Tuhmat tarinat suomi homoseksuaaliseen 24 seksi

tuhmat tarinat suomi homoseksuaaliseen 24 seksi

Avasin kondomin pakkauksen ja asetin sen paikoilleen. Menin apen päälle, aloin asetella hänen kaluaan pillulleni ja pikkuhiljaa aloin ratsastaa. Tunsin jonkin verran kipua kun appeni suuri kalu upposi pilluuni. Hetken aikaa ratsastettuani, appeni otti ohjat käsiinsä, nosti minut siihen sohvalle makaamaan ja tuli itse päälleni jatkamaan. Hänen kalunsa työntyi joka työnnöllä aivan pohjaan asti ja minä voihkin, kuten hänkin. Ei mennyt kauaakaan, kun sain aika rajun orgasmin, huusin ja tuntui, että näen pelkkää mustaa.

Minun orgasmini aikaansaannoksena apellakin lähti lastit liikkeelle, hän laukesi räjähdysmäisesti kondomin kärkeen. Sen jälkeen hän tuli viereeni sohvalle makaamaan, kumpikin hiestä märkinä. Makoilimme siinä ja suutelimme jonkin aikaa.

Päätimme lähteä järveen vilvoittelemaan. Apella jäi ne hommatkin tekemättä kun jo lähdettiin kotiin päin, ettemme aiheuttaisi epäilyksiä. Kyllä on kokemusta vanhemmasta miehestä. Ne osaavat kyllä tosi hellästi ja ihanasti vietellä sekstailemaan.

Olen naimisissa, ja yhden lapsen äiti. Nykyisin ei se sekstailu ole aina niin jokapäiväistä mitä toivoisi. Jostakin syystä olin ja olen edelleenkin kiinostunut vanhemmista miehistä. Kuin sattumalta jouduin kokemaan vanhemman miehen haluja. Kyseessä on äidin veli, eli minun eno. Huomasin miten eno aina seuraa minua. Joskus se ottaa minusta kiinni ja puristaa itseään vasten. Mietin joskus hänen ja vaimonsa välejä. Usein he riitelevät ja eno tulee meille allapäin.

Epäilen heidän välisiä eroottisia hetkiä. Tuskin he rakastelevat ollenkaan, tai varmaankin tosi harvoin. Silloin olin yksin kotona kun eno tuli käymään aivan muissa asioissa, mihin se tapaaminen johti. Kun keittelin kahvit ja olin keittiössä laittamassa kuppeja pöytään, niin eno halasi minua taas takaapäin.

Enpäs halunnutkaan irti hänen otteestaan. Kiedoin myös käteni taakse ja hänen ympärille. Olin ollut ilman mieheni hyväilyjä useita viikkoja.

Kun eno huomasi että en vastustelekkaan ja rimpuile irti hänen otteestaan, niin hän alkoi hellästi hyväilemään ja puristelemaan rintojani puseron päältä. Suudellen niskaani hän kuiskasi, miten paljon hän haluaa minua.

Olin siitä hetkestä myyty. Varmaan tärisin jännityksestä ja halusta antautua tälle Kun käännyin ja kiedoin käteni enon kaulaan, hän veti minut itseään vasten ja antoi sellaisen kielisuudelman, että olin aivan hyytelönä hänen käsissään. Annoin hänen vastustelematta puristella peppua ja rintoja. Olin mielettömän kiiman vallassa kun hän painoi minut tiskipöytää vasten ja avasi puseron ja kaivoi rintani paljaaksi. Kuin pieni poika, eno hamusi nännin suuhunsa ja imi molempia rintoja.

Hän olisi varmaan ottanut minut siinä pöytää vasten, mutta menimme olohuoneen matolle. Kiimaisina melkein revimme vaatteet toistemme päältä. Asetuin selälleni matolle ja vedin enon päälleni. Tuntui tajuttoman hyvälle kun enon mahtava, suonikas elin painui rajusti sisääni.

Nussimme toisillemme ihanat orkut siinä matolla. Sen jälkeen jatkoimme vielä vierashuoneen sängyssä. Toinen kerta oli hellempi, ja nautimme siitä pitempään. Se ei jäänyt tosiaan ainoaksi kerraksi. Vieläkin eno käy meillä yksin tekemässä erilaisia kotiremppoja yms. Yleensä ne käynnit sattuu silloin, kun olen yksin kotona.

Joten hellimme toisiamme aina kun on tilaisuus olla "silleen". Tästä tuli aika pitkä teksti. On muuten tämäkin täyttä totta, ja ihanaa on. Alkuun vähä omatunto soimasi ja ajatukset pyöri yölläkin mielessä ettei meinannut uni tulla.

Onko apen kanssa ollut viimeaikoina sekstailuja. Oli kiva lukea pieni tarinasi Luvatonta salaisesti! Tästä minun tarinasta on aikaa noin 4 vuotta, olen nyt 24v ja tämä josta tarinassa kerroin, ei tosiaan jäänyt siihen kertaan, onneksi, hän on käynyt meillä kyläilemässä kun on tiennyt mieheni olevan poissa ja olemme käyneet myös tällä mökillä hänen kanssaan.

Aluksi kanssa omatunto soimasi ja teki mieli hakata päätä seinään, ajattelin asian kuitenkin näin että hyvä et apelle kelpaan siinä asiassa kun seksielämä pojan kanssa on ollut aika nihkeetä. Viimeisin kerta tapahtui autossani, se oli kesäkuun alkua. Yhtenä päivänä appi soitti ja kertoi, että hänen autonsa hajosi tien päälle kaupunkiin ja se vietiin hinurilla korjaamolle, minun työajan päättymiseen oli tunti aikaa joten lupasin viedä hänet kotiin mennessäni mikäli hän saisi sen tunnin kulutettua kaupungilla ja sehän sopi hänelle.

Siitä puhelusta se jäätävä seksinjano taas alkoi. Töiden jälkeen kurvasin sovitulle paikalle, eräälle huoltsikalle. Appi istui kyytiin ja heti hänen kätensä vaelsi jalkoväliini ja hän suuteli minua. Vaistomaisesti oma käteni vaelsi hänen jalkoväliinsä. Hän kuiskasi korvaani että otettaisiinko pikaiset. Pikaiset koska hänellä oli hieman kiire erääseen asiakastapaamiseen. Lähdin ajamaan kotokylää kohti ja mietin mihin pusikkoon ajaisin, ettei ihan koko maailma näkisi.

Keksin erään metsätien, mitä pääsee autolla ja ajoin sinne. Pysäytin auton ja mitään sanomatta kumpikin menimme autoni takapenkille. Ensin istuimme vierekkäin ja suutelimme, appeni hyväili rintojani käsillään. Olimme kumpikin todella kiimaisia.

Minä menin makaamaan penkille, appeni riisui minun housuni ensin ja sitten omansa. Tuntui taas aivan mahtavalta kun hän työnsi kalunsa sisääni. Se kerta tosiaan jäi vähän pikaiseksi, kumpikin saimme orgasmit melkein heti. Tämän jälkeen ei olla sekstailtu ainakaan vielä. Tosin viimeksi kun kävimme heillä mieheni kanssa, heti kun mieheni ja anoppini katseet välttivät, appi tarttui minua perseestä ja nipistin minäkin häntä perseestä ohimennen, jotain on edelleen ilmassa.

Ennen näitä juttuja, minun oli hirveän vaikea olla heillä ja heidän kanssaan oli vaikea mitään puhua, nykyään apen kanssa on todella helppo olla ja puhua. En kyllä itsekkään tajua, mikä noissa vanhemmissa miehissä niin kiihottaa.

Olen ollut tähän appiukkooni ihastunut 17 kesäisenä. Jos minun pitäisi arvata hänen ikänsä, heittäisin väliin, mutta hän on yli 60 mutta ikähän on vaan numero. Jepni Naiset pettää miehet ei. Hyi herranjumala näitä teiän viestejä. Omien sukulaasten ja vielä appiukon kaa.. Miten homoseksuaalit liittyvät tämän ketjun viesteihin? Pitäisikö minun mainita, että "hyväksyn kyllä heterot mutta tää.. Vastaa alkuperäiseen viestiin Ihana appiukko Mä muistan sen kirkkaan päivän, sen kesän ja sen valonhäivän.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Jos sitä nyt seksiksi voi sanoa?!? Jonkun aikaa kun olin "hieronut voidetta ihoon" niin hän ohjasi mun sormen klitalleen ja liikutteli sitä hetken Kaippa se kiihottuneisuus sit voitti kun halusin saada jotain uutta pajon isompaa tunnetta, ja et hän nauttis kans ja yritin tehdä parhaani et se tuntuis oikeen hyvälle. Puristelin välil sitä sormien väliin, välillä työnsin sormia hänen sisään ja kuuntelin sen huokailuja.

Sit se yhtäkkii nappas mun reiteen kii ja puristi tod lujaa. Samalla se nosti lantionsa aika ylös ja sen kroppa alko vatkaan ja puoliks muris ja voihki Kuitenki se kävi äkkiä. Aattelin välil et tää oli nyt tässä mut taas toisaalta Silittelin häntä siin ja puhuttiin, jotain Lähettiin kuiteskin saunasta pois ja keittiön Vähän aikaa jotain juteltiin ja sit ne muuttu seksijutuiksi.

Hän alko kyselee miltä se tuntu olla naisen kans suhteessa ja halus tietää vähän yksityiskohtasemmin mitä tapahtu ku oltiin sängyssä. Sellasta äidille tyypillistä kiusottelua oli ja vähän kaksimielisiä juttuja Sitten se tuli mun kainaloon ja suukotti poskelle, ja avas mun kylpytakin ja alko puhelee jotain et " Olihan se ihan outoa, kiihottavaa, mutta outoa, ja silti niin kiihottavaa.

Hän kävi koko ajan rohkeammaksi ja vähitellen ihan kokonaan silitteli mun häpyä ja välillä rintojen välistä sormilla luikerteli Kiihotuin silti, vaikka jokin mun sisällä sano et ei Tein sit ihan rohkeen liikkeen kun hänen kätensä tottakai halusi mennä pidemmälle.

Nostin reiteni äidin lantiolle ja levitin jalat kunnolla ja aattelin et antaa mennä Hän päästi tuhman "mmm" äänen ja samalla painoi kätensä mun jalkoväliin ja painoi sormen emättimen päälle, ja päästi uudestaan "mmmm" äänen, vissiinkai kun huomas et oon ihan kosteena. Hän hyväili syvältä ja ihanasti ja välillä paino kynnellä kipeesti gpisteen luonta.

Liikuttelin itekkin peppua ylös ja alas ja huokailin ku tuntu niin järkyn hyvältä. Se alko olla sit kohta ihan Sukurutsaa, insestiä, ja kaikkee sairasta vaik se kielletty kiima sit voitti. Siirryin kokonaan mun sängylle ja käännyin äitiin päin, nostin jalan sen pepun päälle ja ohjasin sen käden takas mun hävylle.

Sit sanoin sille et "tätähän sä haluat Sit ei puhuttu enää paljoa mitään En ikinä ollu aatellu et mitään suukotteluja vakavampaa teen, mut huulet ja leuka täris mulla ku painettiin huulet yhteen ja alettiin suuteleen.

Sain melkeen orkun pelkästä suutelusta Mä käännyin selälleni ja äiti tuli sit mun päälle niinku mies. Levitin jalat ja paineltiin pillujamme toisiaan vasten Laitoin sormen meidän pillujen väliin ja hieroin molempia yhtäaikaa Se alko kiihottaa ihan mielettömästi. Nostin häntä olkapäistä istumaan mun päälle ja hetken kattelin kun hän liikutteli lantiotaan eteen ja taakse Muistan edelleen sen tuoksun, sitä tuskin tuun koskaan unohtamaan. Kun hänen pillu oli siin edessä ni tuli sellai pakokauhun tunne, jotenkin masentava ja pelottava Nuolin klittaa ihan tärinät päällä ja välil emätintä.

Sekin sit alko tuntuu ok: Nuolin ja imin ja kuuntelin hänen voihkimistaan. Työnsin sormet sisään ja aloin naimaan niillä samalla ku nuolin. Sit painoin jostain kohtaa mikä sai hänet kouristaan Sit hän pyyteli anteeks ja kerto et siin on sellai kohta et kun siit painelee ni tulee tunne et on pakko ponnistaa ja sit ei pysty pidättää.

No, täytyy tunnustaa et olin omalla pissallaniki leikkiny jonkun kerran et ei se sillai mikään järkytys ollu. Ei se maku kyl mikään kovin herkullinen ole mut on siin se tuhma ja likainen juttu mikä kiihottaa mua.

Välil ku nuolin häntä niin tarkotuksella painoin siit kohtaan pikkasen et ihan vähän lirahtaa. Oli aika syntisentuhmaa nuola pissasta ja märkää pillua. Hetken viel ku nuolin niin annoin hälle pitkän ja ihanan orkun. Sit hän tuli taas makoilee mun päälle ja paineltiin lantioita toisiaan vasteen ja suukoteltiin. Sit hän sanoi et "joo sitä haluan", ja vähän aikaa mietin et mitä haluaa, ja sit muistin sen mitä hältä kysyinkin.

Sit hän alkoi kertoo tunnustuksia Sillointällöin hän oli mun nukkuessa hänen vieressään painellut itseään mua vasten Sit hän alko suukottelee mun vatsaa ja vähitellen meni mun jalkoväliä kohti. Halusin niin syntisesti tuntea kuinka mua nuollaan. Ja se tunne kun tunsin hänen huulet ja kielen niin laukesin nopeasti, ja vielä useamman kertaa. Kun oltiin siin sängyssä naitu pitkään ja monet orkut, niin äiti pyys mua kylppäriin.

Se laitto mut makaan siihen ja anto taas pillunsa nuoltavaksi, ja sit pyys painelee "siitä" kohdasta. Mua kiihotti ihan mieletömästi se et se haluu pissata mun suuhun. Nuolin ja painelin sitä kohtaa ja ain välillä lirus pissaa mun suuhun. Sit se pyys hieroo kunnolla ja painoin aika kovaa ja pyörittelin sormea, sit alko meni ihan kaarelle ja alko täriseen ja sit alko tulla ihan kunnolla pissaa.

Osan nielin ja osa valui mun päälle. Se oli kiihottavaa, likasta, syntistä Sängys viel suihkun jälkeen leikittiin kunnes sit nukahdettiin. Teki mieli juosta jonnekkin, karkuun. Itketti, hävetti ja pelotti. JA sit jo juoksin vessaan ja oksensin mahan tyhjäks.

En pelkästään krapulan takia, vaan myös henkisen pahoinvoinnin. Vähän aikaa itkin vessassa ja yritin jotain perusteluja keksiä asialle No tietty sit hänkin heräs ja kuulin kun se huuteli mua. Olin menny lauteille ja itkin silmäni punaseksi siellä.

Hän sit löysi mut, enkä kehannu silmiin katsoa. Sit näin äidin kaulan, kuinka olin syönyt sinne monta fritsua. Hitto kun se tuntu pahalta. Hän tuli mun viereen ja otti mut halaukseen yritti jotain lohduttavaa sanoa.

Yritti perustella, kertoa miks se tapahtu ja et siitä ei ole mitään vaaraa eikä haittaa meille. Se oli meidän salainen juttu, meidän nautinto. Mulla vaan meni masennusaallot pitkin vatsaa ja katumus oli ihan kauhea. Ja purskahdin taas itkuun kun menin vessaan ja näin itseni peilistä.

Mullakin oli fritsu kaulassa ja nännin vieressä. Aattelin et miten kauheelta ne näytti kun aattelee sitä et kuka ne teki. Jotein muutamien viikkojen päästä oli jo olo parempi. Siit ei menny sit kauaa kun mentiin taas sänkyyn. Sillä kertaa ei oltu otettu drinkkejä yhtään. Se oli vähän sellai terapiajuttu Sen jälkeen ollaan oltu sängyssä monia kertoja ja jossain vaiheessa me käyttäydyttiin enemmänkin ku rakastavaiset ku äiti ja tytär. Mustasukkasuus tuli kuvioihin, epäilyt, syytökset Nyt kun äiti on jo vanhus eikä enää pahasti sillä muisti pelaa,niin asia alkaa olla taakse jäänyttä.

Kävin terapiassa joitakin kertoja,mutta syyksi sanoin ihan muuta. En kehdannut koskaan sanoa, että "minä nussin äitini kanssa". Eihän sellaista voi sanoa. Insesti on jotain järkyttävää Ja olo on mustaakin mustempi. Tee siinä nyt sitten töitä, kasvata omaa perhettä, ole hyvä vaimo jne.

Elämässä voi joskus tyhmänä sortua järkyttäviin virheisiin. Nii minkäköhän ikänen olet nyt? Mietin et mahtaako tällasta tapahtua kuinkakin paljon tai vähän Todella hyvä tarina kaikkineen. Ikääni en viitsi sanoa, sori: Ja kyllä tätä tapahtuu. Mutta kuitenkin harvemmin siten, että kumpikin osapuoli on siihen valmis ja halukas. Enemmänkin se on sellaista, josta tulee joko heti tai sitten myöhemmin ikävyyksiä, kuten jopa tuomioita, ja että lapsi joutuu käymään terapiassa, kun on laskettu himot järkeä käyttämättä vapaaksi alaikäistä lastaan kohtaan.

Vaikkakaan en ole paras ihminen arvosteleen, mut ne äijät jotka käyttää lapsiaan hyväksi, niin se on jotain todella kuvottavaa. Venäjällähän esim se on järkyttävän yleistä. Ja uusioperheissä varsinkin, vaikkakaan ei ole insestistä kyse, niin monesti isäpuoli syyllistyy hyväksikäyttöön.

Mut tää maailma on jo sellanen mitä ei ihmisluonto pysty käsittään. Insesti ei ole synonyymi pedofilialle. Insesti voi sisältää kyllä pedofiliaa ja alaikäisen hyväksikäyttöä ja myös raiskaamista. Jos käyttää alaikäistä hyväkseen, kyse on alaikäisen hyväksikäytöstä, ei insestistä. Ei esimerkiksi homoseksuaalien välillä tapahtuvasta raiskauksesta puhuta homoseksin nimellä, vaan raiskaamisesta. Sama juttu heteroseksin kohdalla. Homoseksuaalinen tai heteroseksuaalinen seksi voi sisältää hyväksikäyttöä, jopa lapsen hyväksikäyttöä, pedofiliaa jne, mutta ne eivät ole synonyymeja.

Älä siis syytä asiasta insestiä, vaan äitiäsi joka käytti sinua alaikäisenä hyväkseen. Täällä maailmassa on miljoonia insestisuhteita jotka ovat terveitä ja insestinen seksi tapahtuu kahden aikuisen välillä.

Nuo parit kärsivät nyt samasta asiasta kuin homoseksuaalit kärsivät vielä sata vuotta sitten, eli hyväksikäytön ja sairauden stigmasta ja niiden taholta jotka eivät ymmärrä, eivätkä osaa erottaa noita termejä ja niiden merkityksiä toisistaan. Jos väität insestiä sairaudeksi, niin näytä se sairausluetteloista. Minä tiedän että sitä sinä et voi tehdä koska insesti ei ole parafilia. Minä taisin olla 4v kun isä kertoi mulle kuinka ihmeen kaunis prinsessa olen.

Minusta tulisi aina kauniimpi, mitä enemmän isää pitäisin hyvänä. Olenkin sitä mieltä että olen kaunein prinsessa, mitä maa päällään kantaa. Niin paljon on tullut sitä kyrpää imettyä. Kymmenen vuotiaana olin jo mestari, kaikki koo ktylän miehet rakasti prinsessaa ja isällä viinaa piisas. Olin musikaalisesti melo lahjaks,joten koulu maksoi kaiken. Kas kun sielläkin oli joku joka tahtoi osansa. Oluin niin lahjakas ja kaunis, että kylän paras pändikin tahtoi minut, silloin lauloi virve rosti.

Kaseva laulo kisapurren lavalla, minä olin pakun takahutlaarissa ollin raiskatttavana. Oli kuulema tiukat perät. Isä keitti kotona pontikkaa,sano et kas huora tuli kotiin.

Olin 45v kun sain tietää että nää prinsessan tekijät oli mun adoptiovanhemmat. Elämä on kai ihanaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Huh huh kauheeta Anne Kyl mie olisin jo lopettanu tollaset touhut alkuunsa jo siel saunassa Hrh insesti on kyl ihan pahinta syntiä mun mielets!

Syitä on varmast monia. Lapsi on nähny ja kuullu yhtä sun toista, ja on ollu äijänkörilään hiplattavana ja kuolattavana. Äiti oli seksikäs ja kaunis, ja ilmeisestikin käytti sitä hyväkseen miesten kanssa. Siis oon nähnyt äidin onnellisena miehen sylissä kun miehen kädet käy joka sopukan läpi. Ja olen nähnyt hänet täysin murtuneena.

Niitä asioita, joista lapsi näkee äidin pitävän, oppii lapsi myöhemmin hakeutumaan sellaiseen. Ja kun on nähnyt äidin murtuneena, niin haluaa vain tehdä kaikkensa, et sais toisen hymyilemään… me kyllä tarvittaisiin jotain ammattilaista, että löytyis oikea vastaus: Mut se seksin synkkä puoli.

Moni ei edes tiedä siitä. Ja miten sinne joutuu, ja miks tuntee jopa kiellettyä halua. Mut varmasti se lähtee siitä, millaset vanhemmat sulla on, miten sua kasvatetaan… lähinnä moraaliset asiat. Moraalisen ja siveellisen kasvatuksen puute voi saada aikaan huonoja asioita. Ja kun nälkä kasvaa syödessä, niin voimakas seksivietti vie pidemmälle. Leikkimieliset hiplailut ja hyvien tapojen rajamailla, ja ehkä ylikin, pelleilyt, avoimesti seksistä puhuminen, myös ihan äärimmäisistä asioista, mahdollisesti äidin omassa lapsuudessa tapahtuneet kielletyt asiat jne.

Sieltä kai se kipinä vähitellen syttyi kunnes hän rohkeni viedä asian pidemmälle, kevyen humalan rohkaisemana, ja mä sit annoin sen mennä pidemmälle. Aluks se tuntukin kauheelta ja pelottavalta, ja likasensyntiseltä. Mut siinä vaan tuli sellanen periksiantamisen tunne… joku outo antautumisen tunne, et nyt annan kaiken tapahtua estelemättä.

Ja siihen ku ynnää päälle seksivietin ni se on menoa sit: Ja tietty se rakkaus äitiä eli siis kaveria kohtaan, ja turvallisuuden tunne. Kaikki mitä siellä tapahtuu on… tai ainakin tuntuu siltä… on irti kaikesta pahasta. Mut meitä on monenlaisia ihmisiä, monella lailla kasvatettuja. Tottakai mä nyt tajuun miten väärin se kaikki oli, mut silloin oli viel kaikki niin uutta, ja toisaalta em.

Kyllä mä kuitenkin tiesin mitä mä tein. Vaikka välillä oli ristiriitainen olo ja halu lopettaa, niin se pimeäkin puoli kaikkine syvine tuntemuksineen oli liian houkutteleva. Ne hetket oli kirjaimellisesti irti todellisuudesta, ne kaikki orkut mitä sain, joskus pelkästä vatsan ja reisien hyväilystä, oli sellaista, mitä yksikään nainen tai mies ei pysty kokemaan normaalissa parisuhteessa. Jo pelkästään siitä ku äiti avas mun housuja mä aloin saamaan outoja horkkamaisia mut ihania väristyskohtauksia ja meinasin välil laskea alleni ku tuntu et koko alapää on ihan tulessa.

Joskus heräsin siihen kun tunsin kädet lantiolla ja hän paineli itseään mua vasten ja sekin sai mun vatsan sykkiin ja kouristeleen. Vaik mulla on mieheni kans seksi nautinnollista ni ei sellasta likaista mut ihanaa nautintoa saa tällai normaalissa parisuhteessa.

Ne luvattomat asiat vie sut paljon syvemmälle. Vaik sä tiedät et se on kiellettyä, sä haluat sitä silti, ja nautit siitä enemmän kuin mistään… koska olin riittävän kehittyny hölmöydessäni et jätin ne murheet myöhemmälle pohdiskelulle: Nää asiat on nyt muutamina viimepäivinä alkanu taas pyörii mun mieles ja aattelin ihan terapiana kirjottaa niistä ja josko löytyis joku kohtalotoveri, tai muuten vaan saada jotain vähän tukea.

Vaik taitaa tällaisesta vaan tulla haukkuja: Toisissa maissa lailista toisissa ei. En usko annan tarinaa alkunkaan. Samanlaista paskaa ku pornolehtien seksijutut tuppaa olemaan, hahah! Voi VlTUN uuvatti XD Johtuukohan huomiosi samankaltaisuudesta siitä, että kirjoittajat on kaikki ihmisiä riippumatta missä, miten ja mihin juttu kirjoitetaan?

.

Minulla oli silloin kesäloma. Kävin joka päivä lenkillä, kävelin pienen kylämme halki ja aina appiukkoni tuli minua vastaan autollaan. Tunsin pientä häpeää, lenkkiasuni ei ollut mikään maailman hienoin, mustat sortsit ja ihonmyötäinen musta toppi.

Olin viikon verran ollut lomalla, kun kuulin mieheni puhuvan appiukkoni kanssa puhelimessa, hän oli kauhean kiinnostunut lomastani ja siitä, kuinka mieheni olisi töissä, hänellä oli itselläänkin loma.

Hälytyskelloni soivat, kun hän kyseli tuollaisia, ehkä se oli sittenkin totta, mitä mieheni oli minulle sanonut, että hän on katsellut minua ja salaa ottanut kuvia perseestäni. Itse olin myös jonkin verran hänestä kiinnostunut, olihan hän jo melkein 60 ja minä 20 ja rapiat, mutta hän oli niin komea ja seksikäs, en olisi uskonut häntä sen ikäiseksi. Tiesin hänen pettävän vaimoaan, en siis pitänyt mahdottomana ajatusta, siitä että hänellä olisi jotain tunteita minua kohtaan.

Olin jälleen lenkillä, rauhallisella teollisuusalueelle menevällä tiellä. Kuulin takaa lähestyvän tutun dieselauton äänen. Appiukkonihan se oli, hän pysähtyi kohdalleni ja avasi ikkunan. Kyl on komee päivä! Mun täytyis mennä vähä hommiin sinne, sä voisit mennä vaikka uimaan.

Menimme käymään meillä sen verran, että hain ne uikkarit. Sitten matka jatkui naapurikaupungista vähän eteenpäin. Juttelimme siinä niitä näitä, katselin appiukkoani siinä melkein kuola valuen, hän oli niin komea, kuvittelin miltä hän näyttäisi alasti, miltä hän tuntuisi sisälläni, kostuin pelkästä ajatuksesta.

Pääsimme mökin pihaan ja nousimme autosta. Tääl on nii kuuma. Menimme mökkiin sisälle, ovella on heti pieni eteinen mistä on käynti saunaan ja mökin olohuoneeseen, olohuoneen perällä on pieni kamari.

En mä sua pelkää. Halusin häntä aivan sairaasti. Vaihdoimme siinä uikkarit päälle niin kuin olisimme yksin, kumpikin kyllä katselimme toisiamme. Näin appiukkoni peniksen, silmäni meinasivat jumittua siihen moloon, se oli jonkin verran isompi kuin miehelläni ja näytti olevan aika kovana. Kun kummallakin oli uikkarit päällä, lähdimme järvelle. Minusta vesi oli kylmää, mutta appeni mielestä ei, hän siis meni edeltä, minä olin polvia myöten vedessä, pitemmälle en siinä vaiheessa uskaltanut mennä.

Appi alkoi sitten heittelemään vettä päälleni ja siitähän minä innostuin ja lähdin juoksemaan häntä kohti vettä hänen päälleen heitellen, juoksin vahingossa häntä päin. Hän kietoi kätensä ympärilleni, niin että olin selkä häneen päin, tunsin heti jotain kovaa hänen housuissaan. Käännyin, niin että olimme kasvotusten. Appi oli aivan sen näköinen, että söisi minut pian elävältä, hyvässä mielessä tietenkin.

Katselimme siinä hetken toisiamme syvälle silmiin kädet toistemme ympärillä. Sitten minä suutelin häntä, suutelin kerran ja katsoin hänen ilmeensä, hän suuteli takaisin. Muutaman suudelman jälkeen työnnyin irti hänen otteestaan. Siinä sitten uitiin jonkin aikaa, kunnes päätimme mennä pois vedestä. Ensin vain istuimme pihalla pyyhe ympärillä niitä näitä jutellen. Sitten menimme pukemaan sisälle, seisoimme taas siinä kasvotusten, minä en saanut uimatoppini niskalenkkiä auki, joten menin seisomaan appeni eteen ja pyysin häntä avaamaan sen.

Appi riisui uimatoppini ja hyväili paljaita D-kupin rintojani ja kivikovaksi kovettuneita nännejäni. Minä ujutin käteni hänen uimahousuihinsa, siellä odotti hänen kalunsa aivan kivikovana, otin sen käteeni ja runkkasin sitä, kostuin vielä hieman lisää sitä pidellessä. Appi laittoi toisen kätensä housuihini, hyväili ensin klitoristani, hän todella tiesi mistä nainen tykkää, niin mahtavalta kun se tuntuikin.

Pikku hiljaa hän työnsi yhtä sormeaan litimärkään pilluuni, sitten toisen, toisesta jo voihkaisin lujaa, kolmannesta huudahdin. Nappasin rahapussistani kondomin, otin appea kädestä kiinni, vein mökin olkkariin ja kaadoin sohvalle. Siinä appiukkoni makasi kalu aivan kovana odottaen minua, enpä olisi ikinä uskonut. Avasin kondomin pakkauksen ja asetin sen paikoilleen.

Menin apen päälle, aloin asetella hänen kaluaan pillulleni ja pikkuhiljaa aloin ratsastaa. Tunsin jonkin verran kipua kun appeni suuri kalu upposi pilluuni. Hetken aikaa ratsastettuani, appeni otti ohjat käsiinsä, nosti minut siihen sohvalle makaamaan ja tuli itse päälleni jatkamaan.

Hänen kalunsa työntyi joka työnnöllä aivan pohjaan asti ja minä voihkin, kuten hänkin. Ei mennyt kauaakaan, kun sain aika rajun orgasmin, huusin ja tuntui, että näen pelkkää mustaa. Minun orgasmini aikaansaannoksena apellakin lähti lastit liikkeelle, hän laukesi räjähdysmäisesti kondomin kärkeen.

Sen jälkeen hän tuli viereeni sohvalle makaamaan, kumpikin hiestä märkinä. Makoilimme siinä ja suutelimme jonkin aikaa. Päätimme lähteä järveen vilvoittelemaan. Apella jäi ne hommatkin tekemättä kun jo lähdettiin kotiin päin, ettemme aiheuttaisi epäilyksiä. Kyllä on kokemusta vanhemmasta miehestä. Ne osaavat kyllä tosi hellästi ja ihanasti vietellä sekstailemaan.

Olen naimisissa, ja yhden lapsen äiti. Nykyisin ei se sekstailu ole aina niin jokapäiväistä mitä toivoisi. Jostakin syystä olin ja olen edelleenkin kiinostunut vanhemmista miehistä. Kuin sattumalta jouduin kokemaan vanhemman miehen haluja. Kyseessä on äidin veli, eli minun eno. Huomasin miten eno aina seuraa minua. Joskus se ottaa minusta kiinni ja puristaa itseään vasten. Mietin joskus hänen ja vaimonsa välejä. Usein he riitelevät ja eno tulee meille allapäin.

Epäilen heidän välisiä eroottisia hetkiä. Tuskin he rakastelevat ollenkaan, tai varmaankin tosi harvoin. Silloin olin yksin kotona kun eno tuli käymään aivan muissa asioissa, mihin se tapaaminen johti. Kun keittelin kahvit ja olin keittiössä laittamassa kuppeja pöytään, niin eno halasi minua taas takaapäin. Enpäs halunnutkaan irti hänen otteestaan. Kiedoin myös käteni taakse ja hänen ympärille.

Olin ollut ilman mieheni hyväilyjä useita viikkoja. Kun eno huomasi että en vastustelekkaan ja rimpuile irti hänen otteestaan, niin hän alkoi hellästi hyväilemään ja puristelemaan rintojani puseron päältä. Suudellen niskaani hän kuiskasi, miten paljon hän haluaa minua. Olin siitä hetkestä myyty. Varmaan tärisin jännityksestä ja halusta antautua tälle Kun käännyin ja kiedoin käteni enon kaulaan, hän veti minut itseään vasten ja antoi sellaisen kielisuudelman, että olin aivan hyytelönä hänen käsissään.

Annoin hänen vastustelematta puristella peppua ja rintoja. Olin mielettömän kiiman vallassa kun hän painoi minut tiskipöytää vasten ja avasi puseron ja kaivoi rintani paljaaksi. Kuin pieni poika, eno hamusi nännin suuhunsa ja imi molempia rintoja. Hän olisi varmaan ottanut minut siinä pöytää vasten, mutta menimme olohuoneen matolle. Kiimaisina melkein revimme vaatteet toistemme päältä. Asetuin selälleni matolle ja vedin enon päälleni. Tuntui tajuttoman hyvälle kun enon mahtava, suonikas elin painui rajusti sisääni.

Nussimme toisillemme ihanat orkut siinä matolla. Sen jälkeen jatkoimme vielä vierashuoneen sängyssä. Toinen kerta oli hellempi, ja nautimme siitä pitempään.

Se ei jäänyt tosiaan ainoaksi kerraksi. Vieläkin eno käy meillä yksin tekemässä erilaisia kotiremppoja yms.

Yleensä ne käynnit sattuu silloin, kun olen yksin kotona. Joten hellimme toisiamme aina kun on tilaisuus olla "silleen".

Tästä tuli aika pitkä teksti. On muuten tämäkin täyttä totta, ja ihanaa on. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Ikääni en tod mainitse mutta Vanhemmat eros kun olin 11 v. Uusia miehiä tuli ja meni mut äippä ei sit koskaan löytänyt sellasta jonka kanssa olis voinu jopa avioliittoa harkita. Pahimmillaan äiti sai köniin kunnolla Sit alko ain ehdottelu ja likasten puheitten tulva Mutta, tämä ei ole tarina minusta ja äidin miesystävästä vaan ehkä vähän sairaammastakin on kyse Kadun silti, ja ajoittan voin pahoin, vaikkakin nykyään jo se on jo taakse jäänyttä sekoilua.

Vuodet vieri, minä kasvoin, ja kehityin naiseksi Seksin likaisuus on tullut tutuksi lähes siitä lähtien kun isä lähti. Ne kaikki miehet, äänet makkarista, saunasta, olkkarista jne, riettaat puheet, ja mitä ovenraosta näin, vaikutti myös omaan seksuaaliseen kehitykseeni.

Taisin olla 12 v. Ensimmäistä orgasmia en unohda ikinä. Menin ihan paniikkiin, pelkäsin että jotain tapahtui mihin kuolee. Se jätti minuun pitkäksi aikaa ikävät jäljet. Seuraavan kerran tyydytin itseäni varmaan vuoden puolentoista päästä. Siitä opin tykkämään kuitenkin ja siitä sit vähitellen kehittyi aika kinky harrastus.

Leluja oli, sähköinen stimulaattori, asuja, sidontavälineitä, piikkejä, neuloja, nipistimiä jne Kun äidillä ei flaksi käyny miesten kanssa, niin sitten hän alkoi tekeen sitä yhen naisen kanssa.

Niittenkin touhui vaklailin välillä ovenraosta. No tietty se vaikutti sit muhunkin, joten eihän siitä menny kovin kauaa kun sain ekat kokemukset naisen kanssa. Se kyl sytytti mut. Se sai unohtaan kaikki ne likaset asiat mitä miehistä opin. Se oli puhdasta ja hellää naisen kanssa. Tietty se sit johti siihen et suhde alko syvenee ja siit tuli ihan parisuhde. Surkuhupaisa juttu oli se et äippä alko kritisoimaan mua siitä vaik itekkin sitä harrasti.

Eikä välittäny vaik tiesi et joskus kattelin salaa. Mut perustelutkin tuli ku apteekin hyllyltä No, mun tuuria et sit se suhde loppu, enkä sit tienny et mitä täs oikein tekis. Olin pitkään ilman toisen läheisyyttä ja rakkautta Alettiin käymään yhdessä viihteellä Yhdessä käytiin pyöräilemässä ja rullaluistelemassa ja oli hauskaa hohtokeilailussakin. Meni yhden kerran ihan räkänauruksi kun alettiin pelleileen.

Sit alettiin viihtyy kotonaki enemmän Humalassa ku oltiin niin välillä meni pelleily aika pitkälle. Puristeltiin nauraen toistemme tissei ja pakaroita, vedettiin pikkareita alas No, nyt sit varsinainen tarina Meillä oli menossa sellai vakio perjantai, tai lauantai, ja tehtiin hyvää ruokaa, katottiin leffa ja sit illemmalla otettiin drinkkejä.

Jossain vaiheessa iltaa ku oltiin takapihalla polttelemassa ni äiti keksi alkaa vilauttelee tissei naapureille. Kyllä hävetti ja kiskoin sen takas sisään ja sitä vaan nauratti. Aloin kiskoo sille takas rintsikoita ja paitaa ni se sano että "älä nyt vielä Otin nänneistä kiinni ja ravistin niin et sitä sattu ja sanoin et "siin on sulle puristeluja" ja sit kiskoin paidan alas. Äiti oli jo aika väsy sit myöhemmin ja peittelin sen sohvalle nukkuun.

Ite menin suihkuun ja laitoin kiukaaseen vähän lämpöä. Mukaan otin pari lelua Jätin suihkun päälle, sammutin kaikki muut valot paitsi saunan tuikut ja menin lauteille leikkiin lelujen kanssa. Kuulasauvaa työntelin peppuun ja dildoa pilluun. Ne tuntu niin vietävän hyvältä yhtäaikaa sisällä. Välillä ain otin kuulasauvan suuhun Nuolin sen ihan puhtaaksi ja taas työntelin sitä peppuun. Välillä vaihdoin sauvojen paikkaa ja työntelin likasta sauvaa riskeistä huolimatta pilluun. Tiedän, sairastahan tää on, mut sitä tekee helposti mikä kiihottaa Muutaman orkun jälkeen menin takas lämpimän veden alle ja makoilin siin varmaan tunnin niin et oli kämmenissä ja sormenpäissä nahka jo ihan rypyssä.

Äiti avas pukkarin oven ja kysy et mitäs täällä oikeen voihkitaan. Olin ihan nolona kun enhän mä sitä ollu tajunnu ku niin kiimoissa oli. Sit ku äiti näki mun poslarin ni se alko siit kohkaan. No, hetken päästä se halus itekkin koklaan sitä. Aika onneton ressukka siin humalapäissään alko ihan kuiviltaan höyläilee. Sit tietty meni siihen et mun piti auttaa. Sanoin et kuule se täytyy ekaks pestä ettei se iho tulehdu. Se meni makaan ja pisti kädet pään alle ja katto mua hymyillen Sit mä aloin kuitenki pesee sitä Se tykkäs siitä ku ain välillä kuulin hyminää ja välil höpis jotain kaksmielistä.

Sit alko vähitellen karvatupot irtoilla ja jalkoväli siistiytyä. Lopputulos oli ainakin tuikkujen valossa aika tuhman näköinen ja sit taputin leikkisästi hään hävylle ja kehuin et on nyt kaunis. Äiti kokeili ja sanoi että onpa se niin sileä. Sit hain hänelle viel puhdistusmaitoa ja kosteusvoidetta että varmaan on sit iho terve aamulla.

Tiedän kokemuksesta mitä tapahtuu ku alkaa pesemätöntä ajeleen eikä viimeistele ihoa. Näky on aika järkky. Ja kipeääkin tekee ku vähän housut hankaa tai ku liikkuu yleensä. Varsinki siinä vaiheessa ku hän pyys mua levittään sen kosteusvoiteen Mä puristin muutaman sentin nauhan sitä hävylle ja lääspin nopsaan, niin sitten hän sanoi et hitaammin. Ja ain välillä hän otti mun ranteesta ja paino mun kättä kovempaa jalkoväliään vasten ja tokas että "tällai Kun mä tunsin et hän liikutteli lantiotaan ylös ja alas ja samalla liikutteli mun kättä ylös ja alas niin kyl tuli ku salama taivaalta sellai outo epämääräinen tunnekuohu ja ymmärrys et mistä on kyse.

Se tunne oli ihan outo Vatsassa ja silmissäkin kipinöi. Kun kuulin sen huokailuja niin mun alapäähän ja alavatsaan tuli kans outo tunne mitä ei ollu ikinä kokenu Samaa tunnetta kun silloin lapsena pelkäsi, samalla kans outoa kiihottumista ja muita tunteita mitä seksiasiat tuo tullessaan.

Myös samoja tuntemuksia mitä tulee kun saa orkun. Tunsin myös ihan selkeetä alapään kevyttä kouristelua, ihan niinku olis pienen orkun saanu siinä tunnekuohussa. Joo mut varmaankin kynttilänvalo ja aikaisemmat leikit lauteilla ja muu tuhmailu vähän vaikutti asiaan Se ero oli mieletön Vaikeet sitä on lähteen kuvailee niin et saa kerrottua sen ymmärrettävästi. Mut joo, tiesin kyllä tekeväni väärin Joku siinä kuitenkin oli se mikä houkutteli Jos sitä nyt seksiksi voi sanoa?!?

Jonkun aikaa kun olin "hieronut voidetta ihoon" niin hän ohjasi mun sormen klitalleen ja liikutteli sitä hetken Kaippa se kiihottuneisuus sit voitti kun halusin saada jotain uutta pajon isompaa tunnetta, ja et hän nauttis kans ja yritin tehdä parhaani et se tuntuis oikeen hyvälle.

Puristelin välil sitä sormien väliin, välillä työnsin sormia hänen sisään ja kuuntelin sen huokailuja. Sit se yhtäkkii nappas mun reiteen kii ja puristi tod lujaa.

Samalla se nosti lantionsa aika ylös ja sen kroppa alko vatkaan ja puoliks muris ja voihki Kuitenki se kävi äkkiä. Aattelin välil et tää oli nyt tässä mut taas toisaalta Silittelin häntä siin ja puhuttiin, jotain Lähettiin kuiteskin saunasta pois ja keittiön Vähän aikaa jotain juteltiin ja sit ne muuttu seksijutuiksi.

Hän alko kyselee miltä se tuntu olla naisen kans suhteessa ja halus tietää vähän yksityiskohtasemmin mitä tapahtu ku oltiin sängyssä. Sellasta äidille tyypillistä kiusottelua oli ja vähän kaksimielisiä juttuja Sitten se tuli mun kainaloon ja suukotti poskelle, ja avas mun kylpytakin ja alko puhelee jotain et " Olihan se ihan outoa, kiihottavaa, mutta outoa, ja silti niin kiihottavaa. Hän kävi koko ajan rohkeammaksi ja vähitellen ihan kokonaan silitteli mun häpyä ja välillä rintojen välistä sormilla luikerteli Kiihotuin silti, vaikka jokin mun sisällä sano et ei Tein sit ihan rohkeen liikkeen kun hänen kätensä tottakai halusi mennä pidemmälle.

Nostin reiteni äidin lantiolle ja levitin jalat kunnolla ja aattelin et antaa mennä Hän päästi tuhman "mmm" äänen ja samalla painoi kätensä mun jalkoväliin ja painoi sormen emättimen päälle, ja päästi uudestaan "mmmm" äänen, vissiinkai kun huomas et oon ihan kosteena.

Hän hyväili syvältä ja ihanasti ja välillä paino kynnellä kipeesti gpisteen luonta. Liikuttelin itekkin peppua ylös ja alas ja huokailin ku tuntu niin järkyn hyvältä.

Se alko olla sit kohta ihan Sukurutsaa, insestiä, ja kaikkee sairasta vaik se kielletty kiima sit voitti. Siirryin kokonaan mun sängylle ja käännyin äitiin päin, nostin jalan sen pepun päälle ja ohjasin sen käden takas mun hävylle. Sit sanoin sille et "tätähän sä haluat Sit ei puhuttu enää paljoa mitään En ikinä ollu aatellu et mitään suukotteluja vakavampaa teen, mut huulet ja leuka täris mulla ku painettiin huulet yhteen ja alettiin suuteleen.

Sain melkeen orkun pelkästä suutelusta Mä käännyin selälleni ja äiti tuli sit mun päälle niinku mies. Levitin jalat ja paineltiin pillujamme toisiaan vasten Laitoin sormen meidän pillujen väliin ja hieroin molempia yhtäaikaa Se alko kiihottaa ihan mielettömästi.

Nostin häntä olkapäistä istumaan mun päälle ja hetken kattelin kun hän liikutteli lantiotaan eteen ja taakse Muistan edelleen sen tuoksun, sitä tuskin tuun koskaan unohtamaan.

Kun hänen pillu oli siin edessä ni tuli sellai pakokauhun tunne, jotenkin masentava ja pelottava Nuolin klittaa ihan tärinät päällä ja välil emätintä. Sekin sit alko tuntuu ok: Nuolin ja imin ja kuuntelin hänen voihkimistaan. Työnsin sormet sisään ja aloin naimaan niillä samalla ku nuolin.

Sit painoin jostain kohtaa mikä sai hänet kouristaan Sit hän pyyteli anteeks ja kerto et siin on sellai kohta et kun siit painelee ni tulee tunne et on pakko ponnistaa ja sit ei pysty pidättää.

No, täytyy tunnustaa et olin omalla pissallaniki leikkiny jonkun kerran et ei se sillai mikään järkytys ollu. Ei se maku kyl mikään kovin herkullinen ole mut on siin se tuhma ja likainen juttu mikä kiihottaa mua. Välil ku nuolin häntä niin tarkotuksella painoin siit kohtaan pikkasen et ihan vähän lirahtaa.

Oli aika syntisentuhmaa nuola pissasta ja märkää pillua. Hetken viel ku nuolin niin annoin hälle pitkän ja ihanan orkun. Sit hän tuli taas makoilee mun päälle ja paineltiin lantioita toisiaan vasteen ja suukoteltiin. Sit hän sanoi et "joo sitä haluan", ja vähän aikaa mietin et mitä haluaa, ja sit muistin sen mitä hältä kysyinkin. Sit hän alkoi kertoo tunnustuksia Sillointällöin hän oli mun nukkuessa hänen vieressään painellut itseään mua vasten Sit hän alko suukottelee mun vatsaa ja vähitellen meni mun jalkoväliä kohti.

Halusin niin syntisesti tuntea kuinka mua nuollaan. Ja se tunne kun tunsin hänen huulet ja kielen niin laukesin nopeasti, ja vielä useamman kertaa.

Kun oltiin siin sängyssä naitu pitkään ja monet orkut, niin äiti pyys mua kylppäriin. Se laitto mut makaan siihen ja anto taas pillunsa nuoltavaksi, ja sit pyys painelee "siitä" kohdasta. Mua kiihotti ihan mieletömästi se et se haluu pissata mun suuhun. Nuolin ja painelin sitä kohtaa ja ain välillä lirus pissaa mun suuhun. Sit se pyys hieroo kunnolla ja painoin aika kovaa ja pyörittelin sormea, sit alko meni ihan kaarelle ja alko täriseen ja sit alko tulla ihan kunnolla pissaa.

Osan nielin ja osa valui mun päälle. Se oli kiihottavaa, likasta, syntistä Sängys viel suihkun jälkeen leikittiin kunnes sit nukahdettiin. Teki mieli juosta jonnekkin, karkuun. Itketti, hävetti ja pelotti. JA sit jo juoksin vessaan ja oksensin mahan tyhjäks. En pelkästään krapulan takia, vaan myös henkisen pahoinvoinnin. Vähän aikaa itkin vessassa ja yritin jotain perusteluja keksiä asialle No tietty sit hänkin heräs ja kuulin kun se huuteli mua. Olin menny lauteille ja itkin silmäni punaseksi siellä.

Hän sit löysi mut, enkä kehannu silmiin katsoa. Sit näin äidin kaulan, kuinka olin syönyt sinne monta fritsua. Hitto kun se tuntu pahalta. Hän tuli mun viereen ja otti mut halaukseen yritti jotain lohduttavaa sanoa. Yritti perustella, kertoa miks se tapahtu ja et siitä ei ole mitään vaaraa eikä haittaa meille. Se oli meidän salainen juttu, meidän nautinto. Mulla vaan meni masennusaallot pitkin vatsaa ja katumus oli ihan kauhea. Ja purskahdin taas itkuun kun menin vessaan ja näin itseni peilistä.

Mullakin oli fritsu kaulassa ja nännin vieressä. Aattelin et miten kauheelta ne näytti kun aattelee sitä et kuka ne teki. Jotein muutamien viikkojen päästä oli jo olo parempi.

Siit ei menny sit kauaa kun mentiin taas sänkyyn. Sillä kertaa ei oltu otettu drinkkejä yhtään.

SUOMI GAY WORK SEX Hrh insesti on kyl ihan pahinta syntiä mun mielets! Miksi luen tätä anatomian kirjan ohella Kun kummallakin oli uikkarit päällä, lähdimme järvelle. Munaa rupesin sovittamaan pilluun johon ei tuntunut mahtuvan, vähän lisää liukastetta suusta ja sitten tuntui uppoavan. Kun äidillä ei flaksi käyny miesten kanssa, niin sitten hän alkoi tekeen sitä yhen naisen kanssa. Emäntä iski minulle ja tytölle silmää ja poistui tallista hymyillen.

Tuhmat tarinat suomi homoseksuaaliseen 24 seksi

PALJAITA GAY KALUJA EROOTTINEN HIERONTA VANTAA

: Tuhmat tarinat suomi homoseksuaaliseen 24 seksi

ELÄIN PORNO GAY SEKSIÄ HELSINKI 506
SUOMALAISIA GAY KOTIVIDEOITA SEXI KUVAT 385
BB SUOMI MEIS S HOMOSEKSUAALISEEN SEX Onko apen kanssa ollut viimeaikoina sekstailuja. Hetken viel ku nuolin niin annoin hälle pitkän ja ihanan orkun. Tottakai mä nyt tajuun miten väärin se kaikki oli, mut silloin oli viel kaikki niin uutta, ja toisaalta em. Niin paljon on tullut sitä kyrpää imettyä. Mä puristin muutaman sentin nauhan sitä hävylle ja lääspin nopsaan, niin sitten hän sanoi et hitaammin.