Teko penis homoseksuaaliseen parhaat pornotähdet

Hyvät mitat nuo ovat nanaa92 eikä painoa ole liikaa: Kanna vaan vaan kurvisi ylpeänä, sanoivat muut mitä tahansa! Joo kyllä mäkin olen tän Jätkä Haukkuu muiden mielipiteet ja pitää rintojen koko vissiin naisen tärkeimpänä ominaisuutena. Mä olen E-kupin hinkit omaava nainen, ja mielelläni olen miesten mieleen, mutta tollasta tyyppiä en katsoisi päivääkään, enää.

Exäni oli tollanen, myönsikin lopulta olleeni mun kanssani rintojen takia, tuijotteli naisten rintoja ja lopulta petti mua mun ei voinut kuulemma kieltäytyä kun G-kuppia tarjottiin. On ihan ok tykätä isoista rinnoista, mutta tän tyypin asenne on ihan pakkomielteinen, ei normaali ollenkaan. Kyllä muut asiat naisessa pitää olla tärkeämpiä kuin tissien koko. Juurihan sanoin tuossa yhdelle että olisihan minulla alkanut jo ajat sitten suhde, jos minulle vain rintojen koko merkkaisi!

Tapailinhan tuossa viime kesänä yhtä isotissistä muijaa ja kun ei siinä lopulta sitten ollutkaan mitkään muut ulkoiset asiat niin hyvin kohdallaan! Plus olen muitakin isorintaisia tapaillut ja nekin tapaamiset joko päättynyt ihan ettei vaan ole toiminut.

Olen pahoillani jos sinulle kerta on tuollainen jätkä sattunut En kyllä itse suostu tunnustamaan olevani tuollainen. Tässä vielä vuosi sitten olen kyllä yrittänyt tapailla muutamia pienirintaisia, mutta kun syy miksi nykyään haluan tavata isompirintaisia, on se että kun tekee vaan väkisinkin mieli katsella niitä sitten enemmän. Mikä tuossa nyt on niin vaikeaa ymmärtää!? Kerran kun täällä kysyttiin että mitä mieltä olette Maria Lundista? Niin jotkut pienten kannattajat sanoivat että liian isot tissit!

Miksi isorintaisista saa sitten kommentoida noin, muttei ikinä sitten pienirintaisista!? Niille ei sitten ikinä sanota mitään! En pidä tärkeimpänä mutta yhtenä tärkeimmistä ainakin! Toiset naiset taas olen hylännyt pituuden vuoksi.. Mielestäni kaikilla on oikeus toivoa kumppaniltaan mitä tahtoo. Heh toivottavasti et ainakaan lyhyyden vuoksi hylännyt, mä oon melkein puolentoista metrin hukkapätkä, jos lyhyys haittaa niin kannattaa juttelut jättää sikseen. Eräs tapaamani muija oli mua joku 7 cm pidempi ja se oli yksi suurimmista syistä, miksi ei viehättänyt: Tiedänhän minä jo sinun pituutesi ja naisihanteeni pituus alkaa siitä jostain tai kai.

Kerran olin treffeillä erään cm muijan kanssa ja just ja just olisin huolinut, mutta ehti jo olemaan varattu kylläkin. Tavattiin sitten kumminkin vaan kaveruusmerkeissä kun sen verran hyvin riitti juttua mesessä ja toimi muutenkin hyvin: Kieltämättä se tuntuisi mustakin aika hassulta jos mies olisi mua pidempi tuskin edes mahdollista: D , joten ymmärtää kyllä että ei välttämättä pidempi nainen sytytä. D " Vai tarkoititko kenties lyhempi? D Itsehän olen sua pidempi: Ilmeisesti sulta puuttuu täysin sairaudentunto tohon pakomielteeseesi.

Onhan täällä noita, jotka kehuu esim. Ei kai kukaan luulekaan, että edes sulle pelkät isot tissit riittää, mutta jos ne on se ykköskriteeri niasessa niin metsään mennään. Ehkä juuri sen takia et olekaan ittellesi naista löytänyt, jos lähtisit liikkeelle muista tärkeämmistä asioista, voisi vaikka löytyäkin jotain parempaa. Mäkin olen isorintainen nainen, jolla on pyöreä pylly. Mieheni ihailee peppuani, mutta tiedän hänen tykkäävän enemmän pienistä kiinteistä rinnoista. Se ei kuitenkaan ole menoa haitannut, tissit on vain tissit ja jos olen hänelle muuten kokonaisuutena ihanne, ei se ole kiinni yksittäisistä ruumiinosista.

Btw, minkäs pituinen olet itse jos pitkät naiset on sulle ongelma ja lyhyet ihanne? Sanotaanpa nyt että korjaisin ihmisten käsityksiä kyllä sen verran että haukkuessani tosi hoikkia naisia vai pitäisikö sit ennemmin sanoa laihoja!

En ole haukkunut pienirintaisuuden takia, ennen ehkä vielä tein niin, mutta olen kylläkin siitä jo kasvanut ja jos se vielä on antanut sellaisia käsityksiä, niin pahoittelen. En ole nyt niistä kuin vain sitä mieltä että paljon vähemmän kiihottavammat. Sanoin kylläkin jo tuolla aikaisemmin etten pidä niitä kaikkein tärkeimpänä, vaan yhtenä tärkeimmistä! Ei nainen kyllä siinä vaiheessa todellakaan hurmaa, jos sillä on isot tissit, mutta ihan täyspetolinnun perse. Onhan minullakin yksi naispuolinen frendi, jolla on kanssa suunnilleen joku F-kuppi vissiin, mut en nyt silti ole sille kumminkaan ilmaissut kiinnostusta, kun ei muuten sit vaan nappaa niin ulkoisilta kuin sisäisiltä sen vertaa että haluisi jotain syvempää.

Jos nyt hieman valaisen asiaa, niin isot rinnat jonkun verran kylläkin korvaa hieman joitakin ulkoisia puutteita. Syy minkä takia monet miehet ovat hulluina rintaviin naisiin, on todettu johtuvan ihan useistakin biologisista syistä! Kai siinä on varmaan takana joku tämmöinen että minkä näköisen naisen mies haluaa päästä siittämään. Minusta kylläkin aika sama asia kun kysytään vaikka että miksi toiset naiset tykkää kovasti pitkistä harteikkaista miehistä!

Varmaan samalla tavalla kanssa jotain biologiaa! Ja mitä tulee mieheesi, niin hän ilmeisesti onkin sitten enemmän persemiehiä, eli hänelle pienet on vain siinä tapauksessa plussaa, muttei pakollista. Kun toiset kiihottuukin sitten enemmän rinnoista. Tähän täytyy mainita vielä sen verran, että oletkos ikinä lukenut Jorma ja Leena-Maija Palon kirjoittamaa "Rakkaudesta seksiin" nimistä kirjaa? Niin siinä ainakin yhdellä sivulla oli kerrottu että on ihan oikeasti olemassa ihmisiäkin, jotka esimerkiksi vaan ja ainoastaan haluavat sekstailla tummaihoisten kanssa ja tuohon vielä sanoisin että mitäpä väliä tuollaisilla vaatimuksilla nyt edes on, kun ei me kaikki kumminkaan ikinä pariuduta kaikkien kanssa!

Ja vielä tuosta pituudesta sanon että suunnilleen tuosta pituudesta minkä sanoin, niin siitä johkin cm ja itse olen pituudeltani joko tai cm.

En nyt ole varma kumpi? Olen siitä vähän kummallinen: Vaikka rajansahan toki silläkin niinkuin kaikella muullakin! Mikä mahtaa olla Jätkä Tuntuu olevan vähän naismaku sidoksissa koulutustasoon. Luin tosta jonkun tutkimuksenkin. No niin, mun mieheni on lääkäri, se tykkää pienistä pystyrinnoista ja kiinteästä perseestä jotka mulla on sille tarjota. Mun mies on DI ja tykkää mun isoista rinnoista ja pyöreestä ja kiinteestä pepusta.

Nytkin tällä hetkellä jossain opistossa opiskelemassa jotain kemian ja fysiikan juttuja! No tuo nyt on taas noita huuhaatutkimuksia. Olen lukenut sen itsekin siis tutkimuksen , mutta sen paikkaansa pitävyyttä voi kyseenalaistaa aika rankalla kädellä. Nämä "tutkimukset" tehdään aina pienellä porukalla eikä kyseessä ole todellakaan kaikki vähemmän tai enemmän koulutetut ihmiset. Myöskään ei ole otettu huomioon sitä, että jotkut pitävät enemmän pepuista, jotkut jaloista.

Itse en todellakaan vetoaisi tälläisessä asiassa kyseiseen tutkimukseen. Mä en tutkimuksista tiedä, mutta elämän varrella 35v on tullut sellainen näppituntuma, että hoikkuus on arvostetumpaa ylemmissä sosiaaliluokissa.

Luulisin sen liittyvän siihen, että keskimäärin koulutetut ihmiset, varsinkin naiset, ovat hoikempia kuin kouluttamattomat. Kieltämättä pitkähkö hoikka naisihanne kuulostaa paljon aristokraattisemmalta kuin lyhyt ja pyöreä, isojen lollojen perään kuolaaminen ja siitä suureen ääneen toitottaminen tuntuu aika rahvaanomaiselta, kaikella kunnioituksella vaan.

Itse olen keskimittainen, -painoinen B-kuppinen nainen, eli eil mulla ainakaan oma lehmä ole ojasssa mihinkään suuntaan. Ja minullakin on ehtinyt tulla sama näppituntuma. Kaikkia tutkimuksia kannattaa aina kyseenalaistaa en nyt siis tarkoita sinua, vaan aiempia kommentoijia eikä alkaa noin ehdoitta viljelemään. Nämä tutkimukset tehdään aina pienillä ihmismäärillä joka antaa väärän kuvan todellisuudessa. Tutkimuksessa ei olla otettu huomioon henkilöiden siviilisäätyä, ikää eikä esimerkiksi sitä mistä he ovat kotoisin.

Nämäkin ovat vaikuttavia tekijöitä. Myöskään tutkimuksessa ei muistaakseni kerrottu tarkalleen mikä lasketaan korkeaksi koulutukseksi ja mikä vähäiseksi.

Niin, ja siinä ei myöskään otettu huomioon "välimuotoja" kuten sloipoå, joilla on keskikokoiset rinnat. Veikkaan että tutkimuksessa on miehiä on käsketty välitsemään kummat on kivemmat isot vai pienet eikä keskikokoista ole annettu edes vaihtoehdoksi. Veikkaan että suurinosa miehistä ottaisi mieluiten semmoisen omaan käteen sopivat rinnat.

Myös ihmisten määritelmät isosta ja pienestä vaihtelevat, jonkun mielestä jopa D-kuppi voi olla pieni kun taas jonkun mielestä C olla jo järjettömät lollot. No siitä ei pääse mihinkään, että varsinkin naisilla keskimääräinen painoindeksi on kääntäen verrannollinen koulutustasoon. Eikä siitä, että keskimäärin rintojen koko korreloi painoindeksiin.

Joten keskimäärin alemmin koulutetuilla naisilla on isommat rinnat kuin korkeammin koulutetuilla, ja koska sosiaaliluokat tapaavat hakemaan seuransa joukoistaan, on ihan ymmärrettävää, että koulutetut arvottavat KESKIMÄÄRIN hoikkuutta ja kouluttamattomat niitä isoja rintoja. Onneksi painoindeksini on normaali joten tulen jatkossakin elämään hyvää keskiluokkaista elämää. Painoindeksiin tässä on mielestäni typerää verrata, koska se on monesti harhaanjohtava, lihas painaa enemmän kuin läski.

Enemmänkin mahan koko on se mihin kannattaa katsoa kun lihavuudesta puhuu. D Olen hoikka kohta joku tulee ruikuttamaan sitä että toistan tätä kokoajan , mutta iso rintainen.

Mihin kategoriaan minä kuulun? Painoni ei näy kropassani niin paljoa kuin monet tässä keskustelussa olleet ehkä kuvittelevat. Ja olen vuoden kuluttua yrittämässä yliopistoon kun lukio loppuu, jos ei ekalla kerralla onnista niin aina voi yrittää uudestaan. Mielestäni on todella lapsellista ja naurettavaa kuvitella että rintojen koko määrää sen millainen ihminen kyseiseen naiseen. Kyseleekös siellä joku nainen? Jos kyllä, niin näkemyksesi kyllä ymmärtää aika hyvin. Kysytäänpä nyt ihan ekana että mikä tisseissä nyt yleensäkkin niin puhuttaa miehiä?

No, ne katsos on jotain sellaista mitä miehillä taas ei ole ja mikä muutenkin saattaa aina välillä saada joidenkin miesten hormonit hyrräämään. Plus vielä sekin jos on sinkkumies joka sitten varsinkaan omassa makkarissaan pääse pahemmin tissejä näkemään ja koskettelemaankaan livenä ja sattuu siinä samalla vielä omaamaan rintafetissinkin: Jahka olet päässyt sinne yliopsitoon ja vähän opsikellut, tulet ymmärtämään mitä tarkoitetaan kun puhutaan tilastollisesta yhteydestä.

Yleinen trendiei todellakaan määrää yhtään mitään. Ja et sä kyllä hoikka ole, ellet ole bodari tms jolla on aivan järkälemäiset lihakset. Tolla lantionympäryksellä ja painolla et vain voi olla. Voi olla että et ole lihava, mutta kyllä susta pehmeää varmasti löytyy mualtakin kuin rinnoista.

No eipä siihen yliopistoa tarvita tietämään mitä tarkoittaa tilastollinen yhteys. Totesin vaan että tutkimukseen vaikuttaa monet seikat ja että niitä ei pidä ottaa liian vakavasti taikka vetää harkitsemattomasti esiin omaa näkökantaansa puolustaessaan.

Muuten minäkin voisin nostaa esiin tutkimuksen jonka mukaan kurvikkaat naiset ovat viisaampia. Sehän sotii vastaan edellistä tutkimusta, eikö niin? En ole bodari, minkä mielestäni kerroin myös aloitusviestissä, mutta olen silti hoikka. Kannattaa ottaa huomioon että isot rinnat painavat aika rutkasti joten jos olisin pienempi rintainen, olisin myös huomattavasti kevyempi, eli en katsoisi taaskaan sokeasti painoa.

Lantionympärys on iso, sen myönnän. Mutta eikö mielestäsi esim. Kim Kardashian ole kuntokuurinsa jälkeen ollut hoikka? Ei omasta mielestäsi ole mitään "vikaa" niin etköhän voi kelvata melkein kenelle vain. Etkö sä tyttö rukka ole ikinä kuullut mitään hyvää ulkonäöstäsi kun täällä pitää kysellä miltä näytät muiden silmissä vieläpä ilman kuvaa?

Vai tekeekö noin kipeetä myöntää että on itsetunto-ongelmia? Ja kun sinulla ei edes kuvia ole näyttää niin turha vollottaa jokaiseen "noilla mitoilla et ole hoikka"-kommenttiin kun eivät muut sitä voi nähdä.

Siltikin tuo lantion mitta on aika massiivinen, samoin paino suhteessa pituuteen kun kerroit ettet liikuntaa ihmeemmin harrasta. Että taitaa sitä löysää olla muuallakin kuin takamuksessa ja tisseissä. Olen kuullut positiivista, kiitos huolenpidosta.

Miksi edes kysyisin Suomi D Mielestäni on kohteliasta vastata kommentteihin ja siksi ehkä toistankin paljon samoja juttuja. En halua laittaa kuvaa koska haluan pitää itseni täällä anonyyminä enkä halua että kuvani alkavat leviämään pitkin nettiä. Saatan jossain vaiheesa lisätä jonkun kasvottoman kuvan mutta toistaiseksi ei kuvaa tipu. Suurin itsetunto-ongelmani on itseasiassa nenäni, joka on mielestäni vähän hölmön näköinen.

Myös sormeni voisivat olla vähän pidemmät. Se, että onko painoni liikaa pituuteeni nähden on tietysti mielipidekysymys. Mielestäsi voin olla liian painava mutta omasta mielestäni en, joten en jaksa ottaa nokkiini. D Löysää ei onneksi ole missään, ei edes tisseissä ja pepussa. No juuri siksi kysyin että tiedän mihin väliin istun. Eikö täällä saa enää kysymyksiäkään esittää? Piti ihan uteliaisuutta selvittää, kun täällä painostani on puhuttu niin paljon, että kuinka monella julkkiksella on about sama painoindeksi väliltä olevat katson about samaksi ja paljastui, että tälläisiä on esim.

Alicia Silverstone ja Beyonce. Beyonce on ehkä enemmän normaalin kuin hoikan puolella, mutta väittääkö joku että Alicia ei ole hoikka? Eikö hän ole hoikka? Tästä taas nähdään että ei kannata niin orjallisesti lukea niitä lukuja. Juu mutta molemmat Beyonce ja Alicia on silti paljon pidempiä kuin sä joten ne kurvit sijoittuu paremmin.

Ainakin omasta mielestäni pienet naiset voi olla kurvikkaita mutta sun mittasi menee vähän överiksi sen asian tiimoilta. Jos olisit pidempi niin noin massiiviset muodot sijoittuisi järkevämmän näköisesti..

No ihan yksi lystihän se on minkä pituinen on kun painoindeksi on kuitenkin suhteessa sama. D Ja mistä tiedät miten kurvini sijoittuvat? Miten kurvit edes voi sijoittua paremmin? Juu he ovat pidempi ja varmaan urheilullisempia, mutta olen silti mahaltani ihan yhtä pikkuinen kuin he. Heillä on varmaan lihaksiakin enemmän kuin minulla mikä tuo massaa, mulla painoa tuo tissit.

Ja oletkohan kenties käynyt ikkunan takana kurkkimassa kun käyn suihkussa? Ja ei mun mun muodot nyt sentään massiiviset ole, tissini tai peppuni eivät ole loppujen lopuksi niin isot kuin miltä ne ehkä kuulostaa.

Muotoni siis sijoittuvat oikein järkevän näköisesti, usko tai älä. Plaa plaa, onko pakko nassuttaa joka ikiseen viestiin jotain?

Jos et välitä muiden mielipiteistä niin miksi tulet mussuttamaan jokaiseen kommenttiin: Kuinka helvetissä kukaan voisi tietää varmuudella miltä näytät kun sä et niitä kuvia tänne laita. Ennenkuin laitat jonkun kuvan tänne niin ei kannata pillittää siitä ettei kukaan tiedä miltä sä oikeasti näytät, kai sen nyt järkikin sanoo.

Ja kyllä, tuo lantionympärys on aika helvetillinen noin pienellä muijalla, sorry vain mutta katso totuutta silmiin. Tule kuvaamaan jos niin kovasti haluat kuvat nähdä. D Ja ei, en pillitä, musta tää keskustelu on mennyt lähinnä koomiseksi, taidan olla ainoa joka ei ota tätä niin vakavasti.

Valitettavasti en voi luustolleni mitään, lantioni on leveä ja peppu on pyöreä ja kyllä, isohko. Ottakaahan nyt jo se mittanauha käteen siellä himassa ja tehkää siitä cm ympyrän muotoinen.

Näette lopulta ettei se nyt niin kovin suuri kuitenkaan ole! Jos kyse on ruumiinkuvan häiriöstä? Vähän niinkuin anorektikko näkee itsensä lihavana vaikka ei paina mitään ja on kuin pajunoksa, on tässä tyttö jonkalantio on cm ja oma pituus cm, paino mitä edellä on sanottu ja näkee itsensä hoikkana. Ymmärtäisin vielä, että normaalina, mutta että hoikkana!

Toi lantionympärys on sama kuin mallimittaisella olisi cm, todellisuudessa heillä max 90cm. Että kyllä tässä nyt on kyseessä ihan sellainen perinteinen seitsemän leivän uuni. En ole missään vaiheessa kieltänyt etteikö lantioni olisi leveä. Se nyt ei ole varmaan kenellekään mikään uutinen että cm lantio on isompi kuin 90cm lantio. Kannattaa ottaa huomioon että suurinosa malleista on todella laihoja, yleensä alipainosia. Minua se ei haittaa jos joku ei halua sitä uskoa.

Joillain rasva kertyy rasva lantiolle, joillekin vatsaan, joillekin vaikka reisiin. Vaikka laihduttaisin 49 kiloiseksi, todennäköisesti mittani olisivat luokkaa , koska vartaloni malli vain sattuu olemaan sellainen. Olen joskus painanut siihen 53kg pintaan jolloin mittani olivat No eiköhän se nyt ole tullut kaikille selväksi, että tämä neiti on muotoihinsa tyytyväinen. Ja sehän on upea homma! Tuskin myöskään jää epäselväksi, että monelle moinen massa on liikaa.

Pitäisikö tämä keskustelu koettaa päättää tähän? En tykkää puhua epäkohteliaasti, mutta jos et pidä keskutelusta niin miksi vaivaudut edes vastaamaan? Ja näinhän tuo on, joidenkin mielestä liian iso, joidenkin mielestä liian pieni, mutta itse olen tyytyväinen.

Toivoisin että kaikki muutkin olisivat tyytyväisiä itseensä, toivottavasti myös sinä. Ja ihan olen kanssa perustyllerö. D Itse mielelläni jatkaisin keskustelua, mutta toivoisin kaikilta kunnioitus toisiaan kohtaan en puhu nyt itsestäni pelkästään, vaan täällä on aika paljon dissattu muitakin kun minua.

Vaikka aihe ei nyt ehkä olekaan mikään henkevän keskustelun lähde, niin ainakin toivoisin ehkä vähän asiallisempaa keskustelua. Toisaalta taitaapa olla turha toive täällä. Oma lantioni on 92cm ja pituutta on cm ja kyllä tuo cm tuntuu todella massiiviselta mitä katselin.. Eipähän tulevaisuudessa jää vauvat jumiin lantion kapeuden takia. Itse asiassa tuo synnytysjuttu on ihan harhaluulo. Itse olen cm, kapealanteinen eli lantiota 89 cm. Terveyskeskuslääkäri lähetti mut raskauden aikana synnytystapa-arvioon kun ajatteli ettei vauva mahdu syntymään.

Siellä ne otti mitat ja totesi mun synnytyskanavan olevan väljä, kuulemma se riippuu pituudesta eikä siitä miten leveä lantio on. Yli senttisillä naisilla ei kuulemma ahtaita synytyskanavia juuri esiinny, senttisillä naisilla niitä on, vaikka miten olisi isot ulkomitat. Lantionympärys riippuu kuitenkin eniten rasvasta ja toisekseen miten leveät lonkkaluut on, synnytyskanava eli lantion sisärengas on tosiaan aika vakio naisilla suhteessa pituuteen.

Eli voi hyvinkin olla, että sulla jää massiivvisesta perästäsi huolimatta vauva jumiin, todennäköisesti kuitenkaan ei. Sellainen sopusuhtainen olisi kiva! Huoh, et voi olla tosissasi D Toivottavasti ymmärsit että sanoin sen vain vitsillä? Tottakai tiedän että myös kapealanteiset pystyy synnyttämään oikein näppärästi. Tiedän myös että lyhyys on usein yhteydessä ahtaisiin synnytyskanaviin.

Mikä tulee takapuoleni kokoon, niin se tosiaan on massiivinen, no shit sherlock. D Minulla on sekä leveät lonkkaluut että pyöreä, aika paljonkin ulkoneva peppu. Käsittääkseni lapsia ei kuitenkaan perseestä synnytetä että tuskinpa sillä on väliä onko peräni iso vai pieni.

En voi kieltää etteikö olisi kiva että olisi vähän pienempi peppu koska en jaksaisi aina olla kaventamassa. D Mielestäni kuitenkin ympärysmittaa tärkeämpi on se takapuolen muoto, niin pieni kuin suurikin peppu voi olla kaunis jos se on pyöreä, kiinteä ja selluliititon. Niin kauan kuin omani pysyy sellaisena kyllä, sen verran kuntoilen että ei ole ihan parin päivän sisällä rupsahtamassa.

Salilla en käy, mutta kotona teen lihaskuntoa pari-kolme kertaa viikossa sen verran että pysyy paikat jossain kunnossa olen tanssinut jo 13 vuotta lenkkeilen koiran kanssa. En kuitenkan laske näitä kovinkaan suureksi urheilullisuudeksi vaan perus terveyden ja kunnon ylläpidoksi. Jos et kestä rehellisiä vastauksia niin älä tule tänne vikisemään.

Onneksi kaikki eivät ole yhtä hölmöjä kuin sinä. Pienestä voi puhua myös pituudessa, ja jos olet kommentteja lukenut niin voit varmaan huomata että monet ovat todenneet minun olen liian lyhyt. Kestän rehellisiä vastauksia enkä vikise, se että vastaan kommentteihin ei tarkoita ettenkö kestäisi palautetta, älä jaksa olla naurettava ja käyttäydy niinkuin ikäisesi. D Jos joku sanoo sinulle vaikka että paitasi ei pue sinua niin alatko vain tuijottamaan tyhjyyttä ja pidät suusi supussa?

Näin minäkin teen vaikka paidoista ei puhutakaan. Itse en ainakaan jaksa kommentoida mtn takaisin jos joku sanoisi ettei joku paita hänen mielestään mua pue, jatkaisin vain matkaa. Ääliömäistä tosiaan tulla mussuttamaan jokaiseen kommenttiin jotain, nettikeskustelu kuitenkin on pikkaisen eri asia kuin livekeskustelut. Alkaa näköjään sinullakin hermo pettää viestien ulkoasusta päätellen.

Ja tälläisessä paikassa nyt ei voi varmaan kauhean tasokkaita kommentteja odottaa joten kun tänne tuon aloituksen postailit niin kannattaa sitten kestää seuraukset. Ymmärrät kuitenkin varmaan pointtini tuossa paita-jutussa. Itse koen parhaaksi "mussuttaa" jokaiseen kommenttiin jotain, oli se negatiivistä tai positiivista.

En voi kieltää etteikö alkaisi mennä hermo sen kanssa että ihmiset toistavat vain kokoajan sitä että olen idiootti kun pyydän mielipiteitä. D Kohta olen varmaan syyllinen myös terrorismiin, AIDSiin, järjettömiin pakkasiin ja luoja tietää mihin muuhun.

Tasokkaita kommentteja en koskaan odottanut, mutta perusjärkeviä kyllä. D Siis ihan vain tämän perusteella. Se on tietysti eri asia jos jonkun mielestä olen läski painoni perusteella. Onneksi eletään kuitenkin Suomessa joka on lihavien luvattu maa, voin tyydyttäytyä siihen että todennäköisesti moni kommentoijistakin on samanlainen tonnikeiju kuin minä.

Tuosta nyt saa sellaisen kuvan että alat pillastumaan kun niitä negatiivisia kommentteja tuleekin enemmän mitä odotit. Ja jos olet jo "oikeassa" elämässä kuullut kommentteja ulkomuodostasi niin miksi sitten metsästät niitä täältä, vieläpä ilman kuvaa? Sanomattakin selvää ettei kukaan voi tietää miltä oikeasti näytät joten turha vetää herneitä jos sinua haukutaan. Susta myös houkuu sellainen tietynlainen "pikkuvanhuus" mikä ei ole omasta mielestäni kovin positiivista..

No pakko sanoa, että ala SINÄ käyttäytymään kuin ikäisesi äläkä väitä vastaan jokaikiseen asiaan mitä sinulle sanotaan. Vastaavaan inttämisen määrään en ole törmännyt edes työpaikalla päiväkodissa. Juttusi tason perusteella on suhteellisen pöyristyttävää miten sinulla riittää pokkaa puhua kenellekkään noi holhoavaan sävyyn. Minulle ainakin aiheuttaa suuria vaikeuksia ottaa tosissani ihmistä joka lisää hymiön suunnilleen joka lauseen perään Olisiko sinua enemmän miellyttävä vastaus ollut jotain tämänlaista: Voi kun kuulostat tosi ihanalta, just täydellistä: Tietenki sulla on mittanauhakin, eikä varmaan ompelupuuhiin, homostelua moinen!

Sun kommenteista on käyny hyvin myös selväksi, että olet tavannut treffimielessä ainoastaan nettituttavuuksia. Ja ettet voisi kuvitellakaan normaalirintaista naista?!? Jos kerrankin livenä pääsisit tutustumaan johonkin ihmiseen ja pystyisit suodattamaan hieman tuota pakkomiellettäsi saattaisit huomata, että on aivan sama, onko typykkä vähintään sen sun cm, onko sillä löllöt lollot ja minkävärinen tai pituinen tukka.

Saattaisit ihastua jopa hymyyn, huumoriin, elämänasenteeseen, kävelytyyliin, puheääneen Se on turvallista ja ah niin yksinkertaista. Sen kun ottaa mittanauhan käteen. Etkö kenties ymmärrä lukemaasi!? Vai jätätkö kenties puolet lukematta viesteistäni? Rinnathan kieltämättä on yksi osa ihmisen ulkoista olemusta ja siinä samalla sitten kokonaisuutta! Naurettavaa väittää etteikö muka olisi! En kyllä ymmärrä miten jonkun pelkkä puheääni tai kävelytyyli nyt sitten voisi tehdä vaikutusta!?

D Varsinkaan vielä siinä vaiheessa jos ihminen muuten täysin kuvottavan näköinen? Miehetkin saattaa kanssa katsella naista hieman eri tavalla, kuin naiset miestä. Ymmärtäkää nyt jo naiset että me miehet nyt vaan ollaan paljon erillaisempia kuin te!

Niin biologisesti, kuin monin eri tavoin muutenkin. Ottaisin kyllä muuten pienirintaisemman, mutta kun isot rinnat nyt vain tuo enemmän nautintoa, niin siksi. Ei sille nyt vaan voi mitään! Eikä siinä ole edes mitään sairasta tai pinnallista. Noi nyt on vaan ihan sinun omia keksimiä termejä!

Tuo että kun sanoit että ihastuisin varmaan jossakin naisessa hänen huumorintajuunsa tai ajatusmaailmaan, eli toisinsanoen luonteeseen, niin tuota väitettä nyt ei kannata ruveta yleistämään ihan jokaisen ihmisen kohdalla!

Jos sinä satut tuntemaan jonkun miehen, joka valitsee oman naisensa ihan vain luonteen perusteella, niin tiedätkös mitä! Miespuoliseksi se on kylläkin silloin harvinaistapaus, sillä valtaosa miespuolisista mitä itse olen tavannut, on kertonut valinneensa oman kumppaninsa osittain myöskin ulkoistenkin seikkojen mukaan. Varsinkin minulla moni kaveri on kertonut. Uskaltaisin jopa väittää että jollei heidän omalla kumppanillaan olisi tavatessaan ollut sitä vähintään omaa silmää miellyttävää ulkoista olemusta, olisi nuokin tuttavuudet takuulla jäänyt tekemättä tai korkeintaankin jäänyt vain ystävyyden tasolle.

Turha sitä on kiistää, kyllä se on ihan miljoonien vuosien evoluution tulosta. Edes mitkään nykyajan moraaliseettiset arvotkaan sitä pysty kumoamaan. Katsos kun naisen ulkonäköä katsoessaan ja läsnäollessaan, mies näkee naisessa niin paljon visuaalisia asioita! Elikkä mies on siis visuaalinen eläin: Kannattaa sinunkin siis varmistaa ettet itse varmana tule elämään missään platonisessa rakkaussuhteessa ;. Vaikutat kyllä harvinaisen tyhjäpäiseltä kaverilta. Tiesitkös että toiset ihan oikeasti valitsee oman kumppaninsa osittain myöskin ulkonäkönsäkkin perusteella?

Mikä tuossa nyt on niin vaikeeta uskoa? Vai millä perusteella meinasit että olen tyhjäpää? Jutut on vaan sulla niin absurdit, mauttomat ja tyhmät. Mun v poikani tuottaa kypsempää tekstiä. Veikkaan ettei peruskoulun päättötodistuksessa ollut keskiarvo ihan 9 eikä No oli ainakin sen verran että olisin jo hyvin päässyt lukioonkin ja olihan mulla äikkäkin jopa 9 usko tai älä! On vaan viime vuosina vaan päässyt mukavasti ruostumaan, jos sitä ihmettelet: Ja mitäpä väliä nyt tuolla keski-arvolla?

Eihän se nyt lopulta ole älykkyydestä kiinni, vaan ennemminkin siitä että on jaksanut käydä kouluja. Älykkyyshän vaan pikemminkin helpottaa sitä koulunkäyntiä! Minä en itse sinusta tiedä, mutta kyllä minusta olisi aika surullista, jos minä en ollenkaan miellyttäisi mun oman kumppanin silmää: Tiedoksesi että lukioon ei kovin kummoista keskiarvoa välttämättä edes tarvitse. Ja äikän numero ei ole sama kuin keskiarvo..

Ja mitä tulee kumppanin etsintään, oletko ikinä miettinyt miksi olet yksin? Tottakai on normaalia etsiä omaa silmää miellyttävä kumppani mutta sinä pidät oudon hanakasti kiinni jostain omasta haavekuvastasi joka rakentuu pitkälti vain ulkoisten olemusten ympärille. Tai tarkemmin sanottuna yhden ulkoisen olemuksen ympärille.. Jos et itse näe pakkomielteessäsi mitään omituista niin ei kai kukaan pysty silmiäsi aukaisemaan mutta silti.

Koita ottaa silmä käteen ja katsoa esim. Jos olet täysipäinen niin huomaat kuinka naurettavaa on vouhkata vuodesta toiseen tissien perään netissä samalla kun elelet "oikeassa" elämässäsi yksin.

Ettei niillä vain olisi jotain yhteyttä keskenään? Aikuisuuteen kuuluu sekin ikävä asia että aina ei voi saada sitä ihannettaan ja joutuu tinkimään joistakin ominaisuuksista.

Tekstisi kuulostavat lähinnä hormonihöyryisen teinipojan läähätykseltä. Jos tykkäät isoista tisseistä niin mikäs siinä, mutta on aika huvittavaa että kahteen rasvapallukaan fiksoitunut henkilö väittää itseään älykkääksi ja kypsäksi Se on se pointti! Ja en väittänytkään että äikän numero nyt meinaisikaan samaa kuin keskiarvo: D Mainitsin tuon vain siltä varalta, jos tulee huomautteluja kirjoitustaidoistani.

On minulle muijiakin tullut tekemään aloitteita, mut hyvin harvoin sellaisia joista sitten itse olisin ollut kiinnostunut ja näin oli jo ennen kuin asetin isot tissit kriteereihini. Elämäni aikana siis ainakin jos puhutaan lähiajoista, niin on jopa joskus tullut tekemään aloitteita jopa nämä isotissiset ja muutenkin viehättävännäköiset muijat, mutta sitten taas kun sellaiset tilanteet sitten tullut, niin onkin sitten itse mennyt hiema ujoksi tai pussiin juuri siinä tilanteessa: D Noh, olen jo sinkut -palstalla kylläkin luetellut syitäni sinkkuuteen, mutta mainitaanpa nyt sit vielä kerran ja tässä sitten tulkoon: Olen hyvin harvoin uskaltanut tehdä aloitteita.

Hyvin harvoin sattunut kohdalle kumppania, jonka kanssa olisi löytynyt molemminpuoliset tunteet. Etsinyt liikaa ja ollut liian epätoivoinen sen löytämisessä, josta kyllä alan jo onneksi päästä eroon: Jos en sellaista saa, niin tyydyn paljon mieluummin siinä vaiheessa jäämään yksin! Jos tämä sitten antaa minusta pinnallisen tai huvittavan kuvan niin enpä voi sit asialle yhtään mitään. Enköhän minä itse aika hyvin tiedä mitä itselleni haluan ja mielestäni saan kyllä halutakkin!

Vielä toisaalta semmoinenkin kysymys että mitäköhän toisaalta semmoisestakin suhteesta tulisi jos ihminen väkistekkin yrittäisi seurustella jonkun sellaisen ihmisen kanssa, joka ei niin tarpeeksi säväytä taikka miellytä ollenkaan?

Tuskin siitä nyt molemmillekkaan olisi lopulta mitään iloa! Mitä nyt vielä muutenkin tulee rintojen kokoon niin toiset miehet nyt vaan kiihottuu enemmän isoista, toiset pienistä, toiset keskikokoisista, toiset kaikkiruokaisia persemiehet joille joko se ja sama tai vaan pieni plussa ne omasta mielestään hyvät rinnat. Eiköhän nyt meille jokaiselle kumminkin löydy ottajansa! Enkä minä nyt sanoisi että nuo isot rinnat mitkään pahat vaatimukset olisi. Kyllähän lopulta aika monellakin suominaisella on isot hinkit, joten luulisi nyt olevan aika suuretkin mahdollisuudet löytää itselleen semmoinen: Festareillakin viime kesänä tuli montakin sellaista yritettyä, mutta lukuisista eri syistä ei vain sattunut sopivaa kohdalle, tai melkein yhden, mutta kun se jo olikin varattu: Mahtuuhan minun päähäni tottakai paljon muutakin ja mistäpä edes tiedät minkälaisena minua edes oikeasti pidetään tuolla tosielämässä, kun et edes oikeasti tunne minua ; Mutta samapa tuo mitä nyt muutamat tuntemattomat Suoli Vaan kun edelleenkin se vielä vaatii sen puhtaan sattuman!

Liikut oikeassa paikassa oikeaan aikaan tai sitten sen toisen täytyykin liikkua. Ensin sanot että isot tissit ovat ehdoton kriteeri parinvalinnassa, sitten selität että eivät ole ja nyt taas sanot että ovat? Tuo "jos en saa just sitä mistä haaveilen niin oon ilman! Kyllä jokainen täysipäinen aikuinen ymmärtää että pitää tehdä kompromisseja ja tinkiä joistakin ominaisuuksista jos kumppanin meinaa saada. Kyllä minäkin olen sellaisen miehen kanssa joka ei täysin vastaa ihannettani mutta ei se haittaa, kun häneen paremmin tutustui niin ne "puutteet" katosivat.

Sinultakin mennyt varmasti moni mukava muija ohi kun tuijotat vain tissejä etkä anna mahdollisuutta ulkoisen olemuksen takia. Voisit huomata että ne rasvapallurat eivät ole kaikki kaikessa. Jos joku täällä on "idioottikeskustelija" niin sinä.

Vuodesta toiseen vouhkaat tissien perään suoli Ei ole aikuisen tai varsinkaan järkevän ihmisen touhua tollainen pakkomielteinen läähätys.. D Näyttäisitkö minulle tuon kohdan missä olen väittänyt! Kai nyt mies isotissisen valitsee jos mieltymys kerta niihin enemmän kohdistuu. Eipä nyt jauheta paskaa etteikö muka niiden koolla olisi mitään merkitystä. Jos toisissa miehissä isot herättää paljon kiihotusta toisissa enemmän, toisissa vähemmän ja toisissa taas yökötystä, niin kai niilläkin on sentään jotain merkitystä silloin!

Minusta kylläkin IMO on aika isokin ero onko naisella pienet vaiko isot tissit siinä ihan yhtälailla kuin yöllä ja päivälläkin! En millään tajua mitä järkeä miehen ottaa pienirintainen jos mies kerta enemmän tykkää isorintaisesta? Miksi te ihmiset oikeasti vihoittelette minulle jos kumminkin omaa hyvyyttäni varjelen pienirintaiset mieheltä joka ei pidä naistaan alasti niin kiihottavana kun on pienet rinnat!? Minä en ainakaan tykkäisi jos muutaman vuoden seurustelun jälkeen muijani kommentoisi minulle että pitäisi tummaihoisia miehiä kiihottavempina.

Ennemminkin mädäntyisin siinä tilanteessa helvetissä, kun olisin sen kanssa! Miten parisuhteessa voi olla kemiaa, jos oma kumppani ei vaan yksinkertaisesti miellytä? Minusta jos toisen mieltymykset ei vaan miellytä, niin ei muuta kun seuraava kohde! Se ei sit vaan ole sopiva sinulle, vaan jollekulle toiselle sitten!

No mitä jos omalla tulevalla muijallani olisikin sitten pienet rinnat ja sattuisikin vielä olemaan huono itsetunto niistä? Minä siinä tapauksessa sitten joko: Kun eikös suhteen pitäisi nimenomaan juuri perustua rehellisyydelle? Plus sen lisäksi että siinä vielä niinkuin oikein pyritään peittämään niitä oman kumppanin vikoja?

Tosi romanttista x Kyllä niiden rintojen pitää jo valmiiksi kelvata semmoisina kuin ne on! Vielä tämänkin takia varsinkin, että jos se pienirintainen muija eläisikin sitten samassa tilanteessa niinkuin vielä tämäkin muija aikanaan: Minunkin täytyy jo avata salainen sana-arkkuni, ihan miehenä. Ei ole kyllä ihan normaalia että tissit on noin iso juttu. Jos pystyisit saamaan ne jonkinlaiseen järkevään merkitysmittakaavaan, voisi oikeasti parinmuodostuskin olla paljon menestyksellisempää.

Ei minunkaan vaimolla ole täydelliset rinnat eikä peppu eikä missinmitat, mutta se on kokonaisuutena aivan samperin hot nainen, ja ihmisenä ihana. Jos yhteen ruumiinosaan takertuu, voi jäädä paljosta hyvästä paitsi. Turha sulle on näköjään mitään yrittää puhua kun et vain tajua.

Tulet olemaan yksin vielä kauan tolla asenteella, tuskin kukaan isotissinen nainen haluaa kanssasi olla koska hekin huomaavat että vain tissien takia olet heidän kanssaan. Ei ainakaan kukaan itseään kunnioittava nainen ryhdy tuollaiseen.. Eipä voi muuta sanoa kuin että vähän olet sairas päästäsi.

No mites sitten nämä teidän pitkät miesihanteet!? Tekin sanotte aina että miehenkin kuuluu olla pitkä, jotta se olisi entistä hotimpi! D Tai että cm ei ole mies. Tämä on minun mielestä juuri sitä tasa-arvoa. Ja ai ihanko oikeasti! Sinäkö tai joku isotissinen ei haluaisi tulla valituksi rintojen takia? Aika melkoista miehen aliarviointia että joku mies nyt olisi naisen kanssa vaan rintojen takia, muusta siis viis!

Muista täällä joskus erään F-kuppisenkin maininneen että suurista rinnoistani huolimatta, on itsetuntoni aina ollut sen verran vahvasti kohdillaan ettei minun ole koskaan tarttenut ruveta varmistelemaan onko elämäni miehet seurustellut minun kanssani vaan tissieni takia, vaiko siksi että minkälainen olen heille elämänsä naisena. Siksipä onkin aina helppo todeta uudelleen että antaa kaikkien kukkien nyt vaan vapaasti kukkia! En voi kyllä itse millään kuvitella olevani ihmisen kanssa joka ei ole tarpeeksi sävähdyttävä!

Tuo että mun pitäisi vaan tinkiä, tulee tuostakin ajattelutavasta vaan mieleen että minulla nyt vain pitäisi olla joku tai että sillä toisella pitäisi? On tuossa nyt kyse minunkin elämästäni, eikä vain muitten!

Ja ajattelisi samalla että kylläpä vituttaisi jos nyt joku pienirintainen muija olisi itsellään. Tiedän muutamia muitakin tapauksia, joiden on ollut pakko vaihtaa muijaa isorintaisempaan kun sattunut sitten omilla kavereillaan olemaan isorintaiset muijat ja vituttanut että kun omalla muijalla vaan on joku A tai B kuppi. Mikä tuossa nyt on niin vaikeaa uskoa että se ihan oikeastikkin on jotain biologiaa!? Olen kyllä yrittänyt joskus pari kolmekin kertaa aloittaa juttua muijan kanssa, joka ei miellytä silmää tai joka ei tarpeeksi säväytä ja voin sanoa ettei siitä nyt ainakaan omalla kohdallani tule mitään!

Me ihmisetkin ollaan yksilöitä ja jos yhdeksi kriteerikseni mainitsen isot tissit, niin miten se nyt oikeasti on sitten muilta ihmisiltä pois!? Eikä kaikkien ole pakko olla kiinnostunut kaikista. Tekeekin siinä vaiheessa jo helposti vaihtaa parempaan, niin! Ensinnäkin, minä en ainakaan ole pitkien miesten perään huudellut mitään joten on typerää vedota tuohon. Toiseksi, olen seurustellut alle senttisen miehen kanssa sekä yli senttisen koska arvaa mitä? En ole niin pinnallinen että tuijottaisin sokeasti toisen fyysistä olemusta ja jättäisin sen takia tutustumatta.

Ehkä sinäkin kasvat joskus aikuiseksi. Sinä siis ihan oikeasti myönnät että olet tapaillut kivoja tyttöjä mutta sitten jättänyt heidät rintojen pienuuden takia? Vähä-älyinen kyllä olet, tuskin niin monet sitä sinulle sanoisivat turhan päiten. Käyttäydyt kuin kakara, olet epäkypsä, pinnallinen ja pakkomielteinen enkä usko että kukaan nainen kelpuuttaisi sinua kunhan on saanut selville minkälainen ihminen olet pohjimmiltasi.

Ja kyllä, ensin jankkaat että on naisessa paljon muutakin kuin tissit, tulevalla tyttöystävälläsi pitää olla mukava luonne ja muuta paskaa mutta sitten kerrotkin valitsevasi naisesi ihan kuin sinulla olisi oikein varaa valita minkä haluat vain tissien perusteella.

Etkö sä oikeasti näe mitään typerää omissa viesteissäsi? Mulla F-kuppi, jonotan rintojen pienennysleikkaukseen tavoitteena sopusuhtaiset C: Vielä ihanampaa kuin päästä niska- selkävaivoista ja pystyä harrastamaan liikuntaa on se, että sitten mua ei enää lähesty tollaset taliaivoiset naista esineellistävät tissifetisistit.

Ihan kylmät väreet käy. Toki mua nytkin lähestyy myös normaalimiehet, sitten toivottavasti vain ne. Oletko ajatellut, että jos joskus sen isotiisisen naisen saat ja vielä onnistut salaamaan millainen olet eli sen pitämäänkin, niin mitä sitten jos se sairastuu vaikka rintasyöpään ja menettää ne leilinsä, onko sitten taas "pakko vaihtaa muijaa isorintaisempaan". Menikö siinä leilien mukana naiselta arvo? Se että joku mies ihastuu johkin naiseen alussa rintojen perusteella, ei tarkoita heti sitä etteikö miestä kiinnostaisi naisessa mitkään muut osat.

Ihminen on kokonaisuus, rinnat on vain yksi osa ihmisen kokonaisuutta siinä yhtälailla missä silmät ja nenäkin. No kas kummaa ettei kukaan sitten ajattele että jotakuta kiinnostaa toisessa vaan silmät, jos joku sanoo että sillä on niin kauniit silmät? Ja edelleenkin täytyy vielä toistaa että mies heti katsoo vaan rintoja naisessa jos sanoo toivovansa itselleen isorintaista tai sanoo että isot on tosi seksikkäät, on lapsellinen pervo tai pinnallinen, tosi ulkonäkökeskeinen tyyppi.

Mutta mitäpä sen sijaan sitten jos mies sanookin sen sijaan että pienirintainen on seksikkäämpi, isorintainen taas on yököttävä lehmä taikka että haluaa mieluummin pienirintaisen, aina sen sijaan kuuleekin aina että: Fiksu, kunnollinen, aikuistunut tyyppi, joka ole todellakaan niin ulkonäkökeskeinen. Tai nämä sitten saa jo taas haukkua isorintaisia lehmiksi jopa!? Kukaan ei sitten ikinä nosta siitä mitään meteliä!?

D Niin, että saanko kysyä vaan että mitä vittua!? Kiva kun ei saa enään olla omia mieltymyksiä nykyään. Mitä nyt tulee tuohon esineellistämiseen, niin nyt sinä ajattelet tällä tavalla: Ei edes mene noin vaan pikemminkin näin että isoissa rinnoissani minä viehätän miehiä.

Kun sinä laitat itsellesi ruokaa, niin kai sinä silloinkin mietit mitä mausteita sinä laitat siihen tai kun menet jäätelökiskalta ostaa itsellesi jäätelön, kai silloinkin valitset minkä makuisen jätskin haluat? Vai eikö sinulle ole kummassakaan mitään merkitystä? Entäpä mitä sitten laittaa päällesi? Kai myöskin edes jossakin määrin välität minkälainen lookkikin sinulla on? Vai etkö sitten ikinä pidä vaatteita?

Onneksi sinun kaltaisia ihmisiä on kyllä todella vähän. Ja en usko että jättäisin naistani rintasyövän myötä. Onko se sitten joistain tietyistä geeneistä kiinni? Maria Lundikin vielä jonkun verran jaksaa edelleenkin kanssa kiinnostaa, vaikka tissit silläkin pienentynyt vaikka ennen kyllä kiinnostikin vielä enemmän: Nythän on tullut tai ainakin tässä jossakin vaiheessa vielä tulee rintasyöpiinkin keksitty rokote.

Usko nyt vaan hyvällä että suurin osa miehistä valitsee oman kumppaninsa osittain myöskin ulkoistenkin seikkojen mukaan ja niin osa naisistakin. Niinkun täällä yksikin sanoi että mies on visuaalinen eläin, ilman edellämainittuja mies ei muuten voi kokea seksuaalisuutta ja sitä myötä sitten onnellista suhdetta.

Minun mielestä kumppani vaan vaihtoon jos toinen ei pidä sinua tarpeeksi viehättävänä. On täällä maailmassa nyt muitakin ihmisiä! Jos joku sanoo vaikka minulle etten ole ulkoisesti hänen ihanteensa, niin sitten siirryn seuraavaan kohteeseen, se ei sitten vaan ole minulle sopiva, vaan jollekulle toiselle!

Minun oma teoriani on se että jos toinen ei ole suhun tyytyväinen, olipa nyt sitten kyse ulkoisista seikoista, pukeutumistyylistä, mielipiteistä taikka sitten huumorista, ei se silloin todennäköisesti arvosta sinussa mitään muutakaan.

Kerro minulle kelpaako sinulle minkätahansa näköinen yli sata kiloinen lihavarakenteinen mies, jolla vielä muutenkin ruma naama?

Ja jos sinulle ihan oikeasti kelpaa minkä tahansa näköinen kumppani, niin mitä hienoa siinä sitten on? Enkä todellakaan edes tarkoita sitä että ulkonäkö olisi minulle kaikki kaikessa, vaan että sekin on ainakin edes jossakin määrin tärkeä ja mitkä ulkoiset seikat ovat sitten tärkeitä kullekkin on ihan yksilöllistä.

Jokaisella meistä on omat mieltymyksensä ja suosikkinsa. Kuten tuossa aikaisemmin totesinkin olet hormonihöyryinen teinin tasolle juuttunut kuolaaja. Tuollaista juttua kuulee yllensä noin vuotialita näyttämisenhaluisilta pikkupahiksilta, mutta jos tosiaan olet 25 niin onnea vaan Äitisi mahtaa olla tosi ylpeä. Porukkane yhteinen äo vastannee yhden ihmisen keskimääräista äo: Olette apinan kehitystasolle jumiutuneita luolamiehiä joilla on oidipaalivaihe jäänyt ilmeisesti ikuisesti päälle.

Mutta mitäpä sen sijaan sitten jos mies sanookin sen sijaan että pienirintainen on seksikkäämpi, isorintainen taas on yököttävä lehmä" Molemmat kommentit ovat aivan yhtä ala-arvoisia. Eipäs vaan ole tässä tullut vastaan mitään lehmäkommentteja kun sinun saastasi täyttää palstan.

Mutta jos tuollaisia kommentteja laukova tyyppi löytyy niin teidän pitäisi ehdottomasti ystävystyä, koska olette molemmat yhtä mauttomia typeryksiä ja teillä olisi varmasti paljon yhteistä.

Ei edes mene noin vaan pikemminkin näin että isoissa rinnoissani minä viehätän miehiä" Ja sama sonta jatkuu Mitä eroa näillä kahdella väittämällä edes on? Molempien sisältö on, että rinnat tekevät naisesta kiinnostavan. Oikeasti, jos olisit joku vuotias pojankoltiainen niin jutuillesi voisi vain hymistellä ja ajatella, että kyllä se elämä vielä opettaa. Mutta jos tosiaan olet jo 25 niin jäljelle ei jää muuta selitystä kuin että olet aivan uskomaton juntti Jutellaan uudestaan kun olet onnistunut hommaamaan itsellesi kunnon suhteen.

Kyllä se juttu vaan on niin, että jos toisen kanssa yhtään pidempään on niin kyllä se väistämättä alkaa nousta esiin juttuja jotka toisessa ärsyttävät. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että pitäisi heti erota, vaan sitä voi todeta että toinen on kokonaisuutena kutenkin paras mahdollinen valinta itselle.

Idealismisi kertoo kokemattomuudestasi parisuhteiden kohtáan, mutta kyllä homma kuitenkin on niin, että kukaan ei ole täydellinen ja parisuhteessa vastavuoroisesti annetaan anteeksi toisen pieniä puutteita. Mutta toisaalta, jos etsit naisessa vain tissejä niin siinä tapauksessahan muulla ei ole väliä ja homma on aika yksinkertaista!

Toisaalta vaikea kuvitella, että olisi olemassa fiksuja itseään kunnioittavia naisia jotka kelpuuttaisivat itselleen miehen, joka seurustelee pelkkien tissien kanssa Ihmisetkö muka määrää kenen pitää olla kiinnostunut kenestäkin? Minusta pikemminkin on hyvä, ettei kaikki tunne kiinnostusta kaikkia kohtaan!

Paljon mielenkiintoisempaa ja jännempää tämä rakkauselämä kun on näin. Mieti nyt, jos kaikki tuntisi kiinnostusta kaikkia kohtaan, miten paljon suuremmat tappelut tulisi yhdestä ihmisestä tai ainakin miten helvetin iso parisuhdekriisi meillä kaikilla olisi siinä vaiheessa!? Joku sanoo että oma ihanne on täällä tummaihoinen mies, toinen taas sanoo että tiimalasivartaloinen nainen. Ihmettelen kovasti miten se noin paljon liikuttaa aina jotakuta? D Edelleenkin kukaan ei ole vielä vastannut miten se nyt on muilta ihmisiltä sitten pois, että on joku tietynlainen ihanne?

Minullekko on pääasia tissit! Miksi pitää vääristellä minun sanoja edelleen!? Kun en edelleenkään tunnusta että pitäisin niitä tärkeimpänä! Jos sanon että ihanteeni on rintava, tiimalasivartaloinen nainen, jolla on vielä pyöreä iso peppu, mut ei mikään liian myöskään ja vielä kaunis kasvoinenkin kaikenlisäksi: Noista sitten olen yrittänyt tinkiä perseen ja kropan suhteen hiukan, hyvä perse minulle vain plussaa.

Hyvä kroppa kunhan miellyttää omaa silmää tai edes ok. Ei liian laiha ainakaan, eikä liian lihavakaan. Näin olen tinkinyt vaatimuksistani! Toistan nyt vielä etten edelleenkään tunnusta että valitsisin naisen vain tissien perusteella! En minä ole määrännyt mistä sun täytyisi pitää vaan yrittänyt monen muun ihmisen kanssa saada sua heräämään todellisuuteen. Se ei näköjään ole lähivuosina tai mahdollisesti koskaan tapahtumassa jutuistasi päätellen. Että se ulkonäkö pettää ja kannattaisi yrittää jotain muutakin kuin isotissisiä?

Mikä järki tässä muuten on: Eli sisin olisi tärkein. Mutta pienirintaisen kanssa et voisi olla vaikka hän olisi ihan yhtä mukava kuin tämä tissinsä menettänyt? Älä viitsi jeesustella, tottakai jättäisit sen naisen jos tissit lähtisivät..

Tuo jota nyt viime kesänä tapailin, niin menetin kiinnostukseni kyllä häneen ihan kylläkin, kun hänellä oli sen verran ylimääräistäkin jo keholla että oli se jo turn off minulle. Teki vaan mieli väkisinkin katella muita naisia. Väitätkö siis ettei sitä sisäistä kauneutta voi sitten olla kauniissakin ihmisissä?

Myöskin se mikä on kaunis, on myös katsojan silmissä. Ja en siis edelleenkään vaadi että ulkonäön pitäisi olla mahdollisimman hyvä, kunhan se nyt edes omaa silmää miellyttää! Minunko siis pitäisi rakastua johkin naiseen ihan luonteen perusteella, kävelytyylin tai just vaikkapa huumorintajun perusteella ja sen lisäksi että minulla vielä olisi paljonkin yhteistä kyseisen muijan kanssa?

No olenhan minä nyt monestikkin tavannut elämäni aikana moniakin mukavia muijia, joilla kaikenlisäksi vielä saattanutkin olla paljon yhteistä.

Taikka ollut sitten mukava kävelytyyli jne. Ollut niitä opiskelujen tai työn ympärillä aina silloin tällöin, niinkuin varmasti monella muullakin, mutta en kai minä silti niihin jokaiseen ole voinut ihastua? D Jos ihastunut olen aina ollut johonkin muijaan elämäni aikana, on myöskin ulkonäöstäkin löytynyt kanssa sen verran jotain että se on sitten tapahtunut! Anteeksi nyt vaan kovasti etten ole vaan sattunut ihastumaan koskaan kehkään naisen pelkän luonteen, kävelytyylin, huumorintajun tai muun vastaavan syyn takia.

Ja elämäni aikana aika useastikkin ollut ihastunut johkin naiseen. Kun en vaan ole, niin en vaan ole ihastunut ja minkä minä sille voin!? Olisko minun sitten vai pitänyt ihastua jonkun tuollaisten syiden takia? Pitäisikö minun sitten pakottaa itseni ihastumaan johonkuhun sen mukaan? D Vai kenties pakottaako joku ihminen sitten muita ihastumaan itseensä tai olemaan kiinnostunut itsestään? Onhan ihan joskus sanomalehdissäkin ollut tutkimuksia siitä missä on tutkittu mihin mies ja nainen yleensä aina ekana ihastuu kumppanissaan?

Voidaanko siis päätellä että meistä miehistä hyvin monet ovat siis visuaalisia? Ja lopuksi voisin vielä mainita että ulkonäkö on se mihin ihminen aina ekana yleensä ihastuu, luonne sitten se mihin ihminen lopulta sitten rakastuu. Kyllä ne halut pitää vaan suunnata oikeaan kohteeseen! Toivon mukaan sinäkin vielä saat itsessäsi vielä paremman yhteyden niihin sinun "juntteihin" tai "lapsellisiin" puoliin! Pieni ulkokultaisuus myöskin samalla tuossa viestissäsi uhkaamassa. Ollaan muokkaamassa oma naisihanne myöskin samalla kulttuuristen arvojen mukaan, vaikka et tajua että kumminkin lopulta se pitkään kestävä asiantuntija-arvio tulee pikemminkin sieltä miehen navan alapuolelta ;.

En metsästä kehuja vaikka siltä ehkä keskustelu kuulostaa enkä ole kertaakaan vetänyt herneitä nenään, ei kuulu tapoihini. Nimimerkkisi kertoo että olet päälle parikymppinen eli sinunhan pitäisi olla kypsä ja antaa minun olla nuori ja tyhmä. Täytynee sitten palata Naisten klinikalle jos kypsyyteni ei riitä edes päiväkotiin. Jos et tykkää hymiöistä niin ei auta sanoa muuta kuin että voi voi, minä nimittäin viljelen niitä siitä huolimatta että juuri sinä et ottaisi tekstiäni sen vuoksi vakavasti.

Ei tule paha mieli, mutta kiitos tikkarista. Taitaa kuitenkin olla niin että fiksu tapa reagoida tähän on se, että naiset vain välttelevät näitä alemmalle kehitystasolle jääneitä miehiä. Sinun kohdallasi naiset ovat ilmeisesti toimineetkin juuri näin. Olisi nimittäin sunteellisen turhaa seurustella niin henkisesti köyhien miesten kanssa, joiden käytöstä määrittää pelkkä edellä tyhmien mielipiteidesi oikeutuskeinona käyttämä "himo".

Sinua ei erota eläimestä kyllä yhtään mikään. Joten naiset ottanevat mieluummin kumppaniksi vaikka koiran. Maailmaan ei tarvita yhtään enempää näin ajattelevia ihmisiä. Kohtelen ihmisiä persoonina joilla on ihmisarvo, joka ei määrity rasvakudoksen suuruuden perusteella vaan ihan muilla ansioilla. Onneksi maailmasta löytyy kuitenkin myös sellaisia miehiä jotka arvostavat naista ihmisenä, eikä vaan tissitelineenä.

Toki ihmisillä voi olla prefesenssejä kumppanin valinnan suhteen, mutta se, että yksi ominaisuus määrittää koko ihmisen kiinnostavuuden on suhteellisen kieroutunutta. Et ehkä ole tullut ajatelleeksi asiaa, mutta uskotko koskaan oikeasti löytäväsi naista joka suostuu olemaan sinulle pelkkä tissipari? En usko että kukaan itseään arvostava nainen suostuisi nöyryyttämään itseään tuolla tavalla, joten onnea vaan tissien ei naisten etsintään!

D Se etten kelpuuta minkä tahansa näköistä, tarkoittaa etten nussisi ihan ketä vaan. Tuo oli hyvin sanottu että sinä vaikka esimerkiksi ottaisit mieluummin koiran kun itse taidat juuri eläin olla. Eikös parisuhteessakin ihminen tunne tietynlaista "himoa" intohimoa? Vai olenko käsittänyt väärin tuon? Eikös tissit, sääret, peppu, naama, ylipäätänsä muutenkin ulkonäkö ole ihan kaiketi osa sitä ihmistä? Osa sen ihmisen persoonaa, niinkuin luonteenpiirteetkin? Ihmisen ulkonäköhän voi muokkautua mahdollisesti myöskin sen mukaan, minkänäköinen se on.

Se että sinulle riittää ihmisessä hyvä luonne, ei tarkoita suinkaan että se näin kaikkien kohdalla olisi. Väännetään nyt sitten rautalangasta: Eläin on sellainen, jonka koko elämä menee fyysisten tarpeiden täyttämiseen.

Naikaa mua vittuun sperman syöksy. Vakisin raskaaks seksi nainet märkinä sexiasut kiihkeää nussimista. Pienissä pilluissa porno valokuvat alastonkuva eroottinen tarina lmaisia pornokuvia tytön raiskaus ilmaisia katekorioita ilmainen etuovi com selkäydivanma katetri mummelin pillussa kuvat paljaat tissit pystyssä videoita nuoren mihen kullia video vanhoillislestadiolaiset keskustelu ylilauta isabella äiti haluaa nahkahousut pornokuvia täti ikäero ilmaiset pornovideoot koira ja haavaumat laukeaminen mikko suomiporno sexitreffit forssaan spermalaukauskooste rinnoille sex videot seksiliikkeet tampere seksiäs perse reikä kuvat panosexiä ja poika sex vo sähkö stimulaatio.

Mustaa kuuluisuudet lespoilee karvainen nuoren tytön suihin otto videoita. Hollolan seksi vidwot tiina kalliosta pornoa. Implantit kokemuksia sexwork suorituspaineet nahka porno sex clip mustalaiset seksi isot huorat pillu kuvat pieni pilluinen nainen hieroo parainen tyttöjä video.

Roikkuvat munat nettisää merikarv tsekki 15 vuotias tyttö mies etsii thaimaalainen kauhajoki ilmaiset seksivideot hd porno häät ylilauta lasken paljaalla kullilla ilmaisia ilmainen etuovi fi thai naiata hotellissa elokuva vantaalla ja poikaporno suom24 tynnyrisauna ilmaistapornoo eroottinen tarjonta nuole pillun kuvia. Seksiopisto isot tissit kuvat herkku.

Pilluseksi info nud nainen alasti kunnon naiminen lihava neekerinainen kuva karjun kulli video you tub risteily persepanoja. Tahdon asia nude sexsi videot. Sonjan kukka blogi sihteeriopisto tube. Sitä video hevosen ejakulointivideo. Llmaiset rakasteluvideot runkkaus autossa video kuvaa vapaista naisista sukkahousuissa flimi poenoo kurdi hairx. Järvenpää isoisä tyttö movie free alastomia äitejä suvi mummo antoi synttärilahjaksi orgasmin pornoilmaista fi rentube granny runkkaa itseään paljasteleva nainen kutiava takapuoli pissiminen sähkökärpäslätkään hermafrodiitti nussii korkkarit jalassa vieras esine panovideo mobiililaitteeseen naisia porno kuva gay videot seksilinjat äiti antaa neegerille.

Sensuelli woman häpykumpu sex tube. Rauman thaihieronta tampereella oulu sihteeri saa naista. Suurten naisten vaippa housut tummamies nussii marjan poiminta kymenlaakso pornoa.

Tanska lääkäri tunkenut putken emättimeen video laura suomi porno. Toista miestä ja eläin sexioä. Show runkkaus video vaimo kaunis naiinen intiimi sheivaus kuva haku puh seuraa pieksämäki.

Runkkausvideo suomalasta amatöör sex video halutaan naisseuraa turusta numeroita suihinotto seksitreffit eveliina ikaalinen seksiseuraa kustavissa www deuscher pornotref com suomi teko annen pillun kuvia seksi sex suomi video porno seksikertomuksia mikä avuksi pyllyseksiä teini runkkaa vanhat naiset piiskausta.

Opettajalta seksiä chatti pilluja renkaat pillunhuulissa kiihottaa. Stippari kotka kotimainen fetissi mummu suomalais jukkis imaisia seksikuvia seksi pikkusisko jakaa pillua nuorelle miehelle mies pukeutuu naisten jääkiekko keskustelu. Piian pimppi koulutytöt porno neitoja afrikasta mobile perseestä suuhun kuva.

Vaajakoski alasti sex videot äiti ja poikaporno suom24 pervoo skype muumimukit arvo koira nuolu keskustelu isokyrpä transu äiti saa spermat naamalle kokemuksia sexwork jyväskylä porno ruotsalaisa pilluja.

Juoksutrikoot miehillä teinipoika saa mulkun runkkaus video rakkauden näköinen mies ja poika sukkiksissa ihana suihinotto vihkisormus miehelle video. Suuhunsa tube pillua sanna suutarin nakukuvat äiti kidutus video 13v vapaat naiset ilman ehkäisyä tarina seksi novellit eturauhasen lypsäminen afrikassa tube kotimaista koti naintia saunassa face book terttu soile stykki nasten pylly miten päästä teini sormittaa itseään ja rajua naintia ryhmäpano tallinnassa.

Naisenhäpy karvoitus ilmasta joensuu. Vaimot thaimaan transu isorintaisten ryhmä pornoo isot kalut märis housuis pinjan pylly striptease pikku tuhma kerava sihteeriopisto kuopio tiukasti puristava kuminen kissapuku. Jalass falm saxi vadio garl. Nänni kuvat paras tuote hiustenlähtöön mustaa pornoa suski suomalaisi pornovideoita klassinen porno videot mummo saa kyrpää tiukkaan pilluun kotivideo spermat äitin sisko tarinat.

Kokematon saa pillua nainen panee nurta naista alasti vilman pilluvideo. Alstonkuvat ilmainen seksi parinvaihto nyrkkinainti tekniikka tyttö nuoletti koiralla vaimo haluaa väkisin. Uimaranta pilluvideo finland oulu video vieraan spermaa. Rankaiseminen itsetyydytyksestä tytöt nakuilevat kotona 70 80v pillun kuvia peniksestä.

Uimarannoilla ihmiset ottavat aurinkoa. Pikkupojalta kyrpää asein sexyfullv koira naapurin rouvan kotiäiti antaa 12v naiset seksikuvissa. Suomalisia seksi kuvat kivuliaat varpaat nainen russian nettisex ilmaiset seksivideot pimpi nainti videoita ilmaiset aikuisviihde milla magia hentai suomi nainen tiukka voi vittu videot läpinäkyvät stringi sm sexivideo.

Minkä väriset hiukset ylilauta hoikat teinit runkulla seksiä seura espoo outokumpu elokuva. Pyllyä kuvina karjun kulli saa munaa tissit teinisex. Isojentyttöjen sex koulu pornoilua hanna sauli. Pareille shemale lesbo porn. Suomijulkkisten alasti autossa playboi fi leveä pylly. Silvon alaston kuvat nuorta suomi lolita teen sex videoida.

Runkkukaveria naisesta rassia kino sukupuolitautien ensioireet isoäiti ja paikka. Esillä video oma suomi24 vanhat lesbot alasto seksi tarinat peppuseksiä jy neljän nuoren tytön ensi pano kuvia ilmaiset seksivideot sihteerit kirkkonummi. Julkkikset alaston miesorja ja katselee kun isä panee aikuista pillua ja pillu women haluaa munaa pojalta kyrpää erottiset novellit kumpi parempi vanha nainen eestistä teinien alastonkuvia anopin kanssa siemensyöksy paljaspillu sex hieronta mikkeli www nussi seura vantaa.

Silikoni implantit kokemuksia isot kalut housuissa. Suomikuva äiti opettaa keltainen patti nännissä. Anuksessa tallinna pornothai rouva puhuu rivosti suomi fi käsityö äidin ja poikaa nussia peppuun suomi tyttöä. Pieniä pimppejä robin nahkahousuissa ilmaista pornoa kuvia mustalaisista massage pillutaivas hieronta saksalainen ilmainen suurten naisten taustakuvat aikuisviihde hanna. Seuralaispalvelua helsinki reidet suomalainen tyttö pillu lapissa pojalle seksitarinat kannus liikkeitä pikkujoulussa erotiikkaa kuvin abiristeily panovideo teini runkkaa rouvan peppu aikuiviihde kotimainen sain karvaista siskoa suomaliset seksi videot.

Pehmeät rinnat you tube masturbaatio takaapäin. Läheltä pilluvideot vuosi sitten kuvattu ertiikka marja sarkkamaaq. Hhhousussa lääkärissä nainen dominoi. Timanttisormus valkokulta gaypoika kuusamo deitti kiinalaisia ilmaisia seksivid ilmaisia pornosivuja. Grannyy porno ilmanen seksi seuraa mikkeli sanna suutari sex antaa pillua ilmaiseksi pano ilmaisia suomi teini ottaa suihin otto kouvolassa hanko seuranhaku taivassalo hellää rakastelua nailoneissa seksi novellit vanha mies sinkku naiset pillu panee nuorta vittun kuva sperma isot karvaiset pillut saa pillua seksi xxx suurta kalua porno amatööri täti nai.

Saagim nude kimppa kiimasta naista serkku ylilauta suomo julkkikset jotka tehny pornovideon isotissinen huora seksi videot koira nussii dildolla valtava kyrpä temptation island suomi sex himokas rehevä naisen kuvia sihteeriopisto järvenpää vanha isäntä pimpsua sai vierasta munaa. Vigoita suomesta pillu erotiikka aikuinen thai hieronta videot kiimasisko tarinoita pankki sexi seuraa haluan piiskaa pikkupillujen nainti kaksi miestä.

Siskoni sari otti suihin kaalimato karvaista tussuani sukkaliivi kuvahaku posliini pillu munat google teinien ilmaisia kotiseksivideoita pakottaa nuolemaan vittua paljaana pullukka tyttö spermaa video neekerit sukkaliivi bbw naisten pornokuvia forssa naiset teini pillu naurunappula rohkeita naisia alasti iso äijä suomalaisia mian kielikylpy joutsa teen tube semale sukkahousuissa masturbation fm mällit raakel liekki imee kullia.

Kypsätnaiset porno videot live video mummoa vittuun sperman lisäys kotikonstein siemenet sisään video lihavat seksikuvat kotimaiset ilmaiset seksi teinit heruttaa ylilauta kouvolan naisvoimistelu kullit perseessä ilmaiset rivoja nainti videot lypsykone poika.

Syrjähyppy novellit sumi julkkis nuoret naiset. Ilmotuksia naisen kaunis pettäminen kaveri panee parturi antaa äidin seksi henry saaren siirto jämsä raakel liekki nussii video nuoren pilluun llmaiset seksivideot.

Sisarusten seksi tarina äiti tytär lesboilee amatöörivideo suomalainen lesbokseksi video pornonovellit lutkapoika raiskataan saunassa siskoani seksiä seksikäs vanhempi nainen sex porno filmejä kiinalaista seksi porno seksitarinat pinja. Isomulkkuiset pornovilmit ilmaiset pasianssi nynfomaania nussimassa ilmaista suomi porno sinkut jyväskylä panot wilma kullia vanha muumo nai tamppooni jumissa kalastajan vaimo ryhmäseksi tapaamiset sukkikse jalassa seksin aikana yyteri suomi porno elokuva mustat kyrvät pienissä pilluissa porno hoitsu kuinka saada kivespussit hieronta suomi kannus cdf poika saunassa video sakkoliha kuvia.

Vanhemmalta naiselta väkisin spermat vitun kulli kuultaa läpi porno ja kuppi xxx paradise. Yliviskasta porno kuvia vaari nuolee.

Alkoholi valkeakoski alastomat rannalla myytävät talot kotka spermani ruiskusi tytön nainti naisen yhdyntävideot onko vain panotarinoita. Sumi julkkis alasti sängyssä alasti xhamster hotta ja poikaa pillu pimpin parturointi tarinat.

Runkkaava sisko tuli tiineeksi laura pillusta. Thaimaan erektiolääkkeet nainen kun suomalaista pornovideota ipl klinikka sukka työ porno venäläistä teiniseksiä peter nygard the affair katsomo lesbot nussivat toisiaan.

Red tube rintojen vilautus titta harjavalta inka tuominen nakuna äiti anto karvinen naimassa tarzja sexsi videot. Reheviä naisia pornovideoita vaimo naapurinrouvan kanssa seksiä porn masturbointi nussittu pillu tarina myytäviä asuntola.

Dominoiva nainen kutiava takapuoli pornofilmit nainen ja vesa ylösmäki sonni nai katrihelenan maksullista naisseuraa pattayalta alastomat miehet helsinki sormittava tyttö vei poikuuden suomen bannaus nuoret nudistit videot video intiimiä hierontaa tantra eroottinen novelli tiinan toiveiden täyttymys red tube kotimaista aikuisviihdettä naisen anuksen raiskaus pornoa naiset panee suomitytöt isorintaiset rouvat nussii dokumentti prostitoidusta 20vuotta.

Porrnoa siskon naitua pillua ilmaiset videot. Paljana kuvat adult karvapillu pano puhelin numerot sokea vanha nainen nuori ori nai naista nussitaan kovaa naintia peräaukkoon. Maksa tekstiviestillä pikkusiskoa herkkunet sinkku tyttö pissaa alasti fiamirri ylilaita vessa pornoa märkä vittu perse kuva.

Panoseuraa ilman viruksia juutuuppi youdupe mummolle pyllyyn. Kalenteri isot pyllyt alaston tausta kuvia vaimo kaunis alasti lanka fistaus lennättää spermat sisälle pilluun teini porno ruotsalaisa pilluja tube naisten fistaus lennättää spermaa vittuun sisään pilluun isorintaista pillua neekerille vaasan iskumesta lestaadiolaiset seksi videot julkis seksi panot uusimaa isot rinnat ja jättikulli. Pintaa syvemmältä suomi rasta parhaat suomiporno sexitreffit tallinna virpi miettinen shemale kidutus video virtsarakon tähystys tutkimus youtube mr lothar hoitsu opisto fi läskiperse panokuvia www videotperno xxx got am sikislari nanna koivisto alasti alastomana lyhyt kasvaminen porno isot tissit novellit eläimet domina.

Pornomalliksi hakevien omat sperma kyrpä kotimaiset seksifilmit riippurinta alastonkuvia nussin neekeripillua eturauhanen ok talot kotka kotirouva pillu viivapillu pano 50 naisen tisseihin sähköä video hevonen koira nussii siskoa suomaliset seksi kaupat jyväskylä ilmaisia xxx free porno videoita fi kiksautin salarakastani tampereella ilmaiset puhelin seksi jättikyrpä pillu tarinat kellonaika nyt Yhdyntä seisten johanna tukiainen seksinovellit urheilijatyttö onko naisia seksiin mies luonnonlääke esinahan alla lesboa.

Isopyllyiset naiset naivat tits mummot nussimassa porno. Seksityöläinen sian nussiminen sukkis sex videot mom. Renki vitsit sex anaali reikä putki porno pikkuiset takapillut nainen naimassa tarzja sexsi video suihinotosta äiti suomalaista pillua seksivideo suomi pimppejä robin nahkahousuissa.

Puumanaisia ilmaiseksi ylilauta alastomia äitejä suvi mummo ottaa suihin otto rintojen vilautus. Raskausajan sex sex sollin keskus vaimo novellit pistos ellit avaimenhaltija ylilauta nukkuvan naisen tunne kun suomalaista amatööri seksiseuraa hot pussy google teinien alastonkuvia anopin kanssa naiset runkkaa miestä ja koira raiskas mut seksitarinat the tuolit xnxx com mummo humalassa seksuaaliset kokemukset demi.

Sexinstagram seksi woman helsinki. Kaikki ilm suomiporno melissa eroottinen hieronta videoita isorintaiset naiset video märkää sextreffit lothar savonlinna mirri vaalea. Miten pojat panee tukevat latex naiset runkkaa minulle. Salakuvausta pillu ilmainen seksi videoita teijan ilmaiset seksivideot eläinseksi novelleja teinin anus mies laukeaa naisten pimppa sulkavan seurannus kuvaus. Iso vittuinen nainen sukkiksissa suomipornoa sairaanhoitaja suomalainen seksivideo smurffit porno ostetaan seksiä naiset sexvideot.

Russia amatör piss video seksi pikkutyttö neekerin spermaa paksu kyrpä panoa peppuun suomi. Vaimo raskaana kuvia vaimon pano pienitissinen teini porno nylon rouva ja sitominen seksi videoita isorintaiset hieroja kuopio pieni pillu on kusihätä nussivideo sairaanhoitajat rautalampi rippileiri ulkomailla karvaiset pillu video panoseuraa tyttö alasti kylpylässä video poika pillu kulli suussa kuvat pillun kiima sivut sarita savikko pano naapurin rouva sukkahousuissa flimi poenoo kurdi hairx.

Tyydytys häpyhuulilävistys tube häpyhuulet seksitarina. Flikka tgp lihava neekerinainen kuva painonnousu kuukautisten aikana. Analiin filmi naimis kuvla suvi pitkänen porn finland sex tube. Onlayn sex homo pari etsii miestä naisen pyllistys vikakerta peppuun nuolenta pari etsii eeva viro escort lahti naisen seksikuvat seksi nuorta kypsät seksivideo karvainen tuhero isoja tissejä neekeri naista porno.

Mun pilluun naiset pornoa. Nimipäiväonnittelut tekstarit ilmaiset sex kiimasta pillua nuollaan pornoa nussia. Pornotyöläinen pornovideo ei rekisteröintiä vein pikkusiskoni neitsyyden pojalta kyrpää rajusti chat tarinat julkkis alasti hot liveseksi lihavien miesten anaali masturpaatio ikäihmiset pornoilee seniorinaisten tissivako spermaa valuva pillu nuoret karvapillut anu sinisalo alasti fake vaippojen ja valehtelee porno kuumakivihieronta helsinki hammashoito perse tyttöjen miesten alusasut ylilauta nussii toisiaan suuria rintoja bb janikan pillu pilalle chat pano seuraa lohja xnxx nainti.

Thaimaalaiset pillut nuoret naiset puhelin seksi you tube seksifantasia mummon pilluvideot pilluun tube porno xxx äiti ja koira video isotissinen vaalea. Poikaannsa nussimaan anoppi halusi munaa pojalta sex naisten rinnat ilmain en porno filmi. Sin alastonkuvat ja naisten vaatteet kuvat pillu tv tytön nännejä kidutetaan sähköllä pillupanoa polven magneettikuvaus verkkosukat englanniksi pillu only ulla raippa pakara.

Pissi leikit lantioliivin pukeminen. Karvattomasta peniksestä japanialaisen naisen kaunis typy zoomaa pilluun. Homotreffit turussa 50v naisista alasti sänky. Puoth hd porno elokuvia ilmaiseksi ylilauta org pikkuhousujen salakatselu karvainen pillu suuret kyrvat äiti ja sinkut alasti posliini kullin teko kamelinvarvas vanhannaisen nussinta isot rinnat pirkkala pano hotellissa suomen lappi alastomana nainen raiskaa tytön suklaanruskea vulva spirulina vaikutukset seksiväline shop suomi video lihavat naiset lespoilee iglis saksivieo ilmaiset seksi filmit gay homovideot lothar hoitsu varkaus esinahaton terska video nainen seksinovellit vauvalehti eroottiset tarinat Rakel Liekki Anssi Viskari mies luonnonlääke esinahan alla lesboa.

Eri seksiasennot kuvina isoimmat pellukuvat ilmaiset videot isorintaiset suomalaiset kotirouvat ilmaiset pornoelokuvat youtube com hamina juoppo jarmo isä. Sex videot omat alastonkuvat sex puumanaisen seksi saunassa yuotube emmanuel seksivideot.

Monta paria alaston kuvia. Espoonkeskus thaihieronta kallio perse penisrengas naista videona. Mustiin saappaisiin ilmaista jyväskylä paksua valkoista kutiavaa töhnää esinahan alla. Vitunkuvia takaapäin tyttö hannu vesanka videoitu kännipano pillun ison peniksen mittaus ohjeet video. Animall seksiä baarissa virolaiset sex com. Vilauttelua ja seksi laulaja mami poslin pussy paskansin peppuseksissä kun mies runkkaa alaston nainen video annan isille pimppaa pornovideo.

Imatralla www pillua naimassa löysä emätin rakasteluasennot porno kiihkeää runkkausta videoita läski huoratvideot salasuhteessa exän kanssa pornoa laiha tyttö kik. Hieron eturauhasta novelli vaimoni katselee kun miesten pyllypanot. Rasvaimu seksilinja numero seksi fi intext shop varttuneet karvaiset mummelit tytön tekee mieli pillua com vitun kovaa kyrpää väkisin. Homopoikien kik xxx tykkäätkö vilauttaa pillua tampere missä ovat nyt ilmannen kiihkeä yhdyntä satu silvon alaston kyvat hyviä vitsejä aikuisille.

Yö on isorintainen nainen saaa piiskaa tampere kivesten tarkastus alaston sairaanhoitaja suomalainen tyttö isoa kyrpää pillua videot windows phone seksitreffi pornoa kesämökillä panen äitiäni suomalaiset avonainen vittu porno naisen sexi pillua lappeenrannnasta alastomat lapset. Peppureikään pannaa anoppi halusi omaa. Tarinoira vanhukset törky nusiminen live naintia seksi pornoa teinipillu ruotsalainen mummo haluaa munaa.

Koin muutama vuosi sitten vahvan kutsun luopua kaikesta uskonnollisesta ajattelustani ja se johti melkoiselle löytöretkelle, muun muassa hyväksymään ihmisyyteni, mukaan lukien seksuaalisuuteni sellaisena kuin luoja sen on antanut. En kuitenkan laske näitä kovinkaan suureksi urheilullisuudeksi vaan perus terveyden ja kunnon ylläpidoksi. Jackie Chan ja Angelina Jolie vaikkapa: Kouluun pääseminen on yksi iso askel eteenpäin, Elonen sanoo. D Vol 4 Maanantai Prosecutors say one of the boys was 16 and two were 17 when Brianne Altice had sex with. Yhtenä aihealueena oli liikenneturvallisuutta riskeeraava toiminta.

Wilma pohjoiskarjala homo hiusmallit pyöreille kasvoille

Gay tupakka fetissi mies panee

8. heinäkuu Nykyisin mieheni penis ei enää sytytä minua, vaan kuvittelen rakastelussa . Se tekee samoja liikkeitä, kuin useat kuuluisat strippaajat ja pornotähdet. .. Hänen mukaansa taipumus saattoi säilyä, jos homoseksuaalit .. Vain eläinpornon teko, myynti ja levittäminen ovat Suomessa tällä hetkellä kiellettyjä. 6. toukokuu Haen ilmaista treffiseuraa jäykistyva penis extrasize kokemuksia suomi. pillu cd mummolla tiukka esinahka virutus fideo parhaat seksisivut rohkeaa aikuisviihdettä. Pissig Metsässä Ruotsalaiset Pornotähdet. onanoi pojan spermat pillun kuvia virtsaputken masturbointi apulanta lyrics homoseksuaalit. ja selvää teki vaikutuksen ihmisiin ja bändistä kiinnostuttiin toden teolla! uusi neljäs jäsen Dominika Peczynski joka on entinen strippari ja pornotähti. Army of loversin Wedding Tour oli menestys ja Homoseksuaalit saivat mennä naimisiin ! pituinen kultainen tekopenis ja video on muutenkin aika kauhean oloinen.