Tampere seksi iso mies homo

tampere seksi iso mies homo

.

Tampere seksi iso mies homo

Tampere seksi iso mies homo

Tampere seksi iso mies homo

Hän virnuilee koko ajan. En haluaisi, että mua tunnistettaisiin arjessa — ja tämähän on loogista tekstiä sellaisen ihmisen suusta, joka menee miljoonan katsojan TV-sarjaan. Hän on kampaaja ja 23 kollegan esimies tamperelaisessa hiussalongissa — tyypillisessä homoammatissa? Halusin työskennellä lasten ja nuorten kanssa, mutta ajauduin vanhuspuolelle, joka ei oikein puhutellut mua. Taideperheestä lähtöisin oleva, itsekin kirjoittamista harrastava Gekko löysi teatterin, ja kiinnostui maskeeraamisesta ja hiuksista.

Nykyisin homous ei riitä harmaiden välttelyyn. Armeijaan on mentävä, jos muita painavia syitä ei löydy. Gekko olisi valinnut siviilipalveluksen, jos se olisi lyhyempi kuin tavallinen armeijavuosi.

Tai no, olin kyllä täysin frigidi koko vuoden… Olin sotilaspoliisi, joten vältin typerät telttasessiot jossain metsän keskellä. Aina pitää olla jotain suhinaa, mutta mä viihdyn parhaiten vapaana, eikä mun kanssa ole myöskään kovin helppo elää. Gekko astui kaapista viimeistään siinä vaiheessa, kun hän armeijan jälkeen muutti pikkukaupungista Tampereelle. Koulun silmätikulle, boheemisti pukeutuneelle ja tyttöjen seurassa liikkuneelle Gekolle isompi paikkakunta takasi vapauden olla se joka on.

Kampaajan tuolin takana Gekko on mies, jolle asiakkaat vuodattavat sydänsurunsa ja salaisuutensa. Etenkin naiset kokevat, että miehelle on helpompi puhua. Ja ne luottavat suhun kampaajana, koska naiskampaajahan ei halua tehdä asiakkaasta paremman näköistä kuin itsestään.

Ja väri on tärkeä, kukaan ei saa kulkea TV-ruudun värisenä! Ja keesi on totaalisen out. Kyan on niiin ihana että joka keskiviikko mietin miksi olen nainen! Ihan uteliaisuudesta nyt sitten odottelen tätä suomen versiota.

Tulee aivan varmasti olemaan hitti!!!! Kerranki nelonen tekee jonkun todella herkullisen kotimaisen sarjan.

Herttaista kuinka aikaisin osa härroista on löytänyt sukupuoli-identiteettinsä. Pojasta voi tulla homomies tai heteromies, mutta heteromiehestä ei voi tulla homomiestä. Taitaa taas tulla vaikeammaksi olla omia polkujaan tallaava homomies Suomessa!

Makean sulavien homojulkkisten rinnalla on vastavirtaan uimista yrittää olla oma tavallisen nuhjuinen homoseksuaali itsensä. Homoseksuaalisuus sinällään kokemusteni mukaan on harvoin mikään oikea ongelma. Suurempi ongelma on useammin homouteen liittyvät ennakko-odotukset, joita Fab5 kumppaneineen kiitettävästi vahvistaa. Mahtavaa että on löytynyt urheita ja varmasti ihania homomiehiä, jotka laittaa elämän risaiseksi.

Toivotaan että sarjassa on samanlaista potkua kuin veljellään Ameriikassa. Olin hieman järkyttynyt lukiessani näiden ihmisten kirjoitelmia.

Itse työskentelen suomalaisen pukeutumisen vahvana taustavaikuttajana ja työssäni olen tavannut tämän stylistinkin, toivottavasti vain muistaa että normaali elämä ja normaali katu-uskottava pukeutuminen on jotain aivan muuta kuin lehtiin ja näytöksiin pukeminen. Oma tyylinsä herättää meissä pukemisen ammattilaisissa lähinnä huvitusta ja meissä omakotitaloissa asuvissa rekistöröidyissä pariskunnissa lähinnä hänen tyyppinen elämän tyyli nostattaa vain sääliä.

Yleinen mielipide homoseksualismista ei ainakaan parane kun on tällainen mahdollisimman omituinen joukko valittu sekoilemaan julkihomoina. Tietysti meissä tavallisissa ihmisissä ei olisi kovin paljon katsottavaa. Niin eihän Tommy missään vaiheessa viitannutkaan siihen että kaikki homot myös käyttäisivät näitä pimeitä huoneita saati pettäisivät siellä.

Taisi olla vähän huono päivä, suunnistaja?!! Onnea vaan ohjelmalle, vaikkain se tosiaankin taitaa vain valitettavasti vahvistaa ennakkoluuloja, kuten aiemmat puheenvuorotkin esittävät. Hieno juttu että tästäkin aiheesta uskalletaa Suomessa tehdä ohjelma, tosin eiks tää homo on in-buumi vois jo riittää.. Ootte jo valmiiks aivan ihania! Tää on huippu juttu.

Tulee jo aivan liikaa tota homo ja lesbo-sontaa teeveestä. Kuka helvetti tommostakin roskaa kattoo?! Mahtavaa kun Suomeen saadaan lisää homojulkkuja! Ehkäpä tää primitiivinen kansa alkaa pikkuhiljaa suvaitsemaan paremmin erilaisuutta! Hienoa kundit, vedän lipun salkoon sit kun eka jakso tulee!!

Miehet on niiiin ihanii olkoo ne sit homoja tai ei, mutha homot ne vasta onki huippui En paase kattoo koko sarjaa.. Akkia martini ja Burana Zipp.. Miks mua ei kysytty tohon sarjaan?? Ei niin prkl ajakaan! Toimittajalle kaikki isot Amerikanjeepit on nähtävästi Hummereita.

Se tais olla Chevrolet TrailBlazer, aito pimp ride. Enpä usko että täst tulee niin suuri hitti ku ulkomaalaisesta kaimastaan.. Heteroiltako, ja varsinkin miehiltä, sitä pitäs esimerkkiä pukeutumisen suhteen ruveta ottaan?? Joo tätä en ymmärrä.. Miks heteromiehet ei voi ymmärtää että homomiehet ovat todella miehiä ja sympaattisia jätkiä. Jätkät jotka ei ymmärrä homoja vois katella peilii ja miettiä. Joo, olishan ollut mukavaa että olisivat olleet komeita MIEHIÄ nämä Suomi-version pojat, mutta odotamme mielenkiinnolla mitä tuleman pitää Muuten ihan mahtavaa et tällaisia ohjelmia tehdään, mutta harmi vaan kun kaikki pitää olla aina ulkomailta tulevaa "kopiointia".

Homot on ihan kivoja ja muodikkaita tai ainaki ne kenet mä tunnen. Keskittykää elämäänne ja antakaa muiden elää omaansa! Kyllä tuolle bottom-Gekkolle kuri löytyy, kunhan saa isoa kyrpää sisäänsä. Mun mielestä homot puketuu paljon paremmin kuin muut miehet. Ne on paljon tyylikkäämpiä ja huolitellumpia. Hyvä, että Suomessakin joku uskaltaa ihan telkkarissa tunnustaa kuuluvansa vähemmistöryhmään.

Olisi kyllä mukava nähdä myös tavallisten homojen elämää,koska en usko kaikkien homojen olevan niitä glamour-tyyppejä. Toivon, että jonain päivänä kaikki homot uskaltaisivat tulla kaapista ulos, tai vielä parempi, eivät edes koskaan joutuisi kaappiin. On kummallista, miten lesbous on jotenkin homoutta hyväksytympää. Johtunee kai siitä, että miehiä kiihottaa tyttöjentouhut, mutta kovin monia heteromiehiä en usko kiihottavan miesten touhujen seurailu.

Vihdoinki ohjelma suomeen, joka kertoo hyvistä tyypeistä jotka uskaltavat olla omia itsejään suomen sulkeutuneesta ilmapiiristä huolimatta! Taas tätä samaa soopaa. Peräroottooriin poraajia lisää televisoon. Hyvä että jaksetaan yrittää, mutta miksi näitä trendiohjelmia pitää vääntää kotimaiseksi versioksi.

Eikö Miljonääri-Jussin varoittava esimerkki ole enää muistissa. Mielummin sitä katsoo ohjelmaa jossa on jokin oma idea. Varo halpoja kopioita ja hanki parempaa katsottavaa! Mihin tarvitaan enää heteroita, kun he ovat tyylitaidottomia, tunteettomia, eivät osaa sisustaa, asua, tai syödä oikein. Oikeastaan jos kaikki olisivat homoja maailma olisi paljon parempi paikka. Voisi sieltä jotain muutakin tulla kun homoja ja lesboja joita tuntuu nyt olevan kuin koskaan aikaisemmin. Muoti-ilmiö tai ei, varmaan lapseni sanoavat naureskellen että silloin luvun alussa kaikki halusi olla homoja.

Oli muotilesbot ja heteroviisikot. Onneks ei tarvii enää lukea sitilehteä vitun paskaa. Kerroppa äkkiä vaikka viisi lempi viihdeohjelmaa, niin katsotaan moniko niistä on suomalainen idea alunperin Kuula kalloon jokaiselle RuskeanReiänRitarille!

Miks hajuvedet keksittiin aikoinaan, koska ihmiset haisi niin pahalta.. Tämä poika on kasvatettu landella: Kyllä sä viellä huomaat kun kasvat vähän. Aivan ihanaa, että suomessakin tehdään tämmöinen ohjelma. Mä oon ihan koukussa siihen Sillä silmällä-hässäkkään, ne on niin lupsakoita miehiä. Homoudessa ei mielestäni ole mitään väärää eikä pahaa, joten hävetkää te ahdasmieliset ihmiset! Tai no ennemminkin ottakaa mallia Ehkä tässä on nyt kyse vaan ihan viihteestä eikä sen suuremmasta asiasta.

Jos vaaleanpunainen pantteri on joskus naurattanut, niin miksi ei nyt homppeli viisikko ja niiden toilailut. Kuinkas se nyt niin on, että homo uhkailee vittuilevia miehiä, jos häntä sanoo homoksi? Eikös sen pitäisi olla niin, että hän uhkailee naisia? Onhan se tietysti hyvä, että perverssit panee toisiaan niin jää naiset oikeille miehille. Ei helvetti mitä touhua! Ainoa "minulle ei vittuilla asennetta" pahempi asia on homo joka on varustettu "minulle ei vittuilla asenteella"!

Gekko vielä oikeen sotilaspoliisi: Pahasti pelkään että silmät tummuu nastolan nakkikioskilla! On Suomessa toki muitakin kaupunkeja Helsingin lisäksi, mutta mitä sitten? Ei kai niissä kukaan asu? Ainakin siis vielä Suomessa nähtävissä jaksoissa.

On meitä vielä pari hassua sitkeää sissiä täällä periferiassa yrittämässä selviytyä raa'asta maailmasta. Mutta ei hätää, ei me teidän helsinkiläistyneiden savolaisten ym.

Me voidaan saada joku kohtaus kun nähdään suuren maailman ihmisiä oikein Helsingin metropolista asti, mikä ei tiettykään olis kovin hyvä juttu.

Parempi meidän on täällä itseksemme asustella metsäläisinä suuren maailman eläjistä ja tavoista tietämättöminä. Eikä teidänkään kannata kiusata itseänne änkeämällä tällaisiin täysin alkeellisiin oloihin; se ei vaan ole sen arvoista. Kyllä teilläkin päin varmaan jotain kivoja konsertteja ja muita hippoja järjestetään, ettei nyt tänne asti tarvitse vaivautua. Me kyllä ihan mielellämme elämme keskenämme, ilman teidän nenänvarsituijotteluja.

Eikä me haluta käyttäytyä niin rumasti, että alettaisiin nauraa teidän naurettaville luuloillenne. Kiitos, että sain lähettää tämän viestin ulkopuoliseen maailmaan, jossa kaikki sivistyneet ihmiset asuvat. Mä tunnen mukavia heteroita ja kusipäähomoja. Ei se sukupuolisuuntaus luonnetta määrää Niin lisäys vielä, ettei se sukupuolisuuntaus vaikuta tyyliinkään aina.

Oi elämä, missä olet? No kyllahan sita pitaa aina valilla tulla katsomaan miten helsinkilaisten rahat on taas kaytetty.

Ja eikohan se ole teidankin etu etta tullaan kesaisin tarkastamaan - silloinhan se maalaisidylli on viehattavimmillaan ja Helsingin maksumiehet hyvalla tuulella! Ikää on palttirallaa 27, korkeakoulut käyty ja hyvällä menestyksellä. Helsingissä syntynyt, joten en landelta. Tosin sulta oli aika teinimäistä alkaa väittää, että kun kritiikkiä pistää niin olisi heti landelta. Ensinnäkin lande on aina asiallinen mesta! Ehkä sun pitäis mennä landelle, siellä kyllä sun liha tummuis ja nopeasti!

Landella on kuitenkin asiallista väkeä! Onneks jumala loi niin, ettei noi luppakorvan nussiat voi saada lapsia ja pidetään asia niin! Noh, mun puolesta saatte nussia toisianne b: Ja sitäpaitsi Homous on sairaus - häiriö aivotoiminnassa!!! Mietiikää sitä kaikki homppelit! Siis lääketiedekkin jo sanoo, että ampukaa kalloonne kuula! Te ootte aivan ihania! Tuskin maltan odottaa että ohjelmanne alkaa! Antakaa toisten puhua paskaa jos niistä siltä tuntuu, pitäkää te hauskaa ja olkaa ihania itsejänne olipas se vaikea sana kirjoittaa Tuota itseasiassa muutokset asuntoon kestää noin arkiviikon käsittääkseni kaikkine kauppareissuineen ja muineen.

Jossain haastattelussa valittelikin ne jenkkiversion fab-5 että pitää pitää samoja vaatteita monta päivää, kun ei edes kuvata oikeassa järjestyksessä. Eli joka ilta pitää pestä tai haista hielle tai olla monta vaateparia samaa. Hotellissa siellä taitaa asua sen viikonajan noi joitten kämpät muokataan uuteen uskoon. Ketä nämä seksuaalisiin vähemmistöihin vihamielisesti suhtautuvat ihmiset mahtavat olla?

Teini-ikäisiä kundeja, jotka kirjoittavat tänne provosoidakseen? Kaikesta ja kaikista ei tarvitse pitää, mutta sivistynyt ihminen sietää erilaisuutta, vaikka se olisi kuinka pelottavaa. Jotkut heteromiehet kuvittelevat lisäävänsä omaa miehekkyyttään homoja vihaamalla. Olisiko aggressiivisen suhtautumisen taustalla epävarmuus omasta seksuaalisuudesta suuntautuneisuudesta? Mun mielestä jokaisen miespuolisen henkilön kannattais seurata sarjaa edes yhden jakson verran,koska aina sieltä jotain fiksua ja käyttökelpoista löytää omaan elämäänkin,vituttaa homot tai ei.

Hyvä hygienia täytyy tosin muistaa ennen suuseksiä. Mutta jos pelkkä ajatuskin yököttää, ei sitä kannata tehdä, Salminen ohjeistaa. Mutta jos ajatus suuseksin antamisesta ei ole ihan kokonaan poissuljettu, sitä kannattaa Salmisen mukaan harjoitella pikkuhiljaa. Sama toimii naisillekin, laitetaan vain jalkojen väliin hilloa tai kermavaahtoa. Huumoriakaan ei sovi unohtaa vällyjen välistä, sillä seksi ei ole haudanvakava asia. Seksuaalinen kipinä pitkässä suhteessa pysyy yllä, kun liekkiä pidetään monin eri tavoin yllä.

Lähetelkää seksiviestejä, kirjeitä ja kuvia toisillenne, Salminen vinkkaa. Spontaani pikapanokin voi tuoda suhteeseen kaivattua vaihtelua, jos pariskunta on jumittunut harrastamaan seksiä vain lauantaisin saunan jälkeen pimeässä peiton alla.

Salminen haluaa kuitenkin muistuttaa, ettei seksissä lauantaisaunan jälkeen pimeässä peiton alla ole mitään vikaa. Ennen käytiin naimassa ihan tavallisesti, nyt seksin pitäisi olla muka jotain kattokruunussa roikkumista, Salminen ihmettelee.

Salminen on huolissaan pornoistuneen yhteiskunnan tuottamista epärealistisista ajatuksista, että jokaisen kuuluu saada kuusi perättäistä orgasmia ja mielellään ilotulituksella höystettynä. Ja jos sekään ei tule, voi huoletta ajatella, että ensi kerralla sitten, Salminen ohjeistaa. Sekin on normaalia, ettei aina tee edes mieli seksiä.

Voi olla elämäntilanteita, joissa seksi ei tule edes mieleen, eikä siitä kannata huolestua. Jatkuva seksistä kieltäytyminen sen sijaan ei ole normaalia, sillä parisuhteeseen kuuluu olennaisena osana seksi. Johtaako seksin pitkäaikainen pihtaaminen pettämiseen? Valitettavasti pihtaaminen taitaa silti usein johtaa pettämiseen, mutta kehottaisin ensin etsimään syitä siihen. Jos pihtaaminen johtuu ilkeilystä, on parisuhteessa jotain vialla.

Seksi ei saa olla vallankäytön väline, jolla kiusataan tarkoituksella, Salminen muistuttaa. Pettämisen logiikka ei silti selity sillä, että kumppani ei anna seksiä. Pettämisen taustalla on usein muitakin vajeita, sillä seksin loppuminen johtaa yleensä myös hellyyden ja huomion panttaamiseen. Yhden illan seksistä ei siis välttämättä haeta pelkkää seksiä, vaan kotoa puuttuvaa huomiota, lämpöä ja toisen ihmisen kosketusta.

Vaikka pihtaaminen sanana liitetään yleensä naisiin, pihtaava mies ei ole urbaanilegenda, vaan arkinen ilmestys monenkin kotisohvalla. Naiset ovat sinut itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa, eikä siinä iässä enää mietitä, että pömpöttääkö vatsa. Kun miehillä seksuaalisuus alkaa hiipua ja tulee erektio-ongelmia, seksuaaliset tarpeet eivät välttämättä enää kohtaa.

Olipa sitten nainen tai mies, seksittömyydellä on Salmisen mukaan samat vaikutukset: Näkee naamasta, kun lakkaa saamasta. Pettämiskeskustelut nousevat esille joka vuosi pikkujoulukaudella, kun tekstiviestipalstoilla vuoronperään ristiinnaulitaan ukkomiehiä metsästävät vampit kuin kilttejä perheenäitejä saparo pystyssä jahtaavat pikkujouluporsaat.

Miksi juuri pikkujouluihin liitetään pettäminen, kun vuodessa on yli muutakin päivää, jolloin kettua voi käyttää vieraissa koloissa? Laitetaan itsensä hienoksi, otetaan tuttujen ihmisten kanssa enemmän alkoholia kuin normaalisti ja sen jälkeen kontrolli pettää herkästi. Kun joku vielä ihailee ja kehuu, niin sokkahan siinä irtoaa, Salminen selostaa. Kyllähän sekin vaikuttaa asiaan, onko kyse kertapisto ja unohdus -tyylisestä yhden illan jutusta vai pitkäaikaisemmasta viestittelystä, jossa toisesta on kiinnostuttu henkisesti.

Jos kumppani ei tiedä, hän ei voi myöskään surra. Toisaalta kertominen voi olla myös oman pahan mielen siirtämistä petetylle, Salminen pohdiskelee. Pitkää ja hyvää liittoa ei Salmisen mukaan kannata heti heittää pois, jos toinen on sortunut pettämään.

Pettäminen ja parisuhteen sisällä tapahtuneet muut loukkaukset jättävät suhteeseen usein niin syvän jäljen, että se heijastuu väkisinkin makuukammarin puolelle. Naisten haluttomuuden takaa löytyy Salmisen mukaan aika usein persoonaan ja ulkonäköön liittyviä loukkauksia. Pahat sanat, jotka liittyvät ulkonäköön, pysyvät päässä kauan. Ei sen jälkeen tee mieli harrastaa seksiä, jos mies on sanonut, että oletpas lihonut tai onpa sinulla iso maha.

Ei ole tavatonta, että ilkeitä kommentteja puidaan pitkään seksuaaliterapeutin vastaanotolla ja itsetuntoa joudutaan rakentamaan uudestaan. Kun sen virittää, se soi hyvin. Äijät, alkakaa kohdella naistanne kuin kukkaa kämmenellä. Kun mies pitää naista hyvin, naisen halukkuus kasvaa ja mieskin saa seksiä. Naisia Salminen puolestaan kehottaa välillä laittautumaan ihan vain miestä varten nätiksi.

Seksikaupassa hepeneostoksilla käyntikään ei tekisi pahaa silloin tällöin. Se on ihan ok, jos tulee vuosien saatossa vähän kiloja, mutta voisi sitä nyt kerran pari viikossa laittaa itsensä kauniiksi. Salminen ei usko, että pieruverkkareissa luomuna kulkeva nainen jaksaa sytyttää vuodesta toiseen, jos ei edes välillä yritä tuoda naisellisempia puolia esille. Salminen ampuu silti samaan hengenvetoon alas pornoteollisuuden myytin siitä, että seksi olisi vain nuorien, kauniiden ja laitettujen etuoikeus.

Harva on edes niin sairas, etteikö pystyisi jollakin tavalla harrastamaan seksiä. Salminen kehottaa naisia myös avaamaan suunsa omista mieltymyksistään, eikä harmitella yksin mielessään, jos iso O jää miehen kanssa saamatta.

Eihän mies voi toimia oikein, jos et kerro mistä nautit. Jos Salmisella olisi valta päättää, hän määräisi jokaisen pariskunnan elämään viikon lasipäänä. Sinä aikana kumpikin näkisi toistensa ajatukset, kun puhuminen tuntuu olevan niin vaikeaa. Miehet ja naiset saattavat puhua samasta asiasta, mutta eri sanoilla, minkä takia he eivät ymmärrä toisiaan. Erityisesti seksistä puhuminen on monille äärettömän vaikeaa. Häveliäisyys, tabut, kodin ilmapiiri, aiemmat kokemukset ja rohkeuden puute tukkivat suut liian monesti.

Salminen päätyi itse puhumaan vieraiden kanssa seksistä ikään kuin vahingossa yli kymmenen vuotta sitten. Salminen on toiselta ammatiltaan perushoitaja ja hän työskentelee osan viikosta Satakunnan keskussairaalassa. Kun ihmettelin tätä, verisuonikirurgi kertoi, että kun tehdään lantion alueen leikkauksia, sen seurauksena voi tulla erektio-ongelmia.

Samainen verisuonikirurgi kehotti Salmista hakeutumaan sellaiseen kouluun, missä puhutaan seksistä. Salminen hakeutui ensin seksineuvojan koulutukseen ja koukuttui alasta niin, että jatkoi opintoja seksuaaliterapeutiksi. Nykyään hän pitää seksuaaliterapeutin vastaanottoa Porin Lääkäritalossa kerran viikossa. Salmisen vastaanotolle on hakeutunut myös vanhempia siitä syystä, että oman lapsen seksuaalinen suuntautuminen onkin jotain muuta kuin perushetero.

Sehän on sama lapsi kuin ennenkin! Ei seksuaalinen suuntautuminen sitä miksikään muuta. Salminen ihmettelee, miksi ihmisiä pitäisi arvottaa seksuaalisen suuntautumisen mukaan. Jokaisella on arjessaan ihan samat asiat ja ongelmat, olipa sitten hetero tai homo.

Heillä on parisuhdeongelmia, erektio-ongelmia ja haluttomuutta siinä missä muillakin. Salminen haluaa herätellä ihmisiä ajattelemaan, onko sillä oikeasti väliä mihin jokainen oman vehkeensä tunkee, kunhan se tapahtuu molempien nautinnonhalusta. Se on nykyään suosittua heteroseksissäkin. Tärkeintä seksissä onkin se, että tehdään sitä mikä on oikeasti kivaa ja nautinnollista. Ja sängyssä saa olla myös hauskaa! Omat kokemukseni ovat ainakin hyvin vahvasti sen suuntaisia että hankaluudet erektion saamisessa ovat johtuneet juurikin naisista.