Suomi24 treffit haku homo blondi kalu

.

Onnea sulle sitten ; toivottavasti nää auttais. Oon 14 vuotias kiva pirteä ja rehellinen poika ja olen ihastunut yhteen mun luokalta mut se tyttö on aika ujo ja siitä tykkää meijä luokal 4 poikaa mä miten saisin sen iskettyy et muut eivät kerkeis voitteks te antaa mulle jotain neuvoo kun täältä sivulta ei löytynyt oikee hyvii: Mulla on kans problemo.

Oon aika ujo, enkä uskalla puhuu sille. Oon niin ujo, että aina ku joudun vaikka istuun sen kaa vierekkäisille pulpeteille tunnilla, niin ns. Mitä mun pitäis tehdä että voisin saada siihen lähempää kontaktia tai muuta?

En nyt heti viittis mennä kysyy et: En ees tie mitä mieltä se on musta Joo, elikkä oon poika, ja oon ihastunu yhteen meidänluokalla olevaan tyttöön. En ole tutustunut tyttöön vielä kovin paljon, eli kylään tms. Mutta probleema on, mistä tiedän onko tyttö jo varattu tai onko hän edes kiinnostunut musta? Tykkään tytöstä todella mutta en uskalla kertoa tunteitani: Kannattaa pyytää meseä jos et oo jo pyytäny ja sit kysyy vaikka mitä teet viikonloppuna: Jos se on varattu, se varmaan hengaa viikonloppuna poikaystävänsä kaa.

Jos ei ja se on ehkä kiinnostunu susta, se vastaa ehkä ettei sillä oo mitään suunnitelmia: Sit kannattaa kysyy jos se vaikka haluis tehdä jotain. Juu oon ihastunu nyt uudessa lukiossa yhteen kivaan tytsyyn. Ja haluisin kyl puhuu sen kaa, mut kun tää aina tulee tunnillekkin melkein viimetipassa, ja aina liikkuu kavereittensa kanssa.

Mun mielestä nää "sulla on kivat hiukset" tai "kiva pusero" ym. Katsetta ja hymyä oon kyl yrittäny, mut tunnillakin istuu aina ihan eri paikassa. Muutaman semmosen parin sekunnin katseen oon saanu tunnilla.

Mut en tiedä oliks nääki vaa sattumaa. Katotteko te muuten aina ihastustanne, kun viittaa ja vastaa tunnilla? Tää tyttö ei meinaan paljoo oo mua kattonu kun vastaan, eli ei ilmeisesti ole kiinnostunut, vai? Ois nimittäin kiva edes jotain jutella, ennen ku meen sanoo ihan suoraan tunteistani, sit kun se mahdollisesti ois joskus yksin. Ehkä sun kadeis vaa yrittää jotenki keskustella sen tytön kans, se ei välttämättä tunne sua niin paljo et ois iskeny viä silmäänsä Mul itel ku on sellanen ongelma et yks tyttö, se on eri koulus ja asuu eri puolella kaupunkia Se puhuu mulle iha normaalisti ja keskusteleekin, ja viä vähä aikaa sitte vaikutti ihan kiinnostuneelta, mut nyt se ei enää vaikuta kiinostuneelta, mita pitäs tehä?

D aion kyllä itekkki tehdä noin. Minulla on pieni ongelma siinä että en uskalla kertoa tunteistani yhtä tyttöä kohti, juttelemme päivittäin Facebookissa ja Mesessä koska hän asuu noin 35 km päässä ja näen häntä vain viikonloppuisin.

Jtn pelkään sitä että saan pakit niinkuin parikertaa on tapahtunut On aika vaikea sanoa, että mitä se tyttö ajattelee, kun ei tiedä mistä te juttelette D tykkäävänsä minusta ja minusta se oli tosi mukavaa, että hän kertoi siitä suoraan! Suosittelen siis, että voisit kysäistä tältä tytöltä vaikkapa, että mitä mieltä hän on sinusta? D Sanot alkuun vaikka, että "toivottavasti et nyt säikähdä, mutta oon miettiny jo jonkun aikaa yhtä juttua ja kadun jos en kysy sulta, mutta mitä mieltä oot minusta" tai jtn vastaavaa.

D Haha, kuulostipa urpolta tuo lause, mutta ymmärsit varmaan pointin. Meillä oli usein viereiset pulpetit ja kilpailtiin kuka saa paremman numeron kokeesta etc. Silti asutaan samalla paikkakunnalla kouluissa on väliä about 3kilometriä. No,en oo silti unohtanu tätä ja nyt kun tein facebookin joka on aika monella niin huomasin että tällä tytöllä on facebook.

Tiedän kuitenki etttä tämä tyttö asuu aika kaukana eikä siis pääse kaupunkiin esim jos kävis nii että sovittas tapaaminen. Entä jos tykkään pitkään tuntemastani kaverista? Pidän siitä myös kaverina, enkä halua vaarantaa kaverisuhdetta, mutta minulla on vähän tunteita häntä kohtaan. Hän ei minun käsitykseni mukaan tykkää minusta muutakuin kaverina, mutta onko minulla vielä mahdollisuus?

Pakko sanoo, että itseeni poika tekee vaikutuksen olemalla oma itsensä ja itsevarmuudella, mutta ei kehuskelulla. Hyvin kontaktia vois saada jostain juorusta, tai jostain tapahtumasta, tai se o aina piristävää kun jokutulee vaa juttelee n iitä näitä, facebook on myös hyväalku kontakti juttu! Älä kehu liikaa naista se o rasittavaa! Oon nyt 9-luokalla ja oon ihastunu vuotta nuorempaan tyttöön. En ole ikinä jutellut sille tai se minulle. Miten saisin selville että tykkääkö tyttö minusta??

Olen myös aika ujo ja molemmat liikutaan omissa kaveripiireissämme. Tyttö on aika urheilullinen ja harrastaa jalkapalloa Eli oon ihastunu yhteen tyttöön jota en tunne tai mitään.

Me oltii samas liikkaryhmäs ja sain semmosii kuvitelmii et se tykkäis musta , mut en vaa osaa lähestyy sitä. Ei mitään pissikiä ellet väkisin tahdo sillaista tai mitään sataa ja kahtaatuhatta sydäntä aina, toki hymiöt ovat kivoja mutta kunhan niitä ei käytä paljoaa ja jyrkkä kielto sillaisille ALAX OLEE hei teinixxx.

Facebookissa tai muussa, toki on hyvä pitää netissäkin yhteyksiä kunhan ei liiallisesti. Kun pitää itsensä kasassa jja on omaitsensä koko ajan ja uskalltaa jutella naamatusten vaikka koulussa vapaa-ajalla tai vaikka kaveriporukassakin. Miksi minä jään yksin Tuntuu että kaikki muut ovat löytäneet kumppaninsa, mutta minä vain istun täällä samassa nurkassa vuosikaudet ja pelaan konetta, koska muutakaan elämää minulla ei oikein ole: Minä kun olen erilainen kuin pojat yleensä, en ensinnäkään ole lainkaan seksin perässä ja toisekseen olen hyvin tunteellinen, rakastava ja suloinen poika, vaikka olenkin vasta Minä olen ollut aina tavattoman yksinäinen enkä koskaan ole edes päässyt juttelemaan tyttöjen kanssa Kuka minut, tällaisen syrjäytyneen ja ujon pojan huolisi Tuskinpa sellaista tyttöä löytyisikään, joka minua sietäisi saati sitten rakastaisi Jos mä tuntisin sut,niin tulisin ihan varmasti jutteleen sulle heti,ja tulisin halaamaan sua!!!

Voi kiitos sulle näistä lohduttavista sanoista, mulle tuli paljon parempi mieli nyt!!! D Toivon todella, että sekin päivä tulee meille kaikille, jotka sitä todella toivomme, että löydämme sen oikean! Tämä sosiaalinen pelokkuus tietysti rajoittaa hieman sitä mahdollisuutta, mutta toivottavasti se ei ole täydellinen este Ja kiitos vielä kerran, olet varmasti suloinen tyttö: Kiitos sullekkin noista sanoista " olet varmasti suloinen tyttö": Kiitti ja eipä kestä: Mut tiedätkö, vaikka sanon näin netissä, niin sydän hakkaa kahtajapuoltasataa ja punastun ihan älyttömästi: P Mitähän siitä tulis jos näin pitäs sanoo nassu nassua vasten D mutta punastuminen on tosi söpöä.

Tätä en tiennytkään, että pojan punastuminen voi olla tytön mielestä suloista: D Olen aina ajatellut sen olevan hävettävä tapahtuma jonka jälkeen ei voi enää esittäytyä julkisesti Olen ihastunut yhteen lumoavaan tyttöön joka on ujo.

Minulla on hänen numero, mutta en ole ollut missään tekemisissä hänen kanssaan. Tietty näen sitä kyllä vuoden välein suurin piirtein mut silti en oo ikinä jutellu sille kasvotusten: Jep,pojan punastuminen on TOSI suloista: Ystävänpäivänä viesti jos lukee: Se ei tunne mua eikä pahemmin oo kiinnittäny huomioo, joten miten kiinnitän itseeni huomion?! Ite en kyllä neuvos että menisit heti möläyttämään että tykkäät siitä Sitten jonkun ajan päästä voisit sanoo sille vaikka että se on aika söpö tai mitä nyt keksitkin, mut et silti vielä sanos suoraan että tykkäät siitä.

Vastauksesta sitten näkisit onko sekin alkanu tykkäämään susta, jos ei niin mitään ei oo vielä kuitenkaan menetetty, tutustusitte enemmän niin ehkä se sitten ajan kanssa Ja jos ei niin ainakin saat uuden kaverin: D Itellä siis exän kanssa kävi näin, en ollu aluks ihastunu mutta sitten kun tutustuttiin niin siitä se lähti Miten kerron sille kuka oon?

D Oon avuton jep, mut oonkin aika nuori ja yks tyttö käyty vasta läpi joka oli pohjimmiltaan helvetillinen. Mietin sitä jokapäivä ja kattelen sitä joka välkkä, ja kai sekin sit joskus kattoo mua: Kaverikin on ihastunu siihe ja soittanu sille tuntemattomasta: Et sillee ja tekstannu sen kaa vissii jtn. Miten ehin ennen sitä?!?!?! D Hävettää myöntää mutta itellä meni vähän liiankin pitkään ennen kun sain selville kuka se tyttö oli joka mulle sillon sen viestin laitto Kyllähän mä sen nimen ja luokan tiesin mut en silti tienny kuka se oli: P Mut siis sitten kun haluut että se tietää kuka oot niin sanot vaan että oot se poika jolla oli sen ja sen näköset vaatteet tänään päällä?

Mut sitten tuo kaverijuttu Onko se sun hyväkin kaveri? Kannattas nimittäin varmaan puhuu sen kanssa jos et haluu teidän välejä rikkoo Toi vaatejuttu on iha OK, ja on se sillee aika läheine kaveri, mut sitä ei kai sit kiinnosta se tyttö vissii iha Kybäl. Ei se mulle suuttuis jos varaisin sen, koska se on aika herkkä, tai eihä sitä tiiä: Mut oon kyll katellu sitä tyttöö aika kauan jo.

Oot tosi hyvä neuvoon, ja temppuilen itteni jotenkin läpi tästä sokkelosta ;. Apua voi aina sanoo mulle tänne koska käyn kattoon kuitenki jokapäivä monta kertaa että onko apuu tullu: Juu no kannattas ehkä kumminkin puhuu sen kaveris kanssa Lähetin sille sen mut ei oo tullu vastausta ;. Saattaahan olla että sillä on puhelimesta loppu akku tai jotain että sillä kestää vastata No jos se ei vastaa niin älä silti luovuta Sehän on saattanu luulla että olit vaan laittanu väärään numeroon viestin niinkun itekin luulin sillon kun sain ekan tekstarin: D Niin jos se ei vastaa niin voit jossain vaiheessa laittaa toisen viestin että se tajuu ettei se ollukaan väärä numero.

Mitä pitäs tehä ku oon ollu kuses yhtee tyttöö jo 3 vuotta ja me ollaa siis tosi läheisii ja tällei. Siin on sit vaa yks ongelma et se tyttö asuu oulus ku ite asun täs hesan lähel mut oon asunu oulus 2 vuotta ja muutettiin pois 2 vuotta sitte ja välit on pysyny hyvinä siltikki ja aina matkustelen ouluun silloin tällöin joten nään sitä aika paljon ja meses keskustellaa aina ja aika paljon se flirttailee ja tällee.

Et mitä pitäs tehä ku en oikee tiiä: S Ja vähä lisäystä et oltii sanal luokal ku asuttii oulus ja se on just tulos mun syntyäreille ja aattelin kysyy sillo et onks sil mitää muitaku vaa ystävä tunteita mua kohtaa et mitä ootte mieltä.

Ja aika paljon on silmä peliä mukana ku sitä näkee ja se aina hymyilee mulle ja nauraa vitseille ja flirtailee et en tiiä tykääks se must vai ooks vaa hyvä ystävä. Juttele joskus jotain sille tytölle. Tytöt pitää kun saa pojilta huomiota. Jos vastaus on myönteinen, vaihtakaa puhelinnumerot. Ja jos tiedät että tyttö tyksii esim eläimistä, juttele niistä. Kysy ensin siltä jostain ihan arkipäiväisestä asiasta, ja jos tyttö vastaa iloisesti tai alkaa itse jatkamaan keskustelua, niin juttele hänelle lisää.

Selvitä jostain hänen puhelinnumero, ja lähetä muutama kiva viesti. Eiköhän hänen jo siinä vaiheessa pitäisi tajuta. Ainakin itse haluaisin että minulle tehtäisiin näin: En ikinä ole seurustellut, haluaisin kyllä, mutta ei tunnu tyttöä löytyvän.

Toissa vuonna uudenvuoden aattona tutustuin erääseen tyttöön kaverin kautta, hän oli eri paikkakunnalta. Tyttö lähti kotiin eikä hänestä kuulunut moneen kuukauteen mitään. Sain viimein hommattua hänen numeronsa ja pyysin kahville, koska olin samalla suunnalla töissä. Ei mennyt aikaakaan, kun ihastuin häneen. Meistä tuli hyvin läheiset ystävät, kuin sisko ja veli. Me suunniteltiin yhdessä kimppakämppään muuttamista, käytiin kahvilla, kaupoilla, ajelemassa ja laulamassa karaokea.

Pari kuukautta hän melkein asui mun luona. Eräs ilta oltiin sitten mun vanhemmilla hoilaamassa karaokea ja tunnustin hänelle ennen kuin mentiin nukkumaan. Hän halusi pysyä ystävinä ja siinä tais ystävyyskin ottaa vähän osumaa. Nyt olen ihastunut toiseen tyttöön, joka on myös hyvä ystäväni ja hänellekkin olen jo kerran tunnustanut.

Itse tyttönä pidän siitä, kun joku poika tulee kysymään päin naamaa esim. Kiusallinen paikka, jos puol tuntemattoman kaa jossai romanttisel illallisella: D kannattaa pyytää mieluummin kahville tai talvella vaikka luistelemaan: Noh elikkä kirjoitan tänne omanki tarinan Elikkä olen 15vuotias poika oulun suunnalta ja minulla oli parin viikon seurustelu viime kesänä yhden todella kauniin tytön kanssa ja silloin se ei oikein onnistunut mutta nyt, juttelemme tytön kanssa päivittäin parikin tuntia netissä ja livenä ja minä olen alkanut taas kiinnostua hänestä mutta en enään uskalla kysyä häneltä että oltaisiinko enemmän kuin kavereita.

JOTEN te konkarit voisitte kertoa onko minulla mitään mahdollisuutta enään tähän tyttöön?!?!? Katsot välillä vähän liian pitkään tytön silmiin niin toivottavasti hän huomaa vihjeesi. Mulla on sama ongelma mut toisin päin. Olen ollut ihastunut tähän tyyppiin n. Kun kouluumme tuli uusi tyttö joka on sattumoisin serkkuni kyseinen poika ihastui häneen. Mesessä poika tunnusti ihastumisensa serkulleni. Silloin serkkuni ei vielä tykännyt pojasta.

Nykyään hänkin tykkää samasta pojasta, mutta kukaan ei ole varma kummasta poika pitää. Poika juttelee kanssani paljon ja serkkuani hän kiusoittelee kavereidensa kanssa siitä että hän pitäisi muka luokkamme eräästä ällötyksestä.

Elikkäs tartteen kipeesti apua. Tavoitteeni olis osoittaa kiinnostukseni, mutta olen todella ujo tällaisissa asioissa. Kannattaa olla vaan rohkea ja kysyä tyttöä suoraan treffeille. Tytöt pitää eniten itsevarmoista ja rohkeista jätkistä, ketkä ei pelkää kertoa mitä haluavat. Musta tykkää yks mun mielestä ruma tyttö. Kannattaako yrittää olla sen kaa vai yrittää saada sen huomio mist mä tykkään? Joo, et oon cm pitkä, ja meiä luokal on sellane tyttö jost mä tykkään Se on mul mukava ja tällee, kaunis brunette btw Hahaa, oon ite muija ja siis monta jätkää on yrittäny iskee mua kaikil jätkil on eri kikat.

En ny sillee et jotkut on huonoi jotkut hyvii mut siis jokainen isku tapa on hyvä kunvaanei loukkaa muijaa se on tärkeintä ainakin omalle kohalle jos sattuu.

Ite tykkään ja vrma aika moni muija tykkää siitcet kehutaan ja tällei ja sit et jätkä myöntää sen mieluiten ftf. Niijuu no ei mul muut: Oon ihastunu yhtee tyttöö joka ei oo mun luokalla, mutta samas koulus kyllä, oon ollu sen kaa pari kertaa, mut sillee et on ollu muitaki. Tunnen sen jo aika hyvi. Välil tuntuu et se ois kiinnostunu musta ja välillä taas ei. Välillä se on tosi kiva ja välillä se niiku "kiusaa" mua. En oikee tiä mitä pitäis tehä ku en muute oo kauhee ujo mut sit ku kyse on tytöistä nii sillon oon ujo.

Koska pelkään et mokaan ja kaikki nauraa, niinku mulle joskus ala-asteel kävi. Auttaisko joku mua pitämään yllä sen edes kaveri suhteen netin kautta vaikka haluisin olla paljon enemmän: Teet suuren vaikutuksen häneen, jos vähän vilautat hänelle ja katsot häntä sen jälkeen villin himokkaasti ja kysyt alax olee? Oon kans ihastunu yhteen tyttöön mulla on sen puhelin numero ja oon sanonu et se on musta kaunis mutta se ei oo samassa koulussa ja en tiedä miten iskeä se auttakaa.

Olin ala-asteella semmonen pleijeri ja yritin tyylii kaikkia, no säädin kaikkien kanssa jotain mutta 6. En itse muista syytä mutta minusta tuli ujo Se tuli ku salaman iskusta.

No en tainnut 6. Sitten alkoi jännittävä 7. Emme tunteneet toisiamme mutta se mitä tunsin sitä tyttöä kohtaan oli jotain aivan erilaista kuin edelliset ihastukseni. Tuli ystävänpäivä ja tämä kyseinen tyttö, hänen nimensä oli Katja. Hän kirjoitti eräälle toiselle pojalle kirjeen jossa kertoi tykkäävänsä pojasta. Se oli kuin potku munille, ja teki mieli itkeä ja tappaa itseni. Myöhemmin samana päivänä kirjoitin viestin Katjalle ja kävi ilmi ettei hän tykänntytkään siitä pojasta vaan hän tykkäsi minusta, menin ihan sekaisin.

Kannataisko kysyy ihastukselta et lähtisitkö rannalle oon ite 12 meen kutoselle. Ole oma itsesi näin se menee. Joo mut sit et pyydä sitä ulos. On liian aikasta seukata. Eli siis, mä oon selaisessa tilenteessa että yks erittäin hyvännäköinen tyttö omalta luokaltani on monta kertaa sanonu mulle että oon ihan sairaan ärsyttävä, mutta sen äänestä kuulee etteise tarkota sitä.

Tarkoittaako tämä sitä että kyseinen kauniimman sukupuolen edustaja haluaa puhua mun kanssa vai olenko tulkinnut asian aivan päin mäntyä? Elikkä minä olen todella ihastunut yhteen tyttöön meillä oli viime kesänä jotain ''säpinää'' en vain tajunnut se vihjeitä että olisi kiinostunut musta kunnes vasta jälkeen päin se esim: Voinko alkaa puhua sille vaik facebookissa ku ei oo enää sen numeroo tai meseä?

Ja se taitaa olla jossain mökillä ku viime kesän se oli siel koko ajan eikä sitä oo näkyny vähään aikaan missään ulkon. Että pitääkö puhuu face 2 face? Tarttisin vähän apuu, eli oon kusessa aika pahasti yhteen tyttöön ja mä tutustuin siihen riparilla. Koko ripari porukka oli aivan mahtava ja me sen jälkeen ollaan tehty aika paljon tapaamisia yhessä.

Mua vaan harmittaa kun se tyttö koko ajan hieroo ja "kuhertelee" mun kaverin kaa, mut silti se kyllä hymyilee mulle aika paljon ja mä saan sen usein nauramaan, joskus riparilla kun en ollu vie niin kusessa siihen likaan niin mun kaveri tavallaan "hunes" sitä koko ajan.

P, ja ehkä sen takii se on nyt enemmän sen kaa. Miten saan sen kiinnostuun? Niin et mul on yks ongelma: Mää oon ihastunu yhteen tyttöön meidän luokalt, mut mun kaveri on ihastunu siihe.

Eräs tyttö tuli jopa kertoo mulle, ett se o ihastunu muhu. Mul on sama tilanne päin vastoin. Oon lätkäs yhteen poikaan ja mun kaverikin on, ja on kuullu et yks poika tykkää musta. Mun kaveri on kertonu tunteistaan julkisesti, mut se poika ei oo osattanu erikoista kiinnostumista siihen, vaan se on kattonu mua sillä silmällä.

Sit se on hengaillu mun kaa, tietysti kovas jätkäporukas. Leffassaki ollaan oltu kaveriporukal. En viitti tehä alotetta, koska meiän luokka on kova juoruaa. Jos tyttö osoittaa YHTÄÄN kiinnostusta sinua kohtaan, kerro tunteistasi vaikka sopivan tilaisuuden tullen kahden kesken.

Mieti, onks sun kaveri tärkeempi ku se tyttö. Ja jos tyttö ei oo kiinnostanu susta, musta kannattas yrittää sen toisen tytön kaa, jos se tuntuu kivalta tyypitä. Toivon että saan tähän jonkun näköistä vastausta mitkä ois teijän parhaat isku replat niitä meinaan tarvittais nyt kipeästi toivon ett niitä tulee.

Vähän myöhäs mut kumminki.. D Mä ainakin tykkään kun poika näyttää tunteensa suoraa, muttei ala esittämään. Eli oo oma ittes äläkä ees yritä muuta! Kaikista tärkeintä on, että tyttö saa susta oikeenlaisen kuvan, eikä mitään sun esittämää ja keksimää ihan toista ihmistä. Mee juttelemaan tytölle, hymyile, ja kerro asia luontevasti, omalla tavallasi! Voin sanoa että jos sä alotat aina keskustelun ni se tyttö tulee paljon varmemmaks että tykkäät siitä ja on rohkeempi.

Ennen tätä voit olla jotain että facebook lagaa että annatko numeros. Voit sanoa että mä laitan sulle tekstarin et saat mun numeron. Eiköhän tyttö tajua ton selityksetn että "facebook lagaa" ni yritykseks saada numero mut ei se pidä sitä nolona sen mielestä on kiva ku pyydät. Ja sit voit jotenki pyytää sitä tulee vaikka teille tai olee sun kanssa.

Jotenkin jonkun aiheen kautta, ettei tartte olla suoraa et tuutko tänää meille? En tiedä toimiiko noihin tyttöihin jotka haluu nopeeta toimintaa ja eroo heti viikon päästä mutta meihin normaaleihin ja myös nätteihin tehoo oikein hyvin! Isketty mutta yksin Ei siihen iskemiseen mitään tiettyjä repliikkejä tarvita. Luultavasti parhaimman vastaanoton saat omana itsenäsi - kerro ääneen, jos ujostuttaa ja menet ihan lukkoon ihastuksesi seurassa.

Ainakin mun mielestä se olis äärimmäisen suloista ja ihanaa Varmasti olisin aivan taivaissa. Olin myös ihan onnesta sekaisin, kun yksi kaveri tuli kertomaan mulle ajatelleensa mua ainakin kolme kuukautta Ei kannata siis käyttää mitään valmista repliikkiä, vaan keksiä itse tilanteen mukaan, tai sitten jos ei keksi, voi sanoa sen suoraan, että ei kykene sanomaan mitään ihastuksensa ihanuuden edessä. Olen ihastunut kahteen tyttöön.

Kysyin toiselta tytöltä pelaamme kummatkin jalkapalloa kun hän pääsee hyvän joukkueen "testiin", että voiko hän kysyä yhdeltä numeroa kysyin 3 pv sitten. Hänkin on ihastunut yhteen poikaan jota hän ei suostu kertomaan. Tänään treeneissä syttyi kipinä omasta mielestä. Pelasimme jotain pienpeliä lopuksi ja me voitettiin, kun mä vedin voittomaalin.

Hän hyppäsi suoraan kaulaan, ja ei ollut kaukana ettei huulet osunut yhteen. Kaverit nauro vieressä tai kadehtivat. Häneen on sikäli hankala "iskeä". Oon ollut 2 vuotta yhdessä, mutta en jaksanut enään olla hänen kanssa.

Mulla on semmonen ongelma että tykkään yhestä tytöstä ja aluksi meillä meni ihan hyvin juteltiin netissä oltiin web ja näin se kyseli koko ajan jtn ja puhu tosi paljon vaikka on ujo yhtäkkiä se ei vaan enään puhunu ja yritin kysellä siltä kaikkea ja se vastas vaan tyyliin ok,en ja tämmösii lyhyitä vastauksia ja ei enään puhu oikeestaan muuta ku just nuita ok moi sitte oli varmaan 3kk ilman että ees puhuin sille netissä mutta eilen olin mun kaverin kanssa niillä päivällä ja mentiin niille viellä yöllä luulin että meillä on taas jtn ku se puhu aika paljon mutta nyt tänään juttelin sille ja se vaan sano taas että moi ja ok: Kysyt vaikka "Onko joku huonosti?

Osoitat näin että a. Jos käykin niin että tytöllä olisikin jokin huonosti, ainakin voit olla kuuntelijana, mikä tytölle merkitsee myös paljon: Muista että me tytöt ollaan harvinaisen nopeita vaihtamaan mielipiteitämme jne, niin säälittävää kuin se onkin Kannattaa ehkä suoraan kysyä häneltä..

Keräät voimia ja menet ruohkeasti vaan. Tärkeetä on olla oma itsensä ja itsevarma. Voit myös miettiä etukäteen jotain mistä voisit puhua esim. Ainakin kannattaa hakeutua hänen juttusilleen ja aloittaa vaikka tervehtimällä häntä, sitten ehkä siitä syventää,että joskus juttelee useammin. Iloinen ja positiivinen asenne ja varmuus itseensä on aika isoja plussia varmasti joka tytön mielestä!

Vähän apua kiitos 6. Kannataisiko kysyä ihastukselta, että lähtisitkö rannalle tai elokuviin. Kauan suhde on kestänyt? Poju 5lk jossain Sul on kauniit hiukset etc. Kun meidän luokalla mulla ei enää oo mitää menetettävää kun kaikki haukkuu tyttöjä.

Joten jos joku ehdottas helppoo ja suoraa tapaa lähestyä? Silloin kun se tuli meidän luokalle niin me aina puhuttiin kaikesta,mut nyt mää melkein aina nään sivusilmällä kun se kattoo mua,ja määkin katon hymyillen sitä aina joskus. Mua ei kiinnosta jos se kertoo ja mua aletaan haukkuu,pääasia et oltas vaan yhdessä. Olen ihastunut erääseen tyttöön, mutten uskalla mennä puhumaan hänelle. Olen lukion ensimmäisellä ja uskon että hän pitää minua vellipöksynä, koska olen juuri päässyt ylä-asteelta.

Minulla hieman itsetunto ongelmia ulkonäköön nähden, vaikkei kukaan minua ole haukkunutkaan rumaksi, siltikin.. Mitä teen, mikä tekee tyttöön vaikutuksen? Ei kannata ainakaan pelätä aloittaa keskustelua:! Itse oon 13 vuotias tyttö ja oon aika varma et yks söpö poika ois kiinnostunu musta, ku ainaki käyttäytyy sillee.

Ite aattelin et pitäis alottaa keskustelu facebookissa, mutta kun en sitten keksinyt mitään mitä oisin kirjottanu, niin jäi sekin väliin.

Mutta sitten yks päivä se kirjotti mulle 'moro' ja kyseli sitte kuulumisia. Mun mielestä ainakin oli tosi kiva kun poika aloitti keskustelun.

Voihan olla että tyttö haluaisi kirjoittaa sulle jotain, muttei tiedä mitä kirjoittaisi. Kannattaa siis rohkeasti kirjoittaa vaan esim. Sitten voit alkaa kysellä sisaruksista, lemmikeistä, harrastuksista. Sitten kun olette jutelleet jo muutamia kertoja, niin voit vaikka sanoa tytölle, että pidät hiukan hänestä.

Sitten etenet siitä sen mukaan miten mielestäsi on tarve:. Elikkä näillä saattaa saada sen tytön, tai miksei pojankin huomion: DD Joo noilla pitäisi pärjätä alkuun: Oon rakastunut yhteen meijän luokka laiseen tyttöön tuijotan häntä joka tunti enkä saa hänestä katettani irti en kehtaa kertoa hänelle ettäolen rakastunut häneen miten saisin hänet huomaamaan että olen rakastunut häneen en kehtaa hänelle sanoa suoraan etää olen rakastunut häneen tailaitta tekskiviestiä auttakaa!!!!!

Jos lukisit tämän viestiketjun alusta loppuun, veikkaanpa että kaikki vinkit joita tulet jatkossakaan saamaan Suomi Minä taas olen rakastunut tyttöön jota näen joka päivä koulussa olemme välitunneilla ja ruokailussa yhdessä ja vapaa ajallakin melko usein mutta en vain oel saantu kerrottua tunteistan. Koska jos välimme "huonontuisivat" en kestäisi sitä joten mitä tekisin miten selvittäisin hänen kiinnostuksensa???

Itselläni on, kuinka ollakkaan täysin sama tilanne. Koulussani on eräs äärimmäisen viehettävä tyttö, joka on kiinnostanut jo vuosia, mutta pulpahtanut pinnalle vasta nyt. Olen huomannut että vaikka tilanne on vaikea, ainut konsti on vain odottaa hyvää tilaisuutta ja katsoa mitä aika tuo tullessaan.

Asiaa voi kuitenkin yrittää jouduttaa: Tahtoisin tietää mutta en ole kehdannut suoraankaan kysyä, mitä teen? D se o ainaki takuuvarma paikka mist se tykkää: DD elikkä pyydänkö sitä johonki vai oonko jo liia myöhäs? Sopimamme ajankohta ei sitte sopinukkaa hänel iha uskottava selitys oli ja sovittii et katotaa myöhemmi. Kertokaapas minulle kun minulla on yksi todella hyvä ystävä ja nyt on käynyt niin että olen täysin lätkässä häneen mitä minun pitäisi tehdä koska pelkään että jos kerron asiasta välimme heikkenesivät ja se ei olisi mukavaa.

Minkä takia tytöt alkaa vältellä aina jos punastuu ja miten siihen voi vaikuttaa? Helpointa tyttö on iskeä olemalla oikea tosimies-amis. Alkaa naista tuollaisella ulkonäöllä tulla kuin itsestään, voin kokemuksesta kertoa! Miltä kuullostaa pitääkö tyttö minusta ja voisiko alkaa kanssani?

Minäpä kerron tarinan, muutin uudelle paikkakunnalle ja en tuntenut sieltä periaatteessa ketään, vasta kuukauden jälkeen tutustuin uusiin ihmisiin. Eräänä iltana kaverini kanssa menin kaupalle ja näin siellä erään todellatodella kauniin tytön. Ihastuin häneen heti koska hän oli semmoinen "emotyttö" ja oli söpö kuin mikä! Ja erilainen kun muut tytöt, minä taas erilainen kuin muut pojat. Olen siis 16 ja tyttö Hän lähti asuntooni kaverinsa kanssa, sovimme että he seuraavana päivänä he tulisivat käymään ja niin he tulivatkin.

Sen jälkeen he kävivät joka päivä ja minä vain yksinkertaisesti heitin läppää sille tytölle ja hän ihastui minuun, nyt olemme yhdessä. Todennäköisesti on kaikkein helpointa jos saa aloittaa puhtaalta pöydältä. Voiko tyttöä iskeä jos se ja kaikki muutkin tietää että mä oon tykänny siitä jo kauan?? Kertokaahan hyviä puheenaiheita koska minulla pää lyö aina tyhjää kun pitäisi keksiä puheen aihe????? No, et kertonut tunnetko häntä entuudestaas, oletteko kavereita yms.

Mutta jos et tunne häntä, just perus vilkuilut toimii varmasti. Katsele häntä niin että hänkin huomaa sen, niin että saatte katsekontaktin. Se vaan alkaa ärsyttää.

Hymyile myös ujosti tai moikkaa kädellä, älä kuitenkaan puhu kaverillesi samaan aikaan, tai naura jollekin muulle jutulle, ettei tyttö kuvittele että naurat hänelle. Ole tarkkana, jos tyttö kaatuu tai pudottaa tavaransa mene ihmeessä auttamaan, äläkä missään nimessä naura!

Tyttö pitää sinua sen jälkeen täysin idioottina ja se mielikuva on vaikea muuttaa. Pyydä häntä netissä facebook,irc-galleria yms kaveriksi ja ala juttelemaan ihan rohkeasti ja oma-aloitteisesti. Ite oon kohta 16v tyttö ja musta ois tosi kiva jos joku tulis juttelemaan ja tutustumaan vaikka seurustelen tälläkin hetkellä.

Kun saat juteltua hänelle tietokoneella, voit hyvinkin alkaa moikkaamaan hänelle koulussa. Sitten jos hän on yksin esim. Voiko tyttöä iskeä jos se ja kaikki muutkin on jo kauan tienny että mä oon tykänny siitä jo kauan??

Mä oon aika ujo. Ja entäs jos jo tuntee tytön niin millaiset puheen aiheet olisi hyviä tai kannattaako tunteistaan puhua ja jos niin minkä verran: No kannattaa ainakin pestä kainalot joka päivä. Parempi olisi kuitenkin käydä suihkussa joka iltana tai aamuna. Ja sitten olisi hyvä käyttää deodoranttia. Nyt olen siinä tilanteessa kerroin tytölle josta aiemmin puhunut jo täällä tykkääväni hänestä mutta hän ei ole vastannut mitään siihen sanonut vain en tiädä ; mutta nyt tiädän että todellisuudessä hän tiätää ja nin myös yhteinen ystävämmekin mutta hän ei sitä halua paljastaa tietenkään kun on luvannut olla kertomatta ja sanoo minulle että ihastukseni täytyy kertoa se minulle itse.

Mutta hän on sanonut kertovansa minulle mutta en tiädä kauanko "jaksan" vielä odottaa. Onko teillää ideoita miten saisin hänet kertomaan mahdollissimman nopeasti niin että saisin asiat selviksi hänen kannsa??? Kyseinen NiHen tyttö näyttää joutuvan miettivän asiaa kovemmin.

Ehkä hän pitää eniten kahdesta tyypistä joista toinen olet sinä ja siksi joutuu päättämään kumman kaa alkais mieluummin. Tuskin hänen päätöstään pystyykään nopeuttamaan mutta voihan sitä yrittää. Mene sanomaan sille vaikka kahen kesken että "mä oon oottanut tässä täpinöissäni sun vastausta jo pitkään joten voisitko kiltti vastata? Mulla on kaksi kysymystä: Onkohan yks tyttö varattu kun se viestittelee aika usein jonkun kans ja sen kaverikin lähettelee sille samalle viestejä?

Ja kerran näin läheltä kun se kirjotti viestiä niin siinä luki että oot kyllä sulonen ja söpöin. Ja sitten että mistä mä voisin mennä puhumaan tytölle kun normaalisti me ei puhuta mitään ja se on samalla luokalla mun kans mutta se tietää kuitenkin että tykkään siitä. Mul ois sellane juttu et tapasin yhen tytön fb. Nyt se on antanu sen numero ja on rakastunu muhu. Mutku must tuntuu et ei oo mitää järkee alkaa sen kaa enempää ku asutaa eri kaupungeis.

Oon menos perjantain sinne mutta jatkosta en tiedä. Hän on kyllä tosi söpö ja kaikkea mutta Täälläkin kaivattaisiin edelleen neuvoja! Eli pidän paljon luokkalaisestani tytöstä ja hän tietää että pidän hänestä. Hän ei vain valitettavasti pitä minusta. Minusta tuntuu että sen jälkeen kun tämä kävi ilmi, hän ei ole jutellut fb niinkään minulle ja vastaukset ovat joo, okei, ei kai, en tiiä tyylisiä.

Hymiöitä hän harvemmin kirjoittaa minulle. Jutteleminen facessa on siis vaikeaa kun joutuu pitämään keskustelua yllä kokonaan itse. Joskus harvoin saattaa nousta vähä lennokkaampiki keskustelu mut ne loppuvat yleensä melko lyhyeen.

Asioita hankaloittaa vielä se ku kyseinen tyttö selkeästi pitää muutamasta muusta pojasta, joista yksi pitää myös tytöstä. Välkillä näkee usein kyseisen kaksikon vierekkäin istumassa jutellessa tms. Facessa lentää sydämii molemmin puolin välillä. Eli pitäiskö mun vaa luovuttaa ja unohtaa asia vai yrittää edelleen. Jos jatkan yrittämistä luulempa et on suuri riski et se alkaa ärsyttää sitä paljon.

Ja jos jatkan yrittämistä, niin mistä puheenaiheista puhun? Kun oon tykänny siitä jo vuosia ni alkaa vähä puheenaiheet loppumaa päästä: D Tuntuu et tiedän tytöstä kaiken eikä tuu mitää kysyttävää.

Eli kaikki kolu, harrastus, musiikki, elokuva, tv jne. Kuulumisia kysyn lähes jokapäivä mut vastaukset on usein tyylii iha ok. Poika 14v jos oisin sä nii koittaisin viel vaik pyytää sitä jonnekki yms Pitäisitte hauskaa mut jos sitä ei kiinnosta nii pahin juttu ois niiku koittaa "pakottaa" se tykkää sust Eläimet, kodin sisustus ja elämänpohdiskelu jutut lähellä sydäntäni.

Viihdyn hyvin itsekseni ja omassa seurassani kotona, mutta onhan nyt kivempaa jakaa ja tehdä asioita kaksinkin, pistäkää viestiä uudet ystävät! Olen hieman yli kolmekymppinen akateeminen nainen Tampereelta. Viime vuosien yliluonnolliset kokemukset ovat muuttaneet ja avartaneet suhtautumistani elämään. Näistä asioista ei oikein voi kaikille jutella, joten ehkäpä tätä kautta löytyisi ihmisiä, jotka uskaltavat puhua aiheesta aikanaan myös ihan kasvokkain.

En tee aiheesta tutkimusta, vaan kyse on pelkästään uteliaisuudesta vaihtaa kokemuksia muiden kanssa. Mukava vähä yli 30 mies pk-seudulta etsisi kaveria laivalle. Lähtö tapahtuisi Turusta Lauantaina kell0 Yksin ei olisi kiva lähtee. Olen mukava, sosiaalinen, rehellinen mies, joka vain etsii matkalle kaveria, jos kiinnostaa voi laittaa viestiä niin kerron matkasta lisää. Hei, olen 20v nainen pk seudulta ja etsin nyt muutamaa suurin piirtein saman ikäistä naista pieneen tyttöporukkaan.

Tarkoituksena olisi siis löytää tiivis porukka, jonka kanssa jakaa niin ilot ja surut kuin muutkin kuulumiset. Itse olen tyttömäinen ja rakastan shoppailua, meikkaamista ja leffojen katselua. Nyt etsinkin samantyylisiä ihmisiä, joita kiinnostais perustaa tämmönen porukka, joten jos yhtään kiinnostuit niin ota toki yhteyttä sähköpostilla: Moikka, täällä kirjoittaa 20v nainen pk-seudulta.

Kesäni kuluu lähinnä töissä käyden, mutta aikaa ja rahaa olisi tehdä myös kaikkea hauskaa, festareille tahtoisin esimerkiksi kovasti lähteä, mutta ystävistä ei näytä olevan tänä kesänä seuraa sellaiseen tai ylipäätään mihinkään kivoihin aikaa vaativiin juttuihin. Joten kysynkin nyt täältä, löytyisikö täältä kenties samanhenkistä, spontaania ja avointa ihanaa tyyppiä lähtemään mun kanssa!

Mutta kaikkea musiikkia kyllä kuuntelen. Moi, täs on kohta 15v tyttö Helsingistä! Mun sosiaalinen puoli alkaa kuolla sisältäpäin, kun mulla ei oo yhtään tosiystävää. Sukupuolella ei mitään väliä, ikä vois olla Ota yhteyttä, jos uskallat ja kerrohan mikä otus olet! Asun yksin, persoonallisuus tyyppi on estp, oon vähä sen tyyppinen ihminen jota ei kiinnosta mitä muut tekee kunhan se ei vahingoita ketään.

Tykkään tehä kaikkea uutta, lähen melkein mihin vaan mukaan. Oon lähiaikoina innostunu tanssista nii ois kiva jos joku lähtis mukaa harrastamaan, mut kans tykkään käydä elokuvissa, tapahtumissa, jos sulla on joku harrastus nii voin tulla seuraksi.

Voisin lähtee vaikka hetken päätöksestä liftaamaan tai juhlimaan. Oon kans kokeilemassa laskovarjohyppyä ekaa kertaa pian, tuu mukaan vaan! Oon aika avoinmielinen mut enimmäksee etsin sellaisia ihmisiä jotka osaa pitää hauskaa ja elää hetkessä. Sukupuolella ei ole väliä mutta toivon et olisit ainakin 18 että voidaan viettää iltaa ulkona.

Lähen ulos vaikka heti, helpommin sitä tutustuu irl kuin viestitellen. Oon tämmöne ujonpuoleinen jäbä pirkanmaalta, joka kaipaisi elämäänsä kavereita… Niitä kun ei ole vuosien saatossa juurikaan löytynyt. En oikein tiedä mitä tänne pitäisi kirjoittaa?

Noh… En varsinaisesti harrasta mitää, mutta aikaa kulutan pelaamalla, piirtelemällä, ajelemalla ympyrää, musiikkia kuunnellen ja toisinaan yritän jotain maalatakin… Näiden lisäksi yritän epätoivoisesti oppia soittamaan bassoa. Toivoisin sinun olevan iältäsi noin vuotias. Toiveena olisi tietenkin tutustua ihan irl, mutta jos sähköpostilla kuitenkin aloitetaan.

Olen jo aikaisemmin laittanut tänne sivustolle yhden viestin, mutta laitan nyt vielä uudestaankin. Teen tästä viestistä myös lyhyemmän ja toivottavasti niin ytimekkään, että juuri ne samalla aallonpituudella olevat mielenkiintoiset ja ystävälliset persoonat ottaisivat yhteyttä. Olen vuotias Uudellamaalla asuva, luova ja elämäniloinen henkilö, joka haluaa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon tässä elämässä. En ole rämäpää enkä tuuliviiri vaan laitan painoarvoa laadulle enkä määrälle.

Käyn töissä ja opiskelen ja minulla on haaveita tulevaisuutta ajatellen. Välillä koen stressiä erinäisistä asioista, mutta koska olen ratkaisukeskeinen tyyppi en halua jäädä tuleen makaamaan. Olen empaattinen, pirteä, mietteliäs, huumorintajuinen, mielikuvituksellinen, määrätietoinen, oikeudenmukainen, avoin ja pidän lupaukset, jota teen. Arvostan muissa ihmisissä aitoutta, luotettavuutta ja avoimuutta.

Vaikka sinulla olisi rankkoja taustoja… uskon, että voin nähdä tilanteesi ymmärtäväisesti. Kuulun useampaan eri järjestöön, mutta en ole aktivisti. En omaa mitään extreme ideologioita enkä toivo sitä muilta. Koska olen itse tämän sivuston käyttäjä niin teen tähän loppuun pikkuruisen disclaimerin koska uskon, että se hyödyttää. Mutta jos olet itse femme eikä haittaa ettei seurasi ole niin yay. Minua ei myöskään valitettavasti kiinnosta vaatekaupoissa shoppailu monta tuntia putkeen niin, että rahaa palaa yhden vuokran verran.

Kaupoissa voi käydä vaikka priorisoinkin kirpparit, mutta en ole ns. Minulla ei mitään ihmisten erilaisia sosiaalisia statuksia vastaan, mutta jos kerrot ensi tapaamisessa ENSIN olevasi parisuhteessa ja sitten vasta nimesi niin en ole varma ajattelemmeko ihan samoin… Ja noin yleisesti olen lapsiystävällinen henkilö eli ei todellakaan haittaa vaikka sinulla olisi lapsia.

En ole itse äärimmäisen ulkonäkökeskeinen ja toivon ettei toinenkaan ole. Luonnollisuus on hyvä mutta ei haittaa jos itse pelkästään tykkäät olla ykköset yllä ulkona.

Tietenkin jos edustat jotain erityistä tyyliä niin by all means tämä on täysin ok eli olitpa sitten fiftari, hevari, hippi, lolita, hipsteri tai ihan mikä vaan. Jos olet henkeen ja vereen punttiksella käyvä henkilö ja haluat, että ystäväsi ovat vain ja ainoastaan Fitness harrastajia niin jälleen kerran ei kiitos.

Olen itse sopusuhtainen ja harrastan liikuntaa vain kasuaalisti. Olen sekasyöjä nyt ja tulen aina olemaan. Tykkään kylläkin kokkailla ruokaa eri teemoilla. Uusien makumaailmojen kokeilu on kivaa ja mielenkiintoista. En käytä eksessiivisiä määriä päihteitä ja jos olet henkilö, joka juo tai käyttää jotain päihdettä erityisen paljon niin emme ole samoista lähtökohdista.

En tuomitse muiden valintoja näiden teemojen suhteen, mutta tiedän itseni sekä sen millaisessa seurassa koen olevani rento. Tällaisen vuodatuksen jälkeen, jos olet vielä kiinnostunut niin laita viestiä ja katsotaan, löytyykö yhteinen sävel. Och om någon vill prata svenska kan jag också tala lite svenska. Olen 20 ensi viikolla 21 vuotias nuori nainen läheltä pk seutua. Etsin uusia ystäviä, sun sukupuolella ei ole väliä, mutta toivon että olisit vähintään noin 20 vuotias.

Oon luonteeltani puhelias ja huumorintajuinen, toivon että sinäkin olet harrastan shoppailua, salia ja lenkkeilyä. Musta saa seuraa kahville, shoppailemaan, liikkumaan, leffaan, ajelemaan, viihteelle jne. Toivon ettet olisi yhden viestin lähettäjä. Etsin ystävä ryhmää, ryhmään toivoisin minun lisäkseni henkilöä, jotta porukasta tulisi mahdollisimman tiivis.

Ryhmän jäsenten tulisi olla aktiiviisia viestittelijöitä, koska tutustuminen tapahtuisi viestien välityksellä ja sen jälkeen katsotaan mihin juttu johtaa. Itselläni ei ole suurta tapaamisintoutta alkuunsa. Olen livenä hieman ujo, mutta viestitellessä puhelias ja juttua riittää. Olen itse 26 vuotias nainen. Jos tällainen ystävystyminen sopisi sinulle niin vastaa viestiin ja kerro jotain itsestäsi, niin yritän koota ryhmän, jossa kaikilla olisi edes jotain yhteistä. Ja puhelin nro on tärkeä whatsup ryhmää perustaessa Itselläni on aikaa vaikka kuinka päivässä, että puhelimet laulamaan ;D.

Toivottavasti saataisiin pian ryhmä pystyyn. Onkohan näin vanhana 29v mahdollista löytää viellä ystäviä? Itse siis vm mies.

Hänen isänsä asuu täällä paikkakunnalla ja käy aika usein täällä ja hengailee minun ja parin kaverin kanssa yleensä aina soittelee että tuu kylälle jne. Kannattaa siis rohkeasti kirjoittaa vaan esim. BTW oon 96 täält keski suomest. Älä nyt perkele rupea odottelemaan, että saisit jotain merkkiä siitä että tyttö pitää sinusta. Välil tuntuu et se ois kiinnostunu musta ja välillä taas ei. Moi olen 15 v tyttö tampereelta.

Suomi24 treffit haku homo blondi kalu

Suomi24 treffit haku homo blondi kalu