Suomi sex phat ass homo

suomi sex phat ass homo

.

Suomi sex phat ass homo

Se jääköön heidän ystävien tai yhteisöjen tehtäväksi. Siksi kannatan luopumista avioliitto-termistä laissa. Ennen äänestystä tietenkin toivoimme, että uudistaisimme systeemin kerralla kuntoon, ja siksi tuon suuren päivän koittaessa todellakin olisin ollut pahassa paikassa, miten äänestää, sillä: Laki tuo kyllä samat oikeudet, 2.

Se ei ole tarpeeksi moderni. Mutta näistä pysyvistä kannoistani jaksetaan vääntää milloin minkäkin laisia tulkintoja. Minua syytetään monesti mustavalkoisuudesta, mutta sitten kun tulee tällainen asia kyseeseen, vaaditaan mustavalkoisuutta, ja ei anneta mahdollisuutta asettua vaihtoehtojen välille perustelluistakaan syistä.

Mitä tulee hlbti-tiekarttaan, mikä on siis sisällöltään valtion raportista melkein suoraan, niin ei minua siinä mikään pelota. Faktat pitää tuoda pöytään keskustaeltaessa politiikasta, ja kansalaiset saavat itse päättää, mitä he tahtovat.

Kyseisen kaltaista selvitystä en ole nähnyt tuotavan kansankieliseksi jakoon missään yhteyksissä, ja halusin sen tehdä. Moni myös kehui sen jälkeen, että tuossahan on valmis tiekartta, tuosta vain suoraan jatkamaan. Kaikkea hyvää sinulle, ja toivottavasti tutustutaan ihan oikeasti toisiimme livenä.

Mutta voit olla varma, että vaikka oppisinkin sinua tuntemaan, en tule kirjoittamaan koskaan, mikä on totuus sinusta. Sebastian Tynkkynen, jos haluat että sinut otetaan tosissaan ja jos haluat välttää konflikteja, sinun kannattaa toimia julkisuudessa asiallisesti ja välttää loukkaamasta muita ihmisiä. Eli ei kannata julkaista netti-flyereita joissa julistetaan että kohta on homoilla oltava omat vessatkin.

Eivät ihmiset ole mitään retorisia nyrkkeilysäkkejä joita voi kohdella miten sattuu ja perästäpäin vedota sananvapauteen. Sellainen on nimittäin koulukiusaajan logiikkaa: Varsinkin, kun kerta toisensa jälkeen on nähty, että nämä "sananvapauden sankarit" ja "suvaitsevaisuuden vaatijat" eivät itse siedä muilta läheskään samaa.

Hyvä jos ei niellyt purematta! Juttu vaan vaikutti hämmentävän hampaattomalta. Onneksi ristiriitaisuuksia postaukseni myötä tuotiin juttua päivittämällä esiin. En toki kiellä, ettetkö voisi olla hyvinkin sympaattinen biseksuaali euroviisufani. Sen alla kuitenkin on kaikki se muu, hyvin stereotyyppinen aika suoraan Timo Soinilta peritty persu-ajatusmaailma.

Koen vähän hälyttäväksi, jos se jää sivuseikaksi, kun on tärkeämpää tulla esiin symppiksenä euroviisufanina. Hirveän ikävää tietysti, jos kohtaat asiatonta kohtelua, mutta en toisaalta ole siitä kovin ihmeissäni. Perussuomalaisten linja monille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen jäsenille poikkeuksellisen tärkeissä asioissa on tullut hyvin selväksi. Asiallisesti toki pitäisi käyttäytyä, mutta ei ole ihme, jos yhteisö ei ole kädet levällään vastaamassa halaustervehdyksiisi.

Varsinkin, kun nämä yksilön mielipiteesi eivät merkityksellisesti näy puolueen linjoista poikkeavan. Ihmistä vastaan käymistä on vähän noloa paheksua, kun itse kuitenkin tekee juuri niin.

Uudenlaisen parisuhdelakimallin esiintuominen tilanteessa, kun pitäisi sanoa vain kyllä tai ei, on mielestäni vain välttelevä tapa sanoa ei.

Varmasti ymmärrät, että noin suureen muutokseen ei saman keskustelun merkeissä olisi voitu lähteä, vaan edessä olisi ollut taas uusi vuosikymmen i en arvokeskustelu. Eipä olisi edetty siinäkään.

Ettei yhtään sellaisena persuille tyypillisenä "seuraavaksi on pakko mennä koiran kanssa naimisiin jos mies voi imettää"-skenaariona? Siitä olen samaa mieltä, että kartta on tosiaan näppärä kiinnittää suoraan ilmoitustaululle, että tätä kohti lähdetään työskentelemään. Neutraaliin tiedonvälitys-ajatukseesi en kyllä suostu uskomaan. Mikä on tämä mystinen "hlbti-suunnitelma", jonka hän on kopioinut "valtion raportista melkein suoraan"? Mikä valtio on kyseessä ja mikä tarkalleen raportti?

Entäpä, kun tällainen neutraalis-hallintoteknisesti kirjattu pariskuntaa muuttaa ulkomaille? Hallintotekninen pari on siellä pelkkä avopari, jos sitäkään, mikä luonnollisesti näkyy esimerkiksi verotuksessa, perintöasioissa ja lapseen liittyvissä asioissa. Ei avioliitto-termissä ole mitään pyhää. He kaikki kutsuvat liittoaan avioliitoksi. Näin ollen termi - tai sen määritelmä - ei mitenkään voi olla yhdenkään uskonnon omaisuutta, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että avioliittolakia, joka koskee koko maan kansaa, ei siis myöskään voi perustaa minkään uskonnon rajaukseen avioliitosta, vaan laki tulee perustaa ihmisoikeusjulistukseen, jossa syrjintä seksuaalisen suuntautumisen perusteella kielletään.

Siksi tämä uusien termien keksiminen erilaisista pareista muodostuville liitoille on paitsi naurettavaa, myös uskomatonta ajanhukkaa, josta tulee mieleen sellaiset älynväläykset kuin eu: Jokainen kansanedustaja, joka ajaa homo-avioliitoille jotain uutta termiä, edustaa siis nähdäkseni sellaista ihmis- ja poliitikkolajia, jolle paperinpyörittely ja tärkeältä näyttäminen on ilmeisesti politiikan tärkein tavoite sen sijaan, että pyrittäisiin olemaan joukossa viisaampia ja parantamaan yhteiskuntaa.

Se että tähän joukkoon kuuluu jo myös nuoria ihmisiä saa minut epätoivon partaalle. Pakko kommentoida tähän, että Hanna ilmaisit asian ihan helkkarin hyvin! Aivan mahtavasti ilmaistu Hanna, samaa mieltä Elppin kanssa! Ihanaa että on ihmisiä jotka osaavat muotoilla minulle tärkeät asiat selkeästi ja asiallisesti kun itseltäni se ei käy noin luonnostaan.

Sebu on fiksu mies. Siitä ei pääse mihinkään. Mikäköhän kohta tässä oli sitä "stereotypiat" murtava? Jos joku on muuta kuin cis-hetero, ei se ole osoitus mistään arvoliberaalisuudesta. Koska Tynkkynen tai perussuomalaiset nuoret olisi toiminnallaan edistänyt inkluusiota tai yhdenvertaisuutta?

Tietenkään se, ettei ole cis-hetero, ei ole osoitus mistään arvoliberaalisuudesta. Kuitenkin jo se, että Perussuomalaisissa ja heidän kannattajissaan, on myös muita kuin cis-heteroita, tuntuu olevan jokseenkin mahdotonta hyväksyä joillekin Perussuomalaisista kovin ahdasmielisen stereotypian muodostaneille, kuten tässä keskustelussa nimimerkille Toinen Homo, jonka täytyy epätoivoisesti yrittää kieltää se tosiasia, että Perussuomalaisia kannattavat muutkin kuin vain cis-heterot ja esimerkiksi monen homon mielestä esimerkiksi Vihreät varsin kritiikittömällä maahanmuuttomyönteisyydellään ei aja homojen tai koko Suomenkaan etua pidemmällä tähtäimellä.

Onhan tosin perinteisten Vihreidenkin priitistä kuulunut hieman kritiikkiä Vihreiden nykymenolle, kun esimerkiksi Eero Paloheimo joutui lähtemään Vihreistä ovet paukkuen. Todennäköisesti tämä stereotypia on muodostunut siitä, että mediassa äänekkäimmät Perussuomalaiset ovat niin ahdasmielisiä, että muu kansa olettaa heidän kannattajiensa olevan samanlaisia. Mikä on toisaalta ihan looginen päätelmä, sillä poliittisesti on hölmöä kannattaa sellaista puoluetta joka ei aja äänestäjän asioita ja mielipiteitä - siihenhän edustuksellinen demokratia pyrkii.

Uskomattoman lapsellinen "me emme tunne toisiamme, joten et saa kirjoittaa minusta" -kommentti Tynkkyseltä. Blokkaaja tuo nimenomaan sinun omia näkemyksiä, joita olet viljellyt julkisesti eri foorumeilla.

Olisi vähintäänkin outoa ettei niitä saisi kommentoida. Persuilla ja Tynkkysellä on kummat käsitykset sananvapaudesta, sillä he saavat vapaasti suoltaa suustaan mitä tahansa, mutta heitä kritisoidessa tätä vapautta ei enää olekaan ja vedotaan mitä kummallisimpiin seikkoihin ja vedetään herneet nenään.

Mitä tulee Jonin viittaukseen uskottavuuteen, niin sellaista Tynkkysellä ei ole eikä hän sellaista tule saavuttamaankaan. Tynkkynen on hyvin oivaltanut Persujen syvimmän olemuksen, eli toimi mielipidehuorana. Mielipidettä tulee vaihtaa sen mukaan mikä kulloinkin vetoaa omaan kannattajakuntaan, vaikka se tapahtuisi nopeammin kuin normaali ihminen vaihtaisi sukkiaan. Tämä juuri on sitä Persujen edustamaa populismia.

Unohtaa ei tietenkään sovi sitä, että puheenjohtaja Soini on tehnyt väitöskirjan populismista. BB-talossa sanoi että tuli taloon, koska jumala sanoi muistan elävästi ja nyt syy on vaihtunut tähän. Joo, eipä varmaan ensimmäinen ihminen, joka käyttää toista nimeään, hurjan pelottavaa!

Myös Tynkkysen kirjoitus Turkin matkastaan, jossa yhdistetään mm. En tiedä haluaisinko lastani opettamaan ihmistä, jolla on tuollainen arvomaailma. Oulusta ja Oulun seudulta kuulemieni kokemusten perusteella arveluni oli kyllä varsin relevantti. Tietysti sama traditio on ollut voimissaan muillakin paikkakunnilla, mutta Pohjanmaa ei ole varmastikaan helpoimmasta päästä.

Mutta älä ota sitä niin vakavasti, eivät tietenkään kaikki niinkään ole vanhojen traditioiden perään. Onpa ne oululaiset herkkiä. Jokainen vastaaja on kuitenkin yksityinen henkilö. Ihan empiiriseen tutkimukseen perustuen on todettava Oulun olevan ainoa paikkakunta Suomessa, jossa kohtaa kollektiivista tyhmyyttä. Ja kehä kolmosen koko pohjoispuoli on lappia: D siinä etelän ihmisten viisautta.

Tynkkynen ajaa inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua perussuomalaisiin, jota puolue olisi tarvinnut jo sen perustamisestaan saakka. Tuon pojan työ voi olla arvaamattoman arvokasta. En ymmärrä yhtään, miksi häntä vastaan hyökätään näin voimakkaasti, ja henkisesti yritetään lannistaa.

Olen pitänyt sinun blogistasi paljon, mutta tämä postaus menee mustamaalaamisen puolelle ja sinun pitäisi suvaitsevaisena ihmisenä olla kampittamatta toista samanlaista.

Tynkkynen on ajanut inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua persuihin? Hänhän on vastustanut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisiä oikeuksia sekä blogissaan että lehtihaastatteluissa. Olisipa muuten outoa, jollei poliitikon puheita ja tekoja sekä niiden toistuvia ristiriitaisuuksia saisi arvostella, kuten viestisi lopussa annat ymmärtää.

Missä tuo "inhimillinen seksuaalieettinen ajattelu" näkyy? Itse en ainakaan löydä, vaikka koitin kovasti etsiä. Kyse on nimenomaan siitä, että nyt näemmä Hesaria myöden myydään kuvaa "persustereotypiat" murtavasta euroviisufanista biseksuaalista.

Sen kuvan alla ei kuitenkaan ole mitään sellaista, mitä persuilla ei vielä olisi ollut. Kampituskin tulee kyllä ihan vain Tynkkysen puolelta: Paitsi, että seksuaalisuus tulee esiin lähinnä silloin, kun siitä on omille poliittisille näkemyksille hyötyä: Ja vielä on pokkaa valittaa, kun homopiirit ei otakaan avosylin vastaan.

Veit sanat suustani ja ehdit vielä ennen allekirjoittanutta kommentoimaan. D Vähän yritystä nyt hei. Loistava postaus, mielenkiintoisia kommentteja. Perussuomalaisten kannattajissa on monia meitä homojakin.

Itse olen euro- ja maahanmuuttokriitikko, ateisti ja kannatan avioliiton ulottamista samaa sukupuolta oleviin pareihin. Tämä avioliittokysymys ei ole kuitenkaan niitä keskeisimpiä kysymyksiä, etenkin kun nykyään voimassa oleva laki rekisteröidyistä parisuhteista tarjoaa kuitenkin jo suurimman osan samoista asioista - ja homovastainen maahanmuutto on pidemmällä aikavälillä puolestaan selvä uhka homojen oikeuksille.

Ja tuon sanottuani mainittakoon vielä, että paras ystäväni on muslimitaustainen homo, mikä on eräs syy sille, että miksi tunnen islamiin liittyviä uhkia selvästi paremmin kuin keskivertosuomalainen. Minunkin ystäväpiiriini kuuluu PeruSSuomalaisia kannattavia homoja, jotka ajattelevat asioista täsmälleen samoin kuin minä.

He ovat niitä samoja kavereita kuin Päivi Räsäsen ja Anne Holmlundin homoystävät. Olen hartaasti helluntailainen ateistimormoniagnostikko ja vastustan sananvapauden rajoittamatta olemisen kumoamista, tasa-arvoista avioliittolain ei-hyväksymättä olemista, kehitysavun leikkauspakon negaation kieltämistä, EU: Paras ystäväni on mustaihoinen muslimihomomaahanmuuttajapersu, joka on oikeastaan buddhalainen.

Uskon, että myös Sebastian voi allekirjoittaa kaikki nämä hyvin perustellut, stereotypioita rikkovat mielipiteeni. Jopas oli "hauska" ja rakentava vastaus viestiini. Ilmeisesti yrität uskotella, että olisin joku keksitty sockpuppet, joka olisi varta vasten tekaistu Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi, mikä on täysi valhe. Olen käyttänyt tätä Homo-nimimerkillä olevaa profiiliani vaihtelevalla aktiivisuudella jo vuosikausia, lähinnä Henry Laasasen Ihmissuhteet- ja tasa-arvo -blogiin kommentoidessa, aina silloin kun kommentointi on edellyttänyt profiilin käyttämistä, minkä kuka tahansa voi tarkistaa.

Jopas on älyllinen "persustelu". Seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä tuollaisen lapsellisen hölötysmanian kanssa. Perusteluni osoittaa kiistattomasti sen, ettei profiilini ole tuore ja vain Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi tekaistu, niin kuin rivien välistä aiemmin annoit ymmärtää.

Siihen, että missä määrin seksuaalinen suuntautumiseni vaikuttaa poliittisiin kantoihin tai muihin kantoihini, on vaikea arvioida. Mutta sinulla täytyy kyllä olla varsin ahdasmielinen maailmankuva, kun väkisin yrität kieltää sen kiistattoman faktan, että Perussuomalaisten äänestäjissä on myös meitä homoja ja väittää trolliksi sillä perusteella, että kertoo olevansa Perussuomalaisia äänestävä homo. En kuitenkaan ole ainakaan vielä Perussuomalaisten jäsen.

Eräs syy miksi emmin Perussuomalaisten jäseniksi liittymistä on se, että puolue ei ole minusta suhtautunut NATO-jäsenyyden hakemiseen riittävän myönteisesti ja on myös harannut vastaan pakotteille Venäjää vastaan.

Saatan seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestää muuten arvomaailmaltaan hieman vieraaksi kokemaani Kokoomusta sen takia, että Kokoomus kaikesta empimisestä huolimattaan tuntuu olevan tällä hetkellä kuitenkin se NATO-myönteisin puolue ja itsenäisyyden ja sitä myötä ihmisoikeuksien ja länsimaisen elintason säilyttäminen on oikeastaan keskeisempää kuin mikään muu.

Jos itsenäisyys menetetään, niin sitä tuskin enää koskaan takaisin saadaan. Mielestäni myös näin vaikeassa taloustilanteessa ei missään nimessä pitäisi jatkaa velkarahalla kehitysavun maksamista ja kiintiöpakolaisten ottamista. Se on täysin kestämätöntä ja päättyy viimeistään siinä vaiheessa, kun lainahanat sulkeutuvat, mikä ei ole enää kovin monen vuoden päässä.

Pelkästään kehitysapuun menee noin miljardi euroa vuodessa. Humanitaariseen maahanmuuttoon karkeasti arvioiden ehkä 2 miljardia euroa vuodessa pidemmän päälle.

Näistä yhdessä muodostuu jo 3 miljardin euron helppo säästökohde. SOTE-uudistuksesta on arvioitu voitavan saada miljardin euron säästö tuoreemmassa Aalto-yliopiston arviossa. Yhteensä siis näistä olisi jo saatavissa miljardin euron säästöt eli reilu puolet budjettivajeesta. Hei "Homo", älä väärinymmärrä paria kriittistä kommenttia siten, että sinun poliittisista mielipiteistäsi oltaisiin laajemmin kiinnostuneita.

Sinua näköjään ainakin kovasti kismittää se, että käy ilmi kuinka meissä homoissakin on poliittisilta kannoiltaan inhorealistisia näkemyksiä edustavia utopistisen naminamihötön ajajien sijaan, kun viestini kirvoitti sinua kommentoimaan noinkin happamasti. Ja tämä siitä huolimatta, että tuokin poliittisen mielipiteen sisältävä viestini oli kirjoitettu itse asiassa ennen kuin yhtäkään viestiäni oli kommentoitu.

Perussuomalaisissa minua arveluttaa eniten ehdottomuus, ääripäisyys. Ovat toinen, niistä kahdesta suomalaisesta puolueesta joita on kai yhteensä jo15 jotka ovat puoluohjelmaansa kirjanneet "homoliittojen" vastustamisen. Timo Soini marssi Pariisissa vastustamassa ranskalaisten laajentuneita avioliitto-oikeuksia.

Vain silloin kun se koskee persuja ja heidän oikeuksiaan, mutta muut eivät saa sanoa mitä ajattelevat. Joku näistä pöhköistä on näköjään päättänyt kertoa perussuomalaisten koko vaaliohjelman, tuossa edellä Mutta, hyvin kirjoitettu Eino! Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin. Sebastian Tynkkynen ei näytä ymmärtävän, että jos on politiikassa, niin on näkysällä ja kaikkia puheita pitää saada arvostella, samoin henkilön uskottavuutta.

Voisi miettiä etukäteen, mitä mieltä on eikä olla milloin mitäkin mieltä. BB-tähti - uskovainen - bi - persu kuulostaa ihan joltain sketsiltä. Tulee ihan sellainen kuva, että julkisuudessa on kiva olla, ja Tynkkyselle politiikka on vain jatkoa BB julkisuudelle. Nykyäänhän julkkis on joillekin ammatti. Faktoissa pysyminen on aina paikallaan.

Sebastian Tynkkynen tuli politiikkaan homoteemalla. Pian perussuomalsiin liittymisensä jälkeen hän linjasi näkemyksiään seuraavasti Uuden Suomen blogissaan "Päätön seksuaalisuus": Suhteen molemmilla osapuolilla ei ole koskaan biologista sidettä samaan lapseen, ja kasvattajat vaihtuvat lähes poikkeuksetta ilman turvallisen aikuisen pysymistä elämässä tärkeimmissä kehitysvaiheissa: Vietän suuren osan ajastani homokavereideni kanssa ja kyllä, tiedän tasan tarkkaan, miten niitä itse tehdään.

Mutta se vasta meneekin jo pirstaleiseksi, enkä mieluusti puhuisi siitä. Tulevaisuudessa haluttaisiin mahdollistaa vielä kolmas pyörä suhteeseen, kun halut sitä vaativat. Seuraavaksi käsitellään seksuaalisia haluja, joissa on kyse insestistä. Vanhemman ja lapsen välinen seksi hämärtää roolit ja sekoittaa perheen yksilöiden suhteet toisiinsa.

Väärien kiintymyssuhteiden seurausta lapsuudesta on, että yksilö sairastuu vakavaan dissosiaatiohäiriöön, jossa psyykkinen ja fyysinen toimintakyky rajoittuvat. Sitä on tutkittu paljon, ja jos et ole törmännyt insestikeskustelussa vielä tähän, on velvollisuutesi ottaa siitä selvää, ennen kuin jatkat insestin puolustamista. Eikä kyse ole nyt mistään konservatiivisten kristittyjen uskomuksista, sillä siinä vaiheessa, jos käytäntöjä ja säännöksiä lähdetään näillä alueilla muuttamaan, psykologit, lääkärit ja kasvatusalan ammattilaiset nostavat paljon suuremman haloon asiasta.

Ammattitaidon ja kokemuksen aikaansaama näkemys ei perustu seksiseikkailijoiden maailmaa syleilevään haihatteluun, vaan he ovat todella kohdanneet työssään sen karun todellisuuden, joka puhuu selvää kieltä, mihin epäterve seksuaalisuus johtaa. Siltä varalta, että kirjoitukseni provosoi tiettyjä henkilöitä, ja heidän valituksistaan US taipuu sensuroimaan kirjoitukseni, siirrän sen myös nettisivuilleni, josta sitä voi lukea vapaasti ja jakaa muillekin.

Alkuperäinen kirjoitus, jonka Sebastian Tynkkynen on ilmeisesti sensuroinut omilta sivuiltaan, on luettavissa täällä: Blogistin kannattaisi ymmärtää yksi asia. Homoliittojen vastustaminen ei tarkoita,että vihaisi homoja ihmisinä. En ole juurikaan tutustunut homoyhteisöön tai yhteisöihin, jos niitä on useita , mutta vaikuttaa siltä, että jokainen, joka ei puolusta homoliittoja, vastusta turkistarhausta, pukeudu pinkkiin, käy joogassa, katso Twilightia, etc.

Jotain siellä hampaanvälissä tuntuu kuitenkin olevan kun se avioliittolain muuttaminen nyt on niin kauheen iso ongelma. Ei ole mahdollista vastustaa homoliittoja mutta ei homoja. Ainoastaan henkilö, joka on kyseistä ihmisryhmää vastaan, yrittää rajoittaa sen oikeuksia. Minusta on hurja ajatus että tämä huomionkipeä ja mielestäni jossain määrin tasapainottoman oloinen nuori mies mikäs se nimi olikaan, Sebastian vai Miikka?

Nuoret homoseksuaalit kaipaavat terveitä, heistä välittäviä roolimalleja ei tälläisiä hämmentämään pyrkiviä manipuloijia kuin miltä Tynkkynen vaikuttaa.

Ja tosiaan tuo huomionkipeys ennakoi vielä persuillekin ongelmia tämän herran kanssa. Toimittaja on tosiaan niellyt Tynkkysen jutut niitä kyseenalaistamatta.

Tarinat ovat taas muuttuneet tätä esitystä ja tilannetta varten. Sen taidon Sebastian näyttää osaavan. Arslanov Ja Kuzmichev 3 Musta kaveri valtava kalu saa imeä part1 Poika vieiso kalu hänen ass Nykiminen kukko cum Kauneus 18yr Twink - Julkinen Nytkähtelevät Lihas Juva kimpale tunkilla pois hänen kova kalu Miesten kusta ja arse sormijärjestys gay porn sekä homo- pienen Dickin bl Rubgay Rasvainen Cock Anal.

Kiimainen valkoinen mies homo interracial porno Guy saa herännytiso satulaa munaa hänen kusipää Ruotsin monster cock Nuoret college teini valtava kalu Kuumin interracial kukko hyökkäys Jacks valtava kalu Fuck 1 by OhThatsBig Extra valtava kalu kondomia poraus Karvainen kaverivaltava kalu Kaksi tyttöä saada kiimainen ja jakaa imee kaverit iso kalu Big Dick Contest luokassa Brasilian poika vitun rannalla Seksikäs pallot ja Brunetit Seksikäs yo Mike imee jizzster ja saa part1 Big kukot cam kokoelma 7 Matthew tsekata joitakin uusia kukko part2 Söpö kasvot teini puhaltaa kukko ja saa tiukka part3 Jätkä saa vähän iso kalu Spencer saa hänen peräaukko repäisi musta Sohvalla voit pitää hauskaa Kolmen kimppa Käsiraudat Blond cuty imee noin valtava kalu Part5 Brent Everett Seduction Hunky Dominic Pacifico saa mukavaa Part4 Kaksi kiimainen kollegat vitun ja imevät part2 Nuori yo saa munaa koira Nuori Twinks hardcore seksiä Afrikkalainen Pojat raaka satulaa Fucking Ja sensuroimaton Big Dick threeway ilman satulaa Twinks Emo Yksin sukat ja käsineet Classic valtava kalu imeä ja Fuck Cumshot aikana ass poraus Meksikolaisia pojan isot peniksensä on esillä webissä netti esitys 2 osa Nuorten Pojat - Risky nykiminen ja julkisten Heidi Hanson jakaamusta kukko miehensä kanssa Micky Collio Hot satulaa Iso mulkku kiloa pohja Twink Ilman satulaa mies iso mulkku Homo twinks iso kukot speedos Kylmäsutikuivattu ja neste valutettiin pois Niistä T Army Boys pukuhuone Amateur Video

ESCORTS IN HELSINKI VITTUA GAY ILMAISEKSI

Romanttinen seksivideo kalu kosteana gay