivautua vastaamaan. Mix sitä kelleen kehumaan ku jokaisel o omasa. En näe mitään hyötyä kehua naisen ulkonäköä missään tilanteessa.

Haukkuakaan ei toki pidä, mutta kehumatta jättäminen saa etenkin kauniin naisen, joka on tottunut kehuihin pitämään sinua erilaisena ja saa hänet varpailleen. Onko minussa jotakin vikana? Nainen on tullut kauppaan ostamaan ruokaa. Lenkillä ei kannata juosta kenenkään perässä. Ja toinen vale on että naiset ovat baarissa vain pitämässä tyttöjen kanssa hauskaa. Naiset ovat baarissa saadakseen huomiota.

He eivät ole tulleet varsinaisesti etsimään miesseuraa, sillä he saavat sitä etsimättäkin. Kaikki riippuu siitä, sattuuko naama miellyttämään ja osaatko esiintyä itsevarmasti ja vähän kusipäisesti. Paremmin toimii, jos jättää kusipäisyyden pois ja on itsevarma ja toisesta kiinnostunut. Negaus on liiallista yrittämistä sekin. Tuttua naista voi spontaanisti kehua niinkuin miestäkin jos kerran kehuttavaa on.

Jokainen meistä tykkää kehuista, jos ne annetaan kauniilla tavalla. Seksuaalissävytteiset kehut, kuten takapuolen kehuminen, ei sovi ellei olla seksuaalisessa suhteessa keskenään. Tämän nyt jokainen fiksu ymmärtää. Mies, joka on kiva tavata kaupassa, aloittaa keskustelun vaikka tomaattien kypsyydestä eikä ruumiinosistani. Kehon osien kehuminen antaa miehestä seksistisen ja typerän kuvan.

Aivan kuin sanoisi että sulla on hyvä perä pennäänkö panee? Onpas upeita pyöreitä tomaatteja, herkullisen meheviä aivan kuin sinun Minun takamusta tultiin viime kesänä kehumaan ja olin sairaan ahdistunut. Mies oli minua ainakin 30 vuotta vanhempi ja tuli kauhean lähelle ja tokaisi että: Lähdin vaan pois koska tilanne oli niin outo. Mies huusi että ihan hyvää hyvyyttään kehui kun näin asia kuulemma oli. Miettikää miehet minkä ikäisille kehujanne ladotte.

Täysin epäsoveliasta kirjoittaa sana "spontaani" väärin. Kyllä mun peppua saa kehua, mutten olekaan ihan nuori nainen. Tietysti silloin oli parempi, mitä nuorempi kehuja itsekin oli. Missikilpailuissa kehutaan peppua aivan viran puolesta ja sankoin joukoin. Tai joo, on se luonne sittenkin tärkeämpi Tavallisissa arkissa tilanteissa, kuten vaikka kaupassa tai lenkillä, nainen ei ole osallistumassa missikisoihin.

Jos joku haluaa kisaan osallistua, niin itse valitsee haluavansa tulla arvostelluksi ulkonäkönsä perusteella. Minä en ymmärrä miksi hän toimi niin kuin toimi Naiselle ei saanut oveakaan avata ja ravintolamaksunkin nainen halusi itse maksaa Kohteliaisuuten voi ja pitää jotenkin reagoida! Sinulla on vain karvainen ja leveä kookoomusperse. Iitan pillu on kipeä,ei saa koskea Iitan pilluun. Älä mene kovin etelään lomalle. Kyllä on soveliasta kauniit pyllyt täytyy kehua. Ja etenkin ilmaisu " sulla on hyvä perse" sopii joka tilanteeseen.

Nätit kankut… monelta ne aukee? Ei ole soveliasta, varsinkaan "spontaanisti" vaikka olisi kuinka harmittomaksi tarkoitettua. Mielestäni kyllä pätee myös toisinkin päin, eli ei sitä kyllä naisenkaan auta sanoa sen enempiä miettimättä kaikkea, mitä ajattelee. Nykyihmisiltä on kadonneet täysin normaalit käytöstavat.

Kenenkään ulkonäköä ei tarvitse eikä ole asiallista kommentoida, ei puoleen eikä toiseen. Miksi ylipäätään tunnet tarvetta tehdä sellaista? Olen itse törmännyt siihen että keskellä kirkasta päivää joku ukko saattaa möläyttää, että onpas sulla isot tissit.

Miten voi olla noin idiootti!!!?? Haluan kulkea rauhassa ilman kenenkään kommentteja. Seuraavaa kommentoijaa varmaan lyön! Jos nainen kulkee ruokakaupassa puolet persauksista paljastavissa shortseissa, herää kysymys mitä hän käytöksellään haluaa viestittää? Ensimmäisenä ajatuksena tulee mieleen huomio Kyllä naiset tietävät mikä vetää miesten homion puoleensa, joten vastatkoon seurauksista itse. Joskus ulkomailla ollessani tuli illalla puettua lyhyt hame ja tiesin satavarmasti että kommentteja tulee.

Mutta se oli täysin tietoinen valinta. Jos kulkee perse paljaana, pitää tiedostaa myös saamansa huomio ja kestää se. Ei sun tarvi miettiä mitä joku muu nainen mahtaa milläkin pukeutumisella viestittää.

Keskityt vaan omaan pukeutumiseesi ja käytökseesi muita kohtaan. Mahtaako tuo lökäri ja mini mies olla Intiasta kotoisin. On kommentit vähän sen tasoisia. Eikö sinne pieneen mieleen mene ettei naiset sinua varten pukeudu. Kyllä on itsekeskeistä ajatusten juoksua. Ajattelet siis, että kaikki naiset maailmassa jotka vastaasi kävelevät on ihan sinun takiasi valinneet vaatteensa ja meikkinsä. Olet tyhmä tai hullu. Yhtä paljon muiden naisten takia etenkin rintojaan naiset esitelevät. Mutta puoliksi miesten takia.

Ei kukaan mieskään rehellisesti väitä esittelevänsä lihaksiaan pelkästään naisille. Status se on mikä jyllää. On parempi pitää suu kiinni jos olet täysikäinen ja täysjärkisenä haluat maineesi pitää ei kannata kenenkään ulkonäköä arvostella mitenkään vaikka ohi kulkisi vaikka kuinka viehättävä kaunotar paljastavassa asussaan, iskurepliikkinä tällaista möläyttämistä ei tarvitse edes arvuutella se on sanomattakin selvää.

Täytyy sanoa että mitä odotat vastaukseksi? Ei sellaisessa tilanteessa voi sanoa voi kiitos kiva kun huomasit. Ei se niin toimi. Useasti on mun takapuolta kehuttu kadulla kävellessä mutta en siinä ala juttelemaan vaan hymyilen nätisti ja jatkan matkaa. Mutta paikalla on väliä. Esim nainen ei välttämättä halua että kaikki ympärillä kuulevat kyseisen kommentin ja näin joutuu suuremman huomion kohteeksi ja nolostumaan. Kirjastossa tai kaupassa kehuskelu voi osoittautua shokiksi koska ne ovat paikkoja jossa usein keskitytään hiljaisuudessa omaan tekemiseen.

Ehkä se on mun kirjoissa suurimmalta osin soveliasta tietyissä paikoissa koska en omaa huimia rintoja joten on kiva confidence boost mutta koskea ei saa. Money, money, money 1. Kuten Irwin lauloi,"Raha ratkaisee". Kun on pätäkkää kylliksi, saa mies olla , kuin pystyynnostettu sika, ja käyttää miten epäkorrektia kieltä tahansa. Aina on naisille mieluisaa ja mies ah, niin "seksikäs". Raha ja valta kuulemma vaikuttaa siten. Hiljattain katselin näytöstä, kun suuri korsto hentoisen typykän kanssa käveli metsästä ja kun oli yleisöä,aloittivat intohimoisen suustasuuhunmenetelmä-esityksen.

Vanhat rouvat huokailivat, "miten romanttista, ja niin rakastuneita ovatkaan" Jätin tädeille toteamatta, että jos ison prätkän tilalla olisi pappatunturi, olisikohan neitonen yhtä "rakastunut". Rakastaminen ja rahastaminen on melkein sama asia, vain yhden kirjaimen ero. No jos sen pappatunturin omistaja on myös pappaiässä niin ei varmaan kukaan neito olisikaan kiinnostunut. Täytyy vähän osata arvioida, jos on kyseessä nuori nainen niin takuuvarmasti ei halua mitään kommentteja vanhoilta herroilta.

Onko tuosta raha-asiasta tullut miehille joku tekosyy ja valituksen aihe kun ei itse kelvata. Rahalla saa kaikki naiset jne. En tunne yhtäkään naista itseni lisäksi johon varakkuus miehessä tekisi mitään vaikutusta jos on täysi idiootti, ikäloppu pervo ja ruma.

Pääsääntöisesti kaikki naiset haluavat suunnilleen itsensä ikäisen ja omaa tasoaan ulkonäöllisesti olevan mukavan miehen. Joitakin pinnallisia naisia voi kiinnostaa raha ja sen mukanaan tuoma mahdollisuus ostella kaikkea kivaa. Näitä naisiahan ei sitten se mies itsessään kiinnosta pätkääkään vaan ainoastaan sen miehen rahojen tuhlaus.

Tällaiset naiset hankkivat niitä silikonitissejä, irtohiuksia ja kaikenlaista muuta hömppää eikä heillä ole kiinnostusta tehdä itse työtä ainoastaan se että on joku joka kustantaa sen luxuselämän. Tuollaisista hömppänaisistako miehet pitävät. Eipä voi sitten muuta kuin syyttää itseään jos ei oma varallisuus riitä tuollaisen letukan ylläpitoon.

Pics or didn't happen. Ei ihme että suomalaiset ovat tuppisuu kansaa, toista ei saisi kehua eikä haukkua, edellytetään että kaikki mitä sanotaan on moneen kertaan ja loppuun asti harkittua sekä "tyylikkäästi" ilmaistu mikä on kylläkin hyvin pitkälti jokaisen henkilökohtainen makuasia. Varmasti joissain puheliaammissa etelän maissa minne naiset matkustaa panettamaan itseään niin kyllä varmasti miehet siellä kehuvat lipevin sanakääntein naisia vain saadakseen p1llua käytä-ja-heitä-pois tarkoitusperillä Naiset ovat selvästi olentoja joille ei olisi pitänyt antaa edes äänioikeutta, hysteerinen käytös johtaa kaikenlaiseen järjettömään toimintaan, kohta homma kiristyy varmaan niin että naisia ei saa enää edes katsoa edes auton tuulilasin läpi vaan naisen aie ylittää suojatie pitäisi saada selville "jotenkin muuten" kuin katsomalla Niin se varmaan kohta tässä feministisessä yhteiskunnassa menee.

Kyllä hyvää persettä pitää kehua. Mutta ei enää yli viisikymppisten, niillä alkaa jo vaippakausi ja tenaleidisiteen pullottaa housuissa. Pervoa tai ei, se on sama kuin sanoisit toiselle "moi, en näe sinua ihmisenä lainkaan vaan arvostelen sinua ulkoisten avujesi perusteella".

Vain puskajuntti menee kommentoimaan toisen persettä ilman että tietää varmaksi tämän olevan toiselle ookoo. Sinua tuskin voi ainakaan kehua, että "olepas sinä älykäs". Sitten tietysti voidaan hämmästellä sitä, että mitä tämä sama tyyppi sitten viestii niille ihmisille, joita hän ei kommentoi lainkaan, jos kerran positiiviseksi tarkoitettu kommentti viestii väheksymisestä kohteen ihmisyyttä kohtaan.

Onko se sitten, ettei ko. Niinpä, ei se, että pitää jonkun ulkonäöstä, mitenkään sulje pois sitä, että voisi arvostaa ihmistä vaikka kuinka korkealle muuten kin. Miten nuo ajatuksesi tekee tuollaisen loogisen kuperkeikan? Vai siis meinaatko, että ensin pitäisi kysyä: Niinpä, ei sillä, että minä kommentoisin kenenkään istumalihaksistoa, mutta hyvänen aika sentään, ottakaa kehut vastaan.

Ei niitä kuitenkaan liikaa tule. Eikä kehujan ikä, vaatetus, sukupuoli saa vaikuttaa itse asiassa vaatimus samanikäisyydestä ja siisteydestä osoittaa sen, että itse kehuttava muuttaa kehun seksuaaliseksi, vaikka se voi olla aivan neutraali. Tässä maailmassa sanotaan niin paljon pahaa, että kannustakaa nyt hyvät ihmiset muita sanomaan jotain positiivista - vaikka sanat tulisi tuiki tuntemattomalta. Minusta on ainakin hienoa kuulla kehuja omasta ulkonäöstäni vaikka kehuja olisi vähän laitapuolen pubiruusu hirvittävässä humalassa.

Miksi ihmeessä pitäisi olla onnellinen siitä jos joku vanha ukko kehuu mun takamusta tai tissejä. Mitä ihanaa siinä on. Onko miehet tosiaan noin tyhmiä. Jos joku keski-ikäinen mies tulee kehumaan mun ruumiinosia niin siitä tulee välittömästi vastenmielinen tunne. Se ei ole sitten taas positiivisen kommentin esittäjän syy. Kyllähän ne naiset ihan samalla tavalla esittää kommentteja miehistä. Eikö jo tuollaisen selittäminen osoita, että sinä et ainakaan itse ole mikään järjen jättiläinen.

Kivespussini ovat karvoittuneet ja roikkuvat ryttyisinä nyytteinä reisieni välissä. Niiden erittämä pallihiki tuoksahtaa vienostti nenääni. Kannattaa kehua, osa ihan hulluna siihen, mullakin oli hyvä perseinen muija, joka oli hyvässä asemassa, jakso mainita jos joku oli puristanut perseestä. Miksi aina täytyy olla juntti, joka möläyttää jotain tyyliin: Sitähän se on, kun vaatekaupassa naiset sovittelevat varmasti riittävän hyvin "istuvia" housuja, shortseja ja legginsejä; täytyyhän ne muodot NÄKYÄ.

Eli naiset haluavat herättää perseellään huomiota, mutta sitten ei kuitenkaan saisi katsoa eikä sanoa mitään. Naiset ovat epäjohdonmukaisia olentoja. Onko siis johdonmukaista, ettei ole muita vaihtoehtoja, kuin "möläytellä" jotain ja toljottaa suupielet vaahdossa tai toisaalta, olla hiljaa ja katsella "seinille"??

No tuntuisiko soveliaalta, jos kehuisin kuinka pyöreä pää sinulla on? Ihan yhtä outoa olisi. Kehua saa, ei koskea 1. Koskeminen onkin sitten eri juttu Muistan avioeron jälkeen kun olin aika maassa Siitä alkoi naiseuteni uusi nousu: Hmm, kyllä naisen nätinkin pepun tai rintojen kehuminen tuntuu aika sopimattomalta.

Olen kyllä itse kehunut "ihan spontaanisti" täysin vieraan naisen hiuksia tai pukeutumista. Onhan silläkin aika paljon väliä miten ja missä yhteydessä näitä kehuja esittää. Ehkä meidän miesten pitäis joskus muistaa kehua niitä tuttujakin naisia: Ei voi kehua, upeita peppuja ei ole kuin mitätön murtuosa vaan. Täällä ei puhuta vieraille ihmisille. Yleinen mielipide kai on, että ei saisi sanoa.

Sekin tuli juuri sillain selkeesti spontaanisti. Ihana tälläisenä 4-kymppisenä, jo vähän rupsahtaneena muistella silloin saamiani kehuja: Mikset käskenyt sitä ottamaan suihin?

Tuosta saattaisi tulla jo sakot seksuaalisesta ahdistelusta. Osa naisista tykkää pepun kehumisesta riippuen siitä miten asiallisesti sen osaa sanoa eikä tuollein röyhkeään tyyliin kuten AP teki. Mutta sitten on naisiakin jotka eivät siitä tykkää lainkaan, esim. Oma mielipiteeni on, että riippuu niin siitä miten asian tuo julki. Itse treenaavana naisena otan toki asialliset peppukehut vastaan vaikka kaupan jonossa, hah: Eipä tuo hetkahduttanut kun uimarannalla lueskelin vatsallani, ja ohitseni kävellyt nainen totesi kohdallani miehelleen.

Naisen ja miehenkin pepun kehuminen on kohteliaisuus, jonka kanssa saa naisen punastumaan ja mieheltä turpiin. Kyllä pepun kehuminen kannattaa, mutta kannattaa valita. Hetero ja mies 1. Minusta esimerkiksi miehen pepusta viehättyminen on jo paljon pervompaa. Ketjussa ei ollut kyse siitä viehättyykö mies hyvännäköisestä pepusta vaan siitä saako sitä ääneen kehua. Jos kehuja on keski-ikäinen läskimahainen röyhtäilevä juntin näköinen mies tulee heti ensimmäiseksi mieleen pervo joka saalistaa nuoria naisia.

Tämä on aivan selvää. Valitettavasti vaan usein juuri tuon ikäiset miehet ovat ääneen arvostelemassa nuoria naisia. Näillä keskikaljabaarin kanta-asiakkailla ei ole mitään siellä korvien välissä muuta kuin ne alkoholin turvottamat aivot joissa järki ei enää juokse, joten todennäköisesti tulee turpaan jos vielä yrität mennä likistelemään.

Eli jos haluat antaa itsestäsi oikein kunnon junttiääliön kuvan niin sitten vaan ääneen kehumaan. Jokainen heteromies, olkoot minkänäköinen tahansa, tykkää naisten takapuolista. Itse olen heteromies, ja kuulemieni kommenttien mukaan ihan normaali, ok: Jos ulkonäköäni kehuu vaikka millainen rupsahtanut tai muuten vain ei-niin-hyvännäköinen nainen, niin en minä siitä tuolla tavalla närkästy.

Minua saavat kaikki naiset kehua, tai olla kehumatta. Miksi siis naisia ei saisi kehua myös rumat miehet? Eihän se tarkoita varmaan mitään muuta kuin sitä, että mies pitää näkemästään. Mikä vítun logiikka tässäki oli? Jos mies kyylää naisen persettä, se ei ole pervoa? Mutta jos mies kyylää miehen persettä niin se on pervoa?

Se on aivan sama kuka tuijottaa kenenkin persettä, sukupuolesta katsomatta, se on aina pervoa. Mä en ny ymmärrä millä logiikalla sä ees sait tosta 'mies-katsoo-naisen-persettä' vähemmän pervon ku sen et mies kattoo miehen tai naine naisen. Hetero ja mies 3. Minusta on epäreilua syyllistämistä väittää, että jos mies katsoo naisen takapuolta, olisi se jotenkin perverssiä. Perversiot ovat jotain aivan muuta. Jos homoseksuaalinen mies katsoo toisen miehen persettä, miksi se on jo perverssiä?

Sehän on hänelle taas normaalia, kun taas dinun logiikkasi mukaan naisen perseen katsominen on perverssiä. Eikö Minna Kauppikin ollut huolissaan siitä, että vanhat ja rumat ukot tuijottavat hänen vartaloaan? Jos olet ruma äijä, pidä katseesi kurissa ja suusi kiinni. Jos olet komea mies, kehusi on tervetullutta ja ehkä jopa pikku palkinnon arvoista Tätä lausuntoa varmasti kannattaa pohtia yhtä syvällisesti kuin useimpien urheilijoiden useimpia muitakin lausuntoja.

Tuskin hänellä sinällään on mitään keski-ikäisiä vastaan, kun asuu sellaisen kanssa ja on itsekin vuotiaana jo lähellä keski-ikää. No jos sä vaan kehuit ja katsoit sitä peppua niin tuskimpa se nainen siihen mitään vastaa. Kyllä mun mielestä saa kehua, kunhan ei ole liian niljakkaan ja tungettelevan oloinen.

Miehenä voisi vaan hymyillä ja jatkaa matkaa. Aika yllättäenhän tuollainen varmasti tulee, eikä siihen osaa välttämättä reagoida, varsinkaan nopeasti. Itse en välttämättä osaisi reagoida, ehkä hymähtää jotain.. Mielestäni kehujan ulkonäöllä ei ole mitään väliä. Ottaisin varmaan hassuna ja kivanakin kohteliaisuutena, vaikka olisinkin luultavasti hetken vähän hämilläni.

Saahan sitä kai samalla tavalla sanoa jos on hyvännäköinen peppu, kuin jos on itseään miellyttävät lihakset tai vatsa.

... Jos ihmisen elinkelpoisuudesta on jäljellä vain 6,89 prosenttia, miksi ihmiskunta ei ole kuollut sukupuuttoon, vaan pikemminkin päinvastoin? Let me tell you something, pendejo — Drafts are always compromised; Helluva Caucasians are ever offered; Men have always been like this, down through the ages. Miten hyvin mutaatiot selittävät perinteisen evoluutioteorian edellyttämän uuden informaation synnyn? Toinen on uutena alana sisustajan koulutus. Luonnonvalinta ja mutaatiot sopivat täysin Raamatun ilmoitukseen niihin sisältyy alkuperäisen luodun lajin informaation valikointi ja kokonaismenetys. Silloin nainen kävi perheensä kanssa ostoksilla Turkissa. Kuittasin huoneen ja sanoin, että kaveri tulisi hakemaan toisen avaimen pian.

FINLAND SEX VIDEOS ISO KAUNIS MIES HOMO

Seksiseuraa kuopiosta raskaus ja gay ruskea vuoto