Vanhempia homoseksuaaliseen miehet pornofilmi

Äitini yritti kyllä neuvoa ja opastaa seksuaalisuudessa ja seksissä minua nuorena mutta olin silloin vielä liian nuori. Sittemmin äitini kuoleman jälkeen seksistä ja seksuaalisuudesta ei ole saanut puhua. Äitini sisar ei koskaan ole kyennyt hyväksymään lapsia ja niinpä rakkaus, perhe ja seksuaalisuus on täydellisesti olleet kiellettyjä asioita. Olen kärsinyt mielenterveysongelmista yläasteen päättymisestä asti , en ole voinut kouluttautua näiden ongelmien lievä autismi ja koulukiusaaminen ja olen joutumassa piakkoin eläkkeelle.

Syyt johtuvat tunnepuolen ristiriidoista. Olen kylläkin itsenäinen aikuinen joka saa päättää itse asioistani, mutta ongelmana on äitini aikoinaan tekemien talokauppojen papereissa, joissa yksi äitini sisarista on luopunut omistusosuudestaan ikuista asumisoikeutta vastaan. Sittemmin perin asunnon ja näin ollen olen sidottu kotiini. Kaikki rahat menevät asumiseen, kavereita ei ole, olen pääasiassa vain yksin.

Vuosi sitten selailin nettitreffien profiileja. Siellä oli yksi mielenkiintoinen tyttö joka vaikutti mukavalta. Myöhemmin profiili on kylläkin poistunut mutta se avasi silmäni sille että kuinka yksinäinen olen.

Olen alkanut tutustua omaan kehooni ja seksuaalisuuteeni mutta olen liian monien ongelmien edessä. Minulle on selvinnyt jo se että omassa seksuaalisuudessani on isompia ongelmia joita pitäisi selvittää, toiseksi ongelmiksini nousee perheen hyväksynnän puute ja kolmanneksi se ettei kukaan normaali nainen huolisi minua, moniongelmaista, eläkkeelle joutuvaa sairasta ihmistä.

Oma tunne-elämäni tappelee kahden välillä: Haluaisin eniten ammatin ja työn jotta saisin aikani paremmin kulumaan. Muttei siihen ole mahdollisuutta. Uskon että mielenterveydelliset ongelmat johtuvat menneisyydestäni ja ne korjautuisivat lyhyessä ajassa kun elämä menisi mallilleen, mutta talouden puolen velvoitteet ovat pakottamassa ottamaan sen pienimmänkin rahan jonka saan.

Koulukiusaamisen jäljet on minussa edelleen. En uskalla laittaa treffiprofiilia tai muihinkaan sosiaalisiin palveluihin tietoja itsestäni koska en halua olla missään kontaktissa vanhoihin koulututtuihini.

Mutta koska kaikki rahat menevät talon kustannuksiin ja omaan elämiseen niin en voi etsiä seuraa mitään muutakaan väylää pitkin. En myöskään enää voi luottaa lääkäreihin enkä lähipiirin ihmisiin koska he ovat niin monesti pettäneet minut. En myöskään halua enää joutua pettymään toisten ihmisten taholta, se veisi luottamukseni niihin vähäisiinkin asioihin joihin olen luottanut.

Pelkään sitäkin että joku tunnistaa minut tästä tekstistä, en haluaisi niin tapahtuvan, mutta se on mahdollista. Omat pelkoni ja ennakkoluuloni on perua koulukiusaamisesta ja perheen sisäisen luottamuksen menetyksestä. Sekin voinee vaikuttaa että yhdessä vaiheessa elämässäni olen kuolettanut kaikki tunteeni. Olen nähnyt kaikenlaista, mikään paha tapahtuma ei ole niin paha ettenkö pystyisi kestämään sitä ilman että ilmekkään minulla värähtäisi.

Osittain tämäkin lienee mielenterveydellisten ongelmien syynä, ja ehkä se on myös hankala este minulle tulevaisuudessa. Minun korvissa ja silmissä tv-ohjelmat ja radion musiikki kuulostaa kaikki samalta, se ei säväytä millään lailla. Kaikki on pelkkää samaista yhtenäistä virtaa. Onneksi vielä cd-levyillä olevat eri musiikkilajit on piristämässä arkeani. Kun minulla on masentavampaa niin kuuntelen klassista musiikkia, paremmalla päivällä kuuntelen uutuuslevyjä ja niitä joihin olen jäänyt koukkuun.

Kaikista mieluiten katselen ikkunasta ulos kun linnut ja oravat käyvät syömässä ruokaa, kun sataa tihuttaa vettä tai alas leijailee lunta taikka kun on komea iltarusko. Lämmin kesätuuli tuntuu hyvältä ja kylmä talviviima piristää kummasti väsyneenä ollessa.

Kukkien hoitaminen ja puutarhassa ajan viettäminen on suurin positiivinen juttu mun elämässäni. Myöskin uutiset seuraan tarkasti maailmalta realistisessa valossa siksi koska en halua nähdä kun toisilla on hauskaa kavereiden kesken. Aloittajalle sanoisin ettei kirja voi antaa mitään muuta kuin raakaa tietoa. Kirjassa on sanoja, joita ei ole kyetty kirjoittamaan sellaisiksi jotta se säväyttäsi kaikkia lukijoitaan samalla tavalla.

Keskustelun puute on suurin ongelma. Minulla se jäi monien vaikuttavien tekijöiden vuoksi saamatta ja nyt minä maksan siitä henkilökohtaisesti kovan hinnan, sekä myös veronmaksajat maksavat siitä. Tyttöjen vaikeuksista en tiedä mitään,koska satun olemaan mies. Itselläni on kyllä 1 tyttö 36v,jolla on 2poikaa 4 ja5. Tytölle aioin piankin pitää puheen siitä,että pojille on kerrottava kaaikki niin kuin ne on. Itse synnyin maalla ja kävin lehmänastutusreissulilla mukana ja koirat näin nalkissa.

Siitä huolimati meidän perheessä elettiin niin hilaisesti näissä asioissa että ensimmäinen itkuni pippelin kanssa tuli jo n. Äiti piti hakea apuun,muttei hän muuta kuin nykäisi nappulan turvaan ja sanoi"eihän sitä tarvii näplätä" Mitään en oppinut. Sitten noin 10v alkoi kummasti kkihottaa kiivetä ohuehkoihin lettiin,kun se tuntui niin jännältä pippelissä.

Aika pian sen jälkeen alkoikin tulla"mätää"pippelin päästä ja alkoi kai se tunnettu alshousujen väritys ;takaa ruskeat ja edestä keltaiset.

Joskus samoihin aikoihin koulukaveri kysyi viekkaana"minkaäs aikaan sinä pane maata iltaisin" kuultuaan vastauksen hän ihmeekseni hekotteli koko koulumatkan. Ei meillä puhuttu tuollaisista mitään,mielestäni olisi saanut puhua oni turha mietintä olisi jäänyt vällin,meitä oli sentään 4 veljestä.

Koska kylän Ainoa muista selkeästi eroittuva Homo oli koulumme johtajaopettaja. Sitä"valistusta hän alkoi antaa sitten yhksityisesti kun koulu loppui. Itse en ollut siellä näkemässä mutta ne joita viina veti olivat ja välittivät tietenkin tiedot muille lapsille. Aikuisille kertomisen hän eliminoi pelottelemalla viinanjuonninpaljastuksella. Että sellaista meillä täällä Asikkalan Viitailan sivukoululla,joka jumalankiitos on jo lopetettu ja myyty venäläisille. Olet todella, todella älykäs siis ihan huippua ja muutenkin fiksu nuorimies!

Traumoihin erikoistunut terapeutti voi auttaa sinua, sitä pitää etsiä. Olet jo löytänyt monta upeaa tapaa rentoutua "hoitaa" itseäsi: Tärkeintä on ymmärtää, että kaikki ihmiset ovat epätäydellisiä, hyväksyä se. Se ei ole helppoa koska se on sinun suojasi, et voi halua tai uskalla tuntea koska se sattuu, mutta ilman tunteita, järjellä ei voi elää!!! Ilman rakkautta ihminen kuolee ja ilman tunteita rakautta ei opi tuntemaan! Sisälläsi on paljon kaunista ja hyvää valtavasti rakkautta annettavaksi!

Ensin anna se kaikki itsellesi, kodillesi, puutarhallesi, kaikelle sille mikä vahvistaa tuon hyvän kokemista, sillä kaikella on tarkoituksensa, kiusaamisellakin.

Se voi olla suurin aarteesi, kirkkain jalokivesi jonain päivänä. Meille annetaan asiat ja ihmiset kun olemme siihen valmiita. Olet rakkaus, uskot sen tai vaikka vain haluat uskoa se riittää. Sinulla on varmasti vielä paljon ystäviä, ihmisiä joiden kanssa jakaa niin hyvät kuin pahatkin asiat ja perhe.

Sinusta kasvaa ihana mies ja isä, älä menetä uskoasi siihen koskaan. Taivaan Isä näkee sinut ja tarpeesi asiat ja ihmiset tulevat elämäämme kun niiden aika on, meidän on vain tehtävä oma osuutemme rehellisesti, rakastaeb ja ilolla- Siunausta matkallesi. Ajatteletko että jos tietäisit seksuaalisuudesta olisit nyt sitten paremmassa tilanteessa.

Ajattelisit muka tärkeämpiä asioita? Mene johonkin harrastustoimintaan mukaan ja tutustu sitä kautta ihmisiin. Vaarana on tietysti huono terapeutti. Mutta sellaisen voi vaihtaa, jos ei luota ensimmäiseen. Tärkeintä olisi huomata, että me toiset ihmiset emme ole sinua yhtään parempia.

Useilla on suuria ongelmia seksuaalisuutensa kanssa, se on oikea tabu Suomessa. Tutkimusten mukaan suomalaisten seksi on keskimäärin huonoa ja vähäistä. Haluttomuutta on paljon vääränlaisten elämäntapojen ja väärien ruumiinihanteiden seurauksena.

Alkoholi on iso ongelma myös. Sinulla on kuitenkin erittäin hyviä lohdullisia harrastuksia, puutarha ja lintujen ruokinta. Ala laajentaa sitä, osta vaikka kaukoputki, ala käydä lintutorneissa jne. Voit saada ystäviä sitä kautta, vaikkakin yleensä ovat sinun omaa sukupuoltasi. Voit myös laajentaa musiikkiharrastusta, koska se tuntuu sinulle läheiseltä. Kokeile vaikka klassisen musiikin konsertissa käymistä, vaatii vain siistin vaatekerran.

Ei elämä ole pelkästään seksistä kiinni, vaan se on onnistuneena lisäpiriste, johon muilla ei ole sananvaltaa, vaikka itse siinä tyytymättömät yrittävät tehdä asioista vaikeampia kuin ne ovatkaan.

Omaan kehoon tutustuminen ilman paineita ja pelkoja tai häpeää on myös tärkeää. Meillä on liikaa niitä, jotka kuvittelevat, että miehisyys mitataan kaadettujen naisten määränä ja siitä rehvasteluna. Surullinen tarina, mutta sitä miten se liittyy seksuaaliseen kasvatukseen, en nää yhteyttä.

Aika sokea tulee olla tässä maailmassa jos seksistä ja seksuaalisuudesta puhuminen on välttämättömyys. Tietysti ihmiset on erilaisia, eikä kaikki mene minun nokan mukaan. Elämässä kaikki on loppujen lopuksi kiinni sinusta itsestäsi. Hienoa että tiedostat ongelmasi, mutta tiedän että pystyt myös tarttumaan niihin. Terveisin entinen yksinäinen ystävätön nörtti joka ei pystynyt edes katsomaan vastakkaista sukupuolta silmiin, joka ei saanut mitään aikaan ja itsetunto oli nollissa.

Jossain vaiheessa koin jonkunnäköisen valaistumisen ja käänsin elämänasenteeni ja suhtautumiseni kaikkeen, kohtasin ongelmani, hankin harrastuksia, kesätöitä, ystäviä ja aivan järjettömän suuren kaveripiirin, otin henkilökohtaisia tavoitteita ja nyt katson hymyillen tulevaisuuteen. Ainiin, ja minullakaan ei ole ollut koskaan isähahmoa. Isä kyllä on, mutta hän on vähän erikoistapaus, jonka kanssa ei voi puhua.

Kertaakaan nuoruuteni aikana ei olla mistään vakavasta asiasta puhuttu, sanottu anteeksi tai sovittu riitaa.

Niistä vain ei puhuta. Sain myös tietää äidiltä etten ole hänen biologinen poikansa. Siitä en tiedä tietääkö isäni että tiedän, mutta itse ei hän ole ottanut eikä koskaan tule ottamaankaa aiheeksi. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Jooo-o, olet oikein oivaltanut asiainlaidan; ennen nämä asiat vaiettiin kuoliaiksi. Onneksi enää tänä päivänä ei pelata samanlaisilla ennenaikaisilla piilotteluelkeillä. Lapsista kasvaa terveempiä, fiksumpia ja täysjärkisempiä kun he saavat tietää kaikista elämän ja maailman asioista sopivissa kohdissa ikää, oikein annosteltuina paloina. Rehellisyys, aitous, oikeellisuus, lämpö ja ymmärrys ovat tarjoilutavat. Tuossa ensimmäisessä vastauksessa kiteytyy aika hyvin homman nimi. Älä ala hössöttämään seksiasioista varsinkin kun poika on vasta 12v.

Taitaa olla erotiikka-media sekoittanut äitykänkin pään, kun luulee että seksiasiat kuuluvat noin nuoren lapsen elämään. Varmaan vuonna kondomin laitto opetetaan jo eskarissa. Kyllä se tuossa iässä alkaa olla jo ajankohtaista. Varsinkaan kun kyse ei ole pelkästä seksistä vaan myös seksuaalisesta kasvusta. Tuossa iässähän niitä muutoksia alkaa tapahtua pikkuhiljaa. Johan se asia ala-asteen loppupäässä otetaan koulussakin esiin.

Pakko kommentoida tätä näinkin monen vuoden jälkeen. Ei todellakaan kerrota koulussa ja se mitä kerrotaan kakarat tirskuu ja nauraa. Olen netissä itsekin etsimässä kirjoja nuorelle 14 vuotiaalle pojalle. Paljon ja avoimesti puhumme asioista mutta hän häpeilee asiaa ja on varmasti omassa rauhassa mukava lukea asiaoita käsitelleviä asioita. Kaikki mitä ikinä olet halunnut tietää seksistä, muttet ole kehdannut kysyä.

Jotenkin noin oli kirjan nimi jonka itse aikanaan ostin omille lapsilleni. On samantyylinen, ei ihan uusi kirja, mutta kertoo paljon myös muusta murrosikäisen kehityksestä, joku ns. Vanhempana ajattelit sitten iskeä lapselle kirjan kouraan periaatteella "lue tästä ja opi"?

Siis mikä helvetti nykyajan vanhempia oikein vaivaa? Jos kirjoja ja sitä "itseopiskelua" halutaan, niin sitä saa jo aivan tarpeeksi koulussa. Pari hassua tuntia seksuaalivalistusta, ja toiset pari hassua tuntia biologiaa. Joskus varsin kohtalokkain seurauksin, valitettavasti. Sanot jo itse, että pientä keskustelua on asian tiimoilta käyty.

Miksi et siis jatka samaa rataa? Onhan se kiusallista ja onhan se noloa, hyvänen aika varsinkin sille lapselle varsinkin pojalle , mutta tarkoittaako se sitä, että asialta pitäisi piiloutua kirjan taakse? Sinähän tässä olet se aikuinen ja vanhempi. Riippuen siitä, millainen jälkikasvusi on henkisellä tasolla onko seksi tosiaan jo ajankohtainen asia, vai onko vielä "lapsi" niin kohtaa asia sen mukaan. Jotkut 12 vuotiaat juovat jo alkoholia, polttavat tupakkaa ja kyllä, harrastavat jopa seksiä varsinkin tytöt kun taas toiset leikkivät vielä ns.

Pistän tuon lainausmerkkeihin, koska seksiä tuputetaan jokahelvetin tuutista nykypäivänä, joten jollei lapsi ole tynnyrissä kasvatettu, niin taatusti tietää jo jotakin.

Tai ainakin luulee tietävänsä. Pitämällä yllä avointa ja asiallista keskustelua aiheesta, ja antamalla lapsen ymmärtää, että voi ja saa puhua asioista sitten kun itsestään siltä tuntuu, on mielestäni se oikea ratkaisu.

Huomioiden tässä vielä sen, että asia koskee molempia vanhempia, niin äitiä kuin isääkin. Ja tosiaan myös huomioiden lapsen oma kehitys, sekä ympäristö. On aivan eri asia olla 12 vuotias vaikka jossain pikkukylässä keskellä metsää, kun esim. Pitääkö kaikki opettaa puhumalla: D eikö oppia voi myös lukemalla, kokemalla? Miksei kirjasta saa lukea tietoa, onko se jotenkin epäsuotuisaa? Tai siis mitä pahaa on jos oppii lukemalla asioita?

Kiroilu teki tästä vastauksesta arvottoman. Eli joistakin nuorten kirjastoista saa aivan varmasti sellaisen kuin kroppa ja koppa. Kutosluokalla ekaa kertaa koulussa puhuttiin näistä asioista.

Ja niiden asioiden jauhaminen jatkui vielä pitkään yläasteella. Että jo koulussa ne asiat tulee täysin selviksi. Mulle vanhemmat ei kai koskaan mitään höpöttäny, kavereilta niitä juttuja sitten kuulin ala-asteen kolmosluokalta lähtien.

Ite oon sitä mieltä että parempi niin että koulussa terveystiedon opettajat ja terveydenhoitajat keskustelevat asioista koko luokan kanssa yhdessä. Jos vanhempien kanssa siitä rupeaa lätisemään niin kyllä musta ois se tilanne tuntunu aika vaikealta ja hankalalta. Lapset tietävät jo 9 vuotiaana mitä tarkoittaa seksi, jätä kertomatta sillä se on pojallesi nolo asia.

Kyllä hän jo 12 vuotiaana tietää mitä se tarkoittaa, sillä siinä iässä luokkatoverit huutelevat kaikenlaista siitä asiasta. Ja noin 5lk opetetaan jo jotakin seksistä! Kaikki "välituntitiedot" seksistä eivät välttämättä ole oikeellisia. Muistan itse hyvin, että ala-asteella poikien puheissa risteili vääriä käsityksiä esimerkiksi kondomeista, homoseksuaalisuudesta tai "käteenvedosta". Homoseksuaalisuus-termistä monet eivät tietäneet joko lainkaan, mitä se tarkoittaa tai sekoittivat sen seksin harrastamiseen yleensä eikä vain samaa sukupuolta olevien kesken.

Nämä voivat kuulostaa hupaisilta jutuilta, mutta esimerkiksi kehitysmaissa ja uskonnollisesti tukahdetussa ilmapiirissä väärät käsitykset ja tietämättömyys voivat jatkua pitkälle murrosikään tai aikuisikään, mikä näkyy ei-suunniteltujen raskauksien ja sukupuolitautien leviämisen tilastoissa. Eli asiallisen sukupuolivalistuksen tarve murrosikäisille on edelleenkin tarpeellista. Ihme kommentteja tännekin on tullut,joista yksi sentään oli sen verran asiallinen,kun kertoi yhden kirjavinkin.

D Oma vinkkini on,että lainaa vaikka kirjastosta kirjoja. Käsittääkseni nuorten osastolla pitäisi olla seksistä kertovia kirjoja. Yksi semmonen kirja taisi olla nimeltään "Puhutaan seksistä",mutta en ole ihan varma nimestä. Ja kirjailijaa en muista. Mielestäni olet toiminut hyvin keskusteltuasi asiallisesti seksistä lapsesi kanssa. Mikäli pystyy luomaan kotiinsa sellaisen ilmapiirin, että kaikista asioista voi kysyä ja kaikesta keskustella, nuori välttyy väärinkäsityksiltä ja -ymmärryksiltä.

Niitähän seksin osalta herkästi syntyy, kun huhut, rehentelyt ja liioitellut kertomukset kulkevat nuorten välillä. Yhteiskunnan seksualisoituminen lisää vielä helposti hämmennystä. Asiallinen tieto auttaa ja mikäli keskusteluyhteys on avoin, on nuorella aina mahdollisuus vielä selventää vanhemmalta epäselväksi jääneitä kohtia.

Seksistä puhumisen vaikeus kumpuaa usein vanhemmista itsestään ja kyllä nuoret tällaisen vaistoavat. Toki koulussa kerrotaan myös seksistä mutta minun mielestäni vastuulliset vanhemmat ovat kuulolla ja tarjoavat asiallista tietoa lapselleen, mikäli se on tarpeen.

Pakko vielä kommentoida ihmisten vastaustyyliä. Itse en tällä foorumilla viitsisi kysyä mitään mielipiteitä; nimimerkin taakse piiloutumisen mahdollisuus saa osan ihmisistä käyttäytymään todella törkeästi.

Kukaan ei ikinä kehtaisi käyttäytyä näin tai sanoa tällaisia asioita todellisen elämän keskusteluissa kasvokkain Älä helkarissa anna mitään seksuaalisuuteen liittyvää materiaalia kakaroillesi ennenkuin he ovat täyttäneet 18 vuotta!!! Voit joutua siitä hyvästä linnaan alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka koskee siis sitä että alaikäiselle näytettäisiin seksiä koskevaa kuvitusta tai muuta tekstiä tai alaikäisen kanssa keskusteltaisiin seksistä!

On todellakin hyviä kirjoja olemassa. Itse hankin kirjan "Mistä minä olen tullut", valitettavasti en muista tekijää. Kaikki viisi lastani ovat sen saaneet lukea ja muistan ainokaisen tyttäreni kommentit kirjasta. Kirjassa oli piirretty kaikki kuvat ja siinä kerrottiin tosi kivasti asiat. Oli esitetty miehen ja naisen eroavuudet ja tyttäreni kysyi ainoastaan miehen kohdalla, että onko tuon oikea nimi penis! Sanoin nauruani pidellen, että on! Nyt tyttäreni on saanut näyttää kirjaa omille tyttärilleen!

Mene kirjakauppaan, löytyy tosi kivoja ja asiallisia kirjoja! Nyt pakko sanoa YH-isukille, että yh: Josko se kirjan lukeminen olisi sitten ollut Sinukin kohdallasi tarpeen, sillä v a s t u u l l i n e n seksi on myös ihan hyvä tunnistaa. Eikä se seksi liity pelkään panoaktiin. Seksi on paljon muutakin kuin hihttelevää tai kiellettyä puheenaihetta.

Siihen liittyy vastuu ja tietoisuus liitännäisjutuista: Yllättävän paljon kielteisyyttä palautteissa. Se syy ei aina ole ero!!!!! Kyllä vähän ihmettelen millasessa perheessä on asuttu,jos ei perusasioita edes opeteta siivous,ruuanlaitto. Meillä käytin silloista nuorten Löytöretki-tietosarjan osaa "Minä ja Sinä". Oma ja kaverinsa olivat kylläkin nuorempia kuin sinun vuotiaasi, joka lueksii ja "tietää" jo paljon itsekin.

Sarja sopi siihen ikäkauteen selkeänä ja kuvitettuna ja ennenkaikkea asiallisena. Myöhemmin oma lapseni luki Tieteen Maailman sarjaa, jossa on oma Ihminen-osionsa. Se on enemmän ja tarkemmin anatomiaa käsittelevä, mutta luki, koska kiinnosti. Teet mielestäni aivan oiken, kun pohdit asiaa.

Kyllä kaveriporukka opettaa ja "opettaa", mutta otat vastuun asiatiedosta laajemmin - se on hienoa. Tämän ajan vastaavista kirjatarjonnoista tietää parhaiten kirjakauppa. Jos aikaa, tsekkaile hyllykköä ja kysy sitten suosituksia. En usko että edelleenkään puskaradio käsittelee kaikkea asiaan liittyvää laajasti. Sinuna hankkisin hyvätasoisen kirjan, jota voisi nuoresi käyttää myöhemminkin. Meillä mielenkiinto asioihin syntyi lapsilta. Kavereitansa tuli paikalle, osan vanhemmilta kysyin luvan saada tutustua asioihin heidän läsnäollessaan.

Raisa Cacciatore ja muutamat muut asiantuntijat ovat kirjoittaneet kirjan: Kustantaja on Tammi Kirjassa käsitellään mieheksi tulemisen fyysisiä ja psyykkisiä kysymyksiä. Kirjan hinta on noin 15 euroa. Tampereen kaupungin kirjaston sivuilla on selkeästi esitelty seksuaalikasvatuskirjoja sekä tytöille että pojille. Monet kyseisistä kijoista löytyy luokasta Uskoisin, että ruotsinkieliset löytyvät samoista kirjaluokista.

Muista myös jutella asioista, älä pelkästään työnnä kirjoja kouraan. Selkeästi miehen ja naisen sukupuolielimistä,ehkäisystä ja seksistä. Näytä vaikka banaanin kanssa,miten kondomi vedetään banaanin päälle ja anna poikasi sitä myös harjoitella. Kerro ettei seksissä ole mitään hävettävää,eikä ujosteltavaa ja muutamia helppoja asentoja. Onhan se järkevämpää sinun kertoa näistä asioista,kuin se että poikasi etsii tietoja jostain netin pornosivuilta,tai samanikäisiltä kavereiltaan.

Elämä on koulu Ihan kekseliäs konsti; 'hätä keinot keksii'. Jotkut ottavat selvää omin päin, jotkut eivät. Jotkut ovat läheisiä vanhempiensa kanssa, jotkut eivät. Jotkut keskustelevat, jotkut eivät. Miksi sinä pakoilet omaa velvollisuuttasi? Koulun ei kuulu hoitaa kaikkea sitä, mikä kuuluu sinulle, sinun vastuullesi ja velvollisuudeksesi!

Jos jo "kuukautisetkin" ovat olleet liikaa, niin sinulla on ongelma, sinä olet puritaani. Nuorena pojat on kuin mehiläiset,lentää kukasta kukkaan. Monia tapauksia on dokumentoitu todisteina, joissa ihmisille luvataan laillisia töitä kuten esim. Parittajat ja ihmiskauppiaat pakottavat seksityöläisiä katsomaan jatkuvasti seksifilmejä, koska siten he paatuvat ja kykenevät tekemään samoja asioita mitä he näkevät elokuvista.

Seksityöläiset joutuvat manipuloinnin kohteeksi, jonka kautta heidän on helpompi toteuttaa käytännössä kaikenlaista perverssiä seksiä. Monilla seksityöläisillä ei ole mahdollisuutta valita mitä he tekevät, sillä he joutuvat tekemään sen mitä muut käskevät heille. On useita tapauksia, joissa parittajat pakottavat alaikäisiä tyttöjä esiintymään seksifilmeissä. Lapsipornossa lapsia käytetään seksuaalisesti hyväksi sekä he ovat ihmiskaupan uhreja. Lapsipornossa lapsia raiskataan, kidutetaan sekä he joutuvat kaikenlaisen sadismin kohteeksi.

Pornoteollisuus on ihmiskauppaa, jossa ihmiset joutuvat tekemään usein vasten tahtoaan monenlaisia perverssejä asioita. Jokainen pornoteollisuuden kannattaja seksifilmien ja lehtien ostaja kannattaa ja tukee rahoillaan ihmiskauppaa sekä ihmisoikeuksien loukkaamista. Mary Anne Layden Sexual Trauma and Psychopathology Program at the University of Pennsylvania sanoo, että jatkuva altistuminen pornografiaan saa aikaan pitkäaikaisia vaikutuksia, joka vaikuttaa siten ihmisen mielenalueeseen, että vääristymistä tulee "normaaleja" asioita.

Hänen mukaansa laajat tutkimukset pornografiasta ovat paljastaneet, että se laukaisee monenlaisia vahingollisia asenteita sekä käyttäytymistä. On päivänselvää sekä kiistatonta, että näitä vahingollisia asioita tapahtuu niin "seksitähtien" kuin seksifilmien katsojien elämässä. Sosiologian professori Gail Dines sanoo, että monet nuoret seksiriippuvaiset pojat ovat masentuneita.

Filosofian tohtori William Struthers University of Illinois at Chicago kertoo monien pornoriippuvaisten miehien olevan hallitsevia, sisäänpäin kääntyneitä, suuresti ahdistuneita, narsistisia, kärsivän huonosta itsetunnosta, eristäytyneitä. Tutkimusten mukaan pornon katselu voi luoda hetkellisen mielihyvän kokemuksen, mutta pornoriippuvuus johtaa moniin pitkäkestoisiin negatiivisiin vaikutuksiin.

Tutkimusten mukaan porno ei lisää todellista seksuaalisen nautinnon kokemusta, vaan laimentaa sitä. Tämä johtuu siitä, koska porno johdattaa ihmisen pois aidosta ja todellisesta seksuaalisuudesta. Porno johdattaa ihmisen itsekkääseen seksiin, jossa ihminen haluaa toteuttaa itsekkäästi erilaisia fantasioitaan. Porno johdattaa ihmisen pois todellisesta seksuaalisuudesta, koska porno on näyteltyä, epätodellista sekä vääristynyttä seksiä.

Pornon katselu ja siihen liittyvä masturbaatio laimentaa normaalia seksuaalista kanssakäymistä toisen ihmisen kanssa. Porno voi ohjata ihmisiä pois normaalista seksin harrastamisesta koko ajan rankempaan sekä epänormaalin seksuaalisuuden harrastamiseen.

Pornon katseleminen muuttaa ihmisen käsityksen seksuaalisuudesta vääristyneeseen tilaan. Pornoelokuvissa seksi esitetään kovana ei helliä ja rakastavia tunteita , kylmänä ja teennäisenä sekä paikoin jopa väkivaltaa ja sadomasokismia harrastetaan pornofilmeissä. On selvää, että kun katselee pornoelokuvia, niin se turruttaa ja vie ihmiseltä kyvyn nauttia oikeasta ja todellisesta seksistä.

Pornon kautta naisista tulee miehille seksuaalisen purkautumisen kanavia. Silloin kun nainen on vain seksihimon kohde, niin se johdattaa miehen pois todellisesta rakkaudesta ja hellyydestä. Pornoriippuvainen mies ei osaa rakastaa ja olla hellä vaimolleen, koska porno on myrkyttänyt ja vääristänyt miehen seksuaalisuuden. Porno vääristää miehen ja naisen välisen seksuaalisuuden ja siksi pornoa katselevilla miehillä kuin naisillakin on vaikeuksia seksielämässään, koska porno on vääristänyt heidän ajatusmaailmansa siitä minkälaista seksuaalisuuden pitäisi olla.

Tuon esille seuraavaksi muutamia vahingollisia asioita, joita "seksitähdet" ovat kokeneet pornoteollisuuden kautta. Seksityöläisten elämässä huumeiden ja päihteidenkäyttö on hyvin yleistä. Huumeiden vaikutuksen alaisena estot poistuvat ja he kykenevät esiintymään huumeiden vaikutuksen alaisena estottomammin perversseissä kohtauksissa. Monet Amerikassa seksityöläiset ovat huumekoukussa ja seksielokuvissa näytteleminen on helppo tapa rahoittaa huumeiden saanti. Huumeet ovat todella voimakkaasti esillä Los Angelesin pornoteollisuudessa, joka on alansa johtavin tekijä maailmassa.

Monet seksityöläiset Amerikan pornoteollisuudessa kärsivät mielenterveysongelmista. Amerikassa "seksitähtien" itsemurhakuolemiin, seksitautikuolemiin sekä huumekuolemiin liittyvät luvut ovat paljon keskiarvotuloksia korkeammalla. Tämä tarkoittaa sitä, että joistakin myönteisistä tutkimuksista huolimatta "seksityöläiset" kärsivät keskimääräistä enemmän mielenterveysongelmista, jotka usein päättyvät itsemurhaan.

Amerikassa huumekuolemat ovat yleisiä seksityöläisten keskuudessa. Tämä todistaa runsaan huumeiden käytön seksityöläisten keskuudessa. Samoin suuri osa amerikkalaisista seksityöntekijöistä kuolee erilaisiin seksitauteihin. Seksitaudit ovat suuri riesa seksityöntekijöiden keskuudessa. Amerikassa on hyvin yleistä, että mies pornonäyttelijät saavat homoseksifilmeistä enemmän rahaa kuin heteroseksifilmeistä. Amerikan pornoteollisuus suosii homoseksuaalisuuden leviämistä tukemalla sitä rahallisesti enemmän kuin heteroseksiä.

Entinen "pornotähti" Jennifer Lynn Case kertoo karuja kokemuksiaan pornoteollisuudesta. Hän sanoi aloittaneensa ensin nudistibaarin tanssijana sekä tehden seuralaispalveluja.

Tarvitessaan lisää rahaa häntä pyydettiin mukaan pornoteollisuuteen, koska hänelle sanottiin, että pornonäyttelijät tienaavat hyvin rahaa, niin hän päätti mennä mukaan pornoteollisuuteen.

Jennifer sanoi, että hänen agenttinsa väärensi hänen terveystodistuksensa hänen ensimmäiseen pornofilmiinsä. Hän myös muistaa kuinka eräskin "pornotähti" ei kyennyt enää tekemään pornoa, koska porno oli tuhonnut hänen terveytensä. Jenniferin mukaan hänen rikkinäisellä lapsuudellaan oli suuri vaikutus siihen, että hän ajautui mukaan pornoteollisuuteen. Hän sanoi ettei hänen isänsä ollut koskaan läsnä ja hänen vanhempansa erosivat kun hän oli 8-vuotias. Hän sanoi joutuneensa helposti vaikeuksiin, eikä hänen elämänsä ollut tasapainossa.

Hän myös sanoi lukeneensa ja katselleensa pornolehtiä lapsena. Jenniferin mukaan hän uskoo, että hänen rikkinäisellä lapsuudellaan oli suuri vaikutus siihen, että hänestä tuli pornoteollisuuden seksityöläinen.

Jennifer sanoi olleensa seksityöläisenä hyvin masentunut, yksinäinen ja ailahteleva. Hän sanoi, että seksityöläisenä hänen käytöksensä oli itsetuhoista sekä täynnä vihaa ja katkeruutta. Hän sanoi käyttäneensä paljon huumeita ja alkoholia seksityöläisenä. Hän sanoi huumeiden ja alkoholin olleen hänelle pakotie elämän tyhjyyteen. Jennifer sanoi huumeiden ja alkoholin olleen hänelle huono yhdistelmä, sillä ne tekivät hänestä enemmän masentuneen sekä yksinäisen, jonka sisin oli tyhjä.

Jennifer sanoi, että seksityön aikoina hänessä asui kaksi henkilöä; Veronica, joka oli huijausta alusta loppuun asti sekä hänen oma itsensä Jennifer.

Seksi Veronica identiteetti oli Jenniferille suoja, joka auttoi häntä tekemään seksityötä, ilman sitä hän ei olisi kyennyt selviytymään seksityöstään. Jennifer sanoi, että monet ihmiset jotka katsovat pornoa luulevat seksifilmeissä näyttelevien naisten rakastavan seksiä ja toteuttavansa fantasioitaan näissä filmeissään. Jenniferin mukaan tämä ei ole totuus pornosta, vaan valhe. Jenniferin mukaan nainen joka sanoo rakastavansa näyttelemistä pornofilmeissä valehtelee.

Jennifer sanoi, että kun hän näytteli pornofilmeissä, niin hän halusi mahdollisimman nopeasti päästä pois kohtauksista, sillä hän teki sitä vain rahan takia. Jennifer sanoi, että hänen fantasiansa oli normaali elämä, sillä hän haaveili elämästä, jonka kautta pääsisi pois pornoelämän painajaisesta.

Jennifer sanoo, että kun katsot pornoa, niin katsot valhetta, jonka päämäärä on tuhota sinut. Jennifer sanoi, että kun hän oli mukana pornoteollisuudessa, niin hän vihasi miehiä, eikä kunnioittanut miehiä, jotka katsoivat pornoa. Hän ajatteli miesten olevan perverssejä, jotka halusivat naisilta vain yhtä asiaa sekä kohtelivat naisia kaltoin.

Jennifer sanoo ajattelevansa miehistä nykyään eri tavalla. Hän näkee pornoa katselevat miehet pornoteollisuuden uhreina.

Jennifer uskoo, että niin miehet kuin naiset kaipaavat syvällä sydämessään aitoa rakkautta, ei pornoseksiä. Jennifer tietää, että monet miehet ovat pornoaddiktion takia menettäneet perheensä ja työnsä. Jenniferin mukaan porno tuhoaa seksityöläiset sekä ihmiset, jotka katsovat pornoa. Jennifer sanoi, että hän oli traumatisoitunut ollessaan mukana pornoteollisuudessa.

Hän koki olleensa ahdistunut ja masentunut sekä kaikin tavoin hyväksikäytetty. Kun hän vihdoin pääsi vapaaksi pornoteollisuudesta, niin hän on sen jälkeen vielä vuosia kärsinyt masennuksesta ja ahdistuksesta sekä monista ongelmista.

Jenniferin mukaan jokainen joka menee mukaan pornoteollisuuteen kärsii mielenterveysongelmista, jotka pahentuvat ja lisääntyvät pornon ja seksityön takia. Hän sanoi sairastuneensa pahoin klamydiaan, vatsaan sattui aivan valtavasti. Hän sanoi, että hänen sisuksensa oli pahoin hyväksikäytetyt. Hänen kohdunkaulansa oli pahoin vaurioitunut. Jennifer sanoi, että seksibisnes vaurioitti ja vanhensi nopeasti hänen kehoansa.

Jenniferin tarina kertoo kuinka monella tavalla monet vahingolliset asiat vaikuttavat seksityöläisen elämässä. Miten hän pääsi vapaaksi pornoteollisuuden helvetistä? Jennifer sanoi Jeesuksen pelastaneen hänet, siten hän pääsi kokonaan eroon pornosta. Jennifer sanoo Jeesuksen rakkauden olevan ihmeellistä, sillä hän ei ole kokenut tällaista rakkautta koskaan aikaisemmin. Pornoteollisuus okkultismi ja satanismi. Pornoteollisuus on satanistien hallinnassa, sillä useat pornoteollisuuden vaikuttajat ovat okkultisteja ja satanisteja.

..

Tutkimusten mukaan porno ei lisää todellista seksuaalisen nautinnon kokemusta, vaan laimentaa sitä. Tämä johtuu siitä, koska porno johdattaa ihmisen pois aidosta ja todellisesta seksuaalisuudesta.

Porno johdattaa ihmisen itsekkääseen seksiin, jossa ihminen haluaa toteuttaa itsekkäästi erilaisia fantasioitaan. Porno johdattaa ihmisen pois todellisesta seksuaalisuudesta, koska porno on näyteltyä, epätodellista sekä vääristynyttä seksiä. Pornon katselu ja siihen liittyvä masturbaatio laimentaa normaalia seksuaalista kanssakäymistä toisen ihmisen kanssa. Porno voi ohjata ihmisiä pois normaalista seksin harrastamisesta koko ajan rankempaan sekä epänormaalin seksuaalisuuden harrastamiseen.

Pornon katseleminen muuttaa ihmisen käsityksen seksuaalisuudesta vääristyneeseen tilaan. Pornoelokuvissa seksi esitetään kovana ei helliä ja rakastavia tunteita , kylmänä ja teennäisenä sekä paikoin jopa väkivaltaa ja sadomasokismia harrastetaan pornofilmeissä. On selvää, että kun katselee pornoelokuvia, niin se turruttaa ja vie ihmiseltä kyvyn nauttia oikeasta ja todellisesta seksistä.

Pornon kautta naisista tulee miehille seksuaalisen purkautumisen kanavia. Silloin kun nainen on vain seksihimon kohde, niin se johdattaa miehen pois todellisesta rakkaudesta ja hellyydestä. Pornoriippuvainen mies ei osaa rakastaa ja olla hellä vaimolleen, koska porno on myrkyttänyt ja vääristänyt miehen seksuaalisuuden.

Porno vääristää miehen ja naisen välisen seksuaalisuuden ja siksi pornoa katselevilla miehillä kuin naisillakin on vaikeuksia seksielämässään, koska porno on vääristänyt heidän ajatusmaailmansa siitä minkälaista seksuaalisuuden pitäisi olla. Tuon esille seuraavaksi muutamia vahingollisia asioita, joita "seksitähdet" ovat kokeneet pornoteollisuuden kautta. Seksityöläisten elämässä huumeiden ja päihteidenkäyttö on hyvin yleistä.

Huumeiden vaikutuksen alaisena estot poistuvat ja he kykenevät esiintymään huumeiden vaikutuksen alaisena estottomammin perversseissä kohtauksissa. Monet Amerikassa seksityöläiset ovat huumekoukussa ja seksielokuvissa näytteleminen on helppo tapa rahoittaa huumeiden saanti. Huumeet ovat todella voimakkaasti esillä Los Angelesin pornoteollisuudessa, joka on alansa johtavin tekijä maailmassa.

Monet seksityöläiset Amerikan pornoteollisuudessa kärsivät mielenterveysongelmista. Amerikassa "seksitähtien" itsemurhakuolemiin, seksitautikuolemiin sekä huumekuolemiin liittyvät luvut ovat paljon keskiarvotuloksia korkeammalla. Tämä tarkoittaa sitä, että joistakin myönteisistä tutkimuksista huolimatta "seksityöläiset" kärsivät keskimääräistä enemmän mielenterveysongelmista, jotka usein päättyvät itsemurhaan.

Amerikassa huumekuolemat ovat yleisiä seksityöläisten keskuudessa. Tämä todistaa runsaan huumeiden käytön seksityöläisten keskuudessa. Samoin suuri osa amerikkalaisista seksityöntekijöistä kuolee erilaisiin seksitauteihin. Seksitaudit ovat suuri riesa seksityöntekijöiden keskuudessa.

Amerikassa on hyvin yleistä, että mies pornonäyttelijät saavat homoseksifilmeistä enemmän rahaa kuin heteroseksifilmeistä. Amerikan pornoteollisuus suosii homoseksuaalisuuden leviämistä tukemalla sitä rahallisesti enemmän kuin heteroseksiä.

Entinen "pornotähti" Jennifer Lynn Case kertoo karuja kokemuksiaan pornoteollisuudesta. Hän sanoi aloittaneensa ensin nudistibaarin tanssijana sekä tehden seuralaispalveluja.

Tarvitessaan lisää rahaa häntä pyydettiin mukaan pornoteollisuuteen, koska hänelle sanottiin, että pornonäyttelijät tienaavat hyvin rahaa, niin hän päätti mennä mukaan pornoteollisuuteen.

Jennifer sanoi, että hänen agenttinsa väärensi hänen terveystodistuksensa hänen ensimmäiseen pornofilmiinsä. Hän myös muistaa kuinka eräskin "pornotähti" ei kyennyt enää tekemään pornoa, koska porno oli tuhonnut hänen terveytensä. Jenniferin mukaan hänen rikkinäisellä lapsuudellaan oli suuri vaikutus siihen, että hän ajautui mukaan pornoteollisuuteen.

Hän sanoi ettei hänen isänsä ollut koskaan läsnä ja hänen vanhempansa erosivat kun hän oli 8-vuotias. Hän sanoi joutuneensa helposti vaikeuksiin, eikä hänen elämänsä ollut tasapainossa. Hän myös sanoi lukeneensa ja katselleensa pornolehtiä lapsena. Jenniferin mukaan hän uskoo, että hänen rikkinäisellä lapsuudellaan oli suuri vaikutus siihen, että hänestä tuli pornoteollisuuden seksityöläinen.

Jennifer sanoi olleensa seksityöläisenä hyvin masentunut, yksinäinen ja ailahteleva. Hän sanoi, että seksityöläisenä hänen käytöksensä oli itsetuhoista sekä täynnä vihaa ja katkeruutta. Hän sanoi käyttäneensä paljon huumeita ja alkoholia seksityöläisenä. Hän sanoi huumeiden ja alkoholin olleen hänelle pakotie elämän tyhjyyteen. Jennifer sanoi huumeiden ja alkoholin olleen hänelle huono yhdistelmä, sillä ne tekivät hänestä enemmän masentuneen sekä yksinäisen, jonka sisin oli tyhjä.

Jennifer sanoi, että seksityön aikoina hänessä asui kaksi henkilöä; Veronica, joka oli huijausta alusta loppuun asti sekä hänen oma itsensä Jennifer. Seksi Veronica identiteetti oli Jenniferille suoja, joka auttoi häntä tekemään seksityötä, ilman sitä hän ei olisi kyennyt selviytymään seksityöstään. Jennifer sanoi, että monet ihmiset jotka katsovat pornoa luulevat seksifilmeissä näyttelevien naisten rakastavan seksiä ja toteuttavansa fantasioitaan näissä filmeissään.

Jenniferin mukaan tämä ei ole totuus pornosta, vaan valhe. Jenniferin mukaan nainen joka sanoo rakastavansa näyttelemistä pornofilmeissä valehtelee.

Jennifer sanoi, että kun hän näytteli pornofilmeissä, niin hän halusi mahdollisimman nopeasti päästä pois kohtauksista, sillä hän teki sitä vain rahan takia. Jennifer sanoi, että hänen fantasiansa oli normaali elämä, sillä hän haaveili elämästä, jonka kautta pääsisi pois pornoelämän painajaisesta.

Jennifer sanoo, että kun katsot pornoa, niin katsot valhetta, jonka päämäärä on tuhota sinut. Jennifer sanoi, että kun hän oli mukana pornoteollisuudessa, niin hän vihasi miehiä, eikä kunnioittanut miehiä, jotka katsoivat pornoa. Hän ajatteli miesten olevan perverssejä, jotka halusivat naisilta vain yhtä asiaa sekä kohtelivat naisia kaltoin.

Jennifer sanoo ajattelevansa miehistä nykyään eri tavalla. Hän näkee pornoa katselevat miehet pornoteollisuuden uhreina. Jennifer uskoo, että niin miehet kuin naiset kaipaavat syvällä sydämessään aitoa rakkautta, ei pornoseksiä. Jennifer tietää, että monet miehet ovat pornoaddiktion takia menettäneet perheensä ja työnsä. Jenniferin mukaan porno tuhoaa seksityöläiset sekä ihmiset, jotka katsovat pornoa.

Jennifer sanoi, että hän oli traumatisoitunut ollessaan mukana pornoteollisuudessa. Hän koki olleensa ahdistunut ja masentunut sekä kaikin tavoin hyväksikäytetty. Kun hän vihdoin pääsi vapaaksi pornoteollisuudesta, niin hän on sen jälkeen vielä vuosia kärsinyt masennuksesta ja ahdistuksesta sekä monista ongelmista.

Jenniferin mukaan jokainen joka menee mukaan pornoteollisuuteen kärsii mielenterveysongelmista, jotka pahentuvat ja lisääntyvät pornon ja seksityön takia. Hän sanoi sairastuneensa pahoin klamydiaan, vatsaan sattui aivan valtavasti. Hän sanoi, että hänen sisuksensa oli pahoin hyväksikäytetyt. Hänen kohdunkaulansa oli pahoin vaurioitunut. Jennifer sanoi, että seksibisnes vaurioitti ja vanhensi nopeasti hänen kehoansa.

Jenniferin tarina kertoo kuinka monella tavalla monet vahingolliset asiat vaikuttavat seksityöläisen elämässä. Miten hän pääsi vapaaksi pornoteollisuuden helvetistä? Jennifer sanoi Jeesuksen pelastaneen hänet, siten hän pääsi kokonaan eroon pornosta. Jennifer sanoo Jeesuksen rakkauden olevan ihmeellistä, sillä hän ei ole kokenut tällaista rakkautta koskaan aikaisemmin. Pornoteollisuus okkultismi ja satanismi. Pornoteollisuus on satanistien hallinnassa, sillä useat pornoteollisuuden vaikuttajat ovat okkultisteja ja satanisteja.

Kun tutkii sitä mitä pornoteollisuuden sisällä ja sen ulkopuolella vaikuttaa, niin jäljet johtavat saatanalliseen suunnitelmaan ihmisten tuhoamiseksi. Kun tutkit syvemmälti pornoteollisuuden jättämiä jälkiä, niin huomaat kuinka paljon pornon ympärillä tapahtuu outoja kuolemia, murhia, raiskauksia, esiintyy paljon seksitauteja sekä monia muita negatiivisia ja haitallisia vaikutuksia.

Monet pornoaddiktit eivät halua naimisiin, sillä he haluavat toteuttaa yhä hurjempia seksuaalisia fantasioitaan. Porno saa aikaan ihmisessä itsekkään seksiaddiktion. Esimerkiksi naimisissa olevasta pornoaddiktista tulee tyytymätön avioseksiin, sillä hän haluaa toteuttaa yhä hurjempia ja rajumpia seksifantasioitaan.

Joihinkin pornoaddikteihin seksiaddiktio vaikuttaa voimakkaasti mielenalueeseen, niin että hän toteuttaa fantasiansa raiskauksista sekä seksuaalimurhista. Monet tutkimukset sekä poliisien kertomukset vahvistavat sen, että edellä olevia asioita tapahtuu pornoaddiktien elämässä. Okkultiikka ja satanismi vaikuttavat erittäin vahvasti pornoteollisuudessa.

Pornoteollisuudessa on satanismille vihkiytyneitä tuottajia sekä näyttelijöitä. Aleister Crowley anti-illuminaattien "messias" sanoo, että noituuden harjoittaminen seksin kautta on korkeasti suositeltava asia. Crowley on sanonut, että insesti, haureus sekä miehen ja pojan välinen seksi pitäisi hyväksyä avoimesti harjoitettaviksi ilman häpeää. Crowleyn mukaan peto neuvoo, että kaikki lapset tulee totuttaa lapsuudesta saakka näkemään kaikenlaisia seksiakteja. Pornoteollisuus toteuttaa saatanallista suunnitelmaa kaikenlaisten seksifilmien kautta.

Los Angelesin pornoteollisuudessa vaikuttavat erittäin voimakkaasti saatanallisten kulttien jäsenet. Pornoteollisuudessa vaikuttaa satanismi ja demoninen okkultismi. Sanoin nauruani pidellen, että on! Nyt tyttäreni on saanut näyttää kirjaa omille tyttärilleen! Mene kirjakauppaan, löytyy tosi kivoja ja asiallisia kirjoja! Nyt pakko sanoa YH-isukille, että yh: Josko se kirjan lukeminen olisi sitten ollut Sinukin kohdallasi tarpeen, sillä v a s t u u l l i n e n seksi on myös ihan hyvä tunnistaa.

Eikä se seksi liity pelkään panoaktiin. Seksi on paljon muutakin kuin hihttelevää tai kiellettyä puheenaihetta. Siihen liittyy vastuu ja tietoisuus liitännäisjutuista: Yllättävän paljon kielteisyyttä palautteissa. Se syy ei aina ole ero!!!!! Kyllä vähän ihmettelen millasessa perheessä on asuttu,jos ei perusasioita edes opeteta siivous,ruuanlaitto.

Meillä käytin silloista nuorten Löytöretki-tietosarjan osaa "Minä ja Sinä". Oma ja kaverinsa olivat kylläkin nuorempia kuin sinun vuotiaasi, joka lueksii ja "tietää" jo paljon itsekin.

Sarja sopi siihen ikäkauteen selkeänä ja kuvitettuna ja ennenkaikkea asiallisena. Myöhemmin oma lapseni luki Tieteen Maailman sarjaa, jossa on oma Ihminen-osionsa. Se on enemmän ja tarkemmin anatomiaa käsittelevä, mutta luki, koska kiinnosti. Teet mielestäni aivan oiken, kun pohdit asiaa. Kyllä kaveriporukka opettaa ja "opettaa", mutta otat vastuun asiatiedosta laajemmin - se on hienoa. Tämän ajan vastaavista kirjatarjonnoista tietää parhaiten kirjakauppa.

Jos aikaa, tsekkaile hyllykköä ja kysy sitten suosituksia. En usko että edelleenkään puskaradio käsittelee kaikkea asiaan liittyvää laajasti. Sinuna hankkisin hyvätasoisen kirjan, jota voisi nuoresi käyttää myöhemminkin. Meillä mielenkiinto asioihin syntyi lapsilta.

Kavereitansa tuli paikalle, osan vanhemmilta kysyin luvan saada tutustua asioihin heidän läsnäollessaan. Raisa Cacciatore ja muutamat muut asiantuntijat ovat kirjoittaneet kirjan: Kustantaja on Tammi Kirjassa käsitellään mieheksi tulemisen fyysisiä ja psyykkisiä kysymyksiä.

Kirjan hinta on noin 15 euroa. Tampereen kaupungin kirjaston sivuilla on selkeästi esitelty seksuaalikasvatuskirjoja sekä tytöille että pojille. Monet kyseisistä kijoista löytyy luokasta Uskoisin, että ruotsinkieliset löytyvät samoista kirjaluokista. Muista myös jutella asioista, älä pelkästään työnnä kirjoja kouraan. Selkeästi miehen ja naisen sukupuolielimistä,ehkäisystä ja seksistä. Näytä vaikka banaanin kanssa,miten kondomi vedetään banaanin päälle ja anna poikasi sitä myös harjoitella.

Kerro ettei seksissä ole mitään hävettävää,eikä ujosteltavaa ja muutamia helppoja asentoja. Onhan se järkevämpää sinun kertoa näistä asioista,kuin se että poikasi etsii tietoja jostain netin pornosivuilta,tai samanikäisiltä kavereiltaan. Elämä on koulu Ihan kekseliäs konsti; 'hätä keinot keksii'. Jotkut ottavat selvää omin päin, jotkut eivät.

Jotkut ovat läheisiä vanhempiensa kanssa, jotkut eivät. Jotkut keskustelevat, jotkut eivät. Miksi sinä pakoilet omaa velvollisuuttasi? Koulun ei kuulu hoitaa kaikkea sitä, mikä kuuluu sinulle, sinun vastuullesi ja velvollisuudeksesi! Jos jo "kuukautisetkin" ovat olleet liikaa, niin sinulla on ongelma, sinä olet puritaani. Nuorena pojat on kuin mehiläiset,lentää kukasta kukkaan.

Suosittelen selllaista kirjoittajaa kuin Cacciatore, Raisa: Legopalikoista leopardikalsareihin tai Huomenna pannaan pussauskoppiin, eväitä nuoren pojan ja tytön.. Voit googlettaa hänen teoksiaan nimellä. Siinä on puolet tytön kehityksestä ja puolet pojan ja valotetaan pikkuisen juttuja mitä naisen ja miehen välillä tapahtuu.

Olisiko neiti ollut 9v kun kirjan ostin ja nyt on 12v. Meillä on myös puhuttu asiallisesti asioista, ja oli hieno tunne kun tytön paras kaverikin kyseli menkoista kun oli kuullut että meillä oli niistä juteltu. Hänelle kun kotona ei ollut sanottu mitään noista asioista.

Ihmeellistä kirjoittelua täällä kun pidetään kummallisena että omalle nuorelleen kertoo asioista, taitaa ne kommentoijat olla lapsettomia? Olen antanut luettavaksi sekä pojalleni että tytölleni aikoinaan kirjastosta lainatun kirjan: Äiti, mistä lapset tulevat?

Ehkäisystä kannattaa muistutella parin vuoden päästä ja ostaa kortsuja varalle pojalle. Oppiiko pornofilmeistä sen, miten tyttö 14v reagoi menetettyään neitsyytensä 1kk tapailemalleen poikakaverille? Oppiiko niistä, miten mies reagoi, ja miten tekee mieli kehuskella kokemuksillaan?

Opiiko, miten seksi vaikuttaa ihastumisen tunteisiin, oppiiko pettymykset ekasta ja vikastakin kerrasta? Mutta aina unohdetaan, että seksuaalisuus ja muut siitä myöhemmin nousevat tunteet ovat oikeastaan eri lähteistä, mitenkään vähättelemättä tätä tunnepuolta.

Se, miltä tuntuu, kun toinen tekstissäsi neitsyyden menettänyt tyttö, 14 v. Tunne ei liity seksuaalisuuteen itseensä mitenkään. Eri kulttuureissa eri aikakausina asiaan on suhtauduttu eri tavoin eri yhteyksissä.

Toisaalla tyttö saattaisi olla naimisissa vaimona. Itse en toki erityisemmin arvosta moista kulttuuria, varsinkin kun tytöillä ei itsellään ole sanomista asiaan. Toiset toki voivat olla valmiita sielläkin naimisiin menoon, mutta suurin osa pakosta, ympäristön sanelemina. Taas tulee siis tämä sosiaalinen ja kulttuurinen puoli esiin. Ihminen saavuttaa seksuaalisuutensa siinä missä kylän koirat ja kissatkin, ihan vertaisesti.

Eri asia on, miten kulttuurimme asian ottaa ja miten siihen ja sen muotoihin reagoi. Yksityisen päätäntävallan säilyminen myös siinä, minkä ikäisenä aloittaa, on hyvin tärkeää. Tarkoittaa myös sitä, että aikuiset eivät houkuttele liian nuoria. Totuus on kuitenkin myös se, että aika nuorikin voi itse kyllä olla hyvinkin kehittynyt myös tietoisuudeltaan ja hankkiutua tieten tahtoen erilaisiin tilanteisiin.

Itse olisin kyllä ollut tietoinen jo vuotiaana erilaisista seurauksista, jos olisin päästänyt "haluni" valloilleen. Muotikin on nykyisin aika kaameaa, varhaisteinit saattavat näyttää vanhemmilta ja kokeneemmilta kuin vuotias. Miesparat, tarkka taustojen selvitys ja paperien vaatiminen taitaisi olla nykyisin tarpeen! Miehet kun eivät osaa pitää itseään niin hyvin kurissa kuin useimmat naiset..? Ihmisen anatomiaa käsittelevät kirjat on hyviä. Lainaapa kirjastosta sellanen missä on reippaasti kuvia niin saa siinä luiden ja muiden tutkimisen ohella sitten juteltua murrosiän vaikutuksistakin asiallisesti.

Eikä sinun tarvii miettiä koko asiaa. Se selviää hänelle ihan luonnostaan. Vastaat vain rehellisesti niihin kysymyksiin, mitä hän esittää. Sukupolvesta toiseen ollaaan pärjätty ilman mitään kirjoja. Luonto se on, mikä tikanpojan puuhun vetää, herkeä höpöttämästä. Kalut löytää toisensa ajansaatossa. Ootko ikinä kuullut, että sexyasioihin tarvitaan yläpäätä enemmän kuin ala-; siis esittelemiäsi "kaluja". Kantsisko lukea muutamat kirjat ja oppaat. Mitään tarkempia yksityiskohtia ei tullut nähtyä kun olivat selätysten ja lensivät kuin olisivat olleet juovuksissa, mutta sitten ne yht äkkiä putosivat molemmat maahan pyörtyneinä ja parin kolmen sekunnin kuluttua lensivät kumpainenkin pois Väestönliitolla ainakin on ohjekirja aiheesta, nimeä en muista, kun siitä on kauan, kun sitä on tässä perheessä luettu ja se oli hyvä.

Lue ensin itse, sen jälkeen poikasi kanssa tai anna vain hänen tutustua aiheeseen itse, näin itse tein aikoinaan. Nykyaikana on varmasti paljon muitakin oppaita, kirjoja jne, jotka käsittelevät aihetta mutta tarkista aina ensin itse sellaisten sisältö, jotta voit olla varma, että tieto on rehellistä, asiallista, lämpimästi, ymmärryksellä ja oikeilla asenteilla kerrottua.

Äläkä vaan anna periksi, sinä olet oikealla tiellä, nuoren on saatava oikeaa ja asiallista tietoa tästä aiheesta hyvissä ajoin, aikanaan. Eräs koulussa oppinu Osta vaikka pari vanhaa biologian kirjaa? Nehän on suunnattu kuitenkin nuorille.

Koulussa ainakin meille on joskus jauhettu seksuaalikasvatusta niin, että se jo pursuaa korvistakin ulos. Kyllä lapsi itse etsii ja löytää, jos todella haluaa lisää tietoa, opeta mielummin tunnistamaan oikea tieto väärästä. Vai elätkö jossain luvulla? Ei nykynuorille tartte alkaa saarnaan jostain kukista ja mehiläisistä kyllä ne ite varmaan tietää paremmin. Niin kyllä tuon ikäisenä pojat jo jallua lukevat takametsässä. Turha sitä poikaa on nolostuttaa kertomalla juttuja joista ne puhuvat kavereiden kanssa joka päivä.

Vähän vanhempana sitten ehkäisy valistusta, että muistaa varmasti. Että täällä osaa olla ihmisiä jotka todellakaan eivät tunnu välittävän muuta kuin itsestään. Jenni Pääskysaaren kirjoittama kirja "kompassi" on myös oiva kirja murkulle ja hieman nuoremmalle jos omasta mielestä nuori sen jo ymmärtää. Siinä kerrotaan kaikesta mahdollisesta elämään ja itseen liittyen , jotenkinhan on hyvä vastailla nuorille suoraankin jos kysyvät.

Eikä jättää sitä pelkästään koululle tai että keskenään kavereiden kanssa värittelevät juttuja. Itse 9 vuotiaana kavereiden kanssa luettiin ja katseltiin jallua ja kallea. Jo silloin 13 vuotiaana pidimme enemmän saksalaisista kunnon härskistä pornosta sekä 70 luvun amerikkalaisista piripäissään tehdyistä leffoista 70 luvulla oli tavallista että pornonäyttelijät oli anfetamiinin tai kokaiinin vaikutuksen alaisina.

Voin sanoa ettei nykypäivänä enää edes tehdä niin härskiä pornoa kuin aikoinaan. Siis semmosta kateltiin ja juteltiin pilluista jo 13 vuotiaana. Koulussakin oli jotain seksivalistustunteja, mutta ne tuntui huvittavilta kun tiedettiin jo kaikki kortsuista ja pillusta. Neuvoni on että turha sun on sepittää pojallesi yhtään mitään. Nykyään on vielä helpompaa saada pornoa käsiin netin kautta, joten aivan takuuvarmasti poikas salaa surffaa pornoa netistä ja runkkaa joka päivä.

Ja varmasti on lukenut netistä paljon seksiin liittyvää asiaa, joten hän tietää jo kaiken. Taikka ehkä tuon ikäisille pitäisi puhua jo ehkäisyvälineistä ennenkuin on jo liian myöhäistä.

Kirja ei synkistele seksuaalisuutta vaan antaa siitä hyvän kuvan. Mutta kirja ei myöskään oleta, että kaikki nuoret harrastavat seksiä eikä rohkaise ennen aikojaan sekstailemaan. Valitettavasti valistusmateriaalissa yleensä nuorelle saadaan se kuva, että hän ei ole normaali, jos haluaa vaikkapa odottaa seksiasioissa, tai on muusta syystä jäänyt kokemuksista paitsi. Otat ihan saman asenteen kun puhut perheesi jääkaapin sisällöstä ja siivouspäivästä, jossa jokaisella on oma vastuualueensa.

Ei siitä tarvi tehdä mitään isoa juttua. Kirjat on kivoja, mutta nuori haluaa tulla kuulluksi ja sinä haluat varmasti puhua pojallesi niin että hän osaa arvostaa sitä pientä tytöntylleröä, jonka kanssa harjoittelee. Hänenkin tulee oppia oma vastuunsa ja se miten suhtaudutaan toiseen ihmiseen. Minulla on neljä lasta, kaksi poikaa ja kaksi tytärtä.

Meillä ei naureta seksuaalisuudelle, eikä varmasti heitetä ällöä huumoria toisen sukupuolen kustannuksella ja se on opittu niin että olen sen opettanut, ei tarvinnut kirjasta lukea. Tämän toimintatavan opin kun oma äitini löi ikäänkuin vihaisena minulle kaksitoistavuotiaalle käteen lehtisen jossa kerrottiin kuukautisista ja seksuaalisuudesta.

Hän sanoi kovalla inhottavalla äänellä että "siinä on sinulle" ja siinä oli minulle seksivalistus. Yritin sitten lukea kijaston kaikki aiheeseen liittyvät valistuskirjat aiheesta että saisin tietää mistä reijästä lapset tulee.

Niin että , ei kun kertomaan lapselle asiallisesti seksuaaliasiat. Ton ikäset tiedä enemmän ku vanhemmat. Muistan kuinka jo 3 luokalla tiesin kuusysistä, anaaliseksiin ja siitä Hiviin kaikki: Onko noin vihreitä nynnyjä enään kasvamassa???

Vai onko tämä tavan provoa?? Lähetin kysymykseni eilen enkä tänään kirjautuessani sivulle osannut kuvitellakaan millaisen kiivaan keskustelun olen herättänyt.

Täällä on myös monia hyviä ja asiallisia vastauksia, kiitos niistä! Hyvä että asiasta puhutaan, aihe on tärkeä. Kuten joku ja monetkin tekstissä kertovat, on yhteiskunta niin täynnä erotiikkaa, että lapsen ja nuoren voi olla vaikea hahmottaa totuutta kaiken sen "rehentelyn" keskeltä. Ja ylipäätään itsessäkin murrosiässä tapahtuvat muutokset voi herättää hämmästystä, puhumattakaan siitä mitä toiselle sukupuolelle tapahtuu.

Olen kirjoituksissa saanut huomautuksia siitä, että minun itseni pitäisi olla se yksi ja ainoa tiedonlähde pojalleni ja on myös ihmetelty miksi kotonamme ei puhuta. Mielestäni viestissäni kyllä kerroinkin, että kyllä meillä puhutaan, asialliseen sävyyn murrosiän tuomista muutoksista, siitäkin miten lapset tehdään, mitä naisen sisällä tapahtuu kun vauva saa alkunsa sekä siitäkin, että joskus nainen ja mies tykkää maata yhdessä ilman 'vauvantekoakin' vain siksi että läheisyys toiseen tuntuu mukavalta.

Mutta, kuten todettua, joistakin asioista voi olla noloa jutellä äidin tai isän kanssa, ja kavereiltakin saa varsin väritettyä, väärääkin tietoa ja voi myös olla noloa tunnustaa, ettei tiedä. Tällöin jokin asioista selkeästi ja asiallisesti kertova kirja olisi mielestäni paikallaan. Olen kirjoituksistanne saanut monia hyviä ehdotuksia kirjoista. Kiitos paljon niistä, aion tutustua ehdotuksiinne ja hankkia sellaisen pojalle luettavaksi.

Vähän yllättynyt olen kaikesta tästä ahdasmielisyydestä tai toisaalta tyylistä "anna katsoa pornoleffaa", kun luulisi että tälle palstalle kirjoittelee lähinnä äidit ja isät - kuka heistä mahtaisi oikeasti istuttaa 12 v poikansa sohvaan ja pistää pornoleffan päälle?!

Ja mitähän poika siitä oikeasti oppisi?! Pakko jatkaa vielä vähän. Googlailin noissa saamissani linkeissä ja osuin yhteen hyvään kirjatiivistelmään. Siinä on hyvin kiteytetty mistä tässä kaikessa mielestäni on kyse. Juuri tosta ettei miehen ja naisen välillä ole pelkkää seksiä ja panoa vaan lämpöä, hellyyttä ja toisen kunnioitusta.

Haluan, että poikani soipi näitä miettiä kanssani käymiensä keskustelujen lisäksi kirjasta lukien, jotta hänen näkemyksensä asiaan laajenisi. Harmikseni on todettava, ettei niin aina ole. Seksivalistuksessa on menty eteenpäin ja ollaan kaukana vanhoista päivistä. Nykyään sentään tiedetään, mistä vauvat tulee ja mistä ne saavat alkunsa, mutta silti seksi rakasteluna ja partnerin kanssa yhteisymmärryksessä toteutettuna kokeiluna on usein vieras käsite nuorelle.

Joko seksi on siis hienoja asentoja ja lopuksi tulee hyvä olo tai sitten lapsen tekoa. Ei ole ihme jos menee sekaisin. Eikä nuori poika uskalla kysyä keltään vanhemmalta, ei äidiltä tai isältä, ei koulun terveydenhoitajalta. Kirjasta arkaa asiaa voi kuitenkin tutkia rauhassa ilman häpeää. Oma äitini hommasi tämän mulle pienempänä olen tyttö. Suomalainen kirja, suosittelen, löyty paljon tietoa, joita en pari vuotta sitten tiennyt esim siemensyöksystä, pornon vääristämästä ihmiskuvasta jne.

Kattavaa asiaa pienessä koossa, eikä sivujakaan oo liikaa. Kirja on siis Sexpack ja kirjoittaja Jyrki Liikka. Voipi tuo kirja muuten olla vieläkin jossain kaapinpohjalla: Heippa, netistä yleensä nuorten on aika luontevaa etsiä tietoa ja ainakin yksi asiallinen tiedonlähde on Väestöliiton sivu: Aiheeseen liittyvää tietoa ei kannata nuorelle tuputtaa väkisin, mutta kannattaa seurata esimerkiksi sitä, mitä nuori tekee netissä ja kertoa mistä netissä saa asiallista tietoa.

Medianlukutaito on näissä seksuaaliasioissakin tärkeä asia. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Onhan sitä kirjojakin, esim. Mutta mikäli teinisi on ns. Enempi nuo kaikenlaiset opaskirjat ovat tarkoitettu sellaisille, joilla on jonkinlaisia ongelmia asioiden hyväksymisessä. Eiköhän myös hyvässä koulussa asioista ole jo viidennellä luokalla puhuttu, normaali asiahan tuo seksuaalisuus on.

Sinänsä hyvä keino on antaa pojan lukea jokin asiallinen kirja eikä keskustella väkinäisesti asiasta, mikä saattaisi olla erittäin kiusallista hänen mielestään.

Jommankumman tai molempien vanhempien pitäisi olla lapselle myös parhaimpia ystäviä, tämä auttaa myöhemmässäkin elämässä jos suhde säilyy hyvänä. Mitä vanhemmaksi lapsi varttuu, sitä enemmän heitellään rennosti vitsiä, esim.

Ei tämän luonnollisen asian hyväksyminen sen sijaan että sen melkein "kieltäisi" kokonaan aja nuorta yhtään sen enempää seksiin. Se, miten sinne sitten mennään ja mitkä ovat jälkiseuraukset sitten muuttuvat.

Rento ja kaverillinen vanhempi kuulee sen hetken kun nuori alkaa olemaan seksuaalisesti aktiivinen, ja osaa siinä samassa valistaa asiasta, ystävällisesti. Suhde säilyy hyvänä, eikä kannata ruveta kieltämään seksiä, koska silloin nuori tekee sen salassa. Tiukka vanhempi sen lisäksi ettei saa mahdollisesti ikinä tietää, kielletty ja vaiettu hedelmä kiinnostaa nuorta enemmän. Ja koska valistus on näin vaikeaa mitä aloittajalle, nuori ei saa tietoakaan aiheesta, ja raskauden, sukupuolitautien jne.

Ne hormonit ja kiinnostus seksiin tulevat kaikille murrosiässä ja sen jälkeen. Kaikkein turhinta mitä voit tehdä on yrittää kieltää seksiä nuorelta. Sen oikean tullessa tarvitaan vain tietoa, ei asian kieltämistä. Itse elin eroperheessä jossa äiti oli henkilö jolle sai kaikesta puhua. Hän oli melkein kuin kaveri oikeastaan, ja kaikki käytiin läpi, mutta seksi oli arka, jopa kielletty aihe. Silloin se sekä kiinnosti että jätti varjoon; mitä on odotettavissa? Menetin neitsyyden siitä huolimatta vuotiaana, koska "kaikki kaveritkin ovat sen tehneet".

Erona vain oli se, mikä oli jokaisella tietomäärä aiheesta, ja ilman kortsuahan se tehtiin omalla kohdalla sitten. Vaikka seksistä itse oli kielletty. Henkisiä muistoja lukuunottamatta tapauksesta ei jäänyt muuta "käteen".

Tänäpäivänäkään ei äiti tiedä kuinka nuorena neitsyyteni menetin, ja saisi sydänkohtauksen jos tietäisi. Isä sitten taas oli henkilö jolle ei kerrottu mitään perheen asioitakaan enään loppuvaiheessa. Hän oli narsistinen ja hyvin epämääräinen ihminen, huono vanhempi. Omille lapsille olen taas luonut suhteen kanssani, missä mistä vain saa puhua.

Pienestä asti he saavat kysellä, mitään ei tojuta: Kirosanat ovat ainoita jotka käsitellään siten, että ystävällisesti sanoo ettei se ole sallittua.

Jos turhaan hokee "hiljaa! Nyt et sano enään sitä! Annoin 4-v poikani pari päivää sitä sanoa, joskin katsoin häntä vähän tuimasti. Poikani oli myös saanut päähänsä seksi-aiheen päiväkodissa, jossa isommat pojat olivat kertoneet kuinka aikuiset tekevät jotakin jossa sanotaan "aah aaah aah". Hän kysyi eikö olekin niin että aikuiset tekevät sitä. Hän kysyi miksi, ja kerroin että sitä tehdään kun halutaan vauvoja, ja hän puuskahti vain ettei hän "halua mitään vauvoja! Tytöt haluavat vain vauvoja".

Hän oli taas yhden asian viisaampi, ja asia oli sillä erää käsitelty. Asiaa ei kielletty, turhaan salattu tai osoitettu että se on arka aihe, tai sellainen, josta ei saa puhua. Vanhempana hän saa kysyä minulta miten se sitten tapahtuu, nyt häntä ei kiinnostanut tai hän ei osannut ajatella asiaa.

Kyl se seksuaalisuus on ollut kova tabu juteltavaksi juuri vanhempien kesken ,varsinkin nuorena. Idea on tietty herttainen ,mutta en yhtään ihmettelis jos opus olis sullottu roskakoriin. Vanhemmilta ei monesti kysytä käytännön asioista vaan nuori etsii tiedot netistä. Ikäväkyllä yleensä valistus jää käytännön toiminnan tasolle ns. Itse viisastuneena 16v äippänä kantapään kautta oppineena.

Nuoren itsetuonto on tärkein pointti ja muu selviää kyllä ajastaan ja koulussa, itse etsien jne. En pitäisi tuossa asiassa kiirettä. Mutta partempi kertoa liikaa kuin liian vähän. Mitä kummaa minussa tapahtuu on hyvä kirja siihen!!! Eli kirjan nimi on "Kaikki mitä olet aina halunnut tietää seksistä, mutta et koskaan ole kehdannut kysyä.

Voi olla, mutta Lapselle kerrotaan tästä kin asiasta kuitenkin lapsen omalla kielellä, lapsen ymmärrystasolle ja iälle sopivassa muodossa.

Liian vaikeat jutut tekevät asian vain joksikin selittämättömäksi soovaksi ja se ei olle tarkoitus, jos haluaa, että lapsi saa oikeina aikoina oikeaa ja sopivaa tietoa. Sellaista, jonka pystyy itse käsittelemään ja 'pureskelemaan'. Koulussa ei varmaan käydä homoseksualismia läpi, niin voisit varmuuden vuoksi siitäkin puhua pojallesi.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Nuorelle kirja seksuaalisesta kasvusta? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Vanhempia homoseksuaaliseen miehet pornofilmi

Tuskin sinäkään haluat että lapsesi on kaapissa vanhempia homoseksuaaliseen miehet pornofilmi kärsii, kun että tulee reilusti ulos ja on onnellinen. Naisissa on yhtä paljon lesboja kuin miehissä homoja eli eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa: Kirjassa käsitellään mieheksi tulemisen fyysisiä ja psyykkisiä kysymyksiä. Terveisin entinen yksinäinen ystävätön nörtti joka ei pystynyt edes katsomaan vastakkaista sukupuolta silmiin, joka ei saanut mitään aikaan ja itsetunto oli hieronta seksitreffit gay ilmasta kalua. Porno nett mies panee miestä Where to find s thai massage vantaa Porno nett mies panee miestä Miehen orgasmi vaimon vittu Mummo sex prostituutio sivut Hollolan seksikoulu pelat musta kyrpä perseeseen vanhempia naisia venäjältä seksi panot tissi kuvat tisut vanha nainen ja sä kasvoit neito lievestuore liisan pillunkuvia.

Vanhempia homoseksuaaliseen miehet pornofilmi