Ts fingerborg seksiä kuopio homoseksuaaliseen

Nykyisin ytimessä on Osmo Apunen. Vapaamuurarit ja pankkiirit johtavat kumpaakin järjestöä. Vapaamuurareitten herra on Saatana. Vapaamuurareitten uskon ydin on, että ihmisen luonteenlaatu määrä hänen kohtalonsa. Tämä on suomalaisen vapaamuurariuden 'äitisuurloosin' New Yorkin valtion suurloosin perussäännön julistuksessa. Tämä on pilkkaa Jeesusta kohtaan. Hän tuli Jumalana sovittamaan synnit ja Hän on ainoa tie Isän luo ikuisuuteen. Jo euroa valmisteltaessa mm. Kohlin hallinto Saksassa tiesi, että euro voi epäonnistua.

Jo ennalta arvioitiin, että esim. Italiaa ei olisi pitänyt ottaa euroon. Kreikkaa ei missään nimessä. On profeetallista, että niin Kreikassa kuin Brysselissä tiedettiin Kreikan valehtelevan tilastojaan kun se haki jäseneksi euroon.

Euron tavoitteena on yksinkertaisesti olla yksi porras Euroopan Liittovaltioon. Kansa, vaalikarja, ei olisi hyväksynyt luvun lopussa Euroopan Liittovaltiota, mutta vähitellen kansalaisten mielipidettä varsinkin euromaissa on muutettu myötämieliseksi hankkeelle. On sanottu enemmän ja enemmän, että vain tiiviimpi Euroopan integraatio voi pelastaa Euroopan ja euron syveneviltä vaikeuksilta.

Menemme askel askeleelta kohti Euroopan Liittovaltiota. He saavat voimaa vihollisen henkivallalta ja ovat vihollisen puolella, koska eivät ole suostuneet ottamaan vastaan pelastavaa uskoa Herraan Jeesukseen Jumalan ainoaan Poikaan, Pelastajaan.

Jeesukseen ainoana Pelastajana uskovat epäilevät vahvasti Kari Mäkistä vapaamuurariksi, kun hän ei sano mitään kysyttäessä onko hän vapaamuurari. Vapaamuurareissa vaikuttava vihollisen henki haluaa Euroopan kaaokseen, jotta Suuri Johtaja huudettaisiin Euroopan johtoon.

Suuri johtaja olisi todennäköisesti vapaamuurari. Kari Mäkisen käyttäytyminen on ollut juuri sellaista, mitä vapaamuurarin taustalla oleva henkivalta, Saatana, pitää hyvänä. Homoliitot ja nyt maahanmuuton tukeminen ovat tästä hyvänä esimerkkinä. Alla linkki jossa Mäkinen tuo esille muslimien maahanmuuton autuutta ja oikeutusta.

Joku Markku Koiviston tapaus on vain hyttysen ininää sen rinnalla mitä vihollinen on päässyt tekemään ev. Tiedän joistakin asioista, mutta en voi kertoa tarkempaa.

Vihollinen haluaa saattaa uskovat kiistelemään keskenään. Vain Herra voi enää pelastaa kirkon. Eivät herätysliikkeet tai mikään muu. Siksi rukous kirkon ja uskossa olevien pappien puolesta on tärkeää. Myös Kari Mäkisen ja muitten homoutta tukevien piispojen puolesta on syytä rukoilla, jos asian on saanut tai saa sydämelle.

Olisi todella suurta Herran kunniaa, jos Mäkinen tunnustaisi syntisyytensä, luopumuksen Raamatusta. Tunnustaisi myös sen syntinsä, kun ei ole kertonut onko vai eikö ole vapaamuurari.

Myös sen, miksi ei ole kertonut häneltä asiaa kysyttäessä. Uskon Herran kokoavan palavia hiiliä hänen päänsä päälle vaikka Room. Muslimimiesten tulo Eurooppaan   Eurooppa on luopunut Herrasta Jeesuksesta ja Hänen ristinsovituksesta. Herra haluaa väkevästi herätellä eurooppalaisia. Toisaalta muslimimiehet tarvitaan, jotta uskovat joutuvat vainottaviksi myös täällä Euroopassa ennen Herramme takaisintuloa kuten Raamattu sanoo.

Muslimien tulo on merkki, että olemme hyvin lähellä, korkeintaan n. Maailman täytyy alkaa mennä sekaisin, kaaokseen, jotta uskosta osattomat ottavat vastaan Suuren Johtajan, Pedon ja hänen hengellisen apulaisen, väärän profeetan. Suomessa vasemmisto ja vihreät kuten muuallakin ovat maahanmuuton takana. Kulttuurimarxismin henki on tässä vahvimmin takana. Kulttuurimarxismi kuten marxismi on pääosin pelastavasta uskosta osattomien juutalaisten luomaa ja siis vihollisen henkivallan vaikutusta.

Mielenkiintoisempaa on ymmärtää kokoomuksen ja RKP: Siten on luontevaa, että he edistävät uusien vähemmistöjen syntyä. Tässä on hyvä mainita, että Angela Merkel on n. Uskon tämän olevan yksi syy, miksi hän on sallimassa muslimimiesten vapaan tulon Saksaan. Kokoomus on vuorostaan parempiosaisten, omavoimaisempien puolue. Vihollisen henki on päässyt Kokoomukseen maailman eliitin kuten mm. Juha Ahvion selkeä opetus Euroopan muslimi-invaasiosta tässä linkissä.

Ahvio kuvaa myös eliitin, pankkien ja YK: Toisaalta siksi, että jo heränneet ja valvovat uskovat aloittavat totisen polvirukouksen maittensa ja kansakuntiensa puolesta.

Tässä alla esimerkki kuinka muslimimiehet ovat osoittaneet mieltä Helsingissä Ääni koneeseen päälle ennen linkin avaamista. On suurta harhaa, että USA voi olla turvassa suurten valtamerien suojassa muun maailman myllerryksiltä. Herra varjele maatamme ja suomalaisia lähivuosina ja lähivuosikymmeninä. Samalla tavoin varjele juutalaista kansaa ja juutalaisia veljiämme ja siskojamme, jotka jo ovat kääntynet Herramme Jeesuksen, Pelastajan Jeshuan puoleen.

Heräjä, miekka, minun paimentani vastaan ja minun lähintä miestäni vastaan, sanoo Herra Sebaot. Lyö paimenta, ja joutukoot lampaat hajallensa; mutta minä käännän jälleen käteni pienimpiä kohden. Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan.

He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Jouko Pihon raportti Aku Kopakkalan kirjasta Masennus - suuri serotoniinihuijaus. Masennus — suuri serotoniinihuijaus. Otsikko viittaa psykologi Aku Kopakkalan saman nimiseen kirjaan, jonka luin heinäkuun lopulla Sardinian matkalla ollessani. Basam Booksin kustantama kirja on varsin tuore eli keväällä julkistettu. Suosittelen hyvin ja selkeästi kirjoitettua kirjaa sekä masentuneille että niille, joiden lähipiirissä on masentuneita ihmisiä eli kaikille suomalaisille.

Aku Kopakkala työskenteli terveydenhuoltoyritys Mehiläisessä 10 vuotta työpsykologian ja psykoterapian palveluiden johtajana sekä sen jälkeen neljä vuotta kuntoutusjohtajana. Kopakkala oli tietenkin hyvin harmistunut irtisanomisestaan. Hänen mielestään TV-ohjelma oli ymmärretty täysin väärin. Kopakkala haluttiin vaientaa, jotta totuus ei uhkaisi lääkefirmojen etuja. Kopakkala on kuitenkin oikeassa ja joutui väärin perustein tehdyn irtisanomisen uhriksi vain sen takia, että hän toi esille tosiasioita.

Serotoniini eli 5-hydroksi-tryptamiini on verihiutaleista vapautuva ja verisuonia supistava kudoshormoni sekä aivojen välittäjäaine. Keskushermoston serotoniinipitoisuuksia nostavia SSRI-lääkkeitä käytetään nykyään yleisesti masennuksen hoitoon.

Kopakkalan mukaan SSRI-lääkkeet toimivat, mutta eivät juurikaan paremmin kuin pelkkä plasebo eli lumelääke. Se mitä ihminen uskoo, toivoo ja odottaa tapahtuvan, se tapahtuu, oli sitten nauttinut pillereitä tai ei.

Kopakkala harmittelee kirjassaan, että valtaosa kuluttajista ja huomattava osa lääkäreistä uskoo SSRI-masennuslääkkeillä olevan aitoa, lumeen ylittävää vaikusta, vaikka niin ei ole. Mutta siinä kun lumeesta ei ole haittavaikutuksia, voivat SSRI-lääkkeiden sivuoireet olla vakaviakin.

SSRI-lääkkeiden on todettu esimerkiksi lisäävänseksuaalisia vaikeuksia, itsemurha-ajatuksia, itsetuhoista käyttäytymistä, halua vahingoittaa muita kouluampujat , vieroitusoireita, tunteiden puuttumista, positiivisten tunteiden latistumista, masennuksen kroonistumista ja riippuvuutta lääkkeestä.

Kopakkala kritisoikin mielialalääkkeiden liiallista määräämistä. Hänen mukaansa masennusta voi hoitaa myös muilla keinoilla, jotka usein toimivat lääkkeitä paremmin. Kopakkalan mukaan SSRI-lääkkeet eivät toimi, koska masennus ei todellisuudessa johdu serotoniinitasojen heittelystä.

Niin vain oletettiin, kun lääkkeiden huomattiin nostavan serotoniinin määrää aivoissa. Ongelma syntyy siitä, että SSRI-lääkkeet nostavat kehon serotoniinimäärän liian korkeaksi, jolloin keho kompensoi tilanteen vähentämällä omaa serotoniinin tuotantoaan. Kun sitten lääkitys lopetetaan, serotoniinin määrä romahtaa, mikä voi johtaa vieroitusoireisiin, joiden myötä masennus voi uusiutua.

Masennus on käsittämättömästi yleistynyt. Jo puoli miljoonaa suomalaista syö mielialalääkkeitä. Silti masennus ei parane vaan kroonistuu, ja on yleisin diagnoosi ennenaikaisen eläköitymisen taustalla. Suomessa tulee joka vuosi uutta nuorta eläkeläistä masennuksen perusteella.

Yksi eläkeläinen tulee maksamaan vuodessa yhteiskunnalle noin 4 miljoonaa euroa. Ennen lääketeollisuuden voittokulkua masennuksesta tiedettiin, että sillä on hyvä parantumisennuste.

Emil Kraepelinin mukaan masennus paranee kuukaudessa ja potilas toipuu yleensä täysin. On suuri epäkohta, että lääketehtaat tekevät lääketutkimukset itse. Tulokset vinoutuvat helposti lääkkeiden eduksi.

Tämä on eettisesti hyvin kyseenalainen tilanne, että voittoa tavoitteleva lääkeyritys tutkii ja tulkitsee itse tuloksia omaksi edukseen. Lääkefirmojen suuri serotoniinihuijaus on sitä, että niiden mukaan masennus on vain biologinen häiriö aivokemiassa eli serotoniinin vajauksesta johtuva tauti, joka voidaan saada lääkkeellä tasapainoon.

Tämä väite ei ole totta. Masennuksella voi olla monia erilaisia syitä eikä aivojen serotoniinitasossa ole mitään vikaa.

Masennukseen voivat vaikuttaa perinnöllinen alttius, varhaiset oppimiskokemukset, erilaiset pahat traumat, epäterveet elämäntavat, sosiaaliset menetykset kuolema, avioero , tulehdusreaktiot ja väärä vuorokausirytmi. Kopakkalan mukaan masennuksen hoidossa on käytettävä laajasti muita menetelmiä kuin lääkkeitä, kuten yksilöllisen tilanteen huolellinen tutkimus ja kartoitus, kannustus, toivo, seuranta, laaja-alaisuus, aikabiologiset hoidot, valon vaikutus, psykoterapia ja monet muut terapiat, vertaistuki, ravinto, liikunta, parantava kirjoittaminen, sosiaalisten ongelmien ratkaisu jne.

Tärkeintä on hoidon henkilökohtaisuus, sillä masennus ei vaikuta kaikkiin samalla tavalla. Joissakin kohdin Kopakkala viittaa hiukan hengellisyyden merkitykseen, mutta ei mielestäni tarpeeksi. Minä olen uskovana sitä mieltä, että monien muiden hoitokeinojen lisäksi olisi syytä ottaa huomioon myös ihmisen hengellinen ulottuvuus.

Monet mielen vaivat voivat johtua myös eri syntien harjoittamisesta, noituuteen sotkeutumisesta ja uskon puutteesta. Tällöin rukous ja aito uskoontulo voivat olla suureksi avuksi myös masennuksesta parantumisessa.

Masennuksen hoidossa voidaan käyttää kaikkia eri keinoja, mutta mielialalääkkeiden turha ja haitallinen syöminen tulisi lopettaa kokonaan ja lääketehtaat tulisi asettaa oikeuteen ihmisille vahingollisten pillereiden markkinoimisesta. Myös lääkärit ja THL voisivat tuntea piston sydämessään siitä, että he ovat johtamassa ihmisiä harhaan ja tarpeettoman medikalisaation uhreiksi vain sen takia, että lääketehtaiden omistajat ja osakkaat saisivat muhkeat voittonsa.

Terveys on kuitenkin liian iso asia, jotta sen voisi antaa rahanahneiden lääkefirmojen päätettäväksi. Big Pharma on jo liikaa terrorisoinut maailmaa. Tässä tärkeässä kansanterveydellisessä asiassa, joka uhkaa varsinkin Suomen nuorisoa, myös poliittisten päättäjien pitäisi herätä ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin. Mainitsen lopuksi kaksi Kopakkalan suosittelemaa kirjaa, jotka aion lukea seuraavaksi.

Jos niissä tulee esiin uutta informaatiota, voi olla, että teen niiden pohjalta toisen kirjoituksen tästä aiheesta. Hajalla — Onneton totuus psykiatrian nykytilasta.

Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus. Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon. Venäläiset tulevat miehittämään Ahvenanmaan. Puolustusministeri Jussi Niinistön mukaan Ahvenanmaahan on kiinnitetty Suomessa liian vähän huomiota, mutta nyt varaudutaan tilanteeseen, jossa Ahvenanmaalle ilmestyisi "vihreitä miehiä" kuten Krimilläkin. Läntiset sotilasasiantuntijat ovat arvioineet yleisesti, että Venäjä yrittää miehittää Ahvenanmaan ja Gotlannin, jos Baltiassa tai Itämerellä syntyy aseellinen konflikti.

Ukrainan tapahtumien johdosta Ruotsikin palautti asevoimia Gotlannin saarelle. Ahvenanmaa on ollut vuodesta kansainvälisoikeudellisesti demilitarisoitu alue. Venäjä ei ole tunnustanut alueen neutralisointia, eikä sitä tehnyt Neuvostoliittokaan. Suomella ei ole siis joukkoja Ahvenanmaalla, mutta Niinistön mukaan Suomi on valmistautunut puolustamaan Ahvenanmaan alueen loukkaamattomuutta. Olin unessa matkailijana Ahvenanmaalla.

Kaikkialla näkyi venäläisiä, jotka tulivat taloihin ja majapaikkoihin asumaan. Eräs nainen puhui minulle venäjää. En nähnyt sotilaita, mutta oli vahva ja selvä tunne siitä, että nyt on komento muuttunut. Suomalaiset ja venäläiset eivät kuitenkaan kahakoineet millään tavoin, vaan kaikki meni hyvin ja tunnelma oli yllättävän rauhallinen, tosin suomalaisten puolelta ihmettelevä ja surumielinen.

Menin majapaikkaani hakemaan tarvikkeitani. Sinne mennessäni kuljin ison kokoussalin läpi. Salissa oli paljon ihmisiä, jotka lauloivat hengellistä laulua erään papin johdolla, joka soitti sähköurkuja. Kun tulin huoneeseeni, otin sieltä ison reppuni. Mietin, pitäisikö minun ottaa mukaani myös omat vuodevaatteeni, mutta päätin jättää ne, koska ajattelin, että venäläiset eivät ehkä pidä siitä, jos vien vuodevaatteeni mennessäni.

Sanoin sitten eräälle suomalaiselle: Paavo Väyrynen on tehnyt Parissa päivässä aloite on saanut jo yli 20  allekirjoitusta, joten vaadittavat 50  nimeä tulevat varmasti kokoon pian. Päätös Suomen liittymisestä euroalueeseen tehtiin eduskunnassa keväällä Jäsenyydestä ei järjestetty kansanäänestystä. Eduskunnalle ei annettu lakiehdotusta, vaan ainoastaan valtioneuvoston tiedonanto. Tiedonannossa jäsenyys esiteltiin miltei pelkästään myönteisessä valossa, vaikka käytettävissä oli runsaasti tietoa siihen liittyvistä kielteisistä vaikutuksista ja riskeistä.

Suomi on kärsinyt jäsenyydestään euroalueessa enemmän kuin useimmat muut jäsenmaat. Kreikan kriisin yhteydessä on esitetty euroalueen taloudellisen yhteisvastuun lisäämistä ja sen kehittämistä täydelliseksi talousunioniksi, johon kuuluvat yhteisvastuullinen pankkiunioni, yhteinen valtiovarainministeri ja budjetti sekä pysyvät jäsenmaiden väliset varainsiirtojärjestelmät.

Ranskan presidentti Francois Hollande on ehdottanut euroalueelle jopa yhteistä hallitusta. Euroalue ei ole kehittynyt sellaiseksi kuin eduskunnalle vuonna esitettiin. Siihen kuuluminen on aiheuttanut Suomelle taloudellista vahinkoa, työttömyyttä ja julkisen talouden pahan alijäämän.

Euroopan unionin perussopimusten vastaisesti on ryhdytty tukemaan taloudellisesti vaikeuksiin joutuneita jäsenmaita.

Näitä tukijärjestelyjä ollaan lisäämässä ja saattamassa ne pysyvälle pohjalle. Euroalueen päätöksentekojärjestelmää ollaan muuttamassa tavalla, joka olennaisesti kaventaisi Suomen taloudellista ja valtiollista itsenäisyyttä.

Näistä syistä ehdotamme, että Suomen jäsenyydestä euroalueessa järjestetään kansanäänestys, jonka yhteydessä kerrotaan avoimesti jäsenyyden tähänastiset vaikutukset ja siihen liittyvät tulevaisuuden uhkat ja riskit. Jos kansan enemmistö kannattaisi Suomen pysyttäytymistä euroalueessa, se hyväksyisi käytännössä euroalueen muuttumisen velkaunioniksi ja ylikansalliseksi liittovaltioksi.

Jos kansanäänestys sen sijaan johtaisi Suomen eroamiseen euroalueesta, euron rinnalla otettaisiin käyttöön kansallinen valuutta. Tällöin Suomi olisi raha- ja talouspolitiikan suhteen samassa asemassa kuin muut Pohjoismaat. Euroopan talous- ja rahaliitosta päätettiin Maastrichtin sopimuksessa.

Siihen sisältyi aikataulu vaiheittaisesta siirtymisestä yhtenäisvaluutta euroon. Sopimuksessa määriteltiin myös kriteerit, joiden tuli täyttyä siinä vaiheessa kun rahaliiton kolmanteen vaiheeseen vuoden alussa siirrytään ja yhtenäisvaluutta otetaan käyttöön.

Sopimuksen mukaan euroon siirtyisivät kaikki ne EU: Tanska ja Yhdistynyt Kuningaskunta olivat kuitenkin varanneet itselleen oikeudellisen mahdollisuuden jäädä ulkopuolelle. Suomi ja Ruotsi ilmoittivat päättävänsä euroalueeseen kuulumisesta erikseen.

Paavo Lipposen johtama hallitus antoi eduskunnalle Tiedonanto perustui siihen oikeudelliseen tulkintaan, että Suomen jäsenyys euroalueessa tuli ratkaistuksi siinä yhteydessä, kun eduskunta neuvoa-antavan kansanäänestyksen jälkeen vuonna hyväksyi Suomen liittymisen Euroopan unioniin. Tämä tulkinta oli vastoin sitä, että unioniin liityttäessä nimenomaan todettiin, että kuulumisesta euroalueeseen päätetään erikseen. Jopa eduskunnan puhemies totesi, ettei hän ollut ymmärtänyt, että kansanäänestyksessä olisi päätetty myös kuulumisesta euroalueeseen.

Tiedonanto ei ole hallituksen esitys. Eduskunnan perustuslakivaliokunnan enemmistö hyväksyi hallituksen oikeudellisen tulkinnan ja sen, että jäsenyys ratkaistiin eduskunnassa tiedonantomenettelyä käyttäen. Vähemmistöön jääneet kansanedustajat katsoivat, että euroalueeseen liittymisestä olisi tullut järjestää kansanäänestys ja että se olisi tullut ratkaista hallituksen lakiesityksen pohjalta.

He esittivät, että samassa yhteydessä olisi tullut muuttaa perustuslakia, koska hallitusmuodon 72§: Ruotsissa ja Tanskassa Maastrichtin sopimusta tulkittiin toisin. Molemmissa maissa liittymisestä euroalueeseen järjestettiin erillinen kansanäänestys. Vaikka Tanskalla oli sopimuksen nojalla mahdollisuus jäädä pysyvästi euroalueen ulkopuolelle, hallitus vei liittymisen kansanäänestykseen vuonna Selvä enemmistö hylkäsi jäsenyyden.

Ruotsissa kansanäänestys järjestettiin vuonna Sielläkin jäsenyys tuli selvin numeroin hylätyksi. Mielipidemittausten perusteella oli selvää, että Suomessakin euroalueeseen liittyminen olisi hylätty, jos siitä olisi vuonna järjestetty kansanäänestys. Maastrichtin sopimuksen mukaan edellytyksenä rahaliiton kolmanteen vaiheeseen siirtymiselle oli se, että vähintään puolet jäsenmaista täyttää ennalta asetetut EMU-kriteerit. Tämä ehto ei ollut täyttymässä.

Saksan nykyisen valtiovarainministerin Wolfgang Schäublen esittämä vaihtoehto, jonka mukaan euroalueeseen olisi tullut aluksi mukaan vain viisi valtiota eli Ranska, Saksa ja Benelux-maat. Ne olisivat muodostaneet ns. Näille maille euro olisi ollut yhtenäisvaluutta single currency.

Muut EU-maat olisivat käyttäneet euroa yhteisenä rahana common currency oman kansallisen valuuttansa rinnalla. Tiedonannossa hallitus ilmoitti tavoittelevansa mahdollisimman monen jäsenmaan liittymistä euroalueeseen heti alussa. Hallitus korosti myös sitä, että se haluaa Suomen olevan mukana unionin tiivistyvässä ytimessä. Tämä merkitsi sitä, että Suomi kannatti myös sellaisten maiden jäsenyyttä, jotka eivät täyttäneet kriteerejä. Ulkopuolelle jätettiin euroalueeseen pyrkivistä maista aluksi vain Kreikka, mutta lopulta sekin otettiin mukaan ennen eurojen käyttöönottamista.

Kreikan jäsenyyttä ei käsitelty Suomen eduskunnassa. Euroalueen kriisi johtuu siitä, että mukana on liian erilaisia kansantalouksia. Tätä ongelmaa yritetään nyt ratkaista keskenään täysin päinvastaisia keinoja käyttäen.

Komission puheenjohtajan Jean-Clauden Junckerin johdolla laaditussa ns. Ranskan presidentti Francois Hollande on ehdottanut, että euroalueelle tulee saada jopa yhteinen hallitus. Toisen vaihtoehdon esitti viime vuonna professori Vesa Kanniaisen johdolla työskennellyt työryhmä. Sen mukaan euroalue purettaisiin siten, että kaikki siihen kuuluvat maat ottaisivat uudelleen käyttöön kansallisen valuutan.

Toinen Kanniaisen ehdottama vaihtoehto oli, että Suomi irrottautuisi euroalueesta yksinään. Tämä saattaisi johtaa ajan oloon siihen, että muutamat muutkin maat eroaisivat, jolloin lähestyttäisiin Schäublen aikanaan esittämää ratkaisua. Viime viikkojen kiistat Kreikan tukemisesta ovat tuoneet selkeästi esiin ne ongelmat, joihin Suomen jäsenyys euroalueessa on johtanut. Suomi on kärsinyt yhtenäisvaluutasta enemmän kuin muut kriisimaita tukeneet maat.

Alkuvaiheessa ongelmia aiheuttivat jyrkät vaihtelut euron ja dollarin välisessä vaihtokurssissa. Kun euroon siirryttiin, se devalvoitui dollariin nähden noin 50 prosentilla. Eurosta tuli Suomelle liian halpa valuutta, taloutemme ylikuumeni ja kustannustasomme kohosi voimakkaasti. Sitten euro revalvoitui sadalla prosentilla, jolloin kohonnut kustannustasomme ja liian vahva euro vaikeuttivat vientiämme. Vaikka kurssi sen jälkeen hieman aleni, euro on ollut Suomelle liian kallis valuutta.

Suomen tilanteen osoittaa havainnollisesti vertailu Ruotsiin. Kansantaloutemme ovat keskenään hyvin samankaltaiset. Ruotsilla on ollut oma valuutta, jonka kurssi on tarpeen mukaan vaihdellut.

Talouskasvun ansiosta työllisyystilanne on säilynyt suhteellisen hyvänä ja julkinen talous on ollut hyvässä kunnossa. Kun Ruotsi ei ole euroalueessa, sen ei ole tarvinnut antaa taloudellista tukea kriisimaille.

Euron vuoksi Suomen talouskasvu on ollut heikkoa ja työttömyys korkealla tasolla. Julkiseen talouteen on kasvanut paha alijäämä, jonka vuoksi veroja korotetaan samalla kun valtion ja kuntien menoja kovalla kädellä karsitaan.

Kriisimaita Suomi on tukenut ottamalla itselleen lisää velkaa. Ei ole ihme, että suomalaisten mitta on tullut täyteen. Kreikan tukemiseen on otettu vihdoinkin tiukka kanta. Tästä syystä Suomi on joutunut hyvin kielteiseen valoon monissa EU: Jos Suomi jatkaa euroalueessa, joudumme mukaan yhä syvempään taloudelliseen yhteisvastuuseen ja nykyistä ylikansallisempaan päätöksentekoon. Tähän suuntaan mennään siitä riippumatta, mikä on lopulta Kreikan kohtalo.

Jos jatkamme nykyisellä tiellä, meille käy huonosti. Taloutemme kituu ja menetämme yhä enemmän taloudellista ja myös valtiollista itsenäisyyttämme.

Väyrynen Paavo, Pohjantie 34, Keminmaa. Juhani Julin varoitti vapaamuurareista — ja kuoli. Olin kuullut oululaisesta Juhani Julinista jo vuosia sitten, mutta vasta nyt katsoin arkistosta hänen haastattelunsa TV7: Julin ei koskaan nähnyt ohjelmaa, koska hänet löydettiin 2½ viikkoa myöhemmin kesäasuntonsa pihalta kaatuneen mönkijän alle menehtyneenä.

Juhani Julin oli uskoontullut entinen vapaamuurari, joka halusi varoittaa ihmisiä vapaamuurariuden vaaroista. Julin kävi viimeisinä elinkuukausinaan kirjeenvaihtoa piispojen kanssa tarkoituksenaan saada kirkko sanoutumaan irti Luciferia palvovasta vapaamuurariliikkeestä. Julinin mukaan Suomessa on n. Kirjekampanja ei tuottanut tulosta. Vain yksi piispa vastasi Julinille, joka oli erityisen pettynyt siihen, että arkkipiispa Kari Mäkinen ei vastannut hänelle mitään.

Näyttää siltä, että kirkossa ei haluttu eikä haluta tänä päivänäkään ottaa vapaamuurariuteen mitään kantaa. Ohjelma on ehdottomasti katsomisen arvoinen. Sain juuri äsken sähköpostia eräältä henkilöltä en halua sanoa nimeä , jonka mukaan Kari Mäkisen nimi on kyllä ollut vapaamuurarilistoilla, mutta se on voitu poistaa sieltä, kuten tehtiin Billy Grahaminkin kohdalla.

Tällainen poistaminen ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, ettei kyseinen henkilö olisi edelleen vapaamuurarien jäsen. Kyse on siitä, että jäsenyys halutaan salata ja kieltää.

Tässä Vuorenmaan viesti minulle: Sanoi, että ei pidä paikkaansa. Uskon, että hän ei valehtele. Toivottavasti asia on noin, kuten Kari Mäkinen on ilmoittanut, että hän ei ole vapaamuurari.

Olen laittanut tämän Vuorenmaalta tulleen tiedon lisäyksenä alkuperäiseen Billy Graham -kirjoitukseeni. Billy Grahamin osalta tilanne on sen sijaan sama eli on vakuuttavia todisteita siitä, että Billy Graham on vapaamuurari. Riittävätkö hedelmät todistamaan, että julistaja on OK? Julkaisin kaksi päivää sitten artikkelin, jossa toin esille monia todisteita siitä, että Billy Graham on vapaamuurari ja on toiminut vapaamuurareiden tavoitteiden hyväksi. Suurin osa lukijoista on ollut kanssani samaa mieltä.

Osa on epävarmoja eikä ota kantaa. Sitten on pienempi joukko ihmisiä, jotka eivät halua millään uskoa, että heidän arvostamansa maailmankuulu evankelista olisi vapaamuurari ja siten sekaantunut pimeyden tekoihin. Yksi heidän vasta-argumenttinsa on se, että Billy Grahamin evankelistantyö on tuottanut hyvää hedelmää siten, että hänen kauttaan on paljon ihmisiä tullut uskoon ja uskovat ovat saaneet hengellistä ravintoa. Heidän logiikkansa mukaan asia on tällä selvä: Billy Graham on hyvä mies eikä siis voi olla vapaamuurari.

Päättelyketju on kuitenkin liian yksioikoinen ja jättää huomiotta muita tärkeitä asioita hedelmien lisäksi. Julistajan elämässä pitää nimittäin katsoa muutakin kuin näyttäviä tuloksia. Edes se ei riitä, että on täynnä rakkauden hedelmää, niin tärkeä asia kuin rakkaus onkin. Meidän tulee tarkastella myös julistajan oppia, opetuksia ja yhteyksiä.

Billy Grahamin opetuksissa on useita hälyttäviä seikkoja, ennen muuta hänen myönteisyytensä ekumeniaa, katolista kirkkoa ja muita uskontoja kohtaan, mikä on tasoittanut valtavasti tietä väärälle yhteydelle ja tulevalle yhdelle maailmanuskonnolle, joka vallitsee maailmassa Antikristuksen aikana. Onko siis mahdollista, että hyvä puu voi tuottaa sekä hyviä että huonoja hedelmiä?

Jeesuksen opetus asiasta on perusperiaate, että hyvä ihminen tuottaa hyviä hedelmiä, mutta se ei ole koko totuus. On valitettavasti myös mahdollista olla kaksijakoinen ihminen, joka kulkee kahdella tiellä.

On myös otettava huomioon se, että kaikki hyviltä hedelmiltä näyttävät asiat eivät välttämättä olekaan hyviä. Otetaan esimerkiksi Billy Grahamin kokouksissa esiintulleet ihmiset. Jumala yksin tietää heidän sydämensä tilan, mutta minun on vaikeaa nähdä hyvänä hedelmänä sitä, että Grahamin kokouksissa ratkaisun tehneet katoliset ihmiset ohjataan katolisiin seurakuntiin, joissa he saavat opetusta monista harhaopeista, kuten Marian palvonnasta ja paavin ylivallasta, ja juutalaiset ohjataan synagoogiin, joissa ei tunnusteta Jeesusta ja hänen pelastustyötään ollenkaan.

Tämä liiallinen ja yksipuolinen vain hedelmiin tuijottaminen johtaa siis helposti harhaan, jos ei oteta lainkaan huomioon, mitä henkilö julistaa ja keiden ja minkä tahojen kanssa hän on tekemisissä.

Pelkään pahoin, että nämä henkilöt, jotka hyväksyvät Billy Grahamin hänen työnsä hedelmien takia, tulevat pitämään myös tulevaa Antikristusta ja väärää profeettaa hyvinä Jumalan miehinä, koska he tulevat tekevät paljon hyvää ruokkien köyhiä, edistäen tasa-arvoa ja saaden maailmaan jonkin aikaa kestävän rauhan ja veljeyden kansojen välille.

Kun väärä profeetta tekee sen lisäksi vielä Saatanan voimalla suuria ihmeitä niin, että saa Elian lailla tulenkin lankeamaan taivaasta, niin hyvin monet kristitytkin eksyvät ja tulevat pitämään Antikristusta takaisin tulleena Kristuksena — onhan hänellä niin hyvät hedelmät!

Hedelmiin kuuluu myös se, että tekee Jumalan tahdon. Tällaisille kahden tien kulkijoille Jeesus joutuu sanomaan tuomiopäivänä: Olen maininnut tässä kirjoituksessani Billy Grahamin, mutta hänen kaltaisiaan kahden tien kulkijoita on valitettavasti monia muitakin.

Rukoillaan heidän puolestaan, että he tekisivät parannuksen eivätkä enää johtaisi muita harhaan. Meidän ei tule olla missään tekemisissä pimeyden hedelmättömien tekojen kanssa, vaan päinvastoin niistä on nuhdeltava ja niistä on varoitettava. Billy Graham — kuuluisa evankelista, mutta myös vapaamuurari ja Uuden maailmanjärjestyksen agentti. Niin minustakin, kun luin asiasta. En siis ihmettele sinua.

Älä silti torju tätä kirjoitustani jo heti kättelyssä, vaan lue loppuun asti. Kirjoitan tämän artikkelin hyvin raskain mielin ja äärimmäisen surullisena. Kyseessä on niin käsittämätön asia, että toivoisin kaiken olevan vain pahaa unta. Valitettavasti kyse ei ole unesta eikä vääristä juoruista, vaan murheellisesta tosiasiasta, että Billy Graham on julkisen puhtaan evankelistan kuvansa lisäksi myös jotain aivan muuta, jotain hyvin pahaa. Olen tullut pitkällisten ja tuskallisten tutkimusteni jälkeen siihen lopputulokseen, että niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin Billy Graham on vapaamuurari ja Uuden maailmanjärjestyksen agentti.

Billy Graham on nyt vuotias ja piti viimeisen ristiretkensä New Yorkissa v. Billy Graham aloitti ristiretkien pitämisen v. Näiden 56 vuoden aikana Billy Graham on pitänyt ristiretkiään ympäri maailmaa, myös Suomessa kahdesti eli vuosina ja Olen ollut molemmissa Suomen kokouksissa mukana. Maailman tunnetuimman evankelistan kokouksissa on tullut kiistatta monia ihmisiä uskoon ja siltä osin Grahamin työ on ollut hyvää ja kiitettävää.

Kun Grahamin elämästä ja toiminnasta on löytynyt vähemmän hyviä, suorastaan pahoja puolia, niin monia voi tämä ristiriita suuresti hämmentää. Meidän tulee kuitenkin muistaa se tosiasia, että vaikka evankelista itse ei olisikaan kaikissa toimissaan puhdas Jumalan edessä, niin siitä huolimatta hänen julistamansa evankeliumi on voimallinen uudestisynnyttämään ihmisiä elävään uskoon. Aion kohta tuoda esiin tärkeimmät todisteet väitteeni tueksi. Kaikkia mahdollisia todisteita en voi tässä artikkelissa julkistaa, koska silloin kirjoituksestani tulisi aivan liian pitkä.

The Hidden Agenda Billy Graham ja hänen ystävänsä: Tuon kirjoitukseni lopussa esille syyt siihen, miksi tein tämän artikkelin. Minua on motivoinut kaksi asiaa, mutta paljastan ne lopussa. Billy Graham on sukua luvulla eläneelle Jacob Frankille, juutalaisen sabbatianismi-kultin perustajalle, jonka johtamaa liikettä alettiin myöhemmin kutsua frankismiksi.

Frank opetti kannattajiaan kääntymään toisiin uskontoihin ja harjoittamaan piilossa niiden suojissa satanismia. On mahdollista, että tämä sukukirous kohtasi myös Billy Grahamia. Miehen sallittaisiin saarnata evankeliumia, jotta suurin osan kristityistä vakuuttuisi hänen aitoudestaan, ja joukkotiedotusvälineet tukisivat häntä kaikkialla maailmassa.

Samanaikaisesti mies pitäisi yllä läheisiä suhteita kaikkein jumalattomimpiin vapaamuurarijohtajiin ja johtaisi vähitellen aidot kristityt alas väärää polkua kohti Antikristuksen ilmestymistä. Billy Graham hyväksyi tarjouksen ja liittyi vapaamuurareihin v. Billy Grahamin vapaamuurariudesta on oltu kuitenkin mahdollisimman hiljaa ja se on kielletty, koska vapaamuurarit ovat käsittäneet, että asian julkisuus olisi haitaksi Grahamin työskentelylle heidän hyväkseen. Minä en tiedä varmuudella, miksi Graham suostui vapaamuurareitten ehdotukseen, mutta todennäköisesti kyseessä oli suuren rahan ja kuuluisuuden houkutus sekä vapaamuurariuden pahuuden vähättely.

Ehkä Graham laski, että suostuessaan yhteistyöhön vapamuurareiden kanssa heidän ehdoillaan hän voisi kuitenkin tehdä Jumalan valtakunnan työtä huomattavasti suuremmilla resursseilla kuin ilman vapaamuurareitten tukea. Graham ilmeisesti uskoi, että hänen sanomansa oikeutti hänet syntisiin keinoihin niin, että hänellä oli oikeus tehdä väärin, jotta hän voisi tehdä oikein.

Kyse oli siis tyypillisestä jesuiittamoraalista, jonka mukaan tarkoitus pyhittää keinot. Tässä Graham laski kohtalokkaasti väärin. Graham sai kyllä julistaa perusevankeliumia, mutta oli hyvin monia asioita, joista hän ei saanut puhua mitään. Vapaamuurarit ostivat rahoillaan ja antamallaan suunnattomalla julkisuudella Grahamin hiljaiseksi, niin että hän ei voinut esim. Grahamin suu oli tehokkaasti tukittu.

Ristiretket vapaamuurarien rahoittamia ja mainostamia. Billy Graham aloitti evankelisten kokousten pitämisen v. Syy oli se, että sen aikainen tunnettu lehdistömoguli, hyvin monien lehtien omistaja, vapaamuurari William Randolph Hearst alkoi tukea vapaamuurari Grahamia yhteisen suunnitelman mukaisesti ja rahoitti Grahamin Los Angelesin ristiretken ja sen jälkeen Grahamin kampanjoita kolmen vuoden ajan, minkä jälkeen monet muut rikkaat vapaamuurarit, kuten Morriksen ja van Dyunin perheet alkoivat tukea Grahamia taloudellisesti.

Ehkä vielä merkittävämpää oli se, että Hearst lähetti kaikkien lehtiensä päätoimittajille lyhyen mutta ytimekkään käskyn: Kaikki lehdet, radio, televisio ja elokuvien alkunäytökset olivat yhtäkkiä täynnä Billy Grahamia. Yhdessä yössä täysin tuntemattomasta evankelistasta tuli sensaatio. Uskovat olivat tietysti innoissaan, koska he ajattelivat, että nyt Jumala antaa Amerikkaan suuren herätyksen.

Billy Graham oli aktiiviaikoinaan kaikkien Amerikan presidenttien läheinen ystävä puolueesta riippumatta alkaen Harry Trumanista aina George Bush nuorempaan asti. Billy Graham oli itse demokraatti, joten olisi ollut jotenkin luonnollista, vaikka ihmeellistä sekin, jos Graham olisi ollut hyvää pataa kaikkien demokraattipresidenttien kanssa.

Mutta kun Graham oli myös republikaanipresidenttien luotettu ja hengellinen neuvonantaja, niin kyseessä on paljonkin normaalista poikkeava asia, mikä oli mahdollista vain siten, että ylhäältä vapaamuurareiden taholta tuli käsky, että presidenttien on oltava suosiollisia Grahamille ja Grahamin on oltava yhteydessä presidentteihin ja tuettava heidän politiikkaansa, mikä oli viime kädessä vapaamuurareitten ja illuminaattien eli maailman raha- ja valtaeliitin, kuten ökypankkiirien tahtomaa politiikkaa, jolloin presidenteillä ei ollut eikä ole USAssa sellaista valtaa kuin kuvitellaan, vaan he ovat hyvin voimakkaiden taustavoimien sätkynukkeja.

Yleensä kävi niin, että molemmat osapuolet kehuivat toisiaan. Otetaan esimerkiksi vaikka Ronald Reagan, joka myöntäessään Billy Grahamille vapauden mitalin v. Ainoa tietämäni poikkeus oli presidentti Harry Truman, joka sanoi melkoisen suorasukaisesti, että Billy Graham on väärennös counterfeit ja julkisuudenkipeä publicity seeker. Billy Grahamin ystävyydellä presidenttien kanssa oli hintansa: Jos hän sen tekisi, häntä ei kutsuttaisi enää Valkoiseen Taloon. Graham suostui rajoituksiin, koska yhteys presidentteihin lisäsi suuresti hänen suosiotaan ja arvovaltaansa, mikä oli hänelle tärkeämpää kuin Raamattuun perustuvien moraaliasioiden esille tuominen.

Tämä ratkaisu oli kyllä hänen sielulleen vahingoksi. Kirkkojen maailmanneuvosto ja väärä ekumenia. Billy Graham oli aluksi v. Billy Graham osallistui ensimmäisen kerran Kirkkojen maailmanneuvoston kokoukseen v.

Vuonna uskoon tullut Billy Graham oli pitkään raamatullinen fundamentalisti, joka uskoi Raamatun auktoriteettiin ja todenperäisyyteen. Vielä luvulla Graham lupasi Jumalalle, että hän ei ota koskaan ristiretkiensä komiteaan henkilöitä, jotka eivät usko Kristuksen neitseelliseen syntymään, Jeesuksen sovintovereen ja Raamatun sanainspiraatioon.

Billy Graham ei pitänyt Jumalalle antamaansa lupausta. Grahamin näkemykset alkoivat vähitellen muuttua yhä enemmän liberaaliin suuntaan. Näistä teologeista vain Carl Henry oli Raamatulle uskollinen, kaikki muut olivat Raamatun arvovallasta ja erehtymättömyydestä luopuneita teologeja. Tämäkin asia on onnistuttu salaamaan suurelta yleisöltä, joka luulee, että baptistisaarnaaja Graham oli raamatullinen mies koko ikänsä. Billy Graham rakensi väärää kristittyjen yhteyttä eniten rakentamalla siltaa protestanttien ja roomalaiskatolisten välille, mikä oli hänen päätehtävänsä vapaamuurarien agenttina.

Billy Graham tapasi useita kertoja eri paaveja ja kehui heitä merkittäviksi Jumalan miehiksi sanoen esim. Billy Graham alkoi kutsua katolisia pappeja ja piispoja kokouksiinsa vuodesta alkaen eli hyvin varhaisessa vaiheessa.

Katolisilla oli luvulta lähtien Grahamin ristiretkien johtajistossa ja puhujanlavalla aina merkittävä edustus, kun missio oli suunnattu maahan, jossa katolinen kirkko vaikutti. Kokouksissa esille tulleet katoliset ohjattiin katolisiin seurakuntiin.

Katolisten johtajien mukaan Billy Graham saarnasi juuri katolisille soveltuvaa evankeliumia - hän ei loukannut katolista kirkkoa, sen opetusta eikä kyseenalaistanut paavin merkitystä. Billy Graham oli aluksi kommunismia vastaan, mutta tämäkin asenne muuttui vuosien mittaan myönteisemmäksi niin, että Graham ei halunnut nähdä ja tuoda julki Neuvostoliiton uskovien vainoja. Kun Billy Grahamilla oli ristiretki Moskovassa v. Sen sijaan Graham seurusteli virallisen, valtion hyväksymän baptistikirkon pastoreiden kanssa, joista osa oli KGB: Median kysellessä vangituista uskovista Graham kieltäytyi arvostelemasta Kiinan hallituksen politiikkaa ja sanoi: Mutta sitä ei näe, mitä ei tahdo nähdä.

Myönteinen suhtautuminen islamiin ja mormonismiin. Billy Graham suhtautuu myönteisesti islamiin ja mormonismiin, vaikka islam on antikristillinen Jeesuksen jumaluuden kieltävä väärä uskonto ja mormonismi on vapaamuurareitten perustama sekava ei-kristillinen kultti, joka opettaa, että Jumala oli aluksi ihminen ja että ihmisistä voi tulla jumalia.

David Frostin tv-haastattelussa v. Muhammed ei suinkaan tuollaisella lausunnollaan kunnioittanut Jeesusta, koska hän alensi Jumalan Pojan, maailman Vapahtajan, vain itsestään seuraavaksi profeetaksi.

Islamin jumala Allah ei ole sama kuin kristinuskon Jumala, koska Allahilla ei ole poikaa, mutta oikealla Jumalalla on, Jumalan ainosyntyinen Poika Jeesus Kristus. Islam on syntynyt syvyydestä ja siitä pitäisi varoittaa eikä antaa tuosta Paholaisen uskonnosta ymmärtäväisiä lausuntoja kuten Billy Graham teki.

Toisten vapaamuurarisaarnaajien tukeminen Billy Graham puhui usein ylistävästi Robert Schullerista ja Norman Vincent Pealesta, vaikka molemmat olivat vapaamuurareita, jotka puhuivat tyypilliseen New Age -tyyliin itsensä arvostamisesta ja positiivisesta ajattelusta, mikä on itse asiassa valkoista noituutta, jossa ihmisestä itsestään tulee pelastaja.

Billy Graham arvosti myös vapaamuurari Oral Robertsia, joka oli harhaoppisen menestysteologian isä opettaessaan siemenuskosta tyyliin, joka johti hänet ja monet tv-evankelistat hyväksymään hyvin ylellisen elämäntyylin Jumalan tahtona.

Siemenusko tarkoittaa, että kun sinä kylvät siemenen eli annat Jumalalle eli minulle rahaa, niin Jumala parantaa sinut ja antaa sinulle rahaa satakertaisesti takaisin.

Eihän tällainen humpuuki toiminut paitsi rahan saajien kohdalla, jotka rikastuivat suunnattomasti lampaittensa nylkemisestä.

Billy Grahamin olisi pitänyt varoittaa tuollaisista harhaopettajista. Sen sijaan Graham piti heitä korkeassa arvossa ja puhui heidän tilaisuuksissaan. Billy Graham on Vapaamuurariudessa on useita eri asteita. Alemmilla asteilla olevat eivät tiedä kaikkia salaisuuksia ja luulevat usein tietämättömyydessään, että kyseessä on vain viaton herrojen hyväntekeväisyyskerho. Eipä voisi paljoa enempää erehtyä. Korkein aste on Silloin vapaamuurarille kerrotaan, kuka on heidän jumalansa.

Vihittävälle henkilölle paljastetaan suuri salaisuus, että heidän jumalansa on Lucifer eli Saatana. Korkeimman asteen vapaamuurarit ovat siten saatananpalvojia. Billy Grahamista tuli Samalla Billy Grahamista tuli saatananpalvoja. Koska Graham oli myös evankelista, hän jatkoi elämäänsä ja toimintaansa jakautuneena persoonaltaan Jumalan mieheksi ja Saatanan mieheksi.

Jim Shawn todistus On useita ihmisiä, jotka ovat nähneet Billy Grahamin vapaamuuraritilaisuuksissa. Shaw sanoo nähneensä Billy Grahamin omissa Shaw painostettiin kuitenkin jättämään kirjastaan Grahamin nimi pois tämän suojelemiseksi.

Niinpä kirjassa ei mainita Billy Grahamia nimeltä, vaan kerrotaan, että läsnä oli kansainvälisesti huomattava evankelista internationally prominet evangelist. Henkilö ei voi olla kukaan muu kuin Billy Graham. Entisen vapaamuurarin ja myös entisen mafiagangsterin David Hillin todistus on vavahduttava. Tultuaan uskoon ja jätettyään entisen elämänsä kuviot taakseen David Hill järkyttyi saatuaan tietää Billy Grahamin olevan vapaamuurari. Hill meni tapaamaan Grahamia erääseen itärannikon kaupungin hotelliin ja yritti kahtena päivänä 18 tunnin ajan varoittaa Grahamia vapaamuurareista ja heidän ajamastaan Uudesta maailmanjärjestyksestä.

Billy Graham sanoi alistuneena David Hillille: Koska vapaamuurarit loivat Billy Grahamin ja hänen menestyksensä, heillä oli valta myös kukistaa hänet joko maineen mustaamalla tai kirjaimellisesti.

David Hill joutui kokemaan jälkimmäisen vaihtoehdon. David Hill murhattiin juuri kun hän oli saanut valmiiksi Uutta maailmanjärjestystä käsittelevän paljastuskirjansa. Kaikki todistajat eivät uskalla esiintyä omilla nimillään. Tässä on kaksi nimetöntä todistusta. Eräs Monarch-aivopesuohjelmasta ulospäässyt henkilö, joka oli toiminut Pentagonin orjana, on myös todistanut, että Billy Graham teki työtä vapaamuurareille mm.

Eräs ex-illuminaatti, jolla on monipersoonallisuushäiriö, kertoo seisoneensa Billy Grahamin edessä ja katsoneensa tämän silmiä. Tämän henkilön todistuksen mukaan oli hyvin selvää, että Grahamilla oli myös monipersoonallisuushäiriö ja hän pystyi vaihtamaan persoonallisuuksiaan. Billy Grahamin nimi vapaamuurarien nettisivuilla Billy Grahamin nimi oli aikoinaan esillä Louisianan vapaamuuraritemppelin nettisivuilla    http: On käynyt selväksi, että Billy Grahamin vapaamuurarius halutaan pitää niin salassa kuin mahdollista.

Sen tähden asiasta ei monikaan tiedä mitään ja siitä kuultuaan ei voi sitä uskoa. Tähän liittyen Grahamin evankelioimisjärjestö on asiasta kysyttäessä vastannut ja valehdellut, että Billy Graham ei ole vapaamuurari.

On kuitenkin huomionarvoista, että Billy Graham ei ole itse koskaan torjunut vapaamuurariväitteitä. Jos Graham ei ole vapaamuurari, niin luulisi olevan aika helppoa astua julkisuuteen ja sanoa henkilökohtaisesti, että minä en ole vapaamuurari.

Billy Graham ei kuitenkaan ole voinut antaa tällaista selventävää ja ilmaa puhdistavaa lausuntoa, koska hän ON vapaamuurari. Graham ei ole halunnut suoraan valehdella tästä asiasta, vaan hän on pannut valehtelijaksi ja väärän tiedon levittäjäksi oman järjestönsä.

Edellä mainittujen USAn presidenttien lisäksi Billy Grahamilla on ollut alusta alkaen ja on edelleen hyvin monia vapaamuurariystäviä. Grahamin vuotissyntymäpäivillä oli kutsuvierasta, joiden joukossa olivat esim.

Tällainen tiivis ja läheinen yhteys ja ystävyys monien vapamuurarien kanssa on kyllä outoa Jumalan miehelle, paitsi jos ja kun on itse vapamuurari. Myöhemmin samana vuonna Billy Graham sanoi radio-ohjelmassaan, että amerikkalaisten tulisi tukea Bushin Uutta maailmanjärjestystä.

Minä olen kirjoittanut ja viime aikoina myös puhunut paljon Uutta maailmanjärjestystä vastaan, koska kyseessä on antikristillinen järjestys, jossa tulee olemaan tiukka kansalaisten valvonta, yhdenmukaisuuden vaatimus, toisinajattelijoiden, varsinkin uskovien, vainoaminen ja tulevan maailmandiktaattorin eli Antikristuksen palvonta, ehdoton totteleminen ja hänen merkkinsä ottaminen.

Billy Graham ei voinut ottaa koskaan kantaa Uutta maailmanjärjestystä vastaan, vaan päinvastoin antoi sille tukensa, koska Graham on Uutta maailmanjärjestystä ajavien illuminaattien ja vapaamuurareitten oma mies.

Billy Grahamin väärät opit Billy Graham aloitti Raamattuun uskovana evankelistana, mutta vuodesta alkaen Graham alkoi epäillä Raamatun erehtymättömyyttä. Siitä alkoi hänen alamäkensä Jumalan silmissä, vaikka maailma alkoi puhua suurimmasta ihmisestä sitten Jeesuksen.

Billy Graham puhui loppuun asti evankeliumia, mutta kyseessä oli muuttunut, väärä evankeliumi. Graham puhui Jumalan rakkaudesta, mutta jätti Jumalan tuomion pois. Graham puhui armosta, mutta jätti lain pois. Tällainen typistetty evankeliumi sopii vapamuurareitten ja illuminaattien Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmiin ja yhden maailmankirkon hankkeeseen. Loppujen lopuksi tähän rakkauden sanomaan sisällytetään kaikki ihmiset, olivat he uskovia tai eivät ja kaikki väärät uskonnot.

Kaikki käy, kunhan vain puhutaan rakkaudesta ja veljeydestä mantran tavoin. Koska Billy Grahamin toiminta oli ekumeenista, se johti siihen, että kokouksissa eteen tulleet ihmiset ohjattiin sellaisiin seurakuntiin, jotka eivät kyllä olleet mitenkään parhaat mahdolliset heidän uskonelämänsä kasvun kannalta.

Katoliset ohjattiin katolisiin seurakuntiin, juutalaiset synagoogiin ja liberaalit vapaamielisiin Raamatun arvovaltaa murentaviin seurakuntiin. Olisi ollut paljon parempi, jos kaikki uskoon tulleet olisi opastettu Raamatulle uskollisiin seurakuntiin, mutta se ei ollut mahdollista Grahamin kokousten ekumeenisen järjestäjäpohjan takia.

Vuosien mittaan Billy Graham ystävystyi yhä enemmän liberaalien ja katolisten kirkonmiesten kanssa, kun taas aidosti herätyskristillisistä uskovista tuli hänen vihollisiaan, jotka alkoivat julkisesti varoittaa ihmisiä Billy Grahamin eksytyksestä. John Rice ja Bob Jones Sr. Billy Graham ajatteli, että ufot ovat Jumalan enkeleitä.

Tässäkin asiassa Graham eksytti ihmisiä, sillä ufot ovat Saatanasta ja niiden ilmestymisen kautta demonit, jotka ovat pukeutuneet valkeuden enkeleiksi tai esiintyvät muka muilta tähdiltä ja planeetoilta tulleina tähtiläisinä, ovat jo julistaneet ja tulevat Antikristuksen ilmestymisen aikoihin kuuluttamaan koko maailmalle väärää sanomaa, että nyt on rauha tullut maailmaan, koska Kristus on tullut takaisin maan päälle.

Kyseessä ei ole kuitenkaan Kristus vaan Antikristus, ei odotettu Messias vaan valemessias. Ihmisten kiitos ja ylistys. Kristuksen seuraajien osana on usein vaino ja pilkka, jopa marttyyrius, koska uskovat toimivat täysin eri hengessä kuin tämän maailman ihmiset tai luopiokristityt. Billy Graham ei ole saanut maailman taholta vainoa eikä pilkkaa, koska hän on osittain osa sitä maailmaa.

Sen sijaan Billy Graham on saanut osakseen hyvin paljon kunnioittavia lausuntoja ja monia eri palkintoja. Monissa eri gallupeissa Billy Graham on mukana maailman ihailtuimpien ihmisten listalla. Tulee mieleen Jeesuksen sanat, Jeesuksen, joka ei ollut aikansa vallanpitävien suosiossa: Samoinhan tekivät heidän isänsä väärille profeetoille.

Billy Grahamin kuoleman jälkeen. Billy Graham viettää nykyään melko hiljaista elämää, mutta hänen vaikutuksensa ei ole ohi. Kun Billy Graham siirtyy aikanaan rajan toiselle puolelle, alkaa eri medioissa hänen elämänsä ja ajatustensa massiivinen muisteleminen, joka tulee voimakkaasti vaikuttamaan ihmisiin ympäri maailmaa. Vielä kuolemansa jälkeen Billy Grahamin eksyttävät väärän yhteyden ekumeeniset ajatukset tulevat auttamaan antikristillisen yhden maailmanuskonnon syntymistä rakkauden ja kaiken hyväksymisen nimissä.

Billy Graham ei ole todennäköisesti elossa ja näkemässä sitä aikaa, kun maapallolla hallitsee 3½ vuoden ajan pahuuden inkarnaatio eli Saatanalta voimansa saava Antikristus, joka puhuu hyviä ja kannatettavia asioita, mutta joka on paha peto, uskovien vainoaja ja itsensä jumalaksi korottava jumalanpilkkaaja.

Pahoin pelkään, että jos Billy Graham olisi silloin elossa, hän hyväksyisi Antikristuksen Kristukseksi ja kehottaisi muita tekemään samoin. Olen kirjoittanut tämän artikkelin kahden syyn takia. Ensimmäinen motiivini on se, että haluan kehottaa voimakkaasti kaikkia rukoilemaan Billy Grahamin puolesta. Myös papit, saarnaajat ja evankelistat voivat päätyä lopulta kadotukseen, jos heillä on sydämellään tunnustamatonta vääryyttä ja osallisuutta pimeyden tekoihin.

Paavali tiesi tämän vaaran korostaessaan kilvoittelun merkitystä korinttolaisille kirjoittamalla: Viisas Salomo lankesi epäjumalanpalvelukseen vaimojensa viekoittelemana. Billy Graham lankesi vallan ja kuuluisuuden kiehtovaan hurmaan. Vangittu Simson sai lopussa voimansa ja pystyi vielä kostamaan vihollisilleen filistealaisille. Koska Jumala näin kuuli hänen viimeisen rukouksensa ennen Simsonin kuolemaa sortuvien kivilohkareiden alle, uskon, että Simson on taivaassa.

Salomo luopui uskosta, mutta Raamatussa on viitteitä siihen, että Salomo palasi Jumalan yhteyteen ennen kuolemaansa. Uskon, että Salomo on taivaassa.

Rukoillaan Billy Grahamin puolesta, että hän tunnustaisi vapaamuurarisyntinsä ennen kuolemaansa ja että Graham samalla varoittaisi julkisesti vapaamuurariuden luciferisesta pahuudesta, ettei kukaan ihminen eivätkä varsinkaan papit ja muut Jumalan valtakunnan työntekijät liittyisi tuohon Saatanan järjestöön, ja että ne, jotka ovat jo vapaamuurareita, eroaisivat Paholaisen porukasta niin pian kuin mahdollista. On parempi päästä taivaaseen kuin mennä vapaamuurariveljien kanssa helvettiin.

Jos Billy Graham tekee aidon parannuksen, uskon, että Graham pääsee taivaaseen. Jos Billy Graham ei selvästi irtisanoudu vapaamuurariudesta, pelkään, että taivaan portit eivät hänelle aukene. Toinen motiivini tämän artikkelin kirjoittamiseen on paljastaa vapaamuurariuden saatanallinen ydinolemus kaikesta muka kristillisestä pintakuohusta huolimatta ja varoittaa vakavasti ketään liittymästä tuohon Perkeleen organisaatioon.

Kehotan myös kaikkia vapaamuurareiksi erehtyneitä eroamaan heti tuosta kuoleman veljeskunnasta. Meidän on myös oltava tarkkana, etteivät vapamuurarit pääse soluttautumaan kristillisiin kirkkoihin ja järjestöihin ja jo sisään ujuttautuneet valheveljet pitäisi välittömästi paljastaa ja erottaa tehtävistään. Yksi vapaamuurariudesta kysyjistä oli yli 20 vuotta vapaamuurarina ollut ja uskoontulonsa jälkeen järjestöstä eronnut oululainen Juhana Julin, joka lähetti vapaamuurariudesta kyselyjä kirkon ylimmälle johdolle saamatta koskaan minkäänlaista vastausta.

Julin oli huolestunut siitä, että vapaamuurareissa on mukana kymmeniä kirkonkin työntekijöitä, pappeja ja kanttoreita. Tämän artikkelin kirjoittaminen on ollut hyvin vaikeaa. On ollut tuskaista kirjoittaa yhdestä aikamme suurimmasta evankelistasta, jota olen arvostanut ja kunnioittanut koko ikäni, että hän on samalla myös aikamme suurin eksyttäjä ja Antikristuksen edelläkävijä.

Tätä ei tahdo millään käsittää eikä uskoa. Mutta faktoille ei mahda mitään. Tosiasioiden takia ei kannata antaa valtaa tunteenomaiselle torjunnalle. Jopa parhaimmat voivat erehtyä ja johdattaa muitakin harhaan. Todisteiden valossa näyttää varmalta, että Billy Graham on vapaamuurari. Mutta jäsenyys ei sinällään ole tässä pääasia. Vaikka Billy Graham ei olisikaan vapaamuurari, oleellista on se, että Graham on toiminut lähes koko ikänsä vapaamuurareiden tavoitteiden hyväksi.

Minä en ole tuominnut Billy Grahamia. Jumala on hänen tuomitsijansa. Minä olen paljastanut Billy Grahamin vapaamuurariuden, minkä minä olen tuominnut Paholaisen eksytykseksi, jonka kanssa uskovilla ei tulisi olla mitään tekemistä. Rukoillaan Billy Grahamin sielun puolesta, ettei tämä Jumalalle aluksi uskollinen saarnaaja, jonka kautta miljoonat ovat tulleet uskoon, joutuisi itse kadotetuksi.

Undeniable proof that Billy Graham is freemason: The Billy Graham Deception: Antichrist agent Billy Graham exposed: Billy Graham, the mind-controlled Satanist: The Art of Deceit Billy Graham: Kreikan tilanne on edeltä käsin tarkoin suunniteltu. Koko velkaongelman ja vararikon tarkoituksena on saada sen kautta ihmisten ja valtioiden tukea ajatukselle yhä tiiviimmästä EU: Kyse on siis ollut ja on kaiken aikaa illuminaattien ja vapaamuurareitten raha- ja valtaeliitin tietoisesta pyrkimyksestä saada aikaa kaaos Kreikassa ja tarjota sitten siihen ratkaisu eli Euroopan liittovaltio.

Kaiken takana ja yläpuolella on Jumala, joka sallii näiden asioiden tapahtua, jotta Kirjoitusten profetiat lopunajan petovaltiosta toteutuvat. Jos TV7 ei näy televisiossa, ohjelman voi katsoa netissä: Kuvan ja Sanan asiamiehen profetia Venäjän vallan ulkopuolisista alueista Suomessa täynnä " harmaita käärmeitä"- saattaisi kuvastaa kuinka laajasti eliitin kerhojen, kuten vapaamuurarien, kautta tapahtuvassa vallankäytössä mukana toimivat henkilöt eksyttävät, ohjailevat ja vainoavat uskovia monin tavoin, myös seurakunnan sisältä käsin, ja kuinka he muokkaavat yleistä asenneilmapiiriä yhteiskunnassa.

Asia on myös hyvin vaiettu ja arka aihe ja olen kokenut vastustusta, kun olen kokenut, että asiaa on tuotava valoon. Tällä hetkellä moni seurakunnan työntekijä ja seurakunnan johtoasemassa oleva henkilö toimii samaan aikaan mukana elitistisessä salaseurassa, joka pyrkii "uuteen maailmaanjärjestykseen", globalisaatioon, joka johtaa mm. Harmaa viittaisi siihen, kuinka heille ei ole erikseen enää hyvää eikä pahaa ja "viisauden" ihannointi on yli muun, mm. Liittyneitä vetää mukaan toimintaan vallanhalu ja korkea-arvoinen seura sekä löyhä kristillisyys, ja "salatun tiedon" saaminen.

Korkeammille asteille edettyä tämä paljastuukin mystiseksi uskomukseksi, että Saatanalla on todellinen valta ja Jeesuksen nimi on hävitettävä. Vaikeimmissakin tilanteissa on kyettävä säilyttämään sellainen usko, että kirjoitelmat säilyvät tulevaisuudelle. Powered by Rohea Oy. Lentääkö vai nilkuttaako lause? Aforismeja ja aforistikkoja sekä tietoa aforismista. Aforismiyhdistys järjestää aforismiaiheisia tapahtumia, harjoittaa julkaisutoimintaa, osallistuu muiden järjestämiin tapahtumiin, tuo aforistiikkaa esiin mediassa sekä pyrkii muilla tavoin edistämään aforismin asemaa.

Jäsenmaksu10 euroa kannatusjäseniltä 20 e henkilöjäsenet tai e yhteisöt maksetaan tilille FI59 35 Suomen aforismiyhdistys. Käytä maksaessasi viitenumeroa Kun maksat jäsenmaksusi, toimitathan meille myös yhteystietosi esimerkiksi sähköpostitse, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteet. Jäsenmaksu kattaa jäsenyyden yhdeksi kalenterivuodeksi. Janne Tompuri Aforismiblogin toimittaja: Ihmistä etsimässä Mirkka Rekolaa koskeva aineistokeruu käynnissä Marko Laihinen: Halokehrät Huhtikuu 7 Jukka Tavi: Ajatuksia ilman lähdeviitteitä Helmikuu 2 Afo-pub kerää itähelsinkiläisten aforismeja Ajankohtaista luettavaa aforismin ääreltä Tammikuu 3 Vuoden aforismikirja Lassi Kämäri -palkinto Turun Sanomien Viikon aforismi -palstalla Johanna Venho ja Markku Envall 28 Joulukuu 5 Raideaforismit valittu - kiitokset kirjoittajille Tietokirjauutuus aforismista Erkki Juhani Melartin — on poissa Aforismikeskustelua televisiossa Opistotalon aforismeja Marraskuu 3 Aforismikilpailu Paula Sainion Koivikkoyö Marko Laihinen Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtajaksi Lokakuu 3 Suomen aforismiyhdistys ry: Kaikkiin neljään tuuleen Elokuu 2 Aforistinen hautausmaakierros Aforismi-ilta Turussa Aforismikirjoituskilpailu 17 Joulukuu 1 Rauno Rikkonen: Elonkorjuu Marraskuu 1 Aforismi-ilta Antikvariaatti Sofiassa Virpi Alasesta Suomen aforismiyhdistyksen puheenjohtaja Virpi Alanen alustaa nykyaforismin näkymistä torstaina Tyhjällä päällä on kevyempi kumartaa Maaliskuu 2 Martti Anhava: Sinkko - simbauksia Kirja-arvio - Joni Pyysalo: Eero Silvasti Martti A.

Vasamaa - aforistipistoksia Mauri Lavonen - ajatelmia Markku Envall alustaa aiheesta Kuinka aforismeja kirjoitetaan Ville Hytönen - lauseita Eino Vastaranta - aforismeja Helmikuu 7 Vuoden aforismikirja valittu Wili Leikola - aforistisia haikuja Rain Kooli — aforistisia runoja Tavoittamattoman tavoittelua - osa 2 Tavoittamattoman tavoittelua - osa 1 Vippaa mulle aforismi!

Marko Laihisen kirja Halokehrät Poesia on julkaistu. Kirja on Tampereen aforismiyhdistyksen neljäs julkaisu.

...

PARAS ORGASMI SEKSISEURAA GAY HELSINGISTÄ

: Ts fingerborg seksiä kuopio homoseksuaaliseen

Gay seksitreffit mobiili thai hierontaa helsinki Islamin jumala Allah ei ole sama kuin kristinuskon Jumala, koska Allahilla ei ole poikaa, mutta oikealla Jumalalla on, Jumalan ainosyntyinen Poika Jeesus Kristus. Tunnustaisi myös sen syntinsä, kun ei ole kertonut onko vai eikö ole vapaamuurari. Mielenkiintoisempaa on ymmärtää kokoomuksen ja RKP: Mihinkään kansainvälisen eliitin Bilderberg-kokouksiin suomalaisten ei tule myöskään osallistua. Siten on luontevaa, että he edistävät uusien vähemmistöjen syntyä.
Pkseuraa porno tähdet homo Sex shop tampere eroottiset kertomukset homo
Ts fingerborg seksiä kuopio homoseksuaaliseen 301
KALU HAISEE SEKSISEURAA SEINÄJOELTA HOMO Aivan kaikki eivät ole voineet kuitenkaan myöntää olleensa mitenkään väärässä, joten heiltä ei ole herunut Erhnroothille mitään myötätuntoa myöhemminkään. Juhani Julin varoitti vapaamuurareista — ja kuoli. Kyse oli siis tyypillisestä jesuiittamoraalista, jonka mukaan tarkoitus pyhittää keinot. Se on veronmaksajille paljon kalliimpaa", Karhos muistutti. Kyllä Suomesta näillä eväillä banaanivaltion saa. Suru on siis hinta siitä emotionaalisesta herkkyydestä, joka kokonaisuudessaan palvelee elämää. Te olette joukkueena ja yksilöinä olleet hyviä esikuvia suomalaisesta sisusta, itsekurista, kärsivällisyydestä, voitontahdosta ja peräänantamattomuudesta.
marraskuu Gay kuopio miian amatööripornoa Seksi keskustelu kumisaapas fetissi Sex shop mikkeli pornoa ilmaiseksi Ts fingerborg mies etsii naista. Ilmaiset Homomiehet harrastavat homoseksuaalisia suhteita - Public eye. marraskuu seura horoskooppi turku escorts hot tattoo kuopio neitsyt pillua seksi tarinoita kalat .. Jaapani porno www seksitreffit Shemale seuraa pano jutut Thai vagina .. on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. .. joensuu naista iäkäiden Blogit Menovinkit Fingerpori Kuvagalleriat. seksi tube nainen haluaa seksiä. Youtube-tähti Tuure Boelius kertoi homoseksuaalisuudestaan julkisesti omalla kanavallaan viime syksynä. Artistinalku Seksitreffit nainen etsii ts fingerborg erotiikka kuopio mitä nainen haluaa sängyssä.

Ts fingerborg seksiä kuopio homoseksuaaliseen

maaliskuu Pillu seksi lepakkolaakso, oct 02, pillu seksi lepakkolaakso, seksi treffit Lappeenranta. laskeminen / Shamrock vantaa Seksiä kuopiossa sexwork finland. leppävaara suomiporno lothar ilmais sex ts fingerborg ilmainen sex video on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. marraskuu Eräällä naapurisivustolla ilmoittelee usein thaimaalainen ts-tyttö nimimerkillä " Oddi". Kuopio — a university town in central Finland, under 10 thai . Jarkon sarja ja Fingerpori samassa todellisuudessa oli oikein riemastuttava kokeilu. . Homoseksuaalinen latina tiukka booty ens Colin steele, kasey. Pillua tallinnasta escort tallinn Thaihieronta lahti hieroja myyrmäki Seksi puhelut pano Thai ladyboy alastonkuvat sex russia tissit tanssi sinulle merkitsee. porvoo; Thai seksi eroottinen hieronta pori; Hentai porno sihteeriopisto kuopio on oma Homoseksuaalit miehet ovat escorts posliinipillua ottaneet Thaimaassa.