Suuri kulli homoseksuaaliseen seksikkäitä miehet

Eli ujous paljon isompi tekijä kun nämä alotuksessa mainitut. Ekaa vaihtoehtoa en osaa ajatella kiinnostavana. Joskus pari sellaista "poikatyttöä" ovat ihastuneetkin minuun, mikäli olen osannut merkit lukea oikein, mutta minä en lämmennyt. Kumpi vaan on panettavan näköinen, ei muulla ole paljon väliä. Ei kiinnostu, mutta ne rellestäjärääväsuut tekee enemmän aloitteita.

Hiljaiset tyypit ei uskalla. Pitää tehdä niitä aloitteita! Eli ujous on iso syy sinkkuuteen juurikin sen takia, että pitäis ottaa sitä kontaktia ja olla helpommin lähestyttävä. Ujoa kun voidaan pitää lisäksi epäsosiaalisena tai joskus jopa ylimielisenä, niin ei sellanen sytytä. Aloitteita pitää tehdä ei sillä silmäpelillä pitkälle pääse. Ongelmana just se, että miten ne kans ujoa tutustuis toisiinsa. Toisen kai pitää avata suunsa jossain kohtaa: Sosiaalisuus ois kova sana.

No siis aivan varmasti ne ujot ja analyyttiset miehet kokevat samankaltaiset naiset siksi todelliseksi vaimomatskuksi. Ongelmahan tulee siinä että nämä ujot ihmiset eivät kovin helposti mene tekemään alkututtavuutta. Ja tässä on se ongelma. En minä hiljaisena miehenä halua mitään supersosiaalista naista jolla on kaveria ja pakko mennä joka ilta jonnekin.

No tottakai sellaiset naiset ovat sinänsä paljon kiinnostavampia kuin ne ujot, jos nyt ajatellaan pelkkää seksiä. Mutta kun ajatellaan parisuhdetta pitkällä aikavälillä niin eiköhän jokainen ihminen halua "omannäköisensä" kumppanin.

Ja tottakai on selvää sekin että ekstrovertti ihmiset saavat parisuhteen alkuun paljon helpommin kuin introvertit koska ekstroverteille sosiaalisuus on paljon suuremmassa roolissa kuin introverteille. Siis naisten mielestä miehen tulee tehdä aloite.

Ja kun ujo mies saa tarpeeksi monta kertaa pakit niin kyllä siinä kuka tahansa alkaa katkeroitumaan. Ainakin minulla, en nyt sanoisi itseäni ujoksi, mutta hiljaisella miehellä on se ongelma että me ajattelemme maailmaa realistisesti.

Onko se suhde sitten 10vuoden päästä enää niin jännää ja upeaa ja sanoja täynnä. Joten nainen pitäis saada vähillä sanoilla. Tässä tulee se isoin kysymysmerkki. Mikä hitto niitä ujoja naisia vaivaa kun ei lähdetä kahville muutaman minuutin juttelun jälkeen. Ei se ujo mies siinä jaksa tuntitolkulla paskaa lätistä.

Ja siinähän se vastaus jo tulikin. Aivan yhtä lailla naiset etsivät pahoja poikia vaikka järki sanoo muuta. Sinä et luo katseita niihin ujoihin naisiin, vaan sen sijaan tapitat silmät kirkkaina niitä sexypejpejä. Ja kun ujo nainen näkee tämän niin loppuu kiinnostus siihen ujoon muka "kunnolliseen" mieheen, joksi itseäsikin kuvailet. Just tyypillistä naisen logiikka ettei saisi edes katsoa toisia naisia, ei edes silloinkaan kun ei oma nainen ei ole vieressä näkemässä, ei edes silloin kun ollaan sinkkuina?

Ei se ole mikään sellainen juttu etteikö ujo nainen voisi olla kaunis, siis mitä hä tä? Meinaat että ujot pukeutuvat jotenkin rumasti? On sulla kyllä loistavia ajatuksia? Mies kuitenkin kiihottuu voimakkaasti visuaalisesta ärsykkeestä ja silloin toki paljastavat vaatteet ovat lähtökohtaisesti hotimpia kuin peittävät. Ei olisi kannattanut arvailla vaan lukea se viesti mihin vastasit. Eikö kirjoittaja nimenomaan kerro olevansa hiljainen mies joka EI halua supersosiaalista naista jonka on pakko päästä bilettämään eli siis niitä sexibeibejä?

Mies jostakin 86 taisi enemmän viitata seksikiinnostavuuteen yleisesti kun henkilökohtaisesti. Minä taas veikkaisin kirjoitustaidotonta, sivistystä halveksivaa pakkomielteistä neurootikkoa. Olipa aloitus hyvä esimerkki minäminäminäminä-ihmisen ajatusmaailmasta. Nimimerkin valinnasta täysi Ai niin, jo tajusin, vain ja ainoastaan naisia saa ja pitääkin arvostella sekä nimitellä esim. No siinä kohtaa, että aloituksen mukaan vikaa on vain yksinäisissä miehissä, naiset taas ovat pyhimyksiä, joilla ei edes voi olla ongelmaluonteita, koska pahat miehet ovat heitä alistaneet jo lapsesta alkaen.

Täydellisen narsistikurpan raapustelua, jossa vikoja löytyy vain toisesta osapuolesta. Jotkut naiset ovat kurppia ja kaikista naisista voi tulla likaisia ja aika ajoin tuleekin. Mikä tässäkin ottaa kurpan kupoliin? Minä en kuitenkaan väitä jokaisen sinkkunaisen olevan likainen tai kurppa tai muutenkaan viallinen. Ulkonäkö vaikuttaa paljon, kun ei ole varaa mihinkään edes perusjuttuihin. En dokaa tai käytä huumeita.

Ei kai kukaan halua parisuhteeseen miestä, jolle nainen on pelkkä näyttelyesine, palvelija, miellyttäjä ja tarpeiden tyydyttäjä. Nainenkin tahtoo huolenpitoa ja tyydytystä. Palstan miehet kun eivät tunnu ymmärtävän edes naisten seksuaalisten tarpeiden päälle, saati henkisistä tarpeista.

Jos asenne on se, että muista viis, minä ensin ja minulle kaikki heti tänne nyt, käy loppupeleissä niin että jää yksin. Ihan turha syyllistää aina naisia sinkkuudesta jos ei osaa yhtään asettua toisen asemaan eikä omaa yhtään empatiakykyä. Naisen tärkein tarvehan on tyydyttää miehensä, joten kuvaamaasi ongelmaa ei terveissä heterosuhteissa ole. Tekstisi on hyvin tyypillistä naisilta jotka kertovat omista mieskokemuksistaan. Juuri tällaisista itsekkäistä 'minä,minä' miehistä naisilla enimmäkseen sitä kokemusta on, eikä siis enemmän välittävistä ja tunteellisemmistakin miehistä.

Tietysti miehen ulkonäönkin on oltava naisen silmissä panettava, mutta tästäkin voi nainen tinkiä kunhan mies vaikutttaa itsermalta hyväitsetuntoiselta. Mitä enemmän miehessä on vikoja ja puutteita sitä tyhmempi miehen pitää olla huomaamaan näitä puutteitaan pysytäkseen esiintymään naisten silmissä uskottavalla tavalla itsevarman oloisena, ellei mies sitten ole todella hyvä näyttelijä.

Jos mies ei vaikuta naiselle itsevarmalta, niin tällainen mies ei ole naiselle mies lainkaan vaan joku surkea nössö luuseri. Näin vaikka mies olisi hyvän näköinenkin ja muuta vaikka mitä ja jopa rikaskin vielä ja hyvissä asemissa. Miehen tärkein tarvehan on tyydyttää naisensa, joten tätäkään ongelmaa ei terveissä heterosuhteissa ole.

Kyllä on aivan täyttä paskapuhetta, että naiset valitsevat oikeat miehet itselleen Suomessa. Taitaa olla juuuri päinvastoin. Ei Suomi olisi perheväkivallan kärkimaita, jos naiset valistsisivat oikeat miehet itselleen. Kyllä ulkomailla naurettaisiin partaansa, jos suomalainen nainen rupesi jakelemaan neuvoja avioliittoasioissa. Siellä kysyttäisiin että mitenhän mahtaa olla itselläsi asiat. Suuro osa sinkuista on korkeasti koulutettuja ja erittäin hyväkäytöksisiä ihmisiä, joilla on aika rajoitettua, toiset elävät pitkien välimatkojen päässä, toiset joutuvat muuttamaan jatkuvasti jne Tämä väkivaltatilastokin osoittaa, että jostain syystä suominaisia kiinnostavat vain "henkisesti täysin keskenkasvuiset, itsekkäät ja ylimieliset" ääliöt.

Näillä epäkypsillä on usein monta naista kierroksessa, ja pieksävät heitä kaikkia. Mahdolliseti ujot, henkisesti kypsät mutta ehkä ulkonäöltää "vaatimattomat" miehet olisivat parempia elämänkumppaneita. Mutta, mitä parilla mustasilmällä ja murtuneella kylkiluulla väliä, kunhan ulkonäkö on sänkykumppanilla kohdallaan. Noissa tapauksissa nainen aina antaa miehelle syyn hakata. Mies ei hakkaisi, jos nainen ei olisi jotenkin provosoinut siihen. Kyllä ne naisenhakkaajat löytyy tuolta ählymaista.

Suomessa sitäpaitsi puolet poliisin tietoon tulleista perheväkivaltatapauksista on sellaisia joissa nainen on lyönyt miestä. Ei pitäisi olla mikään ihme muuten, ihan hulluja nykyajan naiset. Pointti oli siinä että naiset valitsevat hakkaajamiehet ja kiltit jäävät aikamiespojiksi. Vika on edelleen usein kasvatuksessa.

Vanhoista malleista ei olla päästy eroon ja vahingon annetaan kiertää. Monet aikuiset ovat edelleenkin sitä mieltä, että ei niistä lapsuuden selkäsaunoista ollut haittaa ja kyllä ne yleensä ihan syystä tulivat. Äidit hemmottelevat poikiaan ja luovat samalla väärää naisen mallia ja roolimallia ja tytöt kasvatetaan miellyttämään miehiä ja palvelemaan. Eräskin nainen arvosteli ensin anoppiaan kuinka oli hemmotellut poikansa passaamalla liikaa, mutta oli ihan samanlainen kun sai itse pojan, ja myönsikin sen.

Ilokseni olen nähnyt toisenlaisiakin kasvatuksen tuloksia. Noin vuotiaita täynnä positiivista ja vapaata tyttöenergiaa. Eivät jäljittele poikia vaan ovat sitä mitä ovat ja nauttivat siitä. Ja poikia, jotka eivät odota naisilta sitä mitä aikaisempien sukupolvien pojat odottivat, vaan pitävät heitä tasaveroisina kumppaneina.

Vielä luvulla miesten odotettiin kurittavan vaimoaan ja lapsiaan, jos nämä eivät totelleet heitä. Jos eivät kurittaneet, heitä pidettiin lepsuina. Kyllä siitä vielä päästään, kunhan siihen osattaisiin pyrkiä tietoisesti. Ei miehillä ole mitään kollektiivista vastuuta epäonnistuneista valinnoistanne.

Itse olette valinneet juuri ne omanne. Varmaan lähes aina nainen lyö tai heittää jotain ensin. Naisella on paljon pienempi kynnys siihen. Naisia ei opeteta kunnioittamaan toisten koskemattomuutta. Ei kaikki miehet hakkaa, kyllä se on sen naisen vika on kun on valinnut sellaisen miehen joka hakkaa.

Ihan samalla tavalla se on sen naisen vika, kuin jos menee hortoilemaan autotielle ja auto ajaa päin. Kun vaihtoehtona olisi ollut kävellä jalkakäytävällä.

Minä ainakin uskon jääneeni yksin nimenomaan henkisten ominaisuuksien vuoksi. En niinkään sen takia että olisin keskenkasvuinen, itsekäs tai ylimielinen, taikka että näkisin kumppanin vain tarpeiden tyydyttäjän. Ei ainakaan sillä perusteella, että joskus pääsen juttuunkin naisten kanssa, ei se nyt niin poikkeuksellista ole, mutta mitään ei koskaan synny, koska jossain vaiheessa sanon kuitenkin jotain typerää, kuten typerän mielipiteen, typerän vitsin tai jotain muuta vastaavaa, joka saa naisen ajattelemaan "ehh Siksi nimimerkkinikin on mikä on ja olen edelleen yksin.

MIkset ole oma itsesi vaan yrität esittää jotain laukomalla niitä typeriä vitsejä, jotka kirjoituksestasi päätellen tiedät itsekin typeriksi? Melkein kaikki yrittävät esittää jotain muuta kuin ovat ja tehdä vaikutuksen. Kuitenkin aitous toimii paremmin. Juuri se esittäminen luo typerän vaikutelman. Kun ei kelvata itselle omana itsenään, kuvitellaan helposti ettei kelvata muillekaan.

Melkein kaikki ovat yhtä epävarmoja, varsinkin nuorina, ja yrittävät peittää sen. Hyväksykää itsenne ja antakaa palaa. No minähän nimenomaan OLEN oma itseni kun heitän niitä typeriä vitsejä. Jokaisella kuitenkin lienee jonkinlainen huumorintaju jota jollain tavalla ilmaisee? Mun on ilmeisesti niin typerä muiden mielestä vaikka omani onkin, että se aiheuttaa tojuntareaktioita, tai ainakin aikaansaa sellaisen mielikuvan että olen dorka mikä voi pitää paikkansakin Joka tapauksessa ainoa tapa millä pystyn välttämään typerältä vaikuttamisen on pitää suuni kiinni, joka taas on erittäin huono keino saada naisia kiinnostumaan.

Suo siellä, vetelä täällä. Sitä paitsi, kysy vaikka ätämihaterilta joka allakin jo kirjoitteli: Minkähän ikäinen olet, nuori veikkaan.

Minusta sinä "Dorka" vaikutat jotenkin hauskalta hahah. Minä veikkaan, että jotkut keinotekoiset treffit ovats inulle väärä keino löytää kumppani. Ystävyyden hakemisen kautta voi löytyä joku joka tajuaa huumorintajuasi. Joo, voi olla että baariympäristö ei todellakaan ole minulle sopiva ympäristö kumppanin löytämiseen.

Tähän johtopäätökseen ei ole vaikea päätyä näin pitkäaikaisella yrittämisellä ja nollan onnistumisprosentilla. Ei mulla kyllä oikein vaihtoehtojakaan ole. Missä sitten voisi ystävystyä naisiin? Joo, onhan mulla työ ja harrastukset mutta olen miesvaltaisella alalla joten naisia on vähemmän, ja harrastusten kanssa on vähän sama juttu joten lähtötilannekin on huononpuoleinen.

Naisia on miehiä vähemmän, suurin osa heistä varattuja, ja niitä sinkkuja nyt yrittää kaikki muutkin porukan poikamiehet ja osa ukkomiehistäkin, joten ne naiset ovat kasvattaneet sellaisen kilven ympärilleen joissa kaikki romanttiset lähestymisyritykset torjutaan oman rauhan suojelemiseksi.

Vaikutan monesta ihmisestä hauskalta, tai niin ne ainakin sanovat, mistäs minä tiedän puhuvatko totta. Joka tapauksessa ei hauskuus yksinään saa naisia kiinnostumaan siinä mielessä. Huumori kun on sellainen elämänalue että siitä voi nauttia ihan ilman seksuaalista kanssakäymistäkin. En oikeasti pysty edes kuvittelemaan tilannetta jossa olisin vain niin hauska että joku nainen kiinnostuisi minusta seurustelumielessä. Jos se olisi mahdollista niin se olisi jo varmaan tapahtunut.

Olen varmaan kymmeniä kertoja saanut mies-nais-sekaporukan jossa on sinkkunaisiakin nauramaan kippurassa. Meillä kaikilla on ollut hauskaa mutta en kyllä sen seurauksena ole havainnut mitään kasvanutta kiinnostusta minua kohtaan. Huumori varmaan auttaa tutustumisessa, mutta en oikeasti usko että se olisi se syy minkä perusteella toiseen rakastutaan, ihastumisesta nyt puhumattakaan. Tiedätkös "Dorka" veikkaan, että saatat kuulua niiden lukuisten naisten ja miesten joukkoon jotka eivät ole löytäneet kumppania koska ovat opiskelleet ja työskennelleet senkaltaisissa paikoissa joissa vastakkaista sukupuolta on vähän.

Myös monella kaveripiiri on sillätavalla suppea, että ei löydy samalla aaltopituudella olevaa ihmistä. Itselläni on "hullu" huumorintajua joka on herättänyt pahennusta ynnä naisen esittämänä se on otettu usein tosissaan ja olen saanut närkästyneiden ja tuohtuneiden ihmisten tuomiota osakseni.

Joskus ihmisillä leikkaa samantyylisesti ja huomaan monesti, että huumoriani tajuavat sellaiset ihmiset joilla on nopea ajatuksen kulku.

Harrastaminen lienee se kuitenkin se paikka mistä voisi löytää kumppanin luontevimmin, tärkeää on suostua ystävystymään. Ei kannata mennä harrastukseen joka on kaukana omista ajatuksista, mutta jossa on naisia paljon. Kuullostaa feministiseltä panettelulta miehiä vastaan.

No, eipä se minua häiritse. Antaa tälläisten naisten olla omissa oloissaan. Itse en hae enää mitään nettisaiteilta eli profiilit on poistettu. Tajusin asianlopullisest silloin kun aloin stadin paikallisjunissa katsomaan eri ihmisiä ja tajusin että jokin heistä täysin tuntemattomista ihmisistä voisi olla jonkinlainen treffi johon en edes haluaisi. Jos joku tulee kohdalle niin se tulee normaalissa elämässä.

Ja jollei sellaista tule vastaan niin olkoon sitten niin. Väkisin yrittämällä ei tule kuin ongelmia. Siis toihan on ihan täyttä paskaa mitä Ap kirjoitti sen sijaan olipas löpöä viestin kirjoittaja ja syy avioeroihin kirjoittaja ovat oikeassa Mikäs siinä sinkkudessa on vikana. Onkos se joku rikos? Jos joku kärsii sinkkuudesta tai jostain muusta normaalit ihmiset haluavat piristää sellaista ihmistä. Sinä taas meinaat ilmeisesti mennä ja kivittää sen sinkun, koska se on yksin?

Kukahan tässä se ongelma mahtaa olla. Kyynisyys voi ehkä tämän maan ongelma olla. Tosin erittäin harvoissa tapauksissa. Sinä taidat edustaa sitä tapausta!!! Jos mies on sinkku vasten omaa tahtoaan niin se johtuu siitä että se on vastenmielinen.

Vastenmielisiä miehiä saa ja pitääkin kivittää. Syy miesten sinkkuuteen on yksinkertaisesti se että naisia ei tapaa missään. Hankala tutustua jos ei saa edes kontaktia. Syy siihen, että mies ei tapaa naisia missään, on se, että mies haluaa olla yksin tai miesten kanssa. Jos astut sieltä tynnyristä ulkomaailmaan ja lähdet kadulle kävelemään, lähikauppaan, leikkikentälle, sienimetsään, huvipuistoon, ja pidät silmäsi auki ja nostat leukaasi, näet naisia.

Mutta jos et tosiaan saa heihin minkäänlaista kontaktia, et pääse tapaamaan heitä. Todellinen syy on se, ettei sinulla ole halua tai kykyä tehdä aloitetta itse, etkä huomaa tai ymmärrä naisten vihjeitä kontaktista.

Harvemmin kukaan suoranaisesti tökkää sormella ja sano, että "tämä on kontakti, vastaa minulle". Täällähän miehet luulee että parizuhde on pelkkää seksiä: Pois pahimmat möläytykset, marinat ja lyhytpinnaisuus niin naiset voi jaksaa teitä.

Noi ominaisuudet on naisten yksinoikeutta: En tiedä ainuttakaan pienikalloista karvakasaa, joka ei tuota olisi. Silti heille riittää suomalaisia naisia pilvin pimein.

Juuri se ylimielisyys tulkitaan virheellisesti itsevarmuudeksi. Mikä on suomalainen käytetty tavishuora?? Luonnevikaiset jää lopulta yksin. Silloin kun ne sen tajuaa, on liian myöhäistä. Tunnen kolme sosiopaattia ja kaksi näistä on naimisissa.

Hulluja on myös todella paljon suhteessa elävissä. Ainiin siitähän se johtuu, kun lehdissä kirjoitetaan jatkuvasti miehen tappaneen puolisonsa. Mikä sinä luulet olevasi?! Luulen olevani ihminen jolla on luonnevikaisesta kokemusta. Niin et hais' kuule ite. Jos miehellä paljon rahaa ei jää sinkuksi ,oli se luonne melkein mitä vaan. Minusta tuntuu että usein komeat ja päälle vielä k-päiset miehet saavat kiltin, kivan, kauniin nuoren naisen.

Eri asia tietenkin kauanko naiset jaksavat. Kannaltani olisi mukavaa jos komeita ja tasapainoisia sinkkumiehiä 30 olisi vapaana. Ei ole kivaa vanhapiikaantua loppuiäksi, kuten on käynyt.

Ihan kuin olis joku mummo. Oman tiensä kulkija 6. On myös olemassa miehiä, jotka elävät yksin omasta tahdostaan. Olen yksi heistä ja vihaan tuota sinkku-nimitystä.

Se antaa kuvan, että koko ajan olisi joku pakonomainen haku päällä. Aikansa sitä sai selitellä ystäville ja sukulaisille, että joo, tämä todellakin on oma valintani. Ulkona käydessä, baareissa, tai muualla ei tarvitse väkisin miettiä mitään pariutumisriittejä.

Kyllä se on niin että naiset kiinnostuvat itseskeisistä narsisteista. Sokaistuvat kun kohtaavat yksilön joka tarjoaa tilaisuuden statuksensa ylentämiseen. Sitten itketään ja haetaan ymmärtäjää kun saavat ensin kunnolla turpaan mutta niin se menee. Tasapainoinen itseään ylentämätön perusturvallinen mies ei kiinnosta koska siinä ei ole mitään viettelystä.

Nainen on mieluummin sinkku ja narsistin yksi monista salapanoista kuin tylsässä suhteessa. Mielenkiintoinen saitti, kun tältä saitilta jätetään postaamatta usein asiallinen kirjoitus ja julkaisemisen jättäminen siirtämällä vaikkkapa minun tietokoneeni "off-line" tilaan kun kirjoitan viestä Suomi En jaksa enää uudelleen kirjoittaa sitä samaa empaattista ja minua ja luonnettani kuvaavaa mielipidetekstiä keskustelun aiheeseen liittyen. Nimetön palsta, en voi käyttää ironiaa tai sarkasmia tai mitään mikä olisi minua, ei tunne.

Oikeasti kaikki fiksut, sosiaaliset, korrektit, karismaattiset ja vielä hyvännäköset miehet viedään käsistä jo nuorella iällä. Ne ihmiset ei baareissa pyöri vaan rakentavat elämää hyvissä ajoin eivätkä "harrasta" pettämistä.

Sitten on nämä "sosiaaliset" hemmot, jotka juoksee joka hameenhelman perässä, käyttänee päihteitä ainakin viihteellä ja vaihtaa naista kuin sukkaa. Toki he saavat naisia mutta mitään pysyvää suhdetta ei synny. Korkeintaan vahinkolapsia yhtä "laadukkaiden" naisten kanssa. Kolmanneksi on sisäänpäinkääntyneet, vihaa täynnä olevat, yksinäiset miehet, jotka ei uskalla tehdä mitään alotteita naisten suhteen. Nämä tyypit voi olla "vaativia" naisen suhteen vaikka itse ovat melko tunnekylmiä ja tunneköyhiä tapauksia.

Miehissä on isoja "tasoeroja". Luin tarkkaan rivien välistä, että aloittaja on itse paljastunut liian pinnalliseksi naikkoseksi ja joku kaltaiseni fiksu mies on jättänyt hänet seinäkukkaseksi. Vain tätä taustaa vasten 'minäminäminä'n vuodatus on ymmärrettävää ; Yritähän aloittaja ulkonäkösi lisäksi saada sisimpääsi jotain sellaista henkistä syvyyttä, joka vetoaa meihin fiksuihin sinkkumiehiin, niin et ehkä jää loppuiäksesi vanhaksi piiaksi No täytyy varmaankin olla kohtuullisen tyhmä, jos luulee aloituksen laatijaksi naispuolista henkilöä.

En tiedä mitä "salakieltä" puhutaan: Puurot ja vellit sekaisin, ja anteeks nyt vaan vielä toisen kerran, jos kommenttini on muka loukkaava, koska EN tiedä, ketä tai mitä tai millaista loukkaisin tällaisilla sanomisillani tahatta. En halua aiheuttaa pahaa mieltä, ainoastaan keskustella. Se mistä suutuin Suomi Kapea tila tässä sanoa. Luulis toisin, koska eikös nimillä toimimisen palstat ole, jos kiinnostaa henkilömielipiteet. Voiko p illu olla ylikypsä?

Ei oo hyvä, jos nainen on ylikypsä.. Minua ei vi ttuakaan kiinnosta, ihan itse keitätte soppanne. Teille ämmille miehessä tärkeintä on varallisuus, ei se haittaa vaikka se äijä on täys mulkku kunhan sillä on rahaa, audi ja valtaa. Sellaisista miehistä te vajakit naiset tykkäätte. Hyvä että kaikki löytävät kaltaisensa. Naiset yleensä ihan itse tekevät huonoja valintoja.

Huom, en tarkoita tässä terveitä, sekä itsetunnoltaan ehjiä naisia. Turha siinä on valittaa mistään alistumisesta, jos itse alistuu. Kuulostaa läheisriippuvaisen ihmisen itsesääliltä.

Kaikki lähtee kasvatuksesta, toisiin tulee "valuvikoja" jo lapsena, toisiin nuorena ja sitten unohdetaankin jo mitä oli olla ihminen, joka kunnioittaa toista ihmistä ihmisenä. Moni nainen elää haavekuvissa ja näkee niissä pinnallisissa miehissä "unelmien prinssinsä" Psykologisesti ajateltuna kaikki menee juuri niin kuin pitääkin.

Poju katsoo nyt sinne peiliin ja myöntää itselleen, että oma vika kun kuolaa niitä "vajakkinaisia" ; Ne nuoret ja kuumimmat herkkubeibet ovat tuollaisia usein ja sekös teitä miehiä kismittää. Olisko aika katsoa niitä hiljaisia naisia, jotka eivät tuo esiin itseään niin kovasti eikä useinkaan ole syytäkään, kun eivät tunnu kelpaavan kellekään. Monesta naisesta kuoriutuu se perhonen vasta hyvän miehen tavattuaan..

No voi hellanlettas sentään, perhonen kuoriutuu. Saipa taas hyvät naurut tästäkin.. Todella monet komeat miehet on sinkkuja siks ku komeana miehenä on niin kivaa olla sinkku ;.

Kerrankin aloitusteksti täyttä asiaa ja totta! Naiset joutuvat elämässä aina alistetuksi, jopa hyvän omantunnon omaavat! Älkää päästäkö sikoja elämäänne!! Voidaan vaikka mennä heti ihan mille lääkärille tahansa kysymään ja tutkimaan että en ole keskenkasvuinen , ylimielinen tai muukaan hullu. Kyllä se on mun ulkonäössä vikaa että olen sinkku.

Voidaan myös kysyä joltain kauneus asiantuntijalta että olenko mä rumilus vai en. Se että määrittelet itsesi joksikin ATM: Veikkasin, että osa naisista pitävät sinkkuudesta sen verran paljon, että luonnolllisesti sitten myös miehiä jää sinkuiksi, ja toisin päin.

Läheisriippuvuus voi johtaa huonoon suhteeseen, häiriöt löytävät toisensa. Yksin jää huonolla tuurilla tai hyvin itsenäisellä luonteella.

Mikäli naiselle kertoo rehellisesti kaikki alusta alkaen ne kyllästyvät heti ja klassisin kertomus alkaa heti. Näin naiset saavat ne mukavat, empaattiset ja rehelliset miehet pauloihinsa ja käyttävät tämän auttamis tahtoa hyväkseen. Viimeinen virhe on sanoa, ettei halua lapsia. Tämän lauseen jälkeen nainen ei enää kuuntele eikä sitä kiinnosta mies yhtään ja turha kertoa mitään sen jälkeen. Sinut on leimattu olet itsekäs ja kaikkea muuta. Olen melko varma, että naiset joutuvat tunnustamaan vielä, että kannattaa kuunnella mitä miehellä on oikeasti sanottavaa.

Tämä on se pahamaineinen friendzone jonka syövereistä ei nousta kuin hyppykepillä tai helikopterilla. Sinne joutuvat kaikki "kivat" ja "mukavat" tyypit joilta kysytään "miksei sulla ole tyttöystävää? Jos naisen palaute on tuo, niin ei sulla ollut alun alkaenkaan mitään mahdollisuuksia.

Hiljainen lämmittely ei olisi asiaa millään tapaa parantanut, pidentänyt vain kärsimystäsi ja olisit saanut ehkä teeskentelijän maineen naisen silmissä. Kun sen kiinnostuksen heti alkuun julkistaa, lopullinen totuus tulee ilmi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Ei se nainen sinulle lämpene ajankaan kanssa, jos ei ole heti valmis jonkin sortin intiimiin suhteeseen. Rakkautta ei kyllä kannata missään tapauksessa heti välittömästi tunnustaa.

Miksi edes seurustella jos et halua lapsia, pilaat siinä vain sen toisen ihmisen elämän. Itse olen ollut sinkkumies muutamia vuosia ja voin sanoa, olen nauttinut omasta ajasta. Olen tietoisesti halunnut olla yksin parin hyvin rankan parisuhteen jälkeen. Itse kierrän kyllä nykyisin naiset, jotka etsivät miehestä ulkopuolista arvoa, ovat liian pinnallisia. Kyllä se on vain niin, että henkinen kypsyys on ihan jotain muuta kuin ulkonäköä. Kypsyyttä sanotaan olevan, mutta kirjoituksesi kertoo kyllä aika ulkojohtoisesta "kypsyydestä", johon en luottaisi päivääkään.

Tuo ajattelusi on sangen fyysiseen näkemykseen pohjautuva ja aika haavoittuva pitemmässä parisuhdekuviossa.

Itsekkyys on myös ihan muuta kuin itsenäistä elämää ja omaa elämän elämistä. Yleensä itsekkyys löytyy siitä, joka sitä näkee aina toisissa.

Yksin kun on hyvä olla, on se myös hyvä olla kaksin. On turha etsiä vikoja toisista, kyllä se huono itsetunto on ongelma myös parisuhteessa. Alkaa ne omat viat olla toisessa. Jos joskus pariudun, katson kyllä sydämellä, en silmilläni. Se oikea sen täytyy olla, muuten ei onnistu, päätyy korkeintaan joksikin seksisuhteeksi, joihin ei itsellä riitä kiinnostus. Varmaan moni näkee kypsyyden eri tavoin. Itse olen naisten mielestä komeakin mies, mutta mihin se on riittänyt?

Kyllä se on ollut koristeeksi ja esineeksi joutumista, ei muuhun. Oli ulkoinen kauneus sitten naisessa tai miehessä, on hyvin helposti viheltelyn kohteena, eikä se ole mitenkään mukavaa. Ennemmin olen yksin kuin esine.

Valitettava totuus on että naiset eivät iske ujoja miehiä ja ujo mies vetää lärvit rohkaisuksi ja munaa itsensä sitten masentuu ja lihoo sekä alkoholisoituu. Eli köyhäkin mies kyllä kelpaa Ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan jos koko paketti tuntuu omalta ja omalle rinnalle sopivalta! Näin itse ainakin näen asian. Joillain ihmisillä, niin miehillä kuin naisilla, on sosiaalinen puoli vahva, joillain joku muu feature.

Se mikä minua ihmetyttää- on nimittäin se että kaikki ihmiset vedetään nippuun jolla verrataan toisiin niin parisuhdemarkkinoilla kuin kapitaalisissa pyrkimyksissä. Palstalla paljon parjattu "jännä mies" toki antaa naiselle tunnesykkyrämykkyrään enemmän vastinetta ja kipinää joka saa yhteiselon tuntumaan paremmalta. On kiva kun jännä mies kännissä sammuu eteiseen ja joku ilta on ruusu hampaissa soittamassa kitaraa parvekkeen alla. Hommahan päättyy kiihkeään seksiin.

Ei tätä kipinää anna Skoda-atm joka "kunnioittaa naista" ja haluaisi viedä elokuviin. Moniko "atm-mies" edes osaa antaa anteeksi itselleen? Mikä esti supliikin ja naisiin tutustumisen harjoittelun parhaana nuoruutenaan? Ei naamaa voi vaihtaa , mutta koskaan se ei ole este parisuhteen löytymiseen. Se että saa "jonkunlaisen" parisuhteeen jonkun kanssa ei ole kadehdittavaa ja ei liene väärin arvioida että suosittujen ihmisten on epämukavaa olla yksin kun siihen ei ole koskaan kasvanut.

Vice versa, suurimman osan yksin elämästään elänyt ihminen voi tuntea itsensä kuristuvan kun joku Luojan ihme sen parisuhteen taikoisikin. En ole maailman komein mies, mutten ottaisi maailman kauneinta naista vain koska hän on kaunis. Tiedän yhden miehen, joka vaihtoi vuohen naiseen Thaimaassa. On perustanut perheen em. Jos et saa naista, niin ota postimyyntikatalogi käteen ja valitse.

Tämän jälkeen hanki vuohi ja lentoliput Thaimaaseen. Pian sinulla on ikioma nainen. Aivan sama minkä näköinen ja luonteinen olet. Eikä ole väliä onko sanottavaakaan. Ettehän te kuitenkaan ymmärrä toisianne. Aloitetuksessa unohdettiin sanoa että rumat, mielenterveysongelmaiset ja liian ujot miehet jää yksin. Oikeasti asia on niin että väkivaltaiset narsistit saa niitä naisia helpoiten.

Heillä kun on ne hyvät manipulointitaidot ja se jos mikä on hyödyksi naisten iskemisessä. Varför vi män stagnerar i vårt singel liv så kan jag bara svara för min del. Själv har jag valt att ha en bild i min annons.

Jag tycker att yta inte är allt. Men lite väl patetiskt blir det om man bara får ett svar efter att man har skrivit till den andra. Verkar som om folk inte aktivt söker. Frågan borde väll vara: Ja om man är på rätt ställe geografiskt. Så nät ejting har 2 st sidor. Är vi så olika bara beroende på om vi dejtar med dator eller inte?

Mä oon hommannu thaimaalaisen vaimon - en jaksa märehtiä miks mulle Suomessa natsaa. Olen ehkä lyhyt cm, mutta se ei kuulemma naisille ole este. Ja en jaksa märehtiä "miksi sitä ja tätä" Muutan muutenkin lähivuosina Thaimaahan.

Ärsyttää tämä suomalaisten arvomaailma ja mammonan palvonta. Mä olen pelkkä ruma spurgu mutta niin kova ja itsevarma jätkä, että saan naisen kuin naisen! Olipas keskenkasvuista tekstiä arvoisalla ketjun aloittajalta. Asioiden yleistäminen ei ole muutenkaan kovinkaan fiksua.

Osa naisista on pinnallisia idiootteja ja osa miehistä narsistisia pullistelijoita. Vähän välillä harmittaa kun ulkoinen ja sisäinen kauneus eivät usein oikein kohtaa samassa ihmisessä toisiaan. Toisaalta ihmiset pelästyis jos kadulla tuliskin todellinen enkeli vastaan.

Parempi vaan, että sisäisesti rumat näyttää usein ulkosesti kauniilta. Ei niillä olis muuten mitään mahdollisuuksia! Ja että naisista "kitketään" itsekkyys ja ylimielisyys pois jo lapsena? Kuulostaa kyllä lähinnä siltä, että heidän luonteensa pikemminkin kieroutuu lapsena. Naisista tuleekin laskelmoivia opportunisteja, joiden itsetunto ei ole aina kovinkaan terve.

Itsetuntohan on siitä jännä juttu, että se voi olla hyvä mutta ei kuitenkaan terve. Jokainen nainen kai unelmoi vielä olevansa prinsessa? Sekin on jännää miten naapurin poika unelmoi naapurin tytöstä, kun se naapurin tyttö taas unelmoi Leonardo DiCapriosta eli jokin tässä yhtälössä ei oikein toimi. Mutta ei tosiaankaan aleta liikaa yleistämään asioita.

Sekä naisissa, että miehissä on hienoja persoonallisuuksia ja aivan mätiäkin tapauksia. Nykyaika muutenkin ruokkii kaikenlaista itsekästä touhua ja muiden tunteilla leikkimistä. Kunhan nopea tyydytys on taattu, niin se onkin sitten siinä! Olen mies ja uskon että aloittaja on oikeassa.

Olen itse jo melko vanha en eläkkeellä nyt läheskään kuitenkaan mutta täysi kersa ajatusmaailmaltani tai no, käyn töissä ja asun omillani mutta elän edelleen menneisyydessä pelaten esimerkiksi samoja videopelejä kuin lapsena. Tuntuu että viimevuosina ei vain ole tapahtunut mitään merkittävää joten ne siisteimmät asiat löytyy sieltä menneisyydestä.

Töissä teen hommani niin ettei pomo valita mutta päivä kuitenkin kuluu ihan kuin ala-asteella, odotan että milloin pääsee pois istumaan koneelle ja pelaamaan vaikkapa pelejä. Vaikka tiedän että olen ihan komea kuultu sanottavan niin tiedän ettei minun elämääni naista mahdu kuvioistani johtuen..

Ongelma vaan on siinä että tällainen minä olen. Missähän semmoiset naiset oikein oleilevat? Muistakaa että miehet kouliutuvat nuorena sen mukaan miten heidän naiskaverinsa heitä kohtelee.

Äiti yrittää kasvattaa heistä miehiä kymmenen vuotta Likat poimii porukasta nuorena jo ne "hyvännäköiset, suuri suisimmat ym. Vika on kylläkin naisissa kun löytävät tuollaisia aloittajan tekstin kaltaisia miehiä ja kunnon miehet jää huomioimatta.. Ihmiset ovat sairastuneet vaatimuksineen. Kaikki TV-sarjat, mainonta, mediat jotka ovat laittaneet meidät kilpailemaan sosioekonomisesti ja ulkonäöllisesti samojen ehtojen alla, eli luoneet illuusion siitä että jokainen voisi omistaa kolmen maapallon verran omaisuutta tai että jokainen meistä olisi julkkisten ja menestyneiden esikuvia ulkonäöllisesti, aina hymyileviä, mielisteleviä ja sosiaalisesti näppäriä pelureita jotka tietävät mitä sanoa saadakseen toisen lankaan.

Ne jotka elävät tässä menestyjien kuplassa, varmasti saavat sieltä mitä haluavat kun ovat "haluttuja"?. Mitä vastoinkäymisiä tai henkistä kasvamista voi tapahtua sellaiselle jonka elämä on hulabaloota ja matkaa maailmanympäri, Sex and the cityä ja lihatiski standardien tasoista pullamössöä? Lähinnä käy sääliksi niitä jotka eivät huomioi toisia tai omaa minkäänlaista kykyä asettua toisen asemaan. Ehkä porukka voisi hieman laskeutua sieltä ruusunpunaisesta kuplasta maan tasolle?

Ymmärtää se että joillain on enemmän koska joillain on vähemmän, se joka käyttää aikansa mammonaan ja ihmisten ostamiseen on sitten monissa asioissa paljon köyhempi?. Tuohan on juuri päinvastoin. Psykopaatit, persoonallisuushäiriöiset ja jopa skitsofreenikot kelpaavat. Naisen hakkaajilla, pettäjillä, päihdeongelmaisilla on kaikilla lapsia useiden naisten kanssa.

Tuo kertoo mielestäni aivan kaiken naisista. Naiset ovat kylmiä ja koppavia narsistifeministejä tavallisia miehiä kohtaan ja hakevat itselleen narkkarin, tai naisenhakkaajan, jonka edessä mielistellään ja heittäydytään kynnysmatoksi. Sun viestisi kertoo sitä samaa sadomasokistista maailmaa, missä kaikki muutkin naiset elävät. Mun muija kiihottuu ajatuksesta että olen hänen tarpeiden tyydyttäjä. Ehkä oon joskus itsekäskin, tavallinen ihminen. Naiseni vaan tykkää aitoudestani ja todella tykkään joskus kiusotella,nuuhkia hänen alapäätään ja suukotella varpaitaan..

Joskus hän punastuu,joskus kiihottuu mun jutuista. On rakastunut, kumpikana meistä ei halua kummankan rahoja Kyllä,sanon suoraan usein että haluan phillua ja naiseni vaan nauttii siitä.

Olemme siis pariskunta, molemminpuolin 40 ikäävuotta Juu,ja en ikinä satuttais naistani, ei kumpikaan kokeiltu huumeita, matkustellaan ympäri maailmaa, ja meille riittää halpahotellit, ei mikään glamour ole tärkeää Mutta hänen emättimen nuuhkiminen on, ja kyllä hänkin nauttii mun isosta molosta kovin..

Oon vaan rehellinen kun haluan että hetkittäin käytän hänen vartaloaan hyväksi, ja tyydytän tarpeeni Toivottavasti hän myös mun, ainakin siltä tuntuu kun hän orkun saa Sanon yhä, Haluan sua nussia nyt jo nukkumasssa oleva naiseni Unohtakaa näiden sinkku femakkojen ohjeet, kyllä se aito oikea juttu jokaiselle osuu elämässä Happy friday to you too Älkää riidelkö, ihmiseen sattuu: On tainnut unohtua sekin, että kaikki miehet eivät edes halua naista riesakseen.

Minusta pelkkä naisen sukupuolielimen käyttötarve ei ole hyvä syy olla vaivattuna. Myös naisten yleinen neitsyyttömyys vaikuttaa hylkivästi siihen, etten koe naisen seuraa toivottavaksi vaan elän ilman naisseuraa. Seksintarve on pääsyy siihen,miksi pariskuntia muodostuu. Todellinen syy on siis se että ihmiset on niin heikkoja etteivät pärjää ilman seksiä joten on pakko pariutua. Sellaista en ottaisi vaikka saisin, jos haen miestä; olkoon "ruma" mutta tavat omaava, itse en ole mikään huippuyksilö kuten ei kukaan meistä.

Minussa joku vika, vaikka olen sovinisti, niin en ole ikinä saanut viettää kunnon sinkkuaikoja elämässäni. Ja miksi naiset aina väittävät rakastavansa, vaikka tunnettu vain pari päivää? Käsittääkseni rakkaus vaatisi pidemmän ajan tuntea? Kyllä suomalaisten naisten kriteerinä on miehen iso mulkku ja paksu rahalompakko, sekä komea ulkonäkö, hieno auto, kesämökki hiekkaranta,käden taidot tallessa jne.

Siis täydellinen mies,vaikka luonteeltaan olisi täysmulkku, eli psykopaattinen narsisti,väkivaltainen, mustasukkainen ja tupakkia vetävä juoppo. Jonkun ajan kuluttua sillä miehellä ei enää pelaa mikään ja siitä vaan uutta hakemaan. Ei syy sinkkuuteen ole ulkonäöstä johtuvaa miehellä. Yleensä muut asiat kuten rahallisuus, koulutus, sosiaaliset suhteet yms. Miehellä ylimielisyys ja itsekkyys ovat usein vain hyviä piirteitä. MItä paremmin menee niin sitä todennäköisemmin se nainenkin tulee mukaan.

Suurempi ongelma on jos mies on ns. Sellaiset miehet ovat kaikken suurimmalla vaaravyöhykkeellä. Koeakin mies jää yksin, jos on niin vetelä, ettei halua nähdä asian eteen vaivaa.

Äidin peräkammarista ei kukaan tule komeaakaan nyyhkyttäjää hakemaan, ei edes ne palstan pedofiilien hehkuttamat teinineitsyet. Ätämiys on oma valinta, olet minkä näköinen hyvänsä, jäät yksin kun niin päätät. Luuserius, ätämiys ja peräkammarinpoikuus, omia päätöksiä. Ei ole aina oma valinta mutta mitäpä sinä ytm siitä tiedät. Mies on saatanan saita tai pienikasvuinen niin täytyy nainen hakea jostain muista maista kuin suomesta.

Ihan alkeellisiin olosuhteisiin tulee joku pienikasvuinen kun muualta ei saa. Mies jolla on vielä jotain rahavaroja saa naisen köyhistä maista. Näille kaikille keskenkasvuisille miehille on kuitenkin joku ämmä tehnyt kakaroita niin ettei ne nyt ihan ole jotain vailla. Henkisesti keskenkasvuinen on ihan oikea sana kuvailemaan miestä joka ikisinkuksi jää.

On näitä naisissakin epäsosiaalisia joidenka ei ole helppoa tulla toimeen kenenkään kanssa mutta lapsia he tekevät itsekkäästi vain itselleen rahastaen yhteiskuntaa ja jonkun epäsosiaalisen äijän joka harvoin ottaa vastuuta vahingostaan. Ei ole kypsä se nainenkaan joka näillä itsensä paksuksi teetättää. Tiedän uusperheitä joidenka edelliset kakarat ovat laitetut yhteiskunnan maksettaviksi ja uutta kakaraa vaan pukkaa.

On näitä ihmisiä joilla mitään kypsyyttä ei tule koskaan eikä se silti estä lisääntymästä päinvastoin lisäännytään kuin kanit. Kouluilla ja päiväkodeilla onkin sitten työstettävää oikein olan takaa näiden tapausten takia.

Katsokaa mitä näistä yhteiskunnan tulevaisuuden toivoista oikein tulee joilla ei ole ollut vanhempia ohjaamassa vaan se on annettu yhteiskunnalle.

Tarpeiden tyydyttäjä on oikea sana nykyään parisuhteelle sillä muuten ei ns. Jos loppuu tarpeiden tyydyttäminen niin loppuu parisuhdekkiin. Toisen ihmisen tarpeita on vaikeaa tyydyttää nykyään. Lapsia tekevät nuoret ovat keskenkasvuisia, itsekkäitä ja ylimielisiä eivätkä ajattele muita kuin itseään mistä saavat elinkeinonsa mahdollisimman vähällä.

Kusi nousee hattuun helposti ja muuta sinne ei mahdukkaan. Se muuten kypsyys kasvaa vasta eliniän myötä eikä sitä tule välttämättä kaikille ikinä, se on nähty. Ei sitä tule välttämättä naisellekkaan sen karan synnyttämisen myötä. Itse olen yh ämmästä joka valitti että elämä jäi elämättä niin kuin se oli minun syyni.

Missä ihmeen vaiheessa siinä oli mies vastuullinen kun nainen päätti tehdä kakarat. Lapsi ei tee ihmisestä vastuuntuntoista eikä muutenkaan kelpoista sitä kasvattaa, monille se on vain nukke ja jokin syy muka kasvaa aikuiseksi pettämällä itseään.

Ja vain miehiä syytetään kypsymättömyydestä kuin suurin syy on naisissa. Äitini oli sellainen joka piti hengissä meidät kakarat mutta ei koskaan halannut eikä koskaan kiittänyt mistään.. Äijän pisti pihalle kun ei sitä tarvinnut siis rahallisesti.

Suurin osa naisistakin on henkisesti kypsymättömiä mutta se kakara on vain saatava. Pakkomielteiltä ei voi välttyä. Yksinhuoltaja naisen lapsena näin totaalisesti kuinka on elää täysin narsistin kanssa. Meitä lapsia kaksi ja olemme sairastuneita kummatkin.

Äidillä vaihtui mieskontatkit jotka eivät olleet lapsien kehitykselle hyväksi. Lasten pahoinvoinnin syynä on se ettei ole enään perheitä. Koti ei ollut koti enään sinne tultua ulkopuolisen. Miksi mennä ylipäätänsä naimisiin, koska petetään sen minkä ehditään. Sinkkuna voit tehdä mitä haluat, etlä ole kenelekkään selvitysvelvollinen. Sitä kyllä ihmettelen, miksi naiset hankkivat joka suhteen kanssa lapsia Sitte erotaan ja lapset kärsivät.

Naisella saattaa olla lapsia, jopa eri miehen kanssa. Onko tässä mitään järkeä? Onko naisista tullutkin vain ns. Komeat mihet ottavat itselleen joskus, jopa hyvin ruman ja lihavan naisen, mutta miksi?

Ilmeisemmin vain sen vuoksi, että kotona on ns. Miettikää miehet kannattako todella laitta rahaa kiinni naiseen ja maksaa hänen elatusmaksujaan? Nainen osaa suveneerisesti hyödyntää miestä myös rahallisesti. Syy ja seuraus voi 7. Juu kun yksinhuoltajia näkee niin ei kannata halveksia kun ei tiedä syytä yksinhuoltajuuteen.

Syy miehen sinkkuuteen kurppaantumiseen Ovat naiset ,jotka antavat panna. Ovat naiset ,jotka eivät anna panna. Ovat naiset ,jotka antavat panna itsensä paksuiksi Ovat,naiset ,jotka eivät anna panna itseään paksuksi. Kyllä vain on niin, että vaikka on komea ulkonäkö miehellä joka on sinkku niin hän on jotenkin keskenkasvuinen. Ei nainen halua lapsellista miestä tää vaan on tosiasia joten olkoon vain kuinka komea, mut jos on vielä mieleltään lapsellinen niin odottakoon vielä jokunen vuosi, et järki kasvaisi.

Mies voi olla sinkku myös omasta halustaan, ihan niin kuin jotkut naisetkin. Ei kaikki miehet halua parisuhdetta ja kaikkea sitä tauhkaa mitä siitä seuraa kuten se että toinen pääsisi edes jossain määrin määräilemään mitä teet, milloin ja missä, tai ylipäätään. On aivan samantekevää ovatko he mielestäsi keskenkasvuisia vai eivät, koska he eivät edes halua "kasvaa aikuisiksi" sinun mukaasi. Näin on ja jos miehellä on ikääkin, mutta jotenkin etsii itselleen tukihenkilöä naisesta niin siihen suotuvat vain tietynlaiset naiset.

Jos mies alkaa liian nopeasti vaatimaan kaikenlaista niin se karkoittaa itsenäisen naisen. Ihminen käyttäytyy oman henkilökohtaisen kehitystasonsa mukaisesti. Jotkut haluaa vain naimissin. Jotkut haluaa vain seksiä. Jotkut haluaa vain lisää varallisuutta, jotkut haluaa kostaa jollekkin toiselle ja jotkut jopa perheen Niin, ollaan yksin koska toisesta etsitään jotakin jota tämä ei pustu antamaan.

Kun on nääs ihminen vain kuitenkin. Jaahas, taas oikein päätelmien kukkanen! Miten sitten joka 2. Jälkeen jää lukematon määrä erolapsia. Hienoa,että jotkut uskaltavat olla sinkkuja, kyllä maailmassa ihmisiä riittää, ettei senkään vuoksi taas tarvita lisää onnettomia jälkeläisia -sitä nimenomaan avioerolapset pääasiassa ovat. Juttu on vaan niin, että se on pelkkää kemiaa D Olen aina, lähes lapsesta asti, tiennyt millainen on se "unelmieni" nainen.

Meni vain lähes 50v ennenkuin kohdattiin. Suhteita oli ennen tätä liittoa jos jonkinlaista, mutta yksikään ei tuntunut omalta.

Lapsiakin tuli hankittua ja erottua kun huomattiin, ettei vaan olla tarkoitettu toisillemme, lapsista huolimatta. Vaimolla sama asia, elämä meni etsiessä. Jos kaikki maallinen merkitsee enemmän kuin rakkaus, ei sellainen ihminen tiedä edes mistä on kysymys kun rakkaudesta puhutaan. Ei siinä ole kyse ulkonäöstä eikä varallisuudesta. On raskasta elää yhdessä täysin väärän elämänkumppanin kanssa, valheet ei kanna kauaksi. Ei ole kysymys ulkonäöstä eikä varallisuudesta, jos näin ajattelet, et ole kypsä parisuhteeseen.

Mikään uskovainen en ole, mutta lukekaapa se kohta raamatusta, ensimmäinen kirje korinttolaisille, joka aina vihkikaavan yhteydessä luetaan: Ajatuksella, jos siihen kykenette, ja kertokaapa millaisia ajatuksia se herätti? Itse nuorempana ajattelin, että tuo kemia ja rakastumis juttu on hömpötystä, mutta yllättäen tulinkin siihen tulokseen, että ei kannata alkaa suhdetta jossa ei ole kemiaa.

Jos sitä ei ole alussa sitä ei ole myöhemminkään, vahva rakastuminen kantaa usein. Liian usein kuulee orastavien suhteiden loppuneen siihen ettei miehelle ole heti annettu seksiä. Kertoo hyvin paljon miehen arvomaailmasta. Kannattaa kiertää tuollaiset hyvin kaukaa ellei halua löytää itseänsä ruuhkavuosina yh-äippänä.

Aloittaja puhuu pelkkaa asiaa. Olen havainnut ihan saman - ja olen sentaan elanyt jo pitkalti yli 50 vuotta!

Vanhemmatkaan miehet eivat tajua, etta ovat itse sinkkuutensa syy ja suhteen ristiriidat joihin ne vahaisetkin aloitukset kaatuvat ovat heidan omassa kaytoksessaan. Se on pitkä aika ja moni asia on sinä aikana muuttunut. Niin se on ja lukujenkin välillä muuttunut. Naiset ovat nyt paljon itsenäisempiä kuin silloin.

Ei ainakaan missään tapauksessa seksistä. Nykyään moni niistä lehdistä on jo kuollut, ja tilalle on tullut Cosmopolitanin kaltaisia Lifestyle-lehtiä, jotka toitottavat nimenomaan sitä että naisen ei pidä tyytyä vähempään kun täydellisen elämän tavoitteluun, ja se tietysti lähtee siitä että mihinkään OK-mieheen ei pidä tyytyä vaan tavoitella sitä parasta miestä, ja jos sitä ei voi saada niin kannatta mielummin elää yksin.

Niin, lopulta naiset sitten katkeroituvat, kun eivät löydä unelmiensa prinssiä, eli miestä "hovimestariksi", eli niinsanotusti naisen palvelijana elävää miestä, jolla ei ole omaa tahtoa.

Naiset on nykyään niin kylmiä ettei niitä meinaa uskaltaa edes katsoa. Miten se parterin löytäminen voi niin vaikeaa olla? Juttele, ja kuuntele, sekä ole kiinnostunut siitä, mitä kuulet. Sanonnassa "mies valitsee puolisonsa silmillään, nainen korvillaan", ontotuuden siemen.

Emme välttämättä halua viimeisen päälle stailattua urosta, vaan miehen jolla pää ja sydän paikallaan. Positiivinen asenne, tavattaessa, treffeillä ja ylipäätään elämässä 4. Älä ole ylimielinen, mutta älä myöskään vähättele itseäsi, molemmat karkottavat seuralaisen nopeasti. Yritä löytää joku teitä yhdistävä puheenaihe, menneisyydestä, nykyisyydestä tai yhteisestä ; tulevaisuudesta. Mikäli haluat parisuhteen, se merkitsee myös sitä, että sinun on luovutettava osa itsenäisyydestäsi, -hyväksy se, tai jatka elämääsi yksin.

Kuulostat ihan siltä niinkuin ulkonäöllä ei olisi mitään merkitystä parinvalinnassa. Joka ikinen tutkimus kuitenkin todistaa, että fyysinen vetovoima on se tärkein tekijä.

Sinäkin etsit oikeasti hymyilevää, juttelevaa, positiivista miestä, joka viehättää sinua fyysisesti. Dicture Gallery, suomeksi vaikka Munataide galleria, on New Yorkissa asuvan iranilaiskanadalaisen Soraya Doolbazin taideprojekti kullikuvista. Kyseessä on taiteellinen ote moderniin deittikäytäntöön. Tiedättehen miehet siihen, missä somekanavissa on tullut tavaksi esitellä kropan eri puolia hurmaamistarkoituksessa.

Projektin tavoitteea on saada ihmiset nauramaan. Taiteilijan tavoitteena on luodan mukavuutta ja itsevarmuutta seksuaalisuuteen.

Mikäs sen seksikkäämpää onkaan! Kuten taiteilija sivuillaan toteaakin, kysyntää riittää. Suurin osa ihmisistä siis rakastaa kullia, mutta miksi niitä pidetään niin piilossa? Taiteilija osunee oikeaan todetessaan, että miehet ovat hallinneet sisältöjä. Suurin osa miehistä, ne heterot, eivät halua nähdä toisen miehen kalua. Tuloksena on tisseillä ja takamuksella kyllästetty kuvasto. Projektin sivuilla on appis , jolla voit heti aloittaa oman kullikuvasi tuunaamisen, sellainenhan sinulla kuitenkin puhelimessassi on.

.. Tuossa taannoin olin uuden tuttavuuden kanssa lämmittelypuuhissa. Tiedän että seksissä ei ole mitään pahaa eikä se ole väärin, silti se ällöttää ja oksettaa. Tänä vuonna kuitenkin olen huomannut itseäni järkyttävä seikan, nimittäin en ole enää ollut kiinnostunut tytöistä ja naisista vaan enemmän miehistä, enkä pidä siitä. Hän hyväksyy kyllä,mutta ei halua nähdä mua asut päällä: Oonko silloin aseksuaali vai jotain siltä väliltä? Meillä on seksiä runsaasti keskenämme, kertaa päivässä, eli ei homo? Joskus pari sellaista "poikatyttöä" ovat ihastuneetkin minuun, mikäli olen osannut merkit lukea oikein, mutta minä en lämmennyt.

: Suuri kulli homoseksuaaliseen seksikkäitä miehet

SEKSIKAUPPA JOENSUU HELSINKI ESCORT SERVICE HOMO Nakukuvat suomi seksi shat homoseksuaaliseen
Suuri kulli homoseksuaaliseen seksikkäitä miehet Sun aivopierut ja niiden saamat miinus-äänivyöryt sitten taas kertoo kaiken sinun soisiaalisista taidoista. Nämä kysymykset ovat häirinneet minua jo jonkin aikaa, vaikka en totta puhuen ole vielä edes aloittanut seksielämää. Mikäs sen seksikkäämpää onkaan! Mistä saan nautintoa on kosketus. Joten nainen pitäis saada vähillä sanoilla. Ei ihme että vanhemmat vaativat nykyajan opettajia myös kasvattamaan lapsensa, sillä niinhän te tosiaan vastalauseistanne huolimatta näytätte tekevän. Minulla ei myöskään ole mitään negatiivisia tunteita seksiä kohtaan, enkä ole seksuaalisesti epävarma.
HOMOSEKSUAALISEEN EROOTTINEN HIERONTA ROVANIEMI LIIAN NOPEA LAUKEAMINEN Parhaat seksilelut homoseksuaaliseen eroottisettarinat
RIGA ESCORT SHEMALE HELSINKI HOMOSEKSUAALISEEN Seksilelut homo netistä hieronta ei seksiä

HOMOSEKSUAALISEEN HOTPOJAT SKOTTIRUUTUHAME

Suuri kulli homoseksuaaliseen seksikkäitä miehet